PDA

View Full Version : Beşiktaş Transfer Haberleri

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47 48

footballer33
16.Temmuz.2013, 23:55
G.Saray, Tolga'yı falan almaz. Muslera var ve kaleci almayacaklar, Alperen diye bir kaleciyi alacaklar a takıma sadece. Oldu da kaleci aldılar diyelim, Muslera gider ve Onur transfer edilir. Tolga'yla ilgileneceklerini sanmıyorum.

AurelienChedjou
16.Temmuz.2013, 23:59
G.Saray, Tolga'yı falan almaz. Muslera var ve kaleci almayacaklar, Alperen diye bir kaleciyi alacaklar a takıma sadece. Oldu da kaleci aldılar diyelim, Muslera gider ve Onur transfer edilir. Tolga'yla ilgileneceklerini sanmıyorum.

Kesinlikle.

footballer33
17.Temmuz.2013, 16:11
Serdar Kurtuluş, 1.5 milyon euro ve Hasan Türk karşılığında Beşiktaş'ta artık. Bülent Uygun da açıkladı. Bu hafta içinde, Tolga'nın da biteceğini düşünüyorum. Teklifimizi arttırmışız.

EDİT: Erkan Kaş, Karabükspor'a kiralandı.

Bordo61Mavi
17.Temmuz.2013, 21:28
Tolga bugun yarin biter

footballer33
17.Temmuz.2013, 22:25
Bitsin artık zaten, yoksa biz biteceğiz kaleci sıkıntımız yüzünden. Tolga, Cenk ve Günay ile kaleyi de sağlama almış oluruz, Sambade'nin de katkılarıyla. :)

Bir de Gana u20'den 1-2 genç futbolcu gündemde; ama somut bir gelişme yok şimdilik. İnşallah, özellikle de Assifuah'ı alabiliriz.

erdem344
18.Temmuz.2013, 14:36
Hilberti gönderip Serdarı almak ne kadar mantıklı ?

Serdar , Hilbertten daha kötü oyuncu bence

Corpus
18.Temmuz.2013, 16:06
Hilberti gönderip Serdarı almak ne kadar mantıklı ?

Serdar , Hilbertten daha kötü oyuncu bence

Yabancı - Türk olayı sanırım.

LaigLeNoiR
18.Temmuz.2013, 16:13
Türkiye'de kaç tane sağ bek sayarsınız Türk olarak ? Bu sayılacak olan isimlerden ilk 2 ye en fazla 3e girer. Bu da iyi transfer olduğunu gösterir.

Namzet
18.Temmuz.2013, 16:16
Yerli sağ bek olarak alabileceği en iyi adamı aldı,bence iyi bir transfer

Bulstrap87
18.Temmuz.2013, 16:51
uefa ligine de katılıyoruz artık başkan verdigin sözü tut getir ronaldinho yu su kulübe :)

SAİT71
18.Temmuz.2013, 17:12
Beşiktaş bir iki takviyeyle Avrupa Ligi'nde iyi iş yapacaktır. Serdar transferi ise en makul yapılabilecek transferlerden birisidir. Bi Serkan Balcı, bir Serdar bunlar ilk akla gelen isimlerdir.

manager725
18.Temmuz.2013, 18:06
uefa ligine de katılıyoruz artık başkan verdigin sözü tut getir ronaldinho yu su kulübe :)

Ben mi kaçırdım? Başkan Ronaldinho ile ilgileniyoruz mu dedi? Yoo sadece basının uydurması bunlar.Fotomaç....:D

footballer33
18.Temmuz.2013, 18:50
Fikret Orman, bu yıl en az 1 yıldız alacağız diyordu. Avrupa Ligi'ne gideceksek, gidip alsın işte Roni'yi ya da Ade'yi. FEDA devri bitti diyen de kendisiydi çünkü. Taraftarı da aptal yerine koymasın, eğer alamazsa. Yok maliyet, yok sponsor, yok gelmek istemedi; yemezler!

darkkobal123
18.Temmuz.2013, 19:10
Beşiktaş 100 bin Euro'ya sattığı Serdar Kurtuluş'u 1.5 milyon Euro'ya Hasan Türk'ü vererek geri aldı. Gerçekten şahane transfer (!)

Escochae
18.Temmuz.2013, 19:42
Beşiktaş 100 bin Euro'ya sattığı Serdar Kurtuluş'u 1.5 milyon Euro'ya Hasan Türk'ü vererek geri aldı. Gerçekten şahane transfer (!)

Demrören'e ne kadar teşekkür etseniz azdır. Sadece bu konuda da değil nice konularda.

darkkobal123
18.Temmuz.2013, 19:47
Demrören'e ne kadar teşekkür etseniz azdır. Sadece bu konuda da değil nice konularda.
Geleceğin orta sahasını bedavaya satan Fikret Orman'a teşekkür etmek lazım. Bu sene Antep'de uzaktan gollerini ahlar vahlar içinde izleriz.

Mamadou
18.Temmuz.2013, 20:45
Serdar Kurtuluş'u alacaksan al ama neden Hasan Türk'ü veriyorsun. Şaşırıyorum arkadaş bu çocuk GS veya FB'de oynasa ne kıymete binerdi. Hiç alttan gelen oyunculara Beşiktaş'ta zerre değer verilmiyor. Emre Özkan gitti, Erkan Kaş kiralandı ve son olarak Hasan Türk satıldı. Yakında Atınç ve Muhammet'te gider. Bu sezon ki transfer politikası hiç sağlıklı değil. Geçen sezon daha akıllı adımlar atılıyordu.

ozan42
18.Temmuz.2013, 20:57
Hasan türkmü verilmiş yazık yahu o cocuga veli oynuyacagına bu cocuk oynasaydı daha iyiydi.

kumbara
18.Temmuz.2013, 21:42
Geleceğin orta sahasını bedavaya satan Fikret Orman'a teşekkür etmek lazım. Bu sene Antep'de uzaktan gollerini ahlar vahlar içinde izleriz.

Ernst 2 milyona koşuyor, Hasan'da koşuyor fakat 20 bine koşuyor dedi bir zaman lar sir samet.

Dediğide doğru, sadece koşuyor hasan. A2'ye geldiğinden beri kendini geliştiremedim, o kadar söylendi ama dinlemiyor heralde. Kadir,erkan,hasan,atınç,sezer ve cumali gibi isimler geleceğimizdi. Fakat onlar lüks hayatı ve şöhreti erken (arkadaş ortamında erken bulunca) ne yazik ki anca rizespor'da oynarlar..

Mamadou
18.Temmuz.2013, 21:45
Ernst 2 milyona koşuyor, Hasan'da koşuyor fakat 20 bine koşuyor dedi bir zaman lar sir samet.

Dediğide doğru, sadece koşuyor hasan. A2'ye geldiğinden beri kendini geliştiremedim, o kadar söylendi ama dinlemiyor heralde. Kadir,erkan,hasan,atınç,sezer ve cumali gibi isimler geleceğimizdi. Fakat onlar lüks hayatı ve şöhreti erken (arkadaş ortamında erken bulunca) ne yazik ki anca rizespor'da oynarlar..

O zaman sorun kendi içimizde. Alt yapıya gerekli desteği vereceksin. Gerekirse oyuncuların özel hayatını bile kontrol edeceksin. Yapmıyor mu Barca, Manu sende yapacaksın. Yazık oluyor bu oyunculara ama dediğin gibi ne kadar yetenekli olursa olsun oyuncular kendilerini geliştirmiyor. En gördüğüm yetenekli Serdar Özkan'dı o bile kendi kendini yedi bitirdi. Koca Mustafa Denizli bile o kadar titredi üzerine.

darkkobal123
18.Temmuz.2013, 22:33

O zaman derler adama Ernst'i yolladın Hasan'ı neden oynatmadın ? Senin dediğin mantık hatası.

footballer33
18.Temmuz.2013, 22:58
Fernandes Sözleşme Uzatacak. (Lig Tv)

Hadi inşallah. Tolga 1, Ferdi 2. Çok uzadı, bitsin artık bu bekleyiş!

kumbara
18.Temmuz.2013, 23:15
O zaman derler adama Ernst'i yolladın Hasan'ı neden oynatmadın ? Senin dediğin mantık hatası.

Ernst'i yollaması zaten bu kadar gol yememizin ana sebeplerinden biri. Hasan koşuyordu, koştuğunu bile göremedik. Yani burda mantık hatası yok güzel kardeşim. tekrar oku mesajı.

manager725
18.Temmuz.2013, 23:23
Fernandes Sözleşme Uzatacak. (Lig Tv)

Hadi inşallah. Tolga 1, Ferdi 2. Çok uzadı, bitsin artık bu bekleyiş!

Almeida da bedavaya gidecek sözleşme uzatılmazsa.:icon_sad:

kumbara
18.Temmuz.2013, 23:25
Almeida da bedavaya gidecek sözleşme uzatılmazsa.:icon_sad:

Gitsede kurtulsak artık şu takozdan.

LaigLeNoiR
18.Temmuz.2013, 23:27
3 sene sonrada Hasan Türk'ü geri aliriz ne olcak.

eXcitinG
18.Temmuz.2013, 23:35
Lig TV Avrupa kupalarına katılmanın kesinleşmesinden sonra Başkanın gelecek hafta Londra ya Adebayor transferini bitirmek için gideceğini söyledi. Ayrıca Enaramo ile de sözleşme imzalandığı belirtti.

Serdar, Tolga, Eneramo, Adebayor transferleri ile beraber Avrupa liginde başarı için iyi de bir yabancı ön libero bomba gibi bir takım oluşturur.

footballer33
18.Temmuz.2013, 23:49
Lig TV Avrupa kupalarına katılmanın kesinleşmesinden sonra Başkanın gelecek hafta Londra ya Adebayor transferini bitirmek için gideceğini söyledi. Ayrıca Enaramo ile de sözleşme imzalandığı belirtti.

Serdar, Tolga, Eneramo, Adebayor transferleri ile beraber Avrupa liginde başarı için iyi de bir yabancı ön libero bomba gibi bir takım oluşturur.
Abi, yalnız Eneramo transferi tam bir skandal. Futbolcunun dizinde sakatlığı var ve menisküs ameliyatı olacak. Ameliyattan sonra da iyileşip kampa katılacak. Fikret Orman, 15 gün içinde dedi. Eğer böyle bir şey varsa, fiyasko bir transfer olur. Ne zaman iyileşecek, ne zaman form tutacak, ne zaman kondisyon yükleyecek ve ne zaman takımda adapte olacak? Bir dolu soru var, sorulması gereken.

Maalesef, Fikret Orman'a inanmıyorum ben. Adebayor'u falan alacaklarını da hiç sanmıyorum. Assifuah, Tolga, Serdar ve G.Torres ya da başka yabancı bir ön libero transferi yapsınlar, kâfidir benim açımdan.

eXcitinG
18.Temmuz.2013, 23:56
Eneramo beleş olduğu için ve Adebayor da gelecekse Almeida ve Adebayor un gerisinde arka planda kalacağından ne zaman iyileşeceği pek önemli olmayacak gibi. Türkiye kupası maçlarında oynar ancak. Ayrıca bizim yönetimin Adebayor transferini de bitirebileceğine inanamıyorum ama inanmak istiyorum.

footballer33
19.Temmuz.2013, 00:18
Beleşse, gidip Lucas Barrios'u alsınlar derim ben de o zaman. Sat Almeida'yı, hem yıllık ücretinden (2,5 milyon euro) ve sezon sonu fona bedavaya gitmiş adam için vereceğin 2 milyon eurodan kurtul hem de gelen parayla Barrios'un maliyetini karşıla. Olmayacak bir şey değil ki bu. Takmışlar kafayı Eneramo'ya, anlamadım gitti.

pele96
19.Temmuz.2013, 04:01
Bu takıma sadece Tolga ve Ronaldinho gelse takım uçar tutulmaz.Ronaldinho'dan pek umudum yok ama insan bekliyor işte :(
Hem Fernandes'e yüklenen görev azalır hemde şuanda bir maçta Fernandes'i markaj altına aldıklarında oynayacak sadece Ozi kalıyor oyun kurma açısından onuda kapatabilirlerse en kötü beraberlik ama Ronaldinho'yu kolay kolay kimse tutamaz.

Kaka Leite
19.Temmuz.2013, 07:27
Bu takıma sadece Tolga ve Ronaldinho gelse takım uçar tutulmaz.Ronaldinho'dan pek umudum yok ama insan bekliyor işte :(
Hem Fernandes'e yüklenen görev azalır hemde şuanda bir maçta Fernandes'i markaj altına aldıklarında oynayacak sadece Ozi kalıyor oyun kurma açısından onuda kapatabilirlerse en kötü beraberlik ama Ronaldinho'yu kolay kolay kimse tutamaz.

Valla o uçacak potansiyeli ben Beşiktaşta göremiyorum.

Kötü oyuncular mı var derseniz, tabii ki hayır derim ancak hepsi tek tek isim olarak baktığımızda iyi oyuncular bir bütün olarak bir türlü istenilen seviyeye ulaşılamadı.

Bu sezondan da çok ümitli değilim, bir forvet karmaşasıdır gidiyor. Eneramo sadece küçük takımların forveti olabilecek kapasitede ki o bile gelmeden bir sorun yaşattı takıma sağlıksal olarak..

Fernandes'in şuanda üstündeki yükü farkında olduğuna bile emin değilim. Birazcık farkında olsa bence daha başka şeyler olurdu..

Kadro da sorun olsa transfer yaparsın düzelir ancak Beşiktaşın sorunu kadro değil. Takım sorunudur bana göre..

LaigLeNoiR
19.Temmuz.2013, 10:05
Ronaldinho gelse nerde oynayacak ?

Tek aklıma gelen Fernandes'in Guti olduğu zamanki gibi MC'ye çekilmesi ve önüne R10'un gelmesi olur. Tabii ki bu durumda Fernandes'in yanına da bir transfer şart. Ne Necip ne de Veli oradaki yükü çekebilir.

Eneramo konusunda ben yönetimi destekliyorum Türkiye ligini bilen forvet. Bakın Türkiye'ye gelip de Anadolu takımlarında bile oynasalar ve dikiş tuttursalar Türkiye'de iş yapar seviyeye geliyorlar. Emenike ve Webo örneği önümüzde, Eneramo'nun tarzı farklı o yüzden sistemi/taktiği değiştirdiğimiz maçlarda işe yarayabilir.

manager725
19.Temmuz.2013, 11:57
Ronaldinho gelse nerde oynayacak ?

Tek aklıma gelen Fernandes'in Guti olduğu zamanki gibi MC'ye çekilmesi ve önüne R10'un gelmesi olur. Tabii ki bu durumda Fernandes'in yanına da bir transfer şart. Ne Necip ne de Veli oradaki yükü çekebilir.

Eneramo konusunda ben yönetimi destekliyorum Türkiye ligini bilen forvet. Bakın Türkiye'ye gelip de Anadolu takımlarında bile oynasalar ve dikiş tuttursalar Türkiye'de iş yapar seviyeye geliyorlar. Emenike ve Webo örneği önümüzde, Eneramo'nun tarzı farklı o yüzden sistemi/taktiği değiştirdiğimiz maçlarda işe yarayabilir.

Ronaldinho, Fernandes, Oğuzhan, Muhammed biraz fazla bana göre de.

Eneramo'nun menajeri çok fazla para istiyormuş galiba onu biraz aşağı çekebilirsek ben de sıcak bakıyorum Enaramo'ya.

darkkobal123
19.Temmuz.2013, 19:14
Ronaldinho ve F.Orman aynı ortamda ha, gerçekten komik. Rüyamda görsem bu rüya der uyanırım o derece. Ne Ronaldinho'su kendinizi kandırmayın. Dikkat edelimde Ronaldinho bizim başkanı almasın. :n: Eneramo konusuna gelelim, neden zorluyoruz bu transferi hala anlamıyorum. Sanki bulunmaz hint kumaşı arkadaş. Bir adam ya sakattır ya değildir yahu, uzatmanın anlamı ne. Kısaca tam bir saçmalık.

Bordo61Mavi
20.Temmuz.2013, 05:55
Fikret Orman Trabzona gitmis

darkkobal123
20.Temmuz.2013, 06:08
2 acemi yönetim ancak bu kadar saçma sapan bir hale dönüştürebilirdi sıradan bir transferi. Arap saçına dönüşen bir süreç ve gereksiz açıklamalar, kimlerin yetkili olduğu, kimlerin görüş bildireceği belli değil. Resmen midem bulandı artık, çözülsün bir an öce şu iş.

footballer33
20.Temmuz.2013, 14:10
Futbolcu Beşiktaş'ı istiyor, Trabzon futbolcuyu vermeye yanaşıyor, Beşiktaş'ın isteği zaten ortada. Böyle bir durumda, bir transfer ancak bu kadar uzatılabilirdi. Emeği geçenleri tebrik (!) ediyorum.

davidvilla
20.Temmuz.2013, 14:16
kardeşim bonservisi bir klübün elindei futbolcu da sadık bir adam o yuzden klübün belirlediği rakamı ödemek zorundasın çünkü yukarıdaki durumlar pazarlık şansını azaltıyor. Kısacası basarsın parayı alırsın.
Dediğin gibi çok uzadı hemen sonuç alıp gerekirse başka oyunculara yönelmek gerekiyordu. En azından basında bu tip haberlerin önü açılırdı hafifte olsa Tolga konusunda bir pazarlık şansı yaratabilirdi.

Escochae
20.Temmuz.2013, 14:38
2 acemi yönetim ancak bu kadar saçma sapan bir hale dönüştürebilirdi sıradan bir transferi. Arap saçına dönüşen bir süreç ve gereksiz açıklamalar, kimlerin yetkili olduğu, kimlerin görüş bildireceği belli değil. Resmen midem bulandı artık, çözülsün bir an öce şu iş.

Yönetime saçma ve desteksiz birşekilde sallıyorsun. Fenerbahçeli olmama rağmen ben bile rahatsız oldum. Sonuçta yazdıklarına karışamayız ama bjk yönetimini beğenen ve destek veren arkadaşlar olabilir. Alaycı tavırlarından ziyade, objektif ve destekli bir şekilde yazarsan sağlıklı bir tartışma ortamı olabilir. Ama bu şekilde yazmaya devam edersen seni pek sallayan çıkacağını sanmıyorum. (Ronaldinho'yuyu alabilir mi bu yönetim, Ronaldinho alır onları tarzı aşağılayıcı yazılarından bahsediyorum)

footballer33
20.Temmuz.2013, 15:01
kardeşim bonservisi bir klübün elindei futbolcu da sadık bir adam o yuzden klübün belirlediği rakamı ödemek zorundasın çünkü yukarıdaki durumlar pazarlık şansını azaltıyor. Kısacası basarsın parayı alırsın.
Dediğin gibi çok uzadı hemen sonuç alıp gerekirse başka oyunculara yönelmek gerekiyordu. En azından basında bu tip haberlerin önü açılırdı hafifte olsa Tolga konusunda bir pazarlık şansı yaratabilirdi.
Bu transferin uzamasının tek sebebi de bu zaten. 500 bin euroluk fark yüzünden günlerdir, haftalardır bekliyoruz. Umarım, önümüzdeki hafta içinde bu sorunu da hallederler ve dediğin gibi diğer transferlere yöneliriz artık. Çok zaman kaybettik Tolga konusunda.

footballer33
20.Temmuz.2013, 16:03
Fatih Doğan @fatihdogan_38 24 dk
Akşam açıklanmadan ilk ben açıklayayım :-) Eneramo bu sabah menisküs ameliyatı oldu. 5 hafta yok 1)

Fatih Doğan @fatihdogan_38 21 dk
2- Eneramo'da Bjk her konuda anlaştı. Ancak kalp ritim problemindeki sıkıntı ve 3 farklı rapor nedeniyle Tff Sağlık Kur.lisansı bekletiyor

Fatih Doğan @fatihdogan_38 11 dk
İlk gün söyledim Eneramo da yönetimin isteği yok, Biliç'in isteği var. Bonservisi olmadığındn YK'nin onayı var. Biliç kararı gözden geçirmeli

Fatih Doğan @fatihdogan_38 8 dk
Bonservisi olmayan maliyeti yıllık 1.2 milyon Eneramo'yu alırım. Ancak menisküs+kalpte ritim bozukluğu olan Eneramo riskini şahsen almam.

Tek söyleyeceğim şey, yazıklar olsun! Bu işin içinde mutlaka menajer oyunu var.

Ralph
20.Temmuz.2013, 17:16
Bir yanda Adebayor deniliyor bir yanda sakat Eneramo deniliyor. Fikret Orman'ın "transfer edilecek oyuncular alternatifleri ile belli" demesinden kastı bu muydu? Yanlış anlaşılmasın, Eneramo'nun gelmesini belli şartlarda (parasal anlamda) isterim, Türkiye Ligi'ni biliyor ve iş yapar ancak adam sakat yahu sakat!

anil luque
20.Temmuz.2013, 17:30
Bir yanda Adebayor deniliyor bir yanda sakat Eneramo deniliyor. Fikret Orman'ın "transfer edilecek oyuncular alternatifleri ile belli" demesinden kastı bu muydu? Yanlış anlaşılmasın, Eneramo'nun gelmesini belli şartlarda (parasal anlamda) isterim, Türkiye Ligi'ni biliyor ve iş yapar ancak adam sakat yahu sakat!

Tamam işte bizim takıma uyum sağlamada sıkıntı yaşamaz ne güzel :)

darkkobal123
20.Temmuz.2013, 20:34
Yönetime saçma ve desteksiz birşekilde sallıyorsun. Fenerbahçeli olmama rağmen ben bile rahatsız oldum. Sonuçta yazdıklarına karışamayız ama bjk yönetimini beğenen ve destek veren arkadaşlar olabilir. Alaycı tavırlarından ziyade, objektif ve destekli bir şekilde yazarsan sağlıklı bir tartışma ortamı olabilir. Ama bu şekilde yazmaya devam edersen seni pek sallayan çıkacağını sanmıyorum. (Ronaldinho'yuyu alabilir mi bu yönetim, Ronaldinho alır onları tarzı aşağılayıcı yazılarından bahsediyorum)
Saçma ve desteksiz değil kanıtlarımla, yanlışları ile sallıyorum. Beşiktaşlıyım diye her yapılan yanlışı görmezden mi geleceğim yani ? Dost acı söyler. Sallayan çıksın veya çıkmasın benim için sorun değil ben sadece düşüncemi söylüyorum. İsteyen okur isteyen okumaz kimseyi zorlamıyoruz burada.

Ya seçime girerken sponsor falan hepsi hazırdı ne oldu ? Sponsor'dan haber alamıyoruz. Ronaldinho diyorlar, gülüyorum. Daha 500 bin Euro fark yüzünden Tolga'yı alamayan bu yönetim Ronaldinho'yu alacak. Ne Ronaldinho'su ya, alabileceğimiz en iyi oyuncu Eneramo olur anca. Bu çapsızlıkla alabileceğimiz oyuncu profili çok açık ve net. Yok o firmayla bu sponsorla anlaşılmış da getirilecekmiş. Kim anlaşacak, 2 senedir basketbol takımına sponsor bulamayan yönetim mi anlaşacak ? Geldiklerinden beri yaptıkları zaten FEDA, sponsor bulamıyoruz, çok iyi savunma yaptık, borç ödüyoruz vs. Geldiğinden beri fakir edebiyatı bakalım nereye kadar sürecek.

Al bak en yakın örneği, sakat adam hala transfer etmek istiyorlar. Bedava ya hani, o yüzden. Bedava olsunda para ödemeyelim. Başkanın taraftarlığını yapmam takımımın taraftarı olurum !

Kaka Leite
20.Temmuz.2013, 21:33
Yahu Ronaldinho kutsanmış mı ?

Gelse ne olacak ki takımın sorunu transfer değil tamamen uyum sorunu transfere Milyonlar harcayan Monaco bile Frankfurt'a yeniliyor.

Hazırlık maçlarıyla karamsarlığa düşüp direk yönetime kesmeyin bileti Adalının gelip transfer budalalığı yapmasından da iyidir şuan ki yönetimin stili ve yapısı...

manager725
20.Temmuz.2013, 23:25
Saçma ve desteksiz değil kanıtlarımla, yanlışları ile sallıyorum. Beşiktaşlıyım diye her yapılan yanlışı görmezden mi geleceğim yani ? Dost acı söyler. Sallayan çıksın veya çıkmasın benim için sorun değil ben sadece düşüncemi söylüyorum. İsteyen okur isteyen okumaz kimseyi zorlamıyoruz burada.

Ya seçime girerken sponsor falan hepsi hazırdı ne oldu ? Sponsor'dan haber alamıyoruz. Ronaldinho diyorlar, gülüyorum. Daha 500 bin Euro fark yüzünden Tolga'yı alamayan bu yönetim Ronaldinho'yu alacak. Ne Ronaldinho'su ya, alabileceğimiz en iyi oyuncu Eneramo olur anca. Bu çapsızlıkla alabileceğimiz oyuncu profili çok açık ve net. Yok o firmayla bu sponsorla anlaşılmış da getirilecekmiş. Kim anlaşacak, 2 senedir basketbol takımına sponsor bulamayan yönetim mi anlaşacak ? Geldiklerinden beri yaptıkları zaten FEDA, sponsor bulamıyoruz, çok iyi savunma yaptık, borç ödüyoruz vs. Geldiğinden beri fakir edebiyatı bakalım nereye kadar sürecek.

Al bak en yakın örneği, sakat adam hala transfer etmek istiyorlar. Bedava ya hani, o yüzden. Bedava olsunda para ödemeyelim. Başkanın taraftarlığını yapmam takımımın taraftarı olurum !

O fakir edebiyatı dediğin şey şimdi yapılmazsa 30 yıl sonra tutacağın, destekleyeceğin, onun için bağıracağın, çocuklarına miras bırakacağın bir Beşiktaş Jimnastik Kulübü olmayacak. Yönetimin her şeyi doğru mu? Tabiki de değil, geldikleri ilk günden beri hataları var ama azıcık usturuplu eleştiri yap. Dediğin gibi başkan taraftarlığı yapma(Serdal-Adalı), Beşiktaşlıysan elde olan şartlarla Beşiktaşlılığını savun yok sportif başarıymış, kulüp zenginliğiymiş, yıldız oyuncuymuş. Yok yok ya Beşiktaş'ta. En az 3 sene de olmayacak. Böyle bir takımla işim olmaz diyorsan Türkiye'de sportif başarı olarak ve mali açıdan bizden iyi 2 kulüp var. Seçimini yaparsın.

darkkobal123
21.Temmuz.2013, 00:25
O fakir edebiyatı dediğin şey şimdi yapılmazsa 30 yıl sonra tutacağın, destekleyeceğin, onun için bağıracağın, çocuklarına miras bırakacağın bir Beşiktaş Jimnastik Kulübü olmayacak. Yönetimin her şeyi doğru mu? Tabiki de değil, geldikleri ilk günden beri hataları var ama azıcık usturuplu eleştiri yap. Dediğin gibi başkan taraftarlığı yapma(Serdal-Adalı), Beşiktaşlıysan elde olan şartlarla Beşiktaşlılığını savun yok sportif başarıymış, kulüp zenginliğiymiş, yıldız oyuncuymuş. Yok yok ya Beşiktaş'ta. En az 3 sene de olmayacak. Böyle bir takımla işim olmaz diyorsan Türkiye'de sportif başarı olarak ve mali açıdan bizden iyi 2 kulüp var. Seçimini yaparsın.
30 yıl sonra miras olarak bırakacağım peki o tutmak isteyecek mi ? Diğer takımlar alıp başını giderken biz 10 senede 1 şampiyon oluruz. Gelecek nesil bu takımı mı tutmak isteyecek ? Bunu geç, benim taraftarlığı mı sen mi soruşturuyorsun ? Ben 8-0 hezimetinden sonra bile " yok kardeşim tutulmaz bu takım " demedim, Beşiktaş'lı olmanın gururunu takımım darmadağın olsa bile madalya gibi göğsümde taşıdım. Ama gider yönetimden de bunun hesabını sorarım. Herşeye rağmen takımımın yanındayım, ama yeri geldiğinde en ağır şekilde eleştiririm. Aradaki farkı iyi anla.

LaigLeNoiR
21.Temmuz.2013, 01:54
Beyler birbirinizle iyi geçinmeye bakın, tartışmalar devam ederse forumda huzursuzluk çıkaran üyeler uzaklaştırılacaktır bilginiz olsun.

Bordo61Mavi
21.Temmuz.2013, 23:01
Tolga Besiktasta

Baris Yurduseven

footballer33
21.Temmuz.2013, 23:18
2364591087. kez Beşiktaş'ta heralde. Hayırlı olsun.

Mamadou
21.Temmuz.2013, 23:30
Tolga, Cenk, Günay üçlüsü ile kaleyi sağlama alırız. Hadi hayırlısı artık bitsin şu transfer. Daha ön libero ve forvet alınacak. alınırsa tabi.

darkkobal123
22.Temmuz.2013, 00:46
Umarım bu son ve kesin haberdir.

Bulstrap87
22.Temmuz.2013, 14:01
30 yıl sonra miras olarak bırakacağım peki o tutmak isteyecek mi ? Diğer takımlar alıp başını giderken biz 10 senede 1 şampiyon oluruz. Gelecek nesil bu takımı mı tutmak isteyecek ? Bunu geç, benim taraftarlığı mı sen mi soruşturuyorsun ? Ben 8-0 hezimetinden sonra bile " yok kardeşim tutulmaz bu takım " demedim, Beşiktaş'lı olmanın gururunu takımım darmadağın olsa bile madalya gibi göğsümde taşıdım. Ama gider yönetimden de bunun hesabını sorarım. Herşeye rağmen takımımın yanındayım, ama yeri geldiğinde en ağır şekilde eleştiririm. Aradaki farkı iyi anla.

arkadasım ben 26 yasındayım yani 1987 dogumluyum benim hatırladıgım kendimi bildigim sampiyonluklar olarak tam olarak hatırlayamadıgım 8 yasındayken 1995 yılındaki sampiyonluk 2003 deki ve 2009 daki sampiyonluklar 26 yılda tam olarak hatırladıgım 2 sampiyonluk var. Ve ben buna ragmen beşiktaşlıyım biz bu takımı sportif basarılar icin mi tutuyoruz? sahsen ben bu renklere asıgım sadece o formayı görüp marsları dinledigimde bile mutlu oluyorum. ileriki nesilde basarıya göre bu takımı tutacaksa varsın tutmasınlar..

footballer33
22.Temmuz.2013, 17:25
Tolga Zengin'in şu sıralarda Trabzonspor ile sözleşmesini feshetmek için Trabzonspor Kulübü Tesisleri'ne gittiği öğrenildi

Bu transferin 2 Milyon 750 bin Euro karşılığında bittiği edinilen bilgiler arasında

Haber1903

anil luque
22.Temmuz.2013, 17:27
Tolga bu sefer gerçekten bitti sanırım.

Bordo61Mavi
22.Temmuz.2013, 18:09
Kadere bak ilk mac tuttugun takima karsi :)

Yolun acik olsun kaptan

davidvilla
22.Temmuz.2013, 18:36
bjk herseyden once bir "adam" transfer etti. Hayırlı olsun.

TeNaciOUS MidFieLdeR
22.Temmuz.2013, 19:44
2 taraf için de güzel transfer oldu. Onur varken tolga fazlaydı. Bjk için çok daha faydalı olacak, aslında onurdan da iyi tolga. Sürekli 11 oynarsa milli takımın da vazgeçilmezi olur.

darkkobal123
22.Temmuz.2013, 20:31
Haftalardır öyle paranoyak olduk ki ben tam olarak sevinemiyorum. :icon_biggrin: Tolga çok iyi bir kaleci, uzun yıllar görev yapacağından eminim. Hayırlı olsun.

uAburak89
22.Temmuz.2013, 21:02
Trabzonspor'un resmi siteden fiyat belirttiği açıklama bu transferin öyle ya da böyle biteceğinin göstergesiydi. 3 tarafın da kazançlı çıktığı bir transfer olmuş. En çok kazanan Cenk gibi abartılan bir kaleciye mahkum kalmaktan kurtulan Beşiktaş, sonrasında muhtemelen daha iyi bir maaş ve ilk 11 garantisine ek olarak, annesiyle daha fazla vakit geçirebilecek olan Tolga. Fena sayılmayacak bir bonservis kazanacak olan Trabzonspor da 3. taraf, resmi sitelerinden 3 milyon isteriz demeselerdi bence mevcut yabancı kontenjanı ve Tolga'nın kalitesi düşünülünce en az 4.5-5 milyon euro ederi vardı.

SAİT71
22.Temmuz.2013, 21:05
Beşiktaş için büyük bir kazanç, Trabzonspor içinse büyük bir kayıp.

Ralph
22.Temmuz.2013, 21:18
Tolga bu sezon yaptığımız ve yapacağımız en noktasında transfer oldu. Hayırlı olsun.

sananes
22.Temmuz.2013, 22:40
bence Onur'dan daha iyi bir kaleci Tolga. O bizim takımı pek sevmese de ben onu yıllardır severim. Kendisinden beklenen patlamayı yapamadığı yıllardan beri. Umarım başarılı olur.

footballer33
23.Temmuz.2013, 00:21
Yalnız bu transferin hikayesi okullara tez olur. Transfer resmiyet kazandıktan sonra, bu transferin öyküsünü birilerinden dinlemeyi çok isterim.

Mamadou
23.Temmuz.2013, 00:45
Bide ön libero ve forvet alınırsa tamamdır bu iş. Savunmaya eldeki oyuncularla yama yapılır. Ama ön libero ve forvet inşallah alınır. Kesinlikle Almeida ile olacak iş değil. 3'e, 5'e bakmadan bu adamı direk elden çıkartırım yönetimin ve teknik heyetin yerinde olsam. Bide sakatlık sorunu varken. Ama nedense daha önce Bilic kalmasını istiyor haberleri çıkmıştı. Hazırlık maçlarından önce düşüncem kesinlikle kalmasından yanaydı ama yok kalacaksa bile kesinlikle yedeklenmesi lazım. Adam pas almayınca triplere giriyor. Eneramo alındı demeyin devre arasında gönderilecek oyuncuların başını çekecek çünkü. O adam tek maç oynamadan gönderilecek gibi geliyor bana. Tam bir hayal kırıklığı olacak.

mustangshelby
23.Temmuz.2013, 05:33
İşte Tolga’nın ücreti Tolga Zengin’in Trabzonspor ile olan sözleşmesi bugün fesh edilecek, ardından da başarılı kaleci takımının yurt dışı kampına katılacak. Beşiktaş’tan yıllık 1.3 milyon Euro garanti para kazanacak olan milli file bekçisine, Siyah-Beyazlılar maç başı ücreti olarak da 10 bin Euro ödeyecek.

Orhan Yıldırım (Güvenilir)

darkkobal123
23.Temmuz.2013, 06:28
Bide ön libero ve forvet alınırsa tamamdır bu iş. Savunmaya eldeki oyuncularla yama yapılır. Ama ön libero ve forvet inşallah alınır. Kesinlikle Almeida ile olacak iş değil. 3'e, 5'e bakmadan bu adamı direk elden çıkartırım yönetimin ve teknik heyetin yerinde olsam. Bide sakatlık sorunu varken. Ama nedense daha önce Bilic kalmasını istiyor haberleri çıkmıştı. Hazırlık maçlarından önce düşüncem kesinlikle kalmasından yanaydı ama yok kalacaksa bile kesinlikle yedeklenmesi lazım. Adam pas almayınca triplere giriyor. Eneramo alındı demeyin devre arasında gönderilecek oyuncuların başını çekecek çünkü. O adam tek maç oynamadan gönderilecek gibi geliyor bana. Tam bir hayal kırıklığı olacak.
Ön Libero kesinlikle lazım. O bölgeye pozisyon bilgisi üst düzey olan, defans ile hücum hattı arasında köprü vazifesi görebilecek, oyun görüşü ve pas kabiliyeti yüksek bir oyuncuya şiddetle ihtiyaç var. Umarım çok iyi bir transfer yapılır bu bölgeye. Bence şampiyonluğun anahtarı kaleci ve ön libero transferinden geçiyor. Kaleci transferi gerçekleştiğine göre sırada ön libero var. Forvete gelelim, dediğin gibi abi Almeida ile olmayacak anlaşıldı. Özellikle Schalke maçında çok etkisizdi, isteksizdi, soğuktu. Herkes pres yaparken mızmızlandı durdu. Adam " ben golcü değilim, pivotum " diye bağırıyor resmen. Ama buna güvenip sistemde kurulamaz, istikrar yok çünkü. 7-8 maçta bir yarı yolda bırakır kesin. Ha birde sözleşmesi bitiyor, 2.5 fon'a, 2.5 Almeida'ya vereceğiz. Ama satarsak kârda oluruz. En kısa zamanda satılıp yerine gerçek bir golcü alınır umarım. Eneramo tam bir fiyasko zaten abi o konuya hiç girme.

davidvilla
23.Temmuz.2013, 10:34
Beyler kızmayın ama Bilic Enaramo'yu ne kadar iyi tanıyordu da üzerine bu kadar istekli gidiyor, kesinlikle istiyorum diyor. Tamam haber yıpratma amaçlı olabilir ama gerçeklik payı da olabilir.
Çünkü bana saçma geliyor bu kadar diretmesi.
En ufak testten geçemeyince vazgecilen transferler biliyoruz.

ozan42
23.Temmuz.2013, 13:48
Onurun derry city maçında yediği hatalı gollerden sonra biran beşiktaş taraftarı olarak tolga transferinin gercekleşmeyeceğini düşündüm.Ama gün transferin gerçekleştiği tam olarak sanırım belli oldu çok iyi transfer oldu kalede cenk herne kadar son schalke maçında iyi oynasada yeterli değildi.Cenkin aynı futbolunu 2 sene önce sezon başında Villareal hazırlık maçında görmüştük fakat lige dönünce hatalı gollerini görmeye başlamıştık.Tolga transferi hayırlı olsun.

footballer33
23.Temmuz.2013, 21:31
Yilmaz Canpolat ‏@canpolatyilmaz 1 dk
Tolga IMZALADI. Hayirli Olsun

Bir de şu detayları alsaydık keşke. KAP bildirimi gelmedi, gitti.

Nocna Mora
23.Temmuz.2013, 23:34
Ön liberoya transfere gerek yok bence. Veli ve İbrahim Toraman orayı götürür. Hele ki İbrahim Toraman oldukca iyi oynuyor ön libero da.

Ralph
23.Temmuz.2013, 23:36
Ön liberoya transfere gerek yok bence. Veli ve İbrahim Toraman orayı götürür. Hele ki İbrahim Toraman oldukca iyi oynuyor ön libero da.

Çakma mevkilerle oynaya oynaya böyle bu hallerdeyiz zaten :) Artık nokta transferler istiyoruz. 2 kanada da bek istiyoruz, DM istiyoruz, adam gibi bir forvet istiyoruz. Hatta bana kalırsa sağ açık istiyoruz. Holosko gitsin istiyoruz :)

darkkobal123
23.Temmuz.2013, 23:45
Çakma mevkilerle oynaya oynaya böyle bu hallerdeyiz zaten :) Artık nokta transferler istiyoruz. 2 kanada da bek istiyoruz, DM istiyoruz, adam gibi bir forvet istiyoruz. Hatta bana kalırsa sağ açık istiyoruz. Holosko gitsin istiyoruz :)
Aynen öyle abi. :) Veli ve Toraman alternatif olarak değerlendirilir, ancak kesinlikle o bölgede direk ilk 11 oynayamazlar. Bana kalırsa kanatlara alternatif lazım, Holosko kalsın o bizim jokerimiz. :) Sağda Töre, solda Olcay var ama alternatifleri yok.

Ralph
23.Temmuz.2013, 23:47
Aynen öyle abi. :) Veli ve Toraman alternatif olarak değerlendirilir, ancak kesinlikle o bölgede direk ilk 11 oynayamazlar. Bana kalırsa kanatlara alternatif lazım, Holosko kalsın o bizim jokerimiz. :) Sağda Töre, solda Olcay var ama alternatifleri yok.

Alternatif olacaksa kalsın Holosko, ancak as olarak düşünülüyorsa gitsin. Holosko kendini göstermeye yetecek kadar kaldı bu takımda. Aslına bakılırsa ben pek de kalması taraftarı değilim.

Şahsi fikrim, sağlam bi sağ açık bulup, Gökhan Töre'yi alternatif olarak tutmak.

footballer33
24.Temmuz.2013, 00:03
Tolga Zengin transferinin detayları netleşti nihayet. Anlaşma 3+1 yıllık. İlk 2 yıl 1.200.000 euro, 3. ve 4. yıllarda 1.300.000 euro garanti ücret ve maç başına 12 bin euro ücret alacak.

Bu arada, Eneramo için TFF'den şartlı lisans verildi. 3 ayda bir sağlık kontrolüne girecek; yani transferi artık resmiyet kazanır sanırım. Hiç istemiyorum bu adamın gelmesini ya, hayırlısı.

darkkobal123
24.Temmuz.2013, 00:11
Alternatif olacaksa kalsın Holosko, ancak as olarak düşünülüyorsa gitsin. Holosko kendini göstermeye yetecek kadar kaldı bu takımda. Aslına bakılırsa ben pek de kalması taraftarı değilim.

Şahsi fikrim, sağlam bi sağ açık bulup, Gökhan Töre'yi alternatif olarak tutmak.
Çok hevesli başladı, ben bu sene ümitliyim Holosko'dan. Sağda Töre, Holosko, Muhammed. Solda Olcay. Töre gerekirse solda oynar, Holosko'da forvet oynar ama alternatif şart.

footballer33
24.Temmuz.2013, 00:22
Kanatlara da takviye şart dediğiniz gibi. Yerli Serdar Gürler, yabancı Varela benim adaylarım.

titates1
24.Temmuz.2013, 19:08
Spor Dünyası ‏@sporistacom 40 sn
SON DAKİKA !! Beşiktaş, Gaziantepspor'dan Serdar Kurtuluş'un 4 milyon 430 bin TL fesih bedeli karşılığı transfer edildiğini açıkladı.

2 milyon euro ediyor sanırım , hayırlısı olsun.

Ralph
24.Temmuz.2013, 19:10
Tolga'da bildirildi.

İyi ki Hasan Türk kabul etmedi gitmeyi. O çocukta ben gelecek görüyorum, tabi değerini bilirsek.

anil luque
24.Temmuz.2013, 19:12
Sen Hilbert'e istediği parayı verme , gönder adamı sonra Serdar Kurtuluş'a 4 milyon lira para ver. Rabbim de size akıl bize sabır versin.

footballer33
24.Temmuz.2013, 19:13
2 milyon euro ediyor sanırım , hayırlısı olsun.
1 milyon 750 bin euro yapıyor. Hayırlı olsun. Hasan Türk'ün de yine de, bir takıma kiralık gönderileceğini düşünüyorum.

Eneramo da bildirilir artık bugün - yarın. Assolisti en sona bırakmışlar. :icon_smile: :icon_wink:

Ralph
24.Temmuz.2013, 19:15
Öncelik Eneramo değil, ortasaha, sol bek ve sağ açık olmalı. Forvetimiz var yine. 3 tane önemli transfer şart bu takıma. 3 aydır "yapılacak transferler alternatifleri ile belli" diyen Fikret Orman'a inancım azalıyor git gide.

footballer33
24.Temmuz.2013, 19:48
Serdar Kurtuluş ile 3 yıllık imzaladık. 3 yıl için toplam 2 milyon 700 bin euro ve 10 bin euro maç başı ücret ödenecek.

Ralph
24.Temmuz.2013, 19:54
Serdar Kurtuluş'un Bjk'ye maliyeti..
1.yıl 850 bin euro +10.000 Euro maçbaşı
2.yıl 900bin euro + 10.000
3.yıl 950bin Euro + 10.000

footballer33
24.Temmuz.2013, 20:13
Kaba bir hesap yaparsak bahsedilen 15 milyon euroluk bütçenin harcama dağılımı şu şekilde:

Sezer Öztürk ---> 1,5 milyon euro
Pedro Franco ---> 2,4 milyon euro
Ömer Şişmanoğlu ---> 1,65 milyon euro
Gökhan Töre ---> 350 bin euro (kiralık)
Günay Güvenç ---> 200 bin euro
Tolga Zengin ---> 2,75 milyon euro
Serdar Kurtuluş ---> 1,75 milyon euro
TOPLAM: 10,6 milyon euro

Gönderdiğimiz futbolculardan ise gelirler şu şekilde;

Erkan Kaş ---> 50 bin euro (kiralık)
McGregor ---> 1,75 milyon euro
TOPLAM: 1,8 milyon euro

Harcanandan, geliri çıkarınca 8,8 milyon euro gider ortaya çıkıyor. 15 milyon eurodan bu 8,8 milyon euroyu da çıkarınca, kalan bütçe 6,2 milyon euro yapıyor. Bu da kiralık bir sol bek ve iyi bir DMC için çok güzel bir bütçe. Mesela, Atilla Turan'ı 200 bin euroya kiralasak, kalan 6 milyon euroya taş gibi bir DMC alabiliriz, hatta sağ veyahut sol açık transferi için de bir miktar kalabilir geriye. Forvet için de ya kiralık seçeneği kullanılır ya da sponsorlar devreye sokulur. O da, Fikret Orman'ın kabiliyetine kalmış bir şey. :icon_smile:

darkkobal123
24.Temmuz.2013, 20:17
1.7 Milyon € yapıyor, gayet uygun. Hasan Türk'de iyi ki gitmemiş, çok sevindim. O çocukta gelecek görüyorum, bu sene kiralık verilmeli.

titates1
24.Temmuz.2013, 21:21
Beşiktaş Eneramoyla uğraşıcağına Gekas'ı alsa ya keşke hem biz de büyük takımda izlemiş oluruz.

footballer33
24.Temmuz.2013, 22:33
Beşiktaş Eneramoyla uğraşıcağına Gekas'ı alsa ya keşke hem biz de büyük takımda izlemiş oluruz.
Valla duygularıma tercüman oldun hocam. Eneramo yerine Gekas gelsin işte bize ya! O da bonservissiz, o da 2 sene oynar (Eneramo 2 yıllık imzaladı deniliyor). Almeida'yı göndermeseler de olur o zaman, çok üzülmem şahsen.

footballer33
25.Temmuz.2013, 00:10
Haber1903'e göre; geçen sene Guingamp'ta oynayan ve sezo başınd Marsilya'ya transfer olan Gilbert Imbula Wanga'yı kiralık olarak istiyormuşuz. 1992 doğumlu bir futbolcu. Adını ilk kez duydum, hakkında bilgisi olan var mı?

Ralph
25.Temmuz.2013, 21:14
İmzalar atılmış

http://img812.imageshack.us/img812/7412/6nik.png (http://img812.imageshack.us/i/6nik.png/)

darkkobal123
25.Temmuz.2013, 21:18
Hoşgeldin adam gibi adam ! Hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın.

Ralph
26.Temmuz.2013, 00:24
Katılırsınız ya da katılmazsınız, orasını bilemem ama birkaç şey söylemek istiyorum.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin bu kadar güçlü kadroları varken bizim yaptığımız transferlerin sadece kulübeyi güçlendirdiğini düşünüyorum. Serdar Kurtuluş ve Tolga Zengin'in dışında yapılan bütün transferler güven verici değil. Güven verici değil derken söylemek istediğim şey, bu oyunculara güvenerek sezona başlanmaz. Bana bu tablo korku veriyor önümüzdeki sene için. Bir sağ açık, bir sol bek ve ön libero kesinlikle şart. Hem de bu oyuncular as oynayacak kalitede ve şüphede olmaması gerekiyor. Kulüp bu oyuncuları ne zaman alacak çok merak içindeyim. Üstelik sağ açık için transfer gündemi bile yok. Koca bir sezon yine yalan olacak gibi.

Mamadou
26.Temmuz.2013, 00:45
Hilbert'in gönderilip yerine Serdar Kurtuluş'un alınması hiç akmadı.

darkkobal123
26.Temmuz.2013, 00:50
Katılırsınız ya da katılmazsınız, orasını bilemem ama birkaç şey söylemek istiyorum.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin bu kadar güçlü kadroları varken bizim yaptığımız transferlerin sadece kulübeyi güçlendirdiğini düşünüyorum. Serdar Kurtuluş ve Onur Kıvrak'ın dışında yapılan bütün transferler güven verici değil. Güven verici değil derken söylemek istediğim şey, bu oyunculara güvenerek sezona başlanmaz. Bana bu tablo korku veriyor önümüzdeki sene için. Bir sağ açık, bir sol bek ve ön libero kesinlikle şart. Hem de bu oyuncular as oynayacak kalitede ve şüphede olmaması gerekiyor. Kulüp bu oyuncuları ne zaman alacak çok merak içindeyim. Üstelik sağ açık için transfer gündemi bile yok. Koca bir sezon yine yalan olacak gibi.
Onur Kıvrak ? :D Geçen sene şampiyonluğa giderken o kadar çok sakatlık yaşadık ki, bu yüzden artık her bölgeye alternatif alınıyor. Yani geçen sene takım Almeida sakatlanana kadar iyiydi ama sakatlıklar üst üste geldikten sonra sıkıntı oldu. Çünkü yedek kulübesinde oyunu değiştirebilecek adam yoktu. Kanat oyuncularımızın alternatifi yoktu, Erkan Kaş kurtarıcı diye oyuna giriyordu o derece. İlk önce bu durumu yaşamamak için alternatif alındı, yerli kalitesi arttırıldı, çokta doğru yapıldı. Şimdi ilk 11 transferleri bekliyoruz. Asıl ilk 11 transferleri yapılmazsa yalan olur.

footballer33
26.Temmuz.2013, 00:51

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin bu kadar güçlü kadroları varken bizim yaptığımız transferlerin sadece kulübeyi güçlendirdiğini düşünüyorum. Serdar Kurtuluş ve Onur Kıvrak'ın dışında yapılan bütün transferler güven verici değil. Güven verici değil derken söylemek istediğim şey, bu oyunculara güvenerek sezona başlanmaz. Bana bu tablo korku veriyor önümüzdeki sene için. Bir sağ açık, bir sol bek ve ön libero kesinlikle şart. Hem de bu oyuncular as oynayacak kalitede ve şüphede olmaması gerekiyor. Kulüp bu oyuncuları ne zaman alacak çok merak içindeyim. Üstelik sağ açık için transfer gündemi bile yok. Koca bir sezon yine yalan olacak gibi.
Kısmen katılıyorum.

Sezer, kulübe transferi.

Günay, ilerisi düşünülerek alındı ve iyi bir alternatif olur uzun maratonda.

Ömer, yerli olarak Mehmet Akyüz'den kat kat iyidir; ancak forma şansı bulması çok zor.

Franco'nun ben ilk 11'de şans bulacağına inanıyorum, acayip güven veriyor bana.

G.Töre, şu an için yetersiz; fakat düzelecektir. Alternatifi de Holosko olacak sanırım, kanat olarak; ama ben olsam Töre'yi yedekleyecek iyi bir sağ açık transferi yapardım. Varela ismi geçiyor, ama doğru ama yanlış, keşke doğru olsa.

Serdar, şartlar gereği alınabilecek en iyi yerli sağ bekti, çok iyi oldu.

Tolga transferini tartışmaya bile gerek yok zaten, o mükemmel oldu.

Defansif orta saha ve sol bek mutlaka alınacak, hatta sol bek kiralık olacak.

Almeida'nın gönderilip çok iyi bir forvetin alınması da şart. Eneramo ile uğraşılması bile saçmalık, fiyaskodan bile öte bu transfer, şartlar göz önüne alındığında.

Katılmadığım nokta ise şu: geçen sene kulübede adam bulunduramıyorduk oyuna sokacak. Bu sene ise, kadro daha geniş ve alternatifli olacağı için banko oynayan bazı futbolcular yedek bile kalamayabilecek duruma göre.

Bu arada, Onur değil; Tolga. :D

Ralph
26.Temmuz.2013, 02:08
Neyse işte :D Anladınız siz beni niye bozuyorsunuz canım :p

anil luque
26.Temmuz.2013, 02:11
Haber1903'e göre; geçen sene Guingamp'ta oynayan ve sezo başınd Marsilya'ya transfer olan Gilbert Imbula Wanga'yı kiralık olarak istiyormuşuz. 1992 doğumlu bir futbolcu. Adını ilk kez duydum, hakkında bilgisi olan var mı?

FM'nin sağlamlarından abi. Oyundaki gibiyse gelsin valla.

William Rookwood
26.Temmuz.2013, 06:57
Eneramo transferi ne durumda bilmiyorum ancak alınırsa, forvette banko oyuncu olur.

darkkobal123
26.Temmuz.2013, 07:37
Eneramo transferi ne durumda bilmiyorum ancak alınırsa, forvette banko oyuncu olur.
Abi adam sakat ne bankosundan bahsediyorsun ? Bu adam yeni ameliyat oldu en az 3 hafta yok, hazırlık kampı görmeyecek, döndüğünde en az 3-4 ay ayağına top değmemiş olacak. Bu haldeyken hangi ara form tutacak da banko oynayacak ?

ozan42
26.Temmuz.2013, 08:42
Harbiden ya sakat oyuncu ronaldınho bıle olsa ıstemıyoruz sakatlıklardan cekecegımızı cektık yeter artık.

Burak Akmanoğlu
26.Temmuz.2013, 09:14
Eğer ki Töre transferini gereksiz bulan varsa yanılıyor Quaresma'dan daha iyi oynar Sağ Kanatta,bonservisi de alınırsa Beşiktaşın 8-9 Yıl Sağ kanatı olur. :)

anil luque
26.Temmuz.2013, 11:43
---------------------------Cenk----------------------------
kurtuluş--------franco----------sivok------------------??
------------------Necip(veli)--------------------------
--------Oğuzhan--------Fernandes---------
--Töre-------------------------------------??
-----------Pektemek--------------

Görüldüğü üzere sol tarafımız yıllardır olduğu gibi sıkıntılı. Olcay'ı yazmak istemedim çünkü geçen sene ligde yaptığı sürpriz çıkışı ola ki bu sene avrupaya gidersek sürdüremez o potansiyeli görmüyorum şahsen. He gidemezsek ligde yine bankomuz olur o ayrı.

footballer33
26.Temmuz.2013, 19:02
---------------------------Cenk----------------------------
kurtuluş--------franco----------sivok------------------??
------------------Necip(veli)--------------------------
--------Oğuzhan--------Fernandes---------
--Töre-------------------------------------??
-----------Pektemek--------------

Görüldüğü üzere sol tarafımız yıllardır olduğu gibi sıkıntılı. Olcay'ı yazmak istemedim çünkü geçen sene ligde yaptığı sürpriz çıkışı ola ki bu sene avrupaya gidersek sürdüremez o potansiyeli görmüyorum şahsen. He gidemezsek ligde yine bankomuz olur o ayrı.
Tolga geldikten sonra, 1. kalecimiz o olacaktır. Sol beke kiralık bir transfer düşünülüyor. DMC mutlaka alınmalı ve alınacağını da düşünüyorum. Olcay ise, daha iyi bir kanat transferi olmazsa banko oynar. Forvete de transfer yapılır kanaatindeyim. Kısaca, kadronun yarısı belirsiz hâlâ. :)

Ralph
26.Temmuz.2013, 19:28
‏@sercandikmee
Beşiktaş,Tottenham kulübüne Adebayor İçin resmi teklifte bulundu..

BJK Bşk.F.Orman: Adebayor transferi Almeıda'ya bağlı. Oyuncu BJK'da kalmak istiyor ama şartlarımız belli. Önümüzdeki hafta netlik kazanacak

Nocna Mora
26.Temmuz.2013, 23:10
Adebayor transferi gereksiz degil mi ? Almeida ve Pektemek varken ?

darkkobal123
26.Temmuz.2013, 23:11
Adebayor transferi gereksiz degil mi ? Almeida ve Pektemek varken ?
Almeida'ya bağlı demiş zaten.

Mamadou
27.Temmuz.2013, 00:55
Adebayor gereksiz olur mu hiç. :) Almeida olsa da, olmasa da alınabiliyorsa alınsa keşke. Ama Adebayor'un transferini şu şartlarda zor görüyorum. Ciddi bir kaynak yaratılmazsa eğer yönetimin alabileceğini sanmam. Sanki taraftarı oyalamak adına basın aracılığıyla maksatlı olarak çıkartılıyor bu haberler. Bana öyle geliyor.

footballer33
27.Temmuz.2013, 01:01
Başkan, bugün verdiği röportajda Eneramo'yu aldık dedi, 'HAFTAYA' resmiyete dökülür artık. :)

Almeida ile sözleşme uzatmak istediklerini; fakat bu sözleşmenin kendi istekleri doğrultusunda olması gerektiğini belirtti. Almeida kalırsa, başka da forvet alınmaz; giderse, Adebayor için gerçekten umudum olur.

Fernandes ile de sözleşme uzatılacağını söyledi. Artık yapılsın şu sözleşme, yoksa çok zor, sıkıntılı günler bizi bekleyecek bu konuda.

Dipnot olarak, sol bek alınacağını belirtti. Bir tek defansif orta sahadan ses yok. O transfer de, çok önemli.

eXcitinG
27.Temmuz.2013, 01:02
Sanırım Almeida dan 3-4 milyon Euro gelir elde ederek, Kalan 8 milyon Euro bütçe ile birleştirip, Adebayor için limitleri daha da zorlamayı düşüyorlar.

Ralph
27.Temmuz.2013, 01:03
Başkan, bugün verdiği röportajda Eneramo'yu aldık dedi, 'HAFTAYA' resmiyete dökülür artık. :)

Almeida ile sözleşme uzatmak istediklerini; fakat bu sözleşmenin kendi istekleri doğrultusunda olması gerektiğini belirtti. Almeida kalırsa, başka da forvet alınmaz; giderse, Adebayor için gerçekten umudum olur.

Fernandes ile de sözleşme uzatılacağını söyledi. Artık yapılsın şu sözleşme, yoksa çok zor, sıkıntılı günler bizi bekleyecek bu konuda.

Dipnot olarak, sol bek alınacağını belirtti. Bir tek defansif orta sahadan ses yok. O transfer de, çok önemli.

"Necip'te takımla çalışmaya başladı" diye bir laf ediyor. Demek ki düşünmüyor. Umudum kayboluyor bu sene için.

mustinho03
27.Temmuz.2013, 01:04
Benim en cok istedigim bir gs taraftari olarak muhammed e sans verilmesi ve de patlama yapmasi hem tr futbolu kazanir hemde muhammed gibi yetenegi 3-4 sene sonra avrupanin elit takimlarinda goruruz insallah cunku muhammed de o yyetenek var ve bilic yeni bir modric kazandirmis olur dünya futboluna

Ralph
27.Temmuz.2013, 01:04
Yuhhhh!! Şimdi dinledim. Almeida'nın sözleşmesi bittiğinde kulüpten ayrılırken 2.7 milyon Euro vermek zorundaymışız. Bu nasıl bir kontrattır? İnsaf!

eXcitinG
27.Temmuz.2013, 01:06
Tek ön Libero oynuyoruz zaten. 6-0-4 gibi saçma, sapan bir yabacı kuralı da varken ön libero yabancı transferi lüks gibi duruyor. Necip ve Veli iyi kötü götürecek orayı, artık Necip biraz daha sorumluluk alıp, bir türlü geçemediği bir üst kademeye geçmeli.

darkkobal123
27.Temmuz.2013, 01:06
Yuhhhh!! Şimdi dinledim. Almeida'nın sözleşmesi bittiğinde kulüpten ayrılırken 2.7 milyon Euro vermek zorundaymışız. Bu nasıl bir kontrattır? İnsaf!
Geçen ben dedim abi, fon'a para falan ödeyeceğiz diye. Elden çıkartmak lazım bu haliyle faydalı olamaz zaten bize Almeida.

mustinho03
27.Temmuz.2013, 01:09

Hangi ileri zekali insan böyle bir kontrat imzalar görülüyor ki tr futbolu futboldan anlamayan yöneticiler tarafindan yonetildigi sürece tr futbolu ilerlemez ve milyonlar boyle kaybolup gider gercekten bazen kendi kendime diyorum keske futbolcu olsaymisim diye.yazik cok yazik

footballer33
27.Temmuz.2013, 01:17
"Necip'te takımla çalışmaya başladı" diye bir laf ediyor. Demek ki düşünmüyor. Umudum kayboluyor bu sene için.
Öyle bir hata yapmayacaklarını umuyorum ben. Toraman, Veli ve Necip var diye dmc alınmayacaksa, bir sezonu daha çöpe atarız. Zaten kaldık Almeida-Eneramo ikilisine, bari diğer bölgeyi kurtaralım. Hoş, Almeida'nın o sözleşmesi ve fona gidecek para da varken kalması saçmalık olur ya, sözleşme uzatmayı düşünüyorlarmış. Bence, direk satılsın ve gelen para transfer bütçesine kaynak olarak aktarılsın isterim.

darkkobal123
27.Temmuz.2013, 01:35
Öyle bir hataya düşmezler umarım, gerçi beklenir ama. Necip o bölgede iyi ama bunun form düşüklüğü var, sakatlığı var. Olur yani futbol bu. Ayrıca bizim gibi büyük takımlar tek futbolcuya bel bağlamamalılar. Bir ön libero kesinlikle alınmalı, böylece forma rekabeti de artar.

ozan42
27.Temmuz.2013, 03:32
Necip geçen senenin ilk devresinde sakatlanmasaydı gayet iyi iş görüyordu, sakatlıktan sonra fazla toparlıyamadı sizin aklınızda sakat necip kalmış ondan bu kadar kötülüyorsunuz çocuğu.Şuan bir önlibero transferi yapacağımızı düşünmüyorum şayet yaparsak resmen necibin önünü kesmiş oluruz zaten oraya oynuyabilecek Veli'de var ve yönetim söyledikleri ile ters düşer kanaatindeyim.Kendi Beşiktaşın çocukları gençler oynucak sözü vardı başkanın veya önder özenin, tabi bir transfer bir anlamdada önlibero için rekabeti sağlayabilirz sonuçta 3 kulvarda oynuyacağız.Bir transfer değilde, bir kiralık şöyle top kapabilen hızlı orayı toparlıyabilecek bir defansif ortasaha kiralık olarak işimizede yarıyabilir.
Eneramo transferinede gelicek olursak nasıl bu kadar risk alabiliyoruz aklım almıyor.Adam sakat olay TFF tarafından sakatlıkdan dolayı lisans verememe durumuna kadar yükselmişsen sen bu oyuncuyu takımda görmek istiyorsun ve geçen senenin bizi yakan tek durumu sakatlık olduğunu bilerek böyle bir transfere kalkışıyorsun.Ben şahsı olarak Eneramo transferi gerçekleşirse çok üzüleceğim onca forvet var hiç mi göremiyorlar umarım daha iyi bir sağlıklı bir forvet alırız.Sol kanat için eksik var demişsiniz şunu söylüyebilirim şuan takımda 3 banko oyuncu yazsak biri Sivok biri Fernandes biride Olcaydır.Olcayın geçen seneki performansı taktire şayandır gerçekten ve Olcay herkesin bildiği gibi çalışkan bir oyuncudur bu sene üzerine daha fazla koyacağını düşünüyorum.Olcay her türlü forma kapacaktır diye tahmin ediyorum.Umarım iyi bir forvet transferi ile sezona iyi bir başlangıc yaparız.

darkkobal123
27.Temmuz.2013, 03:57
Ön libero ve sol bek kesinlikle lazım. Libero'da Necip'de oynar, Veli'de oynar ama daha tecrübeli, daha kaliteli bir isim lazım. O bölgenin sağlamlaşması lazım. Ne zaman ön liberomuz iyi oldu, o zaman şampiyon olduk işte. Guinti, Ernst dönemlerini unutmayalım. Tecrübeli ve kaliteli bir ön libero kesinlikle ama kesinlikle şart. Sol bek'de İsmail'in yetişmesi çok zor, Ersan, Süzen, Boral gibi devşirme beklerle olmaz. Kiralık bir sol bek olabilir ama oraya da kesinlikle tavsiye şart. Bu 2 bölgeye transfer yapılmazsa bu sene başarıyı falan unutun.

Mamadou
27.Temmuz.2013, 05:00
Necip geçen senenin ilk devresinde sakatlanmasaydı gayet iyi iş görüyordu, sakatlıktan sonra fazla toparlıyamadı sizin aklınızda sakat necip kalmış ondan bu kadar kötülüyorsunuz çocuğu.Şuan bir önlibero transferi yapacağımızı düşünmüyorum şayet yaparsak resmen necibin önünü kesmiş oluruz zaten oraya oynuyabilecek Veli'de var ve yönetim söyledikleri ile ters düşer kanaatindeyim.Kendi Beşiktaşın çocukları gençler oynucak sözü vardı başkanın veya önder özenin, tabi bir transfer bir anlamdada önlibero için rekabeti sağlayabilirz sonuçta 3 kulvarda oynuyacağız.Bir transfer değilde, bir kiralık şöyle top kapabilen hızlı orayı toparlıyabilecek bir defansif ortasaha kiralık olarak işimizede yarıyabilir.
Eneramo transferinede gelicek olursak nasıl bu kadar risk alabiliyoruz aklım almıyor.Adam sakat olay TFF tarafından sakatlıkdan dolayı lisans verememe durumuna kadar yükselmişsen sen bu oyuncuyu takımda görmek istiyorsun ve geçen senenin bizi yakan tek durumu sakatlık olduğunu bilerek böyle bir transfere kalkışıyorsun.Ben şahsı olarak Eneramo transferi gerçekleşirse çok üzüleceğim onca forvet var hiç mi göremiyorlar umarım daha iyi bir sağlıklı bir forvet alırız.Sol kanat için eksik var demişsiniz şunu söylüyebilirim şuan takımda 3 banko oyuncu yazsak biri Sivok biri Fernandes biride Olcaydır.Olcayın geçen seneki performansı taktire şayandır gerçekten ve Olcay herkesin bildiği gibi çalışkan bir oyuncudur bu sene üzerine daha fazla koyacağını düşünüyorum.Olcay her türlü forma kapacaktır diye tahmin ediyorum.Umarım iyi bir forvet transferi ile sezona iyi bir başlangıc yaparız.

Necip kendini gösterecekse ön taraf oyuncusu olsun. Necip ve Veli fazla mücadeleci oyuncular ama kesinlikle ön liberoda oynayacak oyuncular değil diye düşünüyorum. O pozisyonda oynayacak oyun bilgisi iki oyuncuda da yok. İki oyuncuda ön liberoda oynadığı zaman pozisyon alamıyor, alan daraltamıyor, top yapamıyor. En kötüsü stoperden devşirme Toraman'ın bile ön libero oynadığı maçlarda farkı gördük. Mesela Ordu deplasmanı, Sivas deplasmanı, Elazığ deplasmanı bu maçları geçen sezon takımın en iyi oynadığı beş maç arasına yazarım. Bu maçlarda Toraman ön liberoda görev yapmıştı. Her şeyden önce görev adamı, organizatör lazım savunmanın önüne. Şu anki kadroda maç içinde takımı organize edebilecek bir tane oyuncu bile yok. Lider özellikli Fernandes var bir tek ama benim dediğim olay çok farklı. Geçen sezon olduğu gibi yine coşkulu oynamaya devam ederiz ama önde götürüp puan kaybettiğimiz maçların sayısı da çok olur.

Orta sahası olan kazanır. Orta sahada yama yapmaya gerek yok. Ön libero mutlaka alınmalıdır. Gerekirse Almeida kalsın forvet almasınlar.

Ralph
28.Temmuz.2013, 13:40
‏@sercandikmee
Beşiktaş,Uzun boylu siyahi bir defansif orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak üzere

@sercandikmee
Beşiktaş Bu Afrikalı oyuncuyu kiralama yoluna gidebilir,Bonservisi için 4.5 M €'dan kapıyı açmışlar

footballer33
28.Temmuz.2013, 15:13
‏@sercandikmee
Beşiktaş,Uzun boylu siyahi bir defansif orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak üzere

@sercandikmee
Beşiktaş Bu Afrikalı oyuncuyu kiralama yoluna gidebilir,Bonservisi için 4.5 M €'dan kapıyı açmışlar
Mohamed Sissoko mu yoksa? :icon_eek: Adamda boy 1.91, uyruk da Mali. Piyasa değeri de 3,5 milyon euro olarak görünüyor transfermarkt'te; ama kulübü 4,5 istemiş olabilir tabii. :idea:

Ralph
28.Temmuz.2013, 16:29
Anıl ses varmı :D

Önder HOCA
28.Temmuz.2013, 16:37
Gilbert Imbula??

footballer33
28.Temmuz.2013, 17:18
Hafta içinde Eneramo'nun resmi olarak açıklanacağını düşünüyorum ben. Bunun yanında, üstteki twitte ismi geçen orta sahanın da adını öğreniriz sanırım. Geriye bir tek sol bek ve Almeida giderse, Adebayor veya başka bir forvet kalacak. Sol bek için ismi geçen futbolcu da, Maritimo'dan Ruben Ferreira.

Bu arada, Eneramo ile sözleşme umarım 2 yıldan fazla olmaz ve maaşı, maç başılar dahil 1 milyon eurodan fazla değildir.

anil luque
28.Temmuz.2013, 18:50
Anıl ses varmı :D

Yok kardeşim maalesef naz yapıyor sercan bey :D

Ralph
28.Temmuz.2013, 19:05
http://img543.imageshack.us/img543/1249/ki7p.png (http://img543.imageshack.us/i/ki7p.png/)

darkkobal123
28.Temmuz.2013, 20:48
Alın hemen alın. Eboue'nin ikizi gibi. :D

footballer33
28.Temmuz.2013, 23:24
"Ferreira ve kulübü ile her konuda anlaşma sağlandı ama transferi Bilic veto etti."
‪#‎KartalBakışı‬

Elderson gelir umarım, bu durumda.

Mamadou
29.Temmuz.2013, 03:30
Ön libero lazım ön libero. ESES bile N'Diaye'yi aldı. Bu sezon biraz para geçince transferde resmen YD dönemine döndük. 7,8 tane ne yapacağı muamma olan oyuncu alacağıma 2,3 tane kaliteli isim alırım daha iyi. Tolga Zengin, Pedro Franco transferleri dışında diğer transferlere ben şüpheyle bakıyorum. Eneramo ve Sezer'e hiç gerek yoktu. Hilbert'in yerine Serdar Kurtuluş alındı bakalım Hilbert'in verdiği katkıyı bile verebilecek mi. Diğer transferler Günay ve Ömer zaten yedeğe alındı. Mutlaka bir tane ön libero lazım bu takıma bence.

Bide Fernandes ve Oğuzhan hazırlık maçlarında resmen dökülüyor. Herkes 4-5-1 oynadığımızı sanıyor ama öyle değil. Fernandes zaten önde fazla durarak oynadığı için klasik 4-2-3-1 oynuyoruz halbuki. Fernandes'in çok daha fazla sorumluluk alması gerekiyor. Belki kendini sakatlıktan korumak içindir bilemem ama çok isteksiz. Özellikle Oğuzhan'dan beklentilerim geçen sezona göre çok daha yüksek şahsen.

darkkobal123
29.Temmuz.2013, 03:33
Abi bence Fernandes gayet iyi oynuyor ama Oğuzhan kötü, baya formsuz. Bir an önce toparlar umarım kendini.

Ralph
29.Temmuz.2013, 12:21
http://img850.imageshack.us/img850/3583/ysma.png (http://img850.imageshack.us/i/ysma.png/)

davidvilla
29.Temmuz.2013, 12:29
Net soyleyeyim TR'de iş yapabileceğini sanmıyorum Alessandro Matri'nin.
Hareketli bir santrafor pres özelliği de var genelde savunma arkasına koşularla gol bulabilen bir oyuncu, kontratak oynayan takımlarda etkili olabilir.

sananes
29.Temmuz.2013, 13:35
Burak Yılmaz'da hareketli ve defansın arkasına koşular yapan bir forvet ama ligi sürklase ediyor. kuvvetli ve çabuk her forvet iş yapar bu ülkede. Eneramo,Mehmet Yıldız tarzı oyunculardan bahsetmiyorum,Burak Yılmaz gibi tekbiği zayıf ama müthiş koşu kabiliyeti olan diri oyunculardan bahsediyorum,Matri'de buna benzer bir oyuncu. Bence etkili bir transfer olur.

LaigLeNoiR
29.Temmuz.2013, 17:27
http://img20.imageshack.us/img20/1750/3kiy.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/20/3kiy.jpg/)

davidvilla
29.Temmuz.2013, 17:51
Burak Yılmaz'da hareketli ve defansın arkasına koşular yapan bir forvet ama ligi sürklase ediyor. kuvvetli ve çabuk her forvet iş yapar bu ülkede. Eneramo,Mehmet Yıldız tarzı oyunculardan bahsetmiyorum,Burak Yılmaz gibi tekbiği zayıf ama müthiş koşu kabiliyeti olan diri oyunculardan bahsediyorum,Matri'de buna benzer bir oyuncu. Bence etkili bir transfer olur.

Burak'ın fizik gücü ile Matri'nin ki karşılaştırılamaz bile. Burak fuleli oyuncu savunmalarla yanyana koşarken dengesi zor bozulan bir adam. Yerleşik savunmada 2-3kişi peşine takıldığında topa dogru hamlesini devam ettirebilen bir oyuncu. Guclu oyuncu olunca illa yavaş olacak diye bir kaide yok. O yuzden Mehmet Yıldız da bir aralar savunma arkası koşularıyla goller attı attırdı. Burak da o şekilde güçlü ve fuleli. Bu tarz oyuncular Matri gibi savunmalar arasında ezilmiyorlar. Matri sürekli ezilen bir oyuncu o yuzdendir ki Juve de bile cezasahasına uzak mevkilerde oynatıldı. Şöyle söyleyeyim Cenk İşler de bu ligin savunma arkasına sarkarak gol bulan oyuncularındandı ya peki Burak ile Cenk aynı tarzda santraforlar mı sence?
Her savunma arkasına koşu yapıp gol bulan santrafor tipi aynıdır diye düşünmek dogru değil. Çeşit çeşit bunlar. Guiza ile Burak'ı düşün mesela ya da Kezman ile. Aralarında bir fizik güc farkı var. Bu fark Burak'ı 1 adım öne götüren faktör.

Matri için örnek verecek olursak Pazzini'nin ikizi gibi ve bir Vucinic değil (ki o da savunma arkasına sarkar)

sananes
29.Temmuz.2013, 18:05
Burak'ın fizik gücü ile Matri'nin ki karşılaştırılamaz bile. Burak fuleli oyuncu savunmalarla yanyana koşarken dengesi zor bozulan bir adam. Yerleşik savunmada 2-3kişi peşine takıldığında topa dogru hamlesini devam ettirebilen bir oyuncu. Guclu oyuncu olunca illa yavaş olacak diye bir kaide yok. O yuzden Mehmet Yıldız da bir aralar savunma arkası koşularıyla goller attı attırdı. Burak da o şekilde güçlü ve fuleli. Bu tarz oyuncular Matri gibi savunmalar arasında ezilmiyorlar. Matri sürekli ezilen bir oyuncu o yuzdendir ki Juve de bile cezasahasına uzak mevkilerde oynatıldı. Şöyle söyleyeyim Cenk İşler de bu ligin savunma arkasına sarkarak gol bulan oyuncularındandı ya peki Burak ile Cenk aynı tarzda santraforlar mı sence?
Her savunma arkasına koşu yapıp gol bulan santrafor tipi aynıdır diye düşünmek dogru değil. Çeşit çeşit bunlar. Guiza ile Burak'ı düşün mesela ya da Kezman ile. Aralarında bir fizik güc farkı var. Bu fark Burak'ı 1 adım öne götüren faktör.

Matri için örnek verecek olursak Pazzini'nin ikizi gibi ve bir Vucinic değil (ki o da savunma arkasına sarkar)

Bence siz Matri'yi ya pek izlemediniz ya da Pes 2013'e göre falan yorumluyorsunuz. Matri Burak'tan kuvvetlidir.

Zaten Eneramo alınmış Matri gelmez artık. Keşke biz alsak.

byariff
29.Temmuz.2013, 18:07
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Futbolcu Michael Eneramo ile sözleşme imzalanmıştır. Buna gore oyuncuya;

- 2013-14 sezonu için 1.200.000 Avro garanti ve 10.000 Avro maçbaşı,
- 2014-15 sezonu için 1.200.000 Avro garanti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti ödenecektir.

Ayrıca Oyuncunun 2014-15 sezonunda 30 resmi maçta kadroda yer alması durumunda sözleşme aynı şartlar ile 2015-16 sezonunu kapsayacak şekilde uzayacaktır.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=300099

ozan42
29.Temmuz.2013, 18:09
Matrinin ne işi var bizde adam Juventusta asta oynuyordu gecen sene sacmalamasınlar gene ya.Ronaldinho işide yalan anca alırsak yeni stad oldugu zaman olabilir.

footballer33
29.Temmuz.2013, 18:18
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Futbolcu Michael Eneramo ile sözleşme imzalanmıştır. Buna gore oyuncuya;

- 2013-14 sezonu için 1.200.000 Avro garanti ve 10.000 Avro maçbaşı,
- 2014-15 sezonu için 1.200.000 Avro garanti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti ödenecektir.

Ayrıca Oyuncunun 2014-15 sezonunda 30 resmi maçta kadroda yer alması durumunda sözleşme aynı şartlar ile 2015-16 sezonunu kapsayacak şekilde uzayacaktır.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=300099
Allah kahretsin, yazıklar olsun! 1 milyon 200 bin euro yetmezmiş gibi 10 bin euro da maç başı. İnanılır gibi değil...!!! Bir de üstüne 30 maçta kadroya girerse, 1 yıl daha uzatacaklar sözleşmeyi! Yapacağınız işe sizin... :icon_evil:

Ralph
29.Temmuz.2013, 18:31
Yazık yazık. Yıl olmuş 2013, rakiplerimize bakıyorum hangi transferler ile uğraşıyorlar, bizim yaptığımız transfere ve verdiğimiz paralara bak. Yazık.

footballer33
29.Temmuz.2013, 18:36
Yazık yazık. Yıl olmuş 2013, rakiplerimize bakıyorum hangi transferler ile uğraşıyorlar, bizim yaptığımız transfere ve verdiğimiz paralara bak. Yazık.
Tek açıklaması var kardeşim: Fikret Orman transferi, tıpkı Sezer Öztürk gibi. Hiç kimse inandıramaz beni, Bilic'in ve Önder Özen'in sakat Eneramo'yu istediğine. Bonservisim yok diye ben gitsem başkanın yanına, beni de alır. :mad:

Ralph
29.Temmuz.2013, 18:37
Tek açıklaması var kardeşim: Fikret Orman transferi, tıpkı Sezer Öztürk gibi. Hiç kimse inandıramaz beni, Bilic'in ve Önder Özen'in sakat Eneramo'yu istediğine. Bonservisim yok diye ben gitsem başkanın yanına, beni de alır. :mad:

Tek temennim bizi utandırması şu saatten sonra. Umarım gol ve goller yağdırırda bizler de utanırız.

footballer33
29.Temmuz.2013, 18:43
Temennilerine katılmakla birlikte, +4'ten ötürü çok fazla forma şansı bulabileceğini düşünmüyorum ben. Forvet sürekli sakat, formsuz falan olacak da, oynayacak. Sezon sonu gelmeden göndermenin yollarını aramayalım, yeter.

davidvilla
29.Temmuz.2013, 18:58
Bence siz Matri'yi ya pek izlemediniz ya da Pes 2013'e göre falan yorumluyorsunuz. Matri Burak'tan kuvvetlidir.

Zaten Eneramo alınmış Matri gelmez artık. Keşke biz alsak.

Cagliari'deki parlak sezonundan beri izliyorum. Tam tersi peste fazla karşılaşmadım :)
Ama saygı duyarım düşüncenize daha güçlü diyorsanız.
Düşüncemi savunmak adına da şu referansı ekliyorum.

İtalyan wiki'de bilen bilir, italyada oynayan futbolcular için ayrı bir başlık vardır. karakteristik özellikleri diye. O başlıkta oyuncunun oyun karakteri hakkında bir yorum bulunur.
Matri;
"Centravanti puro, ama muoversi lungo la profondità del campo e spicca per qualità dei movimenti offensivi e dei tempi di inserimento. Dotato di spirito di sacrificio, è anche abile nel pressing"

Çevirisi;
Tam bir santrafor, derinlemesine hareketlenmeyi sever, ofansif hareketlenme ve yerleşme anındaki kalitesiyle öne çıkar. Fedakarca bir ruhla bezenmiştir ve pres konusunda da yeteneklidir.

LaigLeNoiR
29.Temmuz.2013, 19:30
Matri zor oynar biraz bu sene Juve de.

Tevez ve Llorente geldikten sonra...

darkkobal123
29.Temmuz.2013, 19:58
Eneramo ile anlaşılmış demek. Abi anlamıyorum şu adama verilen parayla sol bek ve ön libero alınırdı. İşin saçma tarafı bu adam sakat, minimum 2 ay yok. Ne saçma transfer politikası bu ya. Birde yeni Amokachi diyenler var, Amokachi'ye haksızlık olur bu.

Matri ilaç olur. Alınırsa takıma kimlik katacak ve seviye atlatacak bir transfer olur, net. Ama bu yönetim fakir edebiyatı yaparak alamaz.

Ralph
30.Temmuz.2013, 00:03
@ErayEAydemir
Malaga 3 verdi. Bjk 5 istedi. Malaga yeni bir teklif yapacak. 3 peşin geri kalani taksit olarak.

darkkobal123
30.Temmuz.2013, 00:22
6 yabancıda Ersan'ı göndermek büyük hata olur. İlerde elimiz çok sıkışır. Satılacaksa da 6-7'den aşağı bırakmayın. Ersan kalitesinde bir oyuncu almak istesek 5'den aşağı alamayız zaten.

Ralph
30.Temmuz.2013, 00:27
Paraya kıyıp Aykut'u alsak şu an çok mantıklı olacaktı ama işte.. ama...

footballer33
30.Temmuz.2013, 02:27
Ersan için başkan 6 istiyoruz demişti; ama ona güven olmuyor ki! 4-5 arası bir fiyata satabilir. İnşallah öyle bir şey olmaz.

Ben de dün Malaga, Ersan'dan vazgeçti diye bir haber okumuştum; demek ki doğruluğu yok.

LaigLeNoiR
30.Temmuz.2013, 11:28
Ronaldinho'da sona doğru!

Ve Ronaldinho'nun menajeri İstanbul’da... Beşiktaş, Brezilyalı yıldız için önemli bir hamle yaptı. Ronaldinho’nun menajeriyle Türkiye’de masaya oturan siyah-beyazlılar, oyuncunun maliyeti için de sponsorlarla görüşüyor.

http://img-cdn.ntvspor.net/C/I/402/r2_XJIAT.jpg

Beşiktaş'ta Ronaldinho transferinde mutlu sona yaklaşıyor.

Brezilya'nın Atletico Mineiro takımında forma giyen dünyaca ünlü yıldızın abisi ve aynı zamanda menajerliğini yapan Roberto Assis akşam saatlerinde siyah-beyazlı kulübün davetlisi olarak İstanbul’a geldi. Daha önce Beşiktaş'ın yaptığı teklif için süre isteyen Assis’in siyah-beyazlı yöneticilerle yaptığı görüşmelerim olumlu geçmesi üzerine ani bir kararla İstanbul’a gelmesi camiada heyecan yarattı.

Geçen hafta Atletico Mineiro’nun Libertadores Kupası’nı kaldırmasında önemli rol oynayan 33 yaşındaki yıldız, Olimpia maçının ardından ayrılık sinyalleri vermiş, yeniden Avrupa'da forma giymek istediğini söylemişti.

Beşiktaş yönetimi, sözleşmesi aralık ayında sona erecek Brezilyalı futbolcu için 5 milyon euro bonservis bedeli ödemeye hazır... Siyah-beyazlılar, imza parası ve yıllık ücret için ismi sır gibi saklanan bir sponsor ile anlaştığı gelen haberler arasında... Dünyaca ünlü yıldızın abisi ve menajeri olan Roberto Assis’in İstanbul'da hem siyah-beyazlı yöneticilerle görüşeceği hem de sponsor firma ile masaya oturacağı öğrenildi.

Görüşmelerin olumlu geçmesi halinde Assis 3 gün içerisinde İstanbul’dan ayrılarak son karar için Ronaldinho ile görüşecek.

anil luque
30.Temmuz.2013, 11:48
Ronaldinho'nun bizim takımdaki pozisyonu eğer gelirse ne olacak anlayabilmiş değilim. Fernandes'in bu takımdan kesilmeyeceği kesin. Ronaldinho ve Fernandesli 3 lü orta sahaya DMC olarak en zirve zamanındaki Cambiasso'yu koysan dahi para etmez defansif olarak zayıf kalır. E Ronaldinho'yu kanat da oynatamayacağımıza göre? Bu adamın yeri nedir aklında bir fikir olan var mı ?

attirson
30.Temmuz.2013, 11:53
Medical Park Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, geçen sezon PSV Eindhoven'da forma giyen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson'un transferinin Beşiktaş'ın devreye girmesiyle tıkanma noktasına geldiğini belirterek, ''Atiba'yı Beşiktaş'ın alacak olduğunu bilseydik biz devreden çıkardık. Çünkü bir futbolcunun maliyeti iki Türk takımının birbirine girmesiyle yükseldi'' dedi.

Gencer, yaptığı açıklamada, Atiba ile yaptıkları görüşmelerde iki defa sona geldiklerini ancak birtakım sorunlar nedeniyle bir türlü mutlu sona ulaşamadıklarını ifade etti.

İspanyol takımı Sevilla, Yunanistan'dan Olimpiyakos ve Panathinaikos, Hollanda ile İngiltere liglerindeki takımların da oyuncuyla ilgilendiğini bildiklerini anlatan Gencer, Atiba'yı Türkiye'ye gelmesi konusunda ikna ettiklerini daha sonra oyuncu ile görüşen diğer takımlardan kaynaklanan maddi sorunlar yaşadıklarını kaydetti.

Gencer, ''Biz bu maddi sorunların diğer takımların da girdiği transfer çalışmalarından kaynaklandığını düşünüyorduk. Dün akşam 22.00 itibarıyla Atiba son kararını kulübümüze açıklayacaktı. Futbolcunun Antalyaspor'u değil de başka bir kulübü tercih ettiği yönünde haber aldık. Bu kulübün kim olduğunu öğrendik ki maalesef günlerdir bizimle oyuncuyu karşı karşıya getiren kulübün Beşiktaş olduğu ortaya çıktı. Gündüz Beşiktaş kulübü yöneticileriyle yaptığım görüşmede Atiba'nın transferinin gündemlerinde olmadığını söylediler. Daha önce gündemlerinde olduğunu ancak kendileri için kapandığını belirterek 'Antalyaspor'a hayırlı olsun' dediler. Daha sonra geç saatlerde bu kulübün Beşiktaş olduğunu üzülerek duyduk'' diye konuştu.

''Beşiktaş'ta Transferi Yönetim Değil Bilic Yapıyor''
Bu durumu telefonla arayarak, kulüp yöneticileriyle paylaştığını vurgulayan Gencer, şunları söyledi:

''Bana transferi Bilic yapmış olabilir dediler. Demekki Beşiktaş gibi bir camiada bu kadar yönetim, bu kadar kişi varken transferi hoca yapıyor. Transfer görüşmelerinden kendilerinin haberlerinin olmadığını ve Bilic tarafından transferin yapılabileceği söylendi ve biz üzüldük. Atiba'yı Beşiktaş'ın alacak olduğunu bilseydik biz devreden çıkardık. Çünkü bir futbolcunun maliyeti iki Türk takımının birbirine girmesiyle yükseldi. Bu durumun hem Türk ekonomisi hem de Türk takımlarına zararı oldu, ülkemiz için de iyi olmadığını üzülerek söylüyorum. Bunlar tabiki bir duyum. Yarın daha da netlik kazanacak.''

''Beşiktaş bu durumu ne kadar Bilic'in üzerine atsa da yarın her şeyin gerçek yüzü ortaya çıkacak, bu hoş değil'' diyen Gencer, iki defa transferde bitme noktasına geldiklerini ve hatta transfere bitti gözüyle baktıklarını ifade etti.

"Antalyaspor, Basite Alınmayacak Bir Kulüp"

Gencer, şunları kaydetti:

''Beşiktaş ya devreden çıkacak veya Beşiktaş'a oyuncu imza atarsa transferde fiyat yükselmesine neden olan kulübün kim olduğu çok net açıklanmış olacak. Biz oyuncunun fiyatının yükselmesine Yunan takımlarının neden olduğunu düşünüyorduk. Bu kadar dostluklarımız, karşılıklı alışverişimiz olan bir kulüp ile Atiba yüzünden karşı karşıya gelmemiz çok üzücü. Beşiktaş kulübü asbaşkanı ile görüştüm. O da kamptaki yöneticilerle görüşüp 'bizim haberimiz yok, hoca transferi yapmış olabilir' demesi ne kadar kaçamak bir cevap olduğunun göstergesi. Oyuncunun menejeri ile de görüştüm ve bana kulübün Beşiktaş olduğunu iletti. Beşiktaş'a evet dediklerini söylediler. Beşiktaş, bugün bir açıklama yapılmaması yönünde futbolcudan söz almış. Kulüp olarak açıklama yapacaklarını iletmişler. Bizim bu kadar rahat herkese ulaşamayacağımızı sanıyorlar. Antalyaspor'u basite alıyorlar galiba. Antalyaspor'un basite alınmayacak bir kulüp olduğunu zamanla herkes öğrenecek.''

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Deniz Atalay, Kanadalı futbolcu Atiba Hutchinson'un transferinin gündemlerinden çıkarıldığını yazılı açıklama ile kamuoyuna duyurmuştu. Bunun üzerine Medical Park Antalyaspor Kulüp Başkanı Gencer, Beşiktaş'ın oyuncuyu transfer gündeminden çıkarması üzerine oyuncu ile görüşmelere başladıklarını kamuoyu ile paylaşmıştı.

LaigLeNoiR
30.Temmuz.2013, 12:10
Ronaldinho'nun bizim takımdaki pozisyonu eğer gelirse ne olacak anlayabilmiş değilim. Fernandes'in bu takımdan kesilmeyeceği kesin. Ronaldinho ve Fernandesli 3 lü orta sahaya DMC olarak en zirve zamanındaki Cambiasso'yu koysan dahi para etmez defansif olarak zayıf kalır. E Ronaldinho'yu kanat da oynatamayacağımıza göre? Bu adamın yeri nedir aklında bir fikir olan var mı ?

Gelsin de +4 olarak tribünde oturur :D

Ralph
30.Temmuz.2013, 12:51
Ronaldinho bu yahu :) her maçta iş yapar. Amc oynar büyük ihtimal

footballer33
30.Temmuz.2013, 13:18
Tolga
Serdar - Sivok - Franco - Sol bek
Ön Libero
Fernandes - Oğuzhan
Ronaldinho - Forvet - Olcay

gibi bir şey olabilir. Roni diyoruz ya! Bir gelsin de, oynatacak yer bulunur. Alex tarzı, forvet arkası da oynayabilir yardımcı forvet gibi.

Ralph
30.Temmuz.2013, 13:20
Heyecan sardı beni :D Geliyor sanırım. Umarım olur.

Edit: Bu arada Ronaldinho gelince Fernandes ile birlikte oynayacağından dolayı artık daha çok sağlam bi ön liberoya ihtiyacımız olmuş olacak. Tüm açıkları kapamalı. Tabi gelirse Ronaldinho :)

europeanconquer
30.Temmuz.2013, 13:21
Bence siz 10 kişilik bir kadro kurun,Ronaldinho'yu da salın ortaya istediği gibi oynasın.Çok rahat çift hanelere ulaşır hem gol hem asist olarak.Basketbol tabiriyle sezonu double-double yaparak kapatır.

footballer33
30.Temmuz.2013, 15:40
Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta. (LİGTV)

Bir menajer transferi daha. Antalya'ya gitmemiş miydi bu adam?

Rsa
30.Temmuz.2013, 15:47
Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta. (LİGTV)

Bir menajer transferi daha. Antalya'ya gitmemiş miydi bu adam?

Beşiktaş son anda devreye girdi demiş Antalyaspor'un başkanı.

footballer33
30.Temmuz.2013, 15:56
Beşiktaş son anda devreye girdi demiş Antalyaspor'un başkanı.
O açıklamada, Sevilla, Panathinaikos, Olympiakos gibi takımların yanı sıra, Hollanda ve İngiltere'den de bazı kulüplerin istediği yer alıyordu. Gerçekten böyle bir şey olsa, neden Türkiye'yi seçsin ki? Kaldı ki, gerçekten böyle bir şey varsa bile istemem gelmesini. G.Torres ya da daha farklı genç bir ismi alsak, kat kat çok sevineceğim.

Mamadou
30.Temmuz.2013, 16:00
Atiba Hutchinson transferine karşı çıkan taraftarlar oyuncunun kaç maçını izlediler merak ediyorum. Bence gayet yerinde bir transfer oldu. Hatta Tolga Zengin ve Pedro Franco'dan sonra elle tutulur üçüncü transferimiz oldu diyebilirim. Hem ön libero, hem sağ bek oynayabiliyor. Esas mevkisi sağ bek ama ön liberoda da gayet iyidir. Hollanda ligine merakım olduğu için epey izlemişliğim vardır :) Atiba Hutchinson ve Serdar Kurtuluş hem sağ bek, hem ön libero oynayabilen yönlü oyuncular. Ön liberoda kullanabileceğimiz Necip ve Veli'de var. Yani tam donanımlı bir ön libero alınmasa da eldeki isimlerde yeterli olacaktır. Bence iyi transfer Antalyaspor transfer ettiğinde çok şaşırmıştım hatta. Bildiğim kadarıyla herhangi bir sakatlık sorunu da yok. Gayet güçlü, çevik ve fizik olarak iyi bir oyuncu. Teknik olarak ta fena sayılmaz hani.

footballer33
30.Temmuz.2013, 16:15
Atiba Hutchinson transferine karşı çıkan taraftarlar oyuncunun kaç maçını izlediler merak ediyorum. Bence gayet yerinde bir transfer oldu. Hatta Tolga Zengin ve Pedro Franco'dan sonra elle tutulur üçüncü transferimiz oldu diyebilirim. Hem ön libero, hem sağ bek oynayabiliyor. Esas mevkisi sağ bek ama ön liberoda da gayet iyidir. Hollanda ligine merakım olduğu için epey izlemişliğim vardır :) Atiba Hutchinson ve Serdar Kurtuluş hem sağ bek, hem ön libero oynayabilen yönlü oyuncular. Ön liberoda kullanabileceğimiz Necip ve Veli'de var. Yani tam donanımlı bir ön libero alınmasa da eldeki isimlerde yeterli olacaktır. Bence iyi transfer Antalyaspor transfer ettiğinde çok şaşırmıştım hatta. Bildiğim kadarıyla herhangi bir sakatlık sorunu da yok. Gayet güçlü, çevik ve fizik olarak iyi bir oyuncu. Teknik olarak ta fena sayılmaz hani.
Ben, transfere menajer oyunu olduğu için karşı çıkıyorum. Beşiktaş kulübü, menajerleri zengin etme yeri değil. Bu konuda Önder Özen'in de açıklamaları vardı; ama görüyorum ki, hiç kimse sallamıyor adamı. Kaldı ki, Atiba medyada ismi geçen ön liberolardan en kötüsü. Üstelik, tam anlamıyla bir ön libero da sayılmaz.

Corpus
30.Temmuz.2013, 17:12
Ronaldinho gelirse Beşiktaş buyursun Arena' da oynasın maçlarını :D Yazıktır dandik statlara kalmasın

Bulstrap87
30.Temmuz.2013, 17:18
ronaldinho da byük ihtimal geliyor..

LaigLeNoiR
30.Temmuz.2013, 19:09
Hutchinson ve Ronaldinho'ya kesin gözüyle bakiyorum ancak tek korkum forvet alinmamasi. Almeida yollanip Adebayor gelse tadindan yenmez.

Mamadou
30.Temmuz.2013, 19:30
Ben, transfere menajer oyunu olduğu için karşı çıkıyorum. Beşiktaş kulübü, menajerleri zengin etme yeri değil. Bu konuda Önder Özen'in de açıklamaları vardı; ama görüyorum ki, hiç kimse sallamıyor adamı. Kaldı ki, Atiba medyada ismi geçen ön liberolardan en kötüsü. Üstelik, tam anlamıyla bir ön libero da sayılmaz.

Gündemde adı geçen isimler kimler abi ? Bana Fanatik ve Fotomaç'ın sallamasyon haberlerini yazmayacaksın herhalde. Atiba'nın evet esas mevkisi sağ bek ama ön liberoda'da rahat oynar. Bana göre en azından o bölgede Veli ve Necip oynayacağına Atiba oynasın. Necip'i ayırıyorum o mecburiyetten geçen sezon ön libero oynadı. Ama Veli yerine Atiba'yı 100 kere tercih ederim. Serdar Kurtuluş'a bile razıyım. Bence Tolga ve Atiba transferleriyle durumu toparladık. Bir sağ açık ve forvet transferi bekliyorum. Almeida satılmadıkça forvet transferi pek mümkün gözükmüyor ama Holosko'nun sakatlığından sonra bir sağ açık transferi olabilir gibi geliyor. Varela'ya çökseler keşke sağ açık için bir ara adı geçiyordu. Ronaldinho ismi geçiyor ama şu sıralar bize gelir mi hiç sanmıyorum. Mevcut yapı Fernandes'i bile zor kaldırıyor iken Ronaldinho gelirse bakalım nasıl olacak. İkisi de serbest pozisyonda oynayan oyuncu. Ama buda Ronaldinho sonuçta lamı, cimi yok alabiliyorlarsa süper olur.

besiktas1903
30.Temmuz.2013, 20:17
Kendisini pek izlemedim ama okuduguma göre Atiba gecen sene PSV'de baska alternatif olmadigi icin mecbur sag bek oynadi asil mevkisi orta saha. Topla saglam topu cabuk kaybetmiyor. DM degilde daha çok CM.

Mamadou
30.Temmuz.2013, 20:30
Kendisini pek izlemedim ama okuduguma göre Atiba gecen sene PSV'de baska alternatif olmadigi icin mecbur sag bek oynadi asil mevkisi orta saha. Topla saglam topu cabuk kaybetmiyor. DM degilde daha çok CM.

Manolev vardı sağ bek devre arasında Fulham'a kiralanmıştı. O bölgede oynayan oyuncuları yetersizdi. Savunmada iki iyi oyuncu olsa şampiyonluğu Ajax'a kaptırmazlardı. Geçen sezon çoğunluk sağ bek oynadı ama bizde ortada oynayacağı kesin bir şey. Gerektiğinde sağ bek hatta sağ önde oynayabilecek bir isim. Dediğin gibi topla oynamayı seven bir oyuncu. Bize de böylesi gerekliydi. Veli gibi tek pasa dayalı, kaçak oynayacak oyuncu değil. Ama yaşı gereği en fazla iki yıl oynar. İnşallah sözleşmede ona göre yapılır. En fazla üç yıllık olur.

Ralph
30.Temmuz.2013, 20:44
Kaldı sol bek ve forvet.tabi bence birde sağ açık ama yönetimden bu konuda hiç ses yok.devre arası veya seneyede bir sağ ve sol bek alırız ve toparlarız.

Nocna Mora
30.Temmuz.2013, 20:56
Mustafa Pektemek, Almeida ve Eneramo Neye yetmiyor ? 4-2-4 oynatmak gibi bir amac mı var anlamıyorum.. :)

Ralph
30.Temmuz.2013, 21:11
Mustafa Pektemek, Almeida ve Eneramo Neye yetmiyor ? 4-2-4 oynatmak gibi bir amac mı var anlamıyorum.. :)

GS'nin forvetleri: Elmander, Burak Yılmaz, Umut Bulut, Drogba. :)

Ayrıca Almeida'nın gitmesi durumunda olan bir olası transferi konuşuyoruz zaten. Eneramo'dan da umutlu olmadığımızı işin içine katarsak...

darkkobal123
30.Temmuz.2013, 21:31
Asıl mevkii sağ bek ama biz ön libero diye aldık. Kapalı kutu şuan bana kalırsa, izleyip göreceğiz. Ernst, Cisse, Guinti etkisi yaratır umarım.

Ralph
30.Temmuz.2013, 21:36
Bu arada FM'de baktım, asıl mevkisi MC görülüyor.

Önder HOCA
30.Temmuz.2013, 22:15
ronaldinho ve fernandes in yanına 8 tane velli kavlak lazım

LaigLeNoiR
30.Temmuz.2013, 22:29
8 tane velli kavlakimiz yok ama 1 tane Veli Kavlak'imiz var idare edicekler artik.

footballer33
31.Temmuz.2013, 00:13
Gündemde adı geçen isimler kimler abi ? Bana Fanatik ve Fotomaç'ın sallamasyon haberlerini yazmayacaksın herhalde. Atiba'nın evet esas mevkisi sağ bek ama ön liberoda'da rahat oynar. Bana göre en azından o bölgede Veli ve Necip oynayacağına Atiba oynasın. Necip'i ayırıyorum o mecburiyetten geçen sezon ön libero oynadı. Ama Veli yerine Atiba'yı 100 kere tercih ederim. Serdar Kurtuluş'a bile razıyım. Bence Tolga ve Atiba transferleriyle durumu toparladık. Bir sağ açık ve forvet transferi bekliyorum. Almeida satılmadıkça forvet transferi pek mümkün gözükmüyor ama Holosko'nun sakatlığından sonra bir sağ açık transferi olabilir gibi geliyor. Varela'ya çökseler keşke sağ açık için bir ara adı geçiyordu. Ronaldinho ismi geçiyor ama şu sıralar bize gelir mi hiç sanmıyorum. Mevcut yapı Fernandes'i bile zor kaldırıyor iken Ronaldinho gelirse bakalım nasıl olacak. İkisi de serbest pozisyonda oynayan oyuncu. Ama buda Ronaldinho sonuçta lamı, cimi yok alabiliyorlarsa süper olur.
Fanatik ve fotomaçla işim olmaz. Tuvalet kağıdı olarak bile kullanmam o gazeteleri. İsmi geçenler ise, Guilherme Torres, Imbula Wanga ve Malanda şu an aklıma gelen isimler. Hepsi de genç; ama potansiyelli futbolcular. Birisini Marsilya yeni transfer etti zaten. G.Torres ise, Önder Özen'in üzerinde en çok durduğu isim. Önder Özen'i de biz bostan korkuluğu diye getirmedik. Bu isimler, hep onun eseri. Eğer o adamın söylediklerini değil de, kendi bildiklerini alacaklarsa, Önder Özen'in takımda kalması pek uzun ömürlü olmayacak gibi görünüyor.

Veli'ye ben de tercih ederim Atiba'yı, o başka bir konu; ama bize 30 yaşını geçkin yabancı bir futbolcu gelecekse, bu Ronaldinho olsun isterim; Atiba değil.

Diğer yazdıklarına da, genel itibariyle katılıyorum. Sağ açık transferi mutlaka şart. Ronaldinho da gelsin de, oynatacak bir yer elbet bulunur. Gerekirse, sistemi onun üzerine kurarlar. Ronaldinho bu sonuçta, boru değil.

Ralph
31.Temmuz.2013, 00:40
http://img17.imageshack.us/img17/2689/thfy.png (http://img17.imageshack.us/i/thfy.png/)

http://img203.imageshack.us/img203/1065/0abe.png (http://img203.imageshack.us/i/0abe.png/)

Ralph
31.Temmuz.2013, 00:58
@ulgenbulent
Emre canin babasi der ki oglumun Turkiye'de oynayabilecegi tek takim Besiktas..Galatasaray'da yedek kalir.bece 1 agustosta emre bjk ta

Mamadou
31.Temmuz.2013, 01:00
Yalnız ciddi ciddi Ronaldinho ile ilgileniliyor :) Ve transferin bitme aşamasına geldiğini yazanlar var. En uç nokta ise Ronaldinho'yu istemeyen taraftarlarımız var :n: O taraftarlara harbiden Sezer,Eneramo gibi oyuncular müstahak. Millet harbiden şaşırmış arkadaş.

Ralph
31.Temmuz.2013, 01:15
Emrecanın babası 1 Ağustosa kadar Emrecanın Beşiktaşa transfer olacağını söylemiş "kiralık olarak"

footballer33
31.Temmuz.2013, 01:50
Emre Can ve Ronaldinho ile transferi kapatsalar, tek bir transfer istemem daha. Adebayor ve sol bek bile umrumda olmaz. Atiba da gelmesin, Emre gelecekse.

Ralph
31.Temmuz.2013, 01:55
Uğur Boral ve Gökhan Süzen'i sepetleyip iyi bir sol bek alınmalı.

darkkobal123
31.Temmuz.2013, 02:20
Ön Libero ve sol bek için duran adam eylemi yapmak istiyorum !

Bulstrap87
31.Temmuz.2013, 09:48
atiba süper oldu ön libero icin. ronaldinho gelirse sag acık fln gerekmez sol acık ronaldinho olur sag acık olcay olur. almedia gitmezse eger forvete de gerek yok bnce pektemek ve ömer in üzerinde durulmalı forvet pozisyonunda ileri hattımız hareketli adamlardan olussun.
sol bek icin transfer olmayacak gibi bakalım neler olacak görecegiz..

LaigLeNoiR
31.Temmuz.2013, 12:21
Beşiktaş Futbol A.Ş.'den KAP'a gönderilen açıklamada Atiba Hutchinson ile görüşmelere başlandığı bildirildi.

Ralph
31.Temmuz.2013, 12:36
Yıllık 1 milyon alacakmış. 2 yıl imzalanmış.

LaigLeNoiR
31.Temmuz.2013, 12:37
Sırada R10 var :D

Ralph
31.Temmuz.2013, 13:21
@SporKalemi
Emre Can’ın menajeri Reza Fazeli: Emre Can için teklif geldi. G.Saray satış opsiyonunu istiyor. Beşiktaş ve birkaç Alman kulübü de istiyor.

Bordo61Mavi
31.Temmuz.2013, 14:03
Ronaldinho futbolu bizim yasdaslar icin degisen isim oldu. Yaslandigimda ne Messi nede Ronaldo'yu anlatirim genclere. Bir zamanlar Ronaldinho vardi diyecegiz

Umarim gelir, 10u Turkiyede izlemek muthis olur.

KanaKe
31.Temmuz.2013, 14:09
Bayern satmaz o cocugu büyük ihtimal Bundesliga ekiplerinden birine kiralik verirler.

footballer33
31.Temmuz.2013, 15:11
Bayern satmaz o cocugu büyük ihtimal Bundesliga ekiplerinden birine kiralik verirler.
Fikret ORMAN: Emrecan ile anlaştık, Bayern Münih yöneticileriyle de anlaşmanın sonuna geldik.
BJK TV

Atiba Hutchinson da hayırlı olsun, ne diyelim. Yıllığı ve anlaşmanın süresi makul en azından.

footballer33
31.Temmuz.2013, 16:13
Beşiktaş Futbol A.Ş., Atiba Hutchinson ile anlaşmaya varıldığını KAP'a bildirdi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklama şöyle:

"Profesyonel futbolcu Atiba Hutchinson ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre futbolcuya:

- 2013-14 sezonu için 1.000.000 Avro garanti ve 10.000 Avro maçbaşı
- 2014-15 sezonu için 1.000.000 Avro garanti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti ödenecektir."

Bulstrap87
31.Temmuz.2013, 16:54
atiba nın fm profilini koyabilir misiniz??

sentugo
31.Temmuz.2013, 17:34
atiba nın fm profilini koyabilir misiniz??

http://img29.imageshack.us/img29/2082/95tq.png

KanaKe
31.Temmuz.2013, 17:35
Fikret ORMAN: Emrecan ile anlaştık, Bayern Münih yöneticileriyle de anlaşmanın sonuna geldik.
BJK TV

Atiba Hutchinson da hayırlı olsun, ne diyelim. Yıllığı ve anlaşmanın süresi makul en azından.
yazik olur gelirse.. ben yinede satilmasina ihtimal vermiyorum bakalim..

mustangshelby
31.Temmuz.2013, 17:44
http://img29.imageshack.us/img29/2082/95tq.png

Bence değmicek bir adam gibi duruyor DMC ye bu profil çok kötü. Gerçi izlemeden önyargıda bulunmamak gerekir görcez :)

Bulstrap87
31.Temmuz.2013, 17:50
profil hic dm icin uygun degil gibi :)

daha cok kanat adamı gibi profili var..

sentugo
31.Temmuz.2013, 18:19
Oyunda sağ bek mevkisinde de görev alıyor ve Beşiktaş'a atınca Bilic orada oynatmaya başladı...

anil luque
31.Temmuz.2013, 18:40
Ben Atiba'ya sevindim. Ade ve R10 gelse diyeceğim ama çok şey istemiş olacağım farkındayım:)

Almeida gönderilmezse R10 kafasına ata ata topları gol attırır ona sıkıntı yok.

mpaker66
31.Temmuz.2013, 20:09
Beşiktaş Emre Can'ı yalanlamış... Şimdi daha çok korktum elimizden alabilirler :(

darkkobal123
31.Temmuz.2013, 21:05
Patrick Viera'yı andırıyor sanki. :) Bende asıl mevkii sağ bek diye biliyorum. Bakalım, izleyip göreceğiz artık. İnşallah fos çıkmaz.

footballer33
31.Temmuz.2013, 22:01
Beşiktaş Emre Can'ı yalanlamış... Şimdi daha çok korktum elimizden alabilirler :(
Aslında sizin ihtiyacınız da yok. Yerli rotasyonunda yer alır sadece; ama biz Atiba'yı sağ bek, Emre'yi orta saha şeklinde kullanabiliriz veya Atiba-Emre Can yapabiliriz. Yalanlama gelse de umudum var, inşallah getiririz Emre Can'ı. Atiba da yalanlanmıştı, unutmamak gerekiyor.

Ralph
01.Ağustos.2013, 01:29
Size bir şey söyleyeyimmi? Ronaldinho gelsin, boşverin forveti falan :) O adam en kazma forvete bile gol attırır. Hadi attıramadı, kendi atar. Ronaldinho gelecekse sadece sol bek alınsın. Yada şöyle diyeyim, Ronaldinho gelsin, başka ihsan istemez :)

mpaker66
01.Ağustos.2013, 01:49
Aslında sizin ihtiyacınız da yok. Yerli rotasyonunda yer alır sadece; ama biz Atiba'yı sağ bek, Emre'yi orta saha şeklinde kullanabiliriz veya Atiba-Emre Can yapabiliriz. Yalanlama gelse de umudum var, inşallah getiririz Emre Can'ı. Atiba da yalanlanmıştı, unutmamak gerekiyor.

Bence ihtiyacımız var. Sağ ve sol bek oynadığını hatta defans oynadığını düşünürsek çok ihtîyacımız var.

Ralph
01.Ağustos.2013, 14:22
Ve Ronaldinho'da son söz

Beşiktaş kulübü 2.başkanı Ahmet Nur Çebi tarafından uzun süredir telefon trafiği ve yazışmalarla sürdürdüğü son iki gündür de İstanbul'da devam eden görüşmelerin bu sabah mutsuz sonla noktalandığı öğrenildi.

Beşiktaş yönetiminin güçlü ismi Ahmet Nur Çebi ile yıldız futbolcunun menajeri Roberto Assis arasında iki gündür İstanbul'da Swissotel'de gerçekleşen ve Türk medyasında sadece sporx.com'un görüntülediği pazarlıkların Brezilyalı yıldızın Ocak ayında Türkiye'ye gelmekte ısrarcı olmasından dolayı çıkmaza girdiği ve bu nedenle Ronaldinho defterinin kapandığı belirtildi.

Yıldız futbolcunun menajerinin bu sabah Türkiye'den ayrıldığı ifade edildi.

footballer33
01.Ağustos.2013, 14:35
Ocakta gelmesi daha mantıklı maliyet açısından; ama o zamana kadar köprünün altından çok sular akar. Bence bu iş yattı, bir daha açılmamak üzere. Bir sol bek alıp transferi kapatacaklar.

darkkobal123
01.Ağustos.2013, 20:56
Ben demiştim, boşuna heyecan yaptınız siz. Hatta Assis şimdi demiştir, Çebi'de Ocak'ta demiştir. Ciddiyim bak.

Ralph
02.Ağustos.2013, 14:17
@Forza_Tv
TRANSFER | Beşiktaş, Nijeryalı sol bek Elderson'la yıllık 1.5 milyon avroya anlaştı ancak Braga'yla bonservis konusunda uzlaşamıyor

anil luque
02.Ağustos.2013, 15:13
Elderson iyi transfer olur. Gökhan Süzen'den sonra Evra etkisi yapar.

darkkobal123
02.Ağustos.2013, 21:18
Eboue'nin sol bek versiyonu resmen, keşke alabilsek.

Mamadou
02.Ağustos.2013, 21:45
Süzen'den harbi umut yok. Bir sol bek alınsa çok iyi olacak. Herif hazırlık maçlarının en kötüsü diyebilirim. Olcay ve Dentinho varken sol önde oynaması da çok zor gözüküyor. Yedek olmaktan öteye gidemeyecek. Benim şahsen umudum vardı hala kendisinden ama yok adam pek düzeleceği yok. Ne diyeyim inşallah alınır en azından Süzen'den iyi oynar. Köybaşı'dan umutlu değilim. Toparlaması bir sezon daha sürer.

darkkobal123
02.Ağustos.2013, 22:40
Bilic'de Süzen'i birşey sanıp deniyor işte ama bence o da anlamıştır artık onunla olmayacağını. Samet Aybaba'nın tarihi kazığı oldu bize. İsmail'in ise maç eksiği var, koca bir sezon oynamadı. Zaten ligin ilk 5 haftasını garanti kaçıracak, o ilk 5 haftada çok önemli maçlarımız var. Ayrıca dönünce de tam performans sağlayacağının garantisini kimse veremez. Hele önümüzde Ersan örneği varken. O tür sakatlıklar üst üste gelince eski haliyle dönmesi imkansız oluyor. Formunu tutması, eski haline gelmesi, sonra eski açıklarını kapaması ve iyi bir bek olması kısa vadede imkansız gibi gözüküyor. Süzen, Boral gibi devşirme beklerle bu iş olmayacağına göre transfer şart.

Ralph
02.Ağustos.2013, 23:40
Dış basında Corluka ile ilgilendiğimiz yazıyormuş. Bu adam stoper değil mi ben mi yanlış hatırlıyorum? Forvet lazım bu takıma, sol bek lazım bu takıma!

Fearless Coward
02.Ağustos.2013, 23:47
Corluka hem stoperde hem bekte rahatlıkla oynayabilen bir oyuncu ligimizde iş görür diye düşünüyorum.Kaliteli bir transfer olur.

Ralph
02.Ağustos.2013, 23:50
FM'de baktım şimdi, sağ bek koyu yeşil, sol bek sarı renkte.

Facx
02.Ağustos.2013, 23:51
corluka sağ bek ama stoperde oynayabiliyor

footballer33
03.Ağustos.2013, 01:06
Corluka, Serdar olmasaydı kesinlikle gerekli bir isim olabilirdi; fakat hem Serdar hem Tanju hem de sağ bekte de oynama özelliği olan Atiba'dan sonra çok gereksiz olur. Stoper için de gereksiz, çünkü o bölgede zaten 3 yabancımız var, 4.'süne gerek yok. Sol bek ve Almeida'nın yerine pırpır bir golcü alalım ve transferi kapatalım.

davidvilla
03.Ağustos.2013, 10:09
FM'de baktım şimdi, sağ bek koyu yeşil, sol bek sarı renkte.

Kardeşim Corluka yıllarca sol bek oynadı sağ ayaklı olmasına ragmen hem milli takımda hem klüpte.
Sonradan stoper ve sag bek olarak görev yaptı.
Yani sıkıntı yok harika olur bjk için

Ralph
03.Ağustos.2013, 15:54
@AlperUstundag
SON DAKİKA! Brezilya'nın "Terceiro Tempo" Gazetesi, BJK ile masaya oturan "R10"un menajeri Roberto Assis'in, ön anlaşma yaptığını yazdı!!!

footballer33
03.Ağustos.2013, 22:29
Kardeşim Corluka yıllarca sol bek oynadı sağ ayaklı olmasına ragmen hem milli takımda hem klüpte.
Sonradan stoper ve sag bek olarak görev yaptı.
Yani sıkıntı yok harika olur bjk için
Ben de şimdi baktım, esas mevkisi stoper; ama bununla beraber her iki bekte de oynayabiliyor. Kullandığı ayak ise, sağ.

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/vedran-corluka/profil/spieler_34393.html

Ronaldinho da, ocakta gelecek sanırım. Ön anlaşma, bu yüzden olmalı. Şimdi alamayacaksak, akıllıca bir hamle; çünkü boşa çıkınca alıcısı çok olur. Ön anlaşma sayesinde tazminat bile alabiliriz, başka takıma giderse.

darkkobal123
03.Ağustos.2013, 22:51
Quaresma'yı geçen sene istemeyenler, şimdi Ronaldinho'yu istiyor. Kendinizle çelişiyorsunuz. :) Ronaldinho gelmeyecek yahu, gel-me-ye-cek ! Acil sol bek ve forvet lazım, zaman kaybetmeyin.

Ralph
03.Ağustos.2013, 22:56
Quaresma'yı geçen sene istemeyenler, şimdi Ronaldinho'yu istiyor. Kendinizle çelişiyorsunuz. :) Ronaldinho gelmeyecek yahu, gel-me-ye-cek ! Acil sol bek ve forvet lazım, zaman kaybetmeyin.

Quaresma ve Ronaldinho'yu nasıl bir karşılaştırma ile bir araya getirdin?

darkkobal123
03.Ağustos.2013, 23:08
Quaresma çok para alıyor, hiçbir şey yapmıyor diye yollandı. Ronaldinho 33 yaşında ne yapacak ? Quaresma'dan daha mı az para alacak ? Hani sizler yıldız transferine karşıydınız ? Hani sizler yıldızsız, genç bir takım istiyordunuz ? Hani bu zihniyet YD zihniyetiydi ? Ne oldu da birden değişti.

europeanconquer
03.Ağustos.2013, 23:13
Ronaldinho Galatasaray'a gelse evden çıkar,maraton koşarım,hoş 11/12 yılında alma ihtimali vardı ama Terim veto etmişti.

Kısacası Ronaldinho yıldız değil dünya starıdır,ayrı bir adamdır,bana ve bir çok yaşıtıma,abime futbolu sevdiren adamdır.Türkiye'de ortalığı toza dumana katacak adamdır.

Quaresma ise kısa bir zaman parlayıp hemen sönüp giden olağanüstü yetenekli bir beyin yoksunu futbolcudur.

Ralph
03.Ağustos.2013, 23:15
Quaresma çok para alıyor, hiçbir şey yapmıyor diye yollandı. Ronaldinho 33 yaşında ne yapacak ? Quaresma'dan daha mı az para alacak ? Hani sizler yıldız transferine karşıydınız ? Hani sizler yıldızsız, genç bir takım istiyordunuz ? Hani bu zihniyet YD zihniyetiydi ? Ne oldu da birden değişti.

Dostum sen çok ayrı alemlerdesin :) Ronaldinho'nun videolarını izlemen dileği ile...

darkkobal123
03.Ağustos.2013, 23:16
Ben Ronaldinho ile Q7'yi karşılaştırmıyorum. Sadece zamanında bana bu konuda laf söyleyenler birden döndü ve Ronaldinho'nun gelmesini istiyor. Benim lafım onlara. Kaldı ki Ronaldinho geleceğine, o parayla sol bek ve forvet alırım daha iyi.

Mamadou
04.Ağustos.2013, 01:00

Yahu Ronaldinho kainatın en büyük yeteneklerinden biri :) Böyle bir adamı Quaresma ile aynı keseye koymak başlı başına yanlış. Tamam karşılaştırmıyor olabilirsin ama futbolculuklarını geçtim iki zıt karakterden bahsediyoruz. Ronaldinho gelsin takımdaki genç isimlerin yararına olur bir kere. Takımdaki genç oyuncular Ronaldinho'dan öğrenecekleri ile seviye atlarlar. En başta Muhammed ve Oğuzhan gibi oyuncular Ronaldinho'dan sonra bu takımın değişilmez isimleri olur. Quaresma ise Beşiktaş'ta iken genç oyunculardan birini takım otobüsüne almayan bir karakterde oyuncuydu. O zaman çıkan haberlere göre yazdım. Ne kadar doğru, yanlış idi o haber bilemem tabi. Ve takımda çoğunluk Quaresma'yı istemiyordu. Quaresma taraftarın güvenini dibine kadar boşa çıkartmış bir oyuncuydu. Onun takımdan gönderilmesi Beşiktaş'ın son yıllarda attığı en doğru adımlardan biriydi. Gönderiliş şekli yanlıştı tabi bunu kabul ediyorum ama ne ekersen onu biçersin. Quaresma hiç bir iz bırakmadan ayrıldı. Taraftarın yarısının gözünde hiç bir değeri yok. Fenerbahçe'de Alex'te daha beter bir şekilde gönderildi ama Fenerbahçe taraftarı adama hala değer veriyor. Guti bile 1.5 yıl dolmadan takımdan gönderilmesine rağmen sevilen bir isim oldu hep. Ronaldinho'da bu tarz bir oyuncu. Ronaldinho gelirse eğer geçireceğimiz değişimi hep beraber görürüz. Oynayacağı futbolu geçiyorum katacağı o kadar çok şey olur ki böyle bir oyuncuyu istememek aptallıktan başka bir şey olamaz. Gençleşme diyorsan Ronaldinho ile de yaparsın. Hemde alasını yaparsın. Sebebini mesajın başında yazdım.

darkkobal123
04.Ağustos.2013, 03:38
Ben Quaresma'yı hala unutamadım, hele gönderiliş şekli rezildi. Şimdi o Quaresma hala bu takımda olsaydı, Bilic'in elinde kim bilir nasıl olurdu. Yeniden parlardı resmen. Neyse geçmiş geçmişte kaldı artık boşver.

Ben birbirlerini karşılaştırmıyorum abi tekrar belirteyim. Ronaldinho seçim malzemesi, ortaya attılar, şimdide görüştük ama anlaşamadık diyerek taraftarı uyutacaklar. Numaradan 1-2 görüşme yaptılar o kadar. Ronaldinho ismini ortaya atarak hata yaptılar. Başkan Ronaldinho'yu alamazsa (alamayacak zaten) belli kısım taraftarı karşına alacak, Ronaldinho'yu transfer edip sol bek ve forvet mevkiine sağlam oyuncular almazsa yine taraftarı karşına almış olacak. Her türlü hata yaptılar.

Benim korktuğum, taraftar Ronaldinho'yu istedi ama olmadı, sol bek ve forvet mevkiine zaman ayıramadık vs. diyerek kurtulmaları. Ligimiz sert, hakemlerde korumuyor biliyorsunuz Q7 örneği var önümüzde. Tek başına şampiyon yapamayacağı da belli birşey. Bu yüzden ben Ronaldinho'ya verilecek o parayla eksik bölgelerimi kapatırım daha iyi.

footballer33
06.Ağustos.2013, 19:26
Büttner olacak sanırım, sol bek için. Fernandes'in de sözleşmesini uzatsalardı artık. Yoksa sonu Q7'ye benzeyecek.

eXcitinG
07.Ağustos.2013, 14:43
Şimdi de soL bek için HoLebas sesleri yükseliyor. Umarım HoLebas gelir.

footballer33
07.Ağustos.2013, 21:07
Şimdi de soL bek için HoLebas sesleri yükseliyor. Umarım HoLebas gelir.
Antonini, Holebas, Büttner. Hangisi olursa olsun, yeter ki birini alalım.

Mamadou
08.Ağustos.2013, 00:00
Büttner alınır umarım. Holebas'ı bir kez olsun izlemedim. Nasıl bir oyuncu olduğu hakkında hiç bir fikrim yok. Büttner yada Elderson'dan biri transfer edilirse iyi olur. Antonini kesinlikle Ersan'ı sol bekte oynatalım daha iyidir.

Ralph
09.Ağustos.2013, 01:48
Holebes bitmiş.

footballer33
09.Ağustos.2013, 03:09
Elderson, Büttner, Ruben, Fabricio, Antonini, Aogo, Holebas... Tek ortak yanları, Beşiktaş'ta olmaları. :icon_smile:

Yarın kimi getireceğiz acaba? :icon_wink:

Nocna Mora
10.Ağustos.2013, 16:46
Bence cok gereksiz sol beke transfer yapmak. Ligin ilk yarısı Ersan o bölgede çok rahat ve başarılı bir şekilde oynar. İsmail dönünce de formayı alır. Gereksiz transfer pesinde kosmamak gerek.

footballer33
10.Ağustos.2013, 16:53
Bence cok gereksiz sol beke transfer yapmak. Ligin ilk yarısı Ersan o bölgede çok rahat ve başarılı bir şekilde oynar. İsmail dönünce de formayı alır. Gereksiz transfer pesinde kosmamak gerek.
İsmail'in nasıl döneceği henüz belli değil. Ersan da orijin bir bek değil ve ofansif yönü 0. Ayrıca, Ersan olmadığında kimle oynayacağız, G.Süzenle mi? Geçelim!

darkkobal123
10.Ağustos.2013, 22:07
İsmail ayağına 2 senedir top değmemiş ve çok ciddi 2 sakatlık geçirmiş bir isim. Döndükten sonra tekrar sakatlanmayacağının, hemen form tutabileceğinin garantisini kim verebilir ki ? O bölgeye transfer şart.

Ralph
11.Ağustos.2013, 00:09
Yıllardır çektiğimiz bek sıkıntısı bir gerçekken "sol bek almak gereksiz" demek çok ilginç geldi bana. :) Beşiktaş'ın sol beki benim hatırladığım kadarıyla son 10 yıldır ağlıyor.

playeray
11.Ağustos.2013, 11:45
Eğer Fernandes de beleş giderse yazıklar olsun böyle yönetime.
Ayrıca NTV Spor'daki transfer söylentileri kısmında Beşiktaş yönetimi Ronaldinho'ya senelik 12 milyon euro, Atletico Mineiro'ya ise 8 milyon euro önerdi. (FOTOMAÇ) yazıyor. Bu kadar paramız var mı bizim yahu ya da Fotomaç yine mi sallıyor

mustinho03
11.Ağustos.2013, 11:53
Eğer Fernandes de beleş giderse yazıklar olsun böyle yönetime.
Ayrıca NTV Spor'daki transfer söylentileri kısmında Beşiktaş yönetimi Ronaldinho'ya senelik 12 milyon euro, Atletico Mineiro'ya ise 8 milyon euro önerdi. (FOTOMAÇ) yazıyor. Bu kadar paramız var mı bizim yahu ya da Fotomaç yine mi sallıyor

Fotomac'a inanıp buraya yazman hata :D

footballer33
11.Ağustos.2013, 12:40
Yalnız, Fernandes'in gitme ihtimali epey arttı. Söylentiler baya yüksek sesle dillendirilmeye başlandı. Yarın da, radikal bazı kararlar alınacak. Bunların arasında, Fernandes'in satış listesine konması da olabilir, şaşırmamak lazım. Tabii, yönetim böyle bir durumda kendi ipini kendisi çeker bana göre.

mustinho03
11.Ağustos.2013, 13:14
Yalnız, Fernandes'in gitme ihtimali epey arttı. Söylentiler baya yüksek sesle dillendirilmeye başlandı. Yarın da, radikal bazı kararlar alınacak. Bunların arasında, Fernandes'in satış listesine konması da olabilir, şaşırmamak lazım. Tabii, yönetim böyle bir durumda kendi ipini kendisi çeker bana göre.

Öyle diyorsunda ya adam büyük takima gitmek istiyorum derse napicaksin satmiyorum diye ellerini kollarini mi baglayacaksin?örnek olarak van persie gitmek istiyorum dedi arsenal de bedava ya yollamamak icin mecburi sattilar.hic bir oyuncu hic bir takimdan büyük degildir.

LaigLeNoiR
11.Ağustos.2013, 14:46
Bence gitsin yerine daha iyisi gelecekse.

Hatta ALmeida ile birlikte gitsinlerde Portekizli furyası kapanmış olsun.

eXcitinG
11.Ağustos.2013, 15:33
Bana kalırsa da Fernandes ve Almeida gönderilmeli. Fernandes geldiğinden beri kaprisleri ile uğraşıyoruz. Tamamen süper yeteneklere sahip bir oyuncusun da Dünya da tek kalmış bir oyuncu gibi tavırlar takınarak, kaprislerin kime..

LaigLeNoiR
11.Ağustos.2013, 15:49
Bana kalırsa da Fernandes ve Almeida gönderilmeli. Fernandes geldiğinden beri kaprisleri ile uğraşıyoruz. Tamamen süper yeteneklere sahip bir oyuncusun da Dünya da tek kalmış bir oyuncu gibi tavırlar takınarak, kaprislerin kime..

En çok da sinirimi bozan her oyuncu gibi o da hata yapıyor ama hatasını düzeltmek adına dönüp bakmıyor bile. Necip veya Veli'de top kaptırıyor ama o topu tekrar kapmak için canına dişine takarak geri dönüyor Fernandes bir kol sallıyor dönüp gidiyor.

Kendini fazla büyük görüyor.

Benim istediğim Almeida ile birlikte gitsinler iyi kötü biraz para alırız onların yerine Ronaldinho ve Defoe gelsin.

Ralph
11.Ağustos.2013, 16:19
Fernandes imzalar, almeida seneye serbest kalır.

darkkobal123
11.Ağustos.2013, 19:28
Fernandes gibi oyuncuları takımda tutmayı becereceksin abi. Fernandes'in kontrat sorunu geçen seneden beri konuşulmakta. Sürekli sevgili yönetici kardeşler yalan üstüne yalan röportajlar verip Q7 taktiğini hayata geçirdiler ama bu sefer yemezler.

Ha, bu arada seçimden önce 3 yıllık anlaşılmıştı ne oldu ? Fernandes gitmeyecek ve sözleşmesi uzatılacak. Başka bir seçenek yok. Bu sene gitmesi ya da seneye bedelsiz gitmesi diye bir şey olamaz. Meyve veren ağacı kesmeyin lütfen.

eXcitinG
11.Ağustos.2013, 19:57
Oyuncu da biraz ışık verecek o zaman. Fernandes uzatılması adına ne yapıyor peki diye sorarlar adama. Adam beni satın, yoksa bedava giderimin hayallerinde yaşıyor. Ben Fernandes in hiç bir zaman sözleşmesini uzatmayacağını biliyordum zaten. Sözleşme uzatacağım haberleri de menajer oyunları. Avrupada ki taliplerin ellerini çabuk tutmalarını sağlamak. Fernandes evet Türkiye de ki en yetenekli oyunculardan en başta gelir, tartışmasız. Ama problemleri fazla ve bu tarz oyuncuları tutmak için biraz oyuncunun da fedakar olması gerekiyor. Bakınız Sow, bakınız Drogba, bakınız Snejider. Bu adamlar Fernandes in kalitesinin de üstünde ve kariyere sahip ama adamlar hakkında bir tane olumsuz davranış ve haber göremessin.

darkkobal123
11.Ağustos.2013, 20:02
Ben Fernandes'in kalmasından yanayım ancak sorun kalması veya gitmesi değil. Burası Beşiktaş, yeri dolmayacak oyuncu yoktur. Asıl takılmamız lazım olan nokta şu ; aylardır Fernandes sözleşme uzatacak, anlaştık, Fernandes'de sorun yok, taraftarı ve kulübü seviyor, kalmak istiyor, Fernandes'in sözleşmesi kesin olarak uzatılacak gibisinden açıklama yapan yönetimin tutumu. Bizi salak yerine koyduklarının farkında değil misiniz ? Adamlar sonucunu düşünmeden söz veriyorlar, çünkü biz taraftarı takan yok ...

eXcitinG
11.Ağustos.2013, 20:04
Yıllardır yediğimiz menajer oyunlarına gelmiş olabiliriz. Baştan menajeri ve oyuncu ışık vermiştir ama sonrasında istediklerini koparmak adına strateji değiştirmiş olabilirler ve artık bu yönetim bu tarz taleplere cevap vermiyor. Sözleşmeleri kendi istedikleri şekilde yenilemek istiyorlar. Doğru ya da tartışılır ama İstanbula aşığım, Beşiktaş ı seviyorum diyen adam, o sözleşmeye imzayı atar, koluna kaptanlık bandını takar, çıkar sahada takımı taşır. Yönetim bizi salak yerine koyuyor ama Fernades ve Almeida da bizi afedersin ama embesil yerine koyuyor ona bakarsan.

footballer33
11.Ağustos.2013, 21:53
Öyle diyorsunda ya adam büyük takima gitmek istiyorum derse napicaksin satmiyorum diye ellerini kollarini mi baglayacaksin?örnek olarak van persie gitmek istiyorum dedi arsenal de bedava ya yollamamak icin mecburi sattilar.hic bir oyuncu hic bir takimdan büyük degildir.
Fernandes kendisi gitmek isterse, ona lafım olmaz zaten. Yönetim sırf istediği şartlarda sözleşme uzatmıyor diye, Q7'ye yaptıklarını yaparlarsa diye benim lafım.

Bu arada bakıyorum da, bir söylentiyle Fernandes'i herkes kapının önüne koymuş. Fernandes gidince daha iyisi gelecekse, amenna sözüm yok; ama bu saatten sonra kim gelir, kimi alabiliriz onu da düşünmek lazım.

eXcitinG
12.Ağustos.2013, 01:17
Fernandes kaprislere devam edecekse gitsin. Ama bizim istediğimiz Ferdi olacaksa kalsın, biz çalalım, o oynasın. Yoksa Muhammet oynasın yerine, kimse gelmesin ligi 5. bitirelim.

mustinho03
12.Ağustos.2013, 13:00
Fernandes kendisi gitmek isterse, ona lafım olmaz zaten. Yönetim sırf istediği şartlarda sözleşme uzatmıyor diye, Q7'ye yaptıklarını yaparlarsa diye benim lafım.

Bu arada bakıyorum da, bir söylentiyle Fernandes'i herkes kapının önüne koymuş. Fernandes gidince daha iyisi gelecekse, amenna sözüm yok; ama bu saatten sonra kim gelir, kimi alabiliriz onu da düşünmek lazım.

Kusura bakma ama Q7 de karakterin k si yoktu oyuncu ne kadar iyi olursa olsun karakteri olmazsa o oyuncu kendini kulubun ustunde gorur.fernandes de aynisi yönetime adam kalmak istiyorum istanbulu seviyorum taraftari seviyorum edebiyati yapiyor sonra yan ciziyorlar fernandes gidince yerine muhammed diye bir islenmemis cevheriniz var o yasinda muhammed fernandes den daha cok caba sarfeder ve o formanin hakkini verir.kusura bakmada yönetim herhalde kulubu düsunecek fernandesin kara gozune kara kasini mi dusunecek.sow,drogba,sneijder neden boyle sorun yapmiyorlar.besiktas ne zaman fernandes ve almeidayi yolladi o zaman gercek bir takim olur.

footballer33
12.Ağustos.2013, 15:08
Kusura bakma ama Q7 de karakterin k si yoktu oyuncu ne kadar iyi olursa olsun karakteri olmazsa o oyuncu kendini kulubun ustunde gorur.fernandes de aynisi yönetime adam kalmak istiyorum istanbulu seviyorum taraftari seviyorum edebiyati yapiyor sonra yan ciziyorlar fernandes gidince yerine muhammed diye bir islenmemis cevheriniz var o yasinda muhammed fernandes den daha cok caba sarfeder ve o formanin hakkini verir.kusura bakmada yönetim herhalde kulubu düsunecek fernandesin kara gozune kara kasini mi dusunecek.sow,drogba,sneijder neden boyle sorun yapmiyorlar.besiktas ne zaman fernandes ve almeidayi yolladi o zaman gercek bir takim olur.
Q7'nin ne karaktersizliğini gördün, anlatır mısın? Medyanın ve yönetimin uydurduğu, malzemecinin üzerine işemesini ya da bayanları taciz etmesini falan söyleyeceksen gülerim buna sadece. Giderken alacağının 2,5 milyon euroluk kısmını da bırakıp öyle gitti. Q7, karaktersiz denilecek en son isimlerden birisidir. Mevzu da, sadece bahsettiğim para mevzusu değildir. Biraz araştırırsan ve hakkındaki bazı haberleri okuyup fotoğrafları vs. görürsen anlarsın.

Muhammed'in Fernandes ayarına gelmesi için çok zamanı var daha. Kolay değil o işler ne yazık ki. Fernandes gibi bir futbolcunun yerine bir anda Muhammed'i koyup ondan beklentileri yüksek tutarsan, hem sen kaybedersin hem futbolcu kaybeder.

Almeida, kesinlikle gönderilmesi gereken bir futbolcu; ama Fernandes için söylediklerine katılmıyorum. Takım sıkıştığı anlarda devreye girecek, liderlik yapacak bir isme de ihtiyacımız var muhakkak. O isim de, mevcut kadro içerisinde sadece Fernandes'tir bana göre.

mustinho03
12.Ağustos.2013, 15:23
Q7 top mu oynadi ki dogru düzgün?yan gelip yatmaktan baska napti Q7,fernandes,simao,almeida hep demiroren ve serdar adali nin transfer yapma özürlugunun kaziklari.allahina ne zaman takim SIKISTIGINDA fernandes insiyatif alip takimini ipten kurtardi bir elin parmaklarini gecmez saysan.derbi maclarinda hep kayip korkak oynuyor.top kaptirir kosayimda topu geri kazanayim demez.liderlik yapacak demissin ya herhalde ikimiz in bakis acilari farkli.lider dedigin drogba gibi alex gibi xavi gibi olur.sirf yönetimi sevmedigin icin bir yanlis yapsalarda muhalefet etsem diyorsun.yönetimi seversin sevmezsin ama her kücük hatada ve ya konunun icerigini bilmeden böyle muhalefet yapiyorsun.birazcik takiminin arkasinda dur.inan bana fernandesi böyle koruyorsun adam sizi gecen sene sildi.adamin aklinda gitmek var.bu kaprislerini inan bana avrupa takimlarinda yapamaz sirf bjk ne kadar para koparirsam kardir diyip menejerinle beraber oyun oynuyorlar.ama bjk yonetimi iyi yapiyor.tr katar degil aklina yazmali fernandes efendi

footballer33
12.Ağustos.2013, 15:37
Q7 top mu oynadi ki dogru düzgün?yan gelip yatmaktan baska napti Q7,fernandes,simao,almeida hep demiroren ve serdar adali nin transfer yapma özürlugunun kaziklari.allahina ne zaman takim SIKISTIGINDA fernandes insiyatif alip takimini ipten kurtardi bir elin parmaklarini gecmez saysan.derbi maclarinda hep kayip korkak oynuyor.top kaptirir kosayimda topu geri kazanayim demez.liderlik yapacak demissin ya herhalde ikimiz in bakis acilari farkli.lider dedigin drogba gibi alex gibi xavi gibi olur.sirf yönetimi sevmedigin icin bir yanlis yapsalarda muhalefet etsem diyorsun.yönetimi seversin sevmezsin ama her kücük hatada ve ya konunun icerigini bilmeden böyle muhalefet yapiyorsun.birazcik takiminin arkasinda dur.inan bana fernandesi böyle koruyorsun adam sizi gecen sene sildi.adamin aklinda gitmek var.bu kaprislerini inan bana avrupa takimlarinda yapamaz sirf bjk ne kadar para koparirsam kardir diyip menejerinle beraber oyun oynuyorlar.ama bjk yonetimi iyi yapiyor.tr katar degil aklina yazmali fernandes efendi
Sen bu kadar kesin yargılarla yazdığına göre konuların içeriğini çok güzel biliyorsun sanırım. Yönetimi sevmemekle, muhalefet olmakla bağdaştırdın ya yazdıklarımı, vallahi helal olsun. :icon_biggrin:

Takımının arkasında dur demişsin bir de. Ben yeterince arkasındayım takımımın, belki de senin takımına verdiğin destekten daha fazla destek veriyorumdur takımıma. Sen rahat ol yani o konuda. :icon_wink:

Neyse, seninle anlaşamayacağız, uzatmanın anlamı yok. Selametle.

mustinho03
12.Ağustos.2013, 15:52
Sen bu kadar kesin yargılarla yazdığına göre konuların içeriğini çok güzel biliyorsun sanırım. Yönetimi sevmemekle, muhalefet olmakla bağdaştırdın ya yazdıklarımı, vallahi helal olsun. :icon_biggrin:

Takımının arkasında dur demişsin bir de. Ben yeterince arkasındayım takımımın, belki de senin takımına verdiğin destekten daha fazla destek veriyorumdur takımıma. Sen rahat ol yani o konuda. :icon_wink:

Neyse, seninle anlaşamayacağız, uzatmanın anlamı yok. Selametle.

Evet anlasamayacagiz :D ama rahat ol sen ben takimimin arkasinda duruyorum.:icon_cool: kazansada kazanamsada rransfer yapsada yapmasada yani anlayacagin her daim saglicakla kal

darkkobal123
12.Ağustos.2013, 16:22
Quaresma adam gibi topunu oynadı, adam gibi de gitti işte o kadar. Sanki Drogba, Sneijder, Sow topu kaptırdıktan sonra geri koşuyor almak için, dün gördük. Ne kadar saçma birşey bu.

mustinho03
12.Ağustos.2013, 16:43
Quaresma adam gibi topunu oynadı, adam gibi de gitti işte o kadar. Sanki Drogba, Sneijder, Sow topu kaptırdıktan sonra geri koşuyor almak için, dün gördük. Ne kadar saçma birşey bu.

sacma olan ney?kendi görüslerimi mi yazmak?Q7 ne sneijder in ne drogbanin ne de sow un yaptigi katkilarin % 30 yapti.sadece yatmaktan baska bir iki şık orta acti hareket cekti diye mi ?

KanaKe
12.Ağustos.2013, 16:45
bizimkiler fernandese kancayi takmis yeniden galiba :) bir alamadilar su adami.. yalniz 15 milyon euro cok para üstelik sözlesmesi sene sonu bitiyormus.. ortalama bir fiyatta anlasilirsa buyursun gelsin..

Kaka Leite
12.Ağustos.2013, 16:49

Valla izlemeden yorum yapıyosun sanırım.

Gerektiğinde Sow'un da Drogba'nın da topu kaptırdığı adamı kovaladığını gördüm ben. Katkı olarak Sneijder olabilir ancak Drogba ve Sow kadar katkı yapmadı, onlarla kıyasla %10'unu bile yapmamıştır.

Sneijder de daha pek bir şey yapmadım ondan onu katmadım işin içine.

Ayrıca Quaresma'nın hala ''top kaptırınca geri koşmuyor'' klişesinden mi satıldığını düşünüyorsunuz ?

Oynayamadı ve yatarak para kazanıyordu satıldı bu kadar basit. Satılmalı mıydı derseniz bence iyi bir teknik adamla çalışsa iyi şeyler yapabilirdi.

darkkobal123
12.Ağustos.2013, 17:04
sacma olan ney?kendi görüslerimi mi yazmak?Q7 ne sneijder in ne drogbanin ne de sow un yaptigi katkilarin % 30 yapti.sadece yatmaktan baska bir iki şık orta acti hareket cekti diye mi ?
Saçma olan topu kaptırdıktan sonra koşmama mevzusu. Dün çok net hatırlıyorum Drogba rakip sahada topu kaybettikten sonra koşmadı, bıraktı.

İstatistikler ortada açın bakın, ondan sonra Quaresma hakkında konuşun. Zaten bizim ne Fernandes ile ne de Quaresma ile sorunumuz yoktu, sorunu yapan basın. Hep bizim adamlarımızla uğraştılar, taraftarda basının gazına geldi, hala da geliyor. Basının gazına gelip Q7'yi bitirdiler, sıra Fernandes'de ...

Ralph
12.Ağustos.2013, 17:22
Almeida'ya West Ham United kancası

http://www.tribundergi.com/haber/almeida-ya-west-ham-united-kancasi

footballer33
12.Ağustos.2013, 17:25
2-3 Allah ne verdiyse artık, hiç beklemesinler.

darkkobal123
12.Ağustos.2013, 17:29
Mümkünse en kısa sürede satılsın.

Bulstrap87
12.Ağustos.2013, 18:24
almedia ve fernandes gitsin yerlerine ronaldinho ve defoe gelsin :)
fernandesin gitmesi sart degil ama almedia kesinlikle gitmeli..

footballer33
13.Ağustos.2013, 23:12
Holebas ile anlaşma sağlandı. Perşembe günü açıklanması bekleniyor.

Kaynak: Lig Tv - Ntvspor

mustangshelby
14.Ağustos.2013, 00:34
Holebas ile anlaşma sağlandı. Perşembe günü açıklanması bekleniyor.

Kaynak: Lig Tv - Ntvspor

İzleyen varmı nasıl oyuncu ?

footballer33
14.Ağustos.2013, 00:47
İzleyen varmı nasıl oyuncu ?
Ben de izlemedim; ama ülkesinin en iyi sol beki olarak gösteriliyor. Sana da, ancak bu kadar yardımcı olabiliyorum.

Jose Holebas

Mamadou
14.Ağustos.2013, 01:15
Ne diyelim alındıysa hayırlı olsun. Ama keşke Trabzonspor maçına hazır olsa. Trabzonspor sol taraftaki zaafımızı kullanacaktır. Bosingwa, Volkan ile o kanattan hücum edecekler muhtemelen. Ersan böylesine önemli bir maçta ne kadar yeterli olacak solda göreceğiz artık.

Ralph
14.Ağustos.2013, 14:56
Lig Tv'nin haberine göre Lokomotiv Moskova kulübü, Manuel Fernandes için 13 milyon avro teklif etti.

eng1n
14.Ağustos.2013, 15:00
Böyle bir teklif gerçekse herhalde satılması en mantıklısı olur. adam zaten sözleşme imzalamıyor yeni yıldan sonra bosman kuralıyla başka takıma imza atarsa Türkiye'de genelde böyle imza atan oyuncular kadro dışı kalıyor, 6 ay yararlanıcam diye bedavaya kaptırmak olmaz.

footballer33
14.Ağustos.2013, 15:01
Lig Tv'nin haberine göre Lokomotiv Moskova kulübü, Manuel Fernandes için 13 milyon avro teklif etti.
Doğru olduğuna pek inanasım gelmiyor. Daha geçen hafta, 8 diyorlardı, bir anda +5 yükseltmiş olamazlar. Tabii, teklif gerçekse ve Fernandes ile yönetim sözleşme konusunda anlaşamıyorlarsa, Fernandes'in satılması yerinde bir karar olur.

Bulstrap87
14.Ağustos.2013, 15:01
güzel teklif türkiye sartlarına göre hemen satalım ancak ronaldinho gelecekse..
bu saatten sonra fernandes bizde iş yapmaz adam gitmek istiyor ayrıca sözlesmesi bitecek cok ii bir teklif 13m

europeanconquer
14.Ağustos.2013, 15:07
Satılması mantıklı gözüküyor,gelecek para ile de Ronaldinho'yu getirmek daha da kolaylaşır,tabi sponsor desteği ile beraber.Eğer satılmazsa,yıl sonunda bedavaya başka bir kulübe gitme ihtimali çok yüksek.

footballer33
14.Ağustos.2013, 15:11
Şunu da belirtmek lazım; Fernandes, Rusya'ya gitme yanlısı değil. Premier Lig'den 2-3 takım ilgileniyor kendisiyle. Onlardan birine gitmesi, daha yüksek bir ihtimal.

Bu arada, Lig TV'nin haberine göre; Lokomotiv değil, CSKA yapmış 13 milyonluk teklifi:

Fernandes'e yol göründü!

Beşiktaş yönetimi, sözleşme yenilemek istemeyen Manuel Fernandes için Rusya'dan gelen teklifleri değerlendirme kararı aldı. Portekizli yıldız için CSKA Moskova kulübünün 13 milyon euro önerdiği öğrenildi.

Beşiktaş yönetiminin sözleşme yenilemek için bir süredir görüşmeler yaptığı Manuel Fernandes'in satılması gündeme geldi.

Beşiktaş yönetiminden her türlü sözleşme yenileme teklifine, imza parası isteyen Portekizli yıldız için Rus takımlarının önemli bonservis bedelleri önerdiği öğrenildi.

Sezon sonunda sözleşmesi bittiği için Ocak ayında istediği kulübe imza atma şansı bulunan Manuel Fernandes'in ekstra para istemesini etik bulmayan Beşiktaş yönetimi, Rusya'dan gelecek teklifleri değerlendirmeye aldı.

Fernandes için ilk olarak Lokomotif Moskova kulübünün 4 milyon euro önerdiği ancak bu teklifi daha sonra 8 milyon euroya çıkardığı belirtilirken asıl şaşırtıcı rakam CSKA Moskova kulübünden geldi.

CSKA Moskova'nın 27 yaşındaki Manuel Fernandes için 13 milyon euroyu gözden çıkardığı ve pazarlık yapmak için menajerler aracılığı ile görüşme teklif ettiği öğrenildi.

Beşiktaş yönetimi, taraftarın tepkisine rağmen Manuel Fernandes'i satış listesine koyacağı ve satıştan gelecek parayla Ronaldinho'yu getirmeyi planladığı öğrenildi.

Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta Hugo Almeida'nın belindeki ağrıların iki gün sürecek tedavilerin ardından netlik kazacağı belirtildi.

Portekizli futbolcunun hafta sonunda iğneyle de olsa sahada yer alabileceği bildirildi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta Olimpiakos forması giyen Holebas'la ilgili gelişmelerin takip edildiği ögrenildi. Yunanistan Milli Takımıyla birlikte kampta bulunan Holebas'ın transferinin hafta sonuna kadar netleşmesi bekleniyor.

Kaynak : Lig Tv

GebzeLi1907
14.Ağustos.2013, 16:08
Kimse yanlış anlamasın ama Fernandes'e değil 13 milyon 7- 8 milyon euro bile vermezler. Her türlü iddaya girmeye hazırım.
Real Madrid sözleşme son senesinde dünya kupasına damga vurmuş 21 22 yaşında Mesut'a 15 milyon euro ödedi.
Sadece Türkiye liginde birşeyler yapabilmiş bir adama o parayı ruslar bile vermez, sözleşme son yılında olması dolasıyla.
4 yıl sözleşmesi olur, burda mutlu olur, adamların bu oyuncuya çok ihtiyacı olur o zaman 14 15 eder Ferdi. Seneye bedavaya gidecek zaten.
Bizimkiler portekiz çetesini genişletip Ferdiyi kapsa en geç seneye kadar, çok leziz olucak ama bakalım kime gidicek :)

Ralph
14.Ağustos.2013, 16:16
Twitter'dan direk kopyalamıştım Lokomotif'i :) Demek yanlış bilgiymiş.

Ayrıca; Fernandes ile sözleşme imzalanmıyorsa ve satılacaksa mutlaka daha iyi bir oyuncu gelmeli. Bu yönetim elini taşın altına hiç koymuyor.

sananes
14.Ağustos.2013, 19:57
5-6'dan fazla teklif gelmez bana kalırsa,sözleşmenin son senesi büyük koz alıcılar için.

footballer33
14.Ağustos.2013, 21:31
Futbolcularımıza İmza Töreni

Futbol Takımımız'ın yeni transferleri için imza törenleri düzenlenecek.

Futbol Takımımız'a yeni transfer olan futbolcularımız için düzenlenecek imza törenlerinin günü ve saati netleşti. Futbol Genel Direktörümüz Önder Özen'in de katılacağı, futbolcularımızın imza törenlerinin programı aşağıdaki gibidir;

15 Ağustos Perşembe saat 16.00
Pedro Franco, Michael Eneramo, Atiba Hutchinson

16 Ağustos Cuma saat 15.30
Jose Sambade, Tolga Zengin, Günay Güvenç

16 Ağustos Cuma saat 16.00
Sezer Öztürk, Gökhan Töre, Serdar Kurtuluş, Ömer Şişmanoğlu

https://www.bjk.com.tr/tr/haber/56282/

Mamadou
15.Ağustos.2013, 00:30
Fernandes satılırsa yeri nasıl dolacak merak ediyorum. Muhammed ve Oğuzhan henüz Fernandes'in misyonunu üstlenecek kadar olmadılar. Takımda zaten adam akıllı forvette yok. Sözleşmesini uzatmak istemiyorsa satılması en doğru seçenek. Sanırım yıllık 4 milyon talep etmiş ama 4 milyonluk oyunu yok Fernandes'in. Beşiktaş'tan başka bir takıma gitse bile o parayı kazanacağını sanmam. Alacağı en yüksek maaş 3 olabilir.

Bulstrap87
15.Ağustos.2013, 10:14
fernandese bu parayı verdilerse bence hemen satılmalı brdaha bu fırsat ele gecmez.
degeri verilen her futbolcu satılır yani..

birde su jose holebas ın fm profilini koyabilir misiniz??

Ralph
15.Ağustos.2013, 12:56
Spartak Moskova, Mustafa Pektemek için teklifte bulundu. Moskova, golcü oyuncu için 4 milyon Euro'yu gözden çıkardığı belirtiliyor

Jose Holebas ve kulübü Olympiakos ile el sıkışıldı. Transferin bugün açıklanması bekleniyor..

mustinho03
15.Ağustos.2013, 14:18
Yillik 4 m € deli para

Ralph
16.Ağustos.2013, 01:14
http://img703.imageshack.us/img703/84/tjjm.png (http://img703.imageshack.us/i/tjjm.png/)

Neden alındı bu çocuk?

footballer33
16.Ağustos.2013, 01:35
En azından oynayabileceği takımlara gidiyor, bu da bir şeydir! Seneye kontenjan daha da düşecek ve Escude, kesin olarak gidecek. Yerine Atınç ve Berat takımda kalırlar. Toraman da, stoperden öte önliberoya alternatif zaten.

Ralph
16.Ağustos.2013, 01:45
Geldiği gibi gidecek o çocuk bak gör :)

footballer33
19.Ağustos.2013, 23:49
FootieTip.com ‏@FootieTips 29 dk
Besiktas are close to signing Manchester United defender Alex Buttner on loan, does not fancy his chances with Evra & Baines. #EFC #MUFC

https://pbs.twimg.com/media/BSDgFFxIEAAVdoh.jpg:large

anil luque
20.Ağustos.2013, 03:31
Mufc_İnfo sayfası da twitter hesabından bu konuyla ilgili bir tweet attı. Anlaşma sağlandı sanırım Büttner Beşiktaş'ta diyebiliriz artık.

Çok güzel olacak.

footballer33
27.Ağustos.2013, 14:26
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1240094_316283591850882_69110012_n.jpg

footballer33
29.Ağustos.2013, 01:15
Forza Tv (Facebook)
TRANSFER: Benoît Assou-Ekotto Beşiktaşımızın Radarında .Heran Beşiktaşlı Olabılır Şuan İstanbulda ..

Hakan Gündoğar da, sol ayaklı ve siyahi bir sol bek gelecek demiş.

byariff
29.Ağustos.2013, 01:40
Tribun Dergi ‏@tribundergi 2 dk
SON DAKIKA - Assou Ekotto Besiktas ile gorusmek uzere su siralarda Istanbul'da

bu transfer olursa muthis yalniz cok begendigim bir bek...

KaRaBükLü KraL
29.Ağustos.2013, 03:35
Ekotto nefis transfer olur Beşiktaş için.Avrupa'dan çıkacak kararı bekleyebilir yalnız.

Ralph
29.Ağustos.2013, 03:42
http://img821.imageshack.us/img821/1315/jo6h.png (http://img821.imageshack.us/i/jo6h.png/)

footballer33
01.Eylül.2013, 01:12
Antonini Genoa'ya, Büttner Celtic'e gitmiş. Elde gerçek anlamda, bize geleceğine inandığım bir tek Holebas kaldı. Umarım, transfer edilir.

playeray
01.Eylül.2013, 02:47
Ben sanmıyorum artık herhangi bir transfer yapılacağını.

footballer33
01.Eylül.2013, 16:05
Ben sanmıyorum artık herhangi bir transfer yapılacağını.
Çaktırma ben de sanmıyorum artık; ama bir umut bekliyoruz işte. :icon_smile: Zaten en geç 2-3 gün içerisinde bir gelişme olmazsa, bu iş yattı demektir. 6 Eylül, transferin son günü çünkü.