Log in

View Full Version : The gunners & The blues[ada da tatil]

MeMo
25.Mart.2007, 00:52
Yakın arkadaşım Osman ve ben katıldığımız yarışma da Londra'da tatil kazanmıştık.Hemen beraber kaldığımız eve dönüp tatil planlarına başladık.Osman orda rakı bulamıyacağımızı söyleyip bir kaç şişe Yeni Rakı kattı. :D Uçağa bindik.Uçakta yanıma oturan ve beni deli eden yaşlı kadın içimdeki umudumu etkilemedi.Uçaktan indiğimiz de Türk saati ile 00:00'dı bir an önce otele gidip eğlenmek istiyorduk.Otele gittik yerleştikten sonra görevli bize İngilizce herkes disco'da gelmek ister misiniz dedi?Elbette dedik.İçeri girdiğimizde gözlerimize inanamadık doğru olamazdı Abramoviç ve Peter Hill-Wood sohbet ediyordu.Osman çocukluumuzdan beri tek hayalimizin menajer olmak aklına gelince.Gidip odadan rakıları getirdi :D bunları Abramoviç'e ve Peter Hill-Wood'a içirdi ve bize sözleşme imzalattı.Artık ben Arsenal Osman ise Chelsea menajeriydi :D

Arkadaşlar bu iğrenç hikayeden sonra :D kariyere başlıcaz Osman'ın yarın sınavı olduğu için transferleri koyacak.Az sonra Arsenal'in transferleri ve hazırlık maçları.

purefaith
25.Mart.2007, 05:43
ee tabi sonuç olarak elin yabancısı nasıl dayansın rakıya :D:D:D size düşük transfer bütçesi verirse söleyin bi koli daha yollayım :D:D:D

cengavs
25.Mart.2007, 05:51
başarılar ikinize de ama chelsea ipi göğüsler

MeMo
25.Mart.2007, 06:15
Teşekkürler arkadaşlar Osman'ı bugün göremedim.Ben transferlerimi aktarmaya başlayacağım.

IcedEarth
25.Mart.2007, 06:17
Arsenal çok daha kuvvetli bir ekip bence. Hadi bakalım MeMo göster marifetlerini.

GeNç KaRTaL
25.Mart.2007, 06:18
Memo hikayeyi okumadım valla.

2 nizede başarılar.Güzel bir kariyer olacaktır eminim.Umarım keyifli ve uzun süreli bir kariyer olur.

Chelsea kadro olarak daha iyi olduğu için Chelsea alır diyorum.Çok iyi tanırım Chelsea'yi.Osman Agüero'yu mutlaka al..

MeMo
25.Mart.2007, 06:27
Transfere hiç gerek yoktu bir kaç önemli takviye yaptık o kadar.

İlk transferimiz.

Goran Pandev

http://img393.imageshack.us/img393/4263/goranpandevgl9.jpg (http://imageshack.us)

Transfer hakkında basın açıklaması yapan menaher Mehmet Korkmaz Pandev'in yararlı olacağına emin olduğunu söyledi.

İkinci bomba.

David Silva

http://img389.imageshack.us/img389/7613/davidsilvaiw2.jpg (http://imageshack.us)

Valencia'lı genç yıldızı kadrosuna katan Mehmet Korkmaz Silva'nın geleceğinin çok parlak olduğunu ilerde dünyanın en iyi oyuncusu olacağını söyledi ve sözlerine Arsenal'in genç kadrosunun çok can yakacağını ekledi.

Fıratcan Alçınkaya
25.Mart.2007, 06:47
hayırlı olsun kardeşim...

BlackEagle19o3
25.Mart.2007, 07:06
Vay Memo kariyer açtın demek hayırlı olsun.Transfere iy ibaşlamışsın.Özellikler Silva harika kanka:)

MeMo
25.Mart.2007, 07:13
Sağolun dostlar yalnız bu kariyer yalnız benim değil Osman'ında :D

sitte
25.Mart.2007, 08:12
Başarılar müthiş transferler...

GodfatheR
25.Mart.2007, 23:32
Arkadaşlar şu zamana kadar sessizliğimizi koruduk.Yaptığımız transferleri ve takımımız ile ilgili herşeyi bugün akşam saatlerinde menajerimiz yapacağı basın toplantısında açıklayacak.

CHELSEA FC

sitte
25.Mart.2007, 23:55
Transferlerini de bekliyoruz C.Ronaldo'yu istiyoruz senden..

a.arıcı-11
26.Mart.2007, 00:43
arsenalin transferler güzel chelsenin transferlerilnden sonra tahminde bulunabiliriz başarılar

GodfatheR
26.Mart.2007, 01:11
CHELSEA MENAJERİNİN BASIN TOPLANTISI

Osman Tok=Evet sayın basın mensupları öncelikle buraya kadar geldiğiniz için teşekkür ederim.İsterseniz hemen sorularla başlayalım.

Basın mensubu=Öncelikle hayırlı olsun.Takımın başına nasıl geçtiğinizi anlatırmısınız çünkü Arsenal menajerinin çeşitli iddaları var.

O.T=Evet o talihsiz açıklamaları gördüm tamamen hayal ürünü şeyler rakı filan ben size gerçeği anlatayım.Mehmet Korkmaz benim yardımcım idi bi gün bana gelen telefonla ikimiz beraber Londra'ya uçtuk.Önce Peter Kenyon ile buluştuk ve anlaştık sonra da Abramoviç ile.Tam sezon hazırlıkları başlıyacakken yardımcım Mehmet Korkmaz Arsenal takımına gitmiştir.Beni ve ekibimi yarı yolda bırakmıştır onu hiç affetmiycem.

B.M=Peki hocam hedef tabi ki şampiyonluk ama herkesin merak ettiği transferle kim gelicek kim gidicek?

O.T=Arkadaşlar gönül ister ki kimse takımdan ayrılmasın ama bir veya iki oyuncu gidecek.Transferlerimiz de bitme aşamasında.

B.M=Peki bu transferler kim?

O.T=Hedefimiz geleceğin takımını kurmak olduğu için iki tane genç yıldız ileride süperstar olucak oyuncu tarnsfer ettik.Bunlardan biri Luka Modriç kulübüne 15 M euro verdik.En öenmli transferimiz ise SERGİO AGÜERO bu oyuncuya verilen parayı simdilik açıklamassak daha iyi olur.Ayrıca Jon Obi Mikel'i de 35 M euro'ya Valencia'ya sattık.Şu an görüştüğümüz bir süper yıldız var one bitirmeye uğraşıyoruz.
Arkadaşlar şimdilik bu kadar yeter basın toplantısı burada sona ermiştir.Geldiğiniz için teşekkürler.

deniz.91
26.Mart.2007, 01:31
Transferler güzel arsenalin başarılar dilerim

MeMo
26.Mart.2007, 05:32
Bu hafta hergün yazılı var genede oynamaya çalışacağız :)

Varonil
26.Mart.2007, 05:50
2 Londra takımı demek,iki menejer de çok iyi gerçekten.Bu kariyer çok büyük çekişmeye,mücadeleye sahne olur.

Arsenal Pandev ve Silva'yı Chelsea'de Aguero ile Modric'i kadrosuna katmış.Süper transferler bunlar.

İkinize de başarılar dilerim..

KaF KeF
26.Mart.2007, 06:18
2 Takımada Başarılar...

MeMo
26.Mart.2007, 06:21
Bu arada Osman Tok benim arkamdan atıp tutmasını bilirken.Agüero'ya verilen paranın açıklanmaması düşündürücü. :rolleyes:

a.arıcı-11
26.Mart.2007, 23:59
Bu arada Osman Tok benim arkamdan atıp tutmasını bilirken.Agüero'ya verilen paranın açıklanmaması düşündürücü. :rolleyes:
abramoviç başka yollardan ödemiştir(rus kızlar falan:D)

GodfatheR
27.Mart.2007, 00:11
abramoviç başka yollardan ödemiştir(rus kızlar falan:D)

Başkanımızın arkasından yapılan heberler,dedikodular tamamen hayal ürünüdür.Transfer bedelinin açıklanmaması tamamen kulübün iyiliği için ypılmış bir harekettir.

CHELSEA FC