PDA

View Full Version : Yetenekli Kaleci Adaylari Ariyoruz.

Bekq
13.Ağustos.2006, 07:24
ben kesin gelcem demiştim ama ben Kartal da oturuom orası nerdeyse Kadıköy de

kadikoylu1903
14.Ağustos.2006, 01:01
ben kesin gelcem demiştim ama ben Kartal da oturuom orası nerdeyse Kadıköy de

canın sağolsun güzel kardeşim eğer gercekten futbol oynamaık ıstıyosan ve bu işi sevıyosan sana yakın olan yerdekı bı kulube gıt bence mesela kartalda KARTAL YENİ MAHALLE, KARTAL GÜCÜ, ORHANTEPE GENÇLER GÜCÜ, gibi takımlar var arastır ve gıt bence. saygılar.

Universal
14.Ağustos.2006, 01:15
İyi de Batuhan adamlar zaten seçmelere çağırıyor iyi oynarsa alıyor direk takıma almıyo ki. :D

İyi abide hangi kulüp forumlarda bu tip oyuncu ararki... :u:

Bekq
14.Ağustos.2006, 04:52
adam sadece duyuru yaptı reklam yapmıyo

kadikoylu1903
09.Ağustos.2007, 15:04
YELDEĞİRMENİ SPOR KULÜBÜ ÜCRETSİZ KALECİ
SEÇMELERİ YAPACAKTIR.
1989-1990-1991-1992 DOĞUMLU KENDİNE GÜVENEN YETENEKLİ KALECİ GENÇLERİ FUTBOLA KAZANDIRMAYI AMAÇLAYAN KULÜBÜMÜZ ÇEVRENİZDE VE YAKINLARINIZ TARAFINDAN BİLİNEN GENÇLERİ BİZE YÖNLENDİRMENİZİ BEKLİYOR. SEÇMELER ÜCRETSİZDİR SEÇMELERİ KAZANAN KİŞİLER DAHA SONRADA HİÇ BİR ÜCRET ÖDEMEYECEKLER VE KULÜBÜMÜZÜN LİSANSLI FUTBOLCULARI OLARAK RESMİ MÜSABAKALARA KATILACAKLARDIR.
KELECİ SEÇMELERİNE KATILMAK İSTEYEN KİŞİLER MÜRACAATLARINI ;
[email protected] ([email protected]) - [email protected] ([email protected]) veya
535 219 68 68 numaralı telefondan AHMET YÜCER ile irtibata geçebilir ve kayıtlarını yaptırabilirler.

İLGİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
www.yeldegirmeni1951.com (http://www.yeldegirmeni1951.com/)

Atakan38
09.Ağustos.2007, 16:11
Forvet AdayLarı Yada 10 Numara AdayLarı Aranmıomu :D

ultraslanerdem
09.Ağustos.2007, 22:55
Zorun ne kardeşim.2 konu açmışsın.

Bu şekilde değil kaleci forvet bile bulamazsın...

kadikoylu1903
10.Ağustos.2007, 11:24
Zorun ne kardeşim.2 konu açmışsın.

Bu şekilde değil kaleci forvet bile bulamazsın...

oncelıkle hıcbı zorum falan yok 2.sini yanlıslıkla koydum. ikincisi ben gecen sefer futbolcu secmeleri basvurusuyapmıstım burdan ve 23 kısı katıldı avrupa yakasından bıle gelen oldu ve begenıp kulubumuz futbolcusu yaptıgımız kısıler var bence gayet olumlu fazla bence peşin hukumlu konusupta ınsanlarında akıllarını ve mıdelerını bulandırma lutfen. emeğe bıraz daha saygı lutfen
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Forvet AdayLarı Yada 10 Numara AdayLarı Aranmıomu :D

gecen hafta onun secmelerı yaptık arkadasım ancak anadolu yakasında oturuyosan ve yasın 18 den ufak ıse senı özel olaraak genc takımımızla deneme **maclı ıdmana cıkartabılırız irtibata gecersen görusuruz saygılar.

ultraslanerdem
10.Ağustos.2007, 11:42
Anlamadığım taraf hangi emeğe saygı gösterelim.Ayrıca ikinci konuyu yanlışlıkla nasıl açıyorsun.Ve de son olarak katılan 23 kişinin TSİ'den geldiğine kanıtın varmı...

Universal
10.Ağustos.2007, 11:56
Bu şekilde oyuncu arayan bir kulübün geleceğine şüphe ile bakarım.

Hugo
10.Ağustos.2007, 14:10
Anlamadığım taraf hangi emeğe saygı gösterelim.Ayrıca ikinci konuyu yanlışlıkla nasıl açıyorsun.Ve de son olarak katılan 23 kişinin TSİ'den geldiğine kanıtın varmı...

konu aç butonu takılıyor bazen. 2 kere basmış olabilir yanlışlıkla..

Oghuse
10.Ağustos.2007, 14:30
Bu şekilde oyuncu arayan bir kulübün geleceğine şüphe ile bakarım.

İyi de Batuhan adamlar zaten seçmelere çağırıyor iyi oynarsa alıyor direk takıma almıyo ki. :D

GeNç KaRTaL
10.Ağustos.2007, 14:42
Valla bütün kriterler uyuyor ama maalesef İstanbul'da yaşamıyorum.

kadikoylu1903
13.Ağustos.2007, 16:37
batuhan kardeş biz 55.senelık mazısı olan ve bu ulkenın onlarca profesyonel takımına oyuncular transfer etmıs trabzonspordan bıle eskı mazısı olan bır kulubuz. kulubumuzu tanıısan bızım gelecegımıze şüphe ile değil gıpte ile bakarsın gir internet sitemıede bıraz bılgı edın sonra o şekılde yorum yap.

spider3784
13.Ağustos.2007, 16:42
Anlıyorum....