View Full Version : GReeN BeReT'den Veda
GReeN BeReT
19.Şubat.2008, 05:20
Merhaba. Turksportal'daki tüm görevlerimi bırakmış bulunuyorum. Sebebi; Sekopej isimli şahıstan gerçek hayata yönelik tehditler almamdır. :D
İşin şakası bir yana; daha fazla götüremediğimi bırakmam gerektiğimi düşündüm ve bıraktım. Burada güzel vakit geçirdim. Güzel vakit geçirmemi sağlayan herkese teşekkürler. Buradan tek tek teşekkür etsem çok uzun bir liste olurdu ondan kısa tutuyorum :D
Hepinize ömür boyu mutluluklar dileyerek bitirelim son veriyorum mesajıma.
LaigLeNoiR
19.Şubat.2008, 05:22
Nereye gidiyorsun Emre yahu.
Buralarda ol irtibatı koparmayalım ha.
The.Crow
19.Şubat.2008, 05:24
Nereyi abicim. Söz bi daha yenmicem seni FM'de :)
BeeTLeJuiCe
19.Şubat.2008, 05:27
Bacaklarını kırarım gidemezsin bi yere :D
Bu yaşta emeklilikmi olur hem erken emekliliği gördüm ama bu kadar erkenini görmedim:D
Melekovic
19.Şubat.2008, 05:55
Zaten sağlık sorunlarım yüzünden son zamanlarda pek giremiyordum.Onun ricasıyla geri gelmiştim.Banada onun ardından gitmek yakışır.Tüm sevgili kardeşlerime mutlu bir hayat dilerim.
scar face
19.Şubat.2008, 06:02
Emre böyle bırakıp gitmek yakısıyor mu sana:(
Neyse Kaan abimde gitmeye karar vermis olmadı simdi bu ...:(
Emrecim öpüyorum yanaklarından. Güle güle.
DeNiZ_1903
19.Şubat.2008, 06:19
Kendine iyi bak .. :) her ne kadar fazla konuşamasak da senin çok iyi bir insan olduğun herşeyinden belli :) Umarım uğrarsın buralara bir daha.. :)
Alicanfmfan
19.Şubat.2008, 07:03
Bye , Bye...
Ziya38
19.Şubat.2008, 07:06
Emre nereye ?
World Hollow o1
19.Şubat.2008, 07:10
hayatta herşey gönlünce olsun...
Güle güle Green Beret
Hoşgeldin fernandez :)
Bursaspor
19.Şubat.2008, 10:11
Emrecim güzel kardeşim nereye?
Vallahi olmaz, hiçbir yere gidemezsin, lütfen böyle vedalar etmek yakışmıyor. Tekrar düşün gitme bir yere...
Abi lütfen sende gidemezsin, bu ne ya herkes gidiyor. Vallahi olmaz tekrar düşün derim Abi,
KaPaLı
19.Şubat.2008, 11:02
Merhaba. Turksportal'daki tüm görevlerimi bırakmış bulunuyorum. Sebebi; Sekopej isimli şahıstan gerçek hayata yönelik tehditler almamdır. :D
İşin şakası bir yana; daha fazla götüremediğimi bırakmam gerektiğimi düşündüm ve bıraktım. Burada güzel vakit geçirdim. Güzel vakit geçirmemi sağlayan herkese teşekkürler. Buradan tek tek teşekkür etsem çok uzun bir liste olurdu ondan kısa tutuyorum :D
Hepinize ömür boyu mutluluklar dileyerek bitirelim son veriyorum mesajıma.
Zaten sağlık sorunlarım yüzünden son zamanlarda pek giremiyordum.Onun ricasıyla geri gelmiştim.Banada onun ardından gitmek yakışır.Tüm sevgili kardeşlerime mutlu bir hayat dilerim.
Bu ne yahu toplu kaçışmı var ne oluyo :icon_confused: Emre hayırdır kardeşim okul konusu falanmı ?
El Comandante
19.Şubat.2008, 17:30
Lan Emre nereye gidiyorsun ? Daha Almanca derslerimiz bitmedi, bir yere kacamazsin :D
Abicim, buralar da ol. Msn de görüselim. =)
CeNTeR_TR
19.Şubat.2008, 17:31
Nereye Len daha tsi buLuşması yapacadık 61'de (: neyse arada sırada mesaj at ödemeLi yap özLetme kendini (:
BaFraLı
19.Şubat.2008, 18:28
La Emre nereye :)..
King_Theoden
19.Şubat.2008, 18:50
Yazık ....
Trabzonspor
19.Şubat.2008, 18:57
ne oluyor ya bu ne,ne emekliliğiğ ne gidişi Kaan abi sen neden bıda gecmıs kararı yınelıyorsun
nekop
19.Şubat.2008, 19:07
Next to nekop'a yakışmayacak şeyler bunlar Emre olaya biraz profesyonelce yaklaşıp en doğru kararı ver.Daha sana kamp bile yaptıramadım nereye gidiyorsun. :D
Addolorato
19.Şubat.2008, 23:59
Dostum nereye yahu .. Tamam yöneticilige bırakırsında siteyi bırakma lütfen. Bırakırsanda Msn'i bırakma döverim :D. Ne diyelim kendi kararın iyi bak kendine..
Nereye gidiyorsun milletten ilgi görmek için açmış konuyu :p
Emre bir yere gidemezsin.En azından msn'de ol.
Fietra 10
20.Şubat.2008, 00:39
Daha detaylı yazabilimisin Emre niye gidiyosun..?ders falanmı..:)
Kararını vermişsen saygı duymak düşer..hayatta başarılar hemşerim..:)
DisCo
20.Şubat.2008, 00:47
Benle konuşmadan gidiyorsun ha. :schaf:
Sekopej
20.Şubat.2008, 04:40
Kararını verdiyse ve bunu gerçekten uzun uzun düşündükten sonra yaptıysa bize de saygı duymak düşer. Ayrılmasa da sorun olmazdı ama o hiç kimseye sıkıntı vermek istemediğinden ve sorumluluk duygusundan dolayı bu kararı aldı. Eğer bana yalan söylemediyse.:D
Arada girer yahu, internetsiz yaşam mı olurmuş?:D
Kendine iyi bak yolun açık olsun Emrecim.
Kendine iyi bak yolun açık olsun Emrecim.
El Comandante
20.Şubat.2008, 06:19
Bahadir cocugu göndermekte niyetlisin galiba. 1 kere yazman yeterli, neden 2 defa yaziyorsun yahu :icon_razz::icon_biggrin:
Nedvedmania
20.Şubat.2008, 06:21
Sitede hata var ondandır :)
Sheriff
20.Şubat.2008, 06:31
Güle güle aslanım. Öpüldün..
Sitedeki problemden oldu,niye göndermek istim canım :) kendi kararı saygı göstermek gerek.
El Comandante
20.Şubat.2008, 06:46
Sitedeki problemden oldu,niye göndermek istim canım :) kendi kararı saygı göstermek gerek.
Yav takiliyorum sana, biliyorsun. =)
Abisiyle zaten msnde görüsmeye devam edecegiz, birakamaz o bizi. =)
kaydırı kuppak
20.Şubat.2008, 22:57
emre abi nereye yav :s
El Barto
21.Şubat.2008, 17:27
Şimdi gitmek zamanıdır,
Düşünmeden,durmadan.
Tereddütsüz gitmek,
Şimdi gitmek zamanıdır.
Üzülmeden,darılmadan.
Bitmişlerin,gitmişlerin,
Hesabını sormadan