PDA

View Full Version : Hakkınızı Helal Edin. Uzun bir süre yokum

Nedvedmania
02.Ağustos.2009, 00:39
Şu Öss iletti sonunda banada geldi :) Yarından itibaren Bilgisayara Çok nadir gireceğim. Geçmiş zamanda isteyerek veya istemeyerek kalbini kırdığım kişiler varsa Özür dilerim. Hakkınızı Helal edin.

Allah bana ve benim gibilere 1 sene sonra rahat rahat foruma girmeyi , Kafe ÖSS ye "Kazandım !" demeyi nasip etsin :)

Not: Mustafa Abi geldiğimde siteyi www.turksportal.com.tr olarak görmek istiyorum. Bi geçemedik .tr ye :D

bugra 1905
02.Ağustos.2009, 00:45
Zorlu Sınav Maratonunda Başarılar Umarım İstediğin Üniversiteyi Kazanırsın

Nedvedmania
02.Ağustos.2009, 00:47
Amin cümlemize :)

C h A o S
02.Ağustos.2009, 00:48
İnşaAllah istediğin bölümü kazanırsın.

Clayman
02.Ağustos.2009, 00:49
18 Ağustos'tan itibaren ben de yokum. Bunu da burada söylemiş olayım. Allah hepimizin yardımcısı olsun :)

Nedvedmania
02.Ağustos.2009, 00:51
18 Ağustos'tan itibaren ben de yokum. Bunu da burada söylemiş olayım. Allah hepimizin yardımcısı olsun :)

Konumu kirletme burası benim konum :f: :D Umarım istediğin yeri kazanırsın :)

Hayırlısı neyse o olsun.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yanlış smile oldu ama neyse :D

general222
02.Ağustos.2009, 00:54
İnşallah istediğin yeri kazanırsın.. Bu sene bende girdim(daha doğrusu o bana :))
Biskrem* :icon_biggrin:

Nedvedmania
02.Ağustos.2009, 01:03
İnşallah istediğin yeri kazanırsın.. Bu sene bende girdim(daha doğrusu o bana :))
Biskrem* :icon_biggrin:

Yuh. Sen nerden çıktın :n: Buraya üyemiydin sen ya :n: Güzel süpriz oldu :D

RoNNiE91
02.Ağustos.2009, 01:04
Başarılar Cihan.İnşallah istediğin yeri kazanırsın.Kolay gelsin.

MaTRaKaN
02.Ağustos.2009, 01:08
Bizi unutma Cihan :D

RaSenGan
02.Ağustos.2009, 01:11
Başarılar Cihan.Umarım dilediğin puanı alır dileğin yere yerleşirsin.

Nedvedmania
02.Ağustos.2009, 01:21
Bizi unutma Cihan :D

Siz beni unutmayın asıl :D

Krusty
02.Ağustos.2009, 01:36
ufff iğrenç bir şey.. allah yardımcın olsun, kolaylık versin ne yapıyorsa yapsın işte..

Alicanfmfan
02.Ağustos.2009, 02:29
Helal Olsun Cihan , sende et :D

Allah yardımcın olsun ...

Nocna Mora
02.Ağustos.2009, 23:04
Umarım alnının akıyla bu savaşı kazanırsın :)

Vieri
03.Ağustos.2009, 00:00
Senden iyi haberler bekliyorum kardeşim.

BaFraLı
03.Ağustos.2009, 00:05
En iyisini yapmışsın tebrik ederim.Artık bir yerlerde bırakmak lazım.Hayatın gerçekleriyle karşılaşmak lazım.Hep bilgisayar başında olmuyor bu işler.Bende Lise 3e geçtim artık yavaş yavaş ders moduna geçmem lazım ama bi türlü interneti bırakamıyorum :D.

I3esiktas
03.Ağustos.2009, 00:09
Cihan Umarım iyi haberlerle Foruma dönersin. Benimde 1 senem kaldı Yavaş yavaş başladık çalışmaya ama bir türlü şu lanet şeyi bırakamıyorum Bozulsa diye dua ediyorum ama pc de tık yok :h:. Artık Seneye Kendim bozcam Şu Lanet aleti

RaSenGan
03.Ağustos.2009, 00:11
Son model bilgisayarlarınız var bir oyunu kapatıp diğerine geçiyosunuz tabi bırakamazsınız.(: Benim gibi pc'niz olsa anında bırakmıştınız :D

Clayman
03.Ağustos.2009, 00:40
Vallahi benim de bırakmam lazım :) Ağustos'ta sınırlı pakete geçeceğim. Başka türlü bırakamam çünkü. O da ödevler için gerekli. İrade olduktan sonra herşey olur.

2010 haziranda foruma "Kazandım" diyerek gelirim inşallah :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
18 Ağustos'ta :)

Nedvedmania
03.Ağustos.2009, 00:49
Senden iyi haberler bekliyorum kardeşim.

Eyvallah Abicim. İnşallah :)

En iyisini yapmışsın tebrik ederim.Artık bir yerlerde bırakmak lazım.Hayatın gerçekleriyle karşılaşmak lazım.Hep bilgisayar başında olmuyor bu işler.Bende Lise 3e geçtim artık yavaş yavaş ders moduna geçmem lazım ama bi türlü interneti bırakamıyorum :D.

Cihan Umarım iyi haberlerle Foruma dönersin. Benimde 1 senem kaldı Yavaş yavaş başladık çalışmaya ama bir türlü şu lanet şeyi bırakamıyorum Bozulsa diye dua ediyorum ama pc de tık yok :h:. Artık Seneye Kendim bozcam Şu Lanet aleti

Bende Öyle düşünüyordum. Nasıl bırakıcam o kadar oyunu , interneti diye düşünüyordum. Geçenlerde Antalyaya Tatile gittim. Gittiğim gün Bilgisayar çöktü(Ayrılığa dayanamadı :D)ve formatlandı. Yani bütün oyunlar , kayıtlı oyunlar silindi. Fm nin kayıtlı dosyasını Bir gün önce cdye almıştım(İçime doğdu heralde :D) Ama Oyunun kurulum CD sini bulamadım. Diğer oyunları yüklemeyede üşendim böylelikle bilgisayardan biraz soğudum :D. Artık Bırakmak zor gelmeyecek. Zaten Ağustosun 20 sinde felan Dershane Başlıyacak (Haftanın 6 günü 6 ders). Pazardan Pazara Girerim belki.

Allah Hepinize Hayırlı Çökmeler , Formatlar Nasip Etsin :n:

Yarın Sabahda Kampa Gideceğim. Garanti 10 gün yokum yani :)

Onurap
03.Ağustos.2009, 01:39
Hangi bölümden giriyosun?

Ea'lıksan rakibiz..

Daha doğrusu 250'yi geçemiyosan rakip değiliz.. :D

BAŞARILAR BU ARADA..

RaSenGan
03.Ağustos.2009, 01:40

Ea'lıksan rakibiz..

BAŞARILAR BU ARADA..

Dur sen bekle 4 sene EA rakibin olurum ben senin.Bu gidişle zaten beraber kazanıcaz seninle :D

Onurap
03.Ağustos.2009, 01:45
Dur sen bekle 4 sene EA rakibin olurum ben senin.Bu gidişle zaten beraber kazanıcaz seninle :D

Aygün seni tipten almazlar Üniversiteye..

:)

RaSenGan
03.Ağustos.2009, 01:48
Aygün seni tipten almazlar Üniversiteye..

Seni sınava alıp,tercih yapma hakkı veriyosalar beni Prof. olarak atarlar Üni'ye.:0:

Onurap
03.Ağustos.2009, 01:50
Seni sınava alıp,tercih yapma hakkı veriyosalar beni Prof. olarak atarlar Üni'ye.:0:

Ebelik kazanırsın ben sana güveniyorum... :D

Oraya tip sorununda olmaz..

Nedvedmania
03.Ağustos.2009, 02:36

Ea'lıksan rakibiz..

BAŞARILAR BU ARADA..

Sayısaldan. Sen Benim Rakibim Değilsin Ama Ben Senin Rakibinim :) EA Dan birisinin Sayısal bölümünden bir yere geçmesi çok zor ama Say. Dan EA bölümüne geçmek o kadarda zor değil :)

Onurap
03.Ağustos.2009, 03:08
Sayısaldan. Sen Benim Rakibim Değilsin Ama Ben Senin Rakibinim :) EA Dan birisinin Sayısal bölümünden bir yere geçmesi çok zor ama Say. Dan EA bölümüne geçmek o kadarda zor değil :)

Artık zor.. :)

edebiyat ve coğrafya 80 soru bunları çözmemen büyük kayıp olur..Yeni sistemde..

Corpus
03.Ağustos.2009, 03:09
15-20 güne bende bırakırım forumu :( Malum YGS - LYS bizi de vuruyor :) İnşallah istediğimiz yerleri kazanırız...

MaTRaKaN
03.Ağustos.2009, 03:13
Birincilik bekliyorum senden Cihan :zuhaha

Corpus
03.Ağustos.2009, 03:24

Ben varım 1. üzgünüm :zuhaha:icon_twisted::icon_evil:

Nedvedmania
03.Ağustos.2009, 03:24
Artık zor.. :)

edebiyat ve coğrafya 80 soru bunları çözmemen büyük kayıp olur..Yeni sistemde..

:D Hayır. Yeni sistemde ben o sorulardan 0 yapsam bile farketmez. Benim o sınava girmem zorunlu bile değil. Ben Fen ve Matematiğe giricem. Belki EA Dan birşey kazanırım diye Edb.,Çoğ sınavına giricem. Ama orda şöyle bir avantajım olucak. Siz Büyük bir stres içinde çoğrafya çözerken ben rahat rahat çözücem :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Tamam Cihanı Görürsem söylerim :D

DenizlispoR
03.Ağustos.2009, 03:26
Cihan hadi ilk 1000'e gir :n:.Helal olsun :).

Onurap
03.Ağustos.2009, 03:57
:D Hayır. Yeni sistemde ben o sorulardan 0 yapsam bile farketmez. Benim o sınava girmem zorunlu bile değil. Ben Fen ve Matematiğe giricem. Belki EA Dan birşey kazanırım diye Edb.,Çoğ sınavına giricem. Ama orda şöyle bir avantajım olucak. Siz Büyük bir stres içinde çoğrafya çözerken ben rahat rahat çözücem :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Tamam Cihanı Görürsem söylerim :D

Abi girmezsen kazanmazsın işte onu diyorum.. :D

Yoksa ea lıkta fen 1 çözerse sayılsal puanı yüksek gelir..

Bekq
03.Ağustos.2009, 04:01
İnşallah bende bırakabilirim şu pc'yi.Lise 3'e geçtim ve ÖSS'ye sadece 2 senem kaldı.

Uchiha Itachi
03.Ağustos.2009, 04:39
BaşarıLar.. Fakat Öss'yi bu kadar şart koşmayın kendinize..Şayet orayı kazanıp okuyup açıkta kalmakta var..Ülkemize özel bir durum bu.O yüzden hayatı bırakıp Öss'de öss dememelisiniz.Öss'ye 2 defa girmiş ve şu an işletme okuyan birinden bir tavsiye (:

Nedvedmania
03.Ağustos.2009, 04:50
BaşarıLar.. Fakat Öss'yi bu kadar şart koşmayın kendinize..Şayet orayı kazanıp okuyup açıkta kalmakta var..Ülkemize özel bir durum bu.O yüzden hayatı bırakıp Öss'de öss dememelisiniz.Öss'ye 2 defa girmiş ve şu an işletme okuyan birinden bir tavsiye (:

Öss yi kazanmadan nasıl işe sahip olacağız ? Mecbur ciddiye almamız lazım :)

Herşeyin Azı Ve Fazlası Zarar.

Altaylee1914
03.Ağustos.2009, 04:50
bu sene öss ye girmiş biri olarak snn allah yardımcın olsun öss kazanamasanda hayatın dwm edior ders çalışırken bunu hatırla :D yaptığın iş zor ancak imkansız değil.

Uchiha Itachi
03.Ağustos.2009, 04:55
Öss yi kazanmadan nasıl işe sahip olacağız ? Mecbur ciddiye almamız lazım :)

Herşeyin Azı Ve Fazlası Zarar.

Sana işi Öss vermez (: Ne arkadaşlarım var 4.70 lik 4 sene diplomalarına sahipte açıkta kalıyor (: hayal kırıklığı yaşama diye bir tavsiyeydi sadece.Öss bir iş kapısı değildir..

Xipe Totec
03.Ağustos.2009, 06:04
İnş. umduğun şekilde geçer hazırlıkta sınavda.. Her ne kadar üni okuyup ortada kalanların sayısı çoksada sonuçta umut kapısı.. Herkesin hayalidir o umut kapılarını açabilecek güzel bir bölümden mezun olmak.. Evvelinde de bu ÖSS denen illet var işte.. Allah yardımcın olsun..

Nedvedmania
16.Ekim.2009, 19:52
Bu gün itibaren sadece cuma günleri açabileceğim :D Eve danışman hocası geldi kesin talimat verdi. Bakalım dayanabilecekmiyim haftada 3 saat e :D

SAİT71
16.Ekim.2009, 21:10
Ne yaptın sen ya ??

boşver okulu felan... :D

Nedvedmania
16.Ekim.2009, 23:20
Ne yaptın sen ya ??

boşver okulu felan... :D

Nasıl yani anlamadım :D

SAİT71
16.Ekim.2009, 23:22
Yani diyorum okulu boşver Gel aramıza :D

Oghuse
16.Ekim.2009, 23:29
oley...

:D

IcedEarth
16.Ekim.2009, 23:42
Haftada 3 saat mi :icon_eek: Bana Ağustos ayında bilgisayarı kaldırmamı söylemişlerdi geçen yıl :zuhaha

SAİT71
16.Ekim.2009, 23:46
Bana her okul zamanında söylerlerdi amma o bilgisayarı satmazsam felan artık söylemiyorlar :D

Nedvedmania
16.Ekim.2009, 23:48
Bana her okul zamanında söylerlerdi amma o bilgisayarı satmazsam felan artık söylemiyorlar :D

Banada öyle derlerdi :D Ama bu sene artık bu işi resmen yapmam lazım :)

Cumadan sonra saat 5 e kadar pc deyim. Artık o ara CS oynamaktan FM oynamaktan buraya girermiyim bilmem :p

GeNç KaRTaL
17.Ekim.2009, 01:50
Çalış Cihan'cım çalış.Hayatta bir şeyler elde etmek istiyorsan bazı şeylerden mutlaka feragat etmen gerekiyor ki şimdi feragat etmen gereken şeyler çokta önemli değil aslında..

El Barto
17.Ekim.2009, 12:13
Adam konuyu 1 Ağustos'ta açmış uzun süre yokum diye hala burada. Gitmez bu gidemez...

Çalışma döneminde başarılar diliyorum. Tuvalete bile giderken bir yaprak test al eline vakit kaybetme. :)

MeMo
17.Ekim.2009, 16:26
Daha gitmedin mi sen ?

Şaka,ciddiye alma :)

Oghuse
17.Ekim.2009, 16:34
başımıza kaldı işte..

SAİT71
17.Ekim.2009, 19:08
Ben demiştim banlayalım yoksa gitmez diye ama..

Nedvedmania
18.Ekim.2009, 20:46
Ben demiştim banlayalım yoksa gitmez diye ama..

:n:

Adam konuyu 1 Ağustos'ta açmış uzun süre yokum diye hala burada. Gitmez bu gidemez...

Çalışma döneminde başarılar diliyorum. Tuvalete bile giderken bir yaprak test al eline vakit kaybetme. :)

:D:D:D Öyle yapıyorum zaten. Geçen 16 soruluk test bitirdim tuvalette :D

Bu arada kaçak olarak 10 dk.lığına giriş yaptım. Ne günlere kaldık ya :D

Flawless Victory
19.Ekim.2009, 01:18
İleride bir gün bir iş tutacaksın. Yıllar sonra mail adresine baktığında (eğer pasifleşmemişse :D) 2009 yılından kalan mailler bulacaksın, hem de okunmamış. Bunların spam mail olduğunu anlayınca üzülmeyeceksin. Çok şey de kaybetmemişim diyeceksin. ;) Belki FM 2014 çıkmış olacak, database büyüklüğü 25 TL'lere kadar küçülecek, o günlerde, koltuğunda oturup çalışırken bir kahve koyup arkana yaslanacaksın. Yeni bir kariyer açayım diyeceksin, yine saatler saatleri kovalayacak. Kız arkadaşın FM'yi yine kıskanacak. Her şey eskisi gibi, evet arkadaşlarının bazılarını göremeyeceksin artık ama sen de değişeceksin, onun için bu ayrılıklar o kadar da üzmeyecek seni. İşte senin hayat hikayen bu formatta belki de başka bir dünyada senin ailenle olan kariyerin olarak kalbine işlenecek. Hayatta başarılar, iyi çalışmalar kardeşim.

DenizlispoR
19.Ekim.2009, 01:55
İleride bir gün bir iş tutacaksın. Yıllar sonra mail adresine baktığında (eğer pasifleşmemişse :D) 2009 yılından kalan mailler bulacaksın, hem de okunmamış. Bunların spam mail olduğunu anlayınca üzülmeyeceksin. Çok şey de kaybetmemişim diyeceksin. ;) Belki FM 2014 çıkmış olacak, database büyüklüğü 25 TL'lere kadar küçülecek, o günlerde, koltuğunda oturup çalışırken bir kahve koyup arkana yaslanacaksın. Yeni bir kariyer açayım diyeceksin, yine saatler saatleri kovalayacak. Kız arkadaşın FM'yi yine kıskanacak. Her şey eskisi gibi, evet arkadaşlarının bazılarını göremeyeceksin artık ama sen de değişeceksin, onun için bu ayrılıklar o kadar da üzmeyecek seni. İşte senin hayat hikayen bu formatta belki de başka bir dünyada senin ailenle olan kariyerin olarak kalbine işlenecek. Hayatta başarılar, iyi çalışmalar kardeşim.
Emrah abi hiç yazar olmayı düşündün mü :icon_lol:.

Flawless Victory
19.Ekim.2009, 01:57
Emrah abi hiç yazar olmayı düşündün mü :icon_lol:.

Düşünmüyorum, uyguluyorum. ;)

gerrrard
19.Ekim.2009, 03:06
Düşünmüyorum, uyguluyorum. ;)

Abi yeni kitap ne zaman? Galiba bir şiir kitabı yazıyormuşsun öyle duyum aldım :n:

Flawless Victory
19.Ekim.2009, 03:19
Abi yeni kitap ne zaman? Galiba bir şiir kitabı yazıyormuşsun öyle duyum aldım :n:

Ben destan yazıyorum destan.. :n:

EL-Hadji
20.Ekim.2009, 19:10
Gazan mübarek olsun. İyi çalışmalar...

Nedvedmania
17.Eylül.2010, 21:43
Oh be buldum sonunda konuyu :D Konu mesaj kaymasından dolayı başkası tarafından açılmış gözüküyor o yüzden zorlandım :D

Yarın sabah itibariyle samsunda olacağım. Bazen 2-3 günde bir bazen 2 haftada bir internet kafelerden girmeye çalışacağım.

Tekrardan Hakkınızı Helal Edin :)

EndoplazmiK RetikuluM
17.Eylül.2010, 21:54
Asıl sen helal et. Kullanıcı notuna kanım ısınamadı vs. yazmıştım çünkü.

Nedvedmania
17.Eylül.2010, 21:59
Doğrudur o tip yazılar çok var. Ama ben kimseye kırgın değilim. Doğaldı çünkü o mesajların atılması. Ama artık görüşlerin değiştiğini düşünüyorum :)

Benim sizin üzerinizde bi hakkımın olmadığını düşünüyorum ama varsa da helal olsun :)

Börk
17.Eylül.2010, 22:02
Hakkım yoktur ama varsa da helal olsun.Tez gelirsin İnşallah.İyi yolculuklar.Mutlu bir hayat dilerim.

vego
17.Eylül.2010, 22:39
Gel gel samsun güzel şehir:D

Nedvedmania
17.Eylül.2010, 22:41
Gel gel samsun güzel şehir:D

Sendemi Samsundasın :D Hangi semt ? Ben ilkadım semtinde oturacağım. Üniversite kurupelit kampüsünde.

vego
17.Eylül.2010, 22:44
Merkez çiftlikteyiz:)

Nedvedmania
17.Eylül.2010, 22:49
Ooo iyi yakınız :)

Revolution
18.Eylül.2010, 00:05
Oralarda iyi bak kendine Cihan, hayırlı olsun, hakkım varsa da helal olsun sende helal et. Yolun açık olsun...

Nedvedmania
18.Eylül.2010, 00:42
Helal olsun saol :)

Hugo
18.Eylül.2010, 00:57
Yurtta kalacaksan yurdun interneti vardır belki :D Ya da 3g teknolojisinden yararlanabilirsin. :D

Nedvedmania
18.Eylül.2010, 01:00
Yurtta kalacaksan yurdun interneti vardır belki :D Ya da 3g teknolojisinden yararlanabilirsin. :D

Yok yurtta kalmıyorum. 3g bana dayanamaz kotayı aşarım :D

World Hollow o1
18.Eylül.2010, 01:02
Zamanında iyi sövmüştün ama o sıralar çocuktun..
herşey gönlünce olsun hakkımı helal etmiyorum.. ;)

Nedvedmania
18.Eylül.2010, 01:26

Ö.m attım okur ve cevaplarsan çok teşekkür ederim. Bu gece samsuna gidiyorum ve cevaplamazsan ciddi şekilde aklım burada kalacak.

RaSenGan
18.Eylül.2010, 01:34
Güle güle Cihan abi :p Gitmeden bir kere abi dediğimi gör içinde kalmasın :D

MeMo
18.Eylül.2010, 01:39
Valla ne yalan söyliyeyim senle başından beri anlaşamadık :D Ama bu işler boş tabi sanal alemde anlaşamazsan ne olur ? :) Hayatta başarılar dilerim...

Nedvedmania
18.Eylül.2010, 01:42
Valla ne yalan söyliyeyim senle başından beri anlaşamadık :D Ama bu işler boş tabi sanal alemde anlaşamazsan ne olur ? :) Hayatta başarılar dilerim...

Heh işte görmek istediğim mesaj buydu. Teşekkürler mesaj için :) (Laf sokup durma sende :p)

Güle güle Cihan abi :p Gitmeden bir kere abi dediğimi gör içinde kalmasın :D

Afferim Aygün mutlu ettin beni :icon_redface:

GeNç KaRTaL
18.Eylül.2010, 01:51
Allah yardımcın olsun Cihan.:)

Nedvedmania
18.Eylül.2010, 01:56
Allah yardımcın olsun Cihan.:)

Amin amin.

Veterinerlik hakkındaki tecrübelerimi yine buraya yazarım (Kadavra felan :D)

World Hollow o1
18.Eylül.2010, 02:01

Önemli olan hatalardan ufakda olsa bir ders çıkarıp hayatına eklemek... :)
Ne mutlu sen bunu anlamışsın, aslında şaka amaçlı yazmıştım ama memnun etti, o mesajın bir sıkıntın olursa başım üstünde yerin var..

ALLAH yolunu açık etsin, herşey gönlünce olsun.. :)

Nedvedmania
18.Eylül.2010, 02:04
Önemli olan hatalardan ufakda olsa bir ders çıkarıp hayatına eklemek... :)
Ne mutlu sen bunu anlamışsın, aslında şaka amaçlı yazmıştım ama memnun etti, o mesajın bir sıkıntın olursa başım üstünde yerin var..

ALLAH yolunu açık etsin, herşey gönlünce olsun.. :)

Bi daha böyle bir şaka yaparsan psikolojim bozulacak ama :)

Nedvedmania
18.Eylül.2010, 04:03
Ve çıkıyorum. :)

nannar
18.Eylül.2010, 08:49
varsa hakkımız helal olsun... görüşmek üzere cihan ;)

Nedvedmania
20.Eylül.2010, 15:40
Fakultenin hemen önünde üniversitenin int kafesi var. Hergün burdayım artık :n:

nekop
20.Eylül.2010, 16:13
Fakultenin hemen önünde üniversitenin int kafesi var. Hergün burdayım artık :n:

En güzel yanıda bedava olması.. :D

Corpus
20.Eylül.2010, 16:21

Bizimde yurt binasının içinde wireless var . Kullanmak lazım :D

Nedvedmania
21.Eylül.2010, 11:35

Evet en güzel yanı o :D

GeNç KaRTaL
21.Eylül.2010, 12:21
Bizimde yurt binasının içinde wireless var . Kullanmak lazım :D

Bizim kampuste var wireless.Bu sene aktif bir sekilde yararlanmayi planliyorum.:D

Nedvedmania
21.Eylül.2010, 13:32
Bizim kampüs alanı çoook büyük olduğu için wireless kurma zahmetine bile girmemişler :D

Corpus
21.Eylül.2010, 23:01
Hayırlı olsun diyerek okul wireless ın dan nete giriyorum :D

Nedvedmania
22.Eylül.2010, 12:10
Dün öğrendim bizimde tıp fakultesinin arkasında bi yerde varmış kablosuz int. Ordan deneyeceğim bi ara :D

Nedvedmania
22.Eylül.2010, 12:14
Vöheeeeeey. İnternet hızı 8 Mb miş :D ooof neler indiririm ben burdan be :n:

A.FaruK
22.Eylül.2010, 13:31
Hakkınızı Helal Edin. Uzun bir süre yokum konunun başlığı adam her Allahın günü burda yaa :)

Nedvedmania
23.Eylül.2010, 12:51
Hakkınızı Helal Edin. Uzun bir süre yokum konunun başlığı adam her Allahın günü burda yaa :)

Napalım yahu sürekli internet fırsatı çıkıyor karşıma :D

O zaman başlığı değiştirelim. "Hakkınızı helal edin günde 22 saat yokum" :n:

RasAnt
23.Eylül.2010, 18:28
Başarılar umarım kazanırsın :)

Nedvedmania
24.Eylül.2010, 15:49
Başarılar umarım kazanırsın :)

Bayaaa bi geç oldu ama saol :D

leave_992
30.Eylül.2010, 18:51
umarım kazanırsın.

MeMo
30.Eylül.2010, 19:10
Umarım kazanırsın.

EndoplazmiK RetikuluM
30.Eylül.2010, 19:39
Bi' kurtulamadık adamdan üniversiteye gitti hala burda :p

Nedvedmania
04.Ekim.2010, 14:49
Umarım kazanırım.

nekop
04.Ekim.2010, 15:05
Vöheeeeeey. İnternet hızı 8 Mb miş :D ooof neler indiririm ben burdan be :n:

bizim sınıf gibi başlamışsın sende.. :D adamlar hergün izlemek için film indiriyorlardı oradan.. :D bu arada oradaki saati düzeltmişler mi :D hepsi birbirinden farklı saatleri gösteriyordu bi ara :D

Nedvedmania
04.Ekim.2010, 15:12
Saat kulesinden bahsediyorsan bi sorun yok. PC lerdeki saatlerde düzgün.

28 Ekimde istanbulda geleceğim 3-4 günlük. Sonra laptopu samsuna getireceğim (Şuanda istanbulda). Bol bol film izlerim artık :)

Nedvedmania
04.Ekim.2010, 15:20
Bu arada hafta sonları Atlı Spor Tesisleri'nde çalışıyorum (Gönüllü olarak). Gelen olursa beklerim :) At binenlere yardımcı oluyoruz onlara eşlik ediyoruz , atları tımarlıyıp yıkıyoruz vs. Dün ilk kez gittik. Çok güzeldi :)

Memedov
04.Ekim.2010, 15:30
Helal olsun :))

Nedvedmania
04.Ekim.2010, 15:36
Atlar yorgun olmadığında da biz biniyoruz ama pazar günü çok yoğundu 5 dk binebildim. Hafta içi bir gün gidersem istediğim kadar binebilirmişim.

Dün bi tanesi çifte atıyordu bana son anda kurtuldum :D Oraya gider gitmez sordum "Yapmamamız gereken bi hareket var mı ? " diye. Ordaki abi de "Arkasına birden bire dokunmayın yoksa çifte atar. Arkasına geçerken elinizi atın boynundan okşaya okşaya arkaya geçin. Hayvan sizin arkada olduğunuzu anlasın. Yoksa birden bire dokunursanız ani tepki verir" dedi. Ama aradan saatler geçince dalgınlığıma geldi arkasına dokundum atta doğal olarak ani tepki verdi ama kurtuldum :D

Addolorato
06.Ekim.2010, 00:19
Hadi beyler ben kaçar

BaGa TaRKaN
06.Ekim.2010, 00:22
Ölmeden Kurtulamayacaz Herhalde:p

leave_992
07.Ekim.2010, 23:38
umarım kazanırsın.

A.FaruK
07.Ekim.2010, 23:46
Ölmeden Kurtulamayacaz Herhalde:p