PDA

View Full Version : Beşiktaş Transfer Haberleri

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48

eXcitinG
19.Haziran.2010, 21:22
Quaresmayı Hagi ve ALex iLe kıyasLamak futboL için çok mantıksız bir düşünce ve hareket oLur. Hagi ve ALex orta saha Quaresma ise kanat oyuncusu. Quaresma teknik ve hızı ALex ve Hagi ise oyun zekaLarı iLe kendiLerini kabuL ettirmiş oyuncuLar. Yakından uzaktan aLakaLarı oLmayan oyuncuLarı kıyasLayarak boşuna poLemik yaratmayın bence.

Revolution
19.Haziran.2010, 21:26
Abi zaten kıyaslamayı ortaya atanlar bizler değiliz ki eğer lafın bizeyse..

eXcitinG
19.Haziran.2010, 21:27
Yok ben geneL konuştum.

ALex iLe Hagi seneLerdir kıyasLanıyor. Onu anLarım, kıyasLanmaLıLarda zaten. Ama bu adamı bu iki adam iLe kıyasLamak Hagi ve ALex`e saygısızLık oLacağı gibi Quaresma ya da oLur.

anilton
19.Haziran.2010, 21:31
Hilbert hafta içi İstanbul'a geliyor..

SAİT71
19.Haziran.2010, 21:35
Bence asıl iş oyuncu getirmekte değil, ondan verim almakta.. Mesela Arjantin milli takımında 97 kez oynamış, Quaresma gibi teknik Ortega geldi ama uyum sorunu yaşadı. 15 maçta 5 gol atsada yeterince doyamadık.. Anelka gibi Fransa milli takımıyla 60 tan fazla maça çıkan, Chelsea'da gol kralı olan klas bir forvet oyuncusu, 50 küsür maçta 16 gol attı. Bunun gibi örnekler çok.. Bence asıl mesele En Ünlü, En Teknik oyuncuyu hangi takımın getirdiği değil.. Mesela Alex Tr'ye gelmiş en kariyerli en ünlü oyuncu olmasın.. Beni alakadar etmez ama Fenerbahçe'ye gelmiş en yararlı (istatistik olarak) oyuncu...Benide orası ilgilendirir..

Geçen Spor Servisi'nde Mehmet Demirkol sanırsam "Quaresma oynamaz" gibi bir yoruma "Oynamasın nasıl olsa Quaresma" gibi bir anlama gelen bir yorum yapmıştı.. Bu mantık paraları ve ülkemizdeki futbolu bitirir. Neden oynamasın?

Ahmet Göktaş
19.Haziran.2010, 21:42
Abi zaten kıyaslamayı ortaya atanlar bizler değiliz ki eğer lafın bizeyse..

Ben mi kıyasladım yani ? Ben Türkiyeye gelmiş en yetenekli futbolcu dedim sen ortaya attın Alex daha iyi diye kıyaslamayı. Herneyse demek istediğimi anlayan arkadaşlar anlamış zaten.

Revolution
19.Haziran.2010, 21:44
Ben mi kıyasladım yani ? Ben Türkiyeye gelmiş en yetenekli futbolcu dedim sen ortaya attın Alex daha iyi diye kıyaslamayı. Herneyse demek istediğimi anlayan arkadaşlar anlamış zaten.

Alex'in adını 1 kez kullanmadım ayrıca gelmiş en yetenekli oyuncu deyince zaten gelen bütün futbolcularla kıyaslamış oluyorsun :) Neyse tartışmanın bir anlamı yok..

Hilbert gelirse Beşiktaş aradığı sağ kanada çok iyi bir oyuncu almış olur taraftarın gönlünde taht kurar..

izmer96
19.Haziran.2010, 21:45
Yahu Besiktas'in yaptigi en iyi transferdir bu bu kadar basit , biz nasil elano keita geldiginde hakli sevindiysek gururlandiysak , FB arkadaslar nasil anelkada , stoch da sevindiyse , Besiktasli arkadaslarda su anda gururlu mutlu ve bu sevincle en yetenekli oyuncu demis , kisiye gore degisir yetenek meselesi uzatmaya gerek yok bence tartismayi birakalim da sevinsin arkadaslar transfere

anilton
19.Haziran.2010, 21:52
Güzel bir imza töreni oldu.Tribünleri ağzı kulaklarında izledi Quaresma.Rıdvan ile 7 numaraları formayı devir teslimide ilginç bir enstantaneydi...

http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=28536
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=28537
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=28538
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=28539
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=28540
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=28541
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=28544
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=28545
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=28546
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=28547
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=28548
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=28549
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=28550
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=28551
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=28552
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=28553

İmza töreninin tamamı;

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=74034

Addolorato
19.Haziran.2010, 22:01
Quaresma sonunda formamı tribüne atabileceğim bir takıma geldim demiş..

anilton
19.Haziran.2010, 22:05
Quaresma sonunda formamı tribüne atabileceğim bir takıma geldim demiş..

Porto maçına atıfta bulundu.Formamı tribününe attığım takıma geldim dedi.Beşiktaş'ı sampiyonluklara taşımak için herşeyimi vereceğim,gerekirse kanımıda akıtacağım dedi...

anil luque
19.Haziran.2010, 22:08
Atabileceğim değil attığım bir kulübe geldim dedi.. Orda bulunan şanslı insanlardan biriydim , Q7'nıin söylediklerinde sonuna kadar samimi oldugunu düşünüyorum. İllaki birileri söyletti ona orası gerçek ama şehitlerle konuşmaya başlaması daha bir etkileyici oldu.. Bu taraftara layık olmak için kanımı bile akıtırım dedi , çok büyük işler yapacak bu adam bu tribüne layık olmak için..

SAİT71
19.Haziran.2010, 22:10
Şimdi izledim gerçekten muhteşem bir organizasyon olmuş.. Bence Avrupa'da Tribün organizasyonlarını en iyi yapan Grup Çarşı..

Ahmet Göktaş
19.Haziran.2010, 22:16
Birileri söyletti demiyelimde birileri tavsiyede bulunmuş olabilir ki adamın kendi iradesi onu söyleyip söylememek. Ben kendi düşüncelerininde farklı olduğunu sanmıyorum.

İmza töreni kusursuzdu tek kelime ile fantastik bir tören oldu.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Haziran.2010, 23:00
Muhteşem bir tören oldu... Başka da söylenecek bir söz yok bence.
Muhteşemdi..!

BeeTLeJuiCe
19.Haziran.2010, 23:10
Şapka olayını görünce baya güldüm :D

DisCo
19.Haziran.2010, 23:43
Ben bu organizasyonda ki bazı noktaları Beşiktaş gibi büyük bir camiaya yakıştıramadım. Büyük futbolcular gelir gider ama hiç kimse camialardan büyük değildir. Sanki Beşiktaş ömründe oyuncu görmemiş gibi sanki gelen isim bu camiadan büyükmüş gibi vermişler mikrofonu birilerinin eline transferin önemini anormal cümlelerle ifade ediyorlar. İlginç.

Trabzonspor
20.Haziran.2010, 00:00
Şapka olayıda bomba he :D

LaigLeNoiR
20.Haziran.2010, 00:24
Robinho ile anlaşılmış durumda.

Man. City ile de görüşmeler devam ediyor. Bonservisini vermek istemediklerini ancak 6 milyon euroya kiralanabileceği söyleniliyor.

Bunlar da duyumdan ibaret.

Lionel Andres Messi
20.Haziran.2010, 01:06
robinhonun türkiyeye gelmesi fernando torres kaka robbenin gelmesi kadar imaknasıza yakın bana göre kiralık dahi olsa bile. 3 büyük lig artı bir ihtimal santos dışına hayatta çıkmaz bana göre.

abimin arkadaşnın akrabası bjkli yöneticiymiş bilmiyodum önceden kenan öner mi neymiş o da robinho falan diyormuş(emin değilim) ama yok olmaz robinho türkiyede :D bence hiç umutlanmayalım bir futbolsever olarak.quaresma yeter türkiyeye bir kaç yıl :)

LaigLeNoiR
20.Haziran.2010, 01:31
Robinho'da gelirse zaten tutmam ben Beşiktaş'ı. :D

Lionel Andres Messi
20.Haziran.2010, 01:43
robinho beşiktaşa gelse PESteki yasaklı takımlar arasına girer heralde :D o derece dünya çapnda bir yetenek o.

GeNç KaRTaL
20.Haziran.2010, 03:00
Bugün Quaresma'nın imza töreni için ben de stadımızdaydım.Güzel bir organizasyon oldu bence.

Hilbert transferi acaba Robinho'nun duruma göre mi kesinleşir diye düşünüyordum ama haftaya gelecekmiş Hilbert.Robinho ile ilgili teklif olduğu kesin.Gelir mi bilmiyorum ama sanırım forvet olarak düşünülüyor Robinho gelirse.Robinho'yu da getirmeyi başarırsa yönetim gerçekten müthiş bir iş başarmış olurlar.

Hilbert'i seyretmediğim için fazla fikrim yok ama takım oyununa yatkın bir oyuncu olduğu söyleniyor.Quaresma alınırsa daha anlamlı bir transfer olur demiştim.Stuttgart'ta yükseldiği noktaya tekrar bizde de yükselir umarım.

Bir de Quaresma umarım bugün törende söz verdiği gibi sahada elinden geleni yapar.Eğer Porto'daki performansına ulaşabilirse ligi sallar valla.

LaigLeNoiR
20.Haziran.2010, 03:25
Yeni formanın yazı fontu ve numaralar falan muhteşem olmuş. Çok beğendim.

indie
20.Haziran.2010, 04:28
Hilbert transferi acaba Robinho'nun duruma göre mi kesinleşir diye düşünüyordum ama haftaya gelecekmiş Hilbert.Robinho ile ilgili teklif olduğu kesin.Gelir mi bilmiyorum ama sanırım forvet olarak düşünülüyor Robinho gelirse.Robinho'yu da getirmeyi başarırsa yönetim gerçekten müthiş bir iş başarmış olurlar.

Hilbert'i seyretmediğim için fazla fikrim yok ama takım oyununa yatkın bir oyuncu olduğu söyleniyor.Quaresma alınırsa daha anlamlı bir transfer olur demiştim.Stuttgart'ta yükseldiği noktaya tekrar bizde de yükselir umarım.

Paketten "Rob"lu bir şey çıkacak ama bakalım bu isim Roberto Hilbert mi olacak (uu)

GeNç KaRTaL
20.Haziran.2010, 04:46
Paketten "Rob"lu bir şey çıkacak ama bakalım bu isim Roberto Hilbert mi olacak (uu)

İkisi de gelsin.Hatta Guti de gelsin.Yabancı sınırı da 10 artı 2 olsun.:icon_biggrin: :icon_razz:

GeNç KaRTaL
20.Haziran.2010, 05:37
Biraz önce izledım Töreni. İnanılmazmış. Tebrik ederim BJK yönetimini çok sağlam bir yıldızı getirdiler. Ama Demirören için biraz üzüldüm. Buruk gibi geldi bana. Geçmişte ki oldu önümüze bakacaz dedi.Artık taraftar ilede düzltmiştir arasını. Adamda art niyet yok gibi geldi bu görüntülerden sonra..

Abi adamda art niyet olduğunu kimse iddia etmiyor zaten.Beşiktaş'ı çok sevdiğinden kimsenin şüphesi yok.Ancak geçmişte yaptıkları Beşiktaş gibi bir kulübün başkanına yakışacak şeyler değildi.Onun hataları yüzünden şu an büyük bir borcumuz var.Bunun bir bölümü de ona olan borçlar.Şimdi Demirören'nden sonra Serdal Adalı'ya da borçlanmışız.Beşiktaş gibi bir kulüte olmaması gereken bir durum.Quaresma'yı aldık,Robinho konuşuluyor.Bu adamları alıp Galatasaray gibi başarısız olursak o zaman durum daha kötü olacak.Bunu burada kimse söylemiyor ama durum bu.Ocak'taki kongre Beşiktaş kulübü açısından bir fırsattı ancak kongre üyeleri bunu elleriyle geri ittiler.Kongre üyeleri böyle yapınca da açıkcası ben kulübün borç durumuymuş felan konuşmayı gereksiz buluyorum.Her şey ortada olmasına rağmen ezici bir üstünlükle geliyorsa Yıldırım Demirören başkanlığıa artık gelecekte olabilecek kötü senaryoları düşünmektense anın keyfini çıkarmaya bakmak daha mantıklı.Elden gelen bir şey yok çünkü.

eXcitinG
20.Haziran.2010, 11:46
Üstüne basa basa tercih etmemde ki en büyük etken taraftardı dedi. Burası çok önemLi. BöyLe muhteşem bir taraftarı oLmasa Beşiktaş ın bu gün Quaresma yı izLemek nasip oLmayacaktı. Bu da tekrardan taraftarın ne kadar özeL ve ayrı oLduğunu gösteriyor. BöyLe oyuncuLarın böyLe taraftara ihtiyacı vardır. Porto da ki iLk sezonunda iyi performans gösterememesine rağmen taraftarın desteği iLe ondan sonra ki sezonLarda eski formunu yakaLadı.

Porto da ki performansını göstermek için önünde herşey var Quaresmanın. AteşLi taraftar, yıLdızLarın diLinden anLayan bir hoca, her fedakarLığı yapmış bir yönetim. İyi takım arkadaşLarı. Daha ne oLsun.

CeNTeR_TR
20.Haziran.2010, 11:57
Beşiktaş taraftarının inletmesi lazım artık stadyumu Yeter Yıldırım Demirören Yeter diye :p

Samsunspor Ligde olsaydıda izleseydik (: artık bi ihtimal İstanbuLdaki Fenerbahçe maçında (: Gerçi derbi 2.yarı olursa ben orda olacağına ihtimal vermiyorum (:

LaigLeNoiR
21.Haziran.2010, 00:44
Robinho işinden ses yok sanırım.

Fearless Coward
21.Haziran.2010, 01:45
Schuster golcü istedi

19 Haziran 2010 14:28 | NTV Spor ve Ajanslar

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, "Bir golcüye ihtiyacımız var, ama Raul Türkiye'ye gelir mi bilmem" dedi.

http://media1.ntvspor.net//C/I/43/schuster_aciklama_600300_1S8VV.jpg

İspanyol radyosu Onda Cero'ya konuşan Bernd Schuster, İspanyol spor gazeteleri Marca ve As'da yayınlanan, Real Madrid'den Raul ve Guti'nin Beşiktaş'a gidebileceği iddialarına yanıt verdi.

Alman teknik adam, "Bir golcüye ihtiyacımız var. Geçen sezon toplam 45 gol atmışız. En büyük golcümüz de toplamda 13 gol atmış. Bir forvet oyuncusu bizim için iyi olur, ama Raul Türkiye'ye gelir mi bilmem" diye konuştu.

Öte yandan Real Madrid'in emektar golcüsü Raul, sakatlıktan yeni çıkarken, İspanyol basınına yaptığı açıklamada, geleceğiyle ilgili kararını tatil dönüşünde vereceğini söyledi.
İspanyol basınında yer alan yorumlarda, Real Madrid'in yeni teknik direktörü Jose Mourinho'nun, Raul'ün 1 yıl daha takımda kalmasına sıcak baktığı ve tecrübeli futbolcuyu yardımcısı olarak dahi takımda kullanabileceği ileri sürüldü.

Kaynak : NtvSpor

LaigLeNoiR
21.Haziran.2010, 02:48
Bir bombanın daha yakında patlayacağını söylediler TV8'de.

eGowiCh
21.Haziran.2010, 04:02
Robinho nereye geliyor Allahaşkına, uçmayalım.

KanaKe
21.Haziran.2010, 04:16
Raul ile Robinho'yu getirsinler iste.. Guti'de bostaymis getirsinler bu 3 oyuncuyu seneye %95 sampiyon olurlar.

GeNç KaRTaL
21.Haziran.2010, 04:34
Adam ciddi beyler.:icon_smile:

Saçlarına farklı şekiller vermesiyle tanınan Quaresma, “üç numara” kestirmesinin sebebini açıkladı Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma önceki gün geldiği İstanbul’da hayranlarının karşısına yeni imajı ve saç stiliyle çıkarken bu değişimi, “Her şeye sıfırdan başlayacağım” diyerek açıkladı.

Daha önce formasını giydiği her takımda uzun saçlarına farklı şekiller veren Quaresma bu sefer “üç numara” kestirdiği saçıyla değişimin sinyallerini verirken, futbol komitesi başkanı Serdal Adalı’ya başarı sözü verdi. “Türkiye’ye büyük umutlarla geldim. Saç modelimle birlikte kafa yapımı da değiştirdim” diyen Quaresma, yöneticilerden Cengiz Zülfikaroğlu ve Emin Önal’ın da hazır bulunduğu sohbette şu mesajları verdi: “Türkiye benim için macera değil çıtayı yükseltme ülkesi olacak. Türkiye’ye büyük umutlarla geldim ve Chelsea ile Inter’deki imajımdan değişiklik yaptım. Beşiktaş’ta yeniden doğuşu yaşayacağım. Hayatımda yeni bir sayfa açtığımı göstermek için imajımı değiştirdim Çok hırslıyım Portekiz Milli Takımı’ndaki yerimi almak için savaşacağım.”

Fearless Coward
21.Haziran.2010, 11:38
Fanatik Robinho'ya BJK formasını hazırlamış bile :n: :n: Hilbert bugün İstanbul'a geliyormuş tabi doğrumu bilmem..

nerazzuri
21.Haziran.2010, 12:03
Evet, yeni transfer Hilbert bugün İstanbul'a geliyormuş.

Robinho için sanırım ciddi girişimler var, Quaresma'yı böylesine sıfırdan başlatacak derecede aklını çelen yönetim Robinho'nun da çelebilir.

Ahmet Göktaş
21.Haziran.2010, 12:15
Quaresma için "formasını alırlar" , "Anca tatile gelir" , "Beşiktaş kim ki Quaresmayı alsın" dediler ama getirdik :0: Robinho'da neden olmasın Schuster varken. Bence imkansız diye birşey yok Robinhonun şuan Galatasaray ve Beşiktaşa gelmesi çok imkansız değil.

eGowiCh
21.Haziran.2010, 12:43
Quaresma için "formasını alırlar" , "Anca tatile gelir" , "Beşiktaş kim ki Quaresmayı alsın" dediler ama getirdik :0: Robinho'da neden olmasın Schuster varken. Bence imkansız diye birşey yok Robinhonun şuan Galatasaray ve Beşiktaşa gelmesi çok imkansız değil.

Robinho ile Quaresma bir mi? Robinho Brezilya Milli Takımının banko oyuncusu, üstelik formda bir futbolcu ve genç. Geçen sene Manchester City'e 40 milyon Euro'ya transfer oldu, Beşiktaş bu bonservis bedelini veremez. Barcelona'nın da gündeminde Robinho. Schuster değil, Dunga olsa Beşiktaş'ın hocası fayda etmez. Robinho'nun transferi imkansız, 33 yaşından sonra belki.

SAİT71
21.Haziran.2010, 14:10
Herkes 1 Euro versin, Robinho Beşiktaş'a gelsin

Ricardo Quaresma transferiyle Türkiye’yi ayağa kaldıran Beşiktaş durmak bilmiyor. Hedefteki diğer isim, Brezilyalı süperstar Robinho...

Ancak transfer için ayrılan bütçenin önemli bir bölümünü Quaresma için gözden çıkaran Kara Kartallar, bu oyuncu için sponsor arayışı içerisinde...

Yönetimin son haftalardaki icraatlarından oldukça memnun kalan taraftarlar ise ilginç bir kampanyayla Robinho’nun ücretini karşılamaya hazırlanıyor.

"En kötü 7-8 milyon Euro"
Yapılan araştırmalarda Türkiye’de 20 milyon taraftarı olduğu tespit edilen Beşiktaş’ta, tüm taraftarların Robinho için kulübe 1 Euro bağışlaması düşünülüyor. En olumsuz senaryoda bile, 7-8 milyon Euro’nun toplanabileceği ve böylece Brezilyalı süperstar için kulübe önemli bir kaynak aktarılacağı konuşuluyor. Bu durum caimada da fazlasıyla heyecan yaratmış durumda... Yönetim kurulu da, bu sezon izlenen transfer politikasının takım için daha faydalı olacağını düşünüyor. Kadronun 4-5 oyuncuyla takviye edilmesi yerine, 2 dünya yıldızının transfer edilmesi fikri taraftarları da heyecanlandırıyor.
Orhan Yıldırım
ajansspor

GeNç KaRTaL
21.Haziran.2010, 22:55
Robinho nereye geliyor Allahaşkına, uçmayalım.

Robinho'nun gelmesi zor,evet.Bunu inkar edecek kimse yoktur sanırım.Ancak gelmez felan dememekte bence yarar var.Yarın öbür gün olurda gelirse o zaman zor durumda kalırsnız.Hele bunu senin hiç yapmaman lazım Egemen.2-3 sene önce çok net bir şekilde Beşiktaş Holosko'yu alamaz diyordun.Holosko ile Robinho bir mi deme.Ben de biliyorum bir olmadıklarını.Robinho'nun gelmesinin çok zor olduğunu da biliyorum.Ama açıkcası içimde az da olsa bir umut yok değil.

LaigLeNoiR
21.Haziran.2010, 23:07
Bonservisiyle transfer etme girişimi yok sanıyorum.

Kiralık olarak almaya çalışıyorlarmış.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Haziran.2010, 00:44
Ve Hilbert İstanbul'da

Beşiktaş'ın yeni transferi Roberto Hilbert, İstanbul'a geldi.
Siyah-beyazlı ekibin Almanya'nın Stuttgart takımından transfer ettiği Alman futbolcuyu İstanbul'a gelişinde, Atatürk Havalimanı'nda bir grup Beşiktaş taraftarı karşıladı. Beşiktaş Kulübü Futbol Komitesi üyeleri Cengiz Zülfikaroğlu ile Mete Düren'in hazır bulunduğu karşılamada, taraftarlar Hilbert'e çiçek vererek sevgi gösterilerinde bulundular.
Alman futbolcu, Atatürk Havalimanı'na gelişte apronda 9 numaralı siyah-beyazlı formayı giyip, kendisini bekleyen taraftarların karşısına formayla çıktı.
Hilbert, havalimanında yaptığı açıklamada, Beşiktaş'a geldiği için mutlu olduğunu belirterek, ''Türkiye'nin en büyük kulübüne geldiğim için çok mutluyum. Benden büyük beklentiler olduğunu biliyorum. Böyle büyük bir kulübe kabul edildiğimden dolayı son derece gururluyum'' dedi.
Alman futbolcu, taraftarların havalimanında kendisini karşılamasına da sevindiğini söyledi.
Hilbert ve yöneticiler, az sayıdaki taraftarın tezahüratları arasında havalimanından ayrıldılar.
Roberto Hilbert, yarın sabah sağlık kontrolünden geçtikten sonra, öğlen saatlerinde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenecek törende kendisini siyah-beyazlı renklere bağlayacak sözleşmeye imza atacak.

LigTv

anilton
22.Haziran.2010, 00:57
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=28578
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=28579

uAburak89
22.Haziran.2010, 01:59
Ricardo Quaresma transferiyle gündemi sarsan Beşiktaş'ta son günlerde "Robinho" sesleri de iyice yükselmeye başladı. Lig Tv'den Ömer Güvenç'e konuşan Serdar Adalı, Robinho transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

“Quaresma’nın imza töreninde Robinho için açılan pankartların ardından benim ve başkanın bu oyuncuyla anlaştığımız söyleniyor. Bu söylentiler külliyen yalandır. Ne benim ne de başkanımızın böyle bir açıklaması olmamıştır. Aramızda Robinho ile ilgili böyle bir konuşma geçmedi bile. Sanki bizim kenarda 100 milyon dolar bir paramız var da gidip bu parayı Robinho’ya vereceğiz. “

“Kamp süresi bitene kadar transferi durdurduk. Zapatocny de dahil tüm oyuncularımızı kampa götüreceğiz, teknik direktörümüz Schuster, bunları görecek, eksik bulduğu noktalar varsa raporunu çıkarıp bize verecek biz de gerekirse bu yerlere transferlerimizi yapacağız. İki tane kanat oyuncumuz eksikti, bu Mustafa Denizli’nin de raporunda vardı. İki kanadımız için de büyük fedakarlık yaparak transferlerimizi yaptık. Bunda sonra 19-20 yaşlarında hava toplarında etkili rakibi yıpratan yetenekli bir santrafor arıyoruz. Böyle birini bulursak hemen alacağız.”

"BATUHAN KONUSUNA HİÇ GİRMEYELİM..."

Bunun üzerine Ömer Güvenç’in, “Sizin elinizde zaten böyle bir futbolcu vardı; adı da Batuhan’dı… O’nu neden elinizde tutmadınız?” sorusunun üzerine Adalı, “O konunun detaylarına hiç girmeyelim. Konuşmak dahi istemiyorum.” dedi.

maraton.com.tr

KanaKe
22.Haziran.2010, 02:02
hilbert yedege alindiysa iyi transfer

GeNç KaRTaL
22.Haziran.2010, 02:27
Ben de konuya girerken düşünüyordum Hilbert gelecekti bugün ne oldu acaba diye.Hayırlı olsun Hilbert.Umarım iyi bir performans gösterir.

Varonil
22.Haziran.2010, 02:29
Beşiktaş bu sene gerçekten transferde iyi bir zamanlama ile hareket etti.Quaresma,Hilbert gibi yeni transferlerin sezonun ilk antremanına katılacak olması takıma daha çabuk adapte olmaları konusunda iyi fayda sağlayacaktır.

Alicanfmfan
22.Haziran.2010, 03:36
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=28578

Lise talebelerine benzemiş dar paça gri pantolon bembeyaz ayakkabı çanta olsa aynen valla.:D

eGowiCh
22.Haziran.2010, 03:55
Robinho'nun gelmesi zor,evet.Bunu inkar edecek kimse yoktur sanırım.Ancak gelmez felan dememekte bence yarar var.Yarın öbür gün olurda gelirse o zaman zor durumda kalırsnız.Hele bunu senin hiç yapmaman lazım Egemen.2-3 sene önce çok net bir şekilde Beşiktaş Holosko'yu alamaz diyordun.Holosko ile Robinho bir mi deme.Ben de biliyorum bir olmadıklarını.Robinho'nun gelmesinin çok zor olduğunu da biliyorum.Ama açıkcası içimde az da olsa bir umut yok değil.

Neden zor durumda kalayım ki? Robinho transfer edilirse şöyle yaparım veya böyle yaparım tarzı bir şey demiyorum, sadece akıl ve mantık ölçüsünde bu transferin gerçekleşmeyeceğini söylüyorum. Kendi takımım için de dayandığım objektif kriterler ölçüsünde yorumlar yapıyorum, girip bakabilirsin transfer haberlerindeki yorumlarıma.

Holosko'yu alamaz demedim ben. Holosko küçük bir futbolcu, belli çapta olan bir futbolcu, dünya yıldızı değil, dolayısıyla Beşiktaş alamaz demek tutarsızlık olurdu, ben sadece aldığım bilgiler doğrultusunda, bizzat Manisaspor yöneticisiyle yaptığım konuşma sonrasında Holosko'nun Galatasaray'a transfer olacağını ve Beşiktaş ile Manisaspor arasında bir anlaşma olmadığını söylemiştim, ancak Holosko Beşiktaş formasını sırtına geçirince Manisaspor ile Beşiktaş uzlaştı. O konuda ben kişisel görüş beyan etmedim, sadece aldığım bilgileri aktardım.

Robinho konusunda bir bilgim falan yok, tamamen kendi kişisel beyanlarımı açıklıyorum. Poulsen, Hazard, Senna gibi isimleri Türkiye'ye getirmeye Fenerbahçe ikna edemezken, (Fenerbahçe'ye gelmeye değil, Türkiye'ye gelmeye) Beşiktaş'ın Robinho gibi bir süperstarı Türkiye'ye gelmeye ikna edebileceğini sanmıyorum. Ben Robinho'nun yerinde olsam, eğer maddi koşullarım sağlansa ve kariyer hedefim yoksa, bir yıl Beşiktaş'ta kiralık oynayabilirim, ama Robinho nasıl düşünür bilemem. Tahminim Robinho Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmaz, Barcelona da onunla ilgileniyor.

GeNç KaRTaL
22.Haziran.2010, 04:20
Burada herhangi bir kimse x gelmez diyip sonra x geldiğinde birisi ona ne oldu hani gelmezdi tarzı bir şey derse o kişinin söylecek çok fazla bir şeyi yoktur.Zor durumda kalmadan kastım bu.He beni ırgalamaz dersin senin bileceğin iştir.Burada herkes düşüncelerini karşı tarafı rencide etmeyecek şekilde özgür ne de olsa.

Yanlış hatırlamıyorsam Beşiktaş'ın Manisa'nın Holosko için istediği parayı ödeyemeyeceğini söylüyordun.Holosko'yu ondan örnek vermiştim.Neyse çok da önemli bir hadise değil zaten.

CeNTeR_TR
22.Haziran.2010, 04:27
Olası bir Robinho transferi Beşiktaş'ı seneye çok farklı bir kimliğe büründürür.

Hem Türkiye'nin Avrupadaki trajı artar hemde artık Yıldız diye adlandırılan oyuncular 3 kez düşüneceklerine 2 kez düşünürler.

Ne diyim Umarım Beşiktaş q7 den sonra Robinhoyu da alır.

izmer96
22.Haziran.2010, 11:00
"Quaresma olmasaydı, Maicon'u alacaktım"

Ricardo Quaresma’nın transferini gerçekleştiren ekibin başında yer alan Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, camiayı heyecanlandıracak bir iddiada bulundu. Portekizli yıldızın transferi için tam 6 kez İtalya seferine çıkan ve sonunda bu önemli oyuncuyu siyah beyazlılara kazandıran Adalı, “Quaresma olmasaydı, Maicon’u alacaktım” dedi.
Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu’nun oğlu Anıl Soğancıoğlu’nun düğün töreninde Hürriyet’e konuşan Serdal Adalı, şunları söyledi: “Taraftarımızın coşkusu ve şampiyonluk isteği gözümüzü döndürdü. Quaresma transferi için başkanımız Yıldırım Demirören’le tam 6 kez gittiğimiz İtalya’da Inter’in yöneticileri ve menajerleriyle sıcak ilişkiler kurduk. Beşiktaş, orada inanılmaz itibar görüyor. Quaresma ve menajeri Mendes’le iki kez görüştüğümüzde sonuç alamamıştık.
Hiç zor olmadı
Inter Kulübü’nün menajerleri takımdan her futbolcunun satılabileceğini belirtince gözümü kararttım ve Maicon’u sordum. ‘İstiyorsanız 30 milyon bonservis ücreti karşılığında size verebiliriz’ dediler. Inter’le olan sözleşmesi 2011 yılında bitecek olan Maicon’u gözümüze kestirmiştik.
Ancak son anda Quaresma yeşil ışık yakınca Brezilyalı oyuncudan vazgeçtik. Quaresma’nın transferi bizim için zor olmadı.

Cok komik aciklamalarda bulunmus , cocuk olsa inanmaz , Allah kimseyi sasirtmasin , ne oldum degil ne olucagim diyceksin herzaman

yunusgs
22.Haziran.2010, 11:56
Açıklamalar belki çarpıtma da olabilir ama doğruysa,gerçekten abartmış Adalı.

eXcitinG
22.Haziran.2010, 11:57
OLdu oLacak Cristano RonaLdo yu aLsaymış sayın AdaLı :D

bjk4ever
22.Haziran.2010, 12:07
"Quaresma olmasaydı, Maicon'u alacaktım"

Ricardo Quaresma’nın transferini gerçekleştiren ekibin başında yer alan Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, camiayı heyecanlandıracak bir iddiada bulundu. Portekizli yıldızın transferi için tam 6 kez İtalya seferine çıkan ve sonunda bu önemli oyuncuyu siyah beyazlılara kazandıran Adalı, “Quaresma olmasaydı, Maicon’u alacaktım” dedi.
Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu’nun oğlu Anıl Soğancıoğlu’nun düğün töreninde Hürriyet’e konuşan Serdal Adalı, şunları söyledi: “Taraftarımızın coşkusu ve şampiyonluk isteği gözümüzü döndürdü. Quaresma transferi için başkanımız Yıldırım Demirören’le tam 6 kez gittiğimiz İtalya’da Inter’in yöneticileri ve menajerleriyle sıcak ilişkiler kurduk. Beşiktaş, orada inanılmaz itibar görüyor. Quaresma ve menajeri Mendes’le iki kez görüştüğümüzde sonuç alamamıştık.
Hiç zor olmadı
Inter Kulübü’nün menajerleri takımdan her futbolcunun satılabileceğini belirtince gözümü kararttım ve Maicon’u sordum. ‘İstiyorsanız 30 milyon bonservis ücreti karşılığında size verebiliriz’ dediler. Inter’le olan sözleşmesi 2011 yılında bitecek olan Maicon’u gözümüze kestirmiştik.
Ancak son anda Quaresma yeşil ışık yakınca Brezilyalı oyuncudan vazgeçtik. Quaresma’nın transferi bizim için zor olmadı.

Cok komik aciklamalarda bulunmus , cocuk olsa inanmaz , Allah kimseyi sasirtmasin , ne oldum degil ne olucagim diyceksin herzaman

Bu aciklamayi yonetimin yapmadigi cok belli, bence bos yere yorum yapmaya degmez.:)

bjk4ever
22.Haziran.2010, 12:13
Neden zor durumda kalayım ki? Robinho transfer edilirse şöyle yaparım veya böyle yaparım tarzı bir şey demiyorum, sadece akıl ve mantık ölçüsünde bu transferin gerçekleşmeyeceğini söylüyorum. Kendi takımım için de dayandığım objektif kriterler ölçüsünde yorumlar yapıyorum, girip bakabilirsin transfer haberlerindeki yorumlarıma.

Holosko'yu alamaz demedim ben. Holosko küçük bir futbolcu, belli çapta olan bir futbolcu, dünya yıldızı değil, dolayısıyla Beşiktaş alamaz demek tutarsızlık olurdu, ben sadece aldığım bilgiler doğrultusunda, bizzat Manisaspor yöneticisiyle yaptığım konuşma sonrasında Holosko'nun Galatasaray'a transfer olacağını ve Beşiktaş ile Manisaspor arasında bir anlaşma olmadığını söylemiştim, ancak Holosko Beşiktaş formasını sırtına geçirince Manisaspor ile Beşiktaş uzlaştı. O konuda ben kişisel görüş beyan etmedim, sadece aldığım bilgileri aktardım.

Robinho konusunda bir bilgim falan yok, tamamen kendi kişisel beyanlarımı açıklıyorum. Poulsen, Hazard, Senna gibi isimleri Türkiye'ye getirmeye Fenerbahçe ikna edemezken, (Fenerbahçe'ye gelmeye değil, Türkiye'ye gelmeye) Beşiktaş'ın Robinho gibi bir süperstarı Türkiye'ye gelmeye ikna edebileceğini sanmıyorum. Ben Robinho'nun yerinde olsam, eğer maddi koşullarım sağlansa ve kariyer hedefim yoksa, bir yıl Beşiktaş'ta kiralık oynayabilirim, ama Robinho nasıl düşünür bilemem. Tahminim Robinho Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmaz, Barcelona da onunla ilgileniyor.

Ben bu konuda katilmiyorum sana. Yonetimin yaklasimi, israrlari, takimin antrenoru, takimdaki diger oyuncular, takimin katilacagi Avrupa kupasi vs hepsi etkili. Mesela Quaresma'yi gecen sene FB alamamisti, bu sene BJK aldi.

Robinho konusunda kararsizim acikcasi. Bir yandan adam Robinho, yani su an transfer listesine konsa bircok takim ister, Inter MUnited olmazsa gider Tottenham Ath.Madrid pesinden kosar, ki bunlarin maddi gucu bizden fazla (bonservis icin). Ama gider taraftan, bu cocuk elinde daha iyi tercihler varken sirf huzur icin Santos'a gitmis bir adam. Elimizde Schuster varken, bircok Brezilyali oyuncu varken ve Brezilyalilar Turkiyeyi cennet olarak goruyor iken neden 1 seneligine kiralanmasin? Ama tabii City bana gore kesinlikle kendisini satmak ister, cunku dusunmuyorlar, kiralamak islerine gelmez. Ki BJK onun bonservisini (15-25 milyon euro) ciddi sponsor destegi almadigi surece odeyemez.

Zaten takimin ne derece Robinho'ya ihtiayci oldugu da belli degil. Kreatif kanat olarak Q7 alindi zaten, su an ciddi eksiklik orta sahanin ortasinda ve sagbekte, ki orayi da yerli kapatmasi lazim yabanci kontenjani full dolu. Forvette zaten Holosko-Bobo-Nihat-Nobre var. Bence degil Robinho, baska bir yabanci transferi bile olmaz, alinirsa 1 veya 2 yerli alinir ve Zapo+Tabata/Holosko gonderilecek transfer sonlandirilir. Benim dusuncem bu yonde.

El Barto
22.Haziran.2010, 12:15
Maicon mu? :D

Adam Real'e imza atmak üzere...

KanaKe
22.Haziran.2010, 12:27
Alir Maicon'u alir :D

KaPaLı
22.Haziran.2010, 12:37
Açın Serdar Adalı'nın önünü (:

anilton
22.Haziran.2010, 12:50
En komik olan ne biliyor musunuz?

Aynı tip haberler takımınızla alakalı çıktığı zaman "yalancı basın,QTM,çekemiyorlar,üzerimize oynuyorlar" gibisinden laflarla kan kusup; bu haberin yalan olduğuna adınızdan bile daha eminken sırf Beşiktaş'la "makara" yapmak için yorum yapmanız..!

nerazzuri
22.Haziran.2010, 13:03
En komik olan ne biliyor musunuz?

Aynı tip haberler takımınızla alakalı çıktığı zaman "yalancı basın,QTM,çekemiyorlar,üzerimize oynuyorlar" gibisinden laflarla kan kusup; bu haberin yalan olduğuna adınızdan bile daha eminken sırf Beşiktaş'la "makara" yapmak için yorum yapmanız..!
Komik değil sinir bozucu. Benim bile sinirimi bozuyor açıkcası.

anilton
22.Haziran.2010, 13:04
Komik değil sinir bozucu. Benim bile sinirimi bozuyor açıkcası.

Yok,yok,bence çok komik...

Ben okurken kıs kıs gülüyorum mesela...:D

bjk4ever
22.Haziran.2010, 13:07
Robinho sloot niet uit dat hij in de zomer terug zou keren naar Manchester City en zag ook Besiktas wel als een optie. Evandro de Souza, de zaakwaarnemer van de Braziliaan, meent echter dat zijn cliënt dit vooral uit beleefdheid heeft gezegd en dat hij eigenlijk maar twee opties ziet: een langer verblijf bij Santos of een transfer naar Barcelona. Guardiola wil de international graag hebben als vervanger van Thierry Henry. (El Mundo Deportivo)

Robinho yatar demek ki, ya Santos ya da Barcelona....

izmer96
22.Haziran.2010, 13:14
Quaresma , hilbert alindi , robinho nun belki gelme sansi var , peki golleri kim aticak Besiktas'da? Bobo demeyin cunku o adam tam bir golcu degil , acaba bir forvet de alicakmi Besiktas?

nerazzuri
22.Haziran.2010, 13:16
Quaresma , hilbert alindi , robinho nun belki gelme sansi var , peki golleri kim aticak Besiktas'da? Bobo demeyin cunku o adam tam bir golcu degil , acaba bir forvet de alicakmi Besiktas?

İki kanadımız için de büyük fedakarlık yaparak transferlerimizi yaptık. Bunda sonra 19-20 yaşlarında hava toplarında etkili rakibi yıpratan yetenekli bir santrafor arıyoruz. Böyle birini bulursak hemen alacağız.”

Açıklamalara bakılırsa, evet.

Addolorato
22.Haziran.2010, 13:20
Batuhan'ı neden satıyorsun o zaman ?

anil luque
22.Haziran.2010, 14:46
Babası yaşındaki adama küfür eden , onu kazanmak için yapılan her türlü girişimi elinin tersiyle itip binlerce gencin sahip olabilmek için iç geçirdiği şansları tepen birini niye satmayalım .. ?

bjk4ever
22.Haziran.2010, 15:14

Bobo tam golcu degilse her sene asagi yukari 15 golu kim atiyor? Q7 ve bir ofansif orta saha daha gelsin Bobo ve Nihat cosar, ondan kuskum yok zaten. Son 2 senedir ileriye 3 adam dikip 8 kisi ile savunma yaptik, Bobo cok bile gol atti. Ofansif bir takimda elimizdeki forvetlerle gol sikintisi yasamayiz, hatta bana gore Nobre bile az cok is yapar....

di canio
22.Haziran.2010, 15:20
Babası yaşındaki adama küfür eden , onu kazanmak için yapılan her türlü girişimi elinin tersiyle itip binlerce gencin sahip olabilmek için iç geçirdiği şansları tepen birini niye satmayalım .. ?

Doğru söylüyorsun. Zaten Batuhan'ın çok yetenekli bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Genç takımlarda ki maçlarını da hiç izlemedim. Dolayısıyla yapacağım yorum yanlış olabilir, tamamen varsayımsal bir yorum olacak çünkü. Batuhan genç takımlardaki patlamasının, yeteneğinden çok mücadele ettiği rakiplerine karşı üstün fiziği sayesinde olduğunu düşünüyorum. Aynı fizik seviyesindeki rakiplere karşı en önemli avantajını yitirdiği için sadece mevcut yetenekle anca buraya kadar gelebildi. Ayrıca ne kadar şımarık olduğu da ortada. Artık Batuhan'a tanınacak krediyi, zamanı başka bir genç için (örneğin Muhammed Demirci) harcamak daha yerinde olacaktır. Batuhan kendini daha küçük takımlarda kanıtlamak zorunda artık. Beşiktaş şansını elinin tersiyle itti.

eXcitinG
22.Haziran.2010, 15:25
VaLLa onu, bunu biLmem de 2 ye sattığımız Batuhan`ı aLmak için 10 vermeyeLimde. O zaman bak sen oLaya.

di canio
22.Haziran.2010, 15:31
VaLLa onu, bunu biLmem de 2 ye sattığımız Batuhan`ı aLmak için 10 vermeyeLimde. O zaman bak sen oLaya.

Olabilir, hatta Batuhan sadece futbola odaklanırsa büyük ihtimalle olur :) Batuhan şu an tam takımlarımızın aradığı forvet tipinde. Ancak düşünsel sorunları önünde büyük engel. Eskişehirspor onun için aslında çok iyi bir takım. Yeteneği de var. Geliştirir umarım kendisini. Harcanıp gitmesi üzer.

eGowiCh
22.Haziran.2010, 15:35
Ben bu konuda katilmiyorum sana. Yonetimin yaklasimi, israrlari, takimin antrenoru, takimdaki diger oyuncular, takimin katilacagi Avrupa kupasi vs hepsi etkili. Mesela Quaresma'yi gecen sene FB alamamisti, bu sene BJK aldi.

Robinho konusunda kararsizim acikcasi. Bir yandan adam Robinho, yani su an transfer listesine konsa bircok takim ister, Inter MUnited olmazsa gider Tottenham Ath.Madrid pesinden kosar, ki bunlarin maddi gucu bizden fazla (bonservis icin). Ama gider taraftan, bu cocuk elinde daha iyi tercihler varken sirf huzur icin Santos'a gitmis bir adam. Elimizde Schuster varken, bircok Brezilyali oyuncu varken ve Brezilyalilar Turkiyeyi cennet olarak goruyor iken neden 1 seneligine kiralanmasin? Ama tabii City bana gore kesinlikle kendisini satmak ister, cunku dusunmuyorlar, kiralamak islerine gelmez. Ki BJK onun bonservisini (15-25 milyon euro) ciddi sponsor destegi almadigi surece odeyemez.

Zaten takimin ne derece Robinho'ya ihtiayci oldugu da belli degil. Kreatif kanat olarak Q7 alindi zaten, su an ciddi eksiklik orta sahanin ortasinda ve sagbekte, ki orayi da yerli kapatmasi lazim yabanci kontenjani full dolu. Forvette zaten Holosko-Bobo-Nihat-Nobre var. Bence degil Robinho, baska bir yabanci transferi bile olmaz, alinirsa 1 veya 2 yerli alinir ve Zapo+Tabata/Holosko gonderilecek transfer sonlandirilir. Benim dusuncem bu yonde.

Robinho'ya ihtiyaç olsun olmasın, gelmesi Quaresma'nın 10 katı sansasyon yaratır. Q7 için o kadar tribünler dolduysa, Robinho için İnönü Stadyumu bile yetmez. Yönetimin yaklaşımı ve saydığın diğer faktörler ne kadar etkili olursa olsun, Robinho için Türkiye'den daha cazip ülke ve lig alternatifleri vardır. Nitekim bunların başında Barcelona geliyor. Şu an için baktığımızda her futbolcunun hayali Barcelona'da oynamaksa, Robinho da bu fırsatı geri çevirmez, üstelik R.Madrid'in ezeli rakibine gitmeyi daha da fazla ister. Bu sebeple Robinho şu an için çok zor. Roma'ya transfer olan Adriano'nun transferi daha kolay olurdu başka bir örnek verecek olursak, ancak Robinho imkansıza yakın.

eXcitinG
22.Haziran.2010, 15:36
Bu arada HiLbert`a kadar takımda 9 numarayı giyecek adam kaLmadı mı yahu. Bobo feLan aLsaydı bari 9 Numarayı.

izmer96
22.Haziran.2010, 16:02
Bobo tam golcu degilse her sene asagi yukari 15 golu kim atiyor? Q7 ve bir ofansif orta saha daha gelsin Bobo ve Nihat cosar, ondan kuskum yok zaten. Son 2 senedir ileriye 3 adam dikip 8 kisi ile savunma yaptik, Bobo cok bile gol atti. Ofansif bir takimda elimizdeki forvetlerle gol sikintisi yasamayiz, hatta bana gore Nobre bile az cok is yapar....

eger Robinho gelirse , ki insallah gelir en az sizin kadar bende istiyorum gelmesini , ozaman tek bobo ile bu is yurumezki gecen sezon GS de gorduk bu isin sakatligi var formsuzlugu var , bence kesinlikle iyi bir forvet almasi lazim bjk'nin

vego
22.Haziran.2010, 16:13
Hilbert imzayı attı

22 Haziran 2010 14:21
Beşiktaş, Stuttgart'tan transfer ettiği Roberto Hilbert ile 3 yıllk sözleşme imzaladı. Alman futbolcu, imza töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
http://media1.ntvspor.net//C/I/44/hilbert_600300_IVV6C.jpg
Roberto Hilbert, Serdal Adalı'nın da katıldığı imza töreninde yaptığı açıklamada, "Büyük bir camiaya geldim. Burada olmaktan mutluyum. Çok iyi işler yapacağımı düşünüyorum. Takım daha da ileriye gidecek. Doğduğum yerde Türkler çoktu. Onlarla beraber yaşadım. Çok sayıda Türk arkadaşım var bu yüzden Türk kültürünü yakındna tanıyorum. Almanya'da Ersen Martin'le aynı sokakta oturdum. Kendisi aile dostum. Stuttgart'a ilk geldiğimde şanpiyon oldum. Tabii ki inişlerim ve çıkaışlarım oldu. Bu camiada yeni bir sayfa açıp yükselişimi sürdüreceğim. Stuttgart'ta sağ kanatta oynuyordum ama her iki kanatta da oynayabilirim. Fabian Ernst'in burada olması hocamızın Alman olması benim için avantaj. Beşiktaş'a çok faydalı şeyler yapacağıma inanıyorum" diye konuştu.

ADALI: YILDIZ TRANSFERİ YOK
Hilbert'in imzasının ardından konuşan Yönetim kurulu üyesi Serdal Adalı, transfere harcanan yüksek paralarla ilgili eleştirilere yanıt verdi. "Transfer bütçesini aşmamamızın imkanı yok" diyen Adalı, "Sponsor aracılığıyla bu transferleri yapabileceğimizi belirttik. Quaresma transferini bizzat kulübümüz gerçekleştirdi. Sezon başında yaptığımız transfer bütçemizi zorlayarak meydana geldi. Sponsor arayışımız sürüyor ama ortada müsbet bir sonuç yok. Sponsor olursa Robinho da olur başkası. Şu durumda yıldız transferi mümkün değil. Hocamızın vereceği rapor bizim için esas. O rapordan sonra nereye transfer yapacağımız belli olacak. Bu şartlar oluşmadan yurtdışı transferi olmayacak" ifadelerini kullandı.

Hilbert'in ailesini Türkiye'ye getireceklerini ve kendisine bir ev tutacaklarını belirten Adalı, kampa gitmeden önce futbolcuların alacaklarının ödeneceğini de açıkladı.

bjk4ever
22.Haziran.2010, 16:16

S.Adalinin demin yaptigi aciklamalar da bu yonde, Quaresma ile zaten butceyi zorladik, bir yildiz anca sponsorla gelir dedi. Ben bu saatten sonra 1 yabancinin bile gelmeyecegini, anca 1 veya 2 yerlinin gelebilecegini, hatta takasla iskarta durumundaki yabancilarin kullanabilecegini dusunuyorum. Zaten baska transfere de gerek yok, Turkiye liginde bu kadro bu antrenorle zaten sampiyon olabilir. Avrupa icin yapiliyorsa, tek Robinho ile Avrupa'da basarili olmanin garantisi yok zaten. Kuralar, anlik hatalar, rakiplerin durumu, fikstur vs cok etki var, sirf Robinho gelirse Avrupa'da birsey yapariz diye birsey de olamaz. Yani Robinho gelirse sadece reklam acisindan cok iyi olur, ama getirisi goturusunden fazla olur bu belli degil. Ki ben su anki yabancilarla bile lig icin 11 yapamiyorum, illa bir yerde eksik cikiyor, Robinho gelirse tamamen arap sacina donecek is. Eksik olan kanatlara 2 iyi yabanci aldik, takimin yaraticiligini arttiracak ve ofansif yuku kaldiracak eksiklikte yildiz bir oyuncu eksikti, o da geldi, ayrica Denizli yerine ofansif ve akici futbol oynatan bir antrenor geldi, bundan daha fazlasini istemek ac gozluluk olur.

bjk4ever
22.Haziran.2010, 16:18
Robinho'ya ihtiyaç olsun olmasın, gelmesi Quaresma'nın 10 katı sansasyon yaratır. Q7 için o kadar tribünler dolduysa, Robinho için İnönü Stadyumu bile yetmez. Yönetimin yaklaşımı ve saydığın diğer faktörler ne kadar etkili olursa olsun, Robinho için Türkiye'den daha cazip ülke ve lig alternatifleri vardır. Nitekim bunların başında Barcelona geliyor. Şu an için baktığımızda her futbolcunun hayali Barcelona'da oynamaksa, Robinho da bu fırsatı geri çevirmez, üstelik R.Madrid'in ezeli rakibine gitmeyi daha da fazla ister. Bu sebeple Robinho şu an için çok zor. Roma'ya transfer olan Adriano'nun transferi daha kolay olurdu başka bir örnek verecek olursak, ancak Robinho imkansıza yakın.

Benim medyadan takip ettigim kadariyla tam tersine uardiola Robinhoyu istemiyor, yeni secilen baska da secim vaadi oldugu icin almak istiyorum. Ama yanilabilirim tabii, pek hakim degilim bu konuya....

LaigLeNoiR
22.Haziran.2010, 17:32
Keşke 9 numarayı almasaydı.

Uğursuz rakam şimdide Hilbert'te.

bjk_melo_151
22.Haziran.2010, 17:38
S.Adalinin demin yaptigi aciklamalar da bu yonde, Quaresma ile zaten butceyi zorladik, bir yildiz anca sponsorla gelir dedi. Ben bu saatten sonra 1 yabancinin bile gelmeyecegini, anca 1 veya 2 yerlinin gelebilecegini, hatta takasla iskarta durumundaki yabancilarin kullanabilecegini dusunuyorum. Zaten baska transfere de gerek yok, Turkiye liginde bu kadro bu antrenorle zaten sampiyon olabilir. Avrupa icin yapiliyorsa, tek Robinho ile Avrupa'da basarili olmanin garantisi yok zaten. Kuralar, anlik hatalar, rakiplerin durumu, fikstur vs cok etki var, sirf Robinho gelirse Avrupa'da birsey yapariz diye birsey de olamaz. Yani Robinho gelirse sadece reklam acisindan cok iyi olur, ama getirisi goturusunden fazla olur bu belli degil. Ki ben su anki yabancilarla bile lig icin 11 yapamiyorum, illa bir yerde eksik cikiyor, Robinho gelirse tamamen arap sacina donecek is. Eksik olan kanatlara 2 iyi yabanci aldik, takimin yaraticiligini arttiracak ve ofansif yuku kaldiracak eksiklikte yildiz bir oyuncu eksikti, o da geldi, ayrica Denizli yerine ofansif ve akici futbol oynatan bir antrenor geldi, bundan daha fazlasini istemek ac gozluluk olur.

Katılıyorum. Son cümle durumun ana düşüncesi olmuş.

TR.CaPTaiN
22.Haziran.2010, 20:40
Cenk Gönen Beşiktaş'ta!

Beşiktaş bir süredir renklerine bağlamaya çalıştığı Denizlispor'un Ümit Milli ]kalecisi Cenk Gönen'le resmen anlaştı.

Doğan Haber Ajansı'nın servis ettiği haber şöyle devam ediyor: "Ege temsilcisinin 16 yaşında Göztepe'den transfer ettiği Cenk karşılığında Beşiktaş'ın 1 milyon Euro artı sol bek oynayan Emre Özkan'ı vereceği açıklandı.

Denizlispor Başkanı Ali İpek, "Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın bir süredir transfer etmek istediği oyuncumuzu, isteklerimize daha olumlu cevap veren Beşiktaş'a vermeyi tercih ettik. Siyah-beyazlı kulüpten aldığımız genç yetenek Emre Özkan'ın da bize, Bank Asya 1. Lig'de vereceğimiz şampiyonluk mücadelesinde önemli katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Her iki kulübe de hayırlı olsun" dedi."

DHA

Ahmet Göktaş
22.Haziran.2010, 20:42
Çok iyi kaleci FM'de kontejyan dolmasın diye hep kaleye alırdım iyi gelişiyordu oyunda , gerçektede 6-7 maçını izledm çok hareketli refleksleri iyi bi kaleci.

yunusgs
22.Haziran.2010, 21:11
Beğendiğim bir kaleciydi.Beşiktaş'a yararlı olacaktır.Malum Rüştü'nün son sene/seneleri artık.

GeNç KaRTaL
22.Haziran.2010, 21:17
İyi transfer bence de.Hiç beklemiyordum açıkcası bu transferi.Kalemizi iyice sağlama almış olduk böylece.Hayırlı olur inşallah kulübümüze.

Yavuz12
22.Haziran.2010, 22:04
Tabata ya 8.5 M veren yönetim, ne oldu da son günlerde akıllandı :)

LaigLeNoiR
22.Haziran.2010, 22:13
Rüştü bırakınca Hakan, Cenk ikilisi de kaleyi uzun yıllar korur. Rüştü'nün olması da Cenk için bir tecrübe.

Revolution
22.Haziran.2010, 22:16
Beşiktaş bence inanılmaz transferler yapmıştır ama sağ bek'i sağlama alması lazım bence.. Bir de Bobo-Nihat-Nobre'nin yanına 1 forvet daha eklemeleri lazım ama Nobre tarzında değil daha topla haşır neşir olan bi forvet :)

Ahmet Göktaş
22.Haziran.2010, 22:43
Katılıyorum bir tek ben bu takımın sağ bekinin olmadıgını görüyorum zannediyordum biri daha varmış neyseki.

Ne Toraman ne Ekrem sağ bekte oynayabilir. Rıdvanında daha zamanı var. Şu takıma bir teknik bek almak gerekli hem birdirme yapabilen hem defansı kuvvetli olan GGönül tarzı bir bek.

indie
22.Haziran.2010, 22:43
Beşiktaş bence inanılmaz transferler yapmıştır ama sağ bek'i sağlama alması lazım bence.. Bir de Bobo-Nihat-Nobre'nin yanına 1 forvet daha eklemeleri lazım ama Nobre tarzında değil daha topla haşır neşir olan bi forvet :)

Vallahi Bursalılar satmıyoruz diyorlar, Beşiktaş ilgilenmiyoruz diyor ama sanki oraya bir Sercan transferi olacakmış gibi geliyor. Aynı zamanda A2 liginde coşan, hızlı ve golcü bir oyuncu olan Ali Kuçik ile sözleşme yenilenip kampa götürülüyor.

İlhan Cavcav'ın isteyeceği rakam ve futbolculardan tırsmasam Mustafa Pektemek alınsın isterdim :D

Sağ beki Rıdvan gelene kadar Ekrem, Toraman ve zaman zaman Hilbert, Cumali götürür bence. Yerli olarak zaten oraya alabileceğimiz elimizdekilerden iyi bir sağ bek aklıma gelmiyor. Gökhan Çalışır ile de sözleşme yenilendi ki kendisi artık 22-23 yaşına geldi ve sağ bek oyuncusu. Sezer Özmen de bu sene a takıma çıkıyor ki sağ bek oynamasa dahi savunmada alternatiflerimizi arttıracak.

@Ahmet, Gökhan Gönül de oynaya oynaya yerleşti oraya, ona da "sen daha gençsin, vaktin var" deyip yerine başkasını oynatsalardı bugün belki Kerim Zengin gibi Anadoluyu dolaşacaktı. Fena mı oldu oynattılar da?

Revolution
22.Haziran.2010, 23:00
Bence Sercan da Mustafa da Beşiktaş'ın ilacı olmaz abi.. Çünkü Beşiktaş işini şansa bırakmamalı bu sene. Hadi Nihat formda olsun hadi Bobo yine atsın diye geçirmemeli bence bu senesini.. Bobo'nun yanına Vagner Love gibi bir adamı getirmeliler bitirebilecek bir adamı(sadece tarz olarak söyledim) , o çıktığı zaman veya dinleneceği zaman bu sefer Nihat çıkıp takır takır oynamalı. Beşiktaş'a da bu yakışır.. Sağ bek'e gelince Abdurrahman da Ömer Aysan da Beşiktaş'ın sağ bekinde sırıtmaz ben böyle düşünüyorum. Çünkü yıllardır Beşiktaş sağ beksiz oynuyor. Rıdvan-Ömer Aysan ikilisi bence gayet de götürürler Beşiktaş'ın sağ bekini..

bjk_melo_151
22.Haziran.2010, 23:03
Vallahi Bursalılar satmıyoruz diyorlar, Beşiktaş ilgilenmiyoruz diyor ama sanki oraya bir Sercan transferi olacakmış gibi geliyor. Aynı zamanda A2 liginde coşan, hızlı ve golcü bir oyuncu olan Ali Kuçik ile sözleşme yenilenip kampa götürülüyor.

İlhan Cavcav'ın isteyeceği rakam ve futbolculardan tırsmasam Mustafa Pektemek alınsın isterdim :D

Sağ beki Rıdvan gelene kadar Ekrem, Toraman ve zaman zaman Hilbert, Cumali götürür bence. Yerli olarak zaten oraya alabileceğimiz elimizdekilerden iyi bir sağ bek aklıma gelmiyor. Gökhan Çalışır ile de sözleşme yenilendi ki kendisi artık 22-23 yaşına geldi ve sağ bek oyuncusu. Sezer Özmen de bu sene a takıma çıkıyor ki sağ bek oynamasa dahi savunmada alternatiflerimizi arttıracak.

@Ahmet, Gökhan Gönül de oynaya oynaya yerleşti oraya, ona da "sen daha gençsin, vaktin var" deyip yerine başkasını oynatsalardı bugün belki Kerim Zengin gibi Anadoluyu dolaşacaktı. Fena mı oldu oynattılar da?

Kadronun da dengeli olması gerek 30 küsür adamla hiçbir şey olmaz. Bir düzen çevresinde oyuncu dağılımı olmalı.

eGowiCh
22.Haziran.2010, 23:30
Rüştü bırakınca Cenk ve Hakan Arıkan ikilisi götürür. Yerli kalecilere güvenmek lazım. Doğru seçim. Hakan Arıkan çok iyi bir kaleci değil ama yine de şu aşamada Cenk'ten iyi ve tecrübeli. Cenk ise zamanla Hakan'dan daha iyi bir kaleci olacak.

vego
22.Haziran.2010, 23:51
mustafa pektemek+orhan sam ıda alsak tamam bir 3 yıl transfere gerek olmaz :D

bi 15 milyon euro gider hehalde:S :D:zuhaha

DenizlispoR
23.Haziran.2010, 00:59
Cenk Gönen'e Beşiktaş transfer teklifi yapmış galiba BJK için çok iyi kaleci transferi olur .

bjk_melo_151
23.Haziran.2010, 08:47
mustafa pektemek+orhan sam ıda alsak tamam bir 3 yıl transfere gerek olmaz :D

bi 15 milyon euro gider hehalde:S :D:zuhaha

Orhan yerine Mahmut Boz iyi iş yapar. Mustafa da iş yapar ama takımda gitmesi gereken adamlar var. Onlar nasıl gönderilecek merak ediyorum.

bjk4ever
23.Haziran.2010, 09:57

Takimda ust duzey bir sagbek eksikligi var ama transfer gerekmez bence. Ridvan o bolgeyi kapatacak kapasitede, ama sakat. Onun disinda orada oynayabilecek Toraman, E.Zengin, E.Guven, Ekrem ve Hilbert var, sikinti olacagini zannetmem. Ayrica kimi alacaksin ki yerlilerden? G.Gonul gelmeyecegine gore en fazla Orhan Sam'i alirsin, ki o Toraman veya Ekrem'den iyi degil bana gore. Su an bence yerli orta saha daha buyuk bir ihtiyac. 6 yabanci olduguna ve Sivok-Ferrari-Ernst-Bobo-Q7-Hilbert oynayacagian gore orta alanda tek yerli Necip/Ugur kaliyor, ki ikisi de (simdilik) yetersiz. Ancak yerli alternatifler de cok kisitli, M.Ceylan bana gore o kadar iyi oyuncu degil, onu alana kadar Necip oynasin derim, N.Sahin ve G.Inler zaten gelmez. Ya yurtdisindan gurbetci oyuncu alinir ya da Toraman stopere gecip Sivok orta alana kaydirilir bence....

bjk4ever
23.Haziran.2010, 09:58
Bence Sercan da Mustafa da Beşiktaş'ın ilacı olmaz abi.. Çünkü Beşiktaş işini şansa bırakmamalı bu sene. Hadi Nihat formda olsun hadi Bobo yine atsın diye geçirmemeli bence bu senesini.. Bobo'nun yanına Vagner Love gibi bir adamı getirmeliler bitirebilecek bir adamı(sadece tarz olarak söyledim) , o çıktığı zaman veya dinleneceği zaman bu sefer Nihat çıkıp takır takır oynamalı. Beşiktaş'a da bu yakışır.. Sağ bek'e gelince Abdurrahman da Ömer Aysan da Beşiktaş'ın sağ bekinde sırıtmaz ben böyle düşünüyorum. Çünkü yıllardır Beşiktaş sağ beksiz oynuyor. Rıdvan-Ömer Aysan ikilisi bence gayet de götürürler Beşiktaş'ın sağ bekini..

Diyelim Vagner Lov'u aldik tamam, sen o zaman simdi buraya 6 yabancili dengeli bir kadro yazabilir misin???

Zekirdek
23.Haziran.2010, 10:07
Bu Hilbert'le Beşiktaş'ın yabancısı 12 oldu galiba. Yine kimi nerelere kiralıyacak merak ediyorum.

anil luque
23.Haziran.2010, 10:11
Cenk transferi çok yararlı bence yaşı olsun kalitesi olsun Rüstü gibi bir tecrübeyle yetişecek olması olsun çok büyük artılar bizim için.. Yönetimin son zamanlarda yaptığı işler çoğu taraftarımızı oldugu gibi beni de şaşırtıyor açıkçası =) Aman nazar değmesin , Beşiktaş böyle yönetilmeye layık bir takım işte ..

Aşk-ı Şehir
23.Haziran.2010, 11:14
Takimda ust duzey bir sagbek eksikligi var ama transfer gerekmez bence. Ridvan o bolgeyi kapatacak kapasitede, ama sakat. Onun disinda orada oynayabilecek Toraman, E.Zengin, E.Guven, Ekrem ve Hilbert var, sikinti olacagini zannetmem. Ayrica kimi alacaksin ki yerlilerden? G.Gonul gelmeyecegine gore en fazla Orhan Sam'i alirsin, ki o Toraman veya Ekrem'den iyi degil bana gore. Su an bence yerli orta saha daha buyuk bir ihtiyac. 6 yabanci olduguna ve Sivok-Ferrari-Ernst-Bobo-Q7-Hilbert oynayacagian gore orta alanda tek yerli Necip/Ugur kaliyor, ki ikisi de (simdilik) yetersiz. Ancak yerli alternatifler de cok kisitli, M.Ceylan bana gore o kadar iyi oyuncu degil, onu alana kadar Necip oynasin derim, N.Sahin ve G.Inler zaten gelmez. Ya yurtdisindan gurbetci oyuncu alinir ya da Toraman stopere gecip Sivok orta alana kaydirilir bence....

Belki haberiniz olmayabilir ama biz Erkan Zengin'ide aldık. Hemde 120.000 € gibi bir değere. :)

I3esiktas
23.Haziran.2010, 13:18
Belki haberiniz olmayabilir ama biz Erkan Zengin'ide aldık. Hemde 120.000 € gibi bir değere. :)

Beşiktaş`ın Eskişehirspor`da kiralık olarak oynayan futbolcularından Erkan Zengin, 1903radyo.com`da yayınlanan `` Gündoğdu Beşiktaş`` programına katılarak yeni sezonda ki beklentilerini ve düşüncelerini anlattı.

Zengin yaptığı açıklama da;

`` Sabah tesislerde ki yemeğe katıldım. Beşiktaş`ta kalıp kalmayacağım kamptan sonra belli olacak. Şuanda Beşiktaş`ta 1 yıllık kontratım devam var. Eskişehirspor teknik direktörü Rıza Çalımbay takımda kalmamı çok istiyor. Şuanda Beşiktaş kulübünden herhangi bir yönetici ile temasa geçmedim. Türkiye`den diğer takımlardan gelen teklifleri menajerim değerlendiriyor. İsveç`e şuanda dönmek istemiyorum. Umarım hayırlısı olur. `` diyerek sözlerini tamamladı.

- HABER1903 -

Not : Haber1903.com özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. HABER1903 ©

anil luque
23.Haziran.2010, 13:44
Bugün yeni sezon start alıyor , antrenmanlarda üst düzey bir performans sergilediği takdirde iyi bir yedek olur Erkan Zengin illa satılması gerekmez yani.. Bu arada Quaresma Schuster'in ekstradan verdiği iki günlük izni , 'buradaki sevgiye layık ve yeni sezona hazır olmak için çok çalışmam lazım dolayısıyla izni kabul etmiyorum' diyerek reddetmiş.. Çok disiplinsiz adam doğrusu..

Aşk-ı Şehir
23.Haziran.2010, 13:53
Beşiktaş`ın Eskişehirspor`da kiralık olarak oynayan futbolcularından Erkan Zengin, 1903radyo.com`da yayınlanan `` Gündoğdu Beşiktaş`` programına katılarak yeni sezonda ki beklentilerini ve düşüncelerini anlattı.

Zengin yaptığı açıklama da;

`` Sabah tesislerde ki yemeğe katıldım. Beşiktaş`ta kalıp kalmayacağım kamptan sonra belli olacak. Şuanda Beşiktaş`ta 1 yıllık kontratım devam var. Eskişehirspor teknik direktörü Rıza Çalımbay takımda kalmamı çok istiyor. Şuanda Beşiktaş kulübünden herhangi bir yönetici ile temasa geçmedim. Türkiye`den diğer takımlardan gelen teklifleri menajerim değerlendiriyor. İsveç`e şuanda dönmek istemiyorum. Umarım hayırlısı olur. `` diyerek sözlerini tamamladı.

- HABER1903 -

Not : Haber1903.com özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. HABER1903 ©

Quaresma, Hilbert transferlerinden sonra Erkan Zengin'in kalacağına inanıyor musun? :)

anilton
23.Haziran.2010, 14:17
http://foto.fanatik.com.tr/test/423x238/fft1mm1047925.jpg

Yıl 2004,İzmir Alsancak Stadı.Türkiye Kupası 2.Kademe maçında Göztepe ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor.Maçı Beşiktaş Veysel'in golü ile zor bela 1-0 kazanıyor.Maçın ardından konuşulan tek bir şey var;16 yaşındaki Cenk'in müthiş performansı.Cenk o maçta gösterdiği performansla başta Beşiktaş olmak üzere tüm 1.lig ekiplerinin dikkatini çekmeyi başarıyor.Nitekim 1 yıl sonra Denizlispor'a transfer oluyor.Sonrası malum...

Cenk belkide hayatının dönüm noktası olan kulübe gelmiş bulunuyor.Geçen sezon devre arası İnönü Stadı'nda oynanan Ümit Milli Takım - Beşiktaş hazırlık maçında kendisi ile konuşmuştum.Özellikle Beşiktaş'a gelmeyi çok istediğini belirtmişti.Beşiktaş zaten kendisini uzun süredir takipteydi.Eninde sonunda bu transferin olacağı belliydi yani.

Cenk, 2 defa U15,15 defa U16,7 defa U17,2 defa U18,10 defa U21(Ümit),1 defada A milli takım formalarını giymiş,milli takımın tüm kademelerinde görev almış yetenekli bir isim.

1.90 boyunda 84 kilo ağırlığında muazzam bir fiziğe sahip.Cenk aynı zamanda Göztepe ve Milli takımın unutulmaz kalecilerden Ali Artuner'in yeğeni.Genleri itibariyle bu mesleğe yatkın yani.

Cenk Gönen kendisini şöyle tanımlıyor;

"Cepheden ve birebirde çok etkili olduğumu düşünüyorum. Yan toplarım da iyidir. Oyundaki dikkatimi geliştirmem ve maç oynayarak tecrübemi arttırmak gerekiyor. Her konuda kendime güveniyorum ama kendimi sürekli geliştirmem gerektiğinin de bilincindeyim. "

Ve ekliyor;

"Kaleci, lider adam olmalı. Önündeki defansa ve takıma hükmedebilmeli, yönetebilmeli. Kaptanlık pazubandını takmasa bile kaptan gibi davranması gerekiyor. En arkadan oyunu izleyebilen tek kişi kaleci biliyorsunuz. Ayrıca cesaretinin yüksek olması lâzım."

Rüştü'nünde en beğendiği Türk kalecilerden Cenk.Rüştü onun için şöyle diyor;

"Cenk’in hem oyun zekası, hem de yetenekleri üst düzeyde. Transfer edilmesi halinde Beşiktaş’a çok faydalı olabilir. Ayrıca fiziği de bir kaleci için çok uygun"

Ancak bu sezon Cenk'in iyi bir performans sergilediğini söylemek güç.Zaten Denizlisipor'da iyi performans sergileyen futbolcu varmıydı ki?Kadro yetersiz,takımda herşey ters gidiyor,önünüzdeki savunma her maç rakip forvetlere tonlarca pozisyon veriyor.Nasıl konsantre olabilirsiniz?Ben Cenk'in yeteneklerine güveniyorum.Rüştü gibi bir kaleciyle çalışacak olmasıda bir şans.Süper Ligde alınabilecek yerli genç kalecilerin başında gelen bir kaleciyi almak başarıdır.Hayırlı olsun

I3esiktas
23.Haziran.2010, 14:23
Quaresma, Hilbert transferlerinden sonra Erkan Zengin'in kalacağına inanıyor musun? :)

Ben Kalması taraftarı deilim zaten. Transfer daha kesinleşmemiş Belkide size gitmicek:)

vego
23.Haziran.2010, 14:35
Beşiktaş Cenk Gönen'i borsaya bildirdi NTVSPOR

vego
23.Haziran.2010, 14:40
Beşiktaş'ta ilk buluşma

23 Haziran 2010 13:20 | NTV Spor ve Ajanslar
Beşiktaş yeni sezonu Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan kahvaltıyla açtı.
http://media1.ntvspor.net//C/I/44/bjkkahhbr_EEFTF.jpg
Beşiktaş Futbol Takımı, 2010-2011 futbol sezonu için BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde toplandı.
Tesislerde bir araya gelerek, önce teknik direktör Bernd Schuster, yeni transferler Ricardo Quaresma ve Roberto Hilbert ile tanışan siyah-beyazlılar, birlikte kahvaltı yaptı.
Daha sonra teknik direktör Schuster'in futbolcularla toplantı yapıp yeni sezon hazırlık planlarını anlattığı ve antrenman programıyla ilgili bilgi verdiği bildirildi.
Toplantıya Dünya Kupası'nda bulunan Şili Milli Takımı'ndaki Rodrigo Tello ve Slovakya Milli Takımı'nda forma giyen Filip Holosko ile 25 Haziran Cuma gününe kadar izinli olan İsmail Köybaşı, İbrahim Toraman ve Nihat Kahveci katılmadı.
Antrenman yapmayan siyah-beyazlılar, yarın çift antrenmanla yeni sezona ''Merhaba'' diyecek.

Aşk-ı Şehir
23.Haziran.2010, 15:07
Ben Kalması taraftarı deilim zaten. Transfer daha kesinleşmemiş Belkide size gitmicek:)

%99 geldi diyorum ben. ;)

Homer J.S
23.Haziran.2010, 15:11
Beşiktaş bu sene çok güçlü, tırsmak lazım.

KanaKe
23.Haziran.2010, 15:15
cenk gönen iyi transfer galiba rüstü seneye yedek bekliyecek.

anil luque
23.Haziran.2010, 15:20
Cenk mantelite olarak iyi birine benziyor yani ben de her zaman kalecinin takımda söz söylemesi gerektiğini düşünmüşümdür.. Umarım bu sözler Ferrari ve Sivok gibi iki ismin arkasında oynayınca unutulmaz =D

bjk4ever
23.Haziran.2010, 15:49
%99 geldi diyorum ben. ;)

Aciklama yok, imza yok, poz yok, adam kampa geliyor, o yuzde 99'u baya indirmen gerek bence....

nerazzuri
23.Haziran.2010, 16:13
Beşiktaş'ın yeni transferi Quaresma, eleştirilere rağmen ne kadar profesyonel olduğunu bir kez daha gösterdi. İnönü'de büyük bir imza töreni yaşadıktan sonra eşyaları için Milano'ya dönen Portekizli oyuncu, yeni hocası Schuster'in 2 gün fazladan izin teklifini reddetti.

Serdar Adalı ile telefonda görüşen Quaresma'nın " Yönetimin ve teknik direktörümüz Schuster’in bana yaklaşımından dolayı çok mutlu oldum. Türkiye’de gördüğüm yakınlık ve ilgiyi hâlâ unutamıyorum. Taraftarın o coşkusuna inanın lâyık olmaya çalışacağım. Bu sevgiye lâyık olmak için bütün kurallara uymak zorunluluğu hissediyorum. Verilen izni kabul etmiyorum” dediği öğrenildi.

Camianın kendini hırslandırdığını da belirten Portekizli yıldız, "Sezonun ilk çalışmasında İstanbul’da olacağım. Ayrıca takım arkadaşlarımla da tanışmak istiyorum" sözleriyle Beşiktaş'a ne kadar hazır olduğunu da kanıtlamış oldu. Quaresma ayrıca Avusturya kampının ardından ailesini de İstanbul'a getirecek. :)

goal.com

Ahmet Göktaş
23.Haziran.2010, 16:37
Çok karakterli bir adam gerçekten. Dünden beri PES2010'da alıyorum Beşiktaş'ı döktürüyorum Quaresma ile :)

bjk4ever
23.Haziran.2010, 16:38
Ayrica adamin ailesi gelecekmis yakinda. Adan yani buraya ciddi ciddi top oynamaya ve cikis yakalamaya gelmis, cok onemli haber bunlar bence. Bu tur haberleri gorunce umidim daha da artiyor yeni sezon icin, keske bir an once 15 temmuz gelse.:d

bjk4ever
23.Haziran.2010, 16:39
Çok karakterli bir adam gerçekten. Dünden beri PES2010'da alıyorum Beşiktaş'ı döktürüyorum Quaresma ile :)

Abi ben FM'de Man City'de adami almaya calisiyorum, kac para veriyorum gelmiyor.:d

LaigLeNoiR
23.Haziran.2010, 18:05
2014 yılında 30 yaşındayken Quaresma'yı 8 trilyona Giresunspor'a almıştım :) Bende FM'de.

GeNç KaRTaL
23.Haziran.2010, 18:29
Erkan Zengin 120 bine satılacağına takımda kadro derinliği yaratması için kalsın daha iyi bence.Sakatlık,ceza gibi durumlarda kanat için alternatif olur.Kampta hocanın gözüne girerse kalacaktır zaten.

Ahmet Göktaş
23.Haziran.2010, 20:41
Ben ikinci sezondayım İnter 87 milyon istiyor , 48 ay taksitle veriyorum 87 , İnter tamam diyor , Quaresma Beşiktaşa gelmek iyi bir seçim değil kariyerim için diyor :lol: Oyunda Serdal Adalı yok tabi.http://forum.forzabesiktas.com/images/smilies/icon_hi.gif

Revolution
23.Haziran.2010, 22:41
Diyelim Vagner Lov'u aldik tamam, sen o zaman simdi buraya 6 yabancili dengeli bir kadro yazabilir misin???

Vagner Love tarzı yazdım dikkatini çekerim..

di canio
23.Haziran.2010, 22:42
Guti'yle anlaşıldığı yönünde haberler dolaşıyor.

Ahmet Göktaş
23.Haziran.2010, 22:52
Şuanda Demirören'in İngiltere'de Robinho için görüşmelerde bulunduğu duyumu var , ve Guti'nin aksilik olmaz artık Beşiktaşlı olduğu bir çok kişi tarafından ve basın tarafından belirtiliyor.

LaigLeNoiR
23.Haziran.2010, 23:09
Guti'de gelsin, Robinho'da gelsin.

Kadro nasıl olcak :D

savunmayı geçtim hücum hattı ;

Hilbert ------ Guti -----------Quaresma

---------Bobo----------Robinho

vego
23.Haziran.2010, 23:16
sivok ferrari ernst?:n:

goosfraba
23.Haziran.2010, 23:19
kadro yukarıdaki gibi olursa avrupa'dan başarı bekler taraftar. hatta türkiye'deki taraflı tarafsız herkes bekler.

CeNTeR_TR
23.Haziran.2010, 23:20
Murat sen halen daha Bobo mu diyorsun ya :n:

Oraya Güizayı koy döktürür ister istemez :n:

bjk_melo_151
24.Haziran.2010, 00:18
Oraya Güizayı koy döktürür ister istemez :n:

atanları görünce, üzüm üzüme baka baka kararır misali değil mi?:D

anilton
24.Haziran.2010, 01:04
Fazla Robinho hayali kurmamak lazım.Ama Guti olabilir...

LaigLeNoiR
24.Haziran.2010, 02:06
Guti ile anlaşıldığı dedikoduları dolaşıyor bu aralar forumlarda.

Hoşgeldin Guti diyenler bile var. Herkes hazırlıklı olsun :)

Ahmet Göktaş
24.Haziran.2010, 02:16
Guti artık Beşiktaşta gibi birşey. Forzabeşiktaş'ta site yönetimi tarafından güvenilirliği olan kişilerin verdiği bilgilere göre Guti artık Beşiktaş'lı ve en geç 2-3 güne açıklanacakmış. Hayırlı olsun diyelim.

GeNç KaRTaL
24.Haziran.2010, 02:38
Guti'yi alabilirsek çok iyi transfer olur bence.Hep istemişimdir Guti'yi Beşiktaş'ta görmeyi.

http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=1716452&postcount=5431

Börk
24.Haziran.2010, 02:46
Quaresma - Guti - Hilbert.

Of of of.

bjk4ever
24.Haziran.2010, 09:40
Vagner Love tarzı yazdım dikkatini çekerim..

Tamam abicim onu anladik, sen 6 yabancili normal dengeli kadro yaz, sana hak verecegim. Belki FM senin yazdigin gibi isliyor, ama gercek hayat oyle degil maalesef. Onemli olan sirf oyuncularin ismi veya hucum oyunculari degil, oyle olsa GS gecen sene acik ara farkla sampiyon olurdu....

bjk4ever
24.Haziran.2010, 09:50
Guti'de gelsin, Robinho'da gelsin.

Kadro nasıl olcak :D

savunmayı geçtim hücum hattı ;

Hilbert ------ Guti -----------Quaresma

---------Bobo----------Robinho

Ben de bundan korkuyorum iste. Hadi gecen senelerde takim cok defansif oynuyordu, gecen seneki gol kisirligi da cila oldu, ama ofansif oyun ve bol gol adina sacma sapan dengesiz bir kadro kurulursa husran olur. Gecen sene GS'liler transferleri abartirken ben sacma sapan isler yapildigini savunuyordum. Cunku Kewell ve Arda varken Keita alindi. Keita'yi gectim sonra ustune gereksiz bir sekilde Elano alindi. Yonetim yildiz pesinde kosacagim derken orta saha ve defanstaki kalitesiz yerlileri hesaba katmadi, bizim yonetim de bu sekilde davraniyor su an. Hadi Avrupa'yi gectim, orada sinirlama yok hepsi oynar, ama ligde senin bu yazdigin ofansa gore Sivok-Ferrari-Ernst'ten 2'si kenarda oturacak, bu da zaten bu kadroya gore zayif olan defansin tamamen cokmesi demek. Ben BJK'li olarak Quaresma ve Robinho'dan evvel ilk olarak defansta Sivok-Ferrari ikilisini yazarin, onlerine Ernst' koyarim, her sartta Fink'i de ilk 11 olmasa da kadroda tutarim. Guti ve Robinho olursa bunlar beni bir futbolsever olarak cok heyecanlandirir, ama bir BJK'li olarak kafamda soru isaretleri de birakir acikcasi. Acikcasi bize lazim olan kanatlardaki eksikligi kapatacak ve kritik maclarda takimin ofansif yukunu cekecek ust duzey yaratici bir yabanci ve bu transferler Q7 ve Hilbert ile gerceklesti, bundan sonraki transferler bana gore lukse kacar ve gereksiz olur, hele ki yabanci kontenjani 12 kisi kapliyorsa su an.....

anil luque
24.Haziran.2010, 10:51
Ben de buzdağının bir de görünmeyen yüzünü düşünenlerdenim, bjk4ever adlı arkadaş gibi .. Tamam iyi güzel yani orada yazıldığı gibi bir hücum hattımız olsa bulutların üstüne çıkarım keyiften ama işin bir de savunma yönü var.. Hani derler ya hücum ederek maç kazanırsınız savunma yaparak şampiyon olursunuz... O yüzden bu saatten sonra en fazla bir tane yabancı alınması görüşündeyim..

Ahmet Göktaş
24.Haziran.2010, 15:01
BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BJKAS [] 24.06.2010 13:54:38
Özel Durum Açıklaması (Genel)

AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Şirketimiz Real Madrid Kulübü futbolcusu Guti Hernandez’in transferi konusunda kendisi ve kulübü ile görüşmelere başlamıştır.

vego
24.Haziran.2010, 15:10
Beşiktaş Guti'yi renklerine katmak için vites yükseltti

24 Haziran 2010 11:53
Yeni sezona Bernd Schuster yönetiminde hazırlanan ve Portekizli Quaresma'yı transfer ederek büyük ses getiren Beşiktaş, şimdi de İspanyol Guti'yi transfer etmek için girişimlere başladı.
http://media1.ntvspor.net//C/I/44/guti600_VF9X2.jpg
Beşiktaş'ın top başı yaptığı ilk antrenmanı Nevzat Demir Tesisleri'nde takip eden NTV Spor ekibinden Hakan Gündoğar, Siyah Beyazlı ekibin Guti için girişimlerde bulunduğunu bildirdi. Spor Servisi Programı'na bağlanan ve Fuat Akdağ ile Mehmet Demirkol'un sorularını yanıtlayan Hakan Gündoğar, Beşiktaş'ın Guti'yi almak için sponsorlarla görüşmelerde bulunduğunu ve sponsorla anlaşılması durumunda Guti'yi transfer edeceğini ifade etti.

ZAPO YOLCU LİSTESİNDE

Beşiktaş'ın kadrosunda 12 yabancı futbolcu bulunuyor ve gözden çıkartılan isimlerin başında Zapotochny geliyor.

ES-ES TABATA DİYOR

Bu arada geçen sezon kadroya katılan ve maliyeti sebebiyle büyük tepki çeken Tabata için devrede bulunan Eskişehirspor, Brezilyalı futbolcu için girişimilerini hızlandırdı.

SCHUSTER'İN ESKİ ÖĞRENCİSİ

Beşiktaş'ta Mustafa Denizli'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna oturan Alman Bernd Schuster, 2007-2008'de Real Madrid'i çalıştırdığı dönemde Guti'nin hocalığını yaptı.
1994'te Real Madrid C Takımı ile futbola başlayan Jose María Gutierrez Hernandez, o yıldan beri La Liga ekibinde yer alıyor ve kısaca Guti olarak tanınıyor. 1.86 boyunda olan 33 yaşındaki İspanyol yıldız, 1995'ten beri Real Madrid A Takımı forması giyiyor ve Mor Menekşeler ile 385 maça çıktı 45 gol kaydetti. İspanya Milli Takımı'nın formasını ilk kez 1999'ta taşıyan Guti, 2005'e kadar Boğalar için mücadele verdi ve 14 kez milli olurken 3 gol kaydetti.

Ahmet Göktaş
24.Haziran.2010, 15:16
Yanlız borsaya bildirilmemiş biri bombayı bırakıp gitti Forzada dalga geçti sanırım :D

izmer96
24.Haziran.2010, 15:34
Guti Kartal oluyor!

Beşiktaş, Quaresma'dan sonra bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor...

Bu yaz transferin en diikat çekici takımı olan Beşiktaş'ın İspanyol yıldız Guti ile de anlaşmaya vardığı iddia ediliyor.

Real Madrid'in tecrübeli orta saha oyuncusu kulübü ile sözleşmesini fesh ettikten sonra Bernd Schuster'in de çabaları sayesinde Beşiktaş ile anlaştı.

Ntvspor'da yer alan habere göre siyah beyazlı takım, Guti'nin maliyetini karşılayacak bir sponsor bulur bulmaz İspanyol yıldızı Türkiye'ye getirecek.

bjk4ever
24.Haziran.2010, 17:16
BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BJKAS [] 24.06.2010 13:54:38
Özel Durum Açıklaması (Genel)

AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Şirketimiz Real Madrid Kulübü futbolcusu Guti Hernandez’in transferi konusunda kendisi ve kulübü ile görüşmelere başlamıştır.

Hehe balon oldugu belli cunku zaten bonservissiz oldugu icin kulubuyle konusmaya gerek yok, ayni Recai Kocaman gibi bu da bir sakaci kardes sanirim.:)

Aşk-ı Şehir
24.Haziran.2010, 17:22
Aciklama yok, imza yok, poz yok, adam kampa geliyor, o yuzde 99'u baya indirmen gerek bence....

Ben transfer %99 diyorsam bi bildiğim vardır heralde. Bak bakalım kampınızda Erkan Zengin var mı?? Ben size kaynak soruyor muyum? Sormuyorum. Bizimde bazı kaynaklarımız var. Durup durduk yere bişeyler yazmıyoruz...

http://www.bjk.com.tr/tryonetim/medya.php?adi=10_11sezonuilkidmann2&tipi=B

anilton
24.Haziran.2010, 17:24
Erkan transfer görüşmeleri için Eskişehir'de.Bugün yarın netleşir...

anilton
24.Haziran.2010, 17:25
Ayrıca Tello ve Zapo'yu da istemiş Rıza Hoca...

Aşk-ı Şehir
24.Haziran.2010, 17:27
Zapo'yu ezelden beri istiyor zaten. Hatta açıklaması vardı Zapo Bursaspor ile anlaşmazsa biz alacağız diye. Bakalım ne olacak. Zapo'da Bursa'nın kararını bekliyor..

bjk4ever
24.Haziran.2010, 17:32
Ben transfer %99 diyorsam bi bildiğim vardır heralde. Bak bakalım kampınızda Erkan Zengin var mı?? Ben size kaynak soruyor muyum? Sormuyorum. Bizimde bazı kaynaklarımız var. Durup durduk yere bişeyler yazmıyoruz...

Tamam yahu kizmana gerek yok, giderse hayirli ugurlu olsun, ama sonucta imza yok, aciklama yok, o donemde kampa katilacagi haberleri de vardi, o yuzden yazdim. Zapo ile ilgili roportaji ben de seyrettim, hatta 750 000 euro verebiliriz maksimum demisti, Tabata ve Tello icin durum ne??? Istek var mi?

Addolorato
24.Haziran.2010, 17:34
Zaponun ayağı uğurlu gittiği takım şampiyon oluyor bence kalsın Beşiktaş'ta yararlı futbolcu..

Ahmet Göktaş
24.Haziran.2010, 17:38
Hehe balon oldugu belli cunku zaten bonservissiz oldugu icin kulubuyle konusmaya gerek yok, ayni Recai Kocaman gibi bu da bir sakaci kardes sanirim.:)

Recai kocamanın söyledikleri ve kendisi gerçek ortaya çıktı az önce.

bjk4ever
24.Haziran.2010, 17:50
Recai kocamanın söyledikleri ve kendisi gerçek ortaya çıktı az önce.

Su an Robinho 99% diyen kimseyi ciddiye almam ben. Birazcik mantik kullanan biri zaten dusunur, bir defa Robinho City'de kalacak mi o bile belli degil. Ikincisi, hadi City'den gidecek diyelim, City ilk olarak bonservisiyle satmak ister, ki bu durumda onlarca kulup talip olur, ki Barcelona ve Manchester United ilgileniyor zaten. Kiralanacak olsa yine bircok talibi cikar, adam ustelik duygusal adam, niye gidip Santos'a donmesin buyuk kulupleri istemiyorsa? Kaldi ki hadi kulubuyle anlastin, bu adam su an dunya kupasinda, yani donmeden isi bitirmen mumkun degil, hadi Guti olsa anlarim, cunku bonservisi elinde ve su an gorusup bir iki gunde anlasabilirsin, ama Robinho transferi agustos ayindan evvel olmaz, ki Globoesporte'de bugun cikan habere gore Robinho'nun menajeri Evandro ve babasi hafta sonu City ile gorusecek gelecek hakkinda. Quaresma gibi satilacagi belli olan ve baska ciddi talibi olmayan bir oyuncu bile haftalarca ugrastiriyorsa adami Robinho gibi cok ciddi talipleri olan ve ciddi maliyeti olan bir oyuncunun 1 gunde transfer olacagina inanmak sacmalik. Ayrica Q7 transferini bilmesi benim icin birsey ifade etmez, Q7'yi zaten sagir sultan biliyordu, ki gelir ya da gelmez dersin, 50% ihtimal var, ki gelir diyen de birtek kendisi degil. Bana gore insanlarla dalga gecen, belki de kendini eglendirmek amacli bunu yapan, belki de arkadaslara moral vermek isteyen bir BJK'li, ama ben Robinho 99% lafindan sonra hicbirseyine inanmam.....

eXcitinG
24.Haziran.2010, 17:56
Guti büyük ihtimaL geLicek.

GeLecek sezon kadromuz da şu şekiLde oLur.

Rüştü-HiLbert-Toraman-Sivok-İsmaiL

Ernst-Necip-Guti

Nihat-Bobo-Quaresma

izmer96
24.Haziran.2010, 19:10
Guti ile kesinlikle anlasildi , tek problem sponsor araniyor su anda nedenide Guti'ye pesin para verilicek (bonservisi elinde olan iyi oyuncular genelde imza atarken pesin bir miktar para isterler ) Besiktas'da yapacagi bir transfer hamlesi daha oldugu icin !!(isim soylemiyorum heryerde yaziliyor zaten kac gundur) Guti'ye verilecek pesin parayi sponsorlarla odemek istiyor

efenberg
24.Haziran.2010, 19:30
Arkadaşlar sizce Guti gelmeli mi?
Bence HAYIR!
Çünkü adamın yaşı belli,kaç yıl oynayacağı belli bu paraları böyle bir oyuncuya dökmektense hiç almayalım bence..
Zaten klübün finansı bu kadar transferlerle sarsılmışken..
Bjk lı oyuncular paralarını alamadığı için isyan ediyorlardı Quaresma alındığında..

Ahmet Göktaş
24.Haziran.2010, 20:05
Arkadaşım bu adam bek değil kanat değil. Alex tarzı bir oyuncu. Alexin koşması mı gerekiyor ? Hayır. İsterse yaşı 36 olsun bu adamlar daha 2-3 sene üst düzey top oynar hele TSL'de ne oynar..

Yaş değil ,teknik ve zeka önemlidir bu mevkideki oyuncular için. Bu adam geçen sene Madrid'de bile oynuyordu ama bizde Diego , Gourcuff falan varya istemiyoruz Madrid'in beynini takıma.

Guti gelsin Bobo en az 25 gol atar.

bjk4ever
24.Haziran.2010, 20:09
Guti'nin futbolculuguna veya BJK'ya katacaklarina kimse laf edemez. Hadi kontenjan dolu falan dersin veya takima baska tarz oyuncu gerek, ama bu adam Tabata'yi cok sevdigim Delgado'yla carpar, Tello'ya boler. Daha gecen sene R.Madrid'de oynuyordu bu adam, tribunde falan da oturmuyordu, bildigin oynuyordu ve cok iyi de oynuyordu. Bize inanilmaz guc katar....

izmer96
24.Haziran.2010, 21:36
Guti'nin Besiktasa neden cok yararli olucagi cok belli aslinda , Besiktas'ida gectim su anda Guti gittigi her takimda direkt ilk 11 oyniyabilicekbir adam ve en guzel yanida klasik bir 10 numara degil Guti , 10 numara nin tum ozelliklerinin yani sira cok guzel forvete aralara kosular yapan , cogu zamanda kendi defans blogunun onune kadar gelip rakip kovalayan her yonuyle mukemmel bir oyuncudur , bu adamin is yapmiycagini yada takima bir seyler katmiycagini dusunmek cilginlik olur

Varonil
24.Haziran.2010, 21:38
Guti'nin en kötü hali bile en az 2 sene iş yapar TSL'de.

Aşk-ı Şehir
24.Haziran.2010, 21:40
Erkan Zengin Eskişehirspor'la 2+1 yıllık sözleşme imzaladı..

Ahmet Göktaş
24.Haziran.2010, 23:03
Bugün Premier Lig'in kalburüstü takımı Blackburn bile işi bitmiş yaşlı ve fiziksel gücü olmayan Yıldıray'dan medet umup alıyor , Biz Guti gibi adamın hemde TSL gibi bir ligde iş yapamayacağını söylüyoruz.

Ben de Kaka ile İniesta istiyorum Beşiktaş'a o zaman Guti'yi beğenmiyorsak.

HooijDonk07
24.Haziran.2010, 23:48
Sanırım Guti'yi seneye Beşiktaş da izlicez.Takımların böyle transfer yapması baya hoş.

titates1
25.Haziran.2010, 00:51
bu takım nasıl oynayacak ? kimler oynar sizce?

HooijDonk07
25.Haziran.2010, 01:01
Sanırım Fink ve Ernst'i keserler.

titates1
25.Haziran.2010, 01:03
Fink kesin de Ernst'i nasıl kesicekler o zaman orta sahayı hüseyin çimşir,selçık hatta servet zaten özeniyordu:) maradona gibi geçer , hiç defansif oyuncu olmuyo o zaman

anilton
25.Haziran.2010, 01:11
----------------------------Rüştü-----------------------

Toraman--------Sivok-------Ferrari--------İsmail

---------------------Ernst-----Necip-----------------

Nihat----------------Delgado--------Quaresma

-------------------------Bobo-----------------------

Hilbert kontenjandan dışarıda kalır,alternatif olur.Ya da sağ bek oynar,Toraman stopere geçer Sivok yedek kalır.

Madrid'de zaman zaman oynattığı 4-4-2'yi de kullanabilir.Delgado dışarıda kalır.Nihat'ın ve Hilbert'in en iyi oynayacağı sistemde bu oyunculardan maksimum seviyede verim alınır;

----------------------------Rüştü-----------------------

Toraman--------Sivok-------Ferrari--------İsmail

---------------------Ernst-----Necip-----------------

Hilbert-----------------------------------Quaresma

--------------------Nihat-----Bobo------------------

Şimdilik bunlar makul duruyor.Ama Schuster'in ne oynatacağını,daha transfer isteyip istmeyeceğini bilmiyoruz...

titates1
25.Haziran.2010, 01:16
Bana Hilbert sağ bek oynayacak , toraman stopere geçicek gibi geliyor , onun dışında İbrahim Üzülmez formayı kaptırmaz =)

Ahmet Göktaş
25.Haziran.2010, 03:16
Guti , Sercan yıldırım ve Ozan İpek artık Beşiktaş'ta arkadaşlar bir aksilik çıkmazsa.

Ahmet Göktaş
25.Haziran.2010, 03:19
Rüştü

Toraman Sivok Ferrari İsmail

Ernst Necip

Quaresma Guti Ozan İ.

Bobo (Sercan-Nihat)

Kadro böyle olacaktır büyük ihtimalle.

goosfraba
25.Haziran.2010, 03:21
robinho'ya ne oldu

Ahmet Göktaş
25.Haziran.2010, 03:58
Demirören, Manchester'da hala görüşmede.

efenberg
25.Haziran.2010, 09:42
Tamam Görelim Bakalım Guti'nizi :D

Ayrıca Sercan ve Ozan İpek haberleri Doğruysa uçarız.. :D

El Barto
25.Haziran.2010, 10:28
Dino Drpic diye bir oyuncu vardı hatırlarsınız. Beşiktaş forması dahi giymişti ama sonra ortaya çıkan resimleri ve görüntüleri nedeniyle Beşitaş vazgeçmişti transferden.

Eee şimdi Guti'yi transfer edince adama o zaman neden vazgeçtiniz demezler mi?

http://www.superdobitak.com/static/uploaded/news/9/1977-guti.jpg

bjk4ever
25.Haziran.2010, 10:47
Biraz arastirma yaparsan o fotograftakinin erkek degil kiz oldugunu bulacaksin...

titates1
25.Haziran.2010, 11:01
O fotoğraflardaki kadınmış evet de , ben guti'nin biseksüel olduğunu saklamadığını biliyorum , ki adam topunu oynadıktan sonra ne olursa olsun ne farkeder

eXcitinG
25.Haziran.2010, 11:18
İmkansız...

Coşkun sen ne kadar yırtınırsan yırtın, eğer bizden HoLosko veya Zapo dan birisini ya da ikisini de birden aLacaksanız VoLkan,Sercan ve Ozan dan birisini bize vericeksiniz.

İmkansızı feLan yok.

Revolution
25.Haziran.2010, 11:21
Ben Bursaspor'un Ozan İpek ve Sercan'ı vereceğini düşünmüyorum bu sene.. Guti gelirse inanılmaz olur... Beşiktaş bu sene çok sağlam adımlar atıyor, bu sene uyum sürecini iyi atlatıp 1. veya 2.likle bitirirlerse ligi eğer sonraki sene Avrupa'da başarı hayal değil...

bjk4ever
25.Haziran.2010, 11:33
Forza'daki sakaci arkadasa (Recai Kocaman) inanan cok saf arkadas var maalesef.

Adam eglenmeye calisiyor.

Ozan ve Sercan karsiliginda dendigine gore Zapo, Tello, Holosko verilmis, buradan belli oluyor zaten. Piyasa degerlerine bakarsak, Sercan icin FB gecen sene 8-9 milyon euro gibi rakamlar vermisti satmadi herifler, Ozan da inanilmaz bir cikis yakaladi. Bursa bunlari gondermek istese satis listesine koyar ve 12-13 milyon euro cash para alir, kaldi ki herifler gecen sene sikintida iken tuttu Sercan'i, sampiyon olduktan ve CL'ye girecekken mi gondersinler, orada parlatip daha fazlaya satmak varken? Ayrica Tello'nun gelecek sene sozlesmesi bitiyor, kac yasinda adam. Yine Zapo oyle Bursa icin onemli oyuncu falan degildi, yedek oturdu tum sene, ki Eskisehir Bursa disinda isteyen bile yok, Riza zaten max. 750 000 euro verebiliriz dedi, Bursa da bundan fazla vermez. Hadi Holosko'yu anladim, E.Saglam cok tutuyordu bizim zamanimizda, CL'de cok faydali olacak tarzda bir oyuncu, ama adami goruyoruz (daha dogrusu goremiyoruz) Dunya Kupasinda iste. Boyle 3 adam icin, ustelik yabanci, Bursa ciddi para karsiliginda satabilecegi genc ve yerli oyunculari vermez arkadaslar. Ki E.Saglam bas bas bagriyor gittigi her yerde, anca bu 3 genc oyuncudan birini kulubun menfaatleri dogrultusunda gondeririz, niyetimiz yok diye, ki kulubun menfaati BJKnin tirt iskartadaki yabancilari olmasa gerek. Ki sagir sultan duydu ve biliyor BJKden 2-3 yabancinin gidecegini, bu kesinken Bursa niye bu kadar comert davransin bu oyunculari istese bile?

Ayrica bu duyumlari veren sahis gecen gun Robinho 99% Besiktasta demisti. Su an Robinho 99% diyen kimseyi ciddiye almam ben. Birazcik mantik kullanan biri zaten dusunur, bir defa Robinho City'de kalacak mi o bile belli degil. Ikincisi, hadi City'den gidecek diyelim, City ilk olarak bonservisiyle satmak ister, ki bu durumda onlarca kulup talip olur, ki Barcelona ve Manchester United ilgileniyor zaten. Kiralanacak olsa yine bircok talibi cikar, adam ustelik duygusal adam, niye gidip Santos'a donmesin buyuk kulupleri istemiyorsa? Kaldi ki hadi kulubuyle anlastin, bu adam su an dunya kupasinda, yani donmeden isi bitirmen mumkun degil, hadi Guti olsa anlarim, cunku bonservisi elinde ve su an gorusup bir iki gunde anlasabilirsin, ama Robinho transferi agustos ayindan evvel olmaz, ki Globoesporte'de dun cikan habere gore Robinho'nun menajeri Evandro ve babasi hafta sonu City ile gorusecek gelecek hakkinda. Quaresma gibi satilacagi belli olan ve baska ciddi talibi olmayan bir oyuncu bile haftalarca ugrastiriyorsa adami Robinho gibi cok ciddi talipleri olan ve ciddi maliyeti olan bir oyuncunun 1 gunde transfer olacagina inanmak sacmalik. Ki zaten Robinho'nun ayrilacagi kesinlestigi an kulupler siraya girer ve bize sira gelmesi bile kac hafta surer kim bilir....

Ayrica daha evvelden Q7 transferini bilmesi benim icin birsey ifade etmez, Q7'yi zaten sagir sultan biliyordu, ki gelir ya da gelmez dersin, 50% ihtimal var, ki gelir diyen de birtek kendisi degil. Bana gore insanlarla dalga gecen, belki de kendini eglendirmek amacli bunu yapan, belki de arkadaslara moral vermek isteyen bir BJK'li, ama ben Robinho 99% lafindan sonra hicbirseyine inanmam.

Buradaki genc Besiktas'li arkadaslar da kendini kaptirmasin, cunku sonra hayal kirikligi oluyor. Ben bundan sonra transfer beklemiyorum acikcasi, belki yabanci kontenjani acilirsa elinde bonservisi olan Guti gelir, belki de takas ve para odeyerek Bursa'nin genclerinden birini alabiliriz, ama gerisi olmaz arkadaslar. Forumda eglenen sarlatanlara kaniyorsunuz, sonra husrana ugrayinca yonetime kiziyorsunuz, bagirip cagriyorsunuz. Ihtiyacimiz olan sey ust duzey yaratici bir ofansif oyuncu ve bir kanat oyuncusu idi, ikisi de geldi, ekstradan gelecke vaad eden bir kaleci geldi. Bundan sonrasi luks olur bana gore (yerli stoper/sagbek disinda).....

eXcitinG
25.Haziran.2010, 11:34
Kampa katıLdı diye gitmeyeceği anLamına geLmez. KiraLık sözLeşmesi bitti ve doğaL oLarak kampa katıLdı.

Beşiktaş Zapo,Tabata,TeLLo ve HoLosko yu eLinden çıkaracak. Guti düşünüLüyor büyük ihtimaL. Bu oyuncuLara Bursaspor dan tekLif geLirse de dediğim oyuncuLardan en az 1 tanesi istenicektir. ErtuğruL sağLam ın Zapo ve HoLosko yu ne kadar istediğini hepimiz biLiyoruz. Sercan, Ozan ve VoLkan üçLüsünden birtanesini gözden çıkarabiLir.

bjk4ever
25.Haziran.2010, 11:45
Yapma abicim, bu kadar tarafli bakma olaya. Zapo'yu neye gore istiyor? Adam gecen sene full yedekti. Ki bildigim kadariyla (???) Bursa ilk 11 icin iyi bir stoper ariyor, bu adam gelirse Zapo'ya ihtiyac bile yok. E.Saglam Zapo'nun kalmasini istiyor cunku adam Bursayi ve E.Saglami taniyor ve adam gibi adam, profesyonel ve tecrubeli oyuncu. Ama Bursa Zapo'yu cok cok istese coktan alirdi, ki BJK Zapo icin buyuk paralar istemiyor zaten.

Holosko'yu istedigini ben de zannediyorum, ama bu konuda Bursa bize degil, biz Bursa'ya muhtaciz. Holosko olmazsa ellerinde Volkan var zaten, olmadi yabanci piyasasindan birini alir. Holosko bizde buyuk ihtimalle yolcu, su an satmaya kalksak anca bir Rus kulubu veya Ingiltere'nin vasat takimlarindan biri talip olur, ki onlarin verecegi para maksimum 3-4 milyon euro'dur, biz peki Volkan veya Sercan'i 4 milyon euro vererek alabilir miyiz? Biraz zor....

Ayrica sunu da belirteyim, burada oyuncu kiyasina girmedim, ki bana gore Holosko hem Volkan hem Sercan'dan iyi oyuncu, ama yabanci kontenjani nedeniyle BJK boyle bir transfer dusunmeli. Bu takas olursa tamamen o kuluplerin o anki kadrolari ve sartlar nedeniyle olur, oyuncu kalitesi yuzunden olmaz, onu da belirteyim. BJK Holosko'yu Bursa'dan baskasina gonderemez, Bursa da anca Holosko'yu takasla alabilir, parasini verip alamaz....

anil luque
25.Haziran.2010, 11:46
Ozan İpek sol kanada iyi bir alternatif olur ama bu seneki performansından sonra her ne kadr Beşiktaş'ta olursa olsun yedekliği kabul edeceğini pek sanmıyorum.

anil luque
25.Haziran.2010, 11:50
bjk4ever , Slovakya 2. tura yükseldi hiç yoktan bunun bile etkisi olacak Holosko'nun fiyatında. 3-4 milyon euro yalan yani abicim ..

eXcitinG
25.Haziran.2010, 11:51
Yapma abicim, bu kadar tarafli bakma olaya. Zapo'yu neye gore istiyor? Adam gecen sene full yedekti. Ki bildigim kadariyla (???) Bursa ilk 11 icin iyi bir stoper ariyor, bu adam gelirse Zapo'ya ihtiyac bile yok. E.Saglam Zapo'nun kalmasini istiyor cunku adam Bursayi ve E.Saglami taniyor ve adam gibi adam, profesyonel ve tecrubeli oyuncu. Ama Bursa Zapo'yu cok cok istese coktan alirdi, ki BJK Zapo icin buyuk paralar istemiyor zaten.

Holosko'yu istedigini ben de zannediyorum, ama bu konuda Bursa bize degil, biz Bursa'ya muhtaciz. Holosko olmazsa ellerinde Volkan var zaten, olmadi yabanci piyasasindan birini alir. Holosko bizde buyuk ihtimalle yolcu, su an satmaya kalksak anca bir Rus kulubu veya Ingiltere'nin vasat takimlarindan biri talip olur, ki onlarin verecegi para maksimum 3-4 milyon euro'dur, biz peki Volkan veya Sercan'i 4 milyon euro vererek alabilir miyiz? Biraz zor....

Ayrica sunu da belirteyim, burada oyuncu kiyasina girmedim, ki bana gore Holosko hem Volkan hem Sercan'dan iyi oyuncu, ama yabanci kontenjani nedeniyle BJK boyle bir transfer dusunmeli. Bu takas olursa tamamen o kuluplerin o anki kadrolari ve sartlar nedeniyle olur, oyuncu kalitesi yuzunden olmaz, onu da belirteyim. BJK Holosko'yu Bursa'dan baskasina gonderemez, Bursa da anca Holosko'yu takasla alabilir, parasini verip alamaz....

DedikLerin doğrudur. Bu transfer oLayında biz Zapo,HoLosko ve TeLLo yu verip, üstüne para verip Sercan ve VoLkanı da aLabiLiriz, Ya da bu transferLerin hiçbirisi de oLmayabiLir. Dediğin gibi biz Bursaspor a muhtaç gibi duruyoruz ama Bursaspor a adam vericeksekte bu adamLardan bir tanesini de mutLaka aLırız her ne oLursa oLsun. Zaten bizimkiLerin istedikLeri de o. Bursa bu adamLara taLip oLsada bizde onLardan bu üçLüden hangisi koparırsak dört ayak üstüne düşeriz hesabındaLar. Yoksa zapo yu 750.00 euro ya ES-ES e, Tabata ve TeLLo yu da yok pahasına bir fiyata ya da kiraLık oLarak başka takıma yoLLarLar HoLosko da takımda kaLır. Oyna dediğinde oynar, koş dediğinde koşar, otur dediğinde oturur.

titates1
25.Haziran.2010, 11:52
bjk4ever , Slovakya 2. tura yükseldi hiç yoktan bunun bile etkisi olacak Holosko'nun fiyatında. 3-4 milyon euro yalan yani abicim ..

iyi de holoska oynamadı slovakya yükselse ne olur ?

bjk4ever
25.Haziran.2010, 11:55
Aynen oyle, boyle bir takas bizim icin kaymakli ekmek kadayifi olur, cunku olmazsa yabancilari yok pahasina gondermek zorunda kalacagiz.....

izmer96
25.Haziran.2010, 11:58
holoskonun su anki ederi 3 bilemedin maksimum 4 m eurodur oda turkiyede yurt disindan bi takim 4 bile vermez

anil luque
iyi de holoska oynamadı slovakya yükselse ne olur ?

Ben etkisi olur görüşündeyim şahsen. Neticede oraya gidebilmiş olması bile önemli bir olay. Tabiki dediğiniz doğru oynaması da gerekir ama oynamadan 5'ten 7 ye çıkar oynarsa 5'ten 10 a çıkar..

bjk4ever

Maclari seyretmedin herhalde, Holosko ilk 2 mac sonradan girip 20 dakika oynadi, hicbir varlik gosteremedi, son macta da oynamadi. Hollanda macinda da oynayacagini sanmam, belki maglup duruma duserlerse son 15-20 dakika oynar. Yani oynamadan nasil fiyatini arttirdi bilmem.

Bu arada Holosko illa gitmeli diye de dusunmuyorum. Bana gore ust duzey oyuncu olmamasina ragmen her zaman belirli bir katki yapan, cift forvet oynayan bir takim icin her zaman iyi bir alternatif olabilecek bir oyuncu. Acikcasi gitmesini istememin tek nedeni ona talip olan kulubun olmasi ve onun karsiliginda iyi bir yerli alma firsati, yoksa benim ilk tercihlerim (Gutinin alindigini var sayarsak) Zapo, Tabata, Tello ve Delgado'dur....

bjk4ever
25.Haziran.2010, 12:00
Ben etkisi olur görüşündeyim şahsen. Neticede oraya gidebilmiş olması bile önemli bir olay. Tabiki dediğiniz doğru oynaması da gerekir ama oynamadan 5'ten 7 ye çıkar oynarsa 5'ten 10 a çıkar..

Ne yani simdi Yeni Zelanda'nin kadrodaki 3. kalecisinin fiyati falan da mi artti, ne alaka???

bjk4ever
25.Haziran.2010, 12:02
Kartal hız kesmiyor

25 Haziran 2010 10:29 | NTV Spor

Teknik direktörlüğe Bernd Schuster'i getirdikten sonra Ricardo Quaresma ve Roberto Hilbert'i renklerine bağlayan Beşiktaş'ın, bu kez Bursaspor'la dev bir takasa hazırlandığı iddia ediliyor.
Kartal hız kesmiyor

Sezonu kupasız kapatan Beşiktaş, Turkcell Süper Lig Şampiyonu Bursaspor'un yıldızlarına göz dikti. Galatasaray ile Fenerbahçe'nin de gündeminde yer alan Sercan Yıldırım ve Ozan İpek için Bursaspor'un kapısını çalan Beşiktaş yönetiminin, yeşil-beyazlılara çok cazip bir teklif sunduğu öne sürülüyor.

İlk etapta Sercan ve Ozan'a karşılık Zapotocny ve Holosko ile bir miktar para öneren siyah-beyazlıların, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın Tello'nun da takasa eklenmesi talebini kabul ettiği belirtiliyor. İki kulübün, Sercan Yıldırım ve Ozan İpek'in; Holosko, Tello, Zapatocy ve 2 milyon euro karşılığında Beşiktaş'a satılması konusunda anlaştığı iddia ediliyor. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in yurtdışına çıkmadan önce Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ile el sıkıştığı gelen haberler arasında.

Bu takasın gerçekleşmesi halinde Beşiktaş hem ısrarla istediği iki futbolcuyu kadrosuna katacak hem de takımdaki yabancı oyuncu sayısını 8'e çekecek.

anil luque
25.Haziran.2010, 12:04
Maçları seyrettim kardeşim ben zaten size hak veriyorum ama Holosko patlama yapacak çok büyük paralar getirecek de demiyorum farkettiyseniz.. Yani en azından fiyatına ekler birşeyler orada bulunabilmiş olmasından dolayı..
Holosko'nun transferi konusunda da seninle aynı fikirdeyim.. En azından komple bir takım oyuncusu Holosko. Kenarda oturur sorun etmez , oyuna girer elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır her daim. Böyle bir oyuncunun gitmesini bende istemem tabiki ama dediğin gibi işin ucunda ligin en iyi yerli oyuncularından 2 oyuncu var ..

anil luque
25.Haziran.2010, 12:06
Ne yani simdi Yeni Zelanda'nin kadrodaki 3. kalecisinin fiyati falan da mi artti, ne alaka???

Yahu kulübü isterse benim oyuncu dünya kupasındaydı der fiyat artır bundan bahsediyorum , 25 milyon euro istiyoruz demiyorum Holosko'ya ..

Crocodile1963
25.Haziran.2010, 12:17
Her türlü takas teklifinde zararlı çıkacak olan takım Bursaspor olacaktır. Tello'nun ve Holosko'nun yıllık alacağı ücretler, Sercan ve Ozan'ın yıllık maaşlarından düşük olmayacağı aşikar. Ayrıca heyecanınızı kırmayı istemem ama tok satıcı Başkan Yazıcı'nın bu takasa meşhur ceketini bile satmaz. Haftalık çıkan Sercan gidiyor haberlerinden sadece biri bu haber. . .

eXcitinG
25.Haziran.2010, 12:38
Ya biz Sercan,VoLkan ve Ozan üçLüsünden birtanesini aLacağız. Aha görüşürüz.

Crocodile1963
25.Haziran.2010, 12:43
O 3'lü den biri neden BJK'ya gitmek istesin ?

bjk_melo_151
25.Haziran.2010, 12:59

Bu iş çığrından çıktı yine yarış yapılıyor. Gelir yahu niye gelmesin? Beşiktaş'a gelmeyebilir ya da Fenerbahçe alır ya da başka takım alır? Saçma sapan yazılara başlandı yine. haber okumaya giriyorum; yine sataşmalar, yine yarış başlıyor. Adam sonuçta bu mal değil. İstediğini gönder istemediğin kalsın. Biraz düşünün. Aydın Karabulut'u Bursaspor'a takas malzemesi yapan yönetim Aydın'ı gönderebildi mi? ya da daha geriye gidelim Serdar Özkan Antalyaspor'a Burak Yılmaz için önerildiğinde Serdar kabul etti mi? Oyuncuya bağlı bir durum klüpler üstün durumda sözleşmeden dolayı ama işin içinde oyuncu da var bunu düşünmek gerek.

eXcitinG
25.Haziran.2010, 13:17

Niye istemesin. ?

Ahmet Göktaş
25.Haziran.2010, 13:21
A sahi Bursaspor CL oynayacak.

Anlamadığım Bursa şampiyon olunca sanki Beşiktaştan Fenerden Galatasaraydan daha büyük takım olmuş gibi yada sanki onlarla eşit düzeye gelmiş gibi konuşuyorsunuz.

Yahu bu sene CL oynayacak adam belki seneye Avrupaya gidemeyecek. Ama 3 büyüklere geldiğinde hem Türkiyenin en iyi 3 takımından birine gelmiş olacak hemde hersene Avrupada oynayacak , her sene şampiyonluğa oynayacak.

Yani bir defa şampiyon oldu Bursa diye , "Niye BJK'ya gitsin?" demek biraz gülünç oluyor.

Cengo
25.Haziran.2010, 13:33
Niye istemesin. ?

Şampiyonlar Ligi oynama şansı varken niye kaybetsin?

ŞL oynarken zaten yine Beşiktaş'ı düşünebilir bir sonraki sezon için ama Beşiktaş'a giderse Avrupa takımlarına transfer şansı kalmaz. Şu an kendini gösterirse Avrupa'da devam edebilir sonraki sezon, Beşiktaş'a transfer olur sonra bir kaç yıl ardından Avrupa'ya gitmek isterse büyük bedeller ister Beşiktaş.Bu da hayallerinin yıkılması demek oyuncu için.

Bursaspor ile sözleşmesi sonunda tutamayacağı için daha düşük bedellere evet demek zorunda kalacak.Kariyerinin başında Avrupa'da oynamak çok büyük bir adım.

Bu sezon Bursaspor'dan bir oyuncu almak imkansız gibi.

Crocodile1963
25.Haziran.2010, 13:34
Kısır çekişmeler içine girmek istemiyorum takmışınız at gözlüklerini hala aynı pencereden bakıyorsunuz. 3 seneden beri alıyorsunuz ya Sercan'ı bu sene de Ozan'ı alırsınız . . .

Ahmet Göktaş
25.Haziran.2010, 13:46
Forza'daki sakaci arkadasa (Recai Kocaman) inanan cok saf arkadas var maalesef.

Adam eglenmeye calisiyor.

Ozan ve Sercan karsiliginda dendigine gore Zapo, Tello, Holosko verilmis, buradan belli oluyor zaten. Piyasa degerlerine bakarsak, Sercan icin FB gecen sene 8-9 milyon euro gibi rakamlar vermisti satmadi herifler, Ozan da inanilmaz bir cikis yakaladi. Bursa bunlari gondermek istese satis listesine koyar ve 12-13 milyon euro cash para alir, kaldi ki herifler gecen sene sikintida iken tuttu Sercan'i, sampiyon olduktan ve CL'ye girecekken mi gondersinler, orada parlatip daha fazlaya satmak varken? Ayrica Tello'nun gelecek sene sozlesmesi bitiyor, kac yasinda adam. Yine Zapo oyle Bursa icin onemli oyuncu falan degildi, yedek oturdu tum sene, ki Eskisehir Bursa disinda isteyen bile yok, Riza zaten max. 750 000 euro verebiliriz dedi, Bursa da bundan fazla vermez. Hadi Holosko'yu anladim, E.Saglam cok tutuyordu bizim zamanimizda, CL'de cok faydali olacak tarzda bir oyuncu, ama adami goruyoruz (daha dogrusu goremiyoruz) Dunya Kupasinda iste. Boyle 3 adam icin, ustelik yabanci, Bursa ciddi para karsiliginda satabilecegi genc ve yerli oyunculari vermez arkadaslar. Ki E.Saglam bas bas bagriyor gittigi her yerde, anca bu 3 genc oyuncudan birini kulubun menfaatleri dogrultusunda gondeririz, niyetimiz yok diye, ki kulubun menfaati BJKnin tirt iskartadaki yabancilari olmasa gerek. Ki sagir sultan duydu ve biliyor BJKden 2-3 yabancinin gidecegini, bu kesinken Bursa niye bu kadar comert davransin bu oyunculari istese bile?

Ayrica bu duyumlari veren sahis gecen gun Robinho 99% Besiktasta demisti. Su an Robinho 99% diyen kimseyi ciddiye almam ben. Birazcik mantik kullanan biri zaten dusunur, bir defa Robinho City'de kalacak mi o bile belli degil. Ikincisi, hadi City'den gidecek diyelim, City ilk olarak bonservisiyle satmak ister, ki bu durumda onlarca kulup talip olur, ki Barcelona ve Manchester United ilgileniyor zaten. Kiralanacak olsa yine bircok talibi cikar, adam ustelik duygusal adam, niye gidip Santos'a donmesin buyuk kulupleri istemiyorsa? Kaldi ki hadi kulubuyle anlastin, bu adam su an dunya kupasinda, yani donmeden isi bitirmen mumkun degil, hadi Guti olsa anlarim, cunku bonservisi elinde ve su an gorusup bir iki gunde anlasabilirsin, ama Robinho transferi agustos ayindan evvel olmaz, ki Globoesporte'de dun cikan habere gore Robinho'nun menajeri Evandro ve babasi hafta sonu City ile gorusecek gelecek hakkinda. Quaresma gibi satilacagi belli olan ve baska ciddi talibi olmayan bir oyuncu bile haftalarca ugrastiriyorsa adami Robinho gibi cok ciddi talipleri olan ve ciddi maliyeti olan bir oyuncunun 1 gunde transfer olacagina inanmak sacmalik. Ki zaten Robinho'nun ayrilacagi kesinlestigi an kulupler siraya girer ve bize sira gelmesi bile kac hafta surer kim bilir....

Ayrica daha evvelden Q7 transferini bilmesi benim icin birsey ifade etmez, Q7'yi zaten sagir sultan biliyordu, ki gelir ya da gelmez dersin, 50% ihtimal var, ki gelir diyen de birtek kendisi degil. Bana gore insanlarla dalga gecen, belki de kendini eglendirmek amacli bunu yapan, belki de arkadaslara moral vermek isteyen bir BJK'li, ama ben Robinho 99% lafindan sonra hicbirseyine inanmam.

Buradaki genc Besiktas'li arkadaslar da kendini kaptirmasin, cunku sonra hayal kirikligi oluyor. Ben bundan sonra transfer beklemiyorum acikcasi, belki yabanci kontenjani acilirsa elinde bonservisi olan Guti gelir, belki de takas ve para odeyerek Bursa'nin genclerinden birini alabiliriz, ama gerisi olmaz arkadaslar. Forumda eglenen sarlatanlara kaniyorsunuz, sonra husrana ugrayinca yonetime kiziyorsunuz, bagirip cagriyorsunuz. Ihtiyacimiz olan sey ust duzey yaratici bir ofansif oyuncu ve bir kanat oyuncusu idi, ikisi de geldi, ekstradan gelecke vaad eden bir kaleci geldi. Bundan sonrasi luks olur bana gore (yerli stoper/sagbek disinda).....

İnanmak da inanmakta kişinin kendi mantığı ve tercihine bağlı ancak her mesajında buraya kayıtlı bile olmayan bir insanın arkasından böyle ithamlarda bulunamazsın.

Şakacı dersen bizim görüşümüzle de dalga geçmiş olursun. Bana mantıklı gelmiyor de olsun bitsin.Ayrıca o şakacı dediğin kişinin söyledikleri nedense bir bir doğru çıkıyor sanırım tesadüf olsa gerek.:icon_wink:

indie
25.Haziran.2010, 14:08
Şampiyonlar Ligi oynama şansı varken niye kaybetsin?

ŞL oynarken zaten yine Beşiktaş'ı düşünebilir bir sonraki sezon için ama Beşiktaş'a giderse Avrupa takımlarına transfer şansı kalmaz. Şu an kendini gösterirse Avrupa'da devam edebilir sonraki sezon, Beşiktaş'a transfer olur sonra bir kaç yıl ardından Avrupa'ya gitmek isterse büyük bedeller ister Beşiktaş.Bu da hayallerinin yıkılması demek oyuncu için.

Bursaspor ile sözleşmesi sonunda tutamayacağı için daha düşük bedellere evet demek zorunda kalacak.Kariyerinin başında Avrupa'da oynamak çok büyük bir adım.

Bu sezon Bursaspor'dan bir oyuncu almak imkansız gibi.

Bursaspor'un bu sene şampiyonlar liginde başarılı olup (başarıdan kastım gruplardan çıkmak) oyuncularının Real'e, Chelsea'ye, Inter'e, haydi onlar da olmadı Valencia'ya, Atletico'ya falan gideceğini düşünenler var mı? Beşiktaş 2 senede, olmadı 3 senede bir şampiyonlar liginde boy gösteren bir kulüp. Bursa bu sezon hani olmaz ya, Sivas gibi bir duruma düşse seneye kim alır Sercan'ı Ozan'ı avrupadan?

Ne şampiyonlar ligiymiş arkadaş, bizim Serdar Özkan Liverpoola gol attı, bedelsiz yolladık Galatasaray'a. Tello desen öyle. Bobo kaç senedir Marsilya'ya, Liverpool'a, bilmemkime gol atıyor, 20 yaşından beri avrupa arenasında başarılı maçlar çıkartıyor, 17 maçta 6 gol 4 asisti var, Marsilya'nın 5-6 milyonluk teklifinin üzerini göremedik.

bjk4ever
25.Haziran.2010, 14:39
İnanmak da inanmakta kişinin kendi mantığı ve tercihine bağlı ancak her mesajında buraya kayıtlı bile olmayan bir insanın arkasından böyle ithamlarda bulunamazsın.

Şakacı dersen bizim görüşümüzle de dalga geçmiş olursun. Bana mantıklı gelmiyor de olsun bitsin.Ayrıca o şakacı dediğin kişinin söyledikleri nedense bir bir doğru çıkıyor sanırım tesadüf olsa gerek.:icon_wink:

Yurtdisinda kaldigim icin Forzaya kayit olamadim, olsam aynen yazardim bunu, cekinmezdim de.
Madem sen inaniyorsun, su an City ile 2 gorusme yapilmamisken, Robinho dunya kupasinda iken nasil bu transfer bitmis anlat bakalim. Quaresma icin haftalarca ugrasan yonetim Robinhoyu (ustelik sponsor bulunmadan) nasil 2 gunde alir anlat istersen. O sakaci sahis dun Robinho ve Guti bitti dedi, bugun Ozan ve Sercan, boyle 4 transfer 2 gunde biter mi sence? Sen bunlara inaniyorsan zaten safsin ve duygusal yaklasiyorsun bence, kusura bakma. Zaten takas haberi dogruysa 1-2 gun icerisinde aciklanir, gorecegiz bakalim kim hakliymis.....Ayrica Quaresma disinda dedigi ve cikan birsey yok, ki Quaresmayi herkes haftalardir biliyordu, gelecek diyen de tek o degildi, erdem ulus, murat ozen ve haluk kesim de diyordu...

bjk4ever
25.Haziran.2010, 14:41
Bursaspor'un bu sene şampiyonlar liginde başarılı olup (başarıdan kastım gruplardan çıkmak) oyuncularının Real'e, Chelsea'ye, Inter'e, haydi onlar da olmadı Valencia'ya, Atletico'ya falan gideceğini düşünenler var mı? Beşiktaş 2 senede, olmadı 3 senede bir şampiyonlar liginde boy gösteren bir kulüp. Bursa bu sezon hani olmaz ya, Sivas gibi bir duruma düşse seneye kim alır Sercan'ı Ozan'ı avrupadan?

Ne şampiyonlar ligiymiş arkadaş, bizim Serdar Özkan Liverpoola gol attı, bedelsiz yolladık Galatasaray'a. Tello desen öyle. Bobo kaç senedir Marsilya'ya, Liverpool'a, bilmemkime gol atıyor, 20 yaşından beri avrupa arenasında başarılı maçlar çıkartıyor, 17 maçta 6 gol 4 asisti var, Marsilya'nın 5-6 milyonluk teklifinin üzerini göremedik.

Tabii ki gitmeyecek, hepsi lafta bunlar zaten. Bursa sampiyonlar liginde 1 galibiyet alsin, opup de basina koysun. Galibiyet almasi bile muamma iken, milyonlarca euro yatirim yapan uc buyukler orada yillardir kaydadeger birsey yapamiyor iken daha dunku Bursa (kusura bakmayin, kucumsemek icin soylemiyorum) gelecek ve oyuncularini parlatip satacak ha? :0:

izmer96
25.Haziran.2010, 14:43
Satilik oyuncu yoktur diye birsey yokdur , her takim her oyuncusunu her an satabilir , oyle bu 3 oyuncu gitmiycek su 4 oyuncu gelmiycek diye birsey soylemek olmaz, orta yol bulunuldugunda her oyuncu satilikdir

eXcitinG
25.Haziran.2010, 14:48
Daha biz Arda gibi Avrupa da ciddi potansiyeLi oLan bir oyuncuyu satamadık ta VoLkan,Ozan ve Sercan ArsenaL ve LiverpooL a gidicek demek :)

Herşey şampiyonLar Liginde oynamak iLe bitseydi. Oho. Herşeyden önce Avrupada ki takımLar istikrara bakar. LiverpooL u kendi evimizde yendiğimizde Bobo ve Serdar Özkan mercek aLtına aLındı Avrupa tarafından, sonra grup maçLarı bittiğinde hepsinin üstüne çizgi çekiLmişti. Adam sürekLi oynuyormuyo, sürekLi aynı performans iLe oynuyormu ona bakar. Sercan, VoLkan ve Ozan Bursaspor a ŞL de maçLar kazandırır, Gruptan çıkartır o zaman beLki dikkat çeker. O da beLki. GaLatasaray ve Fenerbahçe ŞL de Çeyrek finaL Oynadığında da gördük ne kadar oyuncu sattıkLarını. Herşey ŞL de oynama ve grupLardan çıkma iLe bitseydi şu anda Avrupa da bir Dünya oyuncumuz oLurdu. Avrupa takımLarı Beşiktaş,Fenerbahçe ve GaLatasaray gibi Avrupa da en çok tanınan oyuncuLara bakmıyorLar, daha dün geLmiş Bursaspor un oyuncusuna tutupta miLyonLarca euro saçmazLar.

anilton
25.Haziran.2010, 15:09
Şampiyonlar ligi son derece tatmin edici bir tercih sebebi ancak Beşiktaş'ın Bursa'dan büyük kulüp olduğu unutulmasın.Sevilla şampiyon R.Madrid dördüncü olsun bak bakalım Navas kimi tercih ediyor.Yani bu oyuncuların Beşiktaş'ı tercih etmeleri imkansız,olmayacak birşey değil.Doğru ya da yanlış olduğu tartışılır.

Heleki Bursa'nın Holosko,Tello,Zapo için yoğun isteği varken bu transferlerin gerçekleşmemesi için hiçbir sebep yok...

İlerleyen günlerde neler olacağını göreceğiz

Varonil
25.Haziran.2010, 15:14
Bu Şampiyonlar Ligi'nde oynamak varken niye Beşiktaş'a gitsin muhabbetine ben de katılmadığımı belirtmek istiyorum.Tamam sonuçta Şampiyonlar Ligi şu anda kulüpler bazında Dünya'nın en önemli organizasyonlarından biridir ve her futbolcunun hayalidir Şampiyonlar Ligi'nde oynamak.Fakat bunun yanında 3 büyük camiada oynamak da küçümsenmeyecek kadar iyi bir hedeftir Türk futbolcular için.

Bursaspor için şu anda Sercan,Volkan veya Ozan'ı satmak geçen seneki Sivasspor durumuna düşmek olur.Çünkü şu anda o kalitede başka bir yerli oyuncu bulamazlar.

Crocodile1963
25.Haziran.2010, 15:34
Bursaspor bu oyuncularını satarsa yaptığı "devrimin" bir anlamı kalmaz. Satılmayacak oyuncu yoktur her oyuncu satılır ancak doğru zaman ve doğru paraya.

Cengo
25.Haziran.2010, 16:07

Sercan Valencia'ya gidebilir, fiziğini geliştirmesi gerekli.

İlla Liverpool'a gitmek zorunda mı?
Bolton Wanderers'a gider, Tottenham' Hotspur'a gider, Everton'a gider, Blackburn'e gider.

Tugay Blackburn'de oynadı da rezil mi oldu, futbolunu mu kararttı.Hata yaptı, Bjk'a gitmeliydi değil mi?

Çok basit düşünüyorsunuz, sırf kabul etmemek için böyle düşündüğünüze inanıyorum.Avrupa'da futbol oynamak çok önemlidir, herkes David Villa, Lionel Messi, Fernando Torres değil. World Class oyuncular haricinde futbol oynayan oyuncular da var, farkına varın lütfen.

Bursaspor'un elinde satmak zorunda olmadığının bahanesi var: Ş.L.
* Bursaspor der ki, eğer istiyorsan istediğim astronomik rakamı ver, oyuncu ile görüşmene izin vereyim.

Oyuncu zaten ŞL oynayınca değerlenecek, Bursaspor oyuncusu da olsa oyuncunun hayali TSL değildir, Premier League'dir, La Liga'dır, Serie A'dır. Niye kendinizi üstün görüyorsunuz, Bursaspor'u küçümsüyorsunuz? Bursaspor son şampiyon, oyuncuları elinde tutabilecek kredisi de var, Sivasspor'dan oyuncu almıyorsunuz, son şampiyondan oyuncu istiyorsunuz.

Serdar Özkan bir seviyeden ilerleyememiş, sürekli düşüşe geçmiş bir oyuncu. Çok daha önceden gönderilmesi gerekliydi. Bu oyuncular yükselişe geçmiş oyuncular, performanslarını ilerlettiler.Seviyelerini kendi düşüncelerinize göre belirlemişsiniz ama ona katılmayabiliriz.Bu oyuncuların daha büyük takımlardaki performnslarını görmedik ama görmediğimiz için kaldıramaz diye düşünmek de yanlış, neye göre bunu değerlendiriyorsunuz. 130-135 CA ortalamada büyük liglerin orta seviye takımlarında bir çok rotasyon oyuncusu var, neye göre o takımlarda oynayamaz diye düşünüyoruz?

bjk4ever
25.Haziran.2010, 16:30
Kimse Bolton'da oynamaz demiyor, ama kusura bakma sen 10 milyona FB'ye satmazsan Allah'in Bolton'u gelip Sercan'a degil 10-15, 5 milyon euro vermez. Tuncay'i da gorduk, giderken Sercan'in 3-4 mislini yaparak gitti ve anca bonservissiz ortalama bir takima gitti. Bursa 'yildizlarini' satmazsa ya bu adamlar gozden dusup sonraki seneler cok daha dusuk bedellere gider ya da kontratlari bitince bonservissiz alir 3 buyukler. Gidip bu oyunculari 10 milyon eurolara Avrupa'ya pazarlayabileceginizi dusunuyorsaniz yaniliyorsunuz, Arda'ya bile ne gibi paralar teklif edildigi ortada.....

Varonil
25.Haziran.2010, 16:36
Evet sürekli o konuda aynı muhabbetler dönüyor.Liverpool,Real Madrid,Chelsea,İnter falan.Türk futbolcusu için hayal bunlar şimdilik.Tugay Kerimoğlu bu konuda en iyi örnektir sanırım.

Fernando Torres'in bile temposundan şikayetçi olduğu bir ligde en iyi futbolcularımızdan birisi Stoke City'de oynuyor.Üzerine konuştuğumuz bu 3 futbolcunun bu seneki iyi performanslarının ardından biz olduk demeyip,sürekli üzerine koymaya devam etmesi lazım.Yoksa Bursaspor isterse 10 sene üstüste Şampiyonlar Ligi'nde oynasın,Edirne'den dışarı çıkamazlar.

indie
25.Haziran.2010, 18:49
Sercan Valencia'ya gidebilir, fiziğini geliştirmesi gerekli.

İlla Liverpool'a gitmek zorunda mı?
Bolton Wanderers'a gider, Tottenham' Hotspur'a gider, Everton'a gider, Blackburn'e gider.

Tugay Blackburn'de oynadı da rezil mi oldu, futbolunu mu kararttı.Hata yaptı, Bjk'a gitmeliydi değil mi?

Çok basit düşünüyorsunuz, sırf kabul etmemek için böyle düşündüğünüze inanıyorum.Avrupa'da futbol oynamak çok önemlidir, herkes David Villa, Lionel Messi, Fernando Torres değil. World Class oyuncular haricinde futbol oynayan oyuncular da var, farkına varın lütfen.

Bursaspor'un elinde satmak zorunda olmadığının bahanesi var: Ş.L.
* Bursaspor der ki, eğer istiyorsan istediğim astronomik rakamı ver, oyuncu ile görüşmene izin vereyim.

Oyuncu zaten ŞL oynayınca değerlenecek, Bursaspor oyuncusu da olsa oyuncunun hayali TSL değildir, Premier League'dir, La Liga'dır, Serie A'dır. Niye kendinizi üstün görüyorsunuz, Bursaspor'u küçümsüyorsunuz? Bursaspor son şampiyon, oyuncuları elinde tutabilecek kredisi de var, Sivasspor'dan oyuncu almıyorsunuz, son şampiyondan oyuncu istiyorsunuz.

Serdar Özkan bir seviyeden ilerleyememiş, sürekli düşüşe geçmiş bir oyuncu. Çok daha önceden gönderilmesi gerekliydi. Bu oyuncular yükselişe geçmiş oyuncular, performanslarını ilerlettiler.Seviyelerini kendi düşüncelerinize göre belirlemişsiniz ama ona katılmayabiliriz.Bu oyuncuların daha büyük takımlardaki performnslarını görmedik ama görmediğimiz için kaldıramaz diye düşünmek de yanlış, neye göre bunu değerlendiriyorsunuz. 130-135 CA ortalamada büyük liglerin orta seviye takımlarında bir çok rotasyon oyuncusu var, neye göre o takımlarda oynayamaz diye düşünüyoruz?

Benim söylediğim gayet net aslında, oyuncular avrupaya gidemez demiyorum, oyuncular için Bursaspor ve oynayacağı şampiyonlar ligi, Beşiktaş ve avrupa liginden daha iyi bir sıçrama tahtası değildir. Volkan Bursasporla çıkıp Barca'ya gol atsa dahi kimse aman bu adamı 7-8 milyon verip alalım diye atlamaz. Hele bahsettiğiniz Bolton, Everton, Blackburn hiç demez. Tugay, Tuncay, Emre, Okan, İbrahim Kaş kaç para kazandırdılar takımlarına? Demek ki Bursaspor'un bu oyuncuları Beşiktaş'a satması daha garanti ve kazançlı bir durum. Oyuncular için de farkeden bir şey yok, daha kendini bizim ligimizde kanıtlayamamış çocuklar gidip premier ligin, ispanyanın küme takımlarında yedek oturmaktansa Beşiktaş'la her sene zirvede, avrupada, coşkulu taraftarın önünde oynamayı tercih eder. Ancak bir Gökdeniz, Tekke, Tuncay gibi kendini kanıtladıktan, türk takımlarıyla avrupa tecrübesi edindikten sonra avrupaya 25-26 yaşından sonra gitmek çok daha akıllıcadır.

Nihat dışında önemli bir paraya genç yaşta avrupaya giden ve başarılı olan oyuncu örneği yok. O da teknik direktör torpiliyle gitmişti biraz. (Caner de 2-3 milyona rusyaya gitmişti sanırım gerçi, ama şu anki hali ortada.) Sercan bir Nihat mı? Daha değil.

footballer33
25.Haziran.2010, 21:06
Ya benim de anlamadığım neden ille de Tello yollanmaya çalışılıyor. Zaten sol tarafta isim yok o da giderse kim oynayacak. Tello kesinlikle kalmalıdır takımda. Zapo-Holosko-Tabata gitmeli ve Guti, Robinho ya da ihtiyaca yönelik ve faydalı olacak bir başka isim alınmalıdır bence. Delgado da kampta bir görülmeli, eğer bir şeyler verebilecek izlenimindeyse kalmalı yoksa o da gitmeli.

GeNç KaRTaL
25.Haziran.2010, 21:16
Cenk Gönen Beşiktaş’ta

http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?adi=cenkkforrmalii

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’na gönderdiği yazıda Cenk Gönen’in Takımımız’a transfer olduğunu duyurdu.

Cenk Gönen, Kulübümüz’le 5 yıllık sözleşme imzaladı.

http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=17658

footballer33
25.Haziran.2010, 21:19
Hayırlı olsun. Çok istediğim bir kaleciydi, geleceği de olan bir isim. Umarım, Rüştü'nün yanında daha da geliştirir kendisini.

King_91
25.Haziran.2010, 21:24
Yıllarca sömürdünüz tüm anadolu takımlarının oyuncularını, aldınız en iyi oyuncularnı çürüttünüz. 2 günde yıldız dediğiniz adamlara 2 gün sonra yuh çekmeye başladınız.

bu laf saçma olmuş bence sonuçta her takım kendinden daha küçük takımların yıldız oyuncularını parayı basıp alır . bu bursaspor için de geçerli . kimse sürekli altyapıdan çıkardığı oyuncularla ilerlemiyor tamamen . barça bile bi dünya adam çürüttü . bursa da kendinden küçük takımların yıldız oyuncularını almıştır o zaman bursa sömürmüş mü oluyor diğer takımları ? bence bu sözünle bursa'yı savunmak adına ya da istanbul takımlarını sevmediğin için objektiflikten çıkmışsın .

Yavuz12
25.Haziran.2010, 21:39
Beşiktaş'ta 5 senelik imza!
Yeni bir kaleci de geldi! Beşiktaş Kulübü, sözleşme yenilediği kalecisi Hakan Arıkan ve Denizlispor'dan yeni transferi kaleci Cenk Gönen ile yarın düzenlenecek törenle sözleşme imzalayacak.

Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesinde yapılan açıklamada, iki kalecinin BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde saat 12.00'de düzenlenecek törende siyah-beyazlı kulüple medya önünde de sözleşme imzalayacakları bildirildi.

İmza töreninde Beşiktaş Kulübü'nün hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Ahmet Akpınar ile pazarlamadan sorumlu yönetim kurulu üyesi Hakan Aksoy'un hazır bulunacağı ifade edildi.

5 YILLIK İMZA

Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklama şöyle:

"Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderdiği yazıda Cenk Gönen'in Takımımız'a transfer olduğunu duyurdu.Cenk Gönen, Kulübümüz'le 5 yıllık sözleşme imzaladı."

Bu arada Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderdiği yazıda da, "Şirketimiz, Denizli Spor Kulübü kalecisi Cenk Gönen'in transferi ile ilgili bonservis fesih bedeli olarak kulübü ile 22.06.2011 tarihinde ve 23.06.2011 tarihinde iki taksit halinde ödenmek üzere toplam 1.000.000 avro ve futbolcumuz Emre Özkan takası karşılığında anlaşmaya varmıştır" denildi.

Kaynak:Sporx

Ahmet Göktaş
25.Haziran.2010, 21:40
ŞL de oynama fırsatını kolay kolay kimsenin tepeceğini zannetmem. Hele daha önce hiç oynamayan bir Sercan,Volkan ve Ozan'ın. Zaten gitmekte istemiyorlar. Ayrıca rakibine, oyuncu satmanın nedemek oldugunu bilen bir Bursaspor var. Yıllarca sömürdünüz tüm anadolu takımlarının oyuncularını, aldınız en iyi oyuncularnıı çürüttünüz. 2 günde yıldız dediğiniz adamlara 2 gün sonra yuh çekmeye başladınız. O yüzden öyle allandıra ballandıra anlatmak. Herkes neyin ne oldugunu biliyor. Herkese göre kendi takımı büyüktür.

Ama herkes satılabilir. Parayı veren düdüğü çalar. Tabatalara 8 milyon verdikten sonra gözünüz açıldı. Ama bizde öyle takımımızın yıldızlarını 3-5e satacak bir başkan yok. Sizde bu düşünceden kurtulun. Kabul etsenizde etmesenizde Sütten ağzınız yandı diye bizden oyuncu isterken çerez parasına oyuncu almak çok zordur.

Satmasaydı Yıllarca o anadolu takımlarıda. Bu üç büyük takım eğer çok isterseler ve çok ihtiyaçları olursa seve seve alırlar Bursadan 3 oyuncuyuda kusura bakma. Tabata'ya 8'de veririz 10'da. Oynatırız da oynatmaıyz da keyif bizim.

Bursasporlular bir şampiyonluk ile büyük rüyalara daldı. Tabi Holosko,Tello, Zapo kesmiyor artık. Dünyaca ünlü yıldızların Bursa'ya geliceğini sanıyorsunuz ve beklentiler büyük , nede olsa kosskoca 6 maç oynayacak CL'de Bursa.

Ama Bursaspor yönetimi biliyor gelmeyeceğini kalburüstü yabancıların Bursa'ya. Holoskoyada fit olurlar Tello'ya da.

Siz sanıyor musunuz ki Fener,Galatasaray ve Beşiktaş çoook isteyip de alamadılar Sercanı ?

Bu kulüpler sırf bir inat için Mehmet Topuz için 10 milyon euroları gözden çıkardılar. Sırf inat için diyorum bak. Sonuçta biri aldı oyuncuyu ama mehmet Topuz Beşiktaşı istese son anda , o Fenerin verdiği parayı Beşiktaş verecekti Kayseriye.

Yani bu takımlar istediği an istediği kadar parayı verip alabilirler Sercanıda Volkanı da Ozanı da. Bursa dahil tüm Anadolu kulüpleri yıllarca 1-2 milyon euro paraya hemen atladılar. Sonrasında 3 büyükler ister oynatır isterse antrenman bile yaptırtmadan tesislerde oturtur. Kendi keyifleri.

Çok merak ediyorum bu sene Sercan Volkan Ozan üçlüsünden bir veya iki tanesini üç büyüklerden biri alınca bu kadar atıp tutan Bursa'yı üç büyüklere rakip görebilen arkadaşlar ne cevap verecekler o zaman.

Yavuz12
25.Haziran.2010, 22:31
Satmasaydı Yıllarca o anadolu takımlarıda. Bu üç büyük takım eğer çok isterseler ve çok ihtiyaçları olursa seve seve alırlar Bursadan 3 oyuncuyuda kusura bakma. Tabata'ya 8'de veririz 10'da. Oynatırız da oynatmaıyz da keyif bizim.

Bursasporlular bir şampiyonluk ile büyük rüyalara daldı. Tabi Holosko,Tello, Zapo kesmiyor artık. Dünyaca ünlü yıldızların Bursa'ya geliceğini sanıyorsunuz ve beklentiler büyük , nede olsa kosskoca 6 maç oynayacak CL'de Bursa.

Ama Bursaspor yönetimi biliyor gelmeyeceğini kalburüstü yabancıların Bursa'ya. Holoskoyada fit olurlar Tello'ya da.

Siz sanıyor musunuz ki Fener,Galatasaray ve Beşiktaş çoook isteyip de alamadılar Sercanı ?

Bu kulüpler sırf bir inat için Mehmet Topuz için 10 milyon euroları gözden çıkardılar. Sırf inat için diyorum bak. Sonuçta biri aldı oyuncuyu ama mehmet Topuz Beşiktaşı istese son anda , o Fenerin verdiği parayı Beşiktaş verecekti Kayseriye.

Yani bu takımlar istediği an istediği kadar parayı verip alabilirler Sercanıda Volkanı da Ozanı da. Bursa dahil tüm Anadolu kulüpleri yıllarca 1-2 milyon euro paraya hemen atladılar. Sonrasında 3 büyükler ister oynatır isterse antrenman bile yaptırtmadan tesislerde oturtur. Kendi keyifleri.

Çok merak ediyorum bu sene Sercan Volkan Ozan üçlüsünden bir veya iki tanesini üç büyüklerden biri alınca bu kadar atıp tutan Bursa'yı üç büyüklere rakip görebilen arkadaşlar ne cevap verecekler o zaman.

Söylediklerine katılmıyorum.İbrahim Yazıcının şöyle bir sözü vardı,ocak ayındaki transfer dönemi bitmişken,

"Sene başında Sercan ı veya Volkan ı satıp,borçlarımızı hafifletebilirdik;ama şimdi üst sıralarda değil,15 veya 16. olurduk."

Eğer ki Sercana veya Volkana para vereceklerse ve normal değerlerinin 5-6 katına gideceklerse o takımlardan birine buyursunlar gitsinler.Ben büyük kulüpler alamaz demiyorum.Alırlar ama özellikle son paragrafın,alınma ama biraz gülünç geldi bana.Çünkü bu oyuncuları daha temin de söylediğim gibi çok büyük paralar vermeleri lazım.Böylece bizim gibi arkadaşlar o kulüplere gidince o büyük meblağlara çok da cevap vermemize gerek kalmayacak gibime geliyor...

Ahmet Göktaş
25.Haziran.2010, 23:13
Çook büyük fiyatlar dediğim sadece sizlerin hayali. Bugün Arda Turan 15-20 milyonluk teklif gelse gidecek. Arda'nın 15 olduğu yerde Sercanın en fazla 5 , Volkan ve Ozanın değerleri toplam 5'tir.

Ama öyle bir abarttıki basınımız , malesef Bursalı arkadaşlarda Sercanı 15e , Volkanı 10'a falan satacaklarını sanıyorlar o yüzden hep çoook büyük rakamları hayal ediyorlar. Ama gerçekçi olalım Avrupada kimse Sercana 5'ten fazla vermez.

Ve bu yüzden bu üç oyuncu da büyük ihtimal bu sene en kötü ihtimal devre arası 3 büyük kulübün kadrolarında bulunuyor olacak.

LaigLeNoiR
26.Haziran.2010, 14:46
Sercan ve Guti transferleri %99 bitti.

İkisi de önümüzdeki günlerde Kartal olacak.

bjk_melo_151
26.Haziran.2010, 15:03
Sercan ve Guti transferleri %99 bitti.

İkisi de önümüzdeki günlerde Kartal olacak.

haberi yayınlayan kaynak var mı?

KaPaLı
26.Haziran.2010, 15:11
Forza'dır kesin : )

%99 bitti diyen çok transfer gördük. Bursa'nın Sercan'ı ucuza bırakacağını sanmıyorum.

Ahmet Göktaş
26.Haziran.2010, 15:13
Ucuza olduğunu nerden biliyon isot :D Holosko+Zapo karşığında :)

Addolorato
26.Haziran.2010, 15:16
Beşiktaş'ın Guti'ye ihtiyacı yok bence ona verecekleri maaş ile iyi bir santrafor alsalar daha iyi olur. Fakat Guti gelirse ligimiz için kötü olmaz :D.

KaPaLı
26.Haziran.2010, 15:20
Ucuza olduğunu nerden biliyon isot :D Holosko+Zapo karşığında :)

Çok pahalıymış. Geçen sene 10 milyon € istiyolardı Sercan için. Zapo'yu oynatmıyolar bile Bursa'da. Holosko içinde Sercan'dan vazgeçmezler.

LaigLeNoiR
26.Haziran.2010, 15:21
Kaynak, yönetimin içinde bulunan bazı basın mensupları.

Sercan transferi için Zapo + Holosko + bir miktarda para verilecek. Yabancı sayısının fazla olması ve 2 yabancıdan kurtulup yerli bir santrafor transfer etmiş oluruz. Tamam Holosko gibi bir oyuncuyu ben Sercan'a tercih ederim ancak. Değişiklikte fayda var. Belki de Sercan bizim için uzun yıllar ilaç olur.

Bursa yönetimi de zaten Holosko + Zapo + para istiyor. Beşiktaşta bunu vermeye razı olacak en sonunda.

Guti ile her konuda anlaşıldı zaten, sadece sponsor aranıyor şu anda. Quaresma için yönetim kesenin ağzını hayli fazla açtı ve o transferi sponsorsuz olarak gerçekleştirdi. Ancak Guti transferinde sponsorların devreye girip transferin son bulması an meselesi.

Ahmet Göktaş
26.Haziran.2010, 15:26
Çok pahalıymış. Geçen sene 10 milyon € istiyolardı Sercan için. Zapo'yu oynatmıyolar bile Bursa'da. Holosko içinde Sercan'dan vazgeçmezler.

Sercan bitti sayılır artık demekki anlaşmışlar Holosko ve zapo karışığında :) belki bide Tello.

Sercan'a 10 milyon isteyebilirler ama 7.5'a satarlar. Sercan 10 ise zaten Arda 35 milyon olur yani o kadar olmaz kesinlikle :)

Neyse 1-2 güne açıklanır o zaman anlıcaz kim gitmiş kim kalmış.

CeNTeR_TR
26.Haziran.2010, 15:35
Beşiktaş eğer Sercan transferini gerçekleştirirse elindeki fason yabancılardan kurtulmuş olacak ki buda Beşiktaş için büyük bir artı olacak :)

LaigLeNoiR
26.Haziran.2010, 15:37
Sercan 10 değil 12 milyon euro.

Holosko + Zapo yaklaşık 12 milyon euro ediyor.

Ahmet Göktaş
26.Haziran.2010, 15:38
Evet zaten bu transferde Sercan'ın gelmesinden çok eldeki vasat yabancıları da elden çıkararak Sercanı almış olmamız.

Hem kontejyan açıldı hem Sercan geldi hemde takımın kalite ortalaması arttı böylece.

Ahmet Göktaş
26.Haziran.2010, 15:39

Alınış fiyatlarına göre hesaplıyorsun sanırım. Bence şuanda Holosko'yu 3 ten yukarı , Zapo'yu da 2'den yukarı satamayız.

nerazzuri
26.Haziran.2010, 15:43
Holosko ve Zapo taş çatlasa 6 milyon € yu geçmez.

Siz Beşiktaşlıların da söylediği gibi '' vasat yabancılar ''

LaigLeNoiR
26.Haziran.2010, 15:50
Ben asla vasat demiyorum. Önceki mesajımda da dediğim gibi ben olsam Sercan'ı Holoskoya tercih etmem ancak ortada yabancı kalabaliği var ve eldeki yabancılardan teklif alan yabancı sayısı az. Bunlardan birtanesi de Holosko ve Zapo. Ayrıca Zapo bu sene Bursaspor'da çok işe yaracayacaktır. Şampiyonlar Liginde tecrübeli oyuncu ihtiyacını böyle karşılamaya çalışıyor Ertuğrul hoca da.

KaPaLı
26.Haziran.2010, 15:52

Holosko + Zapo = 12 milyon €

Nasıl oluyo bu matematik : )

LaigLeNoiR
26.Haziran.2010, 16:18
Aldığımız ücretlerden bahsediyorum ben.

Crocodile1963
26.Haziran.2010, 23:59
"Şimdi niye satayım?"
Bursaspor`un genç oyuncuları Sercan, Volkan ve Ozan İpek ile ilgili transfer söylentilerini yanıtlayan Yazıcı, "O dedikodular bugüne kadar hiç bitmedi. Bunlar hep konuşulan isimler. Çok daha zor şartlarda bu arkadaşları muhafaza ettik. Herkes satacağımızı sanıyordu, satmadık. Şimdi niye satayım? Satmam için daha iyi birşey yapmam lazım. Ancak Bursa, `Helal olsun, iyisini yaptı` der, o zaman düşünürüm" dedi.

Zapo + Holosko 12 M € ediyorsa daha konuşmaya gerek yok. Başkan söylemesi gerekenleri söylemiş zante. . .

Yavuz12
27.Haziran.2010, 01:13
Demekki Sercan %99 bitmemiş...

El Barto
27.Haziran.2010, 01:16
Zamanında Kayseri'nin yaptığı gibi bilboardlara ilan verilir mi acaba? :D

TR.CaPTaiN
27.Haziran.2010, 01:29
Sercan eğer bu sene satılacaksa alışveriş için en mantıklı takım Beşiktaş gibi duruyor. Elindeki yabancılardan kurtulmak isteyen, yerli oyuncularla kadrosunu güçlendirmek isteyen bir Beşiktaş var. Alışveriş yapılacak muhtemel diğer takımlara bakıldığında; Fenerbahçe hücuma 1 yabancı forvet düşünüyor, Galatasaray bu sene fazla para harcamayı düşünmüyor. Ben, Sercan'ın Bursa tarafından çok iyi reklamının yapıldığını düşünüyorum. Her ne kadar potansiyeli olsa da ortada bu sezon 4 gol atmış bir Sercan var. Hızıyla önplana çıksa da diğer konularda sıkıntıları var. Şuan ismi futbolundan önde.

Beşiktaş'ta Ferrari, Sivok, Toraman gibi oyuncular varken Zapo'ya pek ihtiyaçları yok, elden çıkarmaya kalktığında da ciddi bir bonservis bedeli alınamayacağından gözden çıkarılabilir. Holosko'nun burda küçümsendiği kadar basit bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. En azından kendi takımımda Holosko olsa Sercan karşılığında düşünmeden verilsin demem. Ama şuan şartlar Holosko + Zapo = Sercan takası için uygun gibi gözüküyor. Her iki taraf için de karlı olabilir.

Guti belki 1-2 sene oynar ama oynadığı dönemde çok faydalı olur. Ortasahadan oyunu çok iyi yönlendiren, sıkışan oyunu açabilecek kaliteli bir oyuncu. Bonservisinin de olmadığı hesaba katılırsa mantıklı transfer olur.

KanaKe
27.Haziran.2010, 13:53
Zamanında Kayseri'nin yaptığı gibi bilboardlara ilan verilir mi acaba? :D
Versinler sonrada Fener'e gelir :D

Ahmet Göktaş
27.Haziran.2010, 15:09
Yabancı sınırlaması kalksa ne Sercanın adı duyulur artık ne Volkan. Giderler en fazla Kayseriye. Yada 2-3 milyona Avrupaya.Sanmayınki senede 5-6 gol ortalaması ile oynayan Sercan 3 büyükler için bulunmaz oyuncu.

nerazzuri
27.Haziran.2010, 15:28
Yabancı sınırlaması kalksa ne Sercanın adı duyulur artık ne Volkan. Giderler en fazla Kayseriye. Yada 2-3 milyona Avrupaya.Sanmayınki senede 5-6 gol ortalaması ile oynayan Sercan 3 büyükler için bulunmaz oyuncu.
Abartma, birileri yüceltiyor diye çok küçümsüyorsun.

Şu an 3 büyükler içinde bulunmayan hint kumaşı. Eğer ondan bir tane daha olsa havada kapılırdı, hepsi harıl harıl onu transfer etmenin yollarını arıyor.

Ahmet Göktaş
27.Haziran.2010, 15:31
Dikkat edersen yabancı sınırlaması kalksa diyorum. Yabancı sınırlaması olmasa kimse 3-4 gol atabilen ve son vuruş kabiliyeti 0 olan bir oyuncunun peşinde koşmaz , gider 4-5 milyon verip çok daha kalitelisini alır Bobo gibi.

GeNç KaRTaL
27.Haziran.2010, 15:37
Yabancı sınırlaması olmasa ben de Holosko'yu Sercan'a asla tercih etmezdim.

nerazzuri
27.Haziran.2010, 15:39
Dikkat edersen yabancı sınırlaması kalksa diyorum. Yabancı sınırlaması olmasa kimse 3-4 gol atabilen ve son vuruş kabiliyeti 0 olan bir oyuncunun peşinde koşmaz , gider 4-5 milyon verip çok daha kalitelisini alır Bobo gibi.
Önümüzdeki -en az- 4-5 sene için bu uygulamanın kalkmayacağı için 3 takım içinde bulunmaz bir forvet.Ayrıca kalksa bile 3 büyüklerin yine peşinden koşacağı bir forvet Sercan. Her ne demiş olursan ol kimse 3-4 gol atabilen ve son vuruş kabiliyeti 0 olan bir oyuncunun peşinde koşmaz diyerek küçümsüyorsun.

Ayrıca bana göre, altını çiziyorum bana göre, tartışma uzamasın diye. Sercan, Bobo'dan daha kalitelidir.

Ahmet Göktaş
27.Haziran.2010, 15:40
Kesinlikle.

eXcitinG
27.Haziran.2010, 15:41
Sercan iLe Bobo yu da kıyasLadınız ya PES doğrusu. Yahu özeLLikLeri tamamen farkLı iki oyuncu bu isimLer. HoLosko iLe Sercan ı kıyasLarsın da Bobo iLe neyini kıyasLıyorsun onu anLamadım. Bobo farkLı tip bir forvet Sercan farkLı bir forvet. Yapmayın yahu.

TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Haziran.2010, 15:53
TRT spikerleri der ya hep fuleli :n: Sercan oyle bi adam iste.

GeNç KaRTaL
27.Haziran.2010, 16:08
CLEMENT RİZESPOR`DA

http://resim.haber1903.com/Manset/Gclemente.jpg

Beşiktaş`ta denenmek üzere Türkiye`ye getirilen Gana Premier Ligi`nin Heart Of Lions takımı futbolcularından Clement Aboagye Rizespor ile 5 yıllık anlaşma yaptı.

Yabancı kontejyanın dolu olmasından dolayı Rizespor`a verilen Aboagye Clement`inin sözleşmesine şart koyan Beşiktaş kulübü, eğer futbolcunun performansını sezon içerisinde beğenilirse Rizespor`da 2 yıl oynadıktan sonra 600 bin dolar ödeyerek futbolcuyu transfer edebilecek.

20 yaşındaki Nijerya uyruklu Gana vatandaşı olan Aboagye geçtiğimiz sezon forma giydiği 12 maçta 19 gol atma başarısı göstermişti.

- HABER1903 -

goosfraba
27.Haziran.2010, 16:10
artık bu tür transferlerin olması şart. beşiktaş'ı kutlamak gerek.

Addolorato
27.Haziran.2010, 16:15
Yanlız Rizespor aldı adamı :D.

goosfraba
27.Haziran.2010, 16:18
Yanlız Rizespor aldı adamı :D.

olsun, iyi performans gösterirse 600 bin dolara beşiktaş istediği anda alabilir :)

LaigLeNoiR
27.Haziran.2010, 17:23
Sercan falan gelmesin gerek yok artık. Bu kadar Bursanın olayı abartmasına gerek yok.

Holosko da kalsın.

Zapo'yu da kiralayın gitsin. Kiralık olarak Zapo'yu isteyen çok takım olur.

ozaniel
27.Haziran.2010, 18:07
Sercan kapalı savunmalara karşı etkili olmaz, daha çok kontra-atak oyuncusu. Kuvvetli değil, son vuruşları da iyi değil. Bence Beşiktaş Bursa'dan oyuncu alacaksa Ozan İpek'i almalı. Kanatlarda Türk olarak bir tek Nihat'la Ekrem Dağ var şu an. Ozan İpek son vuruşları iyi, kuvvetli (bir omuzda yıkılmaz) ve bana göre Beşiktaş'ın kalitesinde bir oyuncu.

footballer33
27.Haziran.2010, 20:20
Sercan kapalı savunmalara karşı etkili olmaz, daha çok kontra-atak oyuncusu. Kuvvetli değil, son vuruşları da iyi değil. Bence Beşiktaş Bursa'dan oyuncu alacaksa Ozan İpek'i almalı. Kanatlarda Türk olarak bir tek Nihat'la Ekrem Dağ var şu an. Ozan İpek son vuruşları iyi, kuvvetli (bir omuzda yıkılmaz) ve bana göre Beşiktaş'ın kalitesinde bir oyuncu.

Aynen katılıyorum. Sercan'ı almaya uğraşacağımıza maliyeti daha düşük olan Ozan İpek veya Volkan Şen'i tercih etmeliyiz.

titates1
27.Haziran.2010, 20:33
Bursa bence bu 3 oyuncusunu da satmayacak , satarlarsa çok saçma olur , şampiyon olmuş takımsın neden takımının en önemli 3 oyuncusunu satasın ki ? veya birini - ilk senelerdeki mehmet topuz - gökhan ünal olayına döner geldi-gitti olur , Bursa da kalırlar(kalmalılar)

GeNç KaRTaL
28.Haziran.2010, 01:57
Guti'yi düşünmüyormuş yönetim o meşhur resimdem dolayı.:icon_confused:

http://www.medyabjk.com/haber/robinho-icin-teklif-yapildi/2523992/

izmer96
28.Haziran.2010, 02:07
Guti'yi düşünmüyormuş yönetim o meşhur resimdem dolayı.:icon_confused:

http://www.medyabjk.com/haber/robinho-icin-teklif-yapildi/2523992/ (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.medyabjk.com%2 Fhaber%2Frobinho-icin-teklif-yapildi%2F2523992%2F)

Eger Baskan sag gosterip sol vurma adina bir konusma yapmadiysa Guti'nin bu resimlerini yeni gormusler demek oluyor cunku gecen hafta ici itibariyle ile transfer sona ermisti Guti ile %100 anlasilmisti sadece pesin verilicek para icin sponsor araniyordu , belkide sponsor bulunamadigi icin uretilmis bir bahanede olabilir bu resim mevzuu

LaigLeNoiR
28.Haziran.2010, 02:17
Resim mevzusu çözüldü. Neyin ne olduğu anlaşıldı. Şu anda basın soğutmaya çalışıyor bence piyasayı.

KaPaLı
28.Haziran.2010, 02:42
Resim konusu belli oldu.

Guti erkekle değil kız kardeşiyle öpüşüyomuş. Gay değilmiş yani.

http://fanatik.ekolay.net/Foto-finis_3_Detail_33_182259.htm

Haberin linki..

GeNç KaRTaL
28.Haziran.2010, 02:51
Resim mevzusu çözüldü. Neyin ne olduğu anlaşıldı. Şu anda basın soğutmaya çalışıyor bence piyasayı.

Basın değil abi.Direk kendi ağzıyla söylüyor Yıldırım Demirören.Verdiğim linkte aşağıda video var.Oradan seyredebilirsin.

Eger Baskan sag gosterip sol vurma adina bir konusma yapmadiysa Guti'nin bu resimlerini yeni gormusler demek oluyor cunku gecen hafta ici itibariyle ile transfer sona ermisti Guti ile %100 anlasilmisti sadece pesin verilicek para icin sponsor araniyordu , belkide sponsor bulunamadigi icin uretilmis bir bahanede olabilir bu resim mevzuu

Dediğin gibi olabilir Remzi abi.Çünkü öne sürdüğü neden çok saçma.Guti'den bahsediyoruz.O resimdeki erkek olsa kaç yazar.

Alicanfmfan
28.Haziran.2010, 03:04
Bu basın yapıo zaten her transferin bir acıgını bulup ekliyor satmak adına.

Elano'yu da demişlerdi ama yürekleri yetmedi resimleri koyamadı , sıkıyosa koysunlardı bide :zuhaha:

KaPaLı
28.Haziran.2010, 03:06
Ben gördüm Alican resimleri :n: Elano fena şeyler yapmıştı :D Buzlama bile yapılmaz ona :p

bjk4ever
28.Haziran.2010, 11:43
Ayrica bu gay korkusu nedir anlamadim (ki gay degil zaten). Adamin ozel hayati kardesim, size ne yahu? Ciddi bir suc islemis olsa anlarim, vazgecersin, ama sahada ne yaptigina bakmak lazim. Saha icinde veya disinda isiyle ilgili disiplinsizlik mi yapmis? Adamin cinsel tercihi kendisini baglar, ozel hayatina girer, kimse karisamaz. Ki bu medeniyetten uzaklik niye anlamak mumkun degil. Halktan biri dese anlarim, cahildir, bilmez fasa fiso, ama koskoca BJK abskani veya yoneticileri, yani belirli bir basariyi yakalamis, belirli egitim kultur seviyesi olan, is hayatinda basarili sosyal statusu yuksek olan insanlar bunlar. Kaldi ki medya'dan bu korku niye anlamadim, medya isterse sabaha kadar yazsin, Guti iyi oyuncuysa cikar sahada verir cevabini oynadigi futbolla.

nouma16
28.Haziran.2010, 11:43
TRT spikerleri der ya hep fuleli :n: Sercan oyle bi adam iste.

fuleli olması için; saçlarının uzun olup, kanatta oynayıp, numarasıda 7,11,77 gibi dikkat çekici olması lazım:D

nerazzuri
28.Haziran.2010, 11:47
Zamanında Nouma'yı apar topar göndermelerinin cezasını çekiyorlar işte böyle. Bir olaya kalkıştılar 2 oyuncudan oldular. Şimdi de Guti'den.

Ve daha kimbilir kimlerden olacaklar.

ozaniel
28.Haziran.2010, 14:17
Zaten Schuster takımı görene kadar transfer olmayacak. Ben açıkçası Delgado varken o bölgeye yeni bir oyuncu gerektiğini düşünmüyorum.

nerazzuri
28.Haziran.2010, 14:23
Zaten Schuster takımı görene kadar transfer olmayacak. Ben açıkçası Delgado varken o bölgeye yeni bir oyuncu gerektiğini düşünmüyorum.
Açıkcası bende artık Degado'yu yetersiz buluyorum. Yeni bir kan lazım oraya.

LaigLeNoiR
28.Haziran.2010, 14:49
Delgado ve Quaresma antrenmanlarda inanılmaz performans sergiliyorlarmış.

Aşk-ı Şehir
28.Haziran.2010, 15:03
Beşiktaş aslında şu an tam 4-2-3-1 takımı.

-----------Rüştü-------------
-Ekrem--Toraman--Ferrari---Üzülmez (İsmail)
--------------------------------
-------Ernst---Uğur---------
-Hilbert---Delgado---Quaresma-
------------Bobo-----------------

anil luque
28.Haziran.2010, 15:06
Yazdığın kadro çok mantıklı.. Ugur'un yerine Necip olur , Hilbert beke geçer Nihat oyuna girer. Olmadı Holosko oynar Tello var Fink var. Sanki iyi bir kadromuz oldu

bjk4ever
28.Haziran.2010, 16:56
Ben daha ziayde 4-4-2 oynariz diye dusunuyorum, cunku Schuster cift forvet oynatan biri ve Nihat sag acikta curuyup gider.

-----------------------Rustu------------------------

Ekrem------Toraman----Ferrari----------Ismail

Hilbert--------Ernst-----Delgado--------Quaresma

----------------Nihat-------Bobo-------------------------

En buyuk sikinti elbette stoperde Sivok-Ferrari ikilisinin bozulmasi. Cesitli kombinasyonlar mumkun, Quaresma 2 kanatta da oynayabilir, orta sahayi saglam tutmak icin Fink gireiblir takima, boylece Delgado kanat veya forvete kayar, Ismail one de alinip (Ibo beke) Q7 sag kanada gecebilir, hatta istersen arkasina Hilberti koyabilirsin.

eng1n
28.Haziran.2010, 17:13
Ben daha ziayde 4-4-2 oynariz diye dusunuyorum, cunku Schuster cift forvet oynatan biri ve Nihat sag acikta curuyup gider.

-----------------------Rustu------------------------

Ekrem------Toraman----Ferrari----------Ismail

Hilbert--------Ernst-----Delgado--------Quaresma

----------------Nihat-------Bobo-------------------------

En buyuk sikinti elbette stoperde Sivok-Ferrari ikilisinin bozulmasi. Cesitli kombinasyonlar mumkun, Quaresma 2 kanatta da oynayabilir, orta sahayi saglam tutmak icin Fink gireiblir takima, boylece Delgado kanat veya forvete kayar, Ismail one de alinip (Ibo beke) Q7 sag kanada gecebilir, hatta istersen arkasina Hilberti koyabilirsin.

bu yazdığın kadroda hilbert dahada etkili olur savaşan bir oyuncu iyi de geri geliyor 4-4-2'nin sağında etkili olur ama 4-2-3-1'in sağında sıkıntı çekebilir.

KanaKe
28.Haziran.2010, 17:45
gutinin o resmi 2-3 senelik resim görmeyen kalmadi yönetim daha yenimi görmüs :)

RasAnt
28.Haziran.2010, 19:56
Delgado ernst bjkde ki beğendigim iki adam budur bu sene iyi bir performans sergileyebilir bjk, delgado q7 ernst orta saha güçlü forvet alsınlar,bide bobo iyi oyuncu değil kendini geliştiremedi bitti.

Fearless Coward
28.Haziran.2010, 20:07
gutinin o resmi 2-3 senelik resim görmeyen kalmadi yönetim daha yenimi görmüs :)
Basının saçmalamalarından birisi buda :D sanmam BJK yönetiminin yeni gördüğünü :)

izmer96
29.Haziran.2010, 12:05
"Hazır hissetmiyorum"

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in bile, "Teklif yaptık, ancak getirmek zor" dediği Manchester City'nin yıldız ismi Robinho, siyah-beyazlı kulüp konusunda net ve ironik bir yanıt verdi: "Teklifinize çok teşekkür ederim ama kendimi Beşiktaş forması giymeye hazır hissetmiyorum."Brezilyalı yıldız, Dünya Kupası için bulunduğu milli takım kampında yaptığı açıklamada, Beşiktaş defterini kapattığını açıkladı. Kartal'ın kendisine yaptığı teklife teşekkür eden yıldız futbolcu, şu an için Türkiye'ye gelme gibi bir niyetinin bulunmadığını vurguladı.
Robinho, Manchester City'den ayrılmayı düşündüğünü de tekrarlayarak, istemesi halinde Barcelona'ya gidebileceğini, aksi taktirde Brezilya'da, Santos takımında kalacağını ifade etti.

KanaKe
29.Haziran.2010, 12:06
Adam Brezilya ligini Türkiye'ye tercih ediyorsa daha fazla ugrasmanin alemi yoktur ne hali varsa görsün Brezilya'da :)

anilton
29.Haziran.2010, 12:10
Robinho Beşiktaş'a saygı duyduğunu ancak şuanda Türkiye'de oynamak gibi bir düşüncesinin olmadığını açıkladı;

http://www.youtube.com/watch?v=JUUzi1wdnVQ

KanaKe
29.Haziran.2010, 12:23
Robinho Beşiktaş'a saygı duyduğunu ancak şuanda Türkiye'de oynamak gibi bir düşüncesinin olmadığını açıkladı;

http://www.youtube.com/watch?v=JUUzi1wdnVQ (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2F watch%3Fv%3DJUUzi1wdnVQ)
vidyoyu yükleyen sahis bjk den teklif gelmedigini söyledigini yazmis. :)

LaigLeNoiR
29.Haziran.2010, 20:16
Sanıyorum Delgado bu sene tekrardan yıldızını parlatacak. Eğer kendine gelir ve iyi bir performans sergilerse 10 numaraya gerek kalmaz.

anilton
30.Haziran.2010, 14:23
Serdar Adalı'nın son açıklaması;

`` Şu aşamada yabancı transferini noktalamış bulunmaktayız. Yerli bir golcü konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Bu aşamada en çok gündemde olan isim Sercan Yıldırım. Fakat Bursaspor`lu yöneticiler ile daha önceki görüşmemizde bu oyuncu için herhangi bir ücret ödemeyeceğimizi belirtmiştik. Bursaspor`lu yöneticiler Holosko ve Tello ile görüşüp futbolculardan olumlu yanıt almışlar. Zapotoncy için ise oyuncu ile sürekli temas halindeler. Ama bir transfer gerçekleşcekse önce bizim ile görüşmeleri gerekiyor. Bizim Bursaspor`dan talep edebileceğimiz oyuncular belli. Eğer Bursaspor Holosko, Tello ve Zapotocny istiyorsa bize Sercan Yıldırım ve Ozan İpek`i ekstra ücret vermeden takas yöntemi ile transfer edebiliriz. Ancak bunun için Bursaspor`lu yöneticilerin bizim ile temas kurmaları şart.`` diyerek sözlerini tamamladı.

footballer33
30.Haziran.2010, 21:54
İŞTE BEŞİKTAŞ´IN GİZLİ BOMBASI!..

Quaresma´nın transferinden sonra yabancı transferinde çıtayı yükselten Beşiktaş´ta Robinho ve Guti´den sonra bir başka bomba isim daha ortaya çıktı.

http://www.macadogru.com/resimler/1117.jpg

İlk defa Macadogru.com´un açıklayacağı bu ismin Beşiktaşlı taraftarları çok heyecanlandırağı apaçık ortada...

- O İSİM THIERRY HENRY -
Yaptığımız araştırmalar sonucunda siyah-beyazlıların sır gibi sakladığı bu ismin Barcelona´da forma giyen 33 yaşındaki Fransız yıldız Thierry Henry olduğu öğrenildi.

Beşiktaş´ın gündemde olan transfer girişimleri Robinho ve Guti´nin yanısıra, çok uzun bir süredir gizliden gizliye Henry´nin transferi için uğraştığı ve büyük bir aşama kaydedildiği de gelen bilgiler arasında.

- SCHUSTER DE İSTİYOR -
Siyah-beyazlıların dünyaca ünlü yeni hocası Schuster´in takıma bir golcü istediği ve yönetimden gelen Henry haberleri üzerine oldukça mutlu olduğu, bu girişimleri desteklediği öğrenildi.

- BEŞİKTAŞ´IN ÖNÜNDE ÇOK ÇETİN BİR ENGEL VAR -
Fakat Beşiktaş´ın şu anda yabancı transferinde eli kolu bağlanmış durumda. Uzun süredir Henry için gizliden gizliye görüşmelerini sürdüren Beşiktaş, bu yolda çok büyük mesafeler kat etmesine rağmen, takımdaki yabancı fazlalığından dolayı kıpırdayamıyor.

- YALANLAMALAR STRATEJİK BİR HAMLE -
Bu sebeple de yönetimin, gündeme gelen isimlerle ilgili olarak sürekli "İlgilenmiyoruz" demesinin bir strateji olduğu, çünkü Beşiktaşlı yöneticilerin eldeki yabancıların değer kaybetmesini istemediği de bize gelen duyumlar arasında.

Bakalım Robinho, Guti ve Henry şeytan üçgeninde gidip gelen Beşiktaş yönetimi, bu 3 dünya yıldızından birisine Beşiktaş forması giydirebilecek mi?

Yoksa Beşiktaş taraftarı bu sene sadece Quaresma´yla mı yetinecek?

Gelişmeler Macadogru.com´da olacak... Bizden ayrılmayın!...

MACADOGRU.COM / ÖZEL HABER

anil luque
01.Temmuz.2010, 04:32
Sadece Quaresma ile mi yetinecek sözü çok saçma olmuş.. Henry gelirse mükemmel olur tabiki ligimizde müthiş iş yapar hem de sadece Q7 ile yetinmemiş olurz ..

titates1
01.Temmuz.2010, 09:41
Eğer biz de istiyorsak Henry'i beşiktaşın alması imkansız , diye bir yorum yazmıştım , ya gitmemiş , yada silinmiş , silindiyse kimseyi kırmak için söylemedim olası veya kesinleşmiş transfeleri yorumluyorum burda , doğal olarak beşiktaş şampiyonlar liginde oynasaydı tam tersi yorum yazacaktım

A.FaruK
01.Temmuz.2010, 09:50
Henry yi yollayacakya Barça artık tüm takımlarla yazarlar. Yarın Fenerde ertesi gün Cimbomda :)

eXcitinG
01.Temmuz.2010, 23:10
Resmi sitede Henry iLe iLgiLeniLmediğine dair resmi açıkLama geLdi.

LaigLeNoiR
02.Temmuz.2010, 02:19
Reyes ve Forlan ismi gündeme geldi ancak Schuster ikisininde bizim istediğimiz tarzda forvet olmadığını söyleyerek istememiş.

izmer96
02.Temmuz.2010, 09:59
Reyes ve Forlan ismi gündeme geldi ancak Schuster ikisininde bizim istediğimiz tarzda forvet olmadığını söyleyerek istememiş.

Schuster Ibrahimovic , Rooney falan istiyor demekki Forlan ve Reyes i istememis :)

Aşk-ı Şehir
02.Temmuz.2010, 11:16

Murat amma yaptın. Sanki istese Forlan gelecek. :D

KanaKe
02.Temmuz.2010, 13:29
Reyes de gelmezki :D

Revolution
02.Temmuz.2010, 14:43
Quaresma geldikten sonra Reyes neden gelmesin ki? Patlama yapıp gidecek bir hali yok artık. Forlan için aynı şey geçerli değil Forlan çok üst düzey bir forvet. Sanırım Schuster döneminde Reyes Real Madrid'deydi. Eğer Beşiktaş paraya yüklüce bir kıyarsa Reyes'i Beşiktaş'ta görmek hayal olmaz bence :) Bu arada Forlan istenilen tarzda forvet değilse gerçekten Beşiktaş hangi gezegenden getirecek forveti :D

besiktas1903
02.Temmuz.2010, 15:16
Orhan Gülle Gaziantepspor´da

Kulübümüz Beşiktaş’tan 15 Ocak 1992 doğumlu genç oyuncu Orhan Gülle ile 4 yıllık anlaşmaya varmıştır. Orhan Gülle bügün ekibimizin kampına katılarak takımla birlikte çalışmalara başladı.

Yeni oyuncumuz Orhan Gülle’ye hoşgeldin diyor, kırmızı-siyahlı forma altında başarılar diliyoruz.

Gaziantep Spor Kulübü

Ahmet Göktaş
02.Temmuz.2010, 15:16
Reyes gelmez diye birşey gelir ama bize uygun bir oyuncu değil ne tam forvet ne tam kanat. O yüzden gerçek mevkisi forvet olan , uzaktan da şut atabilen hava toplarında etkili bir forvet gerekli.

Ahmet Göktaş
02.Temmuz.2010, 15:19
Şuanda footballpress'te Grafite haberleri çıktı. Footballpress çok sağlam bir kaynak ve boş sallamıyorlar ama Grafite iyi olmaz bence.

Ahmet Göktaş
02.Temmuz.2010, 17:19
Bursaspor`un gözde yıldızı Ozan İpek Haber1903`e özel açıklamalar yaptı.

Yıldız futbolcu yeni transferlerle güçlenen Beşiktaş`ta forma giymeyi çok istediğini ve Ertuğrul Sağlam`dan izin çıkması durumunda önümüzdeki sezon siyah beyazlı formayı giyeceğini açıkladı.

İşte Ozan İpek`in bomba açıklamaları ;

`` Ben Beşiktaş kulübünde oynamak istiyorum. İlk başlarda Bursaspor`da kalma planlarım vardı. Fakat daha sonra kararımı değiştirdim ve Beşiktaş`ta oynamak istediğimi yöneticilere ilettim. Beşiktaş bu yıl çok güçlü bir kadro kurdu. Quaresma transferi çok büyük bir olay. Bence bu sene şampiyonlukta en büyük favori Beşiktaş olacaktır. Menajerim şuanda Bursaspor yönetimi ile görüşüyor. Şuanda en büyük engelim Ertuğrul Sağlam`dır. Ertuğrul hocam izin verdiği an ben Beşiktaş`tayım. ``

- HABER1903 -

Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden Kullanılamaz. HABER1903

Hayret ne Sercan ne Volkan ne Ozan hiçbiri bir yere gitmez Bursa CL oynayacak diyordu arkadaşlar :)

footballer33
02.Temmuz.2010, 17:28
Bu açıklamalardan sonra Ozan kolay kolay kalmaz Bursa'da. Üste Sercan'ı da alır o çok konuşulan takası gerçekleştiririz bence. Golcü olarak da en kuvvetli aday şu an için Robinho. Reyes ve Henry haberleri balon çıktı. :)

bjk4ever
02.Temmuz.2010, 19:29
Robinho gelmez, ama Bursa'nin gencleri rest cekerse Bursa bu takasi yapmak zorunda. Ozan da saglam Besiktasli bildigim kadariyla, sanirim kocaman bir kartal dovmesi de var, sampiyonluk kutlamalarinda gormustum.

nerazzuri
02.Temmuz.2010, 19:58
Ozan kendini yakmak istiyor heralde, onu 2.ligden çekip yıldız yapan takımı bırakıp, Quaresma'nın yedeği olacak.

Süper karar.

C h A o S
02.Temmuz.2010, 20:01
Haber1903.com sallamış haberi.Ozan İpek yalanladı.

Bursaspor'un resmi internet sitesinden yapılan yazılı açıklamada, Ozan İpek'in, bir internet sitesinde yer alan, ''Ben Beşiktaş Kulübü'nde oynamak istiyorum'' ifadeleri ile verilen haberin, gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

TR.CaPTaiN
02.Temmuz.2010, 20:01
Ozan'dan büyük tepki!

Bursaspor'un genç oyuncusu Ozan İpek, Beşiktaş'ta oynamak istediği yönünde çıkan haberlere sert tepki gösterdi.

Bir internet sitesinde yer alan, “Ozan İpek Beşiktaş’a doğru” başlıklı haberde, Ozan İpek’in söylediği iddia edilen “Menajerim şuanda Bursaspor yönetimi ile görüşüyor. Ertuğrul hocam izin verdiği an ben Beşiktaş'tayım” sözleri yeşil – beyazlı camianın tepkisini çekti.

"SADECE BURSASPOR'U DÜŞÜNÜYORUM"

Böyle bir ifade kullanmadığını belirten Ozan İpek ise “Kesinlikle böyle bir konuşma yapmadım. Bursaspor’da çok mutluyum. Bu sezon sadece Bursaspor forması ile çıkacağım Şampiyonlar Ligi maçlarını düşünüyorum. Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe gibi kulüplerde tabi ki herkes oynamak ister. Ancak şu an benim buradan ayrılmam için başkanımın ve hocamın ‘Ozan biz şu kulüple anlaştık. Seni şu kulübe veriyoruz’ demesi lazım. Başka türlü benim ayrılmam mümkün değil” şeklinde konuştu.

BUNLAR KASITLI HABERLER

Ozan İpek’in menajeri Engin Kırkpınar da “Ozan için hiçbir kulüple görüşmemiz olmadı, olamaz da. Ozan’ın Bursaspor ile sözleşmesi vardır. Söz sahibi biz değil Bursaspor’dur. Bu haberler Bursaspor’u ve Ozan’ı yıpratmak için yapılmaktadır. Bursaspor Kulübü’nden habersiz kesinlik böyle bir adım atmamız söz konusu değildir” dedi.

Ligtv

anilton
02.Temmuz.2010, 20:03
BURASI HABER1903 BURDA YALAN HABER YOK !!!

- HABER1903 -

Haber1903 olarak okuyucularımıza duyurduğumuz "Ozan İpek Beşiktaş`a Doğru" başlıklı haberimiz büyük yankı uyandırırken, hiç istemememize rağmen Bursaspor cephesi ve özellikle Menajerini sıkıntıya sokmuş durumda...

Son Dakika gelişmesi olarak okurlarımız ile paylaştığımız bu haberin tek bir cümlesinde dahi Menajeri`nin iddia ettiği gibi yalan, çarptırılmış veya abartılmış hiçbir ifade yer almamaktadır...

Ayrıca Ozan İpek`in Menajerinin farklı bir yayın organına verdiği demeçte "Böyle Habercilik Olmaz" ifadelerini de şaşkınlık ile karşılıyor, hiç bilgisi ve haddi olmayan konularda yorum yapmamasını tavsiye ediyoruz...

Spor Kamuoyu ve Beşiktaş taraftarları Haber1903`ün bu zamana kadar yaptığı haberlerin sadece gerçekleri yansıttığını bilir ve takip eder.

İnternet üzerinden yayın yapan www.maraton.com.tr sitesininde bu haberimizin ardından tek taraflı istihbaratları ile Bursaspor resmi siteliğine soyunması da bizi son derece üzmüştür...

Haber1903 olarak yaptığımız tüm röportajlar kayıt altında olmakla birlikte, konunun uzaması karşı tarafı geri dönüşü olmayan sıkıntılara sokucaktır...

Saygılarımızla

Haberimiz ile ilgili iddiaların yeraldığı sitelerin linkleri aşşağıdadır.

http://www.maraton.com.tr/haberler/108163/ozan-ipek-besiktasi-istiyor-mu.html

http://www.bursaspor.org.tr/haberdetay.asp?yon_haber_id=11093

- HABER1903 -