View Full Version : Emrah44 : Aygün parlayacak!
Flawless Victory
01.Şubat.2010, 02:01
Evet Dinamo Kiev'in yeni transferi genç Aygün'ü aşağıdaki vidyoda izleyebilirsiniz. Rezalet! :p
Genç Star Aygün!!! (http://www.youtube.com/watch?v=qBJfufbyHZk)
RaSenGan
01.Şubat.2010, 02:10
Tamamen hayal ürünü :zuhaha
Flawless Victory
01.Şubat.2010, 02:14
Tamamen hayal ürünü :zuhaha
Hayal mi? Herkes görecek senin asıl amacını. Güzelim futbolu şahsi emellerine alet etme! Çek ellerini artık futboldan! Git bir sürü arkadaşlık sitesi var. :D
DenizlispoR
01.Şubat.2010, 10:01
Arkasındaki yazı mükemmel :zuhaha.Aygün sahada olmaz bu işler gel Esra EroLLa İzdivaça çık :n:.
nerazzuri
01.Şubat.2010, 11:22
Bu adamı gece işte bırakmayın yahu. :n:
SAİT71
01.Şubat.2010, 12:20
Arkadaş arıyorum diye yazı yazan futbolcuyu kınıyoruz... Ama topukla yaptığı asist mükemmeldi... :D
Sirius Black
01.Şubat.2010, 12:52
Asist süperdi yalnız Aygün. :n:
nekop
01.Şubat.2010, 13:42
Şşşştt sevgilisi var çocuğun :D Hepinizi özel mesaj yağmuruna tutar valla sevgilim görür yapmayın diye. :D Emrah abi özellikle seni uyarıyorum.Günde 50 tane özel mesaj almak istemiyorsan uğraşma çocukla.. :D
RaSenGan
01.Şubat.2010, 13:53
Şşşştt sevgilisi var çocuğun :D Hepinizi özel mesaj yağmuruna tutar valla sevgilim görür yapmayın diye. :D Emrah abi özellikle seni uyarıyorum.Günde 50 tane özel mesaj almak istemiyorsan uğraşma çocukla.. :D
Haha komik şey :D
nekop
01.Şubat.2010, 15:01
Haha komik şey :D
Elimdeki belgeyi ve o belgeyle yapılacakları anlatan bir başlık açarım istersen.Belki onu komik bulursun. :D
gerrrard
01.Şubat.2010, 15:27
yok yaa aygün yapmaz öyle şeyler. asistte süper :p
Flawless Victory
01.Şubat.2010, 15:57
Aygün'ün sahada yaptıkları biter mi? Kim bilir başka bir gün nasıl çıkacak karşımıza. Nouma gibi adam, sepetten ne çıkacağı belli olmaz. Valla soyunur moyunur sahanın ortasında da biz de "top"okrat yemini ettik, mecbur yayınlıyoruz bu görüntüleri. Ama arkadaşlar Aygün'ün yüzü hakkında hiç yorum yapmadınız ki, benzememiş mi biraz. :)
Aygün gece 1'e kadar bekledi vidyoyu, saat 1 oldu, vidyo hazır dedim, ben uyuyorum dedi. :n: Tabi başka şeylerle uğraştığım için bir yandan vidyo geç saatlere sarktı. Aygün Overall 15 şu anda ama yaptığın asisti dikkate alacağım 16 oldun sayılır. :D Böyle gidersen 15-16 sezon sonra 1. ligde oynarsın. :p
RaSenGan
01.Şubat.2010, 16:41
Daha ne asistler yapmışımdır da eklememiştir Emrah abi :D
Elimdeki belgeyi ve o belgeyle yapılacakları anlatan bir başlık açarım istersen.Belki onu komik bulursun. :D
:uzgun:
yok yaa aygün yapmaz öyle şeyler. asistte süper :p
Yapmam tabi :p
Aygün'ün sahada yaptıkları biter mi? Kim bilir başka bir gün nasıl çıkacak karşımıza. Nouma gibi adam, sepetten ne çıkacağı belli olmaz. Valla soyunur moyunur sahanın ortasında da biz de "top"okrat yemini ettik, mecbur yayınlıyoruz bu görüntüleri. Ama arkadaşlar Aygün'ün yüzü hakkında hiç yorum yapmadınız ki, benzememiş mi biraz. :)
Aygün gece 1'e kadar bekledi vidyoyu, saat 1 oldu, vidyo hazır dedim, ben uyuyorum dedi. :n: Tabi başka şeylerle uğraştığım için bir yandan vidyo geç saatlere sarktı. Aygün Overall 15 şu anda ama yaptığın asisti dikkate alacağım 16 oldun sayılır. :D Böyle gidersen 15-16 sezon sonra 1. ligde oynarsın. :p
Bir gün Nouma gibi bir hareket yaparsam hiç şaşırma Emrah abi :D Yüzün net şekilde halini cepheden çekip ekler misin abi bi bakıyım tam göremedim :D
abi insan daha güçlü yapar 15 :)
gerçek mevkii nereki ss de 15:D
Flawless Victory
01.Şubat.2010, 17:10
Gerçek mevki forvet işte. :D Top Aygün'deyken rakip savunmanın ileride kalması, geri dönememesi gibi bir sıkıntı olmuyor. Yürüyerek gelip Aygün'den topu çalıyorlar. :)
Flawless Victory
01.Şubat.2010, 17:11
Daha ne asistler yapmışımdır da eklememiştir Emrah abi :D
:uzgun:
Yapmam tabi :p
Bir gün Nouma gibi bir hareket yaparsam hiç şaşırma Emrah abi :D Yüzün net şekilde halini cepheden çekip ekler misin abi bi bakıyım tam göremedim :D
Ekleyeceğim ama format attım da pesi yükleyince eklerim. Sonunda FrameWork 3.5'i yükledim oley.. :D
MaTRaKaN
01.Şubat.2010, 22:45
Harika olmuş :n:
yunusgs
01.Şubat.2010, 23:44
Ellerine sağlık Emrah abi süper olmuş.Overal'in 15 olması olayı süper olmuş :D
Flawless Victory
01.Şubat.2010, 23:46
Aygün bak bu kadar insan seni izledi, tam 38 kişi izlemiş şimdiye dek. Yine de ucuz atlattın datlum. :D
Flawless Victory
01.Şubat.2010, 23:48
Mesaj sınırını düşürmek için istekte bulunmam lazım o zaman. :)
RaSenGan
01.Şubat.2010, 23:59
Aygün bak bu kadar insan seni izledi, tam 38 kişi izlemiş şimdiye dek. Yine de ucuz atlattın datlum. :D
Datlum ? :confused: :D Arkadaşı sen arıyorsun sanırım abi :zuhaha
Flawless Victory
02.Şubat.2010, 00:52
Datlum ? :confused: :D Arkadaşı sen arıyorsun sanırım abi :zuhaha
:zuhaha. Sen hemen bi facebook üyeliği aç, öyle daha çok kişiye ulaşabilirsin. :)
GeNç KaRTaL
02.Şubat.2010, 01:02
:zuhaha. Sen hemen bi facebook üyeliği aç, öyle daha çok kişiye ulaşabilirsin. :)
Adam bulmuş bulacağını,facebook'ta konu bile açmış bunun hakkında.:icon_biggrin:
RaSenGan
02.Şubat.2010, 01:04
Şemsi abi gerekli cevabı vermiş :D
Adam bulmuş bulacağını,facebook'ta konu bile açmış bunun hakkında.:icon_biggrin:
Flawless Victory
02.Şubat.2010, 01:08
Hani link alalım. :)
RaSenGan
02.Şubat.2010, 01:10
Link falan yok abi :D Gir bak :p
scar face
02.Şubat.2010, 03:01
Ayg. yoksa kuma mı geliyor Kiev'den Besteye söylerim valla :n:
ahahaha:DElllerine sağlık Emrah abi.
Flawless Victory
02.Şubat.2010, 08:48
Ayg. yoksa kuma mı geliyor Kiev'den Besteye söylerim valla :n:
Dostum kimsenin dikkatini çekmedi ama takımlar özenle seçildi. Dinamo Kiev-Zenit.. :D
nekop
03.Şubat.2010, 04:54
Aygün parla Aygün ama Turksportal dışında parla. :D Aygün Turksportal'dan atılsın diyenlerin birleşme yeri var artık. :D
http://www.facebook.com/group.php?gid=284836293777#!/group.php?gid=284836293777
Herkesi bekliyoruz. :D
Flawless Victory
03.Şubat.2010, 05:43
Henüz 4 üye var ama arttıralım bunu. :D
nekop
03.Şubat.2010, 06:49
Arttıracağız arttıracağız. :) Çok ünlü bir şarkıcıdan grubumuz için bir şarkı yapmasını talep ettim saolsun kırmadı beni önümüzdeki günlerde şarkımız dilden dile dolanacak. :) Ayrıca Emrah abi bu videoyu grubumuza eklemeni rica ediyorum. :D
Flawless Victory
03.Şubat.2010, 17:16
Şarkıcıyı tahmin edebiliyorum. :)
Flawless Victory
27.Şubat.2010, 21:04
Aygün'e bir şey yapalım, evet yaratıcılığınızı konuşturun, mesela ayakkabılarını çıkarıp iki ayağına farklı çoraplar giydirip (biri kırmızı biri de pembe renk olsun) İstiklal'de yürütelim diyorum.
İşte size olay adam Makarov! :
Makarov Aygün (http://www.youtube.com/watch?v=KL3FcLXbfUo)