Log in

View Full Version : At.Madrid - GS maçı hangi kanalda?

Fearless Coward
14.Şubat.2010, 11:13
Arkadaşlar doğru yere konu açtım mı bilmiyorum ama At.Madrid - GS maçı hangi kanalda? Biliyorsanız bilgilendirirseniz sevinirim. :)

Fearless Coward
14.Şubat.2010, 12:28
D Smart tabi ki yok nette bulurum ben neyse teşekkürler. :)

BaGa TaRKaN
14.Şubat.2010, 12:43
Yalnız İtv de Şifreye Giriyor Yav Uydudan Nasıl Çözeriz Onu.

Uydu Cihazı Techstar 10000 Modeli.

Fearless Coward
14.Şubat.2010, 12:46
Ya nette bi kanal vardı Avrupa Ligi maçlarını kesintisiz veriyordu.Geçen sene Hamburg maçını kesintisiz izlemiştim..

BaGa TaRKaN
14.Şubat.2010, 12:59
Ya nette bi kanal vardı Avrupa Ligi maçlarını kesintisiz veriyordu.Geçen sene Hamburg maçını kesintisiz izlemiştim..

Neydi ki O:confused:

Fearless Coward
14.Şubat.2010, 13:03
yabancı bi site adını unuttum aklıma gelse ah. :D Sadece GS nin maçı değil bütün maçları veriyodu yani çoğunu..

BaFraLı
14.Şubat.2010, 13:03
O dediğin kanal ARD Das Erste olabilirmi.Bende uydudan HSV-GS maçını izlemiştim geçen sene:D.İçtimai TV şifreye giriyor ama onunda şifresi var.Onu uyduya girdikten sonra bir problem olmuyor.İsteyen varsa gönderebilirim.

BaGa TaRKaN
14.Şubat.2010, 13:05
O dediğin kanal ARD Das Erste olabilirmi.Bende uydudan HSV-GS maçını izlemiştim geçen sene:D.İçtimai TV şifreye giriyor ama onunda şifresi var.Onu uyduya girdikten sonra bir problem olmuyor.İsteyen varsa gönderebilirim.

Bana PMden Yolla Tolgacım:)

Fearless Coward
14.Şubat.2010, 13:05

yok öyle bişe değildi ama adını görsem sitenin tanırım harbi. :D

gs1905ua
14.Şubat.2010, 13:29
Ya bizde d-smart varda ne oluyor parasız olacak dediler ama yine şifreye girdi yıllık 200 lira istiyorlar böyle olmaz...Sırf maçlar için aldık ama izliyemiyoruz.

el.nino
14.Şubat.2010, 13:31
bu iyi olduda bizim receiver ligtv'nin receiver'ı buna nasıl giricez tolga şifreleri.
gerçe ben aşırı heyecanlanıyorum maçta.ilk yarı geçene kadar bir titreme oluyo nedense:Duyuycam ben maç saati.gitçem yoksa bi gün kalpten:D

BaFraLı
14.Şubat.2010, 14:09
bu iyi olduda bizim receiver ligtv'nin receiver'ı buna nasıl giricez tolga şifreleri.
gerçe ben aşırı heyecanlanıyorum maçta.ilk yarı geçene kadar bir titreme oluyo nedense:Duyuycam ben maç saati.gitçem yoksa bi gün kalpten:D

Valla Taha normal receiver'larda yani next falan onlarda kolay ama sendeki DCR sanırım şundan ;

http://images.gittigidiyor.com/2211/UYDU-ALICISI-DIGITURK-RECEIVER__22113981_0.jpg

Bunu hiç bilemiyorum.

nannar
14.Şubat.2010, 14:48
pardon yaww ben dalgınlıkla site linki vermişim :D yöneticiler kusura bakmasın artık,silinmiş gerçi mesaj :p

DisCo
14.Şubat.2010, 17:19
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=79728&page=4

Bu başlığı kullanabilir maçı veren Avrupa kanallarını iletebilirsiniz.

Ancak key kırma konusunda, netteki yayınlar konusunda bu alanı kullanmayın.