PDA

View Full Version : İlk üye oLduğunuzda...

garydelgadov
17.Ağustos.2007, 09:29
İlk üye oLduğunuz zamanLar neLer yapmıştınız ?
Bu dönem geneLde acemiLik veya yabancıLık dönemidir.İlk üye oLduğum zamanLar en çok VoLkan abinin başını ağrıtmıştım.Attığım pmLeri görseniz güLmekten kırıLırsınız.MeseLa "Abi arama butonu nerde ?"
"Abi böyLe bir konu buLdum foruma açabiLirmiyim ?"
"Abi bu konunun veriLdimi ?"
"Abi pm ne ?"
:zuhaha
Gerçekten gördüğüm en sabırLı insanLardan biridir bunLarın hepsine cevap vermişti.:D

Sizin böyLe hatıraLarınız varmı ?

Addolorato
17.Ağustos.2007, 10:02
Valla ben ilk üye olduğum zaman itiraf ediyorum türkçe fm 2006 için üye oldım etliye sütlüye karışmazdım :zuhaha

Oghuse
17.Ağustos.2007, 10:45
Valla dosya indirmek için siteye üye olmuştum bi inrimeyi bulamamıştım..Sonra sitede foruma girmek için tıklayın diyordu sonasını hatırlamıyorum kendimi burda buldum.. :n:

EreN
17.Ağustos.2007, 10:46
İlk üye olduğumda turksportal.com 'a teşekkürler diye bir post yüzünden azarlanmıştım.

Bekq
17.Ağustos.2007, 18:15
İlk üye olduğumda Hazırlık maçı vardı.Herkes Fm için bu siteye üye olur bense bir halı saha maçı için.:DDaha sonra ulan dedim bu kadar kişi Fm oynuyorsa bende oynarım ve fm dünyasında kendimi buldum.Ayrıca Halı saha maçlarında yaptığım ve kendimin bile bilmediği tezahüratlar vardı.:D:D:D

El Comandante
17.Ağustos.2007, 18:37
ilk üye oldugumda futbol ve sohbet alanlariyla ilgilenirdim.Kafeden cikmazdim hic,o dönem süper muhabbetlerimiz vardi bizim.(=
Fm 07 o dönem bende bulunmadigindan hic dosya konularina falan girmezdim.(=
Ama futbol da yöneticilerin basini cok agrittigim dogrudur. :D

sakary Ali
17.Ağustos.2007, 18:41
türkçeyi indirmek için üye oldum :) daha sonra forum'da kariyer hikayelerini gördüm hep okuyorum dedim bende açayım bi tane sonra öle böle geldik :)

GeNç KaRTaL
17.Ağustos.2007, 18:57
İlk başta sitemizin anasayfasındaki takım incelemeleri dikkati çekmişti internette dolaşırken.Hep o incelemeleri falan okuyordum.Sonrasında forumu keşfettim.Forumda ilk başlarda Fm 06 bölümünde takılıyordum sadece.Sonra yavaş yavaş diğer bölümleri fark ettim ve gerisi malum..

a.arıcı-11
17.Ağustos.2007, 19:02
FM 2005 oynarken çok sıkıldım oyunda değişik yerlere girdim sonra bütün dünyadaki resmi araştırma siteleri yazıyodu orda bende burayı gördüm ve girdim.İncelemelere fln bakıyodum sadece başlarda sonra FM 2006 çıkınca genç yetenekler falan yazıyodu tıkladım ve kendimi forumda buldum.

Revolution
17.Ağustos.2007, 19:29
Fm 2006 genç yetenekler ve Türkçe FM için üye olmuştum.Sonra bağımlılık yaptı.:D

Addolorato
17.Ağustos.2007, 20:01
Şimdi hatırladım forumu keşfetmeden önce mustafa abiye (vieri) pm atmıştım konusu ise şu kariyer hikayesi yayınlamak istiyorum sitede nerde yazıcağımızı bulamadım yazmaya izin veriyomusunuz :D ahh eski günler..:D

DeNiZ_1903
17.Ağustos.2007, 20:07
Bi ss yayınladım ama açıklamayı yanlış yazdım foruma ve imzama saçma saçma şeyler yazdım :D:D:D

Nedvedmania
17.Ağustos.2007, 20:14
"Roberto baronio adlı oyuncuyu tanıyan varmı" diye oyuncular konusuna konu açmıştım ve Rocco adlı yönetici bana taktı heralde hangi konuyu açtıysam kapatmıştı :D Yari yanlış diyip kilitliyordu madem yeri yanlış taşı o zaman :D

deniz.91
17.Ağustos.2007, 20:47
İlk üye olduğumda sadece fm için giriyodum ama sonradan heryere dadandım:D

nekop
18.Ağustos.2007, 09:04
Ben yüz paketleri için üye olmuştum siteye :) İlk mesajımdada elimde Buldesliga'daki futbolcularının resimlerinin oldugunu ve bunu yüz paketine dönüştürme yollarını sordugum bir başlık açmıştım.Ama yanlış yere açmışım Mustafa abi taşımıştı konuyu uygun yere ve cevap gelmemişti. :)

LaigLeNoiR
18.Ağustos.2007, 09:21
Bir Beşiktaş sitesinde turnuva yapıyordum fm turnuvası Koray abim sağolsun (Koray Düşova) buranın adresini verdi bana.Turnuvalar için girdim foruma.Yarım saat içinde falan 250 mesaj kasmıştım :D

Vieri
18.Ağustos.2007, 09:26
bundan tam 10 yıl evel tarih 15 mayıs 1998 öğlen vakti cm oynamaktan sıkılmıştım ve internete girdim... (internette girdiğim vakitlerde (ozamanlar dialup var sürekli online olamıyoruz) soluğu cm resmi sitesinde alıyordum).. O zaman google yok :) yahoo ve altavista'yı sık kullanıyordum.. Türk sitesi varmı acaba diye aramama rağmen bir sonuca ulaşamadım.. sonra bir hevesle bende böyle bir site kurabilirim dedim benim gibi Türk oyuncular için.. internette biraz araştırma yaptım, arkadaş yardımları vs. cmvieri.8m.com ücretsiz domaini aldım kısacası turksportal'ın ilk temelini attım :) ilk üyede ben oluyorum haliyle :D

garydelgadov
18.Ağustos.2007, 09:51
bundan tam 10 yıl evel tarih 15 mayıs 1998 öğlen vakti cm oynamaktan sıkılmıştım ve internete girdim... (internette girdiğim vakitlerde (ozamanlar dialup var sürekli online olamıyoruz) soluğu cm resmi sitesinde alıyordum).. O zaman google yok :) yahoo ve altavista'yı sık kullanıyordum.. Türk sitesi varmı acaba diye aramama rağmen bir sonuca ulaşamadım.. sonra bir hevesle bende böyle bir site kurabilirim dedim benim gibi Türk oyuncular için.. internette biraz araştırma yaptım, arkadaş yardımları vs. cmvieri.8m.com ücretsiz domaini aldım kısacası turksportal'ın ilk temelini attım :) ilk üyede ben oluyorum haliyle :D

VoLkan abinin konuyu görmesini sabırsızLıkLa bekLiyorum hocam.Benim gibiLerLe geneLde o iLgiLeniyordu.O zaman pek yöneticide yoktu zaten.:D

Nocna Mora
18.Ağustos.2007, 17:44
Ben ilk üye olduumda FM 2007 kariyer hikayeleri çok hoşuma gitmişti ve bütün forum oyunlarını oynamışlığım var:D

eXcitinG
18.Ağustos.2007, 18:08
2000 nin soğuk bir kış akşamıydı :D Cm oynuyorduk. Tabi haLi iLe hep tipik adamLarı, aynı oyuncuLarı aLmaktan sıkıLmıştım. Dedim farkLı isimLer, farkLı şeyLer buLabiLeceğim bir yer varmıdır acaba diye, sonra cafe de yan masada oturan eLemanı gördüm baktım TurksportaL a girmiş, CM feLan geçiyor içerisinde. Dedim nasıL bir site o CM iLe iLgiLimi feLan dedim, dedi evet CM iLe iLgiLi, çok şaşırmıştım, deLi gibi oynadığımız oyunun bir sitesi vardı. Sonra girdik işte başLadık takıLmaya feLan derken, 8 yıLı geçti. İLk zamanLarda foruma girerdim ama hiç mesaj yazmazdım. Okuyup, takip etmek, söyLenenLeri kendi oyunumda uyguLamak hoşuma gidiyordu. Sonra bende tecrübeLerimi payLaşma kararı aLdım ve Forumun resmi tarihi oLan 2003 ten beridir de buradayım. İyi ki de buradayım :)

El Barto
18.Ağustos.2007, 18:10
Ben daha yeni üyeyim olursa böyle hikayelerim benimde yazarım :icon_cool: :p

eXcitinG
18.Ağustos.2007, 18:20
Ben daha yeni üyeyim olursa böyle hikayelerim benimde yazarım :icon_cool: :p

Çömez :icon_razz:

Universal
18.Ağustos.2007, 18:21
İlk üye olduğumda Aralık 2005'di sonra ne oldu ne bitti bir anda site kapandı(farkettim ki forum değişiyormuş) Sonra eski üyeliği unuttuk gittim yeni üyelik aldım siteye dahil oldum. Böyle sömestir tatilide mevcuttu. Durmadan Oyuncu Platforumda soru soruyordum Selman abi yanıtlıyordu. :)

El Barto
18.Ağustos.2007, 18:23
Çömez :icon_razz:

Çöm gözüküyor olabilirz ama bizde senin üyelik tarihin kadar eskiyiz sayılır abicim. :icon_cool:

Sadece üyelik tarihimiz biraz yeni yoksa cm 01-02 Türkçe yaması'nı ararken buldugumdan beri ara ara takılırdım misafir olarak. Neden üye olmamışım ozamanlar bende bilmiyorum. Kuzenin üyeliği ile indiriyorduk zaten gereksinim olmuyordu. :D

Vieri
18.Ağustos.2007, 18:32
bu arada 2003 yılından önce üye olanlar üyelerimizin üyelik tarihleri; eski forumların fesh edilip yeni foruma geçişte aktarılmadığı için 2003 olarak gözükmekte :)

IcedEarth
18.Ağustos.2007, 18:47
Atletico Madrid'e Fernando Torres'in yanına golcü arıyordum. Pizarro'yu almıştım hatta :)

eXcitinG
18.Ağustos.2007, 18:50
Bi ara askerLik dönemim sırasında eXcitinG nick imi kuLLanamıyordum.Askerde yazıcı oLduğum için internetim vardı ve girebiLiyordum foruma ama nick im BeatriX oLarak değiştirmek zorunda kaLmıştım. Sonra öğrendim ki yeni sisteme geçiLmiş feLan. Sonra gittim VoLkan abi ye mesaj attım epeyce uzun anLattım, işte ben bu buyum ben eski nickimi istiyorum diye sonra nickimi geri vermişti. Asker oLmamdan etkiLendi sanırım :n:

King_Theoden
18.Ağustos.2007, 19:00
Sıcak bir ağustos günü yıl 2006 :D Ben PC yi yenmekten sıkılmış. Etrafımda ortak oynadığımız arkadaşlarım bana yenilmekten bıkmıştı. Çıkınımı toplayıp benim artık buralarda durmamam lazım global dünyaya açılıp yeni birşeyler yapmam lazım dedim vurdum kendimi yollara sonra FM ye türkçe yama araken dikkatimi çekti işte dedim Turksportal :D Belki burada beni yenebilecek dişli rakipler vardır attım kendimi buraya. Sen çömezssin dediler kız vermediler pardon o siberdi :D Sen çömezsin dediler turnuvaya almadılar. Ben size göstericem dedim kim çömez allahtan yedeklere msg sınırı yokmuş yedekten girdim ilk turnuvama. Aradan yıllar geçti değişen bir şey yok burdada pek dişli rakip bulamıyorum :D Özellikle şu üstümde msg yazan zatı mıhteremi yenmekten bıktım artık bir de iyi FM ci olduğunu iddia eder hep :D

ultraslanerdem
19.Ağustos.2007, 15:52
Bende sırf aldığım başarıları göstermek için üye olmuştum.:D.Ama işin kötü tarafı dediklerim sadece yazıyla kalıyordu, resim eklemeyi bilmediğim için az laf işitmemiştim...

extensor
31.Ağustos.2007, 10:02
hehe benimki çok komikti. eskişehirdeydim 1.5 -2 yıl falan oluyor. online fm oynamak için girmiştim. ilk coşkunla tanıştık. Coşkun Özdemir.
Online fm oynamak istiyorum dedim. Bu oyunu taa 98 den beri zenden barcelonada oynarkenden beri oynuyorum. hatta onu bayerne trasnfer ediyordum diye bir mesaj yazmıştım.
var mı kendine güvenen demiştim.
Coşkun dedi gel bakalım.
neyse tam muhabbete başladık dedi kur oyunu falan... aç hamachi yi.
dedim onlar ne
ohoo dedi. boşver o zaman kalsın..
tam ümidi kesmiş bir daha girmemek üzere çıkacakken siteden.
dedim ki bu fm nin türkiye ligini oyuna kim yansıtıyor ya dedim:D
küfür de ettim hatta bişey bilmiyorlar falan dedim. bir bilgin varmı nasıl ulaşabilirim bu adamlara dedim.
Coşkun dedi biz yapıyoruz.
eheuheuh Haydaa lafa bak. adama küfür ettik 2 dk önce :D

neyse sonra bu sağ ayaklıdır bu burda oynamaz daldık işin içine hala da çıkamadık.

ilk 2-3 sayfalık mesajlarım komiktir. kocaa fm araştırması. tabi işin kriterlerini bilmediğim için bana göre doğru olan millete göre komik olan çok şey söylemiştim.
millet de benim için delimidir nedir diye düşünmüştür muhakkak

ee deli değilimde denmez hani benim için.

Cengo
31.Ağustos.2007, 10:45
2000 yılına girerken siteye üye oldum, hemen akabinde yazdım çizdim, sonra dedim böyle olmayacak ben yapayım dedim, Tolga'ya (siteyi yönetmeye ara verdi) yazdım, tanıştık, sonra yöneticilik yapmaya başladım, Tolga şu an çok yakın bir arkadaşımdır.Sonra samimi arkadaşlıklar oldu, bir kısmı ayrıldı, Mustafa askere gitti vs.. :)

2008 olmuş araştırmacıyım, siteye girdiğimde yeni ergen olmuş bir çocuktum, aradan yıllar geçti, koskoca adam olduk :)
Arada yaptığımız çocukluklar vardır muhtemelen, 8 yıl dile kolay, sitenin nereden nereye geldiğini anlatamam, 2-3 kişinin çabası ile giden site şu an 1 numaralı site haline geldi.

Daha nice nice 8 yıllara..

Sheriff
01.Eylül.2007, 09:13
Bende 2000 yılından beri buralardayım.. Sitenin içeriğiyle çokca ilgileniyordum, Onur Atılgan'ın kişisel fm sitesi vardı, ilk Tr CM' yi orda görmüştüm hatta sadece spiker halindeyid sanırım cm2000-2001 versiyonuydu :) Sonra baktım Onur Turksportal'a geçmiş kendi sitesinide kapatmış.. Ordan ilk onurla tanıştık, sonra Tolga, Cengiz, Mustafa Abi, Koray Abi diye aldı başını gitti :) Taktik incelemeleri yazıyordum başlarda, sonra bi kaç grafik çalışmasına gireyim dedim elime yüzüme bulaştırdım, update işine gireyim dedim onuda aynen :D Sonra dedim ben en iyisi yazarlık yolunda aynen devam edeyim:) Sonra içeriğe hem futbol hemde FM bölümünde katkılar yapmaya başladım, aldık başımızı geldik işte bu zamanlara, ilk okulda bir çocuktuk, şimdi ne olduk :) Hep beraber yıllarca güzel çalışmalara imza atarız inşallah ;)

bende çok acemiydim her gördüğüm yönetici benden kaçardı... Bende inatlarak sitede yönetici varsa hepsine komik ö.m atıyordum hatta yöneticiye kimden izi alacağız diye 55 kez sorduğumu biliyorum

King_91
01.Eylül.2007, 20:38
ben grafik paketleri için üye olmuştum siteye . hatta benim eski pc'den hotmail'in sitesine girilmiyordu . dolayısıyla aktivasyon yapamıyordum . sırf üye olabilmek için internet cafeye gidip üye olmuştum . ilk sene neredeyse mesaj atmadım hatta genel tartışmalardan aşağıya inmezdim forumda :D