Log in

View Full Version : G.Kore Milli Takım Forması Arıyorum

GeNç KaRTaL
17.Kasım.2009, 20:32
Geçen kafede yazmıştım ama sanırım burası cevap bulabilmem için daha etkili bir alan.Arkadaşlar ben G.Kore forması satın almak istiyorum.İnternetten biraz araştırdım ama bir şey bulamadım.İstanbul'da gidip elden satın alabileceğim bir yer biliyormusunuz.İnternettende olabilir ama özellikle kredi kartıyla almak son tercihim.Bu konuda yardımcı olabilecek birisi varsa çok memnun olurum..:)

MeMo
17.Kasım.2009, 20:35
Napcan yahu G.Kore formasını :D

GeNç KaRTaL
17.Kasım.2009, 20:42
Yapacağım bir şeyler işte..:icon_biggrin:

BeeTLeJuiCe
17.Kasım.2009, 20:53
Ben bi ara Kore'ye gidecem ama tarihi belli değil:D Gittiğimde getireyim sora sana kargolarım :D Yazı bulabilir ama :)

GeNç KaRTaL
17.Kasım.2009, 21:03
Olmazsa öyle bir şey yapabiliriz Mustafa abi.Bende yazın Çin'e gitmek istiyorum.Oradada bulabilirim sanırım.O kadar beklemekte istemiyorum işte.Umarım satın alabileceğim bir yer vardır buradan.

BaGa TaRKaN
17.Kasım.2009, 21:33
Hayırdır Yav Bende Merak Ettim Napacan Güney Kore Mili Formasını:D Yoksa Güney Kore Milli Takımındamı Oynamak İstiyon:p

Eğer Çok Lazımsa Hocam Sana Bursalılar Yardım Edebilir. Yada Bursaya Gidebilirsin Shin Rok'ta Mutlaka Vardır. Yada Bursadan Sana Bir Gönderir:)

GeNç KaRTaL
17.Kasım.2009, 21:36
Hehe.O kadar acil değil yav.:icon_smile: Zaten Shin Rok gitti diye hatırlıyorum.

El Barto
17.Kasım.2009, 21:44
Güney Kore Formasını yapan firma ile bağlantıya geçebilirsin Şemsi. Sanıyorum Nike sponsorları. Bir nike firmasına git onlara anlat derdini sana getirtirler. :)

GeNç KaRTaL
17.Kasım.2009, 21:51
Güney Kore Formasını yapan firma ile bağlantıya geçebilirsin Şemsi. Sanıyorum Nike sponsorları. Bir nike firmasına git onlara anlat derdini sana getirtirler. :)

Tamam sağol abi önerin için.İstanbul'da çeşit çeşit forma satılan bir yer var mı peki bildiğin? Antalya'da vardı böyle yerler.

Redrum
17.Kasım.2009, 21:52
Bende Fiorentina forması arıyordum, lotto'ya mail attım yok dediler türkiye'de :)

El Barto
17.Kasım.2009, 21:58
Biliyorum desem yalan olur Şemsi. :)

Yok diye bir cevap alman da muhtemel tabii. :) Yurtdışından sipraişte verebilirsin aslında internet üzerinden uksoccershop.com'da dünya kupası formaları var mesela.

GeNç KaRTaL
17.Kasım.2009, 22:10
O sitedeki fiyatlarında maşallahı varmış..:icon_smile: Neyse bakacağım artık.Türkiye'de satın alabileceğim bir yer bulabilirsem alırım.Olmazsa bu sevdadan vazgeçeriz..:)

nekop
18.Kasım.2009, 19:55
Ne yapacaksın Güney Kore formasını? Çin'in formasını al. :D Derslere Çin formasıyla katılırsın. :D

E.Cartman
18.Kasım.2009, 23:26
Cidden bende bayaa merak ettim nerden esti aklına bu Güney Kore formasını almak :D

GeNç KaRTaL
19.Kasım.2009, 07:47
G.Kore hayranı bir arkadaşıma hediye olarak alacağım.:)

nekop
19.Kasım.2009, 20:12
G.Kore hayranı bir arkadaşıma hediye olarak alacağım.:)

Benim plan işemi yaradı yoksa? :D

GeNç KaRTaL
20.Kasım.2009, 07:45
Benim plan işemi yaradı yoksa? :D

Hangi plan olduğunu hatırlamıyorum bile.:icon_biggrin:

Şemo İstanbul daki sosyete pazarına git orada çakmalarından alırsın bir kaç bavul:D ucuza,kimse anlamaz hem çakma oldugunu..

Coşkun abi mecbur çakmasını alacağım gibi duruyor.Tabii bulabilirsem.Şöyle çeşit formaların satıldığı bir yer bulsam gidip bakacağım.

Addolorato
21.Kasım.2009, 00:08
e-bay'den mutlaka bulursun.