View Full Version : Formula Futbol Şöleni - Turksportal Organizasyonu
Eray Dengiz
14.Ağustos.2006, 00:11
Kimi, Dünya’nın en ünlü F1 pistlerinin hızına erişilemeyen şampiyon pilotu, kimi ise futbol dünyasına, adını altın harflerle yazdırmış ünlü bir futbolcu, bazısı kalemiyle profesyonelliğini zirveye taşımış, bazısı ise sesiyle halka mal olmuş isimler.
Hepsi alanında şöhret olmuş bu isimler, tek bir amaç için Ali Sami Yen’de 22 Ağustos 2007 (Çarşamba) tarihinde buluşuyor. Amaç “Tüm Dünya Çocuklarına Yardım”.
Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu tarafından, ülkemizde ilk kez gerçekleştirilecek “Formula Futbol Şöleni”nin de karşı karşıya gelecek olan F1 ve All Stars Takımlarında oynayacak isimlerin listesi belirlendi.
Türkiye adına All Stars Takımında; İlhan Mansız’dan, Cevad Prekazi’ye, Tanju Çolak’tan Fatih Altaylı’ya, Hakan Ünsal’dan Mahsun Kırmızıgül’e kadar birçok renkli ve ünlü sima, Formula 1 pilotlarına karşı, galibiyet için sahaya çıkacaklar.
F1 Takımında ise; son iki yıldır Formula F1 Dünya Şampiyonluğu’na imza atan McLaren Mercedes Takımı pilotu Fernando Alonso, Ferrari’nin ünlü pilotu Felipe Massa, Renault pilotu Giancarlo Fisichella ve Toro Rosso pilotu Vitantonio Liuzzi gibi ünlü pilotlar pistlerdeki yeteneklerini, yeşil sahalarda da göstermek için Ali Sami Yen’de Türkiye’nin karşısına çıkacaklar.
Her iki takımın UNESCO, AÇEV, UMUT ÇOCUKLARI DERNEĞİ ve Galatasaray Spor Kulübü'nün düzenlemiş olduğu 1905 Tekerlekli Sandalye Kampanyası'na yardım için karşı karşıya geleceği maçın SMS ve bilet satışlarından elde edilen gelir, söz konusu kurumlara bağışlanacak.
Türkiye Futbol Federasyonu ve Galatasaray Kulübü’nün destekleriyle organize edilen ve saat 20:00’de başlayacak organizasyonun biletleri, biletix (www.biletix.com) gişelerinden 5-10 ve 15 YTL’den satışa sunuluyor.
CNNTürk ekranlarından canlı yayınlanacak maçta oynayacak isimlerin tüm listesi aşağıda yer almaktadır.
22 Ağustos 2007 tarihinde saat 20.00’de Ali Sami Yen’de buluşmak üzere…
F1 TAKIMI Oyuncu Listesi
Fernando Alonso
Felipe Massa
Giancarlo Fisichella
Sebastian Vettel
Vitantonio Liuzzi
Giorgio Pantano
Luca Pilippi
Hegado
Pastor Maldonado
Khristian Ghedina
Matteo Munari
Riccardo Patrese
Ivan Capelli
Nicolas Todt
Jason Tahincioğlu
Alan Guimdrdes
Enrico Zanarini
ALL STARS TAKIMI Oyuncu Listesi
Cüneyt Tanman
Erhan Önal
Zoran Simoviç
Cevad Prekazi
Hakan Ünsal
Tanju Çolak
Cemil Turan
Rıdvan Dilmen
Nurettin Yıldız
Cem Pamiroğlu
Mehmet Özdilek
İskender Gönen
Kerem Alışık
Serhat Ulueren
İlhan Mansız
Onur Belge
Gökmen Özdenak
Rıza Çalımbay
Mahsun Kırmızıgül
Göktuğ Sevinçli
Fatih Altaylı
Necil Ülgen
Sinan Engin
------------------------------------------------------
Evet arkadaşlar, biliyorsunuz haftaya çarşamba günü Formula Futbol Şöleni var. Turksportal olarak yine bir ilki gerçekleştirip bu organizasyona katılmayı planlıyoruz. Bizimle birlikte kimler gelmek ister, herkesi bu organizasyonda görmek isteriz.
Numaralı: 16,50 YTL
Kapalı Tribün: 11,50 YTL
Yeni Açık: 6 YTL
Eski Açık: 6 YTL
Bu maç için Numaralı tribününü düşünüyoruz. Gelecek arkadaşlar lütfen isimlerini yazdırsınlar.
Formula Futbol Şöleni - Turksportal Organizasyonu Gelenler
Eray Dengiz - Eray
comandante - Yücel
nekop - Serhat
fatih akin - Akın
inorax - Emre
EreN - Eren
Toze - Özkan
Bilet işini kimler halledebilir? Arkadaşlar lütfen benim yerimede birisi alsın fln demeyin eğer yakınınızda biletix varsa herkes kendisi alsın, ben 2-3 kişiye almaya çalışcam ama daha belli değil alamayabilirimde, ayrıca maç günü saat 19.00'da Galatasaray Store'un önünde olunacaktır.
Bilgilerinize...
inorax
14.Ağustos.2006, 01:39
Ben belki gelebilirim...
comandante
14.Ağustos.2006, 02:00
varım kesin...
Eray Dengiz
14.Ağustos.2006, 02:04
Ben belki gelebilirim...
tamam bekliyoruz ama kesin olmadığı için adını yazmadım şimdilik
varım kesin...
ekledim adını yücel
Universal
14.Ağustos.2006, 02:09
Ben gelirimde beni döversini siz. :p Bakalım tatile gitme ihtimali var. Eğer gitmesse gelirim.
gorkemyilmazkarasu
14.Ağustos.2006, 02:21
hay ben böyle işin ya benim 22 sindede sınavım var allahım ben ne bahtsız bi insanım ya :(
Eray Dengiz
14.Ağustos.2006, 02:32
hay ben böyle işin ya benim 22 sindede sınavım var allahım ben ne bahtsız bi insanım ya :(
aman be görkem be kardeşim ooo sende tam zamanını buldun, şu uefa kupası eleme maçında burda ol bari..
gorkemyilmazkarasu
14.Ağustos.2006, 02:42
31 ağusyos dimi burdayım onda mutlaka gidelim ona sami yende olucak dimi?
Eray Dengiz
14.Ağustos.2006, 02:44
31 ağusyos dimi burdayım onda mutlaka gidelim ona sami yende olucak dimi?
evet samiyende olacak, zaten açılışı Bursa maçıyla yapıyoruz, sonra formula sonra gene normal lig ve uefa maçları..
ona kesin bekliyoruz..
neyse bu maç daha 22'sinde katılan çok olur diye düşünüyorum.
nekop
14.Ağustos.2006, 02:49
Bende gelebilirim hatta büyük ihtimal gelirim kaçmaz bu olay... :D
Eray Dengiz
14.Ağustos.2006, 02:49
Bende gelebilirim hatta büyük ihtimal gelirim kaçmaz bu olay... :D
gelmesen şaşardım :D
ekledim adını...
nekop
14.Ağustos.2006, 02:56
Yanlız bizim karma çok kötü Mahsum Kırmızıgül'ün orada ne işi var çağır bi Hami'yi Şenol Güneş'i... :D
fatih akin
14.Ağustos.2006, 04:03
%99 ben de gelebilirim?Bi terslik çıkmazsa gelirim.Acaba gelebilir miyim;istermisiniz.:D
MeMo
14.Ağustos.2006, 04:05
İstemezler :D tabii isterler
inorax
14.Ağustos.2006, 04:05
Bende geliyorum kesinleşti...
KaF KeF
14.Ağustos.2006, 04:06
Anneme bi sorayım...İSterseniz Gelirim....
Eray Dengiz
14.Ağustos.2006, 04:08
Fatih senide ekledim o zaman, tabi isteriz, hep aynı yüzleri görmekten insan sıkılıyor bir süre sonra :D:D
inorax senide ekledim bu arada isim Emre'ydi dimi?
inorax
14.Ağustos.2006, 04:09
Fatih senide ekledim o zaman, tabi isteriz, hep aynı yüzleri görmekten insan sıkılıyor bir süre sonra :D:D
Evet Emre...
Bu arada abi seni msne ekledim bi ara ama kabul etmedin galiba...
Msn adresimi eklersen sevinirim :
[email protected]
RaSenGan
14.Ağustos.2006, 04:13
Saat kaçta ?
Eray Dengiz
14.Ağustos.2006, 04:14
Aygün maç saat 20.00'da ilk sayfada bütün ayrıntıları yazdım!
RaSenGan
14.Ağustos.2006, 04:20
Dönüşümde sorun çıkar.
fatih akin
14.Ağustos.2006, 04:52
Tamam dediğim gibi büyük ihtimal geliyorum ama benim adım Akın onu da söyliyim:icon_razz:
comandante
14.Ağustos.2006, 04:56
abi sana pis dalcam he...adam gibi çalış kalma şu yaz okuluna olum...görüşemiyoruz be...
beyler gelmemi ister misiniz ne demek ya.eray hariç herkesi isterim ben.tanışırız kaynaşırız zevkli oluyor.geçen sene az maça gitmedik...
aygün sen ne tarafta oturuyorsun?
Eray Dengiz
14.Ağustos.2006, 04:58
acaba bu maça sakatlar katılamaz diye bir şart koysak, elimize ayağımıza dolanacaklar yoksa :D
comandante
14.Ağustos.2006, 04:59
bu arada eray 5 kişiye bilet alabilirim...ama sölyim bana tam 16.5 kaat versin herkes 20 50 falan istemiyorum kasiyer gibi hissediyorum kendimi sonra...
comandante
14.Ağustos.2006, 04:59
acaba bu maça sakatlar katılamaz diye bir şart koysak, elimize ayağımıza dolanacaklar yoksa :D
eray bi iyileşim de bursa maçına gelim çekcein var benden...
dur ya.hatta iyileşmeden gelim sırtında taşı sen beni.
fatih akin
14.Ağustos.2006, 05:05
Biletleri kendimiz de alabiliriz de kesin olarak hangi trübünde oturucaz
Eray Dengiz
14.Ağustos.2006, 05:28
bu arada eray 5 kişiye bilet alabilirim...ama sölyim bana tam 16.5 kaat versin herkes 20 50 falan istemiyorum kasiyer gibi hissediyorum kendimi sonra...
tamam o zaman çok iyi, kesin gelecekler belli olsun cumartesi günü şu bilet işini halledelim.
eray bi iyileşim de bursa maçına gelim çekcein var benden...
dur ya.hatta iyileşmeden gelim sırtında taşı sen beni.
sırtımda taş taşırım seni taşımam
Biletleri kendimiz de alabiliriz de kesin olarak hangi trübünde oturucaz
kesin olarak Numaralı'da oturacaz..
comandante
14.Ağustos.2006, 08:02
beyler hadi ama ya...fenerli bjkli trabzonlu herkesi istiyoruz...maksat birlikte olmak...beraber tükürük köftesi yemek...
Eray Dengiz
14.Ağustos.2006, 08:03
beyler hadi ama ya...fenerli bjkli trabzonlu herkesi istiyoruz...maksat birlikte olmak...beraber tükürük köftesi yemek...
ya sen ne pislik bi adamsın köfteci amcalar içine balgam atıyo o köfteleri bizde gidip yiyoruz. enayilik böle bişi olsa gerek
EreN
14.Ağustos.2006, 11:25
eray ve yücel gelmem için msnde birbirine girdi :D
geliyorum bende
Eray Dengiz
14.Ağustos.2006, 11:26
eray ve yücel gelmem için msnde birbirine girdi :D
geliyorum bende
yücele belediye .. nyse :D
ekledim..
nekop
14.Ağustos.2006, 13:11
yücele belediye .. nyse :D
ekledim..
Okuldayken boşluk doldurma sorularını çok iyi yapardım ama bunu dolduramadım. :D
nerazzuri
14.Ağustos.2006, 17:39
Akşam üstü kesin kararımı vericem %45 gelicem yani 21 in de sınavım var iyi geçerse ertesi gün gelicem
comandante
14.Ağustos.2006, 18:44
en doldurdum eren.eray bey uzatmaları oynuyor du bakalım=)
nekop
14.Ağustos.2006, 18:54
en doldurdum eren.eray bey uzatmaları oynuyor du bakalım=)
Sen bilirsin Yücel gece o saatte Halkalıya araç varmı yada en kötü ihtimal Şirinevler,Sefaköy veya Bakırköy'e olmadı Eray'da kalırız... :D
FeYYaz1989
14.Ağustos.2006, 18:59
Şimdi şartları araştırıyorum.Eğer burdan İstanbul'a gidenlerle ordan buraya geleceklerin zamanını tutturabilirsem bende gelebilirim. :D Ne de olsa beleş olacak,öbür türlü en azından birini tutturmadan gelmem zor 25-25 toplam da 50 lira yapıyor,çok para abi öğrenci adamım ben :D
Birde bu Taksim'le Ali Sami Yen arası ne kadar fazla uzak değil benim bildiğim değil mi?
Neyse en geç cumartesiye kadar haber veririm bende..
fatih akin
14.Ağustos.2006, 20:04
Bu arada maç kaça kadarmış bilen var mı?
comandante
14.Ağustos.2006, 21:05
Sen bilirsin Yücel gece o saatte Halkalıya araç varmı yada en kötü ihtimal Şirinevler,Sefaköy veya Bakırköy'e olmadı Eray'da kalırız... :D
abi m.köyden metroyla taksim...taksimden dolmuşla b.köy...ordan otobüsle şirinevler...ordan da diğer otobüsle halkalı toplu konutlar...yerinde olsam gelmem euehue
comandante
14.Ağustos.2006, 21:05
Birde bu Taksim'le Ali Sami Yen arası ne kadar fazla uzak değil benim bildiğim değil mi?
Neyse en geç cumartesiye kadar haber veririm bende..
taksimden samiyen metroyla 5 dakika...
nekop
14.Ağustos.2006, 21:20
abi m.köyden metroyla taksim...taksimden dolmuşla b.köy...ordan otobüsle şirinevler...ordan da diğer otobüsle halkalı toplu konutlar...yerinde olsam gelmem euehue
Komik şey seni...Bakırköy'e gidince zaten oradan direk Halkalı'ya araç var.
Eray Dengiz
14.Ağustos.2006, 22:33
Komik şey seni...Bakırköy'e gidince zaten oradan direk Halkalı'ya araç var.
Mecidiyeköy'den Bakırköy'e direk otobüs var oraya gidip ordan Halkalı'y geçersin
Maçın kaçta bittiğini bilmiyoruz birde herkes C.Tesi'ye kadar kararını versin biletler alacağz..
nekop
14.Ağustos.2006, 22:47
O gün işi olmayan arkadaşlarla günüdzden buluşulup bişeyler yapılabilir aslında...
RaSenGan
14.Ağustos.2006, 23:55
abi sana pis dalcam he...adam gibi çalış kalma şu yaz okuluna olum...görüşemiyoruz be...
beyler gelmemi ister misiniz ne demek ya.eray hariç herkesi isterim ben.tanışırız kaynaşırız zevkli oluyor.geçen sene az maça gitmedik...
aygün sen ne tarafta oturuyorsun?
Avcılar abi..
comandante
15.Ağustos.2006, 01:41
rahat gelirsin...hatta beraber geliriz bak...normalde expresse biniyorum ben ama normale binerim avcılardan geçerken seni atarım...avcıların tam olarak neresinde?
Eray Dengiz
15.Ağustos.2006, 11:43
Cuma gece yarısına kadar kesin gelecek arkadaşlar haber versinler ona göre Cumartesi günü biletleri alalım.
Bilet konusuna gelince, biletleri kendi almak isteyen arkadaşlar Numaralı tribününe alsınlar, almayacak veya almaya üşünene (bknz: nekop) arkadaşlar ise lütfen buraya yazsınlar ona göre biz gidip onların yerinede biletleri alacağız.
Dediğim gibi bilet alırken Numaralı tribününe alın, maç saat 20.00'da başlıyor, maçtan 1 saat önce 19.00'da Galatasaray Mega Store'un önünde olunuz, yeni gelen arkadaşlara ben telefon numaramı vereceğim.
Başka bişi yok sanırım, burdan comandante'ye selamlarımı sunuyorum, kendini bu kadar zorlama anladın sen onu =)
RaSenGan
15.Ağustos.2006, 11:45
rahat gelirsin...hatta beraber geliriz bak...normalde expresse biniyorum ben ama normale binerim avcılardan geçerken seni atarım...avcıların tam olarak neresinde?
Atarım fln ? :D Özkan abiye yakın bir yerde.:)
comandante
15.Ağustos.2006, 15:49
eraydengiz e sevgilerle...
atarım işte olum sallıcam camdan seni=)
özkan abinde avcılarda da niresinde onu bilmiyorum işte=) yani sorun şu sen o saatte köprünün ordan eve rahat gidebilir misin? ambarlı falan tarafındaysa minibüsle gidersin de denizköşklerde falansa sorun olur.o yüzden diyorum...
RaSenGan
15.Ağustos.2006, 15:51
Ambarlı'nın oralar.Camdan girişte sorun çıkmaz mı :D
Eray Dengiz
15.Ağustos.2006, 22:43
özkanlarlarlarlarlarda geliyorlarlarlarlarmış
çok ısrar etti eray abi gözünün yağında yumurta yapim benide yaz o listeye kulun die devam ederken baktım yalvarıyo adını yazdım..
nekop
15.Ağustos.2006, 23:58
özkanlarlarlarlarlarda geliyorlarlarlarlarmış
çok ısrar etti eray abi gözünün yağında yumurta yapim benide yaz o listeye kulun die devam ederken baktım yalvarıyo adını yazdım..
Tek kişimi gelicek yoksa ö/d birliktemi gelicek ? :D
comandante
16.Ağustos.2006, 01:20
aygün yol arkadaşın da var=) beraber döneriz hepbirlik...
RaSenGan
16.Ağustos.2006, 01:23
aygün yol arkadaşın da var=) beraber döneriz hepbirlik...
Bakalım.İzin alabilcek miyiz ?
nekop
16.Ağustos.2006, 01:55
Haydi TSİ kaçmaz böyle bir olay yok mu daha gelicek maşallah herkes buluşma olsada görüşsek diyor buluşma oluncada gelmiyor.
Eray Dengiz
16.Ağustos.2006, 01:57
Haydi TSİ kaçmaz böyle bir olay yok mu daha gelicek maşallah herkes buluşma olsada görüşsek diyor buluşma oluncada gelmiyor.
7 kişiyiz, daha gelecek vardır, erdem nerde? emre nerde?
istanbul'da oturan çok ama gelen yok..
RaSenGan
16.Ağustos.2006, 02:07
Erdem abi gelir.Emre abi gelmez.:)
Eray Dengiz
16.Ağustos.2006, 19:02
Eray Dengiz - Eray
comandante - Yücel
nekop - Serhat
fatih akin - Akın
inorax - Emre
EreN - Eren
Toze - Özkan
bu isimler kesin geliyor mu? biletleri kendiniz alabilirseniz alın, bilet için NUMARALI tribününe alın, aldıktan sonra burada bize haber verin, biletini alamayacak olan arkadaşlar buraya yazsınlar (lütfen alamayacaklar yazsınlar, alma durumu olupta üşengeçliğinden almamazlık yapmayın) yücel arkadaşımız alamayanlar için biletleri alacakmış. :D
canım banada alırsan sevinirim malum hafta sonu yokum ben :D
nekop
17.Ağustos.2006, 07:43
Bana bilet almayın %25 lik bir gelememe ihtimalim var o ihtimal kalktıgı zaman ben alırım bileti...
M.Scofield
17.Ağustos.2006, 17:59
7 kişiyiz, daha gelecek vardır, erdem nerde? emre nerde?
istanbul'da oturan çok ama gelen yok..
Hafta içi çalışıyorum o yüzden gelemıyorum
comandante
17.Ağustos.2006, 18:45
beyler...4 bilet alıyorum...
eraya erene aydın abiye bana...aydın abinin gelmeme durumu var.o gelmezse bir bilet açıkta kalıyo...
inorax
17.Ağustos.2006, 20:22
Comandate bana da alırsan sevinirim...
EreN
17.Ağustos.2006, 20:36
Dün ultraslan irc serverında biraz geyik yaptık erayla.
formayla gelme dediler :D
comandante
17.Ağustos.2006, 21:15
emre yeteri kadar param olmadığı için 4 tane alabildim...eğer aydın abi gelmicekse birini sen alırsın...aydın abi haber vercek bana.eraya mesaj atarım ben yazar o foruma...
comandante
17.Ağustos.2006, 21:16
Dün ultraslan irc serverında biraz geyik yaptık erayla.
formayla gelme dediler :D
ayıp etmişler yahu aaa...bana kalırsa kimse formayla gelmesin...
EreN
17.Ağustos.2006, 21:21
yok bea ne ayibi gece saat 4 adamlarla iyi muhabbet çevirdik :D
fatih akin
19.Ağustos.2006, 03:54
arkadaşlar çarşamba günü ailevi bir mesele olduğu için gelemiyorum.Sizlerden özür dilerim artık bir daha ki buluşmada görüşmek üzere
Aydin
19.Ağustos.2006, 22:10
emre yeteri kadar param olmadığı için 4 tane alabildim...eğer aydın abi gelmicekse birini sen alırsın...aydın abi haber vercek bana.eraya mesaj atarım ben yazar o foruma...
ben geliyorum.
EreN
20.Ağustos.2006, 01:39
Güzel..O kadar galatasaraylı arasında tek fenerbahçeli yaratık ben kalacağım galiba..
Eray Dengiz
20.Ağustos.2006, 15:54
4 veya 5 kişiyiz yine.
forumda 150 bin üye var. her organizasyonda ortalama 7-8 üye var.
bundan sonra konu açıp bıdı bıdı edersem comandante gibi olayım.
yok artık organizasyon fln...
uAburak89
20.Ağustos.2006, 17:50
4 veya 5 kişiyiz yine.
forumda 150 bin üye var. her organizasyonda ortalama 7-8 üye var.
bundan sonra konu açıp bıdı bıdı edersem comandante gibi olayım.
yok artık organizasyon fln...
Yücel de kaynamış arada.. :D
Eray ben geliyorum diye organizasyon falan yok diyorsun dimi ? İkinci planda kalmak istemediğin için.. :D
EreN
20.Ağustos.2006, 20:17
oooooooooooof off canım sıkıldı maç keşke bugün olsayadı..
Aydin
21.Ağustos.2006, 07:59
kimler geliyor tam olarak.
EreN
21.Ağustos.2006, 10:12
Eray Dengiz - Eray
comandante - Yücel
nekop - Serhat
Aydın- Aydın
inorax - Emre
EreN - Eren
Toze - Özkan
Eray Dengiz
21.Ağustos.2006, 17:08
Eray Dengiz - Eray
comandante - Yücel
nekop - Serhat
Aydın- Aydın
inorax - Emre
EreN - Eren
Toze - Özkan
Emre ve Serhat gelmiyor sanırım.
Özkan'dan ses yok ahanda buraya yazıyorum 4 kişiyiz.
hep böyle devam... bize 4 kişi bile fazla aslında.
EreN
21.Ağustos.2006, 18:43
Eray bende gelmem olm istiyorsan.. 3 kişi olun :p
şaka bir yana harbiden sitede normal üyenin yanında AKTİF üye sayısıda gayet iyi gözüküyor fakat nedense aktivitelere katılım %1... yazık.
tombul taho
21.Ağustos.2006, 19:19
way way way.... bensiz organizasyon olur mu beaaa???? :( uleyn maç için 2 gün daha sabredemediler mi şu organizatörler yahu?? cuma günü dönüyorum.
ahhh kardeşlerim ben de çok aranızda olmak isterdim. biliyosunuz ki bensiz organizasyonun tadı çıkmıyor. :zuhaha
Aşk-ı Şehir
21.Ağustos.2006, 19:22
ah İstanbul'da olcaktım ve gelmeyecektim haaa ah ah ah...
Eray Dengiz
21.Ağustos.2006, 19:34
way way way.... bensiz organizasyon olur mu beaaa???? :( uleyn maç için 2 gün daha sabredemediler mi şu organizatörler yahu?? cuma günü dönüyorum.
ahhh kardeşlerim ben de çok aranızda olmak isterdim. biliyosunuz ki bensiz organizasyonun tadı çıkmıyor. :zuhaha
sen gel gel.. benim elimden çekeceğin var :D
comandante
21.Ağustos.2006, 23:05
beyler 7 de store da...
EreN
22.Ağustos.2006, 00:02
tamamdır...
hatunumla vaktimi geçireyim 7de akıyorum sami yene
Eray Dengiz
22.Ağustos.2006, 00:05
ölmezsem ordayım
comandante
22.Ağustos.2006, 00:50
vay be...4 kisiyiz ole mi? maşallah maşallah.200.000 üyeye ulaşcaz bir kaç ay içinde.ama 4 kişiyiz...
uAburak89
22.Ağustos.2006, 06:12
13 gol gören, şanslı insanlar nerdesiniz ? :D
comandante
22.Ağustos.2006, 06:20
burdayıız...
10 numara oldu ya...sağlam güldük.karnımın ağrıdığı enderdir yani ve burda gülmekten karnım ağrıdı...
eren eray ve aydın abi çok teşekkürler...
uAburak89
22.Ağustos.2006, 06:22
Valla İstanbul'da olsam kaçırmazdım bu fırsatı.. Kocaeli'ye gelince her organizasyonda varım.. :D
El Comandante
22.Ağustos.2006, 07:54
Mahsun Kirmizigül hakkinda yapilan tezahüratlar müthisti yav. :D
Anlatin biraz neler oldu falan :)
EreN
22.Ağustos.2006, 09:24
Hiç TV'den
MAHSUUUUN KOOOOŞ diye sesler duydunuz mu ? :)
Ayrıca mükemmel ötesi videolar var..
Karnım hala ağrıyor bu kadar güldüğüm başka bir buluşma olmamıştı..
son 20 dakika durmadan güldük..
sağolsun turgay abi!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Resimlerden başlayalım..
İşte samiyen..
http://img209.imageshack.us/img209/2536/dsc01590rz1.th.jpg (http://img209.imageshack.us/my.php?image=dsc01590rz1.jpg)
Giriş öncesi aydın abi..kartala dikkat.!
http://img256.imageshack.us/img256/8130/dsc01589ao6.th.jpg (http://img256.imageshack.us/my.php?image=dsc01589ao6.jpg)
Yücelden sahaya derin bir bakış..e çocuk ilk defa numaralıya giriyor normaldir :d
http://img175.imageshack.us/img175/6436/dsc01591kv2.th.jpg (http://img175.imageshack.us/my.php?image=dsc01591kv2.jpg)
İşte birçok ünlü isim sahada
http://img209.imageshack.us/img209/7413/dsc01596zy6.th.jpg (http://img209.imageshack.us/my.php?image=dsc01596zy6.jpg)
YÜcel ve ben..
http://img256.imageshack.us/img256/9259/dsc01598nh4.th.jpg (http://img256.imageshack.us/my.php?image=dsc01598nh4.jpg)
Aydın abi maçı izlemek yerine son 20 dakkadaki gülme krizleri haricinde bu iki hatunuzadeye odaklandı..siyahlıya yani
http://img256.imageshack.us/img256/2029/dsc01603mg2.th.jpg (http://img256.imageshack.us/my.php?image=dsc01603mg2.jpg)
geniş açıdan alınmış hali..
http://img256.imageshack.us/img256/6196/dsc01606il3.th.jpg (http://img256.imageshack.us/my.php?image=dsc01606il3.jpg)
aslında odaklanmanın sebebi başka ama +18 olduğu için açıklayamıyoruz..FORMULA ekibi gol atsın diye dua ettik anlayın siz..hop hop kopkop
http://img175.imageshack.us/img175/456/dsc01605fg7.th.jpg (http://img175.imageshack.us/my.php?image=dsc01605fg7.jpg)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
videolar tam kopmalık.. :D
baturaaaaaaaaalp :d
RaSenGan
22.Ağustos.2006, 10:11
bayaa eğlenmişsiniz :)
EreN
22.Ağustos.2006, 10:19
bayaa eğlenmişsiniz sözcüğü BAYAAAA kalıyor..
hayatımda 20 dakika boyunca katıla katıla gülüp bayılmaktan son anda döndüğüm başka bir günüm olmadı..
RaSenGan
22.Ağustos.2006, 10:44
Aydın abi tavlayabildi mi kızı :D
Aydin
22.Ağustos.2006, 10:58
Turgay abi tam bombaydı. adam içmiş maça gelmiş. ilk yarıda Eray'la yanyana otururken anladım bu adamın kopuk olduğunu. Eray'la fitilliyoruz adamı. ama inceden fitilledik ilk yarı. fazla üstüne gitmedik. ama ikinci yarı..
şöyle anlatayım. biliyosunuz öylesine gösteri maçıydı. ama ben ve Eray bir pozisyon olduğunda hakeme sallıyoruz, Turgay abimiz de hakeme sallıyor. ben diyorum Simoviç artık futbolu bırakmalı. gençlerin önünü açmalı diyorum. onaylıyor Turgay abimiz.
Ondan sonra hakemlerin isimlerini söylüyoruz, abdurrahman boztaş diyorum. Turgay abimiz ayağa kalkıp bağıyıor "abdurrahman düzgün yönet. aptal herif" .
ama bir ara fırça kaymıştı bana. maça geldi ama maçın kimlerin maçı olduğunu bilmiyordu. ben de söyledim beyazlar formula 1, kırmızılar bizimkiler, fosforlu yeşil olanlar da hakemler dedim. "ee sen de bizi iyice şey yaptın" dedi ama biz çoktan kopmuştuk zaten.
Adnan polatla tanju çolak bir ara saha kenarında konuşuyorlardı. fitilledik turgay abiyi. abi ne biçim maç bu maç için mi para verdik diye. Adnan polat yüzünden işte falan dedik gösterdik adnan polatı. turgay abi bağırdı polata. "polaaaat ne biçim maç" diye. polat baktı turgay abiye. otur diye işaret yaptı. kopmamızın maksimum noktası bu oldu zaten.
valla gelmeyen çok şey kaçırdı. geçmiş olsun diyoruz. çok eğlenceliydi. sıkılırım diyordum ama harbiden feci eğlenceliydi.
Not: yok Aygün tavlayamadım kızı. balta gittim balta döndüm.
RaSenGan
22.Ağustos.2006, 11:19
Bir dahakine kısmet artık Aydın abi.:)
Aydin
22.Ağustos.2006, 11:22
Eray da komik birşey demişti ona da kopmuştuk ama unuttum. Buraya yazar gelince.
EreN
22.Ağustos.2006, 11:42
abi bissürü şeye koptuk zaten..
Videoları izleyince görecekler..
adnan polat otur işareti yaptı bi yandanda adama bağırdı otur leeeeeen diye :D orda koptuk
sallama hakem isimlerinde daha bi koptuk
süleyman çelebi felan :D
turgay abi bağırıyor çeleeeeeebiiiiiiiiii olm aptal heriff nasıl ofsayt ooo
comandante
22.Ağustos.2006, 19:36
Aydın abi tavlayabildi mi kızı :D
aydin abin kolpa cikti valla.guya bana ayalicakti konuscam falan dedi...fisss
comandante
22.Ağustos.2006, 19:42
kopma noktalarindan birisi de...
eray-ya tanju gol atti hakani gecti off.
turgay baba-yapma yahu.sayiliyo mu bu?
eray-sayılmaz mı abi ya...
turgay abi-kötü olmuş o zaman be...
eray-galatasarayın cezası var ya 5 maç seyircisiz...
turgay abi-aaa bu maç da mı seyircisiz?
eren-sadece kale arkaları seyircisiz...
öldük ya.çenem ağrıdı artık...
EreN
22.Ağustos.2006, 19:47
olm videoyu izle varya kırılcaaaaaaan kırılcan olm..
dün gece aydın abi krizlere girdi :D
ben öyle..turgaay reis çok yaşa yaa..
bide bu koşing gol kaçiring zıplaying :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Videolar hakkında yorum yapamaycağım hepsi güzel çünkü.
anlatılacak birşeyde yok :D
iyi izleyin arkadaşlar..
fmsmyrna
22.Ağustos.2006, 21:04
Turgay abi??? turgay şeren mi yoksa
Aydin
22.Ağustos.2006, 21:27
aydin abin kolpa cikti valla.guya bana ayalicakti konuscam falan dedi...fisss
napim olum erken çıktık maçtan. yemin ettim konuşcam diye konuşamadım. kısmet başka tısslara.
Eray Dengiz
22.Ağustos.2006, 22:29
olm sizin yazıları okurken bile koptum be yaaaaawww :D
videoları yükleyecem youtube yemin ederim bi maçta bu kadar çok güldüğümü hatırlamıyorum heralde hepimiz gülmekten öldük :D
turgay abi bir numara keşke herifin numarasını alsaydık heuheue :D
o değilde isimler fln çok komikti ya :D aydın hakemlere manyak isimler taktı yaaaw :D turgay abi daha hangi maça geldiğini bilmiyo yanındaki adama durmadan bunlar yabancı değil yaw baksana iki takımda türk, arda nerde, hakan nerde polaaatt diye bağrıp duruyodu... anlatmakla olmuyo görmeniz lazımdı tam kopuş :D
EreN
22.Ağustos.2006, 23:22
şişede durduğu gibi durmuyor tabi :D
sonra çoluk çocuğun maskarası ol :D
SiR ToMaSRoSiCkY1
22.Ağustos.2006, 23:58
keşke gelseymişim maça amma numara varmış maçta yaw çenem ağrıdı yazdıklarınızı okurken videoları bekliyoruz
Memedov
23.Ağustos.2006, 00:04
Aydın abinin oldugu yerde eğlence olmayacakta ne olacak :D sakın tıss sanmayın doğru :n:
Yanlız Aydın abi bir kızı ayarlayamamışın hadi kendini geçtim Eray abiye bari ayarlasaydın yoksa bu gidişle Eray abi Aşkı sonsuza kadar beklemek zorunda kalacak :D e29 :n:
Eray Dengiz
23.Ağustos.2006, 00:12
keşke maçın en başında çekseydik ama... yazdıklarımızın bir çoğu yok videoda ama turgay abi başlı başına bir efsane oldu bizler için bir videoda aydında var onuda çok merak ediyorum,
işte turgay abimiz, işte tribünlerin kralı aptal herif yaaw!!
http://www.youtube.com/watch?v=F6dqXPhIqQw
Yanlız Aydın abi bir kızı ayarlayamamışın hadi kendini geçtim Eray abiye bari ayarlasaydın yoksa bu gidişle Eray abi Aşkı sonsuza kadar beklemek zorunda kalacak :D e29 :n:
bana kimsenin ayarlamasına gerek yok benim zaten var, ayrıca kaç gündür herkes soruyo ama neyin ne olduğunu bu e29'un bilmeden lütfen konuşmayın gerçekten sevmiyorum bu konuyu, eren zaten biliyo herşeyi o yüzden fazla konuşmuyorum...
SiR ToMaSRoSiCkY1
23.Ağustos.2006, 00:15
abi videoları bekliyoruz
RaSenGan
23.Ağustos.2006, 00:20
Koptum koptum :n::n:
Memedov
23.Ağustos.2006, 00:21
Mahsun koooooşş :D :zuhaha
Gerçekten çok keyifli geçmiş belli :)
Aydin
23.Ağustos.2006, 00:26
Mahsun koş diye bağıra bağıra sesimi kıstım.
EreN
23.Ağustos.2006, 00:54
http://www.4shared.com/file/22656981/f9d2681/videolar_f1_maci.html
tüm videolar burda :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
videolarda hiç makara yok ya :D turgay abi dışında..
eray bide şu araştırma ekibini eklesene
videoların 10 katı makara oldu :D
El Comandante
23.Ağustos.2006, 01:26
Muhtesem yav,videoyu izlerken gülmekten karnima agrilar girdi :n:
EreN
23.Ağustos.2006, 01:33
TSI araştırma ekibi videosunu ekle eray :D
koşing..zıplayıng :D
SiR ToMaSRoSiCkY1
23.Ağustos.2006, 15:51
sadece 5 download var eren bende yaptım 6 oldu ilgi yok gül gül öldüm mahsun koooşşş:):):)
EreN
24.Ağustos.2006, 04:10
BİZ BİZE YETERİZ tomasrosicky1..
biz yeteriz..
Eray Dengiz
24.Ağustos.2006, 04:56
eren diyeceğini demiş zaten,
biz bize yeteriz.
Emurafu
24.Ağustos.2006, 06:45
Anlasılan Gülmekten kırılmıssınız....Bizde bari şu videoları izleyelim...
ekolata
24.Ağustos.2006, 07:54
Gerçekten çok kıskandım ya :) Keşke zaman geri gelsede ben gelseydim :( Konuyu görmedikki :)
Ama okurken bile güldüm baya :D
comandante
24.Ağustos.2006, 08:10
kel adam derim giderim...