PDA

View Full Version : Fenerbahce Taraftar Kartı Olan Arkadaşlar Baksın Lütfen.. Çok Önemli

barahir
23.Mart.2007, 02:39
Selam Arkadaşlar..

Ben ve 1 arkadaşım 2 Nisan'daki Fenerbahce - Chelsea maçına gitmeyi düşünüyoruz.. Tokattan sırf bu maç için İstanbula gelcez. Herşeyimiz hazır fakat tek eksik Bileti almak için gerekli olan Fenerbahce Taraftar Kartı ve Bileti alabilecek olan birisi..

Kartı olan arkadaşlardan çok rica ediyorum beni msn'den eklesinler.. Eğer bize böyle bi iyilik yaparlarsa çok büyük duamızı alırlar..

Şimdiden teşekkür ediyorum arkadaşlar.. Mesajlarınızı bekliyorum..

msn: [email protected]

sacrameNt
23.Mart.2007, 03:02
antü ya üye ol orada konu aç. belki yardımcı olan biri çıkar.

bir türlü çıkmadı. u yerine ü yaptım son çare :)

barahir
23.Mart.2007, 03:36
şimdi oraya üye olsam güvenebileceğim kişileri nerden bulayım.. Lütfen arkadaşlar çok ihtiyacım var..

sacrameNt
23.Mart.2007, 04:00
buluşursun arkadaşım fenerbahçe lilerin maça gitmeden önce toplandıkları dernekler cafeler falan var. yeter ki iste.

BeeTLeJuiCe
23.Mart.2007, 04:14
Fenerbahçe Kartı olan birinin alacağını sanmıyorum, mesela bizim okulda gitmeyecek bir kişinin kartı olsa hemen bir bilet daha alınır.

İnternet üzerinden Fenerbahçe Kartı'nı alabilirsin. Yıllık 35 ytl, her sene yenilemek için 35 vermen gerekiyor istersen uzatmayabilirsin. Daha sonra Biletix gişesinin olduğu bir şehirde arkadaşın var ise ona rica ederek aldırman senin içinde daha sağlıklı olacaktır.

Ayrıca FB Kart başvurusu yaptıktan sonra sana bir numara verilecek internetten, o numara ile alacak kişi başvurduğunda bilet satın alınabiliyor. FB Kartını internetten havale ilede alabiliyorsun ayrıntılar sitede açıklanmış zaten.

Fenerbahçe Kart alabileceğin adres: http://www.fenerium.com.tr/fbcard/

scar face
23.Mart.2007, 04:47
Bu mac için taraftar kartı ancak satın alarak bulabilirsin:)

Universal
23.Mart.2007, 05:00
Mehmet yanlış bir şey yapıyorsun. O kartın numarasını bile böyle bir maçta para ile satarlar bulman çok zor. Fenerium'un büyük bir bölümü zaten UEFA'ya verilecek.

barahir
23.Mart.2007, 20:01
yanlış olduğunu biliyorum ama başka bi çarem var mı ki? Siparişi şimdi yapsam biletler yarın çıkıyo ve muhtemelen de yarın bitecek..

Universal
23.Mart.2007, 20:05
Kusura bakma; ama en iyisi gir hemen bir sipraiş ver. Sana verilecek bir numara ile alabilirsin. En ucuz kart 35 YTL...

BeeTLeJuiCe
23.Mart.2007, 20:08
Dediğim gibi Eğer Kredi Kartın var ise İnternetten FB Kart için başvur sana başvuru sonrası Kart numarası vericekler ve O numara ile kartın olmadan bilet alabilirsin. İstanbul veya maça başka bir ilden gidecek arkadaşın var ise onunla irtibata geç ve bileti ona aldır. En kesin ve garantili çözüm senin için.