PDA

View Full Version : Dayan Koca ADAM..!

PesimiSTyLa
08.Ekim.2007, 06:05
http://img222.imageshack.us/img222/7668/dkapankartwd4.jpg

Utanmaya sıkılmaya gerek yok bizim canımız,ciğerimiz Anıl Aydın kan kanseri evet bildiğiniz lösemi.. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yatıyor şu anda.
Bu yazıyı gönderdiğimiz herkese güvenerek, inanarak gönderdik..
Foward koymadık başına okunmadan silinmesin diye.
Bu yazı hangi sebeple nereden ulaştıysa sana bil ki Anıl için ciğeri yanan biri sayesinde ulaştı.
Yollama bu maili 10.000 kişiye 5 gün içerisinde dileğin gerçekleşmesin sadece kan ver yeter, belki de o ilik sende.. Ve kan vermeye gidecek arkadaşlarına,eşine dostuna gönder bu yazıyı.
Ve kan verecek kişilere gönder bu maili, bize silinmiş öğeler değil kan lazım ilik lazım.
VER ŞU İLİĞİ BİZ DE CANIMIZI VERELİM SANA.
Kemoterapi olmadı!!!
Tek çözüm İlik Nakli; elimizde olan süre 60 gün..
Anıl için canımız için iliğinin uyup uymadığını öğrenmek için Kan tahlili yaptırmak isteyenler, ki bu mail size ulaştıysa vermeme gibi bir durumun olacağını düşünmüyoruz çünkü dediğimiz gibi içimizden birilerine gönderdik; sana da ulaştıysa sen de Dayan Koca Adam diyosun aşağıdaki adreslere gidip 10 dk ayırın yeter.

İSTANBUL:
Çapa Tıp Fakültesi
Temel Bilimler Binası
Acil Giriş Kat:2 no:10
Tıbbi Biyoloji Ana Bilim Dalı
ANKARA:
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi
İZMİR:
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi

Anıl’ın durumu nasıl diye sormak için değil de annecim, dayıcım ben de kan verdim inşallah benim iliğim uyar demek için arayabileceğiniz telefon numaraları:

Annemiz Nazan Aydın: 0 506 533 82 33
Dayımız Gökhan Serttaş: 0 542 362 43 43
Ev arkadaşı, canı-ciğeri Yalın Doğu YARKAYA: 0 532 303 17 63

Hakkınızı helal edin.

Dayan Koca ADAM oluşumu.

Nedvedmania
08.Ekim.2007, 06:26
Allah acil şifalar versin. Allah ailesine sabır versin. Elimden birşey gelse yapmak isterdim :(

Nocna Mora
08.Ekim.2007, 06:28
Benimde elimden bir şey gelmiyor iğneden korkan birisi olarak kan veremem :) Umarım çabuk iyileşir, Allah acil şifalar versin :(

aysem
08.Ekim.2007, 07:47
43 kişi görüntülemiş 2 kişi yazmış yazık..
Elinizden birşey gelmesede Allah acil şifa versin demeniz bile yeterli yanında olduğumuzu göstermemiz lazım

Xipe Totec
08.Ekim.2007, 08:09
Allah acil şifalar versin, kimseye bu zorlukları yaşatmasın.. Gerçekten üzücü bir durum..

KaPaLı
08.Ekim.2007, 08:14
Bu işin rengi yok. Şimdi sarı-kırmızı / sarı-lacivert / siyah-beyaz / bordo mavi / kırmızı-sarı / kırmızı-siyah vs demeden herkes el ele vermeli. Allah acil şifalar versin. Çok ama çok zor bir hastalık kan kanseri. Maddi olarakta Manevi olarakta insanı çökerten bir rahatsızlık.

DenizlispoR
08.Ekim.2007, 14:13
allah acil şifalar versin.Bir fenerli olarak üzüldüm

RaSenGan
08.Ekim.2007, 21:06
Benimde elimden bir şey gelmiyor iğneden korkan birisi olarak kan veremem :) Umarım çabuk iyileşir, Allah acil şifalar versin :(

18 yaşından küçükler kan veremiyor diye biliyorum ben.

Allah acil şifalar versin.

Trabzonspor
08.Ekim.2007, 21:11
allah acil sifalar versın.ne yazıkkı bole konulara soguk vatandaslarımız
bu kan her zmn lazım olan bıse elınden gelen gıdıp kanını vermelı bı hasta luyor kan bulunamıyor ve o hasta kan bulunamayınca donulmez yollara gırıyor.organ basısı vs de bunun ıcınde bınlerce organ bekleyen var ancak yuzlerde kalıyor organını bagıslayan

Raten
08.Ekim.2007, 23:48

aysem
09.Ekim.2007, 08:51
18 yaşından küçükler kan veremiyor diye biliyorum ben.

Yaş sınırı yoktur.İsterseniz kan verebilirsiniz.

El Comandante
09.Ekim.2007, 09:58
Allah acil sifalar versin,dayan!

PesimiSTyLa
14.Ekim.2007, 22:43
Galatasaraylılar, Fenerbahçeliler, Beşiktaşlılar, hemen herkes elele verdi, Anıl'ı hayata bağlıyor !.. Bir dönem ultrAslan-Uni temsilciliği yapmış olan ve şu anda lösemi ile mücadele eden Anıl Aydın için arkadaşlarının başlattığı kampanyaya ultrAslan'ın yanı sıra ****.com'dan da destek geldi !..

PARA DEĞİL İLİK LAZIM

Ancak bu kampanya daha önce benzerlerini gördüğümüz kampanyalardan farklı. Bu genç kardeşimizin tedavisi için ihtiyaç duyulan şey para değil ilik nakli. Ancak ne yazık ki yakın çevresinden uygun ilik bulunamaması nedeniyle yardımsever Türk halkı son umut olmuş durumda.

YAPMANIZ GEREKEN BASİT, KURTARACAĞINIZ İSE BİR HAYAT

Bu genç kardeşimizin hayatını sürdürmesi herhangi birimizin elinde olabilir. Yapmamız gerekense çok basit. İstanbul, Ankara veİzmir'de oturan vatandaşlarımız aşağıdaki hastenelere giderek kan örneği veriyorlar. Az miktarda kanın alınmasının ardından bir takım testler uygulanıyor. Ve bu testler sonucunda ilik vermeye uygunsanız, yine küçük çaplı bir işlemle sizden hastaya ilik nakli yapılıyor. Tüm bu işlemlerin sizin sağlığınızı tehlikeye atan ya da sizi zorlayanbir yanı yok. Diğer yandan gencecik bir insanın hayatı kurtuluyor.

BAŞVURU YAPABİLECEĞİNİZ HASTANELER

İSTANBUL:

Çapa Tıp Fakültesi
Temel Bilimler Binası
Acil Giriş Kat:2 no:10
Tıbbi Biyoloji Ana Bilim Dalı

ANKARA:

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi

İZMİR:

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi

NEDEN ÜÇ HASTANE?

Ne yazık ki vericiler açısından uygulanması çok da zor olmayan bu test Türkiye'de sınırlı sayıda hastadene yapılıyor. Bundan dolayı yukarıdaki 3 hastaneden birine başvurmanız şart.

****'DAN BÜYÜK DESTEK

Bir dönem ultrAslan-Uni temsilciliği yapmış olan ve şu anda lösemi ile mücadele eden Anıl Aydın için arkadaşlarının başlattığı kampanyaya ultrAslan'ın yanı sıra ****.com'dan da destek geldi !.. ****.com açılış sayfasını Anıl'a ayırdı ve tüm Fenerbahçelileri kan örneği vermeye çağırdı.

FORUMLARDA İLGİ BÜYÜK

****.com'un yanı sıra diğer tüm takımların taraftar forumlarında da olay yayılıyor. Örneğin bir süre önce kan bağışı kampanyası düzenleyen Çarşı'nın sitesi ForzaBesiktas.com'un forumlarıda pek çok siyah beyazlı taraftarın Anıl için kan örneği verdiği belirtiliyor. Aynı şekilde diğer takımların taraftar sitelerinde benzer pek çok çağrı var.

NE KADAR ÇOK KİŞİ, O KADAR YÜKSEK ŞANS

İlik naklinde aileden olmayan insanların uyumlu çıkma ihtimali fazla yüksek değil. Bundan dolayı "Nasıl olsa birileri gider ve uygun ilik bulunur" diye düşünmek çok yanlış. Mümkün olduğunca çok insanın gidip kan örneği vermesi şart. Onbinlerce insandan sadece 1 tanesi uygun özelliklerde olabilir, bundan dolayı çok fazla sayıda insanın gidip kan örneği vermesi gerekiyor.

BELKİ DE O KİŞİ SİZSİNİZ

Son sözümüz, kısa bir zaman ayıracağınız bir test sayesinde bir insanın hayatta kalmasını sağlayabilirsiniz. Gencecik birini löseminin pençesinden kurtarabilirsiniz. Onun için yukarıdaki hastanelere gitme şansı olan herkesi kan örneği vermeye davet ediyoruz !..

http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/58919_2_081014142130.jpg

GodfatheR
14.Ekim.2007, 22:55
İnşallah aranan ilik bulunur.Allah acil şifalar versin :(

KaPaLı
15.Ekim.2007, 22:00
http://img89.imageshack.us/img89/184/asdasdasddx0.jpg

Fenerbahçe taraftar sitesinin girişi.

JunkChorn
15.Ekim.2007, 22:24
Çoğu sitede var o giriş.
Allah acil şifa versin..

IcedEarth
16.Ekim.2007, 04:12
Durumu nedir acaba kendisinin?

PesimiSTyLa
16.Ekim.2007, 04:14
Lösemi ve uygun ilik aranıyor. 2 ay gibi bir süremiz var. İnşAllah uygun ilik bulunabilir.

Universal
16.Ekim.2007, 04:34
Kan grubum uymuyormuş. :( Zaten benim kan vermem doktorlarım tarafından yasak. :( Umarım bir anca önce uygun ilik bulunur. Bütün bu hastalıkta ilik arıyanlara Allah yardım etsin.

Zaten kanun önünde kan veremessin. 18 yaşından büyükler verebiliyor. Birde bence iğneden korkma...

Nocna Mora
16.Ekim.2007, 05:02
Ne bileyim tiksiniyorum aşılardan olsa gerek neyse inşallah çabuk bulunur ilik...

DeNiZ_1903
16.Ekim.2007, 05:23
En kısa zamanda bulunur umarım :( bu konuda taraftar grupları bir kan tahlili organizasyonu düzenlerlerse daha da çabuk ulaşılabilir sonuca..

KanaKe
16.Ekim.2007, 05:49
adama kan degil ilik lazim

DeNiZ_1903
16.Ekim.2007, 05:59
Bende 18 yaşından küçüklerin kan veremeyeceğini duymuştum verebiliyor mu gerçekten ? net bilgisi olan biri var mı? Bu arada destek için bir site kurulmuş abimiz için..

http://www.dayankocaadam.com/

Uchiha Itachi
16.Ekim.2007, 08:43
B rh- kan grubum tutarmı Batuhan ? Tutuyosa gidiyim bi şansımı deniyim belki ilik de tutar :)

PesimiSTyLa
16.Ekim.2007, 08:54
Beyler tam emin olmamakla birlikte kanınızın tutup, tutmaması önemli degil. Burada önemli olan iliğin uyuşması. Kanınız ne olursa olsun örnek verebiliyorsunuz sanırım. Tabi vermek istiyor ve vermenizde bi maniniz yok ise.

Uchiha Itachi
16.Ekim.2007, 08:59
Beyler tam emin olmamakla birlikte kanınızın tutup, tutmaması önemli degil. Burada önemli olan iliğin uyuşması. Kanınız ne olursa olsun örnek verebiliyorsunuz sanırım. Tabi vermek istiyor ve vermenizde bi maniniz yok ise.

Manimi bilmiyorum ama gribim şu an :) fakat geçmek üzer 2 en fazla 3 gün sonra gidip denicem şansımı buraya yazarım sonucu ;)

PesimiSTyLa
16.Ekim.2007, 09:50
Allah razı olsun kardesim, denemek bile cok büyük bi iyilik...

Uchiha Itachi
17.Ekim.2007, 05:28
Allah razı olsun kardesim, denemek bile cok büyük bi iyilik...

İnşallah iliğim uyar veririm.Bu arada P.tesi günü ben gidiyorum şansımı denemeye Allah'ın izniyle kanım iliğim tutucak ve abimizi kurtarıcaz.Bu düşüncelerle çıkıyorum yola dualarınızı bekliyorum arkadaşlar.İnşallah Uyar ve bir insan daha kurtulur.

aysem
17.Ekim.2007, 07:50
İnşallah iliğim uyar veririm.Bu arada P.tesi günü ben gidiyorum şansımı denemeye Allah'ın izniyle kanım iliğim tutucak ve abimizi kurtarıcaz.Bu düşüncelerle çıkıyorum yola dualarınızı bekliyorum arkadaşlar.İnşallah Uyar ve bir insan daha kurtulur.

Allah razı olsun kardeşim,Arkadaşlar biraz duyarlı olun lütfen..

Yarın birgün sizinde başınıza gelebilir öyle düşünün bütün işlemler ücretsizdir sadece 10 dakikanızı alır

Gönüllü donör olmak istiyorum diyeceksiniz size bir form verecekler o kağıdın üstüne "ANIL AYDIN" yazmayı unutmayın haydi arkadaşlar bulacağız o iliği.

Uchiha Itachi
17.Ekim.2007, 08:35
Hadi arkadaşlar iğnedenmi korkuyosunuz anlamadım ama yarınızı tanıyorum ve hepinizin ne kadar iyi insanlar olduğunuzu biliyorum.Biraz daha duyarlı lütfen..Bu arada babam'da kan vericek 2 olduk ;)

Uchiha Itachi
20.Ekim.2007, 23:48
Arkadaşlar böyle saçma olay olurmu ya Koca Hastahanenin kan almak için kapasitesi yok.Kapıda bi sürü insan bekliyor kan vermek için canla başla ama almıyorlar.

PesimiSTyLa
21.Ekim.2007, 00:10
Yazık yahu :s

PesimiSTyLa
22.Ekim.2007, 03:27
Koca ADAM Dayandı!

Utanmadık, sıkılmadık. Canımız, ciğerimiz Anıl Aydın kan kanseri,bildiğiniz lösemi dedik.

Kemoterapi tutmadı, bize ilik lazım dedik.

Verin iliği, size canımızı verelim dedik.

Binlerce olduk bir anda. Can vermeye hazır binlerce yürek. Her gün yüzlerce insan koştu hastanelere.

Bugüne kadar ilik bankasında 5 bin kayıtlı gönüllü verici varken, 15 günlük sürede, neredeyse bu rakam kadar insan gönüllü verici olmak için başvurdu.

Anıl’ımız sarı-kırmızı olsa da, sarı-laciverti denedik, siyah-beyazı denedik, yeşil-siyahı, maviyi, turuncuyu denedik.

En uygun rengi bulmak için, tek yürekte, tek renk olduk.

Anılla birlikte binlerce insan dayandı, koştu, dualar etti.

Ve şimdi, canımız, ciğerimiz Anıl Aydın’a UYGUN İLİK BULUNDU.

Şuan bu haberi okuyan binlerce insan gibiyiz.

Mutluyuz, seviniyoruz, çok şükür diyoruz.

En zor maçı kazandık.

Şimdi dualarımızla operasyonun başlayıp bitmesini ve Anıl’ın taburcu olmasını bekliyoruz.

Ama İşimiz bitmedi? Devam ediyoruz...

Kan vermek için hastanelere koşmaya devam edeceğiz.

Daha çok ilik bağışçısı bulup, ilik bekleyen binlerce güzel insanın umudu olup, onların yanında duracağız.
Anıl’ı da yanımıza alıp, Onlara; siz de DAYANIN KOCA ADAMLAR diyeceğiz.

Yanımızda bizlerle birlikte bu mücadeleyi veren;

- Galatasaray Spor Kulübü Yönetimine,

- Galatasaray Spor Kulübü Futbol Takımı ve sporcularına,

- Galatasaray Spor Kulübü Bayan Basketbol Takımı ve sporcularına,

- Galatasaray Spor Kulübü Paf Takımına,

- Galatasaray TV’ye,

- ultrAslan’ın aslan yürekli üyelerine,

- Büyük Kaptan Bülent KORKMAZ’a,

- Fenerbahçe, Beşiktaş, Göztepe, Sakaryaspor, Manisaspor, Eskişehirspor taraftar gruplarına ve heyecanımızdan aklımıza getiremediğimiz destek olan tüm taraftar grubu ve taraftarlarına,

- Galatasaray Spor Kulübü Kongre üyesi ve ultrAslan Kurucularından İzzet PİNTO’ya,

- Vatan Gazetesi yazarı Gökmen ÖZDEMİR’e,

- ŞEKERBANK TAŞ. Personeli’ne,

- Fox Tv’ye, İhlas Haber Ajansı’na, Lig TV’ye

- Radyo Klas’tan Hopdedik AYHAN’a,

- Lig Radyo’dan Mehmet AYAN’a,

- Posta Gazetesi yazarı Mehmet Ali Birand’a,

- Hürriyet Gazetesi yazarı Güzin Ablamıza,

- Yeni Asır, Hürriyet, Fanatik, Vatan, Fotomaş, Milliyet Gazetesine, Lig TV’ye

- Bu kampanyayı haber yaparak gazetelerinde yayınlayan Tüm Türk medyasına, köşe yazarlarına,

- 9 Eylül Tıp Fakültesi’nden Dr. Serkan AKTÜRK’e,

- Çapa Üniversitesi Tıp Fakültesi Hemotoloji bölümü başkanı Sevgi Hanım’a,

- İnternet forumlarında ve web sitelerinde kampanyamıza destek verenlere,

- Telefonla binlerce kez gerekse bizleri, gerekse aileyi arayanlara,

- Anıl’ı ziyaret edip moral ve motivasyonda destek olan herkese,

Teşekkürlerimizi sunar, ALLAH razı olsun deriz.

Hakkınızı helal edin.
Dayan Koca ADAM ekibi

NOT: Baslık "Koca ADAM Dayandı!" diye değiştirilirse sevinirim...

KaF KeF
22.Ekim.2007, 03:44
Çok Sevindim..:)

Nocna Mora
22.Ekim.2007, 03:47
Süper bir haber bu

IcedEarth
22.Ekim.2007, 04:01
Helal olsun, böyle bir ilik kampanyası birçok insanı daha kurtarabilir. Kan vermeye devam...

Onurap
23.Ekim.2007, 02:32
Harika, çok sevindim gerçekten..Toplumsal yardımlaşmaya büyük bir örnek oldu..

GodfatheR
23.Ekim.2007, 03:09
Gerçekten çok sevindim ve çok duygulandım.İnşallah ameliyatını olup taburcu olup.Ait olduğu tribünlere döner.Geçmiş olsun.

KaF KeF
12.Kasım.2007, 23:12
Anılın Son Durumu

Arkadaşlar sizin de bildiğiniz gibi son olarak ilik bulunmuştu Anılımıza.
Dayan Koca ADAM ekibi olarak ailesi ve hastane ile sürekli irtibat halindeyiz.İlik bulunduktan sonra ki süreç üzülerek belirtmek istiyoruz ki biraz hüzünlü. Malesef ki Anılımız zatüre oldu ,sonrada ciğerlerinde mantarlar oluştu ve hastalıklı hücreler kendini yeniledi. Sebebine gelince büyük ihtimalle bir enfeksiyon söz konusu vücudunda..Böyle kalleş bir hastalık işte. Tedavisine devam ediliyor mantar ve zatüre tedavileri bittikten sonra durumu netlik kazanacak. Şu an için nakil gerçekleşemiyor.
Hepinizin duasına ihiyacımız var.
Allah yardımcımız olsun..!

Dayan Koca ADAM, tükenmek yok sana!

IcedEarth
13.Kasım.2007, 03:59
Tam olacak derken bir de zatürre çıktı, olacak şey değil. İnşallah atlatırsın KOCA ADAM...

KaF KeF
17.Kasım.2007, 20:01
Canımız ciğerimiz Koca ADAM' ı kaybettik! Başımız sağolsun!

Anıl'ımız sarı kırmızı olsa da, sarı laciverti denedik, siyah beyazı denedik, yeşil siyahı, maviyi, turuncuyu denedik dedik...

O iliği bulduk ve havalara uçtuk. Nasıl bir tesadüftür ki Çapa ilik bulundu der demez ertesine Anıl' ımız zatüre oldu yani hastanede efneksyon kaptı!

Üzerlerindeki baskıyı ilik bulundu diyerekten azalttılar.

İyileşir dedik, yeri geldi bazı şeyleri sakladık, araştırmalarımızı yaptık y.içi ve y.dışında, içimize attık her şeyi..

Gece 3 gibi kötü haberi aldık.. Canımız ciğerimiz, kardeşimiz Anıl AYDIN' ı kaybettik.

Cenazesi;
18 Kasım 2008 Salı günü öğle namazına müteakip Balçova Merkez Camii' nden kaldırılacaktır.(Orhan Gazi İlkokulu yanı)

Katılmak isteyenlere önemle duyurulur.

Başımız sağolsun!
Koca ADAM' ımızın mekanı cennet olsun!
Hakkınızı helal edin!

Dayan Koca ADAM Ekibi

PesimiSTyLa
17.Kasım.2007, 20:07
Tam ilik bulundu derken , zatürre ile hayatını kaybetti:( Allah rahmet eylesin, mekanı Cennet olsun.

RaSenGan
17.Kasım.2007, 20:11
Allah Rahmet Eylesin.Keşke sonu böyle olmasaydı.

DenizlispoR
17.Kasım.2007, 20:57
Allah Rahmet Eylesin.Şanssızlık ne yazık ki :(.

I3esiktas
17.Kasım.2007, 22:06
Allah rahmet eylesin YakınLarına Sabır versin.

maNga 33
17.Kasım.2007, 22:16
Allah rahmet eylesin :uzgun:

Addolorato
18.Kasım.2007, 00:25
Allah Rahmet Eylesin ... Çok Çabaladı herkes ama olmadı malesef ..

PesimiSTyLa
18.Kasım.2007, 00:41
Allah Rahmet Eylesin ... Çok Çabaladı herkes ama olmadı malesef ..

Aslında olmuştu :( İlik bulundu; ama zatürre'ye yenik düştü :(

Universal
18.Kasım.2007, 01:08
Allah rahmet eylesin...

Trabzonspor
18.Kasım.2007, 01:10
allah rahmet eylesın ..

Nocna Mora
18.Kasım.2007, 02:17
Cidden çok üzüldüm ölüm ne kadar kötü bir şey ya...:uzgun::uzgun:Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun!

GeNç KaRTaL
18.Kasım.2007, 03:10
Allah rahmet eylesin..

IcedEarth
18.Kasım.2007, 04:33
Enfeksiyon kaparak zatürreye kapılması düşündürücü. Hastane ihmali olabilir, ki artık yapacak hiçbir şey yok. Koca Adam gitti, ama unutulmayacak. Onunla hiç tanışmayan bizler ise onun için birleştik, dualarımız ve iliklerimizle geriye getirmeye çalıştık, ama olmadı. Allah yakınlarına sabır versin, mekanı cennet olsun.