Log in

View Full Version : Bu haberi unutan var mı?

El Barto
19.Aralık.2006, 07:52
Maceranın bedeli
http://www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/2003/07/07/images/a2.jpg
Kıbrıs'tan çıktığı jet-ski ile Türkiye'ye ulaşmayı hayal eden Gökhan Özen'in macerası az daha ölümle sonuçlanıyordu. Denizin ortasında 14 saat mahsur kaldıktan sonra kurtarılan ünlü popçu, 'Hayatımın en zor gecesini yaşadım' dedi

Yeni albümü 'Civciv'i iki ay önce çıkaran popçu Gökhan Özen, Kıbrıs'ta kendini filmgibi bir maceranın içinde buldu.

Gazimağosa'da, Lion's Garden adlı disco'nun açılışı için Kıbrıs'a giden sanatçı, önceki gün menajeri Selçuk Turna ve Serkan Kula isimli arkadaşıyla iki jet-ski kiraladı. Deniz ortasında yorulan menajer Selçuk Turna, kaldıkları Deniz Kızı Hotel'e geri döndü. Türkiye sahillerini görene kadar açılmayı planlayan Özen ve Serkan Kula ise jet-ski'nin benzini bittiği için mahsur kaldı. Selçuk Turna, aynı jet-ski'ye binen ikilinin otele dönmemesi üzerine karakola haber verdi. KKTC Sahil Güvenlik Komutanı Tuğgeneral Necmettin Baykul'un önderliğinde sürdürülen çalışmalara askeri helikopterler katıldı. İki arkadaş, saat 06:20'de 13.5 mil açıkta uluslararası sularda bulundu. Sağlık durumları iyi olan Özen ve arkadaşı, istirata çekildi.

Yağ göstergesine bakmış
Daha sonra ailesiyle basın toplantısı düzenleyen Gökhan Özen, jet-ski'de benzin yerine yağ göstergesine baktığını bu yüzden benzininin az olduğunu fark etmediğini söyledi. Popçu, başından geçenleri şöyle anlattı: 'Geceyi denizde geçirdik. Dalgalar yükseldiğinde çok korktuk. Çevremizde köpekbalıkları dolaşıyordu. Hayatımın en kötü gecesiydi. Kurtarma ekiplerini gördüğümde 'Türk askerini seviyorum' diye bağırdım.'

Reklam mı gerçek mi
İlginç olay, 'şarkıcı reklam mı yapmak istiyor' sorusunu gündeme getirdi. Şarkıcı iki yıl önce Yunanistan'da kar nedeniyle mahsur kalmıştı. Ayrıca Çağla Şikel ile para karşılığında beraberlik yaşadığı söylenmişti. Gökhan Özen ise reklam söylentilerine 'Artık buna da 'reklam' diyen olursa haddini aşar' cevabını verdi. Buna karşın yanıtlanması gereken sorular bulunuyor:

# Şarkıcının jet-ski'den kurtulduktan sonra ayağında spor ayakkabının olduğu öne sürülüyor. Oysa jet-ski'ye binenler genelde ayakkabı giymezler.

# Jet-ski'nin içinden bir buçuk kova kadar deniz kumu çıktığı söyleniyor.

# Yetkililer, 'Benzini biten bir jet-ski 13.5 mil sürüklenmez' diyor.

goosfraba
19.Aralık.2006, 08:05
Şu altta ki 3 ihtimal ''bunlar reklam kokan hareketlerdi'' diyor :)

Sirius Black
19.Aralık.2006, 15:40
Bunlar reklam kokan hareketler mAyk :p

Fernando Gago
19.Aralık.2006, 16:47
bu reklam değil miydi :D

Fıratcan Alçınkaya
19.Aralık.2006, 18:41
Allah Akıl fikir versin...

Universal
19.Aralık.2006, 18:58
Zet Ski'ye bindim ama içindeki benzin ile hiçbir zaman bittiğini görmedim. :) Hadi bitti diyelim ama içindeki benzin ile hiçbir zaman Türk Sularını geçmessin zaten zet ski sürüklenmezki zaten zaten sürüklense bile dalgada takla atar.... Allah akır fikir versin başka bişey demiyorum. :D