PDA

View Full Version : Beşiktaş Transfer Haberleri

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48

Ilhan
25.Mayıs.2011, 09:22
Q7 ve Simao tamam da, hücum hattını tamamlayabilmek için Guti'den daha iyi bir hücuma yönelik orta sahaya ihtiyacımız var. Bu, Almeida'nın yanına alınacak ikinci bir forvet de olabilir ancak tek forvet de, iki forvet de olsa, Fernandes'e ek olarak hücuma destek atabilecek bir oyuncuya ihtiyaç var.

Haydi Forlan olsun diyeceğim ama Forlan'ın yaşı var. Oraya şöyle Burak Yılmaz gibi bir adam gerek.

anil luque
25.Mayıs.2011, 10:34
Almeida'nın kesinlikle gönderilmemesi taraftarıyım ben. Bobo belki gidebilir. Nobre'nin ise hala Beşiktaş oyuncusu olması sinir sebebidir.

indie nickli abi çok güzel yazmış. 5 oyuncudan toplam 72 gol fena değil açıkçası. Üstelik sakatlıklarla özellikle Guti ve Quaresma'nın bu kadar boğuşmuş olduğunu düşünürsek. Bence önümüzdeki sene takımın da artık birbirine alışması ve sisteminde yerli yerine oturmasıyla çok daha iyi bir takım olacağız.

Ama şunu da unutmamak lazım ki hücum hattımızın maksimum performans vermesi gerideki oyuncularımızın aynı oranda iyi oynamalarıyla mümkün.

bjk4ever
25.Mayıs.2011, 11:11
Almeida ve Simao yarım devre oynadılar, Q7-Almeida-Simao üçlüsü 27 golü bu haliyle bulmuş.
Düz mantık düşünsek tam devre oynasalar Almeida-Simao toplamı 32 Q7 de zaten 11 tane attı, 43 eder. Bir de takımın form düşüklüğü falan var. Simao nun içerden çıkıp verilmeyen golü var falan :D Neyse 43 yetmez mi? Bence yeter. Bunlar işin istatistik kısmı...

Diğer taraftan biz farklı maçlar mı izledik arkadaşlar? Q7-Simao-Almeida nın üçünün birden oynadığı hangi maçta gol atamadık? Hatta iddia ediyorum çoğu maçta 2 ve üstü gol atmışızdır. Biz bu 3 ünü zaten sabitleyip, geri 4 lümüzü sağlama almalıyız artık, bu adamlar zaten bir şekilde gol atıyor ya da attırıyor.

Bu arada Ekrem le sözleşme yenilenmiş, hiç sevemesem de 400 bin euro verilmeyecek oyuncu da değil :) Her yerde oynuyor nasılsa, 18 aldın mı her mevkiye bir alternatifin var demektir :D

UEFA ve kupada koy takimlarina karsi olan gereksiz ve kolay golleri/asistleri cikar bir kere. Lige bakmamiz lazim. Diyelim ki Simao ve Almeida ligin basinda gelmisti ve ayni performansi sergilemisti. O zaman hucumdaki dortlu 4*2+5*2+7+3 gol atacakti, ki bu 28 gol demek. Ki bunlarin buyuk bir kismi ekstra goller, yani uzaktan sut, duran toplar, penaltilar, ki Guti'nin neredeyse penalti haric golu yok. Dedigim gibi, ekstra isleri yapan oyuncular bunlar, ama istikrarli bir sekilde gol atacak, gole yonelik efektif oynayan oyuncular degiller. Bu dortlunun bir sezonda attigi gol sayisi sadece Alex ile esit ve bu adamlar 4 kisilik yer kapliyor, 1 kisilik degil. Bir daha dusun bakalim dediklerimi bence.

anil luque
25.Mayıs.2011, 11:47
Alex'in en az 10 penaltı golü var sen de bunu düşün bir bence.

KaPaLı
25.Mayıs.2011, 12:09
Guti kaç penaltı golu attı bu sezon ? 5-6 tane atmıştır herhalde.

anil luque
25.Mayıs.2011, 12:17
6 tane diye biliyorum.

bjk4ever
25.Mayıs.2011, 12:21
Alex'in en az 10 penaltı golü var sen de bunu düşün bir bence.

10 mu? Yok 20.;)
Demin baktim, 7 penalti 3 frikik golu var, yani oyun icerisinde 18 gol atmis. Guti ise 6 penalti atmis, yani 18'e 20 gibi birsey oluyor (Simao ve Q7 frikikleri var). Yani Alex oyun icerisinden bizde 4 oyuncunun attigi kadar gol atmis ligde.

anil luque
25.Mayıs.2011, 12:35
Oyun tarzları birbirinden bu kadar farklı iki oyuncuyu kıyaslamaya kalkarsak elbette arada uçurum oluşur. Guti Alex'in Fener'de üstlendiği rolü bizde üstlense emin ol o da o kadar gol atar. Ama Guti çok daha fazla geriye gelen bir isim top alıp oyun kurma bazında. Defansın önünde dolanıyor hep genelde. Fenerbahçe'de Emre'nin varlığı Alex'i rahatlatan olay. Kabul edelim ki Ernst ve Necip Emre kadar topla arası iyi olan oyuncular değiller. Bundan dolayı Guti'nin genelde geriye gelip top alması gerekiyor. Ama Alex öyle değil. Alex normal bir forvet oyuncusundan daha fazla pozisyona giren bir isim.

Senin dediğin sistemde yeni transfer yapmamız gerekiyor yani , bu oyuncuların golle fazla haşır neşir olamadıklarını düşünüyorsun.

KaPaLı
25.Mayıs.2011, 12:38
Guti hiçbir zaman Alex'in görevini yapamaz. Guti hiçbir zaman Alex kadar efektif oynamaz. Özellikle bu sezonki Alex kadar koşsa Guti en fazla 20 dk oynar. Ernst topla arası iyi değil ? Nasıl olur yahu.

anil luque
25.Mayıs.2011, 12:47
Guti hiçbir zaman Alex'in görevini yapamaz. Guti hiçbir zaman Alex kadar efektif oynamaz. Özellikle bu sezonki Alex kadar koşsa Guti en fazla 20 dk oynar. Ernst topla arası iyi değil ? Nasıl olur yahu.

Evet oynamaz ben de ondan bahsediyorum zaten. Real Madrid'de de aynı şekilde geriye dönük oynuyordu ama her sezon en az 12-13 asist ortalaması vardı. Gol o kadar değildi tabi.

Ernst konusuna gelecek olursak topla arası iyi değilden kastım teknik açıdan zayıf olması değil ama Emre Belözoğlu kadar yüksek pas yüzdesiyle oynayan ve gerektiğinde Emre gibi dripling yapabilen bir oyuncu değil. Anlatmak istediğim bu. He Antalya maçında yaptığı birbirinden mükemmel iki asisti falan söyleyeceksiniz onlara lafım yok onu da belirteyim.

bjk4ever
25.Mayıs.2011, 13:10
Oyun tarzları birbirinden bu kadar farklı iki oyuncuyu kıyaslamaya kalkarsak elbette arada uçurum oluşur. Guti Alex'in Fener'de üstlendiği rolü bizde üstlense emin ol o da o kadar gol atar. Ama Guti çok daha fazla geriye gelen bir isim top alıp oyun kurma bazında. Defansın önünde dolanıyor hep genelde. Fenerbahçe'de Emre'nin varlığı Alex'i rahatlatan olay. Kabul edelim ki Ernst ve Necip Emre kadar topla arası iyi olan oyuncular değiller. Bundan dolayı Guti'nin genelde geriye gelip top alması gerekiyor. Ama Alex öyle değil. Alex normal bir forvet oyuncusundan daha fazla pozisyona giren bir isim.

Senin dediğin sistemde yeni transfer yapmamız gerekiyor yani , bu oyuncuların golle fazla haşır neşir olamadıklarını düşünüyorsun.

Aynen oyle dusunuyorum.

bjk4ever
25.Mayıs.2011, 13:12

Guti'ye kotu oyuncu demiyorum ki. Bana gore Guti cok iyi bir oyuncu, Alex'ten iyi bir oyuncu. Ama mecvut BJK kadrosunda ilk 11 oynamamali, sikinti yaratir, yerine ceza alani kosularini yapabilen, ikinci forvet rolunu ustlenebilen, gol vurusu iyi olan ve 20 gol atabilecek bir oyuncu lazim, ki bu Diego olur, Forlan olur, olur da olur. Guti de kulubeden cok iyi katkilar yapabilir, gerektiginde orta sahanin ikisinden biri olarak da oynayabilir, Yusuf gibi cilingir rolunu ustlenebilir.
Gelecek sene Guti'ye guveneceksek yandik.

kalemci
25.Mayıs.2011, 13:32
oynamasın dediğiniz adam guti arkadaşlar ne çabuk unuttuk 8lik tabataları sakatlık müptelası delgadolara :)

anil luque
25.Mayıs.2011, 14:13
10 mu? Yok 20.;)
Demin baktim, 7 penalti 3 frikik golu var, yani oyun icerisinde 18 gol atmis. Guti ise 6 penalti atmis, yani 18'e 20 gibi birsey oluyor (Simao ve Q7 frikikleri var). Yani Alex oyun icerisinden bizde 4 oyuncunun attigi kadar gol atmis ligde.

Bu arada Alex'in 9 penaltı golü var , yanlış bakmışsın.

kalemci
25.Mayıs.2011, 14:33
İŞTE EGEMEN KORKMAZ'IN MALİYETİ
25.Mayıs.2011 0:00
< ÖNCEKİ HABERSONRAKİ HABER >
Beşiktaş, geçtiğimiz sezon Trabzonspor forması giyen ve sözleşmesi sona eren Egemen Korkmaz ile 4 yıllık anlaşmaya vardı.

Buna göre Egemen Korkmaz, Beşiktaş'ta oynadığı her yıl 1 Milyon 100 Bin Euro garanti para ve 25 Bin Euro maç başı ücret alacak.

- HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

kalemci
25.Mayıs.2011, 14:52
BURAK KAPLAN BEŞİKTAŞ'TA
25.Mayıs.2011 13:42
< ÖNCEKİ HABERSONRAKİ HABER >
Transfere hızlı başlayan Beşiktaş Transfer Komitesi Bayern Leverkusen'in gurbetçi oyuncusu Burak Kaplan ile her konuda anlaştı.

Bu transferin gün içinde borsaya bildirileceği öğrenildi.

BURAK KAPLAN KİMDİR ?
Kaplan, futbola 1994 yılında 4 yaşında SSV Vingst 05 takımında başladı. 1997'ye kadar bu takımın altyapısında yer aldı. 1997'de uzun süreli Bayer Leverkusen takımına geçti. Çeşitli seviyelerde forma giydikten sonra 2007/08 sezonunda U-19 takımına yükseldi. İlk sezonunda özellikle son maçlarda forma şansı buldu ve 16 maçta 3 gol kaydetti. 2008/09 sezonunda U-19 liginde 26 maçın 25'inde forma giyip, 17 gol kaydetti.

U-19'da oynarken gösterdiği performansla Bayer Leverkusen II takımında da yer almaya başladı.Regionalliga'da oynayan Leverkusen II ile ilk maçına SC Verl karşısında çıktı. 13 dakika oynayan Kaplan, 90. dakikada attığı golle takımının 2-2 berabere kalmasını sağladı. Sezonun son maçında da forma giydi.

2009/10 sezonuna Leverkusen II'de başladı. 26 maçta 8 gol kaydetti. Aynı sezon Bayer Leverkusen A takımına yükseldi. [1] Sezon öncesi düzenlenen Zayton Kupası çerçevesinde Mısır Şampiyonu Al Ahly Kahire ile yapılan karşılaşmada maçın adamı seçilmiştir. 13 Aralık 2009'da ise kulübüyle 2012'ye kadar sözleşme imzalamıştır. B.Leverkusen'de oynadığı ikinci maçında ise Hannover 96'ya ilk golün asistini yaptı ve ikinci golü kaydetti. Maçı 3-0 kazandılar. Kaplan, sezonun son iki maçında da oynayarak toplam da 4 maçta oynamış oldu.

2010/11 sezonunda 2 maçta Leverkusen II forması giyse de genel olarak A takımda yer aldı. Bundesliga Ekiplerinden Bayer Leverkusen Türkiye Ümit Milli Oyuncusu Burak Kaplan'ı Sezon Sonuna Kadar Almanya 2.Lig Ekiplerinden Fürth'e Kiralanmıştı.
- HABER1903 -

Clayman
25.Mayıs.2011, 14:53
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Bayer 04 Leverkusen kulübü oyuncularından Burak Kaplan'ın transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

kap.gov.tr

anil luque
25.Mayıs.2011, 15:01
Bu çok iyi haber işte. Ümit milli takımda izleyip beğendiğim bir oyuncuydu , tam da aradığımız türden. Orta sahada iki kanatta da oynayabiliyor. Yerli , genç ve fazlasıyla gelecek vaadeden bir oyuncu. Daha ne olsun ki?..

nannar
25.Mayıs.2011, 15:43
Beşiktaş artık yerli +yabancı transferinde parayı sokağa atmamalı. Birileri Demirören'i gaza getirip 2 liralık adamı 12 liraya aldırıyor ve taraftarda aşırı beklenti oluşuyor. Geçen sezon kurulan kadro ile 34'de 34, devre arası takviyeleri ile 17'de 17 beklentileri oluşturulması bir hataydı. umarım bunu bu sezon yapmazlar ve akılcı nokta transferlerle gelecek sezon yarışın içinde olurlar. Çünkü Galatasaray ve Beşiktaş'ın yarışın içinde olmaması ligi çok tatsız tuzsuz bir hale sokuyor.

kalemci
25.Mayıs.2011, 15:47
artık değişti demirören boboya bile resti çektiler ki 2 sene önce nobreye 2.2 veren aynı başkan ve aldığımız oyuncular gençler özellikle bedelsiz ve düşük maliyete elden çıkarması zor olmayacak tipte oyuncular.geçen sene seçimlerde ne derse yapıyor bi tek stad kaldı :)

Rehavi
25.Mayıs.2011, 15:55
UEFA ve kupada koy takimlarina karsi olan gereksiz ve kolay golleri/asistleri cikar bir kere. Lige bakmamiz lazim. Diyelim ki Simao ve Almeida ligin basinda gelmisti ve ayni performansi sergilemisti. O zaman hucumdaki dortlu 4*2+5*2+7+3 gol atacakti, ki bu 28 gol demek. Ki bunlarin buyuk bir kismi ekstra goller, yani uzaktan sut, duran toplar, penaltilar, ki Guti'nin neredeyse penalti haric golu yok. Dedigim gibi, ekstra isleri yapan oyuncular bunlar, ama istikrarli bir sekilde gol atacak, gole yonelik efektif oynayan oyuncular degiller. Bu dortlunun bir sezonda attigi gol sayisi sadece Alex ile esit ve bu adamlar 4 kisilik yer kapliyor, 1 kisilik degil. Bir daha dusun bakalim dediklerimi bence.

Tekrar düşündüm değişen birşey olmadı. Yirmi golü bulamazlar demiştin, senin hesabın bile bu ligde havlu attığımız sezonda 28 i bulmuş. Yetersiz diyorsun ama bu sene Beşiktaş ın gol sıkıntısı çektiği maç yok diyorum ben. Kendimce daha önce de açıklamaya çalıştım, Schuster ile 70 lere kadar gol bulamayınca golü yiyorduk, rakip tamamen kapanıyordu, ligde bu kadar az gol atmamızın sebebi bu. Avrupa da köy takımı dediğimiz takımları, diğer temsilcilerimiz eleyemediği için bu sene Avrupa Ülke puanımız çok zarar gördü. Bu kadar basit değil herşey. Ben tekrar söylüyorum, takımın psikolojik olarak çökmüş göründüğü Belediye maçında bile 2-1 den sonra golü bulabildik. Tekrar ediyorum takım tamamen dağılmış haldeyken. Bu halde nasıl Lig maçlarını baz alalım ki...

Ayrıca penaltılar diyoruz ama penaltıyı yaptıran oyuncularda bu takımın hucum hattı değil mi? Bu da bir nevi üretkenlkle alakalı değil mi?

Guti'ye kotu oyuncu demiyorum ki. Bana gore Guti cok iyi bir oyuncu, Alex'ten iyi bir oyuncu. Ama mecvut BJK kadrosunda ilk 11 oynamamali, sikinti yaratir, yerine ceza alani kosularini yapabilen, ikinci forvet rolunu ustlenebilen, gol vurusu iyi olan ve 20 gol atabilecek bir oyuncu lazim, ki bu Diego olur, Forlan olur, olur da olur. Guti de kulubeden cok iyi katkilar yapabilir, gerektiginde orta sahanin ikisinden biri olarak da oynayabilir, Yusuf gibi cilingir rolunu ustlenebilir.
Gelecek sene Guti'ye guveneceksek yandik.

Guti nin yerine Nihat ın Sociedad daki hali gibi birileri alınacaksa ne ala... Yoksa Guti nin sahada değil koşması, yürümesi bile yeter. Hatta bana kalsa, Selçuk gelmese bile Necip-Ernst-Fernandes üçlüsüyle oynayıp gol yememeliyiz. İkinci yarıda bunlardan birinin yerine girecek Guti skoru her türlü değiştirir.

Son olarak;son bir yıldır kime çok para vererek aldık merak ettim açıkcası.

kalemci
25.Mayıs.2011, 15:58
seçimlerden beri demirören yanlış bi iş yapmadı ve sözlerini tuttu inşallah böyle devam eder.transfer politakımız çok iyi şuan.

vego
25.Mayıs.2011, 17:35
"NE OLACAK BENİM HALİM"

25.Mayıs.2011 10:26
http://www.haber1903.com/cmsfiles/image/content/240x150/_ne_olacak_benim_halim__6166553.jpg

Beşiktaş’ın Adanaspor’dan almak için uğraş verdiği stoper Ersan Gülüm, yönetime haber göndererek durumunu sordu.
Siyah-beyazlılar, Gençler’den Mustafa ile Ankaragücü’nden Güven Varol’un da peşine düştü.
Trabzonsporlu Egemen Korkmaz’ı Borsa’ya bildiren, İbrahim Öztürk için de Bursaspor ile anlaşmak isteyen Beşiktaş’ta Ersan Gülüm’ün alternatifleri bulunurken, genç oyuncu ise siyah-beyazlı ekipte kalmaya can atıyor.

Adanaspor’dan kiralanan oyuncuyu transfer etmek isteyen, ancak turuncu-beyazlıların yüksek fiyat istemesi nedeniyle transferi gerçekleştiremeyen siyah-beyazlı yönetime mesaj gönderen Ersan, “Ne olacak benim halim?” diye sordu. Başarılı savunmacının, Beşiktaş’tan çok memnun olduğu, kendisine talip olan Fenerbahçe ve Galatasaray yerine Kartal’da kalmak istediği belirtildi.
Siyah-beyazlılar, transferde de gözünü Ankara’ya dikti. Siyah-beyazlı idareciler, Ankaragücü’nün orta saha oyuncusu Güven Varol ile Gençlerbirliği’nin golcü isimlerinden Mustafa Pektemek’in transferlerini bitirmek için Ankara’ya gidecek.

Başkent çıkarması
Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ile komite üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, Teknik Direktör Tayfur Havutçu’nun çok istediği Güven ile Mustafa’nın da işini bitirmeye çalışacak. 29 yaşındaki Güven Varol’u transfer etmek isteyen Beşiktaş yönetiminin, bu oyuncunun karşılığında, Ankaragücü yönetimine kaleci Hakan Arıkan’ı vermeyi planladığı öğrenildi. Transfer çalışmalarını astronomik bonservis rakamları ödemeden bitirmek isteyen Beşiktaş Futbol Komitesi’nin, Mustafa Pektemek transferini de bitirmek için, Gençlerbirliği İlhan Cavcav ile kıran kırana bir pazarlığa girecek.
- MİLLİYET -

anil luque
25.Mayıs.2011, 17:46
Adamın da kafa bir milyon olmuştur tabi. Bir an önce netleşse artık şu işler. Antrenmanlarına mı odaklansın bu işlere mi kafa yorsun..

kalemci
25.Mayıs.2011, 17:52
dün BJK TV de röportajı vardı ersanın. hiç tatil yapmayacakmış kamp dönemine kadar antramanlarını sürdürecekmiş Beşiktaş ile ve takım kamp için toplandığında anca hazır olurmuş.Adamın başka takım diye bi derdi yok durumum belirsiz bile demedi kendimi kamp dönemine hazır etmek için hergün tesislerdeyim diyip durdu :)

RasAnt
25.Mayıs.2011, 17:55
Kendini hazır etsinki transfer olsun futbolu aklına koyan tüm futbolcular bu şekilde çalışıyor zaten güzelim tesisi bulmuş çalışacak fit olacak tabi :)

Ilhan
25.Mayıs.2011, 18:07
Tekrar düşündüm değişen birşey olmadı. Yirmi golü bulamazlar demiştin, senin hesabın bile bu ligde havlu attığımız sezonda 28 i bulmuş. Yetersiz diyorsun ama bu sene Beşiktaş ın gol sıkıntısı çektiği maç yok diyorum ben. Kendimce daha önce de açıklamaya çalıştım, Schuster ile 70 lere kadar gol bulamayınca golü yiyorduk, rakip tamamen kapanıyordu, ligde bu kadar az gol atmamızın sebebi bu. Avrupa da köy takımı dediğimiz takımları, diğer temsilcilerimiz eleyemediği için bu sene Avrupa Ülke puanımız çok zarar gördü. Bu kadar basit değil herşey. Ben tekrar söylüyorum, takımın psikolojik olarak çökmüş göründüğü Belediye maçında bile 2-1 den sonra golü bulabildik. Tekrar ediyorum takım tamamen dağılmış haldeyken. Bu halde nasıl Lig maçlarını baz alalım ki...

Ayrıca penaltılar diyoruz ama penaltıyı yaptıran oyuncularda bu takımın hucum hattı değil mi? Bu da bir nevi üretkenlkle alakalı değil mi?

Guti nin yerine Nihat ın Sociedad daki hali gibi birileri alınacaksa ne ala... Yoksa Guti nin sahada değil koşması, yürümesi bile yeter. Hatta bana kalsa, Selçuk gelmese bile Necip-Ernst-Fernandes üçlüsüyle oynayıp gol yememeliyiz. İkinci yarıda bunlardan birinin yerine girecek Guti skoru her türlü değiştirir.

Son olarak;son bir yıldır kime çok para vererek aldık merak ettim açıkcası.

Rehavi bence yanlış düşünüyorsun. Bu sezon Beşiktaş'ın en büyük eksikliği dengesiz ve verimsiz hücum etmek oldu. Bence bjkforever en azından bu konuda haklı. Takımda koordinasyon eksikliği had safhadaydı arkadaşlar. Bana kimse istatistik falan göstermesin. Tabii ki bundaki suçlu bjkforever'ın dediği gibi Portekizli üçlü falan değil. Suçlu tamamen bu adamları takım haline getiremeyen Schuster'de.

Schuster'in tek artısı bilinen bir hoca olduğundan yıldızların gelişine yardımcı olması oldu. Şimdi artık Avrupa'nın önemli oyuncularını alabilecek bir kulüp haline geldik. Ama artık iyi bir adam almak için Schuster gibilerin olmasına gerek yok çünkü Guti gibi, Q7 gibi, Simao gibi referans oyuncular var.

Ben bu yıldız dörtgenindeki en zayıf halkanın Guti olduğunu düşünüyorum, ki bence Havutçu da aynı şeyi düşünüyor. Beşiktaş'ın bu sezonki birinci hamlesi hücumu ve hücum presini adam etmek olmalı. Bunun için de sistem oturmalı. Artık tek forvet + Simao + Q7 mi oynanır, yoksa 2 forvet + Simao + Q7 mi oynanır bilemem ama her sistemin belli bir hücum stratejisi olmalı.

Bu arada Guti - Alex kıyasında Alex'i seçenlere kesinlikle katılıyorum. Guti daha çok tatil yapmaya gelmiş bir oyuncu, Alex de iş disiplinine sahip ve aldığı parayı kuruşuna kadar hak eden bir oyuncu. Alex'in üzerine takım inşa edersiniz ama Guti'nin üzerine takım inşa edemezsiniz. Guti Real Madrid'te kendi üzerine kurulu bir sistemle oynamadı, hep sistemin parçası olan iyi bir rotasyon oyuncusu oldu.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
25.Mayıs.2011, 18:15
Tanju,Burak Kaplan transferleri çok umut vaadediyor. Çok iyi yoldayız gerçekten... :)

vego
25.Mayıs.2011, 18:19
Tabata'ya 8 milyon euro verdik.Şimdi o paraya neredeyse tüm eksiklerimizi kapatık:)

anil luque
25.Mayıs.2011, 19:14
Aynen ya. Serdal Adalı nereden geldiyse artık , toparladı ne var ne yok :)

eXcitinG
25.Mayıs.2011, 23:09
Cuma günü Demirören büyük ihtimaL Ersan ın bonservisini de aLacak. Gerçi Demirören Ersan konusunun sadece kendisine bırakıLmasını istemiş. Serdar adaLı Ersan konusuna hiç eL atmadı, zaten o yüzden bu kadar uzadıya. :D

Neyse Başkan, kedi oLaLı bir fare tut artık.

ShevAnil
25.Mayıs.2011, 23:11
Demirören bakıyosa o fareyi nekadara tutacağı da önemli abi :D

vego
25.Mayıs.2011, 23:12
Sorun orda illa ki tutacakta neler verecek :n:

eXcitinG
25.Mayıs.2011, 23:14
Ne verirse versin. Egemen miş, Sivok muş, Toraman mış hepsi boş. Ersan da müthiş bir potansiyeL var. Ben onun daha top rakibe geLmeden basmasına ve yerinde müdahaLeLerine hastayım. Bir iki sezon sakatLanmadan sürekLi oynayan bir Ersan geLecekte muhteşem bir stoper oLabiLir. Lucio havasını seziyorum ben Ersan da. Lucio nun genç haLi gibi. Leverkusen de oynayan Lucio ya benziyor.

Rehavi
25.Mayıs.2011, 23:18
Canlı yayında Serdal Adalı ile Adanaspor başkanı sanırım tartışmış. O olaydan sonra başkan devreye girdi. Kaça olursa olsun alacağız artık başka çıkarı yok bu işin. Sadece geçen seneki kiralama avantajımızı kullanmamış olacağız.

nannar
25.Mayıs.2011, 23:56
Ersan'ı biz alsak süper olur aslında :D Keşke devreye girse bizim başkan... Gelecek yıllarda şu anki Gökhan Gönül gibi patlama yapar o çocuk.

bjk4ever
25.Mayıs.2011, 23:59

20 degil 20-25 dedim 28 imis, ki 30 olsa bile cok az, bu rakam 45-50 civarlarinda olmali. Sampiyon takim 84 gol atmis, 2. olan takim 69, biz ise sadece 53, sikinti nerede gayet net. 70'lere kadar niye sence gol bulamiyorduk? Gol sikintimiz yok ya? Demek ki varmis. Sende izlemissindir maclari, su enstanteneyi kac defa gordun maclarda; BJK bastiriyor, sonra son cizgiye inip orta yapiyoruz, ceza sahasinda sadece 1 kisi var. Bazen Almeida ceza sahasina cikiyor, orta yapilirken ceza sahasinda 0 adam oldugunu bile gordum ben! Bizdeki sikinti kalite degil, yuksek kaliteli oyuncular hepsi, sikinti oyuncu tarzi.

Genelde buyuk takimlarda forvet disinda ekstra gol katkisi veren bir oyuncu daha oluyor. Uzak direk kosusu yapabilen uzak forvet olabilir (far forward, Ozan Ipek, Tuncay), ceza sahasinda etkili ikinci forvet olabilir (second striker, Alex), iceri kacan golcu kanat oyuncusu olabilir (inside forward, Villa, B.Yilmaz). Ama bizdeki 3'lunun hicbiri bu tarz degil, Almeida da zaten golcu degil, gol sikintisi yasiyoruz. Normalde bir takimin hucum hatti senede 40-45 gol getirmesi lazim, ama bu 4'lu anca 20-25 gol getirir. Bildigim kadariyla bunlar arasinda kariyerinde 15 gol uzerine cikmis olan yok, Guti bir sene cikti, ama artik o kosulari yapacak fizik guc de yok onda, birde Almeida kariyerinde ilk defa bu sene cikti. Bunlar ekstra katki elbette verir, Quaresma 40 metreden cakar, Simao frikigi atar, Guti cok ekstra bir asist yapar, ama bunlari anca 3-4 macta bir yaparlar, oyuncu tarzi olarak surekli gol atabilecek bir oyuncumuz yok. Bu dediklerimin en guzel ornegi Trabzonspor. Kalite ve yetenek olarak bizim 4'lunun belki ceyregi bile etmezler, ama o kadar efektif ve direkt gole giden oyuncular ki, Umut haric arkadaki uclu golcu ve cok kolay gol atabiliyorlar (Alanzinho, Burak, Jaja). Mac icerisinde hic gormuyorsun, ama gole yakin oyuncu olduklari icin bu eksiklikler hic gozukmuyor, ki bizdeki eksiklik de bu zaten.

eXcitinG
26.Mayıs.2011, 00:55
20 degil 20-25 dedim 28 imis, ki 30 olsa bile cok az, bu rakam 45-50 civarlarinda olmali. Sampiyon takim 84 gol atmis, 2. olan takim 69, biz ise sadece 53, sikinti nerede gayet net. 70'lere kadar niye sence gol bulamiyorduk? Gol sikintimiz yok ya? Demek ki varmis. Sende izlemissindir maclari, su enstanteneyi kac defa gordun maclarda; BJK bastiriyor, sonra son cizgiye inip orta yapiyoruz, ceza sahasinda sadece 1 kisi var. Bazen Almeida ceza sahasina cikiyor, orta yapilirken ceza sahasinda 0 adam oldugunu bile gordum ben! Bizdeki sikinti kalite degil, yuksek kaliteli oyuncular hepsi, sikinti oyuncu tarzi.

Genelde buyuk takimlarda forvet disinda ekstra gol katkisi veren bir oyuncu daha oluyor. Uzak direk kosusu yapabilen uzak forvet olabilir (far forward, Ozan Ipek, Tuncay), ceza sahasinda etkili ikinci forvet olabilir (second striker, Alex), iceri kacan golcu kanat oyuncusu olabilir (inside forward, Villa, B.Yilmaz). Ama bizdeki 3'lunun hicbiri bu tarz degil, Almeida da zaten golcu degil, gol sikintisi yasiyoruz. Normalde bir takimin hucum hatti senede 40-45 gol getirmesi lazim, ama bu 4'lu anca 20-25 gol getirir. Bildigim kadariyla bunlar arasinda kariyerinde 15 gol uzerine cikmis olan yok, Guti bir sene cikti, ama artik o kosulari yapacak fizik guc de yok onda, birde Almeida kariyerinde ilk defa bu sene cikti. Bunlar ekstra katki elbette verir, Quaresma 40 metreden cakar, Simao frikigi atar, Guti cok ekstra bir asist yapar, ama bunlari anca 3-4 macta bir yaparlar, oyuncu tarzi olarak surekli gol atabilecek bir oyuncumuz yok. Bu dediklerimin en guzel ornegi Trabzonspor. Kalite ve yetenek olarak bizim 4'lunun belki ceyregi bile etmezler, ama o kadar efektif ve direkt gole giden oyuncular ki, Umut haric arkadaki uclu golcu ve cok kolay gol atabiliyorlar (Alanzinho, Burak, Jaja). Mac icerisinde hic gormuyorsun, ama gole yakin oyuncu olduklari icin bu eksiklikler hic gozukmuyor, ki bizdeki eksiklik de bu zaten.

Herşey sistem iLe aLakaLı. OyuncuLar iLe aLakaLı bir sıkıntı yok. Bu takım Lucescu zamanından sonra sürekLi tek forvet oynatıLıyor. En son Luce takımı çift forvet oynatıyordu. Tek forvetLi sistemLerde kanat oyuncuLarının daha çok içeri girerek oynaması gerekiyor ama bizim takımımızda kanat oyuncuLarı orta saha nın oraLarda çizgide topLa buLuştuğu için kaLeye gidene kadar zaten enerjisinin yarısını kaybediyor. Simao geLdikten sonra neden daha fazLa goL ve asist istatistiği yakaLadı, çünkü adama dikkat et her zaman topu rakip sahanın oraLarda çizgide aLmaya çaLışıyor. İLk zamanLarda o da takım sistemine uyup geride aLıyordu ama sonra baktı oLmadı kendi biLdiğini okudu ve başarıLı oLdu. Quaresmanın da topu orta saha çizgisinde değiL rakip ceza saha önünde biryerLerde aLıp denemesi gerekiyor. Ayrıca ALmeida ya da sürekLi geriden top atıp indirmesini bekLemek yerine topu önce ters tarafa yoLLayıp arkasından ALmeida yı ceza sahası içerisinde topLa buLuşturmaLıyız. ALmeida topLara çok sert vuran bir oyuncu. ALmanya da ve iLk geLdiğinde idmanLarda attığı şutLarı biLiyoruz ama Ligde Karabük maçında asLında goL ama veriLmeyen şutu dışında şutu yok. Neden ? adam topu sürekLi orta sahada feLan aLıyor. Bir türLü şut atacağı yerLerde topLa buLuşmuyor ki.

Eğer sen sistemini ona göre kurarsan bu kadro da ki adamLar değiL 40-45 60-65 biLe goL atar. Yeterki adamLara uygun sistem yap. Tek forvetLi sistemLerde temeL kuraL kanatLara ters top yaparak sürekLi çizgide ki bir oyuncu ve tek forvetini açığa çıkarmaktır. Biz bunu yapamadığımız sürece goL atamayız. Ama Guti topu soL tarafta aLıp 40-50 metreLik pasLar iLe rakip çizginin oraLarda sağ tarafta Simao iLe buLuştursa otomatik oLarak Quaresma ve ALmeida için bomboş aLanLar açıLAcaktır, aynısını tersi için yaparsa Simao ve yine ALmeida hatta bekLere biLe bir Dünya boş aLan açıLacak.

Rehavi
26.Mayıs.2011, 01:15
Schuster i tartışmıyoruz sanırım, onla ilgili fikirlerimi direk geçiyorum ama Tayfur Hoca geldiğinden beri şöyle bir durum var... Takım oyunu biraz daha geride kabuleniyor, savunma zaaflarımızdan dolayı pozisyonda veriyoruz ki bu bana göre direk kalite ile alakalıydı. Hucumda ise çok şey üretemiyor gibi görünsekte golü buluyoruz arkadaşlar neyin çabasındayız. Schuster den sonra havlu atmış takımı ancak bu kadar toparlayabilirsiniz. Ben takıma da sisteme de hocaya da güveniyorum. Sürekli unuttuğumuz birşey var, ortalarımız hala yerine gitmiyor... Bu oyuncular daha 6 aydır yanyana oynuyorlar, özellikle ileri üçlüden bahsediyorum. Hucumda uyum öyle hemen sağlanamıyor maalesef.

Bu vakitten sonra; Sivok ve Hilbert in kesinlikle gönderilmeyeceğini Serdal Adalı birinci ağızdan bildirdi. Q7-Guti-Fernandes-Ernst-Simao nun yeri zaten garanti... Almeida ve Bobo dan hangisi giderse gitsin, yerine büyük ihtimalle yabancı bir santrafor alınacak ya da Holosko ile devam edilecek. Yani şu an elimizde 9 tane kesin yabancı var. Kalan bir kontenjanı bana göre sağ bekle doldurmalıyız kesinlikle... 10 yabancı eder. Ama eğer Bobo-Almeida ikilisinden biri gider ve yerine Forlan tarzı bir forvet gelirse, zaten Tayfur Hoca Guti nin yerine kullanacaktır ama diğer durumlarda böyle bir şey zor gözüküyor.

bjk4ever
26.Mayıs.2011, 01:32
10 yabanciya gerek yok bence. Ama Holosko'nun kalmasini isterim. Yabanci bir ofansif gole yonuk oyuncu sart ilk 11 icin, yabanci sagbek fazla luks olur, gereksiz. Insallah baskan son transferlerin gazina gelip yarin Ersan icin Allah ne verdiyse teklif etmez. Son 1 yilki politikadan sonra, Simao, Fernandes, Guti, Almeida gibi oyunculari sudan ucuz aldiktan sonra Ersan'a 5-6 milyon euro verilmemeli. Max. 2-2.5 milyon euro+1 oyuncu verirsin, kabul etmezlerse al hayrini gor dersin.

anil luque
26.Mayıs.2011, 16:05
Hugo Almeida Sporting'in teklifini reddederek Beşiktaş'ta kalacağını açıkladı..

@ntvspor.

Çok güzel oldu bu..

GeNç KaRTaL
26.Mayıs.2011, 16:15
Bunun üzerine bir de Bobo'nun yerine Forlan'ı alabilsek çok iyi olacak ama bakalım hayırlısı.

anil luque
26.Mayıs.2011, 16:56
DEDIKODU: Besiktas JK, Samuel Eto'o icin transfer girisiminde.

@tribündergi.

nouma16
26.Mayıs.2011, 17:00
demirören ersan'ı almamak gibi bir hatayı düşmez. kulübü ipotek ettirir yinede alır ersan'ı.

Rehavi
26.Mayıs.2011, 17:04
İlhan Cavcav: "Mustafa Pektemek ve Orhan Şam için toplam 9 milyon € istiyoruz. Yani bir Emenike parası."

Serdal Adalı yı yollamak lazım Ankara ya :) İkiside ihtiyacımız olan mevkiler aslında, 6-7 ye alınırsa Türk statüsünde oynadıkları için makul bir transfer kabul edilebilir. Hatta İ. Akın yerine Holoskoyu bu transferde kullansak çok daha iyi olur.

footballer33
26.Mayıs.2011, 18:19
kartalizmArda Arda Yücel
Beşiktaşın Transfer Listesi: İbrahim Akın (Anlaşıldı), Ersan (Anlaşıldı), Forlan (Anlaşıldı); Bosingwa, Orhan Şam, Mustafa Pektemek (Beklemede).

Bu arkadaş kim bilmiyorum, ama forum sitelerinde böyle bir paylaşıma denk geldim, umarım balon değildir. :) Zaten eğer doğruysa ve Bosingwa ile Pektemek de gelirse başka transfere gerek kalmaz. Orhan Şam olmasa da olur bence. :)

vego
26.Mayıs.2011, 18:23
"FORLAN'DAN VAZGEÇTİK"

26.Mayıs.2011 14:22
http://www.haber1903.com/cmsfiles/image/content/240x150/_forlan_dan_vazgectik__7981468.jpg

Arjantinli efsanevi oyuncu Diego Maradona'nın teknik direktörlüğünü yaptığı Al Wasl kulübü, Atletico Madrid yönetimiyle yaptığı görüşmeler sonucu istediklerini alamadı.

Diego Maradona'nın yeni takımı Al Wasl, Atletico Madrid'in Uruguaylı yıldızı Diego Forlan'ın transferinde görüşmelerin olumsuz sonuçlandığını açıkladı.

Geçen hafta Arjantinli efsaneyi takımın başına geçirerek bütün dikkatleri üzerine çeken Dubai kulübü, daha sonra Beşiktaş'ın da yakından ilgilendiği Forlan'a talip olduklarını ve İspanyol ekibiyle masaya oturduklarını duyurmuştu.

Dünya çapında bir golcü transferinden vazgeçmeyeceklerini belirten Al Wasl Başkanı Marwan bin Bayat, The National'a verdiği demeçte, "Madrid kulübü, oyuncularını bir seneliğine kiralayamacaklarını bildirdi. Bu cevap sadece rotamızı değiştirdi. İhtiyacımız gol atmayı seven gerçek bir santrfor. Kafamızda bazı isimler var. Kulüpleri ve kendileriyle görüşme halindeyiz. İsimlerini şimdi açıklayamayacağım. Sonuçta sözleşmeleri devam ediyor ve buna saygı duymalıyız." dedi.

Maradona yönetiminde hareketli bir transfer dönemi geçireceklerine inanan sarı siyahlı başkan, "Al Wasl ve UAE Ligi, yeni hocamızla beraber sınıf atladı. Bu hamlemizle bütün takımları şok ettik. Şimdi diğer kulüplerde bizimle rekabet edebilmek için büyük düşünmek ve büyük oynamak istiyor. Bu ülkenin gelişimi için güzel bir olay." ifadelerini kullandı.

Goal

eXcitinG
26.Mayıs.2011, 19:41
ForLan`a Beşiktaş yıLLık 3,5 miLyon Euro tekLif etti ve bekLemedeyiz. Eğer daha iyi bir tekLif yapan çıkmazsa ForLan Beşiktaş`a geLicektir. Zaten ALmeida kaLdığını açıkLadı, Bobo da büyük ihtimaL gittiğine göre ve şu anda gündemde başka bir yabancı forvet transfer haberi oLmadığına göre ForLan da yakın zamanda Siyah-Beyaz oLur kanımca.

nekop
26.Mayıs.2011, 19:55
kartalizmArda Arda Yücel
Beşiktaşın Transfer Listesi: İbrahim Akın (Anlaşıldı), Ersan (Anlaşıldı), Forlan (Anlaşıldı); Bosingwa, Orhan Şam, Mustafa Pektemek (Beklemede).

Bu arkadaş kim bilmiyorum, ama forum sitelerinde böyle bir paylaşıma denk geldim, umarım balon değildir. :) Zaten eğer doğruysa ve Bosingwa ile Pektemek de gelirse başka transfere gerek kalmaz. Orhan Şam olmasa da olur bence. :)
2-3 hafta önce Beşiktaş'tan bi Bosingwa transferi beklediğimi söylemiştim. Bu transfer gerçekleşirse Fotomaç'tan falan teklif gelecek bana hissediyorum.

sananes
26.Mayıs.2011, 20:11
Umarım Forlan'da Bosingwa'da gelir beşiktaşa.Ligimiz çok gelişiyo yahu Fransa liginin üstüne çıkan bir lig oluruz bu sezon heyecan acısından bence.

bjk4ever
26.Mayıs.2011, 20:26
Yabanci sagbek gelmez insallah, luks ve gereksiz olur. Yabanci saglam golcu bir forvet sart.

Zekirdek
26.Mayıs.2011, 20:27
Umarım Forlan'da Bosingwa'da gelir beşiktaşa.Ligimiz çok gelişiyo yahu Fransa liginin üstüne çıkan bir lig oluruz bu sezon heyecan acısından bence.

İsimler açısından Fransa liginden büyük olabilme ihtimalimiz var fakat. Heyecan açısından yaklaşamaz. Heyecandan kastım şampiyonluk yarışı. Çünkü 20 takımdan 10'un da şampiyon olabilme potansiyeli var ve birkaç takım hariç güç dengeleri çok eşit.

eng1n
26.Mayıs.2011, 20:47

Çıkar Lyon ve Marsilyayı zaten üstünüz :) kadro kalitesi açısından tabii ki yoksa heyecan açısından yanlarına yaklaşamayız.

ancar
26.Mayıs.2011, 20:57
SON DAKİKA: Beşiktaş, Ersan Gülüm'ün bonservisi konusunda Adanaspor'la anlaşamadı. (Lig TV)

Kaynak: twitter

Facx
26.Mayıs.2011, 21:00
Ersan imzayı atıyor mu?
Beşiktaş ile Adanaspor, Ersan Gülüm için sonunda görüştü. Atakan Kurt'un haberine göre bugün öğle saatlerinde Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile Adanaspor Başkanı bayram Akgül arasındaki görüşmede sonuç alınamadı. Demirören, 3.5-4 milyon euroluk bir teklif sunarken, Akgül düşünmek için süre istedi. Taraflar önümüzdeki günlerde tekrar biraraya gelecek.
http://www.ligtv.com.tr/?r=1&hid=93095

vego
26.Mayıs.2011, 21:03
" BAŞKAN ANLAŞACAĞIZ DEDİ "

26.Mayıs.2011 19:56
http://www.haber1903.com/cmsfiles/image/content/240x150/baskan_anlasacagiz_dedi_2747835.jpg

Transferin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Beşiktaş'ın Adanaspor'dan kiralık olarak forma giydirdiği Ersan Adem Gülüm, geleceği hakkında HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

Gülüm yaptığı açıklamada;

Adanaspor Başkanının Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'e sözü olduğunu hatırlatan Ersan Adem Gülüm, " "Başkanların benim transferim konusunda anlaşacağını düşünüyorum. Zaten Bayram başkanın Yıldırım başkana vermiş olduğu bir söz var. Başkan ile de görüştüm ve anlaşacağız dedi. Bende artık imzaların atılıp yeni sezona rahat bir kafa ile girmesini istiyorum. Beşiktaş'tan başka bir takım düşünmüyorum " dedi.

- EGEMEN İE ARAMIZDA ZOR BİR REKABET OLACAK -

Beşiktaş'ın Trabzonspor'dan transfer ettiği Egemen Korkmaz ve gurbetçi futbolcularada değinen Gülüm, "Egemen Korkmaz çok iyi bir futbolcu. Trabzonspor forması altında müthiş bir sezon geçirdi. Beşiktaş'a ve Egemen Korkmaz'a hayırlı uğurlu olsun. Bence Beşiktaş'a büyük bir katkı sağlayacak. Kaldığım taktirde Egemen abi ile aramızda zor bir rekabet olacak. Yurt dışındaki gurbetçi futbolculara karşı oynadık. Onlarda iyi oyuncular. Bize karşı oynadıklarında zorlamışlardı. " dedi.

- HABER1903 -

eXcitinG
26.Mayıs.2011, 21:40
Bizim Demirören eLine,yüzüne buLaştıracak sanırım yine. ÇekiL aradan, Serdar AdaLı ya devret şu Ersan konusunu.

GeNç KaRTaL
26.Mayıs.2011, 21:54
Bizim Demirören eLine,yüzüne buLaştıracak sanırım yine. ÇekiL aradan, Serdar AdaLı ya devret şu Ersan konusunu.

Serdal Adalı ile Adanaspor başkanın arasında kişisel problem varmış.Adanaspor başkanı muhattabının Beşiktaş başkanı olduğunu ve ona sözü olduğunu söyledi.Ben başkanın özellikle rakiplerin şu son transfer hamlelerinden sonra bu transferi bitirmekte ısrarcı olacağını düşünüyorum.Umarım makul bir şekilde bitirir transferi.

ozaniel
26.Mayıs.2011, 22:04
Ersan Türkiye'de modern stoper denilebilecek tek adam(Türk statüsünde). Geriden top çıkarabiliyor, top sürebiliyor(bir stopere göre), ortalama bir stopere göre çok daha hızlı ve gerçekten hırslı bir oyuncu. Bence fiyatı ne olursa olsun alınmalı, Toraman ve Egemen de yedekte beklemeli.

Rehavi
27.Mayıs.2011, 00:12
Ersan Türkiye'de modern stoper denilebilecek tek adam(Türk statüsünde). Geriden top çıkarabiliyor, top sürebiliyor(bir stopere göre), ortalama bir stopere göre çok daha hızlı ve gerçekten hırslı bir oyuncu. Bence fiyatı ne olursa olsun alınmalı, Toraman ve Egemen de yedekte beklemeli.

İşte burası en kritik olan zaten. Sol bekten bozma stoper mi tam tersi mi bilmiyorum ama ilk yarının sonlarındaki maçlarda harika uzun paslar atardı, Defansif olarak da gayet güçlü zaten. Türk olması bir yana, çat diye böyle bir yabancı stoper bile bulamıyoruz yıllardır...

Elimizden kaçarırsak çok üzülürüm öyle böyle değil... Rakibe gitmesi bir yandan, Türk olması bir yandan, kalmak istiyorum demesi bir yandan, kiralarken bunları düşünmeden kiralamamız bir yandan... Demirören bırakmaz diye düşünüyorum ama astronomik bir rakam çıkabilir, ben hazırlıklıyım yani...

besiktas1903
27.Mayıs.2011, 00:14
ERSAN TRANSFERİNDE SICAK DAKİKALAR
26.Mayıs.2011 23:03

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasını kiralık giyen Ersan Gülüm transferinde sıcak dakikalar yaşanıyor. Başkan Yıldırım Demirören'in bizzat yürüttüğü transfer görüşmelerinde bekleyiş devam ediyor.
Konuyla ilgili bilgilerine başvurduğumuz yöneticiler;
"Başkanımız Ersan Gülüm transferi için teklifini iletti, Ersan ile başka takımların ilgilendiği yönünde yapılan haberler teklifimizi degiştirmeyecek. Ersan Beşiktaş sayesinde tanındı, kendiside Besiktaş'ta kalmak istiyor. Eğer ortada fiyat arttırma üzerine oynanan bir oyun varsa biz bu oyun icinde olmayacagız. Yerli oyuncuların astronomik transfer ücretleri bizleri şaşırtıyor, inanın dünya futbolunda isim yapmış futbolcular bu paraları almıyor. Bu yüzden biz aldığımız kararlardan geri adım atmayı düşünmüyoruz." dedi.

- HABER1903 -

bjk4ever
27.Mayıs.2011, 00:36

Adanaspor'dan oyuncu kiralayip opsiyon koydurmayan ve bir soze guvenen, sonra o kisiyle kavga edip transferi zora sokan kimdi?

bjk4ever
27.Mayıs.2011, 00:38

Bu sacma mentaliye yuzunden bu noktaya geldik, borc bu kadar oldu zaten. Bu kulup gelecege umutla bakmak istiyorsa disiplinli bir sekilde yonetilmeli. Fiyati ne olursa olsun alinmali ne demek yahu? Ersan'in edecegi para maksimum 2-3 milyon euro, teklifini yaparsin ve cekilirsin, astronomik para teklif eden buyursun alsin. BJK baskalariyla sidik yarisi yapacak konumda degil, yapmamali.

nekop
27.Mayıs.2011, 00:52
Ersan imzayı atıyor mu?
Beşiktaş ile Adanaspor, Ersan Gülüm için sonunda görüştü. Atakan Kurt'un haberine göre bugün öğle saatlerinde Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile Adanaspor Başkanı bayram Akgül arasındaki görüşmede sonuç alınamadı. Demirören, 3.5-4 milyon euroluk bir teklif sunarken, Akgül düşünmek için süre istedi. Taraflar önümüzdeki günlerde tekrar biraraya gelecek.
http://www.ligtv.com.tr/?r=1&hid=93095
Bank Asya takımı 4 milyon euroyu düşünüyor. Bu gidişle 3-5 seneye 3. ligden adam alırken milyon euroları konuşmaya başlayacağız.

SAİT71
27.Mayıs.2011, 01:28
Atakan Kurt (Lig TV Muhabiri)

Adanaspor kulübü başkanı ile Demirören görüştü ve yaklaşık 3.5 milyon euro teklif edildi. Adana başkanı bir kaç gün süre istedi, bir kaç gün sonra görüşülecek.

G.Birliği kulübüne Pektemek ve Şam için 6 milyon euro teklif edildi, fakat F.Bahçe'de aynı teklifi yaptı. Cavcav 9 istiyormuş.

İbrahim Akın - Holosko takası görüşülecek İBB ile, Tayfur hoca İBB'den İskender'ide istediğini söylemiş.

kalemci
27.Mayıs.2011, 02:11
ersan olacak diye düşünüyorum başka takım formasıyla görmek istemem ersanı şahsen en son 2 peşin 1+1 de şlye kalırsak verelim diye konuşulmuş doğruluğunu bilmiyorum ayrıca demirören orhan ve pektemeki cidden çok isterse alır 6 klüpten çıkartır parayı 3 te kendi cebinden koyar 2sinide getirir, kemal tokaktan ses çıkmıyor bu arada

anil luque
27.Mayıs.2011, 02:15
Ersan olayının buralara kadar uzaması bile hata. Kiralarken sözleşmesine koyarsın kardeşim sezon sonu bu paraya alırım diye. Ondan sonra da alırsın. Ama yapılmadı , hata.

kalemci
27.Mayıs.2011, 03:06
yok dostum söz var ortada ne gerek var öyle opsiyona filan :) neysee..

guarin14
27.Mayıs.2011, 03:23
Sezon içinde parayı verip alacaktı Bjk.Şimdi işin içine Galatasaray falan da girebilir.

Rehavi
27.Mayıs.2011, 08:08
Beşiktaş Şaban'a talip
27 Mayıs 2011 00:58 | NTV Spor ve Ajanslar
Beşiktaş, Sakaryaspor'un sol beki Şaban Özel'i kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

DEVRİM ÇETİN - Transfer harekatına erken başlayan Beşiktaş, Sakaryaspor'un sol beki Şaban Özel'e talip oldu.
1988 doğmmlu sol bek, bu sezon Sakaryaspor'da ligde 27 maçın 26'sında ilk onbirde forma giyerken, rakip filelere de 1 gol atmayı başardı.
Genç sol bek, takımının Spor Toto 2. Lig play-off maçlarında da yer aldı.
Sakaryaspor'un altyapısında yetişen Şaban, ilk olarak yeşil-siyahlı takımın Bank Asya 1. Lig'den düştüğü 2008-2009 sezonunda forma giymişti.
Şaban, A2 Milli Takımı'nın Lübnan ve Danimarka ile oynayacağı maçlarının kadrosuna da dahil edildi.
NTVSPOR

GeNç KaRTaL
27.Mayıs.2011, 11:50
Peltemek ile igili borsaya bildirimde bulunmusuz. Hadi hayirlisi.

Cengo
27.Mayıs.2011, 11:51
Peltemek ile igili borsaya bildirimde bulunmusuz. Hadi hayirlisi.

Sadece görüştüklerini birdirmişler.
Fenerbahçe ve Beşiktaş görüşüyor, henüz bir anlaşma yok.

GeNç KaRTaL
27.Mayıs.2011, 12:02
Sadece görüştüklerini birdirmişler.
Fenerbahçe ve Beşiktaş görüşüyor, anlaşma yok henüz.

Her gorusulen isim borsaya bildirilmiyor. Genelde anlasildiktan sonra gorusmelere baslanilmistir diye borsaya bildirim yapiliyor. Zaten o yuzden hayirli olsun yerine hayirlisi olsun yazdim.

anil luque
27.Mayıs.2011, 12:04
Bizimkiler genelde anlaştıkları ve imza aşamasına geldikleri oyuncuları borsaya bildiriyorlar ama bakalım.

Cengo
27.Mayıs.2011, 12:05
Her gorusulen isim borsaya bildirilmiyor. Genelde anlasildiktan sonra borsaya bildirim yapiliyor. Zaten o yuzden hayirli olsun yerine hayirlisi olsun yazdim.

Her görüşülen ismi borsaya bildirilmek zorunda Beşiktaş.
Nuri'yi de Mehmet Topuz'u da bildirmişlerdi, acele etme derim.

GeNç KaRTaL
27.Mayıs.2011, 12:08
Her görüşülen ismi borsaya bildirilmek zorunda Beşiktaş.
Nuri'yi de Mehmet Topuz'u da bildirmişlerdi, acele etme derim.

Yok kesin aldik demiyorum zaten. O soyledigin isimler bugune kadar bildirilipte alinmayanlar, istisnalar yani. Her gorusulen borsaya bildirilmiyor. Mesela Forlan ile de gorustuk ama gorusmelere baslanmistir diye aciklama yapilmadi.Ama dedigin gibi kesin bizde demek icin erken.İlerleyen saatlerde netlesir ayrintilar.

Cengo
27.Mayıs.2011, 12:10
Yok kesin aldik demiyorum zaten. O soyledigin isimler bugune kadar bildirilipte alinmayanlar, istisnalar yani. Her gorusulen borsaya bildirilmiyor. Mesela Forlan ile de gorustuk ama gorusmelere baslanmistir diye aciklama yapilmadi.

Çünkü takım ve oyuncu pek ilgili değildi gibi. Yani görüşmek için engel koydular muhtemelen yüksek bonservis ya da maaş gibi.

Ben hala transfer konusunda ümitliyim, o yüzden Beşiktaş'ın bu kadar kısa sürede bitirdiğini düşünmüyorum ama ilerleme kaydetmiştir elbet. Muhetemelen bonserviste 2 takım da anlaştı.

Edit: Bonserviste anlaşmışlar, transferi bitirdiklerini yazmadılar yalnız. Oyuncunun seçimine kaldı muhtemelen.

World Hollow o1
27.Mayıs.2011, 12:17
http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=157644

Hayırlı olsn Pektemek.

uAburak89
27.Mayıs.2011, 12:17
Beşiktaş bir adım önde demek oluyor bu yapılan bildirimle, gerçekleşirse çok iyi transfer. 4 milyon euro deniyor bonservis için bence makul bir fiyat. Açıkçası Galatasaray'da görmek istediğim bir oyuncuydu, üzülmedim değil.

anil luque
27.Mayıs.2011, 12:22
TRANSFER Mustafa Pektemek, 4M€ bonservis karsiliginda Besiktas'a transfer oldu.

Hayırlı uğurlu olsun. Gelecek vaadeden kaliteli bir yerli oyuncu fiyatı da makul. İyi oldu bu transfer de.

kalemci
27.Mayıs.2011, 12:33
pektemek gol demek, sabah 8de okula giderken bi arkadaşla pektemek gol demek diye kaynatıyorduk.hatta bugün gelirse bizim sayemizde gelir çok andık diye şakalaşıyorduk eve gelince bi baktım borsaya bildirilmiş.borsaya bildirilip gelmeyen 2 oyuncu var nuri ve topuz.nuri kendi gelmek istemedi, topuz olayınıda hepimiz biliyoruz cip faciası :) eğer gelmeyecek olsa orhanlada görüşmelere başladık diye borsaya bildirirlerdi.

Hugo
27.Mayıs.2011, 12:35
"mustafa pektemek gol demek" hayırlı olsun. çok yarar sağlayacaktır.

uAburak89
27.Mayıs.2011, 12:36
Dün Aziz Yıldırım canlı yayında açıklayınca, demek ki bu transferi %90 bitirdiler diye düşünmüştüm. Demek ki Beşiktaş'ta daha önceden ilgileniyordu. Çok acayip bir transfer sezonu oluyor, mayıs sonunda bitecek herhalde bütün transferler. :)

anil luque
27.Mayıs.2011, 12:36
Hoşuma gitti bu laf ya Pektemek gol demek:)

kalemci
27.Mayıs.2011, 12:43
alkaralar maçtan önce ve pektemek gollerinden sonra böyle selamlıyorlardı mustafayı artık biz devralırız :)

sarianet
27.Mayıs.2011, 13:00
hayırlı olsun beşiktaşa g.b. transferden iyi opara kazandı bu sene :D

KaPaLı
27.Mayıs.2011, 13:01
Fiyat yükseltmiş Beşiktaş transferde. Ayrıca sadece 4 milyon € değil üstüne birde Ali Kuçik gitmiş sanırım.

kalemci
27.Mayıs.2011, 13:02
şuan için 7.5 kazandı zeci satarsa avrupaya bide oradan para gelir ama başka satılacak adam yok satın alınacak adam çok :)

eXcitinG
27.Mayıs.2011, 13:02
Mustafa Pektemek hayırLı oLsun. Gerçekten çok kaLiteLi yerLi bir forvet oyuncusu aLdık. KanatLarda oynayabiLiyor oLması da ayrı bir avantaj bizim adımıza. GeLecek yıL çift forvet oynarsak ForLan ya da ALmeida iLe iyi bir ikiLi oLabiLir, tek forvette oynasak kanatLarda çok etkiLi oLabiLecek bir oyuncu. Bu sezon gerçekten çok kaLiteLi işLer çıkarıyoruz. Sadece Ersan ve ForLan da geLdimi tamamdır. Başka oyuncuya ihtiyacımız yok.

kalemci
27.Mayıs.2011, 13:04
forlan gelicekse diğer iki uzunumuz gidebilir bence :) ersan ve bosingwa lazım bize bence forlan değil gelse hayır demem orası ayrı :D

kalemci
27.Mayıs.2011, 13:07
cavcav ntvsporda şuan.ali küçikte gitmiş cavcav onların bucada oynayacan ali küçik adında birini takas yoluyla aldık diyor :)

KaPaLı
27.Mayıs.2011, 13:07
4 milyon €+ Ali Kuçik = Mustafa pektemek.

uAburak89
27.Mayıs.2011, 13:08
2 sene sonra iyi paraya satar Ali'yi Cavcav, adam işi biliyor yine yaptı yapacağını.

kalemci
27.Mayıs.2011, 13:09
aliyi baya baya izledik pek hazır değildi pek beğenmemiştim ben. pek demişken PEKTEMEK GOL DEMEK :D

anil luque
27.Mayıs.2011, 13:14
Ali Kuçik konusuna kafam takılmadı değil açıkçası. İyi gelişebilecek bir oyuncuydu açıkçası. Ama karşılığında Mustafa'yı almış olmak konuyu kapatıyor :)

kalemci
27.Mayıs.2011, 13:17
alinin hızı dışında bi artısını göremedim ben malesef son vuruş pozisyon alma filan biraz düşüktü alide izlediğim kadarıyla.

SAİT71
27.Mayıs.2011, 13:17
Cavcav karlı bir transfer yaptı. O kadar paranın üstüne Ali Kuçik gibi bir adamıda aldı. Hayırlı olsun...

eXcitinG
27.Mayıs.2011, 13:24
forlan gelicekse diğer iki uzunumuz gidebilir bence :) ersan ve bosingwa lazım bize bence forlan değil gelse hayır demem orası ayrı :D

ALmeida gitmiyor. KaLacağını açıkLadı zaten. Bobo da %99 gitti gözü iLe bakabiLiriz. Önümüzde ki haftada ForLan transferi %99 sonuçLanacak, oLumLu - ya da oLumsuz oLarak. Büyük ihtimaL ForLan da geLicek. Tabi 3-4 gün içinde bir takım çıkıp kendisine istediği 4,5 miLyon Euro yu tekLif etmezse. ForLan konusunda takımı iLe bonserviste anLamış durumdayız sadece ForLan ın yıLLık 3,5 miLyon Euro ya evet demesi bekLeniyor.

kalemci
27.Mayıs.2011, 13:24
ne aliymiş arkadaş :) bi beğenmiyorum heralde :) zaten cavcavda tanımıyormuş aliyi :)

I3esiktas
27.Mayıs.2011, 13:25
Kuçik'i Dünya yıldızı yaptınız hemen.

eXcitinG
27.Mayıs.2011, 13:25
ALi kuçik in pişmesini bekLeyip, ondan verim aLmaya uğraşana kadar Pektemek gibi kendisini kanıtLamış ve potansiyeLi daha fazLa oLan bir oyuncuyu kadroya katmak daha mantıkLı bir iş oLmuş bence.

SAİT71
27.Mayıs.2011, 13:27
Hayır G.Birliği takımında Ali Kuçik belli bir süre oynarsa yeneteklerini ortaya çıkarır o yüzden Cavcav'ın hesabına göre karlı bir transfer. Hem para hem genç bir oyuncu.

kalemci
27.Mayıs.2011, 13:30
ya bende diyorum ki pek yetenekli değil ali hiç izledin mi bilmiyorum bucada bile sonradan oyuna giriyordu iyileştikten sonra.inşallah yıldız olur ama ona gelene kadar bin tane daha adam var gençlerde yedek olur bu sene sonra süper lige çıkan bi takıma gider 30una gelincede ersan martin gibi la ligaya :D

anil luque
27.Mayıs.2011, 13:32
Ali bu sezon eline geçen şansı çok iyi değerlendiremedi açıkçası ilk yarıda. Gelecek bekliyorduk ondan ancak olmadı. Mustafa gibi yetenekli bir oyuncuyu kadromuza kattığımız için fazla dert etmemeliyiz Ali'yi.

kalemci
27.Mayıs.2011, 13:42
aynen öyle.alinin ne olacağı belli değil bülent kocabeyde çok gelecek vaadediyordu :) inşallah pektemek gol demek okan koç vakası olmaz :)

footballer33
27.Mayıs.2011, 13:44
Çok istediğim bir transferdi, yerli olarak alınabilecek en iyi forvet listedekiler içinde, hayırlı olsun. Şimdi yerli olarak geriye bir Ersan Adem, bir İ.Akın, bir de alabilirsek Atilla Turan kaldı. Sonra sıra yabancılara gelecek. :) Bu arada, Pektemek gol demek. :D

kalemci
27.Mayıs.2011, 13:46
i.akın kalsın bence ama ersan ve atila iyi olur dr ye bi bosingwa olayı kopartır.

ReaList
27.Mayıs.2011, 13:54
Hayırlı olsun
Cavcav yine turnayı gözünden vurdu
4 milyon € + 19 yaşındaki Ali Kucik
Bucanın bütün maçlarını yerinden izleyen biri olarak diyebilirim ki Ali Kucik 1-2 sene sonra 5 milyon €'dan aşağıya satılmayacaktır yazdım bunu buraya.

footballer33
27.Mayıs.2011, 13:55
i.akın kalsın bence ama ersan ve atila iyi olur dr ye bi bosingwa olayı kopartır.
İ.Akın'ı yerli olarak kanatlara alternatif olması açısından istiyorum. Ben de isterim Sezer Öztürk gelsin, ama o Fener'e gitti diyebiliriz. Geriye bir İ.Akın kalıyor, o yüzden lazım bize İ.Akın. :) Bosingwa'nın da sözleşmesinin bittiğini duydum, yıllık 3-4 arası bir şey verirsek gelir bence. İş yönetimde, kısaca Serdal Başkan'da bitiyor. :)

kalemci
27.Mayıs.2011, 13:56
inşallah dediğin gibi olur Ali çok başarılı olur ama bu konuda hertürlü iddiaya girerim malesef :)

kalemci
27.Mayıs.2011, 13:57
İ.Akın'ı yerli olarak kanatlara alternatif olması açısından istiyorum. Ben de isterim Sezer Öztürk gelsin, ama o Fener'e gitti diyebiliriz. Geriye bir İ.Akın kalıyor, o yüzden lazım bize İ.Akın. :) Bosingwa'nın da sözleşmesinin bittiğini duydum, yıllık 3-4 arası bir şey verirsek gelir bence. İş yönetimde, kısaca Serdal Başkan'da bitiyor. :)

3-4 çok fazla bence zaten ingilterede vergiler düştükten sonra kazanabileceği para 2-3 arasındadır emin değilim malesef :) i.akın klübüde oturması beni biraz ürkütüyor :)

Lucas Neill
27.Mayıs.2011, 14:04
Yönetim Bobo ile sözlesme yenilememe karari almis.

footballer33
27.Mayıs.2011, 14:09
Bu durumda Almeida'nın kalması ve bir yabancı forvetin alınması kesinleşti. Yolu açık olsun Bobo'nun. En çok üzüldüğüm noktalardan biri de bedava gidecek olması. Umarım rakiplerden birine imza atmaz ve Sporting'e transfer olur. Bu, O'nun için de daha iyi olacaktır.

kalemci
27.Mayıs.2011, 14:10
hayır olsun :)

besiktas1903
27.Mayıs.2011, 14:55
Ben açikcasi Ali'yi pek begenmiyorum. Hizi disinda pek bir özelligi yok ve bu yüzden anadolu klüplerinde basarili olabilir.

Pektemek hayirli olsun! Pektemek gol demek bende sevdim bunu :D

RasAnt
27.Mayıs.2011, 14:58
Pektemek bjkye hayırlı olsun bence Fenere gelmeyerek iyi yaptı önünü açtı. :D Bucada birkaç kez izledim Aliyi keza bjkde oynarkende denk gelmişti birkaç maçı, bana yetenekli gibi geldi umarım kendini geliştirir.

Bobo'nun bu sene Türk olma ihtimali varmı acaba 5 yılı doldumu ? Türk olma durumu varsa Niang,Emenike,Bobo güzel olur.

eXcitinG
27.Mayıs.2011, 14:59
Bobo nun Türk oLma durumu yok. Eğer oLsaydı zaten Beşiktaş ne yapıp, eder tutardı takımda Bobo yu. BöyLe bir ihtimaL oLmadığı için zaten gitmesine göz yumuLdu.

RasAnt
27.Mayıs.2011, 15:00
Tamam teşekkürler fmde hep Türk pasaportu oluyorduda ondan sordum :)

Trabzonspor
27.Mayıs.2011, 15:00
O kadar kaliteli kadro içinde 11'e girebileceğini sanmıyorum Mustafa'nın.

sakary Ali
27.Mayıs.2011, 15:07
Mustafa için hayırlı olsun.Sakarya futbolcu fabrikası gibi..Türk futboluna bir isim daha geldi :)

Buradan Gençlerbiriği'ne sattığımızda çok iyi oyuncu olacağı kesindi zaten.İnşallah oynama ve kendini geliştirme fırsatı bulur.Hayırlı olsun Mustafa.

Bizde bu transferden 100 bin TL yetiştirme bedeli alacağız.Tabi 4MN€ nun yanında hiçbirşey.Bizede aklı başında yönetim ne zaman gelecek merak ediyorum.

sakary Ali
27.Mayıs.2011, 15:09
Beşiktaş, Sakaryaspor'un sol beki Şaban Özel'i kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

http://media1.ntvspor.net/C/I/150/sabanozelntvspor_89RNZ.jpg

DEVRİM ÇETİN - Transfer harekatına erken başlayan Beşiktaş, Sakaryaspor'un sol beki Şaban Özel'e talip oldu.

1988 doğmmlu sol bek, bu sezon Sakaryaspor'da ligde 27 maçın 26'sında ilk onbirde forma giyerken, rakip filelere de 1 gol atmayı başardı.

Sakaryaspor'un altyapısında yetişen Şaban, ilk olarak yeşil-siyahlı takımın Bank Asya 1. Lig'den düştüğü 2008-2009 sezonunda forma giymişti.

Şaban, A2 Milli Takımı'nın Lübnan ve Danimarka ile oynayacağı maçlarının kadrosuna da dahil edildi

EDİT : Kaynak NTVSPOR

Trabzonspor
27.Mayıs.2011, 15:16
3 m €'yu gözden çıkarsın Beşiktaş:)

footballer33
27.Mayıs.2011, 15:44

http://media1.ntvspor.net/C/I/150/sabanozelntvspor_89RNZ.jpg

Şaban, A2 Milli Takımı'nın Lübnan ve Danimarka ile oynayacağı maçlarının kadrosuna da dahil edildi

EDİT : Kaynak NTVSPOR
Nasıl bir futbolcu kendisi, sizce Beşiktaş'ta oynayabilecek kapasite ve potansiyele sahip mi? Yoksa gereksiz görülebilecek isimler arasında mı? Bu arada, üstte arkadaşın yazdığı gibi, işte şimdi Robinho lazım bize. :)

sakary Ali
27.Mayıs.2011, 15:49
İyi bir oyuncu.Beşiktaş için sol bekte alternatif olabilir.Ama ben öyle o kadar çok iyi olduğunu düşünmüyorum.Hücüm anlamında biraz sıkıntılı gibi.Ama inşallah iyi bir bonservis bedeli ile Beşiktaş'a transfer olur ve çok iyi performans sergiler.

footballer33
27.Mayıs.2011, 15:51
İyi bir oyuncu.Beşiktaş için sol bekte alternatif olabilir.Ama ben öyle o kadar çok iyi olduğunu düşünmüyorum.Hücüm anlamında biraz sıkıntılı gibi.Ama inşallah iyi bir bonservis bedeli ile Beşiktaş'a transfer olur ve çok iyi performans sergiler.
Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. Benim şahsi düşüncem de bizde oynayamayacağı yönünde, şu kadroda en fazla yedek kulübesine girer.:)

Fearless Coward
27.Mayıs.2011, 15:58
Şaban iyi bir oyuncu ancak Beşiktaş'ta en fazla yedek kulübesine girebilir ancak kendisini geliştirip iyi performans sergilerse niye ilk 11'e girmesinki :) Ersan gibi olabilir diyorum yani...inşAllah gider bizde para kazanırız :D bu arada Mustafa Pektemek hayırlı olsun valla Ajax'a döndük bizden çıkan adamları 3 büyükler alıyor hep :D

di canio
27.Mayıs.2011, 15:58
Son play-off maçlarında izledim sadece. Fenerbahçe de sol bek sıkıntısı çektiği için düşündüm alınsa olur mu diye. Aklıma Mahmut Hanefi Erdoğdu geldi nedense.

guarin14
27.Mayıs.2011, 16:14
Pektemek iyi bir transfer Bjk için.İnşallah forma şansı bulurda oralardan milli takıma kadar yükselir.

uAburak89
27.Mayıs.2011, 16:35

Oyuncu Veli Kavlak ve Tanju Kayhan'ın transferleri konusunda SK Rapid Wien ile anlaşma sağlanmış olup; Rapid Wien'e oyuncuların sözleşme fesih bedelleri olarak Veli Kavlak için 750.000.Euro, Tanju Kayhan için ise 1.050.000.Euro ödenecektir.

Oyuncu Burak Kaplan'ın transferi konusunda Bayer 04 Leverkusen ile anlaşma sağlanmış olup; Bayer 04 Leverkusen'e oyuncunun sözleşme fesih bedeli olarak 650.000.Euro ödenecektir.

garydelgadov
27.Mayıs.2011, 16:39
İyi bir oyuncu.Ama ben öyle o kadar çok iyi olduğunu düşünmüyorum.Hücüm anlamında biraz sıkıntılı gibi.

Entry imza uyumsuzluğu bu kadar olabilir herhalde.:D

TR.CaPTaiN
27.Mayıs.2011, 16:40
Gurbetçilere yönelmek mantıklı bir politika. İçlerinden 1 tanesi bile tutsa Beşiktaş için kazanç sayılır. Çünkü maliyetleri düşük oyuncular.

ReaList
27.Mayıs.2011, 16:43
Veli iyidir şans verilirse kendini gösterir.

footballer33
27.Mayıs.2011, 16:51
TRANSFER ŞOV DEVAM EDİYOR!.. BEŞİKTAŞ´TA 3 İMZA BİRDEN!..

Sezon bittikten sonra transfer piyasasına hızla giren Beşiktaş, bugün 3 oyuncuyu daha resmi olarak kadrosuna kattı.

Beşiktaş Kulübü Bayer Leverkusen´de forma giyen Burak Kaplan ve Rapid Wien´de forma giyen Veli Kavlak ile Tanju Kayhan transferlerinin tamamlandığını borsaya bildirdi.

İşte yapılan açıklamalar:

BURAK KAPLAN AÇIKLAMASI

"Oyuncu Burak Kaplan´ın transferi konusunda Bayer 04 Leverkusen ile anlaşma sağlanmış olup; Bayer 04 Leverkusen´e oyuncunun sözleşme fesih bedeli olarak 650.000.Euro ödenecektir."

VELİ KAVLAK VE TANJU KAYHAN AÇIKLAMASI

"Oyuncu Veli Kavlak ve Tanju Kayhan´ın transferleri konusunda SK Rapid Wien ile anlaşma sağlanmış olup; Rapid Wien´e oyuncuların sözleşme fesih bedelleri olarak Veli Kavlak için 750.000.Euro, Tanju Kayhan için ise 1.050.000.Euro ödenecektir."

eXcitinG
27.Mayıs.2011, 16:56
Şu andamLar Antep, ya da GençLerbirLiğin de oynuyor oLsaydı temiz hepsinin maLiyeti 12-13 miLyon euro oLurdu. Süper transfer poLitikası gerçekten.

Ilhan
27.Mayıs.2011, 17:00
Takımdaki kadro derinliği açısından süper transferler. Burak forvet veya forvet arkası oynuyor diye biliyorum. Süper bir alternatif olacaktır.

Veli kanatta Q7 ve Simao'nun alternatifi, Tanju da yanlış hatırlamıyorsam solbekte İsmail'in alternatifi olacaktır.

Bu oyuncular rotasyonda şans bulup takıma adapte olabilirlerse ileride muhtemel sakatlıklarda çok iyi alternatifler olurlar.

Ben bu oyuncuların Erkan Zengin gibi harcanacağını düşünmüyorum çünkü takımın başında artık Tayfur gibi sağlam karakterli bir hoca var.

besiktas1903
27.Mayıs.2011, 17:01
Bu oyunculari merak ediyorum bakalim nasil performans sergiliyecekler.

anil luque
27.Mayıs.2011, 17:07
3ü de çok iyi transferler. Gerek gelecekleri gerekse takıma katacakları açısından ümit vaadeden oyuncular. Toplam 2.450.000 euro. Hani en kötü ihtimali düşünürsek ve sadece 1 tanesinin dikiş tutturması halinde bile bize getirisi bu üç oyuncunun maliyetini fazlasıyla karşılar.

Rehavi
27.Mayıs.2011, 17:17
ALmeida gitmiyor. KaLacağını açıkLadı zaten. Bobo da %99 gitti gözü iLe bakabiLiriz. Önümüzde ki haftada ForLan transferi %99 sonuçLanacak, oLumLu - ya da oLumsuz oLarak. Büyük ihtimaL ForLan da geLicek. Tabi 3-4 gün içinde bir takım çıkıp kendisine istediği 4,5 miLyon Euro yu tekLif etmezse. ForLan konusunda takımı iLe bonserviste anLamış durumdayız sadece ForLan ın yıLLık 3,5 miLyon Euro ya evet demesi bekLeniyor.

Bonservis ne kadar düşünülüyor? Benim güvendiğim hiç bir yerde çoktan beri Forlan ın adı geçmiyor pek... Lafı geçmişken Pektemek Gol Demek miş :D

Çok istediğim bir transferdi, yerli olarak alınabilecek en iyi forvet listedekiler içinde, hayırlı olsun. Şimdi yerli olarak geriye bir Ersan Adem, bir İ.Akın, bir de alabilirsek Atilla Turan kaldı. Sonra sıra yabancılara gelecek. :) Bu arada, Pektemek gol demek. :D
İbrahim e gerçekten hiç gerek yok, sol açıkta Pektemek de oynar Veli de... Atila Turan a da pek ihtiyaç kalmadı, Ekrem-Tanju oraya yedekleyecektir. Bu adamlar şimdi işe yaramayacaklarsa ne zaman yarayacaklar...

Bosingwa ya da başka bir sağbek alınmasına kesin gözle bakıyorum ben.

Sezer, İbrahim gerekli oyuncular değil artık bizim için. Hele Sezer e istenen fiyatlar ortada iken hiç gerek yok... Bosingwa nın kontratı da 2012 de bitiyor.

Bir yerde okumuştum, Veli-Tanju-Burak üçlüsünü 2.250 m euro ya almışız. Hepsiyle 5 er yıllık kontrat imzalanacak... Aynı oyuncuları Anadolu dan almaya kalksak 10 milyon euro dan aşağı kurtulamazdık, hele ki Veli nin Wien de Avrupa Kupası maçlarında oynayabilecek düzeyde olduğunu düşünürsek...

Pektemek e gelirsek 4 milyon euro artı Ali Küçik biraz fazla olmuş. Umarım karşılığını verecek kadar oynar da, yatırım boşa çıkmaz. Ayrıca Ligtv de enteresan haberler okuyorum dinliyorum, birçok oyuncu gelecek şeklinde... Hiç gerek yok, Forlan gelirse gelir, gelmezse bir sağbek transferiyle sezonu kapatmalıyız. Tabi Ersan ve Fernandes in alındığını varsayıyorum...

Rehavi
27.Mayıs.2011, 17:18
aliyi baya baya izledik pek hazır değildi pek beğenmemiştim ben. pek demişken PEKTEMEK GOL DEMEK :D

Bu laf çok hoşuma gitti :D :D

RasAnt
27.Mayıs.2011, 17:19
Çok iyi transferler bence,gurbetten çıkan oyuncular genelde yetenekli oluyor bu fiyata 3 oyuncu valla süper.

anil luque
27.Mayıs.2011, 17:21
Başkan Demirören'in 4 milyon euroya kadar çıktığı pazarlıkta sevgili adanaspor yönetimi 5.5 milyon euroda direttiği için transfer yalan oldu..

footballer33
27.Mayıs.2011, 17:23
İbrahim e gerçekten hiç gerek yok, sol açıkta Pektemek de oynar Veli de... Atila Turan a da pek ihtiyaç kalmadı, Ekrem-Tanju oraya yedekleyecektir. Bu adamlar şimdi işe yaramayacaklarsa ne zaman yarayacaklar...

Sezer, İbrahim gerekli oyuncular değil artık bizim için. Hele Sezer e istenen fiyatlar ortada iken hiç gerek yok... Bosingwa nın kontratı da 2012 de bitiyor.
Sezer için istenen fiyatları biliyorum zaten ve hem o yüzden hem de Fener'e daha yakın olduğu için alamayız diye düşünüyorum. İ.Akın yerli olarak kanatlarda iyi bir yedek olabilir, Veli ile birlikte. Pektemek sol açıkta değil, forvette değerlendirilmeli kesinlikle. Atilla gelirse önü açık, genç bir futbolcu olduğu için alternatif olması açısından işimize yarar, Ekrem daha ne kadar oynayabilir ki bizde. Bosingwa'nın sözleşmesinin bu sezon bittiğini de bir sitede görmüştüm, demek ki yanlış biliyorlar ve o yüzden yanlış yazmışlar. Ben onların yalancısıyım. :)

RasAnt
27.Mayıs.2011, 17:24
Başkan Demirören'in 4 milyon euroya kadar çıktığı pazarlıkta sevgili adanaspor yönetimi 5.5 milyon euroda direttiği için transfer yalan oldu..

Uçuyor arkadaş bu kulüpler ne 5.5 m eurosu tamam geleceği olabilcek bir futbolcu ama Yobonun değeri okadar zaten.

anil luque
27.Mayıs.2011, 17:24
Abi Veşi Kavlak ve Burak alındı kanatlar için daha ne gerek var İbrahim'e..

anil luque
27.Mayıs.2011, 17:27
Uçuyor arkadaş bu kulüpler ne 5.5 m eurosu tamam geleceği olabilcek bir futbolcu ama Yobonun değeri okadar zaten.

3 tane kaliteli gurbetçiyi 2.5 a kapatıyoruz bir Ersan'ı 4 e vermiyorlar. Ersan'ı Ersan yapan biziz. Sezon başında adını sanını duyan yoktu satmaya kalksa 500.000 verenin elini öperdi belki de Adanaspor yönetimi. Şimdiyse 5,5 ten aşağı inmeyiz diyorlar. Soyguncu musunuz vurguncu musunuz arkadaş..

footballer33
27.Mayıs.2011, 17:28
Burak orta sahada da oynar, o yüzden. Zaten yönetimin ve bilhassa Tayfur'un çok istediği bir isim İ.Akın. Ben de pek olumsuz bakmıyorum, ama olmasa da olur. Ersan için ise sanırım defter kapandı diyebiliriz. Bakalım 1 yıl Adana'da oynayıp seneye gelecek mi, yoksa G.Saray'a mı gidecek göreceğiz. Bayram Akgül'e de burdan saygılarımı yolluyorum.

uAburak89
27.Mayıs.2011, 17:30
Ersan'ı Ersan yapan biziz lafı biraz abartılı değil mi ? Sezon başında Galatasaray'ın da ilgisini çekmişti diye hatırlıyorum, yanlışım varsa düzeltin. Elbette Beşiktaş vitrine çıkmasını sağladı ama, oyuncu oldukça yetenekli zaten, bu sene olmasa seneye yine dikkat çekerdi. Beşiktaş sadece süreci hızlandırdı bence.

5.5 milyon diye tutturuyorsa Adanaspor başkanı kesinlikle güvendiği bir şey var demektir, ilk aklıma gelen Galatasaray ya da Fenerbahçe de bu oyuncu için teklif vermiş olabilir.

Edit: Lig Tv son dakika gelişmesi olarak, Beşiktaş transferden vazgeçti, Galatasaray devrede haberini geçti. Fatih Terim istiyor diye söylentiler vardı, hatta Abdürrahim Albayrak ilgileniyor deniliyordu. Ben pek olumlu bakmıyorum oyuncu ısrarla Beşiktaş diyordu. Bakalım nasıl bir süreç gelişecek.

anil luque
27.Mayıs.2011, 17:30
İnşallah Ersan bir sene daha oynar Adana'da ondan sonra kuruş kazandırmadan bize gelir. Bize gelmiyorsa bile başkasına gitsin ama beleş gitsin. Bu kadar paragöz insanlara müstehak bu.

anil luque
27.Mayıs.2011, 17:32
Ersan'ı Ersan yapan biziz lafı biraz abartılı değil mi ? Sezon başında Galatasaray'ın da ilgisini çekmişti diye hatırlıyorum, yanlışım varsa düzeltin. Elbette Beşiktaş vitrine çıkmasını sağladı ama, oyuncu oldukça yetenekli zaten, bu sene olmasa seneye yine dikkat çekerdi. Beşiktaş sadece süreci hızlandırdı bence.

5.5 milyon diye tutturuyorsa Adanaspor başkanı kesinlikle güvendiği bir şey var demektir, ilk aklıma gelen Galatasaray ya da Fenerbahçe de bu oyuncu için teklif vermiş olabilir.

Burak abi ben de hani futbolu bizde öğrendi bu günlere biz getirdik falan boyutuna getirmek maksadında değilim ancak bizde oynadığı futbolla bu kadar piyasa yaptı. Anlatmaya çalıştığım şey oydu. Üstelik adam her fırsatta Beşiktaş'tan ayrılmak istemiyorum başkasıyla oynamam diyor. Daha neyin peşinde adana yönetimi anlamıyorum..

bjk_melo_151
27.Mayıs.2011, 17:34
Veli'nin kenarda oynadığı ısrarla belirtilse de kendisi merkezde oynayan bir oyuncu. FM'deki AMC tanımına uygun. Oyunkurucu özelliğe sahip ve fiziğine göre yavaş bir oyuncu. Burak Kaplan ise bana Aydın Karabulut'u hatırlatıyor. Burak sağ kanat başta olmak üzere solda da oynayabiliyor. Fürth'de savunmanın sağında da oynamış, tekniği ve hızı iyi olduğu kadar bencil bir oyuncu kendisi. Tanju ise adı birçok kez yazılıp çizilen bir oyuncuydu geçen yıl, açıkcası onun hakkında yeterli bilgiye sahip değilim; aynı takımda Yasin Pehlivan ilaç olurdu. Ernst'in son dönemini yaşaması, Fernandes'in gelip gelmeme durumu, buna gereksinim duyduğumuz gerçeğini değiştirmiyor. Az önce ntvspor'da Yasin'in Gaziantepspor'a gittiğini öğrendim. Çok iyi bir oyuncu bana kalırsa; Murat Ceylan, Yiğit İncedemir, Ceyhun Gülselam üçlüsünden biri bile işimize yarar. Aurelio'yla yürümez o bölge.

bjk4ever
27.Mayıs.2011, 17:34
Bosuna uzulmeyin arkadaslar, sadece 3-4 mac iyi oynamis, 6 aylik bag sakaltigi gecirmis oyuncu 5.5 milyon euro etmez. Ersan salliyordu ya BJKlyiim vs diye, gostersin bakalim. GSye imza atmam derse Adana yine zorla bize verecek. Ersan diretirse bize istedigimiz fiyata gelir, diretmezse zaten Ersan hic Besiktas'li olmamisti, Topuz gibi ait oldugu yerde oynar iste. Caninizi sikmaya gerek yok.

Rehavi
27.Mayıs.2011, 17:36
Ersan için kaynağınız nedir? Ben inanmak istemiyorum bu haberlere, gerçekten bence transfer sezonunun Beşiktaş açısından en büyük hayal kırıklığı olur... Bana Ersan mı Yobo mu deseler düşünmeden Ersan derim, mevcut şartlarda burası da ayrı bir nokta ayrıca. 1.5 milyon euro için vazgeçilmemeli bu transferden, basit bir inat için.

uAburak89
27.Mayıs.2011, 17:36
Burak abi ben de hani futbolu bizde öğrendi bu günlere biz getirdik falan boyutuna getirmek maksadında değilim ancak bizde oynadığı futbolla bu kadar piyasa yaptı. Anlatmaya çalıştığım şey oydu. Üstelik adam her fırsatta Beşiktaş'tan ayrılmak istemiyorum başkasıyla oynamam diyor. Daha neyin peşinde adana yönetimi anlamıyorum..

Yok ben sadece senin için söylemedim, her yerde görmeye başladım o yüzden. Adanaspor oyuncuyu düşünmez onların tek derdi para, üç kuruş fazla koparmak. Galatasaray'ın ihtiyacı olan mevkide oynuyor Ersan, çok büyük ihtimal istekli davrandık ve bunu koz olarak kullanıyor Adanaspor cephesi. Ersan gerçekten istiyorsa Beşiktaşta oynamak, Galatasaray ile Adanaspor anlaşsa bile bizim teklifi reddeder ve olay başka bir boyut kazanır.

bjk4ever
27.Mayıs.2011, 17:39
Ersan için kaynağınız nedir? Ben inanmak istemiyorum bu haberlere, gerçekten bence transfer sezonunun Beşiktaş açısından en büyük hayal kırıklığı olur... Bana Ersan mı Yobo mu deseler düşünmeden Ersan derim, mevcut şartlarda burası da ayrı bir nokta ayrıca. 1.5 milyon euro için vazgeçilmemeli bu transferden, basit bir inat için.

1.5 milyon euro icin vazgecilmeli. Prensip meselesidir. Besiktas parasini sokaga atmamali. Ersan gercekten istiyorsa bizi kanitlasin bakalim. Ak mi kara mi ortaya cikar iste.

eXcitinG
27.Mayıs.2011, 17:40
Kesin başka takımLar fiyat yükseLtmiştir. Yoksa bu rakamLarda diretmez Adanaspor. Neyse oLmuyorsa da hayırLısı oLsun. Ersan ı takımda görmek isterdim. Eğer Ersan sözLerinin arkasında durursa nasıL oLsa Beşiktaş forması giyer.

anil luque
27.Mayıs.2011, 17:40
Ligtv son dakika haberi olarak geçti Evren abi.

@bjk4ever ;

sakatlık konusunda bir şey diyemem ancak dediğin gibi tavrını ortaya koyup Beşiktaş diye diretirse o zaman kendini kanıtlamış olur. Zira her fırsatta Beşiktaş'ı dile getiriyor.

anil luque
27.Mayıs.2011, 17:42
Yok ben sadece senin için söylemedim, her yerde görmeye başladım o yüzden. Adanaspor oyuncuyu düşünmez onların tek derdi para, üç kuruş fazla koparmak. Galatasaray'ın ihtiyacı olan mevkide oynuyor Ersan, çok büyük ihtimal istekli davrandık ve bunu koz olarak kullanıyor Adanaspor cephesi. Ersan gerçekten istiyorsa Beşiktaşta oynamak, Galatasaray ile Adanaspor anlaşsa bile bizim teklifi reddeder ve olay başka bir boyut kazanır.

Doğru diyorsun abi. Normalde hayır denecek fiyatlar değil 4 milyon euro yani. Elbet bir bildikleri var çıkar yakında kokusu

RasAnt
27.Mayıs.2011, 17:43
Ersan bana görede beşiktaşta vitrin yaptı,yani gelmese adanada oynasa belki bukadar ismi ön planda olmazdı.Adanaspor yönetimi kadar bjk yönetimindede suç olduğunu düşünüyorum seneye şu fiyata alırız diye bi anlaşma yapmayı düşünmemişler mi ?

eXcitinG
27.Mayıs.2011, 17:43
LigTv ye göre Beşiktaş yabancı kaLeci transferi yapacakmış.

eXcitinG
27.Mayıs.2011, 17:47
Ayrıca SerdaL AdaLı ve Cengiz ZüLfikaroğLu Pazartesi günü yabancı transferLer için Avrupa turuna çıkıyormuş. İLk hedef daha önce de dediğim gibi ForLan oLayını netLeştirmek ve ardından Listede buLunan diğer 6 yabancı oyuncu iLe görüşmek oLacakmış.

Rehavi
27.Mayıs.2011, 17:55
Ya arkadaşlar, elimizde kanat oyuncusu olarak düşünülebilecek Simao-Q7-Veli-Burak-Hilbert var. Bunlar kesin kadroda. Ayrıca Ekrem ve Holosko da bir ihtimal o mevkinin oyuncusu. Birde Pektemek gelmiş. iki kanata bu kadar oyuncu yetmez gibi birde İ. Akın ın neyini alacağız.

NisRoc
27.Mayıs.2011, 17:57
İnşallah Ersan bir sene daha oynar Adana'da ondan sonra kuruş kazandırmadan bize gelir. Bize gelmiyorsa bile başkasına gitsin ama beleş gitsin. Bu kadar paragöz insanlara müstehak bu.

Şiddetle katılıyorum.. Adam yarım sezon oynadı güzel performans sergiledi fakat cok kötü bir sakatlık geçirdi.. Sakatlıktan sonra aynı verim alınır mı? orası muamma.. Bu durumda da 5,5 istemek de nedir yahu.. 3 tane potansiyeli olan gurbetçiyi 2,450,000 ye alıyorsun bizim burada Anadolu kluplerinden alsan toplam maaliyetleri en az 15 milyonu bulurdu..

Rehavi
27.Mayıs.2011, 17:58
LigTv ye göre Beşiktaş yabancı kaLeci transferi yapacakmış.

Şaka gibi haber ya... Gerçek olursa yönetimin eski günlerine döndüğünün resmidir...

eXcitinG
27.Mayıs.2011, 18:01
Şaka gibi haber ya... Gerçek olursa yönetimin eski günlerine döndüğünün resmidir...

Eh geLecek kaLeci Buffon,JuLio Cesar,CasiLLas oLursa eyvaLLah ama onLarın kaLitesinden aşağı biriLeri geLirse tamamen fiyasko oLur :D

SAİT71
27.Mayıs.2011, 18:02
Yok yahu kendini ispatlamamış bir oyuncu her nekadar potansiyeli olursa olsun 5.5 etmeeez. O halde büyük takımlarda 1 maç oynayan genç oyuncuların bonservisleri 5-6 milyondan başlar. Adanaspor yönetimini kınamak lazım, centilmence değil yaptıkları.

İsterse bu adamın 20 milyonluk değeri olsun sen alt liglerde oynuyorsun bu kadar parayı kimseye kabul ettiremezsin...

Rehavi
27.Mayıs.2011, 18:06
Bize gelmesini düşündüğümüz her oyuncunun Beşiktaşlılığını mı sorgulayacağız. Yönetim yaptığı hatayı daha da abartıyor. Adamı kiralarken net bir fiyat ortaya koymazsan, adamlar tabiki yükseltir fiyatı. İlk görüşme hakkı bizimmiş, sanki çocuk kandırılıyor. Egemen in de sezon bitmeden bizimle görüşmemesi gerekirdi ama anlaştık, şu an bizde... Adana başkanı demek başından beri bunu planlamış. Ayrıca Ersan sakatlandığı anda bundan sonra maça çıkamayacağı ve fikrimizin değişmeyeceği belliydi. O şartlarda diğer takımlarda bu kadar net teklifler yapamazdı. Şimdi sözde ilk görüşme hakkımızla, kısmen de olsa piyasasını bizim arttırdığımız oyuncuyu şimdi başka takıma armağan ediyoruz.

Rehavi
27.Mayıs.2011, 18:08
Yok yahu kendini ispatlamamış bir oyuncu her nekadar potansiyeli olursa olsun 5.5 etmeeez. O halde büyük takımlarda 1 maç oynayan genç oyuncuların bonservisleri 5-6 milyondan başlar. Adanaspor yönetimini kınamak lazım, centilmence değil yaptıkları.

İsterse bu adamın 20 milyonluk değeri olsun sen alt liglerde oynuyorsun bu kadar parayı kimseye kabul ettiremezsin...

İyi hoş da bu işin centilmenlikle alakası yok, kendi takımımıza aynı durum olsa, helal olsun takımın çıkarını düşünüyor deriz. En yüksek kim vermişse ona satılsın deriz. Sen baştan fiyat koymazsan adamlar tabiki açık arttırmaya çıkarırlar oyuncuyu.

Beğenmiyor olabilirsiniz ama bu oyuncu bu sezon bizde kısıtlı zamanda 19 maç oynadı. 4 Avrupa maçı oynadı, ligde de neredeyse hatasız oynuyordu, o sakatlandıktan sonra defansın ne kadar dağıldığını unutmayalım. Avrupa maçlarında 4 maçta da gayet yeterliydi. Ne Sivok ne Toraman ne de Egemen, Ersan edemez.

SAİT71
27.Mayıs.2011, 18:09
Takımın çıkarı tamamda adam sana güzel fiyat yapmış ve sen önceden bir ilişki içindesin. O teklife bırakması lazımdı Ersan'ı.

Bu arada:

As Gazetesi: Beşiktaş, A.Madrid'den Diego Costa'yı transfer etmek istiyor...

Kaynak lig tv

uAburak89
27.Mayıs.2011, 18:11
Bu akşam Galatasaraylı yöneticilerle görüşecekmiş Adanaspor başkanı, bence iki kulüp anlaşacak ve transferde belirliyici rol Ersan olacak. Yaptığı açıklamaların arkasında durursa bir hafta içinde Beşiktaş bugün konuşulanların yarı fiyatına oyuncuyu kadrosuna katar. Diğer bir ihtimal de Ersan kabul eder, bize gelir. Bu durumda Beşiktaş'tan başka takımda oynamam söylemi havada kalır, bizde karakterinden şüphe ettiğim bir futbolcuyu almış oluruz. Ben sizinleyim Beşiktaşlı arkadaşlar, sindiremem şahsen, nerde istiyorsa orada oynasın Ersan..

eXcitinG
27.Mayıs.2011, 18:18
Hayır komedi oLan Adana başkan`ı oyuncuyu kiraLarken 2 miLyon euro ya sezon sonunda isterseniz aLırsınız diyor, arkasından Ersan oynuyor ve iyi performans gösterince sezon sonu geLdiğinizde 4 verirseniz kadronuza katarsınız diyer, bizimkiLer herşeye rağmen 4 veriyor sonra da yok oLmaz 5,5 vericeksiniz diyor. Ee tamam başka ne vereLim ? 5,5 versen bu adama 8 ister. Ben onu sezdim Adanaspor başkanın da. Tamam yazıLı bir anLaşma yoktur ama sen sözLü oLarak bunLarı söyLemişsin. İnkar ediyorsun. Bir tek Adanaspor başkanı biLiyor bunLarı, inkar ediyor herşeyi. Orada buLunan Beşiktaş başkanı,yöneticisi ve SerdaL adaLı da mı yaLan söyLüyor yani.

anil luque
27.Mayıs.2011, 18:20
2milyon euro maddesi var mıydı Hayrettin abi ?

eXcitinG
27.Mayıs.2011, 18:22
Bu akşam Galatasaraylı yöneticilerle görüşecekmiş Adanaspor başkanı, bence iki kulüp anlaşacak ve transferde belirliyici rol Ersan olacak. Yaptığı açıklamaların arkasında durursa bir hafta içinde Beşiktaş bugün konuşulanların yarı fiyatına oyuncuyu kadrosuna katar. Diğer bir ihtimal de Ersan kabul eder, bize gelir. Bu durumda Beşiktaş'tan başka takımda oynamam söylemi havada kalır, bizde karakterinden şüphe ettiğim bir futbolcuyu almış oluruz. Ben sizinleyim Beşiktaşlı arkadaşlar, sindiremem şahsen, nerde istiyorsa orada oynasın Ersan..

Bence Fatih Terim ikna eder Ersan`ı. Ersan da ortada söyLediği sözLerLe kaLır. Mehmet Topuz oLayında oLduğu gibi. Sonra bir sezon sonra GaLatasarayLısı da, Ersan ı da bu yaşananLarı unutur, bağrına basar oyuncuyu. SeLçuğa da daha iyi tekLifLer oLmasına rağmen GaLatasaray ı seçti, aynısı Ersan içinde oLacaktır. GaLatasaray ın başında başkası oLsa ben Ersan ın kabuL etmeyeceği konusunda garanti verirdim ama Fatih Terim i kimse rededemez.

eXcitinG
27.Mayıs.2011, 18:22

SözLe söyLenmiş bir madde. YazıLı herhangi bir kanıt yok. Zaten AdaLı iLe o yüzden papaz oLduLar.

eng1n
27.Mayıs.2011, 18:24

Madde yokmuş sadece sözle anlaşılmış işte sorun da orada böyle bir işte nasıl sözle anlaşırsın, koydur sözleşmeye maddeyi şimdi rahat rahat alırdınız. tabii adanaspor başkanında yaptığı hoş değil söz verip sonra böyle dönmesi.

bjk4ever
27.Mayıs.2011, 18:25
Hayır komedi oLan Adana başkan`ı oyuncuyu kiraLarken 2 miLyon euro ya sezon sonunda isterseniz aLırsınız diyor, arkasından Ersan oynuyor ve iyi performans gösterince sezon sonu geLdiğinizde 4 verirseniz kadronuza katarsınız diyer, bizimkiLer herşeye rağmen 4 veriyor sonra da yok oLmaz 5,5 vericeksiniz diyor. Ee tamam başka ne vereLim ? 5,5 versen bu adama 8 ister. Ben onu sezdim Adanaspor başkanın da. Tamam yazıLı bir anLaşma yoktur ama sen sözLü oLarak bunLarı söyLemişsin. İnkar ediyorsun. Bir tek Adanaspor başkanı biLiyor bunLarı, inkar ediyor herşeyi. Orada buLunan Beşiktaş başkanı,yöneticisi ve SerdaL adaLı da mı yaLan söyLüyor yani.

Demekle birsey olmuyor birader, sen Besiktas isen profesyonel dusuneceksin ve kagida dokeceksin o rakami, ugrasmayacaksin. Hatta sen Besiktas isen Adana'dan oyuncu kiralamaaycaksin, oyuncudan eminsen basip bonservisini alacaksin. Bu konuda hata tamamen bizim yonetimde, ama simdi hatalarini devam ettirmeyerek duzeltmeye calisiyorlar en azindan.

uAburak89
27.Mayıs.2011, 18:26
Bence Fatih Terim ikna eder Ersan`ı. Ersan da ortada söyLediği sözLerLe kaLır. Mehmet Topuz oLayında oLduğu gibi. Sonra bir sezon sonra GaLatasarayLısı da, Ersan ı da bu yaşananLarı unutur, bağrına basar oyuncuyu. SeLçuğa da daha iyi tekLifLer oLmasına rağmen GaLatasaray ı seçti, aynısı Ersan içinde oLacaktır. GaLatasaray ın başında başkası oLsa ben Ersan ın kabuL etmeyeceği konusunda garanti verirdim ama Fatih Terim i kimse rededemez.

Kağıt üzerinde söylediğin her şey doğru, etik açıdan da herhangi bir sıkıntı yok bu transferle ilgili, hafızam beni yanıltmıyorsa Beşiktaş kiralamadan önce 3 aylık bir dönem boyunca ara ara Ersan ve Galatasaray isimlerinin geçtiği haberler çıkmıştı. Olası bir transferde kimse kalkıp Galatasaray'ı suçlamaz diye düşünüyorum. Ancak dediğim gibi bana mantıklı gelmiyor bu durum, 1-2 gündür görüyorum söylentileri bugünde gerçek olma ihtimali doğdu sevinmem transfere.

nouma16
27.Mayıs.2011, 18:32
arkadaşlar beşiktaş için sorun 1.5 milyon euro değil. o para kimlere verilmedi ki. bu arada önemli olan adanaspor'un sözünde durmamasıdır. ha gs ersan'ı almak gibi bir hataya düşerse kendileri için çok büyük sorun olur çünkü beşiktaş, galatasaray'ın vereceğinin 2 katını verebilir her oyuncuya ve klübüne rahatca.

eXcitinG
27.Mayıs.2011, 18:32
Demekle birsey olmuyor birader, sen Besiktas isen profesyonel dusuneceksin ve kagida dokeceksin o rakami, ugrasmayacaksin. Hatta sen Besiktas isen Adana'dan oyuncu kiralamaaycaksin, oyuncudan eminsen basip bonservisini alacaksin. Bu konuda hata tamamen bizim yonetimde, ama simdi hatalarini devam ettirmeyerek duzeltmeye calisiyorlar en azindan.

Ersan tam piyangoLuk bir oyuncu. GeLecek var diye öneriLiyor. Tabi o zamanLarda bizimkiLer sıcak bakmıyor Zapo var, Sivok var, Ferrari var, Toraman var diye. Tabi eLLerinde Ersan hakkında biLgi de yok, daha önce izLememişLer. Sonra Adanaspor kiraLık tekLif ediyor. Adamı aLın, sizinLe idmana çıksın, yeri geLirse oynatırsınız, performansını görün, ona göre aLırsınız diyor. BizimkiLerde ona istinaden zaten Ersan ı aLıyorLar ve Ersan zaten sakatLıkLar ve yabancıLarda ki sıkıntıLar üst üste geLince şans buLdu ve onu iyi kuLLanıp kendisini gösterdi. Sonra da bu durumLara düşüLdü. Beşiktaş ın poLitikası hem doğru, hem yanLış ama Adana Başkanının poLitikası tamamen hata.

Rehavi
27.Mayıs.2011, 18:33
Bir arkadaşım Beşiktaş artık Adanaspor dan oyuncu mu kiralıyor diye konuyla ilgili espri yapmıştı. Bende yok anlaşılmış falan demiştim ama haklı çıktı çocuk... Umarım Ersan kimseyle anlaşmaz da Beşiktaş a gelir. Mümkünse bu durumda kendisine verileceğinden fazlası verilir kontratta.

goosfraba
27.Mayıs.2011, 18:34
gelecek sene sözleşmesi bitiyor sanırım ersan'ın. affelay bile 3 milyon euro'ya gitmişti barcelona'ya sözleşmesinin son 1 senesindeyken. 2. lig takımının bir oyuncuya bu kadar para istemesi saçma.

Rehavi
27.Mayıs.2011, 18:35
arkadaşlar beşiktaş için sorun 1.5 milyon euro değil. o para kimlere verilmedi ki. bu arada önemli olan adanaspor'un sözünde durmamasıdır. ha gs ersan'ı almak gibi bir hataya düşerse kendileri için çok büyük sorun olur çünkü beşiktaş, galatasaray'ın vereceğinin 2 katını verebilir her oyuncuya ve klübüne rahatca.

Aman gözünüzü seveyim Beşiktaşlı arkadaşlardan biri bu konulara girmesin, çocuklar gibi biz istediğimizi alırız konuları olmasın ya da biz sizden daha büyüğüz söylemleri...

bjk4ever
27.Mayıs.2011, 18:35
gelecek sene sözleşmesi bitiyor sanırım ersan'ın. affelay bile 3 milyon euro'ya gitmişti barcelona'ya sözleşmesinin son 1 senesindeyken. 2. lig takımının bir oyuncuya bu kadar para istemesi saçma.

Gelecek sene bitmiyor, 2013'e kadar uzatmisti.

eng1n
27.Mayıs.2011, 18:36

İş seneye kalırsa Ersan'ı başka takım da kapabilir.

bjk4ever
27.Mayıs.2011, 18:38
Ersan tam piyangoLuk bir oyuncu. GeLecek var diye öneriLiyor. Tabi o zamanLarda bizimkiLer sıcak bakmıyor Zapo var, Sivok var, Ferrari var, Toraman var diye. Tabi eLLerinde Ersan hakkında biLgi de yok, daha önce izLememişLer. Sonra Adanaspor kiraLık tekLif ediyor. Adamı aLın, sizinLe idmana çıksın, yeri geLirse oynatırsınız, performansını görün, ona göre aLırsınız diyor. BizimkiLerde ona istinaden zaten Ersan ı aLıyorLar ve Ersan zaten sakatLıkLar ve yabancıLarda ki sıkıntıLar üst üste geLince şans buLdu ve onu iyi kuLLanıp kendisini gösterdi. Sonra da bu durumLara düşüLdü. Beşiktaş ın poLitikası hem doğru, hem yanLış ama Adana Başkanının poLitikası tamamen hata.

Adana baskaninin politikasinda bir hata gormuyorum. Kagitta olmayan bir maddeye gore mi hareket edecekti? Kendi kulubunun menfaatini dusunuyor, adamin tek hatasi oyuncunun istegine (ki kalpten istegini bilmiyoruz biz) kulak asmamasi.

Besiktas laf olsun diye oyuncu almaz, baskalarinin lafiyla oyuncu almaz. Ersan'i izlemissen ve begenmissen basarsin parayi alirsin. Tanimiyorsan da birinin ittirmesiyle oyuncu almazsin, senin altyapinda Furkan, Sezer, Atinc duruyor. Duyan da Barcelona'dan oyuncu kiraliyoruz zannedecek.

Rehavi
27.Mayıs.2011, 18:47
Şimdi Ersan ın yerine İbrahim Öztürk ü alıp gelirlerse, vay bizim halimize. Ersan ın gelmemesiyle sağ bekte yabancı da oynatamayacağız. Şu an en iyi stoper ikilimiz Toraman-Sivok olur yine. Keşke ayağı düzgün, iyi bir yabancı stoper alsalar ama yaptıkları büyük hata, gerçekten fena oturdu içime...

Rehavi
27.Mayıs.2011, 18:51
AKGÜL AÇIK KAPI BIRAKTI
Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, Ersan Adem Gülüm’ün transferiyle ilgili flaş bir açıklama yaptı.

BEŞİKTAŞ’LA BELLİ BİR NOKTAYA GELDİK; ANLAŞMA SAĞLANAMADI; ANCAK KAPILAR TAMAMEN KAPANMADI

Akgül, “Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’le bugün bir görüşme yaptık. Belli bir noktaya geldik; arada fiyat farkı kaldı. Bu şekilde ayrıldık. Ancak buradan kapıların tamamen kapandığı anlamında algılanmamalı. Beşiktaş, Ersan’ı almaktan vazgeçti iddiaları ortaya atıldı; ancak bize Beşiktaş böyle bir şey söylemedi. Ama biz bugünden itibaren başka kulüplerle görüşeceğiz” dedi.

BUGÜNDEN İTİBAREN BAŞKA KULÜPLERLE GÖRÜŞEBİLİRİZ

Galatasaray’la gelecek günlerde görüşebileceklerini ifade eden Akgül, “Galatasaray’dan şu ana kadar gelmiş bir şey yok; ancak tabii ki bir takım bilgiler var: Biz de şu andan itibaren Galatasaray’la görüşmekte serbestiz” diye konuştu.

Kaynak: Radyospor

goosfraba
27.Mayıs.2011, 18:54
Gelecek sene bitmiyor, 2013'e kadar uzatmisti.

öyleyse yazık olur ersan'a. şartlar olgunlaşmazsa 2 yıl geç başlayacak gerçek kariyerine.

SAİT71
27.Mayıs.2011, 19:04
Lig Tv'de; "Demirören'in Ersan defterini tamamen kapattığı ve Bursaspor'lu İbrahim için başkan Yazıcı ile görüşeceği belirtildi. " dedi...

Rehavi
27.Mayıs.2011, 19:17
Hayran oldum yönetimin kıyas anlayışına... Mustafa Pektemek ile Ersan a aynı bonservis bedelleri verilmeye çalışılıyor. Ersan bu takımda kalırsa çok büyük ihtimalle as çıkacak, Pektemek hangi mevkide düşünülürse düşünülsün 3. ya da 4. yedek olacak... İbrahim Öztürk falan alınmasın, 30 yaşındaki stoper için çöpe atacağımız milyon eurolar yerine yabancı bir stoper ya da sağ bek alalım.

İsmail için 5 milyon euro ve Serdar Kurtuluş u veren, 8 milyon euro ya Tabata yı alan da bu yönetim değil miydi? Şimdi 1.5 milyon euro için nasıl anlaşılamaz, defans hattı bu sene de iptal, demedi demeyin.

NisRoc
27.Mayıs.2011, 19:35
Bazı yorumlarda sağ bek falan diyorlar ama Rıdvan'a bence güvenilirse zaten o da dünyaca ünlü bir bek olur. Ayrıca Tanju da iyi bir alternatif.. Beşiktaş'ın Rıdvan'ı harcamaması lazım, yeni Gökhan Gönül

Rehavi
27.Mayıs.2011, 19:44
'GENÇLERBIRLIĞI'NE GITMIYORUM'
Beşiktaş'ın Mustafa Pektemek transferinde Gençlerbirliği'ne önerdiği Ali Kuçik Kartalbakisi.com'a konuştu.

Beşiktaş'ın flaş transferi Mustafa Pektemek için paranın yanısıra Ali Kuçik'i de verdiği iddia edilmişti.
Kartalbakisi.com'un ulaştığı Ali Kuçik iddiaların doğru olduğunu ancak Ankara kulübüne gitmeyi istemediğini söyledi.
'KAFAMDAN AŞŞAĞI KAYNAR SULAR DÖKÜLDÜ'
Bucaspor'a kiralanırken maç eksiğini gidermek için böyle bir karar alındığını ancak döndüğünde Beşiktaş formasını uzun yıllar giymeyi umduğunu söyleyen Kuçik, 'Yaşanan son gelişme bendi çok şaşırttı. Ben Beşiktaş'ın çocuğuyum. Yıllardır Beşiktaş forması giyiyorum. Siyah beyazlı forma ile kaptanlık hayalleri kurarken Gençlerbirliği'ne gönderilmek istemem beni çok şaşırttı. İlk duyduğumda başımdan adeta kaynar sular döküldü.' dedi.
'SERDAL ADALI KARARI BANA BIRAKTI'
Konuyla ilgili Serdal Adalı'nın kendisi ile görüştüğünü ve çok iyi bir yaklaşım ortaya koyduğunu ifade eden Kuçik, 'Serdal Bey bana eğer istek istemezsem Beşiktaş'ta kalabileceğimi söyledi. Kararı tamamen bana bıraktı. Kararıma da saygı göstereceklerini eğer Gençlerbirliği'ne gitmeyi istemezsem başka bir formul üreteceklerini söyledi. Ben de Beşiktaş'ta kalmayı herşeyden çok istediğimi söyledim.' dedi.
'TEKLİFİ KABUL ETMEDİM'
Gençlerbirliği'nin teklifini kabul etmediğini söyleyen Kuçik, 'Tekliflerini kabul etmedim. Anlaşmaya varamadık. Söylediğim gibi ben Beşiktaş'ta forma giymekten başka bir şey düşünmüyorum. Tayfur Hoca ile konuyla ilgili henüz konuşmadım ama duyduğum kadarı ile benim Gençlerbirliği'ne önerilmem onun da hoşuna gitmemiş.' ifadelerini kullandı.
Kartalbakisi.com özel haberi.

KaPaLı
27.Mayıs.2011, 19:51
Aha 2. Aydın vakası olacak gibi : ) Neyse, Gençlerbirliği 1-2 milyon arasında parayıda koparır Gençler'den.

bjk4ever
27.Mayıs.2011, 19:53
öyleyse yazık olur ersan'a. şartlar olgunlaşmazsa 2 yıl geç başlayacak gerçek kariyerine.

FIFA'ya tasinirsa bu olay oyuncu her zaman hakli cikar, buna benzer olaylarda (bkz Pandev, Ali Turan) oyuncuya oncelik taniniyor, Turkiye'deki paragoz baskanlarin aksine FIFA oyuncuyu kole olarak gormuyor. Ki Ersan GS'ye imza atmayi reddederse zaten Adanaspor kendi menfaati icin tipis tipis BJK'ye gelecek. Ersan bir Kaka, Aduriz, Ali Turan kadar olamayacaksa zaten bize hic gelmesin.

bjk4ever
27.Mayıs.2011, 19:56
Hayran oldum yönetimin kıyas anlayışına... Mustafa Pektemek ile Ersan a aynı bonservis bedelleri verilmeye çalışılıyor. Ersan bu takımda kalırsa çok büyük ihtimalle as çıkacak, Pektemek hangi mevkide düşünülürse düşünülsün 3. ya da 4. yedek olacak... İbrahim Öztürk falan alınmasın, 30 yaşındaki stoper için çöpe atacağımız milyon eurolar yerine yabancı bir stoper ya da sağ bek alalım.

İsmail için 5 milyon euro ve Serdar Kurtuluş u veren, 8 milyon euro ya Tabata yı alan da bu yönetim değil miydi? Şimdi 1.5 milyon euro için nasıl anlaşılamaz, defans hattı bu sene de iptal, demedi demeyin.

Ben gercekten hayranim yonetimin anlayisina. Pektemek 3 senedir 1. ligde oynayan ve kendisini fazlasiyla kanitlamis, sakatliktan 13 macta 7 golle donmus, 90 mac yapip iyi bir gol ortalamasi yakalamis bir oyuncu. Ersan ise bizde topu topu 10-15 mac oynamis 2. lig topcusu, daha 1 sene evvel almaya kalksan 1 milyona alirdin. Ki Ersan ciddi bir sakatlik gecirdi, bu sakatligin kurbanlari olarak Eren Gungor ve Ugur Boral'in durumuna bakabilirsin. Keske biraz duygusal degil de mantikli yaklassan olaya. Tabata ile ne alakasi var anlamadim, gecmiste hata yaptik diye tekrar yapacak degiliz.

Rehavi
27.Mayıs.2011, 20:04
Ben gercekten hayranim yonetimin anlayisina. Pektemek 3 senedir 1. ligde oynayan ve kendisini fazlasiyla kanitlamis, sakatliktan 13 macta 7 golle donmus, 90 mac yapip iyi bir gol ortalamasi yakalamis bir oyuncu. Ersan ise bizde topu topu 10-15 mac oynamis 2. lig topcusu, daha 1 sene evvel almaya kalksan 1 milyona alirdin. Ki Ersan ciddi bir sakatlik gecirdi, bu sakatligin kurbanlari olarak Eren Gungor ve Ugur Boral'in durumuna bakabilirsin. Keske biraz duygusal degil de mantikli yaklassan olaya. Tabata ile ne alakasi var anlamadim, gecmiste hata yaptik diye tekrar yapacak degiliz.

Benim sakatlığıyla ilgili fikrim yok, bu konuda belki haklısındır o zaman rahatlayabilirim. Tam olarak ne sakatlığı vardı? Az çok tıpla alakam vardır :) Tabata konusuna gelirsek, bu adamlara milyon eurolar saçan yönetim, 1.5 milyon euro için, sakatlıktan tamamen kurtulmuş bir Ersan ı rakibine kaptırıyorsa yazıklar olsun.

Biraz kurcaladım, anladığım kadarıyla ön çapraz bağ yırtığı varmış da, bu konuda sonucun ne olduğunu bilmiyoruz, cerrahi sonucu eklemde sıkıntı var mı yok mu belli değil ki... Tamam kolay bir olay değildir ama her hastada bir olmaz zaten. Neredeyse her hastalık kişiye özgü semptomlar içerir. Bu şartlar altında bekleyip görmekten başka çaremiz yok. Zaten çok büyük ihtimalle başka bir takıma gidecek, orada göstereceği performans ve özellikle de diz ekleminin durumu yönetimin doğru ya da yanlış yaptığını gösterecek. Sonuçta bu takımın kendi işinde iyi olan birçok doktoru var benim bildiğim... Ayrıca aylardır da bu adam takımla birlikte, hasarın ne boyutta olduğunu görmek için illa maça çıkmasını beklemeye gerek yok. Sadece şöyle birşey var, iyileşme sürece daha yeni tamamlandı ve bağ sakatlıkları, iyileşme sürecinin sonundan itibaren aylar da geçse yine semptom verebiliyor. Sanırım o riske de 4 milyon euro yu uygun gördüler. Hayırlısı olsun artık, inşallah bu işin sonunda çok ah vah demeyiz...

KaPaLı
27.Mayıs.2011, 20:09
Bağları koptu diye biliyorum Ersan'ın. Uğur bu sakatlıktan dolayı 1,5 senedir çekiyor. Aynı şekilde Eren Güngör'de 2 yıldır bu sakatlığın pençesinde. Kasları kuvvetli olmayan oyuncuların toparlanması zor oluyor. 6 milyon € vermekte intihar.

bjk4ever
27.Mayıs.2011, 20:09
On baglari kopmustu.
Zamaninda milyon eurolar sacmis olabilirler, ama son 1 senedir artik bunu yapmiyorlar, goruyoruz. Hatalarindan donmusken tekrar hata yapmaya gerek yok. Tabata 2 sene evvelinde kaldi. Yeni Tabatalar olmasin diye vermesin diyoruz zaten. Bana gore 4 milyon bile astronomik ve fazla bir para.

Rehavi
27.Mayıs.2011, 20:19
Bağları koptu diye biliyorum Ersan'ın. Uğur bu sakatlıktan dolayı 1,5 senedir çekiyor. Aynı şekilde Eren Güngör'de 2 yıldır bu sakatlığın pençesinde. Kasları kuvvetli olmayan oyuncuların toparlanması zor oluyor. 6 milyon € vermekte intihar.

Yukarıdaki mesajı düzenlemiştim ama yine söyleyeyim. Yırtığın derecesi bu durumda çok önemli, kaslardan çok eklem kapsülündeki bağların ne durumda olduğu iyileşmeyi belirler.

On baglari kopmustu.
Zamaninda milyon eurolar sacmis olabilirler, ama son 1 senedir artik bunu yapmiyorlar, goruyoruz. Hatalarindan donmusken tekrar hata yapmaya gerek yok. Tabata 2 sene evvelinde kaldi. Yeni Tabatalar olmasin diye vermesin diyoruz zaten. Bana gore 4 milyon bile astronomik ve fazla bir para.

Bu bilgiler göz önüne alınınca haklı olabilirsin.

Rehavi
27.Mayıs.2011, 20:28
Mehmet Akyüz için Beşiktaş da devrede
27 Mayıs 2011 18:52 | NTVSpor.net
Galatasaray'ın büyük ölçüde anlaşmaya vardığı Tavşanlı Linyitspor'un başarılı oyuncusu Mehmet Akyüz için Beşiktaş'ın da devreye girmesi bu transferi çıkmaza soktu.

Galatasaray'ın büyük ölçüde anlaşmaya vardığı Tavşanlı Linyitspor'un başarılı oyuncusu Mehmet Akyüz için Beşiktaş'ın da devreye girmesi bu transferi çıkmaza soktu.
Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren Selçuk İnan'ı kadrosuna katarak, yerli oyuncu transferine hızlı bir giriş yapan Galatasaray, şimdi de Tavşanlı Linyitspor'un başarılı orta saha oyuncusu Mehmet Akyüz ile anlaşmak üzere.
Ancak Mehmet için devreye giren Beşiktaş da, bu oyuncuyu kadrosuna katmak için ciddi bir teklifte bulundu. Beşiktaş adına Mehmet Akyüz transferini yöneten Serdal Adalı, teknik direktör Tayfur Havutçu'nun da kadrosunda görmek istediği oyuncu için Tavşanlı Linyitspor'a bir teklif götürdü.
Bank Asya 1. Lig'de geçtiğimiz sezon Tavşanlı Linyitspor adına 31 maçta forma giyen Mehmet, 15 gole imza attı.

Suicider
27.Mayıs.2011, 20:33
Gözünüz doysun abi yeter daha ne alcağınız :D

eXcitinG
27.Mayıs.2011, 20:33
BaşarıLı orta saha oyuncusumu :D Adam forvet yahu.

Rehavi
27.Mayıs.2011, 20:34
ÖZGENÇ: 'BEŞIKTAŞ ILE ANLAŞTIM'
Kartalbakisi.com Genel Yayın Yönetmeni Erdem Ulus'un Beşiktaş'a önerdiği Boluspor'un sağ beki Erdem Özgenç siyah beyazlı kulüple anlaştığını açıkladı.

Radyospor'a telefon bağlantısı ile açıklamalar yapan Özgenç Beşiktaş ile anlaştığını ve gelecek sezon büyük olasılıkla siyah beyazlı formayı giyeceğini söyledi.
Savunmanın sağında görev alan 27 yaşındaki Bolusporlu futbolcu ceza alanı dışından attığı sert ve isabetli şutlarla da tanınıyor.
Erman Özgenç, Erdem Ulus'un TRT için anlattığı bir maçın ardından kendisi ile ilgili yazdığı ve Beşiktaş'lı yöneticilerin kesinlikle alması gerektiğini ifade ettiği yazı ile gündeme gelmişti.

Kartalbakisi.com

anil luque
27.Mayıs.2011, 22:12
27 yaşında adı sanı duyulmamış 2. lig topçusu. Gerek yok.

ozaniel
27.Mayıs.2011, 22:20
Herhalde 17 tane transfer yapacaz bu dönemde, halbuki şu ana kadar güzel transferler yaptık, yabancı olarak Bobo gidecekse bir forvet alırız, Ersan'ı resmen alırız, onun dışında elimizdeki kadro güzel.

anil luque
27.Mayıs.2011, 22:25
Ben de korkuyorum iki üç güzel iş yaptıktan sonra ipin ucunu kaçırmalarından valla.

Revolution
27.Mayıs.2011, 22:28
ADANASPOR GALATASARAY İLE ANLAŞTI
27.Mayıs.2011 21:11

Geçen sezon kiralık olarak Beşiktaş forması giyen Ersan Gülüm önümüzdeki sezon Galatasaray forması giyecek.

Bonservisi konusunda Beşiktaş ile anlaşamayan Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, Galatasaray ile Ersan transferinde el sıkıştığı öğrenildi.

-HABER1903 -

anil luque
27.Mayıs.2011, 22:29
Ersanla da anlaşmışlar mı Kaan ?

Revolution
27.Mayıs.2011, 22:34
Ersanla da anlaşmışlar mı Kaan ?
Onu bilmiyorum gerçekten. Ama Ersan Beşiktaş'ta kalmak istediği tweetleri kaldırmış, tek bildiğim bu :) Fırtına öncesi sessizlik var Ersan konusunda.

ForsakeN
27.Mayıs.2011, 22:37
Ersan için Beşiktaş olmazsa -ki olmamış gibi duruyor- Galatasaray ihtimali daha yüksek gibi.

Revolution
27.Mayıs.2011, 22:40
Ersan gerçekten sağlam bir Beşiktaşlı. Demirören 2 Milyon € için yazık ediyor bence. Türkiye piyasası yükseldi yabancı sınırı yüzünden iyice. Yapacak birşey yok.

ozaniel
27.Mayıs.2011, 23:06
Ersan Mehmet Topuz gibi açıklamalar yapmadı, tepki alacağını sanmıyorum. Gerçi Mehmet Topuz da bence blöf yapmıştı, Fener'e gidince de kanım sarı lacivert akar gibi açıklamalar yapmadı, bu yüzden ona da kızmıyorum.

indie
27.Mayıs.2011, 23:55
Mustafa transferine çok sevindim. Çocuk yerden havadan komple golcü, hayırlı olsun.

Ersan şu şartlarda zorla Galatasaray'a giderse Beşiktaş için üzüldüğümden daha çok Ersan için üzülürüm. Ha eğer parayı görünce hep söylediği Beşiktaşlılığını unutursa ikisi adına da üzülmem, hayırlı olsun derim.

eXcitinG
28.Mayıs.2011, 00:25
Ersan defteri de başLamadan bitmiş oLdu böyLece sanırım.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Mayıs.2011, 00:25
Gündüz okuldayken telefonuma NtvSpor'dan mesaj geldi Mustafa Pektemek Beşiktaş'ta diye,çığlık atmamak için kendimi zor tuttum gerçekten. :D Zira atsaydım o çığlığı görürdüm... :p

besiktas1903
28.Mayıs.2011, 00:29
Ersan defteri de başLamadan bitmiş oLdu böyLece sanırım.

Bitti gibi ama eger Ersan resti cekerse efsane olur.

eXcitinG
28.Mayıs.2011, 00:30
Ersan rest feLan çekmez. Karşıda ki takım GaLatasaray hatırLatırım. GençLerbirLiği iLe yarışmıyoruz. Zaten Adana başkanı o rakamda diretiyorsa mutLaka bir biLdiği vardır. Ersan da paşa paşa gider.

besiktas1903
28.Mayıs.2011, 00:44
Ersan rest feLan çekmez. Karşıda ki takım GaLatasaray hatırLatırım. GençLerbirLiği iLe yarışmıyoruz. Zaten Adana başkanı o rakamda diretiyorsa mutLaka bir biLdiği vardır. Ersan da paşa paşa gider.

Bencede cekmezde hani olursa efsane olur demek istedim. Yönetimin tek hatasi sözlerine güvenip sözlesmeye opsiyon eklememek. Ve bence Adanaspor'un oyununa gelmeyip iyi yapiyorlar.

LaigLeNoiR
28.Mayıs.2011, 00:46
Erdem Özgenç eminim bizde bile iş yapar. İyi ve kaliteli bir oyuncu sağ bekte.

Türkiye'de sayılı yerli sağ beklerden birisi.

di canio
28.Mayıs.2011, 00:53
Erdem Özgenç eminim bizde bile iş yapar. İyi ve kaliteli bir oyuncu sağ bekte.

Türkiye'de sayılı yerli sağ beklerden birisi.

1. Lig için fazlaydı. O hep alıştığımız İstanbul ortamından etkilenmezse çok etkili olur bence.

Jesus_FB
28.Mayıs.2011, 01:24
yahu bu ersan zaten sakat değilmi? böyle ağır sakatlık geçiren adam alınırmı?

Lucas Neill
28.Mayıs.2011, 01:34
yahu bu ersan zaten sakat değilmi? böyle ağır sakatlık geçiren adam alınırmı?

Emre belözoglu da cok agir sakatliklar gecirdi simdi iyi performans gösteriyor.

KaPaLı
28.Mayıs.2011, 01:49

Emre ve Ersan'ın geçirdiği sakatlıklar çok farklı. Laf sokma çabasındasın ama gereksiz olmuş. Ersan'la aynı sakatlıkları yaşayan, Eren Güngör ve Uğur Boral 2 senedir toparlayamadılar. Aynı şekilde bu sakatlığı yaşayan Ruud bile hala toparlayamadı. Yanlış hatırlamıyosam Nihat'ta bu tarz bir sakatlık yaşamıştı ve Nihat o sakatlıktan sonra toparlayamadı kendini. Evet çok gol attı ama her an sakatlanma tehlikesi vardı İspanya'da oynarken. Beşiktaş'taki halinide görüyoruz. Riskli transfer hamlesidir Ersan.

Jesus_FB
28.Mayıs.2011, 01:55

yanlış hatırlamıyorsam Ersan'ın çapraz bağları kopmuştu. Futbolcuların bu sakatlıkla ilgili söyledikleri bir laf vardır "ayağım kırılsın ama çapraz bağlarım kopmasın" o yüzden riskli bir transferdir bu sakatlığı yaşayıp sonradan eski günlerini aratan birçok oyuncu var aklıma ilk gelenler; Nihat Kahveci, Baliç, Uğur Boral

Lucas Neill
28.Mayıs.2011, 01:59
yanlış hatırlamıyorsam Ersan'ın çapraz bağları kopmuştu. Futbolcuların bu sakatlıkla ilgili söyledikleri bir laf vardır "ayağım kırılsın ama çapraz bağlarım kopmasın" o yüzden riskli bir transferdir bu sakatlığı yaşayıp sonradan eski günlerini aratan birçok oyuncu var aklıma ilk gelenler; Nihat Kahveci, Baliç, Uğur Boral

Dogru diyorsunuz hakli olabilirsiniz ama twitter'da falan kendisi idmanlara basladigini cok iyi hissettigini söylüyodu hangi takimda oynadigi önemli degil umarim iyi bi sekilde sahalara geri döner. Sahsen Bjk'de oynamasini isterim tabi Gs'ye gelirse bize cok fayda saglar mesela Yekta bize gelmeyip Bjk'ye gitse üzülürdüm cünkü iyi bi GS'li Ersan da Bjk'li ve orda oynamak istiyor.

Jesus_FB
28.Mayıs.2011, 02:03
Dogru diyorsunuz hakli olabilirsiniz ama twitter'da falan kendisi idmanlara basladigini cok iyi hissettigini söylüyodu hangi takimda oynadigi önemli degil umarim iyi bi sekilde sahalara geri döner. Sahsen Bjk'de oynamasini isterim tabi Gs'ye gelirse bize cok fayda saglar mesela Yekta bize gelmeyip Bjk'ye gitse üzülürdüm cünkü iyi bi GS'li Ersan da Bjk'li ve orda oynamak istiyor.

Şöyle düşün profosyonel bir futbolcusun ve sadece bu işten para kazanıyorsun büyük bir takımda kiralık oynayıp iyi bir performans gösteriyorsun ve sonra ağır bir sakatlık geçirip sezonu kapatıyorsun. Sözleşmen bitip 2. ligdeki takımına geri dönüyorsun ve o sıra transfer sezonu başlıyor sen olsan sakatlığınla ilgili twitter'a facebook'a neler yazardın :)

Lucas Neill
28.Mayıs.2011, 02:07
Şöyle düşün profosyonel bir futbolcusun ve sadece bu işten para kazanıyorsun büyük bir takımda kiralık oynayıp iyi bir performans gösteriyorsun ve sonra ağır bir sakatlık geçirip sezonu kapatıyorsun. Sözleşmen bitip 2. ligdeki takımına geri dönüyorsun ve o sıra transfer sezonu başlıyor sen olsan sakatlığınla ilgili twitter'a facebook'a neler yazardın :)

Sanmiyorum ben Ersan'in yalan söyleyecegini :D Bakalim transfer olsun oynasin en iyi sekilde öyle anlariz nasil performans sergileyecegini ne desek bos su an.

Eminoski
28.Mayıs.2011, 02:17
ilhan mansızda hertha ile anlaşmış galiba tweet atmış anlaştım vs :)

SAİT71
28.Mayıs.2011, 02:19
Herta Berlin'de de hiç akıl yok heralde :D

Eminoski
28.Mayıs.2011, 02:23
Herta Berlin'de de hiç akıl yok heralde :D

Son 1 aydır mansız'ın tweetlerde hep antremandayım,spordayım,calışıyorum,az kaldı dönücem gibi şeyler vardı bu akşamda hertha ile imzaladım yazmış.

SAİT71
28.Mayıs.2011, 02:35
Bildiğim kadarıyla İlhanın yaşı baya ilerledi. Çok uzun süredirde futboldan uzak. En son buz pateni yapıyordu tvde galiba orda görmüştüm. Bu kadar uzun süredir maç yapmayan bir adamı almak Türk işine benzemiş. Son 1 ayda antrenman yapsa bence bu yaştaki birisi için uzun süre sonra futbola dönmek çok fayda sağlamaz takımına.

ForsakeN
28.Mayıs.2011, 02:41
ilhan mansız deyince paylaşmadan edemedim :)

http://www.fifa.com/worldcup/archive/southafrica2010/bestmove/video/video=1242087/index.html

anil luque
28.Mayıs.2011, 02:47
Ersan konusu açıklığa kavuştuktan sonra yorum yapmak en doğrusu ya..

eXcitinG
28.Mayıs.2011, 03:07
Uzun yıLLardır; İLhan Mansiz gibi kanının son damLasına kadar BeşiktaşLı bir forvet geLmedi, geLmeyecek bu takıma..Ersan İLhan ı örnek aLsın biraz. Zamanında Samsunspor da Beşiktaş haricinde bütün kuLüpLere satmak isterken kendisini yıLLmadı, azmetti ve sonunda o zamanLar meşhur oLan HüLLe yoLu iLe Beşiktaş`a geLdi. Gerçek BeşiktaşLıLık budur.

kalemci
28.Mayıs.2011, 04:47
Takımdaki kadro derinliği açısından süper transferler. Burak forvet veya forvet arkası oynuyor diye biliyorum. Süper bir alternatif olacaktır.

Veli kanatta Q7 ve Simao'nun alternatifi, Tanju da yanlış hatırlamıyorsam solbekte İsmail'in alternatifi olacaktır.

Bu oyuncular rotasyonda şans bulup takıma adapte olabilirlerse ileride muhtemel sakatlıklarda çok iyi alternatifler olurlar.

Ben bu oyuncuların Erkan Zengin gibi harcanacağını düşünmüyorum çünkü takımın başında artık Tayfur gibi sağlam karakterli bir hoca var.

ben denizlininde karakterinden şüphe etmiyorum sadece elindekileri iyi kullanmaya çalıştı:)

İyi hoş da bu işin centilmenlikle alakası yok, kendi takımımıza aynı durum olsa, helal olsun takımın çıkarını düşünüyor deriz. En yüksek kim vermişse ona satılsın deriz. Sen baştan fiyat koymazsan adamlar tabiki açık arttırmaya çıkarırlar oyuncuyu.

Beğenmiyor olabilirsiniz ama bu oyuncu bu sezon bizde kısıtlı zamanda 19 maç oynadı. 4 Avrupa maçı oynadı, ligde de neredeyse hatasız oynuyordu, o sakatlandıktan sonra defansın ne kadar dağıldığını unutmayalım. Avrupa maçlarında 4 maçta da gayet yeterliydi. Ne Sivok ne Toraman ne de Egemen, Ersan edemez.

ersanı çok severim gelmezse üzülürüm o ayrı ama bi toroman kadar Beşiktaşlı değildir olamazda ve sende yazmışsın bu saydığın adamları en az 50 maç izledik katkılarını hatalarını gördük ersanı henüz 23 maç izledik ne olacağı belli olmaz ben iyi kötü diye istemem Beşiktaşa sadece duruşunu sevdiğim için oda bunu gösterecek inşallah en kısa zamanda inancım tam :)

noktayı koymuşsun :)

bak sende diyorsun tabataya bu kadar ismaile şu kadar diye bidaha bu hataya düşmemek için uğraşıyorlar nobrenin 2.2 aldığı yerde bobo en az 3 alır ama vermiyorlar bu gelecek açısından güzel bi gelişme.

anil luque
28.Mayıs.2011, 12:45
Bence de eski hatalardan ders aldıkları için o parayı vermiyorlar Evren abi. Çünkü bu işin ucu yok. Hani biz bile hafta sonu bir alışverişe çıktığımızda 40 lira veren adam 55 lira da verir. 55 lira veren adam 60-65 verir diye diye bir bakmışız kantarın topuzu kaçmış. O yüzden ben böyle aşırı miktarları vermemelerine seviniyorum. Herkesin kendi tercihi.

Ama şu anda düşündüğüm bir şey var ; Ersan Galatasaray'ı reddeder ve Adanaspor'a tek kuruş kazandırmadan ayrılır.

bjk4ever
28.Mayıs.2011, 13:53
I.Toraman kadar Besiktas'li ne demek yahu? Bir kisi ya Besiktas'lidir ya degildir. Evet, sartlar geregi FB veya GS'de oynamak zorunda olabilir, profesyonel bunlar. Ama burada sartlarda ote seyler de var. Ersan Besiktas'li ise imzayi atmiyorum der, bu kadar basit. Atarsa zaten tum hareketleri, sozleri sadece goz boyamaymis.

anil luque
28.Mayıs.2011, 14:14
Sen kulübe bağlılık olayına inanmıyor musun yani kardeşim ? (yaşını bilmiyorum kardeşim dedim , sorunsa düzeltebilirim)

Şimdi bir Gattuso'nun takımına bağlılığı ile atıyorum Ambrosini'nin bağlılığı bir mi ? Bence değil. Anlatmaya çalışılan nokta bu. He Ersan ölümüne Beşiktaşlı demiyoruz ancak O'nun bu sene buralara kadar gelmesinde Beşiktaş'ın payı çok büyük. Sadece dile getirmekle kalmayıp bunu göz önünde de bulundurmalı. He yok ben kariyerime bakarım derse kendi bileceği iş. Bir Ersan gider diğeri gelir , burası BEŞİKTAŞ.

bjk4ever
28.Mayıs.2011, 14:27
Inaniyorum, ama bahsettigin oyuncular yillardir o takimlarda oynuyor, dogustan gelen birsey olup olmadigi belli bile degil. Metin Tekin de eskiden GSli imis, Metin Oktay BJKli imis, Rustu Recber GSli imis vs.
Ersan sonucta daha sadece 1 senedir bizde, 2-3 lafina gore Besiktas'li olacak degil. Bende diyorum ki, sozunun eriyse, gercekten Besiktas'li ise atmaz imzayi olur biter, goruruz kim BJK'li kim degil.

kalemci
28.Mayıs.2011, 14:28
Ama şu anda düşündüğüm bir şey var ; Ersan Galatasaray'ı reddeder ve Adanaspor'a tek kuruş kazandırmadan ayrılır.

düşündüğün değil istediğin olabilir bence o :) aynısını bende istiyorum yaparsa helal olsun.

I.Toraman kadar Besiktas'li ne demek yahu? Bir kisi ya Besiktas'lidir ya degildir. Evet, sartlar geregi FB veya GS'de oynamak zorunda olabilir, profesyonel bunlar. Ama burada sartlarda ote seyler de var. Ersan Besiktas'li ise imzayi atmiyorum der, bu kadar basit. Atarsa zaten tum hareketleri, sozleri sadece goz boyamaymis.

sen ben ya Beşiktaşlıdır yada değildir bence ama seninde dediğin gibi onlar profesyonel.sağları solları hiç belli olmaz.bi toromanı fenere gitmeye ikna edilemeyeceğini düşünüyorum.toramanada bayılmam öyle.

SAİT71
28.Mayıs.2011, 15:20
Vallahi ben Y.Demirören'in bu oyuncuyu almamasını takdirle izliyorum. Hiç bir kulüp başkanı böyle paraları saçmazsa bu adamlarda mecbur satamayınca geri adım atacak burunları sürtülecek. Burada dik duruş göstermelisiniz. Paran olsa bile o parayı vermemek önemli olan.

kalemci
28.Mayıs.2011, 15:21
ama burada işte 3 büyük takımında beraber hareket etmesi lazım mesela Galatasaray devreye girmeyecek yeter artık diye.Onu dün Fener ve biz iyi yaptık diye düşünüyorum pektemek ve şamın paylaşılması konusunda.

Revolution
28.Mayıs.2011, 15:23
Vallahi ben Y.Demirören'in bu oyuncuyu almamasını takdirle izliyorum. Hiç bir kulüp başkanı böyle paraları saçmazsa bu adamlarda mecbur satamayınca geri adım atacak burunları sürtülecek. Burada dik duruş göstermelisiniz. Paran olsa bile o parayı vermemek önemli olan.
Abi öyle bir anlatmışsın ki sanki Demirören hiç yerliye para saçmayan bir başkan :)

SAİT71
28.Mayıs.2011, 15:52
Abi öyle bir anlatmışsın ki sanki Demirören hiç yerliye para saçmayan bir başkan :)

Daha çok şimdiki davranışına göre söylemiştim. Yani istese çıkamaz mı fiyat olarak yukarı? Çıkabilir... :)

Denildiği gibi yazılı olmayan bir sözleşme olsa 3 -4 büyük kulüp adına kimse bu kadar para saçmasa bu durum olmaz. Birisi bile ucube bir rakam verse piyasa fırlıyor hemen.

Revolution
28.Mayıs.2011, 15:53
Daha çok şimdiki davranışına göre söylemiştim. Yani istese çıkamaz mı fiyat olarak yukarı? Çıkabilir... :)

Denildiği gibi yazılı olmayan bir sözleşme olsa 3 -4 büyük kulüp adına kimse bu kadar para saçmasa bu durum olmaz. Birisi bile ucube bir rakam verse piyasa fırlıyor hemen.
Haklısın abi de bunun 2 sebebi var; 1- Yabancı sınırı, 2- Dediğiniz gibi yerlilere zamanında para saçılması.

Ama henüz 4 Milyon'a yedek forvet olarak M.Pektemek'i almış bir kulüp, 4.5-5 M € vererek direkt 11 oynayacak stoperi alabilir diye düşünüyorum. Belki biri stoper olduğu için düşünülmüyordur bu paralar.

SAİT71
28.Mayıs.2011, 15:56
2. yazdığına görede sen haklı çıkıyorsun. Mustafa'ya o parayı verince Ersan'a neden vermedin. Ama Ersan'ın kulübünün başkanının yaptığı davranış dolayısı ile vermemiş olmasıda muhtemeldir.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Mayıs.2011, 16:18
Ama Ersan'ın kulübünün başkanının yaptığı davranış dolayısı ile vermemiş olmasıda muhtemeldir.

Bunun için zaten. Bay Akgül,sözünde durmadığı için oluyor bunlar...

aerysnmz
28.Mayıs.2011, 16:28
Adanaspor Başkanına Adanalılardan da büyük tepkiler var:

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=212664698764147&set=a.202196763144274.52311.202141909816426&type=1&theater

Revolution
28.Mayıs.2011, 16:30
Şu işler büyümesin de hemencecik Ersan bize gelsin :D

Rehavi
28.Mayıs.2011, 16:30
Dün bu konuları bayağı tartıştık. Eğer Ersan ın sakatlığı oyununa herhangi bir engel oluşturmuyorsa, bu para verilmeliydi. Çünkü zaten daha 2 gün önce yaptığımız transfer ortada. Gençse ikiside genç... Takıma katkıysa bana göre Ersan yine 1 adım önde... Ama dün yine söylediğimiz bir şey var. Bu oyuncunun toparlanamama ihtimali azımsanmayacak kadar yüksek. Ben Ersan ı çok severim, belki bu söylediğim hiç doğru değildir ama inşallah yönetim Ersan ın eski günlerine dönemeyeceğini düşünerek bu paraları vermemiştir. Yoksa sene başında yaptıkları, işi kağıda dökmeme hatasını, Adanaspor Başkanı na karşı gurur yaparak, en önemli rakiplerinden birine kendisi için çok değerli bir oyuncuyu kaptırarak, tekrarlamış olacaklar. yine tekrarlıyorum ön çapraz bağ yırtığına bağlı cerrahi müdahale geçirmiş bir oyuncunun toparlanması zor iş.

Bu arada Anıl kardeşim, adım Evren değil Enver :D Gerçi harflerde sıkıntı yok ama sıralamada problem çıkıyor :p

kalemci
28.Mayıs.2011, 17:29
Haklısın abi de bunun 2 sebebi var; 1- Yabancı sınırı, 2- Dediğiniz gibi yerlilere zamanında para saçılması.

Ama henüz 4 Milyon'a yedek forvet olarak M.Pektemek'i almış bir kulüp, 4.5-5 M € vererek direkt 11 oynayacak stoperi alabilir diye düşünüyorum. Belki biri stoper olduğu için düşünülmüyordur bu paralar.

pektemek 21 yaşında henüz simao ise 31 yaşında denklemi sen kur ve sen çöz :)

GeNç KaRTaL
28.Mayıs.2011, 17:37
Adanaspor başkanın böyle davranmasında Galatasaray yönetiminin etkisi olduğunu düşünüyorum.Başkanla görüşmeden önce Galatasaray yönetiminden almış sinyali mutlaka.Yoksa sözünden döneklik yapıp,çok da kötü olmayan teklifimize burun kıvırmazdı bence.Serbest piyasa,Galatasaray yeni takım kuruyor ihtiyacı çok fazla tamam ama şu durumu da avantajlarına kullanmak hoş olmaz yine de diye düşünüyorum.
Şu işler büyümesin de hemencecik Ersan bize gelsin :D Bu düşünce tarzı iki büyük kulübün arasının bozulmasına neden olur.Eğer Galatasaray yönetimi ısrarcı olursa umarım Ersan bizde kalma konusunda sağlam bir duruş sergiler.O zaman Adanaspor başkanı mecbur bize satmak zorunda kalacaktır.Ersan'ın transferiyle ilgili düşüncemi ise forzaBeşiktaş forumlarında 18 gün önce yazdığım yazıyı alıntıyla aktarmak istiyorum.

Şöyle bir endişem var.Ersan bize geldiğinde alternatif gözüyle bakılıyordu ve nitekim sakatlıklar olana kadar o pozisyondaydı.Şans bulduğu vakit iyi değerlendirdi.Fakat o zaman kendisinden çok büyük beklentiler yoktu.Önümüzdeki sezon bonservisini aldığımız takdirde beklenti kendisinden yüksek olacak.(Takımın düşüşünde Ersan'ın sakatlığının çok büyük payı olduğunu düşünenler var) Muhtemelen kendisini almak için iyi de para vereceğiz.Ve bu adam 6 ay sakatlıktan çıkacak.Uzun süreli sakatlıklar oyuncuları kötü etkiliyor.Toparlanmaları uzun süre oluyor.(bkz.Holosko,Sivok) Taraftarımız da sağolsun sabretme konusunda pek başarılı değil (haklı sebepler var aslında) Bu yüzden kendisi için istenen paraları vermelimiyiz emin değilim doğrusu.

Hala özellikle sakatlığından dolayı çok emin değilim ama Ersan'ı seviyorum.Bu yüzden kulüpte görmek istiyorum.Eğer Galatasaray'a giderse üzülürüm doğrusu.Hatta dün sınava girmeden önce öğrendiğim Mustafa Pektemek transferinin sevinci eve geldiğimde Ersan ile ilgili gelişmeleri okuduktan sonra gitti valla.

Mustafa transferine gelirsek,bence iyi transfer.Yerli forvet konusunda büyük bir ihtiyacımız vardı ve o boşluğu doldurabileceğine inanıyorum.Ödenen ücret ise daha önce bu konuda genel olarak yaptığım yorumla aynı düşüncedeyim.Yani çok olduğunu düşünüyorum.Bu durumun en net göstergesi,Gaziantepspor'un devre arasında 500 bine aldığı Cenk'i yarım sezonluk performansından sonra 7-8 milyondan aşağıya satmayacağı gerçeğidir.(20 milyon gibi telaffuzlar var ki onu satmak istemediklerinin göstergesi olarak düşünüyorum/düşünmek istiyorum) Keza yine yakın zamanda 3 tane yetenekli gurbetçi oyuncuyu toplamda 2.5'a almamız da var.Ligimizdeki piyasaya haddinden fazla yüksek ve Galatasaray Ersan konusunda ısrarcı olursa daha yükselecektir.Fenerbahçe ile daha önce Mustafa Pektemek için girişimlerimiz olduğu hakkında da bir yorum yapmıştım.Eğer Fenerbahçe Emenike'yi de alacaksa,ben olsam Mustafa'nın yerinde bize gelirdim demiştim ve öyle oldu.Umarım kulübümüze hayırlı olur bu transfer.

footballer33
28.Mayıs.2011, 17:38
http://www.facebook.com/?ref=home#!/video/video.php?v=212456768787242&oid=148226115189788&comments

Şu videonun üzerine Ersan eğer G.Saray'a giderse diyecek söz yok, ama gözden de çok düşecek; gitmezse de duruşunu belli edecek ve çok takdir alacak. Bayram Akgül kişiliğini ortaya koydu zaten. Karar Ersan'ın artık.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Mayıs.2011, 17:40
Ersan biz de kalacak,inanıyorum...

kalemci
28.Mayıs.2011, 17:51
diren ve efsane ol ersan :)

Rehavi
28.Mayıs.2011, 17:53
Arkadaşlar kolay iş değil. Galatasaray la anlaşmayıp, kontratın bitmesini beklemek falan. 2 sene kayıp demektir bu. Ondan sonra Beşiktaş yönetimi Ersan ı yine isteyecek mi o bile belli değil. Ayrıca 24 yaşında bir oyuncunun Avrupa hayalleri vardır... Büyük takımlarda oynamak ister. Beşiktaşlılık, Beşiktaş sevgisi başka birşey, kazancını ve hatta kariyerini Beşiktaş uğruna harcamak başka şey... Hayatının geri kalanı aynı geçecek olsa bile Ersan ın 2 sene daha Adanspor da kalması demek kendisi açısında yaklaşık 2-3 milyon euro dan vazgeçmesi demek... Biz daha bir Beşiktaş forması bile alırken 10 kere düşünüyoruz, ondan bu tür şeyleri beklemek yanlış olur. Buradaki sıkıntı kesinlikle yönetim de, kimse sağa sola laf vurmasın. Bu tür olaylara imkan vermeyeceklerdi sene başından...

footballer33
28.Mayıs.2011, 17:56
Arkadaşlar kolay iş değil. Galatasaray la anlaşmayıp, kontratın bitmesini beklemek falan. 2 sene kayıp demektir bu. Ondan sonra Beşiktaş yönetimi Ersan ı yine isteyecek mi o bile belli değil. Ayrıca 24 yaşında bir oyuncunun Avrupa hayalleri vardır... Büyük takımlarda oynamak ister. Beşiktaşlılık, Beşiktaş sevgisi başka birşey, kazancını ve hatta kariyerini Beşiktaş uğruna harcamak başka şey... Hayatının geri kalanı aynı geçecek olsa bile Ersan ın 2 sene daha Adanspor da kalması demek kendisi açısında yaklaşık 2-3 milyon euro dan vazgeçmesi demek... Biz daha bir Beşiktaş forması bile alırken 10 kere düşünüyoruz, ondan bu tür şeyleri beklemek yanlış olur. Buradaki sıkıntı kesinlikle yönetim de, kimse sağa sola laf vurmasın. Bu tür olaylara imkan vermeyeceklerdi sene başından...
Haklı olabilirsin kardeşim, ama o zaman da çıkıp canım feda falan demeyecek. Mehmet Topuz gibi gerekirse 1 yıl oynamam yine de Fener'e gitmem ailece Beşiktaşlıyız da demeyecekler. Kulüpler anlaşırsa seve seve oynarım, aksi halde profesyonel futbolcuyum gelen tekliflere bakarım falan diyecek. İşte o zaman hiç kimsenin ağzını açıp tek kelime söylemeye hakkı olmaz zaten.

Rehavi
28.Mayıs.2011, 17:57
Ayrıca birde, Ersan ın bu vakitten sonra bu kadar üst düzey oynayıp oynayamayacağı bile belli değil, belki de ömründe son kez bu paraları kazanacak... Mesut Özil gibi kendi Milli Takımı nı kariyeri için seçmeyip başka ülkeleri temsil eden insanları barındıran örnekler var önümüzde... Vatan sevgisinden bahsediyoruz, daha kaldı ki Beşiktaş sevgisi için olanı Ersan dan bekliyoruz.

kalemci
28.Mayıs.2011, 17:57
haklısın o konuda bi karşı tutumum yok ama gönül isterki gelsin ve artık 3 büyüklerin birbirleriyle şu fiyat arttırma politikasını görüşsünler bence.mağdur olan genellikle 3 büyükler oluyor karlı çıkanlar ise elinde 1-2 iyi oyuncu bulunan klüpler herkese ederi kadar verirse sorun kalmayacak.

kalemci
28.Mayıs.2011, 17:58
Haklı olabilirsin kardeşim, ama o zaman da çıkıp canım feda falan demeyecek. Mehmet Topuz gibi gerekirse 1 yıl oynamam yine de Fener'e gitmem ailece Beşiktaşlıyız da demeyecekler. Kulüpler anlaşırsa seve seve oynarım, aksi halde profesyonel futbolcuyum gelen tekliflere bakarım falan diyecek. İşte o zaman hiç kimsenin ağzını açıp tek kelime söylemeye hakkı olmaz zaten.

nokta :)

Rehavi
28.Mayıs.2011, 17:59

İyi hoş da bu yaptığı bile bir risktir. Diğer takımlara gitme ihtimali varken başka takımda oynamam demesi falan. Belki de Beşiktaş ta oynama ihtimallerini arttırıyordu kendi mantığınca. Ayrıca gaza gelmiş bir insanın ağzından bu tür şeyler çıkabilir. Bana göre taraftarlık fanatiklik, iş insan hayatına yaşamın düzenine gelince çok da önemli şeyler değildir.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Mayıs.2011, 18:00

Aynen. Nokta... :)

kalemci
28.Mayıs.2011, 18:03
İyi hoş da bu yaptığı bile bir risktir. Diğer takımlara gitme ihtimali varken başka takımda oynamam demesi falan. Belki de Beşiktaş ta oynama ihtimallerini arttırıyordu kendi mantığınca. Ayrıca gaza gelmiş bir insanın ağzından bu tür şeyler çıkabilir. Bana göre taraftarlık fanatiklik, iş insan hayatına yaşamın düzenine gelince çok da önemli şeyler değildir.

ama bunu 1 veya 2 kere yapmadı herseferinde yaptı daha 1 hafta önce bile BJK TVde böyle röportaj verdi.lig bitmiş maçımız bile kalmamış konuşmaya devam etti en azından susacaktı.

footballer33
28.Mayıs.2011, 18:04
İşte gaza gelmeyecek, biraz çenesini tutmayı bilecek. Sonuçta sen o takımda o anda forma giyiyor olabilirsin ama yarının ne göstereceğini bilemezsin ki. Bunları düşünerek hareket etmesi lazım bir futbolcunun, demek istediğim o. Canım feda, gerekirse 1 yıl oynamam falan gaza gelip de söylenecek şeyler değil, sonrası düşünülerek söylenmesi gereken sözler. Profesyonellik de bunu gerektirmiyor, işini düzgün yapıp yeri geldiğinde doğru şeyleri söyleyip, yeri geldiğinde susmayı gerektiriyor.

Rehavi
28.Mayıs.2011, 18:04
haklısın o konuda bi karşı tutumum yok ama gönül isterki gelsin ve artık 3 büyüklerin birbirleriyle şu fiyat arttırma politikasını görüşsünler bence.mağdur olan genellikle 3 büyükler oluyor karlı çıkanlar ise elinde 1-2 iyi oyuncu bulunan klüpler herkese ederi kadar verirse sorun kalmayacak.

O konuda haklısın ama sanki konuşmayla çözülebilecek konular değil gibi görünüyor. TFF düzeyinde yaptırımlarla yabancı kontenjanı konusuna düzen getirilmesi gerek. O da olmazsa kulüplerimizin isteğiyle A2 ligi kuruldu, Beşiktaş ve Fenerbahçe özellikle bu transfer döneminde yurtiçi oyunculara harcadıkları parayı gençlerin yatırımına harcasaydı, A2 takımlarını doldursalardı, çok daha ucuza ellerinde çok daha kaliteli oyuncuları olurdu.

Susması konusunda haklısınız sanırım... En azından Beşiktaş ta kalmayı çok istiyorum, umarım yönetimler anlaşırlar demesi yeterliydi bencede sanırım. Ama öyle bir durum ki, ben dahil kimse kulüplerin arasında böyle yanar döner bir olayın olacağını beklemiyorduk.

GeNç KaRTaL
28.Mayıs.2011, 18:06
Ersan konusunda umarım Galatasaray'a gitmemek için direniyor diye umuyorum ama adam sonuçta profesyonel ve bu işten para kazanıyor.Giderse kızmam Ersan'a ama hayalkırıklığı olur tabii.

düzeltme: Şunu da ekleyeyim.Ersan'ın üstünde Galatasaray'a gitmesi yönünde çok büyük baskı olacak muhtemelen.Hem Galatasaray yönetiminden,hem de Adanaspor yönetiminden.Mehmet Topuz transferindeki gibi yani.Ersan'ın ben Beşiktaş'ta kalmak istiyorum demesine rağmen bu baskıya dayanamaması normal diye düşünüyorum.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Mayıs.2011, 18:13
Ersan konusunda umarım Galatasaray'a gitmemek için direniyor diye umuyorum ama adam sonuçta profesyonel ve bu işten para kazanıyor.Giderse kızmam Ersan'a ama hayalkırıklığı olur tabii.

Aynen. Ersan rakiplerimizden birine giderse gerçekten çok üzülürüm.

kalemci
28.Mayıs.2011, 18:15
bende kızmam tabi ama oradaki davranışlarına çok dikkat ederim yani bu ersanı adana filan yapmadı ersan biz yaptık.belki bize gelmeseydi cimboma gitseydi böyle olmayacaktı o bilinmez artık.

eXcitinG
28.Mayıs.2011, 19:09
Ersan konusunun iki yüzü var.

1. Adanaspor başkanı kendisinden çok emin ve istediği parayı veren bir GaLatasaray kuLübü oLduğu için Beşiktaş önceLLikLi oLsada o parayı vermese biLe her türLü GaLatasaray a satarım diye içi rahat.

2. Bizim yönetimde Ersan dan herhaLde söz aLdı ve onun Beşiktaş tan başka takımda oynamayacağından emin oLduğu için kendi biLdiği rakamda diretiyor. NasıL oLsa GaLatasaray tekLif etse ve kuLübü kabuL etse biLe Ersan kabuL etmeyip bize geLir diye bekLiyor.

Tabi bizim haLa eski aLışkanLıkLarından Ersan konusunda kurtuLamayan yönetimin izLediği yoL yanLış gibi dursada sonuçta FİFA,UEFA vs ne kadar kurum varsa her zaman önceLLiği oyuncuya verdiği için Ersan Beşiktaş ta gerçekten forma giymek istiyorsa, Beşiktaş ta kaLabiLir.

Zaten sonuçta Beşiktaş ta iyi bir rakam öneriyor. Ersan o kadar baskı aLtında oLmayacaktır. GaLatasaray ın önerdiği ve Beşiktaş ın önerdiği rakamLar arasında uçurumLar yok ve her iki parada Adanaspor kuLübüne hayLi hayLi yeter. Ben Beşiktaş ta oynacağım kardeşim bu parayı da kabuL edin diyebiLir ve demeLidir.

GeNç KaRTaL
28.Mayıs.2011, 19:25
Ersan konusunun iki yüzü var.

1. Adanaspor başkanı kendisinden çok emin ve istediği parayı veren bir GaLatasaray kuLübü oLduğu için Beşiktaş önceLLikLi oLsada o parayı vermese biLe her türLü GaLatasaray a satarım diye içi rahat.

2. Bizim yönetimde Ersan dan herhaLde söz aLdı ve onun Beşiktaş tan başka takımda oynamayacağından emin oLduğu için kendi biLdiği rakamda diretiyor. NasıL oLsa GaLatasaray tekLif etse ve kuLübü kabuL etse biLe Ersan kabuL etmeyip bize geLir diye bekLiyor.

Tabi bizim haLa eski aLışkanLıkLarından Ersan konusunda kurtuLamayan yönetimin izLediği yoL yanLış gibi dursada sonuçta FİFA,UEFA vs ne kadar kurum varsa her zaman önceLLiği oyuncuya verdiği için Ersan Beşiktaş ta gerçekten forma giymek istiyorsa, Beşiktaş ta kaLabiLir.

Zaten sonuçta Beşiktaş ta iyi bir rakam öneriyor. Ersan o kadar baskı aLtında oLmayacaktır. GaLatasaray ın önerdiği ve Beşiktaş ın önerdiği rakamLar arasında uçurumLar yok ve her iki parada Adanaspor kuLübüne hayLi hayLi yeter. Ben Beşiktaş ta oynacağım kardeşim bu parayı da kabuL edin diyebiLir ve demeLidir.

Evet abi.Dediğin gibi de olabilir.Eğer bizimkiler Ersan'ın arkasında dururlarsa iş Ersan'a bakar ki o zaman biz avantajlı oluruz.Böyle gelişirse ve Ersan Galatasaray'a gitmeyi tercih ederse o zaman yolu açık olsun deriz,ne yapalım.

kalemci
28.Mayıs.2011, 19:27
tribün dergiye göre adana cimbom anlaşmış.

GeNç KaRTaL
28.Mayıs.2011, 19:28
Bu arada yeni transferimiz Burak Kaplan ile ilgili Almanya ligini iyi bilen blog yazarlarından borges çok yetenekli ama şımarık tanımlaması yapmış.Bu tarz adamlardan pek yararlanabildiğimiz söylenemez ama umarım bu sefer farklı olur.

Blog röportajlarında sorulan Türk Kulupleri kimi transfer etmeli sorusunun cevabıydı benim için Burak Kaplan.. Yeteneği beni büyülemiştir. Eğer söz konusu onun yeteneği ölçüsünde potansiyeli nedir ise Real Madrid dahi diyebilirim.. Her iki ayağını kullanır, her iki kenarda da müthiş işler yapar.. Teknik inanılmaz ve Özil gibi öldürücü pasları tarif edilmez..O genç yaşta kendisine olan güveni de etkilemiştir.. Lakin onu Mesut Özil ve Nuri Şahin'den ayıran yeteneği değil -kısmen daha iyi olduğu noktalar dahi var- karakteri..

Disiplinsiz. Parti boy.. Bu yüzden yok olma ihtimali bir hayli fazla. Fürth'de bir kaç post aşağıda olan cezasının nedeni maç öncesi Köln'e gidip partiye iştirak etmesi.. Yoksa Heynckes ondan çok fazla etkilenmişti zira kenar adamı ve on numaravari tekniği oyun görüşünün yanında golcülüğü de üst seviyede olan muhteşem bir yetenekten bahsediyoruz. u19'da A takımına çıkmadan önce 41 maçta 20 gol atan bir golcü orta saha..

Çok akıllı bir transfer zira 650 bin avroya bu risk alınır. Hatalarından ders almış olabilir ya da onu daha da profesyonel olmaya doğru iteklemiş de.. Burada sorun alınan oyuncunun her anlamda ayrıntısına sahip olup ona göre bir kariyer yolu çizebilmektir. Tayfur Havutçu elinde yeteneği tartışılmaz ve fakat disiplinsiz bir oyuncu olduğunun farkında olarak ona yaklaşım gösterip çeşitli tedbirleri testi kırılmadan almalıdır..

Futbol yeteneği açısından daha da övebilirim ama hakemle oynamalara kadar tonla sorunu olduğunun da altını çizerek.. Büskens -güzel adamdır çok- ona çok önemli final maçında cezayı kesiyorsa bilin ki çok ciddi karakter problemi olan bir oyuncuyu transfer ettiniz.. Bunun yanı sıra potansiyeli açısından dünyaya tanıtabileceğiniz ve biraz oynarsa kesinlikle milli olacak bir oyuncudur Burak Kaplan..

Kısaca: Yeteneğini asla ve asla tartışamazsınız ama bu oyuncuya özel ilgi gerekir sorunsuz futbol yaşamı adına.. Karakteri futbola uygun değildir.

Facx
28.Mayıs.2011, 19:36
tribün dergiye göre adana cimbom anlaşmış.

http://www.ligtv.com.tr/default.aspx?r=1&hid=93177

besiktas1903
28.Mayıs.2011, 19:42
Ersan çok sevdigim bir oyuncu ama baskani bu konuda kutlarim.

kalemci
28.Mayıs.2011, 19:44
Ersan çok sevdigim bir oyuncu ama baskani bu konuda kutlarim.

ciddi anlamda helal olsun demirörene bu konuda duruşundan dolayı.ayrıca bu opsiyon hatası serdal reizin hatasıymış malesef söz meselesi yani :)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Mayıs.2011, 21:07
Bu arada LigTv'de Galatasaray'ın 3.5 MN €'ya anlaştığı söyleniyor Adana'yla. Oysa ki biz 4 MN €'da diretiyorduk.
Bayram Akgül,adamsın... ;)

kalemci
28.Mayıs.2011, 21:12
yalandır o :)

Zekirdek
28.Mayıs.2011, 21:17
Bu arada LigTv'de Galatasaray'ın 3.5 MN €'ya anlaştığı söyleniyor Adana'yla. Oysa ki biz 4 MN €'da diretiyorduk.
Bayram Akgül,adamsın... ;)

Böyle birşey olacağını tahmin etmiyorum ama eğerki olduysa kişisel meselelerin klübün menfaatlerinin önüne geçmemesi gerektiğini düşünüyorum.

Redrum
28.Mayıs.2011, 22:05
Arkadaşlar iyi güzel hoş diyorsunuz da, zamanında GS'nin anlaştığı ve röportajında "Damarımı kesseniz sarı kırmızı akar" diye açıklama yapan Çağdaş da para basılıp alındı, takır takır oynadı yani. Bunlar olan şeyler.

kalemci
28.Mayıs.2011, 22:07
çağdaş atanın karakterine uygun bi davranış olmuş şahsen pek sevmezdim :)

kalemci
28.Mayıs.2011, 22:10
Türk vatandaşı olması en büyük avantajı diye düşünüyorum.Fena bir oyuncu değil.Açıkcası sağ bekte sıkıntı yaşıyorduk.Eğer çok maliyetli olmayacaksa fena transfer değil..

tarih 2007 sağ bekte sıkıntı yaşıyoruz şuan 2011 ikinci dönemindeyiz sıkıntı devam ediyor

kalemci
28.Mayıs.2011, 22:19
Bobo nun göndereLiceği söyLentiLeri var. DenizLi zaten yorumcuLuk yaparken de kıL oLuyordu Bobo ya. Bu adamdan ne istiyorLar anLamadım gitti.

ve taaa 3.5 yıl öncede bobo gidecek diyormuşuz anca gitti :D

anil luque
28.Mayıs.2011, 22:30
Burak Kaplan'ın yeteneği hakkında yaptığı yorumlar beni şimdiden heyecanlandırmaya yetti doğrusu. Tayfur Hoca'nın da O'nu dizginleyeceği konusunda pek şüphem yok açıkçası. Eğer işine konsantre olmuş ve takıma fayda sağlamayı kafasına koymuş bir Burak Kaplan yaratabilirsek çok keyif alırız O'ndan. Ve zamanı geldiğinde çok da para alırız

KaPaLı
28.Mayıs.2011, 23:33
Burak Kaplan'ın yeteneği hakkında yaptığı yorumlar beni şimdiden heyecanlandırmaya yetti doğrusu. Tayfur Hoca'nın da O'nu dizginleyeceği konusunda pek şüphem yok açıkçası. Eğer işine konsantre olmuş ve takıma fayda sağlamayı kafasına koymuş bir Burak Kaplan yaratabilirsek çok keyif alırız O'ndan. Ve zamanı geldiğinde çok da para alırız

Hocam Burak Kaplan müthiş yetenekli oyuncu ama daha öncede dediğim gibi disiplinsiz. Mesut Oezil'den daha yetenekli diyolardı Almanlar onun için. Fürth'e gitti çok iyi performans gösterdi ama bu yine disiplinsiz davranışları yüzünden kadro dışında kaldı. Sercan Sararer'ide alırım ben Beşiktaş'ın yerinde olsam.

anil luque
28.Mayıs.2011, 23:41
Hocam Burak Kaplan müthiş yetenekli oyuncu ama daha öncede dediğim gibi disiplinsiz. Mesut Oezil'den daha yetenekli diyolardı Almanlar onun için. Fürth'e gitti çok iyi performans gösterdi ama bu yine disiplinsiz davranışları yüzünden kadro dışında kaldı. Sercan Sararer'ide alırım ben Beşiktaş'ın yerinde olsam.

Abicim dediğim gibi işte inşallah dizginlenir ve futbola konsantre olması sağlanır. Yani bahsedilen yeteneğin kaybolması çok üzücü olur.

LaigLeNoiR
29.Mayıs.2011, 00:47
Ersan çıkıp ben Beşiktaş'ta oynamak istiyorum demedikten sonra şu anda, benim için Ersan'ın önemi kalmamıştır.

Her takıma gidebilir.

kalemci
29.Mayıs.2011, 00:53
aynen katılıyorum.

besiktas1903
29.Mayıs.2011, 01:01
Ben asil Sezer Özmen'i merak ediyorum, genç milli takimlarin maçlarinda bir kaç kez izlemistim ve begenmistim.

anil luque
29.Mayıs.2011, 01:04
Sezer Özmen Rizespor'da fena sayılmayacak bir performans sergiledi. 1-2 sezon daha kiralık gönderilmeli ve pişmesi sağlanmalı ama.

kalemci
29.Mayıs.2011, 01:04
sezer umarım kampa götürülür.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Mayıs.2011, 01:06
Reel de hiç izlemedim ama FM'de çok iyi performans veriyor. :) Umarım gerçekte de böyledir.

besiktas1903
29.Mayıs.2011, 01:08
Sezer Özmen Rizespor'da fena sayılmayacak bir performans sergiledi. 1-2 sezon daha kiralık gönderilmeli ve pişmesi sağlanmalı ama.

Evet daha 18 yasinda gelecek için umut veriyor.

anil luque
29.Mayıs.2011, 01:15
Reel de hiç izlemedim ama FM'de çok iyi performans veriyor. :) Umarım gerçekte de böyledir.

Pek farkı yok desem yeridir :)

Evet daha 18 yasinda gelecek için umut veriyor.

Aynen öyle abicim.

guarin14
29.Mayıs.2011, 01:56
Beşiktaş Boluspor'dan sağbek Erdem Özgenç ile ilgileniyormuş galiba,röportajından bir bölüm;

Bugün telefon bağlantısı ile evet Radyospor’a bağlandım. Bana adımın Beşiktaş ile anıldığını söylediler ve böyle bir ciddi durum olduğunda kendime güvenip güvenmediğimi sordular. Bende Beşiktaş kulübünden resmi bir teklif almadığımı ancak beni bazı menajerlere sorduklarını duydum. Sonuçta böyle bir ciddi teklif gelirse benim için onur verici olacağını söyledim. Güvenme konusuna gelirsek Boluspor’da çok geliştirdim kendimi ve süper ligi rahatlıkla kaldırabileceğimi düşündüğümü ilettim.

Lucas Neill
29.Mayıs.2011, 03:12
BJK Hakan Balta'yi saglam bi bonservis bedeliyle transfer edecek sanirim haberler o yönde.

besiktas1903
29.Mayıs.2011, 03:13
Beşiktaş Boluspor'dan sağbek Erdem Özgenç ile ilgileniyormuş galiba,röportajından bir bölüm;

Bugün telefon bağlantısı ile evet Radyospor’a bağlandım. Bana adımın Beşiktaş ile anıldığını söylediler ve böyle bir ciddi durum olduğunda kendime güvenip güvenmediğimi sordular. Bende Beşiktaş kulübünden resmi bir teklif almadığımı ancak beni bazı menajerlere sorduklarını duydum. Sonuçta böyle bir ciddi teklif gelirse benim için onur verici olacağını söyledim. Güvenme konusuna gelirsek Boluspor’da çok geliştirdim kendimi ve süper ligi rahatlıkla kaldırabileceğimi düşündüğümü ilettim.

Erdem Ulus Erdem Özgenç hakkinda yazisi var ve Erdem'i baya begenmis. Ben hiç izlemedim ama yasi soru isareti bu ana kadar kimsenin gözüne çarpmadimi?

kalemci
29.Mayıs.2011, 03:14
hakan baltaya bonservis vererek transfer edeceğimizi sanmıyorum ben geçen seneler olsa olabilirdi ama bu sene en fazla vereceğimiz 1 milyon olur.inşallah gelmez orası ayrı

besiktas1903
29.Mayıs.2011, 04:08
Dogrumu bilmiyorum ama Ersan direniyormus

kalemci
29.Mayıs.2011, 04:24
heyecan yapmayalım bekleyelim ve görelim :D bide kaynak ?

guarin14
29.Mayıs.2011, 04:24
Erdem Ulus Erdem Özgenç hakkinda yazisi var ve Erdem'i baya begenmis. Ben hiç izlemedim ama yasi soru isareti bu ana kadar kimsenin gözüne çarpmadimi?

3.sezonunu yaşadı bu sene Boluspor'da,Bank Asya'nın Dani Alves'i kıvamındaydı,hücuma çok çıkar.Duran toplarda çok iyidir fakat bencildir,C.Ronaldo gibi 35-40 metreden vurur.

Beşiktaş'ın sağbek pozisyonuna ilaç olmaz ama çok başarılı bir yedek olur.Sözleşmesi de devam ediyor,iyi bir bonservis bedelini getirsin Demirören hemen verelim :icon_biggrin:

kalemci
29.Mayıs.2011, 04:26
yaşı 27ymiş galiba küçümsemek için söylemiyorum ama tanju ve rıdvan durur sağ bekte yine para verip almasınlar :)