View Full Version : Beşiktaş Transfer Haberleri
C h A o S
27.Haziran.2013, 17:22
Ligtv haberine göre Beşiktaş'ın ilgilendiği oyuncular.
Adebayor-Serdar Gürler-Sezer Öztürk-Erdem Özgenç-Tolga Zengin
Forma satışlarını arttırmak için Adebayor transferi hedefleniyormuş.
anil luque
27.Haziran.2013, 17:53
Düşürmek için de Sezer düşünülüyor heralde :)
Ralph
27.Haziran.2013, 18:20
http://img94.imageshack.us/img94/3554/u8q3.png (http://img94.imageshack.us/i/u8q3.png/)
Addolorato
27.Haziran.2013, 18:38
Mario Malco değil Mario Maloca'dır doğrusu. Araştırmak isteyen Beşiktaş'lılar için söylüyorum.
pele96
27.Haziran.2013, 20:05
Adebayor'un bize gelmek isteyeceğini sanmıyorum.
Facx
27.Haziran.2013, 21:44
Adebayor Tottenham da kaç para alıyo bir bakın isterseniz :D ayrıca Tottenhamda zaten forvet sıkıntısı var senenin yarısını bale dembele önlü arkalı oynadılar :D
bjk_melo_151
28.Haziran.2013, 10:58
Adebayor Tottenham da kaç para alıyo bir bakın isterseniz :D ayrıca Tottenhamda zaten forvet sıkıntısı var senenin yarısını bale dembele önlü arkalı oynadılar :D
Tottenham yetkilisi konuşmuş ve konuya açıklık getirilmiştir. Beşiktaş yönetimine duyrulur... :)
Facx
28.Haziran.2013, 12:04
Tottenham yetkilisi konuşmuş ve konuya açıklık getirilmiştir. Beşiktaş yönetimine duyrulur... :)
redknapp adebayoru alabilmek için adebayor maaşında fedakarlık yapmak zorunda demişti ki o takım tottenham bi bak bütçesine vs. adebayorda indiremem demişti man city zorla göndermeseydi ayrılmazdı adebayor beşiktaş adebayorun maaşını karşılayamaz forvet sıkıntısı olan tottenhamda satmaz kolay kolay daha geçen sene aldı
not : ingilterede tuttuğum takım tottenham doğal olarak haberlerini vs. takip ediyorum (tüm takımların ediyorum gerçide ) adamların kendi demeçlerine takımın durumlarına vs. bakarak değerlendiriyorum sizin gibi duyumculara körü körüne inanmıyorum
pele96
28.Haziran.2013, 12:59
Halil'in sözleşmesi fesh edilmiş Trabzonspor Transfer Haberlerinde gördüm , alsak fena olmaz.
Bulstrap87
28.Haziran.2013, 14:18
umarım halil i almayız hic istemiyorum..
pele96
28.Haziran.2013, 14:23
Geçen sene yedekten girip skor değiştirecek adam bulamıyorduk , ondan önceki sezonda hatırlarsınız Edu gibi birisi vardı ondan birşeyler bekliyorduk Halil Beşiktaş seviyesinde sağlam bir Rotasyon oyuncusu.
europeanconquer
28.Haziran.2013, 15:47
Slaven Bilic İstanbul'da :)
''Merhaba'' diye başladı ''En büyük Beşiktaş'' diye bitirdi konuşmasını :D
anil luque
28.Haziran.2013, 15:57
Slaven Bilic İstanbul'da :)
''Merhaba'' diye başladı ''En büyük Beşiktaş'' diye bitirdi konuşmasını :D
Yakışır :icon_cool:
Ralph
28.Haziran.2013, 16:55
Halil'in sözleşmesi fesh edilmiş Trabzonspor Transfer Haberlerinde gördüm , alsak fena olmaz.
Dalga mı geçiyorsun? :) Enkaz futbolcu ile ne işimiz olur?
Kaka Leite
28.Haziran.2013, 17:14
Mario Malco değil Mario Maloca'dır doğrusu. Araştırmak isteyen Beşiktaş'lılar için söylüyorum.
Ben çoğu kişinin bildiğini düşünüyorum.
Fm'de çok sağlam bir savunmacı kendisi Fenerbahçe'ye 2 kere almıştım.
Ralph
28.Haziran.2013, 17:16
Bilic'in müzik grubu sanırım :D
https://www.youtube.com/watch?v=-RYg8Dy3xk4&feature=youtube_gdata_player
Bulstrap87
28.Haziran.2013, 17:18
mario maloco nun fm den ekran alıntısını koyabilir misiniz acaba??
pele96
28.Haziran.2013, 17:49
Dalga mı geçiyorsun? :) Enkaz futbolcu ile ne işimiz olur?
Rotasyona bonservisli transfer yapacak değiliz ya , bedava oyuncu Süper Lig için ideal bir oyuncu ben alınmasından yanayım. Maks. maaşıda 1M olur zaten. Eskiden Holosko Ernst gibi adamlardı yedeklerimiz şimdi Ernst gibi bir oyuncumuz yok Holoskoda as oynuyor zaten.Halil ideal bir yedek oyuncu.
Ralph
28.Haziran.2013, 17:54
Rotasyona bonservisli transfer yapacak değiliz ya , bedava oyuncu Süper Lig için ideal bir oyuncu ben alınmasından yanayım. Maks. maaşıda 1M olur zaten. Eskiden Holosko Ernst gibi adamlardı yedeklerimiz şimdi Ernst gibi bir oyuncumuz yok Holoskoda as oynuyor zaten.Halil ideal bir yedek oyuncu.
Yok yahu ben o adamı yedeğin yedeğinde bile istemem. Alt yapıdan girsin daha iyi :)
Ralph
28.Haziran.2013, 23:07
Cenk Tosun'u almışız sanırım.
Mamadou
29.Haziran.2013, 01:45
Cenk Tosun bizlik bir forvet gelirse iyi bir gol ortalaması yakalayabilir. Neyse ki saçma sapan yerli oyuncuları almak yerine artık potansiyeli olan yerlilere yöneliyoruz. Halil, Sezer bu adamların hiç gereği yok. Kaldı ki kadroda bu oyuncuların mevkilerinde oynayan oyuncular var.
pele96
29.Haziran.2013, 13:35
Cenk gelirse Almeida'yı yollayalım , zaten son sezonu sözleşme imzalarsak + ücret ödememiz gerekiyor diye biliyorum Almeida gitsin yerine İlk 11de Cenk-Pektemek oynar yedekte de Dentinho bekler . Defansa hiç takviye yapılmayacak mı acaba ?
Bulstrap87
29.Haziran.2013, 13:48
pedro franco yazılıyor ancak ne derece dogru bilmiyorum..
ayrıca oyundan su mario maloca isimli oyuncunun profilini paylasabilecek bir arkadas var mı??
Partenopei
29.Haziran.2013, 15:38
pedro franco yazılıyor ancak ne derece dogru bilmiyorum..
ayrıca oyundan su mario maloca isimli oyuncunun profilini paylasabilecek bir arkadas var mı??
Buyrun
http://imageshack.us/a/img593/6758/pfhp.png
footballer33
29.Haziran.2013, 18:57
Maloca falan bize uymaz. Hırvatlardan isteyeceğim tek futbolcu Vedran Corluka. Hem stoper hem sağ bek.
bjk_melo_151
29.Haziran.2013, 21:57
redknapp adebayoru alabilmek için adebayor maaşında fedakarlık yapmak zorunda demişti ki o takım tottenham bi bak bütçesine vs. adebayorda indiremem demişti man city zorla göndermeseydi ayrılmazdı adebayor beşiktaş adebayorun maaşını karşılayamaz forvet sıkıntısı olan tottenhamda satmaz kolay kolay daha geçen sene aldı
not : ingilterede tuttuğum takım tottenham doğal olarak haberlerini vs. takip ediyorum (tüm takımların ediyorum gerçide ) adamların kendi demeçlerine takımın durumlarına vs. bakarak değerlendiriyorum sizin gibi duyumculara körü körüne inanmıyorum
Burada kendi kendini çürütüyorsun. İngiltere'deki takımları haberlerden takip edebiliyorsun; o halde duyumları, dedikoduları, birtakım gelişmeleri de bu haberlerin içinden alıyorsun. Beni duyumcu olarak niteleyebilmen için; "Adebayor'u aldık", veyahut "süper transfer" gibi bir şey yazmam gerekir. Ben sadece senin tutumunla ilgili bir yorum yaptım. Adebayor transferi henüz spekülasyonken bile Tottenhamlı damarın tutmuş vaziyette açıklama yapma gereği duyan sen mi dolduruşa geldin, yoksa ben mi?
Facx
29.Haziran.2013, 23:34
Burada kendi kendini çürütüyorsun. İngiltere'deki takımları haberlerden takip edebiliyorsun; o halde duyumları, dedikoduları, birtakım gelişmeleri de bu haberlerin içinden alıyorsun. Beni duyumcu olarak niteleyebilmen için; "Adebayor'u aldık", veyahut "süper transfer" gibi bir şey yazmam gerekir. Ben sadece senin tutumunla ilgili bir yorum yaptım. Adebayor transferi henüz spekülasyonken bile Tottenhamlı damarın tutmuş vaziyette açıklama yapma gereği duyan sen mi dolduruşa geldin, yoksa ben mi?
Farkındaysan ben Tottenhamla alakalı konuşurken direk kesin yargılarla konuştum adamların kendi açıklamaları, Tottenham ın elindeki forvet sıkıntısından bahsettim 2 forveti var tottenham ın sene içerisinde ikiside sakatlandı forvetsiz kaldı takım 3. forvet almaya çalışıyor 1 yıldır da (as olarak damio ) bunu yaparken eldeki en iyi forvetini neden satsın (11 için yetersiz ama altenatif olarak çok iyi) ? Kaldıki Adebayor paraya çok önem veren biri bunu kiralık oynarken ki demeçlerinden ve bonservisinin alınışının süresinden biliyoruz paraya bu kadar önem veren ve çok kazanan biri istediği para verilmediği tadirde gelmez Beşiktaş ta mevcut durumda vermez hiç bir oyuncuya o kadar para vermez mevcut durum içerisinde umarım anlayabilmişsindir
Dipnot : körü körüne inanmıyorum yazdım hiçbir duyumcuya inanmıyorum demedim
byariff
30.Haziran.2013, 14:13
Pedro yatti galiba la ligadanda istiyenleri varmsi oyuncu ispanyayi istiyormus
Ralph
30.Haziran.2013, 23:46
http://img163.imageshack.us/img163/2711/q61.png (http://img163.imageshack.us/i/q61.png/)
@ntvspor
SON DAKİKA: BEŞİKTAŞ | Beşiktaş, Kolombiyalı defans oyuncusu Pedro Franco ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.
anil luque
30.Haziran.2013, 23:53
Franco 5 yıllık sözleşmeyi imzaladı. Önder Özen effect :)
Çok iyi oldu bu transfer..
Corpus
30.Haziran.2013, 23:57
Güzel transfer hayırlı olsun.
Arif , Pedro yattı demiş akşamına transfer açıklanmış :n:
pele96
01.Temmuz.2013, 00:00
Franco, Kolombiya U-20 takımında 2009-2011 yılları arasında oynadı. 2011 yılında Toulon Turnuvası ve 2011 Güney Amerika U-20 Şampiyonası'nda forma giydi. Turnuvanın oyuncusu ödülünü kazandı.
Namzet
01.Temmuz.2013, 00:12
İnternetteki görüntülerde izlediğime göre iyi bir oyuncu,Önder Özen iyi çalışıyor;hayırlı olsun
ozan42
01.Temmuz.2013, 00:31
Hadi bakalım internetten baktığım kadarıyla iyi hızlı hava toplarında iyi ve top kapabilen bir savunmacıya benziyor fakat herşey video ile bitmiyor bir 90 dakikalık maçta anlaşılır kalitesi ama ben önder özenin 5 yıllık ısrar etttiği bir adamdan çok ümitliyim hayırlı uğurlu olsun umarım sivokla sağlam bir 2'li oluştururlar.
Ralph
01.Temmuz.2013, 00:32
http://img543.imageshack.us/img543/1118/clrw.png (http://img543.imageshack.us/i/clrw.png/)
anil luque
01.Temmuz.2013, 00:56
bu da yılan hikayesine döndü be arkadaş.
HeracLes
01.Temmuz.2013, 01:04
Defansa bayağı bir transfer yapılacak galiba. Önder Özen 2 tane sağ bek almak istiyor. Stoper de geldi. Sol bek de alınacak heralde bir de ön libero. Ömer ile Cenk forvete bayağı derinlik katacak. Mustafa ile birlikte Metin-Ali-Feyyaz üçlüsünü oluştururlar mı diye düşünmedim değil :) Ahmet Dursun-İlhan Mansız-Ahmed Hassan üçlüsü de kâfi. :D
TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Temmuz.2013, 01:08
sag beke s.chorcia dusunuluyordu, o da gelirse bir sol bek kalicak defans icin. kaleci de tolga gelirse defans kurgusu bastan asagiya degismis olacak. forvetede almeidayi gonderip kolombiya u-20den cordobayi getirirlerse tamamdir :)
HeracLes
01.Temmuz.2013, 01:10
Cordoba dedin de bu transferde Oscar Cordoba'nın da rolü olduğunu düşünüyorum. Çünkü bayağı büyük kulüpler istiyordu Pedro Franco'yu.
Kaka Leite
01.Temmuz.2013, 01:24
sag beke s.chorcia dusunuluyordu, o da gelirse bir sol bek kalicak defans icin. kaleci de tolga gelirse defans kurgusu bastan asagiya degismis olacak. forvetede almeidayi gonderip kolombiya u-20den cordobayi getirirlerse tamamdir :)
http://m1307.hizliresim.com/1c/1/ps2pg.png
Kariyerimde şuan profili bu şekilde ben ManU'ya almıştım.
As sağ bek şuanda çok sağlam oyuncu kendisi oyunda.
AurelienChedjou
01.Temmuz.2013, 01:27
Corchia getirilebilirse çok çok yararlı olur , Ligue 1'in en iyi sağ bekleri ve en gelecek vadeden oyuncuları arasında gösterildiğini biliyorum.
Acaba maliyeti ne kadar olacak ? (Bonservis / Yıllık)
mpaker66
01.Temmuz.2013, 11:52
Franco nun fm Profili var mı?
Hsyn53Yvz
01.Temmuz.2013, 12:00
Franco, Beşiktaş için çok iyi bir transfer, izlediğim kadarıyla çok çabuk bir savunma oyuncusu. Kaleci konusunda ise Sinan Bolat'ın daha yararlı olacağını düşünüyorum uzun vadede. Hem Tolga'nın bonservisini çok istiyor Trabzonspor, o yüzden kaleye Sinan daha iyi olur Beşiktaş için.
Bulstrap87
01.Temmuz.2013, 12:32
Franco nun fm Profili var mı?
aksama paylasırım profilini güzel bir profili var bana göre hatırladıgım kadarıyla CA sı 116 gibi birsey PA sı 140 oyuncunun..
Bulstrap87
01.Temmuz.2013, 12:36
yerli bir sagbek takıma sart her mevkiye yabancı olması mümkün degil ancak bence kesinlikle ilk olarak yabancı kontenjanını defansif bir ortasaha ya kullanmalıyız giunti gibi bir adam bulabilirsek hersey düzelir bana kalırsa bu sene bu kadar gol yememizin sebebi defansif bir ortasaha oyuncumuzun olmaması necip cok zayıf kalıyor bu konuda. ilk olarak bu sorunu halletsek transfer de süper olacak..forvete yabancıya gerek yok pektemek var ömer geldi gibi birde cenk yada umutu alabilirsek süper olur almedia varken yabancıya gerek yok almedia giderse alabiliriz bir yabancı..
kaleyede kesinlikle tolgayı almalıyız bu sekilde takımımız mükemmel olur..
pele96
01.Temmuz.2013, 13:31
yerli bir sagbek takıma sart her mevkiye yabancı olması mümkün degil ancak bence kesinlikle ilk olarak yabancı kontenjanını defansif bir ortasaha ya kullanmalıyız giunti gibi bir adam bulabilirsek hersey düzelir bana kalırsa bu sene bu kadar gol yememizin sebebi defansif bir ortasaha oyuncumuzun olmaması necip cok zayıf kalıyor bu konuda. ilk olarak bu sorunu halletsek transfer de süper olacak..forvete yabancıya gerek yok pektemek var ömer geldi gibi birde cenk yada umutu alabilirsek süper olur almedia varken yabancıya gerek yok almedia giderse alabiliriz bir yabancı..
kaleyede kesinlikle tolgayı almalıyız bu sekilde takımımız mükemmel olur..
Katılıyorum Ernst varken çok rahatlıyordu bir Fener maçını hatırlıyorum Alex'e nefes aldırmamıştı. O tarz birisi lazım azıcıkta genç olsa tadından yenmez.
Ralph
01.Temmuz.2013, 14:19
işte pedro franco. Lütfen herkes müdahaleleri izlesin :) Harika bir stopere benziyor.
pedro
pele96
01.Temmuz.2013, 14:21
Maaliyeti ne olmuş bize?
Ralph
01.Temmuz.2013, 14:24
Video da bir şey dikkatinizi çektimi bilmiyorum :) Adamda geri pas denen bir anlayış yok. Tek korkum bizim takıma gelince kaleciye pasa alışması.
AurelienChedjou
01.Temmuz.2013, 14:38
işte pedro franco. Lütfen herkes müdahaleleri izlesin :) Harika bir stopere benziyor.
pedro
Hocam videoda iyi gibi görünüyor , ancak bu işler video ile olacak gibi değil sizinde çok iyi bildiğiniz gibi , ama İnşallah Beşiktaş'a yararlı olur ve bazı kasaplara forma yüzünü göstermez :)
byariff
01.Temmuz.2013, 15:50
SON DAKİKA! Beşiktaş, Pedro Franco'yu Millonarios Kulübü'nden 2 milyon 400 bin Euro karşılığında transfer etti AMKSPOR
Pedro Franco maliyeti..
Bonservisi: 2.4 milyon euro
5 yıllık ücreti.. İlk iki sene 750 bin euro.
Sonraki 3 sene 500 bin euro.
ozan42
01.Temmuz.2013, 15:52
Çok çok makul fiyat umarım kaliteli bir stoper çıkar.
manager725
01.Temmuz.2013, 15:53
Profesyonel futbolcu Pedro Franco'nun transferi için kendisi ve kulübü Millonarios ile anlaşmaya varılmıştır. Buna gore, Millonarios kulübüne oyuncunun transferine ilişkin 2,400,000 Avro fesih tazminatı ödenecektir. Oyuncu ile 5 senelik sozlesme imzalanmış olup şartları şu şekildedir;
2013-14 sezonu: 750,000 Avro
2014-15 sezonu: 750,000 Avro
2015-16 sezonu: 500,000 Avro
2016-17 sezonu: 500,000 Avro
2017-18 sezonu: 500,000 Avro
5 senelik maaşı: 3,5 Milyon Avro
Bonservis: 2,4 Milyon Avro
4.senenin sonunda satıldığını hesap edersek Beşiktaş'a maliyeti 5,4 Milyon Euro olacak ve bu paranın iki katına da satılır bence. Eğer her şey istediğimiz gibi olursa Beşiktaş tarihinin en çok kazandıran transferi olabilir. Son 10 yılda bir Carew bir de McGregor'dan para kazandığımızı düşünürsek helal olsun diyorum. Böyle devam edersek Türkiye'nin Portosu olabiliriz.
Not: Şimdi sadece para hesabı yaptım da şunu da söyleyeyim en az 4 sene defans emin ellerde.
uAburak89
01.Temmuz.2013, 15:55
Önder Özen hızlı başladı.
pele96
01.Temmuz.2013, 16:13
Anlamadığım bir olay yaşlı bir oyuncu transfer etmiş gibi sonraki sezonlar maaşı düşüyor :D En geç 2.sezon sözleşme yenilenir diye düşünüyorum.
byariff
01.Temmuz.2013, 16:15
alper ocal biraz karalamis franco hakkinda
Pedro Franco'nun yer tutuşu ve hakimiyeti, hamle zamanlaması, tekniği elit olabilecek seviyede. Türk olsa 2, Brezilyalı olsa 3 misli ödersin
Pedro Franco'nun atletizmi,çabukluğu vasat; cephede havadan ne kadar iyiyse yan toplarda havadan kötü. Sağ stoperde iyi solda hataya meyilli
ozan42
01.Temmuz.2013, 16:15
Koskoca 10 yılda 2 adam satabildik hemen Türkiyenin Portosu olduk yapmayın etmeyin ya :D tam bir Türk halkı; kötüyü yerin dibine, iyiyi göklere, olması gereken birşey olduğunda 10 yılda satılan 2 oyuncudan bassediyoruz abartan bir toplumuz bu huyumuzdan vazgeçmeliyiz.
ShevAnil
01.Temmuz.2013, 16:18
Ben de aynı şeyi düşündüm, ama 2. sezon sonunda transfer olabileceğini düşünüyorum, Avrupa futboluna sıçrama tahtası gibi.
mpaker66
01.Temmuz.2013, 16:20
Uzun süredir büyükler böyle transferler yapmıyordu, Galatasaray lı olarak ben bile heyecanlandım, merakla performansını bekliyorum.
manager725
01.Temmuz.2013, 16:35
5 senelik maaşı: 3,5 Milyon Avro
Bonservis: 2,4 Milyon Avro
4.senenin sonunda satıldığını hesap edersek Beşiktaş'a maliyeti 5,4 Milyon Euro olacak ve bu paranın iki katına da satılır bence. Eğer her şey istediğimiz gibi olursa Beşiktaş tarihinin en çok kazandıran transferi olabilir. Son 10 yılda bir Carew bir de McGregor'dan para kazandığımızı düşünürsek helal olsun diyorum. Böyle devam edersek Türkiye'nin Portosu olabiliriz.
Koskoca 10 yılda 2 adam satabildik hemen Türkiyenin Portosu olduk yapmayın etmeyin ya :D tam bir Türk halkı; kötüyü yerin dibine, iyiyi göklere, olması gereken birşey olduğunda 10 yılda satılan 2 oyuncudan bassediyoruz abartan bir toplumuz bu huyumuzdan vazgeçmeliyiz.
Hani kendimi sıktım sıktım cevap vermeyeyim diye de biraz düzgün okumak gerekiyor değil mi?Sen en iyisi bir daha oku benim mesajı.
HeracLes
01.Temmuz.2013, 16:42
Yerli oyuncu olarak önümüzdeki günlerde beklediğim transferler;
Ömer Şişmanoğlu - Tolga Zengin - Cenk Tosun - Serdar Kurtuluş - Veysel Sarı - Serdar Gürler
Yabancı bir sol bek, bir de ön libero alınacak galiba. Almeida'nın akıbetine göre bir tane de yabancı forvet alınabilir veya gündemdeki Lukaku kiralanabilir. Ben kiralık oyuncudan yana değilim. 20 yaş altı potansiyelli bir forvet bulabiliriz 2 milyon euro civarına.
Ralph
01.Temmuz.2013, 17:02
Kontratı gerçekten çok iyi olmuş. Fikret Orman ve Önder Özen yönetimine güvenim sonsuz.
AurelienChedjou
01.Temmuz.2013, 17:54
Çok makul ve iyi bir fiyata gelmiş bakalım neler yapacak Franco.
Corpus
01.Temmuz.2013, 19:47
Adamın maaşı o kadar az ki elde patlasa bile sıkıntı olmaz. Helal olsun çok iyi transfer
Ralph
01.Temmuz.2013, 19:50
@firatgunayer
Beşiktaş & Tolga Zengin transferinde sıcak gelişmeler var...
Trabzonspor
01.Temmuz.2013, 20:36
Tolga'ya şöyle 3,5 milyon versinler iyi olur takımda kaleci zaten çok bizim
Bulstrap87
01.Temmuz.2013, 20:41
tolgayı da 2,5 milyona bagladık mı kaledeki sorunu da cözmüs oluruuz. veysel sarı ve serdar kurtulus gelse sag beke forvete ömer i alsak yanına cenk yada umutu getirsek forvet ve sagbek sorununuda cözmüs oluruz. kesinlikle bizim icin suanda sart olan yabancı hakkı kullanılması gereken bölge kesinlikle defansif ortasaha olmalı saglam bir adam getirdik mi olay cözülür hem müdahele yapmalı hemde oyunu iyi kurmalı bu tarz adam aldık mı oguzhan ve özellikle fernandesin katkıları daha da artacak bunu umut ediyorum.. bir de ortasahaya ofansif bir türk oyuncu alsak alternatif olarak cok güzel olur benim istedigim adam nizamettin calıskan ancak fenerden kadro dısı kalmıs sezer öztürkü de getirsek olur :)
Bordo61Mavi
01.Temmuz.2013, 20:50
Tolga için geri sayım başladı...
- Yunus Emre Sel / DHA -
footballer33
01.Temmuz.2013, 23:28
Yapılan hamleler ve gündemdeki futbolcular çok hoşuma gidiyor. Açıkçası, sportif açıdan umutluyum, yeni sezon öncesi.
Bu da, son dakika tweetlerinden birisi:
Ulaş Özdemir @ulas_ugras 2 dk
Trabzonspor ve Beşiktaş kulüpleri anlaştı. Tolga, "evet" dedi. Trabzonspor'un kaptanı pürüz çıkmadığı taktirde artık Beşiktaş'ta.
BaGa TaRKaN
02.Temmuz.2013, 00:34
Açıkçası Ben Transferi Beğenmedim Hiç Oyunda Bile Escude Pedro'dan Daha İyiyse ve Pedro'nun Atınçtan Bir Farkı Yoksa Fiyasko Bir Transfer...
Sen Elinde Franco Tarzı Adamın Var Ama Sen Gidip Yapancı Alıyorsun Öz Kaynağını Heba Ediyorsun Bu mudur Yani Gençlere Yatırım :uzgun:
http://i.imgur.com/UQp0e47.png
http://i.imgur.com/GZZSkPJ.png
ozan42
02.Temmuz.2013, 00:48
Hani kendimi sıktım sıktım cevap vermeyeyim diye de biraz düzgün okumak gerekiyor değil mi?Sen en iyisi bir daha oku benim mesajı.
Hayır gayet düzgün okudum olduk demedin oluruz dedin ama 10 yılda 2 oyuncu satarak sence o potansiyel gözüküyor mu ? eğer 10 yılda satılan 2 oyuncudan porto benzetmesi yapıyorsan bence sen benim tekrar okumamdan önce, sen bir daha yaz.
pele96
02.Temmuz.2013, 00:56
Hayır gayet düzgün okudum olduk demedin oluruz dedin ama 10 yılda 2 oyuncu satarak sence o potansiyel gözüküyor mu ? eğer 10 yılda satılan 2 oyuncudan porto benzetmesi yapıyorsan bence sen benim tekrar okumamdan önce, sen bir daha yaz.
Farklı yerlerdesiniz , Sonuçta 10yıldır klüpte F.O Önder Özen Bilic yoktu yönetim kuruluda yoktu. Arkadaş geçmişle şuanı kıyaslamış.
ozan42
02.Temmuz.2013, 01:32
Farklı yerlerdesiniz , Sonuçta 10yıldır klüpte F.O Önder Özen Bilic yoktu yönetim kuruluda yoktu. Arkadaş geçmişle şuanı kıyaslamış.
Evet onlar yoktu doğru ama 1 oyuncu sattık diye ucmayalım.Portolar benzetmeleri felan sattığımız adamın fiyatıda 1.8m pound Mcgregor'dan bassediyorum.Belki bunun gibi yeni yönetimde 6-7 tane örnek verebilsek ama yokki.
pele96
02.Temmuz.2013, 01:39
Evet onlar yoktu doğru ama 1 oyuncu sattık diye ucmayalım.Portolar benzetmeleri felan sattığımız adamın fiyatıda 1.8m pound Mcgregor'dan bassediyorum.Belki bunun gibi yeni yönetimde 6-7 tane örnek verebilsek ama yokki.
Adamlar daha yeni geldi Fernandesi Almeida'yı mı satacak bekleyip görmek en iyi yöntem.
ozan42
02.Temmuz.2013, 02:24
Adamlar daha yeni geldi Fernandesi Almeida'yı mı satacak bekleyip görmek en iyi yöntem.
Evet bakalım neler yapacaklar hep beraber görecez.
manager725
02.Temmuz.2013, 12:23
10 yılda 2 oyuncu satmamızı eleştiriyorum, dalga geçiyorum senle aynı şeyi söylüyorum ama galiba anlayamadın. Pedro Franco ile Porto gibi olmanın başlangıcı olur dedim ayrıca. Şu sitede 10 senede iki oyuncu sattık diye Porto olduk diyebilecek futbol ktlığına sahip biri yok sen bunu nasıl anladın bilemeyeceğim.
Ralph
02.Temmuz.2013, 12:55
Sezer'de geliyor zannedersem. Eskiye oranla gelmesini istediğimi söyleyemem ancak güzel, alternatifli bir kadromuz olacak. Bu sene " .... sakatlanırsa ne yapacağız" derdinden kurtuluyoruz.
Bulstrap87
02.Temmuz.2013, 14:43
Tolga hayırlı olsun arkadaslar :) işte bu süper oldu bu aksam yada yarın acıklanır.
sezer öztürk te yüksek ihtimal geliyor :)
pele96
02.Temmuz.2013, 14:49
Sezer Veli'den daha yararlı olur bence Veli'nin koşmaktan başka faydası yok saçma sapan şutlar çekiyor.
AurelienChedjou
02.Temmuz.2013, 16:06
Tolga'nın BJK'ye 3 milyon avroya transfer olacağının sorulması üzerine Trabzon asbaşkanı Çakıroğlu: "Bu parayı şaka olarak kabul edebilirim"
:D Sanırım Tolga falan hikaye :D
Bulstrap87
02.Temmuz.2013, 17:32
PEDRO CAMILO FRANCO (BEŞİKTAŞ)
23.04.1991 / KOLOMBİYA
2005-2009 yılları arasında çalıştığım sitelerde (bahis yorumları haricinde) Türkiye’ye gelen yabacı oyuncuları mercek altına alır, yakından tanıdığım oyuncular hakkında bilgiler vermeye çalışırdım. Yıl oldu 2013… Artık sadece bahisle ilgili yazıyorum ama beni heyecanlandıran, heyecandan da öte umutlandıran bir yapılanmaya şahit oluyor gözlerim. Hevesleniyorum da doğal olarak… Öncelikle “Sıkça Sorulan Sorular” ile başlayalım;
1-) Bu kadar iyi bir futbolcuyla neden A Milli Takım’da Görev almıyor?
Kısaca değineyim; Kolombiya Milli Takımı’nda birbirinden önemli stoperler görev alıyor. Milan’ın 37 yaşındaki stoperi Mario Yepes, uzun yıllar boyunca Atletico Madrid’in as elemanı olup geçtiğimiz sezon Cruz Azul’a giden 34 yaşındaki Luis Perea ve 2 senelik Sevilla macerasının ardından Club America’da başarılı bir performans sergileyen 32 yaşındaki Aquivaldo Mosquera bunlardan başlıcaları… 2014 Dünya Kupası’na katılabilmek için bu tecrübeli stoperleri tercih eden Jose Pekerman’ın “Pedro Franco’yu Milli Takıma almama sebebi” olarak nitelendirebiliriz.
İddialı bir biçimde de sorunun cevabını sonlandırayım; 2014 Dünya Kupası’nda olmasa bile, şampiyonanın hemen ardından Milli Takımı bırakacak olan bu 3 önemli stoperin yerine düşünülen “ilk isim” Pedro Franco’dur. Yedek olarak değil, direkt 11 oyuncusu olacağına da adım gibi eminim…
2-) Sözleşme şartları enteresan görünüyor. Neden ilk 2 sene fazla maaş alıp, son 3 sene daha az para alacak?
Bu soruyu soranları anlayabiliyorum ancak Zeki Önder Özen’in kafasındaki “uzun vadeli planlama” tıkır tıkır işlerse, her iki taraf için de “oldukça mantıklı” bir sözleşme olduğunu fark edeceksiniz. Nasıl mı? Kısaca şöyle; 2013-2014 ve 2014-2015 / 750.000 Euro
2015-2016, 2016-2017 ve 2017-2018 / 500.000 Euro
Pedro Franco’dan beklentilerin büyük olduğunun farkındayız ancak “İlk kez Güney Amerika dışına çıkacak bir oyuncu” için risk faktörü her zaman vardır. Ama iyi oynarsa elden kaçma ihtimali de çok yüksektir. Bu nedenle 5 yıllık bir kontrat imzalayıp, ileriki senelerde ücreti düşürmek Beşiktaş’ın lehine bir gelişme olarak değerlendirilebilir. Eğer iyi oynarsa iyi bir bonservisle satılır, oynayamazsa 500.000’luk cüzi maaşıyla Türkiye veya Güney Amerika takımlarına rahatça kiralanabilir. Üstelik “maç başı ücret” de yok !
“Peki Franco’nun bu işten çıkarı ne?”
Onu da şöyle özetleyebilirim… Franco eğer ilk 2 sene içinde başarılı bir performans gösterirse, (Milli Takım’da da ilk 11’de oynayacağı için) Avrupa devlerinin kıskacına girecektir. Bu nedenle 2015-16 sezonu başında “Milyon Euro” olarak tanımlanabilecek transfer teklifleri alacaktır. (Ki 700.000 Euroluk bir teklifi Inter’den almıştı ancak bonservis problemi nedenliyle transfer gerçekleşmemişti) Bu nedenle Franco için ilk 2 senelik ücret çok daha önemli bir yer kaplamaktadır. Bu sözleşmenin bir diğer iyi ratafı da Pedro Franco’nun kendine olan güvenidir; ”Ne de olsa 2 sene sonra hem Beşiktaş’ın, hem de Milli Takım’ın değişmezi olacağım. Avrupa devlerine transfer olma ihtimalim artacak ancak olmasam bile kulübüm beni elinde tutmak için yıllık gelirimi artıracaktır.” Franco’nun kafasının içinde çizdiği yol haritasının bu şekilde olduğundan kuşkum yok…
3-) Franco ilerleyen zamanlarda “idol stoper” haline gelebilir mi?
Bu soruyu da şu şekilde yanıtlayayım; Pedro Franco bu sezon başında “Adidas Kolombiya” için çekilen reklam filmlerinde “tek kişilik dev kadro” olarak yer aldı. Ne Yepes, ne Falcao ne de Jackson Martinez… Reklamda oynayan tek isim Pedro Franco’ydu. Bu da onun kendi ülkesinde ne kadar çok sevilen ve saygı gören genç bir yıldız adayı olduğunu anlamamıza yardımcı oluyor. Belki Falcao, Martinez veya Yepes kadar isim yapamaz ancak henüz 21 yaşında “rol model” olma yolunda adımlar atan birinden bahsettiğimizi unutmamak lazım…
4-) Pedro Franco ile Inter, Porto ve M.City’nin ilgilendiği doğru mu? Evet, doğru. 2011 yılında inanılmaz bir performans gösterdiği turnuvaların ardından bu 3 takım da kendisini takibe aldı. Ancak Avrupa devleri (Özellikle de Porto) bu tip genç Kolombiyalıların öncelikle başka bir ülkede futbol oynadığını görmek isterler;
Örnek vermek gerekirse; Meksika’da oynayan J.Martinez, River Plate’de parlayan R.Falcao ve Boca Juniors’a gittikten sonra Avrupa kapılarını açan F.Guarin… Bu 3 oyuncunun hepsi Porto’nun yolu tuttu…
Bu nedenle Franco’nun da Brezilya veya Arjantin’e gitmesini beklediler ancak 2,5 milyon euroluk bonservisi, onun bu ülkelere gidebilmesine engel oldu. O da çareyi “başaltı” olarak tabir edilen Avrupa kulüplerine gitmekte buldu… Ki buna rağmen Inter’in resmi bir teklif yapmış olduğunu biliyorum. 700.000 Euro bonservis ve yıllık 700.000 Euro’luk 3 senelik bir kontrat önerdiler ancak Franco bunu kabul etmesine rağmen kulübü bu bonservis bedelini az bulup, oyuncusunu göndermedi… Başta da belirttiğim gibi Porto’nun hamle yapmama sebebi de oyuncunun yurtdışı tecrübesinin olmamasıydı…
İşin M.City boyutuna gelirsek; 2006-2007 sezonunda Millonarios’un başına Juan Carlos Osorio getirildi. Osorio Manchester City’nin eski yardımcı antrenörlerinden birisiydi ve ilk teknik adamlık tecrübesini Millonarios’ta yaşamaya başlıyordu. Takımın başında çıktığı 24 maçta 11G, 6B, 7M aldı ve sezon sonu görevinden ayrıldı. Ancak Osorio’nun altyapı takımına verdiği önem de tartışılmazdı. O dönem 15 yaşında olan Pedro Franco da Osorio’nun radarına girmişti. Pedro’nun 2011 yılındaki muhteşem performansının ardından bu oyuncuyu soruşturmaya başlayan kulüpler arasında M.City de vardı. Osorio ile iletişim kuruldu ve “gelecek vadeden bir oyuncu” cevabını aldılar. Ancak basına yansıyan resmi bir teklif olmadı…
Başarıları;
2011 Toulon Turnuvası (En Değerli Savunma Oyuncusu)
2011 Toulon Turnuvası (Şampiyonluk)
2011 U-20 Şampiyonası (Çeyrek Final) (Kolombiya U-20 MVP)
2011 Kolombiya Kupası Şampiyonluğu (1963’ten sonra ilk kez)
2012 Kolombiya Lig Şampiyonluğu (1988’den sonra ilk kez)
“Başarıları” bölümü de 22 yaşında bir oyuncu için hiç fena sayılmaz. Kendi yaş grubu ile Dünya Şampiyonluğu, Lig Şampiyonluğu ve Kupa şampiyonluğu… Üstüne üstlük “en değerli savunma oyuncusu” ödülü… Ki bu ödülü aldığı turnuvada (2011 Toulon Turnuvası) kendi kalesine gol atan tek oyuncu Franco’ydu. (4-1 kazandıkları Fildişi maçında skoru 4-1’e getiren gol) Yetmezmiş gibi finalde de penaltı kaçırdı ancak bunlara rağmen bu ödülü aldı. Bir de kendi kalesine gol atmayıp, finaldeki penaltıyı atsa “büyük bir ihtimalle” MVP olacaktı. Bu sebeplerden dolayı MVP’liği takım arkadaşı olan James Rodriguez’e kaptırdı…
Neden yazma gereği duydum ?
Bildiğiniz (veya şimdi öğrendiğiniz) gibi benim asıl işin Fransa Ligleri üzerine bahis yorumları yazmak. “Nereden çıktı bu Kolombiyalı futbolcunun analizi?” derseniz, size şu şekilde özet geçebilirim;
2011 Toulon ve 2011 U-20 Şampiyonası’nı Fransa U-20 takımı için yakından takip etmiştim. Fransa Ligi yazdığım için Mali, Senegal, Fildişi Sahilleri ve Kamerun gibi Fransa Ligi’nde görev alan genç takımları da sık sık izlemeye çalışırdım…
2011 Toulon Turnuvası’nda Fransa ve Fildişi Sahilleri iki ayrı grupta yer aldı ve sadece onların maçlarını izledim. Fransa iyi sonuçlar aldı ancak Fildişi 3 maçta 0 çekti. Portekiz, İtalya ve Kolombiya’ya yenildiler ancak en büyük farkı Kolombiya’dan yediler. Udineseli Muriel ve “yeni Monacolu” Rodriguez’in iyi oyunuyla Fildişi Sahilleri’ni 4-1 ile geçtiler. Franco o maçta kendi kalesine bir gol attı ancak şu an oldukça değerlenen Fildişi forvetleriyle boğuşarak, onları yıldırmasını bildi… O Kolombiya’yı sadece “bir kere” daha izledim; Final maçında… Fransa ve Kolombiya Bu maç beraberlikle sonuçlandı ve kupayı penaltılarla kazanan taraf Kolomiya oldu. Tarih 10 Haziran 2011’di…
30 Temmuz 2011’e gidelim; Ne tesadüftür; 2011 U-20 Şampiyonası’nda da Fransa ve Mali aynı gruba düşmüştü. “A Grubu maçlarını eksiksiz izlemek” için güzel bir sebep… Bu nedenle A Grubu’nun bir diğer takımı Kolombiya’yı da (3 maçta 9 puan toplayan lider takım) takip etme şansı yakaladım. Ve bu Kolombiya takımı Fransa’yı 4-1, Mali’yi de 2-0 ile geçerek muhteşem bir performans ortaya koymuştu… Yalan söylemeyeceğim; Eğer Kolombiya bu grupta olmasa izlemezdim ancak Fransa ve Mali maçlarından sonra hayran kaldığım için diğer maçlarını da kaçırmadım. TOP 16’da Kosta Rika’yı da yendiler (Pedro Franco’nun gol attığı bir maçtı) ve Çeyrek Final’e kaldılar. Artık tuttuğum bir takımdı Kolombiya… Ama Meksika’ya kaybedip, elendiler… Gerçi kaybetmeseler de bir sonraki rakip Brezilya olacaktı ve büyük ihtimalle o turda yine eleneceklerdi…
Kısacası Kolombiya U-20 ve Pedro Franco ile olan bağımın sebebi bu… Ardından Millonarios’un Sudamericana maçlarını da takip etme şansı yakaladım. Özellikle Palmeiras ve Gremio serilerinde Millonarios ve Franco’yu çok beğenmiştim. İç sahada muhteşem bir motivasyonla oynuyorlardı ve bu takımın ateşleyicilerinden başlıcası genç Pedro Franco’ydu… Deplasmanda 3-1 kaybettikleri Palmeiras’ı iç sahada 3-0 ile geçtiler… Yetmedi… Yine deplasmanda 1-0 yenildikleri Gremio’yu da evlerinde 3-1 yenerek tur atladılar… Bunlar çok büyük başarılar ! Çünkü Palmeiras ve Gremio, Millonarios’a oranla çok çok daha büyük, köklü ve kaliteli takımlardı… Millonarios’u izlediğim en önemli 4 maçı da bunlar olarak özetleyebilirim…
Kolombiya’nın gediklisi olmasam da, sizleri aydınlatabilecek kadar veriye sahip olduğumu tahmin ettiğim için bu satırları karalamak istedim. Kolombiya U-20 ve Millonarios’tan tanıdığım Pedro Franco profilini de kısaca özetledim. Umarım Beşiktaş’a, daha da önemlisi “Türk futbolundaki zihniyete” katkı sağlayan bir transfer olur. Çünkü isimlerden ziyade, projeye ihtiyaç duyan bir futbol ülkesiyiz. Sayın Zeki Önder Özen’i bu transfer dolayısıyla kutlar ve en içten duygularımla teşekkürü borç bilirim.
Yazı bir siteden alıntıdır oyuncuyu takip etmiş bir arkadas belli bize yararlı bir transfer olacak bazı arkadasların aklında soru isaretleri olabilir bunu okuduktan sonra sorun kalmayacaktır diye düsünüyorum :)
footballer33
02.Temmuz.2013, 18:11
Tolga'nın BJK'ye 3 milyon avroya transfer olacağının sorulması üzerine Trabzon asbaşkanı Çakıroğlu: "Bu parayı şaka olarak kabul edebilirim"
:D Sanırım Tolga falan hikaye :D
Tolga'nın hikaye falan olduğuna inanmıyorum. Futbolcu da, Beşiktaş'ı istiyor çünkü ve Trabzon'a 3 as takım seviyesinde kaleci fazla. 3 milyon eurodan da fazla verilmemeli.
Bu arada:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Profesyonel Futbol Takımı oyuncularımızdan Alan McGregor 1.500.000 İngiliz Sterlini karşılığında Hull City takımına transfer edilmiştir.
Ayrıca Şirketimiz tarafından sözleşme fesih bedeli olarak Oyuncunun kendisine 346.000 Avro ödenecektir.
Hayırlı olsun.
pele96
02.Temmuz.2013, 18:35
Tolga'nın hikaye falan olduğuna inanmıyorum. Futbolcu da, Beşiktaş'ı istiyor çünkü ve Trabzon'a 3 as takım seviyesinde kaleci fazla. 3 milyon eurodan da fazla verilmemeli.
Bu arada:
Profesyonel Futbol Takımı oyuncularımızdan Alan McGregor 1.500.000 İngiliz Sterlini karşılığında Hull City takımına transfer edilmiştir.
Ayrıca Şirketimiz tarafından sözleşme fesih bedeli olarak Oyuncunun kendisine 346.000 Avro ödenecektir.
Hayırlı olsun.
Bu transfer biteli çok olmadı mı ?
footballer33
02.Temmuz.2013, 18:38
Bu transfer biteli çok olmadı mı ?
Transfer biteli çok oldu; ama resmiyet kazanmamıştı. Nihayet, borsaya da bildirildi.
anil luque
02.Temmuz.2013, 18:57
Sezer Öztürk transferi gerçekleşirse bütün bu iyi olayları bir kenara koyar , emeği geçenlere söverim. Bıkmadık rakipte ilk 11'e zor giren adamları takıma doldurmaya. Çok matah bir adam olsa Fenerbahçe inatla orta sahaya transfer yapmaz da biraz şans verir.
İnşallah alınmaz.
titates1
02.Temmuz.2013, 19:06
Tolga o kadar açıklama yapıyor , sadece Fenerbahçe mi ceza almış ? madem inanıyor , nasıl Beşiktaş'ı istiyor , karaktersizmiş demekki.
AurelienChedjou
02.Temmuz.2013, 20:00
Bu arada:
Hayırlı olsun.
Bekleyip görelim böyle bir haber var Sporx kaynaklı.
sui generis
02.Temmuz.2013, 20:10
Oyuncu satılmış bonservis alınmış. Bir de üstüne oyuncuya sözleşmeyi fesih bedeli ödenmiş. Nasıl iş anlamadım :)
Ralph
02.Temmuz.2013, 20:12
Oyuncu satılmış bonservis alınmış. Bir de üstüne oyuncuya sözleşmeyi fesih bedeli ödenmiş. Nasıl iş anlamadım :)
Bunu bende anlamadım
TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Temmuz.2013, 20:16
ingiliz klubu mcgregora daha dusuk maas teklif etmistir. bjk aradaki farki oderse ayrilirim sarti koyduysa eger bu tutari odemek zorunda kalmis olabilir. FM oyununda da bu tip transferler oluyor, benim basima geldi (:
Ralph
02.Temmuz.2013, 20:29
ingiliz klubu mcgregora daha dusuk maas teklif etmistir. bjk aradaki farki oderse ayrilirim sarti koyduysa eger bu tutari odemek zorunda kalmis olabilir. FM oyununda da bu tip transferler oluyor, benim basima geldi (:
Ama maaşla ilgili demiyorki, "fesih bedeli" diyor.
Bulstrap87
02.Temmuz.2013, 20:42
eski kalan maas borcları olabilir bu fesih bedeli dedikleri sey?
Bordo61Mavi
02.Temmuz.2013, 20:43
Tolga o kadar açıklama yapıyor , sadece Fenerbahçe mi ceza almış ? madem inanıyor , nasıl Beşiktaş'ı istiyor , karaktersizmiş demekki.
Karakterini tartisilacak en son insanlardan biridir Tolga.
http://rsm.haber365.com/N/1325583755_37_tolga-zengin-8.jpg
Suanki yoneticiler temiz.
Bide Tolga Besiktasi degil Carsi'yi secti
http://www.medyafaresi.com/f1/1fd_d201f.jpg
Hem Kazima olan sevgisinden dolayi bide annesinin hasta oldugu surecte Carsi'nin destegi yuzunden.
Ralph
02.Temmuz.2013, 23:57
Adebayor ciddi ciddi geliyor sanırım.
Bu arada Ersan Gülüm'ü Malaga istiyor.
http://img824.imageshack.us/img824/1845/s5p.png (http://img824.imageshack.us/i/s5p.png/)
pele96
03.Temmuz.2013, 00:07
16M transfer bütçesi Adebayoru bitirmek için yeterli sol bek'e de gerek yok Türkiye'nin en iyi sol beki bizde zaten.
anil luque
03.Temmuz.2013, 02:26
Ismaili kastediyorsan eski performansini yakalayamaz gorusundeyim ben.
Ralph
03.Temmuz.2013, 03:20
Sağ ve sol bek şart. Her sene var var var diye çıkıyoruz sezona ama yok yok yok :)
manager725
03.Temmuz.2013, 11:52
Türkiye'nin en iyi Türk Sol Bek'i gerçekten bizde: İsmail Köybaşı. Eski performansını yakalar ama bu epey zaman alır. Bu yabancı kuralı ile devam edilecekse İsmail sabırla oynatılmalı diyorum. Sağ bek konusunda Önder Özen de çok rahat fakat bu rahatlığı çözemedim. Veysel Sarı gelse orijin sağ bek değil, Serdar Kurtuluş Beşiktaş'ta oynamış ve dikiş tutturamamış bir oyuncu yani küçük takımın büyük oyuncusu ne yapayım ben o oyuncuyu. Başka gündemde isim yok zaten. Hilbert'e 1.3 Milyon Avro verilmediyse bana göre 700.000 Avro gibi bir ücrete sağ bek bölgesine de oyuncu bulunmalı (genç). Bir de onun bonservisi var tabi. Yani demem o ki sol Bek'ten önce sağ Bek'e önem verilmeli.
davidvilla
03.Temmuz.2013, 11:59
he bu arada Kranjar ismi geçiyor Bilic cok istiyormuş.
Yalnız şunu belirteyim Kranjar babasının torpiliyle buralar kadar gelmiş bir oyuncu benim görüşümce.
Hırvatistan ve Totenham gibi takımlarda nasıl oynadıgı yüzlerce kez kendime sordum.
Belki de benim göremediğim bir şey var neden olmasın.
Bence kesinlikle yararlı olamayacaktır şimdiden söylemek istedim.
Yönetimin dikkatli olması lazım.
pele96
03.Temmuz.2013, 12:33
Ben önceliğin kaleci sonra sağ bek sonra forvet sonra sol bek olduğunu hatta sol beke gerek yok.Gökhan , İsmail , Emre yeterli o bölge için İsmail 5-6 maç içinde toplayacaktır kendini.Kaleye kesin bir takviye şart.Cenk'in yediği saçma sapan gollere izin verilmemeli.Forvette Almeida giderse Dentinho'yu bilmiyoruz açıkcası ne eder ne yapar Adebayor ve Eneramo isimleri geçiyor Eneramo gelmez umarım.
Cengo
03.Temmuz.2013, 12:58
eski kalan maas borcları olabilir bu fesih bedeli dedikleri sey?
Transferden pay almış gibi gözüküyor.
Bulstrap87
03.Temmuz.2013, 17:32
Ben önceliğin kaleci sonra sağ bek sonra forvet sonra sol bek olduğunu hatta sol beke gerek yok.Gökhan , İsmail , Emre yeterli o bölge için İsmail 5-6 maç içinde toplayacaktır kendini.Kaleye kesin bir takviye şart.Cenk'in yediği saçma sapan gollere izin verilmemeli.Forvette Almeida giderse Dentinho'yu bilmiyoruz açıkcası ne eder ne yapar Adebayor ve Eneramo isimleri geçiyor Eneramo gelmez umarım.
kesinlikle transferde önceligimiz kaleci ve defansif bir ortasaha olmalı bunlar sart..
uAburak89
03.Temmuz.2013, 19:04
Veli Kavlak + 2 milyon euro karşılığından Tolga Zengin transferi bitmiş deniyor.
pele96
03.Temmuz.2013, 19:16
Veli Kavlak + 2 milyon euro karşılığından Tolga Zengin transferi bitmiş deniyor.
Veli'den de kurtulmuş oluruz.
Bordo61Mavi
03.Temmuz.2013, 19:22
Veli'yi bi benmi begeniyorum :)
pele96
03.Temmuz.2013, 19:38
Veli'yi bi benmi begeniyorum :)
Sadece koşuyor ve saçma sapan şutlar atıyor.Azmi ve çalışkanlığı iyi ama sadece bunlarla büyük takımda oynayamaz kanaatındeyim.
Ralph
03.Temmuz.2013, 19:57
Veli bence Türkiye şartlarında en iyi alternatif yedeklerden biri olabilir. Veli'yi vermek yerine biraz daha para verilebilir.
ozan42
03.Temmuz.2013, 20:32
pele96 nickli arkadaşa katılıyorum saha içerisinde sadece koşuyor başka yaptığı birşey yok zaten her önü boş olduğunda o saçma sutlarıda atakları mafediyor.Neyseki son hafta muradına erdi gol attı ama neyseki şanslıyız son haftaydı yoksa gene şutlarına devam edecekti.
Ralph
03.Temmuz.2013, 20:49
pele96 nickli arkadaşa katılıyorum saha içerisinde sadece koşuyor başka yaptığı birşey yok zaten her önü boş olduğunda o saçma sutlarıda atakları mafediyor.Neyseki son hafta muradına erdi gol attı ama neyseki şanslıyız son haftaydı yoksa gene şutlarına devam edecekti.
3-4 şutu dışında ben Veli'nin saçmasapan şutunu hatırlamıyorum. Bir ligin başında vardı böyle uzaktan atma çabası, bir de ligin sonlarına doğru birkaç denemesi oldu ve biri de gol oldu.
Söylediğim gibi Veli, çalışkanlığı ile iyi bir yedektir. Kalmasını isterim.
footballer33
03.Temmuz.2013, 22:08
Ne yani, gidiyor mu şimdi 'Yerli Gattuso'muz?! http://forum.forzabesiktas.com/images/smilies/icon_surprised.gif
http://www.spothaber.com/files/news/thumb/c10504898f.jpg
pele96
03.Temmuz.2013, 22:59
3-4 şutu dışında ben Veli'nin saçmasapan şutunu hatırlamıyorum. Bir ligin başında vardı böyle uzaktan atma çabası, bir de ligin sonlarına doğru birkaç denemesi oldu ve biri de gol oldu.
Söylediğim gibi Veli, çalışkanlığı ile iyi bir yedektir. Kalmasını isterim.
Veli'yi gördüğüm her maç vardı o şutlardan. Anadolu klüpleri için iyi bir oyuncu ama bize daha yeteneklileri lazım bize.
manager725
03.Temmuz.2013, 23:10
Yeni sezon hazırlıkları için Almanya'da bulunan Beşiktaş, kampın üçüncü gününü akşam saatlerinde yaptığı antrenman ile tamamladı. Antrenman sırasında basın mensupları ile sohbet eden yönetim kurulu üyesi Ahmet Kavalcı, Trabzonsporlu kaleci Tolga Zengin'den vazgeçme aşamasına geldiklerini söyledi.Kavalcı, Trabzonspor'un bonservis bedelinde istediği yüksek rakamda indirim yapmadığını ve bizzat Başkan Orman'ın bu transferi askıya aldığını ifade etti.
Ralph
03.Temmuz.2013, 23:17
Veli'yi gördüğüm her maç vardı o şutlardan. Anadolu klüpleri için iyi bir oyuncu ama bize daha yeteneklileri lazım bize.
Ben bu sene Beşiktaş'ın her maçını izledim. 1 maç kaçırdım sanırım oda TS maçıydı.
Hangimiz yanılıyor? Kaç maç izledin :) Bana biraz abartıyorsun gibi geliyor sanki.
footballer33
03.Temmuz.2013, 23:22
Yeni sezon hazırlıkları için Almanya'da bulunan Beşiktaş, kampın üçüncü gününü akşam saatlerinde yaptığı antrenman ile tamamladı. Antrenman sırasında basın mensupları ile sohbet eden yönetim kurulu üyesi Ahmet Kavalcı, Trabzonsporlu kaleci Tolga Zengin'den vazgeçme aşamasına geldiklerini söyledi.Kavalcı, Trabzonspor'un bonservis bedelinde istediği yüksek rakamda indirim yapmadığını ve bizzat Başkan Orman'ın bu transferi askıya aldığını ifade etti.
Bunun kaynağı nedir? Bugün de her yerde, twitlerde vs. Tolga Beşiktaş'ta yazıyorlardı. Yalnız istenen miktarlar ve +1 oyuncu çok bence. 3 milyon euro + Veli fazla yani. Veli + Holosko ya da 3 milyon euro isteseler daha makul olabilirdi. Abartmaya gerek yok bu kadar.
LaigLeNoiR
04.Temmuz.2013, 00:15
Veli + 2 milyon euro çok para. Veli orta saha sıkıntısı çektiğimiz bu dönemde bizim takımda sırıtmadan oynadı. Hem de Ernst gibi bir oyuncudan sonra o bölgede bence gayet de iyiydi. Başlarda ben de hiç beğenmiyordum ancak takıma çok faydalı. O yüzden ben sevindim, bu şekilde alınacaksa Tolga eğer...
Namzet
04.Temmuz.2013, 00:24
Tolga Zengin yerine yabancı ancak iyi bir kaleci bulunmalı Tolga Beşiktaşın kalecisi olamaz
pele96
04.Temmuz.2013, 00:27
Ben bu sene Beşiktaş'ın her maçını izledim. 1 maç kaçırdım sanırım oda TS maçıydı.
Hangimiz yanılıyor? Kaç maç izledin :) Bana biraz abartıyorsun gibi geliyor sanki.
Full maç izlemektense yakaladığım bütün özetleri izledim haftaiçi , haftasonu erken kalktığım için geceleri erken yatıyorum ama özetlerde gördüm ki önü boş olduğu her posizyon düşünmeden vuruyor
Ralph
04.Temmuz.2013, 00:46
Full maç izlemektense yakaladığım bütün özetleri izledim haftaiçi , haftasonu erken kalktığım için geceleri erken yatıyorum ama özetlerde gördüm ki önü boş olduğu her posizyon düşünmeden vuruyor
Özet izleyerek bir oyuncu değerlendirmek çok yanlış olur. Ben Veli sempatizanı biri değilim ama bir çok maçta ortasahada sahanın gizli kahramanı oldu. Ama yetersiz mi? Evet.
Ralph
04.Temmuz.2013, 00:46
Tolga Zengin yerine yabancı ancak iyi bir kaleci bulunmalı Tolga Beşiktaşın kalecisi olamaz
Tolga eğer Beşiktaş'ın kalecisi olamayacaksa bıraksın futbolu yahu :) Olurmu öyle şey. Fıstık gibi kaleci.
Mamadou
04.Temmuz.2013, 04:30
Yıldırım Demirören devri bitti. Bir tek kaleci Tolga kalmış gibi Trabzon fazlasını koparmaya çalışıyor. Fatih'in sözleşmesinde ikinci kaleci olma şartı var. Bakalım üç kaleciyi ne yapacaklar.
Bordo61Mavi
04.Temmuz.2013, 05:27
TOLGA
Tolga'nin tek elestirecegim yani kaleci vuruslari olur, gerisi Besiktasin kalesini laiki ile korur.
Bulstrap87
04.Temmuz.2013, 09:44
tolga olacak insallah :)
veliyi vermek bencede yanlıs olur ortasahada kndini hırpalayan baska oyuncumuz yok.
holosko + para verelim tolga icin :D
manager725
04.Temmuz.2013, 12:25
Sakarya’da düzenlenen Türkiye U19 Şampiyonası’nda şampiyon olan Yıldızgücü’nün dikkat çeken 1995 doğumlu kalecisi Kaan Kavurkacı, Beşiktaş’ın alt yapısına transfer oldu. Manisa’da ve Sakarya’da Beşiktaş tarafından takip edilen kırmızı-siyahlı ekibin 18 yaşındaki kalecisi, Beşiktaş alt yapısında çalışmalara başlayacak.
Fikret Orman başkanlığındaki futbol ekibi eğer böyle devam ederse Türkiye'ye farklı bir anlayışı kazandıracaklar. Ne diyelim tanımıyoruz ama scout ekibine güven tam. Hayırlı olsun.
Ralph
04.Temmuz.2013, 17:27
http://img14.imageshack.us/img14/9692/dpp6.png (http://img14.imageshack.us/i/dpp6.png/)
AurelienChedjou
04.Temmuz.2013, 17:35
Sezer hayırlı olsun Beşiktaş'a yedek olarak iyi olabilir ama gerek yoktu bence 1.5 Mn € vermeye.
anil luque
04.Temmuz.2013, 17:40
Acilen bir yalanlama bekliyorum.
pele96
04.Temmuz.2013, 18:11
Bence AMC mevkisine iyi bir alternatif oldu .
Transfer (Cenk)
Transfer-Sivok (Toraman)-Franco(Ersan)-İsmail(Gökhan)
Oğuzhan ( Necip ) - Fernandes ( Veli )
GökhanT(Holosko) - Sezer( Muhammed ) - Olcay ( Dentinho )
Mustafa Pektemek ( Almeida )
Alternatifli sağlam bir kadromuz oluşuyor.Fernandesi öne alıp Necip'i de koyabiliriz Sezer-Necip formlarına göre.
Ralph
04.Temmuz.2013, 18:18
Muhammed'i sayıyormusunuz hala? :) Ben umudumu kestim açıkçası. Bari satalım da çocuk iki üç maç yüzü görsün başka takımda.
Bulstrap87
04.Temmuz.2013, 18:19
sezer cok iyi oldu bizim icin ofansif anlamda alternatif olur gecen sene yedek yoktu takımda bu sene alternatif bir kadro kuruyorlar.
simdi bir tolga kaldı bir defansif ortasaha ve sag bek..
pele96
04.Temmuz.2013, 18:25
Muhammed'i sayıyormusunuz hala? :) Ben umudumu kestim açıkçası. Bari satalım da çocuk iki üç maç yüzü görsün başka takımda.
Oynamayacağını biliyoruz da
İnsan bekliyor işte :D
Güzel caps olurmuş :D
AurelienChedjou
04.Temmuz.2013, 18:42
sezer cok iyi oldu bizim icin ofansif anlamda alternatif olur gecen sene yedek yoktu takımda bu sene alternatif bir kadro kuruyorlar.
simdi bir tolga kaldı bir defansif ortasaha ve sag bek..
Tolga gelmiyor sanırım dünün haberi ;
http://www.sabah.com.tr/Spor/Futbol/2013/07/03/besiktas-tolga-zenginden-vazgeciyor
Birçok kaynakta var ancak şuan sadece Sabah'ta bulabildim.
pele96
04.Temmuz.2013, 18:55
Tolga gelmezse Sinan'ı almalıyız başka elle tutulur Türk kaleci yok.
manager725
04.Temmuz.2013, 18:58
Tolga gelmezse Sinan'ı almalıyız başka elle tutulur Türk kaleci yok.
Ha Cenk ha Sinan ha Cenk Güvenç. Ne anladım ben bu işten? Üçü de yetersiz, yetersizzzzzzz!Adam gibi yabancı bir kaleci alalım. O kadar araştırılıyor da bir kaleci bulunamadı mı hala?
not: Sezer haberine hemen atlatmayalım muhtemelen yalan haber...
mustinho03
04.Temmuz.2013, 19:17
Bence muhammed gibi bir yetenek yillar önce barcada neden kalmadim diyordur.bizim sorunumuz bu bir kac yetenekli oyuncu cikiyor elin avrupalisi 16-17 yasinda sans vermeye basliyor biz napiyoruz paf takimda 20 yasina kadar bekletiyoruz sonra oynatirsak oynatiyoruz.sen bu oyunculari 16-17 yasinda a takimina adapte olmasi icin sans vermezsen bu cocuk kac yasinda kendini gelistirecek..!?
Bordo61Mavi
04.Temmuz.2013, 19:44
Tolga icin 2'yi yeterli bulan, Sezere 1.5 verebiliyor. Enteresan
pele96
04.Temmuz.2013, 20:41
Tolga icin 2'yi yeterli bulan, Sezere 1.5 verebiliyor. Enteresan
2 değil 3 :D
ozan42
04.Temmuz.2013, 20:53
Tolga gelmek istemiyorsa trabzonspor yönetimi inat yapıyor zaten 2 tane en iyi türk kaleci sizde birini satın yani olmaz mı.O adamlardan hiç biri yedek klübesini hak etmiyor, yedek klübesinden 2 siden birini görsem yazık derim.
Bordo61Mavi
04.Temmuz.2013, 20:58
Degeri ile satilsin isteniyor, inadin ayri sebebide Sadri Senerin biraktigi ekonomik durum. UEFA kriterlerine yerine getirmek icin 1 ayda bi ton para odendi
europeanconquer
04.Temmuz.2013, 21:12
Şahsen ben olsam Tolga'ya en az 3-4 isterdim,malum 30 yaşında kaleci minimum 5 sene üst düzey oynar hatta kendine iyi bakarsa 40 ı bile zorlar,geçer.
manager725
05.Temmuz.2013, 13:16
Beşiktaş, Ömer Şişmanoğlu transferi için Medical Park Antalyaspor Kulubü ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş.’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen açıklama şöyle:
“Futbolcu Ömer Şişmanoğlu’nun transferi için kulubü ile görüşmelere başlanmıştır.”
not: Ömer 30 maçta 14 gol atmış sonradan giren bir oyuncu için gayet iyi bir rakam.
son dakika:
"Futbolcumuz Sezer Öztürk’ün Beşiktaş JK’ye transferine dair bazı medya kaynaklarında bir takım haberler yer almaktadır.
Konuyla ilgili olarak Beşiktaş JK ile bir görüşme gerçekleşmiş olmakla beraber, herhangi bir anlaşmaya varılmadığını yatırımcılarımızın bilgisine sunarız."
Fenerbahçe Futbol A.Ş.
ben demiştim yalandır diye...
anil luque
05.Temmuz.2013, 14:16
Adebayor ile prensipte anlaşıldığı , Hugo'nun durumunun beklendiği söyleniyor.
ForCimbom
05.Temmuz.2013, 17:14
tolganın handling -2 falan olmalı bence :)
pele96
05.Temmuz.2013, 17:44
Adebayor ile prensipte anlaşıldığı , Hugo'nun durumunun beklendiği söyleniyor.
Adebayor Almeida'dan 2gömlek üstte oyuncu beklenmeden alınmalı Almeida'ya her türlü alıcı çıkar
pele96
05.Temmuz.2013, 18:20
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/90353/bilicten-adebayor-yorumu Adebayordan ümidi kestim açıkcası . Almeida kaldığına göre forvete gerek yok. Defansif Ortasaha Kaleci ve sağ bek'e yoğunlaşmalıyız.
europeanconquer
05.Temmuz.2013, 19:57
Hayırlı olsun diyelim artık :)
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=294748
uAburak89
05.Temmuz.2013, 20:44
Futbolcu Ömer Şişmanoğlu'nun transferi için Antalya Spor Kulubü ile 1.650.000 avro Fesih tazminatı ödenmesi konusunda anlaşmaya varılmıştır.
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=294752
manager725
05.Temmuz.2013, 21:21
Ömer tamam da Sezer'e gerek yoktu bana göre.
ozan42
05.Temmuz.2013, 21:38
Bence kesinlikle gerek vardı, geçen sene yedek klübesinin hali neydi öyle yahu neyse bari alternatif oyuncu oldu kimbilir belkide performansı ile 11'in vazgeçilmesi olur ben Sezerin futbolunu beğeniyorum.
uAburak89
05.Temmuz.2013, 21:47
Yedek olduğu için Fenerbahçe'de sorun çıkaran Sezer Öztürk ki kendi çapında haklı, yine yedek kalacağı Beşiktaş'a geliyor. Beşiktaş'ın istemesi kadar Sezer'in istemesi de ilginç.
footballer33
05.Temmuz.2013, 22:58
BASKETBOLDA TRANSFER:| ERBİL CAN MAXİM - BERKAY ÜÇLÜSÜ BEŞİKTAŞ''TA
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, Fenerbahçe Ülker’den üç genç oyuncuyu kadrosuna kattı.
Erbil Eroğlu, Can Maxim Mutaf ve Berkay Candan önümüzdeki sezon Beşiktaş forması giyecek.
Futbolda Sezer Öztürk’ün Beşiktaş’a transferiyle birlikte ödenen 1.5 milyon euro’nun içinde bu üç ismin transfer ücreti de var. Oyuncuların bonservis durumları görüşülüyor. Genç oyuncular için hayırlı olsun.
Kaynak: basketgundemi.blogspot.com
-----------------------------------------------------------------------------------------
Böyle bir haber var. Doğruysa maliyet için bir şey söyleyemem; fakat transferin gerekliliği tartışılır. Açıkçası ben istemezdim Sezer'i almamızı. Oraya değil de, defansif bölgeye bir adam şart, öncelikle onu halletmek lazım artık.
Ömer Şişmanoğlu transferini de olumlu karşılıyorum. Almeida giderse, iyi bir yabancı forvet ve Pektemekle birlikte gol sorununa çare bulabiliriz. Ömer, Beşiktaş'ın nöbetçi golcüsü olacak gibi bir his var içimde. Hayırlı olsun. :)
Cengo
06.Temmuz.2013, 02:52
Sezer Öztürk transferi bitmedi. Fenerbahçe 3 Milyon Euro istiyor, Beşiktaş 1.5 Milyon Euro veriyor.
Escochae
06.Temmuz.2013, 03:46
Sezer Öztürk transferi bitmedi. Fenerbahçe 3 Milyon Euro istiyor, Beşiktaş 1.5 Milyon Euro veriyor.
Sezer Öztürk yazınca konuda bende şaşırdım açıkcası bu kadar kolay nasıl anlaşıldı diye.
Ayrıca 3 gibi bir rakama satarsak bizim adımıza muhteşem olur.
footballer33
06.Temmuz.2013, 13:13
Sezer Öztürk'e verilecek 3 milyon euroya acırım. Haber doğrudur inşallah da, bizimkiler rakamı çok bulup vazgeçerler bu transferden.
Bu arada, 3 milyon euro haberinin kaynağı nedir?
Ralph
06.Temmuz.2013, 14:44
O adama 3 milyon Euro verirsek yemin ediyorum bu yönetime ne forma parası kazandırırım ne bişey yaparım kendi adıma. BJK sakızı olsa yine almam.
LaigLeNoiR
06.Temmuz.2013, 18:30
Madem herkes rahatsiz oldu başligi degistirelim.
C h A o S
06.Temmuz.2013, 19:29
Ntvspor:
Beşiktaş transferde hız kesmiyor. 5 futbolcuyla sözleşme imzalayan Siyah-Beyazlılar, Gaziantepspor'dan Serdar Kurtuluş ve Sivasspor'dan ayrılan Enaramo ile imza aşamasına geldi.
Ronaldinho'dan Sezer'e,Adebayor'dan Eneramo'ya.Eneramo felan büyük takım topçusu değil.Hele birde Almeida satılıp Eneramo gelicekse Beşiktaş taraftarı ne yapsa yeridir.
Serdar Kurtuluş ise yerinde hamle.
Bordo61Mavi
06.Temmuz.2013, 21:03
1.5a neyse demistim ama Sezere 3 verilirse Tolgaya en az 5 istenir :D
Mamadou
06.Temmuz.2013, 23:00
Sezer alınabilir ama 3 değil, 1.5 milyona. O adama 3 fazla. Ayrıca Adebayor'un bize geleceğini hiç sanmıyorum. Adebayor isminin basında devamlı yer alması yönetim kaynaklı olabilir. Almeida satılır, Adebayor transfer edilmez ve Eneramo transfer edilirse o iş öyle olmaz. Forvet transferi bize en gerekli transferlerden biri. Eneramo'yu alacağına Niang'ı bir yıl daha tutabilirdin veya en kötü Elmander'i Galatasaray'dan al. Doğrusu geçen sezon yapılan transferler kötüydü. Bu transfer sezonunda şimdiye kadar alınan oyunculardan gelecek için ümitli olabiliriz. Ama alınan oyuncuların hiç biride direk oynayacak oyuncular değil. Serdar Kurtuluş'u sağ bek için alıyorsan o zaman Hilbert'i gözden çıkartmayacaksın. Serdar Kurtuluş bir sağ bek transferi için heyecan vermiyor. Yerli olması hiç bir şeyi değiştirmez. Sezon öncesi belirlenen bütçeye göre 3,4 en az 2,3 tane direk takıma etki yapacak oyuncu alınabilirdi ama daha Tolga'yı bile kaleye alamadık. Eğer isimler böyle olacaksa geçen sezon ki kadro korunsa bundan daha iyi. Mc Gregor'un, Hilbert'in, Almeida'nın gitmesine hiç gerek yoktu böyle olacak ise.
Senin gözden çıkarttığın oyuncuların yerine alacağın oyuncular daha iyi değilse yüz kere denesen olmaz. Sonunda döküntü olarak elinde patlar.
Edit: Tolga transfer edilmiş. İşte böyle direk oynayacak oyuncu transferi lazım birazda. İnşallah darısı ön libero ve forvet transferine.
Facx
06.Temmuz.2013, 23:02
NTV Spor
SON DAKİKA... TOLGA BEŞİKTAŞ'TA | Beşiktaş, Trabzonspor'dan Tolga Zengin'i renklerine bağladı. www.ntvspor.net
2.75 m € muş eğer öyleyse Trabzon net ucuza satmış
europeanconquer
06.Temmuz.2013, 23:07
Çok ucuza alınmış,hayırlı olsun.
pele96
06.Temmuz.2013, 23:08
3e şaka diyen başkan 2.75e satmaz bence :D
himone
06.Temmuz.2013, 23:37
Beşiktaş çok ucuza kapatmış, ben en azından 4-5 civarı bir rakam olur diyodum. Beşiktaş çok iyi transferler yapıyor, şöyle bir yönetim ve teknik ekip bize de lazım.
Escochae
06.Temmuz.2013, 23:48
Tolgayı bedavaya almışlar resmen. Helal olsun ne diyelim
Trabzonspor
07.Temmuz.2013, 01:13
Bu paraya Tolga'yı sattılar yazık olmuş demektir. Yerli oyuncunun kıymetli olduğu bir ortamda bu paraya oyuncu satılmaz.
TeNaciOUS MidFieLdeR
07.Temmuz.2013, 01:23
burak yilmaz 4M avroya satildi, tolga icin bu rakam normal. fazla bile kiyas yapinca...
Mamadou
07.Temmuz.2013, 01:45
Böyle bir anlaşma olmadığını yazanlar var. Haber 1903 müdürü Murat Özen mesela Tolga Zengin ile konuşmuş. Kendisine henüz bir anlaşma olmadığını söylemiş.
Trabzonspor
07.Temmuz.2013, 01:49
burak yilmaz 4M avroya satildi, tolga icin bu rakam normal. fazla bile kiyas yapinca...
Burak Yılmaz 5 Milyon + sonraki satıştan %25 ile satıldı ama o serbest kalır maddesi olduğu için gitti. o durumla bu farklı abi. Yoksa bu kadar ucuza gitmezdi. Tolga ülkemizdeki en iyi 3 yerli kaleciden birisi ve 2.75 m çok az.
Bordo61Mavi
07.Temmuz.2013, 02:07
2.75 + Veli diyorlar. Tolga alacaklarindan feragat etmis
Veli yokmus galiba :D twitterin her dedigini yazmamayi ogrenemiyecegim
anil luque
07.Temmuz.2013, 11:55
Henuz kesin bir anlasma yok ortada.
Sezer de oyle veya boyle iptal olsa cok temiz olacak.
byariff
07.Temmuz.2013, 13:10
SON DAKİKA: Beşiktaş, Michael Eneramo ile anlaşma sağladı. (Lig TV)
Namzet
07.Temmuz.2013, 13:21
Enaramo iyi oyuncudur ama doğru transfer midir sezon içinde görecez;hayırlı olsun
LaigLeNoiR
07.Temmuz.2013, 16:26
Fenerdeki Webo etkisi yapsa yeter fazlasini beklemek yanlis olur.
Yavuz12
07.Temmuz.2013, 16:59
Beşiktaş mükemmel transferler yapıyor. Önder Özen ve Fikret Orman'ı tebrik etmek gerek :)
Mamadou
07.Temmuz.2013, 23:15
Almeida belli oldu satılacak. Eneramo alındığına göre elde üç forvet var. Eneramo, Pektemek, Şişmanoğlu. Hangisi 1.sınıf forvet. Bir tek Pektemek'i ayırıyorum oda sakatlıktan sonra yavaş yavaş toparlıyor. Eneramo Sivasspor'un forveti olabilir ama Beşiktaş'ın forveti olamaz. Şahsen şimdiye kadar yapılan transferler hayal kırıklığı. Şu ana kadar alınan isimlerden hiç biri alıp direk oynatabileceğin oyuncular değil ki. Alınan oyuncular 1,2 yıl sonra olur ama sabretmek gerek. Kaleci, sağ bek, duruma göre stoper ve sağ açık, sol bek, ön libero ve forvet transferleri daha ortada yok. Üstüne Sezer'i alıp kadroyu şişiriyoruz. Oğuzhan ve Fernandes sakatlık geçirmedikçe Sezer forma falan giyemez. Hilbert ile anlaşmadılar bakalım yerine kim alınacak. Gidipte Serdar Kurtuluş'u falan alacaklarsa Hilbert'i 100 kere isterim daha iyi.
HeracLes
08.Temmuz.2013, 01:15
Almeida belli oldu satılacak. Eneramo alındığına göre elde üç forvet var. Eneramo, Pektemek, Şişmanoğlu. Hangisi 1.sınıf forvet.
Kaleci, sağ bek, duruma göre stoper ve sağ açık, sol bek, ön libero ve forvet transferleri daha ortada yok.
Dostum şu iki cümlende ciddi olmadığını ümit ediyorum. Almeida satılacak mı bilmiyorum ama Pektemek ile birlikte geçen sezonun yarısını sakat geçirdiler. Sen 3 forvet yeter diyorsun. Elde kesinlikle 4 forvet olmalı. Eneramo'yla birlikte gayet iyi forvet hattı. Uefa kararına ve Almeida'nın durumuna göre farklı bir tercih yapılabilir.
Alttaki cümlende de Önder Özen'den 7 tane oyuncu transfer etmesini mi bekliyorsun ? Ben 4, maksimum 5 transfer bekliyorum. Bir kere kaleci, sağ bek, forvet transferleri gayet ortada, sağır sultan duydu. Tolga, Serdar ve Eneramo'nun 1-2 güne biteceğini düşünüyorum. Önder Özen'in yaptığı açıklamalarda eğer Bilic'in istediği tarzda yabancı bir orta saha alırlarsa sol bek için farklı bir şey düşündüğünü söylemişti.
Bu arada Sezer ve Eneramo transferleriyle ilgili bir yere şöyle bir yorum atmıştım. Bu transferlere olumsuz bakmıyorum. Bu da benim bakış açım;
"Eneramo ve Sezer isimlerine takılmayın. Yedek kulübesine ekstra seçenek geldi diye düşünün. Forvet yokluğundan Ali Kuçik'i, Sinan'ı oynattığımızı hatırlayın. Tabiki bu isimler de oynayacak da öyle hazırlıksız değil, çat diye ilk 11 başlatmayacaksın. Yavaş yavaş 2. yarı alırsın, kiralarsın, tecrübe edinir. Eneramo Almeida, Ömer, Mustafa'dan sonraki 4. forvet. Gerçekten de 4. forvete ihtiyaç vardı ben Cenk Tosun'un gelmesini istiyordum ama Eneramo gerçekten çok güçlü bir oyuncu, fiziği acayip. Çok iyi bir yedek olacaktır. Sezer de yedek kulübesine bence güç kattı. Eskişehir'de iken birçok kişi onu çok beğeniyordu. Geçen yıl Fenerbahçe'de hem sakattı hem de forma şansı bulamadı. Ama oynadığı birkaç maçta maçın en iyisi olduğunu söylemek istiyorum, isterseniz araştırın. Az oynadı ama öz oynadı. Bu iki isim de kadro derinliği için yapılmış transferler. Sakatlıklar artık başımızı ağrıtamayacak."
Bordo61Mavi
08.Temmuz.2013, 05:30
Setene gore Fikret Orman 2.5milyondan 1 kurus daha yukari cikmazmis Tolga icin.
Mamadou
08.Temmuz.2013, 12:55
Dostum şu iki cümlende ciddi olmadığını ümit ediyorum. Almeida satılacak mı bilmiyorum ama Pektemek ile birlikte geçen sezonun yarısını sakat geçirdiler. Sen 3 forvet yeter diyorsun. Elde kesinlikle 4 forvet olmalı. Eneramo'yla birlikte gayet iyi forvet hattı. Uefa kararına ve Almeida'nın durumuna göre farklı bir tercih yapılabilir.
Alttaki cümlende de Önder Özen'den 7 tane oyuncu transfer etmesini mi bekliyorsun ? Ben 4, maksimum 5 transfer bekliyorum. Bir kere kaleci, sağ bek, forvet transferleri gayet ortada, sağır sultan duydu. Tolga, Serdar ve Eneramo'nun 1-2 güne biteceğini düşünüyorum. Önder Özen'in yaptığı açıklamalarda eğer Bilic'in istediği tarzda yabancı bir orta saha alırlarsa sol bek için farklı bir şey düşündüğünü söylemişti.
4-2-3-1 oynayacağız muhtemelen. Benim mevcut kadroda ilk 11'e yazacağım 5 oyuncu var; Sivok, Ferdi, Oğuzhan, Olcay, Almeida. Geriye kaleci, sağ bek, stoper, sol bek, ön libero, sağ açık transferleri kalıyor. Forvet hattında Pektemek, Eneramo, Almeida, Ömer bu dörtlü olursa tamam. Ama Almeida satılırsa Almeida kalitesinde bir tane forvet alınması gerekli diye düşünüyorum. Kaleye Tolga alınırsa çok iyi olur. Şu an resmiyete dökülmediği için kimse kesin bir şey yazamıyor. Stoperde Sivok'un yanına Ersan, Franco, Toraman üçlüsünden birini yazdık diyelim hadi ama sağ bek ve sol bek mevkilerine mutlaka transfer şart. Orta sahada Ferdi ve Oğuzhan'ın yanına bir tane kesici oyuncu lazım. Ne Necip, nede Veli'nin ön liberoda yeterli olmadığını gördük. Elde adam akıllı bir kanat oyuncusu yok. Olcay daha çok orta saha özelliklerini barındırıyor. Olcay'dan daha hızlı, daha komplike bir kanat oyuncusu lazım. Mesela Varela'nın adı geçiyor alınsa mükemmel olur. Holosko ile artık yürümez ben olsam o adamı satarım. Stoper ve forvet transferlerini çıkartırsak geriye kaleci, sağ bek, sol bek, ön libero ve bir tane kanat transferi kalıyor. Doğru olanda bu. Galatasaray'ın oturmuş kadrosuna bakarsak, Fenerbahçe'nin yaptığı transferlere bakarsak sende buna göre transferlerini yapacaksın. Kısıtlama geçen sezondu eğer aynı kafa ile devam edip, verilen sözler tutulmaz ise taraftar bu kez ne dese haklı bulurum. Ben transfer konusunda yönetime zaten güvenmiyordum tek güvencem Önder Özen idi. Ama bakıyoruz transferleri başkan yapmaya başlamış. Bu yönetimi şahsen savunmamdaki amaç tamamen stat işi yoksa geldikleri günden beri Fikret Orman yönetiminin transferleri fiyasko. Bir Oğuzhan var oda Altınsay'ın transferi. Transferleri başkan yapacaksa Önder Özen'e gerek yok. Adamı zan altında bırakmasınlar.
Fearless Coward
08.Temmuz.2013, 13:17
Sezer resmen Beşiktaş'ta 1.5 Milyona bitmiş transfer.Hayırlı olsun.
Corpus
08.Temmuz.2013, 13:23
SON DAKİKA: Beşiktaş, Michael Eneramo'nun transferi için oyuncunun kendisiyle görüşmelere başladı.
byariff
08.Temmuz.2013, 13:24
tas gibi forvet almeidadan bence iyi
ReaList
08.Temmuz.2013, 13:28
Lokal düzeyde mücadele için yerinde transferler yapıyor Beşiktaş. Uefanın son kararı diğer transferlerin niteliğini belirler.
Önder HOCA
08.Temmuz.2013, 13:37
Futbolcu Sezer Öztürk'ün transferi için kendisi ve kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Buna gore Fenerbahçe Spor Kulübüne sözleşme fesih bedeli olarak 1.500.000 Avro ödeme yapılacaktır.
Futbolcunun kendisine;
2013-2014 sezonu için 900.000 Avro garanti ücret ve 12.500 Avro maçbaşı ücret,
2014-2015 sezonu için 1.000.000 Avro garanti ücret ve 12.500 Avro maçbaşı ücret,
2015-2015 sezonu için 1.100.000 Avro garanti ücret ve 12.500 Avro maçbaşı ücret ödenecektir.
iyi oldu bu bir kamburdan kurtulduk en azından
europeanconquer
08.Temmuz.2013, 14:27
Sezer Öztürk'ün Aykut Kocaman gittiğinde attığı tweetler yüzünden gönderildiğini düşünüyorum,diğer türlü Baroni,Selçuk gibi oyuncular dururken Sezer gibi belli bir seviye de oynayan oyuncuyu gödermek normal değildir.
mpaker66
08.Temmuz.2013, 14:34
Demekki sözleşmesinde 1,500 e gider maddesi varmış.
mpaker66
08.Temmuz.2013, 14:40
Edit: yanlış yer :D
anil luque
08.Temmuz.2013, 18:50
Sezer beni utandırır umarım. Bu transferle ilgili tek söyleyeceğim bu.
uAburak89
08.Temmuz.2013, 18:55
Sezer ve Eneramo vasat transferler bence. Almeida sakatlığa meyilli olduğundan Eneramo forma şansı bulur da Sezer'in işi zor. Twitter'a hemen koymuş BJK armasını, 1-2 ay sonra yine yedek kalırsa göndermelere başlayacak mı bakalım.
Fearless Coward
08.Temmuz.2013, 19:02
Beşiktaş lig için yapıyor transferleri şuanlık.Sezer ve Eneramo Avrupa için yetersiz oyuncular çünkü.Ligde bolca şans bulurlar.Avrupa işi olursa sağlam transferler gelebilir.
uAburak89
09.Temmuz.2013, 14:14
Futbolcu Ömer Şişmanoğlu ile anlaşılmıştır. Buna gore oyuncuya;
-2013-14 sezonu için 850.000 Avro garanti ücret ve 10.000 Avro maçbaşı ücret,
-2014-15 sezonu için 700.000 Avro garanti ücret ve 10.000 Avro maçbaşı ücret,
-2015-16 sezonu için 900.000 Avro garanti ücret ve 10.000 Avro maçbaşı ücret,
-2016-17 sezonu için 1.000.000 Avro garanti ücret ve 10.000 Avro maçbaşı ücret ödenecektir.
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=295228
byariff
09.Temmuz.2013, 17:22
Moucheye besiktasa gidicekmisin diye sormuslar oda hayir demis besiktas kayserinin istedigi rakamdan daha azini teklif etti demis
http://i.imgur.com/mEAYP8f.jpg
europeanconquer
10.Temmuz.2013, 16:58
Tolga transferi Beşiktaş'ın 3 milyon euro vermemesinden dolayı olumsuz sonuçlanmış.
byariff
10.Temmuz.2013, 17:05
Tolgaya 3m veremiyorsan kapat subeyi birde ronaldinholardan bahsediliyordu goz boyamaca galiba hepsi
Bordo61Mavi
10.Temmuz.2013, 18:16
Kaptanımız Tolga Zengin’in Beşiktaş’a transferi konusunda iki kulüp arasında yapılan görüşmeler olumsuz olarak neticelenmiştir.
Kulübümüz, adı geçen futbolcumuzu 3 milyon Euro bedel karşılığı verebileceğini bildirilmiş olmasına rağmen, Beşiktaş Kulübü bu rakamın altında teklif vermiş ve bu bedeli bir hazırlık maçı oynayarak arttırma yolunu seçmiştir.
Yapılan tüm bu görüşmeler neticesinde Beşiktaş’ın oyuncumuzla alakalı kulübümüze yapmış olduğu transferi teklifi Yönetim Kurulumuz tarafından değerlendirilmiş ve olumsuz olarak sonuçlanmıştır.
Yapilan aciklama
eXcitinG
10.Temmuz.2013, 18:38
Seneye Galatasaray`a bedava verirler ToLga Zengin`i.
europeanconquer
10.Temmuz.2013, 18:42
Tolga Zengin gibi bir kaleciye 3 milyon vermeyen yönetime bir şey demiyorsunuz bir de Galatasaray'a bedava verirler diye çirkin bir ithamda bulunuyorsunuz,oh ne ala memleket.Galatasaray'a bedava gelirse Tolga Zengin gelir Trabzon vermez.Bosman kuralı denen bir şeyden bir habersiniz sanırım veya bosman kuralı sizin için etik değil,hani herkesin ağzında ya etik kelimesi.
Bordo61Mavi
10.Temmuz.2013, 18:45
:D
Ligtv haberlerine ayni yorumlar yapiliyor.
Sezer gibi rotasyon oyuncusuna 1.5 ver, Tolga gibi ilk 11'e dusundugun adama 3 vereme. 2.5+hazirlik maci teklif et
eXcitinG
10.Temmuz.2013, 18:46
Ee adam seneye serbest kalıyor. Ben oLsam 500 bin bile vermem ToLgaya Beşiktaş ın yerinde oLsam. Trabzonspor aLışmış beleşe vermeye oyuncularını, para teklif edilince şaşırıyor sanırım.
Ralph
10.Temmuz.2013, 18:47
Edit: Seneye kontratının bittiğini bilmiyordum ben. Ozaman iyi olmuş 3 verilmemesi.
eXcitinG
Tolga Zengin gibi bir kaleciye 3 milyon vermeyen yönetime bir şey demiyorsunuz bir de Galatasaray'a bedava verirler diye çirkin bir ithamda bulunuyorsunuz,oh ne ala memleket.Galatasaray'a bedava gelirse Tolga Zengin gelir Trabzon vermez.Bosman kuralı denen bir şeyden bir habersiniz sanırım veya bosman kuralı sizin için etik değil,hani herkesin ağzında ya etik kelimesi.
Bosman kuralının da Galatasaray spor kulübünün de Trabzonspor dan nasıl oyuncu aldığını çok iyi biliyorum merak etme sen.
europeanconquer
500 bine Ufuk Ceylan'ı verelim size ? Çünkü o bonservis bedeline ancak Ufuk Ceylan'ı alırsınız.
Bosman kuralının da Galatasaray spor kulübünün de Trabzonspor dan nasıl oyuncu aldığını çok iyi biliyorum merak etme sen.
Eee biliyorsun da noluyor :) Hukuka aykırı bir şey mi var ? Varsa buyur,TFF orada.
eXcitinG
10.Temmuz.2013, 18:49
Olabilir siz de gidin yerine beleşe Tolga yı alın.
Bordo61Mavi
10.Temmuz.2013, 18:49
Seneye nasil serbest kaliyor onu cozemedim :) kontrat bilgilerine bi bakiver istersen yanlisin var.
europeanconquer
10.Temmuz.2013, 18:50
Olabilir siz de gidin yerine beleşe Tolga yı alın.
Bizim kalecimiz var,kalecisi olmayanlar düşünsün.
eXcitinG
10.Temmuz.2013, 18:51
Bizim de kalecimiz var. Bizde kalecisiz değiliz sanırım. Manav yamağı durmuyor kalede, Cenk diye MiLLi takıma yükselmiş bir adam var.
europeanconquer
10.Temmuz.2013, 18:54
Bizim de kalecimiz var. Bizde kalecisiz değiliz sanırım. Manav yamağı durmuyor kalede, Cenk diye MiLLi takıma yükselmiş bir adam var.
Eee Tolga Zengin'e 3 istedikleri zaman ne diye çemkiriyorsunuz başka camialara ?
eXcitinG
10.Temmuz.2013, 18:56
Yahu hala bıdı bıdı yazıyorsun. Geçen yıllarda Dünya medya sizinle alay etti, şimdi biz söyleyince mi zorunuza gidiyor. Trabzonsporu sömürdünüz yahu. Adamlarda 5 tane adam aldınız bedavaya birde hala mırıldanıyorsun. Enteresan.
byariff
10.Temmuz.2013, 18:59
Yahu hala bıdı bıdı yazıyorsun. Geçen yıllarda Dünya medya sizinle alay etti, şimdi biz söyleyince mi zorunuza gidiyor. Trabzonsporu sömürdünüz yahu. Adamlarda 5 tane adam aldınız bedavaya birde hala mırıldanıyorsun. Enteresan.
hangisi bedava burak mi engin mi ceyhun mu ? selcuk diyorsun ama oda trabzonun hatasi sen olsan almazmisin bedava oyuncuyu ?
europeanconquer
10.Temmuz.2013, 19:02
Evet Selçuk İnan 5 tane futbolcu eder.
C h A o S
10.Temmuz.2013, 19:02
Tolga Zengin'in sözleşmesi 2016'da bitiyor.
3 milyon euro verip Beşiktaş kalesini sağlama alabilirdi.Bence hata yaptılar.Tolga olsaydı en önemli transferini yaptı derdim.Şu ana kadarki Beşiktaş transferlerini ortalama buluyorum.Bir tek Pedro 11 çıkar.Onunda nasıl bir performans göstereceği muamma.Ben hala Beşiktaş'ın kaliteyi arttıracak transferlerin yapamadığını düşünüyorum.
Cenk ile bir sezon tamamlanmaz.Bende Cenk'i hep desteklerdim ancak bir zaman sonra büyük takım kalesini koruyacak kapasite olmadığını anladım.Cenk'i mesela koy Kayseri'de,Antalya'da kaleye oralarda çok iş görür.
eXcitinG
10.Temmuz.2013, 19:11
Yahu gelecek yıL sadece Ligde olacak bir takım neden kalite arttıracak transferler yapsın. Gelecek yıl Avrupa da yokuz. Geçen yıl mevcut transferlerin olmadığı kadro ile üçüncü olmuş bir takım bu yılda pek ala bu başarı yineleyebilir. UEFA dan ceza yememiş olsak, şimdi Tolga da Adebayor ya da Ronaldinho da Beşiktaş ta olacaktı. Başkan zaten açık açık söylüyor.
eXcitinG
10.Temmuz.2013, 19:12
Evet Selçuk İnan 5 tane futbolcu eder.
Beleş mal baldan tatlıdır misali. Ceyhun, engin. Burağı ayarttınız birde. yok Rusya ya gidicem feLan takımını kandırıp, Galatasaray almıştı. Geçin efenim.
C h A o S
10.Temmuz.2013, 19:13
Yahu gelecek yıL sadece Ligde olacak bir takım neden kalite arttıracak transferler yapsın. Gelecek yıl Avrupa da yokuz. Geçen yıl mevcut transferlerin olmadığı kadro ile üçüncü olmuş bir takım bu yılda pek ala bu başarı yineleyebilir. UEFA dan ceza yememiş olsak, şimdi Tolga da Adebayor ya da Ronaldinho da Beşiktaş ta olacaktı. Başkan zaten açık açık söylüyor.
Kalite derken Beşiktaş'ın,Galatasaray yada Fenerbahçe ile yarışacak bir kadro kalitesinin olduğunu düşünmüyorum.
Ligte yarışacak ama geçen sezonki gibi bir yere kadar gelir sonrası tıkanır.Fernandes ile bir yere kadar.
eXcitinG
10.Temmuz.2013, 19:19
Kalite herşey olsaydı, Her kaliteli takım şampiyon olsaydı vs vs. Gelecek yıl planlaması gayet mantıklı yapılıyor. Bu takım sadece ligde var olacak. Alınan oyuncular ile biraz itelenerek, Şampiyonluğa da oynanabilir. Ligde kaldı ki siz sadece kendinizi görüyorsunuz, ama bir çok takım çok iyi kadrolar kurdular ve ligde sadece 3-5 tane değil 10-12 tane mücadele edilmesi gereken takım var. Yeni yabacı kuralı ve Beşiktaş ın oluşturduğu yerli rotasyonu ligde mücadele etmek için gayet te yeterli. Avrupa da olmayan bir takımın macera aramasına gerek yok.
europeanconquer
10.Temmuz.2013, 19:20
Beleş mal baldan tatlıdır misali. Ceyhun, engin. Burağı ayarttınız birde. yok Rusya ya gidicem feLan takımını kandırıp, Galatasaray almıştı. Geçin efenim.
Ceyhun ve Engin'e para verdik,Burak Yılmaz'da 5 milyon euroya serbest kalıyor maddesi vardı,istediğin şeyi söyle 5 milyonu verdikten sonra kimse ağzını açamaz,açsa bile önemi olmaz.Lokomotiv Moskova'mı ? Yoksa Galatasaray mı ? Fatih Terim mi ? Komik olmayın kıyaslaması bile olamaz.
Sadece Selçuk'u bedava aldık.Sizde Egemen Korkmaz'ı aldınız bedavaya,kimse çıkıp bir şey dedi mi ?
Geçin efenim.
C h A o S
10.Temmuz.2013, 19:34
Kalite herşey olsaydı, Her kaliteli takım şampiyon olsaydı vs vs. Gelecek yıl planlaması gayet mantıklı yapılıyor. Bu takım sadece ligde var olacak. Alınan oyuncular ile biraz itelenerek, Şampiyonluğa da oynanabilir. Ligde kaldı ki siz sadece kendinizi görüyorsunuz, ama bir çok takım çok iyi kadrolar kurdular ve ligde sadece 3-5 tane değil 10-12 tane mücadele edilmesi gereken takım var. Yeni yabacı kuralı ve Beşiktaş ın oluşturduğu yerli rotasyonu ligde mücadele etmek için gayet te yeterli. Avrupa da olmayan bir takımın macera aramasına gerek yok.
En nihayetinde Eneramo'lar,kulüplerinde yedek kalmış pek fazla şans bulamayan oyuncuların Beşiktaş'a transfer olması rakip olarak işime gelir.
Neyse Beşiktaş taraftarı olarak sen memnunsan banada pek fazla söz düşmez.Sadece fikrimi söylerim gerisi Beşiktaş taraftarının düşüneceği konu.
Bulstrap87
10.Temmuz.2013, 20:02
söz düsmezse hala neyin yorumunu yapıyorsunuz??
arkadasa katılıyorum avrupada olmayacagız cok yüksek para harcamaya gerek yok. tolga demekki bizi istemedi bizi istemis olsaydı teklif arasında 500bin fark var bu sorun olmazdı biz iyi bir teklif yapmısız sonucta yeterli 2.5m fazlası bizim icin zrar olur. herkes yedek sezer icin laf söylemis ancak bizde onn oynadıgı pozisyonda bir yedegimiz yok o yzden bn iyi bir transfer olarak görüyorum sezeri onun yerinde oynayan bir oyuncu göremiyorum türk olarak o fiyatta alınacak ayrıca kalitesiz bir oyuncuda degil.. eneramo ne zaman ydek kalmıs onu anlayamadım ayrıca yedek kalmıs oyuncuları bu kadar önemsememek lazım fatih terim gelmeden önce semih kaya nın GS de oynadıgını göremedik ama oynatan bir hoca geldi mi iyi cıkabilir. ben bilic ten umutluyum..
eXcitinG
10.Temmuz.2013, 20:15
Şampiyonlar liginde şampiyonluğa oynayan takımları varken arkadaşların böyle konuşması normal.
Ayrıca hala engin ve ceygun için, para verdik, Burağı da ayartmadık demiyorlar mı. Vay arkadaş.
Trabzonspor
10.Temmuz.2013, 20:23
Ceyhun ve Engin'e para verdik,Burak Yılmaz'da 5 milyon euroya serbest kalıyor maddesi vardı,istediğin şeyi söyle 5 milyonu verdikten sonra kimse ağzını açamaz,açsa bile önemi olmaz.Lokomotiv Moskova'mı ? Yoksa Galatasaray mı ? Fatih Terim mi ? Komik olmayın kıyaslaması bile olamaz.
Sadece Selçuk'u bedava aldık.Sizde Egemen Korkmaz'ı aldınız bedavaya,kimse çıkıp bir şey dedi mi ?
Geçin efenim.
Gizliden bi para falan mı verdi Gs şu iki oyuncuya? Ben kaçırdım da.
europeanconquer
10.Temmuz.2013, 20:25
Şampiyonlar liginde şampiyonluğa oynayan takımları varken arkadaşların böyle konuşması normal.
Ayrıca hala engin ve ceygun için, para verdik, Burağı da ayartmadık demiyorlar mı. Vay arkadaş.
Bakın demediğimiz şeyleri ima edip sanki takımımızı o seviye de görüyormuşuz gibi davranmayın.
Hadi hepsini yaptık diyelim (ki Engin'in bonservisine para verdik,Anadolu'da oynayan herhangi bir topçuyu da ayartmaya ihtiyacımız yok) sana ne ? Sen napacan ? Seni ilgilendiriyor mu ? Bonservisleri senin elindeydi de senden mi aldık ? Neyin tribindesin sen ? Senin gibi olmayan taraftarının var olduğunu bildiğim için Beşiktaş hakkında gram laf etmiyorum,sende biraz saygılı ol , nefret hiç bir zaman iyi değil,insana yarardan çok zarar getirir.Bundan sonra sana cevap vermeyeceğim kendi hayali dünyanda kendi fantezilerinle yaşamaya devam edebilirsin.İyi akşamlar.
@Trabzonspor
Pardon yanlış hatırlıyormuşum,Ceyhun'a para vermemişiz.
Engin'e 1,1m euro vermişiz.
manager725
10.Temmuz.2013, 20:49
Bakın demediğimiz şeyleri ima edip sanki takımımızı o seviye de görüyormuşuz gibi davranmayın.
Hadi hepsini yaptık diyelim (ki Engin'in bonservisine para verdik,Anadolu'da oynayan herhangi bir topçuyu da ayartmaya ihtiyacımız yok) sana ne ? Sen napacan ? Seni ilgilendiriyor mu ? Bonservisleri senin elindeydi de senden mi aldık ? Neyin tribindesin sen ? Senin gibi olmayan taraftarının var olduğunu bildiğim için Beşiktaş hakkında gram laf etmiyorum,sende biraz saygılı ol , nefret hiç bir zaman iyi değil,insana yarardan çok zarar getirir.Bundan sonra sana cevap vermeyeceğim kendi hayali dünyanda kendi fantezilerinle yaşamaya devam edebilirsin.İyi akşamlar.
@Trabzonspor
Beşiktaş hakkında ne diyebilirsin ki sen? Al bak bütün taraftar böyle ben de öyleyim hadi bir şey söyle. Hadi...
europeanconquer
10.Temmuz.2013, 20:53
Beşiktaş hakkında ne diyebilirsin ki sen? Al bak bütün taraftar böyle ben de öyleyim hadi bir şey söyle. Hadi...
Beşiktaş'a saygı duyuyorum hocam seni zaten kaale almıyorum.Sende ki Galatasaray nefretini bilmeyen yok.
Engin bedavaya geldi haklısınız :)
http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/10870.php
ozan42
10.Temmuz.2013, 20:59
Hilbert gitti kesnlikle en kısa sürede sağlam bir sağ bek bulmalıyız yoksa gene işimiz zor toramanı oraya kaydırmayı felan düşünüyorsa aman düşüncede kalsın sadece.
manager725
10.Temmuz.2013, 20:59
Beşiktaş'a saygı duyuyorum hocam seni zaten kaale almıyorum.Sende ki Galatasaray nefretini bilmeyen yok.
Ohh bee öğrenmenize sevindim. Bendeki nefretin çok nedeni var ama sana şunu söyleyeyim başlıca nedenlerinden birisin. Ulan Beşiktaş Transfer Haber konusunu ne hale getirdin. Beni cevap vermeye sevk eden bir dilin var. Lanet olsun sana cevap vermekle geçirdiğim şu dakikalara silin bu mesajı da hepsini silin. Transfer haberi olmayan hepsini silin.
europeanconquer
10.Temmuz.2013, 21:03
Ohh bee öğrenmenize sevindim. Bendeki nefretin çok nedeni var ama sana şunu söyleyeyim başlıca nedenlerinden birisin. Ulan Beşiktaş Transfer Haber konusunu ne hale getirdin. Beni cevap vermeye sevk eden bir dilin var. Lanet olsun sana cevap vermekle geçirdiğim şu dakikalara silin bu mesajı da hepsini silin. Transfer haberi olmayan hepsini silin.
Tartıştığım arkadaş Trabzon Tolga'ya 3 istedi diye Galatasaray'a salladı,banane sizin transferlerinizden.Ben kimseye durup durduk yerde sallayan birisi olmadım hiç bir zaman.Olana da karşı çıktım.Senin gibi bir insanla muhattap olmamam gerekir,çünkü kinin,nefretin doruk noktalara ulaşmış.Sana iyi ramazanlar dilerim,dilerim bu nefretinden bir an önce kurtulursun,spor gibi kıytırık bir konuda bu kadar nefretle doluysan normal konularda yapacaklarından korkuyorum.
manager725
10.Temmuz.2013, 21:11
Tartıştığım arkadaş Trabzon Tolga'ya 3 istedi diye Galatasaray'a salladı,banane sizin transferlerinizden.Ben kimseye durup durduk yerde sallayan birisi olmadım hiç bir zaman.Olana da karşı çıktım.Senin gibi bir insanla muhattap olmamam gerekir,çünkü kinin,nefretin doruk noktalara ulaşmış.Sana iyi ramazanlar dilerim,dilerim bu nefretinden bir an önce kurtulursun,spor gibi kıytırık bir konuda bu kadar nefretle doluysan normal konularda yapacaklarından korkuyorum.
Dayanamadığım tek şey ver varsa 'Sporda Haksızlık'. Tabi bunda Beşiktaşlı olmamın büyük etkisi var. Sana göre agresifim ama inanmayacaksın bu dediğime ben aslında sakinim hem de bayaa sakinim. Söylediğim gibi dayanamadığım bir anda parladığım tek konu 'Spor' diyebilirim. Sana da iyi ramazanlar millet oruçlu zaten forumda çok kafa ütüleme, tamam?
mpaker66
10.Temmuz.2013, 21:14
Yahu Galatasaray 2 senedir yaptıklarıyla herkesin ağzının payını veriyor bu da insanların zoruna gidiyor.
Sanki Selçuk İnan Fener'i Yada Beşiktaş ı seçse yok kardeşim sen bedava geliyorsun biz seni almayız dicekti bu takımlar. Güldürmeyin. At gözlüklerinizi atın.
C h A o S
10.Temmuz.2013, 21:15
Anlaşılan bazı kesimlerde yaptığımız transferler onlarda kompleks yaratmış.Trabzon'a 3 milyon euro verip alamadık demiyorlarda işi Galatasaray'a getiriyorlar.Keşke Tolga'nın sözleşmesi seneye bitseydi onuda alırdık.Yerli sağlam kaleci pek bulunmuyorda.
europeanconquer
10.Temmuz.2013, 21:22
Dayanamadığım tek şey ver varsa 'Sporda Haksızlık'. Tabi bunda Beşiktaşlı olmamın büyük etkisi var. Sana göre agresifim ama inanmayacaksın bu dediğime ben aslında sakinim hem de bayaa sakinim. Söylediğim gibi dayanamadığım bir anda parladığım tek konu 'Spor' diyebilirim. Sana da iyi ramazanlar millet oruçlu zaten forumda çok kafa ütüleme, tamam?
Çuvaldızı biraz da kendine batırsan hiç fena olmaz.Burada mesajları baştan okusan daha iyi olur,bir kelimeye dayanarak pat diye araya girdin.
Kimsenin kafasını ütülemem ben,tartışmak istemeyen söyler,üstelemem.
uAburak89
10.Temmuz.2013, 21:42
Tolga'nın ederi Türkiye şartlarında en az 4.5 - 5 milyon euro'dur. Trabzonspor 3 milyon'a vermeyi kabul etmişken almamak BJK için büyük hata bence, umarım Cenk'e güvenmeye devam edersiniz.
eXcitinG
11.Temmuz.2013, 01:31
@Trabzonspor
Lütfen beni bundan sonra hayal dünyam ve fantezilerim iLe başbara bırak, ne oLur...
bnmv
11.Temmuz.2013, 06:44
Ayartmak dediğin oyuncunun aklına girersin iyi oynayan oyuncu takımına satın beni satın beni der performansı da düşer oynamaz sorun çıkarır. Engin Trabzon'da istenmeyen adamdı Şenol güneş hem maç içi hem özel hayattan dolayı kadro dışı bırakmıştı Engin de bir ton sorun çıkarmıştı. Hatta o dönemde büyük çoğunluk burun kıvırıyordu onun transferine Trabzon'da kadro dışıydı sonradan iyi performans gösterince kıymete bindi.
Ceyhun'un sözleşmesi bitti dünyada her transfer sezonunda binlerce gördüğümüz olay oldu sözleşmesi biten oyuncu gitmek istediği kulüple sözleşme imzaladı.
Selçuk'un sözleşmesi bitti dünyada her transfer sezonunda binlerce gördüğümüz olay oldu sözleşmesi biten oyuncu gitmek istediği kulüple sözleşme imzaladı.
Burak'ın sözleşmesinde 5 milyon euroya serbest kalır maddesi vardı. Bu ne demek Trabzonspor kontrat imzaladığında 5 milyon euro getirene Burak isterse Burak'ı satarım arkadaş demek. Bu anlaşmayı silah zoruyla mı dayattık Trabzonspor'a imzalayın diye? Serbest kalma bedeliyle transfer de her transfer sezonunda binlerce kez gördüğümüz şey.
Hangisi ayartma bunların? Aldığımız oyuncular lig bitmeden kulüplerine sorun çıkarmayan hatta şampiyonluk mücadelesinde hatta Türkiye Cumhuriyeti Mahkemelerinin ve UEFA'nın şike olduğunu iddia ettiği sezonda son haftaya kadar mücadelelerini aslan gibi devam ettirdiler ve Trabzonspor'un oralara gelmesinde Şenol Güneş'le birlikte en önemli paya sahip oyunculardı. Sezon içinde hiçbiri transferden dolayı sorun çıkartmadı hepsi normal oyununu oynadı transfer sezonu gelince de sözleşmeleri bitti ya da serbest kalma bedelini ödedik.
Bunlar ayartmaysa kapatalım dükkanları gidelim arkadaş dünyada transfer olmasın o zaman.
Naptık oyuncuya sakat ayağı yap oynama bizim maçta mı dedik? Oyuncuya at mı hediye ettik? Transfer öncesi para mı verdik?
Ayrıca UEFA da Fenerle Beşiktaş'ın ezeli düşmanı yıllardır sabah akşam kafa patlatıyordu ulan napsak etsek de bu takımları batıralım mı diyor zannediyorsun? UEFA'nın bizim ligi ya da bizim takımlarımızı önemsediğini pek sanmıyorum. Hatta belli başlı takımlar hariç umurlarında olduğunu sanmıyorum. Çarkı döndürecek temel takımlar var onun yanındakiler kim olursa olsun yine çark dönmeye devam ediyor.
Şu an kimse şike var ya da kesinlikle şike yok diyemez ancak tahmin olur bu. UEFA da organizasyonunu riske atmamak açısından bir karar vermek zorunda, yargıtayı bekleyemez.
Eğer objektif ve UEFA açısından bakarsak kesin bir yargıya varmamız güç, eğer men edersek takımlar aklanırsa haklarını yemiş oluruz, men etmezsek ve suçlu çıkarlarsa bu sefer yerine katılacak takımların hakkını yemiş oluruz ayrıca UEFA'nın bu konudaki deyimi "kirlenmek" ama biz her türlü bir tarafa haksızlık olacak diyelim. UEFA koşulları değerlendirdiğinde; kendi ülkesinin anayasa mahkemesi suçlu bulmuş, ortada bazı tapeler,konuşmalar var. TFF'nin sanki halı altına gizlercesine, kılıf bulmaya çalışırcasına hareketleri var. Yıldırım Demirören'in TFF başına getirilme sebeplerini kendilerince tahmin etmeye çalışıyorlar ki sürekli bu süreci idare etmekten ceza almayı engellemekten bahsediyor. Şike sahaya yansımamış tarzı sebepler söyleniyor. Hadi TFF'ye göreceli bakış açısı diyelim ama bence UEFA da bu şekilde düşünüyor, bizzat takımın teknik direktörü yıllardır Türk Futbolunun içinde olan Aykut Kocaman'ın Türk futbolunda hız sınırı aşılmış ama radar bir takıma tutulmuş, asıl dert orada gibi bir lafı var. Daha bunun gibi detaylar falan var da neyse konuyu dağıtmadan UEFA karar vermek zorunda özellikle ve temel neden mahkeme kararı. E hal böyle olunca tabii ki men etme yolunu tercih ederler. Çünkü eğer daha sonradan aklanırsa takımlar e ben o zaman karar vermek zorundaydım devletinizin anayasa mahkemesine güvendim onlar yanlışsa ben napayım tarzı bir tavır takınıp işten sıyrılacak. Objektif bakınca ihtimaller men etme kararından yana duruyor bence. Siz nasıl bir karar bekliyordunuz ki? Burada hakkı yenme ihtimali olan sadece 2 takım yok 4 takım var ve her şekilde 2 takımın hakkı yenecek, insiyatif alıp karar vermek zorundalar anayasa mahkeme kararı(doğruluğu kesinleşmemiş olsa da) gibi büyük bir etmen ve TFF'nin bu süreçteki davranışları varken nasıl bir karar bekliyordunuz ki?
Konuyu dağıttığım için herkesten özür dilerim. Beşiktaş bence doğru bir yapılanmaya gitti. Özellikle MAF üçlüsü ve Amokachi döneminden 2010'lara kadar sempatim olan bir kulüp. Önder Özen doğru kişi mi bilemiyorum ama Bilic'in doğru kişi olduğuna inanıyorum. Transferlerin çoğu şimdilik eğer Bilic'le önceden anlaşılmamışsa ve Bilic Türkiye Ligi üzerinde çalışmadıysa Önder Özen'in yaptırdğı transferler gibi duruyor. Asıl Bilic transferleri için tahkim ve CAS bekleniyor sanırım. Bilic'e yeterli sabrı gösterebilirsek(yani bir mucize olursa :D) Beşiktaş'ı daha üst seviyelere taşıyacağına inanıyorum.
perpetua
11.Temmuz.2013, 11:26
Bence de iyi hamleler yapiyor Besiktas.
Sezer yedek kulubesinde olup oyuna girerek duran top kullanabilecek, ve ozellikle rakip kapandiginda sutlariyla katki saglayabilecek bir oyuncu.
Gokhan Tore dikine giden, ozellikle genis alanda rakibi zorlayabilecek bir oyuncu.
Omer Sismanoglu kadroda bulundurmanin mantikli oldugu, sonradan girip enerji katan bir oyuncu.
Franco'nun ne oldugunu gorecegiz ama bana Onder Ozen yas tahtaya basmaz gibi geliyor. Zaten bu tip bir genc oyuncu icin su anda ne yaptigindan daha ogrenmeye ne kadar acik oldugu daha onemli.
Bence hala Besiktas'ta cozumlenmesi gereken bir mesele, savunmanin onunde hem supurecek, hem de hucum baslatacak oyuncunun belirsiz olmasi. Bunu Necip yapar mi? Ne kadar yapar cok emin degilim. Hala daha guclenmesi ve daha sakin oynamasi gerekli gibi geliyor bana.
Almeida'nin biraz fazla sakatlik gecirdigini goz onunde bulundurursak, Eneramo da cok dogru bir tercih. Artik Almeida olmadigi zaman Besiktas'in oyun plani tamamen degismek zorunda olmayacak. Gecen sezon alternatifsiz oldugu icin (Batuhan sag olsun) orada zaman zaman Mustafa, zaman zaman Holosko oynamak zorunda kalmis ve Besiktas'in oyunu tamamen degismisti.
Tabii kaleye Tolga olursa, beklere yabanci oyuncu transfer etme sansi da dogacak. Bence butun bir sezon Cenk'e guvenmek oldukca zor. Ama yedek beklemesi de onun gelismesinin onunde cok buyuk bir engel. FM arastirmasi icin bir ufak analiz yapmistim. Dunyanin en iyi 50 kalecisi (FM'e gore) hep 18-19 yasindan itibaren bir takimda surekli her sezon 28-30 mac oynamis ve tecrube kazanmis. 23-24 yasina gelene kadar toplamda 150-200 mac arasinda oynamis kaleciler. Cenk bunlarin gerisinde kaldi simdiye kadar. Acigi kapatmasi icin de artik hic yedek kalmamasi gerekli. Tecrube, bir kaleci icin cok onemli cunku sahada olacaklari onceden sezme ve sonrasinda dogru kararlari verme sadece daha cok mac oynayarak kazaniliyor.
Bence bu sezon Besiktas'in iskeletini kurma, oturtma ve bir oyun planini iyi oynamayi becerme senesi. Gelecek sezon bu oyun planinin ustune koyma senesi olacak. Gerek oyunculara ikinci bir oyun planini ogretip oyunu cesitlendirerek, gerek kadroya katilacak farkli oyuncularla bu ikinci oyun planinin daha iyi islemesini saglayarak.
Bence bu sezon sampiyonluk supriz olur (en azindan su anki durum itibariyle) cunku hem Galatasaray hem de Fenerbahce'nin daha oturmus kadrolari ve oyun planlari var. Bu nedenle sezon sonunda hem Onder Ozen'i, hem de Bilic'i degerlendirirken kazanilan sampiyonluk, kupa veya puan sayisindan daha cok takima ve oyununa sezon basindan sonuna neler kattiklarina ve bunu gelistirme konusunda ne kadar isik verdiklerine bakmak gerekli.
anil luque
11.Temmuz.2013, 12:24
Beşiktaş kadar kafanıza taş düşsün siz de kurtulun biz de kurtulalım. Bunca Beşiktaş taraftarı yapılan işlere bayılıyor olmasa da geçmiş senelere göre daha bir nizamlı intizamlı olduğu için genel itibariyle memnunken yapılan işlerden , diğer takım taraftarları çıkıp vay efendim kadro zayıf vay efendim şampiyonluk mücadelesi veremez. Sakatlık belası olmasaydı geçen seneki sözde anadolu takımı kadrosuyla bile şampiyon oluyordu bu takım.
Tolga Zengin konusunun suyunu çıkaranlara söylüyorum. Beşiktaş Futbol A.Ş.'nin Tolga Zengin transferine ayırdığı para 2.500.000 euro imiş demekki. Neyin uzatmasını yapıyorsunuz hala? Ben bir alışverişe çıktığımda ayakkabıya ayırdığım para 100 LİRA İSE o doğrultuda bir şey alırım gidip aaa bu iyiymiş ya diye 150 lira vermem. Bu kadar basit.
Hayır Kader Keita gibi bir adamı sadece 100.000 dolar kar edebilmek için sattığınız günleri ne çabuk unuttunuz anlamış değilim.
europeanconquer
11.Temmuz.2013, 12:55
Abi kime söylüyorsun orasını bilemem ancak benim derdim eXcitinG nickli üyenin takımının parası yetmiyor diye Trabzon üzerinden Galatasaray'a saçma sapan bir atıfta bulunması.2016'da sözleşmesi biten Tolga için seneye bedavaya Galatasaray'a verirler diyor.Bedavaya 5 oyuncu aldınız diyor.Selçuk ve Ceyhun bedavaya geldi sadece.Bende şimdi çıkıp Egemen Korkmaz örneğini mi göstereyim ? Bedavaya oyuncu almak yeni bir şey mi ? Sözleşmesi biter,alırsın bu kadar basit.Kendi içinde istediğin şekilde düşünebilirsin ancak dışarıya saygısız bir biçimde yansıtmanın anlamı yok,hele hele her takımdan taraftarın olduğu bir forumda.
Yoksa banane Beşiktaş'ın transferlerinden isterseniz 1 lira teklif edin bonservisine,umurumda olmaz.
Bulstrap87
11.Temmuz.2013, 13:41
ya arkadasım Trabzon Galatasarayın paf takımı denmiyor mu? böyle bir söylem her yerde söyleniyor zaten ancak burda söyle bir durum var burası bir her taraftarın bulundugun bir forum her taraftarın da kendi takımını tuttugu bir konu baslıgı var ve burası beşiktaş bölümü burada yazan herseye cevap verme zorunlulugun mu var senin?? arkadasn bir sitemi olmus ancak sen buna cevap vermek zorunda degilsin senin bölümünde yazılmıs olsaydı eyw derdim ama burası beşiktaş konusu dikkatini cekerim..
europeanconquer
11.Temmuz.2013, 14:35
ya arkadasım Trabzon Galatasarayın paf takımı denmiyor mu? böyle bir söylem her yerde söyleniyor zaten ancak burda söyle bir durum var burası bir her taraftarın bulundugun bir forum her taraftarın da kendi takımını tuttugu bir konu baslıgı var ve burası beşiktaş bölümü burada yazan herseye cevap verme zorunlulugun mu var senin?? arkadasn bir sitemi olmus ancak sen buna cevap vermek zorunda degilsin senin bölümünde yazılmıs olsaydı eyw derdim ama burası beşiktaş konusu dikkatini cekerim..
İşte abi o öyle olmuyor.Burası bir FM forumu ve herkesin her yerde yazmaya hakkı var.Ben Galatasaray sohbet alanında veya transfer alanında herhangi bir takımla ilgili ileri geri bir laf söylesem herkes cevap verebilir bana,sırf tuttuğum takımın konusu diye sadece tuttuğum takımın taraflarlarını ilgilendiren bir konu olmaz.Bu arada Türkiye'de Trabzonspor'a en çok bonservis bedeli ödeyen takım Galatasaray iken bu yakıştırmaları hoş bulmuyorum,bunu anlatmaya çalışıyorum.Trabzonspor çok mu isteyerek veriyor bize oyuncuları ? Engin disiplinsiz olduğundan gönderildi,Ceyhun ve Selçuk sözleşmesi bitti,uzatılmadı veya oyuncu istemedi,Burak'ta serbest kalma maddesi uygulandı.Sadri Şener'den yemediğimiz hakaret kalmadı.Bu kadar şey varken Trabzonspor sanki Galatasaray'a çok istekli veriyormuş gibi,Galatasaray'da kanuna aykırı bir şey yapıyormuş gibi belirtilmesi yakışmıyor.
Tolga Zengin'i alamadıysan alamadın niye başka kulüplere laf atma ihtiyacı duyuluyor ? Ben durup dururken tartışma çıkarmadım burada,tartışmayı pek seven bir insan da değilim ama saygısızlığa tahammülüm yok,kim olursa olsun,isterse kardeşim olsun.
Bulstrap87
11.Temmuz.2013, 14:57
ah be kardesim benim anlatmak istedigimi de sen anlamıyorsun sonucta beşiktaş konusu degil mi? herseye cevap vermek zorunda degilsin ki..
tamam dersin konu kapanır sen sürekli birseyler yazdıgın icin konu bu sekilde uzuyor sonucta bizim sayfamız oldugu icin sürekli cvp yazma gereksinimi olur takımı icin burada arkadasların.
ben senin sayfanda bir konuyu bu kadar uzatmam mesela anlatmak istedigim bu:)
europeanconquer
11.Temmuz.2013, 15:03
ah be kardesim benim anlatmak istedigimi de sen anlamıyorsun sonucta beşiktaş konusu degil mi? herseye cevap vermek zorunda degilsin ki..
tamam dersin konu kapanır sen sürekli birseyler yazdıgın icin konu bu sekilde uzuyor sonucta bizim sayfamız oldugu icin sürekli cvp yazma gereksinimi olur takımı icin burada arkadasların.
ben senin sayfanda bir konuyu bu kadar uzatmam mesela anlatmak istedigim bu:)
Tamam abi,uzatmayacağım konuyu,bir daha bu tarz mesajlar gördüğümde daha soğukkanlı olmaya çalışacağım.
mpaker66
11.Temmuz.2013, 15:07
Beşiktaş Ömer şişmanoğlu'na 1,7 verip Tolga'ya 3 vermediyse çok yazık. Keşke 3 verip direk alsak biz Tolga'yı.
Mamadou
11.Temmuz.2013, 15:30
Biri forvet, diğeri kaleci. 1.7'i vereceksin tabi. dünyanın her yerinde bu böyledir sonuçta forvet alıyorsun. Ben yönetimin 500 bini kıstığını düşünmüyorum. Başka şeyler var muhakkak yakında çıkar kokusu. Ben bu transferin gerçekleşeceğini düşünüyorum açıklamaya takılmam.
Bulstrap87
11.Temmuz.2013, 15:41
benim duyduguma göre ilk olarak 2.5 m da kulüplerin anlastgı ancak daha snradan trabzonun fiyatı 3m a cekmesi bndan dolayı yönetim üst sınır olarak 2.5m belirlemis fiyat artınca + olarak iki takım arasında oynanacak hazırlık macı düzenlenmesi ve geliri trabzona verilecegi teklif edilmis ve kabul edilmemis.
farklı seyler de olabilir tam olarak bilmiyorum ancak bnce tolga isteseydi aradaki bu kadar kücük fark sorun yaratmazdı..bnm trabzona kzdıgım nokta senin elinde onur var 1461 den de kaleci getirdin tolganın yası 30 elinden cıkarsa cokta kötü olmaz ayrıca gs nin muslera gibi bir kalecisi varken baska kaleci almaz zaten fener ile transfer görüsmesi yapmazlar ligdeki diger takımlarada tolganın gidecegini düsünmüyorum yurt dısına sanırım tolga gitmek istemiyor ayrıca bana göre yurt dısından bir takımın 3 m verecegini de tahmin etmiyorum.
bu sekilde en iyi alternatif her ikisi icinde beşiktaş oluyor ancak trabzon neden yanaşmıyor bu işe anlamış degilim..
anil luque
11.Temmuz.2013, 18:21
Beşiktaş Ömer şişmanoğlu'na 1,7 verip Tolga'ya 3 vermediyse çok yazık. Keşke 3 verip direk alsak biz Tolga'yı.
İnadına mı yazıyorsunuz bu tarz yorumları?
manager725
11.Temmuz.2013, 18:50
İnadına mı yazıyorsunuz bu tarz yorumları?
Boşver şunları cevap verme vaktini harcama şunlara cevap vermekle.
pele96
11.Temmuz.2013, 19:05
Bobo'nun kaybolan ikizi
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1003310_685154174843862_1990499239_n.jpg
Mamadou
11.Temmuz.2013, 19:30
Tolga'nın menajeri demiş.
İBRAHİM HACIOSMANOĞLU: "Tolga, Beşiktaş dışında hangi takıma gitmek isterse yardımcı olacağım ama Beşiktaş'a kolaylık sağlamayacağım."
Şimdi bir şey yazardım ama neyse saklı kalsın.
http://img706.imageshack.us/img706/582/4cst.jpg
Bordo61Mavi
11.Temmuz.2013, 19:34
Haci abi'nin oyle birsey dedigine inanmiyorum.
Trabzonsporun istedigi para verildikten sonra transfer gerceklesir.
Corpus
11.Temmuz.2013, 20:26
Beşiktaşlı arkadaşlar "Tolga'ya 3 Milyon vermemek enayiliktir" diyen kişilere kızmış veya fazla tepki vermişler. Sebebi nedir ?
anil luque
11.Temmuz.2013, 20:39
Beşiktaşlı arkadaşlar "Tolga'ya 3 Milyon vermemek enayiliktir" diyen kişilere kızmış veya fazla tepki vermişler. Sebebi nedir ?
Sizin bu konunun üzerine bu kadar düşmenizin sebebi nedir Zafer? Beşiktaş'ın vermediği 3 milyon euro sizi niye bu kadar alevlendirdi ? Her yerde bir "vay arkadaş o para verilmez mi?" tribi. Bu oyuncunun transferine ayrılan parayı aşıyormuş da vermemişler demekki bu kadar basit.
Hayır koca ülkede sanki ilk defa oyuncu transferinden vazgeçiliyor. anlamadım gitti.
darkkobal123
11.Temmuz.2013, 21:17
Böyle adamların diline düştüğümüze mi yanarsın, yoksa bizim yönetimin transfer konusundaki beceriksizliğine mi yanarsın. Bütün keyfimiz kaçtı ya.
footballer33
11.Temmuz.2013, 22:19
Kaleci transferi üzerinde tek bir isme takılmamak lazım bence. Tolga, istediğim bir kaleci; fakat kaleci transferine ayrılan 2,5 milyon euroyla başka isimlere, özellikle de yurtdışına yönelebiliriz. Bedava diye Sinan'ı da getirmezler inşallah.
manager725
11.Temmuz.2013, 22:47
-------------Kaleci-------------
Sağbek-----Pedro----Sivok----İsmail
-----------Fernandes----Necip-------
Gökhan-------Oğuzhan------Olcay
----------------Almeida--------------
4 yabancı oluyor. Ön libero ve kaleci yabancı olsa 6 oluyor. Bence kaleci yabancı olmalı.
Mamadou
12.Temmuz.2013, 00:30
4-4-2 oynayacağız bence. 4-2-3-1 daha yatkın olsa da.
Corpus
12.Temmuz.2013, 00:54
Sizin bu konunun üzerine bu kadar düşmenizin sebebi nedir Zafer? Beşiktaş'ın vermediği 3 milyon euro sizi niye bu kadar alevlendirdi ? Her yerde bir "vay arkadaş o para verilmez mi?" tribi. Bu oyuncunun transferine ayrılan parayı aşıyormuş da vermemişler demekki bu kadar basit.
Hayır koca ülkede sanki ilk defa oyuncu transferinden vazgeçiliyor. anlamadım gitti.
Dur sakin. Ben olayı sonradan gördüm ve anlayamadığım için sordum.
Kendi görüşüme gelirse, ben Beşiktaş' ı çok severim. Her zaman da Galatasaray'dan sonra Beşiktaş' ın başarılı olmasını isterim. Bu yüzden Tolga' nın gelmesini canı gönülden isterdim.
darkkobal123
12.Temmuz.2013, 00:58
Eee, zamanında Tabata gibilere 10 milyon sayarsan, gün gelir 500 bin Euro'nun hesabını yapmak zorunda kalırsın. Büyük takım olmak sadece slogandan ibaret ne yazık ki. Adamlara kızmaya hakkımız yok.
footballer33
12.Temmuz.2013, 01:17
Bu durumda, Fernandes-Oğuzhan ikilisini yan yana izlememiz hayal olur. Bence 4-1-4-1 oynamalıyız.
Ralph
12.Temmuz.2013, 01:18
Beğendiğimden değil ama bana sanki Veli'yi bu sene ilk 11'de sürekli izleyeceğiz gibi geliyor.
TeNaciOUS MidFieLdeR
12.Temmuz.2013, 02:00
almeida satilmazsa dedigin gibi olacak galiba. pektemek, almeida, enaramo, omer ... 4 tane forvet var tek bir mevkii icin. holosko da sayilabilir. cift forvete donus mumkun gibi.
Bulstrap87
12.Temmuz.2013, 10:14
hayır anlamadıgım beşiktaşlı arkadaslarım neden yönetime sallıyor ? yönetim acık acık söyledi maddi anlamda zor durumdayız diye kaleci icin belirlenen bedel 2.5m daha fazlasını vermek istemiyorlar neden hemen sallıyorsunuz yönetime? arkadas yıllardır yüksek bedelli transfer yaparak borcu soktular bizi sizde iyi alıstınız hmn 3m veriversin alalım diye. yönetim iyi yolda her futbolcu icin bir bedel belirlersin onu teklif edersin kabul olursa gelir olmazsa gelmez bu kadar kolay!
bnce gecen sene fenerin kayseriye kiraladıgı kaleci ertugrul u alsak daha iyi olur 2 senedir takip ediyorum gayet iyi kaleci bi önceki sene samsunda gayet basarılıydı bu senede kayseride iyidi bence fenerden bu adamı almalıyız..
anil luque
12.Temmuz.2013, 12:46
Hilbert Leverkusen'e gitti :( :(
Mamadou
12.Temmuz.2013, 13:25
Bu durumda, Fernandes-Oğuzhan ikilisini yan yana izlememiz hayal olur. Bence 4-1-4-1 oynamalıyız.
Abi 4-1-4-1 yani 4-5-1 kısaca çakma 4-3-3 artık bu sistemden vazgeçmeliyiz. Tigana'dan sonra gelen her hoca elde iyi bir 10 numara bulamayınca direk 4-5-1'e kaydı. Düşün Denizli'nin bile 4-5-1 oynattığı zamanlar oldu. 4-2-3-1 olarak gösterilse de maç içinde 4-5-1'e kayıyordu. Elde Fernandes ve Oğuzhan varken 4-2-3-1 ideal ama forvetlere de bakınca tam çift forvet oynayacak bir takım. 4-2-3-1, 4-4-2 maçtan maça değişir bence. Bilic'in tercih ettiği dizilişlerde bu genelde. Bu sayede Necip, Veli'de çakılı oynamak zorunda kalmaz orta sahada.
footballer33
12.Temmuz.2013, 14:43
Abi 4-1-4-1 yani 4-5-1 kısaca çakma 4-3-3 artık bu sistemden vazgeçmeliyiz. Tigana'dan sonra gelen her hoca elde iyi bir 10 numara bulamayınca direk 4-5-1'e kaydı. Düşün Denizli'nin bile 4-5-1 oynattığı zamanlar oldu. 4-2-3-1 olarak gösterilse de maç içinde 4-5-1'e kayıyordu. Elde Fernandes ve Oğuzhan varken 4-2-3-1 ideal ama forvetlere de bakınca tam çift forvet oynayacak bir takım. 4-2-3-1, 4-4-2 maçtan maça değişir bence. Bilic'in tercih ettiği dizilişlerde bu genelde. Bu sayede Necip, Veli'de çakılı oynamak zorunda kalmaz orta sahada.
Benim bahsettiğim 4-1-4-1'in seni saydığın sistemlerle alakası yok. Ortadaki 1, Aurelio veya Giunti tarzında bir isim olacak ve defansif yönü sağlam olup orta sahaya top taşıyacak. Ortadaki 4'lü ise, hücuma dönük isimlerden oluşacak ve böylece ilerdeki tek forvet, yalnız kalmayacak.
pele96
12.Temmuz.2013, 15:42
4-4-2 mecburi bence defansif ortasaha bulamıyorsak ki bulamıyoruz.
Kaleci
Sağbek - Pedro - Sivok - İsmail
...............Oğuzhan - Fernandes
Gökhan................................... Olcay
...............Almeida - Pektemek
Facx
12.Temmuz.2013, 15:46
Kaleci
bu ortasaha çok defansif zafiyet verir ortadaki oyuncuların ikiside hücuma dönük kanattakilerde kanat oyuncusu ortayı kapatıcak engin emre çolak gibi oyuncu değiller
pele96
12.Temmuz.2013, 15:54
bu ortasaha çok defansif zafiyet verir ortadaki oyuncuların ikiside hücuma dönük kanattakilerde kanat oyuncusu ortayı kapatıcak engin emre çolak gibi oyuncu değiller
Defansif ortasaha olmazsa elden çıkan eniyisi bu , Necip var bide onun defansif anlamda yapacağını Oğuzhanda yapar .
Facx
12.Temmuz.2013, 16:16
Defansif ortasaha olmazsa elden çıkan eniyisi bu , Necip var bide onun defansif anlamda yapacağını Oğuzhanda yapar .
heeee tamam o zaman . arkadaşım şaka mı yapıyosun oğuzhan necip kadar iyi defans yapar söylemini neye dayanarak söylüyosun oğuzhan bırak defansif ortasahayı ortasaha orta bile değil ofansif ortasaha oyuncusu , pozisyon bilgisini top kapma becerisini geçtim fiziken mümkün değil orda oynaması fernandes desen hadi fizik ve vücudu kullanım açısından neyse derimde oğuzhan nere necip - veya x defansif ortasaha oyuncusu - nere defansif ortasaha olmazsa oğuzhan oynamaz veli oynar necip oynar orda oğuzhan oynadı diyelim bu kezde kanatlarda g.töre ve olcay olmaz daha defansif ortasaha özellikli oyuncular oynar (böyle oyuncular oynasa bile zor oğuzhan - fernandes ortasahası )
Mamadou
12.Temmuz.2013, 16:25
Benim bahsettiğim 4-1-4-1'in seni saydığın sistemlerle alakası yok. Ortadaki 1, Aurelio veya Giunti tarzında bir isim olacak ve defansif yönü sağlam olup orta sahaya top taşıyacak. Ortadaki 4'lü ise, hücuma dönük isimlerden oluşacak ve böylece ilerdeki tek forvet, yalnız kalmayacak.
Anlıyorum abi yani ön liberonun önünde oynayan dörtlü orta saha gibi değil, kanatta oynayan oyuncular kanat forvet gibi, göbekteki ikilide forvet arkası gibi oynayacak ve bu ikili geride oluşan açıkları kapatabilecek. Gerideki dörtlünün önünde oynayan oyuncuda hem organizatör, hemde süpürücü olacak. Bu sistemde rakip stoperleri çıkartmayacak uzun, pivot bir forvet şart. bu oyuncuda Almeida. Ama bu dediğin sisteme uygun ne bir ön libero var, nede bek oyuncuları var ve Almeida'yı çok iyi yedeklemek gerek. Senin düşündüğün gayet iyi ama geçmişteki hocalar senin o dediğin sistemi hep oyuncuları çakılı oynatarak kullandı. Mesela Denizli'nin hücum opsiyonları çok dardı, Carvalhal'de tamamen çağ dışı oyun oynatıyordu. Bir tek Schuster uygulamada yetersiz kaldı. Yeterli sabır gösterilmedi diye düşünüyorum.
Ayrıca 4-4-2'nin tek versiyonu 2 göbek, 2 kanat, 2 ileri uç oyuncusu değil. 4-3-1-2, 4-1-3-2 olarak kullanılabilir. Galatasaray Engin'li, Emre'li ilk 11'de direk 4-4-2 oynamıyordu. Maç içinde o sistem 3-5-2'ye, 4-1-3-2'ye kayıyordu. Mesela Engin kanatta oynuyor gibi gözükse de daha çok orta saha özellikli oynuyordu. Oğuzhan'da böyle kullanılabilir ama Oğuzhan Engin kadar koşan bir oyuncu değil çabuk yoruluyor.
byariff
12.Temmuz.2013, 16:53
bu arada eneramo olmamis kalp ritmi bozukmus
Nocna Mora
12.Temmuz.2013, 17:46
4-1-3-2 belki ?
Cenk
Serdar Kurtuluş
Franco
Sivok
Gökhan Süzen (İsmail dönene kadar)
Toraman
Necip
Oğuzhan
Fernandes
Almeida
Pektemek
footballer33
12.Temmuz.2013, 17:48
Anlıyorum abi yani ön liberonun önünde oynayan dörtlü orta saha gibi değil, kanatta oynayan oyuncular kanat forvet gibi, göbekteki ikilide forvet arkası gibi oynayacak ve bu ikili geride oluşan açıkları kapatabilecek. Gerideki dörtlünün önünde oynayan oyuncuda hem organizatör, hemde süpürücü olacak. Bu sistemde rakip stoperleri çıkartmayacak uzun, pivot bir forvet şart. bu oyuncuda Almeida. Ama bu dediğin sisteme uygun ne bir ön libero var, nede bek oyuncuları var ve Almeida'yı çok iyi yedeklemek gerek. Senin düşündüğün gayet iyi ama geçmişteki hocalar senin o dediğin sistemi hep oyuncuları çakılı oynatarak kullandı. Mesela Denizli'nin hücum opsiyonları çok dardı, Carvalhal'de tamamen çağ dışı oyun oynatıyordu. Bir tek Schuster uygulamada yetersiz kaldı. Yeterli sabır gösterilmedi diye düşünüyorum.
Ayrıca 4-4-2'nin tek versiyonu 2 göbek, 2 kanat, 2 ileri uç oyuncusu değil. 4-3-1-2, 4-1-3-2 olarak kullanılabilir. Galatasaray Engin'li, Emre'li ilk 11'de direk 4-4-2 oynamıyordu. Maç içinde o sistem 3-5-2'ye, 4-1-3-2'ye kayıyordu. Mesela Engin kanatta oynuyor gibi gözükse de daha çok orta saha özellikli oynuyordu. Oğuzhan'da böyle kullanılabilir ama Oğuzhan Engin kadar koşan bir oyuncu değil çabuk yoruluyor.
Evet, aynen bahsettiğin şekilde oynamamız gerektiğinden söz ediyorum ben de. Bu sistemin kilit nokası da, 4'lü defansın önündeki tek orta saha. Oraya uygun birisini alabilirsek, eldeki kadrodan bu sistemi yaratabiliriz bence. Şunu da söylemek gerekiyor ki, önemli olan elbette Bilic'in sistemi olacak. Kafasındaki kurguyu bile bilmiyoruz henüz. Bu akşam oynanacak hazırlık maçı, belki biraz fikir verebilir bize.
Eneramo'nun olmamasına sevindim; ama sağlığı için üzüldüm. İnşallah, çok önemli bir sorunu yoktur ve futbol hayatı bitmez. Eneramo olmadıysa, Gekas'a yöneliriz inşallah. Bunun yanında bir de, Almeida gidip sağlam da bir golcü bulursak, forvet sıkıntımız tamamen kalkar ortadan.
eng1n
12.Temmuz.2013, 17:59
Kaleci
Bu kadro bana Schuster'in kurduğu kadroyu anımsattı o takımında en büyük sorunu gol yemekti bu takımında sorunu o olur.
Ben Bilic'in oyun şeklini değiştireceğini düşünmüyorum 4-4-2 oynatır yüksek ihtimal. Orta sahalardan biri defansif diğeride Fernandes olur.
Nocna Mora
12.Temmuz.2013, 20:27
Evet, aynen bahsettiğin şekilde oynamamız gerektiğinden söz ediyorum ben de. Bu sistemin kilit nokası da, 4'lü defansın önündeki tek orta saha. Oraya uygun birisini alabilirsek, eldeki kadrodan bu sistemi yaratabiliriz bence. Şunu da söylemek gerekiyor ki, önemli olan elbette Bilic'in sistemi olacak. Kafasındaki kurguyu bile bilmiyoruz henüz. Bu akşam oynanacak hazırlık maçı, belki biraz fikir verebilir bize.
Eneramo'nun olmamasına sevindim; ama sağlığı için üzüldüm. İnşallah, çok önemli bir sorunu yoktur ve futbol hayatı bitmez. Eneramo olmadıysa, Gekas'a yöneliriz inşallah. Bunun yanında bir de, Almeida gidip sağlam da bir golcü bulursak, forvet sıkıntımız tamamen kalkar ortadan.
Gekas Akhisar'la anlaştı
darkkobal123
12.Temmuz.2013, 20:55
hayır anlamadıgım beşiktaşlı arkadaslarım neden yönetime sallıyor ? yönetim acık acık söyledi maddi anlamda zor durumdayız diye kaleci icin belirlenen bedel 2.5m daha fazlasını vermek istemiyorlar neden hemen sallıyorsunuz yönetime? arkadas yıllardır yüksek bedelli transfer yaparak borcu soktular bizi sizde iyi alıstınız hmn 3m veriversin alalım diye. yönetim iyi yolda her futbolcu icin bir bedel belirlersin onu teklif edersin kabul olursa gelir olmazsa gelmez bu kadar kolay!
bnce gecen sene fenerin kayseriye kiraladıgı kaleci ertugrul u alsak daha iyi olur 2 senedir takip ediyorum gayet iyi kaleci bi önceki sene samsunda gayet basarılıydı bu senede kayseride iyidi bence fenerden bu adamı almalıyız..
Kime sallayalım o zaman sağlık ekibine mi ? Kaleci antrenörüne mi ? Yoksa Süreyya Abi'ye mi ? Kulübünü, yönetimini savunuyorsun tamamda körü körüne savunma be arkadaş ! Yanlışlarıda görmek lazım. 500 bin Euro fark yüzünden Tolga gibi bir kaleciyi kaçırmak beceriksizliktir işte. Tolgayı alsaydık kalemiz uzun yıllar sağlama alınacaktı, yabancı sınırlamasını kalede kullanmayacaktık. Sezer'e 1.5 vermeyi bilirler ama şimdi gelirler 3 Milyon Euro için, hatta aradaki 500 binlik fark için inatçılık yaparlar. 3 lan 3 ! Sen bu paraya takımın en önemli bölgesinin eksiğini kapatamıyorsan daha konuşma ya. O aradaki 500 binlik farkı da veremediğimiz için çok ağlarız bu sene.
pele96
12.Temmuz.2013, 23:10
Bu kadro bana Schuster'in kurduğu kadroyu anımsattı o takımında en büyük sorunu gol yemekti bu takımında sorunu o olur.
Ben Bilic'in oyun şeklini değiştireceğini düşünmüyorum 4-4-2 oynatır yüksek ihtimal. Orta sahalardan biri defansif diğeride Fernandes olur.
Gol yemeyiz demiyorum yeriz ama mecbur Necip'in kendine hayrı yok Necip oynaması için önünde 2tane sağlam ortasaha olması lazım Necip-Fernandes ortasahasında Fernandes çok yıpranır.Oğuzhanda kesilmez.
footballer33
12.Temmuz.2013, 23:11
Gekas Akhisar'la anlaştı
Gerek kalmadı zaten. Bilic de istiyormuş Eneramo'yu! :icon_sad:
ozan42
12.Temmuz.2013, 23:13
Eneramonun sağlık kontrollerinde bir sorun çıkmış sanırım.
footballer33
12.Temmuz.2013, 23:18
2. kez sağlık kontrolünden geçecekti. O iş ne oldu?
SmtSvm
13.Temmuz.2013, 00:52
2. kez sağlık kontrolünden geçecekti. O iş ne oldu?
Henüz Sağlık Kontrolünden Geçmedi.
Ne Zaman Geçeceği Belli Değil
Sağlam Raporu Çıkarsa Sözleşme Yapılacakmış.
Fakat Sağlam Raporu Çıktıktan Sonra İleride Tekrardan Kalp İle İlgili Bir Sıkıntı Yaşanırsa İşte O Zaman Ne Olacak Merak Ediyorum.
footballer33
13.Temmuz.2013, 02:46
Henüz Sağlık Kontrolünden Geçmedi.
Ne Zaman Geçeceği Belli Değil
Sağlam Raporu Çıkarsa Sözleşme Yapılacakmış.
Fakat Sağlam Raporu Çıktıktan Sonra İleride Tekrardan Kalp İle İlgili Bir Sıkıntı Yaşanırsa İşte O Zaman Ne Olacak Merak Ediyorum.
Bence, en iyisi o toplara hiç girmemek ve risk almamak. Başka isimlere yönelmeliyiz ya da Almeida'nın yerine iyi bir yabancı golcü alıp forvet transferini kapatmalıyız. Pektemek ve Ömer ile birlikte yeterli olur düşüncesindeyim. Holosko da kalacak zaten, o da alternatif olarak durur kenarda.
footballer33
13.Temmuz.2013, 03:08
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1016721_660029510692137_628358595_n.png
darkkobal123
13.Temmuz.2013, 03:10
2. Youla vakası olur zaten gelirse. Gerek yok Eneramo'ya, yeteri kadar forvet var elimizde.
pele96
13.Temmuz.2013, 11:58
Bobo'yu alsak daha iyi olur gelirse Almeida'dan da iyi.
ozan42
13.Temmuz.2013, 13:23
Şu gönderdiğimiz adamları 2 yıl sonra alma işine sinir oluyorum.Serdar Kurtulus, Bobo.
Mamadou
13.Temmuz.2013, 17:30
Hilbert'i gönderip yerine Serdar Kurtuluş'u alacaksak işimiz var. Madem Hilbert ile anlaşmadınız Hilbert'ten daha iyisini almak zorundasınız. PSV'den Atiba boşta mesela tam bize uyacak bir bek keşke ilgilenilse.
Kalede Cenk ve Emre var. Mutlaka 1.kaleci lazım oda Tolga olur inşallah.
Sivok, Ersan, Franco, Toraman + Atınç stoper hattı için bence yeterli. Escude gönderilir büyük ihtimal. Berat'ta geçen sezon olduğu gibi kamp sonrası PTT 1.ligden bir takıma kiralanır. Geriye transfer yapılmaz bence.
Sağ beke transfer şart. Transfer edilen oyuncu en kötü Tanju ile yedeklenir.
Sol bekte; Süzen ve İsmail var. gerektiğinde Ersan'da o bölgede oynar. Uğur var ama onu saymıyorum. Umarım anlaşılır ve sözleşmesi feshedilir. Yönetimin sol beke para harcayacağını düşünmüyorum.
Orta sahada Oğuzhan, Fernandes ikilisinin yanına savunması kuvvetli, kesici bir orta saha lazım. Transfer, Oğuzhan, Fernandes üçlüsünün alternatifi de Veli, Necip, Sezer üçlüsü olur. Bir tane ön libero alınmalı.
Kanatlarda Töre, Olcay oynar büyük ihtimal. Holosko'da var. Dünkü maçta Dentinho baya istekliydi onuda eklersek kanatlarda oynayabilecek dört isim var. Gerektiğinde Pektemek'te oynar.
Forvet hattında; Almeida, Ömer, Pektemek var şu an. Almeida satılırsa iyi bir forvet alınır, satılmazsa forvet hattına yapılacak transfer yine Eneramo ayarında olacaktır. Genç Sinan'da başka bir takıma kiralanır muhtemelen.
Atınç, Hasan Türk, Muhammed gibi genç oyuncuları başka takımlara kiralamadan takımda tutmalıyız. Özellikle ileride işimize yarayacak genç oyuncular bunlar. Berat, Erkan ve Sinan'dan umutlu değilim şahsen.
Sonuç olarak kaleci, sağ bek, ön libero ve forvet transferi yapılmalı. Sol bek ve kanatlara bir çözüm bulunur.
Mamadou
14.Temmuz.2013, 13:30
Sabah'ın haberine göre Bilic'in kiralanmasını istediği futbolcular; Berat, Hasan Türk, Muhammed Demirci, Mertcan Aktaş, Erkan Kaş, Atınç Nukan, Ömer Aslan.
footballer33
14.Temmuz.2013, 14:29
Berat ve Atınç'tan birisi kalmalı. Ayrıca, Erkan Kaş da kanat alternatifi olarak takımda kalması gereken bir isim bence.
byariff
15.Temmuz.2013, 14:26
Firat Gunayer ; Kalp ritm bozukluğu nedeniyle 2.kez kontrolden geçirilen Eneramo'nun test sonuçları olumlu çıktı..
footballer33
15.Temmuz.2013, 16:04
FLAŞ! Eneramo'nun 2. sağlık kontrolünde hayati risk taşıyan bulguya rastlanmadı. Beşiktaş, golcü oyuncuya 2 yıllık imza attıracak. (Ligtv)
----------------------------------------------------------
İyi, çok güzel...!!! Eneramo adına sevindim şahsen; ama dünyada başka golcü mü kalmadı yahu?! Ben de, bizim yönetimi tanıyorsam; Adebayor gelmeyecek, Almeida kalacak ve yine saç baş yolmaya devam edeceğiz gol yollarında. Pektemek ile Ömer'i harcamasalar bari!
manager725
15.Temmuz.2013, 17:51
TÜRKİYE KUPASI'NI 9 KEZ KAZANMAMIZA RAĞMEN UEFA'NIN SİTESİNDE BU SAYI 8 VE EN SON 2009'DA KAZANDIĞIMIZ YAZIYOR. RESMİ OLARAK KUPA BİZDE UEFA NE HAKLA SAYMIYOR.
http://n1307.hizliresim.com/1c/h/qb21f.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
TRANSFER HABERLERİNE KOYMUŞUM PARDON SOHBET ALANINA KOYACAKTIM.
footballer33
15.Temmuz.2013, 19:53
Hasan Türk, Erkan Kaş, Sinan Kurumuş, Atınç Nukan, Berat Çetinkaya, Ömer Arslan, Mertcan Aktaş ve Muhammed Himmet Ertürk 17 Temmuz-27 Temmuz tarihlerinde yapılacak hazırlık kampına götürülmeyecekler.
Kaynak : DHA
Escude, M.Akgün gibi isimlerin kamp kadrosuna alınıp Erkan Kaş ve Atınç'ın bu kadroya alınmaması da ilginç.
Bu arada Mehmet Akyüz ile yollar resmen ayrıldı. Bir de, para kazanmışız sanırım:
Beşiktaş Futbol A.Ş., futbolcu Mehmet Akyüz ile olan sözleşmenin karşılıklı olarak feshedildiğini KAP’a bildirdi.
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen açıklama şöyle:
“Şirketimiz profesyonel futbolcularından Mehmet Akyüz ile olan sözleşmemiz 256.332 TL fesih tazminatı alınmak suretiyle karşılıklı olarak sona erdirilmiştir.”
footballer33
16.Temmuz.2013, 02:33
Serdar Kurtuluş Beşiktaş'ta!
Beşiktaş sağ bek sorununu Gaziantepspor'un kaptanı Serdar Kurtuluş ile çözdü. Teknik direktör Slaven Biliç'in ısrarla istediği milli futbolcu için kırmızı-siyahlı kulüple yapılan bonservis pazarlığında mutlu sona ulaşıldı.
Beşiktaş, Gaziantepspor forması giyen Serdar Kurtuluş’u renklerine bağladı.
Serdar Kurtuluş’la her konuda anlaşan ve bir süredir Gaziantespor’la futbolcunun bonsvervisi için pazarlıklarını sürdüren Beşiktaş, Güneydoğu temsilcisiyle 1,5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardı.
Bu transferin gün içerisinde borsaya bildirileceği Serdar Kurtuluş'un da yarın Beşiktaş'la Avusturya kampına katılacağı öğrenildi.
Serdar Kurtuluş, 2006-2009 yılları arasında 3 sezon Beşiktaş forması giymiş ve siyah-beyazlı forma altında 1 lig, 2 Türkiye Kupası, 1 de Türkiye Süper Kupası sevinci yaşamıştı.
NTVSpor.net
pele96
16.Temmuz.2013, 14:01
İyi paraya almışız da Hilbert'in yerini doldurabilecek mi acaba sırf Türk olduğu için yapılmış bir transfer.
LaigLeNoiR
16.Temmuz.2013, 16:41
Serdar iyi transfer. Tolga'nın da bu hafta içi alınacağına eminim, bir programda duymuştum sanırım Tolga ailevi nedenlerden dolayı İstanbul'da yaşamak istiyormuş.
AurelienChedjou
16.Temmuz.2013, 17:21
Serdar iyi transfer. Tolga'nın da bu hafta içi alınacağına eminim, bir programda duymuştum sanırım Tolga ailevi nedenlerden dolayı İstanbul'da yaşamak istiyormuş.
Hocam açıkcası bende böyle düşünüyordum ancak , olay sürekli sarpa sarıyor , bir anda haberler çıkıyor , Beşiktaş transfere yakın , Tolga istiyor vs. diye sonra Trabzon'dan bir açıklama Tolga hiç bir yere gitmiyor falan yani ne bileyim. Birde Bursa'nın Frey'i alıp Sinan'dan çekilmesinden sonra ne bileyim Beşiktaş sanki Sinan'ı getirecek gibi geliyor bana. :)
footballer33
16.Temmuz.2013, 17:40
Beşiktaş kulislerinde Robin Yalçın ve Assifuah Inkoom isimleri geçiyor. İkisi de çok iyi hamleler olur. Eneramo'dan vazgeçilip Assifuah mutlaka alınmalıdır.
pele96
16.Temmuz.2013, 22:26
Galatasaray'da ilgileniyormuş Tolga'yla erkenden bitirmek gerek.
AurelienChedjou
16.Temmuz.2013, 22:58
Galatasaray'da ilgileniyormuş Tolga'yla erkenden bitirmek gerek.
Bizimkiler mi ilgileniyormuş Tolga ile ?
Allah allah ilginç doğrusu hocam , haberin kaynağı ne acaba merak ettim de.
pele96
16.Temmuz.2013, 23:04
Bizimkiler mi ilgileniyormuş Tolga ile ?
Allah allah ilginç doğrusu hocam , haberin kaynağı ne acaba merak ettim de.
Biryerde görmüştüm ama nerde olduğunu hatırlamıyorum bakayım hemen.
Edit : Buldum.
Link (http://www.fanatik.com.tr/tolgaya-aslan-pencesi_3_Detail_478_321396.htm)
Kaka Leite
16.Temmuz.2013, 23:37
Biryerde görmüştüm ama nerde olduğunu hatırlamıyorum bakayım hemen.
Edit : Buldum.
Link (http://www.fanatik.com.tr/tolgaya-aslan-pencesi_3_Detail_478_321396.htm)
Abov Fanatikmiş kaç kaç kaç.. :p
AurelienChedjou
16.Temmuz.2013, 23:50
Abov Fanatikmiş kaç kaç kaç.. :p
Aynen öyle kaç kaç kaç :D