View Full Version : Milli forma Nerden alabilirim?
T_A_N_E_R
22.Şubat.2008, 16:15
ben ingilterede yasiyorum burda turkiye formasi satilmiyor onun icin internetten milli forma almak istiyorum onerdiginiz bir site varmi forma alabilecegim ? yanliz site fake falan olmasinda :D
goosfraba
22.Şubat.2008, 17:15
Burada sadece milli takımımızın yaptığı faaliyetleri yapacağı faaliyetleri, haberleri falan konuşuyoruz :) Konuyu sohbet alanına gönderiyorum, oradan devam edebilirsiniz.
arkadsım millitakım yaz google'ye orda bir sitede veriyordu
SaRPeR1903
23.Şubat.2008, 01:29
www.amazon.com Dünyanın en ünlü ve en gelişmiş alışveriş portalı.Bir incele mutlaka bulursun.Tavsiye ederim.
tabiki nike shoplardan ama site olarak ıstersen arkadaslar vermıs.
Bordo61Mavi
23.Şubat.2008, 05:48
Bende Ingilterede yasiyorum.
Oxford Street e bulunan Nike Town da bulabilirsin, orda yoksa bile soyledinmi getirtiriyolar. ( isim numara felan da yaziyolar orijinal )
Sports & Soccer isimli magazalardada bulabilirsin, shopping centre lara bakmani oneririm.
Onlar olmadiysa, Kuzey Londra da , Newington Green bolgesine git, Melodi Muzik'i bul orda istedigin formayi bulursun.
:D yardimci oldum insallah
T_A_N_E_R
23.Şubat.2008, 13:27
Bende Ingilterede yasiyorum.
Oxford Street e bulunan Nike Town da bulabilirsin, orda yoksa bile soyledinmi getirtiriyolar. ( isim numara felan da yaziyolar orijinal )
Sports & Soccer isimli magazalardada bulabilirsin, shopping centre lara bakmani oneririm.
Onlar olmadiysa, Kuzey Londra da , Newington Green bolgesine git, Melodi Muzik'i bul orda istedigin formayi bulursun.
:D yardimci oldum insallah
saol kardes,ben leeds tenim ve oraya gitmem imkansiz gibi birsey :D, onerdiginiz bir turk sitesi varmi forma felan satan ?
Bordo61Mavi
24.Şubat.2008, 06:41
saol kardes,ben leeds tenim ve oraya gitmem imkansiz gibi birsey :D, onerdiginiz bir turk sitesi varmi forma felan satan ?
Yok valla bildigim bi site, Londra ici kolay bulunur diyim sadece