Log in

View Full Version : Turksportal Oscarları 2008 [Sonuçlar]

GReeN BeReT
01.Ocak.2008, 07:15
http://www.hizliresim.com/2008/12/31/10418.png (http://www.plus80.com)

Turksportal'da 2008 yılının En'leri sizlerin oylarıyla belli oldu.

Bu eğlenceye seçimlerini yaparak katılan tüm arkadaşlara teşekkürler.
Karşınızda 2008 yılının Turksportal Oscarları sahipleri;
(Kullanıcı adlarının yanındaki noktalı virgüllerden sonraki rakamlar alınan oyları ifade etmektedir.)
1- En İyi Admin= perpetua;17 [Oyların yakın olduğu bu kategoride Ömer abi 17 oyla 1. oldu, kutlarız kendisini.]
2- En İyi Moderatör= Sekopej [Sitemizin üst yöneticilerinden Serkan abi burada farkla 1. seçildi, kutlarız kendisini.]
3- En İyi Erkek Üye= Baba Hamdi;4
4- En İyi Bayan Üye= physicist87 [Siteminizi ender bayan üyelerinden Gökçe abla bu kategoride 1. oluyor, kutlarız kendisini]
5- En İyi Araştırmacı= perpetua [Fm Türkiye Araştırma Ekibi Şefi görevliğini de üstlenen Ömer abi bu kategoride de 1. oldu, kutlarız kendisini]
6- En İyi İmza= GeNç KaRTaL;3-Abasatli;3 [3’er oyla bu kategoride Şemsi abi ve Aytaç abi 1.liği paylaşıyor, kendilerini kutlarız.]
İmzaları ise şöyle;
GeNç KaRTaL;Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol,tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
Abasatli;Vur kendini şaraba
7- En iyi Menajer= Aydoğan;7- eXcitinG;7 [İlhan abi ve Hayrettin abi bu kategoride 1.liği paylaştı, kendilerini kutlarız.]
8- En Taktik Bilgili= Aydoğan [İlhan abi bu kategoride liderliği kimseyle paylaşmıyor, kutlarız kendisini.]
9- En Karizma Üye Adı= BeeTLeJuiCe [Sitenin en karizmatik üye adına sahip olan Mustafa abi’yi kutluyoruz.]
10- En Sevilen= Ayg.22;13 [Bu kategoride ise Aygün 3 oy farkla 1. oldu, kendisini kutlarız]
11- En Bilgili= perpetua;25 [Ömer abi bu kategoride de 1. Kendisini bir daha kutluyoruz.]
12- En Yakışıklı/Karizmatik= Beetlejuice;10 [Mustafa abi yine karizma ile ilgili bir konuda 1.liği kimseye kaptırmıyor, tebrikler.]
13- En Sakin= Sekopej;13 [Sitenin en sakin kişisi izlenimi veren Serkan abi’yi kutluyoruz bu kategoride ödül aldığı için.]
14- En Komik= Aydın;11 [Smiley kullanmadan sitenin en komik kişisi seçilen Aydın abi’yi kutluyoruz. “meddah” Mehmet abi de 1 oy gerisinden geldi.]
15- En Ciddi= perpetua [ 1 kategoride daha Ömer abi en iyi seçildi, tebrikler Ömer abi.]
16- En Aktif= Ayg.22 [Aygün sitenin en aktif ismi seçildi, kutlarız kendisini.]
17- En Anlaşması Zor= shamur1 [Emrah abi pek de hoş olmayan bir konuda 1. oluyor.]
18- En Duygusal= EreN;8 [Bu kategori en çok rekabete sahip olan kategori oldu. 1. Eren abi’yi çok yakın oylarla “Jigsaw” Çağrı abi ve “SeRkaN” Serkan takip etti.
19- En Sabırlı= Sekopej [Serkan abi bir kategoride daha 1. oldu, tebrikler Serkan abi.]
20- En Çok Yüz Yüze Görüşmek İstediğiniz= Oghuse;8-El Barto;8 [Sayarken en çok zorlandığımız bu kategoride 8’er oyla Oğuz abi ve Emre abi 1. Tebrikler.]
21- En Fanatik= shamur1;11 [Emrah abi bir kategoride daha 1. oluyor.]
22- En Fair(Rakip takıma saygılı)= El Barto;7 [Emre abi güzel bir kategoride 1. oldu, tebrikler.]
23- En İyi Futbol Yorumcusu= perpetua;7 [Bir kez daha 1. Ömer abi oluyor, kutlarız kendisini.]
24- En Yardımsever= Sekopej;16 [Serkan abi bir kategoride daha 1. Tebrikler.]
25- En Online= Ayg.22;29 [Aygün sitenin en aktif üyesinden sonra “En Online” üyesi de seçildi. Ayrıca aldığı oyla bir kategoride en fazla oy alma rekoruna imza attı, özel tebrikler.]
26- En İyi Bölüm= Spor Meydanı;9 [Tartışmanın eksik olmadığı Spor Meydanı bu senenin “En İyi Bölüm”ü seçildi.
27- En Beğendiğiniz Konu= Turksportal - Kafe ( 08.00 - 00.00 Arası açıktır ) (http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=51129);5
[Sitenin en hareketli başlığı olan “Turksportal-Kafe” sürprize izin vermeyerek “En Beğenilen Konu” oluyor.
28- En Yararlı Konu= Türkçe Konuş! ;7 (http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=62270) [Sitenin en yararlı konusu “Türkçe Konuş” olarak seçiliyor.]
29- En İyi Kariyer= Show Must Go On! ;10 (http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69166)-Avrupa Fatihi Yeniden Sahnede - GALATASARAY (Hasan Hüseyin Coşkun) [ 6. Sezon ] (http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69133);10 [Güzel kariyerler için yapımcılara teşekkürler.]
30- En Çok Açılmasını İstediğiniz Bölüm= Siyaset;7 [Siyaset bölümü “Yılın En Çok Açılması İstenen Bölüm”ü oldu.]
31- Yılın En Çok Gelişim Kaydedeni= GReeN BeReT;28 [Bu kategoride ödül bana gidiyor, teşekkürler herkese.]
32- Turksportal'da Yılın Kişisi= GReeN BeReT;11 [Bu kategoride de ödülü aldım, tekrar teşekkürler.]

Yeni yılda yeni arkadaşlarla yeni güzellikler görmemiz ümidiyle, tekrar tebrikler.

Not1:[B]Oyların hesaplanmasında yardımcı olan Ayg.22 ve El Barto'ya teşekkürler.

Not2: Kapak için Ziya38'e teşekkürler.

Nocna Mora
01.Ocak.2008, 07:24
Herkesi kutlarım :)

El Barto
01.Ocak.2008, 07:27
Dereceye giren bütün arkadaşları tebrik ederim. :)

Bekq
01.Ocak.2008, 07:27
Ödül alanları kutlarım.Beklediğim gibi oldu.Hak edenler değil.Arkadaşlık kazandı.:)

Universal
01.Ocak.2008, 07:36
Bu yıl giremedik dereceye. Girenleri tebrik ederim. :)

Herşey tamamda, Aygün nasıl en sevilen olur yahu. :D

maNga 33
01.Ocak.2008, 07:38
Listede olan arkadaşları kutlarım :)
boşver Batuhan Abi sen gönüllerin birincisisin :D

Bekq
01.Ocak.2008, 07:39
Katılıyorum.Batuhan abiyi sitede sevmeyen 1 kişi bile yok.Gönüllerin 1.'si.:)

Universal
01.Ocak.2008, 07:40
Katılıyorum.Batuhan abiyi sitede sevmeyen 1 kişi bile yok.Gönüllerin 1.'si. :)

Sağ ol. :)

Bana, benim girememem değil, Aygün'ün en sevilen olması koydu. :n: Eyvallah kardeşim. (::)

Deniz
DisCo,Burak abininde bi kaçına girmesi Lazımdı ama neyse :) Dereceye giren arkadaşLara tebrikLer.

KaF KeF
Dereceye Girenleri KutLarım ..

LaigLeNoiR
01.Ocak.2008, 07:52
Herkese tebrikler :)

Bekq
01.Ocak.2008, 07:54
Herkese tebrikler :)
Benim gözdümde Yılın Kişisi'de sensin Abi.:)

RaSenGan
01.Ocak.2008, 08:50
Geçen senenin En Aktif ve En Online'ı seçilmiştim.Bu sene de seçildim.Ayrıca En Sevilen ödülünü de almışım.:) Teşekkür ederim herkese.

Bu yıl giremedik dereceye. Girenleri tebrik ederim. :)

Herşey tamamda, Aygün nasıl en sevilen olur yahu. :D

Kıskananlar çatlasın :D

scar face
01.Ocak.2008, 09:25
Tebrik ederim Oscarlara hak kazananları:D

Melekovic
01.Ocak.2008, 09:26
Uykuya bekleniyorsunuz.Kime dediğimi o anlamıştır hadi bakalım yarın okul yok lafı yok.

Teşekkür ederim ve dereceye girenleri tebrik ederim.

Bursaspor
01.Ocak.2008, 09:42
Dereceye girenleri tebrik ederim...

Şaka maka bu ne yahu herkese üçer-beşer ödül :D

El Comandante
01.Ocak.2008, 11:08
Kaan abi ödülünü benim elimden aldi.:DGecen sene en iyi erkek üye secilmistim,bu sene ödülü Kaan abi kapti,kutlariz kendisini ve tüm ödül alanlari :)

DisCo
01.Ocak.2008, 18:51
Oylamaya katılım gösterdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.

Oylamada dereceye giren arkadaşlarımızıda foruma kattıkları değerden dolayı tebrik ediyorum.

omersal
01.Ocak.2008, 19:20
Ödül alanları kutlarım.Beklediğim gibi oldu.Hak edenler değil.Arkadaşlık kazandı.:)

Katılıyorum arkadaşlıkların ön plana çıktığı bir oylama oldu :) Kazanan herkesi tebrik ederim...

El Barto
01.Ocak.2008, 19:24
Yahu arkadaşlar anlamadığım birşey var başka ne bekliyorsunuz ki? Tabii ki arkadaşlık öne çıkacak. Atıyorum x kişisi yılın üyesi seçilmiş bende aday göstermişim neden arkadaşım olduğu için hakettiğini düşünüyorum. Buda gayet normal birşey değil mi? Sonucunda eğlence maksadıyla yapılmış bir olay bu.

EreN
01.Ocak.2008, 19:34
18- En Duygusal= EreN;8
Ağlamak istiyorum sayın seyirciler :p

Universal
01.Ocak.2008, 19:58
18- En Duygusal= EreN;8
Ağlamak istiyorum sayın seyirciler :p

O şiirleri ben yazsam bende olurdum duygusal üye. :) Tebrik ederim kardeşim. (::)

Seneye, yılın yorumu ve yılın estantenesi gibi ödüllerde eklenirse sevinirim. :)

Melekovic
01.Ocak.2008, 20:21
Kaan abi ödülünü benim elimden aldi.:DGecen sene en iyi erkek üye secilmistim,bu sene ödülü Kaan abi kapti,kutlariz kendisini ve tüm ödül alanlari :)

Herkese günaydın.Teşekkür ederim Barancım.Kriz var diye senin ödül 24 ayardı benim ödül 18 ayar.Ben seninkini istiyorum olmadı ama :p :p :p

Burdan da bir şey söylemek istiyordum ama detaylandırmayacağım artık.Herkes iyi ya da kötü düşüncesini söyleme hakkına sahiptir o yüzden bana normal geldi bu böyle olmuş şu böyle olmuş denmesi.Ama bir kişi bunu alakasız yerlerde sırf bir şeyler çıksın da ben seyredeyim diye yapıyorsa onun düşüncesi düşünce değildir, tartışma çıksın da ben izleyeyim sadistliğidir.Son bir ayda benim saydığım ,belki gözden kaçırdığım olmuştur,6 konuda ki hepsi alakasız yerlerdi ortaya bir şeyler attı kaçtı.Artık biraz büyü olur mu,senden daha küçük kardeşlerin var onlar ne yapıyor sen ne yapıyorsun gözden geçir,ha yine ben aynı kafada giderim dersen yapacak bir şey yok.

Yeni yılda burada ilk Batucumu gördüm forumda saat 1'i geçiyordu galiba,çünkü iş yorgunluğundan da çok duramadım arkadaşların yanında,biraz erken geldim eve,selam verecektim ama yazacak kıvama geldiğimde saat 2'yi geçiyordu o sırada da pek kimse kalmamıştı galiba ya da ben bilemiyorum :p :p :p

Ben oyumu Pırtıkcıma vermiştim ama El Barto kazanmış bunu şiddetle protesto ediyorum :p :p :p

Benim bu eğlence için yapılan ödülü kazanmama da zaten şimdiye kadar sadece bir kez konuştuğum bir arkadaşımızın oyu sebep oldu.Ona da bir konu hakkında özel mesaj atmıştım sonra hiç denk gelemedik.

Erencim hakkında biz yanlışlıkla tamamen duygusal diye oy atmıştık en duygusal adam oldu diyolar şimdi,doğru mudur :p :p :p

Benim minikler en iyi menejer ödülünü aldılar hazmedemedim, elimde büyüdüler,boynuz kulağı geçer ama bir de ödülü gözüme sokup sokup duruyorlar :p :p :p

En iyi imza sahibi abiniz kendini hala imzasına vuruyor olabilir :p :p :p

Totalden 100 ytl benzin alana bir taktik veren sevgili kardeşimi burdan tebrik ederim :p :p :p

Aygüncümün aldığı oylar normal,bebecik ben uyurken bile forumda hatta ikinci uykumda msnime yazı yazıyor :p :p :p

Bir de televoting sisteminde oylarla oynayıp oylar tam kaydolurken herkesin yazdığı adayı Green Beret'e çevirip en büyük iki ödülü alan sevgili kardeşimi burdan kınıyorum.Yok mu domates? :p :p :p

King_Theoden
01.Ocak.2008, 20:34
Aslan kankam yılın üyesi ödülü çok yakıştı sana Aytacımıda o güzel imza ile sonuna kadar haketti bunu.
Ödül alan tüm kardeşlerimi tebrik ederim zaten büyük çoğunluğu benimde oy verdiğim kişilerdi hepside bence doğru yerine gitti. 1-2 tane var bana ters gelen ama o kadar olur herkesin fikri ayrıdır mesela bir benzin istasyonu reklemcısı ile bir acemiye nasıl en iyi menejer oyu verdiniz :D Yazık :D

İnşallah yeni yilda da bu kardeşlerimiz firesiz aramızda olur. Son bir şey daha El Barto ya yılın diktatörü ödülü verilsin :D :D :D

BeeTLeJuiCe
01.Ocak.2008, 21:39
Aykut gibi nickimin başına bendemi Karizma ekletsem :D Tescilli nede olsa :p

Dereceye giren arkadaşlara tebrikler, bana oy verenlerede teşekkür ederim...

Sekopej
01.Ocak.2008, 22:09
Sanırım ben oy vermemiştim yahu, bu nedenle bu sonuçların iptal olmasını ve yeniden oylama yapılmasını istiyorum.:p Gerçi ben de hemen hemen dereceye giren arkadaşlara verirdim oyumu.

Dereceye giren tüm arkadaşları tebrik ederim, Emre'yi de ayrıca tebrik ederim, en değerli 2 Oscar'ı aldığı için. Artık bir teşekkür konuşması yapar.:n:

Raten
03.Ocak.2008, 06:43
Ödül alan herkesi tebrik ediyorum .

Addolorato
03.Ocak.2008, 06:54
Ödül alan herkesi tebrik ederim :)

Smiley kullanmadan sitenin en komik kişisi seçilen Aydın abi’yi kutluyoruz.

Ayrıca nerdeyse espri yapmadan kazandı bu ödülü :D

Universal
03.Ocak.2008, 07:09
Ödül alan herkesi tebrik ederim :)

Smiley kullanmadan sitenin en komik kişisi seçilen Aydın abi’yi kutluyoruz.

Ayrıca nerdeyse espri yapmadan kazandı bu ödülü :D

E? Aydın abi'nin espirileri anlaşılmıyor zaten. :D Hissetmek lazım. =)

GeNç KaRTaL
04.Ocak.2008, 03:29
Dereceye giren arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.Ayrıca organizasyona oylarıyla katkıda bulunan arkadaşlarımızada teşekkür ediyorum.Ve son olarak aslında benim yapmam gereken işi üstlenen Emre'ye ve ona yardım eden Emre abi ve Aygün'e ayrıca teşekkür ederim.Kusura bakmasınlar.Pazar gününden beri internete giremedim..:)

RaSenGan
04.Ocak.2008, 04:11
Dereceye giren arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.Ayrıca organizasyona oylarıyla katkıda bulunan arkadaşlarımızada teşekkür ediyorum.Ve son olarak aslında benim yapmam gereken işi üstlenen Emre'ye ve ona yardım eden Emre abi ve Aygün'e ayrıca teşekkür ederim.Kusura bakmasınlar.Pazar gününden beri internete giremedim..:)

Ne demek Şemsi abi 3-5 maddeden ne olacak :) Aksaklıklar da hep seni buluyo elektrik kesilmesi,internete girememe falan.

JunkChorn
05.Ocak.2008, 06:02
Aygün en çok senin mevzuya sevindim:)
Tebrikler.

extensor
05.Ocak.2008, 06:10
Ödül alan, oy alan herkese helal olsun. Tebrikler

Ilhan
06.Ocak.2008, 21:33
Sana da helal olsun Sinan.

Bizim hisaki tayfası bayağı etkin sonuçlarda.:)

World Hollow o1
08.Ocak.2008, 07:20
Seçilen herkesi tebrik ederim..