PDA

View Full Version : Peygamber Efendimize Yapılan Hakeret İçin Lütfen Yardım...

canavar20
19.Ekim.2007, 20:44
Peygamber Efendimize (S.A.V.) Facebook'ta açılan hakaret içerikli grubu kapatmak için sizlerden yardım istiyorum..Herkes bunu yapsın lütfen..

Arkdaşlarım kardeşlerim insanlığın en aşağılık milletlerinden biri olan danimarkalılar Peygamber efendimize hakaret eden grubu yeniden kurmuşlar .Bize yani Peygamberimizin ümmetİne düşen,Efendimize hakaret ettirmemektir.

Peygamber efendımıze hakaret eden grubu kapatmak için:

1. Aşağıdaki linke tıklayıp grubun sayfasını açın:Ingen undskyldninger, til Muhammed | Facebook (http://www.facebook.com/group.php?gid=8832907735)
2. Sol alttaki "Report Group" linkine tıklayın
3. "Reason -> Attacks individual or group" seçin
4. "Additional Comments" kısmına şunu yazın:
"Insulting The Great Leader of us! "
5. Submit butonuna basın ve gönderin .

NE KADAR ÇOK KİŞİ BUNU YAPARSA GRUP O KADAR ÇABUK KAPATILIR! İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

NOT:ARKADAŞLAR ÜYE OLMANIZ GEREKİR BU İŞLEMİ YAPMAK İÇİN..REPORT GROUP İSE SAYFANIN EN ALTINDA..EĞER BULAMAZSANIZ CTRL-F YAPIP ORDAN REPORT YAZARSANIZ ENTER'A BASTIKTAN SONRA ORASI GELİR..

ALINTIDIR

maNga 33
14.Kasım.2007, 02:40
ben grubu şikayet ettim

Nedvedmania
14.Kasım.2007, 02:53
Gönderdim.

Bunların Ve üye olan 11 bin kişinin cehennemdeki hallerini görmek isterim :mad:

TR.CaPTaiN
14.Kasım.2007, 03:01
Şikayet ettim teşekkürler. Allah belalarını versin.

Universal
14.Kasım.2007, 03:04
Bu gruba girmek bile istemiyorum, Allahlarından bulsunlar...

goosfraba
14.Kasım.2007, 03:05
Allah bildiği gibi yapsın sizleri.

Addolorato
14.Kasım.2007, 03:07
İstediğiniz kadar yapın arkadaşlar Facebook'ta şikayet edilen bir grubun daha kapandığını görmedim dua edelimde bunları devlet babadaki bakan ve millet vekillerinden biri görmesin duymasın facebook'un üstünde siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir gibi bir yazı görmek istemem

fmsmyrna
14.Kasım.2007, 03:10
Girdim şikayet ettim 11 bin kusür kişi katılmış çoğu bilmeden katılmıştır bu gruba araştırmadan bi de biz gericiyiz sözde

Redrum
14.Kasım.2007, 04:19
Şikayet ettim teşekkürler. Allah belalarını versin.
Çok soğukkanlı küfür ediyosun tarzını neye borçluyuz adaş:)
Bende report ediyorum şimdi. Bir de utanmadan pişman değiliz, geri adım atmayız tarzı şeyler yazmışlar grup başlığına.

World Hollow o1
18.Kasım.2007, 17:27
ALLAH akıl fiir versin, olsun yav Reklamın iyisi kötüsü olmaz..

Peygamber Efendimiz öylesine büyük bir kişiymiş demekki Vefaatından yılların geçmesine rahmen uğraştırıyor.

Böyle Peygamber Efendimiz olduğundan bence gurur duymalıyız, i
çeriğe gelince ALLAH hayır ile islah eylesin..

teşekkürler.

DenizlispoR
19.Kasım.2007, 21:11
Bende şikayet ettim :).

BlackEagle19o3
04.Aralık.2007, 03:26
http://www.facebook.com/group.php?gid=9086038902

Şu grubu da kapattırmamız lazım.Arkadaşlar lütfen es geçmeyin.Meydanı bunlara bırakmayın...

Redrum
04.Aralık.2007, 03:32
Ya bunların kuyrul acısı nerden geliyo. Fuck Turkey ne demektir ya? Kim oluyosunuz siz?

Addolorato
04.Aralık.2007, 03:33
http://www.facebook.com/group.php?gid=9086038902

Şu grubu da kapattırmamız lazım.Arkadaşlar lütfen es geçmeyin.Meydanı bunlara bırakmayın...

Kürt Ermeni Ve Yunanlılar'ın Ortak Grubu Şerefsizler.. Bu Grubu Kesinlikle Kapattırmak Lazım.. Duvarlarında En iyi Türk Ölü Türktür ve Tanrı pkk'yı korusun gibi şeyler yazıyor :mad: 630 Küsür Üyesi Var Allah Hepsinin Belasını Versin

Nocna Mora
04.Aralık.2007, 04:08
2 grubuda şikayet ettim

DenizlispoR
04.Aralık.2007, 04:24
2 grupta tam anlamıyla ******.Kendileri doğru düzgün bir devlet olamamanın verdiği kuyruk acısıyla sanal güç bulmaya çalışıyor.Zaten ancak sanal olarak güçlenebilir ********ler.