PDA

View Full Version : Durgunlu El Galaktikosta

scar face
28.Kasım.2006, 06:18
EVET Burak Durgunlu 3.kariyerinde REAL MADRIDDE.Alman teknik direktörün yerine Burak Durgunluyla anlasma sağlandı ve 2 yıllık kontrat imzalandı.ilk iş olarak genc oyuncuları kiraya verdi takımdaki oyuncuları gözden geçirdi.Fenerbahcede ki yasanan sanslıklar onu daha da temkinli yaptı.

Evet arkadaslar R.madrid kariyerimi sizlerle paylasmak istiyorum.İleri ki günlerde daha detaylı bilgi veririm.Sizden AMR ve DR bölgesine yani sağ kanadıma iyi oyuncular tavsiye etmenizi bekliyorum.ve tabi ki taktiğim 11im hakkında görüşler....

vuque
28.Kasım.2006, 06:26
Amr'ye Ricardo Quaresma'yı(Porto) Tavsiye Ederim.Dr'yede Phip Lahm Veya Hamit Altıntop'u Öneririm Hatta İkisini Birden Alırsan Yedekli Ve Değişmeli Oynatırsın :D
2 Side FC Bayern München'de :D
Ayrıca Gaston Fernandez'ide Alıp Kanat Olarak Oynatabilirsin(Winger Pozisyonunu Antremanlarda Çalıştırmak Koşuluyla) Gaston Fernandez Forvet Ve Amc'yi Doğal Olarak Oynuyor Ve Bu Bölgelerde Çok İyi Fakat Bir Kanat Oyuncusunun Sahip Olması Gereken Özelliklerede Sahip Bir Oyuncu Antremanla Winger Yapılabilir.
Ayrıca Kariyerinde Başarılar Dilerim.....

aliihsandikmen
28.Kasım.2006, 08:30
Kariyerinde başarılar...

Sağ taraf için Antonio Barragan ve Eduardo Ratinho var potansiyeli yüksek genç futbolcu olarak.
Bunlar kesmez dersen artık Rafinha, Dani Alves, Mancini falan bunları alırsın. Para sorun değil zaten :p

scar face
29.Kasım.2006, 00:53
tskler arkadaslar evet transfer listesinin basında D.Alves var ama bütce 20m€ civarında
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ilk hazırlık macım Bejinleydi.Usanmadan Çine kadar gittik.Sahaya su 11le cıktık.
Casillas-Ramos-Metzelder-Cannavaro-Heinze-Robben-Diarra-Guti-Robinho-van Nistelrooy-Raul.....mac 2-2 bitti galiba işim zor olacak dedim transfer calısmlarına basladım özellikle sağ kanada....

BASQUE
29.Kasım.2006, 01:34
Büyük takım aldıysan bence bu kariyer fazla uzun sürmez ..Başarılar dilerim..

yunusgs
29.Kasım.2006, 02:10
Başarılar dilerim arkadaşım.

mersinlivolkan
29.Kasım.2006, 02:13
Büyük takım aldıysan bence bu kariyer fazla uzun sürmez ..Başarılar dilerim..

katılıyorum çok büyük takımlar çok zevkli olmuyor.Tabiki sana göre zevkli gelirse o senin tercihindir kardeşim ne demişler.Zewkler ve renkler tartışılmaz

scar face
30.Kasım.2006, 06:11
tskler arkadaslr ama bu sefer uzun soluklu olsun istiyorum bu kariyerin.
Hazırlık maclarında takımı tanımaya calıstım değişik 11ler denedim.
Ve ilk resmi macımı Sevillayla oynadım İspanya Super Cupta ilk macta 2-1 yenilmeme rağmen avantajlı bi skordu.İçerde ise Raulun golü ve üstün oyunla Super Cup aldım darısı diğerlerinin basına.
Bu arada Arjantinli süper star Riquelmeyi aldım ilaç gibi geldi onun gibi bi oyuncusu olan her kapıyı acar

RoNNiE91
30.Kasım.2006, 06:46
Başarılar dilerim.

BASQUE
30.Kasım.2006, 19:47
Haklısın Zewkler ve renkler tartışılmaz..

Summit
01.Aralık.2006, 04:31
Başarılar ama ss isteriz!!

scar face
01.Aralık.2006, 05:54
tamam arkadaslar su günlerde cok yogunum ileri ki günlerde eklicem sözzzz...tskler bu arada

scar face
05.Aralık.2006, 01:36
arkadaslar ssleri fln istediniz ama gunlerdır galaktikos kariyerimi devam ettiremiyorum.cunku online turnuvada gruptan cıkmak için ugrsıyorum ama burayı da ihmal etmicem...grsz

KaF KeF
05.Aralık.2006, 01:37
bekliyorum...

RoNNiE91
05.Aralık.2006, 02:27
Beklemedeyiz...

kazma
14.Aralık.2006, 21:33
devammm....

a.arıcı-11
14.Aralık.2006, 23:19
ya birader robben,higuain ve sneijder gibi adamlar varken ne yapıcan daha amr yi
bende realdeyim(ama ben transfer oldum:))taktiğim 4-2-3-1
casillas
ramos barzagli(metzelder) pepe(coloccini) marcelo(drenthe)

montolivo(baptista) gago(diarra)
robben(higuain) silva robinho
raul
sende silvanın yerine raulü forvete de nistelrooyo koy takım süper oynuyo

scar face
15.Aralık.2006, 03:42
ztn amr almadım:) pirlo ve adriaonyu transfer ettim.yuksek bonservislerle 08 yılının ocak ayındayım.kral kupasında ilk macta valenciayı 3-1 yendım.simdi sıra 2.macta.cl de üst turdayım rakip As Roma.ligde biraz durumları iyileştirmem lazım.deplasmanda saviola-adriano içer de nistelrooy-adriano forvetleriyle oynuyorum.kanatlar robinho ve robbene ait orta da pirlo riquelme raul guti baptista diarra değişmeli oynuyor.defansta pepe cannavaro ramos marcelo oynuyor ama marcelo ve ramos sakat olduğu için torres ve drenthe görev yapıyor kale de ise tabi ki casillas var.ssleri koyacam bekleyin:)

vagabond35
15.Aralık.2006, 03:45
kanka basarılar karıyerınde ;)