View Full Version : Turksportal Yılın En'leri (2009) - Sonuçlar
Bursaspor
02.Ocak.2010, 00:28
Evet, 2010'a girdik, 2009 için düzenlediğimiz oylamayı tamamladık. Öncelikle derece giren, girmeyen ve bu hoşluğa tercihlerini yazarak katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
İşte "2009 Yılı'nın En'leri";
İsimlerin yanındaki kırmızı ile gösterilen sayılar aldıkları oylardır.
1 - En İyi Admin = Vieri 25
2 - En İyi Üst Yönetici = Sekopej 29
3 - En İyi Yönetici = Bursaspor 24
4 - En İyi İmza = crespo009 3
5 - En iyi Menajer = Hissiz, nannar, Luffy, Baba Hamdi 6
6 - En Taktik Bilgili = nannar 14
7 - En Karizma Üye Adı = PesimiSTyLa 5
8 - En Sevilen = Ayg.22 12
9 - En Bilgili = perpetua 14
10 - En Başarılı Turnuva Oyuncusu = ( Kazandığı ödül olarak değil, sergilediği mücadele olarak ) KaF KeF 11
11 - En Yakışıklı/Karizmatik = Vieri 6
12 - En Aklı Başında = Sekopej 7
13 - En Sakin = Sekopej 9
14 - En Komik = Ayg.22, Notts County96 4
15 - En Ciddi = DisCo 8
16 - En Aktif = Bursaspor 9
17 - En Sinir = DisCo 3
18 - En Duygusal = EreN 8
19 - En Sabırlı = Sekopej 19
20 - En Dürüst = sakaryaligocmen 7
21 - En Organizatör Ruhlu = Bursaspor 15
22 - En Gelirim Deyipte Gelmeyen = Ayg.22 7
23 - En Çok Tanışmak İstediğiniz = TR.CaPTaiN, El Barto 8
24 - En Fanatik = Alicanfmfan 18
25 - En Fair = ( Rakip takıma saygılı ) Sekopej 9
26 - En Sportif = extensor 7
27 - En Yardımsever = Bursaspor 12
28 - En Online = Bursaspor 11
29 - En Çok Paylaşımcıya Destek Veren = Sekopej 16
30 - En İyi Bölüm = TSI Spor Meydanı 9
31 - En Beğendiğiniz Konu = ( İsterseniz link de verebilirsiniz ) Turksportal - Kafe ( 24 Saat Açıktır ) (http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=51129), Türkçe Konuş! (http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=62270), FM 2010 Türkçe Yolda mı? (http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=79920) 2
32 - En Yararlı Konu = ( İsterseniz link de verebilirsiniz ) FM 2010 Taktik Rehberi by nannar (http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=81562) 2
33 - En İyi Kariyer Hikayesi = ( İsterseniz link de verebilirsiniz ) Turksportal Premier League [8'li Ortak Kariyer] (http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=81677) 2
34 - En Çok Açılmasını İstediğiniz Bölüm = Bölüm Dışı Yeni Site 18 , Bölüm Olarak Siyaset Bölümü 3
35 - Yılın En Çok Gelişim Kaydedeni = Bursaspor, THEFM 8
36 - Turksportal'da Yılın Kişisi = Bursaspor 6
Oghuse
02.Ocak.2010, 00:30
Hayırlı olsun adaşım süpürmüş valla.. :D
DenizlispoR
02.Ocak.2010, 00:31
Ben kadar komiğini bulamazdınız zaten :p :zuhaha.Bu gülüşü tüm Turksportala armağan ediyorum :zuhaha.
Alanım olan kategorilerde bu senede oscarı aldım. Gururluyum.
BeeTLeJuiCe
02.Ocak.2010, 00:34
Tüh, geçen senenin en karizmatiği her alanda bendim kaptırmışım bu sene :D
Fanatik ve Sinir arkadaşlar dışındakiler aynı çizgide devam ederler inşallah bu senede. :)
Bir dahada Davos'a gelmem.
Addolorato
02.Ocak.2010, 00:36
Bu senede 0 çektik :n:
Universal
02.Ocak.2010, 00:36
Oğuz anketi kendin yaptın, ödülleri kendin topladın. Helal olsun kardeşime. :)
scar face
02.Ocak.2010, 00:58
Dereceye giren arkadasları kutlamıyorum :D
Sekopej
02.Ocak.2010, 01:03
Tebrikler Oğuzcum, 2009'un yükselen değeri.:p
Dereceye giren, girmeyen, aday gösteren, göstermeyen herkesi tebrik ederim, yeni yıl, yeni oscarlar katsın hayatımıza.:n:
El Barto
02.Ocak.2010, 01:06
en sinir scar face ya da sekopej olmalıydı. onun dısında dereceye girenleri tebrik ederim.
en sinir scar face ya da sekopej olmalıydı. onun dısında dereceye girenleri tebrik ederim.
O ödülün sahibi olacak kişi belliydi canım :D Hatta az oy almış :D Ben 3-5 ay önce yaptıkları gibi birleşirler ve rekor bir sayıyla ödülü diskoya verirler diyordum ama yanılttılar beni :D
Bursaspor
02.Ocak.2010, 01:09
Seneye daha çok seçenek ve aday ekleriz daha bol kazananlı bir şey yaparız. :D:D:D
En sportif nekop denen ultrasportif adam olmalıydı. Ayrıca en gelirim deyip gelmeyen de o olmalıydı ama ne diyeyim. :D:D Kendisi gönüllerin birincisi, en birincisi.
Sırf bu adam için En Gönüllerin Sultanı ödülünü ekleyeceğim listeye.
GeNç KaRTaL
02.Ocak.2010, 01:11
Ben daha oyumu kullanacaktım yav..:icon_biggrin: Ödül kazanan herkese tebrikler.Oğuz'a ayrı bir tebrik tabii.Resmen süpürmüş listeyi..:icon_smile: Geçtiğimiz sene pek aktif olamadım.Sanırım bu yüzden '0' çektik.Hoş sürekli online olduğumda zamanlardada öyle fasa fiso alanlar dışında ödül almışlığım yok.:icon_biggrin:
Seneye daha çok seçenek ve aday ekleriz daha bol kazananlı bir şey yaparız. :D:D:D
En sportif nekop denen ultrasportif adam olmalıydı. Ayrıca en gelirim deyip gelmeyen de o olmalıydı ama ne diyeyim. :D:D Kendisi gönüllerin birincisi, en birincisi.
Beni en sportife yazan arkadaşın tekine mesaj attım zaten keşke boş bıraksaydın diye :D Geceleri içecek(:D) almaya giderken yürümek dışında pek spor yaptığım söylenemez. :D
BeeTLeJuiCe
02.Ocak.2010, 01:16
Beni en sportife yazan arkadaşın tekine mesaj attım zaten keşke boş bıraksaydın diye :D Geceleri içecek(:D) almaya giderken yürümek dışında pek spor yaptığım söylenemez. :D
Valla biz dans pistlerinin yükselen değeri diye bişi duyduk ondan verdik o oyu sana :D
scar face
02.Ocak.2010, 01:21
en sinir değilde en sinirli olabilirdim el barto :D
Valla biz dans pistlerinin yükselen değeri diye bişi duyduk ondan verdik o oyu sana :D
Oğuz bir dahaki kurbanda sana giriyorum olum hemde öyle 3-5 ortak degil direk tek başıma giricem. :D :D Hep senin başının altından çıkıyor bu şeyler :D
Universal
02.Ocak.2010, 01:25
Bana göre birde burada en rakı şişesinde ki balık anketi olmalıydı ve bu ödülü nekop adlı şişkoya vermeliydik.
El Barto
02.Ocak.2010, 01:26
en sinir değilde en sinirli olabilirdim el barto :D
sinirliden türetiyoruz işte. sinirlisin o zaman en sinir de olabilirsin. :icon_biggrin:
scar face
02.Ocak.2010, 01:28
sinirliden türetiyoruz işte. sinirlisin o zaman en sinir de olabilirsin. :icon_biggrin:
Biraz daha zorlasan en şirin olacam yanlıs anlasılacak :D
Fanatik kategorisinde Alican'a geçilmişim,üzgünüm...
Neresi sinirli yahu bu çocuğun? :D Bu adamla 4-5 saat aynı ortamda bulundum ben tamam belki öpüşen çiftlere en uzun süre bakan seçilebilir ama sinirlimi? Hayır alakası yok.. :D
scar face
02.Ocak.2010, 01:34
Neresi sinirli yahu bu çocuğun? :D Bu adamla 4-5 saat aynı ortamda bulundum ben tamam belki öpüşen çiftlere en uzun süre bakan seçilebilir ama sinirlimi? Hayır alakası yok.. :D
Yahu kardesım biz alıskın değiliz :D
taşralıyız ondan sasırdık :n:
Yahu kardesım biz alıskın değiliz :D
taşralıyız ondan sasırdık :n:
Abi onlara bakarken neden dudaklar oynuyordu? :D O sırada o kızı öptüğünü hayal ediyordun. :D Çok net bir şekilde ortadaydı bu durum.. :D
scar face
02.Ocak.2010, 01:41
Abi onlara bakarken neden dudaklar oynuyordu? :D O sırada o kızı öptüğünü hayal ediyordun. :D Çok net bir şekilde ortadaydı bu durum.. :D
yok artık :D
adamın belleğine Behlül olarak kazınmısım :D
yok artık :D
adamın belleğine Behlül olarak kazınmısım :D
Behlül en azından ona karşı bişeyler hisseden insanlara yapıyor yapacağını :D Karşılıklı bir memnuniyet vardı. :D O hayal ettiğin kız böyle bişey yaptığını bilseydi ne tepki verirdi acaba? :D Bak yanındaki kızın dudaklarına nefes almasına engel olacak şekilde yapışmış olan adamdan bahsetmiyorum bile.. :D Gerçi belkide direk ondan bahsetmeliyim. :D Belkide hayal ettiğin oydu kim bilebilir ki? :D
scar face
02.Ocak.2010, 01:49
Behlül en azından ona karşı bişeyler hisseden insanlara yapıyor yapacağını :D Karşılıklı bir memnuniyet vardı. :D O hayal ettiğin kız böyle bişey yaptığını bilseydi ne tepki verirdi acaba? :D Bak yanındaki kızın dudaklarına nefes almasına engel olacak şekilde yapışmış olan adamdan bahsetmiyorum bile.. :D Gerçi belkide direk ondan bahsetmeliyim. :D Belkide hayal ettiğin oydu kim bilebilir ki? :D
Sağolasın şu an seni Freud ya da Haydar Dümen amcam gibi görüyorum seni :D
o kız sence o sıra havalara ucmamıs mıydı ve ayrıca bi tek ben mi bakıyor ve hayal ediyordum koca Mecidiyeköyde.Ayrıca dervişin fikri neyse zikri de oymus Serhat bey.Sen de hiç bir ayrıntıyı kacırmamakla birlikte dün gibi de hatırlıyorsun :D
nannar
02.Ocak.2010, 01:56
2 kategoride ödül almışız...oy veren ellerinize sağlık :) inşallah seneye de yine listede yer alırız... ödül alan tüm arkadaşları tebrik ederim...
Sağolasın şu an seni Freud ya da Haydar Dümen amcam gibi görüyorum seni :D
o kız sence o sıra havalara ucmamıs mıydı ve ayrıca bi tek ben mi bakıyor ve hayal ediyordum koca Mecidiyeköyde.Ayrıca dervişin fikri neyse zikri de oymus Serhat bey.Sen de hiç bir ayrıntıyı kacırmamakla birlikte dün gibi de hatırlıyorsun :D
Holografik hafızamı istediğim gibi kullanabiliyorsam bu benim suçummu? :D Bence kız orada havaya uçtuysa bile tek bir sebebi vardı bence :D Oda bu çocuğu iyi ki bulmuşum baksana şuradaki çocuk bile onu hayal ediyor.(oradaki çocuk sensin) :D Çok sanşlıyım çok.. :D Ayrıca bi sinirlenme seziyorum.Yoksa Emre abi haklımıydı? En sinirli sen misin gerçekten? :D
RaSenGan
02.Ocak.2010, 03:08
1 kere gelirim dedim gelmedim beni seçmişsiniz o alana teşekkür ediyorum :D
Bursaspor
02.Ocak.2010, 03:33
Serhat isimli kötü adam,
Koca Mecidiyeköy'de Taksi'den inen ve Taksi'ye binen kızları, hanımları kesen sen değil miydin? Yüklenme hiç insanlara, :D:D:D
Ayrıca sırf kurbanlarda değil her gün bekleriz anacım, Şen Kasap, Mahallenizin Kasabı...
Güzele bakmak sevaptır denilmiş benimde yaptığım buydu.Güzeli gördün mü hemen onla öpüştüğünü hayal et denilmemiş. :D Zaten Burak'ı dürtmesek hayal 9 ay 10 gün sonra Burak'ın baba olduğu ana kadar sürecekti. :D
scar face
02.Ocak.2010, 13:40
:D:D:D yok artık bi de üçüz sahibi olacam
sinirli falan değilim sahada sana iki üç kez düzgün pozisyon al dedim orayı sayıyorsan bilemem :n:
bu arada eminim o kıza obje olarak değil de güzel kız olarak bakmıstın eminim yani buna :D:D
bu arada sayın yöneticimiz bursaspora tesekkür ediyorum objektifliğinden ötürü :D
:D:D:D yok artık bi de üçüz sahibi olacam
sinirli falan değilim sahada sana iki üç kez düzgün pozisyon al dedim orayı sayıyorsan bilemem :n:
bu arada eminim o kıza obje olarak değil de güzel kız olarak bakmıstın eminim yani buna :D:D
bu arada sayın yöneticimiz bursaspora tesekkür ediyorum objektifliğinden ötürü :D
Demek üçüz olduğunu gördün. :D Ne diyeyim ki senin kadar hızlı hayal kuran birini daha tanımıyorum. :D Yalnız Haydar Dümen'le iletişime geç bence 10 saniyede 3 çocuk sahibi olduğun zamanlara gitmişsin bu süreyi nasıl uzatacağına dair çözümler verir sana. :D Yalnız hala erkeği düşünmediğin kesin degil. :D Belki erkeği düşündün.Hollanda'ya taşındınız ve evlat edindiniz. :D Buda hala seçenekler arasında duruyor. :D
Sirius Black
02.Ocak.2010, 19:54
Bir dahada Davos'a gelmem.
Ben de.:0:
scar face
02.Ocak.2010, 21:25
Demek üçüz olduğunu gördün. :D Ne diyeyim ki senin kadar hızlı hayal kuran birini daha tanımıyorum. :D Yalnız Haydar Dümen'le iletişime geç bence 10 saniyede 3 çocuk sahibi olduğun zamanlara gitmişsin bu süreyi nasıl uzatacağına dair çözümler verir sana. :D Yalnız hala erkeği düşünmediğin kesin degil. :D Belki erkeği düşündün.Hollanda'ya taşındınız ve evlat edindiniz. :D Buda hala seçenekler arasında duruyor. :D
Yok artık o kadar da değil orda bi nefes alalım bizden öyle adam çıkmaz.Çıkamaz :)
Bu muhabbeti uzatmayalım istersen yoksa sen gideceksin Hollanda'ya :n:
RaSenGan
02.Ocak.2010, 21:35
Abi konuya bakın ettiğiniz muhabbete bakın :D
LaigLeNoiR
02.Ocak.2010, 22:38
Üye adımı daha da karizmatikleştirmem lazım :D