View Full Version : Ankaragücü - Fenerbahçe Maçı
JunkChorn
27.Ekim.2007, 08:03
Arkadaşlar epeydir Ankara'da bişeyler yapalım diyoruz , bir ara halısaha vardı sonrasını bilmiyorum Fenerbahçeli arkadaşlar ile birlikte yada gelmek isteyen olursa hiç farketmez bu çarşamba Cumhuriyet bayramındaki Türkiye kupası maçına gitmeyi öneriyorum.
Tr.Captain ve ben sanırım gelebiliriz.(Kaptan'a henüz sormadım müsait olmayabilir.)Varsa gelmek isteyen yada önerisi olan buyrun.
JunkChorn
27.Ekim.2007, 23:18
Yok mu hakkaten bişey diyecek :D
BeeTLeJuiCe
27.Ekim.2007, 23:33
Dün 12'de demişsin bismillah :D
Benim Cuma günü sınavım var, maç gündüz olsa ders arasında gelirdimde :D Akşammış evden izleriz bi taraftanda ders çalışırız artık :)
JunkChorn
27.Ekim.2007, 23:44
Abi çarşamba günü Türkiye kupası maçı yahu mesajını okudum anlamadım ki ne anladığını:D
RaSenGan
28.Ekim.2007, 00:21
Abi çarşamba günü Türkiye kupası maçı yahu mesajını okudum anlamadım ki ne anladığını:D
Mustafa abi diyo ki :
Cuma günü sınavım var.Maç Çarşamba günü akşam.O saatlerde ders çalışıyor olacağım.Maç gündüz olsa ders arası gelebilirdim.
JunkChorn
28.Ekim.2007, 02:56
heh anladım şimdi:)
Ben ikna ederim onu:p
IcedEarth
28.Ekim.2007, 15:37
Hocam Fenerbahçe tarafından girmeyin derim. Bir araba dayak atarlar. Geçen Sakarya Caddesi'nde formayla yürüyordum da, döveceklerdi az daha. Çıkarmak zorunda kaldım, ve Meşrutiyet'e doğru kaçtım :zuhaha
JunkChorn
29.Ekim.2007, 01:02
:) Doğru diyorsun da üstünde forma olmadan girersin abi oturursun bitince sakin sakin çıkarsın.Ankaragücü tarafına oturup bağarmadan durursan kaçma ihtimalinde yok ((: