PDA

View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 [78] 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90

Oceanus
22.Nisan.2013, 17:02
Bu sezon kaçırdığımız en büyük futbolcu buydu (http://www.ajansspor.com/video/v/20130422/alex_de_souzadan_muhtesem_frikik_golu.html?utm_cam paign=alex_de_souzadan_muhtesem_frikik_golu&utm_medium=vid?utm_campaign=Alex_atmaya_devam_ediy or&utm_medium=Sosyal&utm_source=Facebook)

Sonuna kadar haklısın bence.

Kaka Leite
22.Nisan.2013, 18:50
Paraya kıyıp yıldız bir sol kanat yıldız bir stoper alsınlar.
Mümkünse bizimkiler paraya kıymasın, paraya kıyıp yıldız alma işini yanlış anlamışlar.

Parayı kıyıp 3 sene önceki yıldızları falan alıyoruz.

zeck17
22.Nisan.2013, 21:44
Krasic son durumu bilinmeden alındı

Meirelesi aldın ama yanındaki adamlar o seviyede değildi ve taktiğine pek uygun değil

Stoch haberlerde 10m€ ediliyor haberleri gerçekse niye oynatmayacaksan satmadın?

Webo fenerbahçenin kalitesine yakışan bir forvet mi ve 32 yaşında geldi herhalde onun yerine çok daha iyisi olabilirdi..

Mehmet Topal'a neden 5m€ bonservis verdin emre'yi bedavaya göndermesedeydin bu kadar zarar elde etmezdin

Ziegler hücum olarak da defans olarak da ortalama seviye de ama sen böyle bir oyuncuyla yabancı sınırını tüketiyorsun...

SAİT71
22.Nisan.2013, 22:03
Ve kilitlenen maçların anahtarı Alex'i gönderdin yeri dolmadı takım cebelleşip duruyor bir çözüm üretemedin...

diye bir madde daha eklenebilir.

sui generis
22.Nisan.2013, 22:04
Krasic son durumu bilinmeden alındı

Meirelesi aldın ama yanındaki adamlar o seviyede değildi ve taktiğine pek uygun değil

Stoch haberlerde 10m€ ediliyor haberleri gerçekse niye oynatmayacaksan satmadın?

Webo fenerbahçenin kalitesine yakışan bir forvet mi ve 32 yaşında geldi herhalde onun yerine çok daha iyisi olabilirdi..

Mehmet Topal'a neden 5m€ bonservis verdin emre'yi bedavaya göndermesedeydin bu kadar zarar elde etmezdin

Ziegler hücum olarak da defans olarak da ortalama seviye de ama sen böyle bir oyuncuyla yabancı sınırını tüketiyorsun...

Riske gireceksen Krasiç gibi bir adamda riske girersin. Krasiç de ısrar edilse belki toparlayabilirdi ama Kuyt'ın müthiş formu(skora gol/asist olarak yaptığı katkı fevkalade) onu geri plana itti. Gelecek sezon bambaşka bir Krasiç olacak bence. kesinlikle hata değil.

Meireles transferini eleştirmek aşırı yersiz. Adam şampiyonlar ligi şampiyonu olarak geldi. tek sıkıntı biz Meireles'den yanlış bir şekilde yararlanıyoruz.

Stoch'u oynatmayı düşünüyorsan bile 12M teklif geliyorsa satmak zorundasın.ama bizimkiler Stoch'dan yararlanmak istediler hata ettiler. Katılmadığım nokta ; oynatmayacaksan kısmı. Stoch kendisi oynamak istemedi.

Webo transferi bence de yanlış ama çok önemli maçlarda kazandırdı. Günü kurtarmak adına bir transferdi. iyi yedek olur Webo'dan.

Emre'nin gitmesinde en büyük suçlu Emre'dir , kafasını rahatlamış bir şekilde geldi. ortasahaya enerji kattı. Topal en iyi transferimiz bence. 5M gayet iyi fiyata aldık. Dün o olmayınca neler yaşandığını gördük.

Ziegler :( kadromuzda olması bile utanç verici. keşke Trabzonspor'a gitseymiş zamanında. başımıza kaldı , gitmiyor :)

Sen değinmemişsin ama Hasan Ali , Kuyt , Salih gibi 3 adam da bu takıma katılan isimler arasında :)

edit:

Ve kilitlenen maçların anahtarı Alex'i gönderdin yeri dolmadı takım cebelleşip duruyor bir çözüm üretemedin...

diye bir madde daha eklenebilir.

Alex'in gitmesinde sebep Alex'dir ama gönderiliş şekli çok çok yanlıştır. Fenerbahçe'ye yakışmamıştır. Ayrıca ; her puan kaybı vs durumunda vazgeçilmez konu : Alex . Önümüze bakmak gerek.

Kaka Leite
22.Nisan.2013, 22:09
Ben Alex konusunda değlim artık.

Alex kalsa idi çok farkı olabilirdi tabii ancak bizde yeri dolmayan kişi kanatlar oldu. Stoch formdan düştükten sonra biz çok büyük güç kaybettik bir ara ligin kanatları ile ünlü takımlarından biri iken şuan en yetersizi bence bizimki.

Düzgün bir forvetimiz de yok. Webo kadar saçma sapan bir oyuncu görmedim, hem bişey yapamıyor hem de her topa giriyor. Webo ile olacak iş değil bir tane forvet almamız gerek.

Alex'in geri dönmesini çok istiyorum ancak çok zor.

erdem344
22.Nisan.2013, 22:17
Eğer bir değişim olacaksa bu kökten olmalı yama yaparak değil, aksi halde adım gibi eminim gelecek sene aynı senaryo bilmem kaçıncı bölümüyle yine bizleri bekliyor olacak. 1 ay sonra görün bizi, 3 ay sonra süperiz, devre arasında dünya yıldızları getiriyoruz, ikinci yarı uçuyoruz, ama biz zaten ilk yarı kaybetmiştik ki....

Kesinlikle katılıyorum

Artık verilecek sözde kalmadı .

zeck17
22.Nisan.2013, 22:19
Riske gireceksen Krasiç gibi bir adamda riske girersin. Krasiç de ısrar edilse belki toparlayabilirdi ama Kuyt'ın müthiş formu(skora gol/asist olarak yaptığı katkı fevkalade) onu geri plana itti. Gelecek sezon bambaşka bir Krasiç olacak bence. kesinlikle hata değil.

Meireles transferini eleştirmek aşırı yersiz. Adam şampiyonlar ligi şampiyonu olarak geldi. tek sıkıntı biz Meireles'den yanlış bir şekilde yararlanıyoruz.

Stoch'u oynatmayı düşünüyorsan bile 12M teklif geliyorsa satmak zorundasın.ama bizimkiler Stoch'dan yararlanmak istediler hata ettiler. Katılmadığım nokta ; oynatmayacaksan kısmı. Stoch kendisi oynamak istemedi.

Webo transferi bence de yanlış ama çok önemli maçlarda kazandırdı. Günü kurtarmak adına bir transferdi. iyi yedek olur Webo'dan.

Emre'nin gitmesinde en büyük suçlu Emre'dir , kafasını rahatlamış bir şekilde geldi. ortasahaya enerji kattı. Topal en iyi transferimiz bence. 5M gayet iyi fiyata aldık. Dün o olmayınca neler yaşandığını gördük.

Ziegler :( kadromuzda olması bile utanç verici. keşke Trabzonspor'a gitseymiş zamanında. başımıza kaldı , gitmiyor :)

Sen değinmemişsin ama Hasan Ali , Kuyt , Salih gibi 3 adam da bu takıma katılan isimler arasında :)

O 3 isim maliyet ve verdikleri olarak başarılı olan adamlar :)

Mehmet Topal gibi oyunu pek çift yönüyle oynayamayan top kesen adama 5 milyon verilmez bir de kesin yüklü bir maaşı vardır bu adamın..

Meireles konusunda aynı şeyi düşünmüşüz yani adam doğru taktik tercihleri yanlış

Krasic konusunda yaklaşık 10m bonservisi vardı 3.5 alıyordur yıllık 4 sene sözleşmesi olsa 24milyon euro yapar bu para kesinlikle boşa gitti benim gözümde krasic yerine onlarca daha faydalı olacak kanat oyuncusu alabilirdi
ve fenerbahçe sow-webo-kuyt ile oynayarak forvet hattını önceki seneye göre enine daralttı stoch ve dia çizgiden kat eden oyuncular krasic formdayken bu 2 oyuncuya tarz olarak daha yakın oynuyordu

Son olarak Semih form tutmuşken yedek için veya ilk 11 için uygun görüntüsü ortaya koymuştu ve eğer semih yedek olsa bile krasic daha fazla zaman bulma ihtimali vardı webo hem krasic'in hem semih'İn önünü kesmiş benim gözümde

erdem344
22.Nisan.2013, 22:23
Krasic konusunda yaklaşık 10m bonservisi vardı 3.5 alıyordur yıllık 4 sene sözleşmesi olsa 24milyon euro yapar bu para kesinlikle boşa gitti benim gözümde krasic yerine onlarca daha faydalı olacak kanat oyuncusu alabilirdi

Baştan sona kadar yanlış

7 m. geldi .Yıllık da 2.3 m alıyor. 4 yıllık anlaşma var.

zeck17
22.Nisan.2013, 22:24
Baştan sona kadar yanlış

7 m. geldi .Yıllık da 2.3 m alıyor. 4 yıllık anlaşma var.

16.2m az mı?

sui generis
22.Nisan.2013, 22:26
Top kesen adama 5M verilir hatta fazlası bile verilir. Ben Topalı çok beğeniyorum , ne anlatırsanız anlatın bunda fikrim değişmez :D

Krasiç 7M bonservisle alındı ve 2 küsür alıyor. takımda 3 alan yok zaten. dediğim gibi riski böyle adamlar üzerinde denemek bence en doğrusu ve seneye çok farklı olacağını düşünüyorum. Krasiç için asla kızmam teknik kadroya.

Sow serbest oynaması gerektiği için merkeze bir adam şarttı. Webo'nun gelmesi Sow'a da yaradı ama son maçlarda aşırı formsuz. seneye en fazla yedek olur zaten.

Semih asla 11 oyuncusu olmadı Fenerbahçe için , olamaz da. Semih 4-4-2 de en iyi oynar. yardımcı forvet olarak. Necati'nin Galatasaray'da yaptığından fazlasını yapamaz. Fenerbahçe 442 oynayacaksa o isim Kuyt olur Semih değil. bence kadroda gereksiz yere duruyor , ben olsam Beykandan yararlanırdım. Neden Beykan diyorum. Çünkü; Salih parlamadan önce bu takım rahat 11 oynar diyen adamlar Beykan , Stoch'tan Semihten fazla katkı verir diyorlar. adamda ışık var yani.

erdem344
22.Nisan.2013, 22:29
16.2m az mı?

24 m göre daha az .

Ayrıca Krasiç ben hoca tarafından alındığına inanmıyorum ki fb tvde krasiç biraz sürpriz oldu en son tercihlerim arasındaydı gibisinden bişey söyledi.

Aynı şekilde yobo ve meirelesde.

Hep Ali Yıldırımın beceriksizliği futbolun f sinden anlamayan adam futbol şube sorumlusu.Bir takım 2.5 ay tino costa , rolando 1.5 ay belhandanın peşinden koştu gelenler ortada

zeck17
22.Nisan.2013, 22:41
Top kesen adama 5M verilir hatta fazlası bile verilir. Ben Topalı çok beğeniyorum , ne anlatırsanız anlatın bunda fikrim değişmez :D

Krasiç 7M bonservisle alındı ve 2 küsür alıyor. takımda 3 alan yok zaten. dediğim gibi riski böyle adamlar üzerinde denemek bence en doğrusu ve seneye çok farklı olacağını düşünüyorum. Krasiç için asla kızmam teknik kadroya.

Sow serbest oynaması gerektiği için merkeze bir adam şarttı. Webo'nun gelmesi Sow'a da yaradı ama son maçlarda aşırı formsuz. seneye en fazla yedek olur zaten.

Semih asla 11 oyuncusu olmadı Fenerbahçe için , olamaz da. Semih 4-4-2 de en iyi oynar. yardımcı forvet olarak. Necati'nin Galatasaray'da yaptığından fazlasını yapamaz. Fenerbahçe 442 oynayacaksa o isim Kuyt olur Semih değil. bence kadroda gereksiz yere duruyor , ben olsam Beykandan yararlanırdım. Neden Beykan diyorum. Çünkü; Salih parlamadan önce bu takım rahat 11 oynar diyen adamlar Beykan , Stoch'tan Semihten fazla katkı verir diyorlar. adamda ışık var yani.

Necati bize şampiyonluğu getiren adam :)

Ve dikkatimi çekiyor fenerbahçe yıllardır zico'nun yaptığı taktikle oynuyor hiç bir şey değişmedi her teknik adam kolaya başvurdu yani bence böyle olmamalı ligde en azından daha ofansif olmalı

Şimdi bazıları alınacak ama benim Aykut Kocaman Yorumum: Hoca futbolculuğunda mevkisinin zıttını oynatıyor ve bunu büyük küçük takım ayırt etmeden yapıyor fenerbahçenin ligde son 2 sezondur başarılı olmasının sebebi anadolu takımlarının başarısızlığı çünkü hoca topu rakibe veriyor avantaj rakipte oluyor ama rakibin forveti golü bulamayınca rakip takım bir süre sonra güç olarak düşüyor veya ileride kalıyor fenerbahçe golü buluyor

Ben türk olarak Mehmet Topalı eleştirmiyorum yerinde transfer ama artık çift yönlü oyuncular kullanılıyor modern futbolda takımın kalitesi için bu çok önemli bir şey çünkü böyle oyuncular genelde takımın beyni oluyor(pirlo,selçuk,xabi,xavi,emre...)

Seneye için aynı taktikle oynanacaksa
Volkan-H.Ali-Egemen(Bekir)-Yabancı-Gökhan-Emre-Meireles-Yabancı alınmazsa (mehmet)-Kuyt-Sow-Formda olursa Krasic yoksa Yabancı yani yine pek bir şey değişmeyecek fenerbahçe için

europeanconquer
22.Nisan.2013, 22:50
Fenerbahçe'nin parasının boşa gitmemesi için artık transferlerin tamamını Aykut Kocaman'a bırakmalı yönetim.Krasic'in Aykut Kocaman tarafından alındığına inanmıyorum.Hayatımda takımın teknik direktörüne bu kadar çok karışan bir başkan görmedim ben,bir nevi Abramovic'i sayabiliriz ancak o da takımın sahibi.

Demek istediğim herkesden önce Aziz Yıldırım gitmeli,evet Fenerbahçe'ye müthiş katkılar sağladı ancak yarardan çok zarar getirdi.Biraz genel bir yorum oldu ancak her şeyle paralel bu olay.

SAİT71
23.Nisan.2013, 00:36
Alex'e bakmamamız için Alex'ten daha iyi birini almamız lazımdı. Sonuç? O halde bu konuda eleştiririm sonuna kadar. Hele bu yönetimin artık yöneticilik namına sıfırın altına indiği bu dönemde böyle sonuçlardan sonra çok daha fazla eleştiririm.

erdem344
23.Nisan.2013, 00:45
Ah alex ah...

Kryptonite
23.Nisan.2013, 01:14
Fenerbahçe'nin parasının boşa gitmemesi için artık transferlerin tamamını Aykut Kocaman'a bırakmalı yönetim.Krasic'in Aykut Kocaman tarafından alındığına inanmıyorum.Hayatımda takımın teknik direktörüne bu kadar çok karışan bir başkan görmedim ben,bir nevi Abramovic'i sayabiliriz ancak o da takımın sahibi.

Demek istediğim herkesden önce Aziz Yıldırım gitmeli,evet Fenerbahçe'ye müthiş katkılar sağladı ancak yarardan çok zarar getirdi.Biraz genel bir yorum oldu ancak her şeyle paralel bu olay.

Sonuna kadar katılıyorum.Aziz Yıldırım gitmediği sürece Fenerbahçe taraftarı başarı beklemesin.Bu klübe inanılmaz katkıları oldu onu kimse inkar edemez ama artık misyonunu tamamladı.

SAİT71
23.Nisan.2013, 01:24
Aziz Yıldırım kulübe mali ve tesisleşme anlamında devrim niteliğinde yatırımlar yaparak çağ atlattı. Unutulmayacak başkanlar arasına girdi. Ancak sportif açıdan daha ileride olmamız lazımdı. Maalesef Mali ve tesisleşme konusunda uzman olan Aziz Yıldırım sportif olaylarda takımın önüne her zaman set oldu.

himone
23.Nisan.2013, 16:23
Şu Alex olayını artık geride bırakmak lazım, tamam gidişi hiç hoş olmadı ama mazide kalmış bir olay. Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım ikilisi sportif açıdan son 3 yılda başarısızdır ve bu başarısızlığın en büyük sebebi sezon öncesi planlamadan kaynaklanmaktadır. Yapılan transferlerin yetersiz olması, oyuncuların takıma çok geç katılması ve hazırlık kamplarının verimsiz olması FB'nin 3 yıldır 2. yarıya kadar kötü futbol oynamasına sebep oluyor, o saatten sonra da iş işten geçiyor. Bu sene transferlerin iyi bir ekip tarafından ve çabucak yapılması gerekli, yine şampiyonlar liginde 2 tane eleme olacağı için sezonu Haziran'da açmak gerek ve Temmuz'un ortasında takımın hazır olması gerekli. Ve Mayıs sonunda bütün futbolcularla oturup adam akıllı konuşma yapmak gerekli, takımda kalmak isteyemeyenler 3-5 demeden satılmalı ve kadro şekillendirilmeli. Kalacaklara da adam akıllı oynamaları gerektiği düzgün bir şekilde anlatılmalı. Bu sene sezon başında Alex, Stoch gibi oyuncularla yaşananlar ortada, takımın sezonu 2. bitirmesinin de en büyük sebeplerinden biridir diye düşünüyorum.

Takımın ihtiyaçları 2 tane stoper, 1 sol bek, 1 tane kaliteli orta saha ve 1 forvettir. Salih Uçan ve Sow hariç hiçbir futbolcunun ayrılmasına birşey demem. Ve bu transferlerin Haziran ayının sonunda bitmiş olması gerekiyor.

erdem344
24.Nisan.2013, 20:43
Paulinho haberleri var . İnter ve Milanda istiyormuş Alex , Carlos , Edu , Luciano , Zico faktörüyle bize gelir

FM'de çok iyi topçu

Burak Akmanoğlu
24.Nisan.2013, 21:56
Aykut kocamanı tebrik ediyorum Fenerbahçe'yi buralara getirdi etti ama ben Kocaman'ın takımdan gitmesini isteyen taraftanım.Ayrıca "GFB"'yi kuran Aziz Yıldırım şimdi onlara suç atar oldu Egosu tavan yapmış biri haline geldi.3 A'dan gitmemesi gereken Alex gitti 2 si kaldı.Sezon sonu büyük ihtimal Kocaman gider ama Aziz Yıldırım gider mi bilemem.

Önder HOCA
24.Nisan.2013, 22:26
Paulinho haberleri var . İnter ve Milanda istiyormuş Alex , Carlos , Edu , Luciano , Zico faktörüyle bize gelir

FM'de çok iyi topçu

aman abi brezilyalı falan gelmesin artık

himone
24.Nisan.2013, 23:39
aman abi brezilyalı falan gelmesin artık

Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Mümkünse Fransa'dan Kamerun, Senegal gibi ülkelerin vatandaşlarını alalım. Karşılaştığım en karakterli futbolcular onlar ve yetenekli de oluyorlar. Ligimize de mükemmel uyum sağlıyorlar.

antiochia
25.Nisan.2013, 00:47
Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Mümkünse Fransa'dan Kamerun, Senegal gibi ülkelerin vatandaşlarını alalım. Karşılaştığım en karakterli futbolcular onlar ve yetenekli de oluyorlar. Ligimize de mükemmel uyum sağlıyorlar.
Bence Balkanlar, İskandinavya, Doğu Avrupa ve Almanya, Afrika..

himone
25.Nisan.2013, 00:54
Bence Balkanlar, İskandinavya, Doğu Avrupa ve Almanya, Afrika..

İskandinavların bizim ülkeye rahat uyum sağalayabileceklerini zannetmiyorum, kültür olarak çok farklıyız. Almanlar da kolay kolay Türkiye'ye gelmiyorlar arada nadir çıkıyor işte, bizim Türkleri bile Almanya'dan getiremiyoruz. Doğu Avrupa ve Balkanlar olabilir oradan bol bol topçu çıkıyor, mesela sene başında Badelj'in peşinden koşmuştuk ama Hamburg aldı, çok istemiştim gelmesini. Ama Afrikalılar genellikle çabuk uyum sağlıyor, özellikle Sow gibi Müslüman olanlar için çok iyi bir ülkeyiz. Bir de Fransa gibi sert bir ligden geliyorsa daha yi olur. Bizim ligimizde sadece teknik olmak yetmiyor fizik gücü lazım aslında gerekten iyi bir takım olmak istiyorsan önce fizik olarak çok iyi olmak gerekli ligin bir önemi yok. Bizimkilerin yanından geçince yere yıkılıyorlar.

byariff
25.Nisan.2013, 01:37

FM'de çok iyi topçu

brezilya ligini muthis bilen alper ocal"i takip edebilirsiniz paulinho hakkinda olumlu konusmadi cristianin 1 ust versiyonu dedi ve istikrarsiz dedi

ReaList
25.Nisan.2013, 13:38
Şike davasında Emenike'ye beraat çıktı - Demek ki para sayma görüntülerini açıklamış :D - Onun geri dönmesi için önündeki tek engel -çekinge- de ortadan kalkmış oldu. Keşke geri getirsek ve yarıda kalan hevesimizi devam ettirsek. Webo'nun yerinde neler yapmaz ki ?

himone
25.Nisan.2013, 14:48
Emenike'yi almak için gerçekten çok para vermek lazım, adamı resmen bize yar etmediler. Benim umudum hiç yok ama keşke gelse. Webo son 3 maçtır Bienvenu'den farksız oynuyor.

SAİT71
25.Nisan.2013, 17:41
Çünkü aldığımız Bienvenu'da Webo'da belirli kapasitede oyuncular.

KanaKe
26.Nisan.2013, 01:13
bildigim kadari ile moskova ile geri satin alma opsiyonu imzalanmis bir ara öyle diyorlardi.. emenike beraatinden sonra kosa kosa gelir ilerde emenike sow süper ikili olur

erdem344
26.Nisan.2013, 01:17
Buraya yazıyorum not alın Fernandes sezon sonunda bizde.

ForsakeN
26.Nisan.2013, 01:37
Buraya yaıyorum not alın Fernandes sezon sonunda bizde.

Emenike de gelsin seneye ŞL bizim :D

zeck17
26.Nisan.2013, 01:41
Emenike de gelsin seneye ŞL bizim :D

bence 2014 dünya kupasına alsınlar fenerbahçeyi şampiyonlar ligi kesmez :D

Edit:Bu arada emenikeyi afrika kupasında izledim bu sene kilo problemi vardı ve kötü bir oyun sergiledi bence

Burak Akmanoğlu
26.Nisan.2013, 01:41
Emenike'yi Aziz Yıldırım alıcak. :)

Cengo
26.Nisan.2013, 03:21
Olur mu olur.

https://pbs.twimg.com/media/BIu3s_-CYAAqrAu.jpg:large

Mamadou
26.Nisan.2013, 05:00
Ayıp. O adam tribünde maç seyredecek adam mı :)

Maça gitmesi gayet normal çünkü Benfica çıkışlı bildiğim kadarıyla Fernandes. Almeida'da maça gitmiş diye yazanlar var. He Fernandes bu istersiniz ama giderse Fenerbahçe'ye SA, FO'da saklanacak delik ararlar artık.

davidvilla
26.Nisan.2013, 10:09
bildigim kadari ile moskova ile geri satin alma opsiyonu imzalanmis bir ara öyle diyorlardi.. emenike beraatinden sonra kosa kosa gelir ilerde emenike sow süper ikili olur

10m euro'ya FB geri alabiliyor. Büyük ihtimalle de geri alırlar.

himone
26.Nisan.2013, 11:13
10m euro'ya FB geri alabiliyor. Büyük ihtimalle de geri alırlar.

Gerçekten öyle biri durum varsa kesinlikle alınmalı, ben geri alma maddesi olduğunu bilmiyodum. Emenike Türkiye'ye dönmek ister mi bilmiyorum ama olur da isterse başka adam peşinde koşmaya gerek yok. Ver 10 milyonu hemen sözleşmeyi imzalat.

Belhanda ve 1 tane de sol bek alıp Haziran ortasında transferi bitirmek lazım. Umarım Ziegler alınmaz gerçekten kahrolurum. Ben stoper de istiyorum ama Yobo ve Egemen'in Avrupa maçlarındaki performansından sonra ayıp olur herhalde diyorum. Bu sene de ön elemeler olacak, sezonu erken açıp rahat rahat turları geçmek lazım. Elemelerde favori olucağımız için eşleşmelerden de korkmaya gerek yok bence. Seneye kadrodan birkaç tane oyuncu gönderilmeli, Stoch, Serdar, Orhan, Selçuk ve Sezer'in gideceğini düşünüyorum. Topuz'un kalmasını isterim ama sözleşme konusunda anlaşma sağlamak kolay olmayabilir adam 2,9 milyon alıyor yıllık, en başından o parayı kim vermiş o da ayrı mesele. Kadroda yaklaşık gelen giden toplam 10 oyunculuk bir revizyon olur herhalde.

darkkobal123
26.Nisan.2013, 15:22
Adam ülkesinin takımını izlemeye gelmiş, 2 dakika da Fenerbahçe'ye transfer ettiniz. Komiksiniz gerçekten. :)

OrcunFB
26.Nisan.2013, 15:25
Ferdi olacak bu Yaz Fenerli. :D

davidvilla
26.Nisan.2013, 15:50
Gerçekten öyle biri durum varsa kesinlikle alınmalı, ben geri alma maddesi olduğunu bilmiyodum. Emenike Türkiye'ye dönmek ister mi bilmiyorum ama olur da isterse başka adam peşinde koşmaya gerek yok. Ver 10 milyonu hemen sözleşmeyi imzalat.

Belhanda ve 1 tane de sol bek alıp Haziran ortasında transferi bitirmek lazım. Umarım Ziegler alınmaz gerçekten kahrolurum. Ben stoper de istiyorum ama Yobo ve Egemen'in Avrupa maçlarındaki performansından sonra ayıp olur herhalde diyorum. Bu sene de ön elemeler olacak, sezonu erken açıp rahat rahat turları geçmek lazım. Elemelerde favori olucağımız için eşleşmelerden de korkmaya gerek yok bence. Seneye kadrodan birkaç tane oyuncu gönderilmeli, Stoch, Serdar, Orhan, Selçuk ve Sezer'in gideceğini düşünüyorum. Topuz'un kalmasını isterim ama sözleşme konusunda anlaşma sağlamak kolay olmayabilir adam 2,9 milyon alıyor yıllık, en başından o parayı kim vermiş o da ayrı mesele. Kadroda yaklaşık gelen giden toplam 10 oyunculuk bir revizyon olur herhalde.

Kardeşim sonra söyleyince kızıyorsunuz :icon_razz: Bilerek öyle bir anlaşmayla gönderildi o adam.
Emenike donmeye sıcak baksın yeterli

TeNaciOUS MidFieLdeR
26.Nisan.2013, 16:11

Edit:Bu arada emenikeyi afrika kupasında izledim bu sene kilo problemi vardı ve kötü bir oyun sergiledi bence

ben de izledim afrika kupasini ama emenike kotu falan degildi. kilo problemi varmis gibi gozukse de bu biraz yapili olmasindan kaynaklaniyor, pek de hantal bir goruntude degildi. ustelik turnuvanin gol krali oldu (:

webonun yerinde emenike olursa muazzam olur. cok gol atar cok (:

zeck17
26.Nisan.2013, 16:43
ben de izledim afrika kupasini ama emenike kotu falan degildi. kilo problemi varmis gibi gozukse de bu biraz yapili olmasindan kaynaklaniyor, pek de hantal bir goruntude degildi. ustelik turnuvanin gol krali oldu (:

webonun yerinde emenike olursa muazzam olur. cok gol atar cok (:

Webo'Nun yerine iyi olur da benim izlediğim de türkiyede formundan uzakta görünüyordu tabi afrikanın doğa koşullarıda etkili olmuş olabilir statlarının çimleri de berbat düzeydeydi

Bu arada fenerbahçe tkaım olarak gençleşmesi gerektiğini düşünüyorum
Kuyt seneye 33,Webo seneye 32,Emre 33,Meireles 31,Selçuk Şahin 33,Yobo 33,Egemen 31,Cristian 30,Mehmet Topuz 30,Volkan 32 oluyor(Kaleci için pek önemli değil ama)

himone
26.Nisan.2013, 19:49
Webo'Nun yerine iyi olur da benim izlediğim de türkiyede formundan uzakta görünüyordu tabi afrikanın doğa koşullarıda etkili olmuş olabilir statlarının çimleri de berbat düzeydeydi

Bu arada fenerbahçe tkaım olarak gençleşmesi gerektiğini düşünüyorum
Kuyt seneye 33,Webo seneye 32,Emre 33,Meireles 31,Selçuk Şahin 33,Yobo 33,Egemen 31,Cristian 30,Mehmet Topuz 30,Volkan 32 oluyor(Kaleci için pek önemli değil ama)

Yaşlılık konusuna ben de katılıyorum ama dikkat edersen her poziisyonda genç rotasyon oyuncuları da var. Kalite açısndan tabiki yeterli değiller ama bu saatten sonra gidip 30 yaşında adam alınmaz bence. Mesela Belhanda, Emenike gibi hedefler tutsa takım gayet genç oluyor. Orta sahada Salih var, kanatta oynasaydı Stoch vardı (ben gideceğini düşünüyorum), stoperde tutmamış olsa da Serdar Kesimal, sol bek Hasan Ali, forvet Sow. Bu oyuncular da tam ideal yaştalar. Kuyt 33 ama 23 gibi oynuyor, Selçuk Şahin sene sonunda gider diye düşünüyorum, Webo zaten geçici çözüm. Orta sahamız bol alternatifli olduğu için Meireles ve Emre de idare edilir ama defansa kesinlikl takviye lazım.

footballer33
26.Nisan.2013, 22:44
F.Orman; Fernandes'i, Fener'e Stoch & Sezer takasına bırakırsa şaşırmam. Bakalım o zaman taraftarın önünü nasıl alacaklar tepkilerden? Gerçi bu defa da Fernandessporlu oluruz, alışığız ne de olsa bir şeylerle itham edilip etiketlenmeye! :)

Namzet
26.Nisan.2013, 22:46
Fernandes ve Emenike istediğim 2 oyuncu umarım olurlar:)

Kaka Leite
26.Nisan.2013, 22:47
Ne Fernandes'i yahu ?

Bizim önceliğimiz Stoch'u elden çıkarıp, sağlam bir kanat almak olmalı. Sonra Fernandes falan neyse alacaklarsa alsınlar.

Açıkcası çok da istemiyorum Fernandes'i, tamam nefis bir oyuncu ama oraya alınan her adam Salih'in önünü bir adım daha kapatıyor.

Önder HOCA
26.Nisan.2013, 23:08
duran top kullanabilen biri gelsinde isterse kaleci olsun

attirson
26.Nisan.2013, 23:15

Emenike'yi Afrika kupasında begenmeyen tek kisi sensin heralde herkes övgüler dizdi o turnuvada.

ReaList
26.Nisan.2013, 23:18
Emenike Son Afrika kupasında gol kralı olmamış mıydı ?

pele96
26.Nisan.2013, 23:34
Stochu Besiktasa satsalar fena olmaz.

mwaru
27.Nisan.2013, 00:30
Fernandes çok yetenekli bir futbolcu fakat zaman çok lakayıt oynuyor,orta sahada gereksiz çalımlar deniyor,olmayacak yerde oyalanıyor,takımı zora sokacak şekilde top kayıpları yapıyor.Bu sebeplerden dolayı o bölgeye,Fernandes değil de en azından daha hızlı ve güçlü olan Kevin P. Boateng lazım.

zeck17
27.Nisan.2013, 00:57
Emenike'yi Afrika kupasında begenmeyen tek kisi sensin heralde herkes övgüler dizdi o turnuvada.

EuroSport un yayınladığı tüm maçları izledim nijerya da öne çıkanlar Ahmed Musa ve Moses dı

Tabi oyuncudan beklentilerde önemli ben önceki sezon spartak ile yardıran değerini 2e 3 e katladı chelsea alacak filan diye haberlerden sonra baya umutluydum

KanaKe
27.Nisan.2013, 02:27
Fernandes çok yetenekli bir futbolcu fakat zaman çok lakayıt oynuyor,orta sahada gereksiz çalımlar deniyor,olmayacak yerde oyalanıyor,takımı zora sokacak şekilde top kayıpları yapıyor.Bu sebeplerden dolayı o bölgeye,Fernandes değil de en azından daha hızlı ve güçlü olan Kevin P. Boateng lazım.
o besiktasta fazla yetenekli oyuncularla oynamadigi icin topla asiri derecede fazla oynamasindan kaynaklaniyor fenre gelince öyle gereksiz calimlara felan girmeyecektir bizim takimdaki oyuncularin hepsi futbolu basit oynuyor...

pele96
27.Nisan.2013, 02:57
o besiktasta fazla yetenekli oyuncularla oynamadigi icin topla asiri derecede fazla oynamasindan kaynaklaniyor fenre gelince öyle gereksiz calimlara felan girmeyecektir bizim takimdaki oyuncularin hepsi futbolu basit oynuyor...
Katiliyorum Guti , Quaresma , Simao , Ernst varken Fernandes bu kadar sorumluluk almiyordu hatta Guti varken sorumlulugu Gutiye birakiyordu.

bilmania
27.Nisan.2013, 17:48
Fernandes çok gereksiz bir transfer olur.seneye orta alanda Emre-Salih üçlüsü oynarsa güzler olur.Hem Salih Emre'den ders alır.
Meireles

SAİT71
27.Nisan.2013, 23:39
Fernandes iyi güzel futbolcuda nedense Türkiye'den yabancı oyuncu transferi pek işe yaramıyor bizde. Fabio Bilica, Webo (bana göre yetersiz), Emenike(oynatmadılar bile) daha geçmişe dönersek Petkov vs.

Onun yerine Salih oynar, Stoch ve Sezer satılır yerine adam alınır. Bu kadar basit.

SAİT71
28.Nisan.2013, 15:48
Paşa golcü Fenebahçe'ye!
Kasımpaşa forması altında gösterdiği performan ile parmak ısırtan Kalu Uche'nin ismi Fenerbahçe ile anılmaya başladı.
Kasımpaşa'nın golcü ismi Kalu Uche hakkında, Kanaltürk'te yayınlanan Top Bizde programında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Kanaltürk'te yayınlanan Top Bizde programında verilen bilgiye göre; Kalu Uche gelecek sezon Fenerbahçe forması giyecek.

31 yaşındaki Kalu Uche, gol kralığında 19 golle Galatasaraylı Burak Yılmaz ile zirveyi paylaşıyor.

Ajansspor.com

Pek inanmıyorum habere... Doğruysada yine yanlış bir transfer politikası olacaktır...

Namzet
28.Nisan.2013, 16:07
uche çok iyi bir santrafor ancak çok daha iyi,genç biri alınmalı

Facx
28.Nisan.2013, 16:35
Paşa golcü Fenebahçe'ye!
Kasımpaşa forması altında gösterdiği performan ile parmak ısırtan Kalu Uche'nin ismi Fenerbahçe ile anılmaya başladı.
Kasımpaşa'nın golcü ismi Kalu Uche hakkında, Kanaltürk'te yayınlanan Top Bizde programında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Kanaltürk'te yayınlanan Top Bizde programında verilen bilgiye göre; Kalu Uche gelecek sezon Fenerbahçe forması giyecek.

31 yaşındaki Kalu Uche, gol kralığında 19 golle Galatasaraylı Burak Yılmaz ile zirveyi paylaşıyor.

Ajansspor.com

Pek inanmıyorum habere... Doğruysada yine yanlış bir transfer politikası olacaktır...

uche iyi forvet ama doğruysa 2 sene sonra falanda uche bırakılıp enaramo alıncak heralde :D

ReaList
28.Nisan.2013, 17:04
Şuan Türkiye içinde yerli yabancı alınabilecek tek oyuncu Alper Potuk, Bir kaç genç ve kaliteli Türk oyuncu daha var. Ama gidip Türkiye içinde +30 yabancı transferi yapacaksak helal bize. Mevcut anlayış başta devam ederse zaten transfer politikamız az çok belli de neyse. Şimdiden boş heveslere kapılmayın derim.

himone
28.Nisan.2013, 17:12
30 üstü bir tane transfer yaptık zaten, daha kaç tane alıcaz. Seneye 10 yabancı hakkının 5 tanesini forvette ve 30 yaş üstü oyuncularla kullanmaya mı çalışıyoruz? Haberi yapan adam iyi sallamış kesinlikle almayız diyorum. Zaten Uche alınırsa seneya maç ta izlemem.

SAİT71
28.Nisan.2013, 17:19
Uche'nin kalitesine lafım yokda Yaş kemale ermiş. Artık bu tip transferleri bırakıp daha ileriye dönük transfer politikası olmalı.

goosfraba
28.Nisan.2013, 17:36
muhtemelen 2 kanat oyuncusu alacaklar. hiç elimizde yokmuş gibi...

himone
28.Nisan.2013, 20:41
Alınacak bütün adamlar gidecek adamlara bağlı. Şu an kadro çok şişmiş durumda birkaç kişiyi göndermek lazım.

antiochia
29.Nisan.2013, 00:34
krasic gitmeli.Hatta bekir ve serdar'dan birisi de yerine iyi bir yerli stoper, kaliteli bir sol bek, orta saha, kanat oyuncusu, yerli bir yedek forvet

Burak Akmanoğlu
29.Nisan.2013, 00:45
Emenike'nin geri döneceği konuşuluyor. :)

erdem344
29.Nisan.2013, 01:09
Volkan - Gökhan - x - x - Hasan - Emre - Meireles - x - Sow - Kayt - x

Kryptonite
29.Nisan.2013, 12:13
Emenike ve Robben konuşuluyor bakalım.

erdem344
29.Nisan.2013, 12:29
No robben.

KanaKe
29.Nisan.2013, 12:31
Fernandes iyi güzel futbolcuda nedense Türkiye'den yabancı oyuncu transferi pek işe yaramıyor bizde. Fabio Bilica, Webo (bana göre yetersiz), Emenike(oynatmadılar bile) daha geçmişe dönersek Petkov vs.

Onun yerine Salih oynar, Stoch ve Sezer satılır yerine adam alınır. Bu kadar basit.
bilica ile webo fernandes kalibresinde oyuncular degil.. kaldiki webonun takima katkisi tartisilamaz.. yasina ragmen ilerde sürekli basan bir forvet güiza dan sonra böyle bir forvet eksikti takimda.. üstelik hava toplarinda sow ve kuyt tan daha etkili...

himone
29.Nisan.2013, 13:00
Robben'e ihtimal vermiyorum derdim ama Aziz Yıldırım sırf Sneijder ve Drogba transferleri yüzünden gider alır. Ama Robben'i almak için Avrupa Ligini almak lazım. Dün Stoch'un oyununu gördükten sonra kanat transferinin gereksiz olduğunu düşünüyorum, Krasic de takımda kalacakmış (keşke gitseydi). Tabi Stoch o futbolu transfer olabilmek için de oynamış olabilir. Öncelik sol bek ve forvet transferlerinde olmalı, bir de stoper alınabilir. Mevcut orta saha da 1 sene daha bizi götürür. Meireles, Emre, Topal, Salih, Cristian gayet yeterli diye düşünüyorum. Bekir, Serdar ve Orhan yerine transfer yapılmalı. En sıradan maçlarda bile güven vermiyorlar.

Ama yabancı sayısı fazla olacak. Yobo, Cristian, Meireles, Stoch, Krasic, Kuyt, Webo, Sow 8 yabancı zaten var. Mevcut takıma yabancı olarak bir sol bek, bir de forvet alınabilir. Onun dışında her yabancı transferi için 1 yabancı gönderilmeli.

petrol_fb12
29.Nisan.2013, 13:02
Fenerbahce'nin transfere ihtiyacı yok.Hatta altyapıdan futbolcu cıkarıp hazır elemizdeyken Sow,Miereles,Kuyt,Emre,Yobo,Egemen gibi eğitim versinler o gençlere.İlla transfer olucaksa Orta saha'ya emre'den 2-3 gömlek aşağıda Yerli yabancı farketmez 2 futbolcu alınmalı.Takımı hucuma kaldırmak için.

erdem344
29.Nisan.2013, 13:11
Volkan

Gökhan Yobo Serdar Tasçı Hasan

Emre Raul Fernandes

Kayt Emenike Sow

Serdar Taşçının 5 m. serbest kalma maddesi var imkansız değil.

Fernandesin durumu belli. Sezer artı üstüne bir miktar para .

Emenike içinde Stoch takası gerekirse üstüne bir miktar para

goosfraba
29.Nisan.2013, 13:15
üstteki kadro imkansız değil. lakin yobo da gider. serdar-egemen olur. genç yabancı stoper alınır.

erdem344
29.Nisan.2013, 13:18
Yabancı stoper alacaksak Fransadan alalım.

Fransa pazarında Aykut Kocaman çok iyi

himone
29.Nisan.2013, 13:19
Fenerbahce'nin transfere ihtiyacı yok.Hatta altyapıdan futbolcu cıkarıp hazır elemizdeyken Sow,Miereles,Kuyt,Emre,Yobo,Egemen gibi eğitim versinler o gençlere.İlla transfer olucaksa Orta saha'ya emre'den 2-3 gömlek aşağıda Yerli yabancı farketmez 2 futbolcu alınmalı.Takımı hucuma kaldırmak için.

Emre'den 2-3 gömlek aşağı futbolcuyu ne yapıcaz, takımda ondan bol ne var.

Aykut Kocaman tam Fransa hayranı, ama Afrika kupasında skıntı oluyor. Takımı Afrikalı doldurursak Ocak Şubat dönemi hep olay. Bence Avrupalı 1 forvet olmalı, Emenike olacaksa da takımda kaliteli kanat oyuncuları veya alternatif taktik önemli. Defansa da Serdar Taşçı çok iyi oturur. Ama sol bek kesinlikle lazım, Hasan Ali tek başına olmuyor.

SAİT71
29.Nisan.2013, 13:20
bilica ile webo fernandes kalibresinde oyuncular degil.. kaldiki webonun takima katkisi tartisilamaz.. yasina ragmen ilerde sürekli basan bir forvet güiza dan sonra böyle bir forvet eksikti takimda.. üstelik hava toplarinda sow ve kuyt tan daha etkili...

Demek istedim oyuncuların kalitesi değil. Tr'den alınan yabancıların bir şekilde bizim işimize yaramaması. Yani kaliteye göre kıyaslama yapmadım. Mesela Emenike'yi aldık o da yaramadı :)

petrol_fb12
29.Nisan.2013, 13:32
Emre'den 2-3 gömlek aşağı futbolcuyu ne yapıcaz, takımda ondan bol ne var.

Emre ikinci yarı takıma geldi oynadığı bütün maçlar da topu ileri taşıyordu hemde geriye geliyordu.Emre sakatlanmayana kadar biraz daha iyi pas alışverişi ve daha seri futbol oynuyorduk.Emre'nin orta saha'da yaptığını O kadar iyi pas atmasına ve o orta saha kombinasyonunu Miereles yapamadı.Baroni yapamadı.Selçuk :) hiç değinmiyorum bile.Mehmet Topal o kadar yüksek pas yüzdesi olan bir ligten geldiği halde gene o da yapamadı.

Eğer ki Emre Avrupa Liginde fenerbahce'de oynasaydı gerçi oynayamazdı sakatlandı.

Yobo güven vermiyor bana .Egemen geçen sezon beğenmezdim ama bu sene cok farklı oynuyor 2.yarıdan sonra özellikle kendini aştı.

Emre'den 2-3 gömlek yabancı veya yerli almamız lazım.Şu an görünen Alper Potuk var Emre'den 2-3 gömlekte altta ve gelişmeye acık bir oyuncu.Bir tane genç yüksek potansiyeli olan bir yabancı bulursak süper olur.

Miereles ilk istiyen takıma verilmeli.Baroni keza öyle.Hasan Ali alternetifi Özgür Çek'ti.Güvenmedi ona oynatmadı yolladı.Her maç Hasan Ali'yi oynattı.

Aykut Kocaman'ın Fransa takıntısını anlıyorum Fransa ligi Hızlı bir lig seri oyuncular var top sürme teknikleri falan iyi.Tek eksik fizik mücadele gücü bizim ligimize göre daha düşük.Alınıcaksa İtalya'dan oyuncu alınmalı bizim lige çünkü hemen hemen ligimiz onların ligiyle örtüşüyor.Sert savunma oynatmamaya yönelik futbol.

SAİT71
29.Nisan.2013, 13:45
Devler peşinde!
http://www.statik.bursahaberim.com/haber/buyuk/haber_4f0979d5b4a7a.jpg
Galatasaray hariç '3 büyükler', Bucaspor'un milli stoperi Efe Özarslan'ın peşinde.

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un listesinde yer alana genç oyuncu için büyük kapışma bekleniyor.

Salih Uçan'ı Fenerbahçe'ye verdikten sonra adeta tüm oyuncuları takip edilen PTT 1. Lig ekibi Bucaspor'un bu sefer ilgi çeken oyuncusu, 22 yaşındaki Efe Özarslan oldu.

STOPER AMA 5 GOLÜ VAR!
6 defa U21 Milli takım forması giyen 1.95 boyundaki Efe bu sezon Bucaspor formasıyla müthiş bir çıkış gösterdi.Genç oyuncu özellikle ileri çıkıp takımına kazandırdığı gollerle hocası Sait Karafırtınalar'ın jokeri oldu.Tam 5 gol atan Efe,stil olarak da eski Fenerbahçeli Lugano'ya benzetiliyor.

1.LİG'DE MİSYONUMU TAMAMLADIM!
Salih Uçan ile Fenerbahçe'ye gidinceye kadar iki sezon oda arkadaşlığı yaptığını,onun başarıları ve dikkat çeken futbolu ile mutlu olduklarını söyleyen Efe;"Kendime koyduğum hedefleri bu ligde yakaladım.Artık çıtayı yükseltmenin zamanı geldi.Kulübüme gelen teklifleri duyuyorum ama ben milli takımlarda kalıcı olmak ve performansımı artık Süper Lig'de sergilemek istiyorum.Fenerbahçe,Beşiktaş ve Trabzonspor üçü de büyük camialar.Bana kim kucak açarsa orada yükselmek önceliğim.Tercih noktasında ayrıcalığım yok."

TÜM MAÇLARINDA FORMA GİYDİ!
Genç stoper tam bir istikrar abidesi. Geçen haftaki Samsunspor maçındaki kart cezası haricinde takımının son iki sezonda tüm maçlarında forma giydi.

ajansspor.com

Bucayı seyreden arkadaşlar bilgilendirirse iyi olur :)

Namzet
29.Nisan.2013, 13:53
Robben cidden komik,adamın geleceği varsada barcelona maçından sonra değerini arttırdı baya türkiyeye yolu düşmez

GebzeLi1907
29.Nisan.2013, 14:12
Yobo Webo Baroni en geç 2 sene içinde tasfiye edilmeli takımdan..

Bu 3 ü de mevcut kaliteleri ile Fenerbahçeye yakışmıyor Yobo yu çok severim ancak gün be gün düşüş içinde
Webo 32 yaşına kadar hayatında haftada 2 maç oynamamış bize geldi haftada 3 maç tempoyu görünce iyi başlasada dengesi kaydı.
Yabancı sınırı varken o hakkı Webo da kullanmak bence yanlış hele de 33 yaşına merdiven dayamış ve son maçlardaki hali ortadayken.

Baroniyi ise geldiği günden beri sevmiyorum Bilicayı bile daha çok seviyordum.İstediği kadar duygusal olsun her sene 3 4 maç oynayıp gerisinde yatıyor. Kesinlikle gönderilip ortasahaya kaliteli ve sürekliliği olan bir isim alınması şart.
Egemen Emre gelecek sene de tam performansa yakın oynarlar ancak ondan sonra onlarn yerine de transfer gerecek.
Emre > Salih dönüşümü olası ve mantıklı gözüküyor ama Egemen yerine iyi bir Türk stoper alınmalı en geç 2 yıl içinde Serdar Taşçı gelse tadından yenmez..

Aykut Kocaman Remy yi istiyordu sürekli, qpr küme düşüyor alabilirsek çok güzel olur o çok istediği ve sevdiği sürekli pozisyon değiştiren 3 forveti Remy ile tam ideal hale gelir.

Bu sene avrupada her ne kadar başarılı olsak da bu futbol ile seneye ligde yine hüsran yaşarız.
Aykut Kocaman turnuva takımı kurdu ve o oyunu oynatıyor, lig için özellikle de Fenerbahçe için daha iyi hucum eden bi takım olmalı. Rakibi durdurmayı düşünürek Türkiye liginde Fenerbahçe şampiyon olamaz.
o yüzden gelecek yıl hücum bölgesine lider karakterli çok iyi bir transfer şart ya kanat olur ya göbeğe olur ya da santrafora olur..

himone
30.Nisan.2013, 12:18
Emenike transferi yalan oldu. Anzi maçında dizinden sakatlanmış ve ameliyat olacakmış. Birkaç ay futboldan uzak kalır ve diz sakatlıkları genellikle kalıcı hasar bırakır. Umarım adamı sakat sakat transfer etmeyiz. Ama sakat olduğu için 4-5 milyon gibi bir rakama bırakırlarsa alınabilir :).

SAİT71
30.Nisan.2013, 13:16
Nani haberleri çıkıyor. Eskilerin tabiri vardı Yok artık Lebron James

attirson
30.Nisan.2013, 13:58
Gs icin İbrahimovic deniyor birşey yok bize Nani deniyor auuuvv. :D

davidvilla
30.Nisan.2013, 14:21
Gs icin İbrahimovic deniyor birşey yok bize Nani deniyor auuuvv. :D

İşte bir fark var demek ki sen düşün onu da :u:

mwaru
30.Nisan.2013, 14:29
İşte bir fark var demek ki sen düşün onu da :u:

Aklı selim taraftar çoğunluğu diyebiliriz.:icon_razz:

sui generis
30.Nisan.2013, 15:19
Nani zor değil.

Facx
30.Nisan.2013, 16:04
Nani zor değil.

aynen bonservisini karşıladığın sürece nani zor değil nani olmamış bi oyuncu zaten hep beklenti yüksekti bi kere patlama yaparak herhangi bir sezonu domine etmedi young ve valencia nın gerisinde şuanda da ki zaha gelicek daha seneye

himone
30.Nisan.2013, 16:09
Bence de Nani zor değil ama Aykut Kocaman seneye hangi taktikle oynayacak o önemli. Bu şekilde 3 santrafora devam mı edecek, klasik kanatlı taktiklerden birisini mi kullanacak. Ama isim olarak tam Aziz Yıldırım transferi gibi duruyor. Aziz Yıldırım bu sene yıldız oyuncu alamadı ya kesin içinde kalmıştır.

Ama bu tarz oyuncular hep sor işareti, acaba bize uyar mı diye sormadan geçemiyor insan.

Deus Dominus
30.Nisan.2013, 16:37
Man. Utd. Nani'yi gözden çıkarırsa ve ciddi talibi çok olmazsa ve Fenerbahçe 25-30 milyon € gibi bir bonservis bedeli ödemeyi göze alabilirse ve ikna edebilirse(-ki bence içlerinde en zor kısım bu bence) olabilir tabi :)

Az önce bi yerde gördüm Stoch'a Spartak Moskova'nın talip olduğunu, 11 milyon €'luk teklif olduğunu. Aslı astarı var mı?

SAİT71
30.Nisan.2013, 17:35
25-30 isteyeceklerini sanmıyorum 17-18-20 civarı olabilir. O kadar isterlerse zaten llerinde kalır ve bize transferide yatar.

attirson
30.Nisan.2013, 18:46
Nani'ye 25-30 çok zaten sadece biz degil kimse almaz 30a Nani'yi.

KanaKe
30.Nisan.2013, 19:18
nani olabilirde olmayabilirde ama benim sahsen begenmedigim bir oyuncu.. topla gereksiz yere cok oynuyor ronaldonun 18-19 yasindaki hallerini hatirlatiyor bana..

pele96
30.Nisan.2013, 19:22
Man. Utd. Nani'yi gözden çıkarırsa ve ciddi talibi çok olmazsa ve Fenerbahçe 25-30 milyon € gibi bir bonservis bedeli ödemeyi göze alabilirse ve ikna edebilirse(-ki bence içlerinde en zor kısım bu bence) olabilir tabi :)

Az önce bi yerde gördüm Stoch'a Spartak Moskova'nın talip olduğunu, 11 milyon €'luk teklif olduğunu. Aslı astarı var mı?

Oynamamis bir Arda'ya 12 Milyon veriliyorken Stoch'a tas catlasa 7-8 verilir.

erdem344
30.Nisan.2013, 20:01
spartak 11 vermiş.

Night_Mare17
30.Nisan.2013, 21:36
Fenerbahçe Uefa kupasını alırsa ve ligi 2. bitirirse büyük ihtimalle öyle olacak maaş ve bonservisini verdin mi Nani'yi alırsın. Şu an zirvedeki 2 takımın da alabileceği bir oyuncu.

Kryptonite
30.Nisan.2013, 21:38
Şuan çok uçuk isimler dışında Fenerbahçenin ve Galatasarayın alamayacağı topçu yoktur.

erdem344
30.Nisan.2013, 21:42
Yapmayın etmeyin Nani felan gelmez

Kryptonite
30.Nisan.2013, 21:47
Yapmayın etmeyin Nani felan gelmez

Gelir ama inşallah almazlar.

sananes
30.Nisan.2013, 21:55
Sol bek sıkıntısı çekiyorken benim bildiğim Udinese'li Armero'nun sözleşmesi bitiyor bu sene(en azından fm'de öyle). bu adamın farkında olup alsak çok iyi olurdu.

ve bence böyle 3 forvetli sistemde devam etmeliyiz. Yani Nani'yi almak yerine merkeze forvet bakmalıyız. Sow'u ben sol tarafta beğeniyorum.Kendisi de orada oynamaktan memnun gibi gözüküyor. Kendini daha rahat boşaltabiliyor,merkezde olmadığında.

goosfraba
30.Nisan.2013, 22:13
stoperi fransa veya italya'dan alsınlar. ortasahaya gerek yok. tahminimce kanat da alınır.

sakary Ali
30.Nisan.2013, 22:30
Nani'yi Avrupa Liglerinden birçok takım talip olur. Ama eğer şartlar oluşacaksa Nani'nin gelmesini bende istemem. Pek yararlı olabilebilecek bir tarzda değil gibi. Belhanda ne olacak? Kapandı sanırım konusu.

himone
30.Nisan.2013, 22:44
Nani'yi Avrupa Liglerinden birçok takım talip olur. Ama eğer şartlar oluşacaksa Nani'nin gelmesini bende istemem. Pek yararlı olabilebilecek bir tarzda değil gibi. Belhanda ne olacak? Kapandı sanırım konusu.

Cristian gitmeden Belhanda alınmaz bence. Takımda Topal, Emre, Meireles, Salih ve Cristian gibi oldukça kaliteli bir orta saha var. Belhanda'ya 10 milyon vermeye değmez. Cristian giderse alınabilir. Bize sol bek, stoper ve forvet lazım transferlerin bu şekilde olacağını düşünüyorum. Belki Stoch satılıp bir de kanat alınabilir.

Facx
30.Nisan.2013, 23:50
naniyi sene başında zenite satıyodu(yakalışk 30 m € olması lazım) united zenit hulk u alınca vazgeçti ki o zamandan bu zamana ligde 11 şl de 4 maçta toplam 993 dakika forma giyip 1 gol 4 asist yapmış bide malum manchesterın şlden elenmesine sebep olan kırmızısı var (her ne kadar hakem hatası olarak görülsede) 25 ten fazla etmez nani bence 18-19 eder en fazla stoch bi şekilde 10 a falan rusyaya satılırsa alınabilir diyedüşünüyorum

William Rookwood
01.Mayıs.2013, 00:01
Stoch'un formda hali bi 15 milyon eder ama şu izlediğimiz stochu 5-6 milyona zor satarsın

goosfraba
01.Mayıs.2013, 00:22
Stoch'un formda hali bi 15 milyon eder ama şu izlediğimiz stochu 5-6 milyona zor satarsın

izleyemediğimiz stoch demek daha doğru olur sanırım.

erdem344
01.Mayıs.2013, 01:24
Stoper için Twentede oynayan Douglas var. Bu sezon sözleşmeside bitiyor. Milli takımada çağırıldı yanlış bilmiyorsam.

Alınabilecek oyuncu

Cengo
01.Mayıs.2013, 02:21
Stoch kendini fazla tekrar etmeye başladı. Dribbling stiline ek değişiklikler yapmalı, alternatiflerini çoğaltmalı. Artık savunmacılar Stoch'un sağına çekmesine asla izin vermiyorlar.

Escochae
01.Mayıs.2013, 03:21
Stoch kendini fazla tekrar etmeye başladı. Dribbling stiline ek değişiklikler yapmalı, alternatiflerini çoğaltmalı. Artık savunmacılar Stoch'un sağına çekmesine asla izin vermiyorlar.

Kanat oyuncusu olarak bu fizikle iş yapacağını düşünmüyorum. Bence forvet arkası olarak daha verimli olur. En azından daha çok şut ve pas imkanı bulur.

Cengo
01.Mayıs.2013, 04:39
Kanat oyuncusu olarak bu fizikle iş yapacağını düşünmüyorum. Bence forvet arkası olarak daha verimli olur. En azından daha çok şut ve pas imkanı bulur.

Bence sağ kanatta oynamalı. Böylece sağa çekme hevesinin bir işe yaramadığını farkedip içe katmeye zorlamaya çalışsa da bunun da sonunun bir yere gidemeyeceği için farklı deneme yanılmalara başvuracak. Bir müddet sistemi bozar ama sonra çok yönlü bir oyuncu çıkar ortaya.

Bazen aşırı baskı altında yapabileceklerinin çok daha fazlasını yapabilir, öğrenebilir insan.

KanaKe
01.Mayıs.2013, 11:39
gecen sene patlama yaptiginda satilmaliydi stoch... bu sene zor satarlar avrupayi unutsun bu formuyla ancak arap ülkelerinden talip cikar..

Kryptonite
01.Mayıs.2013, 12:06
Stoch bundan sonra hiçbir şekilde Fenerbahçeye yararlı olmaz.Satılması en mantıklısı.

ReaList
01.Mayıs.2013, 13:16
Stoch'un vuruş becerileri çok iyi. Hızlı değil ama çabuk bir oyuncu. Ve topla haşır neşir. Daha 23 yaşında ve kendini geliştirebilecek kapasitesi var. Bunu bireysel yolla yapması kadar onu yönlendiren bir teknik heyetin olması lazım. Türkiye'de antrenmanlar oyuncuları geliştirmek için değildir zihniyetini taşıyan ve "Oynatmayalım burnu sürtsün belki adam olur" mantığı içindeki bir yerde gelişmesini beklemek komik olur.

Oynatmayacaksak sezon sonunda gönderilmesi onun için iyi olacaktır. Severim Stoch'u, yanlış hesapların ellerinde körelmesini istemem.

ForsakeN
01.Mayıs.2013, 13:41
Türkiye'de antrenmanlar oyuncuları geliştirmek için değildir zihniyetini taşıyan ve "Oynatmayalım burnu sürtsün belki adam olur" mantığı içindeki bir yerde gelişmesini beklemek komik olur.

Kusura bakmada bu yazdıkların çok sığ bir bakış açısıyla yazılmış. Alex'in söylediklerini örneklendirmişsin ki aynı takımda Stoch'un yaptığı antremanları yapıp da oynamasalar bile formda kalan oyuncular var. Caner, Salih, Egemen-Bekir(bu oyuncular bazen 1-2 ay oynatılmadı).

Kaldı ki Aykut Kocaman, Stoch geldiği günden beri onun fiziki gelişimini sağlaması için özel antremanlar yaptırdığını biliyoruz. İlk geldiği zamanki Stoch ile geçen yılki Stoch bir miydi? Bu yıl oynadığı maçlarda Kayseri maçı hariç hangisinde ortaya birşey koyabildi? Hiç oynatılmasa neyse de bu sezon 1698 dakika süre alan bir Stoch var ve attığı gol 0(sıfır), yaptığı asist hatırladığım kadarıyla yine 0(sıfır).

Sorunların kaynağını sadece Aykut Kocaman'da görmek gibi garip bir huyunuz var. Neyse ki kendisi cevabını çok güzel yapıştırıyor. Avrupa ligi'nde yarı finaldeyiz ve ilk maçı da kazandık. Her yıl görüyorduk bunları değil mi : ) Artık bazı şeyleri farkedin.

himone
01.Mayıs.2013, 16:10
Bence de Alex'in yaptığı açıklamaya inanmamak lazım. Aykut kocaman gibi sürekli koşma, yardımlaşma diyen bir adamın "Türkiye'de antrenmanlar oyuncuları geliştirmek için değildir" gibi söz söylediğine kesinlikle inanmıyorum.

Stoch'u ise teknik ve fizik özelliklerinden çok mental özellikleri ile eleştirmek gerek. Oyuncunun teknik özelliklerinin muazzam olduğunu herkes biliyor. Fizik özelliklerinde çeviklik ve hızlanma iyi ama güç ve sürati yeterli değil, bunları düzgün bir çalışma ile istediği gibi kullanabilir. Oyuncunun mental özellikleri zayıf olduğu için hem maç içersinde hem de saha dışında ciddi sorunlar yaşayabiliyor. Bence geçen seneki perfrmansından sonra kendisini çok büyük gördü ve hocayla bu yüzden ters düştü. Eğer Stoch'un üzerinde durulur ve ilişkiler iyi tutulursa kesinlikle çok faydalı olur.

Bir de Kayseri maçında dikkat ettiyseniz, oyuncunun sağını kapattıklarında sola çekip güzel ortalar yaptı. Demek istediğim tek yönlü bir oyuncu değil. Oyuncu 4-5 maç oynasa gayet beklenen düzeye gelir hala umut var. Ve sağ kanat ta dahil olmak üzere orta sahada her yerde oynayabilir, böyle oyuncular nadir çıkar.

SAİT71
01.Mayıs.2013, 17:28
Stoch'un toparlanmasını bekleyemeyiz, 5-6 da olsa satmalıyız. Bir futbolcuyu el bebek gül bebek kimse oynatmaz. Kaprislerini çekemez. Sonuç Stoch böyle devam ederse sezon sonu yollasınlar.

Salih gibi 1-2 oyuncu daha bulsak çok muazzam olurdu...

titates1
01.Mayıs.2013, 17:35
Stoch'un da , Alex'in de , Andre Santos'un da en iyi oyunlarını oynadığı sene , Aykut Kocaman takımın başındaydı.Stoch'un sorunu mental , hoca forma vermez , forma alınır.

ReaList
01.Mayıs.2013, 17:59
@ForsakeN

Teknik Heyeti kastettim, Yani Kondisyonerinden tut, Fizyoterapistine kadar herkesi kapsıyor. İlk okuyunca dar bir bakış açısı gözüne çarpabilir ama şöyle geriye baktığın zaman Krasiç dışında fit olmayan transferimiz var mı ? Peki Fenerbahçe çatısı altına bir alt seviyeden gelip kendini katlayan var mı ? (Örn: Gökhan Gönül)

Son soruya geçmeden bu kısım önemli. Çünkü biz transfer yaparken takımlarında en gözde olan oyuncuları alırız. Özellikle Türkiye içinde bunu yapıyorsak bize gelen adam zaten belirli bir seviyeye erişmiş, potansiyeli yüksek ve hazır bir oyuncu oluyor. Onun için 3-5-7-10 dağıtıyoruz paraları.

ve son soru; Fenerbahçe'ye üstte söylediğim durumlarda gelip de olduğundan daha kötüye giden var mı yok mu ? Madem sığ açıdan kurtulmak istiyoruz, geniş açıdan bakın, Aynı noktaya çıkarsınız.

Onun için Stochtan gelişmesini falan beklemek, mevcut durumda abeste iştigal.

Edit: Ayırca konu ne olursa olsun (oyuncu gelişimi, transfer yorumu, saha içi ve dışı bakış) Aykut Kocaman savunma mekanizmalarının devreye girmesine gerek yok. Bazen çok farklı şeyleri bir noktaya kilitliyorsunuz bu yanlış, Avrupa Liginde yarı finalde olmamız her şeyin süper olduğu anlamına gelmediği gibi Ligdeki başarısızlık da her şeyin kötü olduğu anlamına gelmez. Burada oyuncu durumu hakkında yorum yaparken her şey kısır döngü gibi Aykut Kocaman savunma mekanizmalarına yöneliyor.

sui generis
01.Mayıs.2013, 19:50
Seneye istediğim kadro :

http://www.footballuser.com/formations/2013/05/701351_Fenerbahce_SK.jpg

Sol bek alınırsa yabancı olacak , Terry yerine Egemen olur :)

Mamadou
01.Mayıs.2013, 21:00
Ne Fernandes, nede Emenike. Fenerbahçe transferde Tino Costa'yı alabilir. Eğer uzatmadıysa bu sezon sonu sözleşmesi bitiyordu diye hatırlıyorum. Geçen sezon ilgilenmişlerdi baya. Sow gibi, Meireles gibi bu transfer sezonunda da üst düzey oyuncu transferi gerçekleşir. Hele bide Avrupa'da başarılı olunmuşken.

davidvilla
02.Mayıs.2013, 09:53
Aynen. Tino Costa Fernandes'in bir gömlek üstü bence. İsimli adam almaktansa Tino Costa gibi bir oyuncu inanılmaz iş olur FB için.

himone
02.Mayıs.2013, 11:15
Fernandes olayı geçen sene olmadı ve orada bitti, bu saatten sonra lafı geçmez bence. Tino Costa transferinin de olacağını zannetmiyorum. Kaliteli bir futbolcu ama geçen sene alınmak istendiğinde orada sadece Topal vardı ve orta sahada ikisi isteniyordu. Daha sonra orta sahaya Emre ve Meireles geldi ve Salih çıktı ortaya. Ben Cristian satılmadığı sürce orta saha alınacağını zannetmiyorum. Emenike olayı da son sakatlık haberinden sonra olacağı varsa da yatmıştır. Adam dizinden sakatlandı ve birkaç ay antreman bile yapamaz.

Ben sürpriz isimler bekliyorum, çok büyük yıldızların peşinden koşmaktansa aç ve hırslı isimler olsun. Ama forvetin kesinlikle süratli bir adam olması lazım. Takımın 3 tane futbolcuya ihtiyacı var, sıradan adamların yerinde 3 tane futbolcuya tüm bütçeyi yatırmak daha mantıklı olur.

BaGa TaRKaN
02.Mayıs.2013, 11:27
Tino Costa'yı Beğenmeyen Bir Tek Benim Heralde :D

ReaList
02.Mayıs.2013, 11:28
Geçen sene Salih'i getirmiştik Buca'dan bu sene Efe Özarslan'ı getirsek hiç de fena olmaz. 1.95 boyunda ve oldukça güçlü bir fiziki yapıya sahip Efe Hacettepe'den Buca'ya geldi. Hava toplarında hem defansta hem ofansta oldukça başarılı. Alt ligde 90 küsür maçta attığı 15 civarı gol de bunun kanıtı. Topu oyuna sokmada biraz sıkıntıları var, Bizim Lugano'da böyleydi geriden oyun kuramaz ama hava toplarında oldukça etkiliydi. Efe de o tarzda bir oyuncu. Bence hem yerli olması hem de yaşının genç olması [22] avantaj. Buca o kısır ve genç kadroyla bugün PTT liginde Süper Lige çıkma adına üst sıralarda yer alıyorsa Efe'nin katkısı tartışılmaz. Umarım bizim transfer komitemiz -böyle bir şey varsa tabi- bu oyuncuyu kaçırmaz.

Önder HOCA
02.Mayıs.2013, 14:22
fmden dolayı bende bir türlü ısınamadım

himone
02.Mayıs.2013, 14:44

Benim gözümde de Colman'dan bir farkı yok.

Kryptonite
02.Mayıs.2013, 15:33
Bende nedense Tino Costayı acayip beğeniyorum.Raket gibi kullanıyor sol ayağını.Çok iyi uzaktan şutları var.İnanılmaz katkısı olur bize.

nekop
02.Mayıs.2013, 23:40
Yanlış konuya gönderdim, silinebilir.

ReaList
03.Mayıs.2013, 15:24
Bana göre sene sonunda sözleşmesi bitecek olan Selçuk'a üstün hizmeterinden dolayı teşekkür edilip gönderilmeli. Keza Orhan Şam, Yobo, Bekir, Cristian, Sezer ve Semih'e de teşekkür edip yol göstermeliyiz. Hem mevcut durumları hem de yaşlarının artık kemale erdiğini düşünürsek faydalı olacaktır. Serdar ise daha 23 yaşında alternatif olarak kalmasında sakınca yok. Krasiç için ise sıkı bir yaz kampı iyi gelecektir diye düşünüyorum. Reto Ziegler'in bonservisini almak gibi bir manyaklığa adım atmayacağımızı umuyorum. Takım içinde büyük revizyon gerektirecek değişimlerin olmasına karşıyım.

Volkan
Serkan
Gökhan
Egemen
Serdar
Hasan Ali
Topal
Topuz
Emre
Meireles
Salih
Recep
Stoch
Krasiç
Caner
Kuyt
Sow
Webo
Beykan

19 kişilik oturmuş sabit bir kadro üzerine yapılacak kaliteli ve yabancı 1 stoper, 1 ortasaha ve 1 santrafor, Ayrıca yerli alternatif Stoper, Sol Bek, Sağ Bek takviyesi işimizi görecektir. Umarım transferler en kısa sürede tamamlanır da yine 3 senedir bir türlü oturmayan takımın bahanesi olan Zaman gerekiyor kavramı, Şampiyonlar Liginden ve Lige ilk yarıdan havlu atmaktan alıkoyar bizi. 3 senedir aynı senaryoyla sezona başlamaktan sıkıldık artık.

BleedingMoon
03.Mayıs.2013, 15:27
senede en azından 10 maç kaçırması işten bile olmayan emre de gidebilir.

davidvilla
03.Mayıs.2013, 16:05
Bana göre sene sonunda sözleşmesi bitecek olan Selçuk'a üstün hizmeterinden dolayı teşekkür edilip gönderilmeli. Keza Orhan Şam, Yobo, Bekir, Cristian, Sezer ve Semih'e de teşekkür edip yol göstermeliyiz. Hem mevcut durumları hem de yaşlarının artık kemale erdiğini düşünürsek faydalı olacaktır. Serdar ise daha 23 yaşında alternatif olarak kalmasında sakınca yok. Krasiç için ise sıkı bir yaz kampı iyi gelecektir diye düşünüyorum. Reto Ziegler'in bonservisini almak gibi bir manyaklığa adım atmayacağımızı umuyorum. Takım içinde büyük revizyon gerektirecek değişimlerin olmasına karşıyım.

Volkan
Serkan
Gökhan
Egemen
Serdar
Hasan Ali
Topal
Topuz
Emre
Meireles
Salih
Recep
Stoch
Krasiç
Caner
Kuyt
Sow
Webo
Beykan

19 kişilik oturmuş sabit bir kadro üzerine yapılacak kaliteli ve yabancı 1 stoper, 1 ortasaha ve 1 santrafor, Ayrıca yerli alternatif Stoper, Sol Bek, Sağ Bek takviyesi işimizi görecektir. Umarım transferler en kısa sürede tamamlanır da yine 3 senedir bir türlü oturmayan takımın bahanesi olan Zaman gerekiyor kavramı, Şampiyonlar Liginden ve Lige ilk yarıdan havlu atmaktan alıkoyar bizi. 3 senedir aynı senaryoyla sezona başlamaktan sıkıldık artık.

Süper yazmışsın katılıyorum.
Şu bizim ligdeki yoneticiler+hocalar şunu düşünebilse Portekiz'in yerinde biz vardık şimdi.

SAİT71
03.Mayıs.2013, 16:40
Eminim bu dediklerimiz olmayacaktır. Tam oturmuş kadronun üzerine transfer yapalım deriz oturmuş kadrodan (örnek) Sow gibi bir adamı gönderip saçma bir transfer gelebilir. Hep bu şekilde oluyor. Oturmuş kadroyu bozmadan, oturmuş kadroya oturamamış oyuncuların yerine oturabilecek tarzda transferler yapmak lazım. Ama her sezon oturmuş kadrodaki oturmuş adamları yollayyıp oturamamış ve oturmayacak tarzda adamlarla yoluna devam eden bir yönetim var. Birde transferler çok geç olduğu için takım bir türlü oturamıyor.

titates1
03.Mayıs.2013, 17:45
Eminim bu dediklerimiz olmayacaktır. Tam oturmuş kadronun üzerine transfer yapalım deriz oturmuş kadrodan (örnek) Sow gibi bir adamı gönderip saçma bir transfer gelebilir. Hep bu şekilde oluyor. Oturmuş kadroyu bozmadan, oturmuş kadroya oturamamış oyuncuların yerine oturabilecek tarzda transferler yapmak lazım. Ama her sezon oturmuş kadrodaki oturmuş adamları yollayyıp oturamamış ve oturmayacak tarzda adamlarla yoluna devam eden bir yönetim var. Birde transferler çok geç olduğu için takım bir türlü oturamıyor.

:s7: kafam allak buldu , kim nereye oturmuş hocam ? :D

SAİT71
03.Mayıs.2013, 18:01
Arkadaş güzel bir tespit yapıp liste çıkarmış ve oturmuş 19 kişilik kadroya takviye yaparak hedefe gidebileceğimizi söylemiş. Bende yönetimin oturmuş kadroyu yerinde oturtmayacağını mutlaka birilerini kaldıracağını belirttim. Biraz karışık ama dediğim gibi yönetim mutlaka saçma bir iş yapacaktır.

himone
03.Mayıs.2013, 18:52
Kadroda benim gözümde oturmuş olan oyuncular Gökhan, Kuyt, Topal, Meireles, Sow dur. Bunların dışında hiçkimse sürekli oynamadı ve bu isimler de kesinlikle gönderilmez. Stoperlerimiz sürekli değiştiler, yıl boyunca saçma hataları da ortada. Sol bekimiz de aynı şekilde 2. yarıda çok az oynadı hep Ziegler vardı. Sol kanatta bu sene 5-6 oyuncu oynadı. Orta sahamızda da sürekli sakat, cezalı, formsuz oyuncular vardı. Kadro 2-3 yıldır birarada ama saydığım oyuncular haricinde kimse verimli olamadı. Webo, Emre gibi sonradan katılanları da saymamak lazım. Seneye çok transfer olsa bile ilk 11 için değil rotasyon için olacağını düşünüyorum. Önemli olan çok oyuncu gelmesi değil düzgün hazırlık, eğer transferler Haziran'da yapıllırsa ve erken kamp dönemi olursa takım erken oturur. Zaten olmazsa takım yine kötü futbol oynar ve bu saatten sonra kimse istifadan dönemez.

KanaKe
03.Mayıs.2013, 18:56
senede en azından 10 maç kaçırması işten bile olmayan emre de gidebilir.
salih varken emre zaten seneye fazla oynamaz..

mustinho03
03.Mayıs.2013, 19:51
hocam o gidecekler listesine volkanida koysaydin iyi olurdu cunku saatki bomba gibi sacma sacma goller yiyor ve de uzaktan cekilen golleri saymiyorum bile milli takim olsun ligde

erdem344
03.Mayıs.2013, 20:51
Ben hocanın dünkü açıklamalarını dinledikten sonra sezon sonunda bırakacak kanısına vardım

SAİT71
03.Mayıs.2013, 20:57
Fransız Basınında, Marsilya ve Bordeaux'un, Aykut Kocaman ile çalışmak istediği yazıldığını söylüyorlar olabilirde.... Gitmesi yüksek bence.

Kryptonite
03.Mayıs.2013, 21:08
Ben hocanın dünkü açıklamalarını dinledikten sonra sezon sonunda bırakacak kanısına vardım

Ne tür açıklamalar yaptı?

erdem344
03.Mayıs.2013, 21:10
Seneye daha iyi planlama yapılmalı dedi

Kryptonite
03.Mayıs.2013, 21:11
Aykut hoca kalır takımın başında.Bence de kalmalı.Sadece doğru transfer politikası izlesin yeter.

sui generis
03.Mayıs.2013, 21:15
Aykut Kocaman'ın kendi adına gitmesini isterim. rahat rahat yapsın işini adam.

Volkan'ı kolay kolay silemeyiz. O kesin kalacak. Serkan gitmeli. Mert varken lüks bize.

Recep fiziğini geliştirmeli. bence kiraya gönderilmeli.

Mert kiraya yollanıp Ertuğrul yedekte bekleyebilir. Şuanda Ertuğrul bir tık önde Mert'in.

Ziegler , Yobo , Selçuk , Semih , Sezer , Bienvenü kesinlikle gitmeli.

Stoch ve Cris iyi paralara gitmeleri gerek. Krasiç kalsın , en azından bir devre daha.

Stopere 2 yabancı yaparsak sol bek Hasan'a kalır. Eğer yabancı-Egemen yapacaksak Sol beke teknik bir adam alırız.

Ortasahada Topal-Meireles kesinlikle ilk ikilimiz. Emre de var. ama Emre çok sakatlanıyor. güven olmaz. o yüzden takımı ateşleyecek , agresif , takımı yönlendirecek bir adam lazım. Ortasahanın yedekleri de Emre-Salih-Topuz gerekirse Caner de olur.

İleri 3lü de Sow-Kuyt tamam ama Sow 15 üzeri bir rakam gelirse yol verebiliriz. Dzeko , Cardozo gibi bir adam almalıyız. Sezon başı Aykut hoca çok istemişti Cardozo'yu. dün iç çekmiştir kesinlikle. Sow giderse bir de kanat forvet alırız. Webo-Beykan-Krasiç-Caner gerekirse Topuz yedek olur.

Kaka Leite
03.Mayıs.2013, 21:58
Genel kadroyu geçtim de yedek klübesini değiştirmek gerek.

O kadar boş adamlar var ki ne bir hamle yapabiliyoruz ne de birisi sakatlanınca tamam ya idare eder bu oyuncu da diyebiliyoruz.

11'e zaten bişey demek istemiyorum açıklar net.

KanaKe
03.Mayıs.2013, 22:05
önümüzdeki sene mert yavas yavas monte edilir kaleye volkan gönderilsin felan yanlis laflar volkan fenerbahcenin efsanelerindendir benfica macinda 3 tane gol yedi diye seneye volkan gitsin diye bir mantik olamaz.. birde stoch gitsin krasic kalsin mantiginida anlayamadim stochu en azindan biliyoruz oynadimi oynuyor adam krasic artik bitmis ayakta zor duruyor henüz 23 yasinda olup form tutabilme sansi olan bir oyuncuyu göndereceksin 28 yasinda formundan epey uzak ve o formu yakalamasi epey zor olan bir oyuncuyu takimda tutacaksin bunu dünyada hicbir hoca yapmaz.

footballer33
03.Mayıs.2013, 22:09
:s7: kafam allak buldu , kim nereye oturmuş hocam ? :D
Kafanın allak bullak olduğu net belli oluyor. :icon_biggrin: Hakikatten, arkadaş orada ne demiş öyle ya? :icon_confused:

erdem344
03.Mayıs.2013, 22:13
Ne Merti ya Ertuğrul var :D :D

Yerli Casillas

erdem344
03.Mayıs.2013, 22:54
http://k1305.hizliresim.com/19/3/mqlpm.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Deus Dominus
03.Mayıs.2013, 23:48
Bence Fenerbahçe Gameiro'yu zorlayabilir forvet alacaksa. PSG gelecek sezon düşünmüyor kadrosunda.

antiochia
03.Mayıs.2013, 23:57
bence hava toplarına hakim ve sırtı kaleye dönük set oluşturabilecek bir forvet, hızlı bir stoper, hem savunması hem hücumu iyi sol bek, orta saha lazım. Alternatifler kesinlikle yerli olmalı

sananes
04.Mayıs.2013, 00:07
bence hava toplarına hakim ve sırtı kaleye dönük set oluşturabilecek bir forvet, hızlı bir stoper, hem savunması hem hücumu iyi sol bek, orta saha lazım. Alternatifler kesinlikle yerli olmalı

kaleye çok uzak oynadığımız için sırtı dönük oynayan güçlü hava toplarında hakim forvet bizde iş yapmaz. Mevcut bir örnek vermek gerekirse;

Benfica'lı Cardozo ilk maç hiç bir şey yapamadı. Çünkü topla kaleye yakın buluşamadı. İkinci maç ise ipimizi çekti. Biz genelde kaleye uzak oynuyoruz. Senede 3-5'dir bu tarz oyuncuya uygun oyun. O yüzden bizde ya sistem değişmeli ya da Emenike gibi bir forvet alınmalı.

KanaKe
04.Mayıs.2013, 01:27
öyle pivot forvetler 90 larda kaldi.. günümüz futbolunda topu ayaginda tutabilen nerede duracagini bilen fizigi kuvvetli forvetler is yapiyor.. avrupadaki takimlara bakin hangisinde kaleye sirti dönük oynayan forvet var :) ayrica cardozo kaleye sirti dönük degil yüzü dönük oynuyor daha cok 2 metre boyu var diye pivot santrafor yapmayin adami :D

antiochia
04.Mayıs.2013, 01:50
öyle pivot forvetler 90 larda kaldi.. günümüz futbolunda topu ayaginda tutabilen nerede duracagini bilen fizigi kuvvetli forvetler is yapiyor.. avrupadaki takimlara bakin hangisinde kaleye sirti dönük oynayan forvet var :) ayrica cardozo kaleye sirti dönük degil yüzü dönük oynuyor daha cok 2 metre boyu var diye pivot santrafor yapmayin adami :D
sadece kaleye sırtını dönük değil aynı zamanda yüzü dönük olmalı. Drogba tarzı. Sow ve webo tarzı değil

davidvilla
04.Mayıs.2013, 10:37

Cardozo asla pivot santrafor değil. Boylu poslu ama oyun tarzı top indiriyim saga sola duvar olayım şeklinde değil. Sürekli savunma arkasına koşu yapıyor zaten. Bildiğin poacher :)
Daha çok golu düşünüyor kısacası
Zaten uzun ancak çok güçlü bir santrafor değil o minyon fizigi o boyuna ragmen onu hızlı kılıyor.

Fakat Drogba bambaşka bir örnek. Drogba'da olmayan özellik yok. Dribbling, duvar olma, hava topları, saga sola deplase olma, savunma arkasına sarkma, top rakipteyken topun arkasına geçme, var oğlu var. Ama Drogba gibi adam da kolay kolay yetişmiyor zaten.

Bu arada Webo'yu eskiden tanıyanlar bilirler aslında gençliğinde daha çok dribbling yapan savunma arkasına sarkan mucadeleci bir oyuncuydu. Zamanla fiziki kapasitesi çok düştü artık daha çok durarak arkasını yaslayarak oynuyor. Aslında o da önceden duvar oyuncu değildi.

Kısacası santrafor da tıpkı futboldaki diğer bölgeler gibi artık tek yönlü olmaması gereken bir oyuncuya emanet edilmeli. Hepsini değil ama bir kaç şeyi beraber yapsa bu onu iyi bir nokta oyuncu yapar zaten.

Sow bence kıymetli bir elmas. Değerini bilin. Ben açıkcası onu Cardozo'ya değişmem.

KanaKe
04.Mayıs.2013, 11:06
aynen webo konusunda haklisin ispanyada oynarken cok süratliydi savunma arkasina iyi sarkan bir golcüydü yaslaninca bu özelliklerini kaybetti.. uefa kupasina leverkuseni dagitti bir mac var o hala aklimda sonradan oyuna girip 2 gol atmisti sayesinde elemislerdi leverkuseni :)

ReaList
04.Mayıs.2013, 11:20
Aslında sorun Sow'da değil sistemde. Sow, Webo oyunda olduğu zaman çok aktif bu kanat oynadığından değil hücum bölgesinde daha çok kişiyle var olmanın verdiği rahatlıktan. Ama siz Sow'u tek başına ileriye koyar, hadi bir şeyler yap diye beklerseniz çok beklersiniz. Orta alanı savunmanın önüne kur, Kanatlar forvetten uzak bir şekilde oynasın, Eee ne yapacak Sow ? Aykut Kocaman'a en çok kızdığım noktalardan biri. Belki defalarca bu oyun algısı yüzünden pişti olmuştur. Sonra bakıyorsunuz düzeltiyor her şey iyi gidiyor ancak 1-2 oyuncu eksikliği olunca alternatif üretmede yetersiz kalıyor, aynı senaryo. O çaresiz kalınca takımda çaresiz bir futbola mahkum kalıyor.

Eğer bu yönetim ve bu hoca başta kalacaksa şu bir gerçek ki sahaya çıkan 11'nden yedekte bekleyen tüm oyuncularına kadar herkes kaliteli olmak zorunda. B planı bile olmayan bir sistem içinde hocadan şapkadan tavşan çıkarmasını beklememek lazım. Tüm oyuncular belli bir kalitede olacak ve 1-2 oyuncu eksik olduğu zaman takım oyunu 180 derece değişmeyecek. Ya herro ya merro.

davidvilla
04.Mayıs.2013, 12:12
@balde_mir_07

Kesinlikle sistemden. Yoksa Sow bulunabilecek en iyi santraforlardan biri.
Arkasında, farazi söylüyorum, Stoch Sezer Kuyt gibi hem besleyici hem de toplayıcı oyuncular olsa Sow kendini cok daha iyi gösterebilir.
Mesela dün Schalke maçı vardı. Huntelaar böyle huntelaar şöyle bize gelse uçar bilmemne deniyor ya, tersini düşünelim acaba Sow Schalke'de olsa neler olurdu.
Huntelaar'ın arkasına dizmişler dün akşam Raffael Draxler Bastos. Bırak da etkili olsun biraz. Bu 3 oyuncu hem sürekli yer değiştiriyor,hem top taşıyor hem arapası atıyor hem de savunmadan seken toplara basıp takımın baskı kurmasını saglıyorlar. Rakip sahada her yerdeler.
Artı eksik kaldıkları anlarda (Örn: son cizgiden topu cevirdi rakipte kaldı, Raffael orada kaldı) hemen Jones diye bir emniyet subabı var hemen prese gelip dahil oluyor otomatikman.

Tamamen sistemle alakalı bir problem sen ileride çabuk çoğalamazsan,savunmadan seken topları basıp alamazsan santraforun Van Basten olsa yine iş yapamaz.

petrol_fb12
04.Mayıs.2013, 14:31
Fenerbahçeahçe tarihinde ilk kez final kapısından dönerken, Benfica adına geceye damga vuran isim 2 gol atan Oscar Cardozo oldu.

1 MİLYONLUK ANLAŞMAZLIK FİNALE MAL OLDU

Tacuara lakaplı Paraguaylı oyuncu sezon başında Aykut Kocaman'ın isteğiyle transfer listesine alınmıştı. Ali Yıldırım ve Hasan Çetinkaya'nın yönettiği görüşmelerde F.Bahçe 11 milyon euro teklif etmiş, Benfica 14 milyon euro istemişti. Cardozo, F.Bahçe'nin teklifini kabul etmiş, F.Bahçe'de forma giymeye hazırlanmıştı. Bunun üzerine Benfica, rakamı 13 milyon euro'ya çekmiş, F.Bahçe ise 12 milyon euro'ya çıkmıştı. Fakat iki kulübün pazarlığı bu noktada tıkanınca, Cardozo'nun transferi olmamış, F.Bahçe de apar topar Krasic'i kadrosuna katmıştı. Sarı-lacivertli ekip geçen sezon da, maçta sahaya Benfica kaptanı olarak çıkan Luizao'yu istemiş fakat Yobo'da karar kılmıştı.

SAİT71
04.Mayıs.2013, 15:11
Aklıma Güiza geliyorda neden Cardozo gibi değecek futbolcuya para ince ince hesaplanırken Güiza transferinde saçıldı onu aklım hala almıyor.

mustinho03
04.Mayıs.2013, 15:23
herhalde böyle isleri sadece biz Türkler yapabiliriz degmiyecek futbolculara paralar sacilir edecek futbolculara 1-2 milyonun hesabi yapilir.

sui generis
04.Mayıs.2013, 17:11
Aykut hoca çok istemiş bu adamı , yazık oldu. 3 forvetli bir sistemle oynuyoruz. Bu yüzden en uçtaki adamın top indirmesi ve diğer 2 adama dağıtması şart. Cardozo tam aranılan adamdı o yüzden , yazık oldu. Gelecek sezon Sow sol forvet oynayacaksa sol beke adam şart.

erdem344
04.Mayıs.2013, 17:26
Sol bek için taiwo alınabilir aslında milanın pek bi bonservis isteyeceğini zannetmiyorum

himone
04.Mayıs.2013, 20:22
Sol bek için taiwo alınabilir aslında milanın pek bi bonservis isteyeceğini zannetmiyorum

Yanılmıyorsam 2 yıldır düzgün top oynamamış bir adam, ben alınmasını istemem. Paraya kıyıp kaliteli bir bek alınmalı.

ForsakeN
04.Mayıs.2013, 20:44
Aykut Kocaman'dan bu yaz transferlerde ilginç hamleler bekliyorum. Çok kaliteli adamlar isteyecektir tabii yönetim alabilirse.

Escochae
05.Mayıs.2013, 03:16
Ribery haberleri iyice artmaya başladı. Hatta menejeriyle görüşme yapılmış bile. Bayern'inde Götze'yi almış olması bence Ribery'nin satılma ihtimalinide artırır.

Cengo
05.Mayıs.2013, 03:22
Ribery haberleri iyice artmaya başladı. Hatta menejeriyle görüşme yapılmış bile. Bayern'inde Götze'yi almış olması bence Ribery'nin satılma ihtimalinide artırır.

Robben kesinlikle gitmez ama Ribery'nin gönderilme ihtimali olabilir bence. 30 yaşına da geldi. Götze sol kanat alternatifi, Ribery'nin pozisyonu. Ribery kalırsa, Gözte'yi oynatamaz. Müller yedek kalır o zaman da. Sezon öncesi Robben'e de yumruk atmıştı. Ağzı da hiç susmaz. Ciddi huzursuzluk yarattı bence Bayern'de.

Gelebilir mi, orası meçhul.

Kryptonite
05.Mayıs.2013, 11:53
Birkaç Fenerbahçeli yönetici Ribery ve menajeriyle görüşmüş.Çok para istemişler.Eğer transferi karşılayacak isimler çıkarsa transfer gerçekleşebilir diğer türlü zor.

KanaKe
05.Mayıs.2013, 12:58
ribery türkiyeye gelmez tahminimce.. gelse bile drogba gibi astronomik rakamlara anca....

himone
05.Mayıs.2013, 13:06
Ribery de Robben de gelmez.

KanaKe
05.Mayıs.2013, 13:13
Ribery de Robben de gelmez.
robben belli olmaz kuyt faktörü var galatasarayda da sneijder faktörü var gelebilir bence ama ribery robben den daha imkansiz görünüyor su asamada..

europeanconquer
05.Mayıs.2013, 13:14
Ne Ribery ne de Robben,ikisi de Türkiye'den herhangi bir takıma gelmez gelecek sezon.

erdem344
05.Mayıs.2013, 14:16
Bastos ve Candreva haberleri var.

Umarım Candreva gelmez.

Night_Mare17
05.Mayıs.2013, 14:32
Bastos ve Candreva haberleri var.

Umarım Candreva gelmez.

Bastos Schalke'ye geleli daha yarım dönem oldu ve çokta başarılı bir performans gösterdi bırakmaz Schalke.

Candreva olabilir.

erdem344
05.Mayıs.2013, 15:06
Bastos kiralık oynuyor

Önder HOCA
05.Mayıs.2013, 15:38
Bastos kiralık oynuyor

bastos 1.5 senelik kiralık real madrid fabio coentrao yu satılık listesine çıkarmışken kiralasak ya ne güzel olur

KanaKe
05.Mayıs.2013, 16:06
Candreva cok kaliteli bir oyuncu lazio fener maclarinda direk gözüme carpti sahadaki en iyi adamdi... keske fener alsa..

Escochae
06.Mayıs.2013, 02:54
Umarım transfer çalışmaları başlamıştır ve kampa yetişir hepsi.

SAİT71
06.Mayıs.2013, 03:00
Umarım transfer çalışmaları başlamıştır ve kampa yetişir hepsi.

Kesin başlamıştır, hiç bir taraftarın o konuda şüphesi yok zaten. Herkes emin bu konuda.

ReaList
06.Mayıs.2013, 12:01
Rahat olun Şampiyonluğu kaptırdık ya durumu kurtarmak için en kısa sürede flaş isimlerin adını duyacaksınız, hele bir de Galatasaray'a kendi evimizde yenilirsek falan Robbenler, Ronaldinholar kimler geliyor kimler. Aman koltuklara bir şey olmasın da gerisi teferruat.

KanaKe
06.Mayıs.2013, 12:06
Kesin başlamıştır, hiç bir taraftarın o konuda şüphesi yok zaten. Herkes emin bu konuda.
gecen senede öyle diyorduk transferler kampin bitimine anca yetistirildi...

Kryptonite
06.Mayıs.2013, 12:06
Arkadaşlar hiç ümitlenmeyin her zamanki gibi transferler çok geç olacak.

SAİT71
06.Mayıs.2013, 12:24
Arkadaşlar hiç ümitlenmeyin her zamanki gibi transferler çok geç olacak.

Abartmayın lütfen. Hangi sene geç olmuş ki. Şuana kadar transferler tam zamanında, hatta erkenden yapıldı. Bu senede kesin Galatasaray maçından sonra yaparak en erken transfer yapma rekoru kırarız.

:icon_evil::icon_evil::icon_evil:

himone
06.Mayıs.2013, 12:25
Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım'ın artık son şansı. Düzgün transferler yapılıp adam akıllı futbol oynanmazsa devre arasını bile göremezler. Uefa kupası yarı finali falan hikaye, 3 yıldır takımın iyi futbol oynadığı maç sayısı 20'yi geçmez. Zaten bu sene de adam akıll planlama yapılmazsa son seneleri olur. Ne kadar para verdikleri önemli değil yine 2-3 milyon için şampiyonlar ligi giderse o zaman yazık olur. Ama nedense son 3 yıldır yaşadıklarımızı tekrar yaşayacakmışız gibi bir his var içimde.

petrol_fb12
06.Mayıs.2013, 12:26
Tahminim yine sorunlu olan bölgeye son 1 hafta kala transfer yapılır.Sorunsuz olan bölgelere ise hemen.

Kryptonite
06.Mayıs.2013, 12:26
Abartmayın lütfen. Hangi sene geç olmuş ki. Şuana kadar transferler tam zamanında, hatta erkenden yapıldı. Bu senede kesin Galatasaray maçından sonra yaparak en erken transfer yapma rekoru kırarız.

:icon_evil::icon_evil::icon_evil:

Yanlış takımlardan bahsediyoruz galiba.Hangi sene transfer erken yapıldı? Hangi transfer kapma yetişti? Madem transferler erken yapıldı da Aykut her transferi kötü oynayınca kampa yetişemedi ondan diyip ona sığınıyor.Yapma Allah aşkına hiçbir zaman erken transfer yapmıyoruz.

erdem344
06.Mayıs.2013, 12:46
Şu durumda tipik bir aziz başkan transferine 'Alper Potuk' ihtiyaç var.

nannar
06.Mayıs.2013, 14:01
Aziz Yıldırım taraftarın ağzına bir parmak bal sürerek kandıramaz gibime geliyor bu kez ama bakıp göreceğiz...

ele888111
06.Mayıs.2013, 14:01
Fenerbahçe için en büyük transfer gidenler listesinde en başa yazılacak '' Aykut Kocaman '' ismi olur heralde.

SaLviO
06.Mayıs.2013, 15:02
Bizim için bu sezon Paşa maçında bitmişti gerçekçi olmak lazım . Şamiyonluğu hiçbir zaman hakketmedik

Artık önümüzde sezonda neler yapacız onu konuşmalıyız.Bu takımda oynayan en az 8 oyuncu o formayı haketmiyor.

Volkan - Gökhan - Egemen - Topal - Emre - Raul - Kayt - Sow

İskelet kadro bu olmalı.

2 stoper , 1 bek , 1 orta alan , 1 kanat , 1 forvet

KanaKe
06.Mayıs.2013, 15:04
Salihi unutmussun :) bence önümüzdeki sezon direk ilk 11 oynamali salih..

SAİT71
06.Mayıs.2013, 15:28
Salih ayrı bir yetenek. Mesela Gökay felanda bir ara parlamıştı. bir ara sağ bekimiz vardı. Ama Salih hepsinden çok daha yetenekli. +1 oyuncu kazanmış olduk orta saha gibi sıkıntılı olabilecek bir bölgeye. Seneye Egemen ile Serdar stoper de kalmalı.

Gidecekler Listesi:
Serkan Kırıntılı: Yedek kaleci için fazla birisi. Hem yaşı geçiyor. Onunda kariyeri açısından yollanması daha uygun.
Bekir İrtegün: Anadolu takımında oynayacak bir topçu. Kadro kalitemize yakışmıyor. Bir çok maçta yaptığı hatalarla yedirdiği gol sayısıda az değil.
Joseph Yobo: Artık yaşlandı. İyi bir isimdi. Ancak yaş ortalamamız çok sıkıntılı olmaya başladı. Yobo'nunda performansı düşüyor. Yabancı hakkımızı daha kaliteli ve büyük hedeflere koşabilecek bir oyuncudan yana kullanmak daha doğru.
Reto Ziegler: Sol bek için yetersiz bir isim. Kesinlikle Avrupa'da Ziegler gibi bir isimle yola devam edilmemeli. CL'de otobana çevirirler o kanadı. Çok yetersiz birisi.
Orhan Şam: Rotasyon için kalabilirde gönderilebilirde birşey diyemem.
Selçuk Şahin: Yollanmayacağını bilsekte gitmeli diyorum işte.
Caner Erkin: Kesinlikle bu oyuncuda yollanmalı. İstikrarsızlık abidesi.
Semih Şentürk: Artık gönderilsin. Adam paslandı iyice. Dünyada eşi benzeri yok bu oyuncunun. Yıllardır bir oyuncu aynı takımın kulübesinde oturur mu? Gitsin oynasın sürekli form tutsun. Bizim takımdada genç forvetlerin önü açılsın. Yarın bir gün Sow'un arkasından Alt yapıdan bir forvet girer kendini gösterir ama Semih varken nasıl olsa yedekte Semih var deyip gençlerin önü tıkanıyor. Kattığı birşeyde yok zaten.
Pierre Webó: Yabancı olarak yetersiz bir isim. Kota sebebi ile daha iyi bir isim alınmalı.

Kryptonite
06.Mayıs.2013, 16:00
Caner bence kalmalı.İyi bir yedek olur.

himone
06.Mayıs.2013, 16:04
Salih ayrı bir yetenek. Mesela Gökay felanda bir ara parlamıştı. bir ara sağ bekimiz vardı. Ama Salih hepsinden çok daha yetenekli. +1 oyuncu kazanmış olduk orta saha gibi sıkıntılı olabilecek bir bölgeye. Seneye Egemen ile Serdar stoper de kalmalı.

Gidecekler Listesi:
Serkan Kırıntılı: Yedek kaleci için fazla birisi. Hem yaşı geçiyor. Onunda kariyeri açısından yollanması daha uygun.
Bekir İrtegün: Anadolu takımında oynayacak bir topçu. Kadro kalitemize yakışmıyor. Bir çok maçta yaptığı hatalarla yedirdiği gol sayısıda az değil.
Joseph Yobo: Artık yaşlandı. İyi bir isimdi. Ancak yaş ortalamamız çok sıkıntılı olmaya başladı. Yobo'nunda performansı düşüyor. Yabancı hakkımızı daha kaliteli ve büyük hedeflere koşabilecek bir oyuncudan yana kullanmak daha doğru.
Reto Ziegler: Sol bek için yetersiz bir isim. Kesinlikle Avrupa'da Ziegler gibi bir isimle yola devam edilmemeli. CL'de otobana çevirirler o kanadı. Çok yetersiz birisi.
Orhan Şam: Rotasyon için kalabilirde gönderilebilirde birşey diyemem.
Selçuk Şahin: Yollanmayacağını bilsekte gitmeli diyorum işte.
Caner Erkin: Kesinlikle bu oyuncuda yollanmalı. İstikrarsızlık abidesi.
Semih Şentürk: Artık gönderilsin. Adam paslandı iyice. Dünyada eşi benzeri yok bu oyuncunun. Yıllardır bir oyuncu aynı takımın kulübesinde oturur mu? Gitsin oynasın sürekli form tutsun. Bizim takımdada genç forvetlerin önü açılsın. Yarın bir gün Sow'un arkasından Alt yapıdan bir forvet girer kendini gösterir ama Semih varken nasıl olsa yedekte Semih var deyip gençlerin önü tıkanıyor. Kattığı birşeyde yok zaten.
Pierre Webó: Yabancı olarak yetersiz bir isim. Kota sebebi ile daha iyi bir isim alınmalı.

Şu listeye ek olarak Cristian, Topuz ve Krasic yazılabilir. Cristian hakkında konuşmaya gerek bile yok. Krasic'ten bütün camia bir beklenti içinde ama hepsi boşa gidecek, hiç güvenmeden 3-4 demeyip göndermek lazım. Ve Topuz dünkü maçta inanılmaz kötüydü, bence rotasyon oyuncusu bile olamaz. Özellikle ilk golde oyuncuya basacağına geri kaçıp izlemekle yetindi bir oyuncu nasıl böyle bir hata yapar anlamış değilim, üstelkik koştuğu alanda da oyuncu yoktu. Tekniği zaten iyi değildi mental ve fizik olarak işi götürüyodu bu sene ikisini de kaybetmiş. 2,9 milyon alan bir futbolcunun bu kadar kalitesiz olmasını anlamış değilim. Eğer yıllık 500 bini kabul ederse kalsın yoksa kapı gösterilsin.

Webo, Caner ve Semih'in gönderileceğini zannetmiyorum. Caner Türk olduğu için, Webo yeni transfer edildiği için Semih te Avrupa'da altyapıdan yetişen oyuncu statüsünde olduğu içn takımda kalırlar ama hiçbiri 11 oyuncusu olmaz. Mümkünse Caner bir daha takıma da alınmasın ama malesef bizim istediklerimiz olmuyor.

İlk 11'e çok kaliteli 4 isim alınmalı ve yedek kulübesi revize edilmeli. Bu sene 7-8 tane transfer bekliyorum ben.

erdem344
06.Mayıs.2013, 16:42
Gökhan inler hocasıyla kavga etmiş .

Meirelesi gönder hemen. Gökhan - Emre - Belhanda

petrol_fb12
06.Mayıs.2013, 16:46
Hala mı Belhanda :D

Kryptonite
06.Mayıs.2013, 16:50
Krasic ve Stoch için gönderilsin raporu vermiş Aykut Kocaman inş gönderirler ikisinide.

davidvilla
06.Mayıs.2013, 17:09
Krasic ve Stoch için gönderilsin raporu vermiş A.K inş gönderirler ikisinide.

A.K gördüm ihbar ediyordum az daha :) O kısaltma o cümlede pek olmamış bence :)

Kryptonite
06.Mayıs.2013, 17:26
A.K gördüm ihbar ediyordum az daha :) O kısaltma o cümlede pek olmamış bence :)

İçiniz fesat :D

zeck17
06.Mayıs.2013, 18:43
Şu durumda tipik bir aziz başkan transferine 'Alper Potuk' ihtiyaç var.

alpere ve takımına daha fazla para vermiş fenerbahçe diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum

bu arada bundan sonra galatasaray ve fenerbahçe aynı oyuncunun peşine düşerse o isim koyu bi taraftar değilse galatasaray ağır basıyordur(yerli isimler için)

sananes
06.Mayıs.2013, 19:34
alpere ve takımına daha fazla para vermiş fenerbahçe diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum

bu arada bundan sonra galatasaray ve fenerbahçe aynı oyuncunun peşine düşerse o isim koyu bi taraftar değilse galatasaray ağır basıyordur(yerli isimler için)

konu bu iki takımsa ve istenilen oyuncu bu iki takımdan birisinin taraftarı değilse her zaman için para ağır basar.

zeck17
06.Mayıs.2013, 19:43
konu bu iki takımsa ve istenilen oyuncu bu iki takımdan birisinin taraftarı değilse her zaman için para ağır basar.

ben hamitin selçuk'un ve büyük ihtimalle alper'in parayı seçtiğini düşünmüyorum kafası çalışan oyuncular için kariyer daha önemli basıyor bir noktada

(tabi bu benim fikrim parayı seçenleri görüyoruz hulk,gökhan töre...)

europeanconquer
06.Mayıs.2013, 19:49
Alper ile geçen sene anlaşmazlığa düşen ve hoşnutsuzlukla biten transfer serüveninden sonra Fenerbahçe'nin bir adım atacağını düşünmüyorum.

sananes
06.Mayıs.2013, 19:55
ben hamitin selçuk'un ve büyük ihtimalle alper'in parayı seçtiğini düşünmüyorum kafası çalışan oyuncular için kariyer daha önemli basıyor bir noktada

hamit'i bilmiyorum. Selçuk'u da bilmiyorum aslında ama galatasaray'lı olabilir o. Bir de önceden söz vermiş olabilir falan öyle okumuştum sanki.

Bana göre neden yanıldığını söyleyeyim. Fenerbahçe'nin de Galatasaray'ın da hedefleri benzer,maddi güçleri yatırımları benzer,seneye katılacakları kupa çok yüksek ihtimalle aynı. Yani kariyerini düşünen bir oyuncu için takımlar arasında fark yok. Zira 2 sene galatasaray şampiyon olur sonra 2 sene biz oluruz bu çok olası.

Kariyerini düşünen Galatasaray'a gelir derken karşısında Beşiktaş(maddi sıkıntıları yüzünden) veya Trabzonspor olmalı Galatasaray'ın,Fenerbahçe değil.

Benim fikrim dediğiniz düşünce ukalaca rakibine saygı duymamaktan öte birşey değil.

erdem344
06.Mayıs.2013, 20:03
Selçuk kariyerini seçseydi - o zamanki şartlar altında - bizi seçmesi gerekirdi.

europeanconquer
06.Mayıs.2013, 20:05
Selçuk kariyeri veya parayı değil tuttuğu takımı seçti,Fatih Terim ve Arda Turan ayrı bir cazibeydi tabi ki kendisi için.Arda Turan'ın Galatasaray'a yaptığı son hayırlı şey Selçuk İnan oldu.

zeck17
06.Mayıs.2013, 20:24
hamit'i bilmiyorum. Selçuk'u da bilmiyorum aslında ama galatasaray'lı olabilir o. Bir de önceden söz vermiş olabilir falan öyle okumuştum sanki.

Bana göre neden yanıldığını söyleyeyim. Fenerbahçe'nin de Galatasaray'ın da hedefleri benzer,maddi güçleri yatırımları benzer,seneye katılacakları kupa çok yüksek ihtimalle aynı. Yani kariyerini düşünen bir oyuncu için takımlar arasında fark yok. Zira 2 sene galatasaray şampiyon olur sonra 2 sene biz oluruz bu çok olası.

Kariyerini düşünen Galatasaray'a gelir derken karşısında Beşiktaş(maddi sıkıntıları yüzünden) veya Trabzonspor olmalı Galatasaray'ın,Fenerbahçe değil.

Benim fikrim dediğiniz düşünce ukalaca rakibine saygı duymamaktan öte birşey değil.

hedefler benzer ama uzun zamandır şampiyonlar ligine gidemeyen bir takım var beşiktaş sohbet alanınada yazdığım gibi bu senede şampiyonlar liginde 2 takım hayal gibi bir şey

Şimdi olaya biraz tarafsızca bakın siz hangisine giderdiniz sadece oynadığınız takımı tutuyor olsanız ve ukalalık yapmak istemediğim yanlış anlamak için de kesin bir dille konuşmuyordum yanlış anlaşıldım herhalde

Selçuk kariyerini seçseydi - o zamanki şartlar altında - bizi seçmesi gerekirdi.

o dönem hiç bir şey belli değildi ne yazık ki ve fenerbahçeye gitseydi şu anda fenerbahçe bu orta saha ile tüm kupaları toplardı

Kryptonite
06.Mayıs.2013, 20:33

Hamit ve Alper parayı seçti tabii ki.Selçuk da Trabzondayken devre arası bizimle anlaştı Aziz Yıldırım bu etik olmaz sezon sonu oturur konuşuruz dedi.Selçuk'a ters geldi galiba bu gitti gsye.Normal şeyler bunlar ama kariyerle alakası yok.gs 2 senedir avrupaya gidiyor ama Fenerbahçe her sene. :)

Night_Mare17
06.Mayıs.2013, 20:38
Hamit ve Alper parayı seçti tabii ki.Selçuk da Trabzondayken devre arası bizimle anlaştı Aziz Yıldırım bu etik olmaz sezon sonu oturur konuşuruz dedi.Selçuk'a ters geldi galiba bu gitti gsye.Normal şeyler bunlar ama kariyerle alakası yok.gs 2 senedir avrupaya gidiyor ama Fenerbahçe her sene. :)

Gs 1 senede gidemedi sadece. Fenerbahçe her sene diyorsun da geçen senede Fener yoktu Avrupa'da.

Kryptonite
06.Mayıs.2013, 20:42
Gs 1 senede gidemedi sadece. Fenerbahçe her sene diyorsun da geçen senede Fener yoktu Avrupa'da.

UEFA yüzünden yoktu.Yoksa gerekli olması gereken puan ve herşey tamdı.Sadece UEFA almadı.

Night_Mare17
06.Mayıs.2013, 20:43
UEFA yüzünden yoktu.Yoksa gerekli olması gereken puan ve herşey tamdı.Sadece UEFA almadı.
Sonuçta gidemedi. Sen Gs 2 senedir Avrupa'ya gidiyor ama Fb her sene dersen yanlış anlaşılır. Gs'de 1 yıl dışında her sene Avrupaya'gitti.

europeanconquer
06.Mayıs.2013, 20:56

Aziz Yıldırım Beşiktaş'ın elinden Mehmet Topuz'u almış adam,anlaştığı Selçuk'u etik olmaz deyip sezon sonuna mı bırakır ? :D

mustinho03
06.Mayıs.2013, 21:05

Birader yorum yapiyorsun iyi hosta bari fanatikliligini bi kenara birakta yorum yap...aziz yildirim etik olmau diycek allahina guldurme beni mehmet topuz diyorun yeter mi...?

LadroN
06.Mayıs.2013, 21:09

Galatasaray Türkiye'nin Avrupa'da en fazla maç yapan takimidir ve galibiyeti mağlubiyetinden tek takimdir.

petrol_fb12
06.Mayıs.2013, 21:15
Aziz Yıldırım bir oyuncu almak istiyicek ve alamayacak bu heleki TÜRK.Mehmet Topuz gitti kendisi aldı.

Şu Avrupa muhabbetini bırakın keşke ligde bütün takımlarımız gitse başarılı olsa ne kadar başarı o kadar ülke prestiji.

GebzeLi1907
06.Mayıs.2013, 21:17
ben şuan türk oyuncu olsam, fenerli olsam fenerbahçe beni istese açık ve net şu yönetim ve hoca varken ben fenerbahçeye gelmem..
iyi topçuysan zaten her türlü kazanırsın transfer yaparsın.
eger iki takıma da sempatim yoksa galatasaraya giderim fenerbahçe daha çok para da verse.

Kaka Leite
06.Mayıs.2013, 21:49
Beyler gereksiz tartışmalara girmeyelim ve mesajlardaki üsluba dikkat edelim.

erdem344
06.Mayıs.2013, 22:07
Forvete pizarro defansa douglas orta alana honda kanata babel maliyet = 0

Kryptonite
06.Mayıs.2013, 22:09
Moussa Sowa Liverpool ve Tottenhamdan teklifler gelmiş.

Önder HOCA
06.Mayıs.2013, 22:43
20 milyondan aşağı olmaz

KanaKe
06.Mayıs.2013, 23:00
Selçuk kariyeri veya parayı değil tuttuğu takımı seçti,Fatih Terim ve Arda Turan ayrı bir cazibeydi tabi ki kendisi için.Arda Turan'ın Galatasaray'a yaptığı son hayırlı şey Selçuk İnan oldu.
hee evet tuttugu takimi secti selcuk :D selcuk su anda türkiyede yerli olarak en fazla kazanan oyuncu konumunda... hadi onu gectim su profesyonel futbolcularin takim tutumadigini hala anlayamadik millet olarak.. adamlarin derdi para baska birsey degil.

europeanconquer
06.Mayıs.2013, 23:21
hee evet tuttugu takimi secti selcuk :D selcuk su anda türkiyede yerli olarak en fazla kazanan oyuncu konumunda... hadi onu gectim su profesyonel futbolcularin takim tutumadigini hala anlayamadik millet olarak.. adamlarin derdi para baska birsey degil.

Yıllık 2m euroya Selçuk ayarında oyuncuyu al,kölen olurum :)

Bu arada bonservisi de ; Sıfır Türk Lirası,rakamla kısa oluyor :)

antiochia
06.Mayıs.2013, 23:26
Yıllık 2m euroya Selçuk ayarında oyuncuyu al,kölen olurum :)

Bu arada bonservisi de ; Sıfır Türk Lirası,rakamla kısa oluyor :)
Arkadaşlar Selçuk Gs'liydi. Ayrıca Fatih Terim faktörü var.

SAİT71
06.Mayıs.2013, 23:53
Alianza Lima takımının forveti Yordy Reyna haberleri dolaşıyor haber sitelerinde. 19 yaşında. İyi bir oyuncuya benziyor videolarından ancak tabi gerçekte nasıl bir oyuncu bilinmez. Schalke felanda ilgileniyormuş. 3.5 milyon euro verdiğimiz söyleniyor...

Goles de Yordy Reyna en el Sudamericano

Önder HOCA
07.Mayıs.2013, 00:04
bizim ligde o adamın eline bacağını verirler 1.69 boyu var adamın

GebzeLi1907
07.Mayıs.2013, 00:14
Klupte zaten para yok

Egemen Korkmaz = 1.750.000 €
Bekir Irtegün = 1.250.000 €
Serdar Kesimal = 1.200.000 €
Yoseph Yobo = 2.000.000 €
Orhan Sam = 800.000 €

Cristian Baroni = 1.800.000 €
Selcuk Sahin = 950.000 €
Mehmet Topal = 2.000.000 €
Mehmet Topuz = 2.500.000 €
Milos Krasic = 2.300.000 €
Semih Sentürk = 1.850.000 €

şu saçılan paraya da yazık günah...

bence zaten bekir serdar orhan baroni selcuk semih yobo gelecek sezon kadroda asla yer almamalı ama olsalar bile hiç biri şu paralık asla top oynamıyorlar..

fenerbahçe dışında şu yukardaki oyunculardan hiç biri bu ücretleri ödemez bu isimlere..
artı bir de maç başısı var

çok köklü bir revizyon şart ama piyasada alabileceğin yerli de yok ahım şahım

byariff
07.Mayıs.2013, 00:18
Besiktasa yakin olarak bilinen muhabir ;

Fırat Günayer ‏@firatgunayer 1 sa
''Fernandes & Stoch + Sezer takası olmaz'' demiştim..
Siliyorum o tweeti...Futbol bu...Herşey olur...

erdem344
07.Mayıs.2013, 00:19
Egemen ve Topal parayı sonunda kadar hakediyor

Semih o kadar para alıyormu ?

SAİT71
07.Mayıs.2013, 00:24
Türkiye'de topçu olmak varmış. Yattığın yerden para kazanıyorsun harbi.

Escochae
07.Mayıs.2013, 00:29
Ortasahaya Gökhan İnler transferi şart bana kalırsa. Alper ile uğraşmaktansa Gökhan'ın üstüne gitmeleri hem tecrübe hem oyuncu kalitesi olarak daha iyi bir seçim olur. Ayrıca Fenerbahçeli olması da ona karşı sempatimi artırıyor.

sui generis
07.Mayıs.2013, 00:31
11 için; 1 sol bek 1 stoper 1 ortasaha 1 forvet lazım. aşırı revizyona gerek yok 11'de. kulübenin değişmesi lazım. Serkan , Orhan , Serdar , Ziegler , Selçuk , Stoch , Sezer , Bienvenü , Semih gitmeli. Topuz'un maaşı düşürülmeli. Kabul etmezse yol verilmeli.

erdem344
07.Mayıs.2013, 00:33
Stoch Bjk'ye gitmez bence olmaz o takas.

GebzeLi1907
07.Mayıs.2013, 00:36
Egemen ve Topal parayı sonunda kadar hakediyor

Semih o kadar para alıyormu ?

aklıma çalgı çengi filminden bi sahne geldi. ferhat güzel o kadar para alıyor mu diye bir replik vardı bide devamı, murat cemcir ağlıyordu cevabı verirken :)

egemen ve topal o parayı ancak tl biriminde hakediyorlar benim gözümde..

maç başı ücretleri de var bu oyuncuların 5 er 10 ar binden o zaman iyice korkunç oluyor..

topal öyle fark yaratan bir adam değil bana göre selcuk'un biraz daha oyun zekası gelişmişi

Escochae
07.Mayıs.2013, 00:37
Stoch Bjk'ye gitmez bence olmaz o takas.

Neden gitmesin ki ücrette anlaştıkdan sonra. BJK'de şans bulması ve kendisini göstermesi FB'ye göre daha fazla.

sui generis
07.Mayıs.2013, 00:39
Topal yüzünden yarı final maçında çarpıldık , hala akıllanmamışız :)

SAİT71
07.Mayıs.2013, 00:40
Topal ve Egemen'in aldığı ücreti Avrupada hemen hemen hiç bir takım heleki savunma oyuncularına vermez. Çok uçuk bir rakam...

erdem344
07.Mayıs.2013, 00:42
Topalin oynadigi oyunu goremiyorsunuz

Escochae
07.Mayıs.2013, 00:48
Topal'ı eleştirenler Q7'ye bayılırlar. Ama bir gerçek var ki futbol sadece top ayağındayken oynamak değildir. Önce bunun farkına varmak lazım. Sonra aldığı ücreti hakedip haketmediğini tartışabiliriz.

GebzeLi1907
07.Mayıs.2013, 00:50
Topal kötü değil ama 2 milyon euro yu haketmiyor bence maç başı ne kadar bilmiiyorum

ele888111
07.Mayıs.2013, 01:07
Beyler Fm oynamıyoruz yahu neler oluyor :D

KanaKe
07.Mayıs.2013, 02:28
fernandes seneye gelirse mis gibi kadro olur vallaha.. emre meireles fernandes yada salih meireles fernandes orta sahasi sowu cok iyi besler.. topalin aldigi ücrete gelince adamin mevkiisinde ondan iyi baska türk oyuncu var mi su anda dünya üzerinde? yok.. ozaman 2 milyon euro yillik gayet normal bir rakam.. topaldan ne bekliyorsunuz ben onu anlamiyorum adamin görevi kesicilik savunmaya yardimda bulunmak.. zaman zaman isabetsiz uzun paslari benide deli ediyor ama azaltti onlari sezon basiyla kiyaslarsak :)

erdem344
07.Mayıs.2013, 02:30
Topal - Emre - Fernandes diyorum ve bir adım geri çekiliyorum :D :D

GebzeLi1907
07.Mayıs.2013, 02:35
Belki ön yargı diyebilirsiniz Aykut Kocaman'ın Stoch Santos Alex hatta Emre gibi oyuncular ile cvsinden ötürü Fernandes ile iyi çalışabileceğini sanmıyorum ben
Gelirse kağıt üstünde çok iyi iş ama önce Fenerbahçe de başka şeyler değişmeli. En başta yönetim..

Aziz Yıldırım önce kasaya bir milyar koyacağı projeleri bir açıklasın zahmet olmazsa mesela. Fernandes transferi eğer Aziz çok bastırırsa bitirilebilir, olursa da yine klasik taraftarın gözünü boyamaya yönelik bir hamle olarak görürüm bunu

ReaList
07.Mayıs.2013, 11:30
Ben mevcut yönetimin parayı çar çur etmesinden yana değilim rakibimiz borçlarını su gibi eritirken biz onca gelire rağmen 10 senedir ne doğru düzgün borç erittik ne de bir şey. 3 Temmuz sonrası Gördük işte Aziz efendinin müthiş ekonomik kalkınmasını, kıldan köprü yaptığı dengeler hafif sarsılınca eldeki bütün yıldızları sattık. Bize zaten bir şey olmaz kafasıyla parayı çar çur eden bir yönetim istemiyorum. Cepte para yok zaten, Eğer bankalardan sağlam kredi çekebilirse 2-3 hafta içinde taraftarı susturma politikası adı altında kafaya göre transfer yapacaklar ve bu film aynen devam edecek.

kalemci
07.Mayıs.2013, 11:37
Ferdi transferi 2014 yılına kadar olmaz diye düşünüyorum herhangi bir Türk takımına karşı. Alacakları düzenli yatıyor, klüpte kalan parası yok. Sözleşmesi bitmeden herhangi bir Türk takımına satarlarsa Fikret Orman ve yönetimi barındırmaz taraftar.

Kryptonite
07.Mayıs.2013, 15:09
Fernandes Fenerbahçede oynamak için can atar ama beşiktaş satmaz.

byariff
08.Mayıs.2013, 17:36
Erdal Şahbaz : Alper için Fenerbahçe’den de çok yüksek bir teklif aldık. Biz 10 milyon avro istiyoruz. Galatasaray’a bu transfer için söz verdik. Şu an ne olacağını kestirmek güç.”

Şahbaz, “Fenerbahçe 9 milyon avro mu önerdi?” sorusuna ise, "Rakamları açıklama doğru değil ama ona yakın bir bonservis bedel önerdiler" diye konuştu.

http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2012-2013/super-lig-fenerbahce-den-alper-potuk-a-9-milyon-avro_sto3747706/story.shtml

Gncl1905
08.Mayıs.2013, 17:41
Alper'e 9 mu :icon_confused: 10 mu istiyorlarmış :icon_confused:

erdem344
08.Mayıs.2013, 17:50
GSnin elinden alabiliyorsak alalım.

darkkobal123
08.Mayıs.2013, 17:52
Para arttırma yöntemleri bunlar. Eskişehirspor, " Galatasaray'dan ne kadar para koparırsak kârdır " diyor kısacası.

ReaList
08.Mayıs.2013, 17:55
Selçuk'un bedava, Fernandes'in 2.5, Emre'nin 3.5 olduğu dünyada Alper'e 10 milyon.

himone
08.Mayıs.2013, 18:22
Selçuk'un bedava, Fernandes'in 2.5, Emre'nin 3.5 olduğu dünyada Alper'e 10 milyon.

O şekilde kıyaslama yaparsan topçu alamayız. Özellikle Selçuk'un bedava olduğu dünyada dersen Alper'in üstüne para almak gerekir :). Eskişehir Alper'i her türlü satacak, paraya ihtiyacı var. FB almak istiyorsa kulübe 2-3 milyon fazla oyuncuya da yıllık en az 700-800 bin fazla vermek zorunda bunlar gerçekler. Zaten geçen seneki başarısız girişim sonucunda da ben bu transferin olacağını hiç zannetmiyorum. Ama alınabiliyorsa maliyete bakılmadan alınmalı, 2-3 yıl sonra orada oynatacak yerli oyuncu bulamayınca acısını çok çekeriz.

Bulstrap87
08.Mayıs.2013, 18:23
Fernandes Fenerbahçede oynamak için can atar ama beşiktaş satmaz.

neden fenerde oynamak icin can atsın ki???
adam düzenli parasını alıyor ki iyide para alıyor onu cok seven taraftar da var nesi eksik??
tek sanssızlıgı kadro kalitesi cok iyi degil o yzden sampiyonluk göremedi.
ben fernandesin satılmasına karsı degilim fenerede gidebilir hatta yurt dısına 15-20 arası teklif olursa satılır ama fener olursa 20m versin alsın fernandesi tepe tepe kullansın :)

Bulstrap87
08.Mayıs.2013, 18:25
alpere 10m istemek sacmalık. ah ya yabancı sınırı düsüyor işte olanlara bak artık sivrilen her adam icin bonservisi şişirirler..

Kryptonite
neden fenerde oynamak icin can atsın ki???
adam düzenli parasını alıyor ki iyide para alıyor onu cok seven taraftar da var nesi eksik??
tek sanssızlıgı kadro kalitesi cok iyi degil o yzden sampiyonluk göremedi.
ben fernandesin satılmasına karsı degilim fenerede gidebilir hatta yurt dısına 15-20 arası teklif olursa satılır ama fener olursa 20m versin alsın fernandesi tepe tepe kullansın :)

Yanlış anlaşılmasın.Sadece Aybaba ile olan sorunları ve seninde dediğin gibi Fenerbahçenin şampiyonluğa daha yakın olması.Meireles,Kuyt vs. gibi faktörlerde var.

ReaList
@himone

Dünyada oyuncu mu kalmadı Alper'e kaldı Fenerbahçe ? O kadar vizyonsuz ve dar bir transfer politikamız var ki resmen keriz yerine konuluyoruz. Mehmet Topuz transferinde de aynı tongaya düşmüştük. 10 milyon € ne demek yahu. Çok değil 1 sene önce sabah akşam beni arayıp 1 taraftar kart daha almam için telefon açan kulübün parayı böyle çarçur etmesine hayret ediyorum.

Kryptonite
08.Mayıs.2013, 18:27
Abi 10 nedir ya.Ribery için 8-9 konuşuluyor dünyada Alper için 10 nedir?

byariff
08.Mayıs.2013, 18:30
oha ribery 8-9m mu hemen kaçirmadan alalim ozman.

Kryptonite
08.Mayıs.2013, 18:34
Geçen gün bi yazıda görmüştüm 9m anlaşmışız ama Riberynin kendisi çok para istiyormuş.Ne kadar yanlış ne kadar doğru bilemem.

himone
08.Mayıs.2013, 18:35
@balde_mir_07
Dünyada Alper gibi bir sürü oyuncu var ama hangisi Türk statüsünde oynayabiliyor ve yaşı da 22. Bence ederi 6 civarı ama almak istiyorsan ve pazarlık gücün yoksa mecbur 10 milyon. Ama 10 Alper'e verene kadar Belhanda'yı alırdı FB, yani 1o vermeyiz merak etmeyin.

Alper için 10 tabiki fazla ama şimdi almak istiyorsan adamlar maliyeti bu diyor, eğer fazla diyorsan almazsın politikayı bu şekilde belirlemişler. Zaten 5 dedikten sonra alıcı her türlü var önemli olan daha yüsek fiyata satabilmek.

Ribery 9 milyon kesinlikle yalandır, öyle olsa 35 takım birden teklif yapardı Ribery'e.

Kryptonite
08.Mayıs.2013, 18:38
Emenike ile anlaşıldı diyorlar o konuda bir bilginiz var mı? Stoch,Krasic de kesin yolcuymuş.

himone
08.Mayıs.2013, 18:43
Emenike ile anlaşıldı diyorlar o konuda bir bilginiz var mı? Stoch,Krasic de kesin yolcuymuş.

Emenike kesin geliyor dedikleri dönemde sakatlık geçirdi ve dizinden ameliyat oldu. Birkaç ay antreman bile yapamayacak, bence oyuncu sakatlıktan dönüp 10 maç yapmadan kesinlikle alınammalı çünkü çok kötü bir sakatlık. Krasic de kesinlikle gitmeli. Kalacağı varsa da son maçlardaki performansından dolayı şansı kalmamıştır.

Bulstrap87
08.Mayıs.2013, 18:43
Yanlış anlaşılmasın.Sadece Aybaba ile olan sorunları ve seninde dediğin gibi Fenerbahçenin şampiyonluğa daha yakın olması.Meireles,Kuyt vs. gibi faktörlerde var.

kadro kalitesi kabul daha iyi ama biz bu dar bogazda bu kadroyla fenerin sadece 3 puan gerisindeyiz bunuda unutma :) o yüzden gitmesi icin sebep göremiyorum ancak dedigim gibi 20m versin hemen satalım fernandesi..

Kryptonite
08.Mayıs.2013, 18:45
Emenike kesin geliyor dedikleri dönemde sakatlık geçirdi ve dizinden ameliyat oldu. Birkaç ay antreman bile yapamayacak, bence oyuncu sakatlıktan dönüp 10 maç yapmadan kesinlikle alınammalı çünkü çok kötü bir sakatlık. Krasic de kesinlikle gitmeli. Kalacağı varsa da son maçlardaki performansından dolayı şansı kalmamıştır.

Evet diz ameliyatı çok tehlikeli.

antiochia
08.Mayıs.2013, 20:35
Ben de Alper'e 10 m. avro verilmesine karşıyım. Alınabiliyorsa alt liglerden ve Avrupa'dan yetenekli oyuncular alınmalı.(Yerli statüsünde)

erdem344
08.Mayıs.2013, 21:22
http://l1305.hizliresim.com/19/8/mvswv.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Gelme Emenike .... Geleceksen de Andreye , Diegoyu , Mamadouyu al da gel...

Önder HOCA
08.Mayıs.2013, 21:58

sakatlığı 2 aylık kaldı 1.5 ayı

alpere gelince bizimkiler topuza parayı bastılar alpere mi vermicekler başımızdaki adam aynı sonuçta :D

Cengo
08.Mayıs.2013, 23:27
kadro kalitesi kabul daha iyi ama biz bu dar bogazda bu kadroyla fenerin sadece 3 puan gerisindeyiz bunuda unutma :) o yüzden gitmesi icin sebep göremiyorum ancak dedigim gibi 20m versin hemen satalım fernandesi..

Fernandes çok belli etti gitmek istediğini. Bu kadroda oynamamak istemesi de normal. Kadro kalitesi ligin üst takımlarının altında kaldı. Fernandes olmayınca bir kaç seviye aşağıya düşüyor Beşiktaş. Aşırı baskı altında oynuyor. Takımın ilerleyemeceğini görünce gitmek istemesi çok normal.

20M hayal. 1 sezon sonra gidince hiç para alamayacaksınız.Gerçekten Fenerbahçe, Stoch+Sezer'i önermişse balıklama atlaması lazım Beşiktaş'ın. 10M Euro (7+3) yapar ki Beşiktaş'ın kazanabileceğini en yüksek rakam bu 1 sezon sonra gidecek bir oyuncu için. Stoch ve Sezer ise eksiklerini giderecek nokta transferler olur Beşiktaş'ın. Win-Win olur. 2 takım da kazanır. Aksi taktirde Beşiktaş istediği ölçüde transfer yapamayacak.

Beşiktaş reddederse hata yapar.

erdem344
08.Mayıs.2013, 23:30
Sezer ve Stoch olayına ben inanmıyorum

Sezer + 7 - 8 M iş bitirir bence .

SAİT71
08.Mayıs.2013, 23:35
Stoch çok fazla gelir takasta... Adamı satsak ölüsü 7-8 eder kaldıki Ruslar 11-12 veriyorlardı en son..

himone
09.Mayıs.2013, 00:24
Ben Fernandes'i istemem açıkçası. İstikrarsız bir oyuncu ve büyk maçların çoğunda saklanarak oynuyor. Tabi yanındaki adamların da etkisi var ama, bize de çok faydalı olacağını zannetmiyorum.

Bulstrap87
09.Mayıs.2013, 12:45
sezer ve stoch mu kurtaracak bizi??? sezer fenerde oynamıyor bizi mi kurtaracak biz hazır oynayan adamı verelim sizden oynamayan adamları alalım bence böyle birsey olursa fikret orman baskıyı kaldıramaz..
bize para lazım para..

davidvilla
09.Mayıs.2013, 13:02
bize para lazım para..

Koskoca klüpler nasıl şu hale geliyor hakikaten yetenek lazım.
Bulstrap87 haklı bu arada.

Oceanus
09.Mayıs.2013, 14:06
Cim Bom'un imza aşamasına getirdiği transferde Fenerbahçe son dakika golü atmaya çok yaklaştı. Sarı-Lacivertliler, Eskişehir'i 8 milyon Euro'luk teklifle ikna etti ancak genç yıldız, “Ben Galatasaray'a gideceğim” dedi!

Kayank : Fanatik.com.tr

kalemci
09.Mayıs.2013, 14:13
Cim Bom'un imza aşamasına getirdiği transferde Fenerbahçe son dakika golü atmaya çok yaklaştı. Sarı-Lacivertliler, Eskişehir'i 8 milyon Euro'luk teklifle ikna etti ancak genç yıldız, “Ben Galatasaray'a gideceğim” dedi!

Kayank : Fanatik.com.tr

http://j1305.hizliresim.com/19/9/mwb86.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

kalemci
09.Mayıs.2013, 14:15
Sadece o tarz gazetelerin ne kadar güvenilir olduğunu göstermek için paylaştım. Alır alamaz meselesine gönderme değil :n:

Oceanus
09.Mayıs.2013, 14:19
Ama orada İtalyanın Tuttosport gazetesinden alıntı yapmışlar bizim gazetemizin bir şeyi yok :D

Önder HOCA
09.Mayıs.2013, 17:25
Ama orada İtalyanın Tuttosport gazetesinden alıntı yapmışlar bizim gazetemizin bir şeyi yok :D

bizim gazetede gsnin 80 milyon dolar verebileceğine inanıyor sonuçta :D

Escochae
09.Mayıs.2013, 17:50
Bu arada twitter da Alper'in menejerinin Fenerbahçe ile anlaştığı haberi çıktı. Hatta Eskişehir'ede 7MN + Sezer'in bir senelik kiralık verildiği yazıyor.

Deus Dominus
09.Mayıs.2013, 17:58
Dün akşamı gördükten sonra Alper'in Fenerbahçe'ye transferini %0.1 bile olasılıkta görmüyorum.

Kryptonite
09.Mayıs.2013, 18:02
Bencede dünkü olaylardan sonra Alper bize gelmez.

titates1
09.Mayıs.2013, 19:27
Bencede dünkü olaylardan sonra Alper bize gelmez.

Noldu ki dün akşam ?

GebzeLi1907
09.Mayıs.2013, 19:32
Alper yalanlandı

Namzet
09.Mayıs.2013, 19:45
Alper çok iyi futbolcu ama transferi olmayacak gibi

europeanconquer
09.Mayıs.2013, 19:54
Alper yalanlandı

http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=34728

Aynen.

uAburak89
09.Mayıs.2013, 20:12
Dün Eskişehir basın sözcüsü teklif var diyor, bugün Fenerbahçe yalanlıyor. Ortada iki ihtimal var, Eskişehirspor fiyat arttırmak için böyle yapmış olabilir veya Fenerbahçe oyuncu ile anlaşamadığı için bu yalanlamayı yapmış olabilir. Neden dün değil bugün onu anlamamakla birlikte, daha önce de yalandığı futbolcuyu transfer etmişti diye hatırlıyorum Fenerbahçe, yeniden devreye girerlerse şaşırmam.

darkkobal123
09.Mayıs.2013, 20:17
Fiyat arttırmak için yapıyorlar tabii ki, dünde yazmıştım hatta.

di canio
09.Mayıs.2013, 20:18
Fenerbahçe'nin yalanlamasını ciddiye almıyorum ben. Daha önce de görüşüldüğü dedikoduları çıkmasına rağmen yalanlanan, daha sonra da transfer edilen oyuncular oldu. Yalanlamanın arkasında başka planlar, düşünceler vardır. Bence görüşülmüştür, görüşülmeye de devam edilecektir. Benim düşünceme gçre büyük ihtimalle de Alper transferi gerçekleşecektir.

Kaka Leite
09.Mayıs.2013, 20:25
Ben Sezer'e çok üzülüyorum.

Aşağıda da bir arkadaş yedek demiş. Haklı şuan baktığında yedek ancak transfer olursa değerini bileceklerdir.

Umarım satarlar biz bilemiyoruz değerini oynatan yararlanan çıkar.

himone
09.Mayıs.2013, 20:38
Bizimkiler Alper değilde Veysel Sarı'yı alacaklar gibi geliyor bana. Adam her pozisyonda oynayabiliyor bence iyi transfer olur. Zaten Alper de bize gelmez ama GS için fiyatı mümkün olduu kadar yukarı çekelim :).

erdem344
09.Mayıs.2013, 20:44
Adam hep sakat

Mollo haberleri var 3 4 maçını izledim bu sene etkili oyuncu

Kryptonite
09.Mayıs.2013, 21:10
Bencede Veysel Sarı bizim için çok daha yararlı olur.Resmen joker adam heryerde oynuyor.Yohan Mollo yumuşak topçu pek sanmıyorum burda verimli olacağına :)

antiochia
09.Mayıs.2013, 21:38
Bizimkiler Alper değilde Veysel Sarı'yı alacaklar gibi geliyor bana. Adam her pozisyonda oynayabiliyor bence iyi transfer olur. Zaten Alper de bize gelmez ama GS için fiyatı mümkün olduu kadar yukarı çekelim :).
Ben de katılıyorum.Alper'e bize gelmez. Bence Veysel yararlı olur.

Rsa
09.Mayıs.2013, 22:47
Veysel yararlı falan olmaz, vasat bir oyuncu.

Kryptonite
09.Mayıs.2013, 22:56
Orhan mı Veysel mi? Selçuk mu Veysel mi? Serdar mı Veysel mi? Krasic mi Veysel mi? Veysel vasatsa bu saydıklarım topçu değil.(Şuanki performanslara göre)

SAİT71
09.Mayıs.2013, 22:57
Eskişehir'den hiç bir oyuncuyu almamalıyız. Yanlış transfer politikaları, günü kurtarma çabaları, taraftarın gözünü boyama hareketleri... Bu anlayışı protesto ediyorum.

Deus Dominus
09.Mayıs.2013, 23:01
Fenerbahçe'ye faydası olabilecek iki isim var Eskişehir'de, Veysel ve dün akşam mükemmele yakın oynayan Akaminko.

Kryptonite
09.Mayıs.2013, 23:12
Fenerbahçe'ye faydası olabilecek iki isim var Eskişehir'de, Veysel ve dün akşam mükemmele yakın oynayan Akaminko.

Katılıyorum Akaminko gerçekten çok iyiydi dün ama bizi kaldırabilecek potansiyelde değil.

petrol_fb12
09.Mayıs.2013, 23:13
Katılıyorum Akaminko gerçekten çok iyiydi dün ama bizi kaldırabilecek potansiyelde değil.

Akaminko sağ bek oyuncusu olarak gözüküyor.Yanlız defans göbeğinde oynatıldığı zaman Sıfır hatayla oynuyor.Yobo'dan 6-7 gömlek iyidir.

himone
09.Mayıs.2013, 23:20
Akaminko o performansı defans çizgisini orta sahaya çıkartan büyük bir takımda 5 maç sürdürebilir mi? Veya karşısında formda bir Sow veya Drogba olsa o şekilde oynayabilir mi? Bunlara evet derseniz alalım, oyuncu bir maçta iyi oynadı diye hemen transfer ettiniz. Bilmem dikkat ediyor musunuz bize karşı her takımın stoperi süper oynuyor!

Veysel Sarı'yı da alıp 11'e koymayız herhalde, takımın yedek kulübesi rezalet ve Veysel gibi oyunculara ihtiyacı var. Bu sene ilk 11'e 2 transfer gerekiyorsa yedek kulübesine 4 tane lazım.