PDA

View Full Version : Kısa bir veda...

IcedEarth
22.Aralık.2007, 23:44
Pazar gecesi hocalarım ve ailemin görüşmesi sonucunda bilgisayarımın kaldırmamızın gerektiği sonucu çıktı. Kalan yaklaşık 180 günlük ÖSS maratonunda artık yavaş yavaş hızlanma turlarına başladığımız şu dönemde bilgisayarın beni engellediği kanısına vardılar. Hiç istemesem de dediklerine uymak zorundayım, daha iyi bir gelecek için.
Kısacası, Haziran'a kadar yokum buralarda. Geri döndüğümde aynı sıcak ortamı görebilmek umuduyla... Hoşçakalın...

Nocna Mora
22.Aralık.2007, 23:48
Hoşçakal ve kendine iyi bak... Ara sıra kafelere kaç çok az da olsa :)

Melekovic
22.Aralık.2007, 23:49
Başarılar abisi.Doğru bir karar ama çok da çalışmaya gömülme ara ara kendine boş zaman yaratıp onuda dış aktivitelerle güzel bir şekilde kullanırsan sınavda daha başarılı sonuç alırsın.

Her şey gönlünce olsun.Artık hakkında ne hayırlı ise o olur diyorum.

Görüşmek üzere.Hoşçakal.

El Comandante
22.Aralık.2007, 23:49
Göktugcum,sen en iyi karari almissin.Senin hayattaki planlarin her zaman önde gelir,önemlidir senin icin..Arada bos zamanin oldugunda kafeye ugra da seninle görüselim.
EyvAllah kardesim ;;)

maNga 33
22.Aralık.2007, 23:51
hoşçakal.Kendini özletme :)

PesimiSTyLa
22.Aralık.2007, 23:55
İyisini yapmışsın Göktuğ. Arada yine ugra. Yazın görüşürüz yine ...

World Hollow o1
23.Aralık.2007, 00:02
ALLAH yardımcın olsun, inşALLAH istediğin dilediğin bölümler kazanıpi sonrada bu konu içersinde bizlerle paylaşırsın..

saygılar.

Nedvedmania
23.Aralık.2007, 02:32
Seneye aynı durumu bende yaşayacağım :)

Umarım ÖSS de iyi bir yer kazanırsın. Ama şunu unutma önemli olan bilgisayarın kalkıp kalkmaması değil. Senin verimli ders çalışman.

Addolorato
23.Aralık.2007, 02:35
Geldiginde biz yine seni burda bekliyor olacağız bir galatasaray'lı şimdilik eksildi aramızdan :)

FeYYaz1989
23.Aralık.2007, 02:35
Geçen sene aynı şeyi bende yaşamıştım...:)
Bir daha giricem Allah'ın belası sınava,fakat herşey bilgisayarı kaldırmakla da olmuyor dostum...
İyi bir yerlere girmek için çok fazla çalışmak lazım.Bol şans...

El Barto
23.Aralık.2007, 03:51
Başarılar Göktuğ. Geri döndüğünde istediğin bölümde okuyor, artık üniversiteli bir genç olmuş olman dileği ile. Allah yardımcın olsun.

EreN
23.Aralık.2007, 03:56
Pazar gecesi hocalarım ve ailemin görüşmesi sonucunda bilgisayarımın kaldırmamızın gerektiği sonucu çıktı. Kalan yaklaşık 180 günlük ÖSS maratonunda artık yavaş yavaş hızlanma turlarına başladığımız şu dönemde bilgisayarın beni engellediği kanısına vardılar. Hiç istemesem de dediklerine uymak zorundayım, daha iyi bir gelecek için.
Kısacası, Haziran'a kadar yokum buralarda. Geri döndüğümde aynı sıcak ortamı görebilmek umuduyla... Hoşçakalın...
Devamlı çatışma yaşasak bile forum içerisinde bu kararına sevindim. Umarım istediğin yeri kazanırsın. Ev ortamı biraz kasabilir. Yurt imkanın varsa soyutla kendini hayattan bir süre. Sıkı 2-3 aylık çalışma sana ÖSS'yi kazandıracaktır. Herşey gönlünce olsun. Doğru bir karar vermişsin.

bir galatasaray'lı şimdilik eksildi aramızdan :)

Olley be :D

GeanyGS
23.Aralık.2007, 04:02
Dogru bir karar vermissin, keske zamaninda bende yapabilseydim ayni seyi :)

Sinavinda ve calismalarinda bolca basarilar dilerim...

DeNiZ_1903
23.Aralık.2007, 04:13
ÖSS'yi kazanda gel abi :)

RaSenGan
23.Aralık.2007, 04:19
Çalış Göktuğ abi çalış.En iyisi.

Bende bırakıcam zaten interneti :p

Universal
23.Aralık.2007, 04:29
Hoşcakal, sınavda başarılar. :) Kazanda gel. :)

nekop
23.Aralık.2007, 04:59

Ohh günler sonra güzel bir haber aldım :D

RaSenGan
23.Aralık.2007, 05:06
Ohh günler sonra güzel bir haber aldım :D

Sence bir insanın yavrusundan canından kanından ayrılması mümkün mü :D

extensor
24.Aralık.2007, 09:01
kendine dikkat et kafanı bozma... Tabiki çalış ama abartma. Kaç sevdiğim kişi nelerini kaybetti bu ısınma turu zırvalıklarında. Öss senin psikolojinden, beyninden önemli değil.
Kendine dikkat et. Öss senin için yol ayrımı. Ölüm kalım değil. Eğer işi o durumda görmeye başlarsan kapa gözlerini dediklerimi hatırla... Öss'ye de köpekler çüvdürsün. ;) Anlaştık

Eywallah kendine iyi bak

IcedEarth
30.Aralık.2007, 23:48
Çok zorlanıyorum, ama alışmaya da başladım. Günde 300-400 soru arası çözüyorum. Nisan'da raporu basınca daha da fazla olacak. Akıl sağlığım da yerinde maaşallah :zuhaha

Onurap
30.Aralık.2007, 23:53
Çok zorlanıyorum, ama alışmaya da başladım. Günde 300-400 soru arası çözüyorum. Nisan'da raporu basınca daha da fazla olacak. Akıl sağlığım da yerinde maaşallah :zuhaha

Ben nerdeyse haftada 400 soru çözüyorum :icon_biggrin:

Raten
31.Aralık.2007, 05:23
Şimdiden sınavda başarılar , kendine iyi bak döndüğünde biz buradayız.

Universal
31.Aralık.2007, 06:53

Hadi inşallah, görecez o günleri...

Bordo61Mavi
31.Aralık.2007, 10:01
Sinavinda basarilar, herkes bahsedior bu oss den bi biz goremioz :D iyiki bizim egitim burda farkli desemi acap :D

Allah herseyi gonlune gore verir insallah