PDA

View Full Version : 2. Turksportal Halı Saha Maçı Yer Bilgileri

Pages : 1 [2]

Bekq
08.Haziran.2006, 16:20
çağrı ya hiç yedek kalıcakmı? bu maçta

pessy
08.Haziran.2006, 16:43
yedek olur büyük ihtimalle demi?

bende gelmek isterdim ama ev gebze de...

hali saha maci icin deil... zaten Tr ye izine geliyoruz.. gerci ben temelli geliyorum bu firsatida kacirmayayim dedim ;)

tesadüfün böylesi:D:D:D hadi bekliyoz seni buralarda...

enesao
08.Haziran.2006, 19:36
ya cagri.. ben sana mail atmayi unutmusum liste kesinlestimi bu kadarmi? yani baska kimse alinmicakmi... bende gelmek istiyorumm... :(

Bekq
08.Haziran.2006, 20:38
haziran olsun///hem bu cumartesi değil/haftaya cumartesi

tombul taho
08.Haziran.2006, 22:02
ya cagri.. ben sana mail atmayi unutmusum liste kesinlestimi bu kadarmi? yani baska kimse alinmicakmi... bende gelmek istiyorumm... :(
walla arkadaşlar elime ulaşan kesin liste son liste. ama isteyen gelsin. çünkü sonuçta biliosunuz yedek kalınsa bile muhabbet sohbet eğlence. belki yorulan ya da sakatlanan olacak. hiç belli olmaz. isteyen gelebilir.

senderson
08.Haziran.2006, 22:22
abi tarihi kesinleştirmeye yavaş yavaş başlasak olurmu??

Nedvedmania
08.Haziran.2006, 22:23
ya ben yüzde yüz geliyorum ama sadece anadolu yakasındakilere

o liste tek yaka olanlarmı yoksa her ikisinede gelecek olanlarmı

10_Osmanozc
08.Haziran.2006, 23:15
Çağrı atın bir tarih ortaya herkes kendini ona göre ayarlasın.

tolginho
09.Haziran.2006, 05:10
Büyük olasılıkla 24 Haziran'da yapacağız karşılaşmayı. Yani sezonu açacağız :) İlk gün kros yapılacak Belgrad ormanında.

Bu arada 1. Halı Saha Organizasyonu ile ilgili bilgileri buldum
HALI SAHA ORGANiZASYONUTarih: 07/09/2001 - Gönderen: Vieri ([email protected])09/09/2001 Saat 15:30 - 16:30 saatleri arasında Beşiktaş Fulya Antrenman tesislerinde (Hakkı Yeten Stadyumun'un yanındaki halı saha. Benzin istasyonunun arka tarafında kalıyor, Giriş de arka yandan oluyor) halı saha organizasyonumuz vardır. İlgilenen tüm cm ci arkadaşları maçı izlemeye davet ederiz.

Sitenin açılışı ertelenmiştir. Tarih ileri ki günlerde açıklanacaktır. Bundan böyle Turksportal, Championship Manager yayında futbol portalıda olacaktır.

Maç 9 eylülde yapılmıştı fakat havalar oldukça sıcaktı hala. Sıcaktan kimse doğru düzgün oynayamamıştı. Bir de karşı takım PAF destekli miydi neydi :)

çağrı ya hiç yedek kalıcakmı? bu maçta

Geliyorum deyip de gelemeyenler olabileceği için evet normal maç kadrosu dışında da yedekler olacak. Eğer 3 takım çıkacak kadar kalabalık olursa üçlü turnuvaya çevirebiliriz.

haziran olsun///hem bu cumartesi değil/haftaya cumartesi

Bu hafta ortaokulların sınavı, haftaya da ÖSS var. O yüzden ÖSS'den sonraki haftasonu yapılacak kuvvetle ihtimal.

tombul taho
09.Haziran.2006, 14:44
sanıyorum bnm açıklama yapmama gerenk :) kalmamış. tarihte hemen hemen belli olduğuna göre kendinizi ona göre ayarlayın arkadaşlar. bu haftasonu bende takımları ayarlıyayım. rasgele kafama göre yazacam haberiniz olsun :D kura çekerim yada :D

sorsecret
09.Haziran.2006, 15:02
arkadaşlar iyi güzelde öss sınavından sonraki cumartesi ve pazar açıklise sınavım var.ve sabah 10 da gidip 3 de çıkıyoruz.
eğer maç akşam saatleri olursa problem olmaz.aksi takdirde zor duruma düşerim.......

ARKADAŞLAR

senderson
09.Haziran.2006, 17:04
sanıyorum bnm açıklama yapmama gerenk :) kalmamış. tarihte hemen hemen belli olduğuna göre kendinizi ona göre ayarlayın arkadaşlar. bu haftasonu bende takımları ayarlıyayım. rasgele kafama göre yazacam haberiniz olsun :D kura çekerim yada :D
Kurada problem çıkabilir.En iyisi msnden yapmak......

ronaldinho34
10.Haziran.2006, 13:27
Yaaa aslında İtalyaya gelseniz:D:D:D san siro da iki top çeviririz :D:D:D:D

enesao
10.Haziran.2006, 14:20
walla arkadaşlar elime ulaşan kesin liste son liste. ama isteyen gelsin. çünkü sonuçta biliosunuz yedek kalınsa bile muhabbet sohbet eğlence. belki yorulan ya da sakatlanan olacak. hiç belli olmaz. isteyen gelebilir.
tamam amac muhabbet sohbet en önemlisi tanismak... fakat ben simdi oynayamiyacakmiyim... as olarak :D

tombul taho
10.Haziran.2006, 16:11
ya liste gördüğünüz gibi işte. ama içinden mutlaka ve mutlaka gelmeyen olacaktır. geçen seferki sinema organizasyonunda da böyle olmuştu. mesela ben gelicektim ama son anda acil bi işim çıkmıştı ve gelememiştim. umarım bunda çıkmaz :D neyse... yani dediğim gibi elbet gelmeyen olur. hatta o yüzden kesin gelmeyen listesi de hazırladım farkındaysanız. zaten bakın biz kapıyı tam kapatmıyoruz. açık kapı bırakıyoruz. gelin gelmeyen olursa oynarsınız diye. ya oynmasanız bile bakarsınız orda laptopta karşılıklı iki fm turnuvası çevirmişsiniz :D olabilir yane ;) turksportal bu ne yapacağımız belli olmaz bizim ;)

enesao
10.Haziran.2006, 20:34
adim listede yook ama ben yinede gelcem... eger 24 unde olursa sabah 07:00 a dogru istanbul a iniyorum... ayagimin tozuyla bulusmaya gelcem.. onun icin benide oynatin macta yoksa kuserim :D

ronaldinho34
10.Haziran.2006, 21:40
Yaaa bende gelmek istiom ama derslerim warrrr :(:(:(:(:(

gorkemyilmazkarasu
10.Haziran.2006, 21:44
şimdi 24 ü kesin tarihmi o zaman?ve saat kaçta yapıcaz nerede olucak bi net bişey söylerseniz ona göre ayarlayalım kendimizi...

oyuncu seçimi konusunu şöylede yapabiliriz herkes çağrıya nerede oynadığını mail atsın çağrı mevkilere göre belirlesin takımları?

Bekq
11.Haziran.2006, 15:06
herkes mevkisini/kaç yaşında olduğunu sölesin///takımlar büyüklerle küçükler karışık olsun///yoksa maç fark olur.

enesao
11.Haziran.2006, 21:07
Enes Köklu
Nam-i Deger: enesão :D
Yas: 18
Mevki: AM R/L
Forma No: 17
Özellikleri : Hizli, iyi pas ve orta, birazda teknik

gookhan
11.Haziran.2006, 21:56
valla daha yakin bi yer olsa gelebilirdim

Nedvedmania
11.Haziran.2006, 23:33
Enes Köklu
Nam-i Deger: enesão :D
Yas: 18
Mevki: AM R/L
Forma No: 17
Özellikleri : Hizli, iyi pas ve orta, birazda teknikyanlışım varsa düzeltin ama namı DEĞER değil namı DİĞER DİYE BİLİYORUM BEN

senderson
12.Haziran.2006, 00:03
ki doğru biliyorsun:)

gookhan
12.Haziran.2006, 00:45
ben de nami diyar biliorum

mgungor
12.Haziran.2006, 00:48
namıdiğer diye yazılır namıdiğer diye okunur...

enesao
12.Haziran.2006, 01:33
yaaw tamam iyiki bi hata yapmisim. :D saka saka tesekkur ediyorum yanlisimi duzelttiginiz icin..

tolginho
12.Haziran.2006, 08:59
şimdi 24 ü kesin tarihmi o zaman?ve saat kaçta yapıcaz nerede olucak bi net bişey söylerseniz ona göre ayarlayalım kendimizi...

%95 24 Haziran Akşam Üzeri (6-7 arası gibi) oynanacak. Beylerbeyi olmayacak. Yer olarak ulaşımın rahat olduğu noktalara bakyoruz. Kadıköy ya da Şişli dolaylarında yapacağız ki herkes rahat gelsin ve gitsin. Kesin bilgileri bu hafta içi rezervasyonumuzu yapıp bildireceğiz.

Bu arada karşılaşmayı Eurosport naklen yayınlayacak. İddaa da 753 kod numarası ile listesine aldı maçı. Bu arada takımları şimdiden belirleyelim. Beyaz ve Siyah takım olarak ikiye ayıralım takımları. (Herhalde herkes siyah ve beyaz renkli t-shirt temin edebilir)

senderson
12.Haziran.2006, 10:57
kadroları burdan mı yapıcaz ozaman??Belirlenside hocamız taktik fln verir:D

sorsecret
12.Haziran.2006, 11:43
Bende oynamak istiyorum ama bileğim çok kötü, o kıvrak bilek hareketlerimi yapamıyorum :D

yaf arkadaşlar ben korkmaya başladım.kaka,zidan,robben,ronaldinyo hepsi burda.kadroda yok yok.
koçlarımız yokmu bizi cesaretlendirecek.biz bu yıldızların yanında iliç gibi kalırız.

%95 24 Haziran Akşam Üzeri (6-7 arası gibi) oynanacak. Beylerbeyi olmayacak. Yer olarak ulaşımın rahat olduğu noktalara bakyoruz. Kadıköy ya da Şişli dolaylarında yapacağız ki herkes rahat gelsin ve gitsin. Kesin bilgileri bu hafta içi rezervasyonumuzu yapıp bildireceğiz.

Bu arada karşılaşmayı Eurosport naklen yayınlayacak. İddaa da 753 kod numarası ile listesine aldı maçı. Bu arada takımları şimdiden belirleyelim. Beyaz ve Siyah takım olarak ikiye ayıralım takımları. (Herhalde herkes siyah ve beyaz renkli t-shirt temin edebilir)

arkadaşlar olayın içine girmişken forma yada t-shirt gibi bişi yapalım ne dersiniz_?
mod abilerimiz siz ne dersiniz hem turksporalın reklamını yapmış oluruz????????????

senderson
12.Haziran.2006, 12:28
herkes para vermek istemeyebilir ama çok iyi olur....

sorsecret
12.Haziran.2006, 12:37
herkes para vermek istemeyebilir ama çok iyi olur....

valla ben kendi payıma düşeni veririm.zaten tutacağı ne kadar ki;
diğer arkadaşlara bağlı onlar olumlu karşılarsa bı iş olur...........

Bekq
12.Haziran.2006, 16:19
çağrı kurayı çek siyah takım beyaz takım diye sonra söle bize ona göre siyahlar üstü siyah altı nolursa olsun beyazlarda üstü beyaz altı ne olursa olsun

tombul taho
12.Haziran.2006, 17:14
Arkadaşlar kadrolarımız hazır! Walla mevkileri bilmediğim için nerde ne varsa karışık attım torbanın içine ve rastgele çektim. o yüzden herkes her yerde oynamaya çalışsın! :D İşte Kadrolar :

http://img55.imageshack.us/img55/719/halisahakadro9pf.jpg

Herkese hayırlı olsun! Cetilmence bir maç olması dileğiyle :D

gorkemyilmazkarasu
12.Haziran.2006, 17:30
çağrı takımlar kim kim bişey anlamadım :) ?

tombul taho
12.Haziran.2006, 17:31
çağrı takımlar kim kim bişey anlamadım :) ?
nesini anamadın ben de onu anamadım :D

gorkemyilmazkarasu
12.Haziran.2006, 17:33
tamamdır demin karışık yazıyodu şimdi düzelmiş :)

siyah takımdaki arkadaşlar pozisyonlarımızı bi yazalımda ona göre taktik ayarlayalım ne dersiniz :)

SefaReis66
12.Haziran.2006, 19:49
ben gübek oynarım defansa koymayın bak:D

senderson
12.Haziran.2006, 20:41
Beyaz takımn biara msn'de konferans olayına girelim:)

Bekq
12.Haziran.2006, 21:15
kadroyu yazmıyo okuyamıyorum

okudum tamam

Osman Özçilingir
Sefa İlbay
Yücel Uzun
Emiralp Duman
Görkem Yılmazkarasu
Bunlar üstü siyah t-shirt ama simsiyah
altında ne olursa olsun ok?

ronaldinho34
12.Haziran.2006, 21:38
YAaaw bende oynamak istiom arkadaşlar ama tarih ne zaman? ona göre uçak bileti alıp gelcem

nekop
12.Haziran.2006, 22:43
arkadaşlar olayın içine girmişken forma yada t-shirt gibi bişi yapalım ne dersiniz_?
mod abilerimiz siz ne dersiniz hem turksporalın reklamını yapmış oluruz????????????
demirhanın forma istek bölümüne yazın belki yapar:D

tolginho
13.Haziran.2006, 03:06
T-shirtü bu organizasyon için değil ama ileriki organizasyonlar için düşünüyoruz. Sinema organizasyonu sırasında da t-shirt yaptırmıştık ekibe. Hatta beyaz takımdayım madem onu giyip geleyim, soluk biraz ama olsun.

http://www.turksportal.net/fmhaber/10253/2-turksportal-hali-saha-organizasyonu.htm

sorsecret
13.Haziran.2006, 11:07
arkadaşlar beyaz takımın kaptanı kim olacak_?
mevkileri nasıl halledecez_?

senderson
13.Haziran.2006, 11:56
Beyaz takımın(sanki ben farklı takımdayım) kaptanı ya Çağrı abi yada Tolga abi olur.Mevkileri ya burdan ya msnden konuşarak hallederiz.......

bursa_mc
13.Haziran.2006, 12:32
arkadaşlar şu halı saha olayını bursada da yapalım yaw

tombul taho
13.Haziran.2006, 13:58
walla ben kaleciyim arkadaşlar mevkileri siz halledin :D ehauehau eğer ekipte başka kaleci warsa öbür takımdan birileriyle değiştirelim yine kura usulü.

ben takım kaptanı tolga olsun. :)

senderson
13.Haziran.2006, 14:46
tam üstüne bastın bende kaleciyim ama takım değiştirmeye gerek yok forvette oynarım:D

tombul taho
13.Haziran.2006, 19:33
tam üstüne bastın bende kaleciyim ama takım değiştirmeye gerek yok forvette oynarım:D
tmm o zmn bizde sorun olsa da hallettik. siyah takım ne diyor ? eğer sorun warsa sizde bizim gibi yapın çünkü bizde bile 2 kaleci war. zaten yorulunca değişiriz :D

enesao
13.Haziran.2006, 21:10
yaa ben o kadar cook istemistim beni yedeklere bile yazmamissiniz...

tombul taho
13.Haziran.2006, 21:31
ben listeyi hazırliip siteye koyduğumda sen bana daha mail atmamıştın. sonradamaillere bakınca gördüm senin maili. sen istersen yine de gel.

Bekq
13.Haziran.2006, 21:37
ya siyah takımda ben kaleciyim/başka kaleci varsa forvet oynarım///bu arada siyah takımdan olan lar msn'em:[email protected]

enesao
13.Haziran.2006, 22:03
ben listeyi hazırliip siteye koyduğumda sen bana daha mail atmamıştın. sonradamaillere bakınca gördüm senin maili. sen istersen yine de gel.
bende o mail den sonra sana unuttugumu sölemistim sende bana tamam seni yedeklere koyarim demistin ben onun icin yedeklerde ben yokum diye yazdim...
neyse tamam ben yinede gelirim ben sutten olurum :D bi o kalaeye bi bu kaleye gol atarim :D saka bi yanada degismeli oynariz iste...

tombul taho
13.Haziran.2006, 22:19
ya siyah takımda ben kaleciyim/başka kaleci varsa forvet oynarım///bu arada siyah takımdan olan lar msn'em:[email protected]
ibob konu açtımda takımlarla ilgili orda konuşabilirsin bu konuyu...

10_Osmanozc
14.Haziran.2006, 14:47
Arkadaşlar kadrolar iyi güzel.Taktik konuları da açmışsınız tamam.Ancak kadrolar ya dengesizse?Herhalde kimse kötü bir maç oynamak istemez.Şahsen benim olduğum takımdaki üyelerin kaç yaşında ve fiziki olarak ne özelliklerde olduğunu bilmiyorum.Bunları göz önüne almışsınızdır inşallah.

tombul taho
14.Haziran.2006, 18:31
Arkadaşlar kadrolar iyi güzel.Taktik konuları da açmışsınız tamam.Ancak kadrolar ya dengesizse?Herhalde kimse kötü bir maç oynamak istemez.Şahsen benim olduğum takımdaki üyelerin kaç yaşında ve fiziki olarak ne özelliklerde olduğunu bilmiyorum.Bunları göz önüne almışsınızdır inşallah.
osman kardeş burda fb-gs maçı yapmayacaz. :D zevkine top oynuyoruz. fizik özellikleri falan nooluyor yaw ? maksat eğlence olsun arkadaşlık ortamı gırgır şamata. ayrıca oynayan arkadaşların o kdrda küçük olacağını düşünmem. zaten siteyi takip eden arkadaşlar halı sahaya çoğu gelenler... o yüzden yaş sorunu olmaz. tutupta 7 yaşında çocğu karşınıza getirtmeyiz merak etme. gayet güzel bir maç olacağı kanaatindeyim. her iki takıma da başarılar...

10_Osmanozc
14.Haziran.2006, 18:40
osman kardeş burda fb-gs maçı yapmayacaz. :D zevkine top oynuyoruz. fizik özellikleri falan nooluyor yaw ? maksat eğlence olsun arkadaşlık ortamı gırgır şamata. ayrıca oynayan arkadaşların o kdrda küçük olacağını düşünmem. zaten siteyi takip eden arkadaşlar halı sahaya çoğu gelenler... o yüzden yaş sorunu olmaz. tutupta 7 yaşında çocğu karşınıza getirtmeyiz merak etme. gayet güzel bir maç olacağı kanaatindeyim. her iki takıma da başarılar...
Yok canım ben de zaten FB-GS maçı olmasını istemem benim mesajı atmamın sebebi senin üstüne bastığın zevk meselesi.Maçın zevkli geçeceği konusunda size güveniyorum.

EreN
15.Haziran.2006, 15:32
Sağlık olsun

tombul taho
17.Haziran.2006, 20:14
http://img53.imageshack.us/img53/2431/dsc005752ne.th.jpg (http://img53.imageshack.us/my.php?image=dsc005752ne.jpg)
http://img220.imageshack.us/img220/1332/dsc005741et.th.jpg (http://img220.imageshack.us/my.php?image=dsc005741et.jpg)

Merhaba arkadaşlar;
Bugün Adminimiz Tolga(Tolginho) arkadaşımla beraber maç için yeri ayarlamaya gittik. VE en çok merkezi yer neresi olabilir diye düşündükten ve araştırma yaptıktan sonra Şişli Lisesi Halı Sahası'nda maçımızı ayarladık. Sizlere şimdi oraya nası ulaşabileceğinizi ve maç saatini söyleyeceğim :

Ulaşım :
Ulaşımı aslında çok basit. Şöyleki : Beşiktaş Fulya Tesislerini geçtiktekn sonra karşınıza Polat Building geliyo ve yol ikiye ayrılıyor. Sol taraftan devam edip yokuşu çıkarken saha saol tarafta kalıyor. Zaten görürsünüz kokocaman tabelası war. Ayrıca Şişli Etfal Hastanesi'nin ACİL ÇIKIŞ KAPISI KARŞISINDA! Tekrar söylüyorum. Şişli Etfal Hastanesi'nin karşısı DEĞİL! ACİL ÇIKIŞ KAPISININ KARŞISI! Ulaşım bakımından rahat yani. Ayrıca krokisi aşağıda zaten :

http://img137.imageshack.us/img137/9296/ulasim3lz.th.jpg (http://img137.imageshack.us/my.php?image=ulasim3lz.jpg)

Yukarıda görmüş olduğunuz çizelge ulaşımı anlatan kısa bi çizelge. Öyle sanıyorum ki kolay bulacaksınız.

Maç saati 18.00-19.00 olarak ayarlanmıştır. Fakat en geç 17.30'da herkesi oraya bekliyoruz! Tekrar söylüyorum EN GEÇ 17.30'DA SİZLERİ ORADA BEKLİYORUZ!

Şimdiden hepinize bol şans...

Saygılarımla;
Çağrı Zorkol
Turksportal Interactive Yöneticisi

senderson
17.Haziran.2006, 20:20
Çağrı abi birlikte gidermiyiz???

tombul taho
17.Haziran.2006, 20:40
Çağrı abi birlikte gidermiyiz???
ben ve Tolga birlikte gidicez zaten. malum evler yakın 4 sokak war aramızda. sen de bize katılırsın istersen.

senderson
17.Haziran.2006, 20:41
Ben sizle gelirim.Nerde buluşacağımızı yazarsın pmden bende gelirim.........

enesao
17.Haziran.2006, 20:59
arkadaslar kadiköy veya uskudardan taksiyle bu hali sahaya kaca gelebilirim???

Bekq
17.Haziran.2006, 21:18
30 milyon +3 milyon köprü parası girer yani sana

çağrı bu yer ne şimdi ne güzel beylerbeyi stdıydı

tombul taho
17.Haziran.2006, 21:27
30 milyon +3 milyon köprü parası girer yani sana

çağrı bu yer ne şimdi ne güzel beylerbeyi stdıydı
stadı diil tesisleriydi. orası da belli değildi ayrıca... listemizde wardı.

SefaReis66
18.Haziran.2006, 00:24
bence en iyi yeri seçmişsiniz beylerbeyinden daha yakın bizim eve:D
bu arada yer için daha kolay bi tarif yapıyım meciyeköy otobüslerinden inip köprüden sağa dönüp biraz yürüdükten sonra cevahir diye büyük bir alışveriş merkezi var o yolu takip ederseniz 100 metre sonra şişli etfal hastanesi nin tabelası var büyük bi tabela hastanenin içine girip bi kat aşağı inip arka kapıdan çıkıp halısahayı karşımızda görüyoruz çok kolay bi yerde eminönünden gelmek isteyenler ise şişli etfal hastanesinin önünden geçen otobüslere binebilirler otobüslerin numaralarını bilmiyorum sorarsınız tam hastanenin önünde indiriyolar

tolginho
18.Haziran.2006, 02:16
arkadaslar kadiköy veya uskudardan taksiyle bu hali sahaya kaca gelebilirim???

Kadıköy'den vapurla Beşiktaş'a geçip, oradan taksiye binebilirsin. O zaman 3-4 ytl yi geçmez.

Ya da 110 nolu Taksim otobüsü ile gelip, Şişli'de inebilirsin. Şişli etfal hastanesinin hemen yanı oluyor. Şişli Lisesi'nin sahası zaten.

enesao
18.Haziran.2006, 02:29
Kadıköy'den vapurla Beşiktaş'a geçip, oradan taksiye binebilirsin. O zaman 3-4 ytl yi geçmez.

Ya da 110 nolu Taksim otobüsü ile gelip, Şişli'de inebilirsin. Şişli etfal hastanesinin hemen yanı oluyor. Şişli Lisesi'nin sahası zaten.
tesekkur ederim cook isime yaricakk :D

SefaReis66
18.Haziran.2006, 20:30
aynısını bende yazdım ama okuyan kim:D

barman
18.Haziran.2006, 20:37
nisanda açıldı konu hala devam ediyo bi düzenleyemedik:(

Nedvedmania
18.Haziran.2006, 20:37
birisi digital foto makinası alsın yanına çeksin fotoları sitete yayınlansın :D

nisanda açıldı konu hala devam ediyo bi düzenleyemedik:(işte düzenlendik takımlar hazır saat tarih hazır yer hazır daha ne düzelnlensin ki :)

barman
18.Haziran.2006, 20:47
birisi digital foto makinası alsın yanına çeksin fotoları sitete yayınlansın :D

işte düzenlendik takımlar hazır saat tarih hazır yer hazır daha ne düzelnlensin ki :)

cihan görmemişim pardon kaçıncı sayfada yazıyo?

Nedvedmania
18.Haziran.2006, 20:55
cihan görmemişim pardon kaçıncı sayfada yazıyo?

http://www.turksportal.net/tsi/v2/cm/ana/default.asp

24 haziran cumartesi saat 17:30(en geç)

yer zaten bu sayfada yazıyo;;)

comandante
18.Haziran.2006, 22:49
ben nasıl gitcem oraya yaaaa...

EreN
18.Haziran.2006, 22:50
Bizim evden 50 dakika bilse sürmüyor :) ama geleceğimi sanmıyorum.

10_Osmanozc
19.Haziran.2006, 02:11
Şişli seçimi güzel olmuş.Taksim-Şişli otobüsü ile geldiğim zaman hangi durakta ineceğim?

tolginho
19.Haziran.2006, 02:57
Şişli seçimi güzel olmuş.Taksim-Şişli otobüsü ile geldiğim zaman hangi durakta ineceğim?

Şişli Camiisini biliyorsundur. Onunla cevahir arasında bir durak var. Namlı hipermarket var hatta arkasında. Orada in, Durağın adı Şişli Etfal olması lazım. Zaten Ş. Etfal Hastanesinin hemen arkası oluyor.

VoLkaN BaROs
19.Haziran.2006, 03:15
Turnuva usülü yapılırsa Final maçını yönetmeye seve seve gelirim...

senderson
20.Haziran.2006, 14:24
abi iyi güzel taktik fln konuşuyoruzda sahaya ne kadar vereceğiz??Benmi göremedim??

tombul taho
20.Haziran.2006, 18:02
Arkadaşlar Google Earth'ten maçı yapacağımız halısahayı buldum. sizlere şimdi resmi koyuyorum. gelişinizi bayaa bi kolaylaştıracak olduğunu düşünüyorum. buyrun resim:

http://img69.imageshack.us/img69/6420/ulasim21lf.th.jpg (http://img69.imageshack.us/my.php?image=ulasim21lf.jpg)

tombul taho
20.Haziran.2006, 22:26
Maçın topunu da belirledik arkadaşlar. Özellikle aldıkta sonra akşam saatlerinde Bostancı sahilinde topu deneme şansımız da oldu. Test edildi ve onaylandı. ;;) Yapılan teke tek mücadele bendeniz (Çağrı) Tolga'yı 20-14 gibi bir skorla mağlup ettim. 2 bacakarasını da unutmamak lazım. :D Ayrıca maçtan sonra denemelik çektiğimiz penaltı vuruşlarında da Tolga'yı 4-3 mağlup ettim. İşte maçtan sonraki fotolar : :D:D:D:D

Maçtan ve penaltı atışlarından sonra Tolga'nın hali : :D:D:D
http://img516.imageshack.us/img516/7995/dsc005795jb.th.jpg (http://img516.imageshack.us/my.php?image=dsc005795jb.jpg)

Bir kazanan olarak bendenizin gururla verdiği poz : :D:D:D:D
http://img133.imageshack.us/img133/7486/dsc005805gu.th.jpg (http://img133.imageshack.us/my.php?image=dsc005805gu.jpg)

gorkemyilmazkarasu
20.Haziran.2006, 22:32
hayırlısı olsun yeni topumuz :)

tolginho
20.Haziran.2006, 22:41
abi iyi güzel taktik fln konuşuyoruzda sahaya ne kadar vereceğiz??Benmi göremedim??

5 YTL yi geçmeyecek.

10_Osmanozc
20.Haziran.2006, 23:52
Şişli Camiisini biliyorsundur. Onunla cevahir arasında bir durak var. Namlı hipermarket var hatta arkasında. Orada in, Durağın adı Şişli Etfal olması lazım. Zaten Ş. Etfal Hastanesinin hemen arkası oluyor.
Sağolasın.

Burak Duran
21.Haziran.2006, 00:09
yaw gelemiyoz şu maça :D kalkın hep beraber buraya gelin size alsancak stadını kiralıyım :D

EreN
21.Haziran.2006, 00:24
Futbol Topunu görünce Futbol oynamak çekti canım :)
Gelsem mi ya :confused:

senderson
21.Haziran.2006, 00:27
abi sen gel lazımsın sen bize:)

EreN
21.Haziran.2006, 00:42
abi sen gel lazımsın sen bize:)
Sen iste Sendycim ;;) (k)

tolginho
21.Haziran.2006, 23:04
listede adınız yoksa da gelin belli olmaz. Son dakikada gelmeyenler olur. Olmazsa da dönüşümlü oynarız.

By_aBuNis
22.Haziran.2006, 19:00
SABIRSIZLIKLA MACI BEKLIYORUM :d

Bekq
23.Haziran.2006, 22:27
en büyük siyahlar lay lay lay lay lay lay lay lay laaay ahhhh siyahlar lay lay lay lay lay lay lay lay laaay ahhhh siyahlar

anarchist
23.Haziran.2006, 23:35
mac yapıcak daha kötü bi yer bulamadınıs mı sislideki motor mesleğin mis gibi shası dururken sisli lisesinin shasında mac yapıonus yha

tolginho
24.Haziran.2006, 13:13
mac yapıcak daha kötü bi yer bulamadınıs mı sislideki motor mesleğin mis gibi shası dururken sisli lisesinin shasında mac yapıonus yha

Daha iyisi vardı BJK fulya tesisleri. 200 milyonluk kirayı zor toplardık ama.

Hem lise sahası gayet güzel. Adamlar yepyeni saha yapmış. Hem maç saatinde gölge olacak saha.

tombul taho
24.Haziran.2006, 14:13
sen ayarlasaydın orayı gelirdik.
aslında bizim aklımızda tolganın da dediği gibi direk fulya tesisleri vardı.

sorsecret
25.Haziran.2006, 16:23
sen ayarlasaydın orayı gelirdik.
aslında bizim aklımızda tolganın da dediği gibi direk fulya tesisleri vardı.

aynen katılıyorum.saha güzeldi .oynayan arkadaşlardanda herhangi bi şikayet olmadığına göre sorun yok...............:confused: :confused:

tolginho
25.Haziran.2006, 16:25
ben bir tek sahanın boyutundan endişeliydim ama zaten gördük ki beyaz takım olarak o bile büyük geldi bir süre sonra :)

sorsecret
25.Haziran.2006, 16:28
abi fotolar nerde ya.çağrı abi fotoları bekliyoz.........:confused: :confused: :confused: