View Full Version : 3. İzmir Buluşması
Sekopej
01.Kasım.2009, 19:25
Bayram'da İzmir'de bir buluşma yapmayı planlıyoruz. Henüz bir şey net değil, gelebilecek olanları belirledikten sonra kesin günü ve saati belirleriz.
Daha çok kalıtılım olduğunda daha zevkli buluşmalar olduğunu İstanbul Buluşmaları konularından görebilirsiniz, tabi ki o kadar çok kişi beklemiyoruz ama yine de İzmir'in gururu için en az 10 kişi olmalıyız.:D İzmirliler FM oynamıyor mu düşüncesini hep beraber yıkalım, haydi İzmir...:n:
Evet bulaşlım :) herkez buluşuyor ben bayrama kadar gelebilirim istediğiniz zaman sadece bayramın ilk günü olmasa iyi olur gerisi farketmez.
Homer J.S
01.Kasım.2009, 23:31
Dün Bayraklı'da bi PS kafe keşfettim gidelim mi Serkan abi. :n:
sakary Ali
01.Kasım.2009, 23:33
Perşembeden bugüne kadar İzmirdeydim ama döndük.Buluşun buluşun iyidir buluşmak :D
Sekopej
01.Kasım.2009, 23:38
Neresiymiş orası Çağdaş? Bayramda da gel Ali.:D
sakary Ali
01.Kasım.2009, 23:43
Sen yeter ki iste abi :D
Televizyonu getirin ps bizden kampanyası yapan cafe mi orası Cağdaş :p . Bayraklı biraz ters yerde kalıyor aslında bana ama yine konak saat külesinin önünde buluşup bu sefer bi cafeye gidelim oraları bi araştırıcam staj için orda bi yere gidicem o arada bakarım bi etrafa :n:
KaPaLı
02.Kasım.2009, 09:24
Ben bayramda İstanbul'da olabilirim. O yüzden maalesef katılamam (:
DenizlispoR
02.Kasım.2009, 16:56
Bayramda bi İzmir yaparsak katılabilirim ancak hiç bir yolu bilmiyorum Çağdaş'ın arkasına yapışır gelirim :zuhaha.
nekop
02.Kasım.2009, 17:44
Kalacak yer, kalacağım yerde benimle birlikte kalacak İzmir'li bir kız ayarlayın.Katılayım. :D
Sekopej
02.Kasım.2009, 18:01
Sabah gel, akşam dön, ne kalacak yeri istiyorsun, sana özelden sonra cevap veririm.:D
Kız işi sorun değil ama evi Serkan abi bulsun :n:
Sekopej
02.Kasım.2009, 18:14
Kız işi sorun değil ama evi Serkan abi bulsun :n:
Ben de bu cevabı verecektim aslında.:n: Bayramda ev bulmak da sorun olmaz aslında Bornova'da.:D
nekop
03.Kasım.2009, 18:55
Sabah gel, akşam dön, ne kalacak yeri istiyorsun, sana özelden sonra cevap veririm.:D
İzmir'in tadı çıkmaz 1 günde :D Geldim mi 2-3 gün gezer tozarım ben.. :D
brotha
03.Kasım.2009, 19:10
Bende cok severim izmiri,gecen sene kupa finalinda 1 gun gezmistik.Izmirli kizlara hasta olmustum,varsa ortam gelirim :)
Sekopej
03.Kasım.2009, 19:34
Siz gelin, ortam her türlü ayarlanır, hatta bayramın sonu olsun, fazladan 2-3 gün kalırsınız, vizeler sona ermiş, öğrenciler memleketinden paralı gelmiş olur, sabaha kadar eğlence.:D