Log in

View Full Version : Aileniz TSİ'yi görünce ne diyor?

Aşk-ı Şehir
24.Ağustos.2006, 05:54
Evet arkadaşlar evden bir büyünüğ ya da bir küçünüğüz Turksportal forumlarını görünce ne diyor?

Mesela benim babam: Ya bırak şu siteyi aç azıcık okey oynuyayım diyor :)

Ya sizinkiler?

Fıratcan Alçınkaya
24.Ağustos.2006, 05:56
valla bizimkiler bakmıyoki hiç bilgisayara...:zuhaha

TürkuAz
24.Ağustos.2006, 05:56
Sabahtan akşama kadar bu sitede ne yapıyorsun anlamıyorum? Kalk 2 dakikada ben mynet'e takılayım..:D

Made in My Father..:p

Roberto Baggio
24.Ağustos.2006, 05:57
ben anlamam böyle şeylerden ne halin varsa gör otur basında 24 saat .......

LaKe
24.Ağustos.2006, 06:27
Bizimkiler karışmıyo hiç. :) Sadece babam biliyo zaten siteyi. Onada gösterdim resmi site bak inceleme bile yazıyorum dedim. :p Aferin dedi. :D Zaten dersler iyi olduğundan pek takmıyolar nette vakit geçirmeme. Tatilde de günde 2-3 saatten fazla durmuyorum zaten. Hergün dışarıdayım. :)

GeNç KaRTaL
24.Ağustos.2006, 06:30
Annem biliyor bu siteye takıldığımı ama onun işi olmadığı için bilgisayarla bişi demiyor.Babam zaten bilmiyor.Kardeşim biliyor oda bilgisayarın başına oturmak istediğinde ne anlıyorsun şu siteden diyor.:D

fm26mer
24.Ağustos.2006, 06:31
odama pek girmiyolar:zuhaha ama babam arasıra görüyo :D Hep bu sitede napıyosun be olum diyo:D

Emurafu
24.Ağustos.2006, 06:34
Annem İşin gücü sırf futbol diyor.......Kalkta biraz ders çalış diyorlar:D:D:D

Babam fazla birsey demez genelde Orduspor ile ilgili haberleri bana sorar...

Özellikle Annem sürekli der:D:D

starfreedom
24.Ağustos.2006, 06:43
Öyle bir sorunum yok çok şükür. Tek başına yaşayınca insn böyle oluyor tabii:)

tosunpasa
24.Ağustos.2006, 06:43
Babam her içeri girdiğinde eğer pc başındaysam; "kazık çaktın koltuğa çıkta 2 okey atak" der. Eğer PC başında değilsem; "Olum sende karı gibi ne oturuyon öyle git bilgisaysayar açsana Allah ,Allah. Bilgisayar istiyor alıyorsun sonrada kullanmıyor" der.. Dışardan yeni geldiğimde evdeyse; "Bu saatten sonra geçme bilgisayar başına ben gidip okey oynıycam." der.. Yani anlıcağınız aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık.

RaSenGan
24.Ağustos.2006, 06:53
Kardeşim görüyo genelde.Ben başından kalkmadığım için anneme ispiyonluyo.Bak bu siteye hep giriyo.Bu sitede şu var bu var.Bi saat durumu düzeltmeye çalışıyorum..

yavuuzzzz
24.Ağustos.2006, 07:33
benim hiç bir sorunum yok :D

IcedEarth
24.Ağustos.2006, 07:39
Babam her içeri girdiğinde eğer pc başındaysam; "kazık çaktın koltuğa çıkta 2 okey atak" der. Eğer PC başında değilsem; "Olum sende karı gibi ne oturuyon öyle git bilgisaysayar açsana Allah ,Allah. Bilgisayar istiyor alıyorsun sonrada kullanmıyor" der.. Dışardan yeni geldiğimde evdeyse; "Bu saatten sonra geçme bilgisayar başına ben gidip okey oynıycam." der.. Yani anlıcağınız aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık.
Seninki aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık işini geçmiş. Yana tükürsen kulak da eklenmiş işin içine :zuhaha
Beni bir tek babam görüyor sitede. Onun tek tepkisi "Kalk da azıcık Freecell oynayım" :zuhaha

Hugo
24.Ağustos.2006, 09:37
Bizim evde babam hariç herkes biliyor :)
O da babam merak edip napıyon diye bakamdığından:D

SiR ToMaSRoSiCkY1
24.Ağustos.2006, 18:18
bizim evde herkes biliyor siteyi gitte biraz ders çalış okullar açılıyor ömrünü çürüttün bilgisayarın karşısında git biraz dinlen diyolar ne yapıyon bütün gün ositede gibi şeyler diyorlar:):):):):):)

goosfraba
24.Ağustos.2006, 18:22

Üstte belirttiğim siyah yazının aynısını babamda bana diyor :p

ZeroG
24.Ağustos.2006, 18:37
Babam pek göremiyor.Annem'inde tepkisi siteye değil pc'ye.Heman annemden incileri yaziym;
- Odayı ısıttın kapat bilgisayarı biraz.
- Radyasyon alıyosun kanser olucaksın.

Onun dışında ablam sabahtan akşama kadar ne var bu sitede? diyor.Başka da bişey yok ama onları 50 defa tekrar ettikleri için sıkıyor insanı:icon_sad:.

Professeur
24.Ağustos.2006, 18:44
Abim görüyo.Gündüzleri bir şey demiyo ama gece 2 gibi açtığımda kapat len şu PC'yi yatcam diyo.Bir de ne buluyorsun şu Fm'de anlamıyom OKS'de Fm'den sormayacaklar diyodu.

Aşk-ı Şehir
24.Ağustos.2006, 18:48
Babam pek göremiyor.Annem'inde tepkisi siteye değil pc'ye.Heman annemden incileri yaziym;

Onun dışında ablam sabahtan akşama kadar ne var bu sitede? diyor.Başka da bişey yok ama onları 50 defa tekrar ettikleri için sıkıyor insanı:icon_sad:.

şu olay süper oluyo Özer :) Bıraksan küresel ısınmayıda bizden bilcekler :D

ZeroG
24.Ağustos.2006, 18:56
şu olay süper oluyo Özer :) Bıraksan küresel ısınmayıda bizden bilcekler :D

Di mi ya gına geldi artık bu laflardan:D...

Bekq
25.Ağustos.2006, 00:37
annem bakmıo genelde babamda arada bakıo dioki hep bu sitedesin bende diyom burda çok arkadaşım var çok seviom bu siteyi oda bişli demio

babam bu siteyi ilk önce halı saha maçında öğrenmişti yani benden duymuştu yalnız yenisinde dehil baya eskisinde

gitcektim ona ama olmamıştı

babam bana ne yapıosun pc de dediğinde ben hani daha önceden halı saha maçı için girdiğim site diom:D:D:D:Danlıo o zaman:D:D:D

TR.CaPTaiN
25.Ağustos.2006, 00:40
Kardeşim bana da hesap al diyor :)

canavar20
25.Ağustos.2006, 01:05
Hehe benim babam falan bilmiyor ama PC başında 12 saat kaldığım için doğal olarak kızıyorlar. Ama fazla şiddetli değil.:D

byunuss1
25.Ağustos.2006, 03:45

beni anlatmışın (:

yunusgs
25.Ağustos.2006, 05:23
Annem siteye kızmıyor pc başındasın sürekli gözlerine yazık diyor:D
Babam ise azcık kalkta Cep telefonuma program atayım diyor:D

Atakan38
26.Ağustos.2006, 16:33
Babam Sadece Bu Sıte Icın DeiL Her Pc Basında Gordugunde Kufur Eder

Sunun Basında Harcadığın Zamanı Başka Bi İşte Harcasan Adam AkıLLı Bi Şey Olursun Diip Duruo.

Annem Bı Muzık DınLer Ara Sırada BabamLa Herif Akşam Sunu Al Bunu Al Die Msn'de Konusur.Bı Sey Demez Yani

omer-faruk-14
27.Ağustos.2006, 06:55
Evde ki herkes: Futboldan bıkmadın mı, kapa bilgisayarı da biraz ders çalış.

KaF KeF
27.Ağustos.2006, 07:01
Annem:Radyosyon doldurdun kardeşini diyor..Bide Virus Sokma...24 saat oırdasın.Biraz İnsan içine karış..:D:D
Babam:Noldu Fener Patlatımı boMbaları...
Kardeşim:Benide üye yapsana..:p

MeMo
27.Ağustos.2006, 17:42
Bana da öğret şu FM'yi bende bu siteye takılayım diyor :D

VahdeTrabzon
27.Ağustos.2006, 17:53
valla babam siteye değilde pc de durmamı istemiyo
''Bırak artık bu boş işleri oğlum(içeride kendisi laptopunda 24 saat başında:D:D)
annemde gördü ama bişey demiyo

Ralph
27.Ağustos.2006, 18:33
Babam genelde sorar.Ne oluyor bu sitede napıyorsuun flan diye.Bend genelde duymamazlıktan geliyorum.:D