View Full Version : Beşiktaş'ın yeni kaptanları!
Nocna Mora
05.Temmuz.2007, 19:20
Beşiktaş'ın yeni kaptanları!
Beşiktaş'ta iki kaptan İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez'in kavga etmeleri nedeniyle süresiz kadro dışı bırakılmalarının ardından yeni kaptanlar belli oldu!
Beşiktaş'ın resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:
"Futbol Takımımız’ın kaptanlık görevine, futbolcularımızdan Matias Emilio Delgado getirilmiştir. Futbolcularımızdan Mert Nobre de Takımımız’ın ikinci kaptanıdır"
dnz498
05.Temmuz.2007, 19:26
Rüştü kaptanlığı istemedi !
Rüştü'nün kaptan olmasını kararlaştıran yönetim, Rüştü kabul etmeyince vazgeçti.
Daha önce Rüştü'nün kaptan olmasını kararlaştıran yönetim, tatil yapan milli kalecinin bu görevi kabul etmemesi nedeniyle görevi Delgado'ya verildi.
Akşam
eXcitinG
05.Temmuz.2007, 20:13
DeLgado ya kaptanLık veriLmesinin tek sebebi var. O da geLecek sezon oyun içerisinde sürekLiLiğini sağLamak. DeLgado oynadığı zaman kimsenin tutamadığı bir oyuncu ama devamLıLığı oLmayan bir oyuncu. Beşiktaş yönetimi de bu devamLıLığı sağLamak için DeLgado nun takım içerisinde ki roLünü arttırıp kendisinden verimi max aLmak istiyor.
Nobre oLsun demiştim. Doğru karar. Hırsı, mücadeLesi ve her oLayda takım arkadaşLarının yanına koşup onLarı savunması iLe sonuna kadar hakediyordu.
Nocna Mora
05.Temmuz.2007, 20:20
Keşke Rüştü reddedmeseydi. Neyse Delgado'ya yakışır pazuband :D
Fıratcan Alçınkaya
05.Temmuz.2007, 21:26
Hayırlısı olsun hem 10, hem kaptan yakışır ...
Fietra 10
05.Temmuz.2007, 21:33
Delgado bence bu sene çok daha iyi olacak bu kaptanlıktan sonra..Yukarıda abimizin dediği gibi Delgado sürekliliği olmayan bir oyuncu..Bu karar ile belkide en istikrarlı dönemini yaşayacak..Biraz Yattara'nın bizde 2.Kaptan olmasına benzedi konu..:)
zemlinskis
05.Temmuz.2007, 22:08
ii bir seçim olmuş...
Fernando Gago
05.Temmuz.2007, 22:42
Delgado daha fazla sorumluluk alacaktır bu da BJK'ye yararlı olacak bu gelişme
GeNç KaRTaL
06.Temmuz.2007, 00:05
Daha öncede söylemiştim bu karar Delgado'nun saha içerisinde sorumluluk bilincinin artmasını sağlayarak performansını daha yukarılara taşıması için alınılmış bir karar.Zaten takıma şöyle bir baktığında kaptan olacak adam sayısı az.Bir Rüştü var oda kabul etmemiş.Delgado seçimi umarım hayırlı olur takımımız adına.
eGowiCh
06.Temmuz.2007, 23:01
Sinan Engin Gökhan Zan'a da kaptanlık verileceğini açıkladı.
Gökhan Zan'a kaptanlık vereceklerini açıklayan Engin, tatil sonrası milli futbolcuyla anlaşacaklarını da sözlerine ekledi.
GeNç KaRTaL
07.Temmuz.2007, 01:27
3.kaptanlıkta ona verilir herhalde.1 türk oyuncunun kaptan olması türk genç oyuncularla iletişim açısından iyi olur.
BlackEagle19o3
07.Temmuz.2007, 07:58
G.Zan-Delgado-Nobre 3'lüsü götürür bu işi ama ben yine de Toraman'ın affedilmesini ümit ediyorum...
Fıratcan Alçınkaya
07.Temmuz.2007, 08:03
G.Zan Euro o8 kadrosuna olmasa idi değil kaptanlık sözleşme bile yenilenmicekti...
guarin14
07.Temmuz.2007, 08:52
Beşiktaş Tayfur Havutçu'dan sonra kaptan nitelikli kimseyi bulamadı.Beşiktaşı eski kaptanları böylemiydi.Samet'i,Rıza'sı,Rasim'i...
cagri10
07.Temmuz.2007, 09:09
Delgado iyi olmuş kaptansın diyince ağlamışşş adam
ogcj_me
07.Temmuz.2007, 09:41
DeLgado ya kaptanLık veriLmesinin tek sebebi var. O da geLecek sezon oyun içerisinde sürekLiLiğini sağLamak. DeLgado oynadığı zaman kimsenin tutamadığı bir oyuncu ama devamLıLığı oLmayan bir oyuncu. Beşiktaş yönetimi de bu devamLıLığı sağLamak için DeLgado nun takım içerisinde ki roLünü arttırıp kendisinden verimi max aLmak istiyor.
Nobre oLsun demiştim. Doğru karar. Hırsı, mücadeLesi ve her oLayda takım arkadaşLarının yanına koşup onLarı savunması iLe sonuna kadar hakediyordu.
olayın özeti...
Bazı Beşiktaşlı arkadaşlarım olaya olumsuz bakıyor ama onlara bunu anlatıyorum
eGowiCh
07.Temmuz.2007, 10:20
Üzülmez ile Toraman kesin gönderilecek gibi Engin'in açıklamalarına bakılırsa. Ben olsam birinci kaptan Serdar Özkan, ikinci kaptan Delgado, üçüncü kaptan ise Gökhan Zan yapardım. İlla birisine sorumluluk vermek istiyorsan, gelecek vaad eden Serdar Özkan'a verebilirdin o sorumluluğu, performansı da artabilirdi.
nerazzuri
07.Temmuz.2007, 21:38
Üzülmez ile Toraman kesin gönderilecek gibi Engin'in açıklamalarına bakılırsa. Ben olsam birinci kaptan Serdar Özkan, ikinci kaptan Delgado, üçüncü kaptan ise Gökhan Zan yapardım. İlla birisine sorumluluk vermek istiyorsan, gelecek vaad eden Serdar Özkan'a verebilirdin o sorumluluğu, performansı da artabilirdi.
daha çok genç zaten ondan çok şey bekleniyor üzerinde yeterince baskı var. kaptanlığı kaldıramazdı. takımda oynayanlar 2 seneden fazla oynamadığı için Delgado kaptan yapıldı takımın en tecrübelisi konumunda şu anda.
BlackEagle19o3
07.Temmuz.2007, 22:12
Serdar iyi bir Beşiktaş'lı ama daha kaptanlık yapamaz.Geçen sezon saha içinde rakip takımlardan gelen geçen eziyordu Serdar'ı.Tokatlayanlar bile olmuştu.Beşiktaş kaptanı kendini ezdirmez, kısaca Serdar daha çömez diyebiliriz:)
eXcitinG
07.Temmuz.2007, 22:25
Serdar dan Kaptan oLmaz. DeLgado dan da oLmaz, Gökhan Zan dan da oLmaz. En iyi kaptan şu anda Rüştü oLur, o da istemediğine göre Nobre oLur.
Zaten Nobre ikinci kaptan yapıLdı. DeLgado nun birinci kaptan yapıLmasının da tek sebebi dediğim gibi oyun içerisinde sürekLi DeLgado yu aktif tutabiLmek. Fenerbahçe nin ALex i yaptığı gibi ve aynı şekiLde Trabzonspor un Yattara yı yaptığı gibi. Bu oyuncuLarda kaptanLık görevLerini aLdıktan sonra oynadıkLarı maçLara bakarsak çoğu zaman sürekLiLik sağLadıLar.
KaptanLar iki çeşit oLur takım içerisinde, birincisi gerçekten o vakıfLara yakışan adamdır, Liderdir. Diğer kaptan ise oyun içerisinde Lider oLan, performansı devamLıLık yaratsın diye seçiLen adamLardır.
DeLgado ikinci şekiLde ki tanıma uygun, Nobre ise birinci şekiLde ki tanıma uygun isimLer. Gökhan Zan ise bu iki sıfatı da taşımayan ama sadece takımda en eskiLerden birisi oLduğu için ve yerLi oLarak bu işi yapabiLecek konumda ki tek kişi oLduğundan getiriLdi.
Kısacası yapıLabiLenin en iyisi yapıLdığı için üç seçimde nokta isabeti.
anilton
07.Temmuz.2007, 22:29
Delgado'nun seçilmesindeki nedenlerden biriside takımda banko diyebileceğimiz ender oyunculardan.Diğer oyuncuların çoğunun yerleri garanti değil.Ama Delgado'yu Ertuğrul Hoca esame listesine gözü kapalı yazar,buda bir etken olmuştur...
anil luque
08.Temmuz.2007, 23:54
oynadıgım her oyunda ıster fm ıster pes ıster fıfa, kaptanı delgado yapıyordum artık gerek kalmadı :) bence dogru karar