View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic
BeeTLeJuiCe
06.Haziran.2009, 00:37
Appiah geri gelecek, denenecek, sağlık kurulu ve Teknik Direktör (%90 Daum) onay verirse geri dönecek.
Universal
06.Haziran.2009, 00:39
Appiah'ı Daum aldırmıştı... Daum gitti, Appiah gitti...
EreN
06.Haziran.2009, 00:48
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Fenerbahçe kulübü gidip topuza demiştir böyle böyle, tamam demiştir oda. Ondan sonra duyurulmuştur. Yoksa böyle büyük bir hataya düşeceğini sanmıyorum Fenerbahce ve Kayserisporun. Aynı anda. Beşiktaş yavuz hırsıza getiriyor olayı.
Ayrıca seko yanıldığın bir konu var, imzaya gerek yok. Oyuncunun ayartıldığı ortaya çıkarsa, aklının çelindiği bile ortaya çıkarsa bu fifaya göre suç.
Sekopej
06.Haziran.2009, 00:49
Daum Appiah'ı ister ve isterse Aziz Yıldırım da sorun çıkarmadan kabul edecektir. Tabi Appiah'ın bize ödeyecek olduğu tazminatı da düşünürsek, neredeyse bedavaya oynayacak, masrafsız bir oyuncu olacak.:D
Universal
06.Haziran.2009, 00:55
Appiah'ın bize vereceği tazminat olduğundan dolayı, maç başı para ile oynayacak... Oynadığı her maç için ücret alacak...
Bu işin gerçekleşmesi için iki ihtimal var...
Topuz, Beşiktaş'a gittiğini düşünüyordu o yüzden Beşiktaş hakkında bu tarz açıklamalar yaptı, akşam saatlerinde Fenerbahçe aldı...
Veya Fenerbahçe çok gereksiz bir rekabete girip, Mehmet Topuz ve Kayserispor ile anlaşıp, Beşiktaş'a böyle bir transfer mağlubiyeti yaşatmak istedi...
EreN
06.Haziran.2009, 00:55
HAYALİNE KAVUŞMUŞ BİRİSİ OLARAK ÇOCUKKEN HANGİ TAKIMI TUTARDIN ?
İnanın ben çocukken de şimdi de Kayserisporluyum. Benim ağabeyim taraftarlar derneğinin üyesiydi ve Kayserispor maçlarını asla kaçırmazdı. Bende yalvar-yakar onun yanında maçlara girer ve avazım çıktığı kadar bağırırdım. Susmak bilmezdim. 90 dakika bittiğinde bende ses soluk kalmazdı. Kayserispor diye bağırır dururdum. O zamanlardan bana sorarlardı hangi takımlısın diye de ben Kayserispor derdim. Şimdi de aynısını diyorum. Yarın öbür gün bir başka kulübe gitsem yine diyeceğim takımın adı Kayserispor olacak...
Hatırlayanlar vardır :D Resmi bir demeçtir gazete yazısı değil.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Appiah'ın bize vereceği tazminat olduğundan dolayı, maç başı para ile oynayacak... Oynadığı her maç için ücret alacak...
Bu işin gerçekleşmesi için iki ihtimal var...
Topuz, Beşiktaş'a gittiğini düşünüyordu o yüzden Beşiktaş hakkında bu tarz açıklamalar yaptı, akşam saatlerinde Fenerbahçe aldı...
Veya Fenerbahçe çok gereksiz bir rekabete girip, Mehmet Topuz ve Kayserispor ile anlaşıp, Beşiktaş'a böyle bir transfer mağlubiyeti yaşatmak istedi...
Süleyman hurma açıklama yapmış bu konuda, bjk ve topuza giydirmiş biraz. Ayrıca ben beşiktaşlıyım sözleri içinde pek içten gelen bir açıklama olmamış o söyledikleri demiş.
Del Piero_10
06.Haziran.2009, 01:04
Aziz Yıldırım'ın işleri sağlama almadan resmi siteden böyle bir açıklama yaptırmayacak kadar tecrübeli olduğunu düşünüyorum.Eğer resmi sitede duyurulduktan Topuz Beşiktaş'a giderse sonuçları ağır olur.
BeeTLeJuiCe
06.Haziran.2009, 01:06
Daum neden hala açıklanmadı?
Hala Aragones ile anlaşılmaya çalışılıyor. Eğer Aragones gönderilmeden Daum'u açıklarsak Aragones haklı duruma düşer ve parasının tamamını Fifa yolu ile alabilir. Ama önce anlaşırsak, istediğimiz fiyata indirirsek, o zaman Aragones belasını ucuz bi şekilde başımızdan gönderebiliriz.
Varsın Daum en son açıklansın, transferler için son sürat devam ediliyor.
Sekopej
06.Haziran.2009, 01:08
Aragones'in eline koz vermemek için diye düşünüyorum. Önce ondan kurtulmaları gerekiyor, bunu da en ucuz şekilde yapmak için bekliyorlar bence.
Bir diğer düşüncem de pek yüksek ihtimlli olmasa da önce Aykutla anlaşılıp Daum'a imzayı Aykut'un attırmasını istiyor olabilirler. Aykut zaten kulübe gelip gidiyormuş bu aralar.
Hadi Daum'u geçtim, mesela Maldonado takımdan ayrılmıştır, emekleri için teşekkür ederiz lafı bile sevindirecek beni.:D
Ya bombalar arka arkaya patlayacak ya da biz patlayacağız.:D
Sekopej
06.Haziran.2009, 01:10
Bir de ben görmedim ama FB TV'de Topuz klipleri dönüyor dendi, eğer ki bu da olduysa, Topuz'dan olumlu ışık almadan bu kadar ileri gidilmezdi. Topuz ile görüşülmüştür ve kesinlikle gelmeyeceğim dese, Fenerbahçe de bu konuda zaten ısrarcı olmaz çünkü Topuz istemedikten sonra Fenerbahçe'nin transferi gerçekleştiremeyeceğini Aziz Yıldırım'ın bilmemesi hiç akıl karı değil.
Cengo
06.Haziran.2009, 01:13
Ödedi mi Aurelio,hayır.Çünkü FİFA'nın böyle bir kararı yok.Ödemeyeceğim diyor zaten menajeride kendiside.O konuyla bununda fazla bir alakası yok...
Bu arada Süleyman Hurma hala konuşuyor,kesin olarak imzaladınız mı? sorusuna anlaştık diyor,alacağınız futbolcu kim? sorusuna belli değil diyor.Bu nasıl bonservis vermek peki.Farklı işler dönüyor ama bekleyelim,görelim...
Davası devam eden bir durumun ödemesi mi olur?
Ne kadar basit bir yorumdur bu.
T.C. kimlikli oyuncular Türkiye Cumhuriyeti Kanunları ile yargılanırlar.
Sporda da, genelde de bu.
Karar çıkar, Yargıtay'a gidersin, itiraz edersin, reddedilir.Sonra AİHM'e gidersin.
Aurelio şimdi yargılandı, FIFA'ya taşıyacak konuyu.Orada da reddedilirse, paşa paşa parayı ödeyecek.
Bu bir mahkeme sürecidir, üzerine yorum yapılmaz.
Universal
06.Haziran.2009, 01:18
Cengiz abi karar çıktı, 5 milyon € tazminatta mahkum edildi...
Bir de ben görmedim ama FB TV'de Topuz klipleri dönüyor dendi, eğer ki bu da olduysa, Topuz'dan olumlu ışık almadan bu kadar ileri gidilmezdi. Topuz ile görüşülmüştür ve kesinlikle gelmeyeceğim dese, Fenerbahçe de bu konuda zaten ısrarcı olmaz çünkü Topuz istemedikten sonra Fenerbahçe'nin transferi gerçekleştiremeyeceğini Aziz Yıldırım'ın bilmemesi hiç akıl karı değil.
Bu saatten sonra oynamam desede birşey değişmez. Mehmet Topuz'un bonservis hakkını elde ettik. Beşiktaş almak isterse bize para ödeyecek.
Addolorato
06.Haziran.2009, 01:19
Bu saatten sonra oynamam desede birşey değişmez. Mehmet Topuz'un bonservis hakkını elde ettik. Beşiktaş almak isterse bize para ödeyecek.
Eşya'mı yahu bu Mehmet Topuz istemeden Fenerbahçe bonservisini nasıl alsın ?
bay e-ko
06.Haziran.2009, 01:23
Evet FİFA'nın kuralı var. Oyuncu istemediği sürece BONSERVİS başka takıma geçemiyor.
Mehmet kabul etmez ise kayserinin oyucusu olarak kalacak. Kayseri daha sonra kime satar bilinmez...
EreN
06.Haziran.2009, 01:25
Eşya'mı yahu bu Mehmet Topuz istemeden Fenerbahçe bonservisini nasıl alsın ?
Zaten sorunda bu, Aziz Yıldırım şu dünyada gördüğüm en garantici başkanlardan biridir.
nerazzuri
06.Haziran.2009, 01:26
Yahu aklınız alıyor mu? Herşey kesinleşmeden neden resmi siteden açıklama yapılsın.
Sanmıyorum ki bu riski alsın yönetim.
Cengo
Evet FİFA'nın kuralı var. Oyuncu istemediği sürece BONSERVİS başka takıma geçemiyor.
Mehmet kabul etmez ise kayserinin oyucusu olarak kalacak. Kayseri daha sonra kime satar bilinmez...
Kayserispor'un oyuncusu olacak ancak bonservis üzerindeki isim hakkı Fenerbahçe'de olacak.
bay e-ko
Bence de BAŞKAN'ın bir bildiği vardır. Her şey beklerim AZİZ YILDIRIM'dan...
Belki de BEŞİKTAŞ'ı komik duruma düşürmek için Mehmet'e açıklama yap dediler, sonra da aldılar. ÖNDER TURACI'da da galatasaraya böyle bir oyun ıynanmıştı diye hatırlıyorum.
Çok mu LOST izliyorum acaba :)
Varonil
06.Haziran.2009, 01:28
"Ben Beşiktaş'ı seçtim"
Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Kayserisporlu futbolcu Mehmet Topuz, Beşiktaşlı olduğunu ve siyah-beyazlı takımda forma giymek istediğini söyledi.
Mehmet Topuz, Lig TV'ye yaptığı açıklamada, Beşiktaş ile prensipte anlaşmasına rağmen kulübü Kayserisporlu yetkililerin başka teklifler de olduğu yönündeki açıklamaları konusunda, ''Benim tavrım yüzde yüz bellidir. Beşiktaşlıyım, Beşiktaş forması giymek istiyorum'' dedi.
Bunu diyen futbolcu Messi bile olsa,bir Fenerbahçeli olarak o futbolcuyu ben çubuklu forma altında izlerken görmek istemem.Bilmiyorum benim düşüncem bu.
Bu transfer davası ile ilgili;
Etik olan tarafı Fenerbahçe Spor Kulübü'nün yaptığıdır.Sözleşmeli bir futbolcunun transferi için yapılacak olan önce kulübü ile anlaşmak,ondan sonra oyuncu ile görüşmeye başlamaktır.Fenerbahçe'nin bu konuda davalık bir tavrının olduğunu düşünmüyorum.
Universal
06.Haziran.2009, 01:29
Kayserispor'un oyuncusu olacak ancak bonservis üzerindeki isim hakkı Fenerbahçe'de olacak.
Oh be bende bunu demek istiyordum, Mehmet bizle sözleşme imzalamak zorunda değil... Kısaca biz Mehmet'in haklarını satın alıyoruz, Mehmet Topuz'u değil.
EreN
06.Haziran.2009, 01:30
Ayrıca topuz ne dedi? 10 gündür fenerbahçe ile görüşüyordum. Kendi ağzıyla söyledi bunu :D
Çok komik duruma düştü.
Sekopej
06.Haziran.2009, 01:32
Ha Mehmet Topuz'u zaten bu olaylar olmasa da hemen bağrımıza basacak değildik takıma gelecek olsa. Haksız yere Edu'yu nasıl attırdığını da unutmadık. Eğer gelirse kendini beğendirmek için çok çalışması gerekiyor.
Yıldırım Demirören'in de açıklamaları ortamı daha çok gerecektir, iş inada binerse katkı yapmayacağını bilse bile transfer gerçekleşir ve kulübeye mahkum edilir. Bu da hiç iyi olmaz aslında.
eGowiCh
06.Haziran.2009, 01:34
Topuz zaten bu işten en zararlı çıkan kişi, orası kesin. Adamın ifadelere bakar mısınız?
"Çocukluktan beri Kayserisporluyum, abimle maçlara giderdik."
"Galatasaray beni 5 yıldır oyalıyor, istese alırdı."
"Kulübüm hangi takımla anlaşırsa oraya gideceğim. Fenerbahçe de olabilir Beşiktaş da olabilir Trabzonspor da."
"Fenerbahçe ile 10 gündür görüşüyorum."
"Doğuştan Beşiktaşlıyım, Beşiktaş'ta oynamak istiyorum."
"Onların değil, benim istediğim olacak. Beşiktaş dışında bir kulüpte oynamam."
Bu ifadelerin tamamı Topuz'a ait. Yarın da çıkıp "Doğuştan Fenerliyim, beni ayarttılar" derse kimse şaşırmasın.
Cengo
06.Haziran.2009, 01:35
Mehmet Topuz bütün kulüplerde oynayabileceğini söylemişti.
Gelecektir ve oynayacaktır, kulübün büyüklerden kime satışını gerçekleştirirse orada oynayacağını söylemişti bir kaç yıl önce.Hiç bir oyuncu 3 büyüklerde oynama fırsatını kaçırmaz.Topuz'un reddetmesi gözümde ihtimal bile değil.
bay e-ko
06.Haziran.2009, 01:36
Yıldırım Demiörren, "Beşiktaşlıyım diyen futbolcu Beşiktaşlıdır. O’nu almak isteyen diğer kulüplerin yaptığı eziklik göstergesidir. Mehmet Topuz Beşiktaş’a hayırlı olsun." dedi.
Yıldırım demirören bunu diyor ama BEŞİKTAŞ'ta bulunan oyuncuların %30 u eskiden ya fenerli ya da galatasaray formasını giydiler.
Yusuf, Rüştü, ...
Ortalığı germekten başka birşey değil bana göre...
Sekopej
06.Haziran.2009, 01:36
Yusuf geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kaybettiği maçta içim sızladı ama ben profesyonelim demişti, bu sezon doğuştan Beşiktaşlı oldu, oynadığı oyun da ortada.
Topuz da böyle bir dönüş yapabilir, gelip çok başarılı da olabilir.
Cengo
06.Haziran.2009, 01:37
Yıldırım Demiörren, "Beşiktaşlıyım diyen futbolcu Beşiktaşlıdır. O’nu almak isteyen diğer kulüplerin yaptığı eziklik göstergesidir. Mehmet Topuz Beşiktaş’a hayırlı olsun." dedi.
Yıldırım demirören bunu diyor ama BEŞİKTAŞ'ta bulunan oyuncuların %30 u eskiden ya fenerli ya da galatasaray formasını giydiler.
Yusuf, Rüştü, ...
Ortalığı germekten başka birşey değil bana göre...
Hiçbir dayanağı yok.
Böyle bir durumda konuşmamak gerekli.Fevri cümleler sarfedilmemeli.
Süleyman Seba'yı özlüyorum.
fm_monster
06.Haziran.2009, 01:38
artık FB li bir yonetici acıklama yapsa da rahatlasak.
Sekopej
06.Haziran.2009, 01:40
Laf değil icraat olmalı. gece yarısı Fenerbahçe forması üzerinde imza attığı yayınlanırsa kimse şaşırmasın. Sanmıyorum ki Fenerbahçe yönetiminin bu gereksiz açıklamaya cevap vereceğini. İnsanları tahrik edip, ortamı gerici açıklamalar yapmak yerine varsa elide bir koz onu oyna, biz de evet haklısın, tebrikler diyelim, susalım.
eGowiCh
06.Haziran.2009, 01:40
Rüştü fanatik Galatasaraylı olmasına rağmen adam yıllarca FB'de oynadı, şimdi de BJK için ter döküyor. Para ve kariyer bence tuttuğu takımdan önce gelir bir futbolcunun.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kulüp teşekkür etmiş Kayserispor'a. Gerçekten Kayserispor duruşundan dolayı büyük bir alkışı hakediyor, hem G.Ünal transferinde hem M.Topuz transferinde son derece güzel bir duruş sergilediler.
Mehmet Topuz'un Fenerbahçe Spor Kulübü'ne transferi nedeniyle, Kayserispor Kulübü Başkanı sayın Recep Mamur'a ve Kayserispor Yönetim Kuruluna teşekkür ederiz.
Cengo
06.Haziran.2009, 01:48
Esat Dergi'nin durumu özetleyen çok çok güzel bir yazısı var, uzun o yüzden kopyalamak istemiyorum:
Tıklayın (http://www.sporx.com/yazarlar/esat_dergi/7150/?ref=AYED)
BeaT
06.Haziran.2009, 01:52
Çok güzel ve açıklayıcı bir yazı olmuş herkesin okuması gerekir.
anilton
06.Haziran.2009, 01:52
Vay beeeeeeee.Sen önce biz sana hertürlü kolaylığı sağlayacağız de.Yıllarca sana emek veren kaptanlığını yapan futbolcunun isteğini hiçe say.Ki bu adam geçen sene en verimli döneminde sözleşme imzaladı Kayseri para kazansın diye.Para için,inat uğruna dalavereler yarat.Buda mükemmel bir duruş olsun...
Ragıp takımdan gönderildikten sonra söylemişti zaten.Hurmacı Bülent Bölükbaş'ını yedi.G.Ünal'ı yedi.Sıranın bana geleceğini biliyordum,sıra M.Topuz'da,bunu yazın bir kenara demişti.Kayseri'de işler Hurmacı'nın etrafında dönüyor,tek lafıyla kaptanlarını(beni) takımdan kestiler demişti.Haklıymış demek ki...
Bravo Hurmacı mükemmel duruş gerçekten.Örnek oldun diğer yöneticilere...
eGowiCh
06.Haziran.2009, 01:54
Topuz'un demecine güveniyor bazı Beşiktaşlı arkadaşlar da acaba hiç soruyorlar mı bu adam madem doğuştan Beşiktaşlı neden Fenerbahçe ile 10 gün boyunca görüşmüş? Ben kesinlikle bu demeçlere inanmıyorum, çünkü inanmamam için onlarca mantıklı sebep var. O verilen demeçler Fenerbahçe aradan çekilsin diye yöneticilerin tavsiyeleri, Topuz'un hür iradesiyle vermiş olduğu demeçler değil.
Universal
06.Haziran.2009, 01:57
Esat Dergi'nin durumu özetleyen çok çok güzel bir yazısı var, uzun o yüzden kopyalamak istemiyorum:
Tıklayın (http://www.sporx.com/yazarlar/esat_dergi/7150/?ref=AYED)
Bu yazıya göre, Beşiktaş burada üstüne para bile verebilecek durumda. :)
Sekopej
06.Haziran.2009, 01:59
Mehmet Topuz Fenerbahçe resmi açıklamayı yaptıktan sonra açıklama yaptı mı? Şu anda çıkıp hekese ne olacağını söyleyecek kişi o. Ama yanında Beşiktaşlı yöneticiler var sanırım. Zaten dün yaptığı açıklamanın da Beşiktaş tarafından yaptırıldığını düşünüyorum ben de Fenerbahçe aradan çekilsin diye ama Fenerbahçe de çekilmiyor.
Yine Yıldırım Demirören ezik falan diyerek Fenerbahçe'nin çekilmesini istiyor aradan ama sanmıyorum kolay kolay Fenerbahçe'nin geri adım atacağını.
Universal
06.Haziran.2009, 02:02
Fenerbahçe'nin şuan en büyük avantajı, Kayserispor'luları ikna etmesi. Fenerbahçe Fifa Kuralları ile ilerlerdi ve önce kulübü ile anlaşdı. Bu saatten sonra ön protokol imzalandıysa Fenerbahçe, Mehmet'in kulübü ile işi bitirdi. Sırada Mehmet Topuz var, bir iki gün içinde oda ikna edilir. Fenerbahçe forması giydirilir... Yaptığı açıklamalarlada bir gram ilgilenmiyorum. Bu takım, Tümer'i, Emre'yi aldı... Bu takımdam kimler başka takımlara gitti...
eGowiCh
06.Haziran.2009, 02:02
Fenerbahçe bu son Demirören'in açıklamasından sonra hayatta geri adım atmaz.
Yusuf'u Trabzonspor'un elinden etik olmayarak son anda alan Beşiktaş, Topuz'u alamayacak. Fenerbahçe son yılların en iyi misillemesini yaptı bana göre, transfer dersi verdi adeta, helal olsun başkana.
scar face
06.Haziran.2009, 02:21
Esat Dergi güzelce acıklamıs durumu:)
Mehmet Topuzun bonservisi 15 mn € Demirören gelsin alsın:p
Aydin
06.Haziran.2009, 02:35
Benim anlamadığım olay, Fenerbahçe, Siirt Jetpa Spor Kulübü gibi birşey mi oldu. O dönemde Sergen'i almışlardı fakat diğer kulüplerde oynatmışlardı. Sergen'i kağıt üstünde almışlardı.
Kayserispor ile anlaşarak futbolcunun haklarını satın alma diye birşey olabilir mi? Fenerbahçe menajerlik şirketi mi?
Bunların olduğuna inanmak istemiyorum açıkçası. Herhalde Mehmet Topuz'la da anlaşmışlardır. Yoksa bir futbolcuyu transfer etmek demek önce kulübüyle, sonra da futbolcuyla anlaşılması demektir. "Mehmet Topuz Fenerbahçe'de" demek ayrı "Mehmet Topuz'un hakları fenerbahçe'de" demek ayrı bence.
Futbolcuyla anlaşmamışlarsa bu iş fifaya gider kesin. çünkü kulüpler futbolcuları mal gibi pazarlar bu yöntemle.
bay e-ko
06.Haziran.2009, 02:48
Tıklayın (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Fya zarlar%2Fesat_dergi%2F7150%2F%3Fref%3DAYED)
Bu yazı herşeyi tam anlamıyla anlatıyor...
anilton
06.Haziran.2009, 02:50
"50 milyon dolar verseler F.Bahçe'ye gitmem"
Beşiktaş Kulübü'nün dün anlaşmaya vardığı Mehmet Topuz transferi, bugün Fenerbahçe Kulübü'nün Kayserispor ile anlaşması sonucu çıkmaza girmişti. Öğle saatlerinde yaşanan bu gelişmenin ardından hem Kayserispor, hem Fenerbahçe ve hemde Beşiktaş Kulübü'nden çeşitli açıklamalar gelmiş ve transfer tam anlamıyla noktalanamamıştı.
Bu akşam Beşiktaş Başkanı Demirören ile konuşan Mehmet Topuz'un, Fenerbahçe'de oynamak istemediğini söylediği öğrenildi. Topuz'un yapılan bu konuşmada Demirören'e, "Ben Fenerbahçe'de oynamak istemiyorum. Kulübüm ile anlaşmaları beni çok ilgilendirmiyor. 50 milyon Dolar da verseler Fenerbahçe'de oynamam" dediği öğrenildi.
TOPUZ'UN BEŞİKTAŞ FORMALI FOTOĞRAFI ÇEKİLECEK
Öte yandan Mehmet Topuz'un, Beşiktaş formasıyla çekilecek fotoğrafının, bu akşam Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinde yayınlanacağı ifade edildi.
Kaynak:DHA
Helal Topuz!!!Hadi alın bu adamı...
Universal
06.Haziran.2009, 02:50
Benim anlamadığım olay, Fenerbahçe, Siirt Jetpa Spor Kulübü gibi birşey mi oldu. O dönemde Sergen'i almışlardı fakat diğer kulüplerde oynatmışlardı. Sergen'i kağıt üstünde almışlardı.
Kayserispor ile anlaşarak futbolcunun haklarını satın alma diye birşey olabilir mi? Fenerbahçe menajerlik şirketi mi?
Bunların olduğuna inanmak istemiyorum açıkçası. Herhalde Mehmet Topuz'la da anlaşmışlardır. Yoksa bir futbolcuyu transfer etmek demek önce kulübüyle, sonra da futbolcuyla anlaşılması demektir. "Mehmet Topuz Fenerbahçe'de" demek ayrı "Mehmet Topuz'un hakları fenerbahçe'de" demek ayrı bence.
Futbolcuyla anlaşmamışlarsa bu iş fifaya gider kesin. çünkü kulüpler futbolcuları mal gibi pazarlar bu yöntemle.
Zaten, Türkiye'de futbolcular mal gibi görülüyor ama; şu bi gerçek, Fifa'nın istediği; önce kulüpler almak istediği oyuncunun, kulübü ile anlaşacak ve ardından oyuncu ile anlaşacak. Fenerbahçe'de önce Kayserispor'u ikna etti, büyük ihtimallede Mehmet Topuz'da ikna edildi hem resmi sitede hem FB TV'de bu belirtildi.
bay e-ko
06.Haziran.2009, 02:54
Mehmet kendini harcıyor gibi...
Kurallar açık bu olay epey uzar.
Aydin
06.Haziran.2009, 02:55
Zaten, Türkiye'de futbolcular mal gibi görülüyor ama; şu bi gerçek, Fifa'nın istediği; önce kulüpler almak istediği oyuncunun, kulübü ile anlaşacak ve ardından oyuncu ile anlaşacak. Fenerbahçe'de önce Kayserispor'u ikna etti, büyük ihtimallede Mehmet Topuz'da ikna edildi hem resmi sitede hem FB TV'de bu belirtildi.
Bence de Topuz'u ikna etmişlerdir. Çünkü sadece kulübü ile anlaşılıp böyle bir açıklama yapılmaz. Ama "hakları bizde" muhabbeti olduğuna göre böyle bir durum var galiba.
EreN
06.Haziran.2009, 03:00
Aydın abi belki de Fenerbahçe yönetimi bir duruş sergilemek adına bu açıklamayı yaptı. Transferde etik davranmanın, usulün nasıl olması gerektiği hakkında bir duruş. Gs ve Fb en son ne zaman karşı karşıya geldi hatırlamıyorum bile. Ama bjk maşallah.
anilton
06.Haziran.2009, 03:01
http://media2.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/Topuz2.widec.jpg
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://media2.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/Topuz2.grid-6x3.jpg
EreN
06.Haziran.2009, 03:05
http://media2.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/Topuz2.widec.jpg
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://media2.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/Topuz2.grid-6x3.jpg
Yakışmamış :D
Mehmette de baya göbek varmış yalnız :D
Dur anıl ben biraz daha büyütülmüşünü koyayım bekle:)
Emurafu
06.Haziran.2009, 03:06
Ntvspor'abakın derim:)
Topuz Fenerbahceye gitti diyorlar..Beşiktas forması ile pozlar veriyor..Gelde şimdi bu adamı alın..Fenerbahceli yöneticilerin yerinde olsam direk vazgeçerim.Galatasaraylı oldugum halde söylüyorum.Kimse Fenerbahceden büyük degildir..
DenizlispoR
06.Haziran.2009, 03:13
Bu adam yakında Gsli yöneticilerle yemek yiyip Trabzonspor'a gidecek ve 3 büyükler dumur olacak :zuhaha:n:.
Selman Ozturk
06.Haziran.2009, 03:15
Bu adam yakında Gsli yöneticilerle yemek yiyip Trabzonspor'a gidecek ve 3 büyükler dumur olacak :zuhaha:n:.
Espri amaçlı da olsa işin darmadağınıklığını göze batıran yorum budur. :)
EreN
06.Haziran.2009, 03:18
Adam bundan aylar önce ben çocuklumdan beri kayserisporluyum hiç 4 büyüklerden birini tutmadım. Burdan gitsem yine kayseriliyim derim. dememiş miydi? demişti.
tarikko
06.Haziran.2009, 03:20
Adam bundan aylar önce ben çocuklumdan beri kayserisporluyum hiç 4 büyüklerden birini tutmadım. Burdan gitsem yine kayseriliyim derim. dememiş miydi? demişti.
Dedi..Böyle çok örnekler gördük biz ya :)
Memedov
06.Haziran.2009, 03:22
tatil yaramış, topuz baya bir göbek yapmış.
EreN
06.Haziran.2009, 03:31
Aslında demirörene haber verelim. Bizim elimizde bir Mehmet Topuz daha var. Onu verelim yerine :D
meddah :p
NisRoc
06.Haziran.2009, 03:32
Skandal...
Universal
06.Haziran.2009, 03:37
Benim düşüncem, transferler kız isteme usulü ile yapılması gerek. Nasıl mı? Önce gidersin ailesinden kızı istersin. Ailesi'nin de verdiği yanıt şudur: Gençler aralarında anlaştıysa, bize laf söylemek düşmez. Futbolcular'da böyle alınması gerekir. Bir futbolcuyu 10 takım ister, bir takım alır. Bütün kurallara ve etknik çerçevelere uygun olarak yapılsaydı transferler bunların hiçbiri yaşanmazdı.
Kimse birşey demessin, Beşiktaş bunu hep yapıyor, Yusuf'u böyle aldılar, Fenerbahçe'nin elinde ki oyuncuyu aldılar ama; Aziz Yıldırım yılmadı ve Kayserispor'u ikna etti.
bay e-ko
06.Haziran.2009, 03:41
Beşiktaş ve Fenerbahçe sayfalarında bambaşka görüşler var. Her iki tarafta birbirini suçluyor :)
Ama bir fenerli olarak yazmıyorum. FİFA böyle diyor...
Universal
06.Haziran.2009, 03:44
Yaz ayındayız, hava 30 derece... Bu fotoğraf herhalde Avustralya'da çekildi (orada kış). Uzun kollu giydirmişler. Eğer fotoğraf koyucaz deselerdi, çok iyi bir fotoğraf makinesi ile çekilirdi bu fotoğraf. Bunların hepsi sahtedir...
anilton
06.Haziran.2009, 03:45
Sahte mi?:D:D:D
EreN
06.Haziran.2009, 03:47
Sahte mi?:D:D:D
Gerçek olduğunuda kanıtlayamazsın ki.
Universal
06.Haziran.2009, 03:49
Zaten bu kadar olay oldu, ne gerçek belli ne sahte. :D
Bu kadar dandik bir fotorğaf olamaz, doğru düzgün bir fotoğraf makinesi ile doğru düzgün bir poz verilirdi. Bu yüzden sahte... Beşiktaş böyle mi duyuyor transfer haberlerini yazık yazık, Fenerbahçe Anelka'ya, Carlos'a Emre'ye yurt dışında giydirdi formaları en kaliteli şekilde çekti koydu sitesine fotoğrafları...
BeeTLeJuiCe
06.Haziran.2009, 03:50
Söylentiye göre, bugünkü görüşmelerden sonra Beşiktaş cephesi, Mehmeti arayıp, telefonunu kapat, kimsenin bilmediği bi yere tatile git sezon başlayana kadarda ortada görünme demiş.
Başka bir söylentiye göre, Mehmet'in kaldığı otele Beşiktaşlı yöneticiler, bir başkasına görede Fenerbahöeli yöneticiler gitmiş. Gece haberlerinde herşey netlik kazanacakmış. :)
3 yıldır Mehmet Topuz transfer dönemi boyunca konuşuluyor. Bu sefer bi takıma transfer olcak, olay oldu yine konuşuluyor.
anilton
06.Haziran.2009, 03:55
Şaka mı yapıyorsunuz arkadaşlar neyi sahte bunun?
http://www.karakartal.com/img/2009/06/05/image9.jpg
Nedvedmania
06.Haziran.2009, 03:55
Bana 50 Milyon Dolar verseler yinede Fenere Gitmem giye açıklama yapmış.
fm_monster
06.Haziran.2009, 03:56
fb yi acın topuz klibi(haberi) var....
BeeTLeJuiCe
06.Haziran.2009, 03:57
Fanatik fenerliyim benimde Galatasaray forması ile fotolarım var :p
Şaka bi yana, Beşiktaş olayı emrivakiye çeviriyor. Gelişmeleri merakle bekliyorum.
nerazzuri
06.Haziran.2009, 03:58
Şaka mı yapıyorsunuz arkadaşlar neyi sahte bunun?
http://www.karakartal.com/img/2009/06/05/image9.jpg
Yahu neden eski forma, yada neden kaliteli bir çekim değil. Bulunduğu ortamın Antalya olacağına dair bir belge? neden inanalım, sende bunu kanıtlayamazsın, bizde yalan olduğunu kanıtlayamayız.
Cengo
06.Haziran.2009, 03:58
Vederson'un Gs forması giydiği fotoğrafları var bende de.
Bu neyi değiştirir, fi tarihinde rica minnet biri giydirmiş, üzerine yazı koymuş, gitmek istemiyormuş.Geçiniz bunları :)
BeeTLeJuiCe
06.Haziran.2009, 03:59
Fotoğraf eskiyse de, Mehmet'in aileden Beşiktaşlıyım lafının yalan olmadığı anlaşılır :D
Nedvedmania
06.Haziran.2009, 04:00
Bekleyin. Sabah uyandığınızda daha net fotoğraflarını görürsünüz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Benim Anlamadığım Adam Beşiktaşta oynamak istiyorum. 50 Milyon Dolar verseler Fenerde oynamam diye açıklama yaptı. Formayla foto çektirmiş çektirmemiş kime ne ?
fm_monster
06.Haziran.2009, 04:13
http://www.ligtv.com.tr/LigTvComTrOzel.aspx?r=1&hid=19102&p=6
"3 BÜYÜKLERİ TUTMADIM"
-Futbolculara hep tuttuğun takım var mı diye sorulur. Futbolcular da 'küçükken bir takım tutuyordum ama artık profesyonelim, tutmuyorum'diyor.
Yok, ben şöyle söyleyeyim, benim abim Kayserispor Taraftarlar Derneği'ndeydi. Benim de elimden tutardı ve küçük yaşta maçlara götürürdü. Deplasmanlara bile götürürdü. Kayserispor aşkıyla büyüdüm. 1996 senesiydi diye hatırlıyorum, ilk maçıma çıktığımda stada çok değişik geldi bana. Hayal kursam imkansız gibi gelirdi bana. Kayserispor tribünlerinde ben taraftarken, bir gün baktım onlar beni seyrediyor. Düşünsene... Bana çok değişik gelmişti. O anı hiç unutamamam.. Saha yemyeşil ve cennet gibi birşeydi.
-Sen Kayserispor taraftarısın ve 3 büyüklerden hiçbirini tutmadın yani.
Yok tutmadım. Küçük yaştan beri, kendimi bildim bileli hep Kayserispor'un maçlarına gidip geldim. O yüzden Kayserispor'luyum.
-Peki 3 büyüklerden hiç sempati duyduğun oldu mu?
Sempati duyduğum derken, Avrupa Kupalarında oynarlarken herkes gibi ben de onları tutuyorum. Sempati olarak sadece bu oldu
yorumsuz
perpetua
06.Haziran.2009, 04:14
İlginç bir durum var ortada esasında...
Mesela bugün Fenerbahce Josico'ya dese ki, "Seni Kayserispor'a sattık, artık onların malısın. İspanya'ya transfer olmak istiyorsan Kayserispor ile anlaş." Josico acaba Fenerbahçe yönetimine ne der. Ve dedikleri burada ceza almadan tekrarlanabilir mi...
Öte yandan Beşiktaş, Kayserispor'un haberi olmadan Topuz ile görüşüyor ve anlaşıyor. Fahiş bir ayartma, her ne kadar Türkiye'de (hatta Avrupa'da - bakınız Ronaldo-Real Madrid flörtü) bu tip şeyler olsa da en azından etik olarak oyuncu ile konuşmak için kulübün izinini almak gerekir.
Takımlar FIFA'ya gitse bile fark etmez zira iki farklı ülkelerin takımlarının uyuşmazlığı değil, aynı ülkenin takımlarının uyuşmazlığı. Yani TFF çözer durumu.
TFF olsam eğer Beşiktaş ile Topuz'un bire bir görüştüğünün kanıtı varsa Beşiktaş'a bir yıl transfer cezası veririm.
Topuz'a da para cezası.
Topuz olsam, Kayseri'ye dönüp sezon sonuna kadar antrenmanımı yapar, paramı alırım. Hatta eğer Kayserispor beni bilerek oynatmazsa, devre arasında kontratımı fesih eder ayrılırım. Veya sezon sonunda kontratım bitince ayrılırım ki beş kuruş para alamasın Kayserispor. Kim oluyor da Kayseri bir insanı başkasına sanki köleymiş gibi satıyor. Nasıl Topuz'un Beşiktaş ile görüşme hakkı yoksa, Kayseri'nın Topuz'un bonservisini, Topuz'un izinini almadan satmaya hakkı yok. Fenerbahçe'nin de almaya...
Sevgili Eren'in söylediği gibi... tam Türk işi transfer... :D
Universal
06.Haziran.2009, 04:16
Birde biz niye birbirimizi bilmemne etme yarışına girdik, ben onu daha çok merak ediyorum? Yarın gazetelere Mehmet Topuz olayından dolayı baya bi iyi satacak. =)))
BeeTLeJuiCe
06.Haziran.2009, 04:18
S.Hurma'nın başının altından çıktı bunlar. LigTV canlı yayınında böyle yapacağını belli etti aslında.
Kayserispor, BJK'ye satmam asla. Topuz, FB'ye imza atmam asla, BJK oyuncuyla anlaştık bizim, FB Kayseri ile anlaştık bonservis bizim.
Tam komedi filmi oldu yahu. Olayı artık eğlenerek takip ediyorum :D
matrockmamy
06.Haziran.2009, 04:19
topuz gelmez bence, onu bırakın kim ceza alıyorsa alsın ama,
bizim " rakibi öpen" transferler nerede kaldı. 15 hazirana kadar herşey netleşecek gibi bi açıklaması vardı aziz başkanın. 10 gün kaldı 1 "öpen " bile gelmedi. bildiğim kadarıyla mb ye de açıklanan bir transfer yok.
MeMo
06.Haziran.2009, 04:20
S.Hurma'nın başının altından çıktı bunlar. LigTV canlı yayınında böyle yapacağını belli etti aslında.
Kayserispor, BJK'ye satmam asla. Topuz, FB'ye imza atmam asla, BJK oyuncuyla anlaştık bizim, FB Kayseri ile anlaştık bonservis bizim.
Tam komedi filmi oldu yahu. Olayı artık eğlenerek takip ediyorum :D
Aynen Mustafa abi ben böyle bir şey görmedim :D
Universal
Yarın, Mehmet Topuz Galatasaray'a giderse hiç şaşırmam. :D
matrockmamy
Kulübümüz, Kayserispor ile Mehmet Topuz'un transferi konusunda anlaşmaya varmıştır. Bu transfer kapsamında Fenerbahçe Spor Kulübü bir oyuncusunu Kayserispor'a verecektir.
Mehmet Topuz'un Fenerbahçe Spor Kulübü'ne transferi nedeniyle, Kayserispor Kulübü Başkanı sayın Recep Mamur'a ve Kayserispor Yönetim Kuruluna teşekkür ederiz.
Kamuoyuna Duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü
BeeTLeJuiCe
06.Haziran.2009, 04:21
Tüm transferler için Aragones'in gitmesi bekleniyor.
Topuz olayıda açıklanmayacaktı ama bizimkiler bişey yarışına çevirmek için açıkladılar.
tarikko
06.Haziran.2009, 04:22
FBTV'de bile haberde çıktı yahu adamın futbol kariyerini falan anlattılar :D bu nasıl iştir ya
Fernando Gago
06.Haziran.2009, 04:22
Böyle amatör davranan bir oyuncuya ihtiyacımız yok Yol verin gitsin ...
Universal
06.Haziran.2009, 04:23
Tüm transferler için Aragones'in gitmesi bekleniyor.
Topuz olayıda açıklanmayacaktı ama bizimkiler bişey yarışına çevirmek için açıkladılar.
Aragones dedinde daha geçen hafta Aragones açıklama yaptı, kulüpten gidiyorum ama; mutlaka Mehmet Topuz'u alın diye açıklama yaptı... Şimdi istermisin Aragones kalsın. :)
fm_monster
06.Haziran.2009, 04:23
bu gidisle oyuncuyu 2 ye bölcekler:)
anilton
06.Haziran.2009, 04:24
Oyuncu ve Menajeri çıkıyor asla bu takımda oynamam diyor.Yani hiç alakası yok x kulüple...
Ama o kulüp resmi sitede ve resmi Tv'de M.Topuz'u aldık diyor...
Birisi amatör mü dedi..?
matrockmamy
06.Haziran.2009, 04:26
Gelmesi çok iyi olucak biizm için deivid in ayağına bakmayız artık. adam 1 maç iyi 5 maç kötü.. sağ,sol açık, sol bek, stoper, ön libero alınması lazım. [durum vahim desenize :D]
Bekq
06.Haziran.2009, 04:27
Bu oyuncu hangi yüzle o çubuklu formanın altında oynayacak merak ediyorum.İsterse gol kralı olsun, isterse asist kralı fakat tribünler tarafından hep nefret edilen adam olacaktır.
BeaT
06.Haziran.2009, 04:30
Süper oldu bu transfer ya gülmekten kırıldım şu yoruma
TFF karar aldı Mehmet Topuz 1 maç fb de 1 maç bjk de oynayacak fasulye olacakmış.
Nedvedmania
06.Haziran.2009, 04:30
Bu oyuncu hangi yüzle o çubuklu formanın altında oynayacak merak ediyorum.İsterse gol kralı olsun, isterse asist kralı fakat tribünler tarafından hep nefret edilen adam olacaktır.
zaten o formayı giymeyecek. Adam kendi ağzıyla söyledi "Fenerbahçe Formasını Giymek İstemiyorum. Ben Beşiktaşta Oynamak İstiyorum" diye.
MeMo
06.Haziran.2009, 04:31
Oyuncu ve Menajeri çıkıyor asla bu takımda oynamam diyor.Yani hiç alakası yok x kulüple...
Ama o kulüp resmi sitede ve resmi Tv'de M.Topuz'u aldık diyor...
Birisi amatör mü dedi..?
Oyuncuyu gidip klüpten satın aldık ve resmi sitede aldığını belirtmenin neresi amatörlük orayı anlamadım?
anilton
06.Haziran.2009, 04:37
Aziz Yıldırım oyuncuyla anlaşmadan resmen açıklamazdı,Tv'de klip yapılmazdı.Aziz Yıldırım garantici adamdı.M.Topuz'la da anlaşmıştır resmen açıklandıysa amatörlüktü de onu dedim sadece;)...
Universal
06.Haziran.2009, 04:39
Mehmet Topuz alın sizin olsun, Paulsen derim susarım...
MeMo
06.Haziran.2009, 04:39
Aziz Yıldırım oyuncuyla anlaşmadan resmen açıklamazdı,Tv'de klip yapılmazdı.Aziz Yıldırım garantici adamdı.M.Topuz'la da anlaşmıştır resmen açıklandıysa amatörlüktü de onu dedim sadece;)...
Aziz yıldırım uygun şekilde transfer yaptı diye klip falan yaptırdı.Mehmet Topuz oynamak istemesin kendisinin bonservisi bizde mahkemeye mi nereye giderse gitsin.
fm_monster
06.Haziran.2009, 04:41
sonucta bu adam için bi para ödencekse bunu bize odeyeceksiniz
EreN
06.Haziran.2009, 05:02
Anıl afedersin ama sen neyin yarışındasın şu an onu anlamadım? Olayların çok mu içindesin? Son 10 saatte ne oldu ne bitti net birşekilde biliyor musun? Biliyorsan kim o yüksek mertebedeki tanıdıklar. Forzabesiktas.com mu yoksa? :)
Alicanfmfan
06.Haziran.2009, 05:29
Ohooo Mehmet Topuz ne Beşiktaş'ındır nede Fener'in ne sana ne bana oldu bu olay Trabzonspor a gidebilir bu şahıs :D
TR.CaPTaiN
06.Haziran.2009, 05:37
Bence en güzeli Topuz'un Kayseri'ye dönüp 1 sezon oynamadan beklemesidir. Böylece hem bizim paramız gitmemiş olur hem de verilmek istenen mesaj alınmış olur. Böyle bir oyuncuya Beşiktaşlıyım demeden önce bile karşı çıkan Fenerbahçe taraftarlarının olduğu ortamda şu saatten sonra Fenerbahçe'ye imza atsa bile bence kadroya giremez. Ha olur da imzayı atar kadroya girer bir maça çıkarsa da taraftar ıslıklaya ıslıklaya onu oyundan çıkartır.
Ben şundan adım gibi eminim şu an Fenerbahçe yönetiminin takıldığı nokta kesinlikle Topuz falan değil. Topuz Fenerbahçe'ye zamanında ben sizde oynamak istemiyorum deseydi zaten o transfer o gün kapanırdı. Ama tutup da kulübümle anlaşanın formasını giyerim deyip daha sonra ailecek Beşiktaşlıyız, başka formam giymem dersen böyle zor durumda kalırsın.
Since-1907
06.Haziran.2009, 05:40
Madem Beşiktaşlısın , Beşiktaş'tan başka takımda formam giymem diyorsun , neden 10 gündür Fenerbahçe ile görüşüyorsun . Demezler mi adama..
nerazzuri
06.Haziran.2009, 06:23
Kaç yıl emek verdi, nereden nerey geldi, bir günde bir açıklama ile kendini bitirdi. Gözümde zerre değeri kalmadı. Tüm Türkiye'nin önünde küçük,komik duruma düştü. Yazık vallahi.
Bundan sonra oynasada fazla yarar sağlayacağı kanısında değilim.
''50 milyon $ verseler Fenerbahçe'de oynamam'' diyen, Messi bile olsa çubukluyu giyerek Kadıköy'e çıkmasını istemem.
Hiç kimse Fenerbahçe'den büyük değildir.
brotha
06.Haziran.2009, 09:16
bazi arkadaslar mehmet topuz donecek profesyonelce fenere gidecek, turkiyede hangi futbolcu feneri elinin tersiyle iter demisler, demekki varmis hala boyle delikanli futbolcular.Topuzun reddetmesi gozunuzde ihtimal degildi, bakin varmis boyle bir ihtimal ;) Mehmet Topuzun aciklamalarini ve formali resimlerini gorene kadar fenerli arkadaslar inanmadi, bizi yalancilikla sucladi. Gorunce Yuz ifadelerini gormek isterdim.
bazi arkadaslar bonservisi bizde isteyen bizden alir demis, kayserispor nereye isterse satabilecegini dusunuyorlar herhalde. sonucta mehmet topuzun kayserispor ile bir sozlesmesi var ve bu gecerlidir su anda. fenerbahce mehmet topuzun bonservisini alamaz. zaten iki kulubunde resmi sitesinde yayinlanan haberlerde bonservisi alindi yazmiyor. dikkat ettiyseniz, su para su futbolcu karsiliginda anlasildi diyor. yalnizca anlasildi , alinmadi. Bazi arkadaslar ortega,ashley cole ve aurelio olayini ornek gostermisler. orda davayi kaybetmelerinin sebebi bonservisi vermek istemeyen kuluplerde imzalarinin yani sozlesmelerinin olmasidir. Mehmet topuzun fenerbahcede imzasi yoktur, fenerbahce hic bir sey talep edemez.
Neden Alinmadi? Cunku A-LI-NA-MAZ futbolcunun rizasi olmadan A-LI-NA-MAZ
Mehmet topuzu alnindan opuyorum, helal olsun diyorum ,simdiden yerli pascalimiz oldu, cunku sozunden donup bazilari gibi profesyonellik(!) yapmadi.
Eminim bu iste bazi isler donuyor. Aziz Yildirim beyefendi topuzun kacirilmasindan sonra gelen tepkileri boyle yanitladi galiba.
Bu saatten sonra herseyin ustune almak istemesi bile yuz kizartici fenerbahcenin. Ayrica sahte diyenler tv izledilerse canlisini da gosterdi ntvspor formayla.
Bir sozum kayseri yonetimine, besiktas fenerbahceden daha az verse, anlasamasa anlicam.2 takimada sorarsin ne veriyorlar, besiktas fenerin verdigini verir sonra oyuncuna sorarsin hangi kulube gitmek istedigini. Kole gibi davrandigin oyuncu senin kac yillik kaptanin, en iyi hizmeti vermis, sirf sana para kazandiriyim diye 2 yillik sozlesme uzatmis. Ona yardimci olmayi birak kostek oluyosun.
son sozumde besiktasin ayarttigini soyleyenlere, kardesim kayseri saticam seni dedimi, dedi. Ayartma dedigin kulubun satma niyeti olmaz, sezon ortasi veya sonu baska bir kulup gelir aklini celer. zaten bu adam baska bir kulube gidecek, fenerlede gorusmus besiktaslada , besiktasi secmis , hala neyi kovaliyorsunuz.
aykut_gencfb
06.Haziran.2009, 13:18
bazi arkadaslar mehmet topuz donecek
son sozumde besiktasin ayarttigini soyleyenlere, kardesim kayseri saticam seni dedimi, dedi. Ayartma dedigin kulubun satma niyeti olmaz, sezon ortasi veya sonu baska bir kulup gelir aklini celer. zaten bu adam baska bir kulube gidecek, fenerlede gorusmus besiktaslada , besiktasi secmis , hala neyi kovaliyorsunuz.
oyuncunun klubüyle anlaşmadan kendiyle transfer görüşmesi yapmak fifa kurallarına göre oyuncuyu ayartmak olur .ister satılık listesinde olsun ister kadro dışı.Fenerbahçe nin değil oyuncusu olduğu kayserisporun şikayeti olsa fifaya 1-2milyon topuza,3 puandan 9 puana kadar puanı silinerek lige başlamak zorunda bırakılır + transfer yasağı....iş kayseri de bitiyor
KanaKe
06.Haziran.2009, 14:46
Aziz Yildirim inat yapti artik vazgecmez. Ya FIFA'ya gidilir yada Topuz 1 sene futbol oynamamayi göze alacak ki bunu yapacagini hic sanmiyorum.. 1 yil ne ile gecinecek :D
tarikko
06.Haziran.2009, 15:08
Yaşadığı uzun sağlık sorunları sonrası F.Bahçe yönetiminin kadroya dahil etmek istediği Daum’un önüne sunulan ve Alman hocanın da ’okey’ verdiği Ganalı oyuncu, F.Bahçe’nin analizini VATAN’a yaptı. Önümüzdeki hafta İstanbul’a gelecek ve sağlık kontrollerinden geçecek olan 28 yaşındaki futbolcu, kontrollerinde bir sorun çıkmazsa, Haziran sonunda başlayacak kamp çalışmalarına dahil edilecek. Ancak Appiah kendinden o kadar emin ki, daha imza atmadan iddialı konuştu:
“Hem ben hem de F.Bahçe zor günler geçirdi. Takımım çeyrek final oynarken ben de o kadronun içinde olmak isterdim. Ancak sağlığım izin vermedi. Geçirdiğimiz kötü günlerde ben de o gerginlik ve stres içinde yanlış açıklamalar yapmış olabilirim. Ancak başkanımız Aziz Yıldırım’dan çok özür diledim. Taraftarımızdan da eski performansıma dönüp oynadığım zaman özürümü dilemiş olacağım.
İtalya'da özel bir kondisyonerle çalışmalar yaptım. Kendimi eskisinden daha iyi hissediyorum. Dönüp takımla birlikte çalışmaya başladıktan sonra ortaya koyacağım futbolla Türkiye tekrar beni konuşacak. İyi bir kadro kurulacağını duyuyorum. Sezon içinde öncelikli hedefimiz UEFA’da iyi yerlere gelmek olacak. Şampiyonluğun en büyük adayı olacağımızı da şimdiden söyleyebilirim.
‘EMRE-GÜİZA BÜYÜK AVANTAJ’
Ben gittikten sonra takımda çok değişiklikler oldu. Ancak önemli takviyeler de yapıldı. Güiza ve Emre gibi oyuncuların önümüzdeki sene takıma çok katkı sağlayacağını düşünüyorum. Sürekli para problemi yaratan biri gibi görünmek benim ağrıma gitti. Sağlığımla boğuştum ama şimdi o kötü günler geçti.
Takımın başına getirilen Daum’la iyi işler başarmıştık. Daum önemli bir seçim. Ama ben şunu biliyorum ki; futbola yeni başlayan genç bir oyuncu gibi mücadele edip, kendimi gösterip, ilk 11’de oynamak istiyorum. Kamp döneminde medya dahil olmak üzere bütün gazeteler benim eskisinden daha iyi olduğumu gazete sayfalarına taşıyacaklar. Bu kadar iddialıyım. Unutamadığım Denizli maçı var, en kara günümdü. ”
Maraton
Sekopej
06.Haziran.2009, 15:09
Beşiktaş oyuncuyu istediğine dair Kayserispor'a resmi yazı göndermiş mi acaba? Hayır.
Fenerbahçe bu resmi yazıyı da aldığı yanıtı da belgeleriyle ortaya koyacaktır.
Olay Ali, Veli Mehmet değil, transferin nasıl yapılması gerektiğini gösteren bir tutumdur. Bu kadar edilen laftan sonra zaten Aziz Yıldırım o formayı ona giydirmez.
Ama Beşiktaşlıyım dedi, sözünden dönmedi diyen arkadaşlara soruyorum, neden 10 gündür Fenerbahçe ile görüşüyorum dedi o zaman? Fenerbahçe ilk kapısını çaldığında ben Beşiktaşlıyım, kusura bakmayın deseydi herhalde Fenerbahçe vazgeçerdi ama kendisi açıkladı Fenerbahçe ile görüştüğünü. Üstelik doğuştan Kayseriliyim dedikten sonra , şimdi doğuştan Beşiktaşlı oldu? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
2 gün önce Fenerbahçe'nin ilgilendiğini söyleyen adam 2 günde Beşiktaş aşkına gelip mi karar değiştiriyor? Şu anda Beşiktaş yöneticileerinin büyük baskısı altında. Azıcık kafası çalışıyorsa zaten Fenerbahçe'ye gelse de taraftarın onu kabul etmeyeceğini bilir üstelik Beşiktaş taraftarının da hedefi haline gelir. Ne yapacak, mecburen sözünün arkasında duracak ki Beşiktaş taraftarını kaybetmesin.
Fenerbahçe yönetimi işte transfer böyle yapılır diyerek geçilen aşamaları resmi belgelerle duyurur, bundan sonra böyle amatör hatalara düşmeyin mesajı verir topluma ve transferden vazgeçtiğini, kimsenin Fenerbahçe'den büyük olmadığını söyler, Topuz'a başarılar dileyerek olayı kapatır.
Tabi bu açıklamalar kaç gün sonra yapılır, rakipten kışkırtıcı açıklamalar gelir mi bilmem ama dünkü eziklik lafı olmasa şimdiye Beşiktaş'a gelmişti bile. Durduk yere Aziz Yıldırım'ı gerip, inada bindirdiler olayı.
Şu saatten sonra zaten Fenerbahçe almaz, alsa da forma vermez verse de o taraftar sahada o oyuncunun oynamasına izin vermez.
Knightmare
06.Haziran.2009, 15:32
TURKEY/ FENERBAHCE, Close to Seedorf
05 Jun| Yusuf Atahan Erim (http://www.transfermarketweb.com/?action=contacts&idsel=11) | read 857
Source: Lig TV
Late breaking news from Turkey's leading football news channel Lig TV has linked AC Milan midfielder Clarence Seedorf to Fenerbahce. According to reports, Fenerbahce is very close to signing the veteran Dutchman, who is greatly appreciated by new coach Cristoph Daum.
kaynak : www.transfermarketweb.com (http://www.transfermarketweb.com)
TR.CaPTaiN
06.Haziran.2009, 15:32
bazi arkadaslar mehmet topuz donecek profesyonelce fenere gidecek, turkiyede hangi futbolcu feneri elinin tersiyle iter demisler, demekki varmis hala boyle delikanli futbolcular.Topuzun reddetmesi gozunuzde ihtimal degildi, bakin varmis boyle bir ihtimal ;) Mehmet Topuzun aciklamalarini ve formali resimlerini gorene kadar fenerli arkadaslar inanmadi, bizi yalancilikla sucladi. Gorunce Yuz ifadelerini gormek isterdim.
bazi arkadaslar bonservisi bizde isteyen bizden alir demis, kayserispor nereye isterse satabilecegini dusunuyorlar herhalde. sonucta mehmet topuzun kayserispor ile bir sozlesmesi var ve bu gecerlidir su anda. fenerbahce mehmet topuzun bonservisini alamaz. zaten iki kulubunde resmi sitesinde yayinlanan haberlerde bonservisi alindi yazmiyor. dikkat ettiyseniz, su para su futbolcu karsiliginda anlasildi diyor. yalnizca anlasildi , alinmadi. Bazi arkadaslar ortega,ashley cole ve aurelio olayini ornek gostermisler. orda davayi kaybetmelerinin sebebi bonservisi vermek istemeyen kuluplerde imzalarinin yani sozlesmelerinin olmasidir. Mehmet topuzun fenerbahcede imzasi yoktur, fenerbahce hic bir sey talep edemez.
Neden Alinmadi? Cunku A-LI-NA-MAZ futbolcunun rizasi olmadan A-LI-NA-MAZ
Mehmet topuzu alnindan opuyorum, helal olsun diyorum ,simdiden yerli pascalimiz oldu, cunku sozunden donup bazilari gibi profesyonellik(!) yapmadi.
Eminim bu iste bazi isler donuyor. Aziz Yildirim beyefendi topuzun kacirilmasindan sonra gelen tepkileri boyle yanitladi galiba.
Bu saatten sonra herseyin ustune almak istemesi bile yuz kizartici fenerbahcenin. Ayrica sahte diyenler tv izledilerse canlisini da gosterdi ntvspor formayla.
Bir sozum kayseri yonetimine, besiktas fenerbahceden daha az verse, anlasamasa anlicam.2 takimada sorarsin ne veriyorlar, besiktas fenerin verdigini verir sonra oyuncuna sorarsin hangi kulube gitmek istedigini. Kole gibi davrandigin oyuncu senin kac yillik kaptanin, en iyi hizmeti vermis, sirf sana para kazandiriyim diye 2 yillik sozlesme uzatmis. Ona yardimci olmayi birak kostek oluyosun.
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=1456882&postcount=1294
:n:
_________
Appiah çok uzun süredir futboldan ayrı, gelirse çok çalışması lazım. Sağlam bir Appiah bu takım için çok önemlidir. Fakat yönetimin Appiah hamlesi kesinlikle defansif ortasaha açığımızı kapattık düşüncesiyle olmamalıdır. +2 için bir kumar olmalıdır Appiah. Tutarsa çok yararlı bir iş yapmış olacak yönetim, tutmazsa da zaten defansif ortasaha için başka oyuncu alınmış olacağından fazla bir kayıp olmayacaktır.
tarikko
06.Haziran.2009, 15:35
Daum Seedorf'u mu istedi? Lig TV Fenerbahçe Muhabiri Alper Yemeniciler'in haberine göre Fenerbahçe’nin, Clarence Seedorf’u transfer etmek için harekete geçtiği iddia edildi.
Daum'un Başkan Aziz Yıldırım'dan Milan'ın ünlü Hollandalısını istediği ve Fenerbahçe'nin 33 yaşındaki Seedorf'u transfer etmek için çalışmalara başladığı öne sürüldü.
LigTv
anilton
06.Haziran.2009, 15:35
Beşiktaş oyuncuyu istediğine dair Kayserispor'a resmi yazı göndermiş mi acaba? Hayır.
Fenerbahçe bu resmi yazıyı da aldığı yanıtı da belgeleriyle ortaya koyacaktır.
Olay Ali, Veli Mehmet değil, transferin nasıl yapılması gerektiğini gösteren bir tutumdur. Bu kadar edilen laftan sonra zaten Aziz Yıldırım o formayı ona giydirmez.
Ama Beşiktaşlıyım dedi, sözünden dönmedi diyen arkadaşlara soruyorum, neden 10 gündür Fenerbahçe ile görüşüyorum dedi o zaman? Fenerbahçe ilk kapısını çaldığında ben Beşiktaşlıyım, kusura bakmayın deseydi herhalde Fenerbahçe vazgeçerdi ama kendisi açıkladı Fenerbahçe ile görüştüğünü. Üstelik doğuştan Kayseriliyim dedikten sonra , şimdi doğuştan Beşiktaşlı oldu? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
2 gün önce Fenerbahçe'nin ilgilendiğini söyleyen adam 2 günde Beşiktaş aşkına gelip mi karar değiştiriyor? Şu anda Beşiktaş yöneticileerinin büyük baskısı altında. Azıcık kafası çalışıyorsa zaten Fenerbahçe'ye gelse de taraftarın onu kabul etmeyeceğini bilir üstelik Beşiktaş taraftarının da hedefi haline gelir. Ne yapacak, mecburen sözünün arkasında duracak ki Beşiktaş taraftarını kaybetmesin.
Fenerbahçe yönetimi işte transfer böyle yapılır diyerek geçilen aşamaları resmi belgelerle duyurur, bundan sonra böyle amatör hatalara düşmeyin mesajı verir topluma ve transferden vazgeçtiğini, kimsenin Fenerbahçe'den büyük olmadığını söyler, Topuz'a başarılar dileyerek olayı kapatır.
Tabi bu açıklamalar kaç gün sonra yapılır, rakipten kışkırtıcı açıklamalar gelir mi bilmem ama dünkü eziklik lafı olmasa şimdiye Beşiktaş'a gelmişti bile. Durduk yere Aziz Yıldırım'ı gerip, inada bindirdiler olayı.
Şu saatten sonra zaten Fenerbahçe almaz, alsa da forma vermez verse de o taraftar sahada o oyuncunun oynamasına izin vermez.
Serkan abi F.Bahçe ile Topuz 2 gün önce 10 gündür F.Bahçe ile görüşüyorum dedi.Acaba bu görüşmeden önce F.Bahçe resmi yazı göndermiş mi?Bende bunu hiç sanmıyorum.Bu olaydan sonra oldu ne olduysa...
Adam diyor ki ben F.Bahçe ile görüştüm.Daha Beşiktaş'tan teklif gelmemişti.Beşiktaş işin içine girince olay değişti,hem benim tercihim ağır bastı hemde daha samimi buldum.Bundan doğal daha ne var...
Birde tutturmuşsunuz baskı altında konuşuyor diye.Ne baskısı Allah aşkına.Adamın iki gündür hem menajeri hemde kendisi on defa farklı kanalllarda canlı yayına çıkıp konuştular ne baskısı yahu.Forma giydi.Gerekirse 1 yıl oynamamayı göze alıyorum dedi.Çocuğun psikolojisi bozulmuş.Bunu sebebide yıllarca formasını terlettiği,kaptanlığını yaptığı takımın sözlerini tutmaması,zorluk çıkarması,isteğini hiçe sayması.Azizi Yıldırım'a verilen söz demek ki kaptanlarından daha önemliymiş.Ne sözü kardeşim.Adam istemiyor,neyin sözü...
http://www.youtube.com/watch?v=ZHIkPDFDZv4
Adam 2 gün önce akşam çıkıyor ben Beşiktaş'la anlaştım,Beşitaştayım diyor.Bütün Türkiye bu haberi geçiyor.Ama ne hikmetse Süleyman Hurma ertesi gün öğlen çıkıp bizim haberimiz yok,daha iş bitmedi diyor.O geçen sürede ne gibi dolaplar döndü,kimlerden azar işitti acaba?
Aziz Yıldırım'a ne demeli peki?Benim bildiğim Aziz Yıldırım'ın bu konularda hiç tavizi yoktur.Daha önce bu tip olaylardan en önemli oyuncusunun ipini çektiğini biliyoruz.Adam oynamam diyor.Sen bu adamın sana gelmeyeceğini,zorla gelsede oynamayacağını,taraftarın istemeyeceğini bile bile bu adamın bonservisini almaya çalışarak neyi amaçlıyorsun?Burada ki amacı açıklayacak bir kişi var mı?Sadece ve sadece inat ve birşeyler yarıştırmak,zorluk çıkarmak.Neymiş efendim transfer nasıl yapılır onun örneğini göstermişler,süper duruş sergilemişler.Geçin bunları geçin.İki kulübün işi yok.Hadi gelin şu Türkiye'ye bir transfer dersi verelim mi diyecekler.Gelmek istemeyen,rızası olmayan,imza atmayacağını söyleyen oyuncunun bonservisini alamayacağını bile bile anlaştık demek mi duruş?Oyuncuyu köle,eşya olarak görmek mi duruş?Güldürmeyin...
M.Topuz Türk futbolu için bir değerdir.Bu çocuk bunları haketmiyor.Bakıyorum Kayseripsporlular bir anda silmiş.Çok yazık çooook.Ama helal olsun Mehmet Topuz.Sen Beşiktaşlılar için şimdiden efsane oldun...
Sekopej
06.Haziran.2009, 15:36
Appiah Aziz Yıldırım'dan da özür dilemiş, zaten Daum istemese Aziz Yıldırım affetmezdi, Muhammed'in de dediği gibi hem +2 kontenjanında yer alır hem de maliyeti yok. Şu sakat hali bile Josico ve Maldonado'dan iyidir.:D
Fenerbahçe kalecisi yabancı olmamalıdır. Daum bu konuda ne derse desin, Volkan'ı istemiyorum da dese bu bizim ve milli takımın birinci kalecisidir deyip sözleşmesini uzatmalı. Volkan takımda kalmalı.
BeeTLeJuiCe
06.Haziran.2009, 15:36
TURKEY/ FENERBAHCE, Close to Seedorf
05 Jun| Yusuf Atahan Erim (http://www.transfermarketweb.com/?action=contacts&idsel=11) | read 857
Source: Lig TV
Late breaking news from Turkey's leading football news channel Lig TV has linked AC Milan midfielder Clarence Seedorf to Fenerbahce. According to reports, Fenerbahce is very close to signing the veteran Dutchman, who is greatly appreciated by new coach Cristoph Daum.
kaynak : www.transfermarketweb.com (http://www.transfermarketweb.com)
Seedorf haberini Antu'da bir üye söylemişti. Kaynak olarak LigTV gösterilmiş :D Forumları okuyup haber yapıyor QTM işte :)
deniz.91
06.Haziran.2009, 15:41
M.Topuz Türk futbolu için bir değerdir.Bu çocuk bunları haketmiyor.Bakıyorum Kayseripsporlular bir anda silmiş.Çok yazık çooook.Ama helal olsun Mehmet Topuz.Sen Beşiktaşlılar için şimdiden efsane oldun...
Bize yıllardır ben kayserisporluyum diyipte gittiği ilk günden doğuştan bjkliyim diyen futbolcuya ne yapmamızı bekliyosun alnındamı öpelim peki siz neden Tümeri yerden yere vurdunuz silmekten bter ettiniz adamı
Sekopej
06.Haziran.2009, 15:48
Anıl Fenerbahçe görüşmelere devam ederken ve Kayserispor Beşiktaş ile anlaşmadan Beşiktaş oyuncu ile anlaşarak işi oldu bittiye getireceğinden dolayı Fenerbahçe işin içerisine girdi.
Beşiktaşlıyım açıklaması işi oldu bittiye getirmeyi düşünen Beşiktaş yönetiminin dolduruşu bana göre. Şimdi Topuz sözünden dönse sen ona tepki göstermeyecek misin? Göstereceksin. Bu laflardan sonra Fenerbahçe'ye geldiğinde taraftar tepki göstermeyecek mi? Gösterecek. Herhalde o kadar da kafası çalışıyordur Topuz'un şu anda onu bağrına basacak tek yerin Beşiktaş olduğunun.
Beşiktaş oldu bittiye getirip, işte Topuzla anlaştık, size de şu kadar bonservis teklif ediyoruz diyerek işi bitirecekti. Kayserispor da Fenerbahçe oyuncuyu istedi, teklifimizi ilettik, pazartesiye kadar cevap bekliyoruz dedi. Muhtemelen pazartesi Daum açıklanacaktı, sonra da transferler Fenerbahçe'de ve bu bekleniyordu.
Ama Beşiktaş araya girdi, bu açıklamayı yaptırınca, olayı oldu bittiye getirmesinler diye Fenerbahçe aldığını açıkladı. Zaten Fenerbahçe forması giyemeyecek Topuz. Olay Beşiktaş'ın oldu bittisine karşı yapılan bir duruş. Ve dün başkanın açıklaması, ezik dediği açıklama. Bu lafla Fenerbahçe'nin geri adım atacağını sanıyorsa yanılıyor, yanlış bir açıklama.
Yine tekrarlıyorum, Mehmet Topuz gelsin Fenerbahçe kulübüne, hatta Beşiktaşlı yöneticiler getirsin. Aziz Yıldırım ile görüşsün Topuz, olay 5 dakikada çözülür. Fenerbahçe vazgeçer. Yıldırım Demirören'in falan açıklama yapmasına gerek yok.
Sonrasında Kayseri federasyona mı başvurur sözleşmesi devam eden oyuncumuzu ayarttı diye ya da direk Beşiktaş'a satar mı orası onların bileceği iş.
Fenerbahçe'nin yaptığı, oldu bittiye getirilmek istenen olayda, biz belitrilen doğru yollarla transferi yürütüyoruz, bunun gösterilmesi. Zaten Topuz ile şu fiyata anlaşılmıştır ya da karşılığında şu oyuncu verilecektir falan denmiyor. Sadece kulüple bir anlaşma yapılacağı açıklanmış. Topuz da kabul ederse o zaman takasta verilecek isim falan belirlenecek, etmezse transfer olmaz zaten.
Sekopej
06.Haziran.2009, 15:49
Ha Anıl ilk soruna da cevap vereyim, emin ol Fenerbahçe önce kulübe faks çekmiştir ve oradan cevabı aldıktan sonra görüşmelere başlamıştır. Zaten bunu da açıklayacaklardır diye düşünüyorum, belgeleri resmi sitede gösterirler. Bekleyip göreceğiz.
EreN
06.Haziran.2009, 15:50
Bize yıllardır ben kayserisporluyum diyipte gittiği ilk günden doğuştan bjkliyim diyen futbolcuya ne yapmamızı bekliyosun alnındamı öpelim peki siz neden Tümeri yerden yere vurdunuz silmekten bter ettiniz adamı
kalınlaştırdığım kısım Türk Futbolseverinin büyük sorunu.
anilton
06.Haziran.2009, 15:51
Birincisi benim Tümer ile ilgili hiçbir sorunum yok.Onu silenlere söyleyeceksin...
İkincisi Tümer'in durumu farklıydı.Adam ben Beşiktaş'tan başka Türkiye'de başkasının formasını giymem dedi.İzledim kulağımla duydum.Ondan iki gün sonra başkasına gitti.Varsa tepki bundan var...
M.Topuz ben başka hiç bir kulübe gitmem dedi mi?Demedi.Kayseripsordayken söylememiştir Beşiktaşlı olduğunu.Orada yanlışı yapmıştır o.Oda tabi çok sevildiği için Kayserisporluyum demiş.Burada yanlış var haklısın ama Mehmet Topuz Beşiktaş'lı.Ben buna kalbimden inanıyorum.Onuda çatır çatır Tüm Türkiye'ye gösteriyor.Bu konuda daha detaylı bildiklerim var ama söylemek yanlış olur burada.O yüzden benim açımdan Kayserideyken öyle demesi sorun değil...
barahir
06.Haziran.2009, 16:19
"Ben Sporcunun, Zeki, Çevik ve Ahlaklısını Severim.."
M. Kemal Atatürk
MeMo
06.Haziran.2009, 16:25
Ayrıca Mehmet Topuz Fenerbahçe ile görüşüyorum ikisinden biri olacak dediğinde neden söylemedi Beşiktaş'lı olduğunu ? Geçiniz...
Since-1907
06.Haziran.2009, 16:28
Kayserispor'lu Mehmet Topuz'un Beşiktaş ya da Fenerbahçe'ye transferi yılan hikayesine dönerken, milli futbolcunun "Doğuştan Beşiktaşlıyım" açıklaması bu transferde farklı bir tartışma yarattı. Konuya ilişkin en çarpıcı değerlendirme ise eski Galatasaray yöneticisi Fatih Gökşen'den geldi.
Gökşen, "Benim bildiğim Mehmet Topuz, doğuştan Galatasaray'lı" dedi.
Radyospor'da yayınlanan "Aydın Cingöz ile Haber Aktif" programına katılan Gökşen, Fenerbahçe ve beşiktaş'ın kadrosuna katmak için çekiştiği Mehmet Topuz'un "Doğuştan Galatasaraylı" olduğunu ifade etti.
Gökşen, şunları söyledi: "2004 yılında Ergun Gürsoy ile birlikte Mehmet'i kadromuza katmak için Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve Mehmet Topuz iyle görüşmüştük. Anlaşma noktasına geldiğimiz transfer son onda gerçekleşmemişti. Bugün ilginç olan Mehmet Topuz'un açıklamaları. Mehmet, doğuştan Galatasaraylı olduğunu söylemişti. Benimde bildiğim Mehmet Topuz, doğuştan Galatasaraylı."
Radyospor.
Adam gerçek bir futbol sever , her takımı tutuyor :n::n::n:
Raten
06.Haziran.2009, 16:29
İstediği yere gitsin yeter ki Fenerbahçe'ye gelmesin.Bu sene Şl'de oynayacağım diye Bjk'li oldu 2 sene sonra Bjk uefa ya gittiğinde Fenerbahçeli olur.
barahir
06.Haziran.2009, 16:32
İstediği kadar olsun
O kapıdan bu adamı sokarlarsa içeri
Gidene kadar bırakırım Feneri..
Fernando Gago
06.Haziran.2009, 16:35
Mehmet Topuz gibi bir oyuncunun o formaya giyme hakkı yok . Yönetim bir an önce bu defteri kapatıp Diğer transferleri halletmesi lazım . Hala bir transfer yok .
tarikko
06.Haziran.2009, 16:36
Yeter artık bu iş bitsin..Bu adamı takımda görmek istemiyorum !!!
bugra 1905
06.Haziran.2009, 16:38
İstediği yere gitsin yeter ki Fenerbahçe'ye gelmesin.Bu sene Şl'de oynayacağım diye Bjk'li oldu 2 sene sonra Bjk uefa ya gittiğinde Fenerbahçeli olur.
Bende Buna Katılıyorum Mehmet Topuzun Samimi Olduğunu Düşünmüyorum
Lucas Neill
06.Haziran.2009, 16:46
Bu arada Fb ne zaman şampiyon olamasa böle bi medyada kendini öne çıkarmayı seviyo ulen Rijkaard geldi Topuz haberi daha öne çıktı:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fatih Gökşende Topuz doğuştan Gsli demiş:D
Gökşen, şunları söyledi: "2004 yılında Ergun Gürsoy ile birlikte Mehmet'i kadromuza katmak için Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve Mehmet Topuz iyle görüşmüştük. Anlaşma noktasına geldiğimiz transfer son onda gerçekleşmemişti. Bugün ilginç olan Mehmet Topuz'un açıklamaları. Mehmet, doğuştan Galatasaraylı olduğunu söylemişti. Benimde bildiğim Mehmet Topuz, doğuştan Galatasaraylı."
Sekopej
06.Haziran.2009, 16:50
Evet taraftar olarak biz bizi heyecanlandıracak transferler bekliyoruz. Topuz transferinden vazgeçilmiştir diyerek bu iş kapatılmalı ve önümüze bakmalıyız.
En azından Aykut'u açıklayın yahu. O bile taraftarı heyecanlandırır, sonra hocayı ve transferi de açıklarsınız.
Daum kadroyu baştan kurmak isteyecektir ve yabancılardan beklemediğimiz isimlerle de yollar ayrılabilir. Belki Daum ilk geldiği sene olduğu gibi 4-5-1, 4-3-3 karışımı bir sistemle oynar, bu durumda Alex'ten feragat edebilir, Deivid takımda kalır, sol taraf için de hem forvet özelliği olan bir kanat oyuncusu getirilebilir.
Emre takımda, 2 kaliteli yabancı orta sahaya alınır, Appiah da var zaten. Defansta 2 yabancı da gönderilirse Daum oraya istediği 1 ismi getirebilir. Önder şans veriyordu Daum, Bilica işi olmazsa Bekir transferi ile gelecek 1 yabancı ile o bölgeyi kapatır, yabancı sayısına göre Edu da gönderilmeyebilir. Alınacak oyuncu, Edu, Bekir, Önder ve Yasin. Orta saha sağlama alınırsa sıkıntı yaratmaz.
Carlos ile konuşur Daum, belki yerine sol bek transferi gerçekleşebilir. Nihat lafı geçiyor, alınması halinde Daum'un ilk senesinde olduğu gibi Serhat'ın oynadığı şekil oynayabilir, Deivid de gönderilir.
Yapılacak o kadar çok iş var ki, açıklamalar gelse de hareketlense ortalık.:D
DenizlispoR
06.Haziran.2009, 16:52
Mehmet Topuzu Fenerbahçe forması altında görmek istemiyorum artık açıkcası !
Raten
06.Haziran.2009, 16:53
Gerçekten bekliyoruz artık ya heyecanlanalım biraz Mehmet falan umurumda değil oynasın aşığı olduğu takımda Kayseri mi Bjk mi orasını bilmem :) Aragones'in gittiği haberi bile beni heyecanlandırmaya yetecek :)
Since-1907
06.Haziran.2009, 16:55
Benim beklediğim Bomba haber Aragones'le yollarımız ayrılmıştır.Zaten o açıklansa hemen ardından Daum ve Aykut Kocaman'da açıklanır , ardından anlaşılan yabancı oyuncular fln yani herşey Aragones'in gitmesiyle başlar :)
barahir
06.Haziran.2009, 16:56
Yönetim zaten cayır cayır çalışıyor şu an:)
Sekopej
06.Haziran.2009, 16:57
Tamam artık Topuz'u burada konuşmayalım yahu, içim sıkıldı.:D Hem Topuz'a verilecek parayı Aragones'e verlim hatta üstüne de oyuncu verelim Josico'yu da alsın bonservisle. Satar paraya çevirir.:D
nerazzuri
06.Haziran.2009, 16:59
Tamam artık Topuz'u burada konuşmayalım yahu, içim sıkıldı.:D Hem Topuz'a verilecek parayı Aragones'e verlim hatta üstüne de oyuncu verelim Josico'yu da alsın bonservisle. Satar paraya çevirir.:D
:zuhaha Yönetici olacak adamsın abi :n:
DenizlispoR
06.Haziran.2009, 17:00
Dede böyle gitmezse kapmanya yapalım.Dede alana maldonado ve josico bedava :zuhaha.
nerazzuri
06.Haziran.2009, 17:01
O zaman hiç şansımız kalmaz yahu :icon_smile:
TR.CaPTaiN
06.Haziran.2009, 17:03
Teknik direktör sorununu Christoph Daum - Aykut Kocaman ikilisi ile çözen Fenerbahçe'nin transfer rotası da belli oldu. Sarı lacivertliler Milan'dan Seedorf, Juventus'tan Poulsen ve Atletico Madrid'in yıldızı Maxi Rodriguez'i kadroya katmak için çalısmalara başladı.
http://img329.imageshack.us/img329/687/060609fbhabertransferhl.jpg (http://img329.imageshack.us/my.php?image=060609fbhabertransferhl.jpg)
Yeni sezon için transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, çok önemli üç yıldız futbolcuyu kadrosuna katabilmek için çalışmalarını hızlandırdı.
Kariyerinde Milan ile 2, Ajax ve Real Madrid'le birer kez Şampiyonlar Ligi kupasını kaldıran 33 yaşındaki Clerence Seedorf'u alabilmek için büyük çaba gösteren sarı lacivertlilerin, İtalyan Kulübü Milan ile pazarlıklara başladığı öne sürüldü.
Seedorf, 2007 yılında Şampiyonlar Ligi'ndeki en iyi orta saha oyuncusu ödülünün de sahibi olmuştu.
Fenerbahçe'nin İtalya'da top koşturan bir diğer orta saha oyuncusu adayı ise Christian Poulsen. Sezon başında Sevilla'dan, Juventus'a transfer olan Danimarkalı ön liberonun maliyetinin 8 milyon Euro civarında olduğu belirtiliyor.
2005 ve 2006 yıllarında ülkesinde yılın futbolcusu seçilen Poulsen 29 yaşında. Danimarkalı yıldız 52 kez de ülkesinin milli takımında görev yaptı.
Sarı lacivertli yönetimin en büyük hayali ise Atletico Madrid'in yıldızı Maxi Rodriguez'in transferini sonuçlandırmak.
Christoph Daum'un ısrarla istediği Arjantinli forvet, 2006 yılında transfer olduğu Atletico Madrid'in kaptanlığını yapıyor. Arjantin Milli Takımı’nın değişmez ismi olan 28 yaşındaki Rodriguez, Espanyol ve Atletico Madrid formaları altında 7 yıl içinde La Liga'da toplam 56 gole imza attı.
Ntvspor
nerazzuri
06.Haziran.2009, 17:05
Ne Seedorf'u isterim, Ne Rodriguez'i. Poulsen gelsin muhteşem olur gerçekten.
tarikko
06.Haziran.2009, 17:06
Rodriguez ve Poulsen'i çok isterim Deivid'i gönderip sağa Rodriguez süper olur..:)
deniz.91
06.Haziran.2009, 17:06
Seedorf gibi oyuncuları almaktan vazgeçmeli artık fener yaşlı isimleri doldurursa başarı zor gelir rodriguezde zor bir transfer bence atletico seney şampşyonlar liginde ve maddide bir sıkıntısı yok poulsende ozr gibi görünüyor ama aralarında en faydalı poulsen olur
Universal
06.Haziran.2009, 18:07
O fotoğrafda sağda duran bir isim var, Paulsen dün burada hiçbir medyada çıkmadığı halde yazmıştım. Büyük bir ihtimalle gelecek.
BeeTLeJuiCe
06.Haziran.2009, 18:15
O fotoğrafda sağda duran bir isim var, Paulsen dün burada hiçbir medyada çıkmadığı halde yazmıştım. Büyük bir ihtimalle gelecek.
Hangi sağ :D
Seedorf'un sağı mı? :D
Universal
06.Haziran.2009, 18:19
Hangi sağ :D
Seedorf'un sağı mı? :D
Hayır en sağdaki... :)
RoNNiE91
06.Haziran.2009, 18:28
"Topuz doğuştan Galatasaraylıdır"
Kayserisporlu Mehmet Topuz'un Beşiktaş ya da Fenerbahçe'ye transferi yılan hikayesine dönerken, milli futbolcunun "Doğuştan Beşiktaşlıyım" açıklaması bu transferde farklı bir tartışma yarattı. Konuya ilişkin en çarpıcı değerlendirme ise eski Galatasaray Yöneticisi Fatih Gökşen'den geldi. Gökşen, "Benim bildiğim Mehmet Topuz, doğuştan Galatasaraylı" dedi.
Radyospor'da yayınlanan "Aydın Cingöz ile Haber Aktif" programına katılan Gökşen, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın kadrosuna katmak için çekiştiği Mehmet Topuz'un "Doğuştan Galatasaraylı" olduğunu iddia etti.
Gökşen, şunları söyledi: "2004 yılında Ergun Gürsoy ile birlikte Mehmet'i kadromuza katmak için Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve Mehmet Topuz ile görüşmüştük. Anlaşma noktasına geldiğimiz transfer son onda gerçekleşmemişti. Bugün ilginç olan Mehmet Topuz'un açıklamaları. Mehmet, doğuştan Galatasaraylı olduğunu söylemişti. Benimde bildiğim Mehmet Topuz, doğuştan Galatasaraylı."
(Radyospor.com)
Bide Galatasaray girmese bari şu mevzuya.İnşallah kısa sürede çözümlenir Mehmet krizi.
tarikko
06.Haziran.2009, 18:36
Kayserispor Kulübü Genel Menajeri Süleyman Hurma, Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye transferi konusundaki tartışmaların hukuk çerçevesinde çözülebileceğini ifade etti.
Hurma, yaptığı açıklamada, kulüpleri ile 1 yıllık sözleşmesi bulunan takım kaptanı Mehmet Topuz'un bonservisinin Fenerbahçe'ye verilmesi konusunda iki kulübün anlaştığını hatırlattı.
Basında Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye gitmek istemediği ve Beşiktaş'a transfer olmak istediği yönünde haberler çıktığını anımsatan Hurma, şunları söyledi:
''Mehmet Topuz'un transferi konusunda basında çok fazla bilgi kirliliği var. Biz Mehmet Topuz'un bonservisini Fenerbahçe'ye verdik. Şimdi, Mehmet'in Fenerbahçe ile oturup anlaşmasını bekliyoruz. Eğer, anlaşamazlarsa gelsin bir yıl daha bizde oynasın. Zaten bir yıllık sözleşmemiz daha var. Başımızın üstünde yeri var. Basında Mehmet'in Fenerbahçe'ye gitmek istemediği yönünde haberler çıkıyor. Ben Mehmet'in böyle bir tavır içine gireceğini tahmin etmiyorum. Bu tür tartışmaların çok fazla büyütülmemesi gerekir. Her şey hukuk çerçevesinde çözülür. Mehmet, Fenerbahçe'ye gitmek istemezse yaptığımız sözleşme geçersiz olur ve bize geri döner ama böyle bir şey olacağına ihtimal vermiyorum.''
Mehmet Topuz'un Beşiktaş ile anlaşmasının bazı tartışmalara neden olduğunu belirten Hurma, şöyle devam etti:
''Bizim Beşiktaş'a karşı herhangi bir tavrımız yok. Beşiktaş da bu ülkenin bir takımı. Fakat biz Fenerbahçe'ye söz vermişken Beşiktaş'ın bizden habersiz futbolcumuzla anlaşma yapması yanlış. Beşiktaş yönetimi, bize Mehmet ile görüştüklerini ve anlaştıklarını söyleseydi. Belki biz Fenerbahçe ile görüşmezdik veya söz vermezdik. Belki de Mehmet'in bonservisini Beşiktaş'a verebilirdik.''
Mehmet Topuz'un Kayserispor'dan alacağı olduğu yönünde de asılsız haberler çıktığını ifade eden Hurma, Kayserispor'un ödeme ahlakı olan bir kulüp olduğunu, hiçbir futbolcularına borçlarının olmadığını söyledi. Mehmet Topuz'un da alacağı olmadığını kaydeden Hurma, ''Mehmet, alacağı olduğunu iddia ediyorsa, belgeleri ile birlikte Federasyona başvurabilir'' dedi.
Maraton
anilton
06.Haziran.2009, 18:43
Ne oldu Süleyman Hurma nasıl döndün bir anda...
Dün Kayserispor'dan çıkmıştır M.Topuz.Bizim bir alakamız kalmadı,Topuz'u isteyen F.Bahçe'den alsın diyordun...
Şimdi çıktın M.Topuz istemezse F.Bahçe ile olan anlaşma geçersiz olur bizer döner bizim kapımız açık diyorsun...
İstemiyor Topuz F.Bahçe'de oynamayı.İmzalamayıp size dönecek.Sizde ya 1 sezon bekletip bize bedavaya vereceksiniz-ki bu paragözlülükle mümkün değil- ya da bize satmaya mecbursunuz.Bu kadar basit işte...
Tartışmanın bir anlamı yok...
deniz.91
06.Haziran.2009, 18:46
Ne oldu Süleyman Hurma nasıl döndün bir anda...
Dün Kayserispor'dan çıkmıştır M.Topuz.Bizim bir alakamız kalmadı,Topuz'u isteyen F.Bahçe'den alsın diyordun...
Şimdi çıktın M.Topuz istemezse F.Bahçe ile olan anlaşma geçersiz olur bizer döner bizim kapımız açık diyorsun...
İstemiyor Topuz F.Bahçe'de oynamayı.İmzalamayıp size dönecek.Sizde ya 1 sezon bekletip bize bedavaya vereceksiniz-ki bu paragözlülükle mümkün değil- ya da bize satmaya mecbursunuz.Bu kadar basit işte...
Tartışmanın bir anlamı yok...
Ne demek size satmaya mecbur.Süleyman Hurma yaş tahtaya basmaz onları hiç düşünmüyormu sanıyorsunuz
anilton
06.Haziran.2009, 18:48
Ne demek size satmaya mecbur.Süleyman Hurma yaş tahtaya basmaz onları hiç düşünmüyormu sanıyorsunuz
Ben ne yazmışım sen ne cevap vermişsin Deniz...
eXcitinG
06.Haziran.2009, 18:50
Serkan buraya da sen bir TIP at yahu :D
deniz.91
06.Haziran.2009, 18:51
Ne yazmışım ben sen fanere gitmez bir sene kayseride kalır seneye bedavaya alırız yada bu sene bize satmaya mecbur demişin.Kayserispor inat ettiyse size vermez ne kadar para verirseniz verin seneyede yar etmez seneye bedava kaçırırmı böyle bir oyuncuyu herşeyi düşünmüştür.Zaten bu olay yakında kapanır benim düşünce Mehmet Topzu bir iki günden imzalar FB ile en geç
anilton
06.Haziran.2009, 18:57
Deniz,Mehmet Topuz bu saatten sonra Beşiktaş'tan başka hiçbir takımda oynamaz.Daha kaç defa söyleyecek bunu.Gerekirse Kayseriye döner 1 sene oynamam sezon sonunda bedavaya imza atarım dedi.Kayseripor bu oyuncunun böyle yapacağını bile bile elinde tutacak değil.Zaten zorla oynasada faydası dokunmaz.Hem boş yere yıllık ücretini verirsiniz hemde bonservis bedeli kazanılmadan gitmiş olur.Bu yüzden bize satmaya mecbur,anladın mı?
MeMo
06.Haziran.2009, 18:59
Deniz,Mehmet Topuz bu saatten sonra Beşiktaş'tan başka hiçbir takımda oynamaz.Daha kaç defa söyleyecek bunu.Gerekirse Kayseriye döner 1 sene oynamam sezon sonunda bedavaya imza atarım dedi.Kayseripor bu oyuncunun böyle yapacağını bile bile elinde tutacak değil.Zaten zorla oynasada faydası dokunmaz.Hem boş yere yıllık ücretini verirsiniz hemde bonservis bedeli kazanılmadan gitmiş olur.Bu yüzden bize satmaya mecbur,anladın mı?
Bu mecburiyeti anlamadım ben kim niye birine bişeyi satmaya mecbur olsun ki.Bu kadar mı küçük bu kulüpler?Niye anlaşmazlıkların olduğu bir kulübe satsın ki?
anilton
06.Haziran.2009, 19:00
Offfffffffffff...
Bilerek mi yapıyorsunuz?Yoksa gerçekten mi anlamıyorsunuz?
scar face
06.Haziran.2009, 19:02
Mehmet Topuz bizi istemiyorsa 30 milyonluk sarı laciverde gönül veren taraftar onu hiç istemez insallah sorun çözülür...
deniz.91
06.Haziran.2009, 19:05
Bende diyorum Bu adamlar böyle bir hatayı yapacak kadar bu adamı bedavaya kaçıracak kadar işi bilmiyorlarmı herşeyi düşünmüşlerdir.Hadi anlaşmadı Megmet Topuz fenerle.KayserininBJKye satma gibi bir zorunluluğu yok o adamı paf takımda oynatır yine satmaz ama böyle birşeyide yapmaz Süleyman Hurma çok rahat konuşuyor bir bildiği vardır.Topuzu öyle yada böyle biryere yollar ama istedikleri biryere zorunlu değil
anilton
06.Haziran.2009, 19:07
Tamam bekleyelim,görelim...
Sekopej
06.Haziran.2009, 19:09
Hurma'nın bugünkü açıklamaları olması gerektiği gibi olmuş. Fenerbahçe ile Kayserispor anlaştı, sıra oyuncuda. Oyuncu ile anlaşılmasa zaten Fenerbahçe bonservisi almaz, Kayseri de vermez. Bizim de dediğimiz bu.
Beşiktaş bize gelmedi, gelseydi farklı olurdu demiş Hurma. Bu saatten sonra Fenerbahçe'ye gelmesi imkansız, daha da aynı şeyleri yazmayalım derim ben.
Hukuki süreç başlatmak 2 tarafın da işine gelmez. Fiyatı 5 iken 8 verir Beşiktaş ve transfer sonuçlanır. Kayseri daha çok para kazanmış olur sadece.
Serkan buraya da sen bir TIP at yahu :D
Bence ce burada da bu konuda TIP olsun. Yok mu başka isim onlar üzerine konuşalım.:D
Alicanfmfan
06.Haziran.2009, 19:10
Mehmet Topuz bizi istemiyorsa 30 milyonluk sarı laciverde gönül veren taraftar onu hiç istemez insallah sorun çözülür...
Geçen gün 20 idi şimdi 30 olmus oha Burak :D
BeeTLeJuiCe
06.Haziran.2009, 19:11
Olmaz mı Serkan. :D
Seedorf, Poulsen, Maxi Rodriguez, Özer, Bekir, Sercan, Volkan Şen, Appiah, İbrahim Dağaşan, Ediz
Bi sürü isim var gündem de :)
Since-1907
06.Haziran.2009, 19:13
Özer var Özer :)
Sekopej
06.Haziran.2009, 19:14
Aykut geldiğinde yanında Özer'i de getirir, o konuda şüphem yok.
nannar
06.Haziran.2009, 19:23
Mehmet Topuz olayında tüm suç önce Fb ve BJK başkanlarının ,sonra da kayserispor yöneticilerinindir... BJK ve FB başkanı kendi nefsi hırslarından dolayı iki kulübüde mahalle takımı gibi yönetiyorlar :) Kayser yönetimine gelince, yaptıkları açıklamalarda sanki verdikleri sözü tutuyormuş havasındalar ancak kesinlikle fiyat arttırarak BJK'ye satmanın planlarını yapıyorlar benim düşünceme göre... Mehmet Topuz BJK'liyim ve FB'de oynamam diyrek resti çekti zaten... FB oyuncuyla anlaşamayacak (zaten FB taraftarı da istemez sanırım anlaşılmasını) ,sonra BJK ile kayseri yönetimi masaya oturacak ve BJK'ye diledikleri gibi yüksek fiyata Mehmet Topuz'u satacaklar... Sonra BJK taraftarı kendilerini desteklediği için değil de FB'yi terslediği için Mhmet Topuz'u göklere çıkartacak... Topuz da havaya girecek (karakteri buna müsait) ,sonra da kendi kendine sönüp gidecek... Mehmet topuz benim en begendiğim oyunculardan biriydi ancak sonu böyle olacak kanımca :D Bu şekilde transfer olmamalıydı... Sorumlusu da kayseri yönetimidir... Bonservisini bir takıma satmadan önce futbolcunun görüşü alını benim bildiğim :) herkes BJK yönetimini oyuncunun aklını çelmekle suçluyor ancak Mehmet Topuz ben BJK'de oynamak istiyorum dediği anda oynamıyor ki, sonuçta önce futbolcunun gönlünü alıp sonra da kulübüyle masaya oturmak bana daha normal gibi geliyor açıkcası :) Eğer futbolcu istemiyorsa kulüple önce görüşsen ya da sonra görüşsen bir anlam ifade etmiyor... Kulüpler için önemli olan maddiyat, oyuncular için hem maddiyat hem duygulardır... en azından türk futbolcusu için duygusallık önemlidir... Transferde de önce bu işin duygusallık yönünü bitirip sonra maddi boyuta geçilmesi bana daha mantıklı geliyor... Sonuç itibariyle Türkiye'nin güzide iki kulübünü birbirine düşüren Kayserispor yönetimi bu işin içinden hiç suçsuz gibi çıkacak ve tüm suç BJK ve FB'ye yüklenecek :)
Sekopej
06.Haziran.2009, 19:31
Abi tekrarlamış olacağım ama kulüple görüşmeden oyuncu ile görüşemezsin, anlaşamazsın. Bunu ben demiyorum, FIFA diyor. Fenerbahçe'nin kendisini istediğinden haberi var Topuz'un, 10 gündür 2 kulüp arasında pazarlıklar sürüyor, kulüple anlaşmadan oyuncuya geçemezsin ki, bu fmde de böyle. Topuz bu 10 günlük süreç başlamadan Fenerbahçe'yi reeddetseydi Fenerbahçe de boşuna zamanını pazarlık yapmakla harcamazdı.
Oyuncuyla anlaşırsan oyuncu takımda kalırsam huzursuzluk çıkarırım, seneye bedavaya giderim gibi tehditler savurabilir, ve 3 e satıldıysa sırf zarar etmemek için kulüp 1 e vermeye de razı olur. Bu nedenle oyuncu ile değil önce kulüp ile anlaşılmalı.
Topuz hiç demesin Fenerbahçe'nin beni istediğinden haberim yoktu diye, 10 gündür görüşüldüğünü kendisi söyledi.
Daha da konuşmayacağım bu konuda yahu, yazarken yoruluyorum.:D
barahir
06.Haziran.2009, 20:30
Vıııyhhh Dıkandım ha...
Yeter ya Mehmet, mehmet.. ilk defa ismimden bu kadar sıkıldım yahu..
nekop
06.Haziran.2009, 21:02
Mourinho A.Cole ile yemek yerken görüldüğü için 350 bin paund ve 3 puan silinme cezasımı ne almıştı.Kayserispor'lu yöneticilerde en kötü ihtimal FİFA'ya başvurur.Yemek yediği için verdikleri cezaya bakarsak bu yapılanlardan sonra Beşiktaş'ta Mehmet konusunda Kayserispor'a neredeyse bonservis bedeline yakın sayılabilecek bir bedel ödemek zorunda kalır bence..Ayrıca Kayserispor'la sözleşme yenilemezse bile 1 yıl daha yararlanır.En kötü ihtimal bu yaz 3-4 milyon euroya avrupa takımlarından birine yada en iyi ihtimal 10 milyon euro civarına Ruslara satılır.
Knightmare
06.Haziran.2009, 21:19
ayrı bir konu açılmasını talep ediyorum mehmet topuz için :D Beşiktaş ve Fenerbahçe transfer haberleri yerine ayrı bir yerde tartışılsın yeterince kirlettik buraları :)
brotha
06.Haziran.2009, 21:22
adam besiktastan baska takima gitmiyecegim, gerekirse 1 sene kayseride oynayip seneye bedavaya gidecegim diye kac kere aciklama yapti kimse anlamadi. dun en son yine roportaj yapti, ya besiktasa giderim ya kayseride 1 sene kalirim aciklamasi yapti daha da konusmayacagini soyledi. hala insanlar degisik degisik yorumlar yapiyor. Mehmet topuz avrupayada gitmeyecek, fenerede gitmeyecek bu kadar basit. Bu adam bu yaz doneminde bize satilmaz ise bir sene daha kayseride oynamak zorunda kalip, ocakda yine bize imza atip seneye bizde olucak.
Eger Kayserispor yonetimi boyle bir seyi goze alabiliyorsa, varsin satmasin bize. Kalsin takimlarinda seneye bedavaya gelicek. Bunu ben degil Mehmet topuz ve menajeri yuz kere soyledi. Ama ben kayserisporun 1 sene bekleyecegini dusunmuyorum, boyle bir oyuncuyu bedavaya kacirmaktansa eninde sonunda istedikleri paraya bu yaz bize satacaklarini dusunuyorum.
Universal
06.Haziran.2009, 21:41
Nedemek oynayamaz? Kayserispor satmassa bu sezon Kayserispor'dan başka hiçbir takımda oynayamaz... Mehmet Topuz istiyor diye, Kayserispor onu satmak zorunda değil.
Knightmare
06.Haziran.2009, 21:46
Mehmet Topuz ne isterse o olur :) Fener'e gidicem derse gider, Beşiktaş'a gidicem derse de ya transferi hallolur ya da bir sezon bekler :p
eGowiCh
06.Haziran.2009, 23:01
M.Topuz transferinde Beşiktaş'ın tutumunu savunan, futbolcunun isteği olsun diyen, oyuncu köle değildir yaklaşımında bulunan Beşiktaşlı arkadaşlara birkaç soru:
- Fahri Tatan'ın bonservisini Konyaspor'a veren ve oyuncuyu bu kulüple anlaşmaya zorlayan savunduğunuz Beşiktaş değil miydi?
- Mondragon'un bonservisini oyuncuyla anlaşmadan alan Beşiktaş kulübü değil miydi?
- Nihat istememesine rağmen para kazanmak uğruna Real Sociedad'a satan Beşiktaş değil miydi?
- Ertuğrul Sağlam'ı takasla kendisine sorulmadan gönderen Beşiktaş değil miydi?
- Yusuf'a karşılık Bursaspor'a Aydın'ın bonservisini futbolcunun isteği olmadan veren Beşiktaş değil miydi?
Şimdi sizin "oyuncu köle değildir" yaklaşımınız tamamen çürümüş oluyor, bunu defalarca yapan sizsiniz. O yüzden bu konuda kendinizi haklı göstermenizin lüzumu yok.
Bizim duruşumuz doğrudur demeye hakkınız da yok, çünkü futbolcunun isteklerini hiçe sayarken o duruş neredeydi? Madem Fenerbahçe futbolcunun isteklerini hiçe sayıp ezik bir duruş gösteriyor, Beşiktaş bunu yaparken gösterdiği duruşun adı neydi?
Sonuç ne olur bilmiyorum ama medyada sanki Fenerbahçe YANLIŞ BİR ŞEY yapmış gibi gösteriliyor ki bu beni sinirlendiriyor. Çünkü Fenerbahçe hukuka uygun olmayan hiçbir şey yapmadığı gibi futbolcuyu köle yerine de koymamıştır, kulübü adam yerine koymamazlık da yapmamıştır, futbolcu da kaçırmamıştır. Gidip efendi gibi, kurallara uygun şekilde futbolcunun bonservisi konusunda Kayserispor ile anlaşmıştır. Fenerbahçe'ye yapılan her türlü eleştiri tamamen haksız, yersiz ve mantık dışıdır.
KaF KeF
06.Haziran.2009, 23:11
Ve Aziz Yıldırım da konuştu
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Mehmet Topuz transferiyle ilgili son sözü Futbol Federasyonu'nun söyleyeceğini belirtti. Başkan Aziz Yıldırım, Başkan Vekili Nihat Özdemir ve gazeteci Fatih Çekirge'nin de mücadele ettiği 2009 İlkbahar Tenis Turnuvası'nda birinciye kupa vermek üzere Ankara'ya geldi.Turnuva sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Aziz Yıldırım, Beşiktaş'ta forma giymek istediğini ancak bonservisini aldıkları futbolcu Mehmet Topuz transferiyle ilgili olarak son kararı Futbol Federasyonu'nun vereceğini söyledi.
06.06.2009
Kaynak : DHA
barahir
06.Haziran.2009, 23:13
Ve Aziz Yıldırım da konuştu
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Mehmet Topuz transferiyle ilgili son sözü Futbol Federasyonu'nun söyleyeceğini belirtti. Başkan Aziz Yıldırım, Başkan Vekili Nihat Özdemir ve gazeteci Fatih Çekirge'nin de mücadele ettiği 2009 İlkbahar Tenis Turnuvası'nda birinciye kupa vermek üzere Ankara'ya geldi.Turnuva sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Aziz Yıldırım, Beşiktaş'ta forma giymek istediğini ancak bonservisini aldıkları futbolcu Mehmet Topuz transferiyle ilgili olarak son kararı Futbol Federasyonu'nun vereceğini söyledi.
06.06.2009
İşte bi başkanın yapması gereken açıklama budur.. Okusun da öğrensinler başkanlık nasıl yapılır?..
eXcitinG
06.Haziran.2009, 23:19
M.Topuz transferinde Beşiktaş'ın tutumunu savunan, futbolcunun isteği olsun diyen, oyuncu köle değildir yaklaşımında bulunan Beşiktaşlı arkadaşlara birkaç soru:
- Fahri Tatan'ın bonservisini Konyaspor'a veren ve oyuncuyu bu kulüple anlaşmaya zorlayan savunduğunuz Beşiktaş değil miydi?
- Mondragon'un bonservisini oyuncuyla anlaşmadan alan Beşiktaş kulübü değil miydi?
- Nihat istememesine rağmen para kazanmak uğruna Real Sociedad'a satan Beşiktaş değil miydi?
- Ertuğrul Sağlam'ı takasla kendisine sorulmadan gönderen Beşiktaş değil miydi?
- Yusuf'a karşılık Bursaspor'a Aydın'ın bonservisini futbolcunun isteği olmadan veren Beşiktaş değil miydi?
Şimdi sizin "oyuncu köle değildir" yaklaşımınız tamamen çürümüş oluyor, bunu defalarca yapan sizsiniz. O yüzden bu konuda kendinizi haklı göstermenizin lüzumu yok.
Bizim duruşumuz doğrudur demeye hakkınız da yok, çünkü futbolcunun isteklerini hiçe sayarken o duruş neredeydi? Madem Fenerbahçe futbolcunun isteklerini hiçe sayıp EZİK bir duruş gösteriyor, Beşiktaş bunu yaparken gösterdiği duruşun adı neydi?
Sonuç ne olur bilmiyorum ama medyada sanki Fenerbahçe YANLIŞ BİR ŞEY yapmış gibi gösteriliyor ki bu beni sinirlendiriyor. Çünkü Fenerbahçe hukuka uygun olmayan hiçbir şey yapmadığı gibi futbolcuyu köle yerine de koymamıştır, kulübü adam yerine koymamazlık da yapmamıştır, futbolcu da kaçırmamıştır. Gidip efendi gibi, kurallara uygun şekilde futbolcunun bonservisi konusunda Kayserispor ile anlaşmıştır. Fenerbahçe'ye yapılan her türlü eleştiri tamamen haksız, yersiz ve mantık dışıdır.
Fahri Tatan a yapıLanLarı hiç bir Beşiktaş taraftarı onayLamadı. Madem Fahri gitmek istemiyordu, diretseydi, hakLarını arasaydı gitmeseydi. Oda öLçtü, biçti ve gitmenin daha iyi oLacağına karar verdi ve oynamaya başLadı..
Nihat oLayında da Nihatın gönLü zaten vardı, Beşiktaş zorLa satmadı, Nihat ın biLgisi dahiLinde oLdu zaten sadece Nihat biraz Sociedad a burun kıvırdı ama Toschak zaten onun akLını çeLdi, Beşiktaş dur deseydi de gidecekti.
Yusuf oLayında Aydını verdik, ama Aydın ne yaptı, ben oynamam kardeşim dedi restini çekti..Kimse kafasına siLah dayamadı ve paşa paşa geri geLdi idmanına çıktı..İstemediği bir yere zorLada veriLmedi.
ErtuğruL SağLam konusunda da hoca oLayında hocaya sormak zorunda değiL kuLübLer, eğer ortada bir başarısızLık varsa gönderme hakkı tabi ki vardır, hem öyLe senin dediğin gibi bir hocaya sormama oLayı yoktu. ErtuğruL SağLam da biLiyordu gideceğini zaten, kimse onu pat diye göndermedi.
Şunu unutma herşey oyuncuda biter. Ne oyuncuLar geLdi, Tümer, İLhan, Toraman, Yusuf vs gibi hepsi kendi terchiLerinde oynadıLar ve hepsi de başka takımLara veriLmesine rağmen geLdiLer oynadıLar. Topuz da iLLa oynayacam derse geLir oynar.:)
eXcitinG
06.Haziran.2009, 23:23
Bu gibi oLayLar her takımın geçmişinde yaşandı. Sizin Ortega ya yaptıkLarınız çok iyi şeyLermiydi. Bir Dünya starını bitirdiniz yahu. Adam oynamak istemiyorum, ayrıLacağım dedi, koLayLık istedi vermediniz, adam bırakın cebimden para vereyim bonservisimi aLayım dedi adamın hayatını bitirdiniz.
Herkesin geçmişinde hataLar vardır. Kimse 4X4 değiL.
EreN
06.Haziran.2009, 23:32
Bu gibi oLayLar her takımın geçmişinde yaşandı. Sizin Ortega ya yaptıkLarınız çok iyi şeyLermiydi. Bir Dünya starını bitirdiniz yahu. Adam oynamak istemiyorum, ayrıLacağım dedi, koLayLık istedi vermediniz, adam bırakın cebimden para vereyim bonservisimi aLayım dedi adamın hayatını bitirdiniz.
Herkesin geçmişinde hataLar vardır. Kimse 4X4 değiL.
Ortega efendi lütfedip gelmedi ki anlaşmaya:)
Sekopej
06.Haziran.2009, 23:34
Abi Ertuğrul olayı oyunculuk döneminde, Ertuğrul kamptayken Samsun'a satılması olayı galiba. Havaalanında ağlarken görmüştük kendisini.
Ortega geleli 3 ay olmadan sorunlar çıkarmaya başladı ve 6 ay içinde de gitti. Fenerbahçe ne fedakarlıklar yaptı da getirdi ama o kıymetini bilemedi. Sözleşmesi devam ederken giden adama ne kolaylığı yapacaksın ki? Bu hata değildir, hata varsa da Ortega'ya aittir. CAS'ın da onayladığı Fenerbahçe'nin kazandığı dava var ortada, burada nasıl hatalı olabilir ki Fenerbahçe?
Ha o dönemde takımda gruplaşmalar olduğu, Ogün ve Rüştü'nün Ortega asansöre binmek isterken suratına kapattıkları, ona tavır aldıkları falan gündeme geldi. Zaten bu gruplaşmadan dolayı Aziz Yıldırım Rüştü'yü pek sevmez, 2. gelişi de Daum'un zorlamasıyla olmuştu, 2 gidişte de ısrarcı olunmadı. Sezon sonu da bu gruplaşmayı yapanların hepsiyle yollar ayrıldı zaten o sezon. Hata varsa takımda ikilik çıkmasını engelleyememek hatadır, Ortaga kaçtıktan sonrasında Fenerbahçe doğru olanı yapmıştır.
Appiah bıraktı gitti, Fenerbahçe yine aynı şeyleri yaptı, şu anda Appiah'ın Fenerbahçe'ye dönmekten başka şansı yok. Aurelio gitti yine aynı şeyler, kararı CAS'a taşırlarsa ve orada da Fenerbahçe kazanırsa Aurelio için bu parayı ödeyecek kulüp bulmak da zor olacak, artık o zaman jübilesini yapar.
Oyuncu sende sözleşmesi varken bırakıp gitsin, sen o sezon tarihinin en kötü sezonunu geçir, sonra da o oyuncuya kolaylık sağla. Buna kolaylık değil enayilik denir bence abi.:)
Fernando Gago
06.Haziran.2009, 23:44
http://www.ligtv.com.tr/LigTvComTrOzel.aspx?r=1&hid=19102&p=6
Bir bakmanızı öneririm . İlgiç çook ilginç :)
BaFraLı
06.Haziran.2009, 23:50
NTVspor'a filan bakıyorumda adam çıkıyor '' ben Beşiktaş'lıyım ailecek Beşiktaş'lıyız,Beşitaş'ta top oynamak istiyorum diyor.Fenerbahçe'de teklif mi yapıyor valla tam bir yılan hikayesi oldu bu transfer.
Fernando Gago
06.Haziran.2009, 23:52
"3 BÜYÜKLERİ TUTMADIM"
-Futbolculara hep tuttuğun takım var mı diye sorulur. Futbolcular da 'küçükken bir takım tutuyordum ama artık profesyonelim, tutmuyorum'diyor.
Yok, ben şöyle söyleyeyim, benim abim Kayserispor Taraftarlar Derneği'ndeydi. Benim de elimden tutardı ve küçük yaşta maçlara götürürdü. Deplasmanlara bile götürürdü. Kayserispor aşkıyla büyüdüm. 1996 senesiydi diye hatırlıyorum, ilk maçıma çıktığımda stada çok değişik geldi bana. Hayal kursam imkansız gibi gelirdi bana. Kayserispor tribünlerinde ben taraftarken, bir gün baktım onlar beni seyrediyor. Düşünsene... Bana çok değişik gelmişti. O anı hiç unutamamam.. Saha yemyeşil ve cennet gibi birşeydi.
-Sen Kayserispor taraftarısın ve 3 büyüklerden hiçbirini tutmadın yani.
Yok tutmadım. Küçük yaştan beri, kendimi bildim bileli hep Kayserispor'un maçlarına gidip geldim. O yüzden Kayserispor'luyum.
-Peki 3 büyüklerden hiç sempati duyduğun oldu mu?
Sempati duyduğum derken, Avrupa Kupalarında oynarlarken herkes gibi ben de onları tutuyorum. Sempati olarak sadece bu oldu.
Kaynak:LigTV ( yukarıda linki verdim ) :) Mehmet'in ne dediği belli değil ki !
Universal
06.Haziran.2009, 23:56
Aziz Yıldırım Konuştu!
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_y0_Aziz_Yildirim008.jpg
Olaylı transfer çalışması hakkında sessizlik bozuldu !.. "Mehmet Topuz Fenerbahçe" duyurusundan beri bu konuda hiçbir açıklamanın gelmediği Fenerbahçe'de sessizliği Başkan Aziz Yıldırım bozdu !.. Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre Aziz Yıldırım bu konuda son sözü Türkiye Futbol Federasyonu'nun söyleyeceğini belirterek, geri adım atmaya niyetlerinin olmadığını ortaya koydu !..
Kaynak: Lig TV
Fernando Gago
06.Haziran.2009, 23:58
Fenerbahçe forması kutsaldır başkan Umarım böyle bir oyuncuyu takıma sokmazlar . Alırlarsa çok büyük tepki toplayacaklarına eminim . . .
anilton
07.Haziran.2009, 00:16
Bak işte buradan bile Aziz Yıldırım'ın amacı belli oluyor.Ben alamadım Beşiktaş'ta almasın mantığıyla hareket ediyor.Amaç sadece ve sadece inat,zorluk çıkarmak...
Şunu bir kez daha söylüyorum.Mehmet Topuz "tamam kabul ediyorum ben Fenerde oynamayı" demediği sürece-ki demez,demeyecek- bonservisi falan alamaz F.Bahçe...
Yani Topuz sözünden dönmediği sürece Fb etkisiz eleman durumunda şuanda...
uAburak89
07.Haziran.2009, 00:25
Mehmet Topuz ne dediğini bilmiyorum, yanar döner bir kişiliği var bu belli oldu. Beşiktaş ile anlaşmış bir şekilde, bence bunda kesinlikle Şampiyonlar Ligi faktörü var, kendisini çok üst düzey bir oyuncu olarak gördüğü için Beşiktaş sayesinde Avrupa arenasında prim yapıp oraya geçeceğini falan düşündü herhalde. (Tabii böyle bir şey asla olamaz, orası ayrı.) Beşiktaşlıyım, Beşiktaşlıyız açıklamaları da Taraftara oynamak için, klasik hareketler.
Fenerbahçe kulüp ile anlaşmış, bana göre en mantıklı işi yapmışlar. Öncelik bu olmalı, bir hataları yok.
Beşiktaş direk oyuncu ile anlaşma yoluna giderek hata yapmış, büyük ihtimal başları yanacak bu yüzden.
Mehmet Topuz ise şimdi muhtemelen başı ellerinin arasında düşünüp duruyor kara kara. Fener'e gitmem açıklamaları da palavra, göz boyayacak aklınca, verdiği sözü tutacak. Sen ortalığı karıştır, ondan sonra erkeklik yap. Biz de yedik. Bu oyuncu kime gider, ne yapar bilmem de, mümkünse benim takımımdan ve Milli Takımdan ebediyen uzak olsun. Hiç bir zaman sevmedim, oyun tarzını beğenmedim, artık kişiliği ile de bir bütün olduğunu gösterdi.
Mehmet Topuz, kendini dev aynasında görerek, kendisini bitirmiştir...
anilton
07.Haziran.2009, 00:35
Sen zaten birşeyede muhalefet olmasan şaşırırım. Al gülüm Mehmet Topuz sizin olsun.
Benim birşeye muhalefet olduğum yok.Burada konuşuyoruz.O A diyor ben B diyorum öteki C diyor.Herkes burada birşeyler yazabilir kurallar çerçevesi içinde.Kimsenin kimseyi kısıtlama hakkı yok...
Aldım kabul ettim M.Topuz'u bende sağolasın verdiğin için...
Universal
07.Haziran.2009, 00:41
Bak işte buradan bile Aziz Yıldırım'ın amacı belli oluyor.Ben alamadım Beşiktaş'ta almasın mantığıyla hareket ediyor.Amaç sadece ve sadece inat,zorluk çıkarmak...
Şunu bir kez daha söylüyorum.Mehmet Topuz "tamam kabul ediyorum ben Fenerde oynamayı" demediği sürece-ki demez,demeyecek- bonservisi falan alamaz F.Bahçe...
Yani Topuz sözünden dönmediği sürece Fb etkisiz eleman durumunda şuanda...
Boşuna çabalıyorsun sende, Kayserispor'lu yetkililer az önce açıkladı, parayı veren düdüğü çalar diye. Beşiktaş bu saatten sonra Topuz için verdiğinden daha fazlasını vermeyecektir. Kısaca Kayserispor istemeden sizde alamıyorsunuz...
anilton
07.Haziran.2009, 00:45
Boşuna çabalıyorsun sende, Kayserispor'lu yetkililer az önce açıkladı, parayı veren düdüğü çalar diyeç Beşiktaş bu saatten sonra Topuz için verdiğinden daha fazlasını vermeyecektir. Kısaca Kayserispor istemeden sizde alamıyorsunuz...
Sonra bana neden sürekli yazıyorsun diyorsunuz...
Tekrar söylüyorum,bunda anlaşılmayacak birşey yok.M.Topuz bu saatten sonra sadece ve sadece Beşiktaş'ta oynamak istiyor.Şuanda iki şey olur.Ya Mehmet Topuz Kayseri'ye geri döner,sezon sonu bedavaya gelir.Ya da Kayseri bedavaya kaptırmamak için Beşiktaş'a satmaya karar verir...
Bunu anlamak çok mu zor?
EreN
07.Haziran.2009, 00:47
Ben sakinim zaten.Bende onu söylüyorum ama her seferinde aynı şeyler söylenip duruyor.Bende aynı cevapları vermek zorunda kalıyorum...
Olm bu senin sakin halin mi :D
anilton
07.Haziran.2009, 00:48
Gayet sakinin valla Eren...:D
TR.CaPTaiN
07.Haziran.2009, 01:00
Aragones'in kovulduğu açıklansa da keyfimiz tam rayına otursa. Bu İspanyollar acaba millet olarak bu kadar para düşkünü mü yoksa bu bizim pAragones mi böyle sadece ? Yani şöyle bir düşünüyorum 70 yaşına gelmişsin, şu güne kadar zaten kazanacağını kazanmışsındır, 7 sülalene yeter. Hatta karizman da çizilmesin diye lig devam ederken de kovulmadın. Daha ne diye para peşinde koşarsın ki ? Yani o yaştan sonra insan ne diye bu kadar sever parayı, hem de durumun o kadar iyiken.
Universal
07.Haziran.2009, 01:10
Sonra bana neden sürekli yazıyorsun diyorsunuz...
Tekrar söylüyorum,bunda anlaşılmayacak birşey yok.M.Topuz bu saatten sonra sadece ve sadece Beşiktaş'ta oynamak istiyor.Şuanda iki şey olur.Ya Mehmet Topuz Kayseri'ye geri döner,sezon sonu bedavaya gelir.Ya da Kayseri bedavaya kaptırmamak için Beşiktaş'a satmaya karar verir...
Bunu anlamak çok mu zor?
Bizine, bir sezon sonradan. Ben bu sezon için konuşuyorum. :)
Onurap
07.Haziran.2009, 01:44
Oyuncu istemediği halde Fenerbahçenin ısrarla transferi istemesi etik olmadığı gibi Fenerbahçe'nin büyüklüğüne yakışmıyor..
M..topuzun Beşiktaşlı olduğunuda sanmıyorum ayrıca bana göre talihsiz bi açıklama yaptı geri dönüşü olmadığı için Beşiktaşı istiyor..
tarikko
07.Haziran.2009, 03:14
Fenerbahçeli taraftarlar, iki gündür gündemi meşgul eden Mehmet Topuz transferini veto ettiler.
İnternette Fenerbahçeli taraftarların buluşma noktası olan ''www.antu.com'' adresli web sitesinde gerçekleştirilen Mehmet Topuzun transfer edilmesini istiyormusunuz?'' sorusunun yer aldığı ankette ''Hayır'' seçeneği yüzde 57.53 oy aldı.
"İstiyordum ancak yapmış olduğu açıklamalardan sonra kararsızım" seçeneğine yüzde 24.96 oy veren taraftarlar "Evet" seçeneğine de 17.49 oy verdiler.
Maraton
TR.CaPTaiN
07.Haziran.2009, 03:29
Poulsen alınabilirse son yılların en iyi transferlerinden biri olur. Tam manasıyla görev adamı ve rakibini alıntı bir tabirler futboldan soğutacak kadar yıpratan bir oyuncu. Hele ki İtalyan basınında geçtiği gibi 5 m € gibi rakamlara müthiş bir transfer olur ama sanmıyorum bu kadar ucuz olacağını. Tabi bir de oyuncuyu ikna etme kısmı var. Sonuçta bu sezon maalesef Şampiyonlar Ligi'nde yokuz ve Avrupa'dan kaliteli bir oyuncuyu getirirken ŞL önemli bir koz.
Diğer taraftan yazılanlara göre; Seedorf 33 yaşında olmasına rağmen çok iyi transfer olur. Avrupa'nın kariyeri en parlak oyuncularından bir tanesi. Nasıl ki top Carlos'a geldiğinde herkeste bir rahatlama oluyorsa ortasahada top Seedorf'a geldiğinde de aynı şey olacaktır fakat Milan gibi tecrübeli oyunculardan sonuna kadar faydalanan bir kulübün Seedorf'u bırakacağını sanmıyorum. Bıraksa dahi Seedorf'un Türkiye'ye geleceğini düşünmüyorum.
Diğer isim Rodriguez ise herhalde içlerinde transferinin gerçekleşmesi en zor olan. Hatta bana göre imkansıza yakın. Ama şu son birkaç yılı saymazsak Aziz Yıldırım Türkiye'ye havaalanına indiğinde dahi inanamayacağımız oyuncular getirmiş bir başkandır ve ne yapacağı belli olmaz.
Türkiye'den kesinlikle kaptırılmaması gereken bir oyuncu varsa o da Özer'dir. Aykut Kocaman O'na takım oyununu çok iyi aşıladı ve yeteneklerini bireysel olarak değil takıma yansıtabileceği bir şekle soktu. Aykut hocanın da Fenerbahçe'ye geleceğini varsayarsak Özer'in hocasının peşinden Fenerbahçe'ye gelmesi mümkündür. Ve çok başarılı olacağına inanıyorum.
Volkan Şen ve Sercan için Bursaspor kongresinin bitmesi bekleniyor ama Ertuğrul hoca da her fırsatta bu oyuncuları bırakmayacaklarını belirtiyor. Ertuğrul Sağlam'la istikrar peşinde olan Bursaspor'un da hocanın rızası olmadan futbolcuyu vermek isteyeceğini sanmıyorum. Nihayetinde Ertuğrul hocayı daha baştan soğutabilir önemli 2 oyuncusunun kendi rızası olmadan satılması.
Menajeri aracılığıyla kendisini CSKA'nın istediği haberlerini yayınlattığını düşündüğüm Deivid'in Fenerbahçe'ye bir katkısı olacağını sanmıyorum. Yabancı kontenjanından dolayı gönderilmelidir.
Uğur Boral her ne kadar istikrarsız olsa dahi, yedekte durup maçların durumuna göre oyuna girip, etkili olabilecek bir oyuncu. İlk 11 olmasa da takımda tutulmalı.
Selçuk bu seneki kötü Fenerbahçe'de bazı maçlarda sivrilse de kendini hiç geliştiremedi. Geldiğinde Selçuk ne ise şu anda da aynı Selçuk. Kaldı ki kadro olarak geriye gittiğimizin bir göstergesidir Selçuk. Şundan birkaç sezon öncesine kadar kulübede oturan Selçuk bu sezon ortasahanın vazgeçilmez adamı şeklinde oynadı. Bence gönderilmelidir, yerine kulübe için Anadolu'dan genç iş yapabilecek bir isim alınmalıdır.
Başlarda gönderilecekler listesinde çok sık ismi geçen Yasin'in kulüpte kalması gerektiğini düşünüyorum. Son haftalarda bulduğu şansları çok iyi değerlendirdi ve forma giydiği takdirde kendisini geliştirebileceğini gösterdi. Kesinlikle kalmalı.
Can ve Josico gönderilmelidir. Yanılmıyorsam Maldonado'nun da sözleşmesi sona erdi. Teşekkür edilerek yollar bu oyuncularla da ayrılmalıdır.
Yanlış bilmiyorsam Pazartesi günü transfer dönemi resmen açılıyor ve Başkan'dan önemli transferler bekliyorum. Bu sefer çok güveniyoruz.
Sekopej
07.Haziran.2009, 03:36
Tespitlerine bende katılıyorum. Ali Bilgin, Can, Maldonado, Josico, Vederson, Selçuk, İlhan (kiralık), Deivid, Edu, Lugano (herhalde gidecek), eğer yerine Daum isim bulduysa Carlos gönderilmeli.
Burak'ı yazmadım, Daum ile bir şans yakalayabilir.
BeeTLeJuiCe
07.Haziran.2009, 04:02
Selçuk hariç hepsine katılıyorum Muhammed. Selçuktan hala yararlanabiliriz, çalım atamadığını öğrendiğinde bize olan yararı artacaktır :D
Gitmesi gereken kişi Deniz bence. Miladını oldurdu artık, Selçuk rotasyonda ihtimacımızın olabileceği bir oyuncu. Konuşulanlara göre elimizde sadece Emre kalacağına göre Selçuğuda elimizde tutmalıyız, Selçuktan daha kalitesini almak pek ucuza mal olmaz düşüncesindeyim.
Sheriff
07.Haziran.2009, 04:07
Bence herkes kalsın Selçuk gitsin..
KanaKe
07.Haziran.2009, 04:26
Bence herkes kalsın Selçuk gitsin..
Dogru tespit :icon_lol:
OMANA
07.Haziran.2009, 04:44
acaba türkiyede futbolun en önemli konusu milleti birbirine düşüren bu Mehmet Topuzneden milli takımda yok..bu kadar iyi oyuncu ama ne hikmetse milli takımda yok..
sebebini bilenler mehmet topuzunda karakterini öğrenir.....
Açıkcası Başkana çok kızgınım çok..
ya zamanında al...
yada bırak nere gidiyorsa gitsin..
bu saatten sonra topuz asla fenerbahçe taraftarının gönlüne giremez zaten..
bu arada bazı beşiktaşlı arkadaşların...
amanda oyuncuyu zorlamamalı oyuncu hangi takımı isterse ona saygı duyulmalı diyor...zaten beşiktaş çok saygılı davranır transferde hep...
mesela Mondragonnun bonserviisi mezuunda....
mesela ilhan mansızın galatasaraydan kaçırılmasında...
velhasıl ne beşiktaş ne bizim fenerbahçe nede başka bir takımımız daha hala düzgün karakterli bir transfer poitikasıını böyle bir kültürü yerleştıremediler...
tabi silah zoruyla oyuncuların kaçırıldığı günleride gördü bu türk futbol tarihi...
BeeTLeJuiCe
07.Haziran.2009, 05:19
Transfer Dönemi 8 Haziranda başlıyor. O Tarihten önce Fenerbahçemizin transferleri :D
Özer Hurmacı
İsmail Köybaşı
Ediz Bahtiyaroğlu
Bekir İrtegün
Sezer Öztürk
Nizamettin Çalışkan
İbrahim Dağaşan
Sezer Badur
Volkan Şen
Sercan Yıldırım
Nihat Kahveci
Hamit Altıntop
Halil Altıntop
Mevlüt Erdinç
Mehmet Ekici
Deniz Yılmaz
Gökdeniz Karadeniz
Mehmet Topuz
Eren Güngör
Çağlar Birinci
Sinan Bolat
Ufuk Ceylan
Fabio Bilica
Christian Poulsen
Clarence Seedorf
Ronaldinho Gaucho
Samuel Eto´o
Thierry Henry
David Trezeguet
Alou Diarra
Ruud Van Nistelrooy
Juninho Pernambucano
Florent Malouda
Sydney Govou
Julio Baptista
Maxi Rodriguez
Ibson
Stephen Appiah
Tim Wiese
Miroslav Klose
Tranquillo Barnetta
Gromel
Andriy Shevchenko
Thiago Mendes
Tomas Rosicky
Claudio Pizzarro
Patrick Vieira
Grafite
İvan Cordoba
Naldo
Luciano Spaletti
Lucescu
Daum
Ersun Yanal
Aykut Kocaman
Scolari
Ancelotti
Maşallah baya hareketli geçiyor :D
Alicanfmfan
07.Haziran.2009, 05:23
Yarın ki haberi söyliyeyim ,
İbrahimovic'ten Rötar
İsveçli yıldız Fenerbahçe'ye gitmek istedigi açıkladı vsvsvsvs gibi gazetesi satsın amaclı haberleri görebiliriz bu aralar aynı şekilde Gs ve Bjk içinde geçerli :D
goosfraba
07.Haziran.2009, 09:26
Corriere Dello Sport veya Tuttosport, Fenerbahçe'nin Poulsen için 8 milyon euro teklif ettiğini yazmış sanırım. Bu konuda Özgür'ün yorumunu bekliyorum.
nerazzuri
07.Haziran.2009, 12:28
Yarın ki haberi söyliyeyim ,
İbrahimovic'ten Rötar
İsveçli yıldız Fenerbahçe'ye gitmek istedigi açıkladı vsvsvsvs gibi gazetesi satsın amaclı haberleri görebiliriz bu aralar aynı şekilde Gs ve Bjk içinde geçerli :D
Böyle bir haber çıkmıştı bir ara, hatta havalimanında bekleyenler bile olmuştu yanlış hatırlamıyorsam :) Juventus'un küme düşürüldüğü sezon. 1 sezon kiralık oynayacak deniliyordu.
EreN
07.Haziran.2009, 12:46
Abiler QTM'ye bakacak olsak, robert pires şu an uçakta GSye geliyor. :D
LaigLeNoiR
07.Haziran.2009, 14:02
Fenerbahçeli taraftarlar, iki gündür gündemi meşgul eden Mehmet Topuz transferini veto ettiler.
İnternette Fenerbahçeli taraftarların buluşma noktası olan ''www.antu.com'' adresli web sitesinde gerçekleştirilen Mehmet Topuzun transfer edilmesini istiyormusunuz?'' sorusunun yer aldığı ankette ''Hayır'' seçeneği yüzde 57.53 oy aldı.
"İstiyordum ancak yapmış olduğu açıklamalardan sonra kararsızım" seçeneğine yüzde 24.96 oy veren taraftarlar "Evet" seçeneğine de 17.49 oy verdiler.
Maraton
Mehmet Topuz'da şu anda Fener Fener diye yanıyordu :)
%25 oy'un nedemek olduğunu görüyorsunuz.Yani onlar gelmesini isteyenler.%17'si de hala gelsin diyenler.%42 Fener'li sizler gibi düşünmüyor yani.Belki sizde Topuz'u istiyorsunuz ama burada gurur yapıyorsunuz.
Açıkca söyleyin Topuz'u takımda görmek istediğinizi.İyi oyuncu olduğunu.
Ama hayır siz kendiniz alamıyorsunuz,oyuncu Beşiktaş'lıyım dedi diye gurur yapıp oyuncuya çamur atıyorsunuz.
İlhan Mansız'da alınırken aynı muhabbet olmuştu,neymiş Beşiktaş zorla kaçırmış.İlhan Mansız'da aynı şekilde Beşiktaş'lıyım diyordu ama Galatasaray'lılar kabul etmiyordu.İlhan Beşiktaş'a geldikten sonra herhalde herkes gördü ne kadar Beşiktaş'lı Galatasaray'lı olduğunu.
Mehmet Topuz'u da görecektir.
fenerbahce_1907
07.Haziran.2009, 14:18
’1 ay önce de bana Fenerliyim demişti!’
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, transfer gündemine bomba gibi düşen Mehmet Topuz olayıyla ilgili FANATİK’e çarpıcı açıklamalar yaptı: Mehmet’e, Önce kulübünle anlaşalım, sonra seninle konuşuruz’ dedim. O da bana, bizden başka kimseyle görüşmeyeceğini söyledi...
Beşiktaş’ın el sıkıştığı, Fenerbahçe’nin ise Kayserispor’dan bonservisini aldığı Mehmet Topuz’da dün somut bir gelişme olmazken Aziz Yıldırım, FANATİK’e çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. “Gelişmeleri şaşkınlıkla izliyorum” diyen Başkan, “Biz yaklaşık bir ay önce Mehmet’le görüştük. Kendisine önce kulübünle anlaşalım, sonra seninle konuşuruz dedik. O da bize Fenerbahçe’den başka takımla görüşmeyeceğini söyledi. İşin ilginç yanı ise doğuştan Beşiktaşlı olduğunu söyleyen bu çocuk, daha bir ay önce bana da Fenerbahçeli olduğunu ifade etti” dedi. Yıldırım şöyle devam etti: “Sonuçta biz Kayserispor yönetimi ile el sıkıştık ve bu futbolcunun bonservisini aldık. Bundan sonra konuyu Futbol Federasyonu çözsün.”
‘Öyle bir orta saha kuracağız ki...’
Fenerbahçe’nin patronu, yeni sezonda sıradışı bir takım kurmak için de sistemli bir çalışma yaptıklarını kaydetti. Özellikle orta saha için dünyaca ünlü isimlerle görüştüklerini vurgulayan Yıldırım, “Taraftarlara ve kongre üyelerine 3 yıl üst üste şampiyon olacak bir Fenerbahçe sözü verdik. Savaşan bir ekip yaratmak için çabalıyoruz. Öyle bir orta saha kuracağız ki, Türkiye’de üstüne başkası olmayacak. Fenerbahçeliler’in gönlü rahat olsun. Güzel günler bizi bekliyor” diye konuştu.
goosfraba
07.Haziran.2009, 14:19
Aziz Yıldırım'ın Fanatik'e açıklama yapacağını sanmıyorum muhtemelen yalandır.
Universal
07.Haziran.2009, 14:20
Aziz Yıldırım ek bir açıklama yaptı, mükemmel bir ortasaha kuracağımız söyleniyor ve ben iki gün önce hiçbir medya yazmadığı halde söylediğim isim olan Poulsen, Fenerbahçe'ye geliyor. :)
Aziz Yıldırım bu açıklamada, Mehmet Topuz'la birebir konuşmup ve Mehmet Topuz, ben Fenerbahçe'de oynamak istiyorum, kulübümle anlaşın gelin beni alın demiş...
Buradan çıkan sonuç Mehmet Topuz isterse Messi olsun, bu takımdan içeri girmemesi gerek. Böyle düşük karakterli oyuncularla, Fenerbahçe'nini işi olmaz. Sırf bu yüzden Maldonado ve Josico'yu Mehmet Topuz'a tercih ederim.
anilton
07.Haziran.2009, 14:29
Bu arada F.Bahçe'nin çok iyi bir sol açık ile anlaştığını duydum...
F.Bahçe'nin gündeminde olan yabancı sol açıkları sayarmısınız?
fenerbahce_1907
07.Haziran.2009, 14:31
Diego Capel,Barnetta.
tarikko
07.Haziran.2009, 14:32
İnş. birisi gelir artık Uğur Boral'ın yerine bir adam lazım .. Capel daha iyi olur bence ..
goosfraba
07.Haziran.2009, 14:33
Anıl kaynak verebilir misin? Yada veremiyorsan ne kadar güvenli bunu söylemen de yeterli.
anilton
07.Haziran.2009, 14:34
F.Bahçe'li yöneticileri ve futbolcuları tanıyan bir abi diyelim.Çok önemli üç yabancı ile anlaşıldığını,sol açıkın dünyaca ünlü ve çok iyi olduğunu söyledi.Ama isim vermedi...
goosfraba
07.Haziran.2009, 14:36
Diego Capel diyosunuz da dünyaca ünlü değil ki bu adam :) Yada Capel ismi doğru ama Anıl'ın tanıdığı abi Capel'i abartmış...
Teşekkürler bu arada.
nerazzuri
07.Haziran.2009, 14:55
Diego Capel diyosunuz da dünyaca ünlü değil ki bu adam :) Yada Capel ismi doğru ama Anıl'ın tanıdığı abi Capel'i abartmış...
Teşekkürler bu arada.
Yapma yahu. Tüm Avrupa'nın gözü önünde Capel. Abiler abartmış olabilir ayrı tabi.
goosfraba
07.Haziran.2009, 14:56
Yapma yahu. Tüm Avrupa'nın gözü önünde Capel. Abiler abartmış olabilir ayrı tabi.
Serkan Dünya Avrupa'dan mı ibaret :D
anilton
07.Haziran.2009, 14:58
İspanya milli takımında oynayan her futbolcu dünyaca ünlüdür bence...
BeeTLeJuiCe
07.Haziran.2009, 14:59
Cristian Rodriguez
Diego Capel (%100 yattı)
Barnetta
Seedorf solda da oynuyor.
anilton
07.Haziran.2009, 15:01
F.Bahçe ile anılan Maxi Rodriguez m? Cristian Rodriguez mi?
goosfraba
07.Haziran.2009, 15:02
Maxi..
Bu arada 2 hafta önce Futbolig Capel Fenerbahçe'de diye duyurmuştu.
Memedov
07.Haziran.2009, 15:03
Barnetta Aston Villa ile görüşüyor galiba, Capel de büyük ihtimal yattı. zaten şuan gündemde Seedorf var sol kanat için ne kadar faydalı olur o da bilinmez. Cristian Rodriguez veya Maxi Rodriguez ikilisinden biri olsa süper olur.
BeeTLeJuiCe
07.Haziran.2009, 15:04
İkiside Fenerbahçe ile anılıyor.
anilton
07.Haziran.2009, 15:05
Maxi sağ sol göbek heryerde oynar...
Sol açık Cristian,oda çok iyi.Uğur Boral'ın zeki ve teknik hali...
Seedorf'ta olabilir.Dünyaca ünlü tanımına en çok o uyuyor...
tarikko
07.Haziran.2009, 15:07
Cristian Rodriguez
Diego Capel (%100 yattı)
Barnetta
Seedorf solda da oynuyor.
Niye yattı abi Capel ?
BeeTLeJuiCe
07.Haziran.2009, 15:13
Capel, Sevilla'da kalmak istediğini söyledi, hatta sözleşme uzattı yanılmıyorsam.
Barnetta Premier Lig'de oynamak istediğini söyledi. Aston Villa Ashley Young yerine istiyor. Tottenham'da ilgileniyor.
Cristian Rodriguez için Lugano'dan dolayı avantajımız olabilir.
Maxi için 2 gündür söylenti var.
Seedorf için Antu'da bu iş bitti hayırlı olsun diyenler var.
Memedov
07.Haziran.2009, 15:21
Milan başkanı Berlusconi takımdan 3 oyuncuyu göndermiyoruz demiş; bunlardan biri de Seedorf.
Cengo
07.Haziran.2009, 15:43
Milan başkanı Berlusconi takımdan 3 oyuncuyu göndermiyoruz demiş; bunlardan biri de Seedorf.
http://www.calciomercato.com/index.php?c=46&a=126224
Since-1907
07.Haziran.2009, 16:04
Sol açık Capel iyi fakat bende kulüpte kalacağını duymuştum.Ayrıca sol açık için bi aralar gündemimizde Guardado vardı Deportivolu o da olabilir belki.
Memedov
07.Haziran.2009, 16:10
Fenerbahçe Başkanı Yıldırım dün Mehmet Topuz için net konuştu:
" Çarşamba günü ona ´Bir gün herkes F.Bahçeli olacak ´ şapkasını kendi ellerimle takacağım"
Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki Mehmet Topuz kapışması restleşmelerle sürüyor. Sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım önceki gün Beşiktaş formasıyla poz veren Mehmet Topuz için dün yaptığı açıklama ile herkesi şaşkına çevirdi. Yönetim kurulu üyesi Nihat Özdemir dün Ankara´da katıldığı Veteran Tenis Turnuvası´nda şampiyon oldu. Özdemir´e kupasını veren Yıldırım‚ çevresindekilerin Mehmet Topuz´la ilgili soruları üzerine önce‚ "Kararı federasyon verir" diyerek susmayı tercih etti. Ancak Yıldırım daha sonra yakın çevresiyle yaptığı özel sohbette çok daha iddialı açıklamalar yaptı. Yıldırım‚ "Çarşamba günü Mehmet Topuz´un imza törenini yapacağız. Ve kafasına ´Birgün herkes Fenerbahçeli olacak´ yazılı şapkayı kendi ellerimle takacağım" dedi. Öte yandan Luis Aragones´in sözleşmesini feshetmek üzere İspanya´ya giden ve İspanyol hocanın avukatlarıyla Madrid´te görüşen asbaşkan Şekip Mosturoğlu´ndan henüz haber çıkmadı. Mosturoğlu´ndan ´fesih onayı´ gelmeden Fenerbahçe kulübü Christoph Daum ile anlaştığını açıklamak istemiyor.
kaynak : Sabah
eXcitinG
07.Haziran.2009, 16:23
Aziz YıLdırım ın işi gücü kaLmadı, SaLLama Fotomaç ve Sabah a özeL demeç verdi. Adam kendi açıkLadı işte bundan sonra iş TFF de biter diye
Knightmare
07.Haziran.2009, 16:45
ısıtıp ısıtıp koymayın şu topuz haberlerini Allah aşkına...ortam germekten başka bir işe yaramıyor. ne kulüplere birşey olur ne Mehmet Topuz'a, kendi kendimize sinir olup, birbirimizi kırmaya ne gerek var
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Dün akşam trt3 te İsveç - Danimarka maçı vardı. Poulsen'i bir kez daha izledim. oyundan çıkana kadar çok iyi oynadı. iki türk takımıyla adı anılıyor, Türkiye'de o kalitede oyuncular görmek gerçekten çok güzel olur ve transferini bitiren takım çok iyi yapmış olur.
barahir
07.Haziran.2009, 16:50
Poulsen'in menajeri Bayram Tutumlu değil mi:)
anilton
07.Haziran.2009, 16:51
Evet Tutumlu Menajeri...
barahir
07.Haziran.2009, 16:52
O zaman Poulsen işi yatar:)
Knightmare
07.Haziran.2009, 16:58
poulsen'in menajeri mi bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla Mario Jardel'i GS'ye, Marco Aurelio'yu FB'ye getirmişti.
anilton
07.Haziran.2009, 17:02
Yanlışlık var,Joern Bonnesen Poulsen'in menajeri...
deniz.91
07.Haziran.2009, 17:45
Topuz'un eski menajerinden ilginç açıklama!
Transferi, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında tam bir bilmeceye dönen Kayserisporlu Mehmet Topuz'un, yaklaşık bir ay öncesine kadar menajeri olan Ali Ekber Bozkurt, milli futbolcunun iradesi dışında açıklamalar yaptığını iddia etti. Mehmet Topuz ile 3 yıllık çok yakın bir dostluklarının olduğunu, 1 ay öncesine kadar da menajerliğini yaptığını belirten Bozkurt, ''Topuz, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a benim yanımda 'Bu formayı şerefle giyerim' dedi. Ben şahidim'' diye konuştu.
Milli futbolcunun açıklamalarının iradesi dışında olduğunu ileri süren Ali Ekber Bozkurt, ''İradesi dışında, yetkisiz menajerlerin yönlendirmesi sonucu o açıklamaları yaptı. Kendisinden söylemesini istedikleri şeyleri konuşuyor. Yakından tanıyan biri olarak tedirgin olduğunu da gözlemledim. Ayrıca Topuz'un takım tutma takıntısı yoktur. Hedefi, Anadolu'da oynayan tüm futbolcular gibi 3 Büyükler'de oynamaktır. Mehmet, düzgün bir çocuktur. Bana göre yanlış insanlar tarafından kandırılmıştır'' dedi.
Bozkurt, yaklaşık 1 ay önce aralarındaki sözleşmeyi feshetmelerinin bir anlaşmazlıktan kaynaklanmadığını dile getirerek, ''Mehmet Topuz başka bir menajer ile anlaşmayacağı konusunda bana söz verdi. Aramızdaki dostluğa inanarak, güvenerek ben de sözleşmeyi feshettim'' ifadelerini kullandı.
07.06.2009
Kaynak : AA
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu işin içinde menejerin olduğunu biliyordum.Mehmet Topuzun öyle ben BJKliyim falan demesini aklım almıyrdu zaten
anilton
07.Haziran.2009, 17:49
Önce Beşiktaş'lı yöneticiler yönlendiriyordu,şimdi menajeri yönlendirmiş...
Herkes sevmediğine,rakibine çamur atıyor...
Eski menajerininde kuyruk acısı var demek ki onu bırakıp başka menajerle anlaştığı için.Oda ona sallıyor...
Mehmet Topuz çocuk mu yahu?Zorla Beşiktaşlı dedirtiyorlarmış.Demese ne olacak sanki?Vuracaklar mı adamı:D:D
barahir
07.Haziran.2009, 17:58
Evet evet herkes yalan söylüyo mehmet topuz haklı..
tarikko
07.Haziran.2009, 18:00
Herkes haksız Mehmet haklı :) Allah Allah
Onurap
07.Haziran.2009, 18:01
Fenerbahçe Başkanı Yıldırım dün Mehmet Topuz için net konuştu:
" Çarşamba günü ona ´Bir gün herkes F.Bahçeli olacak ´ şapkasını kendi ellerimle takacağım"
Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki Mehmet Topuz kapışması restleşmelerle sürüyor. Sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım önceki gün Beşiktaş formasıyla poz veren Mehmet Topuz için dün yaptığı açıklama ile herkesi şaşkına çevirdi. Yönetim kurulu üyesi Nihat Özdemir dün Ankara´da katıldığı Veteran Tenis Turnuvası´nda şampiyon oldu. Özdemir´e kupasını veren Yıldırım‚ çevresindekilerin Mehmet Topuz´la ilgili soruları üzerine önce‚ "Kararı federasyon verir" diyerek susmayı tercih etti. Ancak Yıldırım daha sonra yakın çevresiyle yaptığı özel sohbette çok daha iddialı açıklamalar yaptı. Yıldırım‚ "Çarşamba günü Mehmet Topuz´un imza törenini yapacağız. Ve kafasına ´Birgün herkes Fenerbahçeli olacak´ yazılı şapkayı kendi ellerimle takacağım" dedi. Öte yandan Luis Aragones´in sözleşmesini feshetmek üzere İspanya´ya giden ve İspanyol hocanın avukatlarıyla Madrid´te görüşen asbaşkan Şekip Mosturoğlu´ndan henüz haber çıkmadı. Mosturoğlu´ndan ´fesih onayı´ gelmeden Fenerbahçe kulübü Christoph Daum ile anlaştığını açıklamak istemiyor.
kaynak : Sabah
Sorun M.topuzu ''Bir'' gün Fenerbahçeli yapmak değilki diğer günlerde yapmak..Adam döndükçe dönüyor..
tarikko
07.Haziran.2009, 18:01
Ankaraspor'un 6 milyon Euro fiyat biçtiği Özer Hurmacı için Fenerbahçe ile görüşmeler devam ediyor.
Ankaraspor Futbol Şubesi Sorumlusu Ahmet Gökçek, "Özer'i Türkiye'den ve Avrupa'dan isteyen çok takım var. Bizim istediğim rakamı kim verirse ve Özerde isterse bu transfer gerçekleşir, bunun dışında her türlü teklife sıcak bakmayız. Özer, bizim gözde olan bir futbolcumuz O'ndan kurtulmak gibi bir niyetimiz yok, ne kulübü ne de Özer'i madur etmek gibi bir düşüncemiz yok. Fenerbahçe veya bir başka kulüp kapımızı çalarsa bizim şartlarımız ortada bu durumda kim kapımızı çalarsa görüşmeye hazırız" ifadesini kullandı.
anilton
07.Haziran.2009, 18:07
Tamam o zaman bundan sonra birisine hangi takımı tuttuğunu sorduğumuz zaman cevabına inanmayalım.Çünkü hangi takımı tutacağını kendi bilmez.Bana o G.Saray'lı dedi,bu şu takımlı dedi muhabbeti yapmayın.Ben M.Topuz'dan kulaklarımla duydum,gözlerimle gördüm.Var mı sizin videonuz,ses kaydınız başka takımı tuttuğunu söylediğine dair.Tabi Mehmet haklı olacak...
Deniz sana şunu söylüyorum.Kayserisporlu herhangi bir futbolcuyu tanıyorsan ve ya tanıyanı tanıyorsan git öğren M.Topuz hangi takımlıymış.Ondan sonra gel konuş benimle...
F.Bahçe Beşiktaş'ın verdiği yıllık ücretin 2 katını teklif etti Topuz'a hayır dedi.Rıdvan Dilmen gitti yalvardı hayır dedi...
Daha ne diyim bilmiyorum ki..
barahir
07.Haziran.2009, 18:34
Tamam yahu mehmet de haklı sende haklısın...:cool:
titates1
07.Haziran.2009, 18:45
Rıdvan Dilmen gitti yalvardı ? Gidip görüşmüş olabilir de yalvardı falan derken ? Rıdvan Dilmen hakkında bu şekilde konuşma hakkını nerden buluyosun !
canalkan34
07.Haziran.2009, 18:59
360 dönüp duruyo mehmet :D yakında camiasız kalıcak ve sivasta oynicak :D:D:D
Selman Ozturk
07.Haziran.2009, 20:59
Ne yazık ki çok başarılı diye nitelendirilen bir yerli oyuncunun yaptığı amatörce davranışları ilgiyle takip ediyoruz günlerdir. Bu transfer hikayesi elbette bir şekilde sonuçlanacak.Ancak Mehmet'in bundan sonra oynayacağı futbol verimli olur mu , olmaz mı orası muamma...
DisCo
07.Haziran.2009, 21:06
Bu mesajımla birlikte biraz daha güzel yorumlar bekliyorum. Mesajım öncesi atılan kural dışı mesajlar içinde gereken yapılacaktır.
RoNNiE91
07.Haziran.2009, 21:34
Efes Pilsen-Fenerbahçe maçında Fenerli taraftarlar Mehmet Topuz'u istemiyoruz diye tezahurat yapmışlar.Adam Fenerbahçe'yi istemiyorum diyor.Aziz Yıldırım'ın bu ısrarı niye anlamış değilim açıkçası.
eGowiCh
07.Haziran.2009, 21:48
Efes Pilsen-Fenerbahçe maçında Fenerli taraftarlar Mehmet Topuz'u istemiyoruz diye tezahurat yapmışlar.Adam Fenerbahçe'yi istemiyorum diyor.Aziz Yıldırım'ın bu ısrarı niye anlamış değilim açıkçası.
Aziz Yıldırım M.Topuz'a bayıldığından ısrar etmiyor zaten, Beşiktaş'ın tutumu ve özellikle yapılan ezik açıklaması ısrarın sebebi. Beşiktaş ve M.Topuz efendi gibi hareket etse Fenerbahçe hiçbir problem çıkarmazdı. Sen gidip 10 gün Fenerbahçe ile görüşüp "Size imzalayacağım." dedikten sonra aniden Beşiktaş ile anlaşırsan bu sonuçlara katlanırsın. Beşiktaş da gidip Fenerbahçe'nin Kayserispor'la anlaştığı bilgisini aldıktan sonra gidip oyuncuyu ayartırsa, o da bu sonuçlara katlanır. Beşiktaş'ın yapacağı şey çok basitti, Topuz ile görüşmeden gidip Kayserispor ile görüşecekler ve anlaşacaklardı, daha sonra da oyuncuyu ikna edeceklerdi (ki zaten doğuştan Beşiktaşlıymış (!) ya kabul ederdi herhalde). Niye Beşiktaş önce oyuncuyla anlaşma gereği duydu apar topar, ta Rodos'tan geldi Demirören özel uçağıyla Antalya'ya, bir düşünün bakalım.
RoNNiE91
07.Haziran.2009, 22:29
Ben Beşiktaş'ın yaptığı doğru demiyorum zaten.Sırf inat yüzünden oyuncu almakta yanlış olur.Bir oyuncuyu alarak kendini kanıtlamaya çalışmasıda yanlıştır.Fenerbahçe kendini kanıtlamış bir kulüp zaten.Bu tip şeylere gerek yok.Boş yere milyon euro vermeye gerek yok.Neyse artık önümüzdeki günlerde hepberaber görücez nasıl çözümlenecek.
Maksic
07.Haziran.2009, 22:41
Yahu Mehmet Topuz son sezonda ne yapmış?Bu kadarını haketmeyen bi futbolcu..Ayrıca geçen sene Kayserispor'dan başka takım tutmuyorum diyen kendisiydi...
eGowiCh
07.Haziran.2009, 22:57
Ediz'in röportajını gördüm bugün, gönlüm Fener'de demiş. İnşallah alınır.
Bence gönderilmesi gereken isimler: Josico, Maldonado, Alex, Lugano, Edu, R.Carlos, Selçuk, Gürhan, Uğur Boral, Ali Bilgin.
Alınması gereken isimler: Özer, Ediz, Appiah, Sercan, Ufuk Ceylan, İbrahim Dağaşan, Bilica. Ve tabii ki yabancı isimler.
Bence Güiza hariç yabancılar toptan gönderilmeli. Daum'un istediği yabancılar alınarak gerçekten savaşçı bir takım kurulmalı.
titates1
07.Haziran.2009, 23:05
Guiza ve Lugano kalmalı diğerleri gönderilmeli bence de , ve dediğin gibi ediz mutlaka alınmalı hatta banko oynatılmalı ..
Universal
07.Haziran.2009, 23:28
F.Bahçe'li yöneticileri ve futbolcuları tanıyan bir abi diyelim.Çok önemli üç yabancı ile anlaşıldığını,sol açıkın dünyaca ünlü ve çok iyi olduğunu söyledi.Ama isim vermedi...
O kişi sol açık değil, Poulsen. ;)
anilton
07.Haziran.2009, 23:32
O kişi sol açık değil, Poulsen. ;)
Söylediğim gibi üç isimle anlaşıldı dedi.Belkide o isim olarak sadece sol açığınkini öğrenmiştir o yüzden sadece onun için böyle demiştir...
Yani sol açık çok ünlü diğerleri koftiden olacak demedi yani...
BeeTLeJuiCe
07.Haziran.2009, 23:34
Fenerbahçe için Hamit Altıntop haberleri çıkmaya başladı.
Fenerbahçe'nin önceki senelere göre transferin ilk günlerinde hareketli olması bekleniyormuş...
anilton
07.Haziran.2009, 23:51
Telegol'u izliyorum,Bülent Uygun söylemiş,hatta telefonlada bağlanacakmış Bilica yarın F.Bahçeli oluyormuş....
goosfraba
07.Haziran.2009, 23:52
Fenerbahçe için Hamit Altıntop haberleri çıkmaya başladı.
Fenerbahçe'nin önceki senelere göre transferin ilk günlerinde hareketli olması bekleniyormuş...
Hamit'in salı günü gelip yöneticilerle görüşeceğini söyleyenler bile var :)
eGowiCh
07.Haziran.2009, 23:53
Bilica'yı almamız demek Lugano veya Edu gidiyor demek. Umarım ikisi de gider.
Eli belinde dolaşan Brezilya çetesi yerine Bilica gibi savaşçı oyuncular lazım bize.
TR.CaPTaiN
08.Haziran.2009, 00:08
Topuz haberleri çok sıktı ama bunu aktarmak gerek.
Rıdvan Dilmen Ntv'de Topuz'un kendisini Aziz Başkan'la görüştürmesi için aradığını, Rıdvan'ın ise Aziz Başkan'a bunu ilettiğini ve Aziz Başkan'ın o beni aramasın ben onu ararım dediğini açıkladı. Son olarak ise; ben Antalya'ya değil Topuz'un ayağına kimsenin ayağına gitmem dedi.
eXcitinG
08.Haziran.2009, 00:10
Rıdvan DiLmen ve GüLtekin Onay oLayLarı çok güzeL açıkLadıLar.
TR.CaPTaiN
08.Haziran.2009, 00:12
Bilica kulübümüze hayırlı olsun ama inşallah Lugano yerine değildir.
titates1
08.Haziran.2009, 00:12
Topuz haberleri çok sıktı ama bunu aktarmak gerek.
Rıdvan Dilmen Ntv'de Topuz'un kendisini Aziz Başkan'la görüştürmesi için aradığını, Rıdvan'ın ise Aziz Başkan'a bunu ilettiğini ve Aziz Başkan'ın o beni aramasın ben onu ararım dediğini açıkladı. Son olarak ise; ben Antalya'ya değil Topuz'un ayağına kimsenin ayağına gitmem dedi.
Bir arkadaş Rıdvan Dilmen yalvardı falan demişti umarım o da izlemiştir veya okur bunu ...
anilton
08.Haziran.2009, 00:13
Lugano İtalya ligine gidecek gibi geliyor bana...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Özer Telegol'e bağlandı,F.Bahçe'de diyebiliriz...
MeMo
08.Haziran.2009, 00:21
Topuz Rıdvan'ı aramış Aziz Başkan'la görüşmek istiyorum demiş.Topuz'un o kadar da Beşiktaş'lı olmadığı ortada bence.
TR.CaPTaiN
08.Haziran.2009, 00:24
Emreciksin + İlhan + Vederson + 3 m € istemiş Ankaraspor Özer'e karşılık.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://www.youtube.com/watch?v=0qzOkcei8GI
anilton
08.Haziran.2009, 00:30
Topuz Rıdvan'ı aramış Aziz Başkan'la görüşmek istiyorum demiş.Topuz'un o kadar da Beşiktaş'lı olmadığı ortada bence.
Memo daha kaç kere söyleyeceğiz.M.Topuz zaten F.Bahçe ile 10 gün önce görüştüğünü ama araya Beşiktaş girdikten sonra işin değiştiğini söyledi.Aziz Yıldırım Mehmet'e ulaşmak istemiş.Bunu duyan M.Topuz'da menajerinin arkadaşı olan Rıdvan Dilmen'in telefonunu alarak Rıdvan Dilmen'i arayıp Hocam Aziz Yıldırım beni aramış onunla görüşeyim demiş.Sonuçta futbolcu Beşiktaş istemedi diye ömrünün sonuna kadar Kayseri'de kalacak değil.Ama Beşiktaş isteyince herşey değişti oda tercihini yaptı.F.Bahçe'ye gitmek istese elli kere gitmişti...
Beşiktaşlılığı ile ilgili bir kere daha söylüyorum.Özellikle Kayserili olan Deniz'e,diğer tüm arkadaşlarada;M.Topuz'un arkadaşlarını ve ya Kayserili futbolcuları tanıyan ve ya tanıyanı tanıyanlar varsa sorsunlar M.Topuz hangi takımlıymış.Ondan sonra konuşalım bu Beşiktaşlılık konusunda...
Bu arada M.Topuz'un annesi ve babası Ligtv'de oğlumuzun Beşiktaş'ta oynamasını istiyoruz,biz ailecek Beşikaşlıyız.Kayserispor'dan oğlumuz için anlayış bekliyoruz.Daha ne olsun yahu.Onlarıda ayartmadık heralde,yapmayın arkadaşlar...
goosfraba
08.Haziran.2009, 00:32
Türkiye'de yılın en iyi yerli transferi ...
KaF KeF
08.Haziran.2009, 00:35
Fenerbahçe çok rahat
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in "Mehmet Topuz Salı günü imza atacak" açıklamasına rağmen, Fenerbahçe yönetiminin bu konuda çok rahat olduğu ve Çarşamba gününü beklediği öğrenildi.
Lig Tv'nin haberine göre Sarı-Lacivertliler Mehmet Topuz'un bonservisi için Kayserispor ile yaptıkları sözleşmenin yönetmeliklere uygun olduğunu belirttiler. İki kulübün yaptığı sözleşme gereği Mehmet Topuz'un başka bir kulübe gitmesi halinde Kayserispor'un Fenerbahçe'ye çok yüklü bir tazminat ödeme zorunda kalacağı da ifade edildi.
Fenerbahçe yöneticiler ayrıca bu transferde futbolcudan habersiz bir girişimde bulunmadıklarını iddia ederek, Kayserispor ile masaya oturmadan önce Mehmet Topuz'un kendilerini arayarak, "Fenerbahçe'de forma giymek istiyorum. Beni kurtarın" dediğini ileri sürdüler. Sarı-lacivertli yöneticiler Mehmet Topuz'un kendileriyle yaptığı bu görüşmelerin şahitleri ve kanıtları olduğunu da belirttiler.
Fenerbahçeli yöneticilerin yarın Kayserisporlu yöneticilerle biraraya gelerek konuyu bir kez daha gözden geçireceği, ardından da Kayserispor'un Futbol Federasyonuna başvurarak, Beşiktaş'ı şikayet edeceği ileri sürüldü.
Kayserispor'un Futbol Federasyonuna yapacağı başvurada, Beşiktaş'ın kendilerinden habersiz futbolcularıyla görüştüğünü ve bunun FIFA yönetmelikleri gereği suç olduğunu belirtecekleri öğrenildi.
Kayserisporlu yöneticilerin federasyon yetkililerine bu transferde Fenerbahçe'nin etik davrandığını, Mehmet Topuz ile görüştükten sonra kendileriyle masaya oturduğunu söyledikleri de ifade edildi.
LİGTV
Universal
08.Haziran.2009, 00:43
Özer Hurmacı telefon ile telegol´e bağlandı. Şunları dedi; "Aykut hocam Fenerbahçe ile sözleşme imzaladı‚ benden onun peşinden gidip Fenere gitmek istiyorum‚ Fenerbahçe bonservisimi almak üzere bende Fenerbahçe´ye gidiyorum. Tahminen 6-7 milyon €´ya transfer olacam."
Bunları belirtti... Hayırlı uğurlu olsun. Hem Aykut Kocoman hem de Özer´i aldığımız kesinleşti.
Not: Ankaraspor‚ bunlarla beraber oyuncu istemiş‚ en başta Gökhan Emreciksin...
anilton
08.Haziran.2009, 00:43
Mehmet Topuz konusunda daha birşey yazmayacağım.Kim ne yazarsa yazsın,kim mesajımdan alıntı yaoarsa yazsın.Sadece sonucu bekleyeceğim bundan sonra...
Gelelim Özer konusuna.Kendisi Aykut Hocam F.Bahçe'ye sportif direktör oldu bu yüzden Hocamın yanına gitmek ilk tercihim dedi.F.Bahçe'ye yakınmısın sorusuna "evet" yanıtı verdi.Bonservisim konusunda Ahmet Başkanımla anlaşılacağını düşünüyorum dedi...
Mükemmel bir transfer olur.Avrupa'dan 10 milyon €'dan aşağı gelmez böyle oyuncu.Böyle bir yeteneği F.Bahçe'nin alırsada milli takıma seçilmesi için önemli bir hamle olur.Milli takımın böyle yeteneklere ihtiyacı var çünkü...
goosfraba
08.Haziran.2009, 00:57
Volkan ile anlaşamamışız.
eGowiCh
08.Haziran.2009, 01:11
Özer için istenen Vederson + Emreciksin + İlhan çok fazla bence. Üçü de kaliteli topçular, bence verilmesinler. Onun yerine Kazım + Can + Ali Bilgin paketi yapsalar daha mantıklı olur.
tarikko
08.Haziran.2009, 01:13
Türkiye'de yılın en iyi yerli transferi ...
Kesinlikle..En çok istediğim oyunculardan biriydi Özer.Hayırlı olsun camiamıza..
goosfraba
08.Haziran.2009, 01:17
Bu arada Volkan'ın bonservisi elinde birçok kulüp istiyormuş ama bir kez daha görüşecekmiş yönetim ile. Gitmesi halinde Ufuk Ceylan, Sinan Bolat ve Cenk Gönen üçlüsünden en az 2 tanesini kadroya dahil edilmesi gerek.
Addolorato
08.Haziran.2009, 01:19
Bu arada Volkan'ın bonservisi elinde birçok kulüp istiyormuş ama bir kez daha görüşecekmiş yönetim ile. Gitmesi halinde Ufuk Ceylan, Sinan Bolat ve Cenk Gönen üçlüsünden en az 2 tanesini kadroya dahil edilmesi gerek.
Bu saydıgın üç kalecide genç kaleciler avrupa tecrübeleride yok ben yönetimin bu 3 kaleciden hiç birini almayacagını ve Volkan ile anlaşacagını düşünüyorum.
tarikko
08.Haziran.2009, 01:21
Yukarıdaki Video'yu mutlaka izleyin :)
goosfraba
08.Haziran.2009, 01:22
Bu saydıgın üç kalecide genç kaleciler avrupa tecrübeleride yok ben yönetimin bu 3 kaleciden hiç birini almayacagını ve Volkan ile anlaşacagını düşünüyorum.
Volkan'ın da yoktu, Rüştü'nün de yoktu. Tecrübe işi zamana ve oynadığı maç sayısına bakar Eralp :) Zaten alırlar veya almazlar, benimkisi sadece temenni :D
deniz.91
08.Haziran.2009, 02:16
NTV de Rıdvan: "Topuz fenere gitmek için beni aradı, başkanla görüşmek istiyorum fenerde oynamak istiyorum dedi bana" dedi
Doğuştan BJK li fenere gitmek istemiş..
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Haziran.2009, 02:46
Rıdvan Dilmen konu hakkında ne dedi arkadaşlar ? Programı sonlarına doğru açmıştımda orayı kaçırdım... (Gerçeğini söyleyin ama :p)
BeeTLeJuiCe
08.Haziran.2009, 02:52
Saydığın 3 kalecide gündemde, bunlara ek olarak Ramazan Özcan'da gündem de.
KanaKe
08.Haziran.2009, 02:58
Hicbirisi bizim kalemizi koruyamaz.. Volkan'a hakettigi para verilmelidir.
DenizlispoR
08.Haziran.2009, 03:00
Cenk Gönen kaleyi layıkıyla korur bence ;).
gerrrard
08.Haziran.2009, 03:07
Sinan Bolat çok iyi bir kaleci gelirse iyi bir transfer olabilir
Sheriff
08.Haziran.2009, 03:37
Beşiktaş'a bu Mehmet Topuz transferi ile ilgili bir ceza verilmesi gerekiyor. Yaptıkları davranış etik değil, sözleşmesi devam eden bir oyuncunun kulübüyle anlaşmadan kendisiyle görüşülmez, fmde bile sözleşmesinin bitimine ancak 6ay kala görüşülebiliyor futbolcuyla, federasyonun işini yapması gerekir..
Onurap
08.Haziran.2009, 03:39
Olay gayet basit M.topuz beşiktaşlı değil..Olsa bile bu Fenerbahçede oynamasına engel değildi..
Kandırılıp talihsiz bir açıklama yaptı..Şimdi geri dönmek istemiyor..
Aziz yıldırım bağlandı bu arada..
MeMo
08.Haziran.2009, 03:44
Aziz Yıldırım'ın dediklerine bir göz atın ne neymiş öğrenin.
tarikko
08.Haziran.2009, 03:44
Aziz Yildirim herseyi acikliyor su an KanalTurkte isteyen gercekleri dinleyebilir..
anilton
08.Haziran.2009, 03:51
:D:D:D
Siz sadece Aziz Yıldırım'ın söylediklerini dinlediniz heralde...
Daha önce M.Topuz'un söylediklerini...
Hurma'nın nasıl kem küm edip kıvırdığını...
Yıldırım Demirören'in Recep Mamur'dan izin alıp M.Topuz'la görüştüğünü...
Duymadınız,kulaklarınızı tıkadınız heralde...
barahir
08.Haziran.2009, 03:52
Ya ben kaçırdım ilk başlarını izleyen birisi yazabilir mi? tam olarak lütfen..
Sheriff
08.Haziran.2009, 03:55
İyi makaraya alıyolar menajeri :n:
TR.CaPTaiN
08.Haziran.2009, 03:57
Ben de kaçırdım başka bir yerden söylemiş olduklarını takip etmeye çalışıyorum. Yarın Aziz Başkan basın toplantısı düzenleyecekmiş. En ince detayları dahi öğrenebileceğiz herhalde.
Sheriff
08.Haziran.2009, 03:58
Süleyman Hurma net bir şekilde anlatıyor..
anilton
08.Haziran.2009, 04:00
Herkes birşeyler söyledi kendince...
Şu durumda herkes kendine göre haklı.Kimse biz haksızız demez zaten...
Göreceğiz kimin haklı çıkacağını...
barahir
08.Haziran.2009, 04:01
Aziz Yıldırım Mehmetin peşini bırakmayacak anlaşıldı.. Yalnız ben bu yönetimin şu anki tutumunu inanılmaz beğendim.. çok akıllıca hamleler yapıyolar.. Socağı sıcağına duygusal demeçler verip kendilerini küçük düşürmüyolar..
BeeTLeJuiCe
08.Haziran.2009, 04:01
O değilde ben hayatımda böyle aksiyonlu transfer dönemi görmedim :D
Şu 3 gündür olanlardan gişe rekortmeni film yapılır valla :D
TR.CaPTaiN
08.Haziran.2009, 04:02
AZİZ BAŞKANIN TÜM KONUŞMASI:
Herkes konuşuyor‚bu bir transfer olayıdır‚fifa kuralları vardır‚Ahmet bey anlatıyor da..
Önce kulübe gitmeniz gerekir..Sonra görüşme yaparsınız..
3 yıldan beri Topuzla görüşüyoruz..
Maçların bitiminden tekrar Recep Mamur´a sordum..Karar vermediğini söyledi..
Birkaç gün müsade istedi..
Rıdvan bana görşmek istiyor topuz dedi..
Ertesi gün aradım konuştumm..Beni herkese aratıyosun aratma‚önce başkanınla anlaşmam lazım..
Ben atlayıp geleyim Fener´e dedi topuz..Ben de bunun böyle olmayacağını‚Mamurla dost olduğumu fifanın kuralına aykırı dedim..
Kendisi çok gelmek istedi...Defalarca bana ulaştı..
Sitem ettim çok aratıyor diye...Sonra Recep Mamur'la anlaştık..Sonra kendisi gitmiş anlaşmış bjkyle..
10 gün bırakın bakalım kimi seçecekler..
Fifa kuralları eşliğinde alacağız..
Daha önceden konuştuk..
Yalan söylüyorlar..Para konuşmadık..Menajerleriyle bu konudan sonra muhattap oldum..
Menajer olma şansları yok bunların trde..
Geniş açıklamalar yapacam‚ne zaman yarından sonra..
Bu şekilde baskı altına almaya gerek yok..Baskıya alırsanız karagümrükte de oynatırsınız..
Sinan diyor ki Fb vazgeçsin neden Fb vazgeçsin onu bir açıklasana Sinan?Oyuncunun istememesinin sebebi nedir?
Ligtv de açıklaması var..Sadece Kayserisporluyum demiş..
Bana da Fenerbahçe´liyim dedi..Nereden çıktı bjkli olduğu..Baskıdan bjkiyim diyor..
Sonuna kadar bu işin arkasındayım...Takip edecem..
Bunlar menajer falan değil..Bunlar adam falan değil...
Yakışmıyor..
Eziliyormuşuz..Fenerden bjkye gidenler ne olacak?
Bonserviste anlaştık(Sinirli)...Bu işin sonuna kadar gidecez..Ceza alanlar alacaktır bu da bir ilk olacaktır..Artık önce futbolcuyla konuşmak bitecektir..
Yarın basın toplantısında tek tek açıklayacağım..Ben de o günö isteseydim imza attırırdım ama kural kanun bu değil..
Biz rahatız..
Kayseriyle anlaşma yaptık..
Rıdvan öyle değil mi?Geçmişte sen de yaşadın bunları..
1 hafta serbest bırak bak bakalım hangi takımı seçiyor..
Soru sorulmasını istemedi..Önce kulübün onayını aldım çocukla anlaştım sonra döndüm baktım bjk ile anlaşmış..
Rıdvan FB liyim dedi mi? A.Y:Evet dedi..
Rıdvan geçmişte söyledi FB´li olduğunu..Şimdi baskı altında..Hotelden bir çıksın bak bakalım nereye gidiyor...
Serhat:Hoca kim?
Aziz Yıldırım:İyi akşamlar
Alıntıdır
EreN
08.Haziran.2009, 04:02
Aziz Yıldırım ne kadar büyük adam olduğunu gösterdi konuşmasıyla. Helal olsun aziz başkanım.
tarikko
08.Haziran.2009, 04:03
Aziz Yildirim soyledi Topuzu bi rahat biraksinlar kime gidecegini gorursunuz dedi ...Ama adamlar ayrilmiyorlarki dibinden :)
Onurap
08.Haziran.2009, 04:11
Serhatın dediği gibi Bi obama kaldı bağlanmayan canlı yayına.. :D
barahir
08.Haziran.2009, 04:12
Ben de bağlandım ama çıkarmadılar yayına:D
Addolorato
08.Haziran.2009, 04:16
O değilde ben hayatımda böyle aksiyonlu transfer dönemi görmedim :D
Şu 3 gündür olanlardan gişe rekortmeni film yapılır valla :D
Hatta dizi bile olabilir
Kayserispor Break falan :D