PDA

View Full Version : Yazılılarda verilen en dumur cevaplar

Ahmet Göktaş
12.Kasım.2009, 23:24
cografya sinavi
akarsuyun olusturdugu sekiller
cevap:cadi kazani
dogru cevap:dev kazani

----------------------------

cografya sinavi:
soru - gaziantep güneydogu anadoludaki diger sehirlerimize gore neden daha gelişmiş bir şehrimizdir?
cevap - gaziantep hiç de gelişmiş bir şehrimiz değildir. aksine gayet bayağı bir şehirdir...*

--------------------------------------

-ortaoyununda fasıl nedir?
-yemekli müzikli eğlence, içki de olabilir.

------------------------------------------
soru: sekildeki topa zıt yönde iki kuvvet uygulanarak merdivenden çıkarılmak isteniyor. bu kuvvetler arasındaki oran nedir ?
cvp: o top ordan çıkmaz.

-----------------------------------------
lise 2 tarih sinavi
soru:osmanlilar kirimi alinca ne oldu ?
cevap:rusya turk golu oldu .
-----------------------------------------
matematik sinavinda ogrenci cocugun yasini -2 bulmustur, ogretmen zar zor yatistirilir.

--------------------------------------------
odtü felsefe bölümü:

soru; neden felsefe?
cevap; neden olmasin.
------------------------------------------
soru - batı roma imparatorluğu neden yıkılmıştır
arkadaş-deprem sebebiyle yıkılmıştır
--------------------------------------------
soru: akdeniz bölgesindeki portakal ağaçlarının sayısı? (soruldu bu cidden resim altı bilgisiymiş)
cevap: 3 (bizim yazlığın bahçesindekiler. diğerlerini henüz saymadım)

-------------------------------------------------
soru1: ekolojik balıkların sınıflandırılmasını türlerine göre yapınız.
cevap: tam bu konuyu çalişirken elektrikler kesildi.
---------------------------------------------------------
soru:dna ve rna'nın arasındaki farklar nelerdir?
cevap:biri ''d'' ile biri ''r'' ile ba$lar.
-----------------------------------------------------------
edbiyat sinavi
- serveti fünun döneminin önemli bir yazari
- klinsman
(hatta dahada ileri giderek ogretmenden yarim puan istenilmektedir)
-------------------------------------------------------------
soru: oynanmak için yazılmamış tiyatro eserlerine bir örnek veriniz.
cevap: dream theater - metropolis part 2 scenes from a memory
-------------------------------------------------------------

Universal
12.Kasım.2009, 23:30
odtü felsefe bölümü:

soru; neden felsefe?
cevap; neden olmasin.

Bir felsefe öğrencisinin bu yanıtı vermesi bana göre mantıklı bir sebebi vardır ve doğru kabul edilmelidir.

Bekq
13.Kasım.2009, 00:02
soru:dna ve rna'nın arasındaki farklar nelerdir?
cevap:biri ''d'' ile biri ''r'' ile ba$lar.

Hehehe :D Bu süperdi. :zuhaha

E.Cartman
13.Kasım.2009, 00:05
:zuhaha güzeller ama ben hiç böyle cevap veremedim hocaların gıcığına gidiyor ve takıyor çünkü :n: ama o altta yazan başarılar bölümüne bi kez eyvallah yazdım:zuhaha

Bekq
13.Kasım.2009, 00:09
Benim şuana kadar yaptığım en ilginci bir boşluk doldurmaya "Müstehcen" yazmaktı. Edebiyat dersinde hemde. :D:D Hoca sınavdan sonra oğlum Müstehcen'in anlamı ne biliyormusun dedi. Hayır hocam deyince olay kapandı. Ama o gün amma gülmüştük. :D:D

DisCo
13.Kasım.2009, 02:42
Bir gün felsefemiydi, psikolojimiydi hatırlamıyorum. Sorunun cevabı David Hum.. Ben arkalardan oturuyorum ve en öne kopya vereceğim. Ses çıkarmadan dudaklarımla David Hum diyorum.

Bunlar Teyfik Kum yazıyorlar. Sınav bitişinde de Teyfik Kum'du değil mi diyince kopuyoruz. Artık Hoca nasıl yerlere yatmıştır kağıdı okurken bilmiyorum.

Ahmet Göktaş
13.Kasım.2009, 03:43
Bir gün felsefemiydi, psikolojimiydi hatırlamıyorum. Sorunun cevabı David Hum.. Ben arkalardan oturuyorum ve en öne kopya vereceğim. Ses çıkarmadan dudaklarımla David Hum diyorum.

Bunlar Teyfik Kum yazıyorlar. Sınav bitişinde de Teyfik Kum'du değil mi diyince kopuyoruz. Artık Hoca nasıl yerlere yatmıştır kağıdı okurken bilmiyorum.

Haha bu çok süpermiş yaa :D

DenizlispoR
13.Kasım.2009, 18:45
matematik sinavinda ogrenci cocugun yasini -2 bulmustur, ogretmen zar zor yatistirilir.

Mükemmeldi :zuhaha.

Redrum
13.Kasım.2009, 19:03
Bir Sözlük rüzgarı sezdim forumda :)

Ahmet Göktaş
13.Kasım.2009, 19:30
Bir Sözlük rüzgarı sezdim forumda :)

kaynak ekşi . ondan olmasın :D:DD:

brotha
13.Kasım.2009, 20:10
finalde hic bisey bilmememe ragmen biseyler karalayip altina not dusup, hocam gecmem lazim not ortalamam icin yazinca d almistim :)

Ahmet Göktaş
13.Kasım.2009, 20:16
d iyimi kötümü abii :D

brotha
13.Kasım.2009, 20:35
f de kaliyosun iste, D de sartli geciyosun eger genel ortalaman 1.80 in uzerindeyse,kotuden iyiye c-b-a diye gidiyor iste.

BaFraLı
13.Kasım.2009, 20:50

David Hum he.Güzelmiş.Bizde felsefe görüyoruz bu sene Anlatıyor hocalar aristotales,hum filan.

Benimde böyle hiç cevap verdiğim yazılılar olmadı.

RaSenGan
13.Kasım.2009, 20:57
David Hum he.Güzelmiş.Bizde felsefe görüyoruz bu sene Anlatıyor hocalar aristotales,hum filan.

Benimde böyle hiç cevap verdiğim yazılılar olmadı.

Boş kağıt verirsen olmaz tabi :D

Melekovic
13.Kasım.2009, 22:35
Bi de ben üniversitedeyken, bir Beşiktaş maçı sonrası konuşmalar sınavda da devam ediyor, şu soruya geliniyor, Serbest Cumhuriyet Fırkası'nı kim kurdu? Tabi herhalde atışmalardan olacak bizim bir arkadaş fazla konsantre olmuş, cevabı Fethi Okyar yazacağına kağıda Vedat Okyar olarak geçirmişti, hala hatırlarım :D :D :D

Tabi hoca aynı soruyu bir daha sormak için bir sonraki sene aynı dersi gene aldırttı o arkadaşıma :D :D :D

fm26mer
17.Kasım.2009, 19:46
Bir felsefe öğrencisinin bu yanıtı vermesi bana göre mantıklı bir sebebi vardır ve doğru kabul edilmelidir.

katılıyorum sana

King_Theoden
25.Kasım.2009, 14:40
Lise 3 ingilizce test oluyoruz 25 soru vardı. Sınav bitince kağıdın en üstündeki değerlendirme kısmına Doğru : 25 Yanlış : 0 Puan 100 yazıp altına parafladım kağıdı diğer kağıtların arasına atıp çıktım. Hoca sonuçları açıklarken sorular kazıkmış heralde ki sınıf dökülüyor. Benim adımı okudu 100 puan dedi sınıf yıklıdı :D Acı gerçeği tüm notların okuyup sonra tekrar bana döndüğünde öğrendim :D

eXcitinG
25.Kasım.2009, 15:15
Bir gün İngiLizce dersinde, işte hoca İngiLizce soruLardan oLuşan bir kağıt verdi. Bizi tanıma amaçLı, işte içinde bizimLe iLgiLi soruLar var sen İngiLizce cevap yazıyorsun.

Bir soru vardı. En sevdiğiniz oyun diye. İşte herkes yazmış, Soccer, BasketbaLL feLan vs.. Ben Resident EviL yazmıştım. Hoca epey bir dumur oLmuştu okurken :D

Oghuse
25.Kasım.2009, 16:23
Bizde lise 2 de kimya sınavı oluyoruz hoca sınavı test yaptı 20 soruluk bir test hoca notları okuyor işte 50,70,90,85 falan çocuğun birine geldi kaç bekliyorsun yavrum işte 70 bekliyorum hocam hoca 5 dedi ve geçti bende üzerine patlatmıştım bundan sonra yanlışları elemek için mustafanın yanına oturacam diye'de sınıf ve hoca kopmuştu.. :D

nannar
25.Kasım.2009, 16:47
Szi benim öğrencilerin verdiği kağıtları görseniz koparsınız... Hele hele 4. sınıflar ingilizceyle yeni yeni haşır neşir olunca okudukları gibi yazıyorlar :D

Vat iz yor neym ? May neym iz Süleyman :) Ama bu en basiti...

Ben soru kalıplarını ingilizce yazarım alışsınlar diye... Bölümde boşluk doldurulacaksa haliyle ;

"Fill in the blanks with "some" or "any" " gibisinden birşey yazdığımda sınav öncesinde öğrencilere boşlukları soru kalıbındaki kelimeleri kullanarak doluracaksınız diyorum. Çocuğun kağıtta boşluklar aynen şöyle geliyor :n:

1. boşluğa "fill in"
2. boşluğa "the blanks"
3. boşluğa "with"
....

şeklinde gidiyor :)

Bekq
26.Kasım.2009, 11:05
Bizde lise 2 de kimya sınavı oluyoruz hoca sınavı test yaptı 20 soruluk bir test hoca notları okuyor işte 50,70,90,85 falan çocuğun birine geldi kaç bekliyorsun yavrum işte 70 bekliyorum hocam hoca 5 dedi ve geçti bende üzerine patlatmıştım bundan sonra yanlışları elemek için mustafanın yanına oturacam diye'de sınıf ve hoca kopmuştu.. :D
Bende 100 beklediğim sınavda 35, 70 beklediğim sınavdan 25 almıştım. Sınıfın benimle dalga geçişi hala gözlerinin önünde. :D

bende birinin yaşını -5 bulmuştum :D hoca bana kızmıştı ama 85 almıştım 5-6 sınıfta

Bir de ingilizce dersinde evet yazacakken dalıp yes yazmıştım (Hoca Türkçe çevrilmiş halini soruyordu)