PDA

View Full Version : Kahrolsun Terörizm

Trabzonspor
31.Mayıs.2010, 13:53
Kahrol pkk !
İskenderun'da Askerlerimize Hain Saldırı.

http://www.bordomavi.net/images/haber/serefsizpkk.jpg
Pkk’nın Deniz Üs Komutanlığı'na bağlı birliğe, dün saat 00.40'ta, otoyoldan roketatarlı, ardından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Askerlerin de karşılık vermesiyle bölgede kısa süreli çatışma çıktı.

Saldırıda açılan ilk ateş sırasında 3 asker şehit olurken, yaralılar Deniz Hastanesi ve İskenderun Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Ancak yaralılardan durumu ağır olan 3'ü daha kurtarılamayarak şehit oldu. Saldırıdan sonra kaçan teröristlerin yakalanması için ilçede geniş çaplı güvenlik önlemleri alındı. İlçe giriş ve çıkışları kontrol altına alınırken, Özel Harekat ile Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipleri, operasyonlar başlattı.

ŞEHİTLERİN KİMLİKLERİ Deniz Üs Komutanlığı'na bağlı İkmal Destek Komutanlığı'na düzenlenen roketli saldırıda şehit düşen askerlerin Kenan Oğuz Arbay, İsmail Kuntel, Erol Kaplan, Serhat Aslan, Ümit Akbulut ve Erhan Terlemez olduğu açıklandı.

Şehitlerimize Allah’dan rahmet yakınlarınıza ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.

Kahrol pkk

------------------------------------------------------------------------------------

Sekopej
31.Mayıs.2010, 14:07
Terörü hepimiz kınıyoruz, lanetliyoruz. Son 1 haftada kaç şehit oldu artık sayamıyorum bile.

Lütfen bu konu sadece kınama konusu olarak kalsın, iş siyasete kayarsa, bu konuyu kapatmak durumunda kalırız ki, sonra teröröün lanetlendiği konuyu da kapattılar denmesin.

Teşekkürler.

Del Piero_10
31.Mayıs.2010, 14:12
Bunların arkasında kimin olduğu bu sabah Türk gemisine yapılan saldırı ile netleşmiş oldu.

TR.CaPTaiN
31.Mayıs.2010, 14:36
Bunların arkasında kimin olduğu bu sabah Türk gemisine yapılan saldırı ile netleşmiş oldu.

Kesinlikle.

Hem Şehit olan askerlerimizin hem de Türk gemisinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın mekanı cennet olsun. İnsanlarımıza zarar verenlerin de Allah belasını versin.

DisCo
31.Mayıs.2010, 14:37
Uzun uzadıya birşeyleri ifade etmenin bir manası bulunmuyor. Bu konularda herkes herşeyin farkında.

Allah'tan isteğim en kısa sürede dünden bugüne bu işe ortak olanların gerekli cezayı bulmasıdır.

KaPaLı
31.Mayıs.2010, 14:42
Sövüp saycamda olmayacak. Lanet olsun hepinize şeref yoksunları.

Kimse gelip provakatör eylemler demesin. Çünkü artık bu kelimeyi duymaktan bıkkınlık geldi içime yeter artık.

World Hollow o1
31.Mayıs.2010, 14:51
Halamın oğlunun askerlik yaptığı yer hemen yanları.

ALLAH Sabır versin şehit ailelerine çok zor dönemden geçiyoruz.

Bordo61Mavi
31.Mayıs.2010, 15:48
hic bisey demiyorum sadece o agliyan Annalara yazik, 20 kusur sene buyut, askerligin bitmesine 20 gun kala kaybet

Allah yardimcilari olsun

Xipe Totec
31.Mayıs.2010, 16:57
Hem askerlerimizin hemde "korsan" saldırısında hayatını kaybeden insanlarımızın mekanı cennet olsun..

Universal
31.Mayıs.2010, 17:09
Ne lanet günmüş, Allah rahmet eylesin.

bySilver
31.Mayıs.2010, 17:13
Küfür etmeye bile değmezler yazık..

Universal
31.Mayıs.2010, 17:15
İlk kez bir terör örgütü bizim deniz kuvvetlerimize saldırdı, ne gariptir ki aynı gün Akdeniz'de bir Türk gemisine korsan saldırı yapılıyor.

Flawless Victory
31.Mayıs.2010, 17:20
Ben artık bu haberleri televizyondan dinleyemiyorum bile. Çok üzücü, çok ağır bir şey bizim için. Bunları destekleyenler er geç Allah'tan cezalarını görecekler. Bizim milletimizi Allah hep sabırla imtihan etti ama hiçbir şerefsiz bizi yıkamadı, yıkamayacak da. Bu kadar yiğit varken ülkeye bir şey olmaz zaten, olan o genç fidanlara oluyor. Askerde karşıma çıkarsa emir memir hikaye alnının ortasından vururum.

Universal
31.Mayıs.2010, 17:44
Ben artık bu haberleri televizyondan dinleyemiyorum bile. Çok üzücü, çok ağır bir şey bizim için. Bunları destekleyenler er geç Allah'tan cezalarını görecekler. Bizim milletimizi Allah hep sabırla imtihan etti ama hiçbir şerefsiz bizi yıkamadı, yıkamayacak da. Bu kadar yiğit varken ülkeye bir şey olmaz zaten, olan o genç fidanlara oluyor. Askerde karşıma çıkarsa emir memir hikaye alnının ortasından vururum.

Efsanemedir bilmem; eğer karşı taraf sana ateş etmiyorsa, edemiyorsun.Vazife icabi daha iyi bilirsin gerçide...

yaman76hakanFB
31.Mayıs.2010, 21:51
Yardım gemilerine en yakın Türk limanına yapılıyor bu saldırı... İsrail Terör Örgütünün operasyonundan birkaç saat evvel çok ama çok profesyonel ve üst düzey silahlarla, en yakın Türk limanına bir saldırı oluyor. Ve bütün bunlar "tesadüf..."

Külahıma anlatın. Bu saldırının İsrail'den bağımsız olarak gerçekleşebileceğine inanmıyorum. Taşeron kim olursa olsun...

Bütün şehitlere rahmet...

SAİT71
31.Mayıs.2010, 21:58
Zincirleme İsrail ve ABD örgütlemesi sonucunda yapılan eylemler... Allah mekanlarını cennet eylesin.. Zor zor.. Türk'ün Türk'ten başka vallahide billahide tillahide dostu yokk...