View Full Version : 19 Mayıs Buluşmasında Tsi Ankara Buluşması
BaGa TaRKaN
27.Şubat.2010, 19:06
Biraz Konuyu Geç Açtım Galiba Ama Yinede Çok Geç de Kaldık Sayılmayız Pazar Günü Yani 28 Şubat 2010 Tarihinde Ankara 19 Mayısta Saat 14:00'de Oynanacak Olan Karşılaşmaya Siz Forumdaki Kardeşlerim ve Abilerimle Birlikte Toplu Halde Maça Gitmeyi ve Maç Sonrasında da Bir Playstation Turnuvası Yapmayı Planlıyorum. Organizatör Olarak İlk Fikrim ve İlk Uygulamam Olacak Amacımız Forumumuzdaki Ankara Gerçeğini Ortaya Çıkarmak. Eğer Daha Güzel Şeyler Yapabilirsek Sizlerde Önerilerinizi Belirtirseniz Hep Beraber Güzel Bir Gün Geçiririz Beraber. Yarın En Geç Sabah 9:30-10:00 Arası Gelebilecek, Katılabilecek Arkadaşlar Varsa Belirtsinler. Saat 13:00'te 19 Mayıs Stadının Önünde Buluşalım.
Cevaplarınızı En Geç 28 Şubat 2010 Sabah Saat 10:00'a Kadar Bekliyorum.
DenizlispoR
27.Şubat.2010, 19:20
Biraz Konuyu Geç Açtım Galiba Ama Yinede Çok Geç de Kaldık Sayılmayız Pazar Günü Yani 28 Şubat 2010 Tarihinde Ankara 19 Mayısta Saat 14:00'de Oynanacak Olan Karşılaşmaya Siz Forumdaki Kardeşlerim ve Abilerimle Birlikte Toplu Halde Maça Gitmeyi ve Maç Sonrasında da Bir Playstation Turnuvası Yapmayı Planlıyorum. Organizatör Olarak İlk Fikrim ve İlk Uygulamam Olacak Amacımız Forumumuzdaki Ankara Gerçeğini Ortaya Çıkarmak. Eğer Daha Güzel Şeyler Yapabilirsek Sizlerde Önerilerinizi Belirtirseniz Hep Beraber Güzel Bir Gün Geçiririz Beraber. Yarın En Geç Sabah 9:30-10:00 Arası Gelebilecek, Katılabilecek Arkadaşlar Varsa Belirtsinler. Saat 13:00'te 19 Mayıs Stadının Önünde Buluşalım.
Cevaplarınızı En Geç 28 Şubat 2010 Sabah Saat 10:00'a Kadar Bekliyorum.
Abi 28 şubat yarın :n:.
BaGa TaRKaN
27.Şubat.2010, 19:22
Bende Öyle Dedim İşte Ozzy. Gel Sende Gece Otobüse Bin Sabah Burada Ol:D
Derbi Maçında Bir Buluşma Olsun İstedim:)
Şöyle Bir An Az 6-7 Kişi Çıkarsa Süper Birşeyler Yapabilirz
scar face
28.Şubat.2010, 01:25
14 Mart'ta 19 Mayıs Stadında olun bulusmus oluruz hem abi :D
BeeTLeJuiCe
28.Şubat.2010, 01:48
Yarın olmasa gelebilirdim. Bir gün önceden çok ansız olmuş yahu :D
Ama bakalım kaç kişi bu başlığa cevap atıp, bize buluşma olursa gelirim sinyali vericek :D
scar face
28.Şubat.2010, 01:50
14 MAYIS-G.Birliği-Fenerbahçe maçında bulusalım :D
BaGa TaRKaN
28.Şubat.2010, 03:16
Maça Gelmeyi Bende Son Anda Karar Verdiğim İçin Ani Oldu Maalesef:( Bir Kaç Kişide Olsa Toplayabilirsek Ne Ala. Buluşma Yerimiz Maraton F-G-H Blokları Büyük İhtimal Ben Burada Olurum Yada Gençlik Spor Müdürlüğü Binası Yanı.
Burak İnşallah Sen O Gün Bizimle Gelip Fener Tribünlerine Girmezsin:(:n::n:
Foruma Girip ve Yarın ki Maça Gelmeyi Düşünenler Sabah 10a Kadar Buraya veya Msnle Ulaşabilirler Bana.
KaPaLı
28.Şubat.2010, 09:26
19 Mayıs'ta toplanıcaksınız sandım :n: Önceden haberim olsaydı keşke.. Aydın'dan 5-6 kişi gitti maça bende giderdim onlarla..
BaGa TaRKaN
28.Şubat.2010, 11:08
Tühhh Bende Sen Gelirdin Diyordum Kesin:(:(
Geç Plan Yapmamızın Cezası Olsa Gerek. Eğer Gelecek Varsa Saat 13.00te F Blokta Sıradayım:D Matrik Tarzlı Siyah Gözlüklü Birini Görürseniz O Benim İşte:D :p
Hadi Görüşmek Üzere Sağlıcakla Kalın:)
scar face
28.Şubat.2010, 13:16
Abi ben gelirsem Fener tribününden başkasına girmem mümkün olmaz.Bizim biletler İstanbul'dan ayarlanıyor...