Log in

View Full Version : Hacı bir tur versene

Nocna Mora
12.Haziran.2007, 18:44
Hacı bir tur versene

12 Haziran 2008

http://www.hurriyet.com.tr/_np/4179/5774179.jpg İstanbul trafiğinde dün objektiflere ilginç bir kare takıldı. Genellikle hız tutkunu gençlerin kullandığı üstü açık spor otomobilde sarıklı cüppeli üç kişiyi görenler büyük şaşkınlık yaşadı. İlginç görüntüyle karşılaşanlar, “Hacı bir tur versene” diyerek araçtakilerle şakalaştı.

Akşam Gazetesi'nden Mete Yılmaz'ın haberine göre, Bağdat (http://www.hurriyet.com.tr/index/Ba%C4%9Fdat/) Caddesi’nde hız denemesi yapan gençlere nazire edercesine cabrio tarzı otomobille İstanbul (http://www.hurriyet.com.tr/index/istanbul/) turuna çıkan sarıklı, cüppeli üç kişi, görenlerin ilgi odağı oldu. Üç arkadaş Bakırköy Sahil Kennedy Caddesi’nde tur atarken görenleri hem şaşırttı hem de gülümsemelere neden oldu.

Görüntü karşısında acaba kamera şakası mı diye şüpheye düşenler olurken, kırmızı ışıkta cüppeli üç arkadaşın yanına yaklaşıp “Hacı bir tur versene” diye takılanlar da oldu.

Hacı bir tur versene :D:D:D:D

RoNNiE91
12.Haziran.2007, 19:03
Hehehehe :D:D Yurdum insanı.

Edit...

Defuser
12.Haziran.2007, 19:08
Hehehehe :D:D Yurdum insanı.

"Kroyum ama para bende" diyen tiplerden :D

Ne alakası var ki ? Cübbeli sarıklı insanların lüks bir arabaya binme hakkı yok mu ?
Ötekileştirmeye çok meraklıyız bence. Kro falan. Yakışmıyor yani.

RoNNiE91
12.Haziran.2007, 19:13
Yanlış anlıyorsun ben hakkı yok demedik.Haberde bile diyor ki "Genellikle hız tutkunu gençlerin kullandığı üstü açık spor otomobilde sarıklı cüppeli üç kişiyi görenler büyük şaşkınlık yaşadı." Bende bundan yola çıkarak dedim.O yaşa gelmiş millet hacı diyor ne yapacaksa son model arabayla onun için dedim.Kaç kere görüyoruz son model arabayla o kıyafetle gezmeye çıktıklarını.

Professeur
12.Haziran.2007, 19:15
Yanlış anlıyorsun ben hakkı yok demedik..
Hakkı yok demiyosun ama kro diyosun;)

Universal
12.Haziran.2007, 19:16
Bende bu tarz arabalar içinde seksi kızlar ve erkekler görmeye alıştığım için bu haber bana komedi geldi ama; bu tarz arabaya binmek herkesin hakkıdır. :)

Kro espiri olarak yapmış bence büyütülmemesi gerekiyor. TV'lerde bu kadar dalga geçiliyor bu konularda ama; hiçkimsesinin sesi çıkmıyor.

RoNNiE91
12.Haziran.2007, 19:22
Ben espri manasında söyledim.İsterseniz editlerim mesajı bu kadar büyüyeceğini tahmin etmemiştim.İstersen içine 4 tane de kız koysun herkesin hakkıdır binmek.

Defuser
12.Haziran.2007, 19:25
Mesaj alındıysa sorun yok Ronnie ;;)

DisCo
12.Haziran.2007, 19:53
Yer sohbet alanı olsada bıraktığınız konulara dikkat ediniz veyahut yaptığınız yorumlara dikkat ediniz. Söyleyeceğiniz şeyler sizin açınızdan rahatsızlık vermesede başkaları için rahatsızlık içeriyor olabilir. Ricam bunlara dikkat etmenizdir.

Fıratcan Alçınkaya
20.Haziran.2007, 07:17
Fazla görülmediği için ßöyle şeyler ilk ßakışta gerçekten de ilginç geliyor işin makara kısmına bakmak lazım sonuçta sarıklılar eğlenemez diye bi madde yok cavbriya binmekte günah değil espri kısmını yorumlamak gerekiyor dahası burada olduğu gibi tartışmaya sadece yol açar...

Fernando Gago
20.Haziran.2007, 07:19
Yine de garip :/

GeNç KaRTaL
20.Haziran.2007, 08:36
Arkadaşlar konunun gidişatı hiç iyi değil.Bu yüzden kilitliyorum.Ayrıca isteyen istediğine biner.Bunada kimsenin bir şey demeye hakkı olmadığı gibi alay konusuda yapamaz.