PDA

View Full Version : Galatasaray - Sivasspor [11.Hafta]

The.Crow
29.Ekim.2009, 18:15
http://i37.tinypic.com/2rqyljc.jpg

Alicanfmfan
29.Ekim.2009, 18:20
Bir sürü eksigimiz var üstelik gündüz macı birde , ama 3 puan bekliyorum.

İnşAllah iyi bir oyunla 3 puanı alırız.

BaFraLı
29.Ekim.2009, 19:12
Zor maçibir sürü eksik.Zorlanabiliriz ama 3 puanı alacağımızı düşünüyorum.

bugra 1905
29.Ekim.2009, 21:47
Yeni Hocasıyla Sivasımız Samiyenden Puan Yada Puanlar Alıcaktır
Başarılar Sivassporum
İnş Kamanan Oynar

uAburak89
29.Ekim.2009, 21:50
Taraftarın desteği ile eksiklerimize rağmen kağıt üzerinden zor gözüken maçı kolaya çevirir, kazanırız.

tarikko
29.Ekim.2009, 21:55
Galatasaray'da önemli eksikler var.Sivasspor akıllı oynarsa en az 1 puan alır bence..

Ahmet Göktaş
29.Ekim.2009, 22:06
Niye mesajım silinmiş anlamadım. Açıkça görüşümü dile getiremez miyim yani ? Berabere yada Sivas alır dediğim için neden mesajım siliniyor anlamıyorum.Galatasray 5 atar 10 atar demem mi gerek , düşüncelerimin bir tık ile silinmemesi için ?

PesimiSTyLa
29.Ekim.2009, 22:12
Niye mesajım silinmiş anlamadım. Açıkça görüşümü dile getiremez miyim yani ? Berabere yada Sivas alır dediğim için neden mesajım siliniyor anlamıyorum.Galatasray 5 atar 10 atar demem mi gerek , düşüncelerimin bir tık ile silinmemesi için ?

Burası iddaa bayi degil, kupon doldurmuyoruz burada. İçi boş x kazanır, y banko gibi yorumlar yasak, kuralları okumayı deneyebilirsin.

Maça gelince eksikliklerimiz var ama taraftarımız önünde olmamız , çıkış arıyor olmamız bu maçı bize getirecektir. Tek korkum gündüz maçı olması, uğursuz geldiğini düşünüyorum hep bu maçların. Umarım kazanır yolumuza devam ederiz.

eXcitinG
30.Ekim.2009, 09:40
GaLatasaray da hayLi eksik var. Sivas ise toparLanma sinyaLLeri veriyor. 3 ihtimaLinde oLabiLeceği bir maç.

el.nino
30.Ekim.2009, 22:17
bence beklenenin aksine çok rahat bir maç olacak.1 takım 1-2 haftada toparlanamaz.bizimde eksiklerimiz çok ama rahat alacağız diye düşünüyorum.

ThersoN
01.Kasım.2009, 16:06
Rahat olmayacak ama 3 puan alacagız

BaFraLı
01.Kasım.2009, 17:00
Maçı Lig TV'den ücretsiz izleyebilirsiniz.Şuan evdeki uydudan izliyorum :=).

Umarım maçı kazanıcaz.

BaFraLı
01.Kasım.2009, 17:12
dk 11 Nondaaaaaaaaaaaaa attı 1-0 helal aslanlar :)

BaFraLı
01.Kasım.2009, 17:47
Öz büyücü attı helal Kewel :D.

2-0

Ahmet Göktaş
01.Kasım.2009, 17:48
Güzel attı. Sağol LigTv :D

MeMo
01.Kasım.2009, 17:48
Komik bir gol.

BaFraLı
01.Kasım.2009, 17:50
Neresi komik merak ettim ?

MeMo
01.Kasım.2009, 17:52
Neresi komik merak ettim ?

Gelişi,Petkovic çok saçma bir hata yaptı amatörlerin bile yapmyacağı cinsten.Altında başka şey arama :)

BaFraLı
01.Kasım.2009, 17:54
Ben başka türlü anladım.Herneyse lamba gibi gol attı Kewel.İlk yarıyı 2-0 önde kapattık iyi oldu.

SAİT71
01.Kasım.2009, 17:55
Galatasarayda ciddi eksikler var. Sivasspor son kazandığı maçtan sonra Galatasaray a süpriz yapıp 3 puanı alabilir..

uAburak89
01.Kasım.2009, 17:56
Galatasarayda ciddi eksikler var. Sivasspor son kazandığı maçtan sonra Galatasaray a süpriz yapıp 3 puanı alabilir..

Maç şu anda 2-0 ama.. xD

Homer J.S
Galatasaray önde ama. :D

MeMo

Maçın ilk yarısı Galatasaray leyhine 2-0 bitti :)

Eray Dengiz
01.Kasım.2009, 17:58
olsun yinede sivas belki süpriz yapar :D

EreN
01.Kasım.2009, 18:52
Eray bırak allah aşkına sivasspor 3. lig takımları gibi top oynuyor. Oynayamıyor bile değil.

Sabri bu arada baya bir kızdı koskocaman gökhan zana kafa tutuyor şu an :D iki katı adam :D

nerazzuri
01.Kasım.2009, 19:02
sabri gökhan zan'a kafa tuttu gökhan döverdide neyse dedi heralde :n:

Maça gelirsek ; Sivasspor top oynamayı unutmuş, bir tek musa aydın birşeyler yapmaya çalıştı kendi başına, tabi birde erman'ı unutmamak lazım iyi performans sergiledi.

Galatasaray ise ağır tempoda hiç zorlamadan ilk yarıda bulduğu gollerle kazandı.

Linderoth oyuna girdi, sakatlanmadan maçı bitirdi hayretler içerisindeyim:D ama haftaya kesin sakatlanır merak etmeyin :n:

Eray Dengiz
01.Kasım.2009, 19:05
Eray bırak allah aşkına sivasspor 3. lig takımları gibi top oynuyor. Oynayamıyor bile değil.

Sabri bu arada baya bir kızdı koskocaman gökhan zana kafa tutuyor şu an :D iki katı adam :D

sivas bu sene kümeye düşer.
hakem çok kötüydü saçma sapan kartlar gösterdi. faul çalıyo sarı kart gösteriyo otomatiğe bağlamış gibiydi.
neyse tebrikler bize.

LadroN
01.Kasım.2009, 19:10
Dijitürk ün uydusundaki bir problem sayesinde geçici bir süreliğine(1,2 ay) maçlar hep şifresiz ayrıca spormax de şifresiz (premier lig spormax da ) Bir sitede böyle bir mesaj okudum doğrumudur acaba ayrıca maçı evden seyretmek çok zevkli oluyomuş:D

nerazzuri
01.Kasım.2009, 19:15
valla son 2gündür evet şifresiz, fakat 1-2 ay ise muhteşem olur,evden izlemek ayrı bir zevk yahu:D

PesimiSTyLa
01.Kasım.2009, 19:23
Temposuz bir maç oynadık. 2-0 bitti buna ragmen rahat 4-5 olabilirdi. Gollerin haricinde Sabri'nin ortasına Kewellın kacırdıgı, Arda'nın vurmak yerine pası tercih ettigi, macın başında bomboş nonda nın kafayla kaleye tutturamadığı, Barışın kafası vs vs pozisyonlarımız vardı. Olmadı 2-0 bitti.

Maçın adamı; Sabri ve Mustafa kesinlikle. Sabri çıkışını devam ettiriyor. Aynen devam, maşallah. Bugün her yaptığı orta, her bindirmesi, rakibe her basışı çok iyiydi. İlk golün başlangıcı da Sabri'nin pası. Hakem ona kart gösterip, Onu biçen siyahi oyuncuyu es geçmesi garipti.
Diğer müthiş oynayan da Mustafa. Bugün defansın önünde değil, ayhan'ın oynadığı pozisyonda oynadı Mustafa. Hakkını da verdi. İleri dikine çıkışları çok iyiydi, oyunu genelde dikine oynama isteği, bunu yapması ona artı puan kazandırdı.

Mustafa'nın iyi oynamasının bir nedeni de yanında en az onun kadar koşan Barış'ın ve bu 2linin arkasında oynayan Topal'ın kusursuz oynamasıydı. Barış takımda kesinlikle yer bulmalı. 1. golde Nondaya verdiği pas muhteşemdi. Tabi bu ekstra bir iş onun için yalnız ortasahaya getirdiği dinamizm, enerji çok iyi. Bugün de maçın iyilerindendi. Yaptığı asistin dışında Arda'ya da golü attırıyordu Arda kaçırdı, diğer deyişle Petkoviç kurtardı.

Hakan Balta'nın bu maçta kendine gelmiş olmasına sevindim. Arda bugün özellikle 2. yarı çok durgundu, sahada gezindi durdu.

Gollerden bahsedecek olursak; Nonda belki iyi bir bitirici degil ama müthiş soğukkanlı bir oyuncu. Bugün attığı golde aheste aheste gidişi, giderken nasıl vuracagını düşünmesi ve golü atması... Aynısını Ankaraspor maçında da yaptı. Kewell'ın golü için denilecek birşey yok, bu gol değil, sivas kalesine füzeydi.

Sivas için söylenecek şey; iyiki ankaraspor kümeye düşürülmüş. Yoksa banko düşer derdim sivas için. Yalnız 2 takım düşecegi için bi ihtimal ligde kalmak için şansı var.

RaSenGan
01.Kasım.2009, 19:35
Güle oynaya kazandık.Sivas bitmiş bu sene küme düşmezlerse iyidir.Rahat 3-4 atacağımız maçtı ama olsun tebrikler Aslanlarımıza.Şu LigTV de ne sorun varsa halletsin bizim paralar boşa gitmiş olmasın :D

LadroN
01.Kasım.2009, 19:41
ligtv gitti :D

Crocodile1963
01.Kasım.2009, 19:42
Erman'a nasıl bir ırkçılık yapılmış merak ettim maçı takip etmediğim için soruyorum ?

Uchiha Itachi
01.Kasım.2009, 19:44
Yapma Yaşar Abi Ermana Edildi Erman Kılıçın Etnik Kimliğinden Dolayı Stad Dışına Yolluyorlar Sonra Küfür Ediyorlar

Alla alla aynı maçımı izledik yahu.Ben Ercan Saatçi diyorlar diye duydum.

bugra 1905
01.Kasım.2009, 19:44
Erman'a nasıl bir ırkçılık yapılmış merak ettim maçı takip etmediğim için soruyorum ?
Aga Ermanın Kürt Olduğu İçin Kürtler Dışarı Dediler Daha Sonra Ermana Küfür Geçen Senede Baliliye Yapıldı

Lucas Neill
01.Kasım.2009, 19:48
Paso Ercan Saatçiye küfredildi ben de duymadım Erman'a küfür edildiğini.Sivas kümeye düşer bence böyle giderse 2 top yapamıyorlar Denizlispor'la birlikte en büyük adaylar:)bugra_1905 her Gs maçı sonrası ortamı germeye çalışıyo geçen sene kupa maçlarından sonra da böyleydi kendi kendine konuşsun takımına olan kızgınlığını atsın biz boşverelim.Kewell diyorum başka bişey demiyorum adam profesör nerde ne zaman pas atacağını biliyo takımı oynatıyo inş sene sonunda ayrılmaz takımdan.Attığı gol mükemmeldi çok iyi şut çekiyor adam.

PesimiSTyLa
01.Kasım.2009, 19:48
kürtler dışarı değil o saçmalıyorsun bugra. Hürriyet dışarı dendi. Maçı adam akıllı izle, ondan sonra gel buraya ahkam kes. Küfür de edilmedi kimseye. Kimseye derken sivaslı oyuncuları kastediyorum. Küfürü yiyen, kulakları cınlatılan elemanda ercan saatci denilen şahsiyetti. Bi kere aklın alıyor mu senin? Kürtler dışarı densin. Tribünde kim bilir kaç kürt vardır. Saçmalamışsın, özür dilemeni bekliyorum...

Taraftar demişken, muhteşemdi. Yeni acık ve kapalı altta boşluklar vardı ama kapalı ve eski açık muhteşemdi. "Sen varya sen" , "Beraber yürüdük biz bu yollarda", "Nevizade" muhteşemdi.

Lucas Neill
01.Kasım.2009, 19:51
Galatasaray taraftarının Ercan Saatçi'ye olan öfkesi dinmek bilmiyor. Fenerbahçe TV'de yayınlanan bir programın, bir internet sitesine yansıyan kamera arkası görüntülerinde Galatasaray'a ağır küfrettiğinin ortaya çıkmasından bu yana sarı-kırmızılı taraftarların tepki odağı hâline gelen Hürriyet Gazetesi Spor Servisi Koordinatörü Ercan Saatçi, Cimbom'un 2-0 kazandığı Sivasspor maçı boyunca protesto edildi.

Galatasaray tribünleri, Ercan Saatçi'yi küfürlü tezahüratla protesto ederken, karşılaşma süresince sık sık "Hürriyet dışarı" sloganı da atıldı.
Goal.com

AL bu da kanıtı

C h A o S
01.Kasım.2009, 19:53
Ne maç öncesinde nede maç sonrasında Erman'a felan küfür edilmedi saçmalamayın.Sanırsam arkadaş ''Hürriyet dışarı'' tezahuratını kürtler dışarı anlamış.Aynı şekilde Ercan isminide Erman anlamışsın.

bugra 1905
01.Kasım.2009, 19:53
Vazgeçtim Bişey YazmıyoruM Ceza Almaya Değmez

nerazzuri
01.Kasım.2009, 19:58
fakat sadece lig tv gitti, diğerleri duruyor hala. neyse azda olsa güzeldi:D

Alicanfmfan
01.Kasım.2009, 20:10
Ercan Saatçi ve Metin Özülkü'nün küfür derbi kritiginden sonra Ercan Saatciye küfür edildi erman'a degil Bugra.

Takımım cok istekliydi müthiş bastılar , Arda cok iyiydi son vuruslarda cok sansızdı Sivas'a pozisyon vermedik

Tebrikler Galatasaray'ım...

eXcitinG
01.Kasım.2009, 21:00
CezaLar veriLdi. Gereksiz mesajLar temizLedi. Sadece ve sadece maç hakkında yoruma devam. Yoksa cezaya devam oLacak.