PDA

View Full Version : Gözlerim Kararıyor...

Addolorato
06.Temmuz.2009, 05:09
Ben bir sorunumu paylaşmak istiyorum sizinle benim yaklaşık 1 yıldır uzandıgım bir yerden kalktıgımda falan gözlerim kararıyor bazen kendimi kaybedip yere düştügümde oluyor acaba sizede böyle şeyler oluyormu yada neden olabilir bir bilginiz varmı doktora gitmeyi düşünüyorum artık ciddi ciddi..

I3esiktas
06.Temmuz.2009, 05:10
Uzun bir süre yattıkdan sonra birden kalkınca bendede aynısı oluyo

Oghuse
06.Temmuz.2009, 05:10
Normaldir bende de oluyor..

GebzeLi1907
06.Temmuz.2009, 05:11
Tansiyon problemi yaşıyor olabilirsin.Tam kesin bişey söyleyemem tabi doktora gitmen en doğrusu.Varsa bi sorunun araştırıp bulunur.Umarım önemli birşeyin yoktur gelip geçici birşeydir..

Corpus
06.Temmuz.2009, 05:12
Her insanda olan birşeydir :) yataktan daha yavaş kalkarsan etkisi azalır :)

Addolorato
06.Temmuz.2009, 05:12
Herkes'de varsa önemli birşey degildir heralde ben sadece bana özel falan sanıyordum :D

GebzeLi1907
06.Temmuz.2009, 05:15
Yere düştüğüm falan oluyor diyince ben ciddi algıladım olayı biraz. Diğer arkadaşlara da oluyormuş bana olmuyor hiç (: Yorumumu yanlış yada ters anlama diye yazmak istedim

Aşk-ı Şehir
06.Temmuz.2009, 05:16
Sağlık şakaya gelmez Eralp'cim sen yine de git bir doktora.:) Düştüm felan diyosun belli olmaz bu işler...

E.Cartman
06.Temmuz.2009, 05:17
Abi herkesde olsa da sen git düştüm falan demişin bu olaydan bişey olmasada düşüp bi taraflarını yararsın o yüzden git...

Alicanfmfan
06.Temmuz.2009, 05:19
Tansiyondan kaynaklanıyor bendede oluyor bi yerden aniden kalkınca...

Addolorato
06.Temmuz.2009, 05:21
En son bu akşam oldu annemle babam mutfakta yemek yiyodu ne yediklerine bakmaya gittim kapıda dururken hoop görüntü gitti kendimi yerde buldum kapının kenarına tutunsamda düştüm. Bilmiyorum bi doktora gitmek lazım bencede.

goosfraba
06.Temmuz.2009, 05:23
Tez elden bir doktora görün bence. Bizim burada ne gibi bir teşhis koymamızı bekliyorsun Eralp :) Buradaki denilenleri ciddiye almayıp doktora görünmelisin.

Oghuse
06.Temmuz.2009, 05:25
Yumurta'nın sarısıyla akını ayır. :D

Addolorato
06.Temmuz.2009, 05:35
Tez elden bir doktora görün bence. Bizim burada ne gibi bir teşhis koymamızı bekliyorsun Eralp :) Buradaki denilenleri ciddiye almayıp doktora görünmelisin.

Bilmem belki sizede oluyordur da doktora görünmüşsünüzdür falan diye sordum nitekim çogu kişiye oluyormuş :D

Aşk-ı Şehir
06.Temmuz.2009, 06:06
Bilmem belki sizede oluyordur da doktora görünmüşsünüzdür falan diye sordum nitekim çogu kişiye oluyormuş :D

Kişiden kişiye değişebilir Eralp. Sen git görün bir doktora.;)

E.Cartman
06.Temmuz.2009, 06:08

Hadi Turksportal doktora kampanyasını başlatalım ve konuya son noktayı koyalım :D

Raten
06.Temmuz.2009, 07:32
Bana da oluyor baya ama hiç düştüğüm olmadı.Git sen bir doktora.

RaSenGan
06.Temmuz.2009, 08:49
Aynısı bende de oluyor..Kalkınca gözlerim kararıyor,karıncalanıyo gibi oluyor.5-10 saniye gözümün önünü göremiyorum..Sen gözünün önünü göremediğin halde yürümeye devam edersen düşersin tabi :D Kalkarken hızlı kalkma ağır ağır kalk hiçbir şey olmaz..Ama ben hep unutup hızlı kalkıyorum ve sıkça bu durumla karşılaşıyorum.:)

Bekq
06.Temmuz.2009, 08:52
Bedenin uyanmış ve ruhun uyanmamış oluyor.:D

Şöyle düşünün;
Kolunuzun üstüne yattığınızda oraya kan gitmez ve kolunuz karıncalanır.Neredeyse kolunuz yokmuş gibi onu hissetmezsiniz.Ama bir süre sonra geçer.

Ben bir kere sabah kalktığımda baktım kolumun üstüne yatmışım.Kolumu öbür elimle kaldırdım fakat havada durmadı suratıma düştü.:zuhaha

BaFraLı
06.Temmuz.2009, 12:54
Aynı şey bendede var hele şu son 2-3 gündür dahada fazlalaştı.Sanki görüntü sonradan geliyor gözlerime.

IcedEarth
06.Temmuz.2009, 13:16
Ciddi birşey olduğunu sanmıyorum, ben de aynı şeyle günde 3-5 kez karşılaşıyorum. Oturduğun veya yattığın yerden ağır ağır kalkarsan bu problemle karşılaşacağını sanmam. Tansiyondan kaynaklanıyor diye biliyorum. Ama sen yine de bir bilene danış, doktora filan git yani. Sağlık şakaya gelmez, ciddi birşey olabilir. Şimdiden geçmiş olsun...

Since-1907
06.Temmuz.2009, 13:20
Ben de de çok oluyor oturduğum yerden kalkınca 5-10 saniye gözlerim kararıyor fakat sende düşme felan da oluyormuş.Doktora görünmen en iyisi..

omersal
06.Temmuz.2009, 13:25
Bu kadar kişide olması ilginç geldi bana.Neyse ki bende olmuyo.

Bence de doktora görün eralp ama şeker eksikliği ve ya tansiyon olabilir.

bay e-ko
06.Temmuz.2009, 13:33
Peki ani kalkınca başın zonkluyor mu?

Zonklamak: Yani başına aprı girip belirli ritimler hainde sancı yapıyor mu? Kap atışı gibi...

DenizlispoR
06.Temmuz.2009, 13:44
Bende de kararma oluyor bazen ama hiç düşme falan yaşamadım :).Herkesin dediği gibi bir doktora görünürsen daha iyi olur eralp ;).

KaPaLı
06.Temmuz.2009, 13:48
gg olmuşsun sen eralp 2 aya kalmaz adios :uzgun:

Şaka biyana doktora git Eralp. Tansiyon problemin varsa erkenden tedaviye başlamaları iyi olur. Bende tansiyon hastasıyım ve çok sıkıntı çekiyorum.

bay e-ko
06.Temmuz.2009, 14:15
Bende 1-2 sene çok çektim bu hastalıktan. Başım zonkluyor mu derken eğer öyleyse SİNÜSİT diyecektim. Bu da kulaktaki denge organlarını etkliyor ve ani hareketlerde baş dönmesine neden oluyor.

Pozisyona bağlı baş dönmesi galiba seninki bunun da en belirgin sebepleri tansiyon ve kilo. Daha yaşın çok küçük tansiyon olacağını zannetmiyorum. Ki inşallah öyle birşey yoktur.

Ben sağlık üzerine okuduğum için burada kendime göre yorumlar katıyorum sen beni fazla ciddiye alma :D

Bir doktora görün.

Addolorato
06.Temmuz.2009, 16:42
Aynısı bende de oluyor..Kalkınca gözlerim kararıyor,karıncalanıyo gibi oluyor.5-10 saniye gözümün önünü göremiyorum..Sen gözünün önünü göremediğin halde yürümeye devam edersen düşersin tabi :D Kalkarken hızlı kalkma ağır ağır kalk hiçbir şey olmaz..Ama ben hep unutup hızlı kalkıyorum ve sıkça bu durumla karşılaşıyorum.:)

Yürümüyorum ki oldugum yerde dururken düşüyorum yere.

Onurap
06.Temmuz.2009, 16:48
Uzun süre bilgisayar televizyon izlerken kalkınca olur genelde ama yere düşmen biraz anormal geldi bana..Belki daha ağır geçiriyorsun veya başka bi sorun olabilir..Dinlen gez dolaş bilgisayarda fazla takılma bakalım ne oluyor..

Trabzonspor
06.Temmuz.2009, 16:50
Bendede oluyor ölmeyiz dimi :D

Nedvedmania
06.Temmuz.2009, 16:51
Öleceksiiiiiin :icon_twisted::icon_twisted::icon_twisted:

Aynı şey banada oluyor. Koltuğa uzanıp TV izlerken aniden kalkıyorum başım dönüyor gözlerim kararıyor. Gözlerimi açtığımda hurilerle karşılaşıyorum :zuhaha Şaka biyana dediğim gibi banada oluyor ama biryere tutunup beklediğimde 2-3 sn içerisinde gidiyor. Yada Sakin sakin kalkıyorum bir problem olmuyor :)

IcedEarth
06.Temmuz.2009, 16:53
Beyler dediğim gibi tansiyonla ilgili bi olay, bende de var... Ciddi bi olay değil bildiğim kadarıyla, doktora gittiğimizde sormuştuk onu, ciddi birşey değildi. Ciddi birşeyse bile ölüm haberimi benden saklıyorlar demektir :zuhaha

Universal
07.Temmuz.2009, 00:07
Doktora gitmeni tavsiye ederim, beyninde bir kis olabilir. Buda bunlara etki edebilir.

bay e-ko
07.Temmuz.2009, 00:26
Doktora gitmeni tavsiye ederim, beyninde bir kis olabilir. Buda bunlara etki edebilir.

İnşallah öyle bir şey yoktur. Korkutmayın arkadaşı yahu :)

Eğer sadece ani hareketler sonrası az bir süre oluyorsa bu olay durum açık zaten.

Nedvedmania
07.Temmuz.2009, 01:20
Örneğin bugün bana yine oldu :) Şimdi oturduğum yerden anında kalksam yine olur. Doğal bişey yani :) Vucut kendini oturmaya yada uzanmaya hazırlamışken birden bire ayağa kalkınca şaşırıyor. Kendini toparlamasıda 2-3 sn sürüyor. Bu sırada vucut çok hızlı faaliyetler yaptığı için tansiyon yükseliyor yada düşüyor. Buda göz kararmasına baş dönmesine sebep oluyor. diye bilimsel bir açıklama yaptım kendimce :)

hakan3392gs
07.Temmuz.2009, 01:28
Tansiyon problemi Eralp abi aynısı bendede var ben pc den kalkınca oluyor.

Addolorato
07.Temmuz.2009, 02:28
Öneriler için sagolun arkadaşlar bu bende 3 çeşit şeyde oldu. Apandistim patladıgında bayılmıştım geçen yıl , 2 sene önce çok sıcak bir cenazeye katıldıgımda bayılmıştım bu bayılmanın nedenini bilmiyorum birde yattıgım yerden kalkınca gözlerim kararıyor bazen yere düşüyorum bazende kararıyor biraz 10 saniye sonra düzeliyor annemlere söyledim birşey yoktur dedi :D

bugra 1905
07.Temmuz.2009, 15:53
Batuhan Abinin Dediği Doğru Bence Bir Doktora Görün

Onurap
07.Temmuz.2009, 16:37
İçin rahatlıyacaksa git ama ben önemli bi sorun olduğunu sanmıyorum..Beyin kislerinde baş ağrısıyla birlikte bayılma oluyor sıklıkla benim bildiğim..

Universal
08.Temmuz.2009, 03:12
İnşallah öyle bir şey yoktur. Korkutmayın arkadaşı yahu :)

Eğer sadece ani hareketler sonrası az bir süre oluyorsa bu olay durum açık zaten.

Batuhan Abinin Dediği Doğru Bence Bir Doktora Görün

Beyler kis diyince korkmayın. Kis iki türlüdür, biri zararlı diğeride zararsız. Zararsız kisde vücuda bu tarz etki verebilir. Benim bir arkadaşım araba sürerken karnında ki kis patladı az kalsın trafik kazası yapıyordu. Hastaneye gitti kisin zararsız olduğu yapılan testlerden sonra ortaya çıktı.