View Full Version : Ankara'da okullara grip tatili
NirvanaFX
25.Ekim.2009, 16:56
Ankara Valisi Kemal Önal, "Domuz gribi virüsünün yayılmasını kontrol altında tutmak" amacıyla, Ankara'daki ilk ve orta dereceli okullarda yarından (26.10.2009) itibaren, 7 gün süreyle eğitim ve öğretime ara verildiğini kaydetti.
Vali Önal, yaptığı açıklamada, süreç içerisinde öğrencilerin kurs, dershane ve diğer programlara da katılmamalarının tedbir açısından önemli olacağını vurguladı.
Ankara Valisi Kemal Önal, önümüzdeki hafta sonu durumun tekrar değerlendirileceğini ve alınacak kararın kamuoyu ile paylaşılacağını sözlerine ekledi.
Kaynak: haber3.com
Professeur
25.Ekim.2009, 17:35
İyi yapmışlar.Sağlık her şeyden önce gelir.Keşke İstanbul'da da tatil olsa.
BaFraLı
25.Ekim.2009, 17:40
Negüzel.Bizim burlarda Alllah'a Şükür bişi yok ama hani tatil olsada iyi olurdu ya :D
Professeur
25.Ekim.2009, 17:45
Negüzel.Bizim burlarda Alllah'a Şükür bişi yok ama hani tatil olsada iyi olurdu ya :D
İstanbul'da tatil olması için illa 1-2 kişinin ölmesi lazım(Allah korusun).Yoksa tatil matil olmaz.İlk önce başımız yanacak sonra tedbir alınacak.Bizim milletimiz böyle işte.
nerazzuri
25.Ekim.2009, 17:52
İstanbul'da tatil olması için illa 1-2 kişinin ölmesi lazım(Allah korusun).Yoksa tatil matil olmaz.İlk önce başımız yanacak sonra tedbir alınacak.Bizim milletimiz böyle işte.
yok yok bu sene o görüş değişti, önlemler baya fazla üstelik cuma günüde tatil yaptılar. Hem eğitime ara vermemiş olacaklar hemde önlemleri 4 gün içerisinde almış olacaklar, akıllıca hareket ediyorlar.
tabi sizler derslerden kaytaramadığınız için mantıksızca geliyor :n:
'' - ulan pazartesinden başlasalar cumaya kadar temizlik yapsalar okullarda oh mis valla 5 gün yatarız hacı '' :n:
'' + aynen hacı ya ''
Professeur
25.Ekim.2009, 17:57
yok yok bu sene o görüş değişti, önlemler baya fazla üstelik cuma günüde tatil yaptılar. Hem eğitime ara vermemiş olacaklar hemde önlemleri 4 gün içerisinde almış olacaklar, akıllıca hareket ediyorlar.
tabi sizler derslerden kaytaramadığınız için mantıksızca geliyor :n:
'' - ulan pazartesinden başlasalar cumaya kadar temizlik yapsalar okullarda oh mis valla 5 gün yatarız hacı '' :n:
'' + aynen hacı ya ''
:)
Alakası bile yok.Allah'a şükür hem derslerim iyi hem hocalarım iyi hemde dersleri seviyorum.Ama konu sağlık olunca iş değişir.Sonuçta ben sokakta bulmadım canımı.Dünyaya bir kere geliyoruz.Hee tüm tedbirler alınır,okullar tatil olur,yine de hastalanırız.Orada iş bizi aşar.Tedbirimizi alalım gerisi Takdir-i ilahi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hem dezenfekte işi de saçma.Dezenfekte etseler ne işe yaracak ki.Öğrenci hasta olduğunun farkına varmaz veya normal grip olduğunu zanneder ve derslerimden geri kalmayayım diye okular gider.Yine yayılır grip. :)
ForsakeN
25.Ekim.2009, 18:01
Üniversiteler tatil olacak mı? :D
BaFraLı
25.Ekim.2009, 18:02
Hea ya ankarada 1 kişi öldü öyle önlem aldılar anasını satim.Madem bişi yapıyosunuz tam yapın.Tatil olsun ama o aradada aşı için,dezenfekte için herşeyi yapsınlar.Bizim okulumuzda buna dair hiç bireşy yok sadece 1 kere seminer yaptılar o kadar.
nerazzuri
25.Ekim.2009, 18:03
:)
Alakası bile yok.Allah'a şükür hem derslerim iyi hem hocalarım iyi hemde dersleri seviyorum.Ama konu sağlık olunca iş değişir.Sonuçta ben sokakta bulmadım canımı.Dünyaya bir kere geliyoruz.Hee tüm tedbirler alınır,okullar tatil olur,yine de hastalanırız.Orada iş bizi aşar.Tedbirimizi alalım gerisi Takdir-i ilahi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hem dezenfekte işi de saçma.Dezenfekte etseler ne işe yaracak ki.Öğrenci hasta olduğunun farkına varmaz veya normal grip olduğunu zanneder ve derslerimden geri kalmayayım diye okular gider.Yine yayılır grip. :)
Bu sadece sana söylediğim birşey değildi, öğrencilerin geneli böyle düşünüyor şimdi bunu yoksayamayız öyle değilmi :)
Domuz gribini fazla abartıyorlar, öyle ölüme götürecek kadar ağır bir hastalık değil.
Şöyle söyliyeyim; normal grip bile daha ağır bu hastalıktan, domuz gribi normal grip e göre daha hafif bir hastalık.
Tamamen bizim medyamızın yapacak haber bulamadığından abarta abarta sanki çok öldürücü bir hastalıkmış gibi göstermesi, gerçi onlarıda devletimizin ilk defa bir hastalık üzerine böyle üst düzeyde bir önlem alması medyayı şaşırtmış olabilir bu da bir olasılık =D
SAİT71
25.Ekim.2009, 18:07
İyi iyi tatiliniz hayırlı olsun. Ünilere genel olarak tatil olsada bizde rahata ersek haftaiçi TSI da takılsak..
BeeTLeJuiCe
25.Ekim.2009, 19:41
Saçmalık... Medya'nın abartması yüzünden oluyor bunlar. Olayın aslına girmeden domuz gribinin reklamı yapılıyor. Normal gripten farkı olmayan bir hastalık için okul tatil ediliyor. Yakında aşı olmayıda zorunlu kılarlar...
E.Cartman
25.Ekim.2009, 19:49
Bence İstanbuL'da da 2 Kasımda başlayan hafta da tatil edilebilir ya da sonraki hafta zaten bu hafta cuma tatil oldu 29 Ekim zaten tatil bir de şey duydum dersleri TRT'den veya internetten izleyecekmişiz yazılıyı da msn'den oLuruz artık :D:D:D Facebook'tada dersler paylaşılır artık :zuhaha:zuhaha
NirvanaFX
25.Ekim.2009, 22:49
Hea ya ankarada 1 kişi öldü öyle önlem aldılar anasını satim.Madem bişi yapıyosunuz tam yapın.Tatil olsun ama o aradada aşı için,dezenfekte için herşeyi yapsınlar.Bizim okulumuzda buna dair hiç bireşy yok sadece 1 kere seminer yaptılar o kadar.
Kiiii ölen kişinin okul ile ilgisi yok hastahane görevlisiymiş.
Ahmet Göktaş
25.Ekim.2009, 23:40
Ellere varda bize yohmi ? http://forum.forzabesiktas.com/images/smilies/icon_lol2.gif
Valla şu aralar bi tatil çok iyi gelir bana ne gribi olursa olsun http://forum.forzabesiktas.com/images/smilies/icon_hi.gif