View Full Version : Türksportal HALI SAha turnuvaları İStanbul buluşmaları-Nike Halı Saha Tur.
kopkopfmci
05.Mart.2010, 15:04
:icon_razz:Selam arkadaşlar halı saha TURNUVA sı düzenliyormusunuz site yönetimi olarak vede istanbul buluşmaları ne zaman olacak halı saça maçı demiyorum dikkat TURNUVA felan olacakmı siteden kadro kurup felan ....:icon_wink:
Birde nike halı saha turnuvasına katılacak ekip varmı aranızda :D
anilla
05.Mart.2010, 15:10
Biz katılıyoruz başvurumuzu da yaptık zaten isterseniz sizin takım warsa bi maç yapalım :D
kopkopfmci
05.Mart.2010, 15:12
yok nike halı sahaya :D takımım yokta benim :D katılacak takım bulamadım :( çömez kaynıyo bizim mahalle
anilla
05.Mart.2010, 15:14
Bizim 5 senedir birlikte oynadığımız bi takımımız war gayet de iyiyiz sitede karşımıza çıkacak rakip varsa zevkli olabilir :D
kopkopfmci
05.Mart.2010, 15:16
Bizim 5 senedir birlikte oynadığımız bi takımımız war gayet de iyiyiz sitede karşımıza çıkacak rakip varsa zevkli olabilir :D
gel ben tek siz hepinüz :icon_razz::icon_razz::smismileyiw2:
sen nerde oturuyon sizin takım ne tarafında ist nin
anilla
05.Mart.2010, 15:18
Pendik te ama anadolu yakasının her yerine geliriz fark yapmaz :D :D yeter ki adam akıllı bi rakip olsun
kopkopfmci
05.Mart.2010, 15:20
Pendik te ama anadolu yakasının her yerine geliriz fark yapmaz :D :D yeter ki adam akıllı bi rakip olsun
bende güngörende oturuyorum :icon_razz::icon_razz: yaş kaç isim ne senin benim oğuz yaş yazar orda saten :D 19 diyelim geçelim :D