View Full Version : Fenerbahçe TV'de affedilmez hata!
GeNç KaRTaL
23.Mayıs.2007, 05:56
Fenerbahçe TV'de affedilmez hata!
http://image.haber7.com/haber/119071.jpg
Çarşamba sabahı Fenerbahçe TV'yi açanlar gözlerine inanamadı. Ekranları başındaki sarı lacivertli taraftarlar bir an için rüya gördüklerini zannettiler. Oysa değildi...
Çarşamba günü sabaha karşı Fenerbahçe TV'de "Filede Bu Sezon" programını izlemek isteyenler, Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarını görünce gözlerine inanamadı.
Taraftarlar, olay üzerine FB TV’yi telefon yağmuruna tuttu, tepkilerini internet sitelerinde dile getirdi.
Fenerbahçe Televizyonu Genel Müdürü İhsan Topaloğlu, olayın bir personelin görevi başında uyuyakalmasından kaynaklandığını açıkladı ve camiadan özür diledi.
İhsan Topaloğlu, olayda ihmali bulunan personelin işine de derhal son verildiğini duyurdu.
Kaynak (http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=321063)
Universal
23.Mayıs.2007, 05:58
Ben affetim gitti bile. :)
İşine son verilmiş zaten yönetimin ve kanal müdürünün haberi olmadan yapılmış bir gösterimdir. İçimizdeki çürük elma temizlenmiş oldu. Ama anlamadığım insanlar ekmek yediği yere neden bu tarz ihanet yaparlar. Garanti bir kaç hafta sonra GS TV'de çalışacaktır.
Since-1907
23.Mayıs.2007, 05:58
adamın görevine son verilmiş ama hata büyük bence
PesimiSTyLa
23.Mayıs.2007, 05:59
hehe :zuhaha İlginç :rolleyes:
GodfatheR
23.Mayıs.2007, 06:04
Olur böyle şeyler :) Bende bigün çocuk kanalı JoJo'da değişik bi film görmüştüm çok şaşırmıştım :D
Onurap
23.Mayıs.2007, 06:31
hehe centilmenlik..Geçen sene ''bizi alkışlayın'' diyenler neden alındı anlamadım..
goosfraba
23.Mayıs.2007, 06:55
Bu konu bana müthiş bir tartışma konusu olacak gibi geliyor ama dur bakalım, sabırlı olmakta yarar var :)
KaF KeF
23.Mayıs.2007, 07:01
Eğer o resimdekiyse Fotomontaj.Çünkü Fenerbahçe Tv'nin Logosu Değişti...
KaPaLı
23.Mayıs.2007, 07:06
Fenerbahçe TV'nin logosu sol tarafta değil SAĞ ÜST köşede + burda gösterdiği Amblem kanal ilk kurulduğunda kullanılan amblem.
Aykan19o3
23.Mayıs.2007, 07:08
Harbi kötü olmuş.. Ayerıca görevlinin uyuya kalmasıda ilginç
KaPaLı
23.Mayıs.2007, 07:09
Bunu yapan akıllı arkadaş birşey daha unutmuş. Her zaman SOL ALT köşede saat olur onuda ekleseymiş tam olacakmş.
PesimiSTyLa
23.Mayıs.2007, 07:30
Zaten o ölesine yapilmiş bi resim :) Yayın bu degil. gece olmuş ...
Fernando Gago
23.Mayıs.2007, 07:31
İşten kovulması kötü omuş ama art niyetl biriyse dersini almıştır ...
Alicanfmfan
23.Mayıs.2007, 07:54
Bundan sonra Fb Tv izlicem :zuhaha . Yanlıs anlamayın :)
Aydin
23.Mayıs.2007, 08:23
Fenerbahçe TV'nin logosu sol tarafta değil SAĞ ÜST köşede + burda gösterdiği Amblem kanal ilk kurulduğunda kullanılan amblem.
evet fotomontaj yapmışlar olayı milletin gözünde canlandırmak için.
goosfraba
23.Mayıs.2007, 08:28
mantığınız alıyor mu bilmiyorum ama galatasaray takımının şampiyonluk kutlaması fb tv de ne gezsin? kasetten falan bahsediyorum...
scar face
23.Mayıs.2007, 08:30
İşten kovmasalardı daha iyi olurdu tabi ama kötü bir hata yapmıs...
El Comandante
23.Mayıs.2007, 08:39
mantığınız alıyor mu bilmiyorum ama galatasaray takımının şampiyonluk kutlaması fb tv de ne gezsin? kasetten falan bahsediyorum...
Mantik falan bosver bunlari Umut.Bu olay oldu Fbtv de hatta görenler de var.Bosuna cikacak degil ya.Zaten o adam kovulmus.
Ha yukarida Bay önder nickli kisi adamin 1 hafta sonra GS TV icin calisacagini söyleyerek inceden gönderme yapmaya calismis,hos olmamis o mesaj ...
BlackEagle19o3
24.Mayıs.2007, 02:24
Hahaha:zuhaha.Kötü bir hata olmuş.Adama da yazık işinden olmuş:(
uAmurat91
24.Mayıs.2007, 03:55
Hata veya mata neyse ne ? Adam bunu yapmış ve işinden olmuş. Keşke olmasaymış.. :)
Ayrıca, Galatasaray'a sataşmayın bu konuda, başkalarını araya sokarak kendi kulübünüzün hatasının üzerini örtmeyin lütfen..
Universal
24.Mayıs.2007, 03:59
Anlamadığım bir iş var, resimde logo sol üst tarafta duruyor, FBTV logo kurulduğu günden beri sağ üst köşede durur. Bu resimde bir kaç oynama olmuş gibi. :)
Ben o lafla, bu tip davranışlarda hemen iş bulunur o yüzden yazdım. Mesela A şirketinde çalışırsıın ama; hep B şirketinin lehine iş yaparsın B şirketi seni işe alır. Bu iş hayatında olan bir kuraldır. Bunun FB & GS arasında bir bağıntısı yoktur. Eğer alınan arkadaş olduysa özür dilerim.
Addolorato
24.Mayıs.2007, 05:44
adamın kovulmasına üzüldüm dogrusu kim bilir ne agır şartlarda çalıştırıyorlardırda böyle uyuya kalmıştır affedilmez hatada değil doğrusu sonuçta ha galatsaray ha fenerbahçe hepimiz kardeş değilmiyiz bu dünyada
Burak Duran
24.Mayıs.2007, 05:49
Arkadaslar temsili foto denen bisey var bilmem bilirmisin??
uAmurat91
24.Mayıs.2007, 05:55
Arkadaslar temsili foto denen bisey var bilmem bilirmisin??
Bilmeyenler çoğunlukta sanırım.. :)
yunusgs
24.Mayıs.2007, 06:05
Haberlerde canlandırmalar yapılır bu da öyle birşey.
deniz.91
25.Mayıs.2007, 03:40
Ya gs şampiyonluk kutlaması ne geziyo fbtvdede o geliyoki
badimadi
25.Mayıs.2007, 04:06
Zaten o ölesine yapilmiş bi resim :) Yayın bu degil. gece olmuş ...
tam tersine sabah olmuş ve kesinlikle kolpa değildir..Beni çok sinir eden bir haberdi..Adamda zeka mı yokmuş ne uyumuş onun başında bu işin içinde bir iş var kesin
World Hollow o1
25.Mayıs.2007, 18:34
Hata veya mata neyse ne ? Adam bunu yapmış ve işinden olmuş. Keşke olmasaymış.. :)
Ayrıca, Galatasaray'a sataşmayın bu konuda, başkalarını araya sokarak kendi kulübünüzün hatasının üzerini örtmeyin lütfen..
Bilmeyenler çoğunlukta sanırım.. :)
Bence sendede biraz laf atıp tartışma çıkartmalık işler görüyorum, ilk mesajını atmışsın diğerinde neden sen 2. mesaj hakkını kullanıyorsun ki; herif bilmiyor olabilir sonuçta herşeyi bilecek diye bir şey yok sen demişsin sataşmayın diye biraz kendi mesajlarna bakarsan mutlu olurum..
Fenerbahçe bu ne yaparsa yeridir Farklı olmak söz konusuysa farklı oluruz, hem neden belki Aziz başkan demiştir yapın bir değişiklik olsun... :p
Nedvedmania
26.Mayıs.2007, 03:10
Tüh nasıl kaçırdık :D
Gerçekten çok ilginç bir olay zaten işinden çıkarılmasaydı daha kötü şeyler olurdu :)
El Comandante
26.Mayıs.2007, 03:15
Bence kötü oldu isinden cikarilmasi,yani bilerek yapmadiysa eger.
Galatasaray´in sampiyonluk klibini FBTV de yayinlamak sanki cok asagilikca biseymis gibi,sanki cok kötü biseymis gibi davranmislar.
Bu hata adamin ekmegiyle oynamaya degmez.Yazik olmus ...
Empati yapmaya calisiyorum,bizim Tv de olsa diye.Aynisini yaparlardi.Bizim ülkede bu isler böyle yönetiliyor iste ...