PDA

View Full Version : İstanbul Güngören'de Patlama

Universal
28.Temmuz.2007, 06:11
İstanbul, Güngören Menderes Caddesi Güven Mahallesinde iki ayrı noktada bombalı patlama yaşanmış. 8 ölü ve 30'a yakın yararlı mevcut. Bunlar resmi rakamdır. Şu ana kadar açıklanmış. Patlamaların biri telefon kulubisene bıralıkan poşetten olduğunu tahmin ediliyor.

Fietra 10
28.Temmuz.2007, 06:20
Dogal gaz patlaması imiş galiba..Allah Rahmet Eylesin ölen vatandaşlarımıza..

Universal
28.Temmuz.2007, 06:24
Hayır, doğalgaz olmadığı kesinleşti. Ölenlere Allah Rahmet Eylesin.

TR.CaPTaiN
28.Temmuz.2007, 06:31
Vali Muammer Güler bomba olduğunu söyledi. Allah belasını versin kansızların, yurtsuzların.. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin.

Fietra 10
28.Temmuz.2007, 06:32
yine terör anlaşılan lanet olsun hepinize..

Fıratcan Alçınkaya
28.Temmuz.2007, 06:32
terör saldırısıymış heralde.

yazik yine masum insanlar öldü Allah Rahmet Eylesin...

KaF KeF
28.Temmuz.2007, 06:35
Allah Rahmet Eylesin..

Allah Belanızı Versin Kansız Şerefsizler..:@

PesimiSTyLa
28.Temmuz.2007, 06:35
2 bomba patlatılmış, 3. bomba ihbarı yapılmış. 8 ölü 50 yi askın yaralı varmış. İlk patlamada ölen olmamış birkac yaralı olmuş; daha sonra meraklı halk toplanmış 1. bombaya yakın bi yerde 2. bomba patlamış. 2. bomba daha şiddetliymiş. ATV son dakika haberleri olarak veriyor.

Ölenlere Allah rahmet eylesin.

Fietra 10
28.Temmuz.2007, 06:36
İstanbul'da bombalı saldırı

İstanbul Güngören'de iki ayrı noktada bomba patladı. Patlamanın nedeninin terör saldırısı olduğu açıklandı.

PATLAMA SONRASI 13 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Patlamalar nedeniyle, ilk belirlemelere göre 13 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, 72 kişi yaralandı.

Bölgeye çok sayıda polis, ambulans, itfaiye ve doğalgaz ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Patlamaların, çevredeki sokaklarda bulunan binalarda büyük hasara yol açtığı gözlendi.

İlk patlama bir telefon kulübesinin yanında meydana geldi. İkinci patlamanında bir çöp konteynırında olduğu açıklandı.

Görgü tanıkları kopmuş kollar kopmuş bacaklar ve kafalarına cam parçası saplanmış insanlar gördüklerini belirtiyor.

ölü sayısı artıyor malesef:(

RoNNiE91
28.Temmuz.2007, 06:38
Allah belanızı versin şerefsizler,televizyonda izledim ortalık can pazarı.

Ölenlere Allah Rahmet Eylesin.

Fıratcan Alçınkaya
28.Temmuz.2007, 06:40
13 Ölü,70 yaralı Vali söyledi...

Universal
28.Temmuz.2007, 06:40
Bombanın patladığı semt;

http://www.resimuploading.com/pictures/8e42fd88-411d-47f5-a504-834745879821.PNG

Clayman
28.Temmuz.2007, 06:41
Olayın terör saldırısı olduğu bilinmesine rağmen bölgeye doğalgaz ekipleri gönderiliyor(!)Ölen vatandaşlarımıza Allah'tan rahtmet, ailelerine ve sevdiklerine sonsuz sabır dilerim. Teröristlere ise söylencek tek şey Allah onların belasını versin ...

KaF KeF
28.Temmuz.2007, 06:44
Patlamanın kanlı bilançosu
27 Temmuz 2008 Pazar 23:24
İstanbul Güngören'de iki ayrı noktada patlama meydana geldi. İki bomba kısa aralıklarla patladı ve ölü sayısı çok oldu.

İstanbul Güngören'de iki büyük patlama meydana geldi. Bombalı saldırı sonucu ilk belirlemelere göre 13 kişi yaşamını yitirdi.

Her iki patlamada çöp konteynırında meydana geldi. İlk patlama çok şiddetli değildi. Ancak meraklı vatandaşlar olay yerine toplandı. Hemen ardından konteynırdaki ikinci bomba patladı. Bu kez patlama çok şiddetliydi. Meraklı kalabalık, ikinci patlamanın kurbanı oldu.

Vali Güler'in açıklamasına göre 13 kişi yaşamını yitirdi. 70 kişi yaralandı.

Görgü tanıkları patlama ile birlikte ortalığın kan gölüne döndüğünü söyledi. İkinci patlamanın ilk patlamadan daha şiddetli olduğunu antalat tanıklar, bölgedeki çok sayıda binanın da hasar gördüğünü bildirdi.

Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı.

PATLAMA MOBESE KAMERASINDA

İstanbul Valisi Muammer Güler olay yerinde incelemelerde bulundu... Vali Güler'in verdiği bilgiye göre patlama 21 55'de gerçekleşti. Saldırıda kullanılan bombalar çöp kutusuna yerleştirildi. İlk bomba çok şiddetli değildi. Fakat patlama sesine koşan vatandaşlardan hemen sonra ikinci bomba patladı. Bu bomba çok şiddetli bir şekilde patladı. Bu patlamada ölü sayısı çok fazla oldu. Vali Güler patlamanın nedeninin terör saldırısı olduğunu açıkladı.

Universal
28.Temmuz.2007, 06:46
PKK izleri bulunduğu belirtiliyor. Şerefi bozuklar gene yaptı yapacağı. Dünkü bizim çıkartmamızın intikamını alacaklar sözde. Vatandaşlarımıza Allah Rahmet eylesi.n

I3esiktas
28.Temmuz.2007, 06:49
1. Bomba patladıktan sonra insanlar patlayan yere gıderken o anda kalabalıkta 2. patlama olmus.
Allah Rahmet EyLesin. Allah Yakınlarına allah sabır versin.

Del Piero_10
28.Temmuz.2007, 06:52
Allah rahmet eylesin.

fmsmyrna
28.Temmuz.2007, 06:53
Allah rahmet eylesin ölen vatandaşlarımıza.Bu kansızlar ne zaman güç kaybetseler büyük şehirlerde eylem yapıyorlar halkımızı korkutmak sindirmek için ancak birşeyi unutuyorlar biz bu şekilde daha çok birbirimize bağlanıyoruz

SaRPeR1903
28.Temmuz.2007, 07:01
Yarın ki davayı göz önüne alırsak,bombayı patlatanlar başka kişiler olabilir..

BlackEagle19o3
28.Temmuz.2007, 07:08
Kansızların işi işte başka kimden beklenir ki:mad:

CeNTeR_TR
28.Temmuz.2007, 07:20
Arkadaşlar mesajlarımızda biraz sakin olalım :)

Tam bir Haysiyetsizlik :mad:

Allah rahmet eylesin ölen vatandaşlarımıza..

Raten
28.Temmuz.2007, 07:34
Allah bin belanızı versin!..
Allah rahmet eylesin.

barahir
28.Temmuz.2007, 08:10
Çok acı bi durum gerçekten.. Ülkeyi bölmek için ellerinden geleni yapıyor namussuz şerefsizler.. Hepimizin başı sağolsun..

Fietra 10
28.Temmuz.2007, 08:53
3 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Güngören’de peş peşe meydana gelen patlamalar sonrasında İstanbul polisince şüpheli 3 kişi gözaltına alındı.
ANKA'nın edindiği bilgiye göre, göz altına alınan 16-17 yaşlarındaki 3 şüpheli kişi sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.
İstanbul genelinde alarma geçen polis, tüm caddelerde ve önemli noktalarda güvenlik denetimlerini artırdı.

Memedov
28.Temmuz.2007, 09:05
Allah Rahmet Eylesin.

Fietra 10
28.Temmuz.2007, 09:11
Bingöl'de polis merkezine ateş açıldı..polis ile pkk arasında çatışma çıktı..1 pkklı ölü 1 taneside yaralı ele geçirildi..1 teröristte yaralı olarak kaçmış..

JunkChorn
28.Temmuz.2007, 09:41
Fietra bu ne zmaan oldu?

Bursaspor
28.Temmuz.2007, 09:45
Bu Bingöl'deki olayda bu olayın haberini izlediğim sıralarda son dakika olarak duyuruldu. Sanırım 00:30 sularında olmuş.

uAsamet91
28.Temmuz.2007, 10:00
Ölen masum vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin.

Allah belanızı versin şerefsiz herifler:mad:

Ilhan
28.Temmuz.2007, 16:59
Abi Güngören'de ki saldırıda annemin çok yakın arkadaşlarından birisi ölmüş bizde Güngören'de oturuyoruz ama tatil için Giresun'dayız babam oradaydı son anda gitmekten vazgeçtiği için kurtulmuş ama annem ölen arkadaşı için tüm gece ağladı bunu yazarsanız sohbet kısmındaki başlığın altına ben yazamıyorum da..

Arkadaş yazmamı istedi..

Universal
28.Temmuz.2007, 17:04
Başın sağ olsun taytopcuoglu...

Terörü Lanetliyorum!

Her026
28.Temmuz.2007, 17:15
Allah belalarını versin bu çocuk katillerinin.

SiR ToMaSRoSiCkY1
28.Temmuz.2007, 18:01
Ölenlere Allah Rahmet Eylesin.

BeeTLeJuiCe
28.Temmuz.2007, 18:07
Kanıbozuklar yaptılar yapacaklarını gene. Allah belalarını versin.

Ölenlere Allah rahmet eylesin.

KaPaLı
28.Temmuz.2007, 18:47
Ölenlere Allahtan rahmet, Yaralı vatandaşlarımıza Acil şifalar diliyorum.

Bu konuda çok ağır şeyler yazacaktım ama ceza alıcam diye tutuyorum kendimi.

MeMo
28.Temmuz.2007, 19:00
Patlama bizim İstanbul'da ki eski evimizin orda olmuş galiba.Ölen vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin.

Terörü lanetliyoruz !

GeNç KaRTaL
28.Temmuz.2007, 21:14
Ölen yurttaşlarımıza Allah rahmet eylesin.

Allah onları bildiği gibi yapsın..

Sekopej
28.Temmuz.2007, 22:25
Küfür etmeyi acizlik olarak görmüşümdür hep, sizlerden ricam da küfür etmemeniz arkadaşlar.

Bu hain saldırıda hayatını yitirenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyorum. Unutmasınlar ki bu saldırılar bizi korkutup sindiremez, daha da bizi birbirimize bağlar.

Masum insanları öldüren bu şerefsizlere destek çıkan, özgürlük için bunu yapıyor diyenleri de Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.

scar face
28.Temmuz.2007, 22:29
Lanet olsun teröre lanet olsun..
Ölen kardeslermızın mekanları cennet olsun.

DisCo
28.Temmuz.2007, 22:31
Bir hiç uğruna masum insanların kanına girdiler. Allah tez zamanda belalarını versin. Bunlar gece nasıl uyuyorlar merak ediyorum. Vefat edenlere Allah rahmet eylesin. Yaralılara da acil şifalar diliyorum.

hp-fm-gs
28.Temmuz.2007, 22:33
Yedikleri kaba pisleyen kanıbozukların işi bu, apaçık ortada..

Milletimizin başı sağolsun, merhumların ailelerine rabbim sabır versin..

attiilla
28.Temmuz.2007, 22:44
Ben 1 sene önce Güngörende oturuyorum yeni oldu taşınalı ordaki bütün mahalleri falan bilirim gerçekten çok üzüldüm..

ThersoN
28.Temmuz.2007, 23:07
Allah Rahmet Eylesin

deniz.91
28.Temmuz.2007, 23:55
Allah belasını versin bunu yapan kansız şerefsizlerin

ölenleri allah rahmet eylesin

Sheriff
29.Temmuz.2007, 08:45
Hain ve korkakça yapılan terör saldırısına lanet okuyor, Ölenlere Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifalar, ailelerine sabır diliyorum..

Teröristler ve yaltakçıları sizin içinde birşey dileyeyim.. Allah belanızı versin..

shamur1
29.Temmuz.2007, 09:39
Lanetliyoruz da noluyor ? İyi güzel dayanışma içinde oluyoruz balkonlarımıza ,işyerlermize TÜRKİYE bayrakları asıyoruz.. anca bu yaptıklarımızla kalıyoruz.. Teröre karşı yapılan nedir ?? Koca bir hiç .. Hiç kimse de kusura bakmasın siyasi içeriklide olsa da bu yorumumu yaparım ben çünkü senelerdir allah rahmet eylesin , terörü kınıyoruz , lanet olsun pkk demekten bıktık !!! ne çözüm üretiliyor ne de en ufak bir gözdağı veriliyor.. olan da masum Türk halkıma oluyor ..

Tutturdular bir Ergenekon .. maşallah herşeyin önüne geçti bilmem kaç sayfalık belgeleri ele geçirenler acaba bu bombalama olayını daha önceden öğrenemiyorlar mı ? bunu engelleyebilmek için hiçbirşey yapamıyorlar mı ???

Onca insanı suclu yada sucsuz bilemem ama 80 yaşındaki gazetecileri gece 4'de yatağından alıp götüren emniyetimiz neden bu olayların ele başlarına aynı muameleyi uyguluyamıyor ??

İçişleri Bakanı bugun ki açıklamasın da bu olayı yapan kişiyi bulmaya çalışıyoruz demiş .. Oh ne güzel valla bu kişi bulunsa nolur .. hadi buldun bu adamı içeriye attın ne değişecek .. bu olaylar bir son bulacakmı artık .. Hayır !!!

Bugün emekli generalimiz ne de güzel dedi.. mevcut hükümetin izlediği politika sonucu pkk örgütü aksine daha çok direniyor bunu bu eylemlerinden de görüyoruz .. çok da haklı ...

yazık günah ya binlerce insanımız yok yere terör denen lanet yüzünden hayatını kaybediyor.. bir hiç uğruna.. bizlere de sadece lanet olsun demek kalıyor ne belli belki de aynı eylemlere içimizden birileri yada yakınlarımız da kurban gidecek bunun olmayacağının garantisini kim verebilir ki .

Nedvedmania
29.Temmuz.2007, 16:37
Çok Şerefsizce yapılmış bir plan. Ama isteseler çok çok büyük olaylar yapabilirler.Mesela 3. belkide 4. bomba patlatabilirlerdi.En son herkez feryat ederken bir 3. bomba patlatsalar daha büyük olurdu.Ve bunu çok rahat yapabilirlerdi. Bence 1. amaçları masumları öldürmek değil. "Bize karışmayın yoksa istesek daha beterini yaparız" demek :mad:

Universal
29.Temmuz.2007, 17:39
Lanetliyoruz da noluyor ? İyi güzel dayanışma içinde oluyoruz balkonlarımıza ,işyerlermize TÜRKİYE bayrakları asıyoruz.. anca bu yaptıklarımızla kalıyoruz.. Teröre karşı yapılan nedir ?? Koca bir hiç .. Hiç kimse de kusura bakmasın siyasi içeriklide olsa da bu yorumumu yaparım ben çünkü senelerdir allah rahmet eylesin , terörü kınıyoruz , lanet olsun pkk demekten bıktık !!! ne çözüm üretiliyor ne de en ufak bir gözdağı veriliyor.. olan da masum Türk halkıma oluyor ..

Tutturdular bir Ergenekon .. maşallah herşeyin önüne geçti bilmem kaç sayfalık belgeleri ele geçirenler acaba bu bombalama olayını daha önceden öğrenemiyorlar mı ? bunu engelleyebilmek için hiçbirşey yapamıyorlar mı ???

Onca insanı suclu yada sucsuz bilemem ama 80 yaşındaki gazetecileri gece 4'de yatağından alıp götüren emniyetimiz neden bu olayların ele başlarına aynı muameleyi uyguluyamıyor ??

İçişleri Bakanı bugun ki açıklamasın da bu olayı yapan kişiyi bulmaya çalışıyoruz demiş .. Oh ne güzel valla bu kişi bulunsa nolur .. hadi buldun bu adamı içeriye attın ne değişecek .. bu olaylar bir son bulacakmı artık .. Hayır !!!

Bugün emekli generalimiz ne de güzel dedi.. mevcut hükümetin izlediği politika sonucu pkk örgütü aksine daha çok direniyor bunu bu eylemlerinden de görüyoruz .. çok da haklı ...

yazık günah ya binlerce insanımız yok yere terör denen lanet yüzünden hayatını kaybediyor.. bir hiç uğruna.. bizlere de sadece lanet olsun demek kalıyor ne belli belki de aynı eylemlere içimizden birileri yada yakınlarımız da kurban gidecek bunun olmayacağının garantisini kim verebilir ki .

Terör bitmesi için, Musul'a Kerkük'ü Türk topraklarına bağlamak zorundayız. Biz nekadar gidersek onlar o kadar geri kalır zaten farkındaysanız artık son bir yıldır sadece sivilleri hedef alıyorlar, güçleri bitmek üzere Askerler'e karşı tek yapabildikleri mayın saldırılarıdır.

Biz gene lanetliyelim, Türk Bayraklarımızı asalım onlar bu Bayrak'ları gördükçe sinirleniyorlarlar geriliyorlar ve Türkiye'yi gene bölemediklerini anlıyorlar.

Zaten adamlar girdikleri yere girmişler...

Mirza
29.Temmuz.2007, 19:23
Çocukluğumun geçtiği yerler, üzüldüm gerçekten de.

Cyzio
29.Temmuz.2007, 20:11

Emrah abi söylediklerine harfiyen katılıyorum.Bu ülkenin asıl sorunlarını örtbas edip saçma sapan iddianameler, yasaklar ve meselelerle uğraşacağıma bu devletin gerçek sorunlarıyla ilgilenilseydi şuan başka devletlerin oyununa gelmez, onların yalakası olmazdık.Kimse de bize elini kolunu sallayarak saldırılar düzenleyemezdi, o devletlerin karşısında dimdik dururduk..

Sheriff
29.Temmuz.2007, 22:08
Bu konunun siyasetle ilişkilendirilme potansiyeli var, dikkatli olun buna meal vermeyin arkadaşlar.. Böyle bir konu amacından çıkmamalı..

Fıratcan Alçınkaya
30.Temmuz.2007, 02:54
http://www.youtube.com/watch?v=YrYSMmbkKcc&feature=related

babba
30.Temmuz.2007, 21:59
öncelikle ölen tüm masum insanlara allahtan rahmet diliyorum konunun dışında olarak bela okumamanızı tavsiye ediyorum bela okumak bir sonuca vardırmaz ben allahtan onları ıslah etmesini ve doğru yola sevketmesini diliyorum bu yazdıklarım biraz acayip gelebilir ama hz.muhammedin bu konudaki hadis lerine bakarsanız anlarsınız