View Full Version : Beşiktaş Transfer Haberleri
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
03.Ağustos.2009, 17:27
inşAllah Deco gelir,gelirse muhteşem olur :)
anilton
03.Ağustos.2009, 17:28
Delgado ile hala anlaşma sağyalabilmiş değiliz.M.Denizli'de dün transfer konusunda önümüz açık değil diyerek bunu vurguladı...
Gangstaa
03.Ağustos.2009, 17:31
Dün Fox spikeri maçı anLatırken bir dipnot oLarak ekLedi ve şaşırdım.''Bu arada DeLgado nun sözLeşmesi resmen donduruLdu dedi'' Bu demek oLuyor ki bir yıLdız geLicek. Hadi bakaLım.
O spikerin kafası güzeldi heralde.Maç boyuncada saçma şeyler söyleyip durdu.Hele Bülent Korkmazla girdikleri 10 numara diyoloğuna bittim.
eXcitinG
03.Ağustos.2009, 17:50
O spikere bende bitiyorum zaten. Sırf o adam yüzünden ALmanya Ligi izLeyemez oLmuştum bi ara.
LaigLeNoiR
03.Ağustos.2009, 19:42
Delgado'yu yeni sezon kadrosunda Federasyon'a bildirmezsek olup bitmiyor mu ? Ben bunu anlamadım.
Lisansını çıkartmazsın futbolcu da paşa paşa oturur.Sözleşmesinde ek bir madde mi var oynatılmaz ise parasını alır falan diye.Zaten işi daha da zorlaştırısa bu takımda forma falan giyemez.Bir de kaptanlık verilmiş kendisine yazık.
Gerçi şu ana kadar Delgado tv'ye çıkıp da bir açıklama yapmadı ama.
tarikko
03.Ağustos.2009, 22:05
İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea'da oynayan Portekizli yıldız Deco'nun Macar menajeri Jozsef Szalma, Chelsea yönetiminin, Deco'yu satmak gibi bir niyetlerinin olmadığını bildirdi.
Jozsef Szalma, AA muhabirine yaptığı açıklamada, basında Beşiktaş'ın transfer etmek istediği ileri sürülen Deco hakkında Chelsea yöneticisi Frank Arnesen ile görüştüğünü, Premier lig kulübünün, Portekizli futbolcuyu satmayı düşünmediklerini belirtti.
Szalma, Macaristan'da yaşayan Beşiktaşlı bir Türk iş adamının da kendisinden Deco'nun transferiyle ilgili bilgi istediğini, o kişiye de İngiliz kulübünün Deco'ya fiyat dahi biçmediğini, Portekizli futbolcuyu takımda görmek istediklerini belirttiklerini kaydetti.
Maraton
Gangstaa
03.Ağustos.2009, 22:34
Bence gelicek 10 numara Deco yada Dos santos olmuycak.
SAİT71
04.Ağustos.2009, 01:17
Siyah-beyaz bir aşk!
Yabancı futbolcu arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Deco'dan olumlu cevap alamayınca rotasını Geremi'ye çevirdi. Ada basınının ünlü gazetesi Daily Mail'de yer alan habere göre, Beşiktaş Geremi ile görüşmelere başladı ve Kamerunlu oyuncu da siyah-beyazlı takımın teklifine sıcak bakıyor.
Newcastle United'dan kopma noktasına gelen Kamerunlu yıldızı, geçen hafta içerisinde Almanya Bundesliga takımlarından Köln ile görüşmüş ancak kendisine yapılan 3.5 milyon avro'luk teklifi reddetmişti. Gazetenin iddiasına göre Beşiktaş, Geremi'ye Köln'ün teklif ettiği rakamdan çok daha fazlasını verecek.
1997-1999 yılları arasında Gençlerbirliği'nde forma giyen Geremi, buradan dünya futbolunun devi Real Madrid'e transfer olarak bir anda dikkatleri üzerine çekmişti.
Las Galacticos'ta 4 sezon boyunca forma giyen ve birbirinden önemli başarılara imza atan Kamerunlu yıldız, 2002 yılında Middlesbrough'a kiralandı. Middlesbrough'da geçen bir sezonun ardından Chelsea'ye satılan Geremi, 4 sezon Londra'da kaldıktan sonra 2007 yılında Newcastle United'a transfer olmuştu
03.08.2009
Kaynak : Sporx.com dış haberler
__________________________________________________ ___________________
Deco'da sürpriz gelişme!..
http://www.sporx.com/images/1/33/233_B_deco.jpg
İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea'da oynayan Portekizli yıldız Deco'nun Macar menajeri Jozsef Szalma, Chelsea yönetiminin, Deco'yu satmak gibi bir niyetlerinin olmadığını bildirdi.Jozsef Szalma, yaptığı açıklamada, basında Beşiktaş'ın transfer etmek istediği ileri sürülen Deco hakkında Chelsea yöneticisi Frank Arnesen ile görüştüğünü, Premier lig kulübünün, Portekizli futbolcuyu satmayı düşünmediklerini belirtti.
Szalma, Macaristan'da yaşayan Beşiktaşlı bir Türk iş adamının da kendisinden Deco'nun transferiyle ilgili bilgi istediğini, o kişiye de İngiliz kulübünün Deco'ya fiyat dahi biçmediğini, Portekizli futbolcuyu takımda görmek istediklerini belirttiklerini kaydetti.
03.08.2009
Kaynak : AA
LaigLeNoiR
04.Ağustos.2009, 01:21
Süper Kupayı Fenerbahçe`ye kaptıran Beşiktaş`ta gözler Carlo Ancelotti`nin kararına çevrildi.
Mustafa Denzli`nin ilk tercihi olan Deco, Acelotti`nin onay vermesi durumunda Beşiktaş`a kazandırılacak, Ancelotti`nin onay vermesi için Pirlo`nun Chealse`ye transfer olması gerekiyor. Delgado`nun sözleşmesi İngiltere`den gelecek cevaba göre 1 yıllık alacağı ödenerek dondurulacağı yönünde.
Bunun yanında Deco`dan gelecek olumusuz bir yanıt ihtimalini hesaplayan yönetimin Dos Santos konusunda bir sıkıntı yaşamayacağı belirtildi.
Beşiktaş`lı yöneticilerin İngiltere`den olumlu bir cevap gelmeden Delgado konusunda aceleci davranmama kararı aldığı öğrenildi.
HABER1903
LaigLeNoiR
04.Ağustos.2009, 02:21
Yemen Ekşioğlu az önce Samanyolu TV'de bir programda yarın Tabata'Nın imza atacağını ağzından kaçırdı.Nedir neyin nesidir acaba ?
Knightmare
04.Ağustos.2009, 03:00
''Delgado 2'' olur çıkar gelirse benden söylemesi. 3 paralık adamlara 5 paralık değer veriyoruz peeh...
Addolorato
04.Ağustos.2009, 03:18
Tabata geliyor demek Japon asıllı Brezilyalı Delgado'dan daha aşagı seviye bir futbolcu oldugunu düşünüyorum tipik gereksiz Yıldırım Demirören transferi olur.
tarikko
04.Ağustos.2009, 03:24
Delgado'dan iyi futbolcu ama Bjk'nin aradığı adam değil.Ligde oynar ama ŞL'de çok bir şey yapamaz bence.
SAİT71
04.Ağustos.2009, 03:29
Ya zaten yetenekli Türk gençleri alıyorlar birde şu Anadolu kulüplerinin başarılı yabancılarını almasalar. Koskoca kulüp gidip Tabata yı alacak. Yani Tabata kötü olduğu için değil ama Beşiktaş'ın başka oyuncu bulamayıp mecburen onu alması beni sinir ediyor. Bir tonda para verir al sana bomba transfer. Bence dünya yıldızı şart BJK'ye. Getiremiyorsan başka başkanlara bırakma vakti gelmiş demektir.
Corpus
04.Ağustos.2009, 03:32
Beşiktaş tabata gibi bir adamı getirmemeli bence.Daha kaliteli bir isim gelmeli sonuçta son şampiyon. Yavaş yavaş gençlere yönelmeye başlamışken dos santos u alsın veya buna benzer gençlerle yolunca devam etsin :) Deco gibi 31 yaşında adama vermesin parayı...(Deco kötü adam demiyorum yanlış anlamayın )
SAİT71
04.Ağustos.2009, 03:41
Haklısın ama bu Deco transferini şimdilik bunun dışında tutalım. Bence genç oyuncu şuandaki hedefler için uygun olmayabilir. Deco bu yükü kaldırabilecek vede oyun anlamında Beşiktaş'ın aradığı kan olabilecek birisi. Ama genel anlamda kanayan yaramız zaten gençlere fırsat verilmemesi :)
LaigLeNoiR
04.Ağustos.2009, 03:58
Delgado'yu yeni sezon kadrosunda Federasyon'a bildirmezsek olup bitmiyor mu ? Ben bunu anlamadım.
Lisansını çıkartmazsın futbolcu da paşa paşa oturur.Sözleşmesinde ek bir madde mi var oynatılmaz ise parasını alır falan diye.Zaten işi daha da zorlaştırısa bu takımda forma falan giyemez.Bir de kaptanlık verilmiş kendisine yazık.
Gerçi şu ana kadar Delgado tv'ye çıkıp da bir açıklama yapmadı ama.
Hehe :D ben kahinmiyim neyim
Kaptana lisans şoku!
Ağustos'ta İstanbul Büyük Şehir Belediyespor - Beşiktaş maçı ile başlayacak olan 2009-2010 sezonu öncesi Beşiktaş kulübü, sakatlığı sebebiyle bir süredir İspanya'da tedavi gören takım kaptanı Matias Delgado'nun ismini Türkiye Futbol Federasyonuna bildirmedi.
Sakatlığı sebebi ile sözleşmesinin askıya alınması da gündemde olan Arjantinli futbolcunun ismi futbol federasyonu resmi sitesinde bulunan bilgi bankası bölümünde yer almazken, Siyah Beyazlı kulübün resmi internet sitesindeki futbolcu listesine yazıldı. Beşiktaş'ın yeni sezon öncesi kendi sitesinde 24 futbolcusu olduğu gözükürken, federasyon sitesinde bu sayı 23 oldu.
Yaşanan bu durum ilk bakışta kafa karışıklığına sebep olsa da, Beşiktaş kulübünün Delgado için henüz lisans başvurusu yapmadığı ve futbol federasyonu sitesinde de bu sebepten ötürü Arjantinli oyuncunun adının yer almadığı öğrenildi. Delgado'nun sakatlığı yüzünden yaklaşık üç ay daha sahalardan uzak kalacak olması sebebiyle lisansının çıkartılması için acele edilmediği öğrenilirken, Siyah Beyazlı kulübün Arjantinli oyuncu ile sözleşmesinin askıya alınması konusunda anlaşmaya varamazsa lisansını çıkartacağı belirtildi.
03.08.2009
Kaynak : DHA
SAİT71
04.Ağustos.2009, 04:04
Ama eğerki askıya almak için ikna edemezse çıkartacaklarmış..
LaigLeNoiR
04.Ağustos.2009, 04:06
Niye ya çıkartmak zorundamıyız ?
SAİT71
04.Ağustos.2009, 04:09
Adam parasını nasıl olsa alacak. Garanti para. Sezon sonuna kadar sahalara dönecek. Çıkartmazsa hem Delgado olmaz hem boşuna parayı bayılır
brotha
04.Ağustos.2009, 10:50
Yemen Ekşioğlu az önce Samanyolu TV'de bir programda yarın Tabata'Nın imza atacağını ağzından kaçırdı.Nedir neyin nesidir acaba ?
O Adam kafasi guzel cikiyor tv ye. Subattada mehmet topuz ile ilgili konusulurken besiktas aldi onu zaten ya, sezon sonu besiktasta imzaladi zaten gibisinden bisey zirvalamisti. Hatta videosuda var ben de videodan izledim
anilton
04.Ağustos.2009, 14:44
TFF'ye isimler gönderileli 10 gün oldu ve 10 gündür yok Delgado'nun ismi yeni mi haber yapmışlar?
Bunda şaşılacak birşey yok.Transferin son gününe kadar bildirmeyecekler TFF'ye.Anlaşılamadığı taktirde zaten bildirilecek...
Yemen Ekşioğlu 2 sene önce devre arasında M.Topuz sene sonu Beşiktaş'ta imzalar atıldı diyordu.Ona alt yapı dışında kaale almamak gerekiyor...:)
eXcitinG
04.Ağustos.2009, 14:50
Benim biLdiğim sözLeşmeLi bir oyuncunuzu kafanıza göre sözLeşmesini fesh ya da dondurma yoLuna gidemeyeceğinizdir. Bu işLer karşıLıkLı imzaLar atıLarak gerçekLeşir ancak. Sadece tek bir kişinin imzası geçersiz oLur. Bu yoLu izLeyen kişi ya da takım büyük cezaLara maruz kaLır.
Beşiktaş ın yaptığı sadece bir koLLama. Eğer DeLgado iLe anLaşırsak sonra TFF biLdir, biLmem ne gibi zaman kayıpLarı oLmadan direk aLınacak oyuncuyu kadroya katabiLme açısından şimdiLik biLdirmediLer. Ama sona ermeden eğer anLaşıLamazsa mutLaka biLdiriLecektir. Yoksa Beşiktaş ın başı ciddi şekiLde yanabiLir.
Addolorato
04.Ağustos.2009, 14:52
Delgado'nun hakları hala Ülker'de mi ? Sanırım Ülker sponsorlugunda 5 M € karşılıgında almıştı Beşiktaş ve Ülker istemedikçe satamıyordu belli bir süre.
anilton
04.Ağustos.2009, 14:55
Aldık Ülker'den...
Knightmare
04.Ağustos.2009, 16:15
iyi halt ettik :D yakmışız kendi başımızı
anilton
04.Ağustos.2009, 17:14
Bu arada Onur bugün takıma katılıyor...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Ağustos.2009, 18:36
Bu arada Onur bugün takıma katılıyor...
Onur ? Hangi Onur ? Yeni transfermi genç ?
anilton
04.Ağustos.2009, 18:39
Evet Onur Bayramoğlu...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Ağustos.2009, 18:41
Evet Onur Bayramoğlu...
Evet az önce gördüm alındığı haberini internetspor'da...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Ağustos.2009, 20:56
Transfer Delgado'ya takıldı
Beşiktaş'ın yapmak istediği son transfer yabancı kontenjanına takıldı. Yönetimin uzun sürecek sakatlığı nedeniyle sözleşmesini dondurmak istediği Delgado ile anlaşma sağlayamadığı, bu nedenle de transfer çalışmalarını durdurduğu belirtildi.
Delgado'nun yıllık aldığı 2 milyon 100 bin Euro'yu peşin istediği, babası için de 500 bin Euro menajerlik ücreti talep ettiği ileri sürüldü. Yönetimin bu parayı vermeyi kabul ettiği, ancak taksitlere bölünmesini istediği, Delgado'nun ise bunu da kabul etmediği ifade edildi.
Yuh direk 2.6 MN € istiyor...Gerçekten yazık,kaptan olan adama bak :mad:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kaynak: LigTv
anilton
04.Ağustos.2009, 20:58
Onur Bayramoğlu Beşiktaş’ta
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., IMKB'ye gönderdiği yazıda Bozüyük Spor Kulübü'nden Onur Bayramoğlu ve kulübü ile anlaşmaya varıldığını duyurdu.
Şirketten yapılan açıklama şöyle:
"Bozüyük Spor Kulübü futbolcularından Onur Bayramoğlu’nun transferi konusunda kendisi ve kulübü ile anlaşmaya varılarak futbolcu ile 5 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Futbolcunun kulübüne sözleşme fesih bedeli olarak 300.000.TL; futbolcuya ise, 2009-2010 sezonu için 250.000.TL garanti para ve 10.000.TL maçbaşı, 2010-2011 sezonu için 300.000.TL garanti para ve 15.000.TL maçbaşı, 2011-2012 sezonu için 350.000.TL garanti para ve 20.000.TL maçbaşı, 2012-2013 sezonu için 400.000.TL garanti para ve 25.000.TL maçbaşı, 2013-2014 sezonu için 450.000.TL garanti para ve 25.000.TL maçbaşı ücreti ödenecektir."
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Ağustos.2009, 21:00
Çok Yetenekli bir oyuncu olduğu söyleniyor...inşAllah öyledir,kendini gösterebilir ilerleyen yıllarda :)
Addolorato
04.Ağustos.2009, 21:03
Onur sanırım 19 yaşında yani çokta genç degil Arsenal'de oynayan adamlara bakarsak yaşlı bile sayılır :p. İsmini ilk kez duydum Beşiktaş aldıgına göre yeteneklidir.
LaigLeNoiR
04.Ağustos.2009, 21:31
Bekliyorum Delgado'nun o sahaya çıktığı zaman olacak olayları.Yazık gerçekten kaptan'a bak.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Ağustos.2009, 21:33
Bekliyorum Delgado'nun o sahaya çıktığı zaman olacak olayları.Yazık gerçekten kaptan'a bak.
Delgado o sahaya çıkamaz artık bence...Sözleşmesi dondurulamasa bile Mustafa hoca onu silmiştir defterden
Knightmare
04.Ağustos.2009, 21:46
ööfff beee ne sıkıntı çektik şu son transfer konusunda...Delgado'ya nasıl ulaşabiliriz? Türkçe öğrenmiştir herhalde bu kadar yılda bikaç kelimede olsa. Geniş sözcük dağarcığımdan en etkili en orjinal en sağlam küfürleri onun için kullanıcam :D
Fietra 10
04.Ağustos.2009, 22:38
Siyah-beyazlı kulüp, genç oyuncu Onur Bayramoğlu ile 5 yıllık sözleşme imzalarken, bu oyuncunun transferini de İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) bildirdi.
Kulübün, İMKB'ye gönderdiği yazıda, ''Bozüyükspor Kulübü futbolcularından Onur Bayramoğlu'nun transferi konusunda kendisi ve kulübü ile anlaşmaya varılarak, futbolcu ile 5 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Futbolcunun kulübüne sözleşme fesih bedeli olarak 300 bin TL, futbolcuya ise 2009-2010 sezonu için 250 bin TL garanti para ve 10 bin TL maç başı; 2010-2011 sezonu için 300 bin TL garanti para ve 15 bin TL maç başı; 2011-2012 sezonu için 350 bin TL garanti para ve 20 bin TL maç başı; 2012-2013 sezonu için 400 bin TL garanti para ve 25 bin TL maç başı; 2013-2014 sezonu için 450 bin TL garanti para ve 25 bin TL maç başı ücreti ödenecektir'' denildi.
Çok iyi para alıyor eleman..Bozüyükspor içinde karlı olmuş..Beşiktaş direk A takımda degerlendirecek bu çocugu..Öyle görünüyor..
LaigLeNoiR
04.Ağustos.2009, 22:50
A2 Liginde oynar :)
anilton
04.Ağustos.2009, 22:52
Onur A takımda oynayacak...
anilton
05.Ağustos.2009, 00:41
Deco için çok büyük çaba sarfediliyor.Ancelotti bırakırsa gelecek Deco.Deco geldiği andan itibarende direk Delgado'nun istediği para verilecek...
Dos Santos stepne.Anlaşılmış durumda ama Delgado ile anlaşılamazsa gelmeyecek.Yani olsa da olur olmasada olur gözüyle bakılıyor...
Ama dediğim gibi Ancelotti'den izin çıkarsa ve Deco gelirse Delgado'ya direk istediği para verilecek...
Ancelotti bırak şu adamı 50 tane adam var orada oynayacak...:)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
05.Ağustos.2009, 00:45
Vallahi yahu orda oynayacak Lampard,Ballack,Essien,Mikel...
( MC'yi kastediyorum Essien ve Mikel için )
brotha
05.Ağustos.2009, 01:13
adam 19 yasinda 2. ligden geliyor aldigi paraya bak,bunda bile sacmislar :D tabi digerlerinin yaninda ufak kaliyor ama yonetimin para harcama planini burdan bile anlayabiliriz.
GeNç KaRTaL
05.Ağustos.2009, 01:45
Onur hayırlı olsun öncelikle.Aldığı para benimde dikkatimi çekti.Umarım hakkını verir..Hakkındada bir fikrim yok hiç seyretmediğim için.Sanırım ofansif orta saha oynuyormuş.Ntvspor'da Beşiktaş 10 numaraya gelecek için yatırım yaptı denildi.
Asıl 10 numara konusunda ise umutlarım tükendi artık.Ne Chelsea Deco'yu bırakacak,ne de biz Delgado ile anlaşacağız bence.Umarım yanılan ben olurum..
Knightmare
05.Ağustos.2009, 03:07
Sapara gelsin olsun bitsin :p Delgado içinde madem gözden çıkardık, sözleşmesine dondurmaya o kadar para vereceğimize direkt sözleşmesini feshedelim baksın başının çaresine. ne de olsa denizde kum, bizim türk kulüplerinde ( özellikle 3 büyüklerde) para...sokağa atmaya pek bir meraklıyız ya...
KanaKe
05.Ağustos.2009, 03:46
zaten benim bildigim sözlesmesi 2010 yilinda sona eriyor :) 1 senelik parasini verip yollayabilirler
LaigLeNoiR
05.Ağustos.2009, 16:42
Ben hala Deco'nun geleceğini düşünüyorum :)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
05.Ağustos.2009, 17:22
Haber1903- Merhaba Güntekin Onay. Geçtiğimiz sezon başına dönelim çifte kupalı bir sezonu geçiren Beşiktaş"ın bu başarısını galiba bir tek sen öngörmüştün. Unutmuyoruz! Hürriyet Gazetesi lig başında tüm spor otoritelerine lig tahminlerini sorduğunda, bir tek senin "Beşiktaş şampiyon olur!" tahmininde bulunduğunu okuduk.
G.O- Bunu söylerken Beşiktaş"ın kadrosunun rakiplerine oranla daha dengeli ve kaliteli olduğunu düşünmüştüm. Rakiplerinde sezona sancılı girmelerinin etkisi vardı. Şunu da belirtmeliyim ki Beşiktaş dinamizmi olan, fizik gücü yüksek ve belli ölçüde kadro kalitesi olan bir ekipti. Ama tek eksiği kazanmayı bilme konusunda bazı oyuncuların zihinsel anlamda hazır olmaması ve özgüven duygusunun eksikliğiydi. Mustafa Denizli takımın bu büyük eksisini artıya cevirince başarı geldi.
Haber1903- Peki Sayın Onay, performansını en çok beğendiğin oyuncular kimler oldu?
GO- Bence günümüz futbolunda bireylerin üzerinde durmak yanlış. Önemli olan takım olabilmek. Tabii ki bazı oyuncular her zaman yetenekleriyle ön plana çıkar, yine de Tello, Ernst, İbrahim Toraman, Rüştü bu başarıda ciddi, istikrarlı bir çizgiyle ön plana çıktılar. Zaman zaman da Yusuf, Cisse, Holosko, Bobo, İbrahim Üzülmez maç kazandıran isimler oldular. Ama başarının fotoğrafına baktığınız zaman başta Mustafa Denizli olmak üzere bu bir ekip çalışmasının ürünüdür.
Haber1903- Transferleri nasıl değerlendiriyorsun?
Beşiktaş geçtiğimiz yılın çifte kupalı şampiyonu olmasına rağmen, bana göre eksiklerini iyi analiz etmiş. Gökhan Zan önde oynamak isteyen üst düzey bir oyuncu değildi bence. Bir türlü de istikrarlı olamadı. Onun yerine alınan Ferrari uyum sorunu yaşamazsa isabetli bir tercih. Bir stoperde aranan en önemli 3 özellik şudur ; 1 Aldırma 2 Döndürme 3 Vurdurma... Ferrari hamleli , atletik ve deneyimli bir oyuncu. Top tekniği mükemmel değil. Ama yine de Serie A "da 10 yıldır üst düzey takımlarda oynadı. A Milli, Ümit Milli, Olimpik Milli oldu. Bence doğru bir tercih. Savunmadan devam edelim. İsmail genç ama yetenekli ve geleceği olan bir oyuncu. Hücum yönü çok güçlü. Kısa vadede bu oyuncudan harikalar yaratmasını beklemek, İsmail"in omuzlarına büyük yük bindirecektir. Bu baskıyı kaldıramayabilir. Ama M.Denizli bu dengeyi kolayca sağlayıp hem İsmail"i hem de Karşıyaka"dan gelen Rıdvan"ı ekonomik şekilde kullanarak, 2 genç oyuncunun omuzlarındaki yükü hafifletecektir. Tüm spor kamuoyu şunu bilmeli ki bu genç değerleri kazanma konusunda cok aceleci olmamak lazım.
Gelelim Nihat Kahveci"ye; Bana göre Nihat Beşiktaş"ın bu seneki en önemli transferi. Bunu Nihat"ın futbolculuk kalitesini göz önünde bulundurarak söylemiyorum. Evet, Nihat çok iyi bir futbolcu ve çok iyi bir profesyonel. Ama Beşiktaş Nihat"ı transfer ederek, ihtiyacı olan saha içi liderini de buldu. Nihat tecrübesiyle, kişiliğiyle, liderlik özellikleriyle, özgüveniyle, Beşiktaşlılığıyla, saha içindeki ve dışındaki duruşuyla, Beşiktaş"ın yıllardan beridir süregelen lider oyuncu eksikligini rahatlıkla kapatabilecek özelliklere sahip. Delgado, Nobre veya bir başkası bu niteliklere sahip değildi. İspanyadaki deneyimlerini takım arkadaşlarıyla özellikle gençlerle paylaşacak. Nihat Beşiktaş"a çok şey katacaktır. Serbest vuruşlardaki becerisi, oyun zekası ve gol vuruşlarıyla yapacağı katkı da cabası. Bence her açıdan cok iyi bir transfer.
Haber1903- Fink için ne soyleyeceksiniz?
Şunu açıkça belirtelim ki Fink, Cisse"nin kalitesinde ve tecrübesinde bir oyuncu değil, ancak istikrarlı mücadeleci ve güçlü bir oyuncu. Mustafa Denizli bana göre oyuncu tercihlerinde hep doğru adım atan bir teknik adam. Mutlaka o da Fink"in düz bir oyuncu olduğunu biliyordur, ama ondan optimum verimi almasını da bilecektir. Fink ve Ernst orta sahanın ortası gibi Kritik bir bölgede fizik güçleri ve oyun bilgileriyle Beşiktaş"ı rakiplerine oranla avantajlı kılıyor. Belki 10 üzerinden 9"luk 8"lik süper maçlar oynamayacaklar, ancak 6"nın altına da hıç düşmeyecekler. Önemli olan da bu... Beşiktaş"la ilgili özellikle şunu belirtmek istiyorum; İngilizce"de Türkçemiz"de olmayan bir kelime var "underrated". Bu aslında değerli olan, ancak herhangi bir sebeple değeri bilinmeyen veya maksatlı olarak bu değeri görülmeyen şeyler için kullanılır. Holosko geldiği zaman "Yeni bir Youla olur mu?" denildi. Baktığımız zaman son 2 sezonda lig artı kupa; toplam 35 gol atmış, ciddi katkılarda bulunmuş, maçlar kazandırmış. Bobo 2 sezonda lig artı kupa; 35-40 gol atmış. Beşiktaş tarihinin en çok gol atan yabancı futbolcusu Tello son 2 sezonda lig artı kupa; 25 civarında asist yaptı. 15 tane birbirinden şık gol attı. Bu istikrarı, bu rakamları yakalayan fazla isim hemen hemen yok. Çok şeyler beklediğimiz Emre Belezoğlu gibi değerli bir oyuncunun da, ligi 1 gol 0 asistle kapattığını göz önünde bulundurursak, bu istatistiklerin aslında ne kadar önemli olduğunu görebiliriz. Uzun lafın kısası Beşiktaş"ın kaliteli, geniş ve dinamik bir kadrosu var. Bu lig için yeterli. Önemli olan takım olgusunu yakalayabilmek ve iç dinamik dengelerini bozmamak.. Haber1903- Sevgili Güntekin, herhalde medyada sürekli takip ettiğimiz tek isim sensin. Mesela 1997 yılında Şampiyonlar Ligi finalini kim oynadı, sol beki kimdi? Nasıl bunları aklında tutabiliyorsun, yetenek mi? Çok çalışmanın ürünü mü?
GO- Bu bir yaşam biçimi, bunu bir iş veya görev olarak görürseniz zaten başarılı olmanız mümkün olamaz, sevmeniz lazım. Ben sadece futbol değil hemen hemen bütün spor branşlarını bütün dünya medyasından hergün takip ederim. İngiliz,İtalyan ve İspanyol medyasını günlük takip ederim, günümüzde bilgiye ulaşmak eskisinden daha kolay. İnternet bu açıdan hayatımızı çok kolaylaştırdı. Eskiden yabancı gazete ve dergi almak için Taksim"e giderdik, şimdi cep telefonundan tek tıkla ulaşabiliyoruz, artık herşey çok daha kolay.
Haber 1903: Peki Güntekin Onay Haber1903"ü takip ediyor musun?
Sadece Haber 1903 değil buna benzer bir çok siteyi mümkün olduğunca takip etmeye çalışıyorum, buda futbolseverlerin nabzını tutmak için bir gereksinim.
Haber 1903: Şampiyonlar Ligi"ne gelecek olursak, bu sezon Beşiktaş"ın şansını nasıl görüyorsunuz?
GO- Bir kere şunu kabul edelim ki Şampiyonlar Ligi futbol dünyasındaki en zorlu ve en prestijli vitrin. Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonası da buna dahil. Çünkü tüm dünyanın Güney Amerikalısından Avrupalısına, Asyalısından Afrikalısına en iyi futbolcuları Şampiyonlar Ligi"nde boy gösteriyor. Ekonomik getiri açısından da kulüpler için büyük kazanç kapısı. Aynı zamanda da kulüp olarak isminizi duyurabilmek ve prestij elde edebilmek için en önemli yol. Bu bağlamda ülke içinde elde edilen domestik başarılar sadece bir araç. Şampiyonlar Ligi"nde Beşiktaş"ın şansına gelince, burada başarılı olabilmeniz için herşeyden önce atletik, dengeli ve yetenekli bir futbol takımına sahip olmanız şart. Kura ve fikstür şansınızda çok önemli. 4.torbadan ve özellikle de 2.torbadan hangi takımın geleceği çok önemli. Bu takımlarla ne zaman oynayacağınız da çok önemli. Ama yinede sanırım en önemli şey iyi bir futbol takımı olmaktan geçiyor. 2-3 yıldızla olacak bir iş değil. Tecrübe, taktik disiplin, strateji gibi faktörler de ön plana çıkıyor. Türkiye"deki genel inanış Beşiktaş"ın kadrosunun Şampiyonlar Ligi"nde başarılı olamayacağı yönünde. Bu düşünceyi yaratansa Beşiktaş"ın tarihine kara bir leke olarak geçen 8-0"lık Liverpool hezimetinin payı çok büyük. Ancak unutmamalı ki o akşam Anfield"da Ertuğrul Sağlam"ın sahaya sürdüğü orta sahada Mehmet Sedef, Serdar Özkan ve Delgado gibi fiziki açıdan son derece yetersiz ve özgüveni olmayan oyuncuların varlığı bu tabloyu yarattı. O akşam kalede oynayan Hakan Arıkan da o günkü koşullar içinde hem şanssızdı hem de deneyimsizdi. O acı tablo o günkü dinamikler içerisinde bile Beşiktaş"ın gerçeğini yansıtmıyordu. Mehmet Sedefli, Delgadolu ve Serdar Özkanlı orta saha yarın yine Anfield"a çıksa yine Liverpool"un fizik gücüyle ve temposu ile boy ölçüşmesi imkansız olan deneyimsiz o takım Türk futbolunun ve Beşiktaş"ın gerçek gücünü yansıtmıyordu. Şampiyonlar Ligi"nde maç kazanabilmek için o maçın oynanacağı günkü form durumu, konsantrasyon ve disiplini çok önemli. Birinci torbadan gelecek olan elit takımların o günkü puan ihtiyacı ve maç konsantrasyonu da değişiklik gösterebiliyor. Açıkcası bu da göz ardı edilmeyecek bir unsur. Geçmişte bunun örneklerini yaşadık. Gruptan çıkmayı garantilemiş, 6.maçta İstanbul"a yedekleri ile gelen bir dünya devinin maça bakışıyla henüz grubu garantileyememiş ve puan ihtiyacı olan bir devin maça yaklaşımı farklı. O yüzden kura ve fikstür çekilmeden önce bir öngörüde bulunmak yanlış olur.
Haber 1903- Sevgili Güntekin, Bizlere Şampiyonlar Ligi hakkında bir yorum yapabilmek için kura şansının çok önemli olduğundan bahsettiniz. Hatta takımlarla maçların ne zaman oynanacağının bile çok belirleyici bir faktör olduğunu anlattınız. Peki gurupta 3. olacak bir Beşiktaş sizce Avrupa igi şampiyonluğunu forse edebilir mi?
GO- Son dönemde Zenit ve Shaktar Donesk takımlarının UEFA kupasını kazanması doğal olarak Türk takımlarının da iştahını kabarttı. Dünya futbolunda ki son trendleri takip ettiğiniz zaman büyük takımlarla diğerleri arasındaki farkın gittikçe açıldığını görebilirsiniz. Şampiyonlar Ligi işte bu büyük takımların boy gösterdiği çok elit bir arena.
Bu arenada BARCELONA, MANUNITED, INTER, REAL MADRID gibi birinci sınıf takımlar, hemen altında 1.sınıf takımları zorlayan JUVENTUS, MILAN, ARSENAL gibi 2. sınıf takımlar bulunuyor. Arkasından PORTO, ATLETICO MADRID, VALENCIA,BAYERN MUNICH gibi birinci sınıf takımları artık zorlayamayan ikinci sınıf takımlar geliyor. Bunun arkasından ise 2. sınıf olmayı arzulayan 3. sınıf takımlar geliyor. PSV, SCHALKE, OLYMPIAKOS, PANATHIAKOS ve bizim 3 büyüklerimiz gibi takımlar işte bu kategoride yer alıyorlar. Futbolumuzun daha ileri gidebilmesi için işte öncelikle bu tespiti iyi yapmak lazım, ancak bu şekilde doğru hedefler koyup sonrasında adım adım ilerleyebiliriz.
Yeni formatıyla Avrupa Ligi doğal olarak maddi getirisi açısından elit takımların birinci derecede hedefi değil. Bu nedenle bu arenada Türk takımlarının şansının daha yüksek olması çok doğal.
HABER 1903- Bir haftadır HABER 1903 "e zaman ayırıp bu değerli görüşlerini bizlerle paylaştığın için çok teşekkür ederiz. Bu arada okuyucu yorumlarımızdan size iletmek istediğimiz mesajlarımız var. Öncelikle çok sayıda okuyucumuz sizin Türk futboluna yön veren bir yönetim pozisyonunda olmanızı çok arzuluyor. Sizin gerçek bir spor adamı olduğunuzu ve futbolu hep kulüpler üstü bir aşkla yaşadığınızı biliyoruz ama yinede sizi Beşiktaş"ın yönetiminde görmek isteyenlerin sayısıda çok fazla. Elçiye zeval olmazmış, bu mesajları size iletmek istedik.
GO- Bu güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim.
-HABER1903-
Aslında 1 hafta önce yapılmış ama buraya eklenmemiş.Çok doğru tespitler yapmış Güntekin Onay...
anilton
05.Ağustos.2009, 18:03
Sanırım G.Antep'in Batuhan'ın sakatlığından dolayı vazgeçme ihtimali varmış.Sanıldığı kadar çabuk dönemeyecekmiş...
Batuhan'da sözleşme imzalamadım henüz Beşiktaş'ta oynamak istiyorum diyormuş...
Bakalım ne olacak...
anilton
05.Ağustos.2009, 18:16
BATUHAN, G.ANTEP'TEN AYRILDI!..
05 Ağustos 2009 14:14
Beşiktaş’ın Gaziantepspor’a kiraladığı Batuhan Karadeniz, kırmızı siyahlı kulüple yollarını ayırdı!..
Lig TV’de yayınlanan Futbol Gündemi programına telefon bağlantısıyla katılan Batuhan, “Gaziantepspor ile anlaşamadık. G.Antep’ten ayrıldım. Hala Beşiktaş oyuncusuyum. Bazı kişisel sorunlardan dolayı G.Antepspor’a gitmedim” dedi.
Bundan sonra ne yapacağına dair sorulara genç futbolcu şu yanıtı verdi:
“Beşiktaş’ta kalmak isterim. Yurt dışından da teklifler var. Ben şu an Beşiktaş Kulübü’nün oyuncusuyum. Mustafa Hoca ile bazı şeylerin olduğunu söylüyorlar. Böyle bir şeyin olmasına imkan yok. Sonuçta o bizden büyük. Ne haddime benim öyle bir şey demek. Mustafa Hoca bana ‘Seni kadroda düşünmüyorum’ demedi bana. Hocamız ve başkanımız karar verecek. Ben Beşiktaş A Takımı ile antrenmanlara çıkacağım diyemem. Ben G.Antepspor ile idmana çıktım ve hoca 1,5 gün izin verdi. Ben de o izni değerlendirdim ve Çeşme’ye gittim.”
Batuhan, Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli’ye basında yer aldığı gibi “Ben seneye Beşiktaş’ta olurum ama sen olur musun bilemem hocam” şeklinde bir konuşma yapıp yapmadığı sorusuna ise “Benim Mustafa Hocam ile konuştuğumuz bizim aramızda kalsın. Böyle bir şey yok kensinlikle. Ben Mustafa Hoca’nın yanında çekinerek oturan bir insanım. Benim Beşiktaş ile hiçbir sorunum yok” sözleriyle yanıt verdi.
anilton
05.Ağustos.2009, 18:56
Acaba yönetim Delgado ile anlaşamayacağını anladığı için Batuhan'ı geri çağırmış olabilir mi?Bobo'yu satıp orta saha transferi için kontenjanı açıp Batuhan ile Bobo'nun boşluğunu doldurmak gibi bir düşünce olabilir mi?
Bekleyip göreceğiz...
Addolorato
05.Ağustos.2009, 18:58
İyi yazdın :D
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
05.Ağustos.2009, 19:37
10 numara müjdesi!
Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan'dan transfer müjdesi !.. Erdoğan, "Başkanımız yurt dışında yeni transfer için toplantılarını sürdürüyor, Beşiktaş 10 numara transferi yapacak" dedi.
Muğla 1903 Beşiktaşlılar Derneği'nce bir otelde düzenlenen baloya katılan Beşiktaş Asbaşkanı Erdoğan, yaptığı konuşmada sporun her şeyden önce dostluk olduğunu ve şampiyonlukların kazanılıp geçtiğini söyledi.
Geçen sezon siyah beyazlı takımın 2 kupa kazandığını hatırlatan Erdoğan, ''Beşiktaş önümüzdeki sezon da kupaları alacak. Bir gün sıra onlara da gelecek. Bunun için üzülmesinler'' dedi.
Fenerbahçe ile oynanan Süper Kupa maçını yöneten hakeme tepki gösteren Erdoğan, şunları kaydetti: "Başkanımız da bu geceye katılmak istiyordu, ama son maçta bir hakem vardı ki bizleri çok sinirlendirdi. Başkanımız onun hızıyla kendisini Avrupa'ya attı. Hakemleri, onların kararlarıyla geçemezsek bileğimizin hakkıyla geçebilmek için gerekli transferler yapılıyor. Başkanımız Demirören, yurt dışında yeni transfer için toplantılarını sürdürüyor. Beşiktaş 10 numara transferini yapacak, Beşiktaş 10 numara olacak."
Kaynak--->LigTv
LaigLeNoiR
05.Ağustos.2009, 22:32
Haber1903 Başkan'ın yurtdışında olmadığını yalanladı :D Başkan özel işleri nedeniyle Ankaradaymış.
Resmi site yapalım Haber1903'ü :D
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
05.Ağustos.2009, 22:51
evet Beşiktaş'la ilgili en güvenilir kaynaktır Haber1903...
DeNiZ_1903
06.Ağustos.2009, 01:59
Nası bi anlayış bu ya.Eğer dedikleri doğruysa klübün yöneticisi bile yalan söylüyor artık.
LaigLeNoiR
06.Ağustos.2009, 02:16
Yaklaşık 1 saat önce Anadolu Ajansı`na Levent Erdoğan`ın "Başkan transfer için yurtdışında" açıklamaları düştü.
Biz de haberi sıcağı sıcağına sizlerle paylaştık ve hemen araştırmaya başladık. Fakat yaptığımız araştırmalarımızın ardından haberin gerçeği yansıtmadığını öğrendik.
HABER1903 olarak Beşiktaş Başkanı sayın Yıldırım Demirören ulaştık ve kendisinin özel işleri sebebiyle Ankara`da bulunduğunu öğrendik.
-HABER1903-
05.08.2009 15:14
RoNNiE91
06.Ağustos.2009, 02:32
Lig başlıyor artık.Antremanıdır,alışma sürecidir.Gelse de hemen oynatmazlar büyük ihtimalle.
anilton
06.Ağustos.2009, 02:41
Ernst ve Yusuf ayaklarının tozuyla takıma katılıp bu takımı şampiyon yaptılar.Gelecek adamda kendi takımında şuan idman yapıyor,gezmiyor.Yani kondisyon sorunu olmaz.Uyum sorununa gelince;Yusuf ve Ernst örneğinde olduğu gibi oyuncu iyiyse zaten hertürlü uyar takıma.Yemişim uyum sürecini...:)
RoNNiE91
06.Ağustos.2009, 03:10
Ernst ve Yusuf ayaklarının tozuyla takıma katılıp bu takımı şampiyon yaptılar.Gelecek adamda kendi takımında şuan idman yapıyor,gezmiyor.Yani kondisyon sorunu olmaz.Uyum sorununa gelince;Yusuf ve Ernst örneğinde olduğu gibi oyuncu iyiyse zaten hertürlü uyar takıma.Yemişim uyum sürecini...:)
Aklıma Ernst'in ilk maçı geldi.Sanlı kaptanda yorumcuydu o maçta.Sormuştu yanındaki "Hocam peki siz doğru buluyor musunuz yeni transferin hemen oynatılmasını?" Sanlı kaptanda " Valla gerekirse transfer ettiğim günü hemen helikopterle sahanın ortasına indirir yine oynatırdım" demişti :D
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Ağustos.2009, 12:00
Aklıma Ernst'in ilk maçı geldi.Sanlı kaptanda yorumcuydu o maçta.Sormuştu yanındaki "Hocam peki siz doğru buluyor musunuz yeni transferin hemen oynatılmasını?" Sanlı kaptanda " Valla gerekirse transfer ettiğim günü hemen helikopterle sahanın ortasına indirir yine oynatırdım" demişti :D
Güzel söylemiş :D
Aşk-ı Şehir
06.Ağustos.2009, 15:38
Acaba yönetim Delgado ile anlaşamayacağını anladığı için Batuhan'ı geri çağırmış olabilir mi?Bobo'yu satıp orta saha transferi için kontenjanı açıp Batuhan ile Bobo'nun boşluğunu doldurmak gibi bir düşünce olabilir mi?
Bekleyip göreceğiz...
Anıl bence Bobo'nun yaptığını -belkide daha fazlasını- Batuhan yapabilir. Ben 10-11 maç izledim toplasan belki Batuhan'ı çıplak gözle. TV'den izlediklerimi saymıyorum. Ancak bu kadar baskın, bu kadar özgüveni yerinde, bu kadar kendinden emin bir futbolcu daha izlemedim koca sezon boyunca. (Forvetler anlamında söylüyorum, Türkler arasında:)) Bence mantıklı bir strateji olur bu...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Ağustos.2009, 17:19
Bekleyip göreceğiz...
Katılıyorum sana Anıl Abi,bu dediğin strateji çok daha mantıklı olur bencede...
anilton
06.Ağustos.2009, 17:50
Bu arada daha önceden anlaşmaya varılan Dos Santos için Tottenham geri adım attı.Daha fazla bekleyemeyiz dediler ve satmayacaklarını bildirmişler...
Ulan Delgado sana olan sinirim her geçen gün biraz daha artıyor...
PesimiSTyLa
06.Ağustos.2009, 18:12
Dos Santos işinin yatması iyi oldu :P TRT'de Deportivoya gittigini söylemişler sanırım.
erdemzorer10
06.Ağustos.2009, 18:30
Dos Santos kariyer planlaması ilginç olan bir oyuncu aslında Barça' dan neden ayrıldı hala anlayamadım ..
şayet Beşiktaş'a gelseydi çok büyük işler yapabilirdi..
LaigLeNoiR
06.Ağustos.2009, 20:02
Emre niye iyi oldu ya :D Ligde gerçek Dos Santos'U izleyecektik ne güzel :D
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Ağustos.2009, 20:23
Galatasaray için iyi oldu diyodur :D
shamur1
06.Ağustos.2009, 21:02
Yeri değil ama , Fenerbahçe ile oynanan TFF Süper Kupa maçında hakeme küfrettiği için PFDK'ya sevk edilen Beşiktaşlı Rüştü Reçber'e 3 maç ceza verildi.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Ağustos.2009, 21:25
Helal Olsun (!) TFF :)
PesimiSTyLa
06.Ağustos.2009, 22:29
Anıl biliyor onu :D Santos benim cok sevdigim bi oyuncu Bjk formasıyla görmek istemem :icon_razz: Deco'yu alın, O'nu almayın, o derece :icon_biggrin:
LaigLeNoiR
06.Ağustos.2009, 22:31
Tamam o zaman seni mi kıracaz Deco'yu alırız :D
anilton
06.Ağustos.2009, 22:39
Deco'yu Santos'u boşverin VDV gelsin...:)
Bu arada Yıldırım Demirören bu akşam saat 23:00'da Serhat Ulueren'in konuğu,transferler hakkında da açıklama yapabilir belki...
LaigLeNoiR
06.Ağustos.2009, 22:40
Yahu o değilde maçımıza neredeyse 24 saat kaldı ligde ancak konumuz hala kilitli.
anilton
06.Ağustos.2009, 22:44
Aynen,sadece Avrupa maçı olan takımların kilitli olsa daha iyi olurdu...
shamur1
06.Ağustos.2009, 23:23
Bende burda ki bu mantığı anlamıyorum.. Avrupa maçları olsa bile Lig maçları konuları 1 haftadır açık olsa ne olacak ki ? Lig maçlarında da böyle gerçi maça 1-2 gün kala açılıyordu bazen.. Önemli olan maçdan önce yorumda bulunmak , takımlar hakkında ki son haberleri vermek vs.. Yoksa maç bittikten sonra 1-0 aldık golü x attı demenin hiç bir mantığı kalmıyor.
brotha
07.Ağustos.2009, 04:27
sok noktayi izledim biraz once.
eger deco ayarinda bir futbolcu gelmez ise transfer zor. hatta deco gelse bile biraz zor. delgado ocakta donuyor, ancak 6 aylik dondurabiliyoruz.o gelincede 9 yabanci olucak.
yerli transfer olmaz ise artik transferi kapattik, hayirli olsun.
LaigLeNoiR
07.Ağustos.2009, 13:32
Beşiktaş'ta Dos Santos harekatı!
Beşiktaş'ın, Giovani Dos Santos'u transfer etmek için harekete geçtiği iddia edildi.
Fransızca yayın yapan internet sitesi Foot Mercato'nun haberinde Beşiktaş'ın, Tottenham'ın genç futbolcusu Giovani Dos Santos'u transfer etmek istediği belirtildi. Haberde, Siyah-beyazlı kulübün, Meksikalı futbolcu için İngiliz kulübüyle temasa geçtiği iddia edildi. Meksikalı 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Giovani Dos Santos, 2008 yılında Barcelona'dan Tottenham'a transfer olmuştu. Genç futbolcu, geçen sezon İngiltere İkinci Lig takımlarından Ipswich Town'a kiralık olarak gönderilmişti. Meksikalı futbolcu, Atletico Madrid ve Deportivo kulüplerinin transfer listesinde bulunuyor.
07.08.2009
anilton
07.Ağustos.2009, 15:28
Başkan'ın konuşmasını dün ağzım açık izledim.Mükemmel konuştu diyebilirim,ilk defa Y.Demirören'i böyle konuşurken gördüm.Beşiktaş'ın başkanı böyle olmalı işte...
Transferlerle ilgili söyledikleri;
-Deco bize evet dedi ama kulübü ve Hocası bırakmıyor...
-Dos Santos'u bana menajer önerdi...(Benim anlaştı haberimde menajer kaynaklıydı bu arada,doğal olarak menajer oyunuymuş)
-Delgado ile sözleşmeyi dondurursak Ocak ayı geldiğinde direk kadroda gözükecek ve yabancı sayısı 9 olacak.O zaman bir yabancıyı hibe etmemiz gerekecek dedi.Bu yüzden transfer için başka yollar deneyeceğiz 1 Eylül'e kadar zamanımız var dedi.(Yani ya Bobo satılır,ya Delgado ile karşılıklı olarak fesh yoluna gidilir ya da artık bu sakat haline ne veriyorlarsa Delgado satılır)
-Batuhan'a bir çok teklif var bize kendisine uyan bir kulübe kiralayacağız dedi.Batuhan Beşiktaş için erken dedi.Bir oyuncu her iki ayağıylada,kafaylada gol atabilir ama herşey yetenek değil dedi.Herşeyi ile Beşiktaş'ta olması lazım oynaması için dedi.(Kısaca kişilik olarak Beşiktaş'ta oynaması erken dedi)
-Tabata'yı 1 kere Kızıl'a muhabbet sırasında sordum o kadar,başka bir girişim olmadı...
-Quaresma ile ilgili bir girişimimiz olmadı...
-Bobo'ya teklif geldi ancak anlaşamadık,şuanda teklif yok...
-Gökhan Zan ve M.Topuz kendi tercihlerini yapmışlardır.Hayırlı olsun demekten başka birşey deiyemeyiz.En başından beri oyuncu tercihi önemli,oyuncunun istediği olsun diyordum.Şuanda da onu savunuyorum...
-İsmail Köybaşı bence en iyi transferdir.S.Kurtuluş'u ayrı verdik.İsmail'le alakası yok bu transferin...
-Bütün transferlerimizi hocamızın isteği doğrultusunda yapılmıştır...
KaPaLı
07.Ağustos.2009, 15:41
Dün bu konuşmaların arasında Aziz Yıldırım hakkında birşeyler söyledimi Anıl ? Bide 2004'ten beri aldığı kupalarla resim çekilecekmiş :)
anilton
07.Ağustos.2009, 16:11
Evet söyledi...
3 yıl için söz vermek yanlış.Ben sorarım o zaman daha Hocan belli değilken transferlerin belli değilken nasıl,neye güvenerek söz verebiliyorsun?Bende bunun doğru olmadığını belirtmek için ironi amaçlı 5 yıl söz veriyorum dedim.Dünyada bunun örneği yok R.Madrid ve Barcelona bile söz veremez.Yarın ne olacağını kestiremezken 3 yılın sözünü veremeyiz.Aziz Başkan ve F.Bahçeliler bana kızabilir ama yanlış anlamasınlar bu söz farklı yerlere çekilir ve Türk futbolu yara alır.Türk futbolunda önemli yerlere gelmiş insanlar bu gibi sözleri daha tartarak söylemeli.Bunu övmek yerine soruşturma yapmalı F.Bahçeliler.Neye dayanarak bize böyle sözler veriyorsun Başkanım demeli.Bende çok hatalar yaptım,ama onlardan dersler alıyorum,böyle önceden konuşmak gerçekten hataymış dedi...
KaPaLı
07.Ağustos.2009, 16:15
Hımmm 1-2 yerde değişik şeyler okudumda ondan sorayım dedim. Basın çarpıtması yine :)
anilton
07.Ağustos.2009, 16:16
S.Ulueren dedi zaten; ben yarın neler yazılacağını diliyorum diye...:D
eXcitinG
07.Ağustos.2009, 16:53
Demirören aştı kendisini bu araLar. Deco yu getir bize başkan başka birşey istemiyoruz.
Herşeye rağmen takımın kaptanı DeLgado yu koruması da ayrıca bir büyükLüktü.
KanaKe
07.Ağustos.2009, 17:00
Quaresma'yi istiyormus galiba Demirören :) keske getirebilse.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Ağustos.2009, 17:07
Deco gelsin Deco,muhteşem olur gerçekten :)
eXcitinG
07.Ağustos.2009, 17:11
Demirören Quaresma için bizzat iLgiLenmedik, sadece menajerLer bize önerdi. Kendisi iLe bir görüşmemiz oLmadı dedi.
eGowiCh
07.Ağustos.2009, 20:13
Aziz Başkanın sözünden Demirören'e ne? Sanki Fenerbahçe kongre üyesi veya camianın önde gelen isimlerinden biriymiş gibi haddi olmayan laflar söylemiş. Sorgulaması ona mı kaldı?
Geçen yıl Beşiktaş biz şampiyon olacağız derken Fenerbahçe yöneticileri tek laf ediyor muydu? Herkes kendi takımından sorumlu, kendi camiasından sorumlu, başka camiaları ilgilendiren mevzulara girmemeli.
Gangstaa
07.Ağustos.2009, 20:15
Ben Yıldırım Demiröreni çok antipatik buldum,imza töreni yapmayız ne gerek var show yapmıyoruz gibisinden şeyler söyledi.Deco gelseydi görürdük imza töreni yapıyomusun yapmıyomusun.Valla iyiki Yıldırım Demirören bizim başkanımız değil.Kendimi çok şanslı hissettim =)
anilton
07.Ağustos.2009, 20:17
Herkes hedefimiz,şampiyonluk şampiyon olacağız der.Bu durum farklı.3 yıl için söz veriyorum diyor.Söz.Bu Türk futboluna zarar verir diyor.Gayette haklı.F.Bahçe şimdi 3 yıl şampiyon olsa bak bakalım neler oluyor Türkiye'de.Yer yerinden oynar.Olamazsa zaten F.Bahçeliler sorar nerede 3 yıl şampiyonluk sözü diye.Bence her anlamda yanlış bir cümle.Y.Demirören'in katıldığım nadir açıklamalarından oldu bu...
eXcitinG
07.Ağustos.2009, 20:22
Beşiktaş Başkanının yaptığı açıkLamayı Fenerbahçe yönetimi ve taraftarının tasvip etmemesi kadar doğaL bir durum yok. Zaten Fenerbahçe camiası beğensin diye bu tarz bir açıkLamada buLunmadı Demirören.
Bende Aziz YıLdırımın açıkLAmaLarının %85 i beğenmem. Bu işLer böyLedir. ÖnemLi oLan kendi takımını memnun edebiLmek.
eGowiCh
08.Ağustos.2009, 03:25
Ya Anılton sana ne arkadaşım başkanın 3 yıl sözünden? Sana mı verdi o sözü?
Türk futbolu neden zarar görüyormuş, onu anlamadım, anlatıver bir zahmet.
Gangstaa
08.Ağustos.2009, 03:31
Olmayacak bir şey için tartışmanın anlamı yok.Burası fransa ligi değil Lyon gibi fener domine etsin :p
anilton
08.Ağustos.2009, 03:48
Ya Anılton sana ne arkadaşım başkanın 3 yıl sözünden? Sana mı verdi o sözü?
Türk futbolu neden zarar görüyormuş, onu anlamadım, anlatıver bir zahmet.
Bunu ben anlatmadan anlayamıyosan konuşmanın gereği yok zaten...
3 sene sonra tekrar konuşuruz Allah izib verirse...
eGowiCh
08.Ağustos.2009, 03:50
Bunu ben anlatmadan anlayamıyosan konuşmanın gereği yok zaten...
3 sene sonra tekrar konuşuruz Allah izib verirse...
Öyle bir zarar olmadığı için anlamamam normal.
Ben 3 sene şampiyon olacağız demedim dikkat edersen, yine de görüşelim 3 yıl sonra, benim için sorun yok.
Sadece verilen bu söz neden birilerine batıyor, onu merak ettim, ama cevap alamadım. Neden battığı belli, korku, başka ne olacak? Aziz Yıldırım'ın gücünün farkında herkes.
Sözün muhatabı da siz değilsiniz ayrıca, bu kadar bu sözün batması ilginç.
anilton
08.Ağustos.2009, 03:53
Öyle bir zarar olmadığı için anlamamam normal.
Ben 3 sene şampiyon olacağız demedim dikkat edersen, yine de görüşelim 3 yıl sonra, benim için sorun yok.
Sadece verilen bu söz neden birilerine batıyor, onu merak ettim, ama cevap alamadım. Neden battığı belli, korku, başka ne olacak? Aziz Yıldırım'ın gücünün farkında herkes.
Sözün muhatabı da siz değilsiniz ayrıca, bu kadar bu sözün batması ilginç.
Sorunda bu zaten...
Doğru söylüyorsun bizene...
anilton
08.Ağustos.2009, 04:08
Mustafa Hoca Türk pasaportlu 10 numara gelecek dedi...
Bu Yıldıray Beşiktaş'ta demek...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ama işin ilginç tarafı Türk pasaportlu demiş olması.Yıldıray'a Türk pasaportlu demezdi heralde.O zatan Türk...
Veli Kavlak olabilir.Hakan Yakın için acaba diyorum...
anilton
08.Ağustos.2009, 04:38
Yıldıray Baştürk Beşiktaş'ta!
Beşiktaş gurbetçi futbolcu Yıldıray Baştürk ile anlaştı. Almanya'nın Stutgart takımında forma giyen gurbetçi futbolcu Yıldıray Baştürk Başiktaş ile prensip anlaşmasına vardı. Siyah-Beyazlı yönetim ve gurbetçi futbolcunun 3 yıllık bir sözleşme planladığı öğrenildi. Yıldıray Baştürk'ün İranlı manejeri Riza Fazeli Radyospor'a yaptığı açıklamada, Beşiktaş ile gelişmelerin olumlu sonuçlandığını söylerken Stutgartlı yöneticiler ile Çarşamba gününe kadar anlaşma sağlanmasını beklediğini söyledi.
Mustafa Denizli'de Türk pasaportu taşıyan bir oyuncu ile anlaştık diyerek haberi doğruladı!
Radyospor / Özgür Sancar (ÖZEL HABER)
eGowiCh
08.Ağustos.2009, 04:56
Yıldıray iyi transfer. Nihat da Yıldıray da en iyi yerli futbolculardan, eski form grafiklerine ulaşırlarsa mevkilerinin en iyileri olurlar. Yıldıray'ın ve Nihat'ın en iyi hallerini gözümün önüne getirdim de, gerçekten süper olur.
Knightmare
08.Ağustos.2009, 04:57
kime niyet kime kısmet lafı cuk oturuyo bizlere :D
Aşk-ı Şehir
08.Ağustos.2009, 05:04
Zaten istemediğimiz bir oyuncuydu Yıldıray bizim Beşiktaş'a kısmet oldu hayırlı olsun. İstemediğimiz derken sadece 1 kez teklif götürdük Yıldıray'a. Ondada reddetti zaten. Bizim başkanın amacı taraftarı kandırmak, oyalamaktı. Bunuda başardı. Tekrar hayırlı olsun Beşiktaş'a.:)
erdemzorer10
08.Ağustos.2009, 05:04
yanılmıyorsam Başkan Ronaldo yu bile gölgede bırakacak bir transfer yapacağız gibisinden bişey söylemişti..ama Delgado planları bozdu galiba..
hayırlı olsun..yıllardır süren sakatlığını atlatırsa çok faydalı olur Beşiktaş'a Yıldıray Baştürk..
eXcitinG
08.Ağustos.2009, 12:55
HayırLı uğurLu oLsun. Kendisini sevmem ama dünkü maçtan sonra bizim böyLe bir adama ihtiyacımız ne kadar var görmüş oLduk. Eski formuna kavuşursa çok iş yapar. Ama Nihat ve YıLdıray formuna kavuşana kadar biz neLer kaybederiz orası muamma.
LaigLeNoiR
08.Ağustos.2009, 13:50
Yıldıray'ı hiç sevmiyorum.Çok antipatik geliyor bana.Gerçekten üzüldüm.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Ağustos.2009, 13:55
Yıldıray iyi transfer,eğer toparlanıp fizik kondusyonunu kazanırsa gerçekten iyi transfer olduğunu gösterecektir oyunuyla
PesimiSTyLa
08.Ağustos.2009, 16:42
NTVsporda Bjknin Yıldıray ile anlastıgı, Demirörenin bugün almanyaya gidecegini söylemişler. Beşiktasın ortasahasına ilaç olacak bir oyuncu degil bende Yıldıray. Doğruysa hayırlı olsun.
TR.CaPTaiN
08.Ağustos.2009, 17:14
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=1443562&postcount=335
Fotomaç vari biz demiştik diyeyim. :x:
Ntvspor da yazdıysa büyük ihtimal iş bitmiştir. Yıldıray son yılları sakatlıklarla boğuşarak geçirmiş bir oyuncu olsa da kalitesini kanıtlamıştır. Sakatlık problemini aşmış, form tutan bir Yıldıray çok faydalı olabilir. Yıldıray'ı Türkiye'de izlemek güzel olacak.
TR.CaPTaiN
08.Ağustos.2009, 21:00
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin dün oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından yaptığı " Türk pasaportlu bir 10 numara ile 2 gün içinde anlaşabiliriz" açıklaması sonrasında bu ismin Yıldıray Baştürk olacağı iddia edilmişti.
Stuttgart forması giyen milli futbolcunun önümüzdeki günlerde İstanbul'a geleceği ve Beşiktaş ile sözleşme imzalanması konuşulurken, futbolcunun menajer Reza Fazali DHA'ya özel açıklamalarda bulundu.
İranlı menajer Fazeli, Yıldıray'a geçmiş yıllarda olduğu gibi yine bu sezon önceside Türkiye'den teklifler geldiğini ancak son günlerde Beşiktaş Kulübü ile bir temasları olmadığını söyledi. Yıldıray'ın geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıklar sonrasında gerçek performansını ortaya koyamadığının altını çizen Fazeli, Yıldıray'ın bu sezon Stuttgart forması ile başarı sağlamak istediğini belirtti.
Reza Fazeli Yıldıray'ın Stuttgart Kulübü ile 2010 yılına kadar sözleşmesi olduğunun da söylerken, şu an için Alman kulübünün milli futbolcu için bonservis bedeli belirlemediğini belirtti.
DHA
brotha
08.Ağustos.2009, 22:08
nihatin sakatligiyle yildirayinkinin alakasi yok. yildiray daha muzmin sakat bir oyuncu, emre belozoglunun gelmeden onceki hali gibi.
sanirim son 3-4 sene oynadigi mac sayisi 2 elin parmaklarini zor gecer.
ama yildiray gercekten kalitesini kanitlamis ve cok iyi bir oyuncu, umarim emre belozoglunun fenerbahcede sakatliktan kurtuldugu gibi o da gelirse kurtulur. eger bu sorunu asarsa zaten delgadodan 10 gomlek ustun bir oyuncu.
hayirlisi olsun gelir ve sakatlik sorunu giderilirse tekrar milli takimin banko oyuncusu olur.
eXcitinG
08.Ağustos.2009, 22:11
MiLLi takımın yüzünü biraz zor görür. Fatih Terim iLe poLemik yaşadı. Daha da aLmaz Terim onu.
Lionel Andres Messi
08.Ağustos.2009, 22:17
3-4 sene öncek yıldıray olsaydı bomba transfer olurdu ama açıkçası şmd pek bişey beklemiyorum delgadodan br farkı yok bence.
resmi mi bu transfer?
Gangstaa
08.Ağustos.2009, 22:35
Fatih Terim varken Yıldıray Toraman ve bikaç futbolcu daha milli takıma kesinlikle giremez.Hem Yıldıray Euro 2008 kadrosuna alınmayınca bir daha oynamam milli takımda demişti.
brotha
08.Ağustos.2009, 23:21
dogru onu unutmustum.
fakat cok da guzel soylemis, helal olsun. delikanli adam.
Maksic
08.Ağustos.2009, 23:40
Lig için iyi ama şampiyonlar liginde mücadele edicek bir 10 numara değil bence Yıldıray..
indie
09.Ağustos.2009, 07:19
Yıldıray gerçekten gelecek mi bilemiyorum ama benim gözümde fena bir transfer olmaz. sakat olmadığı sürece dikine oynayabilen, çabuk düşünebilen yapısıyla nihat-bobo-holosko gibi iyi kaçan forvetleri besleyebilir. kondsyonsuz bile olsa elimizdeki bir başka 45 dakikalık oyuncu olan yusufla rotasyona girebilir. elimizdeki alman ve alman kökenli ortasahalarla (ernst, fink, uğur) oluşturabileceği muhtemel sinerji de cabası.
ancak öncelikli problemimizin oyunkurucu değil de hocanın hazırlık maçlarında kulandığı ideal sistemden resmi maçlarda garip bir sisteme geçmesi olduğunu düşünüyorum.
Alicanfmfan
09.Ağustos.2009, 07:33
Üstelik Yıldıray Terim'e sakatım diyip milli maca gelmemişti ertesi gün Bundesliga'da oynamıstı bundan dolayıda Terim ile araları hiç iyi degil.
SAİT71
09.Ağustos.2009, 07:40
Yıldıray TR'de oynamaz. Beşiktaş için 30 yaşındaki bu tip sorunlu bir adam bence olmaz. CL için yeterli seviyede birisi değil. Final oynamış ama 7-8 yıl öncesinde. 2002 de mi ne.. Kısacası Lincoln ün yerli versiyonu ama biraz daha akıllısı..
KanaKe
09.Ağustos.2009, 07:40
Yildiray cok sik sakatlanan bir futbolcu fakat gelirse Yusuf ile Delgado'dan daha fazla yararli olur.
nerazzuri
09.Ağustos.2009, 16:35
Çok çok yanlış bir transfer olur gerçekleşirse.
Yusuf-Yıldıray aynı tip oyuncular zaten. Üstelik Delgado'da oranın oyuncusu.
Delgado'nun gitmediğini düşünürsek, iyileşince sorun olucak o bölgede. Yıldıray hem sık sakatlanan hemde sorun yaratacak bir oyuncu.
Ve ayrıca hala Delgado takımda neden tutuluyor anlam veremiyorum, gelmesinede anlam veremedim. Delgado yetenekli bir oyuncu ama ileri gitmek, yeteneğinin üzerine birşeyler koymak yerine, sürekli gerileyen bir performansı var.
İnşallah Yıldıray transferi gerçekleşmez, gerçekten yazık olur.
brotha
09.Ağustos.2009, 23:09
delgadoyu gondermek icin 2 aydir ugrasiyoruz farkinda degilsin sanirim. uzun bi sakatligi var ve 5 m euroya aldik, satsak satamayiz, sozlesmesini de fesh etmek sacma olur 5 m euro cope gider. o yuzden mecbur bekliyoruz
nerazzuri
10.Ağustos.2009, 00:20
delgadoyu gondermek icin 2 aydir ugrasiyoruz farkinda degilsin sanirim. uzun bi sakatligi var ve 5 m euroya aldik, satsak satamayiz, sozlesmesini de fesh etmek sacma olur 5 m euro cope gider. o yuzden mecbur bekliyoruz
Evet, ama göndermeye çalışma çabanız performansından dolayı değil şu an sakat olduğu için.
LaigLeNoiR
10.Ağustos.2009, 02:23
Erman Toroğlu Deco'yla anlaşıldı diyor.Eğer öyleyse ve hala Delgado konusu çözülemediyse ne diyim artık.
eGowiCh
10.Ağustos.2009, 05:29
Deco Beşiktaş'ın tam aradığı futbolcu. Nihat'a kaptanlık verilmeyecekse Deco'ya verilsin gelir gelmez kaptanlık, takımı kesinlikle en iyi şekilde sırtlar hem futboluyla hem tecrübesiyle hem de liderliğiyle. Nokta transfer olur, Delgado'dan 10 kat daha faydalı olur.
King_91
10.Ağustos.2009, 06:05
Erman Toroğlu Deco'yla anlaşıldı diyor.Eğer öyleyse ve hala Delgado konusu çözülemediyse ne diyim artık.
dün de deco'yu getirmek çok zor , demirören almanya'ya gitti yıldıray'ı getirmeye falan diyodu şansal büyüka . ne dediklerini kendileri de bilmiyolar artık
E.Cartman
10.Ağustos.2009, 06:41
Deco dün Man.Utd maçında oynadı ve süreklide oynuyor her maçta geleceğini pek sanmıyorum ama gelirse süper olur ben bile giderim belki havalimanına
eXcitinG
10.Ağustos.2009, 13:03
SağLık Raporu sıkıntısı nedeni iLe YıLdıray dan vazgeçiLmek üzere oLduğu söyLeniyor.
Deco ise bu saatten sonra geLmez. PirLo yu aLamadıLar. Deco yu da satmazLar.
KaPaLı
10.Ağustos.2009, 13:05
Abi Madem forvet arkası oynayacak Yusuf oynamazmı orda ? Tello sol açık Holosko sağ açık veya Serdar Özkan var kadroda Ekrem geldiğinde oda oynayabilir kanatta. Yusuf kanatta zaten etkili olamıyo.
eXcitinG
10.Ağustos.2009, 13:10
Zaten DenizLi bu sistemde ısrar etmese, adam gibi 4222 e dönse, şu anda Ligde goL rekorLarı kırarız. Ernst,Fink AML TeLLo, AMR Serdar Özkan(Form tutunca Nihat) Bobo ve Nobre.
Bu takım Deco vs gibi bir adam geLmediği sürece bu sistemde oynamaz. Yusuf da orda oynamaz artık. İyice yavaşLadı, topu aLınca rakip kaLeye gidene kadar savunma yerini aLıyor ve topu çok tutuyor ayağında, eski çevikLiği de oLmadığından rakibin yerLeşmesine izin veriyoruz.
Transfer yapmamız şart değiL bana göre. Sistem değişikLiği iLe bu takım takır takır oynar. İLLa adam aLacağız diye birşey yok asLında.
Top bu saatten sonra DenizLi de
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
10.Ağustos.2009, 14:26
Matias Delgado'da sürpriz gelişme
Beşiktaş Yönetimi’nin, Arjantinli oyuncunun sözleşmesini dondurma talebi sürerken, yarın yapılacak temaslardan sonra durumu netlik kazanacak. Yerli ya da yabancı bir oyuncu daha transfer edilecek.
Beşiktaş’ın başına sorun olan Delgado’da sürpriz bir gelişme oldu. Arjantinli oyuncunun bonservisini dondurup yabancı oyuncu kontenjanını açmak isteyen yönetim ile anlaşamayan Delgado’nun menajer babası dün başkan Yıldırım Demirören’i telefonla aradı, randevu istedi.
Asıl konu maddi
İstanbul BŞB maçı sonrası orta sahaya takviye yapılmasına kesin olarak karar verilen ve bu konuda düğmeye basılan siyah beyazlı takımda şu ana kadar net bir görüntü oluşturulamadı. Yarın İstanbul’a gelecek Delgado’nun babası özellikle para konusunda anlaşmaları halinde yönetimin sözleşmeyi dondurma teklifini kabul edecek.
Jest yapmışlardı
Baba Delgado, Demirören ile yaptığı telefon görüşmesinde “Beşiktaş Kulübü geçen yıl oğluma büyük jest yaparak yıllık ücretinde önemli miktarda zam yaptı. Biz Beşiktaş Yönetimi’nin yaptığı fedakarlığı unutmayız. Bu nedenle Beşiktaş’ın menfaatlerini düşünerek bizde bir plan uyguladık. Oğlumun mağdur edilmemesi şartı ile sözleşmeyi sezon sonuna kadar dondurabiliriz. İstanbul’a avukatlarımızla gelerek görüşme yapacağız” dediği belirtildi.
Yerli 10 numara
Oyuncu arayışlarını sürdüren Demirören yapılacak görüşmeden sonra önlerinin daha da açılacağını açıklarken, “Delgado olayı olumsuz sonuçlanırsa yerli bir 10 numarayı mutlaka kadromuza katacağız” dedi.
Kaynak: İnternetSpor
LaigLeNoiR
10.Ağustos.2009, 14:36
Yıldıray'dan vazgeçtiler bizimkiler çok iyi oldu.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
10.Ağustos.2009, 14:38
inşAllah yarın anlaşma sağlanıp Delgado'nun sözleşme dondurulurda iyi bir yabancı 10.5 numara alırız :D
LaigLeNoiR
10.Ağustos.2009, 14:49
Bugün ayın 10'u. Saat tam 12:00'da transfer bekliyorum hani 10,5 olacakya :D
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
10.Ağustos.2009, 14:51
Hayal kırıklığı :0: :D
nerazzuri
10.Ağustos.2009, 15:41
Zekice bir beklenti abi :D
Aslında gerçekten bir transfere gerek yok. Yusuf gibi bir 10 numara var Beşiktaş takımında.
Ki hala 10.5 numara istemesi anlaşılıyorki 4-3-3 sisteminde devam edicek Denizli :)
anilton
10.Ağustos.2009, 16:09
Başkanında dediği gibi Delgado'nun sözleşme dondurma işi yatar.Ocak ayı geldiğinde direk benim 9. yabancım olarak listedeki yerini alıyor,bir yabancıyı hibe etmem gerekir o zaman dedi.Bu yüzden bu kadar kısa bir süre içinde çok büyük paralar vermek akıl karı değil dedi...
Yabancı oyuncu gelmesi için 3 yol var şuanda.Ya Bobo satılır(teklif yok şuanda),ya Delgado ile karşılıklı fesh edilir(iki tarafta yanaşmaz ama buna),ya da Delgado 1 yıllığına Avrupa'da orta sıra takımlarından birine kiralanır,ücretinin yarısı hatta gerekirse tamamı kulüp tarafından verilir...
Yani anlaşılan yabancı oyunun transfeti bir hayli zor ihtimal...
Bu yüzden Türk alınacak...
Mustafa Hoca'nın dediği 10,5 numara yanlış anlaşılıyor.Herkes forvet arkası oyuncu,Alex,Lincoln tipinde adam sanıyor.Ama Mustafa Hoca'nın bu tabiri şunu anlatıyor; yetenekli ayakları olacak,oyun kuracak,araya oynayacak,final paslarını olumlu kullanacak.Bunun yanında topsuz oyunda da elinden geleni yapacak,mücadeleden kaçmayacak ve takım oyununu benimsemiş bir isim olacak...
Bu yüzden Yusuf 10,5 numara ihtiyacını yerine getiremez.Ama Yusuf forvet arkası oynar orası ayrı.Nihat'ta oynar forvet arkası.Şuan ki kadroda bu işi en iyi yapacak kişi Tello.Hocada onu oynatıyor zaten.Tello mücadele eder,topsuz oyunda da vardır,takım oyununuda sever ama çok iyi oyun kuramaz,final paslarını çok olumlu kullanamaz.Bunları yapar ama gerçek bir orta saha oyuncusu gibi yapamaz.Beşiktaş gibi büyük bir takıma yetecek kadar yapamaz.Yani Tello buçuğunu yapar ama on için yetersiz kalır.Mustafa Hocada bu yüzden gerçek bir orta sahanın ortası oyuncusu istiyor...
Bu yüzden Mustafa Hoca'nın istediği tipte bir Türk alınacak.Bu özelliklerde Türk oyuncu çok az.Nuri,Yıldıray,Emre,Selçuk İnan aklıma gelenler.Nuri gelmez,Emre ve Selçuk'u zaten takımları vermez.Geriye kalıyor Yıldıray...
Yıldıray geçen sene sakatlıklar yüzünden ligde sadece 170 dakika falan forma giymiş.Ama bu sezon başı Stutgart'ın hazırlık kampına katılmış ve bir sorun yaşamamış.Hatta Münih'te Nuri ile birlikte özel kondisyon depolamışlar...
Yıldıray geçen seneki Yusuf kumarı gibi olacak.Tutarsa süper olur tutmazsa yapacak bir şey yok.Çünkü bu transfer mecburiyetten yapılacak...
Fink-Ernst-Yıldıray Alman ekolü olduğu için uyum sorunu yaşamaz gibi geliyor göbekte.Mustafa Hoca ve Tayfur Hoca'da Almancaları çok iyi olan antrenörler.Uyum sorunu olmaz...
Ama performans olarak dediğim gibi bir kumar olacak transfer gerçekleşirse.Şans dilemekten başka yapacak birşey yok..
anilton
10.Ağustos.2009, 20:11
Yıldıray Panathinaikos'a gidiyor.Sevinsem mi,üzülsem mi bilemedim...:)
Yıldıray artık çok zor!
Beşiktaş, Yıldıray Baştürk görüşmelerinden olumlu sonuç çıkmadı. Siyah beyazlı yönetim banka teminat mektubu talebi ve camia içerisinde belli kesimlerin itirazları nedeniyle görüşmeleri durdurdu.
Yıldıray’la, yapılan ilk görüşmelerde genel olarak anlaşma sağlanmış, detaylar konuşuluyordu; ancak ödemelerin garanti altına alınması için teminat mektubu istenmesi nedeniyle görüşmeler durdu. Kulüp başkanı Yıldırım Demirören, Almanya’ya gitmekten vazgeçti.
Beşiktaş adına görüşmeleri yürüten Murat Kuş, Yıldıray’ın yetki haklarını elinde bulunduran İranlı menajer Reza Fazeli’nin banka teminat mektubu istemesi nedeniyle görüşmelerin durduğunu açıkladı.
Kuş, “Bizim için görüşmeler bitmiştir. Eğer menajeri ya da Yıldıray geri adım atar ise Beşiktaş yönetimiyle görüşebilir, ancak bizim tekrar temas kurmamız söz konusu olamaz.
Duyduğumuza göre Panathinaikos’la anlaşmışlar. Öyle olmasa bile Yıldıray’ın Beşiktaş’a transferinin bu aşamadan sonra oldukça zor olduğunu söylemek yanlış olmaz” dedi.
Yıldıray’ın menajeri Rıza Fazeli ise “Daha önce ne söylediysem o geçerli…Biz farklı farklı açıklamalar yapmadık. Oyuncumuzun çıkarları doğrultusunda şartlarımızı ortaya koyduk. Ayrıca sorun bizim anlaşmamızla bitmiyor. Kulüplerin de anlaşması gerekiyor, Stutgarg’la 1 yıllık anlaşmamız daha var. Panathinaikos’la anlaştığımız iddiası konusunda yorum yapmak istemiyorum” şeklinde konuştu.
Özgür Sancar – Radyospor.com
LaigLeNoiR
10.Ağustos.2009, 20:13
Sevin sevin.Yıldıray'ı hiç istemiyordum.
Necip'i oynatın daha iyi :) Gerçi Necip'i kiralamak için Giresunspor Beşiktaş'a teklifte bulundu.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Ağustos.2009, 03:53
acaba bundan sonra transfer durumumuz ne olacak bu 20 günde ?
DaveJones
11.Ağustos.2009, 04:19
Bir blogda okurken gördüm, Niko Krancjar'dan bahsetmiş. Seneye kontratı biteceği için iyi bir fiyata alınabilineceğini söylemiş. Tabi bu bir istek., söylenti bile değil. Dediğiniz 10,5 kavramına tam oturan kişidir kendisi. Ama Beşiktaş yöneticilerinin böyle hamle yapacağını sanmıyorum o yüzden rahatım :D
eGowiCh
11.Ağustos.2009, 06:14
Ankaraspor'dan Bilal'i alsa Beşiktaş aslında çok iyi bir transfer olur. Yetenekli bir futbolcu, sol ayağını çok iyi kullanıyor, pasları ve şutları yerinde, ben beğeniyorum. Direk oynayamaz belki ama şans verilirse de iyi kullanacak potansiyeli var, yıldız olabilir. Ben olsam alırdım.
LaigLeNoiR
11.Ağustos.2009, 14:47
Beşiktaş Başkanı Demirören, yarın İstanbul’a gelecek Eduardo Delgado ile masaya oturup anlaşma sağlarsa, Portekizli orta saha oyuncusunun transferi için hemen düğmeye basılacak.
DECO’nun transferini bitirmeyi kafasına koyan Beşiktaş’ta gözler, Arjantinli yıldız Matias Delgado’nun menajer babası Eduardo’da. Delgado’nun menajer olan babasının, yarın İstanbul’a geleceği, Başkan Yıldırım Demirören ve yönetimi ile masaya oturarak oğlunun sözleşmesini donduracağı iddia edildi. İspanya’da yapılan görüşmeden Demirören’in sözlerine inanıp güvendiklerini ifade eden Eduardo Delgado’nun, oğlunun sözleşmesini sezon sonuna kadar dondurma kararı alabileceklerini düşündüklerini belirtmesi, 10 numara arayışındaki siyah beyazlı yönetimi, yabancı tercihi ve liste başı Deco konusunda rahatlattı.
Bu hafta bitebilir
Siyah beyazlı kulübün geçmiş yıllarda olduğu gibi adı sanı duyulmamış oyuncu yerine, Quaresma ve Deco tipinde oyuncu almayı düşündüğünü belirten kulübün önde gelen isimleri, Demirören’in dünyanın ayakta alkışlayacağı süper bir transferi gerçekleştireceğini ifade ettiler. Demirören’in yakın arkadaşı, kulübün kongre üyesi Hakan Kalkavan ile Azeri asıllı Türk iş adamı Mubariz Mansimov’un Deco konusunda Chelsea Kulübü ile görüşmelerde yardımcı olduğu, bu oyuncunun menajerinin de bu hafta içinde transferin sonuçlanabileceğini söylediği belirtildi.
Fernando’yu da istemedi
Quaresma ile her konuda anlaşma yapılmasına rağmen teknik direktör Mustafa Denizli bu futbolcuyu istemiyor. Denizli, Deco’nun transfer edilmesi halinde ise orta alanda tüm sorunların çözüleceğini söylüyor. Bu arada önemli menajerler Katar’da oynayan Fernando’yu da Beşiktaş’a tavsiye ettiler, ama Denizli’den olumsuz yanıt alındı.
Delgado’nun sözleşmesinin yarın dondurulmasıyla Deco’nun transferini bitirebilecek olan Beşiktaş, Arjantinli yıldızla anlaşma sağlayamaması ihtimaline karşı da B planını hazırda tutuyor. Yabancı kontenjanında yer açılamama ihtimaline karşı, Mesut Özil ve Nuri Şahin alternatifleri üzerinde duruluyor.
İsmail Er / Hürriyet
anilton
11.Ağustos.2009, 14:56
Ankaraspor'dan Bilal'i alsa Beşiktaş aslında çok iyi bir transfer olur. Yetenekli bir futbolcu, sol ayağını çok iyi kullanıyor, pasları ve şutları yerinde, ben beğeniyorum. Direk oynayamaz belki ama şans verilirse de iyi kullanacak potansiyeli var, yıldız olabilir. Ben olsam alırdım.
Bilal yetenekli ama istikrarsız.Bu yüzden Ankara'da bile yedek kalıyor.Oda gelse İ.Akın,Burak Yılmaz,Okan Koç olur geri döner...
Zaten bizim kulübede sorun yok.Direk oynayacak bir adam lazım göbeğe o kadar.Kulübe zaten sağlam...
Ayrıca İsmail Er yine sallamış.Yıl sonuna kadar sözleşme dondurulmuyor.Bir sonraki transfer dönemine kadar yani Ocak'a kadar dondurma imkanın var...
LaigLeNoiR
11.Ağustos.2009, 15:05
İsmail Er'e göre zaten Quaresma'yı da almışız da Denizli istememiş :D
eXcitinG
11.Ağustos.2009, 15:16
Bence yönetim DeLgado nun sözLeşmesini tamamen askıya aLmak istiyor. O yüzden bu kadar sorun çıktı. Sanırım şimdi Babasıda geLdiğinde bunu tamamen bitirecekLer. Ya devam kararı aLınacak, ya da DeLgado iLe ipLer kopacak.
anilton
11.Ağustos.2009, 15:27
İsmail Er'e göre zaten Quaresma'yı da almışız da Denizli istememiş :D
Katar'dan Fernando teklif edildi diyor bide.Feindouno diyecekti heralde...:)
LaigLeNoiR
11.Ağustos.2009, 15:29
Yahu bu haberi yapan insanlar sadece dünya üzerinde gazete olduğunu düşünüyor.Gazeteden başka bir yerden araştırma şansımız yok.Hiçbirşey bilmiyoruz ya biz.
enzo
11.Ağustos.2009, 19:36
Takımın kaptanı isterse 1 yıl oynamasın, ben sözleşme dondurulmasını etik bulmuyorum. Kaldı ki gsde Linderoth neredeyse hiç oynamadı ama kontenjan için durumu ortada. alacakları yabancı da eminim Deco olmayacak, yine 3. sınıf bir topçu getireceklerdi.
Gangstaa
11.Ağustos.2009, 20:39
Çünki Galatasaray Linderothtan çok şey bekliyor.Hala güven var oyuncuya karşı.Ama BJK yönetimi delgadoyu gözden çıkarmış belliki,zaten pek iyi oynamıyordu delgadonun devre arasında yollanacağını düşünüyorum.
enzo
11.Ağustos.2009, 21:42
Çünki Galatasaray Linderothtan çok şey bekliyor.Hala güven var oyuncuya karşı.Ama BJK yönetimi delgadoyu gözden çıkarmış belliki,zaten pek iyi oynamıyordu delgadonun devre arasında yollanacağını düşünüyorum.
Ben de bunu diyorum, takım kaptanı yaptığın oyuncuya güvenmiyorsun, madem böyle bir sakatlıkta bunu yapacaktınız neden aldınız ülkerden adamı. Bu yönetim bizim mahalle takımını bile batırır. Altyapıya yönelmek lazım
anilton
12.Ağustos.2009, 21:41
St. Etienne Bobo için 4 milyon € önermiş,yönetim kabul etmemiş.Görüşmeler sürüyormuş 2-3 milyon € artış olduğu an satılacakmış...
LaigLeNoiR
13.Ağustos.2009, 01:43
St.Ettienne'yi izledim Bobo'ya çok ihtiyaçları var :)
5 milyon euro verirler.Kabul etsinler Bobo'dan çok kâr etmiş olacağız.Zaten hücum bölgesinde bolluk var ve bu sıkıntı doğurabilecek cinsten.
Maksic
13.Ağustos.2009, 03:01
Cem Paul'le ilgileniyormuş Beşiktaş..
anilton
13.Ağustos.2009, 03:25
Evet İngiliz basınına göre Jem Paul Karacan için 1 milyon Pound teklif etmişiz Reading'e...
Bu arada St.Ettienne Bobo için teklifini 4,5 milyon €'ya çıkartmış.Yavaş yavaş...:)
LaigLeNoiR
13.Ağustos.2009, 14:46
Kaynak ne Anıl Bobo konusunun ?
Knightmare
13.Ağustos.2009, 16:22
git artık Bobo sende rahat et bizde uzun zaman sonra para görelim transferden :D Batuhan'ın durumu ne olacak bilginiz var mı? kalacak mı acaa takımda, yoksa kiralanacak mı yine biyerlere?
anilton
13.Ağustos.2009, 17:04
Kaynak ne Anıl Bobo konusunun ?
Fransız bir menajer...
St.Ettienne oyuncu bulmakta zorlanıyormuş ve Bobo konusunda çok ciddilermiş...
anilton
13.Ağustos.2009, 17:28
Buda nerden çıktı...
Pavlyuchenko Beşiktaş'ı yalanlamadı!
Bobo'nun St.Etienne ile anlaşması durumunda Beşiktaş Pavlyuchenko transferi için çalışmaları hızlandıracak.
Uzun zamandan bu yana Beşiktaş ile adı anılan, Tottenham ve Rus Milli Takımının forveti Roman Pavlyuchenko, Beşiktaş'a transfer olup olmayacağı sorusuna kaçamak cevap verdi.
Arjantin ile yaptıkları dostluk maçının ikinci yarısında oyuna dahil olan ve ortaya koyduğu güzel oyunu bir de golle süsleyen Roman Pavluychenko, transferi konusunda ser verip sır vermiyor. Rus basının da yakından ilgilendiği yıldız futbolcunun tercihini nasıl kullanacağı Rusya'da tam bir merak konusu. Daha önce Rus basınında yer alan bir haberde Beşiktaş ve Villareal'in kendisi ile ilgilendiği belirtilmişti.
Maç sonunda DHA tarafından Beşiktaş'a transferi konusunda futbolcuya yönlendirilen soruya, tebessüm ederek, "Acelem var gitmem gerekiyor' diyerek kaçamak cevap veren futbolcu, transfer konusunu bir kez daha netleştirmemiş oldu.
Bu arada Beşiktaş'ta tüm hazırlıklar Pavlyuchenko'yu getirmek için devam ediyor. Siyah-Beyazlıların Rus golcüyü alabilmek için Bobo'yu elden çıkarmaya çalışıyor. Son olarak Bobo'ya Fransa'dan St. Etienne'in talip olduğu ve 4 milyon Euro fiyat biçtiği iddia edilmişti. Beşiktaş ise Bobo için fiyatın artırılmasını bekliyor. Bobo'nun St.Etienne ile anlaşması durumunda Beşiktaş Pavlyuchenko transfer için çalışmaları hızlandıracak.
Siyamend KAÇMAZ, MOSKOVA, (DHA)
GeNç KaRTaL
13.Ağustos.2009, 17:30
St.Etienne'nin Gomis'ten sonra Bobo'ya ihtiyacı çok fazla..İyi bir fiyata bırakabiliriz.
Bu arada hangi gazeteydi hatırlamıyorum ama Tuncay ile ilgilendiğimiz yazılmış.Tuncay Türkiye'ye dönse Fenerbahçe'ye gider biliyorum ama her zaman Tuncay'ı Beşiktaş'ta görmek istemişimdir.Bu sistemimizde sol forvete harika olur valla..
anilton
13.Ağustos.2009, 17:33
Tuncay akli dengesi bozulmadıkça Türkiye'ye dönmez...:)
eXcitinG
13.Ağustos.2009, 17:40
Ne Tuncay`ı, Ne PavLy si arkadaş. Bana Deco yu getirin !
GeNç KaRTaL
13.Ağustos.2009, 18:33
Ne Deco'su Hayrettin abi.Jem Karacan'a düşmüşüz,oda gelmek istemiyormuş.Tümer'in bile adı geçiyor,sen Deco diyorsun.Ben artık fazla ümitli değilim oyun kurucu pozisyonuna üst düzey bir isim alınması konusunda..
anilton
13.Ağustos.2009, 18:43
Tümer deme Şemsi,yok öyle birşey...
Yabancı konusu olduğu için mecbur Türk alternatife yöneliyorlar.Daha öncede dedim bizim aradığımız tipte Türk olarak Nuri,Emre,Yıldıray,Selçuk İnan var.Nuri gelmiyor.Emre ve Selçuk zaten olmaz.Yıldıray'ın da sakatlığı,formsuzluğu vb durumlar yüzünden vazgeçildi...
Tek yol Bobo'yu ve ya Delgado'yu elden çıkarmak...
LaigLeNoiR
13.Ağustos.2009, 19:29
Pavluychenko'yu mıu alıyormuşuz şimdi de :)
anilton
13.Ağustos.2009, 22:07
Dün akşam Fransız menajer kaynaklı verdiğim haberde St.Etienne'nin teklifi 4,5 milyon €'ya yükselttiğini ve St.Etienne'nin forvet bulmakta zorlandığını ve Bobo için ciddi olduğunu yavaş yavaş fiyatı yükseltebileceklerini söylemiştim...
Az önce LigRadyo'da yönetimden üç kez teyidini alarak verdikleri haberde St.Etienne ile Beşiktaş 5.8 milyon €'da anlaşmışlar ve kulüp Bobo'nun St.Etienne ile görüşmesine izin vermiş...
İlk gelen bilgilere göre Bobo'nun eşi Fransa'ya sıcak bakmıyormuş...
enzo
13.Ağustos.2009, 22:24
Gitsin gitsin de yine bi acaip adam getirirlerse nolcak?
LaigLeNoiR
13.Ağustos.2009, 22:31
Pavluychenko gelcekse gitsin :) veya Deco,Dos Santos,Buonanotte falan :)
anilton
13.Ağustos.2009, 22:31
Geride kaldı o günler.M.Denizli varken acayip adam falan gelmez...
anilton
14.Ağustos.2009, 00:15
VDV için menajerler fikir alışverişi yapmış.Transfer işiyle babası ilgileniyormuş.Şuan çok ciddi 2 teklif var onlar olmazsa Beşiktaş'a kiralık olarak gelmeyi düşünebiliriz demiş babası...
RoNNiE91
14.Ağustos.2009, 00:16
OOOO süper.Hadi İnşallah :)
anil luque
14.Ağustos.2009, 00:31
VDV dediğiniz Van Der Vaart ise =) gercekten mukemmel olur .. Real, Hollandalılara cephe almısken degerlendırmek lazım ..
anilton
14.Ağustos.2009, 01:42
Ne Tuncay`ı, Ne PavLy si arkadaş. Bana Deco yu getirin !
Bütün imkanlar seferber edilmiş durumda...
Bobo birkaç güne kalmaz Fransa'ya gidecek.Kiralıkta olsa Deco gelecek inşallah...(Duyum falan değil,içimdeki ses...:) )
anil luque
14.Ağustos.2009, 01:45
O sese can feda be Deco gelsinn :D
GeNç KaRTaL
14.Ağustos.2009, 01:52
Delgado'yu postalayamayınca mecbur Bobo'ya döndü yönetim.Aslında şu an için oyun kurucu mevkisine adam forvete göre daha fazla ihtiyaç.Bu yüzden sıcak bakıyorum iyi bir paraya bırakılırsa bu duruma inşallah yerine değecek bir transfer için yol katedilmiştir.Sonra en son ihtimallere kalırsak Bobo gibi bir değerdende oluruz.Pirince giderken eldeki bulgurdan olma hesabı..
anilton
14.Ağustos.2009, 01:56
Şemsi Bobo'nun son senesi.Eğer bu sene yedek kalırsa,mutsuz olursa ki hem kontenjandan hemde Hoca'nın ilk tercihinin Nobre olmasından dolayı kuvetle muhtemel gerçekleşecek bu ihtimaller,sözleşme yenilemez bedavaya kaçar.Yönetim hem bu sebepten hemde Mustafa Hoca'nın istediği 10,5 numara ihtiyacına yer açmak için satılmasına sıcak bakıyorlar...
GeNç KaRTaL
14.Ağustos.2009, 02:11
Evet ama gidip orta düzey eleman alınırsada kötü olur.Tamam Mustafa hoca takıma faydası olmayacak adamı aldırmaz takıma ama transfer sezonununda sonuna yaklaşıyoruz.Liglerde maçlarda başlıyor.Kimse elindeki iyi oyuncuyu bırakmak istemez.Mesela ben bu saatten sonra Deco'nun geleceğine hiç ihtimal vermiyorum.Çünkü Chelsea şu saatten sonra Deco'yu elden çıkarıp yerine birisini almak gibi bir maceraya atılmak istemez ki istemiyorlarda.
anilton
14.Ağustos.2009, 15:29
Bobo St. Etienne'de!
Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu Radyospor'a yaptığı özel açıklamada Fransız kulübüyle Bobo konusunda anlaştıklarını, ancak bazı detayları görüştüklerini söyledi.
Soğancıoğlu, Saint Etienne’nin Bobo için önerdiği 5 buçuk milyon Euro bonservis ücreti kabul ettiklerini ödeme planı üzerinde konuştuklarını belirterek, “İşin detaylarını konuşuyoruz.
Ödeme planında anlaşır anlaşmaz bu transferi borsaya bildireceğiz” şeklinde konuştu.
Fransız Kulübü’nün Bobo’yla büyük ölçüde anlaştığı bildirildi.
L'Equipe Gazetesinin İddiası
Fransa'nın L'Equipe gazetesi, Saint Etienne ve Beşiktaş'ın Bobo için 5 milyon Euro'ya anlaştığını iddia etti.
Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Bobo Fransa yolunda. L'Equipe gazetesinin haberine göre Saint Etienne'li yöneticiler ile Beşiktaş yönetimi 5 milyon Euro'ya el sıkıştı. Ufak tefek pürüzlerin ardından imzaların atılmasının an meselesi olduğunu belirten gazetenin, Beşiktaş'ın Bobo'nun yerine oyuncu aramaya başladığını bile belirtti.
Özgür Sancar- Uğur Asarlı / Radyospor.com
KaPaLı
14.Ağustos.2009, 15:33
Biraz önce gördüm bu haberi hayırlı olsun. Umarım Bobo'yu aramaz Beşiktaş.
eXcitinG
14.Ağustos.2009, 15:44
Bu kadar uğraştan sonra gönderiLecekLer Listesinde en aLt sırada buLunan Beşiktaş için önemLi bir goLcüyü kaybettikten sonra yerine kıytırık bir adam aLırLarsa o zaman sorarız.
Şu ana kadar herşey normaL gidiyor.
anilton
14.Ağustos.2009, 15:57
Yanılıyorsun Hayrettin Abi,M.Denizli başından beri Bobo'nun satılmasını istiyordu.Nobre'yi bu kadar çok maaş vererek takımda tutmalarının sebebide bu.Mustafa Hoca'nın birinci tercihi o olacak santrafor bölgesinde çünkü.Ama yönetim iyi bir paraya(7-8 milyon €) satmak istiyordu Olympiakos 6'ya kadar çıktı en fazla,satmadılar.Ama Delgado'nun ameliyatından sonraki rapolar herşeyi allak bullak etti.Onun bölgesine adam alma ihtiyacı doğdu.Bunun için önce Delgado'nun sözleşmesini dondurmayı denediler,olmadı.Tek çare Bobo'nun satılmasıydı.Zaten daha öncede dediğim gibi Bobo bu sene banko oynamazsa -ki çabuk kırılan bir oyuncu - mutsuz olacak ve sözleşme yenilemeyip bedavaya kaçacacaktı...
Böylesi iyi oldu bence...
eXcitinG
14.Ağustos.2009, 16:04
Bobo dan yararLanıLabiLinirdi AnıL. Nobre nin birinci tercih oLup, oLmaması tartışıLır. Nobre nin geLdiğinden beri yaptıkLarı ortada, Bobo nun yaptıkLarı ve geLişimi ortada. Nobre yi tek cazip kıLan Türk statüsü ve Hırsı, onun dışında hiç bir artısı yok. Ama Bobo kompLe bir forvet. Bu zamanda bu tip forvetLer buLmak çok zor. Biraz Bobo ya uyuyan bir oyun pLanı oLuşturuLsa Bobo çok büyük işLer yapar. Bunun örnekLerini zaten hepimiz gördük..
Ne diyeLim. Artık hayırLısı. Çok ucuza aLdık, YüzLerce kar eLde ederek satıyoruz şimdi. Ben yerine İyi bir oyuncu geLdiği taktirde hiçte üzüLmem. Ama geLicek adam fiyasko, isimsiz, sıradan birisi oLursa işte o zaman adama sorarLar Bobo yu neden sattın diye.
BöyLeLikLe Yönetimin Batuhan baskıLarı da sonuç vermiş oLuyor. Batuhan artık kadroya girer herhaLde. Artık şu çocuğu da adam edip, onu kuLLanma zamanı geLdi. Eğer Batuhan dan da yararLanmaya başLayabiLirsek o zaman işte süper bir transfer daha yapmış oLuruz ve Bobo oLayı kat kat bize kar kazandırır.
Ama ben Deco nun geLeceğine inanıyorum. Yoksa yönetim Bobo gibi bir adamı satıp, sıradan bir adam aLmak için böyLe bir işe gireceğine de inanmıyorum. Kesin biLdikLeri birşey varki bu kadar aceLeci bir şekiLde FransızLara sattıLar..
PavyL oLacağına da inanmıyorum. Senin eLinde zaten Bobo gibi bir isim var, neden daha fazLa para vererek o adamı aLsınLar.
Deco geLir. GeLmezse de BizimkiLerin başına kötü şeyLer geLir :)
anilton
14.Ağustos.2009, 16:13
Mustafa Hoca takımda kaldığı sürece zaten yararalanırdı Bobo'dan.Mustafa Hoca kadrodaki her futbolcudan yararlanır.Kimse kulübede çakılı kalmaz.Herkese forma şansı verir...
Ama Bobo 2 hafta yedek kaldığı anda küsen bir adam.Birazda bedavaya gitmesinden korktular.Bobo bedavaya giderse tepkileri düşün...
Birde üstüne bir 10,5 numara ihtiyacı eklenince en mantıklısı buydu...
eXcitinG
14.Ağustos.2009, 16:14
Pazartesi günü oynanacak maça kadar yeni transferimizde geLir.
KaPaLı
14.Ağustos.2009, 16:16
Anıl Delgado'nun yerine adam alma ihtiyacı falan doğmadıki Beşiktaş taktik değiştirirse iyi takımı var zaten. Fenerbahçe ALEX'le oynayabilir çünkü tek forvet oynayabilecek oyuncuları var ama Beşiktaş böyle oynayacak oyuncusunu satıyo. Tello'yu solda kullansa ne kadar etkili olduğunu ilk geldiğinde gördük. Tello MC'de fiziki yetersizliğinden dolayı çok sıkıntı yaşıyo.
Ayrıca şuda var Bobo sezon öncesi çalışmalara katıldı, takımı çok iyi tanıyo. Gelecek adam takımın yapısını direk bilen birisi olmayacak. Ayrıca avrupa takımları artık takımlarında oynayacak oyuncusunu yollarmı ? Iskartaya çıkmış adamları alacaksa Beşiktaş hiç transfer yapmasın daha iyi.
anilton
14.Ağustos.2009, 16:18
10,5 numara olayına gelince...
Alacağımız oyuncu en kötü Sapara olur.Tabi Vaart,Deco vb isimlere göre kötü.Ben Sapara'ya hayır demem,sabaha kadar evet derim...
Ernst-Fink-Sapara
eXcitinG
14.Ağustos.2009, 16:22
TeLLo nun MC de ki yetersizLiği adam eksiLtme özeLLiği oLmamasından. Yoksa TeLLo çok iyi bir oyuncu. O böLgede oynayan adamın katı savunma yapan takımLara karşı topu aLıp bir iki kişiyi oyundan düşürmesi Lazım. TeLLo bunu yapamadığı için biz BeLediye gibi takımLara zorLanıyoruz. Gerçi herşey bire birde geçmek te değiL. Bir pas atarsın iki kişiyi üç kişiyi aynı anda oyundan düşürürsün Tıpkı ALex gibi. Ama TeLLo bunLarı da yapamıyoru. Bire ikiLerde iyi mesaLa, kısa pasLarda çok iyi ama son pasLarda o kadar da iyi değiL. Bu da kariyeri boyunca hep çizgi civarında oynamasından doLayı geLiyor.
Bizim şu anda forvet ihtiyacımız da yok. Nihat var, Nobre var, HoLosko var, Batu var.. VaroğLu var.
Ama orta sahada şu dedikLerimi yapacak bir adam da aLırsak, iş biter. O tarz adamLarın takımı tanımasına, uyuma feLan ihtiyacı yoktur. ÖzeL oyuncuLar zaten bu yüzden özeL oLurLar. Çıkar takır takır işini yapar, bitirir. O yüzden uyumuş feLan pek önemLi değiL. Tabi üst düzey bir isim için söyLüyorum bunLarı.
anilton
14.Ağustos.2009, 16:30
Anıl Delgado'nun yerine adam alma ihtiyacı falan doğmadıki Beşiktaş taktik değiştirirse iyi takımı var zaten. Fenerbahçe ALEX'le oynayabilir çünkü tek forvet oynayabilecek oyuncuları var ama Beşiktaş böyle oynayacak oyuncusunu satıyo. Tello'yu solda kullansa ne kadar etkili olduğunu ilk geldiğinde gördük. Tello MC'de fiziki yetersizliğinden dolayı çok sıkıntı yaşıyo.
Mustafa Hoca'nın oynattığı taktik...
4-3-3 ya da 4-2-3-1...
Tello sol ofans oynadığı zaman,yani sol ML değil AML oynadığı zaman çok etkili.Geçen sene Yusuf'la o bölgede değişmeli olarak oynadığında bunu gördük.Kaldı ki geriye yardım eden bir adam.Dediğin gibi MC'de fizik bakımından etkisiz kaldığı için o bölgeye adam aranıyor...
Beşiktaş'ta tek forveti en iyi oynayacak oyuncu Nobre'dir.Tek forvet oynayacak oyuncunun bir kere stoperlerle sahada olduğu sürece boğuşması lazım.Alabileceği,alamayacağı her topa çıkması,hamle yapması gerekir.Kafayla,göğsüyle,diziyle,ayağıyla her türlü top indirip,fiziği ve ya tekniği sayesinde saklayıp ileride çoğalmayı sağlaması,sağa sola pas vermesi lazım...
Tek eksiği adam geçememesi Nobre'nin...
Bunun dışında tek forveti en iyi oynayacak kişi Nobre'dir.O yüzden birinci tercih o...
Bobo komplike bir adam.Herşeyden biraz var.Şu özelliği çok iyi diyemezsin mesela.Tek forvet oynadığ dönemlerde bile yukarıda saydığım görevleri çok az yapıyordu.Sağa sola atıyor top almak için kendisini.Ama Bobo'yu çift forvet ya da zorlu takımlara karşı deplasmanda oynadığı zaman izlemek büyük keyif veriyor...
Mustafa Hoca çift forvet oynamıyor.Tek forvette tercihi Nobre'den yana.ŞL'de ve ya büyük takım deplasmanlarında oynatacağı iki tane sprinter adam var.Holosko ve Nihat.Artı Batuhan'da eklenebilir bu hücum hattına.Bobo lüks oluşturmuş oluyor...
Zaten en büyük ihtiyacımız F.Bahçe ve İBB maçlarında da gözüldüğü üzere finali yapacak oyuncu.Final paslarını atacak,araya oynadığı zaman savunmaların belini kırabilecek,gerektiğinde gol atacak.Yoksa ileride çoğalmada,pozisyona girmekte sıkıntı yok.Takım savunmasında da sıkıntı yok...
Bunların hepsini bir araya getirdiğimizde Bobo'nun satılmasını olumlu buluyorum...
KaPaLı
14.Ağustos.2009, 16:45
Anıl Nobre tek forvet oynayacak değil işte. Nobre şu ana kadar Fenerbahçe'de ve Beşiktaş'ta hep 2. forvet olduğunda başarılı oldu. Nobre çok gezinen rakip savunmayı dengesiz duruma düşüren ve dönen topları çok iyi tamamlayabilen - Fırsatçı - oyuncu. Süper kupa maçından ondan Delgado yapmaya çalıştı Mustafa hoca.
Madem illaki forvet arkadası oynayacak o zaman Yusufu koy oraya kanatta oynayacak yığınla adam var. Nihat'ı orda oynatabilir ayrıca rahatlıkla.
anilton
14.Ağustos.2009, 17:58
Anıl Nobre tek forvet oynayacak değil işte. Nobre şu ana kadar Fenerbahçe'de ve Beşiktaş'ta hep 2. forvet olduğunda başarılı oldu. Nobre çok gezinen rakip savunmayı dengesiz duruma düşüren ve dönen topları çok iyi tamamlayabilen - Fırsatçı - oyuncu. Süper kupa maçından ondan Delgado yapmaya çalıştı Mustafa hoca.
Madem illaki forvet arkadası oynayacak o zaman Yusufu koy oraya kanatta oynayacak yığınla adam var. Nihat'ı orda oynatabilir ayrıca rahatlıkla.
Forvet arkası oyuncusu başka birşey.Mustafa Hoca'nın 10,5 numara tabiri başka birşey...
Dediğin gibi biz forvet arkası arayacak olsak Yusuf'ta oynar Nihat'ta...
Delgado,Lincoln,Alex gibi adamlar klasik forvet arkası,10 numara diye tabir edilen oyuncu.Çıtkırıldım,fizik olarak çok kötü,itikrarsız,sorumluluk almaktan kaçan,topsuz oyunda sıfır,ikili mücadeleyi sevmeyen,takım savunmasından bihaber adamlar.Yalnız Alex fizik,devamlılık ve sorumluluk alma olarak diğerlerinden farklı bir yere sahip.Artı golcülük özelliğide mükemmel seviyede olan bir isim...
İşte bizim aradığımız tip yukarıdaki oyuncu tipi değil...
Yetenekli olacak,oyun kurabilecek,gerektiğinde skora katıkıda bulunacak,takım sıkıştığında kendisini gösterip top alıp,takımı rahatlatabilecek bir oyuncu olacak ama bunun yanında fiziki anlamda iyi olacak,devamlılığı olacak,ikili mücadeleden kaçmayacak,elinden geldiğince takım savunmasına yardımı dokunacak bir adam istiyor Mustafa Hoca.Kendi tabiriyle 10,5...
KaPaLı
14.Ağustos.2009, 18:06
Anıl 10,5 tabiri Beşiktaş'ın istediği adamların hangisine uyuyo ? Dos Santos - Deco - Buo hangisi senin anlattıklarına uyuyo ? Sırf Transfer yapmak için transfer yapacak bana göre Beşiktaş.
anilton
14.Ağustos.2009, 18:09
Deco sapına kadar uyuyor...
Buon ve Dos Santos menajerler tarafından önerilmiş isimler.Bana Hoca'nın 10,5 için bunları alın dediği isimler değil.Menajerlerin önerisiymiş.Benim bu konuda daha önce verdiğim duyumlarda menajer kaynaklıydı.Başkan'da canlı yayında bunlar menajer oyunları diye bu oyuncuları yalanlamıştı...
KaPaLı
14.Ağustos.2009, 18:17
Yetenekli olacak,oyun kurabilecek,gerektiğinde skora katıkıda bulunacak,takım sıkıştığında kendisini gösterip top alıp,takımı rahatlatabilecek bir oyuncu, bunun yanında fiziki anlamda iyi olacak,devamlılığı olacak,ikili mücadeleden kaçmayacak,elinden geldiğince takım savunmasına yardımı dokunacak bir adam
Deco sapına kadar uyuyor....
İlk dediklerin doğrudurda Deco'dan kırmızıyla yazdığım yerleri bekliyosan senin futbol bilginden şüphe duyarım.
anilton
14.Ağustos.2009, 18:19
Sen Deco'yu hiç izlememişsin derim bende sana...:)
Bana Lincoln,Delgado ile Deco arasındaki farkları sayarmısın?
eXcitinG
14.Ağustos.2009, 18:23
Dün yaptığımız Son Dakika haberinde Bobo`nun durumunu sizlere bildirmiştik..
Şu an için Fransız ekibiyle 5,5 milyon euroya anlaşıldı, Ertunç Soğancıoğlu St Etienne yöneticileri ile peşinat konusunda pazarlık halinde.
Bunun yanında, Bobo`nun Fransa`ya gitmesi durumunda, Batuhan`ın tekrar Beşiktaş`a dönme ihtimali çok yüksek. Beşiktaş`lı yöneticilerin Batuhan konusunda Mustafa Denizli ile özel görüşmeler yaptığı bildirildi.
Bobo ile ilgili basında çıkan ``Beşiktaş`tan ayrılmak istemiyor `` haberleri ise tamamen asılsız çıktı. Bobo`nun eşinin sezon başında Beşiktaş`tan ayrılmak istediklerini Başkan Yıldırım Demirören`e söylediği, hatta bu sene Futbolcu eşlerine dağıtılan kombineleri ``biz ayrılacağız`` diyerek almadığı öğrenildi. Diğer bir taraftan ise Geçen sezon ödemelerde yaşanan kısa süreli gecikmelereden dolayı Brezilya`lı oyuncunun serbest kalabilmek için FİFA`ya başvurması, Beşiktaş yönetiminin bu oyncunun takımda kalmaması için ısrarcı olmamalarına neden oldu.
BOBO GİDERSE KİM GELECEK?
Beşiktaş yönetimi Bobo`nun Fransa`ya transferi durumunda, forvet mevkiine genç Batuhan`ı çekmeyi düşünüyor. Bunun yanında Mustafa Denizli`nin ısrarla takıma kazandırmak istediği Deco konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. İngiliz Ekibi Chelsea bu oyuncunun kiralık olarak Beşiktaş`ta forma giymesine yeşil ışık yaktı. Başkan Yıldırım Demirören`in Bobo transferi biter bitmez Deco ile ilgili girişimlere başlayacağı öğrenildi.
HABER1903
eXcitinG
14.Ağustos.2009, 18:24
Deco dan bahsediyoruz.
Bırakın MücadeLeyi, biLmem neyi feLan. Deco bu, geLsin yeter. Oynamasın, kuLübeden bize baksın, havaaLanında onu Linç etme girişimLerinde buLunaLım, o keyif biLe yeter yahu, neyden bahsediyorsunuz.
Bu arada İso demişsin ya Deco ikiLi mücadeLeye girmez,top kapmaz feLan. Adamın FM de biLe tackLing i 14 :)
anilton
14.Ağustos.2009, 18:42
Dün yaptığımız Son Dakika haberinde Bobo`nun durumunu sizlere bildirmiştik..
Şu an için Fransız ekibiyle 5,5 milyon euroya anlaşıldı, Ertunç Soğancıoğlu St Etienne yöneticileri ile peşinat konusunda pazarlık halinde.
Bunun yanında, Bobo`nun Fransa`ya gitmesi durumunda, Batuhan`ın tekrar Beşiktaş`a dönme ihtimali çok yüksek. Beşiktaş`lı yöneticilerin Batuhan konusunda Mustafa Denizli ile özel görüşmeler yaptığı bildirildi.
Bobo ile ilgili basında çıkan ``Beşiktaş`tan ayrılmak istemiyor `` haberleri ise tamamen asılsız çıktı. Bobo`nun eşinin sezon başında Beşiktaş`tan ayrılmak istediklerini Başkan Yıldırım Demirören`e söylediği, hatta bu sene Futbolcu eşlerine dağıtılan kombineleri ``biz ayrılacağız`` diyerek almadığı öğrenildi. Diğer bir taraftan ise Geçen sezon ödemelerde yaşanan kısa süreli gecikmelereden dolayı Brezilya`lı oyuncunun serbest kalabilmek için FİFA`ya başvurması, Beşiktaş yönetiminin bu oyncunun takımda kalmaması için ısrarcı olmamalarına neden oldu.
BOBO GİDERSE KİM GELECEK?
Beşiktaş yönetimi Bobo`nun Fransa`ya transferi durumunda, forvet mevkiine genç Batuhan`ı çekmeyi düşünüyor. Bunun yanında Mustafa Denizli`nin ısrarla takıma kazandırmak istediği Deco konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. İngiliz Ekibi Chelsea bu oyuncunun kiralık olarak Beşiktaş`ta forma giymesine yeşil ışık yaktı. Başkan Yıldırım Demirören`in Bobo transferi biter bitmez Deco ile ilgili girişimlere başlayacağı öğrenildi.
HABER1903
Bekleyip göreceğiz...
Bekleyip gördük.Ne senaryo yazmışım be,gerçek oluyor...:)
Bütün imkanlar seferber edilmiş durumda...
Bobo birkaç güne kalmaz Fransa'ya gidecek.Kiralıkta olsa Deco gelecek inşallah...(Duyum falan değil,içimdeki ses...:) )
İçimdeki ses yanıltmadı beni.Teşekkürler içimdekis ses...:D
GeNç KaRTaL
14.Ağustos.2009, 18:43
Bunun yanında Mustafa Denizli`nin ısrarla takıma kazandırmak istediği Deco konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. İngiliz Ekibi Chelsea bu oyuncunun kiralık olarak Beşiktaş`ta forma giymesine yeşil ışık yaktı. Başkan Yıldırım Demirören`in Bobo transferi biter bitmez Deco ile ilgili girişimlere başlayacağı öğrenildi.
HABER1903
Haber1903 gibi sağlam bir kaynağın bunu yazması beni bir nebze umutlandırdı.Bobo'nun satışı konusundaki düşüncelerimi yazmıştım.Hayrettin abiyede katılıyorum.Zaten bunuda dün akşamki yazılarımdada belirtmiştim.İnşallah yönetim Bobo'yu satarken ihtiyacımız olan bölgeye alacağı isim konusunda planları vardır.Büyük ihtimalde vardır diye düşünüyorum.Hayırlısı olur inşallah..
anilton
14.Ağustos.2009, 18:46
Deco dan bahsediyoruz.
Bırakın MücadeLeyi, biLmem neyi feLan. Deco bu, geLsin yeter. Oynamasın, kuLübeden bize baksın, havaaLanında onu Linç etme girişimLerinde buLunaLım, o keyif biLe yeter yahu, neyden bahsediyorsunuz.
Bu arada İso demişsin ya Deco ikiLi mücadeLeye girmez,top kapmaz feLan. Adamın FM de biLe tackLing i 14 :)
Deco'nun asıl mevkii MC'dir zaten...
Barca'da Rijkaard'ın sisteminde başrol olmasının en başlıca nedenlerinden bir taneside topsuz oyunda da varolmasıdır...
Delgado,Lincoln ve Alex'in 3lerde 5lerde gezen markaj özelliği 9 Deco'da.Yine bu üç oyuncuda yerlerde sürünen Teamwork,Work Rate sırasıyla 18,13Deco'da ,pozisyon alma 13,Zihinsel özellkleri zaten mükemmel...
LaigLeNoiR
14.Ağustos.2009, 18:48
Hayrettin abininde dediği gibi Deco gelsinde havaalanında linç girişiminde bulunulsun o da yeter :D
Lionel Andres Messi
14.Ağustos.2009, 18:51
deco veya vdv tın geleceğini düşünmüyorum keşke gelseler ülkemize fakat fazla bir ümidim yok açıkçası deco türkiyede herhangi bir takımı tek başına zirveye oynatır tartışmasız.aynı şekilde van der vaart ta öyle.
KaPaLı
14.Ağustos.2009, 19:20
Araştırma işine girmeyin :p Abartı profillerle göz boyamayn :n:
Abi Deco'nun gelmesine laf edecek adam yok zaten. Ama Chelsea sezona başladı ve büyük oranda kadro böyle gidecek belli. Hem ben Beşiktaş'ın yerinde olsam Deco'yu alman Panzer'i alırım.
eXcitinG
14.Ağustos.2009, 19:26
Panzer derken ?
anilton
14.Ağustos.2009, 19:28
Ballack diyor heralde...:)
eXcitinG
14.Ağustos.2009, 19:30
Bana ne ben Deco yu istiyorum, Bana ne.
LaigLeNoiR
14.Ağustos.2009, 19:35
Balak malak istemem bende Deco olsun :D
GeNç KaRTaL
14.Ağustos.2009, 19:40
Haber 1903 büyük sorumluluğun altına girdi valla.Yine beklenti içine girdik..:icon_smile:
Corpus
14.Ağustos.2009, 19:41
Deco gelsin tüm takımlar sevinir :D TSL de Deco yu izliyeceğiz daha ne be :)
Elano ardayla oynadı arda ilerliyor vee o da ne Deco topu çaldı :D Bakın anlatımı bile güzel
gerrrard
14.Ağustos.2009, 19:51
Deco gelirse harika olur harika :p
KaF KeF
14.Ağustos.2009, 20:13
Bobo 'kalıyorum' dedi
FLAŞ! Beşiktaş, Fransa'nın Saint-Etienne kulübü ile Bobo'nun bonservisi konusunda bugün yapılan görüşmeler sonucu anlaşmış ve Siyah Beyazlı kulüp Brezilyalı futbolcusunu 5.5 Milyon Euro'ya elden çıkarmaya razı olmuştu. Ancak Bobo'nun Fransız Kulübü'ne transfer olmak istemediği ve Beşiktaş'ta kalmak istediği öğrenildi.
BOBO FRANSA YOLCUSU HABERİ İÇİN TIKLAYIN... (http://www.sporx.com/futbol/superlig/163228/?ref=AKM2)
Brezilyalı futbolcunun Siyah Beyazlı kulüp ile yollarını ayırmak istememe sebebinin ise Saint-Etienne Kulübü'nün kendisine teklif ettiği yıllık ücret olduğu öğrenildi.
Bobo'nun Fransız kulübünün kendisine önerdiği yıllık ücreti az bulduğu ve bu sezonun sonuna kadar Beşiktaş'ta oynamak istediğini dile getirdiği belirtildi. Beşiktaş ile sözleşmesi bu sezonun bitiminde sona erecek olan Brezilyalı futbolcu, sezonun bitiminde boşa çıkacak.
Yeni sezon öncesi kendisine bonservis bedeli ödenmeden transfer olma hakkı kazanacak olan Bobo, böyle bir durumda daha fazla yıllık ücret alacağı için bir yıl daha Siyah Beyazlı kulübün formasını giymek istediğini belirtti.
Bu sezon öncesi Yunanistan'ın Olimpiakos Kulübü Bobo için Beşiktaş'a 4 Milyon Euro'ya yakın bir bonservis bedeli önermiş, Bobo'ya ise yıllık 2 Milyon Euro ücret verecekleri kaydedilmişti.
Ancak Siyah Beyazlı yönetim bonservis bedelini düşük bulduğu için bu transfere izin vermemişti. Bobo, yeni sezona hazırlık döneminde Olimpiakos'a transferi gerçekleşmediği için huzursuz olduğunu dile getirmiş ve Olimpiakos'a gitmek istediğini açıklamıştı.
BEŞİKTAŞ KULÜBÜ BOBOVE NOBRE'NİN TERCÜMANI ARDA KABAKLI'NIN İŞİNE SON VERDİ
Öte yandan Beşikaş Yönetimi yaklaşık 4 yıldır Beşiktaş Kulübü'nde görev yapan ve özellikle Bobo ve Nobre gibi Portekizce konuşan futbolcuların tercümanlığını yapan Arda Kabaklı'nın işine son verdi.
Siyah Beyazlı kulüp yaşanan bu gelişmenin Bobo'nun transferi ile ilgili olmadığı açıklamasını yaparken, tercüman Arda Kabaklı'nın farklı bir sebepten ötürü işine son verildiği ve işten çıkartılma olayının Bobo'nun transferi ile aynı güne denk gelmesinin rastlantı olduğu belirtildi.
14.08.2009
GeNç KaRTaL
14.Ağustos.2009, 20:17
Kalacaksa mutlaka sözleşme imzalamalı.Yoksa Bobo'danda kar edemeyeceğiz..
anilton
14.Ağustos.2009, 20:29
Yeni sezon öncesi kendisine bonservis bedeli ödenmeden transfer olma hakkı kazanacak olan Bobo, böyle bir durumda daha fazla yıllık ücret alacağı için bir yıl daha Siyah Beyazlı kulübün formasını giymek istediğini belirtti.
Dediğim olay bu.Satılmazsa seneye bedavaya kaçar.Güney Amerikalı adamlar öyle pek sadakat falan bilmezler.Takımıma para kazandırayım gideyim derdinde falan değiller.Parasına bakar adamlar...
St.Ettiene yükseltir alacağı maaşını gider bir şekilde...
Corpus
14.Ağustos.2009, 20:51
Türk takımlarının makus talihi :( Parayla adam satamıyoruz :(
eXcitinG
14.Ağustos.2009, 20:53
Gider,gider.. Zaten hemen evet demesi süpriz oLurdu. O da kendince biraz oyun oynayacak, azıcık üç,beş daha ne yükseLtirsem kar diye bakacak, gidecek sonunda.
ShevAnil
14.Ağustos.2009, 20:56
Bobo gitmezde Beşiktaş'ta kalırsa haklı konumuna düşücek bence. Sonuçta Olympiakos'a gitmek istedi okadar vakit. Rededildi, izin verilmedi, teklif az bulunda falan filan bişey diyemeyecem. St. Etienne gitmiyerek CL'De oynama fırsatını elinde bulundurucak. Ayrıca bu şekilde sezon sonu serbest kalıcağını düşünüp klübe karşı bir tavır takınabilirde.
enzo
14.Ağustos.2009, 21:39
Bobo bu yapar mı yapar akşam Sergen Yalçın baya bir konuştu bu konuda
brotha
14.Ağustos.2009, 22:30
valla decoya burun kivirmak turkiyedeki taraftarlar icin komedi olur, deco mucadele etmiyoru diyen arkadaslarada , riijkardin 4-3-3 duzeninde decoyu hangi mevkide oynattigina baksinlar derim. yaya toure,xavi,iniesta gibi mucadeleci ve yaratici orta saha mentalitesinin bundan onceki sampiyonlar ligini almis versiyonunda, marques,xavi ve deco vardi.
Gangstaa
14.Ağustos.2009, 22:56
Ölüsü yeter derler ya Deco'da öyle ölüsü yeter.Ama geleceğini sanmıyorum,kontenjan sorunu zor çözülecek gibi.
Varonil
14.Ağustos.2009, 23:31
Bobo konusunda belirtilen görüşlere katılıyorum.Bu sene önünde Şampiyonlar Ligi fırsatı var.Burada iyi oynayıp vitrine çıkmak isteyecektir.
anil luque
15.Ağustos.2009, 01:00
Bobo da ne istediğini bilmiyor heralde. Bundan 1 ay önce yana yakıla Olimpiakos diyen oyuncu kendisi değildi sanki. O olmadı şimdi Fransa Ligi'ne gidecek ama beğenmiyor heralde beyefendi. 2 sene önce ŞL'de yeterince kendisini gösterdi bence L'pool ve Marsilya maçlarını kazandırdı bize. 2 galibiyetimizde de başroldeydi daha ne vitrininden bahsediyor anlayamadım ..
DeNiZ_1903
15.Ağustos.2009, 01:38
Bobo olayının bir çözüme kavuşması güzel oldu.Kafa karışıklığından dolayı yeterli performansı sağlayamıyordu.Ben yazmıştım önceden içimde bir his var Deco gelecek diye hala ısrarcıyım ama Delgado konusunu çözüme kavuşturmak da o kadar kolay olmasa gerek.İyi bir maestro şart gerçekten.Deco,Riquelme gibi adamlar gelse pafları bile gol kralı yaparlar valla. :D
anilton
15.Ağustos.2009, 15:27
Bobo transferinde araya Figer girmiş.Fransızlar bizim gibi salak değil bu adama bu kadar para yedirsinler...
Bence bu iş yatar...
LaigLeNoiR
15.Ağustos.2009, 15:59
Hiçbirşey olmayacak.Bobo gidecek bence.
brotha
15.Ağustos.2009, 18:00
bobo hala kalmak istercesine aciklamalar yapiyor, kendisini cok severim ve Besiktas'a bagliligindan boyle konustuguna inanmka istiyorum.
Ama mantigim daha agir basiyor, St. Etienne gibi avrupa kupalarinda olmayan bir kulube gitmek istemeyip, seneye sozlesme bitiminde Sampiyonlar Liginde oynayan bir kulube transfer olma istegi aklinin bir kosesinde yatiyor sanirim.
Satmak en mantiklisi ama bende Bobo'nun gidecegini sanmiyorum.
LaigLeNoiR
15.Ağustos.2009, 18:02
LİGTV'de bir yönetici ile özel röportaj vardı bu konuda açıklık getirdi.
Biz Boboyu göndermek istemiyoruz ancak bir teklif geldi ve Bobo'nun da şu anda böyle konuşmasının tek nedeni bizim tam olarak St.Ettienne ile anlaşamamızdır dedi.
anilton
15.Ağustos.2009, 18:03
Bobo'yu göndermek istemiyorlarsa alırlar Yıldıray'ı,oynarlar kumarı,işimiz şansa kalır böylece...
brotha
15.Ağustos.2009, 19:43
bobo giderse ne olucakki? deco mu gelicek? van der vaart mi gelicek?
hadi onlar da geldi diyelim, merkez santraforda kim oynayacak?
nihat olmaz,holosko olmaz.
elimizde bir tek nobre kalicak, 90 dakika boyunca muthis yararli oynayan ama macta eline gecen 2-3 kilit pozisyonu harcayan,6 pastan gol atamayan nobre,
yada batuhan var, futbolda yas mas onemli degildir dunyada. ama burasi turkiye, dunyada rooney,ronaldo,messi o yasta oynar guvenirler ama burda olmaz. Cunku altyapida gerekli karakter egitimi verilemiyor, Batuhanda alamamis.
O yuzden her turlu bizim isimiz sans, Bobo ve Delgado ikisi birden gitmez ise.
GeNç KaRTaL
16.Ağustos.2009, 21:50
Tam bu transfer sezonunu sıkıntısız atlatacağız diyoruz yine olmadı.Bir yaz transfer dönemini en yakın ne zaman sıkıntısız atlatacağız acaba?
Knightmare
16.Ağustos.2009, 23:19
kırmızı kar yağınca diyorlar ne kadar doğrudur bilmem :)
anil luque
17.Ağustos.2009, 05:26
Yok yok kuru yağmur yağıncaymış kardeş .. =) Antalya macına kadr oyuncumuz gelır dıyorduk olmadı.. Yonetm patlat artık bombayı yahu yoksa taraftar patlayacak ..!
Addolorato
17.Ağustos.2009, 16:15
Fotospor'un haberine göre Çarşamba günü Deco İstanbul'da..
eXcitinG
17.Ağustos.2009, 16:16
Fotospor'un haberine göre Çarşamba günü Deco İstanbul'da..
TatiLe mi geLiyormuş ?:icon_lol:
Addolorato
17.Ağustos.2009, 16:18
Fotospor işte.. :D
LaigLeNoiR
17.Ağustos.2009, 16:43
Bobo küçük kulüp demiş St.Ettienne için.
KaPaLı
17.Ağustos.2009, 16:56
Beşiktaş'ın beğenmeyip yolladığı Cisse Marsilyada 11 oynuyo :confused:
eXcitinG
17.Ağustos.2009, 17:15
Oynar, hemde canavar gibi oynar. Adam a Türkiye de tek başına ortasaha yı derLe,topLa dediLer. Ernst geLdikten sonra ki performansı ortada. MarsiLya da yanında Cheyrou gibi Lucho gibi adamLarLa beraber çok iyi işLer yapar. Bunda garip bir durum yok.
BizimkiLer Fink iLe Ernst i aLdıkLarı dönemden anLaştıkLarı için ( o zamana kadar Cisse nin performansı ortadaydı) Daha sonra da Fink te karar kıLınıp Cisse yi gönderme kararı aLdıLar.
Zaten Fink te yanında Ernst oLduğu sürece Cisse yi aratmayacak. Oynadığı futboL iLe bunu kantıLadı. Fink te yanında Ernst siz oynasın o da bocaLayacaktır.
anilton
17.Ağustos.2009, 17:23
Cisse kötü oyuncu değil.Kalitesi belli olan Fransa milli takımında aynı dönem oyuncuları Vieira ve Makelele'nin gazabına uğramış talihsiz bir isim...
Tek sorunu hırsını yitirmiş,futbola doymuş olmasıydı.Marsilya onun için yeni bir macera.Monaco ile ŞL'de final oynadıkları Hocası Deschamps var...
Cisse zaten kötü olduğu,beğenilmediği için gönderilmedi.Fink'in daha iyi olacağı düşünüldüğü için sözleşme yenilenmedi.Fink'te şuanda mükemmel bir durumda.Cisse'den çok üstte bir performans gösteriyor.Doğru tercih olduğunu kanıtlıyor...
Bobo konusunda da dediğim gibi Figer araya girdiği için Fransızlar vazgeçme aşamasına geldiler...
KaPaLı
19.Ağustos.2009, 15:40
Beşiktaş'a Uğur İnceman'ın transfer parasını yatırmadığı için yeni transfer ettiği Onur'a lisans vermemiş TFF.
LaigLeNoiR
19.Ağustos.2009, 15:47
Evet 100bin tl'lik bir borç yüzünden olduğu söyleniyor ancak İsmail Air'in haberi :) Pek inanmıyorum böyle birşeyin olduğuna varsa da kısa sürede halllolacaktır.
Addolorato
19.Ağustos.2009, 15:51
Gazetede Manisa'nın Beşiktaştan Holosko için alacagı 1 trilyon yüzünden diyordu.
KaPaLı
19.Ağustos.2009, 15:55
http://www.sabah.com.tr/Spor/2009/08/19/besiktasta_lisans_krizi
Onur Bayramoğlu hala Bozuyukspor oyuncusu olarak gözüküyo ayrıca.
http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=30&kisiID=430460
anilton
19.Ağustos.2009, 15:57
Uğur İnceman'ın son taksidi 100 bin €'yu yatırmayı unutmuşlar.Nasıl bir yöneticilik anlayışıysa bu.Kim ilgileniyosa bununla sıkı bir fırçaya ihtiyacı var heralde.Bugün ödenir halledilir o önemli değil...
Batuhan takımda kaldı bu arada...
KaPaLı
19.Ağustos.2009, 16:00
Beşiktaş, Bozüyükspor'dan aldığı 19 yaşındaki genç yıldızı Onur'un lisansını UEFA kriterlerine uymadığı için çıkartamadı
Beşiktaş'ın Bozüyükspor'dan transfer ettiği 19 yaşındaki 10 numara Onur Bayramoğlu'nun lisansının, kulübün UEFA kriterlerine takılması nedeniyle çıkartılamadığı öğrenildi. Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), UEFA Mali Kriterleri kapsamında, siyah-beyazlılardan önce Filip Holosko transferinde Manisaspor'a kalan 1 milyon Euro ile Bursaspor'a Aydın Karabulut'un gitmeyi kabul etmemesi nedeniyle doğan 1 milyon dolarlık borçlarını ödemesini istediği, bu nedenle 2 hafta önce yapılan lisans başvurusunu reddedildiği bildirildi. Bu sorunu çözmek için transferin son günü 1 Eylül'e kadar zamanı olan Beşiktaş yönetiminin, 1-2 gün içinde ödemelerini yaparak yeniden lisans başvurusunda bulunması bekleniyor.
'ACELE ETMİYORUZ'
Konuyla ilgili görüşünü aldığımız Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu, "1 Eylül'le dek vaktimiz olduğu için acele etmedik. Onur zaten takımla idmanlara çıkıyor. Kulüpler ile aramızdaki alacak-verecek sorununu çözdük. En kısa sürede Onur'un lisansı çıkacak. Önemli bir durum yok" şeklinde konuştu.
Ertunç Soğancıoğluymuş..
LaigLeNoiR
19.Ağustos.2009, 16:06
Başka bir kaynakta Uğur transferi yüzünden yazıyor.
Ayrıca TFF sitesi sürekli yenilenmiyor ara ara yenileniyor özellikle alt liglerde.
anilton
19.Ağustos.2009, 16:07
Ertunç Soğancıoğlu'da iyice şaşırdı.M.Denizli'nin imza töreninde de boş kağıt getirmişlerdi imzalaması için.Canlı yayında başkandan azarı yemişti ama akıllanammış demek ki.İnanılmaz yetersiz bir yönetimimiz var.Ocak'ta ki kongrede yeni isimler geleceği konuşuluyor.Umarım doğrudur...
Herneyse Batuhan'ın kalmasına baya bi sevindim.Bundan sonrası kendisine kalmış,istediği oldu...
Addolorato
19.Ağustos.2009, 16:12
Sinan Engin Kanaltürk'te demiş :
* Mustafa Denizli'yi ben getirdim
* Kadro'yu ben kurdum
* Takımı ben şampiyon yaptım
:n:
anilton
19.Ağustos.2009, 16:14
Sinan Engin der...
Bir insan istisnasız her programda Zapo'yu ben getirdim,800 bin €'ya oynuyordu der mi yahu?Ama her program...:)
anilton
19.Ağustos.2009, 17:38
Kulübümüz’den Açıklama
Bugün çeşitli basın organlarında çıkan ve Beşiktaş’ın Manisaspor’a 100.000 TL borçlu olduğu ve bu nedenle TFF tarafından lisans çıkartma izni verilmediğine ilişkin haberler tümüyle gerçeği yansıtmamaktadır.
Esasen, Kulübümüz Uğur İnceman transferinden dolayı Manisaspor Kulübüne karşı tüm edimlerini yerine getirmiş ve transfer bedelini tümüyle ödemiştir.
Şöyle ki; Manisaspor Kulübü, Uğur İnceman’ın transfer bedellerinin ödenmesi için kendisine verilen 1.000.000 Euro tutarındaki senetleri kaybetmiş olup, senetlerin kaybedilmiş olması nedeniyle yasal gereklilik olan senet iptal davasını açmıştır. Manisaspor, senet iptal davasının bitmesini müteakip yasal gereklilik olmamasına rağmen, ödeme görüşmeleri devam ederken Kulübümüz aleyhine TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’na başvurmuş, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu verdiği kararda, Manisaspor’un senetleri kaybetmiş olmasına rağmen Kulübümüz aleyhine haksız faiz ödemesine karar vermiştir. Bu karara karşı Tahkim Kurulu’na yaptığımız başvuru kabul edilerek, Manisaspor’un haksız faiz talebi kısmen reddedilmiştir. Gelinen aşamada, senet iptali davası kararı kapsamında senet bedelleri olan 1.000.000 Euro Manisaspor’a ödenmiştir. Varlığı iddia olunan yaklaşık 100.000 TL’lik borç ise Manisaspor’un herhangi bir yasal gereklilik olmamasına rağmen TFF’ye yaptığı başvurular nedeniyle ortaya çıkan fakat esasen hiçbir şekilde itirazımız olmaması nedeniyle karar verilmemesi gereken yargılama masrafı, kısmi faiz ve avukatlık ücretinden oluşmaktadır. Ödenecek tutar konusunda gerekli mutabakat için Kulübümüz avukatlarıyla Manisaspor avukatları arasında görüşmeler yapılmaktadır. Federasyonun böyle bir rakam konusunda medyaya bilgi vermesi Kulübümüzce manidar bulunmuştur.
Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız,
BEŞİKTAŞ JK
anilton
19.Ağustos.2009, 19:40
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Şirketimizin profesyonel futbolcularından Deyvison Rogerio Da Silva - Bobo ile ilgili olarak Fransa'nın St.Etienne Kulübü'nden, bir kısmı peşin bir kısmı vadeli olmak üzere 5.500.000.Euro transfer teklifi gelmiştir. Ancak Kulübümüz her ne kadar futbolcumuzun başka bir takıma transferini düşünmese de, oyuncumuzun da bu konudaki değerlendirmesi beklenmekte olup, gelişmeler netleşince ayrıca açıklama yapılacaktır.
Yani durum şundan ibaret.Biz teklifi kabul ettik.Bobo şuan St.Ettien ile görüşme aşamasında.Eğer Bobo St.Ettienne ile anlaşırsa bu iş olmuş demektir.Bobo'nun görüşmesinin uzamasıda doğal olarak Figer'in istediği komisyon yüzündendir...
Addolorato
19.Ağustos.2009, 20:12
Madem 5.5 M €'ya satıcaktın niye haziran ayında gelen 6-7 M €'luk teklifleri kabul etmedin diye sorarlar adama. Olympiakos'a satsaydın haziranda 3 ayda yerine gayet sağlıklı bir adam getirebilirdin.. İlginç işler yapıyor Beşiktaş :D
enzo
19.Ağustos.2009, 21:00
Olympiacos Bobo'ya o kadar vermedi ki ;)
anilton
19.Ağustos.2009, 21:05
6-7 değil 4 milyonluk teklif gelmiş Olympiakos'tan.Bobo 6-7 geldiği taktirde kendiside isterse zaten satılmasına izin verilecek bir oyuncuydu.M.Denizli böyle düşünüyordu.Ama o zaman Bobo'yu 6-7'ye satıp daha kaliteli bir santrfor alınacaktı...
Hoca'nın 10,5 numara diye tabir ettiği oyuncu için Delgado saf dışı kalacaktı...
Delgado'nun sakatlık sorunu uzun sürmeyecek olsaydı satılacak ilk oyuncu Delgado idi.Delgado'yu satıp kontenjan açılacaktı.Hoca'nın dediği 10,5 numara böyle alınacaktı.Ama sakatlığının uzun sürecek olması satışını engelledi.Sözleşme dondurma konusu zaten yalan oldu...
Nobre,Holosko,Nihat,Batuhan'ın olduğu forvet hattında yer bulunamadığından sol açıkta değerlendirilen Bobo'nun satılması ve birincil ihtiyaç olan 10,5 numara transferindeki kontenjan sorununun böyle çözülmeye çalışılması kadar mantıklı bir iş olamaz...
İlginç işler yapmıyor Beşiktaş,sen ilginç yorum yapıyorsun...:)
sakary Ali
19.Ağustos.2009, 21:13
Ya biz hala niye 10 numara transferi arıyoruz ki.
Tello'yu gördük mis gibi oynadı sakat olan Yusuf var Delgado var.
Şu takımda düzgün bir sol açık var mı ya.Hala 10.5 10.5..Alın düzgün bir sol açık.
ozaniel
19.Ağustos.2009, 23:16
Tello bence 10 numaradan çok sol açık için uygun bir oyuncu, bu yüzden bence bir 10 numara daha yararlı olur.
SAİT71
20.Ağustos.2009, 01:06
Tello tam 10 numara değil. Solda daha verimli. BJK Deco gibi birisini alırsa baya iş yapar. Deco demiyorum bu saatten sonra o olmaz zatende...
Ama bundan sonrada kimi alacaksın iyi fiyata. Ligler başladı....
sakary Ali
20.Ağustos.2009, 01:11
mustafa hoca yusuf varken bile Tello'yu ortada kullanıyor telloda iyi oynuyor orda
anilton
20.Ağustos.2009, 03:05
St.Etienne-Bobo transferi yatar...
Sanogo'yu aldılar..
tarikko
20.Ağustos.2009, 03:10
Evet Sanogo`yu almislar Boboyu alirlarmi artik bilemem..
Maksic
20.Ağustos.2009, 03:19
Beşiktaş transfer yapamaz bence şu saatten sonra yapıcağı tek iş Batuhan'ı geri kazanmak olmalı..
eXcitinG
20.Ağustos.2009, 13:06
Sanırım Bobo dan vazgeçmeLerinin bir diğeri de kendini 1 ay sakatmış gibi göstermesi oLdu herhaLde.
nerazzuri
20.Ağustos.2009, 16:59
Bobo intikam alıyor, ben gitmek istedim satmadınız, siz satıyorsunuz ben gitmiyorum :)
anilton
20.Ağustos.2009, 17:09
Bobo'nun transferinin olmamasının tek sebebi Figer...
1,5 milyon € net para istemiş,St.Etienne bu isteği duyar duymaz vazgeçmiş...
LaigLeNoiR
20.Ağustos.2009, 17:31
Beşiktaş'ta Sezer sesleri
Beşiktaş’ın birkaç gün içinde Manisasporlu Sezer’i renklerine katabileceği iddia edildi.
Siyah - beyazlı takımın Teknik Direktörü Mustafa Denizli, dünkü idman sırasındaki basın mensuplarıyla yaptığı sohbette, “Belki de biz Ankara’dayken bir transfer yapabiliriz” açıklamasının perde arkasında bu genç oyuncunun olduğu iddia edildi.
Denizli’nin yönetime Manisasporlu oyuncunun transfer edilmesini söylediği bildirildi.
20.08.2009
Kaynak : Milliyet
erdemzorer10
20.Ağustos.2009, 17:40
Bobo nun sözleşmesi sezon sonu bitiyor diye biliyorum..hazır Batuhan da gelmişken satılmalı yoksa bonservisten de olacak Beşiktaş..
anilton
20.Ağustos.2009, 17:49
Evet Sezer ile ilgili gelişmeler var,gelebilir...
Bobo'nun TFF'de gözüken sözleşme bitiş tarihi 2010 ama kulüpte 1 yıllık özel bir sözleşme daha mevcutmuş.Bunu istedikleri zaman TFF'ye yollayabiliyorlarmış.Yani seneye boşa çıkamıyor Bobo...
Sekopej
20.Ağustos.2009, 18:21
Aurelio gibi desene, Tahkim Kurulu bir karar verebilirse seneye kadar, ona göre Bobo'nun seneye ayrılıp ayrılmayacağı belli olur. Karar Fenerbahçe lehine olursa Beşiktaş bu uzatma hakkını kullandığında ayrılamaz tazminat ödememek için, Aurelio lehine çıkarsa, o 1 yıllık özel sözleşmeyi takmayıp gidebilir.
Tabi sözleşmelerin içerikleri aynı değildir, benzer olaylar gibi geldiğinden, bunlar aklıma geldi.
erdemzorer10
20.Ağustos.2009, 18:34
eğer öyle bir durum varsa sorun yok ama yoksa böyle bir oyuncuyu bonservissiz yollamak ciddi kayıp olur..
Sezer transferi olabilitesi yüksek bi transfer..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İbrahim Kaş haberleri çıkıyor..savunmaya alternatif olarak..
GeNç KaRTaL
20.Ağustos.2009, 18:48
Bizim yaratıcı orta saha transferi yerli olacak anlaşılan.Tabii yapılırsa.Şu aşamada Yıldıray'a bile razıyım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İbrahim Kaş giderken sadece yetiştirme ücreti almıştık.O da az bir para zaten.Eğer çok fazla bir para verilmeyecekse bence alınabilir.Orada forma şansı bulamıyor.Çok istemezlerde zaten.Alınırsa savunmada derinlik olur kadroda.Zaten stoperde çok fazla alternatifmiz yok.Bence iyi olur..
enzo
20.Ağustos.2009, 19:38
Bizden bedavaya kaçan bir topçuya para vermek çok büyük yanlış
anilton
20.Ağustos.2009, 19:50
İbrahim Kaş'ın bedava gitmesi tamamen Sinan Engin'in beceriksizliği sonucu olmuştur...
Başkan İ.Kaş ile sözleşme yenileme teklifi konusunda yetkiyi S.Engin'e vermiş.S.Engin'de önemsemeyip ilgilenmemiş İ.Kaş ile.Oda kadroda düşünülmediğini,düşünülseydi çoktan yenileme teklifi geleceğini varsayarak haklı olarak kendisine gelen teklifleri değerlendirmiş...
Sadece yetiştirme bedeli almıştık.Tabi ki çok fazla bedel vererek geri almazlar.Cüzi bir miktara bitirebilirler işi.Buda stoper altenatifine cuk diye oturur.Beşiktaş'ı bilen özkaynaktan gelen,büyük takım sendromu yaşamayacak bir futbolcu ayrıca...
Şuanda Türk olarak stoper(Eren,Ediz vb) almaya kalksan 5 milyon €'dan açarlar...
tarikko
20.Ağustos.2009, 19:54
Bizden bedavaya kaçan bir topçuya para vermek çok büyük yanlış
Ibrahim Kas kacmadi ki takimdan sozlesme yenilenmedi kendisiyle ve o da Getafe`ye gitti serbest olarak..
LaigLeNoiR
20.Ağustos.2009, 19:54
Yıldıraya razı değilim ben.
O geleceğine Sezeri alsınlar daha iyi.
anilton
20.Ağustos.2009, 19:57
Aynen Yıldıray geleceğine Sezer gelsin.Hatta Onur oynasın...
LaigLeNoiR
20.Ağustos.2009, 19:57
Beşiktaş'a ikinci İtalyan mı geliyor?
http://www.ajansspor.com/resim/simoneperrotta_roma.jpg
Daha önce Genoa takımından defans oyuncusu Matteo Ferrari'yi transfer eden Beşiktaş'ın, Roma'da forma giyen Simone Perrotta ile ilgilendiği iddia edildi..
Corriere Dello Sport'ta yer alan haberde; gelecek yıl Roma ile sözleşmesi bitecek olan başarılı oyuncu için, Beşiktaş'ın girişimlerde bulunacağı belirtildi..
Ancak haberde yer alan iddialara göre; İtalyan oyuncuyla ilgilenen tek kulüp Beşiktaş değil! Milli oyuncu Halil Altıntop'un formasını giydiği Schalke 04 de, bonservis bedeli 4 milyon avro olan oyuncu için devrede olduğu kaydediliyor..
31 yaşındaki oyuncu sakatlğı nedeniyle takımının sezon başı hazırlıklarını kaçırırken, çarşamba gününden itibaren çalışmalara başlamıştı.
Roma ya da Beşiktaş’tan, henüz Perrotta transferi hakkında resmi bir açıklama yapılmazken, orta saha oyuncusu Serie A ekibinin Avrupa Ligi ön elemesinde oynadığı Gent maçlarında sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadı.
KaPaLı
20.Ağustos.2009, 20:05
Perrotta 4 milyon € hımmm :)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
20.Ağustos.2009, 20:23
iyi olabilir aslında ve 4 MN € :)
erdemzorer10
20.Ağustos.2009, 20:30
Perrotta nın Roma için önemli bir oyuncu olduğunu ve 4milyona satmayacağını düşünüyorum..kaldı ki Mustafa hoca dahi konuşmalarında yerli oyuncu transferi üzerinde duruyor kontenjandan ötürü..kolpa haber..
uAburak89
20.Ağustos.2009, 22:09
İbrahim Kaş hayırlı olsun, Lig Radyo'da söylediklerine göre sözleşme hazırlanıyormuş şu anda.
LaigLeNoiR
20.Ağustos.2009, 22:11
Takımda 8 yabancı varken nasıl yabancı transferi konusunda konuşabilir bir takımın hocası bende bu beklentiyi anlamıyorum.
Addolorato
20.Ağustos.2009, 22:11
Transfer doğruysa La Liga'da futbolcumuz kalmadı :D
tarikko
21.Ağustos.2009, 14:59
Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılacak Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor. Yönetim, geçen sezon başında İspanya'nın Getafe takımına bedelsiz transfer olan eski futbolcusu İbrahim Kaş'ı 1 seneliğine kiraladı.
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, defans hattını İspanya’nın Getafe kulübünde oynayan eski futbolcusu İbrahim Kaş'ı 1 yıllığına kiralayarak takviye etti.
Genç futbolcu, geçtiğimiz sezon Getafe'ye bedelsiz olarak transfer olmuş ve Beşiktaş bu transferden sadece yetiştirme ücreti adı altında çok az bir bedel elde etmişti. Siyah-beyazlı takım, bu sezon defans hattında sorun yaşamamak için eski futbolcusunu yeniden kadroya katma kararı aldı.
Teknik direktör Denizli'nin de onayı alan yönetim Getafe kulübü ile yapılan görüşmeler olumlu sonuç aldı ve ibrahim Kaş'ı 1 yıllığına kiralık olarak renklerine bağladı.
Genç futbolcunun pazartesi günü İstanbul'a gelmesi bekleniyor.
Ntvspor
sakary Ali
21.Ağustos.2009, 15:07
hayırlı olsun.yedek stoperimiz oldu.
LaigLeNoiR
21.Ağustos.2009, 15:27
İyi transfer. Defansa alternatif oldu.
Crocodile1963
21.Ağustos.2009, 15:31
Manisa (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fmilarsiv.milliyet. com.tr%2FManisa%2F1%2F1130580%2F)’ya borcu nedeniyle transfer (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fmilarsiv.milliyet. com.tr%2Ftransfer%2F1%2F1130580%2F) yasağına giren Beşiktaş (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fmilarsiv.milliyet. com.tr%2FBesiktas%2F1%2F1130580%2F)’a yeni darbe (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fmilarsiv.milliyet. com.tr%2Fdarbe%2F1%2F1130580%2F) Tahkim’den geldi. Kartal, Aydın Karabulut (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fmilarsiv.milliyet. com.tr%2FAydin%2520Karabulut%2F1%2F1130580%2F) için Bursa (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fmilarsiv.milliyet. com.tr%2FBursa%2F1%2F1130580%2F)’ya 1 milyon dolar (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fmilarsiv.milliyet. com.tr%2Fdolar%2F1%2F1130580%2F) ödemeden transfer yapamayacak Beşiktaş (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fmilarsiv.milliyet. com.tr%2FBesiktas%2F1%2F1130580%2F), transfer (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fmilarsiv.milliyet. com.tr%2Ftransfer%2F1%2F1130580%2F) yasağının kalkabilmesi için Manisaspor (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fmilarsiv.milliyet. com.tr%2FManisaspor%2F1%2F1130580%2F) ile görüşürken, dün Tahkim Kurulu (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fmilarsiv.milliyet. com.tr%2FTahkim%2520Kurulu%2F1%2F1130580%2F)’ndan çıkan karar, siyah-beyazlıları şoke etti.
Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’nun, Aydın Karabulut (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fmilarsiv.milliyet. com.tr%2FAydin%2520Karabulut%2F1%2F1130580%2F)’un transferinin gerçekleşmemesi nedeniyle Beşiktaş’ın Bursaspor (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fmilarsiv.milliyet. com.tr%2FBursaspor%2F1%2F1130580%2F)’a 1 milyon dolar (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fmilarsiv.milliyet. com.tr%2Fdolar%2F1%2F1130580%2F) ödemesi gerektiği yolundaki kararını görüşen Tahkim Kurulu, dünkü toplantısında bunu onadı. Sözleşmenin aslını yeşil-beyazlılardan isteyen Tahkim, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’nun kararının, usul ve esasa aykırılık olmadığına hükmetti. Bunun üzerine siyah-beyazlıların Tahkim’e yaptığı başvuru sonucu değiştirmedi.
Bu karar, Beşiktaş’ın transferini de olumsuz etkiledi. Bozüyükspor’dan Onur’un lisansını çıkarmak için Futbol Federasyonu (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fmilarsiv.milliyet. com.tr%2FFutbol%2520Federasyonu%2F1%2F1130580%2F)’ na başvuran siyah-beyazlılar, Manisaspor’a olan 100 bin liralık borca takılmış, bu ödenmeden transfer gerçekleşmeyeceği belirtilmişti. Kartal’ın engeli böylece çift oldu. Beşiktaş, Bursaspor’a bu parayı ödemeden ya da yeşil-beyazlılarla mutabakat sağladığını belirten belgeyi vermeden yeni bir transfer yapamayacak. Onur bunu da beklemek zorunda kalacak.
Bilindiği gibi Beşiktaş, Yusuf Şimşek (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fmilarsiv.milliyet. com.tr%2FYusuf%2520Simsek%2F1%2F1130580%2F)’in transferinde Aydın Karabulut’u takasta kullanmış, ancak ikna edilemediği için futbolcuyu yeşil-beyazlılara gönderememişti. Bunun üzerine Bursa (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fmilarsiv.milliyet. com.tr%2FBursa%2F1%2F1130580%2F), kulüpler arasındaki sözleşmeyi devreye koymuş, 1 milyon doları almak için Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’na başvurmuştu.
DeNiZ_1903
21.Ağustos.2009, 16:17
Yönetim yine beceriksizliğini gösterdi bu transferle.Yahu madem alıyorsun niye önceden sattın ki.Genç adam sonuçta.Fakat iyi bir takviye oldu.Sivok ve Ferrari'nin sakatlanma durumunda şu aşama için elimizdeki İbrahim Toraman'a alternatif oldu böylece.
anilton
21.Ağustos.2009, 16:24
Yönetim yine beceriksizliğini gösterdi bu transferle.Yahu madem alıyorsun niye önceden sattın ki.Genç adam sonuçta.Fakat iyi bir takviye oldu.Sivok ve Ferrari'nin sakatlanma durumunda şu aşama için elimizdeki İbrahim Toraman'a alternatif oldu böylece.
Satmak mı?Hiç mi takip etmiyorsunuz...
İbrahim Kaş'ın bedava gitmesi tamamen Sinan Engin'in beceriksizliği sonucu olmuştur...
Başkan İ.Kaş ile sözleşme yenileme teklifi konusunda yetkiyi S.Engin'e vermiş.S.Engin'de önemsemeyip ilgilenmemiş İ.Kaş ile.İ.Kaş kaç kere "Sinan abi sezon sonu yaklaşıyor,konuşalım" demiş.S.Engin "acele etme,sonra konuşuruz demiş" hep.Oda kadroda düşünülmediğini,düşünülseydi çoktan yenileme teklifi geleceğini,kendisiyle konuşulacağını varsayarak haklı olarak kendisine gelen teklifleri değerlendirmiş...
Sadece yetiştirme bedeli almıştık.Tabi ki çok fazla bedel vererek geri almazlar.Cüzi bir miktara bitirebilirler işi.Buda stoper altenatifine cuk diye oturur.Beşiktaş'ı bilen özkaynaktan gelen,büyük takım sendromu yaşamayacak bir futbolcu ayrıca...
Şuanda Türk olarak stoper(Eren,Ediz vb) almaya kalksan 5 milyon €'dan açarlar...
DeNiZ_1903
21.Ağustos.2009, 16:29
Satmak mı?Hiç mi takip etmiyorsunuz...
Başkan İ.Kaş ile sözleşme yenileme teklifi konusunda yetkiyi S.Engin'e vermiş.S.Engin'de önemsemeyip ilgilenmemiş İ.Kaş ile.İ.Kaş kaç kere "Sinan abi sezon sonu yaklaşıyor,konuşalım" demiş.S.Engin "acele etme,sonra konuşuruz demiş" hep.Oda kadroda düşünülmediğini,düşünülseydi çoktan yenileme teklifi geleceğini,kendisiyle konuşulacağını varsayarak haklı olarak kendisine gelen teklifleri değerlendirmiş...
O kadar ayrıntılı hatırlamıyorum bu transferi.Kusura bakmayın.Benim bildiğim Beşiktaş'ın bu adamı sattığıydı.Eğer öyleyse bu sadece Sinan Engin'e bağlacak bir durum da değil ayrıca.Eğer başkan sadece işi Sinan'a yıkıp aradan çekildiyse bu onun da hatasıdır BANA GÖRE.Dediğim gibi defansa da iyi bir takviye oldu.Sonuçta bu formayı giymiş Avrupa tecrübesi de kazanmış bir oyuncu.
LaigLeNoiR
21.Ağustos.2009, 16:29
Radyospor'un haberine göre: Türk statüsünde oynayan Aurelio’nun dana önce Galatasaray ve Beşiktaş’ın gündemine gelmişti.
Marco Aurelio’nun son gelişmeyle tekrar Beşiktaş’ın gündemine geldiği iddia edildi.
Beşiktaş yönetimi bu konuyu doğrulamadı, fakat Aurelio’nun menajeri Bayram Tutumlu, tıpkı Galatasaray’ın teklifinde olduğu gibi “yorum yapmayacağım” diyerek, iddiayı red etmediğini ortaya koydu. Ayrıca Tutumlu, bu gelişmenin ardından Bodrum’daki tatilini yarıda keserek İspanya’ya dönme kararı aldı.
Yıldırım Demirören’in İspanya’da bulunması hem oğlu Erdoğan Demirören’in özel işleri hem de İbrahim Kaş’ın takıma dönme talebiyle ilişkili olsa da tahkimin kararından sonra Aurelio’yla da ilgili bir gelişme yaşanacağı yönünde yorumlandı.
Mustafa Denizli’nin Türk pasaportu taşıyan bir futbolcuyla anlaşacağız açıklamasının ardından Yıldıray Baştürk gündeme gelmiş, fakat menajer ve kulübün aşırı talepleri nedeniyle transfer askıya alınmıştı.
Bu süreçte ise Real Betis, Aurelio’yu satış listesine koyduğunu açıkladı, siyah beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören ise Mustafa Denizli’ye ses getirecek bir transfer sözü verdi.
LaigLeNoiR
21.Ağustos.2009, 16:50
Kaş Beşiktaş'a döndü!
FLAŞ... Beşiktaş'ın yeni transferi İbrahim Kaş menajeriyle birlikte Başkan Yıldırım Demirören'in özel uçağıyla Ankara'ya geldi.
Beşiktaş Kulübü'nün İspanya'nın Getafe kulübünden transfer ettiği genç futbolcu, Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarını Ankara'da sürdüren siyah beyazlı takımın kampına katılacak. Ayrıntılar birazdan...
21.08.2009
Kaynak : Sporx.com
Fernando Gago
21.Ağustos.2009, 17:11
İbrahim Kaş'ın kendinisini burada ispatlamadan LaLiga'ya gitmesi hataydı zaten Her iki taraf içinde olumlu bir gelişme . . .
GeNç KaRTaL
21.Ağustos.2009, 17:43
Hayırlı olsun İbrahim Kaş.M.Aurellio konusunda ise her zaman kadromuzda görmek istediğim bir isim.Dün tahkimin kararı bozduğu haberini duyuncada keşke biz alsak dedim.Türk pasaportu olması bize büyük fayda sağlayacaktır.
sakary Ali
21.Ağustos.2009, 17:49
Aurelio biz alıp ne yapacağız ya.Ernst var Fink var.
Bir zamanlar bizim oyuncumıuzu dövmüş bir adamı siyah beyazlı formayla görmek hiç istemem
LaigLeNoiR
21.Ağustos.2009, 17:51
Aurelio bu takımın kapısından içeri giremez. Girere büyük hata olur. Yaptığı terbiyesizliği ben hala unutmadım Rico'ya.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
21.Ağustos.2009, 17:59
Evet Ali ve Murat Abi'ye katılıyorum,Ricardinho'ya yaptığı terbiyesizliği hatırlayın...Bende gelmesini istemem
anilton
21.Ağustos.2009, 18:13
Bütün Beşiktaşlıların karşı çıktıkları nokta aynı.Rico-Aurelio olayı...
Ama ben ne kadar kızsamda daha öncede söyledim o olayda ilk günden beri Rico'nun suçsuz olduğunu düşünmedim...
Aurelio yıllarca ülkemizde futbol oynadı.Kötü bir olayına şahit olduk mu?Ben hatırlamıyorum.Sadece futbolunu oynayan,ne hakemle ne taraftarla ne rakip futbolcularla bir sorunu olmayan bir Aurelio vardı...
Peki Aurelio'nun maç bittikten sonra garaja gelerek Rico'ya saldıracak kadar sinirlenmesine sebep olan ne?
Hep bunu düşündüm kendi kendime...
Birde Rico'yu inceleyelim.Rico'nun Beşiktaş'tan gönderilmesinin sebebi disiplinsizlikti.Takımda Brezilyalıları ayarttığı söylenirdi.Hatta Ertuğrul Sağlam bir röportajında laf arasında Rico ile ilgili "kişilik" bizim için herşeyden önemli demişti...
Rico olaydan sonra dava açacağını söyledi.Ama açmadı ve ya açtıda sonucu ne oldu.Sonuçta Aurelio bu olaydan dolayı TFF dışında ceza almadı...
Peki Rico saha içinde Aurelio'ya ne söyledi?
Bu hep kafamı kurcaladı durdu...
Bana göre Rico bu olayda masum çocuk rolünü oynadı ama bana göre gerçekler hiçte öyle değil...
Bunu Beşiktaş'a transferi söz konusu olduğu için falan söylemiyorum.G.saray'a da F.Bahçe'ya de gitse düşüncelerim değişmeyecek...
Melekovic
21.Ağustos.2009, 18:21
Bence Aurelio'yu ne Beşiktaş ne Galatasaray alsın.Zamanında şunu bunu yapmış diye değil. Kuluplerin bazı konularda birbirlerine destek olmaları gerekiyor.
Bu opsiyon olayında menejer ve oluşan tutum yüzünden Fenerbahçe zararlı çıktı. O zaman opsiyonun olayı ne niye yapılıyor? Yarın öbür gün Beşiktaş ya da Galatasaray bir futbolcusunu kadrosunda tutmak isterken aynı şekilde zarar görse ve bu zararı gösteren futbolcu Fenerbahçe'ye gitse aynı şekilde ,yine hiç hoş olmaz.
Ama sağlam bir tavır alınırsa herkes neyin ne olduğunu anlar.
Öyle bir tavır alınsın hadi bulsun bakalım Tutumlu efendi Aurelio'yu oynatacak bir takım.
Niye hala buralarda dolanıyor da yabancı bir kulup bulamamış.
GeNç KaRTaL
21.Ağustos.2009, 18:26
Aurellio'nun hareketi direk kulübümüze değildi.O Rico ile arasındaki bir olaydı.Ne oldu bitti aralarında hiç birimiz bilmiyoruz.Mesela Lugano gündemimize gelseydi bende karşı çıkardım.Çünkü o direk kulübümüze karşı bir harekette bulunmuştu.
Aurellio gelirse orta sahada hem alternatifimiz geniş olur hemde ileri uçta yabancı kontenjanından dolayı kimi oynatacağız sıkıntısı yaşamayız.Bu yüzden istiyorum özellikle.Ayrıca kaliteli bir isim olduğunu kimse inkar etmez herhalde..
tarikko
21.Ağustos.2009, 19:25
Beşiktaş Kulübü, geçtiğimiz sezonunun ardından sakatlığı sebebiyle İspanya'ya giden ve geçirdiği ameliyat sonrası en az 4 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan takım kapatanı Matias Delgado'nun sözleşmesini dondurmak istemişti.
Siyah Beyazlı Kulüp, Arjantinli oyuncunun sözleşmesini askıya alarak yerine yeni bir yabancı futbolcu transfer etmek istemiş, ancak Delgado, sözleşmesinin dondurulması teklifini kabul etmemişti. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Beşiktaş Kulübü, bu sezon için Matias Delgado'nun lisansını çıkartmamış ve transfer döneminin biteceği güne kadar yeni "10 numara" arayışlarının süreceği ifade edilmişti.
Bu hafta başında teknik direktör Mustafa Denizli'nin Arjantinli futbolcunun önümüzdeki hafta İstanbul'a geleceğini açıklaması ve tedavisini İstanbul'da sürdüreceğini belirtmesi bu konu ile ilgili dile getirilen son bilgi olarak dikkat çekmişti.
SİYAH BEYAZLI KULÜP, DELGADO'NUN YERİNE TRANSFER ETMEYİ DÜŞÜNDÜĞÜ YABANCI FUTBOLCU FİKRİNİ TAMAMEN RAFA KALDIRDI
Beşiktaş Kulübü bugün Türkiye Futbol Federasyonu'na yaptığı başvuru ile sezon öncesinde takımdaki diğer futbolcular gibi lisansını çıkartmadıkları kaptan Matias Delgado'nun lisansını çıkarttı.
Çıkartılan bu lisans sonrası Delgado'nun sözleşmesinin askıya alınması düşüncesi ortadan kalkarken, Siyah Beyazlı takımın Delgado'nun yerine yabancı bir futbolcu transfer etme çalışmaları da son bulmuş oldu.
SİYAH BEYAZLI KULÜBÜN A TAKIM KADROSUNDAKİ OYUNCU SAYISI 27 OLDU
Öte yandan Siyah Beyazlı Kulüp, Bozüyükspor'dan transfer edilen Onur Bayramoğlu'nun da lisansını çıkarttı. Hafta başında, Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı Uğur İnceman'ın transfer taksitini ödemediği için transfer yapamayacağı ve Onur Bayramoğlu'nun lisansını çıkartamayacağı iddia edilmişti. Bugün yaşanan bu gelişme sonrası Beşiktaş'ın bu sezon A Takım kadrosunda bulunan oyuncu sayısı 27 oldu.
Sporx
erdemzorer10
21.Ağustos.2009, 19:31
bir takım kaptanı olarak sorumluluk almaması üzücü..
taraftar onu yine bağrına basacaktır ama bu sorumluluğu almalıydı..kaptanlığını göstermeliydi..Seric in yaptığını hatırlayalım..
anilton
21.Ağustos.2009, 19:39
İ.Kaş için Getafe'ye hiçbir bedel ödenmeyecek olması sevindirici...
Alicanfmfan
21.Ağustos.2009, 20:23
İbrahim Kaş transferini begenmedim.Şahsen bizi satıp giden bi futbolcuyu(yetiştirme bedeli vs) bedelsiz olsa bile geri istemezdim.
eXcitinG
21.Ağustos.2009, 20:56
Tuncay`ı aLaLım :D