View Full Version : Beşiktaş Transfer Haberleri
C h A o S
02.Temmuz.2010, 20:07
Haber1903 olarak yaptığımız tüm röportajlar kayıt altında olmakla birlikte, konunun uzaması karşı tarafı geri dönüşü olmayan sıkıntılara sokucaktır...
- HABER1903 -
Kayıtlar olduğu iddaa ediliyor.Ozan İpek ile bir görüntü varsa yayınlamalılar.
anilton
02.Temmuz.2010, 20:26
BUNU DA YALANLAYIN!
-HABER1903-
Haber1903`ün Ozan İpek ile ilgili yayınladığı haber spor kamuoyuna bomba gibi düştü. Futbolcunun menajeri haberimizin ardından yaptığı açıklamada bizi yalancılıkla suçlayarak ağır ithamlarla eleştirdi. Bursaspor resmi internet sitesinden yayınladığı açıklama ile iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, futbolcunun da haberin doğru olmadığını ifade eden sözlerine yer verdi.
Biz Haber1903 olarak yayın hayatımıza başladığımız ilk günden bu yana hiçbir zaman yalan ya da maksatlı bir haber yayınlamadık. Bugün de Ozan İpek ile yaptığımız tele röpörtajı hiç bir ifadeyi çarpıtmadan okurlarımıza duyurduk.
Ancak çeşitli internet sitelerinde aleyhimize yapılan haberler bizleri fazlasıyla rahatsız etti. Haber1903 olarak Milli Takımımızın formasını giymiş genç bir futbolcunun zor durumda kalmaması adına ses kaydını yayınlamakta tereddüt ettik. Ama gelinen noktada okuyucularımızın ve tek taraflı istihbaratla çalışan bazı meslektaşlarımızın güvenini sarsmamak adına Ozan İpek ile yaptığımız röpörtajın ses kaydını kamuoyuna sunuyoruz.
İşte Ses kaydı : http://www.1903tube.com/video/1451/Ozan_ipek_Roportaji.html
http://www.facebook.com/video/video.php?v=123410617702618&ref=mf
- HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden Kullanılamaz. HABER1903
aerysnmz
02.Temmuz.2010, 21:05
Montaj bu :D
http://www.youtube.com/watch?v=FPWgqRIhUHo
Crocodile1963
02.Temmuz.2010, 21:52
BJK neden etik kurallara uymuyor? Sözleşmeli oyuncuları ayartmaya çalışıyor :D
bjk4ever
02.Temmuz.2010, 21:56
Tello ve Holosko'yla gorustugunu aciklayan Bursa cok mu etik? Kaldi ki burda yonetimin yaptigi birsey de yok, bir sitenin bir oyuncuyla yaptigi roportaj var o kadar. Bildigim kadariyla su an gorusmeler de devam ediyor zaten, bu saatten sonra Ozan Ipek'in bize, Holosko ve Zapo'nun da Bursa'ya gitmesini bekliyorum, hatta Sercan ve Tello da katilabilir isin icine.
Crocodile1963
02.Temmuz.2010, 21:58
Tello ve Holosko'yla gorustugunu aciklayan Bursa cok mu etik? Kaldi ki burda yonetimin yaptigi birsey de yok, bir sitenin bir oyuncuyla yaptigi roportaj var o kadar. Bildigim kadariyla su an gorusmeler de devam ediyor zaten, bu saatten sonra Ozan Ipek'in bize, Holosko ve Zapo'nun da Bursa'ya gitmesini bekliyorum, hatta Sercan ve Tello da katilabilir isin icine.
Ben olsam Volkan'ı da katarım işin içine. . .
eXcitinG
02.Temmuz.2010, 21:59
VaLLa bence Ozan İpek bizim takımımız için gereksiz gibi duruyor. AsLında çok yetenekLi ama Quaresma nın soLda oynayacağını düşünürsek pek forma buLma şansı oLmaz gibi. Ama Quaresma yı sağda soLda Ozan gibi de bir sistem oLabiLir. Ama ona kadar ben voLkan ve Sercan ı tercih ederim.
Kim geLir biLinmez ama kesin oLan birşey varki Schuster HoLosko için de gidebiLir onayını verdikten sonra Bursaspor a gidecek BeşiktaşLı oyuncuLara karşı Bursaspordan bu 3 isimden birisi geLicek.
ozaniel
02.Temmuz.2010, 22:56
Kanatlarda Türk alternatiflerimiz sadece Ekrem ve Nihat. 6 yabancı kuralı nedeniyle ilerde illa ki Türk oyunculara ihtiyacımız olacak, bence Ozan İpek bayağı şans bulur ve o şansları kullanır.
Ahmet Göktaş
02.Temmuz.2010, 23:06
Bursa acemice davranıyor.Senin futbolun Beşiktaşa gitmek istiyorum diyor , sonra resmi sitenden yalanlıyorsun. Hiç mi düşünmüyor yöneticilier bir röportaj yapılırken sadece yazı ile olmaz ses kaydı alınır diye.
Şimdi ne diyecekler çok merak ediyorum. Haber1903 sallama bir haber zaten yapmaz , Erdem Ulus olmasa belki , ama Erdem Ulus gibi bir kurt medyacının olduğu medya kurluşunun yalan haber yapmayacağı ortada.
Hadi bakalım gelişmeleri izlemeye koyulalım şimdi.
HooijDonk07
02.Temmuz.2010, 23:14
Bursa acemice davranıyor.Senin futbolun Beşiktaşa gitmek istiyorum diyor , sonra resmi sitenden yalanlıyorsun. Hiç mi düşünmüyor yöneticilier bir röportaj yapılırken sadece yazı ile olmaz ses kaydı alınır diye.
Şimdi ne diyecekler çok merak ediyorum. Haber1903 sallama bir haber zaten yapmaz , Erdem Ulus olmasa belki , ama Erdem Ulus gibi bir kurt medyacının olduğu medya kurluşunun yalan haber yapmayacağı ortada.
Hadi bakalım gelişmeleri izlemeye koyulalım şimdi.
Çok emin konuştun bilmiyorum takip etmediğim için.Ama Ozan İpek'in BJK de oynamasını isterim nede olsa bizim okuldan Mezun :n: .
KaPaLı
02.Temmuz.2010, 23:19
Yanlız Bursa eğer Beşiktaş'ı bu ses kaydını delil olarak kullanarak, oyuncularını ayarttığına dair şikayet ederse Beşiktaş ceza alabilir. Tabi TFF bunu verebilirmi oda tartışılır :]
indie
03.Temmuz.2010, 00:14
Yanlız Bursa eğer Beşiktaş'ı bu ses kaydını delil olarak kullanarak, oyuncularını ayarttığına dair şikayet ederse Beşiktaş ceza alabilir. Tabi TFF bunu verebilirmi oda tartışılır :]
Haber1903 Beşiktaş'ın resmi bir uzantısı değil. En fazla kendi oyuncusuna ceza verebilir Bursaspor profesyonel davranmadığı için.
Ahmet Göktaş
03.Temmuz.2010, 01:17
Beşiktaş ile alakası olmayan bir durum ama belki Beşiktaş başvurursa Holosko ve Zapo ile nasıl anlaştıgını TFF'ye açıklamak zorunda kalabilir Bursapor.
bjk4ever
03.Temmuz.2010, 09:23
Ben gordugum ve dinledigim kadariyla Ozan Ipek BJK ile gorustum diye birsey demiyor? Sadece BJK'de oynamak istiyorum diyor??? Peki Bursa Tello ve Holosko ile anlastik diye soyleyince neden hukuk disi olmuyor da BJK yonetimin bagimsiz bir site roportaj yapinca ve orada oynamak istiyorum lafini koparinca hukuk disi oluyor?
bjk4ever
03.Temmuz.2010, 09:24
Ben olsam Volkan'ı da katarım işin içine. . .
Oyunculariniz BJK'de oynamak istediklerini gayet net bir sekilde soyledigine gore o da katilabilir, neden olmasin?
bjk4ever
03.Temmuz.2010, 12:24
Volkan Sen de ayni aciklamalari yapmisti, o yuzden cogul kullandim.
anilton
03.Temmuz.2010, 12:37
Şaka mı bu?Beşiktaş'a çamu atacağım diye ne yazacağınızı şaşırıyorsunuz...
Sizin oralarda transferi basın mı yapıyor?
KaPaLı
03.Temmuz.2010, 12:48
Banane yahu Beşiktaş'tan isterse 2-3 küme aşağıya düşürülsün. :] Çokta umrumda.
Yorum yapıyorum ve nasıl yazmam gerektiğini sizdende öğrenecek değilim. Şunu yazabilirmiyim diye izinde alma gereği duymuyorum.
http://forum.turksportal.net/vb/profile.php?do=editlist yazarsın KaPaLı diye görmezsin mesajlarımı. http://www.bursaspor.org.tr/ Burdada göremedim Holosko haberlerini. Yoksa Beşiktaş'tada basınmı yapıyo transferleri.
anilton
03.Temmuz.2010, 13:16
Banane yahu Beşiktaş'tan isterse 2-3 küme aşağıya düşürülsün. :] Çokta umrumda.
Yorum yapıyorum ve nasıl yazmam gerektiğini sizdende öğrenecek değilim. Şunu yazabilirmiyim diye izinde alma gereği duymuyorum.
http://forum.turksportal.net/vb/profile.php?do=editlist yazarsın KaPaLı diye görmezsin mesajlarımı. http://www.bursaspor.org.tr/ Burdada göremedim Holosko haberlerini. Yoksa Beşiktaş'tada basınmı yapıyo transferleri.
Ozan ile basın röportaj yapıyor.Ozan Beşiktaş'a gitmek istiyorum falan filan diyor;
Sen gelip burada Beşiktaş ceza alır diyorsun.Bunu hangi akla mantığa sığdırarak yapıyorsun kardeşim Allah aşkına bir açıklamasını yap...
Ben sana nasıl yazman gerektiği konusunda direktif vermiyorum,yazdığın şeyin ne kadar "mantıksız" olduğunu söylüyorum.Sananeyse sırf lak sokucam diye zorlama kendini bu kadar.
Sonra görmek istemiyorsan engelle diyosun.Yok yaa,ben burda küfür edeyim,görmek istemeyen engellesin,yok böyle bir şey.
Holosko ne alaka?
Beşiktaş yöneticisi Serdar Adalı söyledi; Tello ve Holosko ile Bursa anlaşmış diye...
LaigLeNoiR
03.Temmuz.2010, 20:53
Holosko + Tello X Ozan için değildir heralde sadece.
Öyleyse rezillik olur.
Ozan İpek BJK'ya gelirse yazık olur fazla forma bulamaz ancak Beşiktaş için ise iyi bir yedek olur. Oyuna düşünülmeden sokulup verim alınabilecek bir oyuncu.
World Hollow o1
03.Temmuz.2010, 21:03
Holosko + Tello X Ozan için değildir heralde sadece.
Öyleyse rezillik olur.
Ozan İpek BJK'ya gelirse yazık olur fazla forma bulamaz ancak Beşiktaş için ise iyi bir yedek olur. Oyuna düşünülmeden sokulup verim alınabilecek bir oyuncu.
Yedek kalmamı :) komik olmayın.
Adam bu sene ŞL'de top oynayacak Beşiktaş'ı bu senelik ne yapsın :)
“ İnanılmaz bir başarı yakaladığımız Bursaspor forması ile Şampiyonlar Liginde oynama düşüncesi bile beni şimdiden heyecanlandırıyor. Bu yıl da büyük zaferlere imza atmaya hazırlandığımız şu günlerde taraftarlarımızın transfer dedikodularına itibar etmemelerini rica ediyorum…”
LaigLeNoiR
03.Temmuz.2010, 21:11
Ozan bu kadroda nerede oynayacak merak ediyorum ben. Quaresma ve Hilbert boşuna mı alındı ?
Komik bir tarafı yok ayrıca yazdıklarımın sadece gerçekler.
ŞL'de oynasınlar bakalım. Bu yorumlar antipatik yapıyor yalnız artık Bursa'yı.
World Hollow o1
03.Temmuz.2010, 21:18
Yapcak birşey yok seneler sonra gelen bir olay bursaspor'un kimseye kendini sempatik veya sevdirme gibi bir çalışması uygulaması yok onlar zaten kendilerine yetiyorlar, yettikleri için başarıyı sağladılar zaten..
Quaresma geçen sezon toplasan 10 maç oynamadı adam gibi neyin Quaresmasından bahsediyorsun burada oynayacağı ne malüm? ki ozan geçen seneki performansıyla silip süpürür..
LaigLeNoiR
03.Temmuz.2010, 21:25
Anladım Quaresma Ozan'ın yedeği olarak bekler diyorsun. Mantıklı.
BaGa TaRKaN
03.Temmuz.2010, 21:41
7M Euro Bonservisle Yedek İçin Aldık Galiba:n:
Fearless Coward
03.Temmuz.2010, 21:52
O anlamda demiyordur Ozan sol tarafta oynuyor Quaresma ise ise sağ tarafta :)
Ahmet Göktaş
03.Temmuz.2010, 21:57
Yapcak birşey yok seneler sonra gelen bir olay bursaspor'un kimseye kendini sempatik veya sevdirme gibi bir çalışması uygulaması yok onlar zaten kendilerine yetiyorlar, yettikleri için başarıyı sağladılar zaten..
Quaresma geçen sezon toplasan 10 maç oynamadı adam gibi neyin Quaresmasından bahsediyorsun burada oynayacağı ne malüm? ki ozan geçen seneki performansıyla silip süpürür..
Kusura bakma komiksin. Nedir bu Quaresma'ya gareziniz yahu ? Toplasan 10 maç oynamamışmış İNTERDE ! Sanki Almeria falan der gibi İnterden bahsediyoruz.
Quaresma 4 sene top oynamasın Ozan hertürlü yedeğidir Quaresmanın.
Bursa ŞL oynayacak diyor herkes, anlamıyorum FİFA , Bursaya 6 yıl üst üste ŞL oynama garantisi mi verdi ? Bu sene 6 maç oynar , sonrasında Avrupayada gidemezse birdaha Star'dan izler maçları.
Ama Beşiktaşa veya herhangi büyük bir takıma gider bu sene oynamaz ama her 2 senede bir ŞL oynar.
Ayrıca burda oynayacağı ne malum demişsin ya, bende sana sorarım BURADA OYNAMAYACAĞI NE MALUM ? Yoksa sadece çekememezlik mi ?
ozaniel
03.Temmuz.2010, 21:59
6 yabancı sınırı yüzünden tüm yabancılarımız aynı anda oynamayacağı için Ozan rotasyondan bence bayağı şans bulur.
World Hollow o1
03.Temmuz.2010, 22:07
Ayrıca burda oynayacağı ne malum demişsin ya, bende sana sorarım BURADA OYNAMAYACAĞI NE MALUM ? Yoksa sadece çekememezlik mi ?
Ben işimi kış tutarım yaz çıkarsa bahtıma.. :)
Benım geçmiş BJK Transfer haberlerıne vs. her türlü mesajlarıma bak ne garezim olacak, ne işim olur Quaresma'yla Hilbert eğer BJK'yi avrupada başarılı bir yere taşırlarsa başım üstünde yerleri var, sonuçta ben spor severim ben izlediğim kadarıyla buraya yazıyorum katılırsın veya katılmasın o sana kalmış..
Kaldı ki Futbolda herşey senelikdir, günlüktür saatliktir vs. Bursaspor Şampiyonlar Liginde futbol oynayacaksa senınde bunu küçümser şekilde gelecek senelerde Starda izler gibi laflar söylemene gerek yok.:)
indie
04.Temmuz.2010, 15:15
Tartışma boşuna, Ozan gelirse bu sene en az 40-50 arası maç oynayacak Beşiktaş'ta çok iyi bir rotasyon oyuncusu olur. Ama yedekten ama ilk 11 bence en az 30-35 maç oynar.
Cl de oynamasının İstanbul takımlarına karşı Bursaya transfer konusunda avantaj sağlamayacağını daha önce anlattım. Evet Insua gibi artık yavaştan kariyerinin sonuna gelen oyunculara cazip gelebilir, ama bugün Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe'den hangisi teklif yapsa, Insua da Bursaspor yerine bu takımlara gelirdi. Bunun küçümsemekle ilgisi yok, Bayern her sene şampiyon olmasa da her sene ligdeki en iyi oyuncuları rahatlıkla kadrosuna katabiliyor. Böyle şeyler 1 senelik şampiyonlukla (hatta Trabzonspor'u da hesaba katarsak 6 senelik şampiyonlukla bile) olmuyor, 100 senede şekillenen birikimler. Her ligde bu tarz bir hiyerarşi kurulmuştur. Ve Bursaspor bu yılki başarısını bir kaç kez tekrarlamadan, avrupada istikrarlı bir şekilde boy göstermeden bu hiyerarşide tepelere tırmanamaz. Bursaspor'dan çok daha düşük kalibrede takımlar var, onlar kendilerini Bursasporla bir tutsalar, bu minvalde demeç verseler, mesela yarın Karabükspor ligi Bursanın üzerinde bitirse, "size oyuncu mu satacağız, en iyi yıldızlarınızı biz alırız, Karabüksporla uefaya gitmek varken neden Bursasporla kendi liginde otursun oyuncularımız" şeklinde tavır takınsalar bunu ne kadar kabullenir Bursalı kardeşlerim? Empati yapmak lazım.
Ahmet Göktaş
05.Temmuz.2010, 13:35
Neden hemen Ozan'ın dediklerini doğru kabul ediyorsunda Haber1903'e suç atıyorsun ? :) Bende diyorum ki Ozan bu konuda Bursa yönetiminden direktif almıştır ve söylediği sözleri yalanlamaktadır. Kasette montaj falan da yoktur. Hadi bakalım. Birde ne kadar iddialı idi Ozan ve Bursa yönetimi kesinlikle ylaandır diye. Bende böyle diyorum hadi bakalım o zaman :).
anilton
05.Temmuz.2010, 14:10
Tamamen yönetimin direktifiyle yapılmış bir açıklama.
Ozan iyi futbolcu ama cahil.Röportajı yapması hataydı.
Adamlar 50 kere soruyor böyle yazalım mı,senin için bir sorun olur mu?Yok yazın diyor.
Bunun montajı falanı filanı yok.Cahillik yaptı,şimdi düzeltmeye çalışıyor.
bjk_melo_151
05.Temmuz.2010, 14:39
Söyleşide (reportage) istediğini söyleyebilir. Sorun şu ki ben kabul etmedim demesi. Bu tür açıklamalar bence son derece doğal. Aynı şeyi Beşiktaş'ta oynayan bir oyuncu da yapabilir. Bursa'da oynarım diyebilir yani. Bu tür şeyleri tartışmak saçma geliyor.
indie
05.Temmuz.2010, 16:40
- Ozan Beşiktaş'a diye haber yapayım mı yani Ozan, senin için sorun olur mu?
+ Yapma sakın, yok öyle bir şey! Bursa'da kalacağım ben! (montajla at)
- Peki Ozan şimdi bir iskender kebap olsa bol yoğurtlu, yemez miydik? Yapalım mı bir ara bir organizasyon? Programınla çelişir mi? (montajla at)
+ Yap tabii ya, hiç sorun olmaz. Ne olacak?
- Peki o zaman Beşiktaş'a geliyorsun yani?
+ Ya gelmiyorum dedim ya, ben clde oynayacağım dedim ya! (montajla at)
- Peki iskender organizasyonuna dönelim, kilo falan yapmasın sezon öncesi, azar işitme sonra, geleceksin kesin değil mi? (montajla at)
+ Tabii ben gelirim de Ertuğrul hoca'nın izin vermesi alzım, tek engel o.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Böyle olmuş yani ha? :icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin:
anilton
05.Temmuz.2010, 16:47
Konu kapanmışken Ozan başkalarının direktifleriyle konuyu deşip,birilerine göz göre göre iftira attı.Röportajın tamamını yayınlayacaklar birazdan.
Erdem Ulus "yayınladığımız bölümde Ozan'ın başını ağrıtacak belki 1 konu vardı,tamamında 6-7 konu var" dedi.
Ahmet Göktaş
05.Temmuz.2010, 16:54
Başından beri diyorum Erdem Ulus'un oldugu bir medya kuruluşunda açık yakalayamazsınız. Röportajın montajsız hali Ozan için daha kötü olacak.
anilton
05.Temmuz.2010, 17:01
TAKDİR KAMUOYUNUN
-HABER1903-
Haber1903 olarak Ozan İpek ile ilgili gündem değiştiren haberimiz günlerdir konuşuluyor. Bursaspor ve oyuncunun menajeriinin haberimizin ardından yaptığı açıklamara Ozan`ın ses kaydıyla yanıt vermiş ve Milli futbolcunun menfaatini için konunun uzamamasını umut etmiştik.
Ancak bugün Ozan İpek kişisel internet sitesinden yayınladığı açıklama ile Haber1903`e çirkin suçlamalarda bulundu. Sitemizin haberini kınayan İpek, Haber1903`ü konuşmalarına montaj yaparak yer değiştirdiği gibi inanılmaz ithamlarda bulunmuştur.
Haberi yayınladığımız ilk günden bu yana milli takım forması giymiş genç bir futbolcunun yaptığı açıklamalardan zarar görmemesini ve hedefte olmamasını sağlamak için elimizden gelen özeni gösterdik. Hatta yaptığımız görüşmede futbolcuyu zor durumda bırakacak bir çok konuyu gündeme dahi getirmedik. Ancak bugün yapılan açıklama ile internet sitemize yöneltilen çirkin saldırılar karşısında daha fazla sessiz kalmamaya karar verdik.
Haber1903 ve 1903radyo ailesini zan altında bırakmamak ve iftiraların gerçeği yansıtmadığını ortaya koymak adına Ozan İpek ile gerçekleştirdiğimiz röpörtaja ait ses kaydının tamamını yayınlıyor ve takdiri kamuoyuna bırakıyoruz.
İşte Ozan İpek Röportajının Tamamı : http://www.facebook.com/video/video.php?v=124073040969709&ref=mf
- HABER1903 -
Ahmet Göktaş
05.Temmuz.2010, 17:08
Bütün takası ayrıntısını anlatmış adam :D Basbaya Beşiktaşı istiyorum diyor en büyük favori Beşiktaş diyor , Quaresma da etken tabi istememde diyor.
Sonra ozan çıkıyor açıklamalarmı kesmişler montaj diyor :D
Komedi :D Ha bu saatten sonra böyle bir oyuncu gelmesin de zaten Beşiktaşa. Malesef kulüp karakteri ile uyuşmuyor davranışları.
anilton
05.Temmuz.2010, 17:10
Türkiye'de iki taraftar tanırım;
Biri Teksas biri Çarşı
:D
nerazzuri
05.Temmuz.2010, 17:11
'' Daha da büyük bi tane forvet geliyo, çok büyük bi isim geliyo. ''
Dedi. Soruyu soran arkadaş. Kim acaba?
anilton
05.Temmuz.2010, 17:13
Robinho :D
Estranged
05.Temmuz.2010, 19:57
Kim acaba?
Şahsen ben Fenerbahçe'nin PVH transferi gibi bir transfer bekliyorum Beşiktaş'tan,birdahaki seneye çok iddialı giren takımlardan birisi olacaklardır.
uAburak89
05.Temmuz.2010, 20:08
Ne İsa'ya ne Musa'ya yaranabilecek artık Ozan İpek...
bjk_melo_151
05.Temmuz.2010, 20:18
Ne İsa'ya ne Musa'ya yaranabilecek artık Ozan İpek...
Mehmet Topuz gibi olmaz inşallah.
Estranged
05.Temmuz.2010, 20:26
Mehmet Topuz gibi olmaz inşallah.
Mehmet Topuz'da durum daha da kötüydü,yine de Fenerbahçe taraftarının çoğunluğu benimsedi Mehmet'i.Ozan konusunda da sorun olacağını sanmıyorum.
footballer33
05.Temmuz.2010, 20:51
Ozan bu olaylardan sonra kendi kendini bitirdi. Artık Bursa'da da kalsa bir süre bu olaylar konuşulacağı için huzursuz olacaktır. Beşiktaş'a gelirse de bazı taraftarlarca protesto edilmesi muhtemel. Gelişmeleri şaşkınlıkla izliyorum, bakalım ne olacak. Bu arada, 9 temmuza kadar UEFA'ya ilk listeyi yollayacağız. Yarınki hazırlık maçı sonrası en az 2 yabancı yolcu, bakalım bu isimler kim olacak merakla bekliyorum.
footballer33
05.Temmuz.2010, 21:15
SEZER RİZE`DE
Beşiktaş alt yapısının gelecek vaad eden oyuncularından Sezer Özmen Ç.Rizesporda.
Beşiktaş`ın Karadeniz ekibiyle bir yıl kiralık olarak anlaştığı genç oyuncunun önümüzdeki günlerde Rize`ye giderek takımla birlikte çalışmalara başlayacağı öğrenildi.
Genç milli takımlarda da forma giyen yetenekli oyuncu hedefim Beşiktaş`a hazır olarak geri dönmek dedi.
-HABER1903-
goosfraba
05.Temmuz.2010, 21:19
beşiktaş altyapısından orhan gülle de gaziantepspor'a gitmiş.
Aşk-ı Şehir
05.Temmuz.2010, 22:50
beşiktaş altyapısından orhan gülle de gaziantepspor'a gitmiş.
Hemde 4 yıllık. Orhan'da çok iyi bir potansiyler var bence. Çok iyi bir transfer yaptı G.Antepspor.
Varonil
05.Temmuz.2010, 22:56
West Ham ve Aston Villa ilgileniyordu sanırım Orhan Gülle ile ama futbol dışı çeşitli nedenlerden dolayı transfer olamamıştı.
Tolunay Kafkas gibi genç oyunculara şans veren bir hocayla birlikte kendini geliştirirse 1-2 sene içerisinde lige damga vuracaktır bence Orhan.
anilton
05.Temmuz.2010, 23:06
Orhan müthiş transfer.Çok çok yetenekli bir isim.Beşiktaş'ta kalmamasında hem yönetimin hemde kendisinin hataları var.400 bin € yetiştirme bedeli alınacak.Tolunay Hoca ile yolu çok açık...
R-O-B-İ-N-H-O!!! :)
goosfraba
05.Temmuz.2010, 23:09
anıl robinho deyip duruyorsun da detayları da yaz lütfen :D
MeMo
05.Temmuz.2010, 23:30
Robinho şu an napıyor acaba.
anilton
05.Temmuz.2010, 23:35
Robinho şu an napıyor acaba.
http://2.bp.blogspot.com/_J1xM0arkJPo/SXcPJVTrnBI/AAAAAAAANiI/ivXFYI5W4EQ/s400/robinho.jpg
eXcitinG
05.Temmuz.2010, 23:37
İstanbuL`a geLmek için bavuLLarını hazırLıyor İngiLterede.
MeMo
05.Temmuz.2010, 23:39
http://2.bp.blogspot.com/_J1xM0arkJPo/SXcPJVTrnBI/AAAAAAAANiI/ivXFYI5W4EQ/s400/robinho.jpg
Antalya civarı burası tanıdım.
eXcitinG
05.Temmuz.2010, 23:41
Robinho Beşiktaş a geLsin, Larissa RiqueLme İstanbuLda çıpLak gezsin. :D
nerazzuri
06.Temmuz.2010, 00:46
Robinho Beşiktaş a geLsin, Larissa RiqueLme İstanbuLda çıpLak gezsin. :D
Başka.:D ......
LaigLeNoiR
06.Temmuz.2010, 01:28
En baştan beri kız arkadaşıma söz vermiştim Quaresma gelsin Beşiktaş forması alıcam sana diye getirdiler ordan yırtmak için Robinho gelirse söz ikisinide alıcam dedim. Onu bari almasınlar yoksa batacam :D
LaigLeNoiR
06.Temmuz.2010, 01:33
Forza'da Robinho transferinin %99 bittiği yazılıyor.
Ahmet Göktaş
06.Temmuz.2010, 01:35
Forza'da 1 aydır öyle yazılıyor.
LaigLeNoiR
06.Temmuz.2010, 01:37
Ahmet bu ara olay çok renklendi. Robinho transferi bence de artık tamam. ;)
Ahmet Göktaş
06.Temmuz.2010, 01:41
Ahmet bu ara olay çok renklendi. Robinho transferi bence de artık tamam. ;)
Yapma işte böle gece gece :icon_cry: Yarın dolguya gidicem uyumam lazımdı bu gecede uyuyamam :icon_biggrin:
Yarında basın açıklaması varmış Robi'nin , tesadüf olamaz heralde :icon_confused:
anil luque
06.Temmuz.2010, 01:42
Evet yarın İngiltere'de geleceği ile ilgili basın toplantısı var Robinho'nun.. Bakarsınız toplantıdan uçağa yetişmem lazım diye çıkarmışş=D
Ahmet Göktaş
06.Temmuz.2010, 01:43
Selokurt bitirdi transfer ama bakalım :n:
LaigLeNoiR
06.Temmuz.2010, 01:45
Aynen yarın basın açıklaması varmış :)
Forza 'da çöktü bu arada .
Ahmet Göktaş
06.Temmuz.2010, 01:46
Forza pert yine. Hay Hostuna ya :D Anam bu duyumcuların hepsi birden bitti diyo töbe bismillah :S
Açınnnnnnnnnn açınnnnnnnnn sağ kanadııııııııııııııı
Açınnnnnnnnnn açınnnnnnnnn sol kanadııııııııııııııııı
O Geliyooooooooooooooooooooooooooooooooooorr
anil luque
06.Temmuz.2010, 01:48
Yoğun ilgiden mi çöktü abi=)
Addolorato
06.Temmuz.2010, 01:49
Bu kadar kendinizi hazırlamayın sonra hayal kırıklığı büyük olur. Sonuçta bahsettiğiniz adam Robinho boru değil :D.
Ahmet Göktaş
06.Temmuz.2010, 01:49
Quaresma transferinden sonra ilk kez bu kadar yüklenme oluyor foruma. Allah hayrettin.
LaigLeNoiR
06.Temmuz.2010, 01:50
Ya ben zaten istemiyorum Robinho 'yu daha kaç kere diyeceğim :D
anil luque
06.Temmuz.2010, 01:52
Ben de istemiyorum =P =D
Ahmet Göktaş
06.Temmuz.2010, 01:52
Bu kadar kendinizi hazırlamayın sonra hayal kırıklığı büyük olur. Sonuçta bahsettiğiniz adam Robinho boru değil :D.
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=1709296&postcount=2922
--------------------------------
Robinho kesin bizde beyler.
anil luque
06.Temmuz.2010, 01:54
Ahahahaha Ahmet güzelmiş:D
Ahmet Göktaş
06.Temmuz.2010, 01:56
Ben yatıyorum malesef dolgu var yarın hadi iyi geceler beyler. Robinho inş. gelmez yarına kadar.
LaigLeNoiR
06.Temmuz.2010, 02:00
Basın açıklaması 14.00 da imiş 6 saat fark olduğuna göre 20.00 gibi Türkiye saati ile.
anil luque
06.Temmuz.2010, 02:02
Ne 6 saati abi? =S
LaigLeNoiR
06.Temmuz.2010, 02:02
Forza kafayı yedi Brezilya ulusal marşını yayınlıyorlar :D
brezilya ulusal marşı
Ouviram do Ipiranga as margens plácidas
De um povo heróico o brado retumbante,
E o sol da Liberdade, em raios fúlgidos,
Brilhou no céu da Pátria nesse instante.
Se o penhor dessa igualdade
Conseguimos conquistar com braço forte,
Em teu seio, ó Liberdade,
Desafia o nosso peito a própria morte!
Brezilya ile Türkiye arasındaki saat farkı :)
GeNç KaRTaL
06.Temmuz.2010, 02:03
Murat abi söyleyince ben de girdim Forza'ya.Baya bir hareketlenme var ama temkinli olmakta fayda var bence de.Sonra hayalkırıklığı kötü oluyor çünkü.
Ahmet Göktaş
06.Temmuz.2010, 02:04
Şu Forzaya bi üye olamadık be
anil luque
06.Temmuz.2010, 02:04
Forza kafayı yedi Brezilya ulusal marşını yayınlıyorlar :D
Brezilya ile Türkiye arasındaki saat farkı :)
Onu anladım çok şükür=) Ben İngiltere'de açıklama yapacak diye biliyordum o yüzden sordum..
anil luque
06.Temmuz.2010, 02:05
Ahmet yatsana:D
Şems haklı , sonradan nasıl gelmez yaa dememek için havaya girmemek gerek..
LaigLeNoiR
06.Temmuz.2010, 02:15
Gerçekten forza inanılmaz eğlence moduna geçmiş durumda. Ama ben zaten gelmesini istemediğim için gelmese de çok üzülmem açıkcası :)
eXcitinG
06.Temmuz.2010, 09:49
Bence bizimkiLer işi gırgıra vuruyor. Yoktur öyLe birşey.
izmer96
06.Temmuz.2010, 09:54
Robinho gelmek istemiyorum henuz hazir degilim diye bir aciklama yapmamismiydi 1 yada hafta 10 gun once ?
Deus Dominus
06.Temmuz.2010, 11:19
Rijkaard etiketiyle Galatasaray kaliteli yabancıları kazandırmıştı takıma, Schuster'de Beşiktaş için büyük şans oldu. Robinho'yu ikna ederse bir tek o eder.
ozaniel
06.Temmuz.2010, 16:11
Robinho'yu istemiyorum açıkçası. Hep aynı hareketleri yapan büyük bir balon. Hem o kadar para harcayacağımız, hem de o kadar kalabalık bölgeye alacağımız adam Robinho olmamalı. Bence transfer yapılacaksa adam gibi bir türk sağ bek alınsın.
Fearless Coward
06.Temmuz.2010, 16:16
Robinho zaten açıklama yapmıştı BJK'ye saygı duyuyorum ama Türkiyeye gelmek istemiyorum.. gibi açıklamalarda bulunmuştu ama belli olmaz Quaresma'da böyleydi sonuçta noldu? geldi..
Ahmet Göktaş
06.Temmuz.2010, 16:28
Robinho'yu istemiyorum açıkçası. Hep aynı hareketleri yapan büyük bir balon. Hem o kadar para harcayacağımız, hem de o kadar kalabalık bölgeye alacağımız adam Robinho olmamalı. Bence transfer yapılacaksa adam gibi bir türk sağ bek alınsın.
Olmayan bir adamı nasıl alsınlar o bölgeye ? Türkiyede GG'den başka adam gibi sağbek mi var ? Alınsın diyoruz ama öyle birisi var mı yok mu düşünmüyoruz.
El Barto
06.Temmuz.2010, 16:32
Anam gözlerime inanamıyorum Robinho'yu da balon yaptık. :p:
Yok yok bizim yolumuz yol değil.
eXcitinG
06.Temmuz.2010, 16:35
Robinho da baLonsa Robinho gibi adamında takımımıza geLmesini istemiyorsak farkında oLmadan Manchester Utd. feLan oLduk sanırım biz.
barahir
06.Temmuz.2010, 16:53
Olmayan bir adamı nasıl alsınlar o bölgeye ? Türkiyede GG'den başka adam gibi sağbek mi var ? Alınsın diyoruz ama öyle birisi var mı yok mu düşünmüyoruz.
Aslında alındı ama çok şanssız gerçekten 7-8 ay oynayamayacak.. Rıdvan..
Aşk-ı Şehir
06.Temmuz.2010, 16:57
Beşiktaş aslında almayı düşündü bir sağ bek. Bizden Koray'ı istediler. Ama bizim takım satmak istemedi. Çünkü hali hazırda Koray'dan daha uygununu bulamayız diye düşündü hem yönetim hemde teknik ekip. :)
Ahmet Göktaş
06.Temmuz.2010, 17:01
[B]Evet bak Koray Aslan aslında büyük takımda oynayabilecek bir oyuncu. Bir de alakasız ama niye Koray , K.Aslan , Koray A. gibi isimler yerine K.A yazıyor sırtında tecavüz zanlısı gibi ? Hem merak ediyorum :D
El Barto
06.Temmuz.2010, 17:04
Önümüzdeki sezon gözüne de bant çekeceklermiş kameralar çekince.
Aşk-ı Şehir
06.Temmuz.2010, 17:57
Onları Koray'a sormak lazım. Bende hala anlamış değilim. :)
LaigLeNoiR
06.Temmuz.2010, 20:04
ben çıkayım da gece gireyim bari :D gündüzleri eski Beşiktaş geceleri r.madrid oluyoruz :D
Forzadan muhteşem bir yorum.
Bu arada Schuster pivot santrafor istiyordu Robinho'nun tam tersi yani. Gelmesine gerçekten sıcak bakmıyorum ama Hayrettin abimden korkuma gelsin diyorum :p
footballer33
06.Temmuz.2010, 21:28
Q7 GELDİ, O DA GELİR
`Para ise para, yıldız ise yıldız` sözüyle ön plana çıkan ve Quaresma transferinde oynadığı önemli rolle taraftarın gönlünde taht kuran Serdar Adalı, Sambacı`nın peşini kolay kolay bırakmayacaklarını söyledi.
Bazı yöneticiler vardır ki, taraftarın gönlünde kolayca yer edinir. Bu isimler de genelde, yıldız transferlerinde etkin rol oynayanlar olur. Serdal Adalı da bu tür yöneticilerden... Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı, daha seçim öncesi “Para ise para, yıldız ise yıldız” sözüyle dikkatleri çekti. Göreve gelince de ilk icraatı, yardımcısı Cengiz Zülfikaroğlu ile birlikte Quaresma’yı Siyah-Beyazlı renklere katmak oldu. Bir dünya yıldızını, çok uzun süren uğraşlar ve güçlü rakiplere rağmen Beşiktaş’a kazandıran Adalı, şimdi de taraftarın dilinden düşürmediği Robinho için harıl harıl çalışıyor. Bu konuda da çok iddialı Adalı, Brezilyalı’nın adı Barcelona ve Manchester United’la anılsa da, “Biz de Beşiktaş’ız” diyor kendinden çok emin biçimde.
‘Hani formasını alabilirdik’
Hatta Q7 için, “Onlar İnter’den ancak formasını alabilir ya da hatıra fotoğrafı çektirir” şeklinde dalga geçildiğine işaret eden ve “Fenerbahçe de çok uğraştı, ama bize geldi. Üstelik isteseydik daha ilk görüşmede işini bitirirdik, ama bekledik ve fiyatını düşürdük” diyen Adalı, Robinho konusunda gelinen son noktayı ise şöyle açıkladı: “Bizden yana bir sorun yok. Kulübü ve kendisiyle halen temas içindeyiz. Ancak başta Barcelona ve Manchester United olmak üzere bir çok teklif alıyor. Biz de her yolu deniyoruz. Ekonomik boyutunu da çözeriz bir şekilde. Başkanımız bizzat büyük uğraş veriyor. Robinho da gelir, merak etmeyin. Tek problem oyuncunun kişisel tercihinde... Çünkü teklif bakımından diğer taliplilerinin aşağısında değiliz.”
Hedef her yıl 1 veya 2 yıldız
Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdar Adalı, transfer politikalarındaki değişikliği de anlattı. “Öyle her yıl 10 isim gelsin, 15’i gitsin dönemi kapanmıştır. Bundan sonraki yıllarda bir ya da iki futbolcu alacağız. Ama bunların tamamı dünya yıldızı olacak. Beşiktaş’ta artık yıldız dönemine girilmiştir. Kulübümüzün ufku ve vizyonu değişti. Örneğin bu yıl, Robinho’yu ya da en az onun kadar ünlü ve kaliteli bir yıldızı alıp, transferi kapatacağız” ifadelerini kullandı.
Sambacı’nın rüzgarı bile yetti
Brezilyalı milli golcü Robinho’nun adının anılması bile, Siyah-Beyazlı takım içinde forma yarışını kızıştırmaya yetti. Geçen yıl Beşiktaş’ın en çok gol atan ismi olan Bobo, vatandaşı ile aynı takımda oynama düşüncesinin bile kendisini heyecanlandırdığını belirterek, “Rüya gibi bir şey bu... Umarım gelir. Forma yarışı artar ve bu da takımın gücüne güç katar. Kendime güveniyorum. Hele bir gelsin, Robinho’dan daha fazla gol atacağımdan eminim” görüşünü dile getirdi.
Fanatik
izmer96
07.Temmuz.2010, 09:31
Robinho: "Dokunmayın, ben iyiyim"
Manchester City'nin Brezilyalı yıldızı, transfer söylentilerine yanıt verdi.
Goal.com Türkiye
06 Tem 2010 21:17:00
Turkcell Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın yanı sıra Barcelona ve Valencia gibi devlerle de adı anılan Robinho, Dünya Kupası'nın ardından Brezilya basınına yaptığı açıklamada "Santos'ta kalmak istiyorum ancak öncelikle İngiltere'ye giderek Manchester City ile görüşmeliyim. Yöneticilerle konuşarak bu işi halletmeyi umuyorum. Ben burada mutluyum" ifadelerini kullandı.
Öte yandan Santos Başkanı Luis Alvaro de Oliveira Ribeiro, "Robinho için her türlü fedakârlığı yapmaya hazırız. Dünya Kupası'nda gösterdiği performans bizi oldukça tatmin etti. Beş ay önceki oyunuyla şimdiki arasında dağlar kadar fark var. Şimdi tek yapmamız gereken Arap şeyhini ikna etmek" dedi.
anil luque
07.Temmuz.2010, 09:47
Bu da eğer çok büyük bir sürpriz olmadığı takdirde Robinho defterinin kapandığını gösterir..
Hocamızın istediği gibi pivot santrfor tarzında bir oyuncu alırsak ve bu oyuncu en az Robinho kadar ses getirecek biri olursa benim açımdan problem yok Robinho gelmese de olur ..
Zekirdek
07.Temmuz.2010, 09:54
İyide Beşiktaş yabancıları kiralayacak ya da satacak bir yer buldumu merak ediyorum. 12 olmuş olması lazım. 2'si nereye gidecek acaba.
eXcitinG
07.Temmuz.2010, 10:20
3 Tane Bursaya vericez zaten. HoLosko ve TeLLo nun dönmesi bekLeniyor.
El Barto
07.Temmuz.2010, 11:07
İyi olmuş bu açıklama Robinho zaten balondu. Beşiktaş'ta oynayacak kapasitesi yoktu. (::)
LaigLeNoiR
07.Temmuz.2010, 13:01
Oh oh Robinho gelmesin :p
Bize Drogba gibi adam lazım :)
ozaniel
07.Temmuz.2010, 13:48
Ben Robinho'ya balon derken Beşiktaş'ta oynayacak kapasitesi yok demedim. Sadece o adama verilecek paraya değmeyeceğini kastettim. Zaten Beşiktaş'ın yabancı kanat veya forvet transferine ihtiyacı yok.
eXcitinG
07.Temmuz.2010, 13:51
Bobo sakatLanırsa goLLeri Nobre atar artık :)
Bizim herşeyden önce iyi bir goLcüye ihtiyacımız var.
GeNç KaRTaL
07.Temmuz.2010, 13:55
Forvet transferine ben de gerek yok diye düşünüyordum ama Bobo'nun sakatlanma,formsuzluk dönemleri vs. durumları göz önünde bulundurunca (Holosko'nun da gideceğini varsayarsak) bir forvet alınmalı.Orta sahayada Guti gibi bir isim alınsaydı pek hoş olurdu.
sentugo
07.Temmuz.2010, 14:16
Holosko nereye gidiyor arkadaşlar ?
Ahmet Göktaş
07.Temmuz.2010, 14:32
Bursaspor.
sentugo
07.Temmuz.2010, 14:39
yok holosko ile ilgilenmiyormuşuz.. Bugün Ertuğrul Sağlam açıkladı
El Barto
07.Temmuz.2010, 14:42
Holosko Valencia ile anlaşmak üzere.
Varonil
07.Temmuz.2010, 14:47
Flores Manchester City'ye giden Silva yerine düşünüyormuş Holosko'yu. :)
Ahmet Göktaş
07.Temmuz.2010, 14:47
Emre abi rüyanda mı gördün gelişmelerden habersizim.
Kaymak ?
http://forum.forzabesiktas.com/images/smilies/icon_lol2.gif
TeNaciOUS MidFieLdeR
07.Temmuz.2010, 19:58
Oh oh Robinho gelmesin :p
Bize Drogba gibi adam lazım :)
Kime lazim degil ki :n::n:
footballer33
08.Temmuz.2010, 18:59
BU HABER BEŞİKTAŞ'I ÜZECEK!..
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/108423_1_100706124507.jpg
Manchester City ve Brezilya’nın dünyaca ünlü futbolcusu Robinho, Beşiktaş için adeta kaf dağının ardında!..
Beşiktaş’ın, transfer etmek için sponsor aradığı oyuncu, kulübü tarafından Barcelona’ya teklif edildi! Hem de gerçekleşirse yaza damga vuracak bir öneriyle…
İspanyol Sport’un haberine göre, Manchester City, takımdan ayrılmak isteyen oyuncuyu Barcelona’ya, yanında 20 milyon Euro’yla beraber teklif etti, karşılığında ise İbrahimovic’i istedi. Geride kalan sezonda 16 gol, 8 asistle oynayan İsveçli santrfor, buna rağmen beklentilerin altında kalmıştı.
Barcelona’nın bu teklife ne yanıt vereceği merakla beklenirken, adı geçen takımlar ve rakamlar Beşiktaş için Robinho transferinin çok da yakın olmadığını gösterdi!
Öte yandan İspanyol basını tarafından son olarak ortaya atılan iddia Valencia'nın da Robinho için devreye girdiği yönünde.
MARATON.COM.TR ÖZEL
HABER: ALP KOPARAL
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/108423_2_100706124805.jpg
eXcitinG
08.Temmuz.2010, 19:04
BizimkiLer şu anda TeLLo,Zapo ve HoLosko transferLerini bitirmeyi bekLiyor. Sanırım onLar gittikten sonra da Guti ve bir yabancı forvet transferi iLe bitireceğiz. Zaten yönetimde 2 yabancı oLursa 1 yerLi transferi iLe kapatacakLarını söyLedi.
YerLi de herhaLde Bursadan aLacağımız bir isim oLabiLir.
izmer96
08.Temmuz.2010, 19:07
Benim anladigim kadariyla Schuster topu hem havadan hem yerden oyniyabilicek birini istiyor forvette , neden bilmiyorum ama aklima hemen Grafite geliyor hem hizli hem guclu tam Besiktas lik adam bence
eXcitinG
08.Temmuz.2010, 19:09
Çünkü oynatacağı sistemde kanat oyuncuLarı hem yerden ve havadan boL boL orta açıcak. HiLbert,Quaresma gibi isimLerin böyLe özeLLikLer var. Bu yüzden geLecek topLarı goL yapacak bir forvet oLması Lazım. Bobo var tamam ama, neden daha iyisi oLmasın :)
ALınacaksa ALmanya da bu tarz adam çok. KiessLing, Grafite, Dzeko, Eren Derdiyok, KLose. Bu isimLer içinde beLki Dzeko zor, ama diğerLeri zor değiL.
King_91
08.Temmuz.2010, 20:02
Çünkü oynatacağı sistemde kanat oyuncuLarı hem yerden ve havadan boL boL orta açıcak. HiLbert,Quaresma gibi isimLerin böyLe özeLLikLer var. Bu yüzden geLecek topLarı goL yapacak bir forvet oLması Lazım. Bobo var tamam ama, neden daha iyisi oLmasın :)
ALınacaksa ALmanya da bu tarz adam çok. KiessLing, Grafite, Dzeko, Eren Derdiyok, KLose. Bu isimLer içinde beLki Dzeko zor, ama diğerLeri zor değiL.
bana kalırsa klose kiessling hariç diğerleri zor duruyor . her ne kadar wolfsburg kotu sezon geçirse de geçen sene grafite'yi bi sezonda silmezler . eren derdiyok 12-13den aşağı gelmez bence . dzeko'yu tartışmaya gerek yok herhalde . ha diyoosanız 15m euroluk bütçe var evet neredeyse hepsi alınabilir .
Ahmet Göktaş
08.Temmuz.2010, 21:10
Beşiktaşın Robinho'ya yaptığı 16.7 milyon POUND'luk teklifi beğenmeyerek reddetmiş.Yuh ya bunlar 30 a falan mı satacaklarını düşünüyorlar ya.
anil luque
08.Temmuz.2010, 21:11
Biz öyle bir teklif mi yapmışız=)
Ahmet Göktaş
08.Temmuz.2010, 21:15
Evet zaten teklif yapıldığı bariz ortadaydı Robinho için , ama isteyipte alamadılar denmesin diye kem küm ediyor yönetim.
Bu arada haber ESPN haberi sağlam haber yani.
City Robinho+para verip Barça'dan İbo'yu almak istiyor , Barça'dan bir red devabı geldiği anda bence City teklifimizi kabul etmek zorunda kalacaktır.
anil luque
08.Temmuz.2010, 21:24
Barca niye kabul etsin veya etmesin bunları düşünmek lazım ..
Villa geldi kabul etmeyebilirler..
Henry gidiyor kabul edebilirler..
Ahmet Göktaş
08.Temmuz.2010, 21:29
Sanmıyorum İbrahimovic gibi en kötü formuyla bile 20 gol atabilen bi adamı verip ,
Robinho gibi huysuz adamı alarak risk alacaklarını.
Tahminimce bu hafta içi Barcelona cephesinden bir yanıt gelir City'e ki büyük ihitmalle olumsuz olur.
Sonra City tek alıcı olarak mecbur bizimle masaya oturur ve zaten pazarlık aşamasına gelindiğinde Serdal adalı almadan bırakmaz.
Sponsorunda Moil olacağı kesinleşti gibi. Sadece belki başka sponsor çıkar diye bekleniyor biraz daha , Moili de başka yıldız transferi için kullanmak var yönetimin aklında sanırım.
Robinho dünya kupasında çok iyi bir oyun sergilememiş olsaydı City kesinlikle 23-24 milyon euroluk bu teklifimizi kabul ederdi ama elleri güçlendi şuanda.
Ben geç ve zor olacağını ama bu transferin olumlu biteceğini düşünüyorum.
GeNç KaRTaL
08.Temmuz.2010, 21:32
Robinho Türkiye'ye gelmeyi kabul edecek mi daha önemli bir sorun bence.Açıkcası ben pek umutlu değilim bu transferin gerçekleşmesi konusunda.Ya da kendimi fazla umutlandırmamaya çalışıyorum diyeyim.
Ahmet Göktaş
08.Temmuz.2010, 21:39
Abi haftalardır gündemde tüm dünyada Beşiktaş-Robinho flörtü. Ki Robinhoyu geitrmek konusunda umutsuz olsalar 20 milyon küsur para teklif etmezlerdi .
robinhoda açıklama yapardı istemiyorum diye ama sadece doğru olup olmadıgı belli olmayan haberler var robinho istemiyorum demiş diye. Resmi bir açıklama yok robinho ve cityden.
Benim açıkçası dünyada en çok güvendiğim 3 kaynak , BBC , Guardian ve ESPN 'dir.
Sekopej
08.Temmuz.2010, 21:41
Dün toplantı yapacak deniyordu, yapmamış mı Robinho?
izmer96
08.Temmuz.2010, 21:44
Dün toplantı yapacak deniyordu, yapmamış mı Robinho?
Robinho: "Dokunmayın, ben iyiyim"
Manchester City'nin Brezilyalı yıldızı, transfer söylentilerine yanıt verdi.
Goal.com Türkiye
06 Tem 2010 21:17:00
Sekopej
08.Temmuz.2010, 21:47
Tabi Santos'un bonservisini almasına imkan yok Robinho'nun. Yeniden kiralayabilirler sadece, City eğer takasta kullanmazsa, para sıkıntısı çekeceklerini sanmadığımdan satma konusunda hevesli olmazlar bence. Tabi Robinho eğer ille de satın beni derse, City pek pazarlık yapmaz, 3-5 onlar için sorun değil.:p
izmer96
08.Temmuz.2010, 21:49
Bu Robinho iside bayagi uzadi umarim sonuda Quaresma transferi gibi olur :) ligin kalitesi ve cekisme acisindan cok iyi bir transfer eminimki sadece bu gelicekmi gelmiycekmi tartismalari bile BJK li arkadaslari heyecanlandiriyordur ,
Benim bildigim kadariyla BJK normal sartlarda bonservisini alabilicek kadar bir para teklif etmis , manchester city de su anda hayir demeden ertelemis teklifi herhalde baska bir planlari var Robinho icin buyuk ihtimalle takas icin kullanmak istiyorlar ilk etapda bakalim 1-2 haftaya kadar cozulur bu transfer hikayesi
anil luque
08.Temmuz.2010, 21:51
Dediklerine katılıyorum Ahmet kardeşim.. Kaldı ki Barcelona disipline en çok önem veren takımların basında gelıyor ve dediğin gibi patlamaya hazır bir Robinho takım içindeki dengelere dinamit koyabilir ve bunu göz önünde tutup almak istemeyeblirler..
juanov
08.Temmuz.2010, 23:02
benim anlamadığım bir nokta var.Beşiktaş kadar borçlu bir kulup(GS taraftarıyım GSnin de mali durumu çok iyi değil kabul ediyorum.)nasıl oluyor da nobre bobo nihat varken o kadar maliyeti olan robinhoya talip olabiliyor.transfer sponsorla yapılsa bile sonradan sorun oluyor.delgado ve lincoln transferleri de daha sonra sorun çıkardı.beşiktaş robinhoyu alırsa çok eminim ya beşiktaş sezon ortasında maaş ödeyemeyecek duruma gelir yada takım yine demirörene borçlanır ki bunun da diğer seçenekten pek bi farkı yok
KanaKe
08.Temmuz.2010, 23:36
benim anlamadığım bir nokta var.Beşiktaş kadar borçlu bir kulup(GS taraftarıyım GSnin de mali durumu çok iyi değil kabul ediyorum.)nasıl oluyor da nobre bobo nihat varken o kadar maliyeti olan robinhoya talip olabiliyor.transfer sponsorla yapılsa bile sonradan sorun oluyor.delgado ve lincoln transferleri de daha sonra sorun çıkardı.beşiktaş robinhoyu alırsa çok eminim ya beşiktaş sezon ortasında maaş ödeyemeyecek duruma gelir yada takım yine demirörene borçlanır ki bunun da diğer seçenekten pek bi farkı yok
Besiktas'in borcu baskan Demirören'e dolayisi ile borclari pek sorun sayilmaz. Demirören kendi cebinden ödüyor zaten transferleri.
El Barto
09.Temmuz.2010, 00:21
City Yaya Toure'yi aldı, İnter Balotelli için yaptıkları teklifi reddetti.
15 Haziran'da Daily Mirror'da çıkan haber
Just days after claiming he is keen to return to Manchester City, Robinho now claims he is interested in joining Besiktas.
The British record £32.5million flop, who is on loan at Santos until August, would like to work with his former Real Madrid boss Bernd Schuster, who has recently taken over at Beskitas.
Robinho said: "If Schuster is there, I could go too."
Kaynak (http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Transfer-news-Manchester-City-flop-Robinho-keen-on-Besiktas-move-article467537.html)
Gelecekse Schuster sayesinde gelecek ama bu demeçten sonra Messi, İniesta ve Xavi ile oynamaktan mutluluk duyarım gibi bir açıklaması var. Barca devreye girerse iş biter. :)
eXcitinG
09.Temmuz.2010, 00:37
Schuster kuLağından çeker getirir.
vego
09.Temmuz.2010, 00:45
Robinho Man city 'den ne kadar alıyor yıllık?
eXcitinG
09.Temmuz.2010, 00:47
Robinho BarceLona da rotasyonda kaLır. ViLLa geLdi zaten, kanatLarda da İniesta ve Pedro varken sürekLi oynaması zor.
izmer96
09.Temmuz.2010, 00:48
Robinho Man city 'den ne kadar alıyor yıllık?
Haftada 160,000 pound
vego
09.Temmuz.2010, 00:52
Haftada 160,000 pound
Yılda 8,5 m pound eder oda 10 milyon euro galiba
Yıllık 3-3,5 m Euroya ikna edebilirmiyizki:uzgun:
Edit:7.680.000 m pound muş :)
sentugo
09.Temmuz.2010, 00:53
beşiktaşın eğer 20 milyon euro gibi bir rakamı sadece Robinho'nun bonservisi için varsa, o zaman maaşı sorun olmaz :D 5Milyon eurodan fazlaya denk geliyor o maaş. 6 verirler yıllık.. Madem Robinho'yu alacaksın, bu paraları da vereksin..
Ama ondan sonra Beşiktaş nasıl toparlanır...
KanaKe
09.Temmuz.2010, 00:56
Yılda 8,5 m pound eder oda 10 milyon euro galiba
Yıllık 3-3,5 m Euroya ikna edebilirmiyizki:uzgun:
10 milyon euro aldigina bakmayin siz ingilterede vergiler %45 oraninda yani paranin hemen hemen yarisi zaten vergilere gidiyor yine 5,5-6,5 milyon € civari kazaniyor yilda.
izmer96
09.Temmuz.2010, 00:57
beşiktaşın eğer 20 milyon euro gibi bir rakamı sadece Robinho'nun bonservisi için varsa, o zaman maaşı sorun olmaz :D 5Milyon eurodan fazlaya denk geliyor o maaş. 6 verirler yıllık.. Madem Robinho'yu alacaksın, bu paraları da vereksin..
Dimi . biz taraftarlar hep flas transfer istiyoruz ama isin ekonomik kismini hic dusunmuyoruz , Galatasaray'in su anki ekonomik durumuna nasil geldigini hatirlamak yeterli
vego
09.Temmuz.2010, 00:57
Bunu nası karşılıcaz yaw:uzgun:
vego
09.Temmuz.2010, 00:59
Şuan soğudum Robinho'dan:D biz Ozan ve Volkan'a dönelim en azından yıllıklar daha az.
sentugo
09.Temmuz.2010, 01:02
Dimi . biz taraftarlar hep flas transfer istiyoruz ama isin ekonomik kismini hic dusunmuyoruz , Galatasaray'in su anki ekonomik durumuna nasil geldigini hatirlamak yeterli
arkadaşım gs den banane ? Ben Beşiktaş'ın Robinho'yu getirebilecek potansiyeli olduğunu söylüyorum.. Getirirse büyük iş yapmış olur diyorum ama bu büyük iş onlara büyük paralar mal olur diyorum.. Var o para başkanda..
vego
09.Temmuz.2010, 01:03
arkadaşım gs den banane ? Ben Beşiktaş'ın Robinho'yu getirebilecek potansiyeli olduğunu söylüyorum.. Getirirse büyük iş yapmış olur diyorum ama bu büyük iş onlara büyük paralar mal olur diyorum.. Var o para başkanda..
Sorun klüpte yok başkanda var sorun o bence
Bu arada bu gece gelirse ben giderim havaalanı ilk çünkü yarın Samsun'a dönüyorum:D ama ne bilim daha Türkiye için genç 26 yaşında bence zor çok zor Adalı ve başkanda aynısını söylüyor zaten.Q7 gibi bitsin sonu inşallah:D
izmer96
09.Temmuz.2010, 01:05
ama sonra Besiktas nasil toparlanir diye yazipda ardindan boyle bisey soylemen tutarsiz oldu , bende zaten BJK getiremez diye birsey demedim Robinho'yu ama ekonomik anlamda sonra toparlayabilirmi orasi mechul
El Barto
09.Temmuz.2010, 09:58
Yok canım bizim başkanda para bol. Ona borçlanırız. En sonunda da zaten kulübün anahtarlarını teslim ederiz. Yıldırım başkan'da sponsor olur Beşiktaş'a. Beşiktaş Milnagaz oluruz. :)
Varonil
09.Temmuz.2010, 12:25
Beşiktaş Türkiye'yi sallayacak!
(SPORX ÖZEL HABER) Portekizli yıldız Ricardo Quaresma transferiyle ortalığı ayağa kaldıran Beşiktaş, iki İspanyol süper starı daha kadrosuna katıyor. Siyah-beyazlılar Real Madrid'in iki deneyimli ismi Raul ve Guti'nin transferinde son aşamaya geldi. İki oyuncuyla büyük ölçüde anlaşma sağlandı.
Teknik direktör Schuster'in takımın başında olması iki oyuncuyu ikna etmekte koz olarak kullanıldı. Beşiktaş uzun süredir kadrosuna katmak istediği Guti transferinin yanı sıra gol sorununu da sürpriz bir atakla deneyimli golcü Raul ile çözmüş olacak.
Siyah-beyazlı yöneticiler iki yıldız ismi pazartesi günü İstanbul'a getirmeyi planlıyor.
Ayrıntılar Az Sonra...
Haber: Hilmi SEVER
09.07.2010
Kaynak : Sporx.com
Varonil
09.Temmuz.2010, 12:26
(SPORX ÖZEL HABER) Portekizli yıldız Ricardo Quaresma transferiyle ortalığı ayağa kaldıran Beşiktaş, iki İspanyol süper starı daha kadrosuna katıyor. Siyah-beyazlılar Real Madrid'in iki deneyimli ismi Raul ve Guti'nin transferinde son aşamaya geldi. İki oyuncuyla büyük ölçüde anlaşma sağlandı.
Teknik direktör Schuster'in takımın başında olması iki oyuncuyu ikna etmekte koz olarak kullanıldı. Beşiktaş uzun süredir kadrosuna katmak istediği Guti transferinin yanı sıra gol sorununu da sürpriz bir atakla deneyimli golcü Raul ile çözmüş olacak.
Siyah-beyazlı yöneticiler iki yıldız ismi pazartesi günü İstanbul'a getirmeyi planlıyor.
Ayrıntılar Az Sonra...
09.07.2010
Varonil
09.Temmuz.2010, 12:28
Ayrıntılar Az Sonra...
09.07.2010
Varonil
09.Temmuz.2010, 12:34
Ayrıntılar Az Sonra...
09.07.2010
eXcitinG
10.Temmuz.2010, 11:39
Fink in sözLeşmesi donduruLdu. TeLLo büyük ihtimaL ES-ES te. Zapo ve HoLosko da Bursa nın yoLunu tutacak.
Sercan-Guti ve RauL ya da Robinho transferi iLe de bitireceğiz transfer sezonunu. Robinho için şu anda en iyi tekLifi biz yaptık. City SaLı ya da Çarşamba günü Robinho konusunda kararını veriecek. O zamana kadar bizden iyi tekLif yapan oLmazsa artık oLay Robinho yu ikna etmeye kaLıyor. RauL zor gibi. Eşi Amerika da yaşamak konusunda ısrarcı davranıyormuş. RauL da Schuster i kırmayıp bu Amerika işini 1 ya da 2 yıL daha erteLeyebiLirmiyiz diye düşüncede.
Kısacası yıLdız isimLer geLiyor. İstanbuL u tutuşturmaya hazır oLaLım.
GeNç KaRTaL
11.Temmuz.2010, 05:00
Bir cisim yaklaşıyor,belki iki..(:
anilton
11.Temmuz.2010, 11:55
Fink'in sözleşmesi 1 aylığına donduruldu Delgado'nun lisansının çıkarılabilmesi için.Teklifler var,satılacak Fink...
Guti bu hafta içinde açıklanır...
Bursa,Sercan,Holosko,Volkan,Zapo Beşiktaş ilişkiside belli olur...:)
GeNç KaRTaL
11.Temmuz.2010, 12:02
Delgado için Fink'i feda edecek olmamız kötü.Hele de Guti gelecekse.Yine Guti'nin geleceğini varsayarak elimde olsa Tabata ve Delgado'yu yollar,Tello'yu da takımda tutardım.
anilton
11.Temmuz.2010, 12:09
Ben olsam takımda son göndereceğim yabancılardan biri Fink olurdu ancak Schuster tek önlibero oynatacak ve Ernst,Necip+Uğur,Cumali yeter dedi heralde...
GeNç KaRTaL
11.Temmuz.2010, 12:13
O tek libero olayı da sonumuz olmaz inşallah.Takım savunmasını yapmayı en kısa zaman becermeye başlar umarım takımımız.
anilton
11.Temmuz.2010, 12:15
Zaten en büyük sorun o olacak.Ama tek önliberonun önünde Delgado değilde Guti oynayınca kurtarır orası ama Delgado oynarsa çok gol yeriz...
Sekopej
11.Temmuz.2010, 13:00
Hilbert ile sözleşme imzalanmadığı için mi UEFA'ya bildirilmedi? Ya da nasılsa Hilbert bu takımda kalacak, bu 2 maçı, hazırlık maçı gibi düşünüp, diğer yabancıları oynatıp son hallerini görmek adına mı Hilbert listeye alınmadı?
Çünkü istediğin kadar yabancı ile sözleşme imzalayabilirsin ama federasyon 10 tanesine lisans verir, bu 10 tanesi avrupada oynayabilir. Son durumlarını görmek ve 2 maçtan sonra gidecekleri belirlemek için böyle yaptığını düşünüyorum yoksa göndereceği oyuncular belli olsa, Hilbert'i listeye alırlardı en azından.
GeNç KaRTaL
11.Temmuz.2010, 13:28
Hilbert ile sözleşme imzalanmadığı için mi UEFA'ya bildirilmedi? Ya da nasılsa Hilbert bu takımda kalacak, bu 2 maçı, hazırlık maçı gibi düşünüp, diğer yabancıları oynatıp son hallerini görmek adına mı Hilbert listeye alınmadı?
Çünkü istediğin kadar yabancı ile sözleşme imzalayabilirsin ama federasyon 10 tanesine lisans verir, bu 10 tanesi avrupada oynayabilir. Son durumlarını görmek ve 2 maçtan sonra gidecekleri belirlemek için böyle yaptığını düşünüyorum yoksa göndereceği oyuncular belli olsa, Hilbert'i listeye alırlardı en azından.
Hilbert'in lisansı çıkmadığı için bildirilmemiş denildi.Schuster'in kampta performansından memnun olmadığı,sözleşmesinin feshedilebileceği de söyleniyor.Ne kadar doğru anlarız ileride.
anilton
11.Temmuz.2010, 13:42
Hilbert'te bir sorun yok gibi şuanda.Sadece lisansı çıkarılamadığı için bildirilmedi.Bu maçlar pek zorlu olmadığı içinde üstüne düşülmedi sanırım.Ama gönderilmesi durumunun söz konusu olduğunu düşünmüyorum...
Ama tabi yine kararı verecek olan Schuster.Ferrari giderse şaşırmayın...
ozaniel
11.Temmuz.2010, 16:31
Hilbert tam Türkiye Ligi oyuncusu. Hızlı, fiziği de güçlü olduğu için sertliğe dayanabilir. Giderse çok üzülürüm.
eXcitinG
11.Temmuz.2010, 19:55
Ne gitmesi yahu. HiLbert Schuster in isteği doğruLtusunda aLındı. AdamLa anLaştık sırf Schuster karar versin diye adamın imzasını bekLettik. UEFA ya aLınmadı diye yoLcu anLamına geLmez. Zaten her turdan sonra yeni Liste veriLiyor UEFA ya. Hemen gözden çıkarıLacağını sanmam.
Hugo
11.Temmuz.2010, 21:20
Daha maça çıkmadan yollamazlar herhalde.
anilton
12.Temmuz.2010, 15:59
Demirören ve Adalı İspanya'ya gidiyorlar.Büyük bir aksilik çıkmaz ise Guti ile dönecekler...
eGowiCh
12.Temmuz.2010, 16:00
Guti iyi transfer olur. Raul alınırsa efsane olur.
izmer96
12.Temmuz.2010, 16:01
Peki simdi size soruyorum diyelimki Guti'yi alip getirdiler , Yildirim Demiroren'in inanilirligi , guvenilirligi ne olucak ozaman ? bundan 2 hafta once resimlerini gorduk bize yakismaz dedigi oyuncuyu alip getirirse ?
anilton
12.Temmuz.2010, 16:12
Peki simdi size soruyorum diyelimki Guti'yi alip getirdiler , Yildirim Demiroren'in inanilirligi , guvenilirligi ne olucak ozaman ? bundan 2 hafta once resimlerini gorduk bize yakismaz dedigi oyuncuyu alip getirirse ?
Çarpıtmayın,resimlerini gördük bize yakışmaz demedi.
"Şuanda hocamız bizden bir isim talep edene kadar bir görüşme yok" dedi.Ardından Guti'yi sordular; "Resim her ne kadar doğru olmasada,Guti davayı kazansada Türkiye'de speküle edileceğinden korkutuğumuz için ve buda Beşiktaş'a yakışmayacağı için şuanda Guti düşüncemizde yok" dedi.
Demek ki daha sonra Hoca "alınacak" dedi onlarda alıyorlar.
Yani Guti'nin resimlerini gördük,gaymiş efendim.Bu futbolcu bize yakışmaz diye bir durum söz konusu değil.
Sadece doğru olmadığı halde Türkiye'de speküle edileceğini -ki haklı- söylemiş.Ama Hoca ısrar edince almaktan başka yapacak birşeyleri yok...
izmer96
12.Temmuz.2010, 16:20
Çarpıtmayın,resimlerini gördük bize yakışmaz demedi.
"Şuanda hocamız bizden bir isim talep edene kadar bir görüşme yok" dedi.Ardından Guti'yi sordular; "Resim her ne kadar doğru olmasada,Guti davayı kazansada Türkiye'de speküle edileceğinden korkutuğumuz için ve buda Beşiktaş'a yakışmayacağı için şuanda Guti düşüncemizde yok" dedi.
Demek ki daha sonra Hoca "alınacak" dedi onlarda alıyorlar.
Yani Guti'nin resimlerini gördük,gaymiş efendim.Bu futbolcu bize yakışmaz diye bir durum söz konusu değil.
Sadece doğru olmadığı halde Türkiye'de speküle edileceğini -ki haklı- söylemiş.Ama Hoca ısrar edince almaktan başka yapacak birşeyleri yok...
http://www.medyabjk.com/haber/robinho-icin-teklif-yapildi/2523992/
Bak sen Besiktas'lisin ben daha iyi takip ediyorum herhalde , video yu izle sonuna kadar bak bakalim Demiroren ne diyor , ayrica laf olsun diye yada carpitma adina yorum yapmamaya ozen gosteriyorum ben
bjk_melo_151
12.Temmuz.2010, 16:21
Aziz Yıldırım'a, Adnan Polat'a birşey olmadıysa Yıldırım Demirören'e de bir şey olmaz.:icon_wink:
anilton
12.Temmuz.2010, 16:22
http://www.medyabjk.com/haber/robinho-icin-teklif-yapildi/2523992/
Bak sen Besiktas'lisin ben daha iyi takip ediyorum herhalde , video yu izle sonuna kadar bak bakalim Demiroren ne diyor , ayrica laf olsun diye yada carpitma adina yorum yapmamaya ozen gosteriyorum ben
Bir benim yazdığıma bak,bir senin yazdığına.Sonra videoyu tekrar izle.Hangimizin yazdığını söylemiş Yıldırım Demirören.Gördüğünü,dinlediğini anlayamıyor musun?
footballer33
12.Temmuz.2010, 16:33
Delgado için Fink'i feda edecek olmamız kötü.Hele de Guti gelecekse.Yine Guti'nin geleceğini varsayarak elimde olsa Tabata ve Delgado'yu yollar,Tello'yu da takımda tutardım.
% 100 katılıyorum. Guti varken Tabata ve Delgado lüks zaten. Hadi biri kalsın, ama diğeri mutlaka gitmeli. Fink kalmalıydı. Tello da kalmalı, gidecekse Holosko gitsin. Raul ya da Robinho da gelirse geçen sezonun aksine gol patlaması yaşayabiliriz. (::)
Fearless Coward
12.Temmuz.2010, 16:49
Guti gelecekse BJK,Tabata ve Delgado ikilisinden birini yollayacak ve büyük ihtimalle o kişide Tabata olacak..
eXcitinG
12.Temmuz.2010, 17:06
Guti iLe beraber RauL da geLirse KaymakLı ekmek kadayıfı oLur.
KaPaLı
12.Temmuz.2010, 17:07
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=1757802&postcount=3885
Çarpıtmayın yahu. Guti gay değil. Kız kardeşiyle öpüşüyomuş orda...
Sekopej
12.Temmuz.2010, 17:11
Guti iLe beraber RauL da geLirse KaymakLı ekmek kadayıfı oLur.
Robinho? :p O da gelirse ne olur acaba abi?:D
eXcitinG
12.Temmuz.2010, 17:12
KaymakLı ekmekLi kremkarameL tarzı birşey oLur yanı aşırı derece de tatLı birşey oLur :D
Addolorato
12.Temmuz.2010, 17:12
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=1757802&postcount=3885
Çarpıtmayın yahu. Guti gay değil. Kız kardeşiyle öpüşüyomuş orda...
O daha kötü değilmi ? :n:
HooijDonk07
12.Temmuz.2010, 17:30
O daha kötü değilmi ? :n:
O daha berbat bencede.Belkide kötü amaç için değildir :n:.
Ahmet Göktaş
12.Temmuz.2010, 17:49
Ernst
Hilbert Guti.Haz. R.Quaresma
Bobô Nihat(Sercan)
Çok iyi olur gerçekten.
Bekliyoruz seni Dünyanın en iyi pasörü...
Addolorato
12.Temmuz.2010, 18:13
Beşiktaş Guti ile her konuda anlaştı..
LigTv
Ahmet Göktaş
12.Temmuz.2010, 18:25
Guti Beşiktaşta.....
eXcitinG
12.Temmuz.2010, 18:27
http://www.muycule.com/wp-content/uploads/2008/02/guti_raul.jpg
GeLirken Kankanı da getir GUTİ.
Sekopej
12.Temmuz.2010, 18:31
Uzun yıllardır Beşiktaş transfer şampiyonu olmuyordu, bu senenin transfer şampiyonu Beşiktaş olacak gibi duruyor.
Corpus
12.Temmuz.2010, 18:35
Umarım R.madrid teki gibi oynar. Buraya gelipte cıvıtmaz.
LeqenDary
12.Temmuz.2010, 18:38
Hayırlı olsun, çok iyi transfer yaptı Beşiktaş..Avrupada en çok beğendiğim futbolculardan biridir kendisi Galatasaray'a gelmesini çok isterdim..
Ahmet Göktaş
12.Temmuz.2010, 18:41
Hayırlı olsun, çok iyi transfer yaptı Beşiktaş..Avrupada en çok beğendiğim futbolculardan biridir kendisi Galatasaray'a gelmesini çok isterdim..
Takas yapalım mı kalströmle bana uyar :D Benimde en beğendiğim adma avrupada Kim Kalsström :)
LeqenDary
12.Temmuz.2010, 18:44
Takas yapalım mı kalströmle bana uyar :D Benimde en beğendiğim adma avrupada Kim Kalsström :)
Bir gelse zaten Kallström süper olacak..İnşallah yönetim yine ters köşe yapmaz :)..Guti'ye sempatim Real Madrid'den geliyor . Bakalım resmi açıklama ne zaman yapılacak .
Corpus
12.Temmuz.2010, 18:44
komşunun tavuğu komşuya kaz görünür :D :D
World Hollow o1
12.Temmuz.2010, 19:20
resmi bir açıklama yok sanırım guti için?
Ahmet Göktaş
12.Temmuz.2010, 19:28
Resmi açıklama artık sadece formalite ;)
World Hollow o1
12.Temmuz.2010, 19:31
resmi açıklama olmadan çok transfer okudukda o yüzden sordum.
Varonil
12.Temmuz.2010, 19:43
Real Madrid gibi dünyaca ünlü bir kulübün sembolü olmuş isimlerden Guti'nin Türkiye'de futbol oynayacak olması önemli bir olaydır.Tebrikler Beşiktaş yönetimine.
Fearless Coward
12.Temmuz.2010, 20:39
Guti'nin geleceği zaten 3-4 gün önceden belliydi şimdiden hayırlısı olsun BJK'ye..Bu sezonun transfer şampiyonu onlar oldu sayılır..
Bordo61Mavi
12.Temmuz.2010, 21:05
Hilbert oynamadan gider o vakit :)
Tabata da yolcu olabilir, 1-2 milyon veren alir :)
ozaniel
12.Temmuz.2010, 21:31
Hilbert gitmez, Fink, Zapo ve Tabata gidecek büyük ihtimalle.
World Hollow o1
12.Temmuz.2010, 21:37
Guti'nin geleceği zaten 3-4 gün önceden belliydi şimdiden hayırlısı olsun BJK'ye..Bu sezonun transfer şampiyonu onlar oldu sayılır..
Abi bu kadar basitleştirme istersen 1 oyuncuyla şampiyonluk mu kazanılır yaa.:)
ozaniel
12.Temmuz.2010, 21:41
Quaresma, Hilbert, Guti ve Cenk. İkisi Dünya yıldızı, biri Almanya'da 6 milli maça çıkmış bir oyuncu(ayrıca bonservis de ödenmedi), biri de gelecek vaadeden bir kaleci. Eğer Galatasaray veya Fenerbahçe Hazard'ı veya Forlan'ı getirmezse transfer şampiyonu Beşiktaş olur.
Ahmet Göktaş
12.Temmuz.2010, 21:48
Abi bu kadar basitleştirme istersen 1 oyuncuyla şampiyonluk mu kazanılır yaa.:)
Bir oyuncu mu ?
World Hollow o1
12.Temmuz.2010, 21:54
Guti'den ne kadar performans alıcak Beşiktaş harcıyacağı paranın karşılığını alabileceğini düşünüyormusun?
Guti ülkeye alıştım takımdakinlere tanıdım diyene kadar 3 ay geçecek adamın yaşı olmuş 35 bu saatten sonra çıkıpta beşiktaşı çoğu maçta ipten alacak hali yok.
eXcitinG
12.Temmuz.2010, 21:58
Ya Serhat boşuna yoruyorsun kendini. Guti gibi bir adam bu gün sadece rekLam anLamında biLe takıma değer katar. Roberto CarLos biLe adam gibi futboL oynamadan gittiğinde zararına değiL aLdıkLarını çoktan kazandırmıştı kLübüne. BöyLe isimLer insanın hiç bir zaman eLinde patLamaz. Formadır, rekLamdır vs derken parasını çıkarır zaten. Adı üstünde Dünya yıLdızı. Tabata gibi adamLar patLar ama Guti gibi adamLar parasını eLLi kez çıkarır. Sen bari az çok biLmen Lazım yahu.
Bu tarz adamLarın her zaman maçı ipten aLma potansiyeLi vardır. 90 dakika sahada gezer, oLmadık bir pas ya da şut atar sana maç kazandırır. Bu adamLar zaten bunLarı yapabiLdiği için o,bu, şu oLuyor. KoLay geLinmiyor bu noktaya.
Adam 35 değiL 33 yaşında. Yusuf 35 yaşında takımı şampiyonLuğa götüren yoLda en önemLi katkıyı yapabiLdiyse Guti hayLi hayLi yapar.
sentugo
12.Temmuz.2010, 22:08
Guti iyi oynar bana kalırsa.. Hayırlı olsun Beşiktaş'a
bjk_melo_151
12.Temmuz.2010, 22:17
tartışılan kişi Guti çok ilginç:)
Ahmet Göktaş
12.Temmuz.2010, 22:18
Guti'den ne kadar performans alıcak Beşiktaş harcıyacağı paranın karşılığını alabileceğini düşünüyormusun?
Guti ülkeye alıştım takımdakinlere tanıdım diyene kadar 3 ay geçecek adamın yaşı olmuş 35 bu saatten sonra çıkıpta beşiktaşı çoğu maçta ipten alacak hali yok.
Ya işte bu çok saçma geliyor bana yemin ediyorum ya.
Sen performans veremeyeceğini neden düşünüyorsun ? Geçen sene asist krallığında Xavi ile kapışan adamda 32 yaşındaki GUTİ idi.
Peki performans alamayacağını düşünüyorsun Beşiktaşın. Bende alacağını düşünüyorum. Nasıl ispatlayacaksın ki bunu.
cidden antipatik oluyorsunuz buıraya gelip sırf kötülemek olsun diye mantıksızca konuşuyorsunuz kusura bakmayın.
World Hollow o1
12.Temmuz.2010, 22:29
Adam 35 değiL 33 yaşında. Yusuf 35 yaşında takımı şampiyonLuğa götüren yoLda en önemLi katkıyı yapabiLdiyse Guti hayLi hayLi yapar.
Yusuf artık futbolun babası olmuş abi yapma ya.
Guti olmuş 35 yaşında sırf yıldız transferi yapacam diye onca insanı gaza getirip hayaller kurduracağına git 2 tane genç topçu al 2 sene sonra sana paşalar gibi süper ligi kaldırtsın.
Ahmet Göktaş bir kezde olsun benim yorumuma alıntı yapma olurmu :)
RaSenGan
12.Temmuz.2010, 22:33
Guti olmuş 35 yaşında sırf yıldız transferi yapacam diye onca insanı gaza getirip hayaller kurduracağına git 2 tane genç topçu al 2 sene sonra sana paşalar gibi süper ligi kaldırtsın.
Yusuf futbolun babasıysa Guti kralıdır ve Yusuf'un yaptıklarının 2 katını yapar.Genç topçu da alınır onlar her zaman alınır.Ama taraftar adı sanı duyulmadık isimlerden ziyade Dünya Yıldızı istiyor.
CeNTeR_TR
12.Temmuz.2010, 22:38
Guti transferide kesinse off off off diyorum Beşiktaş taraftarları için bu sene lig baya kızışır :)
Yanlız magazinde çok haberi çıkar Guti'nin :n:
Dünyanın en yakışıklı topçularından biri gecelek sonuçta :p
indie
12.Temmuz.2010, 22:42
Arkadaş bu senenin lig şampiyonu dememiş zaten transfer şampiyonu demiş :)
Ahmet Göktaş
12.Temmuz.2010, 22:44
Hakaret ve aşağılama olmadığı sürece istediğim yorumu alıntı yaparım olur mu ?
Ahmet Göktaş
12.Temmuz.2010, 22:45
Yusuf futbolun babasıysa Guti kralıdır ve Yusuf'un yaptıklarının 2 katını yapar.Genç topçu da alınır onlar her zaman alınır.Ama taraftar adı sanı duyulmadık isimlerden ziyade Dünya Yıldızı istiyor.
.....................................
World Hollow o1
12.Temmuz.2010, 22:54
İsterse bütün madrid'i getirsin yaşı 35 oldukdan sonra benim için her yol paris. :)
Artık taraftarları kandırmakdan vazgeçmeli yönetim Guti'yi neden izliyeyim ki Avrupada kazanma ruhu olmadıkdan sonra ne yapayım ben Guti'yi BJK gitcek italyada 3 ispanyada 5 yiyecek guti hiç birşey yokmuş gibi alacak trilyonları..
varmı böyle bir olay ya, zaten Türkiyede herkes kimin ne olduğunu biliyor millet artık kendilerini yemekden avrupadaki başarılardan yoksun kaldık..
izmer96
12.Temmuz.2010, 22:57
Kim ne derse desin Guti her halukarda her sartta iyi transferdir , diyelimki en kotu ihtimal uyum saglayamadi , beceremedi burda olmadi ama 1 sezon boyuncu sonradan bile girerek en az 5-6 maci ''kurtarabilicek'' kapasitede bir adam ki bence BJK cok basarili olur , hayirli ugurlu olsun
Fearless Coward
13.Temmuz.2010, 00:04
Valla geçen sene Rijkaard'la bu sene Schuster'in gelmesi çok önemliydi Türk futbolumuz açısından..Bu 2 isim sayesinde geçen sene ve bu sene bombalar patladı ve ligimizin kalitesi arttı ve artacakta..Belki Guti'yi bizde istemişizdir ama onun BJK tercihini yapmasındaki en önemli etken Schuster'dir..
eXcitinG
13.Temmuz.2010, 00:51
Yok yok biz Manchester United oLduk. Robinho ve Guti Leri beğenmiyoruz. Diatta, MaLdonado, gibi adamLar yakışır bizim Ligimize.
RaSenGan
13.Temmuz.2010, 01:46
Bu duruma göre güzel bir söz var aslında. Dünya Yıldızı bulduk gencini arıyoruz :) Söz biraz değişti ama olsun :D
LaigLeNoiR
13.Temmuz.2010, 01:48
Bir forumdan ;
guti'ye tezahüratım
bir bilmecem var çocuklar
haydi sor sor
realden beşiktaşa gelir
acaba nedir nedir?
14 numara diyince akla
tamam şimdi buldum
hemen onun adı gelir
GUTİ GUTİ GUTİ!!!
Bu arada Guti'yi anlatmak için yorulmaya gerek yok.
Tek bir video ekliyorum izleyin yeter onu anlatmaya.
http://www.dailymotion.com/video/xc1v8o_foot-el-taquito-de-guti_sport?start=20#from=embed
LeqenDary
13.Temmuz.2010, 01:55
Bu asist değil başka bir şey o :D..O maçı canlı izlerken inanamadım o pasa ..
ozaniel
13.Temmuz.2010, 02:46
Guti oldukça profesyonel bir oyuncu, Beşiktaş'taki gençlere de örnek olur.
KanaKe
13.Temmuz.2010, 03:05
guti saglam adam fakat surda oynayacagi en fazla 2 senedir 2 sene sonra zaten oynayamaz fizigi el vermez form düsüklügü yasar sahsen yine guti tarzinda fakat daha genc bir yabanci alinsaydi daha iyi olurdu üstelik gutinin alacagi paranin ceyregini alirdi.
indie
13.Temmuz.2010, 03:20
Türkiyede 2 sene tam verimle oynayacak yabancı bence başarılı bir transferdir. Hele de bonservissiz geliyorsa. Guti tarzında daha genç isim alırsanız ancak bonservis vererek alırsınız. Bu durumda 2 problem ortaya çıkar:
1. O bonservis en az 7-8 milyon euro olacaktır ve oyuncuya verilecek maaşla beraber Guti'nin masrafını kat kat geçecektir.
2. Aldığınız oyuncu Guti kalitesinde olmayacaktır. Zira Guti'yi (Mesela Fabregas'ı) 25 yaşında türkiyeye getiremezsiniz.
Yaşı elbette can sıkıcı ama tesellimiz mevkiisi ve oyun tarzı itibariyle koşması, kaçması gerekmeyen bir adam. Yani R. Carlos transferindeki gibi 90 dakika kanatta gidip gelmesini beklemeyeceğiz kendisinden.
I3esiktas
13.Temmuz.2010, 12:22
İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre Beşiktaş, Arsenal`de oynayan forvet oyuncusu Eduardo Da Silva`yı transfer etmek istiyor.
Haberde forvet arayışında olan siyah beyazlı takımın, Aston Villa ve Valencia`nın da peşinde olduğu Brezilya asıllı Hırvat golcü için transfer yarışına girdiğini iddia etti.
2007`den bu yana Arsenal`in formasını giyen Eduardo Da Silva, Hırvat Milli Takımı`nın formasını giyiyor.
-HABER1903-
Addolorato
13.Temmuz.2010, 12:57
Quaresma -- Guti -- Hilbert
------------- Eduardo -----------
Haksızlık olur :D
World Hollow o1
13.Temmuz.2010, 13:18
Bir futbolcu için en büyük talihsizlik eduardo'nun başına gelendir.
Arsenal'de çok fazla forma şansı bulmasada gol sayısı çok fazla eğer gelirse çok harika transfer olur..
Fearless Coward
13.Temmuz.2010, 13:26
Hilbert yedek için alınmış bir oyuncu solda oynatılmaz..Türk oyuncu oynar sol tarafta diye düşünüyorum..
eXcitinG
13.Temmuz.2010, 14:20
Hücum hattı tamamen yabancıLardan oLuşmaz. Kontenjan var bir kez.
anilton
13.Temmuz.2010, 14:36
Bu arada Beşiktaş'ın ikinci formasıda çıktı;
Taraftarımızın tutkuyla bağlandığı çubuklu formamız yarın satışa çıkıyor
Anılarımızın en güzel yerinde, hem nostaljik hem bugüne dair, bir Beşiktaş klasiği; çubuklu formamız...
Aşkların en büyüğünün, Siyah’la Beyaz’ın tutkuyla birleşmesi... Deli gibi yağmurun altında, uğruna haykırırcasına şarkılar söylediğimiz... Canımız, aşkımız, sevgilimiz...
Dile kolay, tam 107 yıldır bir çınar yükseliyor güzel ülkemizde...
1903'te kurulduğunda nice kulüplere vesile oluyor, asil renkler Siyah ve Beyaz...
Beşiktaş taraftarı en güzel anılarını, en sevinçli zaferleri çubuklu formayla yaşamıştır, uğuruna inanmıştır bir kere...
Siyah ve Beyaz renkler bir aşkın ifadesi olmuş bedenleri sımsıkı sarmış.
Bu bir aşk, hem de ne büyük bir aşk...
Çubuklu forma aşkı bir başkadır taraftarımızın...
Beşiktaş klasiğidir. Tutkunun ifadesidir...
İşte taraftarımızın tutkuyla bağlı olduğu, bedenini sardığı vakit sevgili misali üzerine titrediği çubuklu formamız, 2010-2011 sezonunda da bizlere uğur getirecek.
Taraftarımızın büyük bir merakla beklediği yeni sezon için hazırlanan çubuklu formalarımız, yarın (14 Temmuz) sabah saatlerinden itibaren mağazalarımızda yerini alıyor..
Haydi, siz de Kartal Yuvası'na gelin ve tutkuyla bağlı olduğunuz çubuklu formanıza kavuşun...
Biliyoruz ki, çubuklu formalarımız 2010-2011 sezonunda yaşayacağımız zaferlerle üzerinizden hiç çıkmayacak...
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=28954&tipi=K
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=28953&tipi=K
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=28952&tipi=K
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=28951&tipi=K
vego
13.Temmuz.2010, 14:48
Guti Raul Robinho Q7 Eduardo noluyo lan:zuhaha
Ahmet Göktaş
13.Temmuz.2010, 14:59
Guti & Raul birlikte gelirler Demirörenin özel uçağıyla kasmaya gerek yok.
Yarın öbürgünde Sercan transferi veya Volkan transferi açıklanır artık...
Çok sağlam kadro bu sene çookk...
vego
13.Temmuz.2010, 15:04
Tabata Tello Zapo Delgado Fink Artık hepsi gidebilir:n:
izmer96
13.Temmuz.2010, 15:04
Guti & Raul birlikte gelirler Demirörenin özel uçağıyla kasmaya gerek yok.
Yarın öbürgünde Sercan transferi veya Volkan transferi açıklanır artık...
Çok sağlam kadro bu sene çookk...
schuster pivot santrafor istiyorsa Raul'un gelicegini pek sanmiyorum cunku artik onda tek forveti kaldirabilicek fiziksel guc yok heleki Turkiye gibi bu kadar siki adam markaji ve fizige dayali futbol oynanan bir ligde , Guti ile saglam bir Pivot forvet Grafite , Altidore tarzi cok iyi is yapar BJK bu sene Schuster onderliginde
Ahmet Göktaş
13.Temmuz.2010, 15:13
Santa Cruz yada Raul'den biri olacakmış abi , eğer tek forvet düşünüyorsa Schuster bence Cruz olacaktır umarım öyle olur.
Ama Raul gelirse de üzülmem tabiki yaşayan efsaneyi türkiyede izleyecez :)
izmer96
13.Temmuz.2010, 15:15
Santa Cruz yada Raul'den biri olacakmış abi , eğer tek forvet düşünüyorsa Schuster bence Cruz olacaktır umarım öyle olur.
Ama Raul gelirse de üzülmem tabiki yaşayan efsaneyi türkiyede izleyecez :)
Cruz muzmin sakat Ahmet :) , BJK iyi bir pivot santrafor getirecekdir bundan eminim , Schuster'in adi yeter
Fearless Coward
13.Temmuz.2010, 15:16
Serhat 138. sayfaya bakmamıştım valla 1 oyuncuyla değil genel anlamda şu an en iyi transferleri BJK yaptı..Biraz fanatikliliği kenara bırakmak lazım Serhat.. ;)
Aşk-ı Şehir
13.Temmuz.2010, 15:17
Bu kadar emin konuşmamak gerek. Bunu bu hafta sonu öğrendim. Transfer işleri çok hassas işler. Birde bir takım bir oyuncunun aklını karıştırıp diğer takıma gitmesini engelleyebiliyor. Daha sonra o oyuncuyu o takım istemiyor. Oyuncu ortada kalıyor. Konuşulan isimler Avrupa'da belki dünyada tanınan isimler. Her mesajda yazılacak kadar kolay transfer değiller. Aralarından Beşiktaş'ın yapacağı en muhtemel transfer Roque Santa Cruz...Raul'un geleceğini sanmıyorum...
El Barto
13.Temmuz.2010, 15:18
Robinho balon, guti yaşlı, hilbert sıradan, queresma sorunlu, schuster hoca değil ....
tutmuş birde beşiktaş transfer şampiyonu olur diyorsunuz. hadi canım ordan. ;)
izmer96
13.Temmuz.2010, 16:04
Robinho balon, guti yaşlı, hilbert sıradan, queresma sorunlu, schuster hoca değil ....
tutmuş birde beşiktaş transfer şampiyonu olur diyorsunuz. hadi canım ordan. ;)
Emre'yi bile kizdirmislar yahu ! , bosver emre biz gidelim le chuck's revenge special edition oyniyalim:)
eGowiCh
13.Temmuz.2010, 17:09
Beşiktaş uzun zamandır iyi transfer yapamıyordu. Özellikle geçen sezon "berbat" transferlere imza attılar, Tabata'ya verilen 8 m Euro gibi. Ne yerli ne yabancı transferinde iyi işler yapamayan Beşiktaş bu sezon kıskandıracak transferlere imza attı.
Quaresma ve Cenk iyi transferler. Hem de çok iyi. Hilbert'i oynadıkça göreceğiz. Ernst gibi katkı verebilir. Guti gelirse çok iyi transfer olur. Raul gelirse efsane olur. Quaresma 7 numarayı giyiyor ama Raul'un de forma numarası 7. Yani 7 - RAUL giyemeyecek Beşiktaş'a gelirse. Bu da zaten transfer başarısını özetleyen, tatlı bir anektod olur.
MeMo
13.Temmuz.2010, 17:12
Beşiktaş'ın transferlerine laf söyleyenler taş olsun.
nerazzuri
13.Temmuz.2010, 17:27
Bu transferlerin üzerine artık yeter diyoruz, daha kimi alacaksınız.
'' yeteeer yıldırım demirören yeteer '' :)
Beşiktaş harika transferler yapıyor.
eGowiCh
13.Temmuz.2010, 17:29
Hele Demirören bir de Robinho'yu alabilse, Türk spor tarihinin en büyük transferi olur.
ozaniel
13.Temmuz.2010, 17:29
Özellikle geçen sezon "berbat" transferlere imza attılar
Geçen seneki transferler Beşiktaş'ın ortalamasından bayağı iyiydi. Tabata dışında hep nokta transferler yaptık. Ferrari, İsmail, Fink, Rıdvan hepsi iyi transferler. Nihat da Türk statüsünde kanat oyuncumuz oldu.
vego
13.Temmuz.2010, 21:00
jose antonio reyes lede ilgileniyormuşuz bize çok yakınmış.
Ahmet Göktaş
13.Temmuz.2010, 21:28
Reyes'i istemem şahsen.
eGowiCh
13.Temmuz.2010, 23:31
Fenerbahçe'nin 2 yıl önceki kondisyoneri, Aragones'in ekibinden, Carlos Cascallana Beşiktaş'ın kondisyoneriymiş, onun da etkisi vardır İspanyol futbolcuların transferinde. Schuster zaten ana faktör, Cascallana'nın da payı vardır.
World Hollow o1
14.Temmuz.2010, 00:20
Serhat 138. sayfaya bakmamıştım valla 1 oyuncuyla değil genel anlamda şu an en iyi transferleri BJK yaptı..Biraz fanatikliliği kenara bırakmak lazım Serhat.. ;)
Fanatik olsaydım şuan yazarlığım olmazdı ben kendi düşüncelerimi yazmakda serbestim katıl katılma sana kalmış fanatiklik bir yazımın olduğunu düşünmüyorum..
eXcitinG
14.Temmuz.2010, 00:30
Tamam uzatmayın yahu.
anilton
14.Temmuz.2010, 01:17
Guti için İspanya'da bulunan Başkan ve yöneticiler Altidore için Villarreal ile görüşecekmiş...
Ahmet Göktaş
14.Temmuz.2010, 01:50
Yuh ya ne Altidore'u :(
Nobre oynasın o zaman hem de Türk :(
Gelmesin şu adam ya dünyadaki stoperlerin bile çoğu daha golcü Altidore'dan :(
besiktas1903
14.Temmuz.2010, 01:58
Merak ediyorum guti ile'mi yabanci transferleri kapatacagiz yoksa bir transfer daha mi ve hangi oyuncu hangi takima gidecek.
Ahmet Göktaş
14.Temmuz.2010, 02:04
Bobo gidecek yerine çok daha kaliteli güçlü bir forvet gelecek büyük ihtimalle.
Ama bu Altidor olmamalı.
besiktas1903
14.Temmuz.2010, 02:10
Bobo gidecek yerine çok daha kaliteli güçlü bir forvet gelecek büyük ihtimalle.
Ama bu Altidor olmamalı.
Eger Bobo gidecekse ondan daha kaliteli biri gelmeli cunku takimda Bobo'dan baska gol atan yok.
SAİT71
14.Temmuz.2010, 12:03
Yılın en iyi transferi Quaresma
http://www.spor3.com/images/news/360077.jpg
ESPN’nin internet sitesinde yapılan “2010 yazının en önemli 10 transferi” listesine, Ricardo Quaresma ilk sırada girdi.
ESPN’nin sitesinde Beşiktaş’ın yeni yıldızı için “Üstün yetenekli” değerlendirmesi yapılmasına karşın Q7’nin artık gelecek vaat eden genç yetenekler listesinde olmadığı da ifade edildi.
Quaresma’nın Barcelona ile Inter’de varlık gösteremediği ve Portekiz Milli Takımı’ndan da kesildiği hatırlatılan yazıda, Beşiktaş’ın ilk hazırlık maçında ortaya koyduğu oyunun ise ümit verici olduğu belirtildi. Ayrıca bu sezonun Q7’nin büyük potansiyelini bütün yıl boyunca sahaya sürüp süremeyeceği konusunda gerçekleri ortaya koyacağı görüşüne de yer verildi.
EN ÖNEMLİ 10 TRANSFER
Ricardo Quaresma Inter-Beşiktaş
Angel Di Maria Benfica-R.Madrid
David Villa Valencia-Barcelona
Joao Moutinho S.Lizbon-Porto
D.Chygrynskiy Barcelona-S.Donetsk
Cesar Azpilicueta Osasuna-Marsilya
Sidney Govou Lyon-Panathinaikos
Mark Janko Salzburg-Twente
Leonardo Bonucci Bari-Juventus
Simon Kjaer Palermo-Wolfsburg
King_91
14.Temmuz.2010, 12:10
Yılın en iyi transferi Quaresma
http://www.spor3.com/images/news/360077.jpg
ESPN’nin internet sitesinde yapılan “2010 yazının en önemli 10 transferi” listesine, Ricardo Quaresma ilk sırada girdi.
ESPN’nin sitesinde Beşiktaş’ın yeni yıldızı için “Üstün yetenekli” değerlendirmesi yapılmasına karşın Q7’nin artık gelecek vaat eden genç yetenekler listesinde olmadığı da ifade edildi.
Quaresma’nın Barcelona ile Inter’de varlık gösteremediği ve Portekiz Milli Takımı’ndan da kesildiği hatırlatılan yazıda, Beşiktaş’ın ilk hazırlık maçında ortaya koyduğu oyunun ise ümit verici olduğu belirtildi. Ayrıca bu sezonun Q7’nin büyük potansiyelini bütün yıl boyunca sahaya sürüp süremeyeceği konusunda gerçekleri ortaya koyacağı görüşüne de yer verildi.
EN ÖNEMLİ 10 TRANSFER
Ricardo Quaresma Inter-Beşiktaş
Angel Di Maria Benfica-R.Madrid
David Villa Valencia-Barcelona
Joao Moutinho S.Lizbon-Porto
D.Chygrynskiy Barcelona-S.Donetsk
Cesar Azpilicueta Osasuna-Marsilya
Sidney Govou Lyon-Panathinaikos
Mark Janko Salzburg-Twente
Leonardo Bonucci Bari-Juventus
Simon Kjaer Palermo-Wolfsburg
çok büyük transfer tabi ki ama ilk sıra olduğunu sanmıyorum . david villa var malum . ama şu transferler arasında ilk 4-5 kesin .
SAİT71
14.Temmuz.2010, 12:14
Bana kalırsa David Villa'dan sonra 2. olur..
Varonil
14.Temmuz.2010, 12:14
David Villa'nın DK performansına bakarak bu listede ilk sırada olması gerektiğini düşünüyorum.
Zekirdek
14.Temmuz.2010, 12:15
çok büyük transfer tabi ki ama ilk sıra olduğunu sanmıyorum . david villa var malum . ama şu transferler arasında ilk 4-5 kesin .
Beklenmedik ve daha alçak bir standartta bir takıma geldiği için olabilir.
El Barto
14.Temmuz.2010, 12:25
ESPN'nin yönetimi Türk ve Beşiktaşlı heralde. :)
İlk 5 içerisinde olabilir ama en iyisi değil yahu kandırmayalım kendimizi.
El Barto
14.Temmuz.2010, 12:27
Bu arada haber zaten yalan. :D
Çok şükür elimizin altında internet var ESPN'nin sitesini açtım baktım. Bir sıralama söz konusu değil. :p
http://soccernet.espn.go.com/columns/story?id=807976&sec=transfers&root=transfers&cc=5739
SAİT71
14.Temmuz.2010, 12:34
Bu arada haber kaynağı:
http://www.spor3.com/yilin-en-iyi-transferi-quaresma-591196-p2h.htm
anlaşılan spor3 sitesi editörleri bjk li :D
sakary Ali
14.Temmuz.2010, 12:49
bare insan villa'yı 1. quaresma'yı ikinci yaparda biraz gerçekçi olsun :D
El Barto
14.Temmuz.2010, 13:14
İşte iş ola beri gele. bunlarda haberci. Aydın adminimden bir yorum bekliyorum. Bu işler böyle mi yürüyor?
TR.CaPTaiN
14.Temmuz.2010, 13:35
"Guti akşam bitiyor"
İspanyol futbolcu Guti’nin Beşiktaş formasını giymeye çok yakın. Önceki gün Madrid’e giden Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, teknik direktör Schuster’in ısrarla istediği Guti transferi şu sıralarda bitirmek üzere. Başkan Yıldırım Demirören, “Kulübünden serbesttir yazısını almak için bekliyorum. Akşam saatlerine kadar bu işlemi de tamamlayacağım” dedi.
İspanyol futbolcu büyük bir ihtimalle yarın sabah Demirören’in özel uçağıyla Madrid’den İstanbul’a yola çıkacak.
DHA
ozaniel
14.Temmuz.2010, 15:18
Şahsen Bobo'nun gitmesi Beşiktaş'ın yapabileceği en kötü hamle olur. Bobo'nun yaşında ve Bobo kadar yetenekli bir oyuncu Türkiye'ye gelmez. Hem Bobo Beşiktaş'ın en eski yabancısı ve ülkeye uyum da sağladı. Kaprisli değil, maaşı da çok değil(diğer yabancılara göre).
footballer33
14.Temmuz.2010, 21:40
Bobo giderse yapılan tüm transferleri alır götürür yönetim. Bobo geçen sezon o orta sahayla bile 10 golü geçmişken şimdiki orta sahayla(Guti-Ernst-Delgado-Quaresma hatta Hilbert) 20-25 golü çok rahat bulur. Zaten golcü diye yırtınıyoruz, gidip de takımın en çok gol atan futbolcusunu satmazlar heralde, olmaz.
Deus Dominus
14.Temmuz.2010, 22:42
Bobo bu sezonda oynarsa zaten Türk vatandaşlığına hak kazanacak sanırım. Henüz milli takımda forma giymiş değil TFF'ye göre. Tello, Fink, Zapotocny ve Delgado-Tabata'dan birisi giderse Beşiktaş rahat nefes alır. Guti ve olası bir forvet takviyesi için kontenjanda açılmış olur. Holosko yedek için iyi bir alternatiftir bana göre, kalırsa Beşiktaş'ta hem sağ kanatta, hem forvette fırsat verildiğinde iyi işler yapar.
TR.CaPTaiN
15.Temmuz.2010, 00:08
Beşiktaş Guti ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Ntvspor
Alicanfmfan
15.Temmuz.2010, 00:10
Büyük bir transfer , yaşı felan hikaye cok büük işler yapacak , Quaresma'dan kat kat verimli olacagına eminim.
Hayırlı Olsun , Beşiktaş'lılara.
goosfraba
15.Temmuz.2010, 00:13
Bjk Altidore ile de anlaşmış sanırım.
footballer33
15.Temmuz.2010, 00:14
Ve Guti Beşiktaş'ta
Beşiktaş Real Madrid'in yıldızı Guti ile 2 yıllık anlaşma sağladı.
Beşiktaş'ta beklenen gelişme oldu. Siyah beyazlılar aylardan beri peşinde koştukları Real Madrid'in yıldızı Guti'yi renklerine bağladı.
NTVSPOR.NET
http://www.ntvspor.net/haber/turkcel...uti-besiktasta (http://www.ntvspor.net/haber/turkcel...uti-besiktasta)
Hayırlı olsun. Sırada golcü var. :)
FreeStyLR
15.Temmuz.2010, 00:15
Guti beşiktaşa hayırlı olsun :)
Alicanfmfan
15.Temmuz.2010, 00:16
Sergen Yalcın'da her transferde hemen komplo teorileri kuruyor yahu , direk olumsuz yönlerini söylüyo bi insan bu kadar negatif olabilri mi.
deniz.91
15.Temmuz.2010, 00:26
Guti yaşı ne olursa olsun ligimize kalite katacak bir oyuncudur hayırlı olsun
izmer96
15.Temmuz.2010, 00:29
Guti BJK ye hayirli olsun Hagi'den Sonra Alex den once Turkiyeye gelen en iyi ''PASOR''
Clayman
15.Temmuz.2010, 00:31
34 yaşında olsa da Guti'yi ligimizde izleyeceğimiz için ben bile heycanlandım. Hayırlısı olsun...
MeMo
15.Temmuz.2010, 00:32
Guti BJK ye hayirli olsun Hagi'den Sonra Alex den once Turkiyeye gelen en iyi ''PASOR''
Çok iyi tespit.
Night_Mare17
15.Temmuz.2010, 00:57
Raul ' da BJK' de kaynak Lig TV
Estranged
15.Temmuz.2010, 01:12
Kesinlikle İmrendim.
Varonil
15.Temmuz.2010, 09:50
Guti hayırlı olsun Beşiktaş'a.Kesinlikle Quaresma'dan daha faydalı olacağını düşünüyorum,çok iyi bir transfer oldu ligimiz için.
SAİT71
15.Temmuz.2010, 10:21
hayırlı olsun Guti transferi.. Kaliteli oyuncu... BJK bi yarı final hedeflemeli EUROPA'da...
bjk_melo_151
15.Temmuz.2010, 11:04
hayırlı olsun Guti transferi.. Kaliteli oyuncu... BJK bi yarı final hedeflemeli EUROPA'da...
Yavaş.:icon_smile: Yerli olarak da iyi olmamız gerek. Gençlere güvenmeli Schuster halihazırda yerli oyuncu alamıyacağız belli bir şey.
El Barto
15.Temmuz.2010, 11:09
--------------tabata------------------
zapo---- sivok ---ferrari -----tello
-----------ernst----fink---------------
hilbert------guti-------queresma
--------------bobo------------------
:zuhaha
World Hollow o1
15.Temmuz.2010, 11:16
Hayırlı olsun BJK'e her ne kadar desteklemesemde Türkiyede iş yapacaktır.
Raul'u alırsa gider alırım formasını..
bjk_melo_151
15.Temmuz.2010, 11:32
--------------tabata------------------
zapo---- sivok ---ferrari -----tello
hilbert------guti-------queresma
--------------bobo------------------
:zuhaha
tabata, tello, zapo:director: halay eşliğinde yallah:icon_biggrin:
RasAnt
15.Temmuz.2010, 12:08
yaşı ne olursa olsun iyi bir isimdir Guti bence iyi transfer
Corpus
15.Temmuz.2010, 12:37
Guti kaç numara giyecek acaba :D istediği forma numarası tabata da ise bence kavga çıkar :D
Varonil
15.Temmuz.2010, 12:38
14 giyecektir herhalde Real Madrid'teki numarası.Ama Raul gelirse asıl o hangi numarayı giymek isteyecek onu merak ediyorum :)
BaGa TaRKaN
15.Temmuz.2010, 12:41
Raul Gelirse 7 Giyer. 7de Rıdvanın Forması Sanırım Seve Seve Verir Abisine:D Seve Seve Olmasada Verir Yani Bir Şekilde:zuhaha
goosfraba
15.Temmuz.2010, 12:43
Raul Gelirse 7 Giyer. 7de Rıdvanın Forması Sanırım Seve Seve Verir Abisine:D Seve Seve Olmasada Verir Yani Bir Şekilde:zuhaha
rıdvan 7 numarayı quaresmaya verdi zaten. hem de törenle.
SAİT71
15.Temmuz.2010, 12:44
Bence Raul başka numarayı ister. Bu durumuda anlatırlar ona sanırsam. Koca Q7 7 yi verecek değilya :D
Adamın adı bile 7 olmuş :D
bjk_melo_151
15.Temmuz.2010, 13:02
70 olur 11 olur.:)
eXcitinG
15.Temmuz.2010, 13:37
Biri bizi durdursun.
Ahmet Göktaş
15.Temmuz.2010, 13:43
Çok iyi de oldu çok güzel iyi oldu taam mı ?
izmer96
15.Temmuz.2010, 13:48
bi tane de hizli ve havadan etkili forvet aldimi BJK cok iddaa li bir kadrosu olucak , onumuzdeki sene beklentilerde cok yuksek olur dogal olarak
Corpus
15.Temmuz.2010, 13:54
bi tane de hizli ve havadan etkili forvet aldimi BJK cok iddaa li bir kadrosu olucak , onumuzdeki sene beklentilerde cok yuksek olur dogal olarak
Hem hızlı hem havadan etkili forvet bulmak o kadar kolay olsa ohooo. Her takımın aradığı oyuncu o
bjk_melo_151
15.Temmuz.2010, 14:01
Hem hızlı hem havadan etkili forvet bulmak o kadar kolay olsa ohooo. Her takımın aradığı oyuncu o
Süleyman Hurma'nın açıklamasına benzemiş: "Her vurduğunu gol yapabilen bir forvet arıyoruz." :icon_smile:
DisCo
15.Temmuz.2010, 14:15
Takımın sadece Şampiyonlar Liginde mücadele etmesi, çok büyük olması yada iyi para vermesi yetmiyor.
Getirilen teknik direktöründe önemi büyük. Kaliteli transferlerde bu faktör ön plana çıktı diyebiliriz.
Beşiktaş taraftarı maçları izlemek için sabırsızlanacaktır.
izmer96
15.Temmuz.2010, 14:17
Altidore yada Grafite'yi almak bu kadar zormu ?
Aşk-ı Şehir
15.Temmuz.2010, 14:18
Şimdi Beşiktaş'ın transferlerine 2 yönden bakmak lazım.
1- Takıma Katkı Anlamında;
Ricardo Quaresma; Takıma katkı sağlayacağı şüphesiz. Hala söylüyorum Quaresma'yı zorlayabilecek bek sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Kanatlardan çok etkili olacaktır. Ancak; Beşiktaş'ın geçen seneki sorununun kanatlarda olduğunu düşünmüyorum. Kanatlardan oldukça etkili gelen bir Beşiktaş vardı. Tek sorun gol atamamaktı. Bu bağlamda transferlere baktığımızda alınmış bir forvet yok. Bobo sakatlanırsa yerine kim oynayacak?
Roberto Hilbert; Ben başarılı bir transfer olarak görüyordum. Fakat anlaşılan o ki aceleci davranmış Beşiktaş. Quaresma'yı aldıysan Hilbert'i niye alırsın? Hilbert'i almanın maddi külfetten başka getireceği birşey olmaz. Hele ki kanatlarında Nihat - Quaresma - Holosko - Delgado - Tello gibi oynayabilecek oyuncuların varken.
Guti Hernandez; Takıma muhteşem katkı sağlayacak bir oyuncu daha. Ama Türkiye'de rahat oynar mı bilmiyorum. Zorlanacaktır. Hatta bence ona acımasız fauller bile yapılacaktır. Delgado'yu gönderecektir diye düşünüyorum Beşiktaş bu hamleden sonra.
Cenk Gönen; Kale için başarılı bir transfer. Rüştü seneye futbolu bırakır. Hakan ile dönüşümlü oynarlar.
2- Maddi Anlamda;
İşin Beşiktaş açısından acı yönünün bu olacağını düşünüyorum. Gerek Quaresma gerekse Guti maddi külfeti oldukça fazla olan oyuncular. Dönen fiyatları takip ettik hepimiz. Hİlbert'i ve Cenk'ide sayarsak Beşiktaş'ın biraz daha zorlanacağı aşikar. Hal böyleyken Beşiktaş'ın geçen sene oyuncularının alacaklarını ödeyemediğinide göz önünde bulundurursak Beşiktaş çok çok çok zorlanacaktır. Hele ki Nobre'nin felan 2.5 Milyon € gibi bir maaşının felan bulunması tam fiyasko zaten. Ayrıca Delgado - Zapotocny - Tello gibi kontratı süren oyuncularıda aldığınız fiyatın çok çok altına göndermeniz gerekecek. Hele gönderemezseniz bu oyuncuları hem TFF'ye bildirmeyeceksiniz. Hemde maaşlarını ödemek zorunda kalacaksınız. Bunların üstüne birde Raul transferini düşünün. Üzerine Schuster'in ve ekibinin alacağı maaşı ekleyin. Üzerine takımda İbrahim Toraman - Sivok - Ferrari - Nobre - Nihat gibi yıllık maaşları oldukça yüksek olan futbolcuları ekleyin. Çok bilinmeyenli çözümü zor bir denklem.
Yayın gelirleri arttı tamam. Beşiktaş'ın borcu var zaten üstüne. Forma satışlarındanda bişeyler geldi diyelim. Yinede bunları karşılayabileceğini sanmıyorum Beşiktaş'ın. Bu maddi külfeti karşılamak için tek çıkar yol. Hem Avrupa'da hemde Türkiye'de dişe dokunur bir başarı...
Eğer o başarı gelmezse Yıldırım Demirören Beşiktaş'ı bir çıkmaza doğru sürüklüyor.
(Biraz uzun bir yazı oldu. Zahmet edip okuyanlara teşekkürler.)
izmer96
15.Temmuz.2010, 14:35
Düren: "Görüşmeler sürüyor ama imza yok"
Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Mete Düren, Real Madridli futbolcu Guti ile transfer görüşmelerinin sürdüğünü, ancak henüz imzalanmış bir anlaşmanın bulunmadığını söyledi.Mete Düren, AA muhabirine yaptığı açıklamada Guti ile sözleşme imzalanmadığını belirterek, ''Kesinleşmiş, imzalanmış bir anlaşma yok. Guti ile görüşmeler sürüyor. Bu transferin netlik kazanması, teknik heyetten gelecek rapor doğrultusunda takımdan ayrılacak yabancı oyuncuların belirlenmesinden sonra mümkündür'' diye konuştu.
Real Madrid'in golcü futbolcusu Raul ile ilgili bazı iddiaların da konuşulduğunu hatırlatan Düren, ''Transfer komitemiz Raul ile hiçbir zaman ilgilenmemiştir'' dedi.
Düren, İspanya'da bulunan kulüp başkanı Yıldırım Demirören ve Transfer Komitesi Başkanı Serdal Adalı ile Transfer Komitesi üyesi Cengiz Zülfikaroğlu'nun bugün öğleden sonra İstanbul'a geleceklerini sözlerine ekledi.