PDA

View Full Version : Hangi görevi verebilirim?



turuncux
06.Nisan.2010, 03:24
Arkadaşlar oyunda böyle bir oyuncu çıktı tabii hemen kaptım :) Ama forvette hangi görevi verirsem (complete forward, target man, deep lying) bu özelliklere göre daha çok verim alabilirim. (Çift forvet oynuyorum partneri Dentinho)

http://i44.tinypic.com/2v9p6kn.png

Walter Sakana
06.Nisan.2010, 06:09
EHSAN ZAMANI isimli regen Fm09'da da her oyunda çıkıyodu. Heralde yapımcılardan biri yada yakını falan :)

Soruna gelince neredeyse bütün görevleri verebilirsin. Madem çift forvet oynuyosun ve partneride Dentinho, o zaman support yani destek rolü vermen daha uygun olur. Çünkü Dentinho Advanced, Poacher gibi Attack rollerde oynamaya daha uygun. Çift forvet oynatırken en ideali birine attack diğerine ise support rolü vermektir.

Yani ya Complete Forward (support), ya Deep Lying Forward (support) yada Target Man (support) arasından bir seçim yapman gerekir. Target Man yaparsan zıplaması düşük olduğu için Target Man Supply'i To Feet (ayağa) yada Run Onto Ball (koşu yoluna) olarak ayarlaman uygun olur.

Bir detay daha: Uzaktan şutları da vasat. Support rollerinde uzaktan şutlar ve ara paslar sık sık olarak ayarlı. Dolayısıyla support rolü verirsen uzaktan şutlarını da en düşüğe getirmeni öneririm.

Aslında oyuncun attack rolleri için daha uygun ama dediğim gibi partneri Dentinho olduğu için support rolü vermeni önerdim.

Özellikleri iyi ama dengesiz dağılmış. Yani ne idüğü belli olmayan bi forvet :D Mesela Kafa vuruşu 18 ama zıplaması 6. Yaratıcılık 15, Özel yetenek 18, Teknik 16 ama Pas 10. Hız 17 ama Hızlanma 13 :)

Knightmare
06.Nisan.2010, 10:04
targetman haricinde bütün attack rollerine uyabilecek bir oyuncu hakikaten :) Dentinho desteklesin bu vatandaşı daha yerinde olur :p

turuncux
06.Nisan.2010, 16:41
Yorumlar için teşekkürler :) Ufak bir araştırma sonucunda Ehsan Zamani adlı başka bir regende paylaşılmış forumda ama defans çıkmış bu sefer :D

omrcanjc
06.Nisan.2010, 20:30
bende diyom bu ehsan zamani kim diye geçen sene bendede çıkmıştı olimpiakostayken çok iyi hatırlıyorum

DenizlispoR
06.Nisan.2010, 20:35
En sonunda 1 DenizLiLi daha :n:.Advanced Foward oynayabilir :).