View Full Version : Galatasaray Macına Bilet Bulmak..
Alicanfmfan
14.Aralık.2009, 23:59
Merhaba arkadaslar haftasonunda oynanan Galatasaray-Gençler macına gitmeyi planlıyoruz ama bilet konusunda şüphelerimiz var bileti burdan temin etmek istiyoruz ancak Biletix'in resmi sitesine girdim Fener-Tokat macına bile bilet varken bizim gidecegimiz maca yok ayrıca sagdaki arama butonunda ''mekan'' da Ali Sami Yen mevcut degil biletlerimizi nerden temin edebiliriz.
Universal
15.Aralık.2009, 00:05
Biletler satışa çıkmamış olabilir. Bekleyin biraz, Fenerbahçe maç biletleri çok önce çıkıyor, taraftar kartı nedeni ile. Bir kaç güne belli olur.
Alicanfmfan
15.Aralık.2009, 00:10
Tamam onu geçtim Batu 'da mekan aramıasnda bile Ali Sami Yen stadyumu yok :)
Alicanfmfan
15.Aralık.2009, 01:30
Yardımcı olabilecek biri yok mu :) ?
BeeTLeJuiCe
15.Aralık.2009, 01:40
http://img46.imageshack.us/img46/610/ekranalntsch.png
Alicanfmfan
15.Aralık.2009, 01:44
Mustafa bi arat bakalım hiçbir biletleride gösterecek mi bende sadece stad tanıtımı var :)
SAİT71
15.Aralık.2009, 01:48
Bende baktım ama etkinlik girilmemiş. Bir iki gün sonra dene belki daha girmemişlerdir. Çünkü bu ay hiç bir etkilinlik yok..
BeeTLeJuiCe
15.Aralık.2009, 01:48
Biletler satışa çıktığında etkinlikler açılıyor.
Satışa çıkmayan bir bilet için etkinliği şimdide açamazlar.
Fenerbahçe hariç diğer takımlar içinde deneyebilirsin.
Alicanfmfan
15.Aralık.2009, 01:50
SAgol mustafa bide biletleri aldık diyelim internetten kargo ile felan mı gelecek adrese ?
BeeTLeJuiCe
15.Aralık.2009, 01:52
Hayır biletler sana gelmiyor, sana rezervasyon numarası veriyor. Onunla bilet alıyorsun. Gerçi rezervasyon numarasınada gerek yok ama o işin garantisi. Biletix elektronik gişesi yada herhangi bir biletix noktasına gidip satın aldığın kredi kartını okuttuklarında biletini sana veriyorlar.
Alicanfmfan
15.Aralık.2009, 01:54
biz o gişede kuyruk beklememek için internetten alıyoruz öyleyse gidip gişeden alırız daha iyi :)
BeeTLeJuiCe
15.Aralık.2009, 02:01
O gişede gene kuyruk beklemeyeceksin. Senin gişen ayrı olacak. Ayrıca maçtan hemen önce bile gidip alabilirsin çünkü biletini çoktan aldın sadece kağıda döktürmedin. Bilet bitecekmi derdin yok bi kere :)
Alicanfmfan
15.Aralık.2009, 02:06
Mustafa şimdi bu internetten aldıgımız bileti , ben herhangi bi biletix gişesinden alabilir miyim (Bursadaki) yoksa Ali Sami Yen'in gişesinden mi alacagım.
Bursaspor
15.Aralık.2009, 12:19
İstediğin yerden alabilirsin.
Alicanfmfan
15.Aralık.2009, 12:38
Biletix'in sitesinde böyle yazıyor ama ''Internet veya Çağrı Merkezinden aldığınız biletlerinizi Stadyum gişeden teslim alacaksanız, karşılaşmadan 5 saat önce Stadyum'a gelerek biletlerinizi almanızı tavsiye ederiz.
''
Bursaspor
15.Aralık.2009, 13:36
Dedikleri doğrudur ama 5 saat biraz mantıksız gibi, o saatte o gişe açılıyor mu ki? Açılıyorsa eğer sizin işiniz 2dk. bile sürmeyecek.
Ben normal gişe bileti ile karıştırdım.
2. bir alternatif olarak, Ben genelde Cevahir'deki Biletix'ten alıyorum. Eğer alamazsanız maç günü oradan almayı deneyin.
BeeTLeJuiCe
15.Aralık.2009, 18:20
En kötü Cevahiden alırsın işte.
5 saat falan hikaye, hem Bursadaki sinemalarda biletix yokmu gidip ordan da alabilirsin içinin rahat etmesini itiyosan
Universal
15.Aralık.2009, 18:39
biz o gişede kuyruk beklememek için internetten alıyoruz öyleyse gidip gişeden alırız daha iyi :)
Bileti almak için aldığın kredi kartını götürmen gerek, bide kredi kartı kimin üstüne ise onunda gitmesi gerek. (Tabii kimlik ile beraber)
BeeTLeJuiCe
15.Aralık.2009, 18:54
Bileti almak için aldığın kredi kartını götürmen gerek, bide kredi kartı kimin üstüne ise onunda gitmesi gerek. (Tabii kimlik ile beraber)
Kimlik yeter, kişinin gelmesine gerek yok. Bazen kimliği bile sormuyorlar.
Alicanfmfan
15.Aralık.2009, 23:12
Bugün KentMeydanın da ki Biletix'e gittim fiyatları söyledi Cuma günü satısa cıkacagını belirtti , buradan alırsak oradan direk gireriz yani degil mi gişeden felan seri numarası felan hikaye yani :)
Universal
15.Aralık.2009, 23:17
Bugün KentMeydanın da ki Biletix'e gittim fiyatları söyledi Cuma günü satısa cıkacagını belirtti , buradan alırsak oradan direk gireriz yani degil mi gişeden felan seri numarası felan hikaye yani :)
Girersin rahat ol. :)