View Full Version : Beşiktaş Transfer Haberleri
eGowiCh
25.Haziran.2009, 00:51
Nihat'ı alırsa Beşiktaş büyük iş yapmış olur, takım kaptanlığı da ona verilir herhalde. Bence yılın transferi olur. Nihat istemiyor İspanya'dan ayrılmak, haklı da ama eğer hiçbir talibi çıkmaz ve kulübü de göndermek isterse mecburen ayrılacak. Nihat önümüzdeki yıl da bu yıl geçirdiği gibi bir sezon geçirirse seneye kesin Beşiktaş'a gelir.
Suicider
25.Haziran.2009, 00:56
Nezaket ziyareti de neyse Menajer iLe birLikte :)
Bir Nihat bombası patLarsa yakında kimse şasmasın. Zaten anca aLsak aLsak Nihatı aLırız, daha da kimseyi aLamayız, adam kaLmadı piyasada.
bende baştan öle düşündüm ama diğer yandan düşününce bir menejer niye görüşmedik desinki fiyat artırmak için kendi menfaati için görüştük der bence eğer ilgilenen başka takımlar varsa
eXcitinG
25.Haziran.2009, 01:09
BizimkiLerin kuyruğu sıkıştı. Kontenjan boşaLamıyor, Yabancı transferi geLmiyor. Mecburen taLibi haLa çıkmayan Nihat ı sıkıştırmaya çaLışıyorLar. Gerekirse iki yabancı parası biLe verir bizimkiLer. Eğer adam gibi oyuncu aLamazLarsa Çifte kupa feLan yaLan oLacak, bunun biLincindeLer. Ama Nihat ı aLmayı başarırLarsa çok büyük iş başarmış oLurLar ve açıkcası bütün Beşiktaş taraftarı artık adam aLmasakta oLur der. YaLnışmıyım ?
Enterokinaz
25.Haziran.2009, 01:56
BizimkiLerin kuyruğu sıkıştı. Kontenjan boşaLamıyor, Yabancı transferi geLmiyor. Mecburen taLibi haLa çıkmayan Nihat ı sıkıştırmaya çaLışıyorLar. Gerekirse iki yabancı parası biLe verir bizimkiLer. Eğer adam gibi oyuncu aLamazLarsa Çifte kupa feLan yaLan oLacak, bunun biLincindeLer. Ama Nihat ı aLmayı başarırLarsa çok büyük iş başarmış oLurLar ve açıkcası bütün Beşiktaş taraftarı artık adam aLmasakta oLur der. YaLnışmıyım ?
yanlış değil. beşiktaş yönetimi gerçekten zorda şu anda.
anilton
25.Haziran.2009, 01:58
İsmail Köybaşı Beşiktaş'ta...
PesimiSTyLa
25.Haziran.2009, 02:01
Çok iyi transfer.
BeeTLeJuiCe
25.Haziran.2009, 02:04
İsmail Köybaşı Beşiktaş'ta...
Murat Ceylan, İsmail falan topluca BJK forması giyip poz vermişler. :)
Daha öncedende ilgileniyodu sanırım Beşiktaş. Hayırlı olsun, forma şansı bulup kendini geliştirecektir. Türk Futbolunun sorunu olan Sol Bek forma şansı bulabileceği bir takıma gitti. :)
Enterokinaz
25.Haziran.2009, 02:05
sol bek için nokta transferdir bu, tebrikler.
Crocodile1963
25.Haziran.2009, 02:08
6.5 M € + Kurtuluş + 1 yıl Batuhan kiralık. . .
BeeTLeJuiCe
25.Haziran.2009, 02:09
Eğer bonservis bedeli buysa, Türkiye de yabancı sınırı kalksın.
Enterokinaz
25.Haziran.2009, 02:11
hangi futbolcu için bu ?
anilton
25.Haziran.2009, 02:11
Antep'i satın almadık.İsmail Köybaşı'nı aldık...
Tribündergi'de birisi yazmış bunu.Yalandır o,belli olur detaylar birazdan...
tarikko
25.Haziran.2009, 02:12
Bu İsmail içinse yuh derim ben ...
Crocodile1963
25.Haziran.2009, 02:13
Bu İsmail içinse yuh derim ben ...
Beşiktaşlı bir arkadaşım NTVSPOR'da haberleri izlerken son dakika transferi olarak söyledi. Ne kadar doğrudur bilemem. . .
anilton
25.Haziran.2009, 02:14
Karşıyaka'lı genç yıldız Rıdvan Şimşek'te Beşiktaş'ta...
Enterokinaz
25.Haziran.2009, 02:15
Antep'i satın almadık.İsmail Köybaşı'nı aldık...
Tribündergi'de birisi yazmış bunu.Yalandır o,belli olur detaylar birazdan...
harbi ilginç bir haber bu. türkiye'de belli oyuncular dışında hiçbir futbolcuya bu kadar para verilmez. büyük ihtimalle yalandır.
anilton
25.Haziran.2009, 02:17
Türk futbolunun gelecekte en iyi bekleri olmaya aday İsmail ve Rıdvan'ı aldık...
Tevez gelse bu kadar sevinmezdim vallahi,Mustafa Denizli her türlü işi biliyor...
Önüzümdeki 10 yıl bek sorunu yaşamayız valla bu çocuklar kadroya oturtulursa...
Suicider
25.Haziran.2009, 02:19
beşiktaşa hayırlı olsun bence sol bek için gerçekten güzel bir transfer ama umarım deli ibram ilk 11 çıkmaz
tarikko
25.Haziran.2009, 02:20
Türk futbolunun gelecekte en iyi bekleri olmaya aday İsmail ve Rıdvan'ı aldık...
Tevez gelse bu kadar sevinmezdim vallahi,Mustafa Denizli her türlü işi biliyor...
Önüzümdeki 10 yıl bek sorunu yaşamayız valla bu çocuklar kadroya oturtulursa...
Alındıysa helal olsun diyorum geleceğin yıldızları bu oyuncular..İsmaili biliyoruz zaten Rıdvan'da geleceğin Gökhan Gönül'ü olarak gösteriliyor..
Varonil
25.Haziran.2009, 02:20
İsmail'de Rıdvan'da önümüzdeki yıllarda Türk futboluna damga vuracak oyuncular.Çok iyi transferler yaptı Beşiktaş,tebrikler :)
Alicanfmfan
25.Haziran.2009, 02:29
Bonservis miktarı cok yüksek :s
RoNNiE91
25.Haziran.2009, 02:35
Hayırlı olsun.Nokta transferler.İbrahim Üzülmez'i de Antep'ten almıştık.İsmail'de umarım İbrahim gibi kalıcı olur ve yeni delimiz olur :)
eXcitinG
25.Haziran.2009, 02:58
Murat CeyLan ı da aLmadan geLmesinLer.
Suicider
25.Haziran.2009, 03:15
İsmail Köybaşı Beşiktaş'ta!
Beşiktaş uzun süredir transferini noktalamaya çalıştığı Gaziantepspor'un genç yıldızı İsmail Köybaşı'nda mutlu sona ulaştı. Siyah-beyazlıların genç oyuncu için Gaziantepspor ile 3 yıllık anlaşmaya vardığı öğrenildi.
Beşiktaş'ın, İsmail'e karşılık Gaziantepspor'a oyuncu artı para vereceği öğrenildi. DHA'nın iddiasına göre ise siyah-beyazlılar İsmail'e karşılık 5 milyon Euro'ya yakın bir bonservis bedeli ödeyecek.
Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl da İsmail Köybaşı'nın transferini ''yılın transferi'' olarak nitelendirerek, bir Anadolu kulübü olarak bu transfer karşılığında Beşiktaş'tan iyi bir bonservis bedeli aldıklarını, bunun da kendi yağıyla kavrulan kulüpleri için önemli olduğunu kaydetti.
SPORX'TEN NOT: Beşiktaş, Gaziantepspor ile İsmail'in transferi konusunda prensipte anlaştı. Siyah-beyazlılar son olarak genç oyuncu ile görüşerek transfere noktayı koyacak.
İsmail bu sezon ortaya koyduğu performansla bir anda sivrildi ve transfer piyasasında da adı en sık geçen oyuncuların arasında yer aldı. Sol bekte görev yapan İsmail, yaşı ilerleyen İbrahim Üzülmez'in yerini rahatlıkla doldurabilecek niteliklere sahip.
Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar
tarikko
25.Haziran.2009, 03:28
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka'da, profesyonel futbol şubesi başkanı Osman Dal, ''Rıdvan Şimşek, büyük olasılıkla Beşiktaş'a transfer olacak'' dedi.
Osman Dal, yaptığı açıklamada, genç futbolcuları Rıdvan Şimşek'in transferiyle ilgili Beşiktaş ile görüşmelerin sürdüğünü belirterek ''Futbolcunun transferi konusunda yarın son görüşmeler yapılacak. Rıdvan Şimşek, büyük olasılıkla Beşiktaş'a transfer olacak. Beşiktaş'ın bu konuda yoğun isteği var'' diye konuştu.
Maraton
eGowiCh
25.Haziran.2009, 03:31
6.5 milyon Euro + Serdar Kurtuluş mu? Muazzam bir para. İbrahim Kızıl zaten "süper bir bonservis ücreti aldık, yılın transferi" yorumu yaptığına göre doğrudur bu fiyat. Yahu 6.5 milyon Euro'ya Avrupa'dan dimdirek oynayacak sol bek alırsın takıma, şaka gibi. Bizim kulüpler bulunmaz hint kumaşı satıyor sanki, anlamak güç.
Enterokinaz
25.Haziran.2009, 03:32
eğer bonservis değeri bahsedildiği gibiyse, afedersiniz ama beşiktaş yılın kazığını yemiştir antep'ten.
brotha
25.Haziran.2009, 03:33
hayirli olur umarim bence cok iyi transfer , ayrica 6.5 milyon eurolara falan inanmayin derim ben o kadar olmaz imkani yok. oyle olursa mehmet topuz transferinden sonra yilin 2. kazigi olur.
anilton
25.Haziran.2009, 03:34
6,5 miyon € + futbolcu ve ya olmaz...
Daha detaylar belli değil,o fiyat sallama...
Suicider
25.Haziran.2009, 03:37
bence sadece 5 milyon avro bile fazla fiyat
uAburak89
25.Haziran.2009, 03:39
Çok iyi iki transfer, valla kıskandım.
brotha
25.Haziran.2009, 03:39
neden fazla olsunki ,bu sene hic bir fedakarliktan kacinilmadan transfer yapilmalidir. ismailde bu yil yerli olarak alinabilecek sayili oyunculardan biridir.ayrica yillardir sorun cektigimiz sol bek oyuncusudur. bu yil 30 40 milyon euro kadar transfer butcemiz olucak. demiroren her zamanki gibi 10 tane 3 er miylon euro dan oyuncu almak yerine, 4-5 tane 6-7 milyon euroya kaliteli oyuncu alicak. ayrica denizlide okeylediyse zaten benim icin hic bir suphe yoktur herkes rahat olsun.
Suicider
25.Haziran.2009, 03:41
Bu arada geceden önce basın mensuplarıyla bir süre sohbet eden Demirören, Valencia'da top koşturan Nihat'ın bugün kendisini ziyaret ettiğini, ancak transfer konuşmadıklarını söyledi.
Kaynak:AA
demirörenin konuşmasından nihatla ilgili olan bölüm
anilton
25.Haziran.2009, 03:42
Nihat'ta heran bitebilir...
Suicider
25.Haziran.2009, 03:45
bu konuşmadan bu mu çıktı şimdi tariz sanatımı yapıyor demirören
Enterokinaz
25.Haziran.2009, 03:46
Bu arada geceden önce basın mensuplarıyla bir süre sohbet eden Demirören, Valencia'da top koşturan Nihat'ın bugün kendisini ziyaret ettiğini, ancak transfer konuşmadıklarını söyledi.
Kaynak:AA
demirörenin konuşmasından nihatla ilgili olan bölüm
basın şaşırdı yine.
Suicider
25.Haziran.2009, 03:47
aynen öyle bende kopyala yapıştırın kurbanı oldum :D
eGowiCh
25.Haziran.2009, 03:49
Bir iki gün içinde borsaya bildirilir bonservis ücreti, o zaman görürüz gerçekten 6.5 milyon Euro mu değil mi diye, merakla bekliyorum açıkçası, bu kadar fazlaysa pes doğrusu.
TR.CaPTaiN
25.Haziran.2009, 06:04
SON DAKİKA... Beşiktaş Kulübü, Villarreal'de forma giyen Nihat Kahveci ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Ntvspor
Alicanfmfan
25.Haziran.2009, 06:06
Yuvasına döndü , iyi bir transfer...
Aşk-ı Şehir
25.Haziran.2009, 06:20
İyi transfer mi? Muhteşem transfer...
Suicider
25.Haziran.2009, 06:22
şaşırdım diyebilirim şaşırmamın sebebi nihatın bjk ne gelmesi değil türkiye ye gelmesi çünkü 1-2 yıl daha yurtdışında oynamak istiyorum demişti demekki bjk hakikaten etkiliyeci bir teklif yapmış olmalı
erdili
25.Haziran.2009, 06:23
Sakatlığı nüksetmezse çok iyi transfer,
Euro 2008 öncesindeki formunu yakalarsa şampiyonlar liginde Beşiktaş'a katkısı çok fazla olur.
Hayırlı olsun..
eGowiCh
25.Haziran.2009, 06:34
Beşiktaş'a helal olsun, müthiş transfer. Geçen yılki formunu bulursa süper iş yapar, gol kralı bile olabilir ama yine de riskli bir transfer tabii ama bence kesinlikle değer. 4.5 milyon Euro'ya alınmış bonservisi ki bu para çok büyük bir para değil, riskli bile olsa çok büyük iş başardı Beşiktaş yönetimi. Böyle küçük bir bedele böylesine potansiyelli oyuncuyu almak kolay değil.
Geçen yıl biz Nihat için 12 milyon Euro teklif etmiştik ve Villarreal kabul etmemişti, şimdi fiyatı inanılmaz düşmüş.
brotha
25.Haziran.2009, 06:36
nihat kahveci hayirli olsun, hosgeldin yuvana kaptan!
King_91
25.Haziran.2009, 06:39
türkiye'ye gelmem diyordu geldi . sakatlık yaşamazsa çok etkili olur .
The.Crow
25.Haziran.2009, 06:41
Nihat için iyi bir transfer mi tartışan tartışır ancaaak Beşiktaş açısından müthiş transfer.. Herkesin dediği gibi sakatlık sorunu ile boğuşmazsa Denizli iyi kullanır Nihat'ı.. Beşiktaş camiasına hayırlı olsun.
Enterokinaz
25.Haziran.2009, 08:23
beklediğim bir durumdu. forumda yorumunu da yapmıştım hatta, tepkiler almıştım. :)
hayırlı olsun, nihat türkiye için 2-3 gömlek üstün futbolcu.
sakary Ali
25.Haziran.2009, 13:10
Genç yıldızı Kartal kaptı
Turkcell Süper Lig'i şampiyonlukla kapatan Beşiktaş, ligin genç yıldızlarından birini kadrosuna kattı. Defansın başarılı ismi Gökhan Zan'ı Galatasaray'a kaptıran Siyah beyazlılar, Gaziantepspor'un başarılı sol bek oyuncusu İsmail Köybaşı ile anlaşmaya vardı. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in açıkladığı transfer üç yıllık olacak.
Beşiktaş'ın, bu transfer karşılığında Gaziantepspor'a 3 oyuncu ve para vereceği öğrenildi. Siyah-beyazlılardan hangi futbolcuların Gaziantepspor'a gideceğinin Beşiktaş Kulübü tarafından 26 Haziran Cuma günü açıklanacağı bildirildi.
Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl da İsmail Köybaşı'nın transferini ''yılın transferi'' olarak nitelendirerek, bir Anadolu kulübü olarak bu transfer karşılığında Beşiktaş'tan iyi bir bonservis bedeli aldıklarını, bunun da kendi yağıyla kavrulan kulüpleri için önemli olduğunu kaydetti.
Demekki 6.5 Milyon Euro ve Serdar Kurtuluş değilmiş
Aşk-ı Şehir
25.Haziran.2009, 14:14
Nihat'a 4.5 Milyon €, İsmail'e 6.5 Milyon € sanırım G.Antepspor iyi iş çıkarmış.:)
deniz.91
25.Haziran.2009, 14:36
Süper transfer tebrik ederim ama bir yandanda üzüld
üm açıkçası avrupa temsil edeck adam kalmadı
I3esiktas
25.Haziran.2009, 14:48
Kahvaltı Yapıyodum Haberi görünce Ekmek bogazıma kaldı . Harika bir transfer
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
25.Haziran.2009, 14:50
İsmail,Rıdvan ve Nihat transferleri süper oldu gerçekten...Ayrıca İsmail'in 6.5 MN € olduğunu düşünmüyorum,İMKB'ye bildirilir gerçek fiyat.
Oghuse
25.Haziran.2009, 14:54
Tebrikler Beşiktaş'a ben bile çok sevindim Nihat transferine. Nihatı Türkiye'de tekrar görmek çok güzel.
EreN
25.Haziran.2009, 14:56
Çok iyi 3 transfer. Tebrik etmek lazım. Süper iş çıkarmış BJK transfer komitesi.
eXcitinG
25.Haziran.2009, 14:58
Müneccim gibi adamım. Son zamanLarda ne desem çıkıyor. Drogba Beşiktaş ta dicem o da çıkacak korkuyorum:D
uAburak89
25.Haziran.2009, 14:59
Çok iyi bir transfer daha, bu sene ligi üç büyükler domine edecek gibi gözüküyor.
sananes
25.Haziran.2009, 15:02
sakatlık falan olmadığı sürece nihat harika transfer olur ama yani nihatın bonservisine bakalım ismailinkine bakalım anlamıyorum mehmet topuzda da bize oldu aynısı türkiyede sürekli fiyat yükseltip duruyo kulupler büyüklerde ödemek zorunda yabancı sınırı var cünkü yazık bu paralara sınır kalkmalı bence
anil luque
25.Haziran.2009, 15:03
Yok artık İbrahim James ! Riise'den 5 MN euro dıye vazgecen yonetım İsmail kardeşimize 6.5 vermez heralde ..?
Neyse 3'ü de mükemmel transferler.. Nihat'a tabiki çok sevindim ama gençlere önem verilmesi ve Türkiye'nin gelecekteki (inşAllah bir aksilik çıkmazsa) en iyi iki bekini almak çok güzel oldu ..
Yönetim kedi olalı fare tuttu ama onda da soru işaretleri var ... İsmail'e o kadr verilmemiştir yahu =/
KaPaLı
25.Haziran.2009, 15:05
İbrahim Kızıl ve yönetim kurulu 1 haftadır sürekli takımı koruycaz diyodu. Çok iyi bir para + futbolcular verdiki İsmail'in transferine izin verdi. Serdar Kurtuluş gidecek diye haber vardı sabah umarım o giderde Fenerbahçe alır onu Antep'ten :D
LaigLeNoiR
25.Haziran.2009, 15:07
Nihat transferiyle forvet mevzusu kapandı.Bobo da kalsın yuvada.
İsmail Köybaşı bir kaç maçını izledim ve hayran kaldığım bir sol bekti.Hayırlı olsun.Bu sene Üzülmez oynar bence ağırlıkla yine ama İsmail'de çok şey öğrenir formayı da kapabilir.
Rıdvan Şimşek'de gerçekten kaliteli bir oyuncu biraz pişmesi gerek.
Kaldı geriye tek defans.Yabancı bir defans alacaklarsa Zapo kesin gidecek.Eğer Türk defans alacaksak (kim kaldı bilmiyorum) Zapo'da kalır yuvada.
Bu arada ben Antep'ten Murat Ceylan'ın da alındığını düşünüyorum.
Murat Ceylan + İsmail Köybaşı = 6.5 MN Euro + Serdar Kurtuluş olabilir belki.
Homer J.S
Lig çıldırdı, nihat harika bir transfer BJK yönetimini bir Galatasaraylı olarak tebrik ederim.
tarikko
Hayirli olsun Nihat cok iyi transfer gercekten diger transferlerde muthis olmus..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İbrahim Kızıl ve yönetim kurulu 1 haftadır sürekli takımı koruycaz diyodu. Çok iyi bir para + futbolcular verdiki İsmail'in transferine izin verdi. Serdar Kurtuluş gidecek diye haber vardı sabah umarım o giderde Fenerbahçe alır onu Antep'ten :D
Yok abi ne isimiz var Serdar ile hic begenmiyorum o adami .. :)
deniz.91
25.Haziran.2009, 15:18
sakatlık falan olmadığı sürece nihat harika transfer olur ama yani nihatın bonservisine bakalım ismailinkine bakalım anlamıyorum mehmet topuzda da bize oldu aynısı türkiyede sürekli fiyat yükseltip duruyo kulupler büyüklerde ödemek zorunda yabancı sınırı var cünkü yazık bu paralara sınır kalkmalı bence
Böylede olmasa anadolu kulüpleri ne hale düşer ama lig sadece 4 takım içinde geçer
anil luque
25.Haziran.2009, 15:56
Heralde abi yabancı sınırı kesinlikle kalkmamalı .. Büyük kulüplerimz zaten bu işten sıyrılmış durumdalar, ama diğer kulüpler öyle değilki .. Reklam geliri kısıtlı, taraftar desen büyük maçlarda stadı zor dolduruyor, ek gelir bilmem ne hak getire .. Onlar da böyle değerli oyuncularını yüksek ücrete satmak istiyorlar ve en doğal hakları tabi işin suyunu çıkarmadıkları takdirde .. Misal İsmail doğruysa suyu değil canı çıkmış :D
Aşk-ı Şehir
25.Haziran.2009, 15:58
6.5 euro mu gerçekten.
6.5 Milyon € verdikleri konuşuluyor. Kesin fiyatı Beşiktaş yönetimi ve Gaziantepspor yönetiminden başka kimse bilmiyor şu anda.:)
eXcitinG
25.Haziran.2009, 16:02
6,5 dur o. Bir yaLanLama geLmediğine göre. Ama ben İsmaiL iLe beraber Murat CeyLan ın da Beşiktaş a geLeceğini savunuyorum. İkisi birden o paradır.
LaigLeNoiR
25.Haziran.2009, 16:27
Aynı fikirdeyim Hayrettin abi ;)
sananes
25.Haziran.2009, 16:44
İbrahim Kızıl: 'Yılın transferi budur'
25 Haziran 2009 Perşembe 12:17
Gaziantep Başkanı İbrahim Kızıl, İsmail Köybaşı'nın Beşiktaş'a transferi ile ilgili, ''Bence bu transfer yılın transferi olmuştur'' dedi.
Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, sol bek oyuncuları İsmail Köybaşı'nın Beşiktaş'a transferi ile ilgili, ''Bence bu transfer yılın transferi olmuştur'' dedi.
Kızıl, yaptığı açıklamada, bir Anadolu kulübü olarak bu transfer karşılığında Beşiktaş'tan iyi bir bonservis bedeli aldıklarını, bunun da kendi yağıyla kavrulan kulüpleri için önemli olduğunu belirtti.
''Bir kızı herkes ister ama bir kişi alır'' diyen İbrahim Kızıl, mütevazı bir Anadolu kulübü olarak kendi yağlarında kavrulduklarını, böyle transferlerle çarkları döndürebildiklerini söyledi.
Daha önce hiçbir futbolcuyu satmayacağını açıkladığını, ama gelişmelerin bu noktaya geldiğini belirten Kızıl, ''Gaziantepspor'un bütçesi 28 milyon TL. Hiçbir kimseden yardım almadan, kendi yağımızla kavrulan bir kulübüz. Öyle bir zaman oluyor ki, yok diyemiyorsunuz. İsmail bence iyi bir takıma gitti. Geleceği olan, iyi bir futbolcu. Futbolcumuzun önünü de tıkamak istemedik'' diye konuştu.
''ERDOĞAN DEMİRÖREN BENİM BABAM GİBİDİR''
Beşiktaş'ın uzun zamandır İsmail Köybaşı için girişimlerde bulunduğunu, dün gece transferin sonuçlandığını anlatan Kızıl, şunları söyledi:
''Sayın Erdoğan Demirören benim babam gibidir, bizde hatırı, gönülü vardır. İsmail'in transferi için Erdoğan Demirören beyle görüştük, pazarlık yaptık, daha sonra görüşmeye Yıldırım Demirören bey de dahil oldu. Ama benim için Gaziantepspor Kulübü'nün menfaatleri ön planda gelir. Bu konu önemli olduğu için çok hassas davrandım. Bu transfer hem Beşiktaş için hem de Gaziantepspor için iyi olmuştur. Hayırlı olsun.''
Kızıl, bu konuda fazla konuşmak istemediğini, Beşiktaş Kulübü'nün yarın bu konuda geniş bir açıklama yapacağını söyledi.
Beşiktaş'ın, bu transfer karşılığında Gaziantepspor'a 3 oyuncu ve para vereceği öğrenildi. Siyah-beyazlılardan hangi futbolcuların Gaziantepspor'a gideceğinin Beşiktaş Kulübü tarafından yarın açıklanacağı, Gaziantepspor'un verilecek olan futbolcuları teknik direktör Jose Coucerio'ya sunacağı, onay alınamaması halinde yalnızca para alınacağı bildirildi.
Bu arada, Gaziantepspor ile Beşiktaş arasındaki transfer görüşmelerinin Murat Ceylan, Radrigo Tabata ve İsmail Köybaşı ile başladığı, daha sonra pazarlığın yalnızca sol bek İsmail Köybaşı ile devam ettiği ve anlaşma sağlandığı öğrenildi.Kızıl, yaptığı açıklamada, bir Anadolu kulübü olarak bu transfer karşılığında Beşiktaş'tan iyi bir bonservis bedeli aldıklarını, bunun da kendi yağıyla kavrulan kulüpleri için önemli olduğunu belirtti.
''Bir kızı herkes ister ama bir kişi alır'' diyen İbrahim Kızıl, mütevazı bir Anadolu kulübü olarak kendi yağlarında kavrulduklarını, böyle transferlerle çarkları döndürebildiklerini söyledi.
Daha önce hiçbir futbolcuyu satmayacağını açıkladığını, ama gelişmelerin bu noktaya geldiğini belirten Kızıl, ''Gaziantepspor'un bütçesi 28 milyon TL. Hiçbir kimseden yardım almadan, kendi yağımızla kavrulan bir kulübüz. Öyle bir zaman oluyor ki, yok diyemiyorsunuz. İsmail bence iyi bir takıma gitti. Geleceği olan, iyi bir futbolcu. Futbolcumuzun önünü de tıkamak istemedik'' diye konuştu.
''ERDOĞAN DEMİRÖREN BENİM BABAM GİBİDİR''
Beşiktaş'ın uzun zamandır İsmail Köybaşı için girişimlerde bulunduğunu, dün gece transferin sonuçlandığını anlatan Kızıl, şunları söyledi:
''Sayın Erdoğan Demirören benim babam gibidir, bizde hatırı, gönülü vardır. İsmail'in transferi için Erdoğan Demirören beyle görüştük, pazarlık yaptık, daha sonra görüşmeye Yıldırım Demirören bey de dahil oldu. Ama benim için Gaziantepspor Kulübü'nün menfaatleri ön planda gelir. Bu konu önemli olduğu için çok hassas davrandım. Bu transfer hem Beşiktaş için hem de Gaziantepspor için iyi olmuştur. Hayırlı olsun.''
Kızıl, bu konuda fazla konuşmak istemediğini, Beşiktaş Kulübü'nün yarın bu konuda geniş bir açıklama yapacağını söyledi.
Beşiktaş'ın, bu transfer karşılığında Gaziantepspor'a 3 oyuncu ve para vereceği öğrenildi. Siyah-beyazlılardan hangi futbolcuların Gaziantepspor'a gideceğinin Beşiktaş Kulübü tarafından yarın açıklanacağı, Gaziantepspor'un verilecek olan futbolcuları teknik direktör Jose Coucerio'ya sunacağı, onay alınamaması halinde yalnızca para alınacağı bildirildi.
Bu arada, Gaziantepspor ile Beşiktaş arasındaki transfer görüşmelerinin Murat Ceylan, Radrigo Tabata ve İsmail Köybaşı ile başladığı, daha sonra pazarlığın yalnızca sol bek İsmail Köybaşı ile devam ettiği ve anlaşma sağlandığı öğrenildi.
internetspor
eXcitinG
25.Haziran.2009, 17:03
Demek ki Murat CeyLan geLecek sezona kaLdı :)
eXcitinG
25.Haziran.2009, 17:05
Nihat Kahveci’nin Transferi
25.06.2009 11:04
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderdiği yazıda eski futbolcularımızdan Nihat Kahveci ve kulübü Villarreal ile görüşmelere başlandığını bildirdi.
Şirketten yapılan açıklama şöyle: "Şirketimiz, İspanya futbol takımlarından Villarreal C.F. futbolcusu Nihat Kahveci’nin transferi konusunda kendisi ve kulübü ile görüşmelere başlamıştır."
Bjk.com.tr
LaigLeNoiR
25.Haziran.2009, 17:06
Yahu Murat Ceylan'ı da alsana başkan kaçırma bu çocuğu.
GeNç KaRTaL
25.Haziran.2009, 17:07
Öncelikle 3 yeni transferimizde hayırlı olsun.Uzun süren sessizlik sona erdi ve bence güzelde sona erdi.
Önce Nihat'ın transferinden başlamak istiyorum.Daha önce transferi gerçekleşmediğinde üzüldüğümü söylemiştim.Hem alt yapımızdan yetişmiş olması hemde kendisini İspanya'da baya geliştirmiş olması sebebiyle bu transferin gerçekleşmesini istiyordum.Başkanımız dün sürpriz bir gelişme ile kendisini kadromuza kattı.Sanırım transferde yaşanan gelişmeler üzerine daha kararlı olmasıyla alakalı bir transfer.Teşekkür ediyorum kendisine böyle önemli bir transfere imza attığı için.Nihat eğer İbrahim Üzülmez içinde sorun olmazsa sanırım 1.kaptan olacaktır.Tecrübesi ve alt yapımızdan gelişmiş olmasını göz önüne alırsak olması gerekende budur.Tabii İbrahim Üzülmez'in kulübümüze senelerdir hizmet ettiğinide unutmamak lazım.Ayrıca bonservisine ödendiği söylenilen fiyatta gayet iyi bence.Fiyatının bu kadar düşmesinin sebebi geçen sezonu kötü geçirmiş olması olmalı.Umarım bu sezon kendisini toparlar ve Beşiktaş'a katkı sağlar.Tekrardan hayırlı olsun..
İsmail Köybaşı transferine gelirsek.Açıkcası kendisinin bir maçını seyretmedim.Ama çok uzun süredir ismini duyuyordum.Yetenekli bir oyuncu olduğu aşikar.Olmasa bu kadar gündemde olmazdı zaten.Uzun süredir ilgileniyorduk ama kulübü satmayacağını söylemişti.Sanırım bu kararlarından yaptığımız teklif önemli rol oynadı.Açıkcası Higuainlere,Diattalara,Gordonlara ödediğimiz paralardan sonra böyle bir genç yeteneğe ödenecek para gözüme gelmez.Çünkü çok daha fazlasına elden çıkarma şansımız var.Yeterki kendisini gösterme şansını elde etsin takımda.Taraftarımızında bu konuda duyarlı olacağını umuyorum.
Bir diğer transfer Rıdvan.Rıdvan'ıda seyretmedim.Ancak ismini duymuştum onunda.Sanırım Bank Asya'da sezonun genç yeteneği seçilmişti.Ancak ben sağ açık diye biliyordum.Sağ bek oynuyormuş anladığım kadarıyla forumlardan takip ettiğim ölçüsünde.Umarım oda kendisini kanıtlama şansı bulur takımımızda.
En baştada dediğim gibi sessizliğimizi güzel bozduk.Gökhan Zan'ın ayrılmasından sonra artık çok iyi bir stoper şart oldu Avrupa için.Yerli olarak bir isim gelmiyor aklıma.Yabancı olur muhtemelen.Bence Bobo'yuda satmayalım.Daha yaşı genç.Her türlü talibi çıkar.Hem yerinide kolay kolay doldurmayacağız gibi geliyor.Yinede Mustafa hocanın kararlarına saygı duyuyorum.Ona güvenimiz kesinlikle tam..
Addolorato
25.Haziran.2009, 17:10
Nihat'la anlaştıkları yazmıyor ama eger gerçekten bu transfer olduysa çok iyi olmuştur. İsmail Köybaşı iin 6.5 M € gerçekten çok fazla yukarılarda bir yerde 3 oyuncu + para diyordu belki oyuncuların toplam degeri falandır 6.5 M €.
BeeTLeJuiCe
25.Haziran.2009, 17:10
Rıdvan'ı biz almalıydık :D
Gökhan'ın yedeği olabilecek tek oyuncuydu. Elimizden kaçırdık.
İsmail, Rıdvan, Nihat hepsi 10 numara transferler. Beşiktaş Devre Arasında Ernst ile başlayan iyi transferlere devam ediyor. Demirören sonunda akıllandımı ne. M. Denizli faktöründen dolayı başarılılar heralde transferlerde. :)
PesimiSTyLa
25.Haziran.2009, 17:14
1 gecede taaruz yaptı Demirören :) Tebrik etmek lazım. 3 önemli isimi aldılar. İso için 6küsür milyonlar doğruysa fakat cok uçuk bir rakam olmuş.
Nihat eski Nihat degil, villarrealde o yüzden sattı O'nu. Kendini tekrar bulabilir Bjkde. Sakatlığını da tam olarak atlatmak kaydıyla.
GeNç KaRTaL
25.Haziran.2009, 17:22
Almışken Murat Ceylan'ıda alalım o fotoğrafın hatrına.:icon_smile: Murat'ta yetenekli,gelecek vaad eden bir isim.Yararlı olur.Birde stoper alıp kapatalım transferi bence.
eXcitinG
25.Haziran.2009, 17:37
Nerde o resim, ben göremedim yahu.
Alicanfmfan
25.Haziran.2009, 17:47
http://i42.tinypic.com/2uzwa4o.jpg
solda oturan ismail köybaşı ayakta olan murat ceylan..
anilton
25.Haziran.2009, 18:00
Alınabilecek yerli kalmadı derken,iki süper genç yetenek ve Türkiye'nin en önemli bir kaç futbolcusundan birisi alındı.Başından beri M.Denizli faktöründen bahsediyorum.Yıldırım Demirören elli yıl düşünse Rıdvan ile İsmail'i almak aklına gelmezdi:)
Ama Nihat tamamen onun eseri.En büyük hayali Nihat'a tekrar Beşiktaş formasını giydirmekti.Helal olsun...
Kartal yuvaya döndü tekrar...
Rıdvan'ı Karşıyaka'dan 400.000 €'ya almışız.Kendisine garanti 250.000 ve maç başı ücret...
İsmail'in ücreti konusunda detaylar belli değil,sallamalara inanmamak lazım...
eXcitinG
25.Haziran.2009, 18:05
Vay aLemciLere bak sen.
MaTRaKaN
25.Haziran.2009, 18:21
Nihat Beşiktaş'a hayırlı olsun şimdi NTV Spor'da duydum
anilton
25.Haziran.2009, 18:22
Sezer Öztürk'te gelebilir...
Zapo gidici,yerine ilk düşünülen isim Genoalı Matteo Ferrari.Ferrari olmazsa Fiorentinalı Dario Dainelli...
eGowiCh
25.Haziran.2009, 18:28
Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Sivasspor bu sezon iyi transferler yaptı, yapmaya da devam edecekler. Desenize geçen yıldan daha güzel, daha çekişmeli ve seyir zevki daha yüksek bir lig bizleri bekliyor :)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
25.Haziran.2009, 18:31
Nihat Kahveci’nin Transferi
25.06.2009 11:04
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderdiği yazıda eski futbolcularımızdan Nihat Kahveci ve kulübü Villarreal ile görüşmelere başlandığını bildirdi.
Şirketten yapılan açıklama şöyle: "Şirketimiz, İspanya futbol takımlarından Villarreal C.F. futbolcusu Nihat Kahveci’nin transferi konusunda kendisi ve kulübü ile görüşmelere başlamıştır."
Bjk.com.tr
Hayrettin Abi şimdi bu haber kafamı karıştırdı biz Nihat'ı almamışmıydık ama burda görüşmelere başladı diyo daha yeni...:icon_confused:
Biri bana açıklayabilirmi ?
bjk_melo_151
25.Haziran.2009, 18:34
Sezer Öztürk'te gelebilir...
Zapo gidici,yerine ilk düşünülen isim Genoalı Matteo Ferrari.Ferrari olmazsa Fiorentinalı Dario Dainelli...
Gamberini (Fiorentina) iyi oyuncu alabilirsek onu alalım.
BeeTLeJuiCe
25.Haziran.2009, 18:57
Hayrettin Abi şimdi bu haber kafamı karıştırdı biz Nihat'ı almamışmıydık ama burda görüşmelere başladı diyo daha yeni...:icon_confused:
Borsaya bu şekilde bildiriliyor sanırım. Kesinleşmeden net ifade kullanmıyorlar. Ama Borsaya bildirilen şey %90 bitmiştir. :)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
25.Haziran.2009, 19:14
Borsaya bu şekilde bildiriliyor sanırım. Kesinleşmeden net ifade kullanmıyorlar. Ama Borsaya bildirilen şey %90 bitmiştir. :)
Tamam o zaman Nihat transferi hakkında aklımda soru işreti kalmadı :)
eXcitinG
25.Haziran.2009, 19:14
İmza atıLmadan resmen diye birşey yok. Sadece görüşüLdü Nihat iLe anLaşıLdı, Menajeri ViLLareaL in istediği bonservis bedeLini biLdirdi ve herşey tamam durumda.
BunLar sadece prosedür.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
25.Haziran.2009, 19:16
İmza atıLmadan resmen diye birşey yok. Sadece görüşüLdü Nihat iLe anLaşıLdı, Menajeri ViLLareaL in istediği bonservis bedeLini biLdirdi ve herşey tamam durumda.
BunLar sadece prosedür.
Tamam o zaman...
anilton
25.Haziran.2009, 19:57
LigTv İsmail Köybaşı için Serdar Kurtuluş + kiralık olarak Zapotocny'nin verildiğini duyurdu...
Bunların yanında bir miktarda bonservis bedeli vardır.Erhan Güven,Rıdvan,Ekrem,Toraman'ın olduğu sağ kanatta zaten düşünülemezdi Kurtuluş.Orta sahada değerlendirilebilirdi.Oraya Murat Ceylan gelebilir.Denizli Kurutuluş'un gitmesine onay verdiyse sorun yok...
Zapo ile birlikte kontanjanı açmış oldu...
LaigLeNoiR
25.Haziran.2009, 20:03
Yabancı ve kaliteli bir defans şart oldu.
Bir de Murat Ceylan veya Sezer Öztürk ikilisinden birisini alırsak orta saha içinde iyi olur.
anilton
25.Haziran.2009, 20:04
Şampiyonlar ligini kaldırabilecek sağlam bir stoper alınacak.Zapo'yu o yüzden gözden çıkardı M.Deniz'li...
Addolorato
25.Haziran.2009, 20:07
Serdar Kurtuluş çok yetenekli bir oyuncuydu Gaziantepspor'da kendisine gelir ve ordan tekrar başka bir büyük takıma gider diye düşünüyorum.
anilton
25.Haziran.2009, 20:10
Sağ bek oynarsa bir arpa boyu yol katedemez Serdar.Ama önliberoda iyi işler yapabilir...
anil luque
25.Haziran.2009, 22:11
Aynen .. Tigana döneminde ligin en iyi ön liberolarından biri olarak gösteriliyordu, Ertuğrul hoca sağ bekte denedi yok oldu gitti ..
Bu arada Ferrari gelirse iyi olur. Roma altyapılı bir oyuncu yanlış hatırlamıyorsam ve fena oyuncu değil olmadı Dainelli.. Defans dediğin İtalya'dan alınır bence ..
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
25.Haziran.2009, 22:16
Matteo Ferrari iyi oyuncu gerçekten,alınırsa kesinlikle iyi olur...
*olmadı Dainelli :)
tarikko
25.Haziran.2009, 22:58
http://www.eyefootball.com/news/8745/Filip-Holosko-to-Liverpool?/ değişik bir haber :)
Addolorato
25.Haziran.2009, 23:00
http://www.eyefootball.com/news/8745/Filip-Holosko-to-Liverpool?/ (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.eyefootball.co m%2Fnews%2F8745%2FFilip-Holosko-to-Liverpool%3F%2F) değişik bir haber :)
Heralde İngiltere'nin fotomaçı falan burası adama çek cumhuriyetli demişler ama Holosko slovak. Ayrıca Nihat'ın 4.5 M € ettigi piyasada Holosko asla 15 M £ etmez.
Mercenary
26.Haziran.2009, 02:23
http://www.mirror.co.uk/sport/football/2009/06/25/utaka-s-a-target-for-besiktas-115875-21469443/
utaka dıolar ınglızlerde bakalım ne olcak
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
1M poundda gayet ucuz bı rakam walla
Knightmare
26.Haziran.2009, 04:33
Onyewu'yu alalım! dün akşam İspanya karşısında top geçirmedi neredeyse. ağır ama çok sağlam oyuncu, çok sevdim :D
Bordo61Mavi
26.Haziran.2009, 04:45
Holosko Nihatin 2 hatta 3 kati eder :) Nihat gecen sezon kac gol atmis ve kac yasinda.
Holosko cok kaliteli ama Liverpool bu sezon butcesinin cogunu zaten harcadi ucuza kapatmaya calisirlarki BJK buna yanasmaz
LaigLeNoiR
26.Haziran.2009, 14:05
Holosko daha misyonunu tamamlamadı Siyah Beyazlı forma ile :)
anil luque
26.Haziran.2009, 14:06
Geçen sezon sakatlıklardan kurtulamadı bir türlü, haliyle gol atamadı .. Ama ondan önceki sezon 18 gol atmış biliyorsundur heralde ;) La Liga'da 75 gol atabilmiş bir oyuncuyu her ne olursa olsun almak isterimm .. Üstelik kulübümden yetişmişse ..
tarikko
26.Haziran.2009, 14:47
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İMKB'ye gönderdiği yazıda Karşıyaka'nın oyuncusu Rıdvan Şimşek ve kulübü ile anlaşmaya varıldığını duyurdu.
Şirketten yapılan açıklama şöyle:
"Karşıyaka Spor Kulübü futbolcusu Rıdvan Şimşek’in transferi konusunda, futbolcu ve kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Şirketimiz sözleşme fesih bedeli olarak Karşıyaka Spor Kulübü’ne peşin olarak 625.000 TL ve bir ay sonra 625.000 TL olmak üzere 2 taksitte ödeme yapacaktır."
RIDVAN ŞİMŞEK KİMDİR?
17 Ocak 1991'de İzmir'de doğan Rıdvan Şimşek, Karşıyaka'nın altyapısında futbola başladı. Geçen yıl profesyonelliğe adım atan genç oyuncusu, 4 kez U-18 ve 6 kez de U-19 Milli Takım formalarını giydi.
bjk.com.tr
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli, bugün basın önünde yeni sezon sözleşmesini imzalıyor.
Yönetim Kurulumuz’un daha önce anlaşmaya vardığı Mustafa Denizli’nin imza töreni bugün (26 Haziran) saat 15.00’de BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılacaktır.
bjk.com.tr
eXcitinG
26.Haziran.2009, 15:15
Bu arada İsmaiL için 3,5 MiLyon euro ödediğimiz söyLeniyor.
NTVspor da görmüştüm.
King_Theoden
26.Haziran.2009, 15:40
Bu nasıl bir çılgınlıktır ? Bu sene milyonlar havalarda uçuyor. Ben de şu bizim halı saha ekibinin menejerliğini alsam 1-2 tane Yıldırımlara gazlarmıyız acaba mesela kanka seni Geleceğin parlak yıldızı diye BJK ye, Ereni fırtına forvet& kanat oyuncusu die Fenere falan ?
KaPaLı
26.Haziran.2009, 15:50
Serkan abi öyle ama yapacak birşey yok. Yabancı sınırı var diye Türk oyuncular değere biniyo. 6 milyon euro civarında rakamlar dolaşıyo İsmail için. Çoook çook yüksek. Şu anda Riise'ye bile o paraları verip alabilecekken sınır var diye almak zorunda kalıyo takımlar.
LaigLeNoiR
26.Haziran.2009, 19:07
Benim en son duyduğum İsmail için 2 Milyon Euro + Serdar Kurtuluş + Zapo (Kiralık).
Ayrıca Antep başkanı ilk başta İsmail için 3.5 istemiş zaten.Oyuncular da devreye girince fiyatı düşecektir doğal olarak.
Tabata transferine Delgado engeli !
http://www.spor3.com/images/news/278858.jpg Beşiktaş, İsmail Köybaşı'nın ardından Gaziantepspor'dan Tabata'yı da transfer etmek için girişimlerini sürdürüyor.
26 Haziran 2009 Cuma 08:35
İsmail Köybaşı´nın işini bitiren Beşiktaş, Gaziantep´in Brezilyalı yıldızı için de girişimlerini sürdürüyor. Tek sorun Matias Delgado´nun bir türlü elden çıkarılamaması...
Fanatik'in haberine göre, Transferde iki bombayı arka arkaya patlatan Beşiktaş hız kesmiyor...Gaziantepspor’un Brezilyalı yıldızı Tabata için girişimlerini sürdüren Siyah-Beyazlılar bu oyuncuyu da kadrolarına katma yolunda büyük çaba sarfediyor. Ancak burada Kara Kartal’ın elini kolunu bağlayan bir durum sözkonusu. Sambacı’ya imza attırabilmesi için yabancı kontenjanının boşaltılması gerekiyor. Yönetim, teknik direktör Mustafa Denizli’nin de çok sıcak bakmadığı Matias Delgado’yu elden çıkarmanın planlarını yapıyor.
Talibi var ama...
Ancak Arjantinli yıldıza herhangi bir resmi teklif yapılmaması Tabata transferinin önünü tıkıyor. Bu oyuncuya talip olan Almanya’nın Hamburg ve Werder Bremen takımları, Delgado için beklenenden çok düşük bonservis bedelleri önermişti. Ayrıca Delgado’nun karın adalelerindeki problem yüzünden ameliyat olmak istemesi ve bıçak altına yatması durumunda sezonun ilk yarısını kaçıracak olması Siyah-Beyazlılar’ı düşündüren diğer önemli bir konu...
tarikko
26.Haziran.2009, 19:11
Kaynak: Fanatik :)
anilton
26.Haziran.2009, 19:23
Başkan;Bobo için ciddi bir teklif yok dedi.Çünkü benim için Bobo'nun değeri altında gelen teklifler ciddi değildir dedi...
Mustafa Denizli; Bobo bizim oyuncumuz,biz nasıl başka oyunculara teklif yapıyorsak onada teklifler gelir dedi.Bobo'ya iyti bir teklif gelmezse ve daha iyisini alamyacaksak satılmaz dedi...
Bütün transferleri kendisinin onayı doğrultusunda yapıldığını söyledi...
anil luque
26.Haziran.2009, 22:02
Mustafa Hoca olmasa halimiz niceydi valla ..
Tabata kaliteli bir oyuncu ligde neler yapabileceğini gördük geçen sene ama ŞL'de iş yapar mı sizce??
bjk_melo_151
26.Haziran.2009, 22:50
Tabata'nın başarılı olup olmayacağı oynamadan belli olmaz. Ricardinho ve Kleberson hatta Tello varlık gösteremedi. Ön yargılı olmamız doğal ama gelirse de kovacak değiliz.:)
Crocodile1963
26.Haziran.2009, 22:58
Kurtuluş kesin olarak Antep'te mi şimdi ?
eGowiCh
27.Haziran.2009, 00:06
Gaziantepspor basın sözcüsü, İsmail için 6.5 milyon EURO + Serdar Kurtuluş + bir futbolcu daha aldıklarını söylemiş, alınacak 2. futbolcu belli değilmiş henüz.
anil luque
27.Haziran.2009, 00:21
Kime söylemiş acep?
LaigLeNoiR
27.Haziran.2009, 00:47
Yahu kolpanın önde gideni.Görüşmeler başladığında sadece 3.5 milyon euro istemiş Antep başkanı nasıl 6.5'a çıkıyor anlamıyorum.
bjkmelo @
Tello varlık gösteremedi mi ? Ciddi misin ?
anilton
27.Haziran.2009, 01:33
Bu arada Antep Başkan'ı yeni transfer Rıdvan'ı istemiş takasta.Onu çok istiyordum alamadım takasta onu verin demiş...:)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
27.Haziran.2009, 03:10
Bu arada Antep Başkan'ı yeni transfer Rıdvan'ı istemiş takasta.Onu çok istiyordum alamadım takasta onu verin demiş...:)
oh iyi valla :n:
Enterokinaz
27.Haziran.2009, 03:12
nihat konusunda son durum nedir ?
RoNNiE91
27.Haziran.2009, 03:16
Bonservisini almaya gitti
Başkan Yıldırım Demirören, 2 gün önce anlaştığı ve ön protokol imzaladığı Nihat Kahveci'nin bonservisini almak için bugün İspanya'ya gitti.
Nihat'la beraber Villareal Kulübü yetkilileriyle görüşmek için İspanya'ya giden Demirören'in, bonservis konusunu çözdükten sonra milli futbolcuyla beraber İstanbul'a dönmesi bekleniyor.
Öte yandan Siyah-Beyazlı kulüp defans hattına yapacağı takviye için İtalya'nın Genoa takımında oynayan Matteo Ferrari ile temaslarını sıklaştırdı. Bugün İtalyan futbolcunun menajeri ile görüşen siyah beyazlı kulübün yetkilileri, Zapotocny'nin kadrodan çıkartılması halinde transferi bitirmek için resmi adımları atacak. Teknik direktör Mustafa Denizli'nin de "Kadromda görmek istiyorum" dediği, 30 Haziran 2011 yılında sözleşmesi bitecek siyahi futbolcu için Genoa Kulübü'ne ödenecek bonservis bedelinin 3 milyon Euro'yu bulması bekleniyor.
Kaynak: DHA
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
27.Haziran.2009, 03:22
ben Nihat'ın bonserviside alındı diye biliyorum
anilton
27.Haziran.2009, 03:26
Villarreal kulübü ile zaten anlaşılmıştı.Resmi işlemleri yerine getirmek için gitmiştir...
RoNNiE91
27.Haziran.2009, 03:27
Birkaç hafta öncesinde Villarreal ile anlaşılmıştı ama Nihat kabul etmemişti.Şimdi Nihat tamam.Bir sorun çıkmayacağını düşünüyorum.Zaten anlaşmışlardıç
anilton
27.Haziran.2009, 04:02
Ferrari transferi bitebilir önümüzdeki günlerde,Zapo resmen ayrıldığı an Ferrari gelebilir...
bjk_melo_151
27.Haziran.2009, 05:01
Yahu kolpanın önde gideni.Görüşmeler başladığında sadece 3.5 milyon euro istemiş Antep başkanı nasıl 6.5'a çıkıyor anlamıyorum.
bjkmelo @
Tello varlık gösteremedi mi ? Ciddi misin ?
Marsilya karşılaşması dışında bir şeyini göremedim. Saydığım adamlar arasından iyi olabilir ama yeterli değil.
brotha
27.Haziran.2009, 08:03
Marsilya karşılaşması dışında bir şeyini göremedim. Saydığım adamlar arasından iyi olabilir ama yeterli değil.
tello bu sene takimin en iyisiydi tartismasiz.
bjk_melo_151
27.Haziran.2009, 13:16
Şampiyonlar Ligi'ndeki oyunu hakkında görüşümü bildirdim. Ligde zaten başarılı.
anil luque
27.Haziran.2009, 13:21
KARTAL GÖRÜNÜMLÜ FERRARİ ..
Beşiktaş, Genoa'da oynayan MAtteo Ferrari ile anlaşmaya vardı. İtalyan oyuncunun kulübüyle de el sıkışan Siyah-Beyazlıların bu transferde önünndeki tek engel kontenjandaki doluluk. Zapotocny'yi gözden çıkaran Kara Kartallar, Çek savunmacıya kulüp bulduğu anda 29 yaşındaki İtalyan stopere imza attıracak. Kariyerinde İnter, Lecce, Bari, Roma, PArma gibi takımların formalarını giyen Ferrari özellikle geçen sezon Geona'daki performansıyla Serie A'daki en başarılı savunma oyuncuları arasında yerini almıştı. Takımının sezonu 5. sırada bitirmesinde büyük rolu olan Ferrari özellikle kafa toplarındaki üstünlüğüyle ön plana çıkıyor. Ferrari , 2004 Avrypa Şampiyonası'nda İtalya Milli Takımı kadrosundaydı ..
Kaynak maalesef Fanatik arkadaşlar :D
anilton
27.Haziran.2009, 14:51
Fanatik ilk defa doğru bir şeyler yazmış...
Ama Ferrari'nin eşi sorun çıkarıyor...
LaigLeNoiR
27.Haziran.2009, 15:13
Ferrari transferi her an bitebilir. Her yerde neredeyse tamam diyor bu transfer için ücretler bile açıkca yazılmış.
Ayrıca Pavluychenko haberleri de iyice arttı.Bakalım bu konuda neler olacak.
RoNNiE91
27.Haziran.2009, 15:39
Fanatik'in haber başlığı süper :D:D:D
Knightmare
27.Haziran.2009, 15:40
nihat gelmişken, bobo'da gitmiyor diye biliyorum. forvete takviye ye ne gerek var...
LaigLeNoiR
27.Haziran.2009, 15:44
Şampiyonlar ligi için daha güçlü kadro istiyor Demirören ve Denizli o yüzden bir de Pavluychenko peşindeler.Onun gelmesi için de Bobo'nun elden çıkması gerekiyor.
RoNNiE91
27.Haziran.2009, 15:59
Ntvspor'da bir haber duydum biraz önce.İspanyolların bir gazetesinde İbrahim Kaş'ı geri almak için çalışmalara başlamışız.
anilton
27.Haziran.2009, 16:02
Marca gazetesi yapmış o haberi...
anil luque
27.Haziran.2009, 16:06
Niye geri alalım ihtiyaç mı var ona?
anilton
27.Haziran.2009, 16:08
Elinde tutamayız bedavaya giden oyuncuyu para verip geri almak tam bir Yıldırım Demirören icraatı olsada ben dönmesini isterim...
G.Zan'ın gitmesiyle boşalan stopere Türk alternatif olur.Edizlere,Erenlere bir ton para sayacağıma alt yapımdan gelen,Beşiktaş'ı bilen bir İ.Kaş'ı isterim...
RoNNiE91
27.Haziran.2009, 16:12
Aynen katılıyorum.Tek sorun bedavaya gidip para ödeyerek dönecek olması.
anilton
27.Haziran.2009, 17:09
Fink ile ilgili bir değerlendirme;
Michael Fink
Yeni takımı: Beşiktaş
Önceki takımı: E. Frankfurt
Yaşı: 27
Uyruğu: Almanya
Boyu: 1.83
Üzerinde çokça durulmuyor; ancak transfer sezonunda Türkiye'de şu âna kadar yapılmış en iyi transfer. Hem bonservis ödenmeden alınması hem de Ernst örneğinin verdiği iştah, Beşiktaş’ı bu doğru transfere yönlendirmiş oldu. Oyuncunun transferini sağlayan, Tayfur Havutçu oldu. Fink’i defalarca izleyen Beşiktaş’ın eski oyuncusu Tayfur’un verdiği olumlu rapor, bu transferin yolunu açtı. İşadamının yaptığı transferle, futboldan anlayan birilerinin yaptığı transfer arasındaki farkı görmek için Fink örneği yeterli olacaktır.
Fink’in transferi spor medyası açısından da son derece eğlenceli olacak. “Fink”li başlık atmak spor sayfası editörleri için hiç de zor olmayacak. Örnek mi? Şahan Gökbakar’ın 107 gol yiyen takımının “dinamosu”nun adı da Fink’ti.
Teknik özellikleri
Son vuruşlarda çok etkili bir oyuncu. Güçlü fiziğinin yanısıra son derece atletik. Dirençli ve inatçı bir defansif orta saha oyuncusu. Topla oynama becerisi dikkat çekici. Pas yapabiliyor ve bu konuda çekingen değil; dikine gidiyor. Bu mevkide oynayan bir oyuncunun kapasitesi aslına bakılırsa oynadığı maçların ciddiyetinde ortaya çıkıyor. Doğuştan yeteneğin fazlaca sökmediği, direncin ve fizik gücünün öne çıktığı bir bölgede beklentinin üzerinde iş yapacağını tahmin ediyoruz.
Michael Fink’in hava hakimiyeti de önemli özellikleri arasında. Duran top organizasyonlarında, yan toplarda ceza alanına sızarak kafa golleri bulması da şaşılacak bir durum olmayacak.
Kariyeri
27 yaşındaki Michael Fink, Stuttgart’ta yetişti. 2001-2004 yılları arasında Stuttgart’ın B takımında forma giydi. Oradan Arminia Bielefeld’e transfer oldu. 2006 yılında E. Frankfurt için ter dökmeye başladı. Fink’in yeni durağı Beşiktaş olacak. Rus asıllı Alman oyuncunun 27 yaşında olması Beşiktaş için oldukça önemli bir avantaj. Ne genç bir oyuncu kadar toy, ne de yaşı ilerlemiş bir oyuncu kadar başarıya doymuş... İdeal yaşında İnönü’ye ayak basacak.
Doğru transfer mi?
Yerli yerinde bir transfer. Futbol iştahı Cisse’den çok daha fazla. Ernst’le beraber mükemmel bir orta göbek ikilisi oluşturacaklar. Kalburüstü bir oyuncu ve bonservisi elinde geldi. Takibi yapılarak alınmış bir futbolcu. Dolayısıyla takımın gereksinimlerini karşılayacaktır.
Bu transfer Mustafa Denizli’nin önümüzdeki sezona yönelik düşünceleri hakkında da fikir veriyor aslında. Türkiye’de orta alanı tamamen Ernst’e bırakarak başarıyı yakalamanın kolay olduğunu bilen Denizli, bu işlerin Şampiyonlar Ligi’nde aynı şekilde yürümediğinin farkında ki bu transferi istedi. İcraatlarıyla övünmekten son derece büyük haz alan Yıldırım Demirören için kriz zamanlarında önemli bir savunma argümanı olacak bu transfer.
Onur Yazıcıoğlu, Goal.com
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
27.Haziran.2009, 17:22
Rus Asıllı Alman Futbolcu...
İsmi hiçte Ruslara benzemiyor ama :D
Sirius Black
27.Haziran.2009, 17:52
İskandinav asıllı o. :n:
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
27.Haziran.2009, 17:56
İskandinav asıllı o. :n:
olabilirde aslında Atıl :p
RoNNiE91
27.Haziran.2009, 18:37
Nihat'ın bonservisini aldık
Beşiktaş, geçtiğimiz günlerde ön protokol imzaladığı milli futbolcu Nihat Kahveci'nin kulübü Villarreal ile bonservis bedeli konusunda anlaşmaya vardı.
Başkan Yıldırım Demirören, Cuma günü Nihat'la beraber İspanya'ya gitmiş ve Villarreal Kulübü yetkilileriyle görüşmeye başlamıştı. Bugün yapılan son görüşmede iki kulübün bonservis konusunda anlaşmaya vardığı öğrenildi. Siyah-beyazlı kulübün, 4.5 milyon Euro bonservis bedeli ödediği ifade edildi.
Bu arada Başkan Yıldırım Demirören yapılan bu görüşmenin ardından yarın İstanbul'a dönecek. Ancak Nihat, İspanya'daki eşyalarını toplayacağı için İstanbul'a 1 hafta sonra gelecek.
Öte yandan Beşkitaş'ın alt yapısında yetişen ve geçtiğimiz sezon başında İspanya'nın Getafe takımına transfer olan İbrahim Kaş'ın yeniden Beşiktaş'a döneceği haberleri asılsız çıktı. İspanya medyasında bu konuyla ilgili verilen haberlerin ardından genç futbolcunun menajeri Ahmet Bulut bir açıklama yaptı. Bulut, İbrahim Kaş ile ilgili olarak Beşiktaş veya başka bir kulüp ile görüşmediklerini, genç futbolcunun, Getafe ile 3 yıl daha mukavelesinin olduğunu ve sözleşme tarihinin bitimine kadar ispanya'da futbol hayatını sürdüreceğinin altını çizdi.
Kaynak: DHA
Hayırlı olsun Beşiktaş'ımıza.
LaigLeNoiR
27.Haziran.2009, 18:47
Bugünlerde piyasada geçen çoğu Türk oyuncunun değerinden daha düşük bir rakama almışız Nihat'ı hayırlı olsun.
IceX
27.Haziran.2009, 20:05
Beşiktaş Adidas ile anlaşma imzaladı. Yeni sezon formalarımız Adidas'tan gelicek.
http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=15131
KanaKe
27.Haziran.2009, 20:06
gayet normal gecen sezonu gol atamadan tamamladi.. hatta gecen sezon ki performansini baza alacak olursak villarreal iyi para almis.
Universal
27.Haziran.2009, 20:24
Bugünlerde piyasada geçen çoğu Türk oyuncunun değerinden daha düşük bir rakama almışız Nihat'ı hayırlı olsun.
Gerçekten bedava transfer umarım Beşiktaş'a yararlı olur. İspanya maçlarından sonra kendisi gözümden düşmüştü.
brotha
27.Haziran.2009, 22:47
ben nihatin tartisilmasini saskinlikla karsiliyorum.nihat kadar saygi duyulan bir turk futbolcu yok su anda dunyada ve Türkiye'de bir de tugayi sayabiliriz ama nihat tugaya gore daha basarili oldu. bayram tutumlunun lik tv de roportaji vardi onu izledim ve adam nihatin ispanyada inanilmaz tanindigini anlatti. real sociedad baskaninin nihat icin bu adam inanilmaz bir profosyonel dedigni soyledi, daha sonra villarealdeyken villareal baskani yakin arkadasiymis bayram tutumlunun, v.real baskaninin nihat icin bu nasil bir yaratik ne kadar basarili bir profosyonel dedigini soyledi. bayram tutumlu avrupada taninan ve yurt disi baglantilari cok iyi olan menajerlerden birisi. adam nihati ove ove bitiremedi ve nihatin kendini cok gelistirdigini muthis kalifiye oldugunu soyledi. kendisiyle gurur duyuyorum ve avrupada bir cok kisi nihata saygi duyuyor umarim turk futbolcular nihati ornek alir dedi.
ben cok mutluyum yerli oyuncu sikintisi cektigimiz donemde iyi bir oyuncudan daha onemlisi, saygi duyulan buyuk bir lider aldik. benim icin nihat kahveci sergen yalcindan kat kat daha buyuk ve kat kat saygi duyulmasi gereken bir oyuncudur. butun takimin abisi olucak,mustafa denizliye yardimci olup butun takima tecrubelerini aktaricak. en onemlisi ismail,ridvan,serdar ozkan ve batuhan gibi genclerin nihattan ogrenecegi cok sey var
IcedEarth
28.Haziran.2009, 01:12
Nihat formunu kazanır ve sakatlık konusunda kendine dikkat ederse Beşiktaş gerçekten mükemmel bir iş yapmış olur, ki 4-5 milyon civarı bir rakam konuşuluyor, gayet de ucuz. Yine de son şampiyon Avrupa Kupalarında iyi işler yapmak istiyorsa transfer şart diyorum, savunma sıkıntılı bence...
anil luque
28.Haziran.2009, 01:17
Haklısın kardeş .. Defansa kesinlikle ŞL'yi kaldırabilecek bir stoper lazım ..
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Haziran.2009, 01:26
Nihat'ın kaptanlığıyla ilgili bir durum söz konusumu ?
tarikko
28.Haziran.2009, 03:30
Beşiktaş’ın transfer listesinde olduğu öne sürülen Portsmouthlu golcü John Utaka’nın kulübünde kalmak istediği ifade edildi.
Portsmouth’ta forma giyen Nijeryalı oyuncu John Utaka, kulübünde kalmak istediğini ifade etti. 27 yaşındaki oyuncunun Beşiktaş’ın transfer listesinde olduğu iddia ediliyordu.
The News’e Portsmouth’taki geleceği hakkında açıklamalarda bulunan Utaka, “İki yıllık sözleşmem var. Umarım Portsmouth’ta kalırım. Portsmouth’ta oynamaktan keyif alıyorum. Ligin son dört maçında ileri uçta görev aldım ve bu maçlardan büyük keyif aldım” dedi.
Gelecek yıl daha iyi bir sezon geçireceğine inandığını belirten Nijeryalı oyuncu, “Umarım gelecek yıl çok farklı bir sezon geçireceğim. Gönderilip gönderilmeyeceğimi bilmiyorum. Futbolda kesin konuşmamak lazım. Ancak Portsmouth’ta kalmayı istiyorum” dedi.
Goal
Selman Ozturk
28.Haziran.2009, 03:35
ben nihatin tartisilmasini saskinlikla karsiliyorum.nihat kadar saygi duyulan bir turk futbolcu yok su anda dunyada ve Türkiye'de bir de tugayi sayabiliriz ama nihat tugaya gore daha basarili oldu.
Öyle düşünüyorum ki olaya taraftar gözüyle yaklaşmayan herkes Nihat'ı tartışabilir, tartışmalıdır da. Zira bu tartışmalar (haksız eleştiri olmadıkça) Nihat'a fayda getirir. Yeniden toparlanmasına ön ayak olur.
Nihat son döneminde ne yazık ki "hiçbirşey" yapmadı. Sürekli sakatlıklarla boğuşan, özgüven sorunu yaşayan bir oyuncu haline geldi. Milli takımda inanılmaz beğendiğim Nihat'ı Euro 2008'de çok eleştirmiştim. Çek Cumhuriyeti maçında son anlarda ortaya çıkan Nihat gerçek Nihat'tı.Onun haricindeki Nihat ise hayal kırıklığı oldu.
Villarreal'in Nihat'ı göndermesinin sebepleri de bunlardı. Sociedad'daki performansından dolayı kulübe zarar getirecek bir maaş yapısı vardı. Bu külfetten dolayı da ucuz bir bonservis bedeliyle satma yoluna gitti V'real.
Nihat'ın bundan sonra yapacakları kariyeri açısından önemli. Bu saatten sonra yeniden Avrupa'ya gideceğini düşünmüyorum. Beşiktaş taraftarının Nihat'a kesintisiz destek olup sorunlar yaşayan bu oyuncuyu futbola döndürmesi lazım. Eski formunu yakalaması tabi ki zor olacak hatta belki de yakalayamayacak. Ancak en azından Türkiye standartlarının biraz üzerine çıkabilmesini sağlamalı Beşiktaş taraftarı.
Ben Nihat'ın dönüşünü Hakan Şükür'ün Türkiye'ye son dönüşüne benzetiyorum. Hakan zaman zaman eleştirilse de son dönüşünde Türkiye standartlarına göre değerlendirdiğimizde iyi bir performans sergiledi. Dilerim Nihat da böyle bir toparlanma sürecine girer ve Milli takıma uzun zamandır yapmadığı katkıyı yapmaya başlar...
Universal
28.Haziran.2009, 03:50
Ben Nihat'ın dönüşünü Hakan Şükür'ün Türkiye'ye son dönüşüne benzetiyorum. Hakan zaman zaman eleştirilse de son dönüşünde Türkiye standartlarına göre değerlendirdiğimizde iyi bir performans sergiledi. Dilerim Nihat da böyle bir toparlanma sürecine girer ve Milli takıma uzun zamandır yapmadığı katkıyı yapmaya başlar...
Sonu umarım Hakan Şükür'e benzemez. Birde Nihat için Beşiktaş son nokta, burada kendini gösteremsse kariyeri alt-üst olur. Nihat maç içinde bencilliği bırakması gerekiyor. Bunu başarırsa başarılı olabilir.
anilton
28.Haziran.2009, 04:30
Mustafa Denizli'nin çok güvendiği isim olan Ogan Tarhan şuanda İtalya'da Ferrari ile birlikteymiş.Transfer pazartesi bitecek büyük ihtimal...
DeNiZ_1903
28.Haziran.2009, 04:56
Yanlış bilmiyorsam İtalya Milli takım forması giymiş İtalya'da stoper olmak kolay bir iş değil.İyi bir futbolcu gibi ismini sık sık duydum.Hayırlısı olsun.
Bordo61Mavi
28.Haziran.2009, 05:20
Bugun calistigim yerde cok ender raslanabilecek bisilr oldu :)
Futbolcu menajerligi yapan bi adam ( ismini unutum eski Manchester City oyuncusu) dan bazi aciklamalar var.
Bugun Bjk yonetiminden biri onu arayip Ingiltereden bi stoper bi de forvet istemis :)
Neler neler anlatida hepsi BJK ile alakali olmadigindan :D baska yerlere de yazcam
Alicanfmfan
28.Haziran.2009, 05:23
Keşke Hakan Şükür'e benzese onun gibi gol rekorları alt üst etse efsane olsa :)
brotha
28.Haziran.2009, 08:17
hakan sukur gercekten efsane bir isimdi ama avrupaya gitmeden once. hakan sukurun formunu ve kariyerindeki sureci nihatla karsilastirmak cok cok yanlis olur. hakan sukur galatasaray da iyi oynarken avrupaya gitmis basarisiz olmus ve geri gelmistir, daha sonra tekrardan cok daha iyi oynamis uefa kupasi kazandirmis daha sonra tekrar gitmistir avrupaya. avrupaya gitmeden once cok iyi oyuncu olan hakan kendini gelistirme yerin ordan oraya ordan oraya gitmis ve aksine gerilemistir ve kariyerinin son duragi galatasaraya gelmistir.buna benzer bir ornek emre belozoglu, o da kendini gelistirememis cok cok begendigim bir oyuncu olmasina ragmen istikrari yakalayamamis hep sakatlikla bogusmus yilda iyi oynadigi mac sayisi 1-2 yi gecmemis ve en sonunda fenerbahceye donmus.
nihat kahveci cok cok farkli bir ornek. nihat emre ve hakanin aksine, kariyerinin zirvesinde degilde besiktasta cok cok iyi isler yapmadan toshack sayesinde sociedada gitti. yine emre ve hakanin aksine kendini tam tersi orda gelistirdi hatta cok cok fazla. avrupaya gidip kendini gelistiren iki oyuncu var turk. birisi tugay birisi nihat, tugay ve nihat esasinda birbirlerine cok benziyorlar kariyer acisindan. tugay rangersda cok basarili oldu ve blackburne gitti ordada kendini gelistirerek devam etti ve efsane olarak futbolu birakti. nihatda sociedadda inanilmaz 2 sezon gecirdi( ronaldonun arkasinda gol kralliginda 2. oldu ve la liganin en iyi yabancisi secildi yanlis hatirlamiyorsam) , daha sonra villareal macerasindada basarili oldu ki euro 2008 onceki sezonda yine 20 gol atti. euro 2008 de cok iyi olmasada sonucta milli takimin arda,servet ve hamitle birlikte en iyi 4 unden biriydi. nihat kariyerinde daha once villareale geldigi ilk senede gecen seneki gibi onemli bir sakatlik gecirdi ama emre gibi istikrarsiz olmadi ve tam tersine 2. sezonunda kendini toparladi ve muthis bir sezon cikardi. gecen senede sakatlandi, bunun hic bir sekilde kariyerinin sonuna gelmesi ve muzmin sakatligi olmasiyla bir alakasi yok bana gore(orn. emre ve yildiray) . emre bile o kadar istikrarsiz olmasina ragmen eskiye gore daha iyi oynadi fenerbahcede. zaten nihatin sakatliginin cok benzerleri euro 2008 de oynayan turk milli takimindaki bir cok futbolcuda gorundu. saniyorum bu asiri kondisyon yuklenmesi ve idmanlarla alakali(m. topal,servet,g.zan,e.gungor...).
son olarak , kesinlikle objektif olarak yorum yapiyorum(ki goreceksiniz insallah hakli oldugumu), nihat son donemlerindeki bir futbolcu degildir hele hele hakan sukurun turkiyeye donusundeki gibi. nihatin toparlanmaya ihtiyaci yoktur cunku formu hic dusmedi.sakatlik yuzunden istikrar saglayamadi ve saglam nihat bu sene avrupada bile en cok konusulan isimlerden biri olacaktir ve insallah sakatlik yasamaz ise sene sonu yine avrupa takimlarinin teklifleri nihata gelecektir.
sakary Ali
28.Haziran.2009, 16:07
İsmail'in de Topuz'u kaçtı
Mehmet Topuz'un transferinde yaşananlar uzun süre unutulmayacağa benziyor. En çok da Fenerbahçe'nin bu futbolcuyu alabilmek için Kayserispor Kulübü'ne verdiği 9 milyon euro ve Gökhan Emreciksin. Bir anlamda Mehmet Topuz Fenerbahçe'ye toplam 10 milyon euroya mal oldu.
Ancak Mehmet Topuz dışında bu transfer döneminin bir rekoru daha var. O da İsmail Köybaşı... Gaziantepspor'un 20 yaşındaki yetenekli futbolcusu Beşiktaş'a tam 6.5 milyon euro peşin para ve 2 futbolcu karşılığında transfer oldu. Bunu da önceki gün Radyospor'a bağlanan Gaziantepspor Basın Sözcüsü Mehmet Kızıl açıkladı. Kızıl aynen şunları söyledi:
DAHA ÖNCE AYHAN AKMAN
'BİZ İsmail'in bonservisini Beşiktaş'a 6.5 milyon euro ve 2 futbolcu karşlığında sattık. O iki futbolcuyu teknik heyetimizle birlikte önerilen 4 futbolcunun arasından seçeceğiz. İsmail'in transferi Gaziantepspor tarihinin rekorudur. Daha öncede yine Beşiktaş'a Ayhan Akman'ı satmıştık. O da rekordu ama bu daha büyük. Gaziantepspor bu transferden karşı çıkmıştır ve alt yapıya önem vermenin karşılığını almıştır'
YENİ BİR GOL YEMEMEK İÇİN
İSMAİL için verilen 6.5 milyon euronun yanı sıra verilecek iki futbolcu da birer milyon eurodan satılırsa bu transferin toplam maliyeti 8.5 milyon euroyu buluyor. Aslında bu transferin bu kadar yükselmesinde de Fenerbahçe ile Galatasaray'ın da payı var. Zira iki kulüp de İsmail Köybaşı için Gaziantepspor Kulübü'ne başvuruda bulunmuştu. Mehmet Topuz olayındaki gibi 'yeni bir gol' yemek istemeyen Beşiktaş yönetimi, Siyah-Beyazlı kulüple pazarlığı fazla uzatmadan işi bitirdi. Özetle büyüklerin rekabeti bu transfer sezonunda Kayserispor ile Gaziantepspor Kulübü'nün kasasını doldurdu.
Kaynak : LİGTV
KaPaLı
28.Haziran.2009, 16:11
Ahh Demirören ahh ne zaman öğreneceksin transfer yapmayı.
anilton
28.Haziran.2009, 16:26
Offf harbiden sıktı ama,resmi açıklamarı beklemek bu kadar mı zor yahu?Sabredin biraz.Belli ki takasta kullanılacak oyuncular henüz netleşmedi,o yüzden açıklanmıyor.Bugün yarın belli olur,açıklanır zaten...
Diyelimki İsmail'e 10 millyon € vermişiz.Benim için hiç mi hiç sorun yok.Vedat Okyar'ın dediği gibi "ben kulübün muhasebecisi değilim,futbolcu iyi mi ona bakarım".İsmail geçen sezonun tartışmasız en iyi çıkış yapan gençlerinin başında geliyor.Ve bu oyuncu Türkiye'de ve dünyada kanayan yara olan sol bekte oynuyor.Bizim futbolu bıraksın diye yırtındığımız adam milli takımda banko oynuyor.Bu derece eksiğimiz var bölgede.Hakan Balta'dan başka adam sayamıyoruz.Oda hücumda zayıf olduğu halde.Artı benim sol bekim yıllardır adam gibi bir futbolcu görmemiş.Yani en çok ihtiyacım olan bölge için alıyorum bu oyuncuyu.Ve bu oyuncu 1989 doğumlu henüz.Biz zaten nasıl bir yetenek olduğunu izleyip görüyoruz,ama Hocaların söyledikleri;
Arif Erdem Four Four Two dergisinde tüm zamanların en iyi 11'ine sol beke İsmail'i koymuştur...
Nurullah Sağlam; " üstüne basarak söylüyorum,Beşiktaş İsmail için basamak olur.Avrupa'ya gidebilecek ender Türk futbolcularındandır"
Yusuf içinde neler söylendi,Ernst içinde neler söylendi,Holosko içinde.Ama sonuç ortada...
Ben İsmail'e güveniyorum.Yakın zamanda milli takımın sol bekini alacaktır...
Selman Ozturk
28.Haziran.2009, 17:41
hakan sukur gercekten efsane bir isimdi ama avrupaya gitmeden once. hakan sukurun formunu ve kariyerindeki sureci nihatla karsilastirmak cok cok yanlis olur.
Yukarıda karşılaştırma söz konusu değil. Hele hele kariyer kıyaslaması asla :) Söylediğim şey iki futbolcunun Türkiye'ye son dönüşlerinde benzer psikolojide olduğu, benzer fizyolojik özellikler taşıdığı. Dönüşlerinden öncesi ile ilgili bir kıyaslama elbette yapılamaz...
eGowiCh
28.Haziran.2009, 18:03
İsmail'in bonservisine gereğinden fazla para vermiş Beşiktaş. Bugün Saviola gib bir futbolcunun 5 milyon Euro'ya transfer olduğu bir ortamda İsmail'e 6.5 milyon Euro + 2 futbolcu çok fazla.
Knightmare
28.Haziran.2009, 18:10
Saviola türk değil :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
farklı durumda, farklı tipte oyuncuları bonservislerine bakarak karşılaştırma yapmayın allah aşkına. çok saçma , düz mantıkla olmaz bu iş
eGowiCh
28.Haziran.2009, 18:16
Saviola türk değil :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
farklı durumda, farklı tipte oyuncuları bonservislerine bakarak karşılaştırma yapmayın allah aşkına. çok saçma , düz mantıkla olmaz bu iş
Drenthe 9 milyon Euro, Marcelo 11 milyon Euro. 2 futbolcuyu da hesaba katarsak bu miktarlara ulaşıyor İsmail'in bonservisi. Yeterli mi?
Knightmare
28.Haziran.2009, 18:26
o oyuncuları alabilir mi Beşiktaş? hadi kulübü ikna etti, oyuncular gelir mi?
ben yaptığınız yorumlara takılıyorum...Saviola gözden çıkarılmış satılık listesinde bir oyuncuydu. Real istemiyordu, bu parayı verene satarım demiş ki 5milyon'a satmışlar. İsmail çok daha genç, potansiyeli olan bir oyuncu ve kendi takımınında gözdesiydi ve Türk. bende verilen paranın çok olduğu konusunda hemfikirim sizinle ama karşılaştırma yaparken mantıklı şeyler yapın.
anilton
28.Haziran.2009, 19:01
Böyle bir kıyaslama olabilir mi Allah aşkına?Özer ile M.Topuz'a verdiğin para ile Avrupa'da alabileceğin tonlarca yıldız var o zaman.Lucho 17 milyon €'ya gitti.Sadece bonservis ile iş bitiyor mu?Neden alamıyosun Poulsen'i,bonservisi fazla olduğu için mi?Biz Riise'yi istedik,bonservisi çok fazla bir miktar değildi ancak kendisi çok yüksek yıllık maaş istedi.Bu işler sadece bonservis ile olmuyor öyle.F.Bahçe Avrupa'da bazıları hariç(Kaka,C.Roaldo,Messi vb) her futbolcunun bonservisini alabilecek bir finansa sahip.Ama Josico,Maldonado geliyor.Mellberg 2,5 milyon €'ya gitti,F.Bahçe Bilica'yı kaça aldı?Brezilya milli takımının yeni yıldızı Ramires 7,5 milyon €'ya gitti Benfica'ya.Marko Marin 8.2 milyon €'ya gitti.M.Topuz ve Özer kaça geldi F.Bahçe'ye?Josico ile Maldonado'ya F.Bahçe'nin verdiği paraya biz Ernst'i aldık.Gonzalo Higuain 12 milyon €'ya gitti R.Madrid'e,Rossi 10,5 milyon €'ya gitti Villarreal'e,Crouch 13.7 milyon €'ya gitti FC Portsmouth'a,Santa Cruz'u 5 milyon €'ya almıştı Blackburn,Baptista' 9 milyon €'ya gitti Roma'ya,Gilardino 14 milyon €'ya gitti Fiorentina'ya,Diego Milito 13 milyon €'ya gitti Genoa'ya,F.Bahçe kaç paraya aldı Guiza'yı?
Bu örnekler çoğaltılırda çoğaltılır...
Diyeceğim odur ki;böyle bir kıyaslama YAPILAMAZ...
nerazzuri
28.Haziran.2009, 19:22
Böyle bir kıyaslama olabilir mi Allah aşkına?Özer ile M.Topuz'a verdiğin para ile Avrupa'da alabileceğin tonlarca yıldız var o zaman.Lucho 17 milyon €'ya gitti.Sadece bonservis ile iş bitiyor mu?Neden alamıyosun Poulsen'i,bonservisi fazla olduğu için mi?Biz Riise'yi istedik,bonservisi çok fazla bir miktar değildi ancak kendisi çok yüksek yıllık maaş istedi.Bu işler sadece bonservis ile olmuyor öyle.F.Bahçe Avrupa'da bazıları hariç(Kaka,C.Roaldo,Messi vb) her futbolcunun bonservisini alabilecek bir finansa sahip.Ama Josico,Maldonado geliyor.Mellberg 2,5 milyon €'ya gitti,F.Bahçe Bilica'yı kaça aldı?Brezilya milli takımının yeni yıldızı Ramires 7,5 milyon €'ya gitti Benfica'ya.Marko Marin 8.2 milyon €'ya gitti.M.Topuz ve Özer kaça geldi F.Bahçe'ye?Josico ile Maldonado'ya F.Bahçe'nin verdiği paraya biz Ernst'i aldık.Gonzalo Higuain 12 milyon €'ya gitti R.Madrid'e,Rossi 10,5 milyon €'ya gitti Villarreal'e,Crouch 13.7 milyon €'ya gitti FC Portsmouth'a,Santa Cruz'u 5 milyon €'ya almıştı Blackburn,Baptista' 9 milyon €'ya gitti Roma'ya,Gilardino 14 milyon €'ya gitti Fiorentina'ya,Diego Milito 13 milyon €'ya gitti Genoa'ya,F.Bahçe kaç paraya aldı Guiza'yı?
Bu örnekler çoğaltılırda çoğaltılır...
Diyeceğim odur ki;böyle bir kıyaslama YAPILAMAZ...
höh be Anıl sakin ol biraz :D
anilton
28.Haziran.2009, 19:25
Sakinim be Serkan,ama cidden böyle bir şey olamaz....:)
anilton
28.Haziran.2009, 20:54
İtalya'da bulunun Ogan Tarhan Ferrari ile anlaştı.Yarın Genoa ile görüşülüp tranfer bitirilecek...
Zapo'nun gitmesiyle birlikte(oda Antep'e kiralanacak) imzalar atılacak...
Alicanfmfan
28.Haziran.2009, 20:55
İsmail için inanılmaz bir bonservis bedeli + 2 tane oyuncu cok fazla bir bedel
Clayman
28.Haziran.2009, 21:22
İsmail'e verilen para fazla ama madalyonun diğer yüzünden bakalım biraz.
3 büyüklerimizin bu paraları Türk kulüplerine mi vermesini tercih edersiniz yoksa yabancı kulüplere mi ? Diyoruz ya neden 3 büyüklerden başka şampiyon takım çıkmıyor diye, temel sebep bu işte. Anadolu kulüplerinin finansal yetersizliği.
Düşünün şuan Gaziantepspor İsmail için 6.5 milyon € gibi kendileri için harika bir para aldı. Finansları muhteşem derecede düzelmiş olmalı. Belki o parayla Antep daha kaliteli oyuncular alarak üst sıralara oynayacak.
Kendi ülkemizden böyle yetenekli gençler çıkarken bu miktarları onlara vermeyelim de kime verelim. Bu şekilde hem Anadolu kulüplerinin finansları düzelecek, hem de ligimizin kalitesi artacak.
Artık geniş düşünme vakti geldi Türk kulüpleri için. Umarım Beşiktaş'ın yaptığı bu hamle örnek olur da diğer büyük takımlarımız için, onlar da yüksek miktarları acımadan verebilirler Anadolu takımlarına.
Enterokinaz
28.Haziran.2009, 22:19
İsmail'e verilen para fazla ama madalyonun diğer yüzünden bakalım biraz.
3 büyüklerimizin bu paraları Türk kulüplerine mi vermesini tercih edersiniz yoksa yabancı kulüplere mi ? Diyoruz ya neden 3 büyüklerden başka şampiyon takım çıkmıyor diye, temel sebep bu işte. Anadolu kulüplerinin finansal yetersizliği.
Düşünün şuan Gaziantepspor İsmail için 6.5 milyon € gibi kendileri için harika bir para aldı. Finansları muhteşem derecede düzelmiş olmalı. Belki o parayla Antep daha kaliteli oyuncular alarak üst sıralara oynayacak.
Kendi ülkemizden böyle yetenekli gençler çıkarken bu miktarları onlara vermeyelim de kime verelim. Bu şekilde hem Anadolu kulüplerinin finansları düzelecek, hem de ligimizin kalitesi artacak.
Artık geniş düşünme vakti geldi Türk kulüpleri için. Umarım Beşiktaş'ın yaptığı bu hamle örnek olur da diğer büyük takımlarımız için, onlar da yüksek miktarları acımadan verebilirler Anadolu takımlarına.
ismail iyi bir futbolcu. gelecekte büyük katkılar sağlayacak takımına. fakat her ne olursa olsun bu yaştaki bir futbolcuya ödenen bedel, türk kulüpleri için yanlıştır.
anadolu takımları yüksek miktarları alınca ne oluyor ? ayhan'ın antep'ten beşiktaş'a gelmesi, bülent akın'ın denizlispor'dan galatasaray'a gelmesi, mehmet topuz'un fenerbahçe'ye imza atması. bunlar neleri değiştirdi ki şimdiye kadar, bundan sonra da değiştirsin ? yani yüksek meblaları türk futbolculara vermekle lig kalitesi arasında nasıl bir ilişki kurdunuz, hayretler içerisindeyim.
tecrübesiyle bir takımda, oynadığı bölgenin sorununu kapatabilecek bir futbolcuya 6.5 mn verilmesi normaldir. ülkemizde sol bek için böyle bir futbolcu bulunmadığına göre, bu paralar yabancı uyruklu kaliteli futbolcular için harcanacaktır.
kimse bana kızmasın, beni eleştirenler mutlaka olacaktır. ama serdar + batuhan + 6.5 mn = ismail köybaşı ise, bu beşiktaş için büyük bir kayıptır. transfer yapmayı bilmemektir.
anilton
28.Haziran.2009, 22:28
Herkes kafasına göre bedel sallıyor...
Beklesenizde kesinleştikten sonra yorum yapsanız olmuyor mu?
Enterokinaz
28.Haziran.2009, 22:30
Herkes kafasına göre bedel sallıyor...
Beklesenizde kesinleştikten sonra yorum yapsanız olmuyor mu?
ben yorumumda, ama serdar + batuhan + 6.5 mn = ismail köybaşı ise gibi bir ifade kullandım. belirtilen bonservis bedelinin doğruluğuna inanmıyorum tam olarak. :)
Knightmare
28.Haziran.2009, 22:32
serdar + batuhan + 6.5 mn = ismail köybaşı
yok artık Lebron James
anilton
28.Haziran.2009, 22:32
Sallama haberler üzerinden yorum yapmanın bir mantığı yok o zaman.Bekleyelim açıklansın,ondan sonra tartışırız çok mu az mı?
bugra 1905
28.Haziran.2009, 22:35
Para Her Ne Kadar Yüksek Gibi Görülsede İsmail Köybaşı Beşiktaşda Uzun Süre Sol Bekte Görev Alacaktır Ve Bence Ligimizin En İyi Yerli Oyuncularından Biri
Hayırlı Olsun Beşiktaşa
Bu Arada Ferraride Alınırsa Güzel Olur Stoperi İtalyadan Alacaksın:D
anilton
28.Haziran.2009, 22:37
Serdar Kurtuluş Antep'te...
Birde Zapo gider kiralık,tamamdır...
Enterokinaz
28.Haziran.2009, 22:40
ben istediğim yerde yorum yaparım, niteliğini kimse sorgulayamaz, mantığı yok diyemez.
sağlıcakla kalın.
anilton
28.Haziran.2009, 22:43
ben istediğim yerde yorum yaparım, niteliğini kimse sorgulayamaz, mantığı yok diyemez.
sağlıcakla kalın.
Tamam o zaman bende gideyim G.Saray başlığına,G.Saray Sercan'a Arda Turan,Barış Özbek + 5 milyon € karşılığında transfer ederse eğer çok fazla olur...
Bundan bir farkı yok...
Kesinleşsin diyoruz,ondan sonra zaten tartışırız...
bursa_mc
28.Haziran.2009, 22:43
..
Tigana döneminde yanılmıyorsam ilk 11 de görev yapıyor..Şimdi kalitesinin düşmesi kötü oldu..
RoNNiE91
28.Haziran.2009, 22:48
Serdar gitmeseydi keşke.
eGowiCh
28.Haziran.2009, 22:58
Kesin zaten 6.5 milyon Euro, sadece futbolcular kesin değil. O yüzden üzerine yorum yapılması da gayet normal.
Clayman
28.Haziran.2009, 23:05
Tamam o zaman bende gideyim G.Saray başlığına,G.Saray Sercan'a Arda Turan,Barış Özbek + 5 milyon € karşılığında transfer ederse eğer çok fazla olur...
Bundan bir farkı yok...
Kesin zaten 6.5 milyon Euro, sadece futbolcular kesin değil. O yüzden üzerine yorum yapılması da gayet normal.
Arkadaş gerekli cevabı vermiş.
Crocodile1963
28.Haziran.2009, 23:11
Birde Zapo gider kiralık,tamamdır...
İyi bizde paramızı alalım o zaman Serdar'dan . . .
Enterokinaz
28.Haziran.2009, 23:22
Bundan bir farkı yok...
galatasaray'ın adı geçen oyuncuyla ilgisi yok. biz sadece transferi kesinleşen oyuncu hakkında yorum yapıyoruz.
saçma bir cevap olmuş bana, kusura bakma. ;)
Cengo
28.Haziran.2009, 23:57
Topuz'a 6,5M€ normaldi.Deneyimli, Kayseri'de kaptan olmuş, ulaştığı aşama açısından, verdiği verim açısında da, nadir yerli deneyimli Türk oyunculardan biri olması nedeni ile o parayı öyle ya da böyle hakederdi.
İsmail çok deneyimsiz, ne vereceği belirli olmayan bir oyuncu. Çok yetenekli olabilir o ayrı mesele ama bu para o yeteneğine mi verildi acaba?
6,5+2 oyuncu çok çok yüksek bir bedel.Bizim oyuncularımız wonderkid değil, 2-3M€'luk bedelli oyunculara bu parayı verince esasen tüm dengeler bozuluyor.
Şimdi tüm alacağı oyuncular için Bjk çok yüksek bedeller ödeyecek.
Özer olsun, Topuz olsun yerli olmasa da yabancı bir takımdan da aşağı yukarı bir bedel alabilirdi takımları, Rusya Ligi bile olsa 5-6M€'yu bu kadar önemli oyuncuların görmesi muhtemel.
Potansiyel bir oyuncu oyuncu bu bedeli ödediğinde, her bu tarz oyuncu için de karşılaştırma yapılacak, takımları o bedelleri isteyecek vs..
Sonuç olarak, oyuncu yetiştirmiyoruz..
anilton
29.Haziran.2009, 00:00
galatasaray'ın adı geçen oyuncuyla ilgisi yok. biz sadece transferi kesinleşen oyuncu hakkında yorum yapıyoruz.
saçma bir cevap olmuş bana, kusura bakma. ;)
Bak sende kabul ettin saçma olduğunu...;)
Transfer hakkında yorum yapmana kimse bir şey diyemez zaten,dediğin gibi kesinleşen şey transfer olduğu,ne kadara alındığı(bonservis,takas vs) değil...
10 milyon,5 milyon,1 milyon.Orasını bilemem,ama biz zaten bütün rakamları İMKB'ye bildiren bir kulübüz.Bildirildiğinde tartışılsın diyorum ben...
Ayrıca İsmail'in transferini futbol anlamında yorumlamakta çok zor olsa gerek,herkes parasını konuşuyor...
Allah'tan sakat,bitmiş,30 yaşındaki Nihat'ı 4,5 milyon €'ya aldık.Ona 6-7 milyon € falan verseydik vay halimize...
Oyuncu oynamadan,yapacağı katkıyı görmeden fazla para denilipte sonradan verdiği katkıyı görüp susmakta meşhur oldu(Holosko,Ernst,Yusuf,Sivok vb...)
LaigLeNoiR
29.Haziran.2009, 00:04
6.5 milyon euro verdiği kesinleşti mi ? Kaynak ne ?
Enterokinaz
29.Haziran.2009, 00:15
Bak sende kabul ettin saçma olduğunu...;)
Transfer hakkında yorum yapmana kimse bir şey diyemez zaten,dediğin gibi kesinleşen şey transfer olduğu,ne kadara alındığı(bonservis,takas vs) değil...
10 milyon,5 milyon,1 milyon.Orasını bilemem,ama biz zaten bütün rakamları İMKB'ye bildiren bir kulübüz.Bildirildiğinde tartışılsın diyorum ben...
Ayrıca İsmail'in transferini futbol anlamında yorumlamakta çok zor olsa gerek,herkes parasını konuşuyor...
Allah'tan sakat,bitmiş,30 yaşındaki Nihat'ı 4,5 milyon €'ya aldık.Ona 6-7 milyon € falan verseydik vay halimize...
Oyuncu oynamadan,yapacağı katkıyı görmeden fazla para denilipte sonradan verdiği katkıyı görüp susmakta meşhur oldu(Holosko,Ernst,Yusuf,Sivok vb...)
arkadaşım biz farklı şeyleri tartışıyoruz. konu uzamasın, umarım beşiktaş'a hayırlı olur ismail. :)
Knightmare
29.Haziran.2009, 00:26
dur anıl lafı bana atmıştı sen savundun olmadı şimdi :):)
Mercenary
29.Haziran.2009, 01:04
isterse 50M olsun senelerce oynacaksa ve de aldıgı paranın hakkını verecekse helalı hos olsun gerekırse 50.000 tane forma alırım ben yeterkı gelen oyuncu aldıgı paranın ve gıydıgı formanın hakkını versın yuregını koysun oynasın. yabancılara ne kadar para harcanıo her sene kımse bılmıo sankı nooluo 1 sene oynuo sonra tabırı yerındeyse ya kacıo yada kacırıolar. hem kendı yagında kavrulan anadolu kuluplerı ıcın yararlı oluo ıste hıc bırının 3 buyukler kadar gelırı olmuo ama nooluo onlar oyuncu yetıstırıo bız alıoruz sonuc olarak hakkını verecekse ısmaıl 6.5m ve 2 oyuncu gayet yerınde bı transfer ucretıdır.
IceX
29.Haziran.2009, 01:10
Serdar Kurtuluş transferi daha gerçekleşmedi.
tarikko
29.Haziran.2009, 01:13
Serdar Kurtuluş transferi daha gerçekleşmedi.
Transfer çalışmalarına hız veren ekibimiz, Beşiktaş’ın genç oyuncusu Serdar Kurtuluş’u 3 yıllığına renklerimize kattı. Başkanımız İbrahim Kızıl´la bir araya gelen Serdar, her konuda anlaştıklarını ve gelecek sezon kırmızı-siyahlı formayı giymekten mutluluk duyacağını belirtti.
22 yaşındaki genç oyuncu, profesyonelliğe Bursaspor takımıyla başlarken, buradan Beşiktaş’a transfer olmuştu. 5 Haziran (http://tr.wikipedia.org/wiki/5_Haziran) 2007 (http://tr.wikipedia.org/wiki/2007) tarihinde oynanan Türkiye (http://tr.wikipedia.org/wiki/T%C3%BCrkiye)-Brezilya (http://tr.wikipedia.org/wiki/Brezilya) maçında ilk defa A Milli (http://tr.wikipedia.org/wiki/T%C3%BCrkiye_Milli_Futbol_Tak%C4%B1m%C4%B1) takımda yer alan Serdar Kurtuluş, 6 Kez U-18 (http://tr.wikipedia.org/wiki/T%C3%BCrkiye_A_Gen%C3%A7_Milli_Tak%C4%B1m), 14 kez U-19 (http://tr.wikipedia.org/wiki/T%C3%BCrkiye_A_Gen%C3%A7_Milli_Tak%C4%B1m), 8 kez U-21 (http://tr.wikipedia.org/wiki/T%C3%BCrkiye_A_Gen%C3%A7_Milli_Tak%C4%B1m), 5 kez Olimpik Milli (http://tr.wikipedia.org/wiki/T%C3%BCrkiye_21_Ya%C5%9F_Alt%C4%B1_Mill%C3%AE_Futb ol_Tak%C4%B1m%C4%B1), 2 kez de A Milli (http://tr.wikipedia.org/wiki/T%C3%BCrkiye_Milli_Futbol_Tak%C4%B1m%C4%B1) olmak üzere toplam 35 kez milli takım formasını giymiş, bu maçlarda 1 gol atmıştır.
Gaziantepspor Kulübü
Mercenary
29.Haziran.2009, 01:13
Serdar Kurtuluş Gaziantespor'da!
Genç oyuncusu İsmail Köybaşı'nı Beşiktaş'a veren Gaziantepspor, siyah beyazlılardan Serdar Kurtuluş'u 3 yıllığına renklerine bağladı..
http://www.ajansspor.com/resim/kizil_serdarkurtulus.jpg
Gaziantepspor'un resmi sitesinden yer alan açıklama şöyle:
"Transfer çalışmalarına hız veren ekibimiz, Beşiktaş’ın genç oyuncusu Serdar Kurtuluş’u 3 yıllığına renklerimize kattı"
Öte yandan Serdar'ın menajeri Efgan Erciyas da genç oyuncunun Gaziantepspor'la her konuda anlaştığını söyledi.
Serdar'ın gelecek sezon Gaziantepspor formasını giyeceğini belirten Erciyas, ''Yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı. Gaziantepspor'la bir yılı opsiyonlu 3 yıllığına anlaştık. Yakında resmi sözleşme imzalanacak'' dedi.
Bu arada İbrahim Kızıl, yaptığı açıklamada, siyah beyazlı yöneticilerle yaptıkları görüşmeler sonucunda Serdar Kurtuluş'u transfer ettiklerini söyledi.
İsmail Köybaşı'na karşılık Beşiktaş'tan 3 futbolcu alacaklarını hatırlatan Kızıl, ''Serdar Kurtuluş ile her konuda anlaştık ve 3 yıllık sözleşme imzaladık. Diğer istediğimiz futbolcular konusunda ise görüşmelerimiz devam ediyor'' dedi.
IceX
29.Haziran.2009, 01:14
İyiki Ajansspor var löp diye atlayın...
Mercenary
29.Haziran.2009, 01:16
:D iyi ki :D
tarikko
29.Haziran.2009, 01:24
İyiki Ajansspor var löp diye atlayın...
Sen de bilmeden konuşmazsın umarım bir daha ;;)
eGowiCh
29.Haziran.2009, 01:43
Serdar yetenekli futbolcu, ön libero için bence daha çok verimli olabilen bir isim, Beşiktaş'ın göndermesi hata bana göre. Ertuğrul Sağlam onu sağ beke mahkum ederek performansını düşürdü.
ForsakeN
29.Haziran.2009, 02:25
TRTSpor'a göre Beşiktaş ,Sercan için Bursaspor'a 7M Euro + Batuhan + Serdar Özkan'ı teklif edecekmiş.
Crocodile1963
29.Haziran.2009, 02:27
TRTSpor'a göre Beşiktaş ,Sercan için Bursaspor'a 7M Euro + Batuhan + Serdar Özkan'ı teklif edecekmiş.
Bjk parayı fazla buldu herhalde.
Zaten aramız soğuk birde Bjk'nın 1 M $ borcu üstüne üstlük Sağlam ve Yazıcının açıklamaları transferi imkansız kılıyor. . .
RoNNiE91
29.Haziran.2009, 02:27
Çok büyük para bunlar.Avrupa'dan bu paralara ne adamlar alınır.
Enterokinaz
29.Haziran.2009, 02:28
ismail'den sonra bir de bu mu ? :icon_surprised:
inanmıyorum, bu haberin yalan olduğunu düşünüyorum.
ForsakeN
29.Haziran.2009, 02:30
Final maçının devre arasında spor haberlerinde söylediler TRT'de.
I3esiktas
29.Haziran.2009, 02:30
Umarım gelmez Beşiktaş'ta iş Yapacagını düşünmedigim bir oyuncu
Lionel Andres Messi
29.Haziran.2009, 02:31
batuhan ve serdar kira mı?
kira değilse batuhanın minmum 5-6 milyonluk değeri serdarında 3-4 milyonluk değeri var.7 de eklerse 16-17 milyon değernde olu ve bence bu teklif skandal ötes olur.
Lionel Andres Messi
29.Haziran.2009, 02:32
batuhan ve serdar kira mı?
kira değilse batuhanın minmum 5-6 milyonluk değeri serdarında 3-4 milyonluk değeri var.7 de eklerse 16-17 milyon değernde olu ve bence bu teklif skandal ötes olur.
DeNiZ_1903
29.Haziran.2009, 02:40
Balonun ötesinde bir haber Sercan haberi.
Crocodile1963
29.Haziran.2009, 02:41
Holosko'yu da verirseniz düşünürüz. :D
TRT Veron, Hasan Kabze ve Gökdeniz transferlerinden sonra benim gözümde Fotospor'dan hiçbir farkı kalmadı ki Yazıcı az önce Kanaltürk'te gereken şeyleri söyledi. . .
sakary Ali
29.Haziran.2009, 02:47
Batuhan oynasın Sercan'dan daha fazla iş yapar bence:)
bursa_mc
29.Haziran.2009, 03:04
Batuhan oynasın Sercan'dan daha fazla iş yapar bence:)
Sercan Yıldırım süratlı futbolcu birebirde çok etkili kolayca adam geçebiliyor.Batuhan örnek vermek gerelirse Hakan Şükür tarzı futbolcu bence.Herkesin kalitesi kendine ama Sercan Yıldırım,gerçekten yıldırım gibi bir topçu.Bursaspor'a da hızlı adam lazım.Umarım yeteri kadar açık olmuştur.
anilton
29.Haziran.2009, 03:24
Basın şaşırdı iyice...
7 milyon €+Batuhan+S.Özkan he...
Hemde Bobo,Nobre,Nihat,Holosko gibi oyuncularla dolu forvet bölgesine...
Şaka gibi...:D:D
anilton
29.Haziran.2009, 03:44
Serhat Ulueren canlı yayında açıkladı;
Başkan'la konuştum,3 milyon € + 2 oyuncu[Serdar Kurtuluş,Zapotocny(Kira)] vereceğiz,borsayada bildirilecek zaten dedi...
LaigLeNoiR
29.Haziran.2009, 03:45
Böyle bir şey varsa kalsın Sercan.
İyi futbolcu ama bu kadar da etmez yani.
fmsmyrna
29.Haziran.2009, 03:50
Serhat Ulueren canlı yayında açıkladı;
Başkan'la konuştum,3 milyon € + 2 oyuncu[Serdar Kurtuluş,Zapotocny(Kira)] vereceğiz,borsayada bildirilecek zaten dedi...
Sercan için mi bu bedel
eGowiCh
29.Haziran.2009, 03:51
Gaziantepspor yönetici 6.5 milyon Euro + 2 futbolcu diyor, Beşiktaş başkanı başka bir şey diyor, nasıl iş anlamadım :) Kime inanacağımızı şaşırdık.
Cengo
29.Haziran.2009, 03:51
Sercan için mi bu bedel
İsmail için..
anilton
29.Haziran.2009, 03:55
G.Antep'te inanılmaz bir tepki var.Bu haberlerin taraftarı yumuşatmak için yapıldığı söyleniyor.De Nigris içinde 2 milyon € + 2 futbolcuya sattık diye haber yapmışlar.Ardından 800 bin €'ya gittiği öğrenilmiş...
eGowiCh
29.Haziran.2009, 03:58
Beşiktaş 3 milyon Euro + 2 futbolcuya aldıysa eğer gayet iyi bir fiyata almış, büyük iş başarmış. Bu miktarın 2 katından fazlası günlerdir basını meşgul ediyordu ama 3 milyon Euro normal.
tarikko
29.Haziran.2009, 04:02
Bu ne biçim yönetici arkadaş böyle şey mi olur !! Düpe düz yalan söylüyor..
IceX
29.Haziran.2009, 04:37
Sen de bilmeden konuşmazsın umarım bir daha ;;)
Ne zaman konuşup, ne zaman konuşmicamı ben bilirim sen değil, terbiyeni takın lütfen. Ben sadece kulüb sitesinden yayınlanmadıkça tam olarak gerçekleştiğine inanman. Ama gerekse ntvspor'da da yayınlandığı görünce tamam dedim.
Sheriff
29.Haziran.2009, 04:40
Holosko için verilenleri düşününce Sercan için bu bedel az diyebilirim :)
Lionel Andres Messi
29.Haziran.2009, 04:46
tam yeri değil ama holosko için verilenler neydi pek bilgim yok ondan soruyorum ?
anilton
29.Haziran.2009, 04:59
Pardon?
Holosko 5 milyon € + Burak ve Koray karşılığında alındı.Fazlasını verdi zaten bize futboluyla.Şuanda satışa konsa rahatlıkla alındığı değeri çıkarır...
Bu mesajdan Sercan Holosko'dan daha iyi anlamını mı çıkarsam?
Holosko Beşiktaş'ta başarılı olamadı,bonservisinin karşılığını veremedi anlamını mı çıkarsam?
Ayrıca şuanda gündemimizde Sercan falan yok...
IceX
29.Haziran.2009, 05:20
Nihat Pazartesi günü yani bugün nerdeyse, stadda imza töreni yapılcağına dair haber görmüştüm bir yerde tam olarak hatırlayamıyorum, bu konuda bir bilgisi olan varmı ?
Mercenary
29.Haziran.2009, 05:50
stadda yapılacak dıolardı evet ama buyuk bı traftar cogunlugu tepkı gosterdı ole ıs mı olur fener gıbı nıe stadda yapıoz her zamankı gıbı umranıyede yapılsın buda cınsınden sanırım yıne umranıyede olur herhalde
IceX
29.Haziran.2009, 06:27
stadda yapılacak dıolardı evet ama buyuk bı traftar cogunlugu tepkı gosterdı ole ıs mı olur fener gıbı nıe stadda yapıoz her zamankı gıbı umranıyede yapılsın buda cınsınden sanırım yıne umranıyede olur herhalde
Teşekürler, aslıdan güzel bir tespit ama sonuçta Nihat beşiktaş çocuğu stadda da yapılsa güzel olabilirdi.
brotha
29.Haziran.2009, 07:06
sercana o kadar para arti serdar ozkan arti batuhan degil, onlar bize batuhan icin sercan arti para verse ben kabul etmem( sercanin batuhandan iyi futbolcu oldugu cikmasin bu yorumdan onu tartismiyorum). sonucta batuhan ileride cok cok fazla potansiyel vaad eden bir oyuncu, yine ileride cok fazla potansiyel vaad eden oyuncu icin elindekini verirsen macera olur. bir de ustune o paralar ve s.ozkan teklifinin olabilme ihtimali, messinin su anda turkiyeye gelme ihtimaliyle esit. sercan yildirim iyi oyuncu ama su an hic ihtiyacimiz yok ona, sonucta holosko genc, batuhan cok uzun yillar katki saglar,bobo genc( eger gitmez ise). bizim kesinlikle bobo gitmedigi surece forvet transferimize ihtiyacimiz yok, bobo gidersede sercan degil avrupada kendini kanitlamis her vurdugunu gol yapicak adam almamiz gerekir. batuhan 2 seneye kalmadan arda gibi cikis yapabilecek potansiyeli hatta belki daha fazlasini yapabilecek bir oyuncu.
nihatin yarin imza toreni gibi birseyi yok zaten nihat 1 hafta ispanyada kalicakmis,hatta ilk idmanada katilmicakmis.
ismail konusunda ise gaziantepde yerel bir gazetenin haberini kopyaliyim,
Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl`ın Beşiktaş`a verdiği İsmail`e karşılık bu kulüpten iki futbolcu alınacak. Birisi Serdar Kurtuluş, diğeri Zapotocny olacak. Kırmızı-Siyahlı takımın Beşiktaş`tan 2.5 milyon euro ve Serdar`ı bonservisiyle alacağı öğrenilirken Zapotocny`yi de kiralık olarak renklerine katacağı öğrenildi. Sürpriz bir şekilde Beşiktaş`a satılan İsmail Köybaşı`nın transferi gerçekleşirken Beşiktaş Yönetimi`nin bu transferde Gaziantepspor`a 2.5 milyon euro ve Serdar Kurtuluş`u bonservisiyle vereceği öğrenildi. Siyah-beyazlılar ayrıca Zapotocny`yi de kırmızı - siyahlı ekibe bir sezon için kiralayacak. Zapotocny`nin bir yıllık maliyeti olan 800 bin euro`yuda Beşiktaş ödeyecek.
KAYNAK : GaziAntep Olay Gazetesi
LaigLeNoiR
29.Haziran.2009, 13:54
3.3 Milyon euro + serdar + zapo(kiralık) buna kalmış transfer.
Tahmin ettiğim gibi 2.5 artı 2 oyuncuymuş.Zapo'nun masraflarını da biz karşılayacağız.
Bu arada TUNCAY haberleri vardı bir ara.Ben şahsen Tuncay'ın alınmasını çok istiyorum.
bjk_melo_151
29.Haziran.2009, 15:29
Bence İngiltere'de kalmalı. Kendisi için en iyisi o olur.
anilton
29.Haziran.2009, 16:07
Gaziantepspor olarak bu yıl istedikleri hedefe ulaşamadıklarını belirten Başkan Kızıl ise Serdar'ın transferi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, transferin Beşiktaş'a verilen İsmail'e karşılık üç futbolcu ve yüksek rakamlar karşılığında olduğu iddiaların asılsız olduğunu belirterek, "Serdar'ın bonservisini alarak transferini gerçekleştirdik. Rakam söylemek istemiyorum. Ancak Serdar'ın Gaziantepspor'a çok katkısı olacağına inanıyorum, genç ve yetenekli bir futbolcu, Gaziantep'de çok başarılı sonuçlara imza atacağından kesinlikle şüphem yok, Serdar için Gaziantep'de önümüzdeki günlerde özel bir imza töreni düzenleyeceğiz. Takımda İsmail ve Bekir'den başka kimseyi vermedik. Genç ve dinamik kadroyu koruduk, İsmail'in yerine İvan'ın o bölgeyi çok iyi koruyacağına inanıyorum.
YAŞAR ANTER - KAMERA: ZEYNEP TURAN - BODRUM / DHA
bursa_mc
29.Haziran.2009, 16:14
İbrahim Yazıcı ve Ertuğrul hoca 10 kere söyledi.Sercan'ı Türkiye'den bir takıma vermeyeceğiz..Yurt dışından teklif gelirse yollarız ama gelmezse Sercan Bursaspor'da kalacaktır..
Mercenary
29.Haziran.2009, 16:27
Parayı verdın mı bal gıbı verırler sercanıda. Ben ınanmıyorum yok ona vermeyız yok sunlara vermeyız dıe cıkan haberlere. Bn sahsen ıstemem ama sercanı besıktasa yazık olur cocuga gercekten aklı varsa gıtsın yurtdısına dunya yıldızı olur.
anilton
29.Haziran.2009, 16:31
Transfer gündemimizde Sercan yok...
Knightmare
29.Haziran.2009, 17:05
zaten Sercan'a gerekte yok takımımızda şu an. Forvet hattımız yeterince geniş :)
vandal59
29.Haziran.2009, 18:32
Şu anda aldığımız bir habere göre, Ferrari transferi ile yekilendirilen Menajer Ogan Tarhan, İtalyan futbolcunun kulübü Genoa ile her konuda anlaştı. Arada çok ufak pürüzlerin kaldığı bildirildi, bu pürüzlerin en geç 1-2 saat içinde aşılacağı bildirildi.
Bu anlaşmanın imzalanmasından sonra iş yönetime düşüyor, Yönetimin yabancı kontenjanını açması için görüşmelerini hızlandırması bekleniyor.
HABER1903
farfarforfor
29.Haziran.2009, 19:00
Başkent ekibiyle masaya oturan Demirören, 4 milyon Euro’luk bonservis bedelini indirmeye çalışıyor.
GÖKHAN Zan’ın Galatasaray’a gitmesi yanı sıra Zapotocny’nin yetersiz olması nedeniyle yabancı stoper arayışını sürdüren Beşiktaş, aradığını İspanya’da buldu; Christoph Metzelder. Siyah beyazlılar, başarılı kariyerine karşın yıldızlar topluluğu Real Madrid’de yedek kulübesine hapsolan Alman futbolcuyla temasa geçti. Ön görüşmelerden olumlu sonuç alarak ayrıldı.
Nihat Kahveci’nin bonservisini satın almak için İspanya’da bulunan başkan Yıldırım Demirören ve beraberindekiler, Nihat’ın ve menajeri Murat Kuş’un tavsiyesi üzerine Metzelder’i transfer listesinin başına aldı. Daha önce Genoalı Matteo Ferrari ile görüşen ve bu oyuncuyu yüksek bonservis bedeli nedeniyle beklemeye alan başkan Demirören, rotayı İspanya’ya çevirdi.
Valencia’da Villarreal Kulübü yetkilileri birlikte Nihat’ın bonservis işlemlerini mutlu sonla noktalayan yönetim, ardından dün sabah erken saatlerde özel uçakla başkent Madrid’e geçti. Florentino Perez’in başkanlığa gelmesiyle birlikte revizyona giden eflatun beyazlıların yöneticileriyle temasa geçen Yıldırım Demirören, Christoph Metzelder için kapıyı çaldı. Real Madrid’le 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan ve 4 milyon Euro bonservis bedeli biçilen Alman futbolcunun fiyatında indirim istedi. 28 yaşında ve 1.93 m. boyundaki Metzelder’in oynayabileceği bir takıma gitmek istemesi üzerine geri adım atan Real Madrid Yönetimi’nin fiyatı 3,5 milyon Euro’ya kadar indirdiği ancak görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.
Haber 1903
BeeTLeJuiCe
29.Haziran.2009, 22:02
QTM ne yapmaya çalışıyor aklım almıyor. Güya BJK, FB'nin önüne taş koymak için Poulsen'e 18 Milyon €'luk teklif yapmış. :D
Kendileri çalıp kendileri oynuyor. :)
Knightmare
29.Haziran.2009, 22:54
Başkent ekibiyle masaya oturan Demirören, 4 milyon Euro’luk bonservis bedelini indirmeye çalışıyor.
GÖKHAN Zan’ın Galatasaray’a gitmesi yanı sıra Zapotocny’nin yetersiz olması nedeniyle yabancı stoper arayışını sürdüren Beşiktaş, aradığını İspanya’da buldu; Christoph Metzelder. Siyah beyazlılar, başarılı kariyerine karşın yıldızlar topluluğu Real Madrid’de yedek kulübesine hapsolan Alman futbolcuyla temasa geçti. Ön görüşmelerden olumlu sonuç alarak ayrıldı.
Nihat Kahveci’nin bonservisini satın almak için İspanya’da bulunan başkan Yıldırım Demirören ve beraberindekiler, Nihat’ın ve menajeri Murat Kuş’un tavsiyesi üzerine Metzelder’i transfer listesinin başına aldı. Daha önce Genoalı Matteo Ferrari ile görüşen ve bu oyuncuyu yüksek bonservis bedeli nedeniyle beklemeye alan başkan Demirören, rotayı İspanya’ya çevirdi.
Valencia’da Villarreal Kulübü yetkilileri birlikte Nihat’ın bonservis işlemlerini mutlu sonla noktalayan yönetim, ardından dün sabah erken saatlerde özel uçakla başkent Madrid’e geçti. Florentino Perez’in başkanlığa gelmesiyle birlikte revizyona giden eflatun beyazlıların yöneticileriyle temasa geçen Yıldırım Demirören, Christoph Metzelder için kapıyı çaldı. Real Madrid’le 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan ve 4 milyon Euro bonservis bedeli biçilen Alman futbolcunun fiyatında indirim istedi. 28 yaşında ve 1.93 m. boyundaki Metzelder’in oynayabileceği bir takıma gitmek istemesi üzerine geri adım atan Real Madrid Yönetimi’nin fiyatı 3,5 milyon Euro’ya kadar indirdiği ancak görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.
Haber 1903
nasıl inanasım var bu habere anlatamam :D
anilton
30.Haziran.2009, 00:05
Arkadaşlar Ferrari haberş HABER1903'ün özel haberi...
Ama onlar kendi özel haberlerinin yanında basındanda haberler yayınlıyorlar.Yani Metzelder onların haberi değil...
Matteo Ferrari ve Genoa ile her konuda anlaşıldı.Bu transferin önündeki tek engel Zapo.O resmen ayrıldığı an Matteo Ferrai Beşiktaş'ta...
anilton
30.Haziran.2009, 04:00
Haydaaaa,Ferrari'yi beklerken Metzelder ismi önplana çıktı şimdide.Anaşmak üzereymişiz Metzelder'le...
brotha
30.Haziran.2009, 04:06
evet metzelderle anlasmak uzereymisiz , ben karar veremiyorum ferrarimi metzeldermi, cunku metzelder biraz agir gibi duruyor, ferrari daha saglam ve istikrarli gibi gorunuyor bana. hayirlisi olur insallah
Alicanfmfan
30.Haziran.2009, 04:07
Bir Ernst iyi cıktı diye Demirören komple takımı Alman yapacak galiba şaka biyane Metzelder agırdır filandır ama ligimizde cok iş yapar.
Ayrıca Ferrari gelmiyorsa Aida gelsin farketmez yani :n:
Mercenary
30.Haziran.2009, 05:00
sivokla zapoyu yolla ferrariyle metzelderi al iste :P
Aşk-ı Şehir
30.Haziran.2009, 05:40
Ekonomik anlamda hangisi daha uygunsa onu alsın bence Beşiktaş.:) Ferrari olsun Metzelder olsun bu takıma çok katkı yapacak oyuncular...
Vieri
30.Haziran.2009, 06:52
Metzelder olursa cidden Beşiktaş turnayı gözünden vurur, Gökhan Zan'ın boşluğunu rahatlıkla dolduracaktır
nerazzuri
30.Haziran.2009, 12:01
Dikkatimi çeken nokta bu. Metzelder gibi defansı 4 m € bulmuşsun daha ne fiyat indirme çabası anlamadım :)
LaigLeNoiR
30.Haziran.2009, 13:45
Yahu kim olursa olsun Pazarlık Yapmak sünnettir :) Belki 3 mn euroya alabileceğin oyuncuya niye 4 veresin.Para onların cebinden çıkıyor bizim değil :D
anilton
30.Haziran.2009, 14:42
Ferrari ve Metzelder,ikiside cuk oturur savunmaya.Tecrübeleri ile özellikle Ş.Liginde çok faydalı olurlar...
Yani görüşülen isimler doğru isimler.Hangisi gelirse gelsin sevinirim kendi adıma.Ben Ferrari'nin geleceğini düşünüyorum...
farfarforfor
30.Haziran.2009, 15:33
bu metzelderi nihatın tavsiyesiyle alıyoruz ayrıca adam alman milli takımında oynuyor buna nazaran adam dünyanın en iyi ve en üst seviyede futbol oynayan bir takımda yer alıyor eğer biz şampiyonlar liginde büyük hedef koymuşsak metzelder harika bir transfer olur diyorum arkadaşlar bu poulsen için gerçekten 18 mliyon avromu önermişiz biz bu paranın kaynağını nereden buluyoruz acaba
anilton
30.Haziran.2009, 15:37
Poulsen için 18 milyon €'mu?
F.Bahçe bu fiyatın yarısından daha az bir fiyata anlaştı Juve ile kendisi gelmek istemedi biz niye 11 milyon € fazla veriyoruz.Böyle bir haber olabilir mi yahu?:D
Knightmare
30.Haziran.2009, 20:26
balonun alası o Poulsen haberi :D uçan b alon :p
Cengo
30.Haziran.2009, 22:40
Metzelder tek kelime ile harika olur :)
Universal
30.Haziran.2009, 22:47
Beşiktaş'ın Metzelder'i alma ihtimali varsa, hiç parayı düşünmeden anlaşmaya bakacaklar. Ne kadar isteniyrosa vermeleri gerekir. Mükemmel bir transfer olur.
eXcitinG
01.Temmuz.2009, 02:03
MetzeLder de geLse oLur, Ferrari de geLse süper oLur. GeLecek yıL savunma hattımız çok sağLam oLacak. Forvet hattımız da süper zaten.
LaigLeNoiR
01.Temmuz.2009, 02:06
Orta saha herkesin tahmininden daha süper bence.
Ernst-Fink-Tello
Fink takımın zaten dinamosu :D
Ernst özellikle çok istemiş Fink'i.Umarım Ernst gibi etkili olur.
Mercenary
01.Temmuz.2009, 02:09
takım zaten devamlı kosan topa basan ve yorulmayan bı takım oldu sampıyonlar lıgınde cok canlar yakacagız bence kondısyon olarak zaten sıkıntı olacagını dusunmuyorum mustafa hocaya guven sonsuz. walla gonul rahatlıgıyla macları ızlıcez onumuzdekı sezon. Hadı hayırlısı bakalım
nekop
01.Temmuz.2009, 02:20
Orta saha herkesin tahmininden daha süper bence.
Ernst-Fink-Tello
Fink takımın zaten dinamosu :D
Ernst özellikle çok istemiş Fink'i.Umarım Ernst gibi etkili olur.
ehehe :D Tello at Fink'e Bobo at Fink'e Ernst Nihat boş at Fink'e.. :D
anilton
01.Temmuz.2009, 02:38
--------------------Rüştü------------------
Toraman------Ferrari-----Sivok-------İsmail
---------------------Fink------------------
----------------Ernst----Tello--------------
Nihat-------------------------------Holosko
--------------------Bobo------------------
Bu 7 yabancılı Şl kadrom.Orta sahada Ernst daha defansif,Tello daha ofansif bir görünümm içinde olacak.Nihat ile Holosko sürekli yer değiştirerek oynarlar...
Türkiye liginde çeşitli alternatifler değerlendirilebilir kontenjandan kurtulmak adına.Bobo yerine Nobre oynayabilir.Fink yerine U.İnceman oynayabilir.Ve ya alınabilecek bir yerli(M.Ceylan).Sivok kesilip Toraman stopere sağ beke Ekrem,Erhan,Rıdvan alternatifleri düşünülebilir...
eXcitinG
01.Temmuz.2009, 03:17
Dün Karşıyaka da idim..
Benim eşimin yeğeni Rıdvan ın sağ tarafta da oynayabiLdiğini ve sağ tarafta daha iyi oLduğunu söyLedi.
Rıdvan hangi mevki de oynuyor.
anilton
01.Temmuz.2009, 03:19
Sağ bek Hayrettin abi,ancak tekniği ve sürati çok iyi.Biraz daha güçlendiği taktirde sağ açıkta da değerlendirilebilir...
Ümit Milli takımda Fransa maçında sağ bek başladı,sağ açığa geçti,karşılaşmayı sol açıkta bitirdi...
eXcitinG
01.Temmuz.2009, 03:26
BiLmiyorum o koyu Beşiktaş ve Karşıyaka taraftarı oLduğu için biraz atmış oLabiLir ama eğer ciddi üstüne gidiLirse Gökhan GönüLden daha iyi oLur dedi, ondan daha fazLa potansiyeLi var dedi :D
Cengo
01.Temmuz.2009, 03:36
Toraman------Ferrari-----Sivok-------İsmail
---------------------Fink------------------
----------------Ernst----Tello--------------
Nihat-------------------------------Holosko
--------------------Bobo------------------
Bu 7 yabancılı Şl kadrom.Orta sahada Ernst daha defansif,Tello daha ofansif bir görünümm içinde olacak.Nihat ile Holosko sürekli yer değiştirerek oynarlar...
Türkiye liginde çeşitli alternatifler değerlendirilebilir kontenjandan kurtulmak adına.Bobo yerine Nobre oynayabilir.Fink yerine U.İnceman oynayabilir.Ve ya alınabilecek bir yerli(M.Ceylan).Sivok kesilip Toraman stopere sağ beke Ekrem,Erhan,Rıdvan alternatifleri düşünülebilir...
Sağ bek Toraman?
Sol açık Holosko?
Ne Holosko ters ayakla rahat oynayabilir, ne de Nihat içeri kaçınca Toraman bindirebilir.Bence yanlış bir dizilim oldu.
anilton
01.Temmuz.2009, 03:37
Teknik,hız ve hızlanma anlamında çok iyi.Kendine güvenide oldukça fazla.Bir sağ bek için hemde 91'li olduğu halde topla bu kadar rahat olması onun için artı.Yalnız,savunma anlamında öğrenmesi gereken şeyler var.Sürati sayesinde kademesi fena sayılmaz.Hamle zamanlamasını ayarlaması lazım,birden dalıyor.Ya çalım yiyor ya da sert faul yapıyor.Pozisyon bilgisi yani nerede duracağını bilmesi konusunda sıkıntıları var gibi...
Ama şundan eminim.Daha öncede söyledim,yıllarca sağ açık,sol açık hatta forvet oynamış bir Ekrem'den bek yaratan M.Denizli,Rıdvan'daki defansif zaafları giderip Beşiktaş ve Türk futboluna çok önemli bir bek kazandıracaktır...
eGowiCh
01.Temmuz.2009, 03:41
Bence en ideal onbir:
Rıdvan------Ferrari-----Toraman-------İsmail
--------------------Sivok------------------
----------------Ernst----Fink--------------
Holosko-------------------------------Tello
-------------Nihat-----Nobre---------------
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kadroyu 12 kişi kurmuşum :D:D:D Doğrusu :
----------------Ernst----Sivok--------------
vandal59
01.Temmuz.2009, 03:43
[quote=eGowiCh;1477979]Bence en ideal onbir:
--------------------Sivok------------------
----------------Ernst----Fink--------------
.
.
.
0 puanla bank asya yolunu tutarız :D
anilton
01.Temmuz.2009, 03:46
Sağ bek Toraman?
Sol açık Holosko?
Ne Holosko ters ayakla rahat oynayabilir, ne de Nihat içeri kaçınca Toraman bindirebilir.Bence yanlış bir dizilim oldu.
Holosko bu sene sık sık o bölgede görev aldı.S.Özkan ve Yusuf ile sürekli değişmeli olarak oynadı maç içinde.Hatta kupa maçında F.Bahçe'ye attığı şık golüde o bölgede oynarken attı.Bu senede Nihat ile değişmeli oynar.Sol tarafta Tello'nun vereceği katkıyla sıkıntı yaşamaz o bölgede.Holosko zaten sıfıra inip orta açan bir oyuncu değil.Ortadan dalıp ceza sahasına giren bir oyuncu.Nihat'ın zaten geri dönüşü olmayacağı için Toraman o bölgede oynamalı.Toraman bu sene en iyi maçlarını sağ bek oynadığı karşılaşmalarda çıkardı.İBB maçında Tello'nun golüne yaptığı asist,G.Antep maçında 3 kişiyi geçip Nobre'ye attırdığı gol ve son Denizli maçındaki şampiyonluk golü.Ekrem sık sık bindiriyor ancak savunmada teknik ve ya çabuk adamlar karşısında zor anlar yaşıyor(Volkan Şen,Arda,Engin haşat etmişlerdi Ekrem'i).M.Denizli'de stopere yabancı,kaliteli ve direk oynayacak bir isim istiyor.Buda Toraman'ı sağ bek düşündüğü anlamına gelir...
Cengo
01.Temmuz.2009, 03:50
Rıdvan------Xxxxxxx-----Xxxxxxx-------İsmail
--------------------Fink-------------------
---------------Ernst-----Xxxxx-------------
---------Nihat-----------------Tello--------
-------------------Nobre-------------------
Ne Sivok ne de Toraman'ı yazdım, elim gitmedi stopere yazmayı onları.Daha üst seviye stoper yazmak istedim.
I3esiktas
01.Temmuz.2009, 03:51
Çok Saglam Kadro Kurduk Bu sene Çok alternatifimiz var Lig içinde Her hangi bir sorun çıkacagını düşünmüyorum. Ve Bu sene Mustafa Denizli'nin Artık Hakan Arıkan'a Görev vermesini bekliyorum Bana göre Milli Takımdada onun Kaleye geçmesi lazım. Bir kaç zorlu maça çıktıkdan Sonra Daha Tecrübe kazanır ve Kalede Sıkıntı çekicegimizi düşünmüyorum.
Herkez 11 Çıkarmış birde Biz çıkaralım :D ;
------------------ Hakan --------------------
Ekrem Ferrari Toraman İsmail
------------Fink ---- Ernst ------------------
Holosko ---- Delgado --- Tello
------------------- Nihat ---------------
Veya ;
----------------- Hakan ----------------
Ekrem Toraman Ferrari İsmail
--------------Fink -- Ernst -------------
Holosko --------------------- TeLLo
-------------- Nihat -- Bobo --------
tarikko
01.Temmuz.2009, 03:52
Ne Sivok ne de Toraman'ı yazdım, elim gitmedi stopere yazmayı onları.Daha üst seviye stoper yazmak istedim.
Ferrari ya da Metzelder..Ya da ikisi de orada olacak büyük ihtimalle..
vandal59
01.Temmuz.2009, 03:53
Bu ülkede 3 tane stoper yazarsak Toraman bu üç kişi arasına girer :uzgun::uzgun:
I3esiktas
01.Temmuz.2009, 03:54
Sivok'u Bilemicem Ama Bana göre Toraman üst Seviyede Beşiktaş'ta ve Her hangi bir Avrupa Takımında Çok rahat forma giyebilecek bir oyuncu.
anilton
01.Temmuz.2009, 03:56
Toraman üst düzey bir stoper değildir,doğru.Ancak Sivok kesinlikle Türkiye için üst düzey bir stoperdir...
Enterokinaz
01.Temmuz.2009, 03:59
Sivok'u Bilemicem Ama Bana göre Toraman üst Seviyede Beşiktaş'ta ve Her hangi bir Avrupa Takımında Çok rahat forma giyebilecek bir oyuncu.
ibrahim toraman mı ? yok artık. türkiye ligi standartları için yüksek, ancak avrupa için sıradan bir futbolcu. beşiktaş için yeterli bir futbolcu.
sivok daha kaliteli.
Cengo
01.Temmuz.2009, 03:59
Toraman üst düzey bir stoper değildir,doğru.Ancak Sivok kesinlikle Türkiye için üst düzey bir stoperdir...
Türkiye için yazmamıştım zaten, ikisi de lig şartları hayli hayli iyiler.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gerçi öyle olunca daha deneyimli bekler de lazım, neyse işin ucu kaçıyor, ben yazmadım farzedin :)
anilton
01.Temmuz.2009, 04:02
Türkiye için yazmamıştım zaten, ikisi de lig şartları hayli hayli iyiler.
Ben Türkiye için derken Türkiye'ye gelebilecek stoperler arasında üst düzeydir dedim.Sivok Avrupa standartlarında hiçte fena sayılmayan bir stoperdir.Udinese'de talihsiz sakatlık yaşamasaydı şu anda Milan'da izleyecektik onu...
eGowiCh
01.Temmuz.2009, 04:11
Ben Türkiye için derken Türkiye'ye gelebilecek stoperler arasında üst düzeydir dedim.Sivok Avrupa standartlarında hiçte fena sayılmayan bir stoperdir.Udinese'de talihsiz sakatlık yaşamasaydı şu anda Milan'da izleyecektik onu...
Abartma istersen ne Milan'ı, milli takımda 1 dakika süre bile alamamıştı en son.
anilton
01.Temmuz.2009, 04:13
Milan'a transfer olacaktı,sakatlığı dolayısıyla transferinden vazgeçtiler...
vandal59
01.Temmuz.2009, 04:13
Abartma istersen ne Milan'ı, milli takımda 1 dakika süre bile alamamıştı en son.
Abartma felan yok.
Futbolu takip etmiyorsun demekki.
Milan'ın kapısından döndü skat olduğu için.
eGowiCh
01.Temmuz.2009, 04:14
Milan'a transfer olacaktı,sakatlığı dolayısıyla transferinden vazgeçtiler...
Öyle haberler hep olur ama genelde yalandır. O transfer haberi de yalandır.
I3esiktas
01.Temmuz.2009, 04:14
2003 Yılında Milan'a Transfer olcaktı ama sakatlıgı yüzünden iptal oldu Transferi.
farfarforfor
01.Temmuz.2009, 04:17
sivok'u bire birde kolay kolay geçemiyorlar oyunu iyi takip ediyor zamnında pozisyonunu alıyor hissleri de gayet iyi toramanda kalitesi iyi bir oyuncu yanii arkadaşlar bu ligde kaç tane toraman varki bi servet var zan var toraman var zaten bu adamlar milli defans bence toraman zorlanmadan her takımda oynar bence kendisini çok çok geliştirdi
Enterokinaz
01.Temmuz.2009, 04:18
arada 6 yıl var arkadaşlar, şimdi eski halinden çok uzak. biz şu an için tartışıyoruz. ;)
anilton
01.Temmuz.2009, 04:30
Sezonu açalı 2 gün oldu ve toplam 4 idman yapıldı.Delgado açılış idmanına katıldı ve sonraki 3 idmana ağrıları dolayısıyla katılmadı.Yarın İspanya'ya doktoruna gideceği ve ameliyat olacağı söyleniyor.Dolayısıyla 4 ay sahalardan uzak kalacakmış.Kendisiylede konuşulup sözleşmesi dondurulabilirmiş..
anilton
01.Temmuz.2009, 04:50
Ferrari de Kartal oldu!
Beşiktaş'ın bir süredir ilgilendiği ve transfer etmek istediği Genoa takımının Cezayir asıllı İtalyan futbolcu Matteo Ferrari ile 3 yıllık anlaşma sağladığı öğrenildi.
1-7-2009 0:42
SİYAH-BEYAZLI KULÜP CEZAYİR ASILLI İTALYAN FUTBOLCU İLE 3 YILLIK ANLAŞMA SAĞLADI
Son bir haftadır bu futbolcu ile ilgili temaslarını arttıran Siyah-Beyazlı kulübün, Ferrari ve kulübü Genoa ile anlaşma vardığı öğrenildi. Genoa ile 30 Haziran 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunan 30 yaşında ve 1.83 boyundaki İtalyan futbolcunun bonservisine ve kendisine ne kadar ücret verileceğinin önümüzdeki günlerde açıklanacağı öğrenildi.
ÖVÜNÇ ÖZDEM - İSTANBUL / DHA
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
SON DAKİKA... Beşiktaş İtalyan Genoa takımının defans oyuncusu Matteo Ferrari ile 3 yıllık anlaşma sağladı.
Ntvspor
Addolorato
01.Temmuz.2009, 04:55
Ferrari bence çok iyi bir transfer bu sezon Beşiktaş çok iyi transferler yapıyor.
Enterokinaz
ferrari iyi transfer, tebrikler.
eGowiCh
Beşiktaş gece yarısı operasyonlarını çok seviyor. Nihat'tan sonra şimdi de Ferrari :) Hayırlı olsun. Yarın yine gazeteler tepe taklak olur bu gece açıklaması sebebiyle :)
IceX
01.Temmuz.2009, 05:02
Heralde defans çizgisi şu şekilde olur artık...
İ.Toraman ---- Sivok ---- Ferrari --- İ.Köybaşı
Aşk-ı Şehir
01.Temmuz.2009, 05:06
Beşiktaş gerçekten çok akıllıca adımlar atıyor bu transfer döneminde. Tebrikler Demirören'e. (Bunu söyleyeceğim aklımın ucundan geçmezdi:D)
anilton
01.Temmuz.2009, 05:08
Beşiktaş gerçekten çok akıllıca adımlar atıyor bu transfer döneminde. Tebrikler Demirören'e. (Bunu söyleyeceğim aklımın ucundan geçmezdi:D)
Adaşını tebrik et sen Mustafa...:D
deniz.91
01.Temmuz.2009, 05:09
Heralde defans çizgisi şu şekilde olur artık...
İ.Toraman ---- Sivok ---- Ferrari --- İ.Köybaşı
güzle bir 4lü kuruldu ferrari başarılı bir oyuncudur hayrlı olsun
IceX
01.Temmuz.2009, 05:09
Bu işte FM'nin parmağı var anlaşıldı, Demirören oğlundan gördü heralde :D
Aşk-ı Şehir
01.Temmuz.2009, 05:11
Adaşını tebrik et sen Mustafa...:D
Bir teknik adam bir yönetimi bu kadar düzeltebilir mi? Aklım almıyor. :) Mustafa Denizli adaşım olduğu için övünüyorum.:)
farfarforfor
01.Temmuz.2009, 05:13
hayırlı uğurlu olsun bu sene fena şekil yaptık :D bence açık ara götürürüz biz bu işi neden olmasın belki bir çifte kupa daha alırız inşallah transferlerimiz bizi hem ligde hemde avrupada yanıltmaz
Aşk-ı Şehir
01.Temmuz.2009, 05:15
Yarın gazetelerde "Kartal görünümlü Ferrari" başlığı çıkarsa şaşırmamak gerekir.:p :)
Revolution
01.Temmuz.2009, 07:23
Hayırlı olsun Beşiktaş'a Fenerbahçe ve Galatasaray üst düzey isimler almazlarsa bu sene de şampiyon Beşiktaş gibi..