PDA

View Full Version : Bu Resim Size Ne Anlatıyor ?

LaigLeNoiR
15.Şubat.2008, 00:39
http://img254.imageshack.us/img254/2237/115324758img02vm1.jpg

arkadaşlar bu resimde
kendini asmış bir kız ve kalbini yerinden söküp kıza uzatmış bir erkek var

sizce bu olayda hangisinin davranışı daha önce olmuştur
ve sizce
alttaki hikayelerden hangisinin sonucunda bu olay meydana gelmiştir..

1-) önce kız kendini asar, çocuk ”kalbim ebediyen senindir” tadında kalbini kıza verir ve ebediyete intikal ederler...( mutlu son)

2-) önce çocuk kalbini çıkarıp verir, kız bu yükün ağırlığı altında yaşamayacağına karar verir ve bu yükün altında ezilmemek için kendini asar...(kıza sevmek ağır gelmiştir)

3-) önce kız “sen beni sevmiyosuuuun” tadında inançsız aşkından intihar eder, ölür, çocukta sevgisini göstermek için kalbini çıkarıp verir ama artık geç kalmıştır...(adam vurdumduymazdır, zamanında kızı çok üzmüştür)

4-) önce kız “sevginle bitirdin,bunalttın beni be adam, ilginden illallah geldi” deyip intihar eder, adam kendiyle öylesine meşguldür ki anlamaz bile “al sana kocaman kalbim” deyip çıkarır verir kalbini, gözü yaşlı...( adam hala olayın farkında diildir)

5-) önce çocuk tüm sevgisini kıza ispat etmek için kalbini çıkarıp verir, kız ise kurtuluşu ihtihar etmekte bulur, çünkü ölüm bi kaçıştır ona göre, böylece kurtulur çocuğun sevgisinden...( kız aşka inanmaz, sevgiye hiç inanmaz, bide canı yok yere intihar etmek istemiştir...)

6-) önce çocuk kalbini çıkarıp kıza verir, kızı bitirmiştir içinde, ona duyduğu aşkı da...(burada darağacı ve ölen kız temsili olarak resmedilmiş, aslında biten bir aşkı simgelemektedir.)( fonda da Haluk Levent ve Kumdan Kaleler vardır; " bu aşk burada biter ve ben çekip giderim..." şeklinde çalmaktadır...)

ve tabiki yukarıda yazılanların dışında bir yorumunuz varsa onu da yazabilirsiniz..

yoruma açık bu konuya yorumlarınızı bekliyorum...

RaSenGan
15.Şubat.2008, 00:51
En iyisi 1 (:

SiR ToMaSRoSiCkY1
15.Şubat.2008, 17:57
Evet.En iyisi 1.

TürkuAz
15.Şubat.2008, 18:06
3, 4, 5, 6. seçenekler sırf seçenek sayısı artsın diye konulmuş bence..

1 ve 2 gayet mantıklı ama mecbur kalsam bende 1 derdim.. (:

El Comandante
15.Şubat.2008, 18:12
3-) önce kız “sen beni sevmiyosuuuun” tadında inançsız aşkından intihar eder, ölür, çocukta sevgisini göstermek için kalbini çıkarıp verir ama artık geç kalmıştır...(adam vurdumduymazdır, zamanında kızı çok üzmüştür)

Mantikli geldi bana,oglan agliyor orada cünkü.Beni yanlis anladin,gerekirse senin ugruna ölürüm havalarinda kendisi,sevgisini gösterir ama cok gec.Bu bana mantikli geldi. :D

Mr.CordiaL
15.Şubat.2008, 22:06
1. si en mantıklısı ...

gerrrard
15.Şubat.2008, 22:13
Bence erkek al kalbimi der. Kızda kalbini söküp erkeğin kalbini koyunca ölür. :D

Şaka bi yana bana 2 en mantıklısı geldi.

mert_fox
15.Şubat.2008, 22:15
Bence çocuk kız kendini asmadan sevgisini ona göstermemiştir ama içinden kıza aşıktır.Kızda çocuğun kendini sevmediğini düşünür ve kendini asar.Çocukta kız yaşarken sevgisini fazla göstermediğinden pişman olmuştur.

Ben böyle düşündüm... =D

El Barto
15.Şubat.2008, 22:23
Kız kendini sevdiğinden astıysa aptallık erkekte sevdiğinden kalbini söküp al diye uzattıysa aptallık...

Kısacası aptal bir fotograf...:icon_sad:

Redrum
15.Şubat.2008, 22:25
Bence kız intihar etmekte fakat aşık olan çocuk ona yaşaması için kendi kalbini söküp veriyor, kendi yaşamını feda edecek derecede seviyor.. Çok güzel bi resim. akşam akşam duygu yükledin bana. Paylaştığın için teşekkürler Murat abi.

DisCo
16.Şubat.2008, 03:00
Kız kendini sevdiğinden astıysa aptallık erkekte sevdiğinden kalbini söküp al diye uzattıysa aptallık...

Kısacası aptal bir fotograf...:icon_sad:

En hit cevap bu ama bende yorumumu eksik etmiyim.

Kız herhangi bir sebebten intihar etmiş olabilir. Çocukta sevgisinden dolayı kızın hayata geri dönmesi için kalbini söker. Ancak bilmediği birşey vardır kalp nakli karşıdaki kişi ölünce yapılmaz. Sonuçta ikiside rahmetli olur. Olan annelerine olur. Ağlarsa anam ağlar ardımdan hesabı.

Krusty
16.Şubat.2008, 05:21
1 ve 4 bana mantıksız geldi. :)

Kız zaten asmış kendini cocuk artık kalbini cıkarıp verse ne işe yaracak? :)

YusufT
16.Şubat.2008, 10:23
Bence çocuk kız kendini asmadan sevgisini ona göstermemiştir ama içinden kıza aşıktır.Kızda çocuğun kendini sevmediğini düşünür ve kendini asar.Çocukta kız yaşarken sevgisini fazla göstermediğinden pişman olmuştur.

Ben böyle düşündüm... =D

aynen :icon_wink: Bende böyle düsünüyorum :)

LaigLeNoiR
16.Şubat.2008, 16:00

Benim fikrim bu şekilde :)

ThersoN
18.Şubat.2008, 00:01
2 ile 3ü toplar çarpıp böler isen benim hikayeme benzer

LaigLeNoiR
18.Şubat.2008, 04:29
2 + 3 = 5
2 x 3 = 6
2 / 3 = 0.666667

Senin hikayen bu mudur abicim :p

EreN
18.Şubat.2008, 05:13
Alternatif son:
Çocuk deli gibi sever kızı , bir türlü değerini bilemez kız çocuğun..çocuk çok fedakardır ama kız vurdumduymazdır..sonra bir ara birşey olur kız çok darbe yer ve çocuğun değerini anlar fakat çocukla bir aşk yaşayamaz ve ayrılır haliyle olan herşey çocuğa olmuştur ve kızın hayatından sadece biri geçmiş gibidir... daha sonra bu duruma kızan çocuk kızı gider ağaca asar ve sonra kalbini çıkarır bak ne hale getirdin ulan al şimdi naparsan yap der...sonra bakar ki kız ölüyken bile değer bilmiyor kalbini yerine takar gider başka bir aşka..

BeaT
18.Şubat.2008, 06:02
bence 2 dir

yunusgs
18.Şubat.2008, 11:33
Bence 1 ya da 4 tür.

ThersoN
18.Şubat.2008, 16:28
2 + 3 = 5
2 x 3 = 6
2 / 3 = 0.666667

Senin hikayen bu mudur abicim :p

sıfırdan küçük oldugu kesin de :D, abi sen çok zorlamışşın yau :p

bySilver
22.Şubat.2008, 21:40
Alternatif son:
Çocuk deli gibi sever kızı , bir türlü değerini bilemez kız çocuğun..çocuk çok fedakardır ama kız vurdumduymazdır..sonra bir ara birşey olur kız çok darbe yer ve çocuğun değerini anlar fakat çocukla bir aşk yaşayamaz ve ayrılır haliyle olan herşey çocuğa olmuştur ve kızın hayatından sadece biri geçmiş gibidir... daha sonra bu duruma kızan çocuk kızı gider ağaca asar ve sonra kalbini çıkarır bak ne hale getirdin ulan al şimdi naparsan yap der...sonra bakar ki kız ölüyken bile değer bilmiyor kalbini yerine takar gider başka bir aşka..

aynen :zuhaha

GodfatheR
22.Şubat.2008, 22:00
3.olan en mantıklısı geldi bana.

Onurap
22.Şubat.2008, 22:02
Bencede 3.....