Log in

View Full Version : Ti-Ti İle Basketbol Maçına Giderseniz

drazan11
11.Ocak.2007, 03:59
Merhaba arkadaşlar..Az önce bi bakayım dedim bi baktım Samsunda bayan maçları var ve yarın iki önemli maç var ee TuRGuT Da bu maçlara gider..Hatta geçen sene beraber giderdik bu sene ben ünideyim o yok :( Ama seneye yanımda inaşşalah beraber maçlara çıkacaz :) Neyse gelelim anlatmak istediğime :p

TuRGuT İle bayan basketbol maçına giderseniz n'olur? Not:TuRGuT Un kız arkadaşı da oynuyor..

Hava Atışı : Şşşştt 9 numaraya yanlış yaparsanız sahaya inerim ona göre beni yanında görmek istemezsin

Maçta 9 Numaraya Faul yapılır : Allah yandın kızım sen 2.yarın sakın bu tarafa gelme...

TuRGuT O sıra en üstten en aşşağaya doğru yavaş yavaş iner...

Bir Faul daha : Yavv kızım bak geliyorum sakin olmaya çalışıyorum ama çıldırtma beni

Hakem Üstüne Yürür : Bak bakalım çıkışta napcam ben sana...

Etraftan yavrum sakin..Beyfendi Lütfen şu adamı dışarı alın..Yavrum uzatma susss artık...

2.Yarı olur faul yapan kızlar tek tek TuRGuT Un oturduğu tarafa doğru şansızca gelmeye başlarlar..

TuRGuT...şŞŞŞTTT Az baksana bi sen neden 9 numaraya faul yapdın...

Kız...Sanane ya gerizekalı..!

TuRGuT....Bak insan gibi soruyorum özüme döndürme beni :)

Kız....Ya dönsen ne olacak offf sal beni ya

TuRGuT....Tama yarı başlasın görürsün

Kız...Ahanda başladı görelim bakalım

TuRGuT ==== O sıra konuşur konuşur ve barağı taşıran damla..

Kız topu eline alır sonra durun diye bağırır ardından TuRGuT un yanına gelir yeter beeeeeeee der...Topu atar ama top bana gelir :mad: :p Sonra kız hakeme yalvarır bu çocuğu atın diye..Polisler gelir TuRGuT'u tanırlar Hadi be TuRGuT Dışarı yahu abi bırak beni şu kıza bak delimidir nedir anlamadım ne oldu :) Yüzsüklükde son perde :p Kız ağlar TuRGuT susturulur sonra maç sonunda Centilmenlik yapar kızdan özür diler çantasını taşır :p

Kısacası Bu TuRGuT Bayan maçlarında kendini kaybediyor :)

CeNTeR_TR
11.Ocak.2007, 04:04
:p Pehhh naptın olum sen rezil mi edecen beni be :)

Yönetici arkadaşlar gereksiz bir konu.Gma da olması lazım :p

RaSenGan
11.Ocak.2007, 04:05
Turgut abi bu herşey beklenir :n: