PDA

View Full Version : Yaşam Hakkına Saygı (Kedi Kesen Kız - Dilekçe&İmza)

Krusty
27.Kasım.2009, 04:09
Kediyi kesen kız konusunda imzaya açılan dilekçenin linki aşağıdadır. Sadece bir dakika vererek onların yaşam hakkına sahip çıkabiliriz. Unutmayalım, sadece biz sorarsak hakları var! Gerekli fotoğraflara linkten ulaşabilirsiniz.

LÜTFEN HERKES İMZALASIN !

http://www.sessizkalmasucaortakolma.com/dilekce/dilekce_detay.asp?id=216

nekop
27.Kasım.2009, 05:23
Kediyi kestikten sonra birde marifet gibi resimlerini çekip koymuş.Umarım gerekli ceza verilir.

Nocna Mora
27.Kasım.2009, 06:41
Eldivenleride var ya hijyenik :n: Bunlar genelde toplumdan dışlanmış olan ve bunu içerleyip farklı giyinen, diğer kişilerin sevdikleri şeylerden nefret etmeyi onları öldürmeyi marifet sanan ve bunlardan zevk alan kısacası psikolojik sorunları olan kafası her gün bin beş yüz olan ve kendi yaptığını iyi sanıp başkalarını küçümseyip saçma salak egolarına yenik düşen insanlar...

ToRoSKaPLaNı
27.Kasım.2009, 17:57
kızda nasıl bir mide varmış hayret

Krusty
28.Kasım.2009, 17:33
Lütfen herkes imzalasın.
Up.

Raten
04.Aralık.2009, 17:57
İmzaladım.

TuNdRaLoWeR
04.Aralık.2009, 18:00
Çok korktum yav, kedi kesiyor satanist eyvah eyvah:)

Kusura bakmayın ama beyin yoksunu bu arkadaşımız videolarının facebook'a ulaşmasından 1 gün sonra face hesabını kapattırarak olayın biteceğini sandı ama bu dengesiz insan artığını tüm dünya tanıdı artık.Facebook'a girdiğim de İtalyanlardan tutun da Amerikalılarına kadar herkesten kınama videoları geliyordu, bu konuda bilinçsiz kalmamız lazım.

Ki bu kızın ne kadar kabahati varsa ailesinin de bir o kadar kabahati var diye düşünüyorum..