View Full Version : TSI Geleneksel İstanbul Halı Saha Organizasyonu
Alicanfmfan
12.Ekim.2009, 02:57
Valla saha büyükse santra cizgisinin gerisine geçmem zaten sigara kullanıyorum rakip ceza sahasının orada kamp kurarım , atarımda hani arada :0:
Universal
12.Ekim.2009, 02:58
Valla saha büyükse santra cizgisinin gerisine geçmem zaten sigara kullanıyorum rakip ceza sahasının orada kamp kurarım , atarımda hani arada :0:
Tavsiye etmem, ben bunu küçücük sahada uyguladım, yemediği laf kalmadı. :D Bide bizim şartlar baya bozukdu. :D
KaF KeF
12.Ekim.2009, 02:59
20 dk'da tıkanabilirim..mazur görün artık..:icon_biggrin:
Alicanfmfan
12.Ekim.2009, 02:59
Cok büyükse 5-10 dk geri gelirim zaten tıkanırım hemen.:D
RaSenGan
12.Ekim.2009, 03:01
Sizde hiç ciğer yok mu ya :D
Alicanfmfan
12.Ekim.2009, 03:03
Varda senin gibi genç degiliz yalnız bi gaza gelirsem aygır gibi kondisyon depolarım:D
İlk yarı forvet olurum 7-8 gol atarım , ikinci yarı stoper olurum.
Universal
12.Ekim.2009, 03:03
Cok büyükse 5-10 dk geri gelirim zaten tıkanırım hemen.:D
İyi iyi, EreN maçtan sonra Nargile içecek baya kişi çıktı. Ne dersin? :D
RaSenGan
12.Ekim.2009, 03:04
Varda senin gibi genç degiliz yalnız bi gaza gelirsem aygır gibi kondisyon depolarım:D
İlk yarı forvet olurum 7-8 gol atarım , ikinci yarı stoper olurum.
Ben de 15-20 dakikada tıkanıyorum zaten abi :D Maç boyunca 5 golden fazla atarsan ben de gelirsem bi şey ısmarlıycam sana söz :D
Flawless Victory
12.Ekim.2009, 03:05
20 dk'da tıkanabilirim..mazur görün artık..:icon_biggrin:
Peşin hükümlü olma belki 15 dakikada olacak. :D Eminim bütün arkadaşların özellikleri en az şöyledir. Yani FM'deki aşağıdaki filitrelerle arama yapsak hepsi gözükür :
Flair --> En az 17 olsun
Sözleşme --> Bitmiş olsun (ya da başlamamış :D)
Teknik --> En az 18 olsun
Kafa --> 14 (Materazzi'ninkinden değil tabi :D)
Stamina --> En az 2 olsun :n:
Bitiricilik --> En az 19 olsun :)
Şöyle ararsak da sadece Serhat çıkıyor.. :D
Refleks : En az 19 :n: :k:
Alicanfmfan
12.Ekim.2009, 03:05
İyi iyi, EreN maçtan sonra Nargile içecek baya kişi çıktı. Ne dersin? :D
Zaten Eren'e sözüm vardı Nargile , :D içeriz beraber ne olacak :)
Universal
12.Ekim.2009, 03:07
Zaten Eren'e sözüm vardı Nargile , :D içeriz beraber ne olacak :)
İçeriz güzel. :) :0:Sayımız artıyor gün geçtikçe... =)))
Bursaspor
12.Ekim.2009, 03:25
Yazın Beni de Nargileye...
Ben ve Serhat hep geride olacağımız için bizim dışımızdakiler düşünsün derim koşu işlerini :)
scar face
12.Ekim.2009, 03:30
Alican stoperdir bakmayın öyle konustuğuna :n:
bu arada kalede iddalıyımdır :p
enseyle gol atın eldivenleri HaliÇ e atarım :n:
Universal
12.Ekim.2009, 03:32
Alican stoperdir bakmayın öyle konustuğuna :n:
bu arada kalede iddalıyımdır :p
enseyle gol atın eldivenleri HaliÇ e atarım :n:
Tamam deneme amaçlık yapacaz. EreN'in açtığı bir ortaya ense ile vurmaya çalışacam eğer vurupda gol atarsam kendini Boğaz'dan denize atacak mısın? :)
scar face
12.Ekim.2009, 03:34
Tamam deneme amaçlık yapacaz. EreN'in açtığı bir ortaya ense ile vurmaya çalışacam eğer vurupda gol atarsam kendini Boğaz'dan denize atacak mısın? :)
Yahu eldivenler diyorum sen de kendini at diyorsun resmen ölüm fermanı bu :p
Bursaspor
12.Ekim.2009, 03:40
Beyler zaten Eren'i test amaçlı sahada bıraktık. O da belirtecektir birkaç püf noktayı.
Kaleciler için biraz dezavantaj yaratabilecek bir şey var, kaleleri normal halısahalardan biraz büyük gibi geldi bana.
Bir de bana telefon numarası vs. iletmeyen varsa özel mesaj yoluyla ulaşsınlar.
Çarşamba işyerinin turnuvası için çok büyük bir sahada da maç yapıyorum.ŞL hesabına döndük, hadi hayırlısı.
Bir itirazım yoktur. Kadrolara o gün orada karar veririz.
Ayrıca Serhat o kadro olur mu yahu :D Bak ifşa ederim seni, kilise, çan, anladın artık gerisini :D
Beni masum fantezilerim için tehtid eden bir insanla aynı takımda olmam ben.. :D
Peşin hükümlü olma belki 15 dakikada olacak. :D Eminim bütün arkadaşların özellikleri en az şöyledir. Yani FM'deki aşağıdaki filitrelerle arama yapsak hepsi gözükür :
Flair --> En az 17 olsun
Sözleşme --> Bitmiş olsun (ya da başlamamış :D)
Teknik --> En az 18 olsun
Kafa --> 14 (Materazzi'ninkinden değil tabi :D)
Stamina --> En az 2 olsun :n:
Bitiricilik --> En az 19 olsun :)
Şöyle ararsak da sadece Serhat çıkıyor.. :D
Refleks : En az 19 :n: :k:
Yok be abi :D Benim özellikler
Flair 5 olur anca :D
Sözleşme yok
Teknik 1.5 2'yi zorlar. :D
Kafa vurmuyorum toplara hiç yapmadığım bişeye puan veremeyeceğim. :D
Stamina 3..
Bitiricilik 10 olur ama soğukkanlılık düşük oldugundan Guiza gibi çok kaçırıyorum. :D
Ama bunların yanında iyi önsezilerim vardır, iyi top kaparım, markajım iyidir, iyi pozisyon alırım. :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Çarşamba işyerinin turnuvası için çok büyük bir sahada da maç yapıyorum.ŞL hesabına döndük, hadi hayırlısı.
Benim cumartesi saat 8'dede maçım var bakalım yetişebilirsem bide o maçta oynayacağım. :D
brotha
12.Ekim.2009, 07:32
herkes baya bi iddiali :) umarim guzel mac olur
ShevAnil
12.Ekim.2009, 12:19
Bende o gün olmadık birşey çıkmazsa eğer gelicem. Birde şu mecidiyeköy teknosa nerde acaba?
GeNç KaRTaL
12.Ekim.2009, 15:32
Dün gece baya geyik dönmüş burada.:icon_smile: Bende bir dönem geride,bir dönem ileride kalarak oynamayı düşünüyorum.Sahada büyükmüş.Git gel yapmaya kalksam maçın başında biterim.Bayadır top oynamıyorum çünkü..Sahanın büyük olması bir yandanda benim için büyük avantaj.Çünkü hızlı sayılırım.Bakalım o gün neler olacak.Çok merak ve heyecan içerisindeyim..:)
Trabzonspor
12.Ekim.2009, 15:42
Şöyle baktımda bu ne yahu herkez tıkanırım diyor daha yaş kaç :DBirde genç olacaksınız tüh
EL-Hadji
12.Ekim.2009, 15:44
Arkadaşlar en güzel zeminli sahalardan birini tutmuşsunuz. Tebrikler...
O sahada en az 8 erlikten oynanır. İsterseniz 9 da olur. Bunun yanı sıra Anilton ve Eren ayrı takımlarda olsun da diğer oyuncular farketmez :)
Flawless Victory
12.Ekim.2009, 15:56
Yok be abi :D Benim özellikler
Flair 5 olur anca :D
Sözleşme yok
Teknik 1.5 2'yi zorlar. :D
Kafa vurmuyorum toplara hiç yapmadığım bişeye puan veremeyeceğim. :D
Stamina 3..
Bitiricilik 10 olur ama soğukkanlılık düşük oldugundan Guiza gibi çok kaçırıyorum. :D
Ama bunların yanında iyi önsezilerim vardır, iyi top kaparım, markajım iyidir, iyi pozisyon alırım. :D
Yok Flair'i falan senin için demedim. :) Tek başına Refleks : 19 diye arayınca sen çıkıyorsun.. :D
Bende o gün olmadık birşey çıkmazsa eğer gelicem. Birde şu mecidiyeköy teknosa nerde acaba?
Metrodan çıkınca tam karşında!
EreN abi maçın en golcüsü olur...
Universal
12.Ekim.2009, 17:35
Dün EreN, antunun maçında döktürüyordu. :)
anilton
12.Ekim.2009, 17:41
Selimiye'nin alınması güzel olmuş.Hem zemin hem boyut anlamında tercih edilebilecek en iyi saha olmuş...
EL-Hadji
12.Ekim.2009, 17:44
Selimiye'nin alınması güzel olmuş.Hem zemin hem boyut anlamında tercih edilebilecek en iyi saha olmuş...
1 kere oynadık değil mi biz seninle o sahada
anilton
12.Ekim.2009, 18:05
1 kere oynadık değil mi biz seninle o sahada
Aynen abi,gol kaçırma rekoru kırdığın maç...:D
Takımları maç gününden önce belirleyelim bence ona göre kime şike vereceğiz falan hepsi belli olsun. :D
el.nino
12.Ekim.2009, 18:33
çok kişi varsa bende maçta oynamayabilirm yani.biz spikerlik yaparız dışarıdan.:D
Universal
12.Ekim.2009, 20:01
Serhat sana inat belirlemiyoruz. Cengiz abi ve EreN'i takım liderleri seçtik. Onlar maç günü belirleyecek.
Bu arada herkesi o stada bekleriz. Kişi sayı 16 zaten gelecekler belli oldu gibi ama; mutlaka gelin. Maç sonrasıda aktivite yaparız.
Neyse teşvik primlerini falan hemen maç öncesi veririz artık..Yanlız benle Oğuz'u aynı takıma koyalım msnde büyük bir beyin fırtınası yaparak müthiş bir defans anlayışı geliştirdik eğer bunu sahaya yansıtırsak gol yemeden maçı tamamlarız.
Flawless Victory
12.Ekim.2009, 20:28
Geçenlerde Ferrari ile tanıştım, bakın eğer bizim takım zayıf olursa getiririm adamı kafamı bozmayın. :n: :k:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ben zaten flama getireceğim, üstünde manda resmi mi olsun eşek mi? :D Ya hep aslan, kaplan diye gidiyor, bi değişiklik şart! :D
Şöyle baktımda bu ne yahu herkez tıkanırım diyor daha yaş kaç :DBirde genç olacaksınız tüh
Ben öyle birşey söylemedim :icon_cool:
Gerçi çok koşamam ama yine de az da koşmam :confused:
Dün EreN, antunun maçında döktürüyordu. :)
5 gol 2 asist :) 9-9 bitti maç.
Saha da 9 a 9 zor olur da 8 e 8 tam olur gibi duruyor.
Kadrolar ise orada ayarlanır. Anıl ve Ben karşılıklı alışırız. Sahanın zemini mükemmel. Kaleler tam boyutlarda. Tek sıkıntı ağ olması ama oda çok kalabalık olmazsak sıkıntı yaratmaz. Yani herşey uygun:) Güzel bir maç olacak.
Avrupadan gelecekler mecidiyeköyde buluşup gidiyoruz. Karşıda oturanlar batuhana emanet.
Oynamayacak bile olsanız gelin, maçtan sonra gelenlerle takılacağız çünkü.
Çağrı sende gel len, sensiz maç mı olur. Gel izle bana gaz ver :D
Kadro konusunda ise sanırım bir şişme söz konusu? Kesin olmayanları eleyeceğiz. Ben birazdan listeyi tam yayınlayacağım.
RaSenGan
12.Ekim.2009, 22:03
5 gol 2 asist :) 9-9 bitti maç.
Napmışsın abi :D
Eren hırs yaptım seni ben durduracağım.
anilton
12.Ekim.2009, 22:53
Kadrolar ise orada ayarlanır. Anıl ve Ben karşılıklı alışırız. Sahanın zemini mükemmel. Kaleler tam boyutlarda. Tek sıkıntı ağ olması ama oda çok kalabalık olmazsak sıkıntı yaratmaz. Yani herşey uygun:) Güzel bir maç olacak.
Ben kadro yapmam Eren.Siz yapın ben oynarım...:)
Universal
12.Ekim.2009, 23:27
Beyler tekrar söylüyorum, Anadolu yakasında olupda bilmeyeneler benle iletişime geçsin. Rıhtım'dan gideceğiz Şemsi ile beraber...
Bursaspor
13.Ekim.2009, 00:19
Kesin Gelecekler Listemiz;
Bursaspor (Oğuz Kağan) - Kesin - (player)
EreN (Eren) - Kesin - (player)
nekop (Serhat) - Kesin - (player)
FenerBahceLi (Mehmet) - Kesin - (player)
Photograph (Batuhan) - Kesin - (player)
GeNç KaRTaL (Şemsi) - Kesin - (player)
scar face (Burak) - Kesin - (player)
anilton (Anıl) - Kesin (player)
tahatto93 (Taha) - Kesin (player)
SerKaN (Serkan) - Kesin - (player)
ABOOO (Cengiz Abi) - Kesin - (player)
emrah44 (Emrah Abi) - Kesin - (player)
ridvanv (Rıdvan) - Kesin - (player)
Alicanfmfan (Alican) - Kesin - (player)
KaF KeF (Aykut) - Kesin - (player)
ShevAnil (Anıl) Kesin - (player)
EL-Hadji (Burak Abi) - ? - (player)
Baba Hamdi (Kaan Abi) ?
carismatic (Nurullah) - ? - (player)
Haygary (İsmail) ?
hakan sükürü (Muhammed) ?
Ayg.22 (Aygün) - Kesin değil
scar face
13.Ekim.2009, 00:25
Alicanla biletimizi aldık Cuma günü 19.00da Esenlerde olacağız bizi görmek isteyen gelebilir :p
Universal
13.Ekim.2009, 00:26
Alicanla biletimizi aldık Cuma günü 19.00da Esenlerde olacağız bizi görmek isteyen gelebilir :p
Sahayı bulabilecek misin?
scar face
13.Ekim.2009, 00:28
Sahayı bulabilecek misin?
Mecidiyeköye kadar gelmesini biliyorum ondan sonrası Erenlerle buluscaz :)
Bursaspor
13.Ekim.2009, 00:28
Burak, Alican ile nerede kalacaksınız? Avrupa Yakası ise gelin birlikte gidelim. Gelirken memleketten bir şeyler getirin özledim valla :D:D
Universal
13.Ekim.2009, 00:32
Mecidiyeköye kadar gelmesini biliyorum ondan sonrası Erenlerle buluscaz :)
Bi ara Suadiye'de kalacam diyordun o yüzden Anadolu Yakasından geleceksen bizimle buluşmanı öneririm.
scar face
13.Ekim.2009, 00:34
Burak, Alican ile nerede kalacaksınız? Avrupa Yakası ise gelin birlikte gidelim. Gelirken memleketten bir şeyler getirin özledim valla :D:D
Zeytinburnunda ikamet yerimiz var :) benim arkadasın evinde ...
İşte Mecidiyeköy de buluscaz sizin yanınıza gelecez
ayarlarız bi seyler Oğuz merak etme :)
en azından hemsehrilerin geliyor :D
Universal
13.Ekim.2009, 00:36
Yarın maç için ayakkabı alıyorum. Ayakkabı felan kalmadı bende yeni ayakkabılarımı ilk sizinle deneyeceğim. :)
scar face
13.Ekim.2009, 00:37
Bi ara Suadiye'de kalacam diyordun o yüzden Anadolu Yakasından geleceksen bizimle buluşmanı öneririm.
Yok yok Batuhan ayarladık onu Zeytinburnunda kalacaz...:)
Professeur
13.Ekim.2009, 00:42
Kaleler tam boyutlarda.
O kalaler gerçek boyut değil abi :D.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Edit:Kaleler olacaktı.
Universal
13.Ekim.2009, 00:45
EreN & Oğuz ortadaki sahada yapalım diyorum. Çünkü kenarda ki sahalarda kaleler var çizgilerin orada sakatlık olabilir.
Maçtan sonra Batuhanlarda mangal partisi var.
Bursaspor
13.Ekim.2009, 00:54
Tamam ortada yaparız problem olmaz heralde, ayrıca mangal partisi de olur, yeterki yapalım diyin :D
Universal
13.Ekim.2009, 00:57
Bir dakika ev müsait mi diye hiç soran yok, eğer amaç belli ise Kadıköy'de bildiğim çok fazla yer mevcut. :)
Bursaspor
13.Ekim.2009, 01:01
Mangal Partisi yapacağız diyoruz adam amaç diyor yahu :D:D
Universal
13.Ekim.2009, 01:07
Amaç diyen kim?
Ben ev müsait mi diye soran var mı diye sordum?
Evde tek yaşasam başımla beraber... :D
Evde senin haricinde kalanlarda katılır sorun degil Batuhan.. :D
EL-Hadji
13.Ekim.2009, 01:29
Aynen abi,gol kaçırma rekoru kırdığın maç...:D
Olm Allah var lan yukarıda. Hiç mi utanmıyon yalan sölemeye :) Pas vermessin her bulduğunu kaleye vurursun. 2 dene pas verirsein atamayız ömür boyu anlatırsın:u:
Olm Allah var lan yukarıda. Hiç mi utanmıyon yalan sölemeye :) Pas vermessin her bulduğunu kaleye vurursun. 2 dene pas verirsein atamayız ömür boyu anlatırsın:u:
Tüm kötü forvetlerde bu bahanenin arkasına sığınır. :D
Universal
13.Ekim.2009, 01:35
Valla bu konuda yalnız dediğim. Bir Güiza daha çıktı. Bu maçta forvet oynamayı düşünüyorum. İddia ediyorum, o gün kaçırdıklarımı bu maçta atacam. Sanırsam bi 10 gol eter en az. :)
nerazzuri
13.Ekim.2009, 01:38
Valla bu konuda yalnız dediğim. Bir Güiza daha çıktı. Bu maçta forvet oynamayı düşünüyorum. İddia ediyorum, o gün kaçırdıklarımı bu maçta atacam. Sanırsam bi 10 gol eter en az. :)
Açıklamaların bile Güiza Kezman vs. gibi :n:
'' Bu sene patlayacağım '' =D
Universal
13.Ekim.2009, 01:41
Açıklamaların bile Güiza Kezman vs. gibi :n:
'' Bu sene patlayacağım '' =D
Abi ne yapsın, umut fakirin ekmeğidir. Gerçi Güiza ile Kezman pek fakir değil ama. :icon_lol:
Flawless Victory
13.Ekim.2009, 01:59
Beyler tekrar söylüyorum, Anadolu yakasında olupda bilmeyeneler benle iletişime geçsin. Rıhtım'dan gideceğiz Şemsi ile beraber...
Ben bilmiyorum şahsen, ben Kadıköy rıhtıma yakın oturuyorum gideriz beraber.
ooo güzel c.tesi günü görüşeceğiz ;)
Universal
13.Ekim.2009, 02:02
Ben bilmiyorum şahsen, ben Kadıköy rıhtıma yakın oturuyorum gideriz beraber.
Tamam üç kişi olduk abi sana özelden msn adresimi attım eklersen konuşuruz oradan.
EL-Hadji
13.Ekim.2009, 02:03
Tüm kötü forvetlerde bu bahanenin arkasına sığınır. :D
İlk maçta oynayanlara sor beni...
İlk maçta oynayanlara sor beni...
FM profilini koy buraya bakalım özelliklere abi.. :D Bunu sen yanmayacaksında kim yapacak.. :D
Flawless Victory
13.Ekim.2009, 02:14
Maçta bizi hesaba katmıyorsunuz, tabi Tabata gibi kapalı kutuyuz. Ama açtırmayın kutuyu söyletmeyin kötüyü hııı.. :n:
ooo güzel c.tesi günü görüşeceğiz ;)
Mustafa abi şuraya 3-4 mesaj attın geleceğine dair bak Oğuz kaç tane liste yayınladı bir tanesinde dahi kesin olmasada gelecek şeklinde bile eklenmedin.Koynunda yılan besliyorsun. :D
Bursaspor
13.Ekim.2009, 02:33
Bak yahu, araştırmacı gazeteci Serhat Bey, sürprizi bozarak bizleri ne kadar mutlu ettiğini anlatmama kelimelerim kifayet edemiyor. :D:D
İşin şakası-makarası bir yana, Mustafa Abi ile en son konuştuğumuz zamana kadar ne saha belliydi ne liste belliydi, talep açısından biz liste yapmıştık. :D
Bak yahu, araştırmacı gazeteci Serhat Bey, sürprizi bozarak bizleri ne kadar mutlu ettiğini anlatmama kelimelerim kifayet edemiyor. :D:D
İşin şakası-makarası bir yana, Mustafa Abi ile en son konuştuğumuz zamana kadar ne saha belliydi ne liste belliydi, talep açısından biz liste yapmıştık. :D
Vücudundaki yağları kullanarak üstte çıkmaya çalışma unutma benimde yağlarım var ve gerektiğinde kullanmaktan çekinmem. :D
Flawless Victory
13.Ekim.2009, 04:03
Vücudundaki yağları kullanarak üstte çıkmaya çalışma unutma benimde yağlarım var ve gerektiğinde kullanmaktan çekinmem. :D
Haha bu süper işte haha. :D
brotha
13.Ekim.2009, 06:47
valla siz sanirim onceden tanisan adamlarsiniz, gorustunuz. ben kimseyi tanimiyorum, avrupa yakasindan gelicem bende ama direk sahaya gelebilirim belki. o yuzden tam olarak saha hangi semtte ve nerede tarif edebilirmisiniz
El Barto
13.Ekim.2009, 13:56
Ben Cumartesi katılamıyorum arkadaşlar hepinize iyi eğlenceler. :) Arada Eren ile kan vermeye gideriz o arada da bir buluşma tertipleriz. :D
Bursaspor
13.Ekim.2009, 15:24
@ridvanv
Saha Selimiye semtinde, Mecidiyeköy'den 500 numaralı otobüsler ile gidiliyor. O yüzden orada buluşalım dedik. Herkes tanışmıyor yahu, tanışan var tabii ama. Ayrıca Üsküdar'a vs. geçersen 12A ile de gelebilirsin.
Flawless Victory
13.Ekim.2009, 16:13
valla siz sanirim onceden tanisan adamlarsiniz, gorustunuz. ben kimseyi tanimiyorum, avrupa yakasindan gelicem bende ama direk sahaya gelebilirim belki. o yuzden tam olarak saha hangi semtte ve nerede tarif edebilirmisiniz
Ben şahsen herkesi forumdan tanıyorum, yüzyüze görüştüğüm yok. Ben de aynıyım yani.
barahir
13.Ekim.2009, 17:22
ben nasıl geleceğim şimdi selimiye'ye? Batuhan sende benim no varsa görüşelim.. Yoksa ben özelden atayım sana?
Alicanfmfan
13.Ekim.2009, 18:01
EreN abi maçın en golcüsü olur...
Tabi EreN abine şu attırırsam :icon_biggrin:
KaPaLı
13.Ekim.2009, 19:13
Gaza gelicem atlıycam otobüse gidicem İstanbul'a :D
Hey Allah'ım yaa :n:
Oha meydan okumaya bak :D
Universal
13.Ekim.2009, 22:51
Oğuz ikimize ait olan süprizi unutma, bir tanesi çıktı ortaya zaten. :)
ben nasıl geleceğim şimdi selimiye'ye? Batuhan sende benim no varsa görüşelim.. Yoksa ben özelden atayım sana?
Renkdaş, Kadıköy Rıhtım'da, ben, Emrah abi, Şemsi buluşuyoruz. Sende gelirsin. Hep beraber gideriz.
Addolorato
13.Ekim.2009, 23:06
Sana söliyim onunla şaka olmaz harbiden mükemmel oynuyor. Tosunpaşa yani Alican'da gelse iyice yıldızlar karması olurdu :D
Oğuz ikimize ait olan süprizi unutma, bir tanesi çıktı ortaya zaten. :)
Diğerinide yarın açıklıyorum.
Bursaspor
13.Ekim.2009, 23:26
Aha gene başladı araştırmacı-gazeteci işlerine :D
Serhat bak bunuda bil benden sana özel sürpriz. :D
Ayrıca bana özel mesajdan ulaşmayanlar varsa ulaşsınlar, numaralarını vs. bildirsinler o gün sorun yaşamayalım. Bir de herkes sahanın yeni yerini vs. biliyor değil mi?
Universal
13.Ekim.2009, 23:26
Diğerinide yarın açıklıyorum.
Açıkla, süpriz iptal olur. Sonra şu maça geleceklerden bi güzel dayak yiyebilirsin. :)
RaSenGan
13.Ekim.2009, 23:27
Açıkla, süpriz iptal olur. Sonra şu maça geleceklerden bi güzel dayak yiyebilirsin. :)
Bak işte bu süper olur :D
Bende gizli saklı yok.Ama herşeyin zamanı var.Yarın açıklıyorum.
Universal
13.Ekim.2009, 23:28
Aygün, ben birisini eğer dövmeye başlarsam devamı gelir haberi olsun. Bir kişi ile yetinmem. Ne yaparsın el alışkanlığı. Bir bakmışsın aradan sende çıkmışsın... ;;)
İnternette öyle bir sıkıntı var ki burdaki geyiği kaçırıyorum :D
Aygün seni ben alacağım.Beraber gideceğiz Mecidiyeköy'e..
nerazzuri
13.Ekim.2009, 23:40
Vay tek başına. Tamam ya ben giderim kendim.:schaf:
RaSenGan
13.Ekim.2009, 23:41
Gidelim abi :p Ama daha kesin değil en geç yarın kesinleşir benim durum.(:
Aygün, ben birisini eğer dövmeye başlarsam devamı gelir haberi olsun. Bir kişi ile yetinmem. Ne yaparsın el alışkanlığı. Bir bakmışsın aradan sende çıkmışsın... ;;)
Hmm o zaman ne gerek var abi sürprizleri bozmayalım kardeş kardeş buluşalım :D
el.nino
13.Ekim.2009, 23:41
çok üzülerek söylüyorum malesef c.tesi gelemeyeceğim.kimseye söylememiştim anneme söyledim gidicem diye nikah varmış c.tesi 17:00'de.:( zaten hep sorun çıkar böyle şeylerde.kısmetse seneye.
Bursaspor
13.Ekim.2009, 23:43
Seneye niye olsun hazır kışta geliyor, yaparız gene karlı bir buluşma, dimi Serhat :D :D
Ayrıca, bana ulaşmayalar ulaşsınlar
Vay tek başına. Tamam ya ben giderim kendim.:schaf:
Onu Avcılar'dan alacağım Yenibosna'da seni beklicez sonra hep beraber Mecidiyeköy :D
Seneye niye olsun hazır kışta geliyor, yaparız gene karlı bir buluşma, dimi Serhat :D :D
Kışın K.Çekmece dışında buluşma yapmam abi ben.. :D
nerazzuri
13.Ekim.2009, 23:48
Ulaşamıyorum ben sana
Yetmiyorsun anlasana
Tükettin tükettin artık
Ne haldeyim sorsana
Adadım sana ömrümü
Unuttun verdiğin sözü
Bende kalsın veremem
Harcadığın gönlümü
Kalmadı hiç bir şey
Ne sevgin ne de aşkın
Kalmadı hiç bir şey
Ne ben nee de canın...
:icon_lol:
Bursaspor
13.Ekim.2009, 23:49
Niye orası tropikal iklim mi? Orası da soğuk ayrıca ne yapcaz orada?
Ayrıca orada buluşursak Edirne'ye gidelim bari hiç olmazsa köfte ya da yaprak ciğer yeriz. :D
Universal
13.Ekim.2009, 23:54
Bundan sonra karda buluşma olursa yapacağımız ilk iş orama gitmek olacak. Orada ATV felan bineriz. :D
RaSenGan
13.Ekim.2009, 23:54
Serhat abi sen benim için Avcılar'a mı geliceksin ? :)
Ayrıca orada buluşursak Edirne'ye gidelim bari hiç olmazsa köfte ya da yaprak ciğer yeriz. :D
Edirne'de yaprak ciğer diye bi şey mi var :D
Bursaspor
13.Ekim.2009, 23:57
Bak yahu, yaprak ciğer ya da diğer adıyla tava ciğeri Edirne'nin en meşhur yemek ürünlerinden biridir.
Aygün, Sen Avcılar, Metrobüs durağına gel oradan Serhat Abin seni alır ya da direkt olarak metrobüs ilen Yenibosna'ya geliniz. Oradanda Mecidiyeköy'e, gerçi Serhat daha iyi tarif eder, o bilir işini. :D:D
Bi kerede benim yolum 10 dakikalık olsun yahu :D Yollarda geçiyor hayatım. :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Serhat abi sen benim için Avcılar'a mı geliceksin ? :)
Yo öylesine dedim bu kadar önemsemiyorum olum seni :D Koskoca adamsın Metrobüse atla gel işte Yenibosna'ya :D
RaSenGan
14.Ekim.2009, 00:02
Yo öylesine dedim bu kadar önemsemiyorum olum seni :D Koskoca adamsın Metrobüse atla gel işte Yenibosna'ya :D
Vay be içimden bu nekop ne kadar iyi diyodum ben de :uzgun: :D Geliriz ya nolucak :D
Bak yahu, yaprak ciğer ya da diğer adıyla tava ciğeri Edirne'nin en meşhur yemek ürünlerinden biridir.
Aygün, Sen Avcılar, Metrobüs durağına gel oradan Serhat Abin seni alır ya da direkt olarak metrobüs ilen Yenibosna'ya geliniz. Oradanda Mecidiyeköy'e, gerçi Serhat daha iyi tarif eder, o bilir işini. :D:D
Tava ciğerini duymuştum :) Serhat abi 5 dakikada sattı beni ben tek gelirim Yenibosna'ya abi :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hepsi koyu olucaktı yanlış oldu bi ima falan yok yanlış anlaşılmasın :D
bacağım ağrıyor yav
İyi iyi biraz daha fenalaşırsa bizim seviyemize düşersin. :D
İyi iyi biraz daha fenalaşırsa bizim seviyemize düşersin. :D
o güne kadar özel bir program yapıcam :) rahat ol sen.
Universal
14.Ekim.2009, 00:08
Ben kadroları kafamda kurdum. Serhat'a ise takım bulamadım. Serhat tribünden izleyecek bizi... :D
scar face
14.Ekim.2009, 00:24
insallah hava bizi etkilemez...
cünkü su an kötü ...
Melekovic
14.Ekim.2009, 00:36
Haftasonu havanın yeniden çok kötü olma ihtimali çok yüksekmiş,sağanak yağış rüzgar vs vs...Onu düşünerek buluşmayı 1 hafta sonrayada kaydırabilirsiniz. Neyse hele bir perşembe cuma olsunda havanın ne göstereceği kesin belli olur.
Bursaspor
14.Ekim.2009, 00:37
Hava yağışlı gösteriyor ancak 20°C civarında olacakmış.
Çok sorun olacağını düşünmüyorum ama yinede o gün yanınıza mont alın.
Valla sahayı tutmamış olsak problem olmazdı ama sahayı tutunca problem olabilir. :D:D
RaSenGan
14.Ekim.2009, 00:41
Hastalanırsak masrafları ödeyecek misiniz :D
scar face
14.Ekim.2009, 00:59
bi de bizim bilet mevzusu var :D
Universal
14.Ekim.2009, 01:05
Aygün, biz karda oynadık kimse hastalanmadı. :) Bünye meselesi, senin bünyen zayıfsa biz ne yapalım. Hava 20 derece biz daha ne yapalım? :)
Bursaspor
14.Ekim.2009, 01:08
Aygün sen zaten rahatsın, kenarda oturmayacak mısın? Üstü kapalı tribün, üstü kapalı yedek kulübesi mevcut sahada.
Biz sahadaki arkadaşlardan içine dert olan varsa Batuhan'ın dediği gibi bünye meselesi, 1 hafta ertelesek havanın dönüp dönmeyeceğini bilemeyebiliriz ya da sahanın boş olup olmayacağını.
Universal
14.Ekim.2009, 01:13
Bu saatten sonra erteleme olmaz. Bunu açıklayalım sahanın kaporasıda veridli. Bu cumartesi buluşuyoruz. Hava 20 derece zaten buluştuğumuz ay ortada. Orada yağmur gözüküyor ama; bulunduğumuz böglede rakım 1 bile değildir.
RaSenGan
14.Ekim.2009, 01:16
Aygün sen zaten rahatsın, kenarda oturmayacak mısın? Üstü kapalı tribün, üstü kapalı yedek kulübesi mevcut sahada.
Kapalıysa pek sorun yok.Diğer izleyicilerle sarılır ısınırız :D
Aygün, biz karda oynadık kimse hastalanmadı. :) Bünye meselesi, senin bünyen zayıfsa biz ne yapalım. Hava 20 derece biz daha ne yapalım? :)
Benim bünye zayıf abi :p
Universal
14.Ekim.2009, 01:19
Kapalıysa pek sorun yok.Diğer izleyicilerle sarılır ısınırız :D
Benim bünye zayıf abi :p
Teletabis gibi mi? :D
LaigLeNoiR
14.Ekim.2009, 01:32
Şu buluşmaya katılmayı çok isterdim ama koordinatlarımız uymuyor :)
Herkese şimdiden eğlenceler.
RaSenGan
14.Ekim.2009, 01:40
Teletabis gibi mi? :D
Hıı Teletabis gibi :D
Melekovic
14.Ekim.2009, 01:48
Ben seni kanatlarımın altına alırım abisi ama bende çok zayıfladım ne yapıcaz artık ben senin kanatların altında ısınırım ,eski heybetimiz kalmadı nede olsa :D :D :D
Hava yağışlı olsa bile serin olacağını sanmıyorum ki biz bildiğin kar tipisinde maç yaptık.
Jesus_FB
14.Ekim.2009, 02:11
Bende gelecem oynasamda olur oynamasamda olur ama orda olacam
oha yok artık hayret yahu.
bu arada tarihin en büyük buluşmasına doğru gidiliyor :D
scar face
14.Ekim.2009, 02:23
kazanmak için sahaya cıkacam hangi takımda olursam maca hazırım :D
Doğru mu okuyorum acaba? :D
Bursaspor
14.Ekim.2009, 02:37
Kesin Gelecekler Listemiz;
Bursaspor (Oğuz Kağan) - Kesin - (player)
EreN (Eren) - Kesin - (player)
nekop (Serhat) - Kesin - (player)
FenerBahceLi (Mehmet) - Kesin - (player)
Photograph (Batuhan) - Kesin - (player)
GeNç KaRTaL (Şemsi) - Kesin - (player)
scar face (Burak) - Kesin - (player)
anilton (Anıl) - Kesin (player)
SerKaN (Serkan) - Kesin - (player)
ridvanv (Rıdvan) - Kesin - (player)
Alicanfmfan (Alican) - Kesin - (player)
KaF KeF (Aykut) - Kesin - (player)
ShevAnil (Anıl) Kesin - (player)
ABOOO (Cengiz Abi) - Kesin - (player)
emrah44 (Emrah Abi) - Kesin - (player)
EL-Hadji (Burak Abi) - Kesin - (player)
Jesus_FB (Tarık Abi) - Kesin
Mustafa Abi (Vieri) - Kesin
Baba Hamdi (Kaan Abi) - Kesin
Haygary (İsmail) ?
hakan sükürü (Muhammed) ?
Ayg.22 (Aygün) - Kesin değil
ben izleyici olacaksam ona göre giyinip geleceğim : )
BuRiBuRi
14.Ekim.2009, 02:40
Bende uzaktan izleyici olarak geleceğim:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kenan Evren Lisesinin sahasında mı olacak?
Universal
14.Ekim.2009, 02:43
Yok artık... Beyler ben bu kadar kişiyi tanımakta zorluk çekebilir. Tek ben değil hepimiz. Herkes yaka kartı hazırlasın nickini ve adını yazsın. :D
Gelenlere bazı sürprizlerimiz olacak arkadaşlar :)
Tarihin en katılımlı Turksportal Organizasyonu olacağı kesin gibi birşey.
Video Kamerası olan var mı?
Universal
14.Ekim.2009, 02:52
Benimki bozuk. Şarj olmuyor. :D
Jesus_FB
14.Ekim.2009, 03:24
HD çeken bir kameramda var canlarım benim :)
Universal
14.Ekim.2009, 03:27
Tarık abi sen oyuncu olursun artık. :) Her takıma lazım bir oyuncu. Abi biz şuan dört kişi birlikte gidiyoruz Anadolu Yakası olarak senide bekleriz. :)
I3esiktas
14.Ekim.2009, 03:28
Adamların Çıkardıgı Listeye bakya Biz ankaradan 4 Kişi çıkaramıyoruz :D
Jesus_FB
14.Ekim.2009, 03:34
Tarık abi sen oyuncu olursun artık. :) Her takıma lazım bir oyuncu. Abi biz şuan dört kişi birlikte gidiyoruz Anadolu Yakası olarak senide bekleriz. :)
Nerde bulusuyosunuz kimler var
Universal
14.Ekim.2009, 03:35
Nerde bulusuyosunuz kimler var
Rıhtımda buluşacağız. Ben, Şemşi, Emhrah abi birde Mehmet. Zaten bu arkadaşlar yolu bilmiyorlar. Gelenler varsa Rıhtım'da buluşalım hep beraber geçeriz sahaya...Zaten yürüyerek geçeceğiz. Herhangibi bir ulaşım aracı yok, belki taksi ilede geçebiliriz. :)
brotha
14.Ekim.2009, 03:39
havanin soguk veya yagmurlu olmasi farketmez :) o gun Besiktas'in maci da var, selimiye semti tam olarak neresi oluyor, ben mecidiyekoyden degilde direk sahaya gelicem.
Bursaspor
14.Ekim.2009, 03:40
İlla yoracam diyon milleti de sizi 5 kişi olarak taksi almaz :D
Direkt olarak sahaya gelecekseniz ne ile geleceksiniz? Araba, taksi vs. ise Marmar Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinin orada saha.
Yok otobüs vs. ile gelecekseniz, eğer 500 numaralı kadıköy otobüsüne binebilirsiniz. Mecidiyeköyden kalkıyor. Ya da herhangi bir Kadıköy otobüsü de olabilir. (Bundan emin değilim, ancak mümkün.)
Alicanfmfan
14.Ekim.2009, 03:40
Feci gaza geldim asla adam geçmeyecek nokta !
scar face
14.Ekim.2009, 03:42
o kadar yoldan sonra bi de kötü oyna da göreyim seni Bursa tabelası nerende olur bilemem :D
Universal
14.Ekim.2009, 03:42
İlla yoracam diyon milleti de sizi 5 kişi olarak taksi almaz :D
Direkt olarak sahaya gelecekseniz ne ile geleceksiniz? Araba, taksi vs. ise Marmar Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinin orada saha.
Yok otobüs vs. ile gelecekseniz, eğer 500 numaralı kadıköy otobüsüne binebilirsiniz. Mecidiyeköyden kalkıyor. Ya da herhangi bir Kadıköy otobüsü de olabilir. (Bundan emin değilim, ancak mümkün.)
Ben altı kişi bindim taksiye... :icon_cool:
tombul taho
14.Ekim.2009, 03:48
ne o ya? maçı mı çekeceksiniz? spikere de ihtiyacınız vardır şimdi sizin :p :n: :n:
Universal
14.Ekim.2009, 03:50
ne o ya? maçı mı çekeceksiniz? spikere de ihtiyacınız vardır şimdi sizin :p :n: :n:
Olmamı be abi, sen bi hallediversen o işi, süper olcek...
Zaten bu maçın yayın haklarını satacağız. Siteye ek gelir... :icon_razz:
Bursaspor
14.Ekim.2009, 03:52
Selimiye Durağı'ndan şu hatların tümü geçiyor.
Avrupa Yakası Grubu olarak yakaladığımız kadıköy yazana binicez artık. 110, 120, 500 tercihimiz.
Geçen haftaki tespitlerimize göre 500 çok geçiyor o duraktan.
# 110 KADIKÖY - TAKSİM
# 12 KADIKÖY - ÜSKÜDAR
# 120 KADIKÖY - MECİDİYEKÖY
# 125 KADIKÖY - BOĞAZİÇİ ÜNV - R.HİSARÜSTÜ
# 127 KADIKÖY - TOPKAPI - DAVUTPAŞA
# 12A KADIKÖY - ÜSKÜDAR
# 13 KADIKÖY - ÇAKMAK MAH - ATAŞEHİR
# 13B KADIKÖY - YENİŞEHİR
# 14 KADIKÖY - YENİDOĞAN
# 14C KADIKÖY - BARBOROS MAH
# 14D KADIKÖY - İNKİLAP MAH.
# 14F KADIKÖY - KÜPLÜCE MAH
# 14K KADIKÖY - KAZIM KARABEKİR MAH.
# 14M KADIKÖY - KAVACIK
# 14R KADIKÖY - RASATHANE
# 14Y KADIKÖY - YAVUZTÜRK MAHALLESİ
# 15F KADIKÖY - BEYKOZ
# 500 CEVİZLİBAĞ - KADIKÖY
# 500A KADIKÖY - EDİRNEKAPI
Universal
14.Ekim.2009, 03:53
Anadolu yakasında buluşup gitmek isteyenler:
[email protected] adlı msn eklesinler. :) Burada iletişime geçelim. Cep telefonu paylaşımı yapalım. Kadıköy Rıhtım'da Turyol'un Kabataş, Eminönüne kaldırdığı motorların önünde buluşacağız. :)
brotha
14.Ekim.2009, 03:57
benim nasil gelecegim belli olmaz :) araba ilede gelebilirim, o anda karsida olursam ordan gecerim veya evim etilerde zaten evde olursam mecidiyekoyden sizinle birlikte gideriz. sanirim ben selimiyesporun sahasinda oynamistim.
scar face
14.Ekim.2009, 03:59
cevizlibağdan kadıköye herhalde 1 saatten fazla gider :D
Bursaspor
14.Ekim.2009, 04:00
Zaten o saha bizim sahada. Selimiye Stadı, Selimiye Sahası vs. aynı yer hepsi, kışlanın dibi.
Burak valla o kadar sürmez o saatlerde, 30-45 dk. arası gideriz. Ama Cevizlibağ-Kadıköy sefer süresi normalde 150dk
Universal
14.Ekim.2009, 04:01
Oğuz siz daha erken buluşun yol sorun olabilir. Süpriz'i almayı unutma... :)
scar face
14.Ekim.2009, 04:03
işte benım konakladığım yer orası Mecidiyeköye gelmeden de 500 le gelebilirim ama katil de olabilirim 150 dkysa :D
BeeTLeJuiCe
14.Ekim.2009, 04:12
şu buluşma geçen hafta olsa ne olurdu sanki :)
burak ve alican benle geleceksiniz.
Alicanfmfan
14.Ekim.2009, 04:41
Sende kalacagız galibaEren tabi müsait isen.
Oğuz siz daha erken buluşun yol sorun olabilir. Süpriz'i almayı unutma... :)
Bi sürprizin lafı bu kadar mı yapılır yahu.. :D
brotha
14.Ekim.2009, 05:41
simdi mesaj atan sizden birimiydi beyler?
nerazzuri
14.Ekim.2009, 05:51
Bursaspor yani Oğuz abinin ta kendisi =D
Bursaspor
14.Ekim.2009, 06:53
Beyler size sorun olmayacaksa o saatte yapalım malum, köprü-trafik vs. yemek yiyecek arkadaşlar varsa hallederler.
Aslında sorun olacağını sanmam çünkü iett'den kontrol ettim, maksimum 38dk'da oradayız. 120 numaralı otobüs ile. Ancak tedbirli olmakta yarar var.
500 ve 500A ise 24 ve 29dk.'da götürüyor.
Universal
14.Ekim.2009, 13:13
Oğuz ben sana daha bişi demiyorum, akşam akşam iyi laf ettim. Uyumuşum birden cep telefonum çalıyor. Bir baktım Oğuz... Oğlum benim Mecidiyeköy'de işim yok bana niye atıyorsun. :D Uyandırdın beni. :)
GeNç KaRTaL
14.Ekim.2009, 15:35
Akşamları giremiyorum.Ben yokkende yapılan geyiğin haddi hesabı yok..:icon_smile: Banada geldi mesaj ve bende uyandım ve benimde alakam yoktu mesajla ama sorun değil.Çünkü kafamı koyduğum gibi tekrar uykuya daldım..:icon_smile: Bu arada inşallah hava şartları futbolu engelleyecek şiddette olmaz.Bende bugün bunu düşünüyordum.Dün akşam muhabbeti geçmiş.Birde Emre abide gelebilseydi tam süper bir buluşma olacaktı harbiden.Ben heyecanla ve merakla beklemekteyim cumartesi gününü..:)
Şemsi emre abi olsa güzel olurdu tabi ki. Onu tanımak büyük bir şans:)
Yine de hayıflanma çünkü şansına tarihin en katılımlı buluşması olacak.
barahir
14.Ekim.2009, 18:40
Batuhan Saat 12 gibi ben orda rıhtımda olurum..
Bi sürprizin lafı bu kadar mı yapılır yahu.. :D
Mesajımı editlemek haa.. :D Bu mesaj eski haline dönmezse asıl sürprizi ben yaparım.
scar face
14.Ekim.2009, 21:28
Bende sabah gördüm mesajını Oğuz :D
meğerse 2 de atmıssın :D
KaF KeF
14.Ekim.2009, 21:52
gecenin 2'sinde mesaj atan oğuz abimin ellerinden öperim..:icon_smile:
RaSenGan
14.Ekim.2009, 22:51
Bu akşam belli olucak inşallah benim durum.Bakalım sonuç ne olacak :)
Yalnız bu karşıda düzenlenen üst üste 2. halısaha bildiğim kadarıyla. Burada yapın da biz de gelelim yigenim.
Yalnız bu karşıda düzenlenen üst üste 2. halısaha bildiğim kadarıyla. Burada yapın da biz de gelelim yigenim.
Sen iste edministraktörüm
Universal
14.Ekim.2009, 23:38
Batuhan Saat 12 gibi ben orda rıhtımda olurum..
12 erken sanki... 15.30'da halı saha... :)
Alicanfmfan
15.Ekim.2009, 03:14
İstanbul soguk mu nasıl alalım mı yanımaza kaban felan :D:D
Flawless Victory
15.Ekim.2009, 03:47
Şortla gel sen, olmazsa topla ısıtırız seni, birkaç top darbesiyle sıcacık olursun. :p
Abi ortaya bi iddaa falan koyalım yahu :D Misal kaybeden takımın oyuncuları 1 ay boyunca penbe nickle dolaşsın :D Hodri meydan.. :D
Flawless Victory
15.Ekim.2009, 12:23
Kaybeden takım 1 hafta rakip takımın tezahüratlarını söylesin. :p
El Barto
15.Ekim.2009, 13:17
Akşamları giremiyorum.Ben yokkende yapılan geyiğin haddi hesabı yok..:icon_smile: Banada geldi mesaj ve bende uyandım ve benimde alakam yoktu mesajla ama sorun değil.Çünkü kafamı koyduğum gibi tekrar uykuya daldım..:icon_smile: Bu arada inşallah hava şartları futbolu engelleyecek şiddette olmaz.Bende bugün bunu düşünüyordum.Dün akşam muhabbeti geçmiş.Birde Emre abide gelebilseydi tam süper bir buluşma olacaktı harbiden.Ben heyecanla ve merakla beklemekteyim cumartesi gününü..:)
Neyse şu forumda arkamdan iyi bir kaç kelam edecek birilerini görmek güzel. :) Belki akşamüzeri bir süpriz yapabilirim. Olurda olursa Eren'e ulaşır konumunuz hakkında bilgi alırım. :D Maçtan sonra atraksiyon var mı?
King_Theoden
15.Ekim.2009, 14:27
Artık ununu elemiş eleğini asmış Emektar (!) adamın maçtan sonraki atraksiyonla ne işi olabilir ki ?
Bu arada Eren kardeşim seni sallamamak falan ne haddimize yahu mesajı atmışsında akşamları pek telefona bakmıyorum. Gece yatarken baktım bir mesaj attım ama ne bileyim 5 dk sonra geri cevap atacağını :D
El Barto
15.Ekim.2009, 14:39
Artık ununu elemiş eleğini asmış Emektar (!) adamın maçtan sonraki atraksiyonla ne işi olabilir ki ?
ahhh ahhh dinime küfreden bari müslüman olsa...
29-24=5 Yıl => 5*365= 1825 gün ;)
GeNç KaRTaL
15.Ekim.2009, 15:39
Evet biliyorum bu konuda çok şanslı olduğumu.Uzun süredir bu organizasyona katılmayı istiyordum ve şansıma en iyi organizasyonlardan birisi denk geldi.Zaten heyecanla beklediğimi belirtmiştim.:)
İstanbul soguk mu nasıl alalım mı yanımaza kaban felan :D:D
Havalar soğumaya başladı.Üstünüze giyecek bir şeyler almanız iyi olacaktır..
Neyse şu forumda arkamdan iyi bir kaç kelam edecek birilerini görmek güzel. :) Belki akşamüzeri bir süpriz yapabilirim. Olurda olursa Eren'e ulaşır konumunuz hakkında bilgi alırım. :D Maçtan sonra atraksiyon var mı?
Sonradanda olsa katılabilirsen iyi olur Emre abi.Turksportal forumlarında görüşmeyi en çok istediğim kişilerden birisi sensin çünkü.Bu buluşmada olmasada başka bir zaman seni ziyaret etmeyi düşünüyorum zaten..:) Maçtan sonra bir şeyler yapılıp yapılmayacağı o sırada kararlaştırılacak sanırım..
EL-Hadji
15.Ekim.2009, 17:23
Arkadaşlar Anadolu yakasından gelecekler benimle gelebilirler. Arabayla gideriz sahaya. Üsküdar' dan alabilirim sizi. Aynı şekilde sahayı bilmeyen avrupa yakasından gelecek arkadşlarda benl irtibata geçebilir.
anilton
15.Ekim.2009, 17:26
Arkadaşlar Anadolu yakasından gelecekler benimle gelebilirler. Arabayla gideriz sahaya. Üsküdar' dan alabilirim sizi. Aynı şekilde sahayı bilmeyen avrupa yakasından gelecek arkadşlarda benl irtibata geçebilir.
Beni Ümraniye'den alsana abi,ben sahayı bilmiyorum...:D
Boşver anadolu yakasındakileri abi sen gel beni Halkalı'dan al.. :D
EL-Hadji
15.Ekim.2009, 18:39
Beni Ümraniye'den alsana abi,ben sahayı bilmiyorum...:D
:icon_razz::icon_cool:;;)
Boşver anadolu yakasındakileri abi sen gel beni Halkalı'dan al.. :D
Laa olm ne apaçi çıktınız :):):) Halkalı' dan üsküdar' a gel ben seni alırım her türlü.
Bu arada Eren kardeşim seni sallamamak falan ne haddimize yahu mesajı atmışsında akşamları pek telefona bakmıyorum. Gece yatarken baktım bir mesaj attım ama ne bileyim 5 dk sonra geri cevap atacağını :D
ahhh ahhh dinime küfreden bari müslüman olsa...
29-24=5 Yıl => 5*365= 1825 gün ;)
Gelin, beni ayar etmeyin.:icon_mad:
Universal
15.Ekim.2009, 23:14
El-Hadji abi ben milleti Kadıköy'den topluyorum. Biz zahmet bizi alıversen güzel olur. :) Neyse araba ile gitmek isteyen olursa Üsküdar'a gidebilir. Kadıköy'de buluşma;
Turyol -Eminönü ve Kabataş için kaldırdığı motorların önünde olacak. Saat olarak 14.30'da en geç orada olalım. Benim ile iletişime geçmek isteyenler olursa cep telefonu paylaşımı yapalım.
EL-Hadji
16.Ekim.2009, 01:58
El-Hadji abi ben milleti Kadıköy'den topluyorum. Biz zahmet bizi alıversen güzel olur. :) Neyse araba ile gitmek isteyen olursa Üsküdar'a gidebilir. Kadıköy'de buluşma;
Turyol -Eminönü ve Kabataş için kaldırdığı motorların önünde olacak. Saat olarak 14.30'da en geç orada olalım. Benim ile iletişime geçmek isteyenler olursa cep telefonu paylaşımı yapalım.
Kadıköy' den almak sorun değil de. Kadıköyden selimiyeye dönmesi sorun. Tam tamına ters yön. Siz ümraniyeden gelmiyormusunuz? Direk üsküdara inin buradan gidelim.
Universal
16.Ekim.2009, 02:41
Kadıköy' den almak sorun değil de. Kadıköyden selimiyeye dönmesi sorun. Tam tamına ters yön. Siz ümraniyeden gelmiyormusunuz? Direk üsküdara inin buradan gidelim.
Ben Koşuyolunda Medipol hastanesinin oradayım. Benim için yürüme mesafesi saha. Ben Üsküdar'a da gelirim ama; burada ki çoğu kişi o tarafa ters düşüyor. Eğer herkes kabul ederse Üsküdar'da buluşalım. Çünkü; Üsküdar'dan ulaşım daha kolay. Diğer türlü, Tepe Natilius'un oradan dolaşıp Üsküdar'a çıkmamız gerekecek. Benim için her türlü yol uyuyor.
Alicanfmfan
16.Ekim.2009, 03:11
Ümraniye,Esenle,İkitelli,Yenibosna,Mecidiyeköy bune ya kafam karıstı :zuhaha
Universal
16.Ekim.2009, 03:30
Ümraniye,Esenle,İkitelli,Yenibosna,Mecidiyeköy bune ya kafam karıstı :zuhaha
İstanbul Gebze - Halkalı arası zaten 150 km'den fazla düşün nasıl semtler var. Geçen gün Abdülrahim Paşa Mahallesi gördüm. Artık isim kalmadı verilecek... İstanbul'da iki tane Esenler var bu yüzden. Biri Avrupa, biri Anadolu'da...
scar face
16.Ekim.2009, 15:19
Arkadaslar lodosta elvidenim balkondan kayıplara karısmıs ilk yarı kalede olacağım için eldiven getirebilir mi biri?
Bu arada biz birazdan yola cıkacağız..
Universal
16.Ekim.2009, 15:31
Arkadaslar lodosta elvidenim balkondan kayıplara karısmıs ilk yarı kalede olacağım için eldiven getirebilir mi biri?
Bu arada biz birazdan yola cıkacağız..
Oğuz'da eldiven vardı, umarım bu mesajı görür ve getirir. :)
Sizede iyi yolculuklar...
Alicanfmfan
16.Ekim.2009, 15:33
Sagolasın , Teşekkürler.
KaF KeF
16.Ekim.2009, 15:42
burda aşırı yağmurdan otobüsler iptal oldu..Yağmurun dinmesini bekliyoruz..
nerazzuri
16.Ekim.2009, 18:27
aha buraya yazıyorum, yarında kar yağar.
barahir
16.Ekim.2009, 19:57
edminim hatırlatalım şubatta itüde yapmıştık halı sahayı:)
Universal
16.Ekim.2009, 19:57
Burada şuan hava çok sıcak, sahanın 3-4 km uzağındayım. Sağ tarafımda güneş sol tarafımda yağmur var. Rahat olun geçen yılki halı saha olayı yaşanmaz. İki üç damla ıslanasınız bişi olmaz... :)
Flawless Victory
16.Ekim.2009, 20:11
Bu gün yağmura yakalandım, yarın da böyle olursa sorun olur. Şiddetli yağıyor baya. Ama ben gelirim her şartta. :)
Universal
16.Ekim.2009, 20:20
Benim için hava hoş, bölgesel yağıyor genel bir yağış yok. Zaten kazakla dışarı çıktım terliyorum. Yeni ayakkabılarımıda aldım, yarın biraz terleteyim. =))
Bu arada Kadıköy'de buluşma için tekrar söylüyorum. Turyol Kabataş-Eminönü'nün orada saat 14.30'da... :) Yürüyerek veya taksi ile gideceğiz.
GeNç KaRTaL
16.Ekim.2009, 20:35
Bugünkü yağmur şiddetli değildi.Fazlada sürmedi.O sırada ben hasanpaşanın oralardaydım..Yarın inşallah yağmur yağmaz.Yağsa bile organizasyonu etkiyecek kadar yağmasın..
Bursaspor
16.Ekim.2009, 22:43
Burakcım merak etme eldiven getireceğim.
Ayrıca yarın yapsa bile hava o saatlerde en az 17-18 derece olacak.
RaSenGan
16.Ekim.2009, 23:28
Maalesef aranızda olamayacağım yarın :uzgun: Bu güzel buluşmayı kaçıracağım için çok üzgünüm.Gelmeyi çok istiyodum gerçekten.Eminim çok eğleneceksiniz.İyi eğlenceler şimdiden.Keşke aranızda olabilseydim :(
Maalesef aranızda olamayacağım yarın :uzgun: Bu güzel buluşmayı kaçıracağım için çok üzgünüm.Gelmeyi çok istiyodum gerçekten.Eminim çok eğleneceksiniz.İyi eğlenceler şimdiden.Keşke aranızda olabilseydim :(
aygün nağme yapma. neden gelmiyorsun?
yihuuuu...
RaSenGan
16.Ekim.2009, 23:46
yihuuuu...
Noldu çok mu sevindin :D
aygün nağme yapma. neden gelmiyorsun?
Açıkladım abi.
El Barto
16.Ekim.2009, 23:55
Zaten Aygün'ün geleceğinden ümidi olan var mıydı? :)
Bana da yarın 8'e kadar kitlediler iş yerinde. :D Gece bir yere akarız diyorsanız geleyim. :D
Universal
17.Ekim.2009, 00:11
Bana da yarın 8'e kadar kitlediler iş yerinde. :D Gece bir yere akarız diyorsanız geleyim. :D
Ben inanmıyordum, belki yapabilirz abi. Haber verirz sana.
RaSenGan
17.Ekim.2009, 00:30
Ben inanmıyordum, belki yapabilirz abi. Haber verirz sana.
Gelicektim :icon_twisted: Evdekiler sorun çıkarıyo ben napıyım abi.Birazdan bi daha deniycem şansımı bakalım izin vericekler mi (:
Universal
17.Ekim.2009, 00:44
Gelicektim :icon_twisted: Evdekiler sorun çıkarıyo ben napıyım abi.Birazdan bi daha deniycem şansımı bakalım izin vericekler mi (:
Umarım evdekiler izin vermiyordur.:n: Başkası engellemesinde...
RaSenGan
17.Ekim.2009, 00:55
Umarım evdekiler izin vermiyordur.:n: Başkası engellemesinde...
:D Yok abi o şey halledildi de evdekiler sorun çıkarıyo.Eğer keyfimden gelmediğimi çekindiğimi falan düşünen varsa uygun olduğum bir gün kendisiyle veya kendileriyle görüşelim :)
:D Yok abi o şey halledildi de evdekiler sorun çıkarıyo.Eğer keyfimden gelmediğimi çekindiğimi falan düşünen varsa uygun olduğum bir gün kendisiyle veya kendileriyle görüşelim :)
Ulan Aygün,Eren abiye sor bakalım benim evdekiler hiç sorun çıkarmışlar mı ? :D
RaSenGan
17.Ekim.2009, 01:19
Ulan Aygün,Eren abiye sor bakalım benim evdekiler hiç sorun çıkarmışlar mı ? :D
Oğlum havayı falan bahane ediyolar.Havalar iyi olsun öyle gidersin diyolar.Ben bu buluşmayı onlara sınıftaki çocuklarla maç yapıcaz diye anlattım :D İzin verme ihtimali artsın diye ama yine izin vermediler.:(
DenizlispoR
17.Ekim.2009, 01:27
mAyg çaktırmadan dışarıda arkadaşlarla gezicem deyip çık ben öyle yapıyodum bi ara :D.
anilton
17.Ekim.2009, 01:30
Yağmur falan demeyin,şeker değiliz erimeyiz...
Yarın baya güzel olacak...
Oğlum havayı falan bahane ediyolar.Havalar iyi olsun öyle gidersin diyolar.Ben bu buluşmayı onlara sınıftaki çocuklarla maç yapıcaz diye anlattım :D İzin verme ihtimali artsın diye ama yine izin vermediler.:(
Bi kendi gençliğime bakıyorum sana :D Bende böyle izin alma falan olmazdı hiç, dışarı çıkıyorum deyip giderdim. :D
GeNç KaRTaL
17.Ekim.2009, 01:48
Senin gelmeyeceğin ilk günden belliydi be oğlum..:icon_smile:
Yarın görüşürüz arkadaşlar.
brotha
17.Ekim.2009, 05:35
gorusuruz beyler avrupa yakasindakiler kacta toplaniyo?
DenizlispoR
17.Ekim.2009, 12:04
Kaan abinin tam boy fotosunu istiyorum :n:.
Flawless Victory
17.Ekim.2009, 12:38
İşten yeni geldim, uyku gözlerimden akıyor.. :s Ama maça hazırım.. :)
GeNç KaRTaL
17.Ekim.2009, 13:47
Büyük gün geldi çattı..Hava iyi şimdilik.İnşallah bol eğlenceli güzel bir buluşma olur..:)
Universal
17.Ekim.2009, 14:13
Hava süper. Umarım bozulmaz. :)
Bursaspor
17.Ekim.2009, 14:34
Batuhan, "Hava nasıl oralarda, üşüyor musun?"
Zaten yağsa bile o saatte orada sağanak olmayabilir.
Universal
17.Ekim.2009, 14:36
Batuhan, "Hava nasıl oralarda, üşüyor musun?"
Zaten yağsa bile o saatte orada sağanak olmayabilir.
Sabah üşüyordum ama; şimdi güzel. T-Shirt ile gezerim...
Bu arada dün niye telefonlarıma çıkmadın? :D
Bursaspor
17.Ekim.2009, 14:43
Dün eve gelince şarja taktım telefonu ondan olabilir. :D
Sana bir kastım yok, maçta intikam alabilirsin :D
Sabah üşüyordum ama; şimdi güzel. T-Shirt ile gezerim...
Bu arada dün niye telefonlarıma çıkmadın? :D
Bana şarkı dinletiyordu yine.. :D
Flawless Victory
17.Ekim.2009, 14:44
Bu arada kaleciler, avatarımdaki duruma düşmeyin aman. :)
Universal
17.Ekim.2009, 14:48
Bana şarkı dinletiyordu yine.. :D
Bak görüyor musun? İki gecedir beni atlıyor. En son bi Yıldız Tilbe'den dinletiyordu... Ondan sonra kesildi.
Bu arada kaleciler, avatarımdaki duruma düşmeyin aman. :)
Abi senin oyununu çok merak ediyorum, çok iddialısın. =)))
GeNç KaRTaL
17.Ekim.2009, 14:56
Bu şarkı dinletme olayı neymiş öyle yav.Sınırsız mı hattınız öyle şarkı felan dinletiyorsunuz..:icon_smile:
tosunpasa
17.Ekim.2009, 15:01
gelipte serhat'a rakip olmayı çok isterdim ama maalesef bugün maçım olduğu için uygun olmadı. bir daha ki buluşmada inşallah tekrar geleceğim. iyi eğlenceler
Universal
17.Ekim.2009, 15:03
Bu şarkı dinletme olayı neymiş öyle yav.Sınırsız mı hattınız öyle şarkı felan dinletiyorsunuz..:icon_smile:
Oğuz'dan İnleyen Nağmeler yaz 7707ye gönder Oğuz seni her gece arasın şarkı dinletsin... Ama şarkılar çok garip daha önce duymadığın şarkılar...
nerazzuri
17.Ekim.2009, 15:38
Hadi bakalım ben hazırım =) Birazdan çıkacağım görüşmek üzere.
Flawless Victory
17.Ekim.2009, 15:43
14:20'de evden çıksam yeter. :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Abi senin oyununu çok merak ediyorum, çok iddialısın. =)))
Yok ya ben pek anlamam, top nedir, kale nedir? :) Zevk almak için oynayacağız işte. :)
Universal
17.Ekim.2009, 15:59
14:20'de evden çıksam yeter. :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yok ya ben pek anlamam, top nedir, kale nedir? :) Zevk almak için oynayacağız işte. :)
Yetişirsin dimi abi 10 dakikada. =))) Bende 14.15 gibi çıkacağım. :) :0:
Flawless Victory
17.Ekim.2009, 16:15
Yetişirsin dimi abi 10 dakikada. =))) Bende 14.15 gibi çıkacağım. :) :0:
14:25'te mi çıksam orada beklemeyeyim. :p Yakamda kırmızı karanfil olacak. :icon_smile:
Universal
17.Ekim.2009, 16:21
14:25'te mi çıksam orada beklemeyeyim. :p Yakamda kırmızı karanfil olacak. :icon_smile:
Abi Rıhtım'da mı oturuyorsun? :D Şu Melekler Korusun dizisinin çekildiği yer.de :D
Flawless Victory
17.Ekim.2009, 17:23
Abi Rıhtım'da mı oturuyorsun? :D Şu Melekler Korusun dizisinin çekildiği yer.de :D
Yok o dizi Kalamış'ta çekiliyor. Setine gitmiştim, daha doğrusu geçerken görmüştüm. :) Rıhtıma yakınım evet. :)
Redrum
17.Ekim.2009, 17:56
Arkadaşlar ben geçen günlerde konuya baktığımda karşıda olduğunu görünce birşey yazmadım.. Zaten geleceğim dememiştim, inşallah problem yoktur.. (İlk mesajda Hakan Sükürü ? gördüm de)
El Barto
17.Ekim.2009, 19:52
maç saat 5 buçuğa kalmış sahada amatör takım maçı varmış. :D Neyse takılın bakalım 5 buçuğa kadar. :D
Tarık dingosu beni aradı. Çocukların beynini yıkamış.
tombul taho
17.Ekim.2009, 23:22
biz yokuz diye artistlenmeye kalkmıştır... :icon_cool:
Universal
17.Ekim.2009, 23:46
Maçımızı yaptık, detaylar Oğuz ekleyecek. Burada iyi bir muhabbet dönecek.
RaSenGan
17.Ekim.2009, 23:48
Öğlen beni arayan keklemeye çalışan ama başaramayan scar face'e selamlarımı gönderiyorum :D
Universal
18.Ekim.2009, 00:04
Bu arada çok güzel bir uygulama idi. Saat 15.30'da maç var diye Erenler gitti ama; bi baktılar ki sahada amatör küme maçı oynanıyor. O sırada bende ağaç olarak kök saldım ve çiçek açıp meyve veriyordum. Neyse sonra Avrupa Yakası Kadıköy'e geçti, oturduk çay içtik, EreN ve Oğuz nasıl içtiğimizi bilir. :D Ardından maçımızı yaptık ve 17 cm'den bir gol kaçırarak dünya rekoru kırdım. Tabii o sırada kasıkdan sakattım... Güzel bir buluşmaydı tekrarı kısa sürede ama; bu sefer değişik bir organizasyon olacak.
Öğlen beni arayan keklemeye çalışan ama başaramayan scar face'e selamlarımı gönderiyorum :D
Aygün aramızda karar aldık senin rengin bundan sonra pembe... Yenilenler ve gelmeyenler için...
El Barto
18.Ekim.2009, 00:07
Kim kazandı? :D
RaSenGan
18.Ekim.2009, 00:08
Aygün aramızda karar aldık senin rengin bundan sonra pembe... Yenilenler ve gelmeyenler için...
Yenilenlerin içinde sen veya nekop varsa olur :icon_biggrin:
Melekovic
18.Ekim.2009, 00:15
Valla kim yenildiyse ben o takımı tanımıyorum :D :D :D 3.30-4.30 da olsaydı tanırdım ama saat 6 da sözüm olduğu için bulunamadım pembişemem o yüzden :D :D :D
Universal
18.Ekim.2009, 00:17
Kim kazandı? :D
Yenilenlerin içinde sen veya nekop varsa olur :icon_biggrin:
Duşumu aldım geldim, yorgunluk var takımları ben yazamıyacağım. Ben kaybedenler içindeyim. Serhat kazananlar içinde ama bir kez olsun ceza sahası dışına çıkmadı. :) İkinize ortak mesaj yazdım artık idare edin. :)
garydelgadov
18.Ekim.2009, 00:21
Resim yokmu resim?:p
Universal
18.Ekim.2009, 00:25
Oğuz'da resimden ötesi var, video. =))) Çok uzun bir vide var, Mustafa abi edminimiz maçı çekti, ardından maç sonrası röportajlar vs hepsi o kayıtlarda...
garydelgadov
18.Ekim.2009, 00:26
Vaay bekLiyoruz o zaman.:D
el.nino
18.Ekim.2009, 00:46
süper bir buluşma oldu ama kaçırdık biz.inşallah başka sefere.resimeri vedioları bekliyoruz.
Homer J.S
18.Ekim.2009, 00:48
Evet resim ve videolar için beklemedeyiz.
Flawless Victory
18.Ekim.2009, 01:03
Maçta öyle bir pozisyon var ki... İki vuruş direkten döndü, kaleci kurtardı, karamboller, bileği burkulanlar, nefesi kesilenler... Batuhan evet tam 17 cm den yaptığı kafa vuruşunda (ki top yükselmişti ve yere inerken vuruyor) topu üst direğe çat diye vurdu. :n: Ayrıca bunun dışında iki tane daha boş kaleye kaçırdığını belirtmeden geçemeyeceğim. Oyun sistemimiz 0-1-6 olmasına rağmen neredeyse yeniyorduk. Evet yenildik ama ezilmedik! :p
Biri kadroları yazsın da herkes gerçekçi olarak, FM puanlama sistemine göre puan versin. Böylece kimin ne kadar iyi oynadığı, maçı izlemeyenler tarafından anlaşılır. ;)
Eren 18 kişiyi çalımlayarak bir gol attı ama vidyo kaydı olmadığı için ispatlayamıyoruz. :p Ayrıca Eren de 19.34 cm den boş kaleye kaçırdı. :)
Tek tek değerlendirme yazacağım ama şimdi önce duş alayım. :)
Universal
18.Ekim.2009, 01:09
Baştan belirtiyorum, maç sırasında kasığıma ağrı saplandı yıkamak için 5 dklığına dışarı çıktım. Ondan sonra iki boş kale ve o kafa pozisyonu yaşandı. Bu sebepten ötürü performans çok düştü ama; onun dışında frikikten Anıl'ın attığı güzel golde rakibin barajını tamamen yok ettim ve gol geldi... Bunu çoğu kişi yapamaz. :) Birde yaptığım pressleri hatırlatırım.
Baştan belirtiyorum, maç sırasında kasığıma ağrı saplandı yıkamak için 5 dklığına dışarı çıktım. Ondan sonra iki boş kale ve o kafa pozisyonu yaşandı. Bu sebepten ötürü performans çok düştü ama; onun dışında frikikten Anıl'ın attığı güzel golde rakibin barajını tamamen yok ettim ve gol geldi... Bunu çoğu kişi yapamaz. :) Birde yaptığım pressleri hatırlatırım.
Man of the match...
Flawless Victory
18.Ekim.2009, 01:17
Man of the match...
Karnın ağrıyor mu hala? :icon_lol:
Karnın ağrıyor mu hala? :icon_lol:
Karnın falan deme abi :D Bildiğin üreme bölgeme geldi top :D Zaten top çarptığı anda baba bizi bırakma tarzında ayetten sesler duydum.Artık çocuk sahibi olabileceğimi sanmıyorum. :D
tombul taho
18.Ekim.2009, 01:22
Karnın falan deme abi :D Bildiğin üreme bölgeme geldi top :D Zaten top çarptığı anda baba bizi bırakma tarzında ayetten sesler duydum.Artık çocuk sahibi olabileceğimi sanmıyorum. :D
işeseydin olum.. yapmadın mı bişey??
Benim merak ettiğim Serhat'ta hala tarkan bıyığı var mıydı?
Universal
18.Ekim.2009, 01:26
Aynısı benim başıma geldi ben ondan sonra bittim zaten, direkt işemeye ama; beyfendiye söyledim, sakal varda dinleyen yok...
Maç anında takımımı yanlız bırakamazdım.Büyük bir fedakarlık yaparak sahada kaldım. :D
Addolorato
18.Ekim.2009, 01:30
Maç anında takımımı yanlız bırakamazdım.Büyük bir fedakarlık yaparak sahada kaldım. :D
İlerde eşinle yanlız kalmaya hazırlan o zaman :D
tombul taho
18.Ekim.2009, 01:35
bir maç saati boyunca mı işeyecektin olm.. alttan derin "çişşşşş" efektini vererek durumu hızlandıracaktın zaten. ortalama 3-5 dakika arasıdır bu da... :n: :n:
Universal
18.Ekim.2009, 01:36
bir maç saati boyunca mı işeyecektin olm.. alttan derin "çişşşşş" efektini vererek durumu hızlandıracaktın zaten. ortalama 3-5 dakika arasıdır bu da... :n: :n:
Zaten yaklaşık iki saat oynadık.
Flawless Victory
18.Ekim.2009, 01:50
Çocuklarının katili mi oldum şimdi? :p Sen de maçın en jeneriklik golüne engel olur musun ooh olsun.. :p
güzel bir organizasyondu anca eve gelebildim, üstelik son dk fena yağmura yakalandım. iyiki yağmurlukla çıkmışım bugün : )
bir çok arkadaşla ilk defa tanışma fırsatı bulurken, bazı arkadaşlarımızla uzun bir aradan sonra tekrar görüşme fırsatı yakaladım. Katılım gösteren, katılamasada aklı ve gönlü bizimle olan herkese teşekkürler. Bazı arkadaşlar kalkıp Bursa'dan Tekirdağ'dan geldiler, onlarada çok teşekkürler. Bu tip organizasyonları daha sık yapabilme olanağımız olsa keşke..
Diğer şehirlerdeki arkadaşlarada tavsiyem olsun ki bir şekilde diğer arkadaşlarla organize olup küçükte olsa bu tip organizasyonlar yapmaları yönünde..
Maçta güzeldi ama çok uzun sürdü : )
Bu arada o çaycıyı kim buldu yahu ! :D çayı 5 katı pahalıya satıyorlar :D:D
Melekovic
18.Ekim.2009, 01:58
Çaycı kayıp :D :D :D Eren nerdesin :D :D :D
Bu arada Mustafacım çok teşekkürler. Çok duramadık maç saati kayınca. Mecbur olduğum bir sözüm vardı bir dahaki sefere inşallah.
Maç da bayağı güzel geçmiş çok sevindim.
Sekopej
18.Ekim.2009, 01:59
İyi eğlenmişe benziyorsunuz, şimdi sizi kıskanıp İzmir'de 50 kişi buluşmamız lazım, neredesiniz İzmirliler.:n:
Eğitim hayatında olamadı İstanbul hayatı, ileride iş hayatımda umarım olur da, şu buluşmalara katılım gösteririm.:D
Jesus_FB
18.Ekim.2009, 02:01
hadi ulen ordan herkeş neyin ne olduğunu biliyor Eren hariç :)
Universal
18.Ekim.2009, 02:03
Mustafa abi, orada ödenen kira çok yüksek, oranın üstü yemekli bir retaurant orasıda pahalı. Ben sizi oraya soktum. Çünkü; bizi bu kadar kabalık olarak alabilecek tek yer orası idi. Diğer çay bahçeleride doluydu. Kusura bakmayın hani sayemde pahalı çay içtiniz. :)
Bundan sonra organizasyon işlerini tek halı saha ile yapmayalım. Bana göre daha sık buluşmamız gerek, hani bir interaktif alan değil bir aile gibi. Bundan sonra Mustafa abide demişti Pilav günü gibi, böyle bir organizasyon yapmak lazım. Büyük katılımlı herkesin kesine uygun bir yer kapatabiliriz.
Jesus_FB
18.Ekim.2009, 02:05
Mustafa abi, orada ödenen kira çok yüksek, oranın üstü yemekli bir retaurant orasıda pahalı. Ben sizi oraya soktum. Çünkü; bizi bu kadar kabalık olarak alabilecek tek yer orası idi. Diğer çay bahçeleride doluydu. Kusura bakmayın hani sayemde pahalı çay içtiniz. :)
Bundan sonra organizasyon işlerini tek halı saha ile yapmayalım. Bana göre daha sık buluşmamız gerek, hani bir interaktif alan değil bir aile gibi. Bundan sonra Mustafa abide demişti Pilav günü gibi, böyle bir organizasyon yapmak lazım. Büyük katılımlı herkesin kesine uygun bir yer kapatabiliriz.
Aydın'ın olmadığı her organizasyonda varım :)
Universal
18.Ekim.2009, 02:07
Aydın'ın olmadığı her organizasyonda varım :)
Aydın abi için yorum yapamam. O sizin ikinizin arasında olan bir sorun. :u:
Ama; bugün sizi tribünlerde değil, sahalarda görmek isterdik. :)
Jesus_FB
18.Ekim.2009, 02:12
Aydın abi için yorum yapamam. O sizin ikinizin arasında olan bir sorun. :u:
Ama; bugün sizi tribünlerde değil, sahalarda görmek isterdik. :)
valla bende istiyordum ama olmadı bi dahaki sefere inşallah
hadi ulen ordan herkeş neyin ne olduğunu biliyor Eren hariç :)
O zaman sloganı söyleme görevini sana bırakıyorum. :D
Flawless Victory
18.Ekim.2009, 02:22
Hava beklediğimiz gibi soğuk olmayınca çok güzel oldu.
Bu arada şimdi düşünüyorum da attığım bütün golleri rakibin sağ kanadından atmışım, o kanatta da Serhat vardı. :D Çok iyi oynamış canım. :n:
Universal
18.Ekim.2009, 02:25
Bu arada şimdi düşünüyorum da attığım bütün golleri rakibin sağ kanadından atmışım, o kanatta da Serhat vardı. :D Çok iyi oynamış canım. :n:
Zaten video kayıtlarında maç sonu yorumları göreceğiz. Bu yorumlar içinde beyfendi iyi oynasam R.Madrid'e oynarım gibi bir yorum yapmıştı. :)
Dirsekler yedim, kaleme giden topu engellemek için vücudumu koydum ortaya, çizgiden top çıkardım, çocuklarımı feda ettim.Ben daha iyisini yapana kadar en iyisi bu..
Zaten video kayıtlarında maç sonu yorumları göreceğiz. Bu yorumlar içinde beyfendi iyi oynasam R.Madrid'e oynarım gibi bir yorum yapmıştı. :)
Hayır orada bana ileri çıkmadın fazla dediler ileride çıksam zaten R.Madrid'de oynarım dedim.Ayrıca neden ileri çıkmam gerek onuda anlamış degilim.Zaten forvette Eren,Cengiz abi,Burak,Şemsi,Serkan vardı.Defansta Alican ve Oğuz'la birlikte rakibin 6 forvetine karşı koyuyorduk bizde, aramızdan biri daha ileri gitse rakip 30 olurdu herhalde.. :D Neyse yendik mutluyuz ve normal renkliyiz. :D
Bursaspor
18.Ekim.2009, 02:39
Yavaş yavaş yüklemeleri yapıyorum. Önden bir fotoğraf ile girelim.
http://i34.tinypic.com/29b0ke8.jpg
Ayaktakiler: (Soldan-Sağa) Mustafa Abi, Serkan, Burak Abi, Aykut, Alican, Ben :D, Eren, Burak
Dizleri Üzerinde Duranlar: (Soldan-Sağa) Rıdvan, Anıl, Şemsi, Anıl, Mehmet
Çömelik Vaziyette Oturanlar: (Soldan-Sağa) Batuhan, Serhat, Cengiz Abi, Emrah Abi
Ve fotoğrafı çeken (Kadrajdan) Tarık Abi,
Addolorato
18.Ekim.2009, 02:42
Fenerliler 6 yapmış hep :n:
Fenerliler 6 yapmış hep :n:
Hayır 5-1 yenildikleri GS maçı skorunu yaptılar. :D
Universal
18.Ekim.2009, 02:51
Mustafa abi, bu buluşmayı turksportal anasayfada duyuralım çok kalabalık olduk, güzel olur. Resimler ve videolar geliyor zaten. :)
duyururuz birazdan Tarık ile ufak bir işimiz var onu bitirelim :D
Flawless Victory
18.Ekim.2009, 02:56
Hayır orada bana ileri çıkmadın fazla dediler ileride çıksam zaten R.Madrid'de oynarım dedim.Ayrıca neden ileri çıkmam gerek onuda anlamış degilim.Zaten forvette Eren,Cengiz abi,Burak,Şemsi,Serkan vardı.Defansta Alican ve Oğuz'la birlikte rakibin 6 forvetine karşı koyuyorduk bizde, aramızdan biri daha ileri gitse rakip 30 olurdu herhalde.. :D Neyse yendik mutluyuz ve normal renkliyiz. :D
Bir maç kaybettik diye takımımızı satmayız. :) Ayrıca biz de normal renkliyiz. Aygün renklenecek, Mustafa abi yapalım dedi. :p
Bizim takımda herkes forvetti. Kalecimizi bile ileri koysak o bile 3-4 tane atardı. :D İşte size maç istatistikleri :
Bursaspor - 6.9
EreN - 7.1
nekop - 6.3
GeNç KaRTaL - 6.1
ABOOO - 6.7
Alicanfmfan - 6.7
scar face - 6.6
SerKaN - 6.5
EL-Hadji - 6.9
KaF KeF - 6.6
ShevAnil - 6.8
emrah44 (ben) - 6.6
Photograph - 4.3 :D
anilton - 7.2
ridvanv - 7.3
FenerBahceLi - 6.6
Yanlış yazdıysam kusura bakmayın artık.. :)
Universal
18.Ekim.2009, 02:58
Ah ah o kafa ile golü kaçırmasaydın. Şu gelen puanda zaten Güiza gibi koşmamdan. :D Bir dahakine bana Güiza forması getirin. =))
Flawless Victory
18.Ekim.2009, 02:58
Biraz karışık oldu siz onları eşleştirin işte. :)
anilton
18.Ekim.2009, 03:00
Bizim takımın mantalitesi hep beraber çıkıp hep beraber dönmekti.Ama biz hep beraber çıkıp hep beraber kaldık...:D
Şemsi abartısız 20 defa karşı karşıya kalmıştır bizim kale ile.O derece savunma yani...
Yinede direndik.Hatta Batuhan boş kaleye atamadığı o golleri atsa galip gelebilirdik...:)
nerazzuri
18.Ekim.2009, 03:01
Bir maç kaybettik diye takımımızı satmayız. :) Ayrıca biz de normal renkliyiz. Aygün renklenecek, Mustafa abi yapalım dedi. :p
Bizim takımda herkes forvetti. Kalecimizi bile ileri koysak o bile 3-4 tane atardı. :D İşte size maç istatistikleri :
Bursaspor - 6.9
EreN - 7.1
nekop - 6.3
GeNç KaRTaL - 6.1
ABOOO - 6.7
Alicanfmfan - 6.7
scar face - 6.6
EL-Hadji - 6.9
KaF KeF - 6.6
ShevAnil - 6.8
emrah44 (ben) - 6.6
anilton - 7.2
ridvanv - 7.3
FenerBahceLi - 6.6
SerKaN - 6.5
Burak abi sizin takımdaydı Emrah abi :) Ben Erenlerin takımdaydım =D
Addolorato
18.Ekim.2009, 03:01
Maçın adamı ridvanv olmuş o zaman eglenmişsinizdir umarım. Ben gelsem gol yemezdi oynadıgım takım ama neyse :p :D
Melekovic
18.Ekim.2009, 03:05
Aygüncümü günah keçisi yapmayın yahu , kıyamam ben ona ,mor olsun bari, sanki sahada o koştu :p :p :p
duyururuz birazdan Tarık ile ufak bir işimiz var onu bitirelim :D
Abi bırakın o işi penbe nick görmek istiyoruz bu gece :D
Universal
18.Ekim.2009, 03:07
Bizim takımın mantalitesi hep beraber çıkıp hep beraber dönmekti.Ama biz hep beraber çıkıp hep beraber kaldık...:D
Şemsi abartısız 20 defa karşı karşıya kalmıştır bizim kale ile.O derece savunma yani...
Yinede direndik.Hatta Batuhan boş kaleye atamadığı o golleri atsa galip gelebilirdik...:)
Söyleyecek lafım yok, tamamen haklısınız. Kasıkdan sakatlanınca, iki defa ters yağıma geldi. Vuramadım. Birine zaten bişey diyemiyorum 17cm. :D
Şemsiye söyleyecek laf yok benim üç katım hızlı yakalayamadım. =)
Birde rakip takım birbirini tanıyor, biz hep beraber ilk kez oynadık bunun kurbanı olduk...
Bursaspor - 6.9
EreN - 7.1
nekop - 6.3
GeNç KaRTaL - 6.1
ABOOO - 6.7
Alicanfmfan - 6.7
scar face - 6.6
EL-Hadji - 6.9
KaF KeF - 6.6
ShevAnil - 6.8
emrah44 (ben) - 6.6
anilton - 7.2
ridvanv - 7.3
FenerBahceLi - 6.6
SerKaN - 6.5
EL-Hadji sizden Serkan bizdendi.
Bursaspor - 7.0
EreN - 7.2
nekop - 7.1
GeNç KaRTaL - 7.1
ABOOO - 6.8
Alicanfmfan - 7.1
scar face - 7.0
SeRKaN - 6.1 :D
KaF KeF - 6.5
ShevAnil - 6.8
emrah44 - 6.7
Photograph - 4.0 :D
anilton - 6.9
ridvanv - 7.0
FenerBahceLi - 6.6
EL-Hadji - 6.9
Bunlarda benim puanlarım.
nerazzuri
18.Ekim.2009, 03:07
Abi bırakın o işi penbe nick görmek istiyoruz bu gece :D
Kesinlikle =D Bu gece bu iş bitsin =D
Flawless Victory
18.Ekim.2009, 03:08
Dedim ya karışıklık oldu düzenleme tuşu olmadığı için (bu konu da gündeme geldi :D) siz ayarlayın. Evet sizin de puan taktirlerinizi görmek isteriz. :) Rıdvan çok verimli oynadı, zaten tekniği de fena değil. Maçın adamını Erenlerin takımından çıkarmak haksızlık olurdu, çünkü karşılarında bir savunma yoktu. :D
nerazzuri
18.Ekim.2009, 03:09
Bak yahu neden 6.1
3 gol 4 asist yaptım maça etki eden adam olduğumu düşünüyorum:D nokta paslarım, beklenmedik zamanlarda asistlerim =D
ayrıca rakip takıma kendimi unutturmam ustaca bir hareket fakat kendi takımımada unutturunca kendimi 3 gol 4 asist ile kaldım =D
Çok güzel buluşma olmuş çalışmasam gelirdim uygun bir zamanda tekrar yapalımda ben de geleyim çok canım çekti.
Bak yahu neden 6.1
3 gol 4 asist yaptım maça etki eden adam olduğumu düşünüyorum:D nokta paslarım, beklenmedik zamanlarda asistlerim =D
ayrıca rakip takıma kendimi unutturmam ustaca bir hareket fakat kendi takımımada unutturunca kendimi 3 gol 4 asist ile kaldım =D
Bende ilerde kalsam bende atardım 3 gol :D Rakibin hepsi bizim yanımızdaydı zaten :D
Universal
18.Ekim.2009, 03:15
Bende ilerde kalsam bende atardım 3 gol :D Rakibin hepsi bizim yanımızdaydı zaten :D
Haklı, Serhat, senden çok beni gördü. :)
Flawless Victory
18.Ekim.2009, 03:16
Bak yahu neden 6.1
Valla ben biraz daha insaflı puan verdim. :D Hiç kimse bana göre 7 li puanları geçemedi. Çünkü hemen hemen herkes uzun süre sonra oynadı ve çabuk yorulduk ama ona rağmen baya oynadık. :) Son dakikalarda 11-13 falan oldu ben bi umutlandım ama sonra yine 6-0 ataklarla gol buldular. :D
Flawless Victory
18.Ekim.2009, 03:32
Bir ara hakkaten tek kale oynadık. Hatta Mustafa abi sizin pozisyonları vidyoya almak için bizim kalenin yanına geldi ama epey bi süre gelemeyince çekim sekteye uğradı.. :n:
Bir ara hakkaten tek kale oynadık. Hatta Mustafa abi sizin pozisyonları vidyoya almak için bizim kalenin yanına geldi ama epey bi süre gelemeyince çekim sekteye uğradı.. :n:
Batuhan kaçırdıklarını atsa siz zaten kazanırdınız abi. :D Biz 3 kişi defans yaptık arada Eren göstermelik geldi top kaptı bikaç kez :D Serkan'la Şemsi'yi zaten bi kaleleri degiştirirken ortasahada gördüm sizin defansa doğru gidiyorlardı :D Cengiz abi zaten yorgun geldi ve pek etkili olamadı.Bide bizde(defansdaki 3'lü) teknik olmadığı için sadece topu sizden aldık ve gelişigüzel uzaklaştırdık bu yüzden bi ara maç sadece bizim sahada oynanır oldu. :D Azıcık düzgün paslar atabilseydik tarihi fark çıkabilirdi ortaya :D