PDA

View Full Version : Ufak Bir Kaza Geçirdim

Universal
17.Kasım.2009, 01:50
Kamyonuyla bariyere çarpan şoför mucize eseri kurtuldu. Bariyer demiri adamın göğsünü delerek geçti. Buna rağmen adam patronunu arayarak, "küçük bir kaza geçirdiğini" söyledi ve yardım istedi.

http://www.hurriyet.com.tr/_np/2452/9262452.jpg

İngiliz kamyon şoförü Jason Ripley Darlington'da evine giderken, kamyonuyla bir bariyere çarptı. Bariyer demiri adamın göğsünü delerek geçti. Bu korkunç kazaya rağmen bilincini kaybetmeyen Ripley telefonla patronundan yardım istedi. Olay yerine gelen yardım ekipleri, adamın göğsündeki demiri uçlarından dikkatlice kestikten sonra hastaneye kaldırdı. Middlesbrough'daki James Cook Hastanesi'ne götürülen 39 yaşındaki şoför, "Kaza anında çok az ağrı hisettim" dedi.

Böyle ağır bir kazayı atlatan Jason Ripley bir kaç ay içinde yeniden sağlığına kavuşarak, işine geri döndü.

Kaynak: Hürriyet

tarikko
18.Kasım.2009, 23:30
Vay be....

Alicanfmfan
18.Kasım.2009, 23:59
Harbiden , Öldürmeyen Allah Öldürmez.

E.Cartman
19.Kasım.2009, 22:12
Maşallah bide demiş ufak bi kaza gülsem mi ağlasam mı n'apcağımı şaşırdım... Nası hayatta kaldı anlamış değilim öldürmeyen Allah öldürmüyor işte...

RaSenGan
19.Kasım.2009, 22:29
Abi parantez içine alsana başlıktaki cümleyi.Ben de dedim Batu abi mi kaza geçirdi Allah korusun.

Universal
19.Kasım.2009, 22:32
Abi parantez içine alsana başlıktaki cümleyi.Ben de dedim Batu abi mi kaza geçirdi Allah korusun.

Yalanını yiyeyim, ölsem üzülmessin. :icon_razz:

gerrrard
19.Kasım.2009, 22:34
Cidden bende öyle sandım yalnız.

Universal
19.Kasım.2009, 22:47
Tamam anlaşıldı artık, birisi başlıkda benim olmadığını şekilde düzeltirse iyi olur. =)) Sevenim çokmuş. :)

Nedvedmania
20.Kasım.2009, 14:22
Cidden bende o niyetle girdim :D resmi görünce de sizin tanıdık felan sandım :)

Nocna Mora
09.Aralık.2009, 00:58
Bende o niyetle girdim :D Adam valla iyi kurtulmuş, öldürmeyen Allah öldürmüyor işte ;)

barahir
09.Aralık.2009, 01:01
Adama göre bu ufaksa, büyüğü nasıldır acaba.) ge.miş olsun...