View Full Version : Turksportal : Bursaspor - Galatasaray Buluşması
Bildiğiniz gibi Galatasarıyımız Ali Samiyen'de ki maçlarında uzun bir zaman taraftarından uzak kalacak. İlk hafta Ç.Rizespor Maçı Taraftarsız Oynanacak. İkinci Haftada Bursaspor evinde Galatasaray'ı ağırlayacak. Benim de aklıma bir fikir geldi bugün paylaşayım dedim :)
İstanbul oturan arkadaşlar hızlı feribotla (Yalova Üzerinden) Bursa'ya gelseler. Bende Balıkesir'de oturuyorum. Balıkesirden Bursa'ya gelsem. Başka şehirlerden de gelebilecek arkadaşlar ve Bursa da oturan arkadaşlarla maçtan önce buluşup bir Turksportal Buluşması düzenlesek. Ardından da Turksportal'lı aslanlar olarak Stada gidip takımımızı desteklesek. (Başka takımı tutan tsi'li arkadaşlarda isterlerse maça gelirler.) Bence güzel bir organizasyon olur. Bu hızlı feribotla İstanbul - Bursa arasının süresi de oldukça az bir süreye indi zaten. Ne dersiniz?
Tarih : 19 Ağustos Pazar
Saat : 18:45
fatih akin
26.Temmuz.2006, 04:14
Çok güzel bi fikir ama Bursa!nın stadı bizim gibi kalkabalık bi grubu ağırlıyabilir mi?:icon_lol: Hadi maç Nou Camp ta olsa neyse. Peki feribot ücretiyle ne kadar , bi de maç kaç para olabilir acaba?Malum öğrenci adamız.:icon_wink:
M.Scofield
26.Temmuz.2006, 04:24
Burda olsam kesin gelirdim
Eray Dengiz
26.Temmuz.2006, 04:34
İbo harika bir fikir, bizimkileri ayarlayabilirsek yapabiliriz. Sonuç olarak her zaman İstanbul'da destek verecek değiliz, hem başka şehir görmüş oluruz, hem başka stad görürüz..
Not: İst-Bursa arası 1 saat 15 dakika
Ilhan
26.Temmuz.2006, 04:37
Gelin de temiz dövelim sizi:D Ben de Coşkunla geleceğim maça, hep beraber kardeş kardeş seyrederiz.
İbo harika bir fikir, bizimkileri ayarlayabilirsek yapabiliriz. Sonuç olarak her zaman İstanbul'da destek verecek değiliz, hem başka şehir görmüş oluruz, hem başka stad görürüz..
Not: İst-Bursa arası 1 saat 15 dakika
Eray sen İstanbulda ki bizim Aslanlar Ekibini ayarla işte :) İlla ki gAlatasaylı olmasıda şart değil başka takımlıda olsa gelsin önemli olan turksportal olarak güzel bir organizasyon yapmak... :);;)
Gelin de temiz dövelim sizi:D Ben de Coşkunla geleceğim maça, hep beraber kardeş kardeş seyrederiz.
Çok korktuk İlhan :D
ultraslanerdem
26.Temmuz.2006, 04:39
Son hafta belli olur.Ama büyük ihtimalle gelirim...
Ilhan
26.Temmuz.2006, 04:41
Asabımızı bozmayın döveriz. Biz Texsas'ız:D Adam olun:D
İşin şakası, gelin de Bursa'da da buluşalım arkadaşlar.
inorax
26.Temmuz.2006, 04:44
Gelelim.Gelmek sorun değil de.Dönmek 11-12 gibi gece.
ultraslanerdem
26.Temmuz.2006, 04:46
Maç kaçta başlıyor ki...
Maç kaçta başlıyor ki...
emin değilim ama büyük ihtrimal 19:00'dadır...
Memedov
26.Temmuz.2006, 05:37
Bursa'ya gelirseniz en iyi şekilde ağırlarız sizi :) Hiç şüpheniz olmasın çokta güzel bir organizasyon olur..
Eray Dengiz
26.Temmuz.2006, 08:20
Maç 9'da biter, 10 feribotuna bineriz, 11.30 gibi İstanbul'dayız tabi seferler varsa ondan sonra en geç 12.30-01.00 gibi evdeyiz...
Harika bir şekilde karşılanacağımızdan hiç şüphemiz yok.. :D
Mirza
26.Temmuz.2006, 08:29
Ardından da Turksportal'lı aslanlar olarak Stada gidip takımımızı desteklesek. (Başka takımı tutan tsi'li arkadaşlarda isterlerse maça gelirler.)
Ben gelirim; lakin benimle birlikte Bursa tribününde oturacaksınız. Hep beraber bağıracağız ayağa kalkmayın cimbomlu olsun diye. tamam mı ?
Tamam diyorsanız geleyim. :D
Ben gelirim; lakin benimle birlikte Bursa tribününde oturacaksınız. Hep beraber bağıracağız ayağa kalkmayın cimbomlu olsun diye. tamam mı ?
Tamam (şimdilik tamam diyelim de Özkan kendini onca Galatasaylının arasında bulunca zaten "bursa trübünlerine girelim" lafını söyleyemez. Söylerse de olacaklardan biz sorumlu değiliz. :D ) Bence gerçekleştirirsek gerçekten çok güzel olucak ve bir ilk gerçekleştirilecek. :)
Eray Dengiz
26.Temmuz.2006, 09:45
hep beraber gideriz, sen bursa tribünlerinde takılırsın canım çıkışta biz seni alırız :D
nekop
26.Temmuz.2006, 11:24
Bu organizasyon Taşkın abi olmadan olmaz sonuçta Çarşının ortasından Galatasaay formasıyla geçmiş nacizane kişilerden biri kendisi. :D Bu arada benim tercih tutarsa ki %90 tutar Bursa'ya kayıt yaptırmaya gidicem belki zaman denk gelirse uğrayabilirim. :D
Sirius Black
26.Temmuz.2006, 17:09
TSI'nin aslanları göreyim sizi. Biz de eskiden Samsun Süper Ligdeyken giderdim Gs maçlarına. Bi keresinde Samsun tribününe oturmuştuk Gs'lilerin tribünü geç boşalıyo diye. Galatasaray bi ara gol atınca bende gooooolll diye ayağa kalktım. Gerisini ne siz sorun ne ben söylim:D:D:D:D
nekop
26.Temmuz.2006, 22:50
Ben de belki gelirim. :) Uludağ'a mi gireceksin? :D
Evet kısmetse Uludağ... :)
Ilhan
27.Temmuz.2006, 05:40
Gençler, gelirseniz Coşkunla beraber sizi ağırlarız.
gezenti
27.Temmuz.2006, 06:02
Çok güzel bi fikir ama Bursa!nın stadı bizim gibi kalkabalık bi grubu ağırlıyabilir mi?:icon_lol: Hadi maç Nou Camp ta olsa neyse. Peki feribot ücretiyle ne kadar , bi de maç kaç para olabilir acaba?Malum öğrenci adamız.:icon_wink:
Merak etme seyirci ortalamamızı senelere göre araştır anlarsın stadın kaç kişi alıp almıyacağını...
Arkadaşlar gelin gerçekten güzel bir organizasyon olur hatta sabahtan gelin Uludağa çıkıp mangal yapalım o Türkiyenin en güzide dağını görmüş de olursunuz.
Ama arkadaşlar geldiğiniz deplasman Bursa deplasmanı.Size tavsiyem Galatasaray forması yada atkısı getirmeyin taraftarı anlatmama gerek yok zaten.Ama bence maratona geçelim derim.Çok daha rahat maç izleriz.Konuk takım trübünü çok kötü.Hepinizi Bursada çok güzel ağarlarız.Hepinizi bekleriz arkadaşlar....
Merak etme seyirci ortalamamızı senelere göre araştır anlarsın stadın kaç kişi alıp almıyacağını...
Arkadaşlar gelin gerçekten güzel bir organizasyon olur hatta sabahtan gelin Uludağa çıkıp mangal yapalım o Türkiyenin en güzide dağını görmüş de olursunuz.
Ama arkadaşlar geldiğiniz deplasman Bursa deplasmanı.Size tavsiyem Galatasaray forması yada atkısı getirmeyin taraftarı anlatmama gerek yok zaten.Ama bence maratona geçelim derim.Çok daha rahat maç izleriz.Konuk takım trübünü çok kötü.Hepinizi Bursada çok güzel ağarlarız.Hepinizi bekleriz arkadaşlar....
Uludağ'a gitme işi gerçekleşmeye bilir ama bursaya öğlen saatlerinde falan gelip birlikte güzel vakit geçirdikten sonra maça geçeriz :) Umarım gerçekleştiririz bu organizasyonu :)
gezenti
28.Temmuz.2006, 05:40
Uludağ'a gitme işi gerçekleşmeye bilir ama bursaya öğlen saatlerinde falan gelip birlikte güzel vakit geçirdikten sonra maça geçeriz :) Umarım gerçekleştiririz bu organizasyonu :)
Valla o zaman Kafkasa gidip kestane şekeri yeriz Dağ Yoluna çıkıp şehiri yukarıdan seyrederiz.Daha sonra Tophaneyi gezeriz Yeşil Türbeye Ulucamiye gideriz ordan da stada geçeriz.İşin en zor kısmıda burası ben galatasaray tarafına geçemem çıkışta buluşup helalleşiriz sanal alemde kardeşiliğe devam ederiz.....
Eray Dengiz
28.Temmuz.2006, 06:25
Bu arada stada girerken Bursa tarafına oturmam ben oturacaksam GS tarafına otururuz zaten, eğer ayrı olacaksa olmadı ayrı ayrı oturur sonra çıkışta buluşuruz veya girmeden önce bişiler yaparız neyse ya bunları konuşuruz :D
Memedov
28.Temmuz.2006, 10:08
Gelirseniz cidden süper bir organizasyon olur.Biz sizi karşılarız.;)
Zaten Galatasaraylı taraftarlar'da gelir Bursa'ya Sizde Deplasman tribün'e geçersiniz.Yanlız bir sorun var sizi Bursa'da Galatasaray Formaları ve Atkıları ile nasıl dolaştıracağız ve nereye gideceğiz maç günü olmasa neyse :D
Siz en iyisi yanlarınıza bir poşet alın atkıları formaları atın içine Tribüne girince Çıkarır takarsınız maç bitiminde'de çıkarır koyarsınız poşete :DSonra siz dönersiniz geriye bizde Coşkun abim İlhan abim ile Galibiyeti kutlamak için alemlere akarız :D:D :n:
Gelirseniz cidden süper bir organizasyon olur.Biz sizi karşılarız.;)
Zaten Galatasaraylı taraftarlar'da gelir Bursa'ya Sizde Deplasman tribün'e geçersiniz.Yanlız bir sorun var sizi Bursa'da Galatasaray Formaları ve Atkıları ile nasıl dolaştıracağız ve nereye gideceğiz maç günü olmasa neyse :D
Siz en iyisi yanlarınıza bir poşet alın atkıları formaları atın içine Tribüne girince Çıkarır takarsınız maç bitiminde'de çıkarır koyarsınız poşete :DSonra siz dönersiniz geriye bizde Coşkun abim İlhan abim ile Galibiyeti kutlamak için alemlere akarız :D:D :n:
Bursa Deplasmanına zaten Galatasaray Forması ile gelmeye niyetim yok :D Eray sende İstanbul'dan milleti Gs formalarıyla getirmeye kalkma karaya indiğin gibi denize atarlar haa :D
uAburak89
28.Temmuz.2006, 17:11
Noluyor burda ? Korkak Galatasaraylılar mı görüyorum yoksa.. :D Giyin formalarınızı bişi olmaz, garanti veriyorum ben size.. :D
ultraslanerdem
28.Temmuz.2006, 19:39
Noluyor burda ? Korkak Galatasaraylılar mı görüyorum yoksa.. :D Giyin formalarınızı bişi olmaz, garanti veriyorum ben size.. :D
O zaman seni de bekleriz Burak :smismileyiw2:
Bu arada ben, o zamana kadar bir aksilik çıkmazsa kesin geliyorum ...
uAburak89
28.Temmuz.2006, 19:42
Antalyadan kalkıp gelemem ki yahu, Üni olursa Kocaeli kesin gelirim.. ;;)
Eray Dengiz
28.Temmuz.2006, 20:32
ya formaları giyeriz üstümüze bi şey daha giyer geliriz canım.. formalar gözükmez stada girincede soyunur atarız koparız...
ooo erdem geliyosa ben kesin geliyorum :D
yücel, taşkın, görkem, emre neredesinizzzz ya? emre gelemeyecem dedi ama..
uAburak89
28.Temmuz.2006, 20:35
Dua edin benim için üni olsun Kocaeli, bende gelirim o zaman.. :D Taraftar görürsünüz sizde.. :p
mahoo
28.Temmuz.2006, 20:43
abi ben 19 unda erdekte olcam ordan ulaşımı bilen varsa ben de gelmeyi çok isterim..
ultraslanerdem
28.Temmuz.2006, 22:16
ooo erdem geliyosa ben kesin geliyorum :D
Tamam işte olm.Seni Metronun önünde 1 saat bekletirim,sonra birlikte çıkarız :D.
abi ben 19 unda erdekte olcam ordan ulaşımı bilen varsa ben de gelmeyi çok isterim..
Erdek bizim buraya yakın. Ben ulaşımı anlatırım sana sen Susurluk'a gelirsin buradan OTOBÜS ile Bursa'ya gideriz :);;)
mahoo
29.Temmuz.2006, 01:08
Erdek bizim buraya yakın. Ben ulaşımı anlatırım sana sen Susurluk'a gelirsin buradan OTOBÜS ile Bursa'ya gideriz :);;)
tamam abi geliyorum inşallah..
aberkay37
29.Temmuz.2006, 10:38
iyi maçlar ben bursa değil ama boluspor-Galatasaray maçına gidiyorum:D
DeNiZ_1903
29.Temmuz.2006, 16:43
Biz Beşiktaş'lılar o stada giremiyoruz :) Size iyi eğlenceler güzel bir buluşma olur inş. Resimleri bekliyoruz :)
RaSenGan
05.Ağustos.2006, 03:45
Bu genç yaşta sakat kalmak istemiyorum.:)
Memedov
05.Ağustos.2006, 20:07
Bu genç yaşta sakat kalmak istemiyorum.:)
Zaten Sen gelme ölürsün :D :n:
Şimdi kesin gelecekleri görsek ona göre hazırlık yapalım demi herşey eşit olsun bu işler karşılıklı kesin gelecekler söylesinde bizde bilelim :D
comandante
13.Ağustos.2006, 02:55
bizim doktur bey izin vercek mi bakalım...doktur geçtik aney ne der acep=)
ibo
13.Ağustos.2006, 04:51
Maç 18:45'te... Galatasaray'ın Resmi sitesindne bakabilirsiniz...
ultraslanerdem
13.Ağustos.2006, 17:25
18:45 olsa.Saat 20:30'da staddan çıkarız.Erken kaçarız canım.Zaten maksat buluşmak..:).
ibo
13.Ağustos.2006, 18:55
23:30 gemisine yetişirsiniz... 10:30 veya 14:30 gemisiylede maçtan önce gelirsiniz. Bir tsi Buluşması Gerçekleştiririz. Oradan da maça gideriz işte :) Haydi gelinde şehirler arası bir tsi buluşması yapalım :)
comandante
13.Ağustos.2006, 19:34
ibo şehir içini beceremiyoz bazen be=)
doktor sorun yoktur basabilirsin derse kaçırmam gelirim...
Memedov
13.Ağustos.2006, 19:39
Maçın 18:45 olması güzel olmuş yanlız 20:30'a kadar yetişmeniz imkánsız 23:30'u bekliyeceksiniz hatta maç sonuda beraber birşeyler yapabiliriz.
ibo
13.Ağustos.2006, 21:50
Maç biletleri çıkana kadar kesin gelecekler haber versinde ona göre gs veya bursa tarafından alalım biletleri... ;;)
KaF KeF
13.Ağustos.2006, 21:51
Beyler dikkat edin deniz otobüsü kaza yapmış..
ibo
13.Ağustos.2006, 22:19
Beyler dikkat edin deniz otobüsü kaza yapmış..
Yahu gelecek adamlarıda getirtmeyeceksin :D Deniz yolunda çok nadir kaza olur. Ben Balıkesirden karayolu ile gidicem bursa'ya karayolunda her gün kaza oluyor :) Kaza falan olmaz gençlik siz gelin :D
ibo
14.Ağustos.2006, 01:29
Turkcell Süper Lig: Bursaspor Maçı Biletleri
Turkcell Süper Lig'de 19 Ağustosta Bursa'da yapılacak Bursapor-Galatasaray maçının bilet fiyatları açıklandı.
Bursaspor Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, 18 Ağustos Cumartesi günü 10.00'dan itibaren satışa çıkacak biletlerin fiyatları:
VIP A-B 150, kapalı tribün A-B-C 100, maraton ve yeni maraton tribünleri 30, kapalı kale arkası 20, açık kale arkası 10 ve misafir takım tribünü 10 YTL
Resmi sitedne alıntıdır...
Memedov
14.Ağustos.2006, 01:36
Maç biletleri çok iyi Misafir takımı Tribünü 10 YTL gelirseniz Çok güzel bir organizasyon olur.Biletlerin Cumartesi çıkması daha da güzel oldu hepinize bilet alabilirim tabi Paralar sizden :n:
gorkemyilmazkarasu
14.Ağustos.2006, 01:53
arkadaşlar bende yaz okulu münasebetiyle gelemiyorum çünkü ertesi gün edirnede sınavım var :( zaten bu yaz okulu bu sene öldürdü beni herşeyden soğudum yav :(
ibo
14.Ağustos.2006, 01:54
Maç biletleri çok iyi Misafir takımı Tribünü 10 YTL gelirseniz Çok güzel bir organizasyon olur.Biletlerin Cumartesi çıkması daha da güzel oldu hepinize bilet alabilirim tabi Paralar sizden :n:
Arkadaşlar mehmet MODERATÖR olmasının hatrına maça gelen tüm GS'lilere bilet ısmarlayacakmış :D Yani biletler Mehmetten :p
Şaka bir yana gerçekten güzel organizasyon olucak. :)
Eray Dengiz
14.Ağustos.2006, 01:58
Eğer bir sorun olmazsa bende geliyorum daha belli değil ama en geç perşembe veya cuma haber veririm.
İlk defa şehirler arası bir buluşma düzenliyoruz hadi hayırlısı :D
comandante
14.Ağustos.2006, 02:02
annem bile tamam dedi valla...yarın kontrolden sonra kesin bişi sölicem...
gorkemyilmazkarasu
14.Ağustos.2006, 02:25
ya ben niye yokum ya :@
ibo
14.Ağustos.2006, 02:27
ya ben niye yokum ya :@
görkem keşke gelsen :( Abi sende niye yaz okuluna kalıyorsun yahu :mad: :D
gorkemyilmazkarasu
14.Ağustos.2006, 02:31
dersten kaldık napalım gidelim dedik demez olaydık yaz tatili zehir oldu ya iki organizasyon kaçırdım baksana :(
Eray Dengiz
14.Ağustos.2006, 02:42
3 kişi Bursa'dan, İbo Susurluk'tan, eğer aksilik olmazsa burdan 3 kişi geliyoruz.
7 kişi olarak ilk defa şehirler arası Turksportal Buluşması düzenleniyor. Hadi hayırlısı :D
ibo
14.Ağustos.2006, 03:04
3 kişi Bursa'dan, İbo Susurluk'tan, eğer aksilik olmazsa burdan 3 kişi geliyoruz.
7 kişi olarak ilk defa şehirler arası Turksportal Buluşması düzenleniyor. Hadi hayırlısı :D
evet güzel oalcak :) Aslında Ankara'dna Adminlerde gelse tam süper olacak :)
Memedov
14.Ağustos.2006, 03:06
evet güzel oalcak :) Aslında Ankara'dna Adminlerde gelse tam süper olacak :)
Evet Ankara'dan Bursaya destek istiyoruz nede olsa Ankara Kardes sehir :D
comandante
14.Ağustos.2006, 05:03
burak alaskada olmasa o da gelirdi kesin maça ya...
ibo
14.Ağustos.2006, 05:55
Çağırın la onuda:D
Adam rahat 10 bin dolar kazandı,gelsin garii
Ben kara yolu ile geliyom, İStanbuldna Deniz Yolu ile Gelecekler, Burakta Alaskadan Hava Yolu ile gelsin :)
ibo
15.Ağustos.2006, 08:00
Beyler Maça kesin gelecek olanlar yarın coşkunun hesap numarasına bilet parasını yatırsınlar. Cuma günü biletleri alacaklar. Hesap numarasını isteyenler özelden coşkundan alabilirler. Coşkun online olmazsa benden alırsınız hesap numarasını...
comandante
15.Ağustos.2006, 15:40
beyler kusura bakmayın doktor pazartesine kadar yerinden kalkma dediği için maalesef gelemiyorum...sizi seviyorum gözünüz arkada kalmasın=)
RaSenGan
15.Ağustos.2006, 15:41
beyler kusura bakmayın doktor pazartesine kadar yerinden kalkma dediği için maalesef gelemiyorum...sizi seviyorum gözünüz arkada kalmasın=)
Şimdi nasıl kalktın ? :)
Memedov
15.Ağustos.2006, 18:17
Banada oyle gibi geliyor gelirse birde Erdem abi gelir belki :D Eray abi'den ses seda yok.
comandante
15.Ağustos.2006, 20:24
ya sadece sol bacağımın arkasında kas sertleşmesi oldu diye 1 hafta sitirahat.sekerek geldim la koşmadım heralde aygün=)
eXcitinG
15.Ağustos.2006, 20:33
Ne oLuyor yaf.Neden benim böyLe şeyLerden haberim yok.BeLki geLebiLirim bende.Durum nedir.
ayseeg
15.Ağustos.2006, 20:37
Coşkun la görüşme imkanım olursa bende gelmek istertim maça Bursa tarafına :)
eXcitinG
15.Ağustos.2006, 20:38
Ben YaLnız GaLatasaray kısmına girerim :p
ibo
15.Ağustos.2006, 21:31
Eray,Erdem sizin durum nedir ? Ben kesin gleiyorum maça. Eğer sizde gelirseniz GS tarafına bilet alıp gireceğim. (Gs tarafına arkadaş bulabilirsek :) ) Ama Gs tarafına gelen yoksa ben coşkunlarla bursa tarafında olacağım. Ona göre durumu bildirinde biletleri ne taraftan alacağımıza karar verelim...
Eray Dengiz
15.Ağustos.2006, 21:36
beyler kusura bakmayın ya benimde yattı bu üni durumlarından sonra yazlığa gitmem lazım bazı bi kaç işim varda..
artık başka zaman gerçekten kusura bakmayın..
ayseeg
15.Ağustos.2006, 22:49
msn de olmam çok zor... ben p.m atıyorum sana şimdi. haberleşmek için tamam.
yunusgs
16.Ağustos.2006, 06:11
Bende mactayım ee Bursada oturuyoruz maca gıtmezsek olmaz mac bıletlerı(Gslıler ıcın)saat pazar gunu 10 da satısa cıkıyor bende Gs trıbununde olacagım yakamdakı kırmızı gulden tanırsınız:D
ultraslanerdem
16.Ağustos.2006, 16:10
Arkadaşlar madem çoğu kişinin işi var o zaman buluşmayı biraz erteleyelim.İlla ki maça mı gidecez.Bir hafta sonra gidelim buluşalım.Ne dersiniz...
eXcitinG
16.Ağustos.2006, 19:50
VaLLa bende geLmeyi çok istiyordum ama çok işim var ya ;)
ultraslanerdem
16.Ağustos.2006, 22:48
Yatiş.....
yunusgs
17.Ağustos.2006, 03:23
Valla abi bende Bursada oturuyorum ama Bursalı degılım:D eger Lincoln sakat olmazsa oynarsa bende kesın gelıyorum ama sakat olursa gelmem cunku ben en cok onu gormek ıcın gııdıyorum
ibo
17.Ağustos.2006, 05:26
Bu buluşma işi sözde kaldı malesef... Başka zaman inşallah... Konunda bir anlamı kalmadığından kilitledim...
Wesley Sneijder
27.Temmuz.2007, 10:48
Ben de belki gelirim. :) Uludağ'a mi gireceksin? :D
nekop
11.Ağustos.2007, 03:19
Korkakmı bunların hepsi aslan gibi maşallah hele GS forması ile çarşıdan bir geçişleri var çarşı titredi adeta... :D
uAburak89
11.Ağustos.2007, 16:08
Aslanları timsahların arasına nasıl oturtmayı planlıyorsunuz yav, Gs her gol attığında bunlar gol diye fırlar yerinden.. Topluca şiddetin tadına varırsınız valla.. :D
RaSenGan
11.Ağustos.2007, 16:40
Bursalı'lar GS tarafında niye olmuyo ?
ultraslanerdem
12.Ağustos.2007, 23:49
Arkadaşlar katılım bekliyoruz.Hadi yahu...
ibo
13.Ağustos.2007, 01:47
Ben kesin geliyorum arkadaşlar. Artık maça 1 hafta kaldı kesin gelecek olanlar buraya yazarsa ona göre organizasyon yaparız...
ibo
13.Ağustos.2007, 02:22
Bu arada maç 18:45'teymiş...
ibo
13.Ağustos.2007, 02:23
NERDEN ÖĞRENDİN yahu
gs tv de söylendi. tff programı belirlemiş...
ibo
13.Ağustos.2007, 02:28
Anladım. Cumartesi günü olur inş. o zaman süper. Daha ilhanı unuttuk. O da gelsin Bursaya bi. İstanbullular ayarlayın hadi. İbo Erayla başkanlık yapın şu işe. Şimdi siz bilet olayını nasıl halledeceksiniz.
maç pazar günüymüş coşkun...
Tarih : 19 Ağustos Pazar
Saat : 18:45
ibo
13.Ağustos.2007, 02:35
Bursadan Maça gelecekler
-Coşkun Özdemir
-Mehmet Topcu
-İlhan Aydoğan(durumu belli değil ama gelebilir)
-Hayrettin Abi(sormak gerekiyor, belli değil)
İstanbul
-İbo
-Eray
-Erdem
Coşkun ben İstanbul'u temsil etmiyorum : Balıkesirden gelicem maça.. ;)
Hımm napalım öyle olsun artık. Siz sabahtan çıkacaksınız. Bursaya gelince bana gelirsiniz. Oradan çıkarız alemlere:D
Bilet olayını nasıl halledecez
biz size bilet paralarını havale çekeriz siz halledersiniz olmaz mı?
Memedov
13.Ağustos.2007, 02:49
Ibrahim abi siz parayi Coskun abinin verecegi hesap numarasina yatirin Sonra biz Coskun abi ile bulusacagiz bana parayi taktim edecek bende Bilet pesinde kosturacagim :D
ibo
13.Ağustos.2007, 02:52
Tamamdır ;;) Siz maç bilet fiyatlarını ve ne zaman satışa çıkacağını bize bildirirsiniz...
Eray Dengiz
13.Ağustos.2007, 03:17
Ben İstanbul'u her zamanki gibi hallederim.. Yücel ve Görkem'le konuşmam lazım, Emre kesin gelmiyor, Çağrı belli değil, Erdem geliyor, ben belli değil :D
ultraslanerdem
13.Ağustos.2007, 10:03
Ne demek olum belli değil.Mutlaka geliyorsun Eray.:)
nekop
13.Ağustos.2007, 17:49
Kesin gidiyorsunuz dimi söyleyinde ona göre tahminlerimi yapim siz giderseniz banko 0... :D
comandante
13.Ağustos.2007, 18:51
ya sakatlığımın gidişatına bağlı olarak gelebilirm...çarşamba günü tekrar doktora gideceğim randevu aldım...dinlenmeye devam derse maalesef gelemem...ayrıca bi sorum olcak...dönüş saatlerinden emin misiniz? var mı o saatlerde deniz aracı?
Eray Dengiz
13.Ağustos.2007, 18:59
ya sakatlığımın gidişatına bağlı olarak gelebilirm...çarşamba günü tekrar doktora gideceğim randevu aldım...dinlenmeye devam derse maalesef gelemem...ayrıca bi sorum olcak...dönüş saatlerinden emin misiniz? var mı o saatlerde deniz aracı?
mesaj atmasan hiç takacağın yok :)
sen çarşamba günü bana haber ver o zaman abi ona göre benimde durumum belli olur ztn,
öncelikle feribot fiyatını söyliyim, Yenikapı-Bursa tam 20 öğrenci 15
http://img182.imageshack.us/img182/8642/sscx9.jpg
evet arkadaşlar feribot saatleri uymuyor, 23.30'da var...
comandante
13.Ağustos.2007, 19:06
yeni kapı tam nerde?
Sirius Black
13.Ağustos.2007, 19:09
bildiğim kadarıyla maç 18:45'de acele ederseniz yetişirsiniz:D
comandante
13.Ağustos.2007, 19:10
elem kelem zor iş yetişmek 20.30 a...
Eray Dengiz
13.Ağustos.2007, 19:18
Yenikapı nerede olduğunu bilmiyorum, ayrıca stad ile deniz otobüslerinin arasında kaç dk mesefa var, bununla beraber maçtan erken çıkıp yetişmemiz lazım..
zora girdi :D